SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S"

Átírás

1 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület szeptemberi rendes ülésére Határozat száma: 66/2013.(IV.25.) + 86/2013.(V.30.) Határozat tárgya: Multifunkcionális csarnok létesítése a volt kenyérgyár területén (9778 hrsz. ingatlan) Az üzemeltetési megállapodás megkötése május 30-án megtörtént. Az üzemeltető SKC képviselője kezdeményezte júliusban a megállapodás két pontjának módosítását eredményes pályázat érdekében. A befejezési határidő egy évvel történő növelése (2015.június 30.), továbbá a SKC esetleges jogutód nélküli, 15 éven belüli a felépítmény ingatlannyilvántartásba történő bejegyzésétől számított - megszűnése esetén az önkormányzatot a felépítményre vonatkozó tulajdonjog, egyoldalú nyilatkozattal történő bejegyeztetési joga a Magyar Állam hozzájárulása mellett illeti meg. A kezdeményezésnek eleget tettünk, annak megfelelőn módosításra került a megállapodás. Határozat száma: 76/2013.(IV.25.) + 46/2013.(II.28.) Határozat tárgya: Bakony utcai strand melletti ingatlan helyzetének rendezése A szerződés aláírásra került, a végrehajtás folyamatban van. Határozat száma: 88/2013.(V.30.) Határozat tárgya: Központi orvosi ügyeleti feladatok ellátása július 1. napjától Siófok Város Gondozási Központja a 88/2013.(V.30.) számú Képviselő-testületi határozat alapján én benyújtotta a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetéhez a Központi Orvosi Ügyelet működési engedélyének módosítási kérelmét. A Siófoki Népegészségügyi Intézet án kelt végzésében a kérelem nyomán elindult közigazgatási hatósági eljárást felfüggesztette arra hivatkozva, hogy a működési engedély módosításának jogerőre emelkedésével Balatonszabadi lakosságának háziorvosi ügyeleti ellátása nem lenne biztosítva. A végzés ellen Siófok Város Gondozási Központja, illetve Siófok Város Önkormányzata én fellebbezést nyújtott be, melynek elbírálása jelenleg is folyamatban van. Az OEP-el kötött, központi orvosi ügyeletre vonatkozó finanszírozási szerződés, illetve a Központi Orvosi Ügyelet Működési szabályzatának Képviselő-testületi határozat szerinti módosítása, csak a módosított működési engedély birtokában lehetséges.

2 2 Ez ügyben a Kormányhivatalhoz fordultunk, hogy ésszerű határidőt állapítson meg Balatonszabadi részére, hogy eldöntse miként kívánja biztosítani az orvosi ügyeletet. (A választ adta: Gondozási Központ vezetője + polgármesteri kabinet) Határozat száma: 89/2013.(V.30.) Határozat tárgya: Használati szerződés a balatonszabadi 0184/5 hrsz-ú ingatlan egy részére a Siófoki Állatvédő Alapítvány és Siófok Város Önkormányzata között A képviselő-testület által elfogadott határozat alapján Siófok Város Önkormányzata és a Siófoki Állatvédő Alapítvány 2013.május 30-ai aláírással Megállapodást kötött, 2013.június 01. napjától kezdődően határozatlan időre a Balatonszabadi 0184/5 hrsz-ú, rekultivációval érintett ingatlanból kerítéssel leválasztott, 880m2 nagyságú Siófok Város Önkormányzat tulajdonában lévő területre. A határozatban foglaltak alapján a 0184/5 hrsz-ú ingatlan 880m2-es részén elvégeztettük a kerítésbontási, javítási, építési és kennel, valamint a murvás parkoló építési munkálatait bruttó ,-Ft értékben és 2013.június 21-ei dátummal a sikeres műszaki átadás-átvétel is megtörtént (A választ adta: polgármesteri kabinet + beruházási és üzemeltetési osztály) Határozat száma: 91/2013.(V.30.) Határozat tárgya: A siófoki 3362/2 hrsz-ú ingatlan apportálása a Balaton-parti Kft.-be Ezen határozatával a Képviselő-testület arról döntött, hogy a siófoki 3362/2 hrsz-ú ingatlant a Balaton-parti Kft.-be apportálja. Az apportálás megtörtént, a változást a Cégbíróság bejegyezte, a tulajdonjog a Földhivatalnál átvezetésre került. (A választ adta: Balaton-parti Kft. ügyvezetője) Határozat száma: 92/2013.(V.30.) Határozat tárgya: Együttműködési megállapodás taxi állomáshelyek hasznosítására Az együttműködési megállapodás a Zöld Szám Rádiótaxi Egyesülettel aláírásra került június 26-án. Az együttműködési megállapodás határozott időre, december 31. napjáig szól, a taxiállomáshelyek hasznosításával kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátására. A taxisok a közterület használati díjat évre megfizették. (A választ adta: polgármesteri kabinet + beruházási és üzemeltetési osztály) Határozat száma: 95/2013.(V.30.) Határozat tárgya: A siófoki 6287 hrsz. alatt található ingatlan üzemeltetés útján történő hasznosítása( Fő téri nyilvános illemhely) A pályázatot benyújtó értesítve lett, hogy a pályázatát a képviselő-testület érvénytelennek nyilvánította. (A választ adta:polgármesteri kabinet)

3 3 Határozat száma: 102/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: A Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal létrehozására, fenntartására Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületével, valamint Siójut Község Önkormányzat Képviselő-testületével kötött megállapodás módosítása A megállapodás módosítását Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 254/2013.(VII.08.) számú határozatával, Siójut Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 47/2013. (VII.O9.) számú határozatával jóváhagyta. (A választ adta:polgármesteri kabinet) Határozat száma: 106/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Siófok Város Önkormányzata és Szőke Gyuláné közötti haszonbérleti szerződés megszüntetése A döntés értelmében a haszonbérleti szerződés azonnali hatállyal megszüntetésre került a szerződő felek között. Határozat száma: 109/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Döntés a Siófok belterület 10022/7 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a Siófok, Napfény u. 5. sz. alatt található terület használatáról A képviselő-testület a Siófok belterület 10022/7 hrsz. alatt nyilvántartott, a természetben a 8600 Siófok, Napfény u. 5. szám alatt található, 885 m2 területű árok megnevezésű, valamint 7562 m2 és m2 területű beépítetlen terület megnevezésű ingatlan használata fa tüzelőanyag és teherautó elhelyezésére céljából történő terület használattal kapcsolatban azt a döntést hozta, hogy Siófok Város Önkormányzata díjat nem állapít meg, azonban a terület gondozása, megfelelő tisztítása, szemét-, hó- és síkosságtól mentesítése, pormentesítése, gyommentesítése, az allergén növények irtása és a parlagfű virágzás megakadályozása, rendszeres kaszálása, a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok és más hulladékok eltávolítása a területhasználó kötelezettsége, a bérlet időtartama határozatlan, július 1. napjától él a használati jog a megkötött szerződés alapján. Határozat száma: 110/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: A Termofok Kft. és a Balaton-parti Kft. összevonása A Képviselő-testület határozatában foglaltaknak megfelelően elkészült a két társaság június 30-ai mérlegbeszámolója és vagyonmérlege, melyeket Káplár Margit független könyvvizsgáló jóváhagyott, záradékkal látott el. A beolvadási vagyonmérleg tervezett július 01-ei keltezéssel szintén elkészült, melyet ugyanezen könyvvizsgáló jóváhagyott. A beolvadási dokumentumok az előírt kétszeri közzététel céljából benyújtásra kerültek, a Cégközlönyben szeptember 12-én és 17-én fog megjelenni a hirdetmény. Azt követő

4 30 nap után kerül benyújtásra a teljes anyag a Cégbírósághoz, és amennyiben nem merül fel probléma, várhatóan októberben megtörténik a bejegyzés. A közzétételre kerülő legfontosabb adatok: 4

5 5

6 (A választ adta:balaton-parti Kft. ügyvezetője) 6

7 7 Határozat száma: 112/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: A Balaton-parti Kft. és a Bahart Zrt. közötti megállapodás jóváhagyása: Horgony u. 1. sz. alatti ingatlan eladása tárgyában A Képviselő-testület a Balaton-parti Kft. és a Balatoni Hajózási Zrt. közötti ingatlan adásvételi szerződést és a Balaton parti Kft. és Siófok Város Önkormányzat közötti engedményezi szerződést az előterjesztett szövegtervezetben megjelölt feltételekkel jóváhagyta. A Horgony 1. sz. alatti ingatlant a Balaton-parti Kft. 450 millió+áfa szakértő által meghatározott forgalmi értéken adta el. Siófok Város Önkormányzata vállalta, hogy ugyanekkora összeggel a Balatoni Hajózási Zrt. tőkéjét meglévő tőkeemelési kötelezettségének részeként megemeli. A szerződés megkötésre került, 200 millió forint vételár részt a vevő kifizetett, a Balatoni Hajózási Zrt. rendkívüli közgyűlésének a szerződést még jóvá kell hagynia. (A választ adta: Balaton-parti Kft. ügyvezetője) Határozat száma: 113/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Siófok Város Önkormányzata és a Siófoki Kórház-Rendelőintézet közötti lakáshasználati szerződés jóváhagyása Siófok Felszabadulás u. 82. szám alatti ingatlanra vonatkozó lakáshasználati megállapodás mindkét fél általi aláírása megtörtént. Határozat száma: 114/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Városkörnyéki üdülő orvosi ellátás finanszírozása július augusztus 31. közötti időszakban, napi 24 órában a Központi Orvosi Ügyelet siófoki tartózkodási helyű üdülőbetegeket ellátó orvosi ügyelete biztosította Balatonvilágos üdülőbetegeinek ellátását. Az ellátásban közreműködő orvosok óradíja a határozatban foglaltak alapján kerül kifizetésre. Határozat száma: 119/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Javaslat a kiírásra került KEOP-1.1.1/C/13 kódszámú komposztládák és járművek beszerzésére lehetőséget adó pályázat Siófok, Zamárdi és Balatonvilágos települések által történő közös benyújtására A KEOP-1.1.1/C/ kódszámú, Siófok, Balatonvilágos és Zamárdi hulladékgazdálkodásának fejlesztése című pályázatot a - Siófok Város Önkormányzata, mint székhely település, Zamárdi Város Önkormányzata és Balatonvilágos Község Önkormányzata által létrehozott - Környezet-tudatos Balatoni Települések Konzorcium benyújtotta, azt a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ (továbbiakban: NKEK) július 30. nappal befogadta.

8 8 NKEK augusztus 13. napján kelt levelében hiánypótlási felhívást írt ki, mely szeptember 2. napján benyújtásra került. A hiánypótlás beérkezéséről NKEK szeptember 5. napján kelt levelében tájékoztatást adott. (A választ adta:beruházási és üzemeltetési osztály) Határozat száma: 121/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Siófok Város Önkormányzata és a Balatoni Vasas SE közötti támogatási szerződés jóváhagyása Siófok Város Önkormányzat (Támogató) és a Balatoni Vasas SE (Támogatott) által 6 millió Ft támogatás biztosítására vonatkozó megállapodás július 5-én megkötésre került. A támogatás összegéből 1,5 millió Ft átutalása megtörtént. A különbözet pénzügyi teljesítésére várhatóan szeptember 30-ig kerül sor. Határozat száma: 123/2013.(VII.04.) Határozat tárgya: Az AVE Magyarország Zrt. és Siófok Város Önkormányzata közötti megállapodás jóváhagyása az AVE Zöldfok Zrt.-től részvénycsomag átvételére Az AVE Magyarország Zrt. és Siófok Város Önkormányzata közötti, részvénycsomag átvétele tárgyú megállapodást a testület jóváhagyta, de a szerződés egyenlőre nem került aláírásra, mivel az AVE Zrt. nem jelzett vissza a határozat megküldését követően az Önkormányzat felé. Kérem a fentiekben adott válaszok elfogadását. S i ó f o k, szeptember 11. Dr. Balázs Árpád polgármester

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. február 06-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata Polgármester

Siófok Város Önkormányzata Polgármester Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. július 03-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám:1131-26/2016. Javaslat a Salgótarján észak déli irányú kerékpárút II./A ütemmel érintett ingatlanok terület és tulajdonjog rendezéséhez kapcsolódó előzetes

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. szeptember 18-ai rendes ülésére Határozat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. május E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. május havi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 14. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére Előterjesztő: Fazekas Zoltán alpolgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 08. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. február 25. E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. február

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-354 Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Tárgy: Szentes 7095/44 és 7095/45 hrsz-ú ingatlanokat érintő

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítette: Településfejlesztési

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S MARCALI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 24-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S MARCALI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 24-i ülésére VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Pf: 5. Telefon: 85/501-003 E-mail: polghiv@marcali.hu Fax: 85/501-055 Ügyiratszám: 9850-2/2016. Ügyintéző: Kónya Márta 18. számú előterjesztés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. május 26-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a gödöllői Grassalkovich kastély körül elhelyezkedő önkonnányzati ingatlanok apportálására.

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi ok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről Ózd, 2014. április 30. Előterjesztő: Polgármester Készítette:

Részletesebben

Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3.

Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3. Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2012. szeptember 13.. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012.

Részletesebben

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanvásárlási igények Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 19. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. október 29. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 8/2015.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, február 2.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, február 2. ss J A V A S L A T a nem lakáscélú helyiségekre megkötött vagyonkezelési szerződés felmondásával kapcsolatos elszámolásra Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017.

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. február 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. július 4. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28. J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 41/3. szám alatti (hrsz: 1213/A/3) magántulajdonú ingatlan felajánlás elbírálásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

Tárgy: Zamárdi egyszeri hozzájárulása a 2013.évi városkörnyéki üdülő-orvosi ellátáshoz Előterjesztő: Kovács Nóra intézményvezető Polgármesteri Kabinet

Tárgy: Zamárdi egyszeri hozzájárulása a 2013.évi városkörnyéki üdülő-orvosi ellátáshoz Előterjesztő: Kovács Nóra intézményvezető Polgármesteri Kabinet Siófok Város Gondozási Központja 8600 Siófok, Korányi S. u. 1/a Telefon: 84-311-013 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013-11-25. Dr. Pavlek Tünde jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 9275-4/2013 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Javaslat Somoskőújfalu Község Önkormányzat iskolaépületére vonatkozó használati szerződés megszüntetésére, és az ingatlan Hibó Tamás Művészeti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017 Előkészítő: Melléklet: Dr. Szőke Szabolcs kérelem másolata,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2017. január 26-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés

Város Polgármestere. Előterjesztés Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/218 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés a Szarvasugrás közműveinek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. március 25. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Ügyiratszám: 08-8/609- /2011. 1.sz. melléklet ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről másrészről továbbá valamint és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) adószám:

Részletesebben

20. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-i rendes ülésére

20. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-i rendes ülésére 20. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanok hasznosításával összefüggő ügyek Előterjesztő:

Részletesebben

Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal Képviselő-testületi ülésterme (4440 Tiszavasvári, Városháza tér 4.) Balogh Sándor, Szőke Zoltán képviselők.

Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal Képviselő-testületi ülésterme (4440 Tiszavasvári, Városháza tér 4.) Balogh Sándor, Szőke Zoltán képviselők. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 16-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli, nyílt üléséről. Helye: Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal Képviselő-testületi ülésterme (4440

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-30/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT a pásztói hulladékgazdálkodási

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2016. január 28-ai rendes ülésére I. rész Határozat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére 18. Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. augusztus 27. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez:

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről Budapest Főváros X. kerület Alpolgármestere j(; t. Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről I. Tartalmi összefoglaló Budapest

Részletesebben

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára 1 M E G H Í V Ó Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülését 2017. szeptember 28-án (csütörtök) 13.00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: V á r o s h á z a,

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 145. MELLÉKLET : 2 db TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. . Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. . Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére ELŐTERJESZTÉS Előterjesztő:. polgármester Mellékletek száma: nincs. Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Önkormányzat tulajdonában lévő víziközművek

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző A polgármesteri beszámolót Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület december havi ülésére Siófok Város Jegyzője 8600 Siófok, Fő tér 1. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. december havi ülésére Tárgy: Vagyonrendelet módosítására javaslat Előterjesztő: Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. január 14. Dr. Pavlek Tünde sk.

Részletesebben

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. szeptember havi ülésére

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. szeptember havi ülésére Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. szeptember 20.. dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. május 05. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Tisztelt Közgyűlés! 1./ Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képezi 1/1 arányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 13253/2013. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Tisztelt Közgyűlés! A Salgó Vagyon Kft

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat 111/2014. (X.08.) képviselő-testületi határozat Füzesabony Város Önkormányzata megtárgyalta

Részletesebben

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ ,

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ , Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/314-069, 314-070 peteri@peteri.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június 25-ei ülésére Szám: 129-58/2012. Tárgy:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november.-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november.-i rendkívüli ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017. Előkészítő Kossárné Gál Alexa Melléklet: Megállapodás 2.

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést véleményezi: Ügyrendi

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal!

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal! Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi

Részletesebben

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-705, Fax: (36)523-779, E-mail: kovacs.luca@ph.eger.hu 2439-11/2011. Beszámoló a 2011. IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b.

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4024 Debrecen, Piac u. 20. 4024 Debrecen, Piac u. 20. Tel.: +36 52 511-410 Fax: (52) 511-401 E-mail: polgarmester@ph.debrecen.hu Tárgy: Sürgősségi indítvány A DMJV

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Ap/43-20/2018 Az Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 23-án 15:00 Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. november 22-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Javaslat a Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés, valamint a Temetőszabályzat elfogadására Előterjesztő: Dr. Gémesi György polgármester

Javaslat a Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés, valamint a Temetőszabályzat elfogadására Előterjesztő: Dr. Gémesi György polgármester Gödöllő Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. február 28-i ülésére Tárgy: Javaslat a Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés, valamint a Temetőszabályzat elfogadására Előterjesztő:

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. november 13. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. november 7.. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit mb. jegyző E L Ő

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Tár&v: A paksi 0331 hrsz.-ú ingatlanon 2 önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság ingatlan adásvételi ügye Iktatószám:

Részletesebben