JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület Jogi és Önkormányzati Ügyrendi Bizottságának február 8-i üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület Jogi és Önkormányzati Ügyrendi Bizottságának 2011. február 8-i üléséről."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ügyrendi Bizottságának február 8-i üléséről. Jelen vannak: Dr. Réczi László a bizottság elnöke Dongó József a bizottság tagja Szamosi Endre a bizottság tagja Nagyapáti Izabella a bizottság tagja Polgár István a bizottság tagja Távolmaradt: - Meghívottak: Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette jegyző, Dr. Nánási Éva aljegyző, Katonáné Tóth Judit pénzügyi, gazd. és vagyongazd. irodavezető, Bakos Aranka művelődési, okt., vallásügyi, ifj. és sport irodavezető, Rádiné Tabi Anita szoc., családv. és egészségügyi irodavezető, Dr. Endre Szabolcs jogi és önkormányzati ügyrendi irodavezető, Rádi Rudolf városüzemelt. és lakásgazd. irodavezető, Kiss Jenő, Lénárt József városüz. iroda részéről, Szlávikné Kasza Margit pénzügyi, gazd. és vagyongazd. iroda részéről, Hollenda Gabriella közbeszerzési referens, Kormányos Imre Civil Szervezetek képviselője, Kollár László képviselő Napirendi pontok: 1 - Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítására 2 - Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének megalkotására 3 - Előterjesztés háziorvosi vállalkozói szerződés módosítása tárgyában 4 - Előterjesztés településfejlesztési döntés Rendezési Terv módosítására az Ipari Parkba betelepülő logisztikai cég kezdeményezése alapján 5 - Előterjesztés a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény működésének és alapító okiratának jóváhagyása tárgyában 6 - Előterjesztés a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelet módosítása tárgyában 7 - Előterjesztés a menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedés viteldíjáról szóló helyi rendelet módosítására 8 - Előterjesztés a közterületen történő dohányzás rendjéről szóló 32/2009. (X.05.) rendelet módosítása tárgyában 9 - Előterjesztés a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának elfogadása tárgyában 10 - Előterjesztés a Petőfi S. Városi Könyvtár és Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Ház magasabb vezetői álláshelyére vonatkozó pályázati felhívás tárgyában 11 - Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat gazdálkodási rendszerének ellenőrzésével kapcsolatos intézkedés végrehajtására (ZÁRT ÜLÉS) 12 - Egyebek Dr. Réczi László köszöntötte a megjelenteket és az ülést megnyitotta. Megállapította, hogy a bizottság határozatképes, jelen van mind az 5 bizottsági tag. Javasolta, hogy a meghívóban szereplő 7. napirendi pontot a hivatal helyiségein kívüli, valamint a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötés díjáról, továbbá az anyakönyvvezető részére fizetendő díj mértékéről szóló előterjesztést vegyék le napirendről. A többi napirendi pontot javasolja megtárgyalásra. A Bizottság 5 igen, egyhangú szavazattal a fentiek szerint elfogadta a napirendeket, a javasoltaknak megfelelően.

2 napirendi pont Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítására Dongó József kérdezte, hogy ez a módosítás milyen hatással van a 2011-es évre? Katonáné Tóth Judit elmondta, hogy a 2011-es költségvetésre ez semmilyen hatással nincs, az eddig be nem került testületi és bizottsági határozatokkal és az éves zárással kapcsolatos teendők miatt került sor a beterjesztésére. Dr. Réczi László javasolta az előterjesztés Képviselőtestület elé történő terjesztésének támogatását. A Bizottság 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta: 2/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosításáról készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 2. napirendi pont Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének megalkotására Katonáné Tóth Judit elmondta, hogy az előterjesztést a Városüzemeltetési és Lakásgazdálkodási Bizottság, a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság, a Művelődési, Oktatási és Vallásügyi, Ifjúsági és Sport Bizottság, valamint a CKÖ is tárgyalta és megtárgyalásra javasolta a Képviselőtestületnek. Dongó József kérdezte, mit jelent pontosan az előterjesztés 4. oldalán az, hogy a I. félévi beszámolóban, évben tévesen közölt adatok miatt a jegybanki alapkamat kétszeresét kell fizetni. Továbbá mit tartalmaz az előterjesztés 5. oldalán, az egyéb sajátos bevételeknél szereplő 73 millió forint, mely a lakóépület-felújítási konferenciát kísérő rendezvény bevételekén van feltüntetve. Katonáné Tóth Judit elmondta, hogy a téves adatközlés nem abból adódik, hogy a Hivatal hibát követett el, hanem az eddigi adatok alapján állapítanak meg egy adóerő képességet és ez alapján van elszámolva a támogatás ezen része. Ez utólag majd rendezésre kerül. A 73 millió forint esetlegesen merült fel a Majsai úti projekttel kapcsolatban. Ha sikerül ismét pályázaton indulni és nyerni, a cégek összefognának és látván a Majsai úti projekt sikerét rendeznének itt egy konferenciát. Ez az összeg ennek a konferenciának a kalkulált bérleti díj bevétele. Egyelőre ez az összeg itt szerepel, de ha megvalósul, átkerül majd a rendes sorába. Kollár László felvetette, hogy a speciális célú pénzeszköz átadásoknál a 13. sz. háziorvosi praxis támogatásaként szerepel eft, melynél az 5 éves terminus áprilisban lejár. Javasolta, hogy itt csak a 4 havi összeg szerepeljen, hisz onnantól kezdve nincs kötelességvállalása az Önkormányzatnak. Kérte, hogy eft kerüljön át a bölcsődék működésének költségeihez. Dr. Nánási Éva elmondta, hogy áprilisban felülvizsgálatra kerül, hogy kap-e további működési támogatást a praxis. Döntést kell majd hozni, hogy megszüntetik vagy tovább támogatják. Véleménye szerint addig itt kellene szerepeltetni ezt az összeget és majd az április döntést követően lehetne áttenni más feladatra, amennyiben ennek megfelelő döntés születik.

3 - 3 - Dongó József véleménye szerint is várják meg az áprilisi döntést és utána történjen majd utólagos módosítás. Kollár László a javaslatot elfogadta. Dr. Réczi László javasolta, hogy a Bizottság támogassa a rendelet-tervezetet. A Bizottság 5 igen, egyhangú szavazattal elfogadta a javaslatot és az alábbi határozatot hozta: 3/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat évi költségvetési rendeletének megalkotása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 3. napirendi pont Előterjesztés háziorvosi vállalkozói szerződés módosítása tárgyában Dr. Nánási Éva elmondta, hogy az előterjesztést a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság tárgyalta és támogatta. A Bizottság részéről kérdés, hozzászólás nem volt, 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozták: 4/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a háziorvosi vállalkozói szerződés módosítása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 4. napirendi pont Előterjesztés településfejlesztési döntés Rendezési Terv módosítására az Ipari Parkba betelepülő logisztikai cég kezdeményezése alapján Hollenda Gabriella elmondta, hogy az előterjesztés azért került a Bizottság elé, mert tartalmaz egy tervezési szerződést, amelyre Polgármester Úr kap felhatalmazást, hogy aláírja. Egy háromoldalú megállapodásról van szó, a költségeket nem az Önkormányzat viseli. A Városüzemeltetési és Lakásgazdálkodási Iroda az előterjesztést tárgyalta és támogatta. A Bizottság részéről kérdés, hozzászólás nem volt, 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozták: 5/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a településfejlesztési döntés Rendezési Terv módosítására az Ipari Parkba betelepülő logisztikai cég kezdeményezése alapján készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre.

4 napirendi pont Előterjesztés a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény működésének és alapító okiratának jóváhagyása tárgyában Rádiné Tabi Anita elmondta, hogy az előterjesztést a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság tárgyalta és támogatta. A Bizottság részéről kérdés, hozzászólás nem volt, 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozták: 6/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény működésének és alapító okiratának jóváhagyása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 6. napirendi pont Előterjesztés a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelet módosítása tárgyában Rádiné Tabi Anita elmondta, hogy az előterjesztést a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság tárgyalta és támogatta. A Bizottság részéről kérdés, hozzászólás nem volt, 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozták: 7/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelet módosítása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 7. napirendi pont Előterjesztés a menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedés viteldíjáról szóló helyi rendelet módosítására Rádi Rudolf elmondta, hogy a Városüzemeltetési és Lakásgazdálkodási Bizottság az előterjesztést tárgyalta és támogatta, azzal a módosítással, hogy a rendelet-módosítás hatálybalépését javasolta augusztus 1-re módosítani. Kiss Jenő elmondta, hogy a hatálybalépést azért javasolják módosítani, mert akkorra tudják kiválasztani az új szolgáltatót. Dr. Réczi László javasolta a Bizottságnak az előterjesztés támogatását a módosítással együtt. A Bizottság 5 igen egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

5 - 5-8/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedés viteldíjáról szóló helyi rendelet módosítása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre, azzal a módosítással, hogy a rendelet-módosítás augusztus 1- jén lépjen hatályba. 8. napirendi pont Előterjesztés a közterületen történő dohányzás rendjéről szóló 32/2009. (X.05.) rendelet módosítása tárgyában Rádi Rudolf elmondta, hogy a Városüzemeltetési és Lakásgazdálkodási Bizottság az előterjesztést tárgyalta és támogatta. Szamosi Endre felvetette, hogy a diákok dohányzására ki lehetne-e terjeszteni a rendeletet, mert vannak olyan iskolák, ahol vannak kijelölt helyek és megengedik, de véleménye szerint ez nem helyes, nem szabadna az iskolákban megengedni a dohányzást. Ezt a rendeletet ilyen területre ki lehetne-e terjeszteni? Lénárt József elmondta, hogy a nem dohányzók védelméről szóló törvényben részletesen meg van határozva, hogy az intézményeken belül az intézményvezető feladata meghatározni, hogy kijelöl-e dohányzásra helyet vagy nem, illetve a szankciókat is ő határozza meg. Ez a helyi rendelet az intézményeken belül nem tud szabályozni, csak a közterületekre vonatkozóan. Az iskolákat azonban meg lehet keresni egy ilyen felvetéssel. Kollár László hangsúlyozta, hogy volt egy indítványa ezzel kapcsolatban. A lakók és üzlettulajdonosok jelezték, hogy a Pázmány utcában a piac oldalsó kapuja és a sarki pékség közötti szakaszon hétköznap tömegével dohányoznak a diákok, nagymértékben akadályozva és lehetetlenné téve ezzel az üzletek forgalmát. Az üzletekben söpörni lehet a hamut, dohányszagúak a ruhák, nem is megy arra senki, mert annyian füstölnek és emiatt zárnak be üzletek. Úgy látja semmiféle visszatartó erő nincs, nem tudják a közterület-felügyelők betölteni az ezzel kapcsolatos funkciójukat, ezért a szankcionálásra ki kellene találni valami hathatósabbat. Példaként említette, hogy a tilosban dohányzót lefotóznák és a képét, esetleg nevét feltennék az internetre, közszemlére téve ezzel. Dr. Réczi László véleménye szerint ez a személyes adatokkal való visszaélés lenne, inkább a magatartás abbahagyására való kötelezést tudnák a közterület-felügyelők ez esetben tenni. Már az is eredmény, ha erre tudják őket kötelezni. Rádi Rudolf elmondta, hogy a rendelet-módosítás pontosan azokra a kimaradt részekre vonatkozik, amelyet Képviselő Úr is felvetett. A közterület-felügyelők azon kívül, hogy az adataikat fel tudják venni és az iskoláknak leadják, többet nem tehetnek. Dongó József véleménye szerint, amíg vannak olyanok, akik a város kasszájába több millió forinttal tartoznak, addig aránytalan dolog lenne, ha az Önkormányzat közszemlére tenné azon fiatalkorúakat, akik tiltott helyen dohányoznak. Több hozzászólás nem volt, a Bizottság 5 igen, egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

6 - 6-9/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a közterületen történő dohányzás rendjéről szóló 32/2009. (X.05.) rendelet módosítása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 9. napirendi pont Előterjesztés a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának elfogadása tárgyában Rádi Rudolf elmondta, hogy a Városüzemeltetési és Lakásgazdálkodási Bizottság megtárgyalta és Képviselőtestület elé történő terjesztésre javasolta az előterjesztést. Dongó József kérdezte, hogy az Önkormányzat jogi szakértői megvizsgálták-e a megállapodást? Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette elmondta, hogy korábban a megállapodás már átesett egy vizsgálaton, most nem vizsgálták jogi szempontból. Jogi szakemberek készítették, fel sem merült bennük, hogy az a társaság, aminek tagja a város, ellenérdekű fél lenne a számukra. Dongó József kérte, hogy ezentúl az ilyen dolgokat az Önkormányzat jogi szakemberei előzetesen vizsgálják át. Több hozzászólás nem volt, a Bizottság 5 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 10/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának elfogadása tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre. 10. napirendi pont Előterjesztés a Petőfi S. Városi Könyvtár és Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Ház magasabb vezetői álláshelyére vonatkozó pályázati felhívás tárgyában Bakos Aranka elmondta, hogy a Művelődési, Oktatási, Vallásügyi, Ifjúsági és Sport Bizottság az előterjesztést tárgyalta és támogatta. Dr. Réczi László elmondta, hogy egy új intézmény élére egy új intézményvezetőt kell kinevezni, kérte a Bizottságot, támogassa az előterjesztést. A Bizottság 5 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 11/2011. Jogi és Önk. Ügyr. Biz. hat.: Ügyrendi Bizottsága a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Ház magasabb vezetői álláshelyére vonatkozó pályázati felhívás tárgyában készült előterjesztést javasolja Képviselőtestület elé történő terjesztésre.

7 napirendi pont Előterjesztés Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat gazdálkodási rendszerének ellenőrzésével kapcsolatos intézkedés végrehajtására Ezen napirendi pontot a Bizottság zárt ülésen tárgyalta, melyről külön jegyzőkönyv készült. 12. napirendi pont Egyebek Polgár István felvetette, hogy van egy intézményvezetője a városnak, aki körül botrány alakult ki, kérdezte, hogy ez igaz vagy nem? Úgy érzi, lehet benne valami. Véleménye szerint, amíg ez nem tisztázódik, lehet, hogy fel kellene függeszteni az intézményvezetőt. Úgy tudja, hogy Kiskunmajsán ezen ügy kapcsán a mai napra rendkívüli testületi ülést hívtak össze. A hírekben szereplő dolgok az ő erkölcsi normáival nem férnek össze, és ha ezek igazak, akkor intézményvezetőként nem szabad, hogy egy percnél is többet eltöltsön. Kollár László szerint is erkölcsileg kifogásolható, ha ilyen hírek látnak napvilágot valakivel kapcsolatban. Mindezen felül, javasolta, vizsgálják meg, hogy mióta ő az intézményvezető, mennyi pénzt fordítottak az intézménynél továbbképzésre és ebből ki milyen mértékben részesült, név szerint? Az intézményvezető önéletrajzában szerepel, hogy 11 diplomát szerzett, ebből 8-at azóta, hogy itt intézményvezető. Kérdése, ha ez így van, hogy ki finanszírozta a tanulmányait? Amennyiben saját maga, akkor semmi kifogása, de ha pályázati pénzből vagy tanári továbbképzési keretből, akkor nincs helye intézményvezetőként és eljárást kell indítani ellene. Véleménye szerint álláshalmozó, mivel itt intézményvezető, Kiskunmajsán alpolgármester, kántor és hitoktató. Szerinte ezek teljes, 8 órás állások. Hogyan engedhető ez meg? Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette elmondta, hogy a főbb munkáltatói jogokat a Képviselőtestület látja el, az egyéb munkáltatói jogokat pedig a Polgármester. Kollár László elmondta, tudomása szerint Szentesen 110 pedagógus aláírása gyűlt össze, amikor felmerült, hogy egy ottani összevont intézmény élére szeretnék kinevezni. Ez egy hatalmas összefogás volt ott, ami kérdéseket vethet fel. Amennyiben szakmailag is megkérdőjelezhető plusz még az erkölcsi összeférhetetlen hírek kerülnek napvilágra, ez szerinte kérdéseket vet fel. normákkal Abonyi Henrik 2006-tól igazgató a város egyik intézményénél és ez időponttól 6 diplomát szerzett. Ennyi helyen munkát vállalni plusz ennyi helyen tanulni is, felveti a kérdést, hogy hogyan tud teljesíteni? Dr. Réczi László véleménye szerint a Képviselőtestület előtt kellene ezt a témát Egyebek napirendi pontban felvetni.

8 - 8 - A felfüggesztéssel kapcsolatban elmondta, hogy vezetés nélkül hagyni egy intézményt, nem biztos, hogy célszerű. Egy vizsgálatot azonban lehet, hogy célszerű végezni, melyet a Polgármester, mint a munkáltatói jogok gyakorlója rendelhetne el. Szamosi Endre elmondta, hogy szerinte az intézményvezető szakmailag nem kifogásolható. Ezek a hírek a Facebook-on terjedtek el, ami lehet rágalom vagy diákcsíny is. Véleménye szerint meg kell várni egy vizsgálat eredményét. Egész biztos, hogy Kiskunmajsa Önkormányzata indít egy vizsgálatot ezen ügyben. Addig azonban szerinte várni kellene. Dongó József elmondta, az országos KDNP bejelentett egy vizsgálatot, annak lesz egy eredménye. Saját és a Fidesz-KDNP Frakció részéről mindenképpen megvárná ennek az eredményét. Dr. Réczi László elmondta, amennyiben alapos gyanú áll fenn és a rendőrség tudomására jut, a rendőrségnek hivatalból is kötelesség eljárást indítani. Kollár László hangsúlyozta, az ő javaslata közvetlenül a végzettségekre, továbbá kifejezetten a pénz felhasználására vonatkozna ben a Darvas Intézmény nyert 14,5 millió forintot erre a célra, vizsgálják meg, hogy ebből mennyit költött el saját személyére Abonyi Henrik és ennek az aránya megfelelő-e, illetve 2006-ig visszamenőleg milyen összegeket fordítottak az ő taníttatására. Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette elmondta, hogy továbbítja Polgármester Úr felé ezt a kérést, aki majd eldönti, hogy milyen irányba induljanak el ebben a kérdésben, Képviselőtestület elé vigyék vagy saját hatáskörben elindít egy vizsgálatot ebben a témában. Több kérdés, hozzászólás nem volt, a Bizottság Elnöke az ülést bezárta. K.m.f. Dr. Réczi László bizottság elnöke Justinné Petróczi Mónika jegyzőkönyvvezető

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 32-8/2011. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület 2011. június 23-ai ülésének J

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2010. március 24-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2010. március 24-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. március 24-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 38, 39, Elkészült: 2010. március 29. Tartalomjegyzék Az ülés megnyitása.

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. Önkormányzata Képviselő-testületének

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. Önkormányzata Képviselő-testületének Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének és Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 26-án tartott együttes ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 166, 167, 168,

Részletesebben

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról.

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 4-én 8.00 órakor kezdődő nyílt rendkívüli testületi ülésén, a Polgármesteri Hivatal, 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. alpolgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 15/I/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 19. napján (szerda) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. 457 PH-17097/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Heves Városháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 14-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 14-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. május 14-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg!

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kengyel Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. június 16. napján megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kengyel Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. június 16. napján megtartott soron kívüli üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kengyel Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. június 16. napján megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye:községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Nagy

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

állandó meghívott - könyvvizsgáló Juhászné dr. Krecz Erzsébet Gazdasági Iroda - irodavezető

állandó meghívott - könyvvizsgáló Juhászné dr. Krecz Erzsébet Gazdasági Iroda - irodavezető 1 Iktatószám: 11019-7/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2011. április 21-én a Költségvetési és Gazdálkodási Bizottság nyílt ülésén elhangzottakról.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 8-án megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

Kislőd Község Önkormányzat és Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Kislőd Község Önkormányzat és Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületei Kislőd Község Önkormányzat és Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületei JEGYZŐKÖNYV Készült: Kislőd és Magyarpolány községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. augusztus 1-jén 17.00

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2014. június 23. napján 14:50 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

Város Képviselő-testülete

Város Képviselő-testülete Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174 Fax: 06 23 310-135 E-mail: hivatal@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Iktatószám:

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 32-3/2011. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület 2011. február 27-ei ülésének J

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kunhegyes Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2007. október 1-én megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bozsányi Ferenc bejelentette, mivel a hét végére elutazott, ma reggel kapta kézhez az anyagot, így nem tudott felkészülni.

JEGYZŐKÖNYV. Bozsányi Ferenc bejelentette, mivel a hét végére elutazott, ma reggel kapta kézhez az anyagot, így nem tudott felkészülni. JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. november 8-án du. 15 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Képviselők a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 20 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 6289-1/2009. 8/2009. számú 2009. május 13-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 82-86/2009. (V.13.) sz. Kth.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szentkirály Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Szabó Gellért polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Hatvan Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. augusztus 24-én 14 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Városháza kistanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. mely készült az Oktatási Bizottság 2010. január 19-én tartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. mely készült az Oktatási Bizottság 2010. január 19-én tartott nyílt üléséről Iktatószám: 11476-1/2010 Jegyzőkönyv mely készült az Oktatási Bizottság 2010. január 19-én tartott nyílt üléséről Jelen vannak: A bizottság részéről: Dr. Sípos Mihály elnök Láng András tag Gálfi Antal

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2007. szeptember 06-án 14.00 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Sóvágó László polgármester, Dr.

Részletesebben

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 27-én (csütörtök) 14.20 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 27-én (csütörtök) 14.20 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. 555 PH-18850/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 27-én (csütörtök) 14.20 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Heves Városháza

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. november 21-én (hétfő) 16 órakor megtartott munkaterv szerinti ülésén, a Művelődési Házban. Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit polgármester Bárány Erzsébet jegyző Báránkó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült 2011. június 9-én Dunasziget község Önkormányzatának Képviselő-testületének soros nyilvános testületi üléséről. A lakosság részéről 7 fő Jelen vannak: Baranyai László, Belovitz

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. november 18-án 14.00 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Sóvágó László polgármester, Dr.

Részletesebben

2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Az ülésen hozott rendeletek és határozatok:

2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Az ülésen hozott rendeletek és határozatok: Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Az ülésen hozott rendeletek és határozatok: 1/2013. (I. 25.) önkormányzati

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2014. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

Kapuvár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzőkönyvét

Kapuvár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzőkönyvét 2011. október 27-i ülése 317 KAPUVÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 13/2011. T A R T A L M A Z Z A Kapuvár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzőkönyvét

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgyörgyvölgy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 24-én (kedden) 15,30 órai kezdettel a szentgyörgyvölgyi művelődési házban megtartott rendes nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a kispesti önkormányzat képviselő-testületének 2011. május 17-én 8 óra 30 perces kezdettel a polgármesteri hivatal nagytermében (Bp. XIX., Városház tér 18. I. em. 41.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pénzügyi és Adóügyi Iroda irodavezetője Baloghné Juhász Erzsébet Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda irodavezetője

Jegyzőkönyv. Pénzügyi és Adóügyi Iroda irodavezetője Baloghné Juhász Erzsébet Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda irodavezetője Jegyzőkönyv Készült: Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 16-án a Városháza nagytárgyalójában megtartott üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről.

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. Jelen vannak: Dr. Fülöp Erik polgármester, Balázsi Csilla, Balogh Sándor, Cselényi

Részletesebben

Napirend: Előadó: Napirend után: Polgármesteri tájékoztató. Napirend előtt:

Napirend: Előadó: Napirend után: Polgármesteri tájékoztató. Napirend előtt: JEGYZŐKÖNYV készült Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 18-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal földszinti tárgyaló terme, 2234. Maglód, Fő u. 12. Jelen

Részletesebben

Egészségügyi és Szociális Osztály JEGYZŐKÖNYV

Egészségügyi és Szociális Osztály JEGYZŐKÖNYV Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága ESZ.161.124-14/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2013. november 13. napján 13 óra 30 perckor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Köszöntötte a megjelenteket, ismertette a napirendi pontokat, megállapította hogy a bizottság határozatképes és az ülést megnyitotta.

JEGYZŐKÖNYV. Köszöntötte a megjelenteket, ismertette a napirendi pontokat, megállapította hogy a bizottság határozatképes és az ülést megnyitotta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. október 14-én az Ifjúsági és Sportbizottság üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal I. sz. tárgyalóterme Jelen vannak: elnök Pál György Homa János Jékli Gergő Csányi Barna Köszöntötte

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 3.) Hajdúhadházi Városi Sportegyesület részére 2011. évben non-profit szervezetek támogatása keretében - nyújtott támogatás elszámolása

JEGYZŐKÖNYV. 3.) Hajdúhadházi Városi Sportegyesület részére 2011. évben non-profit szervezetek támogatása keretében - nyújtott támogatás elszámolása JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2012. február 21-én du. 15.30 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Készült: Egeralja község képviselő-testületének 2013. július 8-án 19 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről.

Készült: Egeralja község képviselő-testületének 2013. július 8-án 19 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Községi Képviselő-testület Egeralja Szám: 231-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egeralja község képviselő-testületének 2013. július 8-án 19 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Képviselők a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 29-én tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. MÁRCIUS 26-I ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. MÁRCIUS 26-I ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 71-4/2009. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. MÁRCIUS 26-I ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 90,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 55 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. június 30.-án Jászboldogháza Önkormányzat Képviselőtestületének munkatervében nem szereplő rendkívüli ülésén 15.00 órakor, a Községháza, 5144 Jászboldogháza, Rákóczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 18-án 14 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fehér László polgármester, Benkőné

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 28/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 29-én 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Kiskunok Vidékéért Egyesület projektiroda munkaszervezet-vezető Valentovics Beáta

Kiskunok Vidékéért Egyesület projektiroda munkaszervezet-vezető Valentovics Beáta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek, 2014. február 26-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: Svh/62-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester.

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. augusztus 7én 10 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-1/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2013. február 15-én a sopronkövesdi Községháza tanácskozó termében, Ebergıc,

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2.) FIKSZ PONT Egyesület TÁMOP pályázatának támogatása

JEGYZŐKÖNYV. 2.) FIKSZ PONT Egyesület TÁMOP pályázatának támogatása JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. szeptember 9-én de. 7.30 órakor a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatal nagytanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2012. június 26-án 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának (PT Bizottság) 2012. május 23-án (szerdán) 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről 1 Az ülés helye: Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2013. június 26-án 16.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

24/2009. számú 2009. november 13.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

24/2009. számú 2009. november 13.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 10081-2/2009. 24/2009. számú 2009. november 13.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 229-233/2009. (XI.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 15-én megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 15-én megtartott rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 15-én megtartott rendkívüli üléséről Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme (Dózsa

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 20/I/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 2-án /szerda/ 14 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 40.492-5/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Brennbergbánya, Ó-Hermes, Új-Hermes, Görbehalom Településrészi Önkormányzata 2009. június 16-ai rendes üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza házasságkötő terme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Előterjesztés a 2015. évi startmunka közfoglalkoztatási programok önerejének jóváhagyására Jeneiné Dr. Egri Izabella polgármester

J E G Y ZŐKÖNYV. Előterjesztés a 2015. évi startmunka közfoglalkoztatási programok önerejének jóváhagyására Jeneiné Dr. Egri Izabella polgármester 1 2 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én (csütörtökön) 17 00 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésén. Helye: Községháza emeleti

Részletesebben

Pénzügyi Ellenőrző, Foglalkoztatáspolitikai és Településfejlesztési Bizottsága

Pénzügyi Ellenőrző, Foglalkoztatáspolitikai és Településfejlesztési Bizottsága 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi Ellenőrző, Foglalkoztatáspolitikai és Településfejlesztési Bizottsága 2015. február 23.-án (hétfőn) du 13,00

Részletesebben

Békéscsabai Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. sz.

Békéscsabai Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. sz. Békéscsabai Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. sz. I. 337-1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. január 29-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t:

T á r g y s o r o z a t: A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-én megtartott nyilvános ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A rendkívüli képviselő-testületi ülésre telefonon történt értesítés alapján került sor. Az ülés 16:00 órakor kezdődött.

Jegyzőkönyv. A rendkívüli képviselő-testületi ülésre telefonon történt értesítés alapján került sor. Az ülés 16:00 órakor kezdődött. 78 Jegyzőkönyv Készült: Kisköre Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-i rendkívüli üléséről a Kiskörei Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Magyar Csilla po1gárn~ester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Hatvan Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 11-én -kor megtartott ülésén. Ülés helye: Városháza kistanácskozó terme. Jelen vannak: (csatolt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. január 18-án a Körjegyzőségi Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/23/2007. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. október 3-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 109 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. szeptember 11-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI-, TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 207 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. május 29. napján 9 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Bodnár

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. június 2-án 13 órakor tartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. június 2-án 13 órakor tartott rendkívüli üléséről Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község

Borsod Abaúj Zemplén. megye SZENDRŐLÁD. község Borsod Abaúj Zemplén megye SZENDRŐLÁD község 15/2013. számú Szendrőlád Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyve Az ülés időpontja: 2013. június 12. Hozott határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2013. január 29-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám:.../2010. 1 JEGYZŐKÖNYV Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 3/2015 nyílt Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2015. március 19. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Teskánd Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. január 12-i rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Teskánd Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. január 12-i rendes üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Teskánd Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. január 12-i rendes üléséről. Jelen vannak: Tóth Istvánné polgármester, Bogár István, Dormán Jenő, Gehér Mariann, Simon

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 7/2011. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. április 23-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. november 16-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. november 16-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2015. PB ülés JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Meghívottak: A Pénzügyi Bizottság 2015. november 16-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

Napirendre vonatkozó más javaslat nem volt. Horváth Zsolt polgármester megszavaztatta a javaslatokkal egyetemben az ülés napirendjét.

Napirendre vonatkozó más javaslat nem volt. Horváth Zsolt polgármester megszavaztatta a javaslatokkal egyetemben az ülés napirendjét. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Száma: 245-1/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 08-án (Kedden) 14:00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóth Attila- Családsegítő Központ és Gyermekjóléti Szolgálat

JEGYZŐKÖNYV. Tóth Attila- Családsegítő Központ és Gyermekjóléti Szolgálat V á r o s K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t E g é s z s é g ü g y i és S z o c i á l i s B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/260, Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JELENLÉTI ÍV NÉV ALÁÍRÁS MEGJEGYZÉS

JELENLÉTI ÍV NÉV ALÁÍRÁS MEGJEGYZÉS Tárgy: Egészségügyi Bizottság ülése Helyszín: SZMJV Polgármesteri Hivatala I. emeleti díszterme 2005. október 19. Horváth Judit Oldalak száma: JELENLÉTI ÍV NÉV ALÁÍRÁS MEGJEGYZÉS Prugberger Emil Dr. Csönge

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 26-án /szerda/ 16 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 27-én 18 órakor megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 27-én 18 órakor megtartott üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-4/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: Gémes László polgármester Lukács Istvánné képviselő R. Nagy Mihály képviselő Szabó Tibor képviselő Tóth Péter képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: Gémes László polgármester Lukács Istvánné képviselő R. Nagy Mihály képviselő Szabó Tibor képviselő Tóth Péter képviselő Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. április 21-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J ászkisér V áros Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. február 25-i soros nyílt üléséről

J ászkisér V áros Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. február 25-i soros nyílt üléséről J ászkisér V áros Önkormányzata Képviselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt. sz.: 13-7/2015. Je gyz őkönyv. Jászkisér Város Önkormányzata

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2013. július 23-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2013. július 23-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 26-17/2013. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület 2013. július 23-i ülésének

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8294 Kapolcs,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. január 21-ei ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. január 21-ei ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. január 21-ei ülésén. Jelen vannak: a részéről: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Jarecsni János

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Perneki László alpolgármester, Erdélyi Sándorné dr. és Hajas Lászlóné képviselő.

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Perneki László alpolgármester, Erdélyi Sándorné dr. és Hajas Lászlóné képviselő. Jegyzőkönyv Amely készült Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-án 7,30 órai kezdettel a Városháza polgármesteri irodájában megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. HATÁROZATOK SZÁMA: 13, 14, 15/2009. 2 Jegyzőkönyv Bak, Sárhida és Zalatárnok

Részletesebben