NAPHARCOS Magazin 2016 január, III. évf. 1. szám

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NAPHARCOS Magazin 2016 január, III. évf. 1. szám"

Átírás

1 Biológiai sejtjavító és megújító specialista A Napharcos sejtbiológiai megoldása NAPHARCOS Magazin 2016 január, III. évf. 1. szám Az ideális testi állapot elérése megtartása Az ideális testi állapot elérése, megtartása sejtbiológiai megoldás! 1.

2 Napharcos Kft. biológiai sejtjavító és megújító specialista Copyright 2016 január, Gelencsér György Felelős kiadó: Napharcos Kft. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 2.

3 AZ IDEÁLIS TESTI ÁLLAPOT ELÉRÉSE, MEGTARTÁSA SEJTBIOLÓGIAI MEGOLDÁS Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 3.

4 Előszó Tizenéves koromban, látva a húszas éveikben levőket és az idősebbeket, hogy már nem olyan feszes a bőrük, az izmaik, már nem olyan hajlékonyak, nem mozognak olyan könnyen mint a tizenévesek, az idősek pedig "katasztrófális állapotban vannak", azt mondtam magamban, hogy találok valamit, amivel megőrizhetem a fiatal jó külsőmet és állapotomat. Az étrend- vagy táplálék kiegészítők lehetnek bármilyen hatásosak, egyáltalán nem erről szólnak, így azokkal nem is foglalkoztam. Akik valamilyen bajukra szedtek ilyeneket, láttam, hogy a kis hatásuk mellett inkább azért gyógyultak meg mert vagy nagyon hittek benne (ehhez nem kellett volna pénzt költeni, hinni egy pohár víz éjszaka 3-kor történő megivásában is lehet, hogy gyógyhatása van), vagy azért jöttek rendbe, mert a családi költségvetés már nem engedte meg hogy tovább szedjék, tehát ideje volt meggyógyulni, nem pedig azért mert a tabletták vagy a zacskókban lévő dolgok annyira használtak volna. Ettől még lehetnek olyanok amik tényleg használnak, de akkor sem arra valók amire én kerestem megoldást. Sokáig nem találtam azt amit kerestem, de hittem, hogy létezik, és meg fogom találni. Eszemben sem volt belenyugodni a korral járó negatív változásokba. A betegségeket pedig teljesen elutasítottam magamban, velem olyan nem fordulhat elő. Az általános iskola nyolc éve alatt egyszer hiányoztam pár napot egy rövid lázas állapot miatt. Mindenesetre harminc fölött már szedtem a vitaminokat és egyebeket nagy dózisban, biztos ami biztos, csak csinálnak valamit. Jól voltam, de a tizenéves korhoz képest mégis romlott a testi állapotom, a bőröm feszessége, a mozgáskészségem, az erőnlétem. Gondoltál ilyeneket, hogy jó volna fiatal állapotban maradni, és betegségtől mentesnek lenni? Sikerült? Vagy belenyugodtál a negatív változásokba, mert "ez a korral jár", mert "ez az élet rendje"? Nos, ha még jól vagy, meg akarod őrizni ezt az állapotodat? Rendben, beszélni fogunk a jó állapot megőrzésének a módjáról. Nem vagy annyira jól, vagy túlsúlyod lett, vagy más nemkívánatos állapotba kerültél, vagy akár fiatalabb, akár idősebb vagy, nem működik már Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 4.

5 úgy a tested ahogyan korábban, ahogyan szeretnéd? Rendben, beszélni fogunk a megoldásról. Észben tartottam a fiatalkori egészséggel kapcsolatos gondolataimat és vágyamat, ezért tovább kerestem - és 2005-ben megtaláltam! Céget csináltam, terjeszteni kezdtem, és csodákat tett a termék! Hamarosan ezer km-es körben ajánlották a környező országokban az elégedett vevőim. Sokat tanultam a biológiáról, a sejtekről, hogy engem jól hangzó marketing szövegekkel vagy részigazságokkal ne lehessen félrevezetni ben megtaláltam a Napharcos termelő céget, nála ugyanennek a terméknek a továbbfejlesztett, sokkal jobb, igen magas minőségű változatát, ráadásul egy összefüggő termékcsaládot! Ezeket teljesen magán termesztésű növényekből állítják elő civilizációtól távoli természetes tiszta és különleges tápanyag gazdagságú helyen. Ez a termékcsalád nagyobb csodákat tesz mint az első termék. Ezért foglalkozom ennek a terjesztésével teljes elkötelezettséggel. Elmondom előbb azt, hogy mi minden árt a testednek amik fokozatosan leronthatják a jó állapotot, amik a nálad esetleg már megtörtént nemkívánatos változásokat okozták. Utána elmondom, mi az amivel meg lehet őrizni a jó állapotot illetve amivel a káros hatások kiküszöbölhetők, ami egyúttal visszaállítja a testedet egy korábbi jobb állapotba. A lelki okokon kívül a sejtek számára használhatatlan és káros művi anyagok, és a természetes, a sejtek által felhasználható szükséges anyagok teljes körének a hiánya ártanak meg, teszik tönkre a testműködést és az egészséget. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 5.

6 Mi a baj az élelmiszerekkel? Ha közönséges ételeket eszel, azok jók az ízlelésednek, de nem a testednek és nem a sejtjeidnek. A húsokkal halált, gyógyszereket, pszicho drogokat, és mezőgazdasági vegyszereket eszel. Mit eszel a gabonákkal - kenyér, zsemlye, kifli, péksütemények, mindegyik tésztaféle? Cukor szint növelőt ami árt a sejteknek, hízlal és kikészíti a hasnyálmirigyet, és rovarirtót eszel ami az idegsejteket pusztítja, még az agysejteket is. Édességek: művi masszák, mérgező gabonák, tojás és tej HELYETESÍTŐ meg egyéb mérgek, és rossz élesztő, és gonosz cukor van bennük. A "cukormentes édesség" jól hangzik, de csak cukor nincs bennük, a többi vacakságot azok is tartalmazzák. Senki nem tudja kikerülni ezeket, mert valódi természetes anyagokból hosszú órákig tart egyetlen torta vagy süteményféle elkészítése, nem tudnának belőle tömegeket kiszolgálni, és romlandóak lennének, ami megmarad, kárba veszhetne. A növényekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel élet ellenes vegyi anyagok tömkelegét teszed a testedbe. Ezek halálmiszerek, mindegyiknek az íze dohos, erjedő, rothadt - borzalmas. A gyümölcsök ízetlenek az 1990-es évek előtti gyümölcsökhöz képest, és érezni bennük valami rossz ízt is. Az íz anyagok teszik a szörnyű dolgokat élvezhetővé, amelyek szintén kizárólag élet ellenes vegyi anyagok. Továbbá a levegőből, a vízből, és a mosó-, tisztító szerekből a bőrön keresztül is méreganyagok garmadája jut naponta a testbe. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 6.

7 Mi a baj a tiszta élelmekkel? Ha mindenből háztájit szerzel be, azok csak egy kicsivel jobbak, mert a gazdák is csak a szupermarketekben tudnak vásárolni. Még az Ókorban is amikor semmi vegyi anyag nem volt, a tiszta élelmek sem fedezték sejt szinten a tápanyag szükségletet. Ezt az bizonyítja, hogy a görög olimpikonok, a római gladiátorok és a római katonaság egy kezdetleges módon előcsíráztatott árpát fogyasztottak, és ennek lényegesen nagyobb tápanyag tartalmával sokkal jobb fizikai teljesítményekre voltak képesek. Tehát bármilyen tiszta élelmet is eszik valaki, akkor is tápanyaghiányos - és manapság mérgezett. Magas szintű szellemi állapot kell ahhoz hogy valaki a tápanyag hiányok és a mérgezés miatt ne betegedjen meg, de nem elég ahhoz hogy idővel ne épüljön le a teste! Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 7.

8 Táplálékkiegészítők, antioxidánsok, vitaminok A kiegészítők az elnevezésük szerint akkor töltötték be a szerepüket, amikor az ételek nem művi anyagokat hanem tápanyagokat tartalmaztak, amik közül valamely tápanyagok hiányoztak. A hiányzó néhány tápanyagot pótolták ezek a termékek, tehát kiegészítették az ételt. Az élelmiszerek szélsőségesen tápanyag hiányosak, így azokat nem lehet kiegészíteni. Több ezer féle - egész bioboltnyi - kiegészítőt kellene szedni ami havonta millió Ftokba kerülne, viszont a tápanyagok egyensúlya felborulna mert ennyi sok termék összetevőit képtelenség pontosan összeegyeztetni. Mivel az élelmiszerek mellett ezek nagyrészt csődöt mondtak, az újonnan kifejlesztett egészségjavító termékeket úgy hozzák létre, hogy önmagukban csodát tegyenek a testben. Ezek nyilván nem természetes dolgok. A sejteknek nem csodaszer, nem valami különleges anyag kell, hanem természetes elemi táp- és védőanyagok ezrei. A nano anyagok hosszútávú hatása most még nem látszik, mégis nagy tömegeknek ajánlják igen hangzatos marketinggel. Egy biztos: a sejteknek nem csak a tápanyag igényét nem fedezik, hanem még érzékelhetetlenek is a sejtek számára. A testben a sejtek az alapvető irányító egység, nem a gének, és a sejtek aszerint működnek hogy pillanatról-pillanatra mi van a környezetükben. A nano anyagokat nem érzékelik, így olyan dolgok történnek a sejttel ami nagyon összezavarhatja őket, aminek rossz vége lehet. Közös nevező az elterjedt egészség javító módokban hogy nem a probléma okát a sejtszükségleteket, és nem az ellátási hiányosságaikat az élelmiszer evést kezelik, azt nagyon kevés kivétellel mindegyik szó nélkül hagyja és azok károkozását nem kezelve bizonyos anyagokat csodatevőként adnak az embereknek javulást ígérve - akik pedig arról beszélnek hogy az élelmiszereinket kellene kicserélni, azok nem tudják, mi tartalmaz olyan teljeskörű tápanyagokat amik teljesitenék a sejtek minden szükségletét és még étkezésre is alkalmasak lennének. A hozzá nem értő emberek hisznek az antioxidánsokban, mert nem tudják hogy a testnek szüksége van szabad gyökökre a káros anyagokkal szemben, de ezek meggátolják a sejtek önvédő működését. "Intelligens" antioxidánsra lenne szükség, és létezik is ilyen. A biológusok tudják. Én is el tudom magyarázni. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 8.

9 A vitaminok a szükséges tíz különböző tápanyag csoportnak csak az egyike. A táplálékkiegészítők a többi szükségletnek is csak igen pici töredékét tartalmazzák. Így ezek nem oldják meg a széleskörű tápanyaghiányt, sem a káros anyagokat nem küszöbölik ki teljesen, így ezek szedése mellett megmarad a sejtproblémák nagy része. Másik tényező hogy enzimek bősége nélkül - azokból óriási hiány van! - kevéssé tudnak a vitaminok hasznosulni, ezért a szükségesnél sokkal magasabb dózis kell a megfelelő hatáshoz. A vitaminszedés nagyon jó dolog, de csalóka. Ne várd tőlük azt, hogy mindent megoldottál a testedben. A kiegészítők is jó dolgok, csak közel sem pótolják az ezernyi hiányzó tápanyagot, ezért velük sem várhatsz teljes eredményt. Ha pedig ezek mellett halálmiszereket eszel amik folyamatosan mérgeznek, akkor a vitaminok és kiegészítők mellett is beteg lehetsz a sejtek működésének ismeretében és a gyakorlati megfigyelések szerint. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 9.

10 Az étrend változtatások működése Az étrendet megváltoztató egészség megoldások szintén csalókák. A halálmiszereket variálják. A "személyre szabott" megoldásokat olyan vizsgálatok és mérések adataiból állapítják meg, amelyek a sejtek problémáinak a következményei, de a sejtek problémáit nem kezelik. Az egyének a különböző étkezési szokásaiknak megfelelően különféle anyagokban táp- és védőanyag hiányosak. Ennek következtében bizonyos anyagokat a testük nem tud megfelelően feldolgozni, ez valamilyen tünetet vagy problémát okoz. Emiatt az egy vagy nehány problémás elemi anyag miatt az ilyeneket tartalmazó ételt nem eheti meg. Eltanácsolják az embereket különböző ételek fogyasztásától azzal hogy "az nem jó" neki, ahelyett hogy megoldanák a sejt problémáit. A hiányok miatt a védekezésre képtelenség más-más méreganyagokkal szemben áll fent, ezeket nem képes tolerálni az egyén. Ugyanúgy ahogy a tápanyaghiányoknál, azokat az ételeket nevezik ki rossznak amelyek azokat a bizonyos méreganyagokat tartalmazzák amivel szemben az egyén testében nincsenek védő anyagok. Nem eheti többé az ilyen ételeket mert azok "nem jók neki" - pedig csak a megfelelő sejtvédő anyagokat kellene az embereknek odaadni és akkor ehetnék azt az ételt. A vizsgálatokkal és mérésekkel azt állapítják meg, hogy melyik ételek tartalmaznak a személy számára feldolgozhatatlan táp, vagy kivédhetetlen méreganyagokat, és eltiltják őket ezektől az ételektől. Az állapot javulás ezek után nyilvánvaló, aminek az emberek örülnek, de a módszer zsákutca, fölösleges korlátozásokkal az egyének egész életére. Közös nevezőjük hogy egyszerre kevesebb fajta méreg kerül a testbe, hiszen az előírás szerint az ember nem eszik össze mindenfélét egyidőben. Ez is okoz jobb állapotot, de az eredmény nagyon távol áll az igazi megoldástól. A köznép számára nem érhető el milliárdos vizsgálati módszer, amelyik sejtről-sejtre, elemi anyagról-elemi anyagra kimutatná hogy pontosan milyen elemi táp- és védőanyag hiányzik, és ezek pótlására értelemszerűen nincs több ezerféle gyógyszer. Ezen problémáknak van-e átfogó, optimális megoldása? Hamarosan ki fog derülni. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 10.

11 Néhány gondolat még a táplálékkiegészítőkről és gyógy-anyagokról Nem számíthatunk arra, hogy a bolygó irányító hatalmasai hagyják, hogy egy egészséggel foglalkozó MLM hálózat valóban természetes anyagokat forgalmazzon amik megfelelő mennyiségeket tartalmaznak és ténylegesen csak jót tennének a testtel. Már az is kiderült hogy minden hálózatot ugyanonnan indítanak, egy titkos páholy csak az MLM hálózatokkal foglalkozik... A "betegség gyógyításnak" nem érdeke, hogy a táplálékkiegészítők és a "biotermékek" rendben legyenek és igazi jó állapotba hozzák az embereket. Nem véletlen hogy a Napharcos anyacég nem indított MLM hálózatot és nem nevezi a termékeit biotermékeknek - meg sem tehetné az "illetékes" páholy tudta és jóváhagyása nélkül. A termékei élelmek, nem kiegészítők, így nem vizsgálják, nem korlátozzák a tápanyag mennyiségüket, de nem tartoznak az "élelmiszerek" kategóriába sem, hogy kötelezően bizonyos nem kívánatos adalék anyagoknak bennük kellene lenniük. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 11.

12 A megoldás Nem mondtam el mindent. Sokkal több egészség rontó tényező van, de a fentiek is éppen elegendőek ahhoz hogy látni lehessen, az ételeinket kell megváltoztatni. Óriási bizonyosságot értem el, megtaláltam amit régóta kerestem! Én soha nem sportoltam, az általános iskolában futottam utoljára sportszerűen, utána csak néha a buszhoz. Ha ötven métert futottam, szúrt az am, erőtlenné váltak és görcsöltek a láb izmaim, és negyed óráig ziháltam. Iskolapad után huszonhárom éves koromtól íróasztalnál dolgoztam számítógép programozóként, aztán üzletkötőként éveken át autóztam. Már 30 éve dohányoztam, napi másfél-két doboz cigit szívtam el, amikor elkezdtem fogyasztani a termékeket. Amikor elértem a Testi és szellemi állapotok skáláján az 50 ezres értéket, új érzésem jött, az, hogy a testem soha nem fog cserben hagyni. Fokozatosan nőtt az energiám, egyre fürgébben mozogtam, és egyre frissebb lettem szellemileg, de a szint elérésénél egyik napról a másikra olyan erősek és strapabíróak lettek az izmaim, olyan kapacitása lett a tüdőmnek, a szívemnek, mint egy hivatásos sportolónak sok éves edzés után, sőt, szerintem még annál is jobbak. Egy reggel arra ébredtem hogy mozogni akarok, de nagyon intenzíven. Szokatlanul tele voltam energiával. Aznap reggel elmentem futni jó sportcipőben. Egész Budán nincs olyan meredek utca amelyik ki tudott volna fárasztani. Három órán át futottam megállás nélkül, teljes erőből, egyre meredekebb emelkedőket keresve. Csodálkoztam, hogy én így tudok futni - fantasztikus jó érzés volt az a tudat, hogy rendbehoztam a testemet, ilyen jól működik - szinte megfiatalodtam, és így is maradok! Aztán találtam egy kb 50 méter hosszú 45 fokos emelkedőt erdei talajjal - gondoltam ez még jobb, a puhább talaj miatt még több erő kell a dombon felfutáshoz. Ez a talaj és meredekség megfelelt az energia szintemnek. Még vagy fél órát futkoztam itt fel-le teljes erőből, és még mindig nem lihegtem, nem izzadtam, semmi bajom nem volt, élveztem, jó lett volna még tovább órákon át futni, de dolgom volt, abba kellett hagyni. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 12.

13 Soha nem edzettem. Hogyan bírta hirtelen a tüdőm, a szívem, az izmaim, a forgóim, ízületeim könnyedén ezt az óriási terhelést, igénybevételt? Bárki számára elérhető a megoldás Ennek a titka a sejtek tökéletes ellátása. Ahogyan hónapok óta telítődött a testem táp- és védőanyagokkal, a szerveim a hibátlan sejtműködés révén egyre jobban működtek, és amikor a regenerációs folyamat végbement a testemben, a szerveim készek voltak egy magasabb hatékonyságú szinten működni. Az embernek egyetlen lehetősége van a legjobb megoldásra: a természet létrehozza a tízezernyi elemi táp- és védőanyagot, azokat kell folyamatosan a gyomrába tennie hogy a sejtjei mindenből bőségben legyenek - és a bajok elmúlnak, belül visszatér a fiatal állapot, és a külső is javul. A Napharcos rendelkezik ilyen technológiával, az ő termékei adnak bőséget minden elemi anyagból. Az ideális testműködés és testi állapot Az ideális testműködés és testi állapot az, ha a szervek kitűnően működnek, nagy igénybevételt könnyedén bírnak, a test hajlékony és különleges mozgáskészséggel rendelkezik, nagyon magas az energia szintje, nagy erőkifejtésre képes, feszes a bőr és az izomszövetek, és lassabban jár a biológiai órája, így az öregedés később kezdődik, lassabban öregszik, és nem veszíti el a jó állapotát, a leépülés csak igen kismértékű. Az ideális állapot a Testi állapotok skáláján az 50 ezres érték fölött valósul meg. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 13.

14 A mozgás: ok, vagy következmény? Rossz nézni amint emberek halálmiszerek evése mellett kimennek a szabadba és kocognak vagy futnak, vagy konditerembe járnak és kínozzák magukat. Megnövelik az izmaikat, a tüdejüket, a szívüket, amik még több tápanyagot igényelnének, de azt nem kapják meg, csak még több mozgást, még több igénybevételt. A helyes sorrend: első a sejtek rendbehozása és a test újjáépítése tápanyag bőséggel, utána a mozgással nem "javitani" kell az egészséget, a testműködést, hanem a mozgás könnyű, öröm és élvezet lesz! Tudom, hogy én nyolcvan évesen is futkosni fogok, át fogom ugrani a korlátokat, kettesével-hármasával fogok a lépcsőkön menni, mindent úgy, mint egy tizenéves. Nézzünk egy olyan embert aki szuper egészséges és nagyon jól van. A futás a legjobb "mérőeszköz" az izmok, a szív, a keringési rendszer, a tüdő kapacitásának az ellenőrzésére. Mennyit, hány métert tud az illető futni meredek emelkedőn anélkul hogy légszomja lenne, lihegne, megfájdulna vagy legyengülne valamelyik izma? Ez mutatja meg hogy egy embernek le fog épülni a teste idős korában vagy sem. Ha nehézség nélkül és sokáig tud valaki futni, és nem hagyja abba a sejtjei ellátását hogy tápanyag bőségben legyenek, akkor nem fog különösebben leépülni a teste idős korára sem. Ha nem tud futni, ha nem törődik a sejtjei ellátásával, akkor idős korára, vagy már hamarabb bajba kerülhet. Szinte nincs kivétel, az öregek akiket látunk, mind nehezen mozognak, és a legtöbbjük gyógyszereket szed, ami nem az egészség jele. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 14.

15 A jó szellemi állapot nem teljes garancia az élet végig jó testműködésre Nem elegendő szellemileg jó állapotban lenni, a test "elhasználódik" és "elromlik", ha nem törődsz a sejtjeid megfelelő ellátásával. Nekik is a bőség az ideális, a táp- és védőanyag bőség. Minden embernek (és a háziállatoknak is) javítja az állapotát a tápanyag bőség. Ismeretlen eredetű problémák attól szűnnek meg. Ez bizonyítja a bőség szükségességét. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 15.

16 Végkövetkeztetés Aki nem megy fel legalább az 50 ezres szintre ezen a skálán és nem tartja ott önmagát, az nem biztos, hogy jó állapotban marad később. Láthatóak az idős emberek bajai. Ha nem "betegek" kifejezetten, akkor azt mondják: megöregedtem, már nem olyan mint régen. Mereven járnak mert gyengék az izmaik, baj van az ízületeikkel, a hajlékonyságukkal, kapaszkodniuk kell, gyengék a csontjait, vigyázniuk kell minden lépésnél nehogy elveszítsék az egyensúlyukat mert ha elesnek nem tudnak felállni, csontuk is törhet. Szervi bajaik is kialakulnak. Később aztán még kevésbé lesznek képesek mozogni, ekkor már másoknak kell segíteniük felállni, leülni, öltözni, vetkőzni, lefeküdni. A vitaminok és táplálékkiegészítők vagy bármi amit az emberek az egészségük érdekében szednek, isznak, a mozgás, a masszírozás, a kezelések hasznosak - de ezek nem látják el a sejteket a tápanyag bőséggel és nem védik meg őket minden káros anyagtól. Az embereknek - akár tesznek valamit az egészségük érdekében, akár nem, akár jó közérzetben, akár rossz közérzetben, vagy betegeskedve élik az életüket -, a naponta bekerülő méreganyagok és a folyamatos tápanyaghiány miatt biológiailag szükségtelenül, napi átlagban 700 ezer sejtjük pusztul el utánpótlás nélkül. Ez sokkal több mint amit az "öregedési folyamatok" indokolnának. Az emberek, mivel senki nem mondta el nekik korábban a fentieket, valójában ha nem is önpusztító módon élnek, akkor is hagyják hogy fokozottan pusztuljanak a sejtjeik ami idősebb és idős korukban sok bajt fog nekik okozni. Miért? A fokozott sejtpusztulás miatt 70 éves korra az emberi test 20%-a eltűnik! Az izmok és minden belső szerv 20%-a eltűnik! Hogyan ne lennének így mozgás, ízületi, csont, és szervi problémák?! Én nem szeretnék az 50 ezres érték alatt lenni soha. Nem jó, hosszútávon pedig határozottan veszélyes alatta lenni. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 16.

17 Minden egyes napon pusztulnak a sejtjeid, azok a sejtjeid, amelyeknek az utódsejtjeire szükséged lenne idősebb és öreg korodban, hogy ne épüljön le a tested. Ráérsz várni a sejtjeid tápanyag ellátásával? A sejtpusztulást a Napharcos termékek nyújtotta táp és védőanyag bőség tudja a legmegfelelőbben leállítani és a test sokkal jobb működését és a biológiai óra visszaforgatását előidézni. Ez máris olyan különlegesen jó közérzetet és testműködést okoz amit még elképzelni sem tudsz. Le kellene állítanod most nyomban a sejtpusztulást, vagy sem? Marketing A nem biológus emberek számára "nem ismert probléma ismeretlen megoldásával" rendelkezem amit sajnos nem tudok szép marketinggel átadni, pedig a Te életedet tenné jobbá. Azért nem teszem fel a szép kérdéseket, mert hiába kérdezném meg tőled rendes értékesítési beszélgetésben hogy "milyen lenne számodra az ideális testműködés?" - nem tudnád elmondani talán még a skálán a 18 ezres értékhez tartozó jellemzőket sem, azt mondhatnád hogy pontosan olyan amilyennek lennie kell, minden rendben van - ezért nincs értelme megkérdezni. Ha pedig azt kérdezném, "milyen problémád van", ha mondanál is valamit, az apróság lenne a sejtjeid problémáihoz és annak hosszú távú következményeihez képest. A Napharcos termékekkel el lehet érni az 50 ezres értéket, aztán tovább lehet velük haladni fölfelé a skálán. Nagyon tetszene Neked! Minden egyes nappal fogynak a sejtjeid és csökken a potenciál, amiből föl tudsz menni a skálán. Mi lesz Veled a Napharcos termékek nélkül? A fenti problémák megoldása bizony nem olcsó. Az emberiség történetében még soha nem létezett ilyen magas szintű megoldás, leértékelnénk a Napharcos technológiáját ha aprópénzt kellene érte fizetni. Ha majd eléred a magasabb szinteket, akkor fogod azt mondani: megérte. A Napharcos termékek féláron is sokba kerülnének. Ezért hoztam létre az ajánlói jutalékos rendszert. Ha Te is jót akarsz másoknak, ajánld nekik a Napharcos megoldását, és annyi jutalékot fogsz kapni, ami igen kényelmessé teszi a termékek folyamatos megvételét, sőt, még vagyont is fel tudsz halmozni az ajánlások által. Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 17.

18 Zárókérdés A Napharcos termékek fogyasztásával a Testi és szellemi állapotok skáláján magasra juthatsz. Ezt teszed, vagy folytatod a halálmiszerek evését és alacsony értéken maradsz, vállalva ennek minden jövőbeli következményét? Végig gondoltad, mi történhet Veled, milyen rossz lehet?! Fel akarsz menni a skálán? Hívjál föl, és percek alatt megbeszéljük hogyan indulj el a skálán fölfelé! A legjobb testi állapotot és testműködést kívánom Neked! Gelencsér György Napharcos Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 18.

19 Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 19.

20 Kiadó: Napharcos szövetség január. Minden jog fenntartva. Felelős vezető: Gelencsér György ügyvezető Napharcos Kft Budapest, Bem József utca Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 20.

21 Az ideális testi állapot elérése, megtartása! 21.

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista A tökéletes táplálkozás megvalósítása a természetes testi állapotért Különlegesen

Részletesebben

MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám

MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám Napharcos biológiai sejtjavító specialista NAPHARCOS MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám Visszatérés a természetes testműködéshez - 50 év tévelygés - Túlságos elszakadás a természettől: veszélyek

Részletesebben

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek...

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... A pénz-érzelmekkel kapcsolatos, országosan egyedülálló felmérést kezdeményezte, készítette és a tanulmányt írta 2011 szeptemberében

Részletesebben

Átlépni vagy maradni? Nyugdíjdilemma Az összeállítást Fekete Emese készítette. Figyelı

Átlépni vagy maradni? Nyugdíjdilemma Az összeállítást Fekete Emese készítette. Figyelı Élete egyik igen fontos kérdése elıtt áll mintegy 3 millió ember, amikor az elkövetkezı hetekben saját idıskori sorsáról, azaz a majdani nyugdíjáról kénytelen dönteni. A friss nyugdíjtörvények teremtette

Részletesebben

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE Jegyzet Jim Sanders tanításából 2009. július 19. Köszönjük Úr Jézus az áldásokat, amivel megáldottál minket, a gyógyulásokat, amit adtál nekünk, valamint az üdvösséget. Köszönjük

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Írta: Dr. Nemes Imre

Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Írta: Dr. Nemes Imre Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Hogyan vezesd jól a céged? 2/12 HOGYAN VEZESD JÓL A CÉGED? Miről szól ez az írás? Cégvezetőként számos dologra kell odafigyeled azért, hogy a piac diktálta versenyben, a

Részletesebben

Munkaügyi hírlevél. 1. Általános tapasztalatok

Munkaügyi hírlevél. 1. Általános tapasztalatok Munkaügyi hírlevél Jelen hírlevelünkben a személy- és vagyonvédelmi (vagyonőri) tevékenységet érintő 2010. június 22. - július 16. között lefolytatott munkaügyi célvizsgálat tanulságos tapasztalatait ismertetjük

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Kérdések és válaszok az influenzáról

Kérdések és válaszok az influenzáról Kérdések és válaszok az influenzáról Forrás: Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) honlapja http://www.ecdc.europa.eu/en/healthtopics/seasonal_influenza/basic_facts/pages/qa_seasonal_influenza.aspx

Részletesebben

A betegek tanítvánnyá tétele

A betegek tanítvánnyá tétele január 25 31. A betegek tanítvánnyá tétele A lecke rövid áttekintése ALAPIGE: Máté 15:30-31 A TANULÓ CÉLJA: Tudni: A betegség kéretlen látogató, az viszont jó lehet, hogy a betegek gyakran nyitottabbá

Részletesebben

Szeretet volt minden kincsünk

Szeretet volt minden kincsünk Szeretet volt minden kincsünk Azt mondják, mindenkinek meg van írva a sorskönyvében az élete. Mindenkinek ki van jelölve z út, mint a kerti ösvény, szélekkel, jelekkel, hogy ne lehessen letérni róla. Van

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015. PB JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol vannak: Meghívottak: A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Polgármesteri

Részletesebben

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai

Főnixmadár. A hazugság polipkarjai Főnixmadár A hazugság polipkarjai Előszó A könyv igaz történet, a szerző által megélt és felidézett eseményeken alapul. Egy történet két lélek egymásra találásáról, amelyet a hazugság polipkarjai tartanak

Részletesebben

AZ ÜZLETI BIZTOSÍTÁS, A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS JOGI SZABÁLYOZÁSÁNAK PROBLÉMÁI

AZ ÜZLETI BIZTOSÍTÁS, A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS JOGI SZABÁLYOZÁSÁNAK PROBLÉMÁI KILENCEDIK MAGYAR JOGÁSZGYŐLÉS AZ ÜZLETI BIZTOSÍTÁS, A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS JOGI SZABÁLYOZÁSÁNAK PROBLÉMÁI Dr. Kovácsy Zsombor elnök Egészségbiztosítási Felügyelet Kedves Kollegák!

Részletesebben

1./ Napirendi pont: Beszámoló a balmazújvárosi Polgárőrség tevékenységéről.

1./ Napirendi pont: Beszámoló a balmazújvárosi Polgárőrség tevékenységéről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Rendőrkapitányság hivatalos helyiségében a Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottság ülésén 2009. március 24-én. Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

III. Testi fejlıdés. Szeptember 25., péntek, 20 óra

III. Testi fejlıdés. Szeptember 25., péntek, 20 óra III. Testi fejlıdés Szeptember 25., péntek, 20 óra László lépett be utoljára a közösségi terembe, amely hatalmas boltíves helyiség volt, bútorzatául pedig egy nagy asztal szolgált, körülötte néhány paddal

Részletesebben

Stroke Szövetség Európáért Nyilatkozat. Egy olyan világért, ahol kevesebb a stroke, és akit érint a stroke, minden szükséges segítséget megkap.

Stroke Szövetség Európáért Nyilatkozat. Egy olyan világért, ahol kevesebb a stroke, és akit érint a stroke, minden szükséges segítséget megkap. Stroke Szövetség Európáért Nyilatkozat Egy olyan világért, ahol kevesebb a stroke, és akit érint a stroke, minden szükséges segítséget megkap. Kindly supported by The Stroke Alliance for Europe retains

Részletesebben

Borsosberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 3/2013. számú JEGYZŐKÖNYVE

Borsosberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 3/2013. számú JEGYZŐKÖNYVE Borsosberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013. számú JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2013. február 20-án 9.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Borsosberény Község

Részletesebben

Stroke Ne késlekedj kampány. Kampánynyitó sajtóközlemény. Sajtófigyelés

Stroke Ne késlekedj kampány. Kampánynyitó sajtóközlemény. Sajtófigyelés Stroke Ne késlekedj kampány Kampánynyitó sajtóközlemény Sajtófigyelés Ne késlekedj kampány az életért - Minden perc számít http://www.kormend.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=19391 2010. február 11.

Részletesebben

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése

2. A lakosság és a helyi szervezetek közérdekű bejelentéseinek, javaslatainak, előterjesztése J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somoskőújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 3-án 17 00 órai kezdettel a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban tartott közmeghallgatáson.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2012. január 24-án 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

6. FEJEZET. A nyúl felnevelése

6. FEJEZET. A nyúl felnevelése 6. FEJEZET A nyúl felnevelése 6.1 A szopósnyulak nevelése 6.1.1 Tejtermelés A szopósnyulak 19-21 napos korukig kizárólag tejet fogyasztanak. Életbemaradásuk, növekedésük és fejlődésük eddig a korig az

Részletesebben

A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete

A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete VÉDETT SZERVEZETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási helyzete Felmérés az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával Készítette: Balogh Zoltán, Dr. Czeglédi

Részletesebben

Erkölcstan óraterv. Idő Az óra menete Nevelési-oktatási stratégia Megjegyzések. Módszerek Munkaformák Eszközök

Erkölcstan óraterv. Idő Az óra menete Nevelési-oktatási stratégia Megjegyzések. Módszerek Munkaformák Eszközök A pedagógusok neve: T. R., K. M., B. D., B. S. Tantárgy: Erkölcstan Osztály: 2.a A hely előkészítése, ahol a foglalkozást tervezik: csoportasztalok Erkölcstan óraterv Az óra témája: Reggel, este szabályok.

Részletesebben

Közeledtek 2012 megtapasztalása felé, megkezdődik a magok elvetése, hogy növekedjen a fizikai bolygó rezgésszáma. Ez az ami rajtatok múlik.

Közeledtek 2012 megtapasztalása felé, megkezdődik a magok elvetése, hogy növekedjen a fizikai bolygó rezgésszáma. Ez az ami rajtatok múlik. Ide gyűjtöttem össze kivonatolva az információkat, amelyeket Kryon 2012-vel kapcsolatban tett közzé... Mindenkinek ajánlom továbbá Lee Carroll Végzetgyár című témába vágó cikkét 2012-ről, valamint a magyar

Részletesebben

A békeszerződés vitája a magyar országgyűlésben Gróf Teleki Pál beszéde

A békeszerződés vitája a magyar országgyűlésben Gróf Teleki Pál beszéde A békeszerződés vitája a magyar országgyűlésben Gróf Teleki Pál beszéde A Nemzetgyűlés 1920. november 13-án, a 128. ülésén tárgyalta az 1920. június 4-én Trianonban aláírt "Magyar Békeszerződésről szóló

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Napirend: Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl.

Jegyzıkönyv. Napirend: Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl. Jegyzıkönyv Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme. Jelen vannak: Berente Imréné polgármester, Dori

Részletesebben

EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE

EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE EGÉSZSÉGES REGELI Bemutató FORGATÓKÖNYVE (Ugyanaz a módszer az Életmód Klubban vagy azon kívül megtartott Bemutató esetén) Általános TANÁCSOK: A találkozás alkalmával Aloé italt, Instant Teát és F1 Shaket

Részletesebben

Sokféleképpen belefoghatnék ebbe a történetbe. Ábrándosabb lelkületű olvasóim, akik nem közömbösek régmúlt csaták és elporladt hősök iránt, bizonyára nem vennék zokon, ha úgy kezdeném: régesrég, azokban

Részletesebben

Henoch Schönlein Purpura

Henoch Schönlein Purpura www.printo.it/pediatric-rheumatology/hu/intro Henoch Schönlein Purpura Verzió 2016 1. MI A HENOCH SCHÖNLEIN PURPURA 1.1 Mi ez? A Henoch Schönlein purpura (HSP) a nagyon kis erek (hajszálerek) gyulladásával

Részletesebben

A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE

A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE 2008.6.6. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 148/1 I (Az EK-Szerződés/Euratom-Szerződés alapján elfogadott jogi aktusok, amelyek közzététele kötelező) RENDELETEK A TANÁCS 479/2008/EK RENDELETE (2008.

Részletesebben

1284 Hung.Monitorint 19.8.89-1. ( 168 Óra )

1284 Hung.Monitorint 19.8.89-1. ( 168 Óra ) 1284 Hung.Monitorint 19.8.89-1 - Itt 168 óra, a Ráidó politikai magazinja. - Az NDK-ban élők közül egyre többen, mintha nagyon leegyszerűsítnék a nálunk folyó változásokat. Ők csupán annyit vesznek észre

Részletesebben

Segédlet a lakásszövetkezetek tisztségviselőinek megválasztásához

Segédlet a lakásszövetkezetek tisztségviselőinek megválasztásához Segédlet a lakásszövetkezetek tisztségviselőinek megválasztásához A lakásszövetkezetek törvényes működésének elengedhetetlen feltétele a tisztségviselők szabályszerű választása. Az alábbiakban áttekintjük

Részletesebben

Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE. Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III.

Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE. Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III. Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III. fejezet Kiadó: Missionsdienst Sonnenstrahlen D-7120 Bietigheim-Bissingen,

Részletesebben

3 meglepő hiba, amit a legtöbb tanácsadó jóindulatból követ el - és hogyan korrigáld ezeket

3 meglepő hiba, amit a legtöbb tanácsadó jóindulatból követ el - és hogyan korrigáld ezeket Különkiadás 3 meglepő hiba, amit a legtöbb tanácsadó jóindulatból követ el - és hogyan korrigáld ezeket Még a legrutinosabb, legtapasztaltabb tanácsadók is gyakran belefutnak e három hiba valamelyikébe

Részletesebben

L A K O S S Á G I T Á J É K O Z T A T Ó

L A K O S S Á G I T Á J É K O Z T A T Ó L A K O S S Á G I T Á J É K O Z T A T Ó Tisztelt Lakosok! A körülöttünk lévő világ folyamatosan változik. Ezek a változások veszélyeket hordoznak magukban. Fontos, hogy ezekre, az új kihívásokra, veszélyekre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. képviselő. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendeket tárgyalja meg a testület.

JEGYZŐKÖNYV. képviselő. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendeket tárgyalja meg a testület. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bodrog Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 19-én 18:00 órakor az önkormányzat hivatalos helyiségében tartott soros nyilvános ülésén. Jelen vannak: Szentgróti

Részletesebben

2015. december: A meddőség kezelése a szociológus szemével - Vicsek Lilla

2015. december: A meddőség kezelése a szociológus szemével - Vicsek Lilla 2015. december: A meddőség kezelése a szociológus szemével - Vicsek Lilla Vicsek Lilla a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia és Társadalompolitika Intézetének docense. Az utóbbi években elsősorban a

Részletesebben

Sziluett Mozgásstúdió. Mosonmagyaróvár

Sziluett Mozgásstúdió. Mosonmagyaróvár Sziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár Szia Varga Lászlóné Ági vagyok, a Sziluett Mozgásstúdió vezetője. Valamikor nagyon régen egy számmisztikai elemzésen azt mondták nekem, hogy a sport szeretetére és

Részletesebben

Tankönyv-választás. igazgató és tankönyvfelelős kérdőív. A válaszadás önkéntes! Ki válaszol a kérdőívre? 2000. 05... nap... óra...

Tankönyv-választás. igazgató és tankönyvfelelős kérdőív. A válaszadás önkéntes! Ki válaszol a kérdőívre? 2000. 05... nap... óra... iskola sorszáma Ki válaszol a kérdőívre? 1 igazgató, aki nem tankönyvfelelős 2 igazgató, aki tankönyvfelelős is 3 tankönyvfelelős, aki pedagógus 4 tankönyvfelelős, aki nem pedagógus Tankönyv-választás

Részletesebben

A két csapatra osztás leggyakoribb megvalósításai: Lyukas teli (vagy sima vagy nem lyukas)

A két csapatra osztás leggyakoribb megvalósításai: Lyukas teli (vagy sima vagy nem lyukas) Eredeti forrás: Pintér Klára: Játsszunk Dienes Zoltán Pál logikai készletével! http://www.jgypk.u-szeged.hu/methodus/pinter-klara-jatsszunk-logikat-logikai-keszlettel/ A logikai készlet lapjaival kapcsolatos

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-207/2007/48. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Reckitt Benckiser (Magyarország) Termelı és Kereskedelmi Kft. eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztók tisztességtelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 3-2/2014. H I D E G S É G K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9491 HIDEGSÉG, PETŐFI S. U. 1., TEL/FAX: 99/540-042 INTERNET: www.hidegseg.hu E-MAIL: hidegseg@hidegseg.hu J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43)

Krisztus Feltámadt! Húsvétvasárnap 2016.03.27. OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Húsvétvasárnap 2016.03.27. Krisztus Feltámadt! OLVASMÁNY az Apostolok Cselekedeteiből (ApCsel 10,34a.37-43) Abban az időben Péter szólásra nyitotta ajkát, és ezeket mondta: Ti tudjátok, hogy mi minden

Részletesebben

2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1.

2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1. 2. LECKE: MIT MONDANAK AZ ÓSZÖVETÉSÉGI PRÓFÉTÁK JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL? gyülekezeti óraszám: 0. egyházi óraszám: 1. TEOLÓGIAI ALAPVETÉS (Felhasznált irodalom: Karasszon Dezső: Ésaiás könyvének magyarázata,

Részletesebben

J E G Y ZİKÖNYV. Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl

J E G Y ZİKÖNYV. Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl J E G Y ZİKÖNYV Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl Jelen vannak: Vass Imre polgármester Dr. Márton László alpolgármester,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június

ÚTMUTATÓ. 1.4 tevékenység. Dieter Schindlauer és Barbara Liegl. 2007 június MUNKAANYAG, KÉRELMEZŐ ELSŐ INTERJÚ ÚTMUTATÓ A HU2004/IB/SO01-TL számú Egyenlő bánásmód elvének érvényesítése és az anti-diszkriminációs törvény végrehajtásának elősegítése Twinning Light projekt összesített

Részletesebben

17 ELUTASÍTÁSOK KEZELÉSE

17 ELUTASÍTÁSOK KEZELÉSE 17 ELUTASÍTÁSOK KEZELÉSE A legnagyobb ellenségünk a Közvetlen Értékesítés/Network Marketing/MLM üzletben, az elutasítástól való félelem. Amiatt aggódunk, hogy vajon mit fognak gondolni az emberek az ajánlatunkról.

Részletesebben

Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium

Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium Hajléktalanokért Közalapítvány Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet KUTATÁSI BESZÁMOLÓ Szociális szolgáltatások és kábítószer-fogyasztók

Részletesebben

Mezőgazdasági növénybiztosítás

Mezőgazdasági növénybiztosítás Mezőgazdasági növénybiztosítás Különös biztosítási feltételek 1/40 AHE-11536 Tartalomjegyzék 1. Általános rendelkezések... 3 1.1. A biztosítás tárgya, területi és időbeli (kockázatviselési ) hatálya...

Részletesebben

Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD

Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD Figyelemhiány/Hiperaktivitás Zavar - ADHD TÁJÉKOZTATÓ FÜZET gyerekeknek Ferrádi Hádi, a kis versenyautó Ismersz olyan meséket, amiben versenyautók vagy sportkocsik szerepelnek? Ismered például Villám McQueent?

Részletesebben

B/6 EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG A SZERZŐDÉSI JOGBAN (ADÁSVÉTEL, VÁLLALKOZÁS, MEGBÍZÁS, BIZTOSÍTÁS)

B/6 EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG A SZERZŐDÉSI JOGBAN (ADÁSVÉTEL, VÁLLALKOZÁS, MEGBÍZÁS, BIZTOSÍTÁS) EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖTELEZETTSÉG ALAPELVI SZINTEN 4. (1) A polgári jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése során a felek a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megfelelően, kölcsönösen együttműködve

Részletesebben

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05.

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. Beszámoló Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. A Projecte Hombre Szövetség (Spanyolország) Baleár-szigeteken működő programja, a Domin Alapítvány (Lengyelország), a Leo Amici Alapítvány (Magyarország) és a Belvárosi

Részletesebben

13 megdönthetetlen tény a magyarokról

13 megdönthetetlen tény a magyarokról 13 megdönthetetlen tény a magyarokról Egy olyan írásra akadtunk, ami nagyon megdobogtatta szívünket, és ráadásul pont olyan szándék vezérli íróját, mint minket. Ugyanezért dolgozunk mi is, hogy végre elhiggyük:

Részletesebben

A termékek rejtett ára

A termékek rejtett ára 1. fejezet A termékek rejtett ára Nemrég hirtelen ötlettől vezérelve megvettem egy játékautót: egy fényesre festett, sárga, fából készült versenyautót négy fe kete lemezkerékkel, amelyben egy kis zöld

Részletesebben

Mennyire fájdalmasak a fájások? - a szülési fájdalmak körüljárása

Mennyire fájdalmasak a fájások? - a szülési fájdalmak körüljárása Mennyire fájdalmasak a fájások? - a szülési fájdalmak körüljárása Minél elõrehaladottabb a várandósság, annál gyakrabban gondolunk a szülésre, ezen belül is a szülési fájdalmakra. Egyáltalán mennyire fáj

Részletesebben

Tárgyalja a képviselő-testület 2013. március 31-i ülésén

Tárgyalja a képviselő-testület 2013. március 31-i ülésén 1./Napirend: Beszámoló a Pilisi Klastrom Közhasznú Kft. 2012. évi tevékenységéről (mérlegbeszámoló, könyvvizsgálói jelentés, közhasznúsági jelentés) tulajdonosi hatáskörben Tárgyalja a képviselő-testület

Részletesebben

Schóber Márton Jeromos

Schóber Márton Jeromos Schóber Márton Jeromos II. Éves tanító szakos hallgató vagyok. Elvileg rajzban vagyok tehetséges. Sokan mondják rólam hogy az vagyok, de rengeteg embert láttam akik sokkal profibbak nálam... Szóval inkább

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG

NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG Page 1 of 13 NAPK OL LEK TO R É PÍT ÉS H ÁZIL AG Célom az volt, hogy tapasztalatot szerezzek egy síkkolektor építésében. Szándékomban áll a kísérleti rendszert, a házunk, nyári használati melegvíz (HMV)

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

Juhász László 70 éves. Születésnapi köszöntő Bolond Istók asszociációkkal

Juhász László 70 éves. Születésnapi köszöntő Bolond Istók asszociációkkal Juhász László 70 éves Születésnapi köszöntő Bolond Istók asszociációkkal Bolond Istók történetét három nagy költőnk is újraálmodta: Petőfi, Arany és Weöres Sándor, az előbbiek versben, utóbbi prózában,

Részletesebben

Magyar Köztársaság Alkotmánybírósága. BUDAPEST Donáti u. 34-45 1575

Magyar Köztársaság Alkotmánybírósága. BUDAPEST Donáti u. 34-45 1575 Dr. Kincses István ügyvéd 5900 Orosháza Bercsényi u. 48. /fax 68/413-057 30/9288-690 mail: kincses@elender.hu adószám: 44420538-1-24 Magyar Köztársaság Alkotmánybírósága BUDAPEST Donáti u. 34-45 1575 Indítvány

Részletesebben

Az építési műszaki ellenőr képzés a gyakorló szakemberek szemével

Az építési műszaki ellenőr képzés a gyakorló szakemberek szemével Az építési műszaki ellenőr képzés a gyakorló szakemberek szemével Az építési műszaki ellenőrzés területének, ezen belül elsősorban a képzési rendszernek a kutatására az EU finanszírozású Leonardo da Vinci

Részletesebben

Kerékpáros ruházati kisokos. avagy. Hogyan öltözzünk kerékpározáshoz?

Kerékpáros ruházati kisokos. avagy. Hogyan öltözzünk kerékpározáshoz? Kerékpáros ruházati kisokos avagy Hogyan öltözzünk kerékpározáshoz? Tartalomjegyzék Bevezetés...3 Hogyan működik a hőháztartásunk?...3 Ruházkodási ismeretek...4 Ruhatárunk darabjai...7 1, Fejrevalók...7

Részletesebben

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Pasarét, 2011. november 17. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Alapige: 2Korinthus 5,10 Mert nékünk, mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt,

Részletesebben

KÖNYVEKRŐL. Ádám G yörgy: Az orvosi hálapénz M agyarországon. (Magvető Kiadó, Budapest 1986.)

KÖNYVEKRŐL. Ádám G yörgy: Az orvosi hálapénz M agyarországon. (Magvető Kiadó, Budapest 1986.) KÖNYVEKRŐL Ádám G yörgy: Az orvosi hálapénz M agyarországon (Magvető Kiadó, Budapest 1986.) Magam sem hittem volna, hogy Ádám György m onográfiájával az orvosi hálapénz ilyen újszerű megközelítését és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tard Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. december hó 12. én 17 órai kezdettel Tardon a Faluházban megtartott közmeghallgatásáról. Jelen vannak: Gál János polgármester,

Részletesebben

Értékesítés Standard Feltételei és Kondíciói - Termékek és Vezérlőrendszerek

Értékesítés Standard Feltételei és Kondíciói - Termékek és Vezérlőrendszerek Értékesítés Standard Feltételei és Kondíciói - Termékek és Vezérlőrendszerek Emerson Process Management Kft. COS_PCS_HUN: EPM Edition 10/2005 1. Definíciók A jelen értékesítési feltételek és kondíciók

Részletesebben

Pongrácz Tiborné S. Molnár Edit: Gyermeket nevelni

Pongrácz Tiborné S. Molnár Edit: Gyermeket nevelni Pongrácz Tiborné S. Molnár Edit: Gyermeket nevelni (elektronikus verzió, készült 2006-ban) A tanulmány eredetileg nyomtatásban megjelent: Pongrácz Tiborné S. Molnár Edit (1996): Gyermeket nevelni in: Társadalmi

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 17-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya - - Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 125/2011.

Részletesebben

Szakiskolai Fejlesztési Program II. XII. Monitoring jelentés. 2009. III. negyedév. Monitoring I. szakasz zárójelentés

Szakiskolai Fejlesztési Program II. XII. Monitoring jelentés. 2009. III. negyedév. Monitoring I. szakasz zárójelentés 3K CONSENS IRODA Szakiskolai Fejlesztési Program II. XII. Monitoring jelentés 2009. III. negyedév Monitoring I. szakasz zárójelentés 2009. október 30. Tartalom 1. Bevezetés... 4 2. A jelentés célja, hatóköre...

Részletesebben

Dr. Kutnyányszky Valéria

Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria 2009 őszén egy hónapot töltött a Kongói Demokratikus Köztársaság területén fekvő Kiwanjában. A bükkösdi homeopátiás orvos az Afrikai-Magyar Egyesület (AHU)

Részletesebben

2004. évi CXV. törvény. a lakásszövetkezetekrıl

2004. évi CXV. törvény. a lakásszövetkezetekrıl 2004. évi CXV. törvény a lakásszövetkezetekrıl Az Országgyőlés az önkéntes társuláson alapuló lakásszövetkezetek önállósága, a lakásszövetkezetek létesítése és biztonságos fenntartása, szabályszerő és

Részletesebben

14.) Napirend: A Családsegít és Gyermekjóléti Szolgálat m ködtetésére kiírt közbeszerzési pályázat eredményhirdetése

14.) Napirend: A Családsegít és Gyermekjóléti Szolgálat m ködtetésére kiírt közbeszerzési pályázat eredményhirdetése 14.) Napirend: A Családsegít és Gyermekjóléti Szolgálat m ködtetésére kiírt közbeszerzési pályázat eredményhirdetése Keller László tájékoztatja a a Képvisel -testület tagjait, hogy a napirendet tárgyalta

Részletesebben

A TÁRKI ADATFELVÉTELEINEK DOKUMENTUMAI. Háztartás Monitor. A kutatás dokumentációja

A TÁRKI ADATFELVÉTELEINEK DOKUMENTUMAI. Háztartás Monitor. A kutatás dokumentációja A TÁRKI ADATFELVÉTELEINEK DOKUMENTUMAI Háztartás Monitor 2003 A kutatás dokumentációja Háztartás Monitor 2003 3 Bevezetés Bevezetés A 2003 évi TÁRKI Háztartás Monitor kutatás egy olyan, 1992 óta folyó

Részletesebben

Amit magunkkal hozunk - továbbadjuk? Nevelési attitűdök, amelyekben felnövünk

Amit magunkkal hozunk - továbbadjuk? Nevelési attitűdök, amelyekben felnövünk Sági Zoltán Amit magunkkal hozunk - továbbadjuk? Nevelési attitűdök, amelyekben felnövünk A világgal való elsődleges tárgykapcsolatunknak - a szülő-gyermek kapcsolatnak - alapvető szerepe van személyiségünk

Részletesebben

Stroke napja sajtófigyelés

Stroke napja sajtófigyelés Stroke napja sajtófigyelés STROKE napja 2009 Rajzpályázat 2009. április 20. sulinet.hu A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Stroke Társaság égisze alatt a Városligetben megrendezésre kerül a Stroke napja.

Részletesebben

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés

Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés Szociális és Gyermekvédelmi Iroda Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának, mint fenntartónak a szociális intézményekre vonatkozó 2011. évi ellenőrzése és az értékelés A Segítő Kéz Kispesti

Részletesebben

DIALECTE A környezettel és a területi működtetési szerződéssel (TMSZ) kapcsolatos diagnosztika Kézikönyv

DIALECTE A környezettel és a területi működtetési szerződéssel (TMSZ) kapcsolatos diagnosztika Kézikönyv DIALECTE A környezettel és a területi működtetési szerződéssel (TMSZ) kapcsolatos diagnosztika Kézikönyv Első verzió (2000. február) 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...4 1.1. Definíciók...5 1.1.1.

Részletesebben

34. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. augusztus 24-én összehívott rendkívüli üléséről.

34. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. augusztus 24-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 572-34/2011. 34. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. augusztus 24-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácskozó terem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V tanú folytatólagos kihallgatásáról

J E G Y Z Ő K Ö N Y V tanú folytatólagos kihallgatásáról Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztály Életvédelmi Alosztály II. Ügyszám: 01000/257/2011/ bü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V folytatólagos kihallgatásáról Készült a(z) Budapesti Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 5. A közbeszerzési eljárás főbb eljárási cselekményei. 6. Eljárási időkedvezmények a közbeszerzési törvényben

Tartalomjegyzék. 5. A közbeszerzési eljárás főbb eljárási cselekményei. 6. Eljárási időkedvezmények a közbeszerzési törvényben Magyar Terület- és Regionális Fejlesztési Hivatal Regionális Fejlesztés Operatív Program Irányító Hatósága INFORMÁCIÓS CSOMAG a Strukturális Alapokból és a Kohéziós Alapból származó támogatásokat felhasználó

Részletesebben

Megerősödhetnek, ill. csökkenhetnek az élettani görbületek, vagy a gerinc oldalirányban el is görbülhet.

Megerősödhetnek, ill. csökkenhetnek az élettani görbületek, vagy a gerinc oldalirányban el is görbülhet. 1. kép Egészséges gerinc Az emberi gerincnek csak nyílirányban vannak élettani görbületei, melyek az élet során változnak, végleges formájukat a növekedés befejezésekor nyerik el. A nyaki és az ágyéki

Részletesebben

2. A pénztárgéphasználatra kötelezett adózó elektronikus naplóval rendelkezı, hagyományos pénztárgépet 2013. december 31-ig üzemeltethet.

2. A pénztárgéphasználatra kötelezett adózó elektronikus naplóval rendelkezı, hagyományos pénztárgépet 2013. december 31-ig üzemeltethet. A Magyar Közlöny 2013/24. számában 2013. február 15-én megjelent a pénztárgépek és taxaméterek mőszaki követelményeirıl, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 8/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 13-án

Részletesebben

EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG. Elnök

EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG. Elnök 1 Elnök EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG Ügyiratszám: EBH/545/13/2013. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (, a továbbiakban: hatóság) a kérelmező kérelmére az eljárás alá vonttal szemben a fenti ügyszámon folytatott

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Augmentin 250 mg/125 mg filmtabletta. amoxicillin/klavulánsav

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Augmentin 250 mg/125 mg filmtabletta. amoxicillin/klavulánsav Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Augmentin 250 mg/125 mg filmtabletta amoxicillin/klavulánsav Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

B e s z á m o l ó ja

B e s z á m o l ó ja M Ü B S E Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete a Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete Elnökségének 2014. évi B e s z á m o l ó ja és üzleti terv jelentése Tisztelt Küldöttgyűlés! A

Részletesebben

Autó szerviz, csere pedelec

Autó szerviz, csere pedelec A Pedelec kerékpárok elterjedésének legnagyobb akadálya, hogy a leendő felhasználói kör nem ismeri ezt a technológiát, közlekedési eszközt. A LEV járművek elterjesztésének elősegítésére (1027/2016. (II.

Részletesebben

BIZTONSÁGI TERV Dunai Regatta 2016

BIZTONSÁGI TERV Dunai Regatta 2016 BIZTONSÁGI TERV Dunai Regatta 2016 Jellege: Budapest, XI. kerület Műegyetem rakpart területén kerül megrendezésre, a Dunai Regatta elnevezésű egyetemi sport- és kulturális rendezvény, színpadi aktivitásokkal

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Pasarét, 2012. július 1. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Alapige: Galata 4,4-7 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól

Részletesebben

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére.

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére. Idegesített, hogy nem tudják diagnosztizálni. Hát az orvostudomány nem tud semmit?" Egy család, amelynek tagjai megszakadnak a munkában, elviselik az elviselhetetlent, küzdenek a fogyatékkal, és közben

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 138. sz. iroda, 2010. május 11-én 14 30 perc Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Dr. Ferenczi Attila, a bizottság

Részletesebben

2016. február INTERJÚ

2016. február INTERJÚ INTERJÚ Az Élet szép Az AMEGA beszélgetőpartnere: Dr. Kánitz Éva Főorvos Asszony, milyen családi indíttatással került az orvosi pályára? Mindig azt gondoltam, hogy az a legszebb dolog a világon, ha az

Részletesebben

Vas Károly meghatározó szerepe a MÉTE Mikrobiológiai Szakosztály létrehozásában és működésében

Vas Károly meghatározó szerepe a MÉTE Mikrobiológiai Szakosztály létrehozásában és működésében Vas Károly meghatározó szerepe a MÉTE Mikrobiológiai Szakosztály létrehozásában és működésében Dr. Kiss István a MÉTE Mikrobiológiai-Biotechnológiai-Higiéniai Szakosztály elnöke Budapesti Corvinus Egyetem,

Részletesebben