A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK."

Átírás

1 A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

2 BEMUTATKOZÁS Költségmentes work-life balance MINDENT TUDÓ, AZONNAL BEVETHETŐ PROGRAM A WorkLife Company egy kilenc elemből álló work-life balance munkahelyi program, amely teljes egészében szervezés- és költségmentes a munkaadónak. TELJESKÖRŰ: KILENC MOBIL EGYENSÚLYTEREMTŐ SZOLGÁLTATÁS KÖLTSÉGMENTES: MUNKATÁRSAK ÖNMAGUKNAK FINANSZÍROZZÁK KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ: ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS EGYSZERŰ FIZETÉS: UTÓLAG, HELYBEN, HAVONTA EGYSZER CAFETÉRIA: MINDEN SZOLGÁLTATÁS SZÉP ÉS EPT KÁRTYÁRA ISMERJÜK a vállalatok belső működését és mindent megteszünk azért, hogy a kiegyensúlyozott életmód és a fizikai, lelki egészség a munkatársak számára minden nap könnyen elérhető legyen. AMIT KINÁLUNK + EGÉSZSÉG- ÉS ÉLETMÓDFEJLESZTÉS HELYBEN + PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÓK + TELJES SZERVEZÉS ÉS ADMINISZTRÁCIÓ + EGYSZERŰ, ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS + SZÉP ÉS EPT KÁRTYA HASZNÁLAT + SZAKMAI BIZTOSÍTÁS

3 Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig tart tovább egy kávészünetnél, az előnyei azonban figyelemreméltóak. A masszírozás tárgyalóban vagy teremben, egy ergonómiai tervezésű A MASSZÁZS + Növeli a teljesítőképességet masszázsszékben történik. Semmilyen ruházatot nem szükséges le- + Csökkenti a fáradtságot + Segíti a kreatív gondolkodást venni. Az ülőmasszázs gyorsan fejti ki jótékony hatását a leginkább + Azonnal oldja a stresszt + Átöltözés nélkül végezhető megterhelt izomcsoportokra való összpontosítással.

4 Irodai jóga RUGALMAS IMMUNERŐSÍTÉS A Yoga Company irodai jóga foglalkozásai elsősorban az ülőmunkával járó gyakori problémák javítására és a stressz oldására fókuszál. Szakértő oktatóink segítenek a leggyakoribb irodai betegségek (gerinc és hátfájdalmak, gasztroenterológiai problémák, reflux, stb.) kezelésében. GERINCJÓGA A Gerincjóga modern mozgásrendszer, olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. HATHA JÓGA A Hatha jóga elsősorban a testhelyzetek, légző gyakorlatok és tisztító gyakorlatok alkalmazásával segít a test fejlesztésében, amivel a mentális működés kiegyensúlyozását éri el. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. AZ ÓRÁKRÓL Egy jógaóra általában 60 perc, időzítése a reggeli és/vagy kora esti órákra javasolt. Az órák helyszíne lehet egy tárgyaló, konferenciaterem vagy bármilyen, nagyobb de leválasztható terület. A jógához felszerelést (jógamatrac és zene) biztosítunk. Oktatóink profi, szenvedélyes jógázók, akik több éves tapasztalattal a hátuk mögött garantálják az órák minőségét.

5 Life workshop és coaching FEJLŐDÉSRE KÉPES, RUGALMAS MUNKATÁRSAK Kiegyensúlyozott, harmonikus munkatársak tudják elősegíteni egy vállalat stabilitását azzal, hogy fejlődésre képes, rugalmas, a kreativitását a cég érdekében eredményesen hasznosítani tudó munkahelyi csoportokat alkotnak. A programcsomag párosítja a tranzakcióanalízis önismereti elemeit a Gordon-féle kommunikáció-elméleti ismeretanyaggal. Az ebben az ötvözetben megszerezhető kapcsolati tapasztalatok mélyebb önismerethez segítik a résztvevőket. LIFE WORKSHOP KAPCSOLATJAVÍTÁS ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A békesség kedvéért inkább engedsz, pedig te szívesebben választanál más megoldást? Eléred ugyan amit akarsz, de még sincs utána jó érzésed? Néha magad sem érted, hogy kerültél ilyen helyzetbe? MÁR SZÁZSZOR MEGMONDTAM (SZÜLŐKNEK) Mit tehetsz azért, hogy a gyereked bízzon a saját erejében, örüljön az életnek és később biztosan tájékozódjon a világban Hogyan lehet véget vetni háborúzásnak szülő és gyerek között Hogyan lehet vesztes nélkül megoldani a konfliktusokat PÁR-KAPCSOLAT ÉPÍTÉS Megoldás, ha csak ennyi a probléma: Irreális elvárások, ki nem mondott csalódások és a kapcsolat lassú kihűlése Miért zavarja a férfit a lelkizés, a nőt pedig a kukaság Miért nő a távolság, ahogy múlik az idő HÁNY EMBER VAGY? NŐI SZEREPEK ÚTVESZTŐJÉBEN Hogyan legyél megértő feleség úgy, hogy a saját igényeidet se kelljen háttérbe szorítanod Hogyan álljál helyt dolgozó nőként, miközben gondos anyának is érzed magad KEDVCSINÁLÓ Vezető coachok tartanak ingyenes előadást munkahelyi és párkapcsolatok, szülői szerepek és konfliktuskezelés témákban. Az előadások célja, hogy megmutassuk: a kilátástalannak hitt helyzetekből is van kiút. EGYÉNI COACHING És akkor most mihez fogok kezdeni? Miért kerülök mindig ugyanabba a nehéz helyzetbe Szakembereink egyéni találkozókon segítenek tisztábban látni a helyzetet és megtalálni a legjobb utat.

6 Egészségügyi programok KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK HÁZON BELÜL TM Health At Work P A R T N E R A Health Company célja, hogy a munkatársak házon belül juthassanak professzionális orvosi szolgáltatásokhoz. Olyan egészségügyi programot kínálunk, aminek a tartalmát a cégvezetés különböző szűrőcsomagokból válogathatja össze. SZŰRŐCSOMAGOK + STRESSZELEMZÉS + FEJFÁJÁS VIZSGÁLAT + EMÉSZTŐRENDSZER + HORMONZAVAR + SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER + NŐI ÉS FÉRFI SZŰRŐCSOMAG + TÜDŐ-DOHÁNYZÁS CSOMAG + HAJ-BŐR-KÖRÖM + TAVASZI FÁRADTSÁG + GERINC- ÉS MOZGÁSSZERV + ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT TOVÁBBI VIZSGÁLATOK + VÁLLALATI SZEMÉSZETI SZŰRÉS + FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY + ERGONÓMIA ÉS MUNKAVÉDELEM KÖNNYEN INTEGRÁLHATÓ A programok kiegészíthetik a meglévő egészségügyi terveket, ráadásul azonnal integrálhatóak, hiszen a szolgáltatások kulcsrakészek és a munkáltató tekintetében költségmentesek. HR-BARÁT Egy vállalat komplett egészségügyi programja néhány óra alatt összeállítható, hiszen a szervezést, a teljes adminisztrációt és a kapcsolódó pénzügyi elszámolást is teljes egészében elvégezzük.

7 Irodai gerinc- és gyógytorna GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI TÁMOGATÁS IRODAI DOLGOZÓKNAK A Physio Company irodai gyakorlataival kifejezetten az ülőmunka által megterhelt gerinc és deréktáji területek erősítését végzi. Néhány gyakorlat és tanács segítségével megelőzhetők és enyhíthetők az egész napos ülés és stressz okozta krónikus bántalmak. GYAKORLATI TORNA A gerinc- és gyógytorna olyan csoportos mozgásterápia, amelynek célja az irodai ülőmunka által igénybevett területek átmozgatásával, erősítésével nem csak az izomzat, de a belső szervek és az idegrendszer stimulálása. ELMÉLETI TIPPEK A gerincvédelem nem csak a torna során, hanem munka közben is fontos. Oktatóink olyan mozgásformákat, gyakorlatokat mutatnak és tanítanak, amelyek akár íróasztalnál, néhány másodperc alatt diszkréten végezhetők.

8 Mindfullness - stressz kezelés FIGYELMET ÉS RUGALMASSÁGOT TANÍTUNK A Mindful Company vezetett programja a mindfullness (meditáció) világába kalauzolja ügyfeleit. Segít leküzdeni a stressz okozta szorongást és lehetővé teszi a jó teljesítményt kiemelkedően magas elvárások mellett is. A Mindfullness (MBSR) fejleszti az érzelmi intelligenciát, pl. a nyomasztó érzések helyes kezelésén és az önismeret elmélyítésén keresztül. A módszer tudományos alapokra épülő, világnézetileg semleges stresszoldó technika. MI A MINDFULLNESS? A Mindfullness a tudatosság fenntartását jelenti saját gondolataink, érzéseink, testi érzeteink és a környezetünk felett, pillanatról pillanatra. A Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) programot a Massachusetts-i Egyetem orvosi karán dolgozták ki 1979-ben. Azóta tanulmányok ezrei dokumentálták fizikai és lelki egészségre gyakorolt előnyös hatásait.

9 Slow at work LASSULJ LE ÉS TELJESÍTS JOBBAN A Slow Company rövid tréningeket ajánl a mindennapok egyensúlyának megteremtéséhez, praktikus tanácsokkal. Coaching és tréning eszközöket alkalmazunk, a pozitív pszichológia gyakorlataival, önismereti játékokkal és stresszkezelő technikákkal. SLOW BUDAPEST A Slow filozófia a tudatosságon, nyitottságon, őszinteségen és a közösségen alapul. A től működő Slow Budapest célja megállítani az embereket és gondolkodásra sarkallni őket: miért is rohannak annyira és megéri-e mindez. ÉLETVEZETÉSI TRÉNING 1. Épp itt az IDŐ, hogy átgondold! Tudatos időbeosztás, időmenedzsment, időprofil 2. Fenntarthatóság a mindennapokban - a pillanat számít! Egyszerű slow tippek, napi rutin 3. Légy tudatosan jelen, online is! Tudatos ezés, életünk a világhálón, digitális elvonókúra 4. A stresszkezelés útja Stresszmenedzsment, tanult tehetetlenség, a szabadság körei

10 Gyors és élvezetes nyelvtanulás HOBBI VAGY SZAKMAI KIHÍVÁS: TANULJ NYELVET HELYBEN Német, olasz, angol vagy magyar? A Language Company számos nyelvórát kínál egyénileg vagy kis csoportoknak - közvetlenül munka előtt, vagy után. Különleges gyakorlati technikáink és hozzáértő tanáraink szórakoztatóvá varázsolják a tanulást! PRIVÁT ÓRÁK Max. 5 fős csoportokban tanulhatják az általuk választott nyelvet. A legjobb pedig: az órák egyénre szabottak! CÉGES ÓRÁK Professzionális nyelvgyakorlás munkatársaknak, fókuszban az üzleti kommunikációval és levelezéssel.

11 Munkahelyi napközi SEGÍTSÉG A NAGYOKNAK, SZÓRAKOZÁS A KICSIKNEK Gyermekfelügyeletet biztosítunk az irodában, vagy irodán kívül, speciális rendezvényeken. Célunk, hogy megkönnyítsük a dolgozó szülők életét, akiknek problémát jelent a kicsik felügyeletének megszervezése a vakáció ideje alatt. IRODAI NAPKÖZI Gondoltad volna, hogy lehet órákon át jól szórakozni egy tárgyalóban? A kihívást jelentő, szórakoztató programok kivitelezése üzleti környezetben sem jelent gondot, szakképzett napközis tanárainknak köszönhetően. KIHELYEZETT NAPKÖZI Különleges programajánlat, időzítés és szervezés kérés szerint: szórakozás és tanulás kicsiknek az irodai kertben, állatkertben, farmon vagy bármely más helyszínen a városban indulás az irodából, visszaérkezés az irodába.

12 ELSŐ LÉPÉS Egyszerű és egyszeri szervezés ELŐTERJESZTÉS, MENETREND, KOMMUNIKÁCIÓ BEKÉSZÍTVE! 1 Lépjen velünk kapcsolatba és foglaljon időpontot bármelyik szolgáltatásra. 3 Küldje tovább az előkészített dolgozói tájékoztatót és plakátokat. 2 Foglaljon megfelelő méretű termet. Masszázshoz a legkisebb is elég! 4 Az adminisztráció a mi dolgunk. Részletes riportokkal is készülünk. HOTLINE Munkatársai bármilyen kérdés vagy kérés kapcsán elérnek bennünket. MEGFELELŐ HELYSZÍN A legkisebb tárgyaló is elég a masszázshoz vagy az egyéni coachinghoz. A csoportos eseményekhez nagyobb tárgyalót, konferenciatermet javasolunk. ONLINE IDŐPONT Az online időpontfoglaló szabadon szerkeszthető, a szolgáltatások és idejük egyedileg beállíthatók. A foglalásról emlékeztető levelet is küld.

13 NINCS TÖBB LÉPÉS Egyszerű elszámolás ELŐLEGEZETT BIZALOM, UTÓLAGOS FIZETÉS Az egyszerűség kedvéért havonta egyszer, utólag van elszámolás és fizetés. Minden érintettnek részletes t küldünk az igénybevett szolgáltatásokról és a fizetési lehetőségekről. EGYSZERŰ: RUGALMAS: SZABÁLYOS: PONTOS: Fizetés havonta egyszer, utólag, aláírt jelenléti ív alapján Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, egészségpénztári kártya Minden befizetésről NAV szabályok szerinti online számla Egyedi fejlesztésű rendszerünkben hajszálpontos nyilvántartás 20% JÓGÁRA AYCM KEDVEZMÉNY MASSZÁZSRA ÉS FIZESS AHOGY JÓLESIK HELYBEN VAGY TÁVOLRÓL + Bankkártya + SZÉP kártya (OTP / K&H / MKB) + Egészégpénztári kártya (összes) + Banki átutalás + PayPal + Készpénz

14 REFERENCIÁK Partnereink bizalma a mi ajánlólevelünk.

15 KELL EGY KIS MEGGYŐZÉS? Próbálja ki ingyen. KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL. Első látásra nem tűnik túl soknak végül is mennyi haszna lehet tíz, húsz perc masszázsnak vagy egy órás irodai jógának? A válasz mégis: sok. Korábban elvégzett tanulmányok azt mutatják, hogy a masszázsnál az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltődni, míg a jógának vagy a gyógytornának napokig tartó pozitív hatása lehet. HOGYAN KÉRHETEK INGYENES PRÓBÁT? + Válasszon egy Önnek alkalmas időpontot + Tájékoztassa a tesztcsapatba választott kollégáit az időpontról + Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek bármelyikén + Majd jelöljön ki egy tárgyalót vagy masszázshoz az iroda bármelyik sarkát

16

Hogyan válhat előnnyé a hátrányos helyzetűek foglalkoztatása?

Hogyan válhat előnnyé a hátrányos helyzetűek foglalkoztatása? Felelős kiadó GAK Oktató Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft. Székhely: 2103 Gödöllő, Páter Károly út 1. Telefon: +36 28 522 940 Telefax: +36 28 430 531 Kapcsolat Email: diverzitas@gak.hu Honlap:

Részletesebben

Tartalom. Az Aquilone Training Kft. 4. Megközelítésünk 4. Szervezetfejlesztés és üzleti tanácsadás 5. » Szervezetfejlesztés 5

Tartalom. Az Aquilone Training Kft. 4. Megközelítésünk 4. Szervezetfejlesztés és üzleti tanácsadás 5. » Szervezetfejlesztés 5 Tartalom Az Aquilone Training Kft. 4 Megközelítésünk 4 Szervezetfejlesztés és üzleti tanácsadás 5 Szervezetfejlesztés 5 Projektkultúra fejlesztése, Projektmenedzsment 6 Üzleti tanácsadás 8 Kis- és középvállalatok

Részletesebben

3+ Megmutatni Megmozgatni Megtartani:

3+ Megmutatni Megmozgatni Megtartani: 3+ Megmutatni Megmozgatni Megtartani: Ifjúsági civil szervezetek humánerőforrásfejlesztése TARTALOM Bevezetés 3 Képzések 4 Szakmai gyakorlat 9 Bemutató projektek 10 Esetek, helyzetek 16 Hatása az Egyesekre

Részletesebben

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához HEFOP -2.2.1.-06/1-2006-12-0020/4.0. BEFOGADÓ INTÉZMÉNYEK. A SZOCIÁLIS SZEKTOR FEJLESZTÉSE ÖNKÉNTES PROGRAMOK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKBE TÖRTÉNÕ INTEGRÁLÁSÁN KERESZTÜL. Alcím: Szociális szakemberek és önkéntesek

Részletesebben

Készült a Semmelweis Közösség Semmelweis Világ TÁMOP 4.1.1. 08 /2/KMR-2009-0004 projekt keretében

Készült a Semmelweis Közösség Semmelweis Világ TÁMOP 4.1.1. 08 /2/KMR-2009-0004 projekt keretében Készült a Semmelweis Közösség Semmelweis Világ TÁMOP 4.1.1. 08 /2/KMR-2009-0004 projekt keretében A Talentum kiadvány elsõ kiadását SZERKESZTETTE: Dr. Lõrincz M. Ákos SZERZÕK: Dr. Becze Ádám, Dr. Cserháti

Részletesebben

A 7. CIVIL LICIT SZOLGÁLTATÁSAI

A 7. CIVIL LICIT SZOLGÁLTATÁSAI Autonómia Alapítvány TAPASSZ VELÜNK! CSAPATÉPÍTŐ VÁLYOGHÁZ-FELÚJÍTÁS MÉLYSZEGÉNYSÉGBEN ÉLŐKKEL Kikiáltási ár: 50.000 Ft A 7. CIVIL LICIT SZOLGÁLTATÁSAI Árverés: 2014. november 12., Kiosk Budapest (Március

Részletesebben

LEANDESIGN ÉRTÉKET ADUNK: IDŐT ÉS PÉNZT!

LEANDESIGN ÉRTÉKET ADUNK: IDŐT ÉS PÉNZT! LEANDESIGN ÉRTÉKET ADUNK: IDŐT ÉS PÉNZT! Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne tovább fejleszteni, ezért minden területen folyamatos fejlődésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra, nem jelmondat,

Részletesebben

Karrierközpont IDE VEZET A JÖVŐD 1089 BUDAPEST, NAGYVÁRAD TÉR 4. 1088 BUDAPEST, VAS UTCA 17.

Karrierközpont IDE VEZET A JÖVŐD 1089 BUDAPEST, NAGYVÁRAD TÉR 4. 1088 BUDAPEST, VAS UTCA 17. talentum_vegleges:talentum 2012.10.01. 15:47 Oldal 2 Karrierközpont IDE VEZET A JÖVŐD WWW.KARRIERIRODA.NET 1089 BUDAPEST, NAGYVÁRAD TÉR 4. 1088 BUDAPEST, VAS UTCA 17. talentum_vegleges:talentum 2012.10.01.

Részletesebben

Munkakalauz. a dolgozó szülőknek

Munkakalauz. a dolgozó szülőknek Munkakalauz a dolgozó szülőknek 1 József Attila Nem tud úgy szeretni Nem tud úgy szeretni a világon senki Mint az édesanyám tud engem szeretni. Akármit kivántam megtette egy szóra, Még a csillagot is reám

Részletesebben

Afelnôttkor lényegében akkor

Afelnôttkor lényegében akkor . FEJEZET Krista Zita Munka állás karrier Bevezetés Afelnôttkor lényegében akkor kezdôdik, amikor munkát vállalunk. Ezzel szinte egyidôben új problémák hada is megjelenik. Szeretnénk, ha eligazodnátok,

Részletesebben

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI Szülésre felkészítő programok Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra OTH, Budapest 2013. 1 Szerző Milisitsné Tátrai Beatrix területi védőnő

Részletesebben

Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára

Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára A tagszövetségei Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára 1 Készült Magyarországon, 2010 júniusában. A kiadvány az Ageing Workforce 2 Ensuring

Részletesebben

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. Jöjjön el megéri = Erényi

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. Jöjjön el megéri = Erényi 2011/IV. ÉVFOLYAM/1. SZÁM www.egeszsegbar.hu A szeretet mindennél több, és mindennél erősebb. Még a törvénynél is, amit könyvekbe írva őriznek." (Wass Albert) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Egészséges fogak

Részletesebben

SZAKMAI AJÁNLÁSOK A NEMZETI TEHETSÉGGONDOZÁS TOVÁBBFEJLESZTÉSÉHEZ MAGYAR GÉNIUSZ PROGRAM MAGYAR TEHETSÉGSEGÍTŐ SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

SZAKMAI AJÁNLÁSOK A NEMZETI TEHETSÉGGONDOZÁS TOVÁBBFEJLESZTÉSÉHEZ MAGYAR GÉNIUSZ PROGRAM MAGYAR TEHETSÉGSEGÍTŐ SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE SZAKMAI AJÁNLÁSOK A NEMZETI TEHETSÉGGONDOZÁS TOVÁBBFEJLESZTÉSÉHEZ MAGYAR GÉNIUSZ PROGRAM MAGYAR TEHETSÉGSEGÍTŐ SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE NEVELÉSI TANÁCSADÓK EGYESÜLETE 2012 1 A DOKUMENTUM A MAGYAR TEHETSÉGSEGÍTŐ

Részletesebben

Szabadság felelősen. története. Gödöllő, 2002 2013

Szabadság felelősen. története. Gödöllő, 2002 2013 Szabadság felelősen a története A REGINA Modell Program gyakorlati tapasztalatai Gödöllő, 2002 2013 Egy átfogó vidékfejlesztési model a fenntarthatóság és a nemek közötti egyenlőség elérése érdekében Ez

Részletesebben

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra TÁMOP-6.1.4/12/1-2012-0001 Koragyermekkori (0-7 év) program I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI Szülésre felkészítő programok Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra OTH, Budapest

Részletesebben

TÁMOP 3.1.4-08/2-2008-0001

TÁMOP 3.1.4-08/2-2008-0001 Petőfi Sándor Gimnázium 5650 Mezőberény Petőfi u. 13-15. E-mail: psg@mezobereny. hu Tel.: 66/515-578, 66/515-579 Fax.: 66/515-580 TÁMOP 3.1.4-08/2-2008-0001 Petőfi Sándor Gimnázium Kollégium és Közétkeztetési

Részletesebben

Karrier Iránytű. 2014. szeptember 24-25. IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SYMA Rendezvényközpont. állás- és képzési ajánlat

Karrier Iránytű. 2014. szeptember 24-25. IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SYMA Rendezvényközpont. állás- és képzési ajánlat Kiemelt állásajánlóink Karrier Iránytű 2014. szeptember 24-25. SYMA Rendezvényközpont állás- és képzési ajánlat ingyenes személyes tanácsadás állásajánló cég IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SZAKMAI GYAKORLATOK,

Részletesebben

Hallgatói katalógus 2013

Hallgatói katalógus 2013 XXI. századi tanácsadói szemlélet és eszköztár NEKED és MOST ha eljött az ideje, hogy valami fontos és értelmes dologba kezdj! Hallgatói katalógus 2013 Akkreditált coaching módszertani képzés Továbbképzések

Részletesebben

PORTFÓLİÓK. (Grundtvig - GRLP-2010-9) 2010. augusztus 1 2012. július 31. Tudás Alapítvány. Women, You can (WYN)

PORTFÓLİÓK. (Grundtvig - GRLP-2010-9) 2010. augusztus 1 2012. július 31. Tudás Alapítvány. Women, You can (WYN) Tudás Alapítvány 6800 Hódmezővásárhely, Holló utca 2. Tel.: +36 30 2483431 / Tel./Fax: +36 62 240001 E-mail: tudas@invitel.hu / Web: http://invitel.hu/tudas Women, You can (WYN) (Grundtvig - GRLP-2010-9)

Részletesebben

Heti sajtófigyelő 2014. 05. 09.

Heti sajtófigyelő 2014. 05. 09. Heti sajtófigyelő 2014. 05. 09. Szja-bevallás: rögtön itt a határidő Jobban járhatnak a munkavállalók a cafeteria módosításával Figyelem! Május 31-éig használhatók fel a 2012-ben utalt SZÉP-kártya pénzek!

Részletesebben

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. CSR jelentés 2010 Impresszum Cégnév: Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Rt. Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Levelezési cím: Budapest

Részletesebben

Iskolai közösségi szolgálat. Társ-program

Iskolai közösségi szolgálat. Társ-program Iskolai közösségi szolgálat Társ-program Kedves Kollégák! Kedves Diákok! Kedves Olvasó! Az elmúlt évtized sok-sok tanulságának egyike az a hiányérzet, amit az egymásért végzett munka, a másokra való figyelés

Részletesebben

5 éves a Coca-Cola Magyarország Testébresztő Program

5 éves a Coca-Cola Magyarország Testébresztő Program 2,1 millió résztvevő, 500 esemény, 500 helyszín, 50 mozgásforma 5 éves a Coca-Cola Magyarország Testébresztő Program Kedves munkatársak, kedves sporttársak! Negyedik alkalommal kerül a kezetekbe olyan

Részletesebben

Csapatépítés, csapatépítő tréning - TÖLTSE LE!

Csapatépítés, csapatépítő tréning - TÖLTSE LE! Csapatépítés, csapatépítő tréning - TÖLTSE LE! Csapatépítésben, csapatépítő játékokban is hasznos, értékes tudást ad a Konfliktuskezelés-Mesterfokon ingyenes e-mailtréning: http://konfliktusmegoldas.hu/

Részletesebben

Hírlevél / 2015. Július - Augusztus Képzés & Szervezetfejlesztés & Szakképzési tanácsadás

Hírlevél / 2015. Július - Augusztus Képzés & Szervezetfejlesztés & Szakképzési tanácsadás Hírlevél / 2015. Július - Augusztus Képzés & Szervezetfejlesztés & Szakképzési tanácsadás Egy manager alkalmasságának nem az a próbája, hogy ő milyen teljesítményekre képes, Nyílt programjaink Személyiségjegyek,

Részletesebben

MINERVA ÉRETTSÉGIZETTEK SZAKKÖZÉPISKOLÁJA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA

MINERVA ÉRETTSÉGIZETTEK SZAKKÖZÉPISKOLÁJA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA MINERVA ÉRETTSÉGIZETTEK SZAKKÖZÉPISKOLÁJA PEDAGÓGIAI PROGRAMJA 2013. 1 Véleményem szerint az országnak, a hazának egyik legfontosabb kérdése az, hogy ki neveli, és hogy neveli eljövendő generációit. Füst

Részletesebben

Munkavállalói ismeretek

Munkavállalói ismeretek Munkavállalói ismeretek Oktatási segédlet Közgazdaság, marketing, ügyvitel szakmacsoport (pénzügyi, marketing, irodai munkakörök) Oktatási segédlet Közgazdaság, marketing, ügyvitel szakmacsoport (pénzügyi,

Részletesebben

A MÁSODIK ESÉLY ISKOLA KOMPLEX TÁMOGATÓ RENDSZERE OSZTÁLYFŐNÖK HELYETT MENTOR

A MÁSODIK ESÉLY ISKOLA KOMPLEX TÁMOGATÓ RENDSZERE OSZTÁLYFŐNÖK HELYETT MENTOR A MÁSODIK ESÉLY ISKOLA KOMPLEX TÁMOGATÓ RENDSZERE OSZTÁLYFŐNÖK HELYETT MENTOR Forrás:? Tartalom 1. A LEMORZSOLÓDÓ FIATALOK JELLEMZŐ PROBLÉMÁI 2. MENTORRENDSZER 2.1. A mentor-diák viszony, segítő kapcsolat

Részletesebben

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT!

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! Az ActionCOACH 7 pontos garanciája 1. Eredményeket

Részletesebben