A WORK- LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A WORK- LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK."

Átírás

1 A WORK- LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

2 BEMUTATKOZÁS Költségmentes a munkaadónak SZERVEZÉSMENTES, PLUG & PLAY PROGRAM Szolgáltatásunk egy több elemből álló work-life balance program, amely szervezés- és költségmentes a munkaadónak. TELJESKÖRŰ: 10 IRODAI EGYENSÚLYTEREMTŐ SZOLGÁLTATÁS KÖLTSÉGMENTES: MUNKATÁRSAK ÖNMAGUKNAK FINANSZÍROZZÁK CAFETÉRIA: MINDEN SZOLGÁLTATÁS SZÉP ÉS/VAGY EPT KÁRTYÁRA* SZERVEZÉSMENTES: ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ÉS HOTLINE EGYSZERŰ FIZETÉS: UTÓLAG, HELYBEN, HAVONTA EGYSZER

3 BEMUTATKOZÁS Költségmentes A WORK-LIFE-BALANCE NEM PÉNZ KÉRDÉSE Kutatásunk szerint a munkatársak elégedettsége határozottan nő már azáltal, ha a munkáltató házon belül biztosít bizonyos work-life balance szolgáltatásokat, akár egyetlen Forint támogatás nélkül. CAFETÉRIA FIZETÉSHEZ HASZNÁLHATÓ: + SZÉP KÁRTYA (SZABADIDŐ ZSEB) + EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KÁRTYA (ÖSSZES) EGÉSZSÉGNAP? EGÉSZSÉGNAP, GYEREKFELÜGYELET, KÉPZÉSEK ÉS SOK MINDEN MÁS - SZERVEZÉS ÉS BÜDZSÉ NÉLKÜL Szervezésmentes AUTOMATIZÁLT SZERVEZÉS ÉS KULCSRAKÉSZ KOMMUNIKÁCIÓ Online időpontfoglalás, online chat támogatás, online fizetés és rendszeres, automatizált, mégis egyénre szabott kommunikáció - így nem csak elindul, de hosszú távon népszerű marad a program egyetlen perc szervezési munka nélkül.

4 REFERENCIÁK Partnereink bizalma a mi ajánlólevelünk.

5 SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig tart tovább egy kávészünetnél, az előnyei azonban figyelemreméltóak. A masszírozás tárgyalóban vagy teremben, egy ergonómiai tervezésű A MASSZÁZS + Növeli a teljesítőképességet masszázsszékben történik. Semmilyen ruházatot nem szükséges le- + Csökkenti a fáradtságot venni. Az ülőmasszázs gyorsan + Segíti a kreatív gondolkodást fejti ki jótékony hatását a leginkább + Azonnal oldja a stresszt megterhelt izomcsoportokra való + Átöltözés nélkül végezhető összpontosítással.

6 SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai jóga RUGALMAS IMMUNERŐSÍTÉS A Yoga Company irodai jóga foglalkozásai elsősorban az ülőmunkával járó gyakori problémák javítására és a stressz oldására fókuszál. Szakértő oktatóink segítenek a leggyakoribb irodai betegségek (gerinc és hátfájdalmak, gasztroenterológiai problémák, reflux, stb.) kezelésében. GERINCJÓGA A Gerincjóga modern mozgásrendszer, olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. HATHA JÓGA A Hatha jóga elsősorban a testhelyzetek, légző gyakorlatok és tisztító gyakorlatok alkalmazásával segít a test fejlesztésében, amivel a mentális működés kiegyensúlyozását éri el. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. AZ ÓRÁKRÓL Egy jógaóra általában 60 perc, időzítése a reggeli és/vagy kora esti órákra javasolt. Az órák helyszíne lehet egy tárgyaló, konferenciaterem vagy bármilyen, nagyobb de leválasztható terület. A jógához felszerelést (jógamatrac és zene) biztosítunk. Oktatóink profi, szenvedélyes jógázók, akik több éves tapasztalattal a hátuk mögött garantálják az órák minőségét.

7 SZOLGÁLTATÁSAINK Life workshop és coaching FEJLŐDÉSRE KÉPES, RUGALMAS MUNKATÁRSAK Kiegyensúlyozott, harmonikus munkatársak tudják elősegíteni egy vállalat stabilitását azzal, hogy fejlődésre képes, rugalmas, a kreativitását a cég érdekében eredményesen hasznosítani tudó munkahelyi csoportokat alkotnak. A programcsomag párosítja a tranzakcióanalízis önismereti elemeit a Gordon-féle kommunikáció-elméleti ismeretanyaggal. Az ebben az ötvözetben megszerezhető kapcsolati tapasztalatok mélyebb önismerethez segítik a résztvevőket. LIFE WORKSHOP KAPCSOLATJAVÍTÁS ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A békesség kedvéért inkább engedsz, pedig te szívesebben választanál más megoldást? Eléred ugyan amit akarsz, de még sincs utána jó érzésed? Néha magad sem érted, hogy kerültél ilyen helyzetbe? MÁR SZÁZSZOR MEGMONDTAM (SZÜLŐKNEK) Mit tehetsz azért, hogy a gyereked bízzon a saját erejében, örüljön az életnek és később biztosan tájékozódjon a világban Hogyan lehet véget vetni háborúzásnak szülő és gyerek között Hogyan lehet vesztes nélkül megoldani a konfliktusokat PÁR-KAPCSOLAT ÉPÍTÉS Megoldás, ha csak ennyi a probléma: Irreális elvárások, ki nem mondott csalódások és a kapcsolat lassú kihűlése Miért zavarja a férfit a lelkizés, a nőt pedig a kukaság Miért nő a távolság, ahogy múlik az idő HÁNY EMBER VAGY? NŐI SZEREPEK ÚTVESZTŐJÉBEN Hogyan legyél megértő feleség úgy, hogy a saját igényeidet se kelljen háttérbe szorítanod Hogyan álljál helyt dolgozó nőként, miközben gondos anyának is érzed magad KEDVCSINÁLÓ EGYÉNI COACHING Vezető coachok tartanak ingyenes előadást munkahelyi és párkapcsolatok, szülői szerepek és konfliktuskezelés témákban. Az előadások célja, hogy megmutassuk: a kilátástalannak hitt helyzetekből is van kiút. És akkor most mihez fogok kezdeni? Miért kerülök mindig ugyanabba a nehéz helyzetbe Szakembereink egyéni találkozókon segítenek tisztábban látni a helyzetet és megtalálni a legjobb utat.

8 SZOLGÁLTATÁSAINK Egészségügyi programok TM Health At Work P A R T N E R KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK HÁZON BELÜL A Health Company célja, hogy a munkatársak házon belül juthassanak professzionális orvosi szolgáltatásokhoz. Olyan egészségügyi programot kínálunk, aminek a tartalmát a cégvezetés különböző szűrőcsomagokból válogathatja össze. SZŰRŐCSOMAGOK + STRESSZELEMZÉS + FEJFÁJÁS VIZSGÁLAT + EMÉSZTŐRENDSZER + HORMONZAVAR + SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER + NŐI ÉS FÉRFI SZŰRŐCSOMAG + TÜDŐ-DOHÁNYZÁS CSOMAG + HAJ-BŐR-KÖRÖM + TAVASZI FÁRADTSÁG + GERINC- ÉS MOZGÁSSZERV + ÁTFOGÓ VIZSGÁLAT TOVÁBBI VIZSGÁLATOK + VÁLLALATI SZEMÉSZETI SZŰRÉS + FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY + ERGONÓMIA ÉS MUNKAVÉDELEM KÖNNYEN INTEGRÁLHATÓ A programok kiegészíthetik a meglévő egészségügyi terveket, ráadásul azonnal integrálhatóak, hiszen a szolgáltatások kulcsrakészek és a munkáltató tekintetében költségmentesek. HR-BARÁT Egy vállalat komplett egészségügyi programja néhány óra alatt összeállítható, hiszen a szervezést, a teljes adminisztrációt és a kapcsolódó pénzügyi elszámolást is teljes egészében elvégezzük.

9 SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai gerinc- és gyógytorna GYAKORLATI ÉS ELMÉLETI TÁMOGATÁS IRODAI DOLGOZÓKNAK A Physio Company irodai gyakorlataival kifejezetten az ülőmunka által megterhelt gerinc és deréktáji területek erősítését végzi. Néhány gyakorlat és tanács segítségével megelőzhetők és enyhíthetők az egész napos ülés és stressz okozta krónikus bántalmak. GYAKORLATI TORNA A gerinc- és gyógytorna olyan csoportos mozgásterápia, amelynek célja az irodai ülőmunka által igénybevett területek átmozgatásával, erősítésével nem csak az izomzat, de a belső szervek és az idegrendszer stimulálása. ELMÉLETI TIPPEK A gerincvédelem nem csak a torna során, hanem munka közben is fontos. Oktatóink olyan mozgásformákat, gyakorlatokat mutatnak és tanítanak, amelyek akár íróasztalnál, néhány másodperc alatt diszkréten végezhetők.

10 SZOLGÁLTATÁSAINK Mindfulness - stressz kezelés FIGYELMET ÉS RUGALMASSÁGOT TANÍTUNK A Mindful Company vezetett programja a mindfulness (meditáció) világába kalauzolja ügyfeleit. Segít leküzdeni a stressz okozta szorongást és lehetővé teszi a jó teljesítményt kiemelkedően magas elvárások mellett is. A Mindfulness (MBSR) fejleszti az érzelmi intelligenciát, pl. a nyomasztó érzések helyes kezelésén és az önismeret elmélyítésén keresztül. A módszer tudományos alapokra épülő, világnézetileg semleges stresszoldó technika. MI A MINDFULNESS? A Mindfulness a tudatosság fenntartását jelenti saját gondolataink, érzéseink, testi érzeteink és a környezetünk felett, pillanatról pillanatra. A Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) programot a Massachusetts-i Egyetem orvosi karán dolgozták ki 1979-ben. Azóta tanulmányok ezrei dokumentálták fizikai és lelki egészségre gyakorolt előnyös hatásait.

11 SZOLGÁLTATÁSAINK Slow at work LASSULJ LE ÉS TELJESÍTS JOBBAN A Slow Company rövid tréningeket ajánl a mindennapok egyensúlyának megteremtéséhez, praktikus tanácsokkal. Coaching és tréning eszközöket alkalmazunk, a pozitív pszichológia gyakorlataival, önismereti játékokkal és stresszkezelő technikákkal. SLOW BUDAPEST A Slow filozófia a tudatosságon, nyitottságon, őszinteségen és a közösségen alapul. A től működő Slow Budapest célja megállítani az embereket és gondolkodásra sarkallni őket: miért is rohannak annyira és megéri-e mindez. ÉLETVEZETÉSI TRÉNING 1. Épp itt az IDŐ, hogy átgondold! Tudatos időbeosztás, időmenedzsment, időprofil 2. Fenntarthatóság a mindennapokban - a pillanat számít! Egyszerű slow tippek, napi rutin 3. Légy tudatosan jelen, online is! Tudatos ezés, életünk a világhálón, digitális elvonókúra 4. A stresszkezelés útja Stresszmenedzsment, tanult tehetetlenség, a szabadság körei

12 SZOLGÁLTATÁSAINK Gyors és élvezetes nyelvtanulás HOBBI VAGY SZAKMAI KIHÍVÁS: TANULJ NYELVET HELYBEN Német, olasz, angol vagy magyar? A Language Company számos nyelvórát kínál egyénileg vagy kis csoportoknak - közvetlenül munka előtt, vagy után. Különleges gyakorlati technikáink és hozzáértő tanáraink szórakoztatóvá varázsolják a tanulást! PRIVÁT ÓRÁK Max. 5 fős csoportokban tanulhatják az általuk választott nyelvet. A legjobb pedig: az órák egyénre szabottak! CÉGES ÓRÁK Professzionális nyelvgyakorlás munkatársaknak, fókuszban az üzleti kommunikációval és levelezéssel.

13 SZOLGÁLTATÁSAINK Munkahelyi napközi SEGÍTSÉG A NAGYOKNAK, SZÓRAKOZÁS A KICSIKNEK Gyermekfelügyeletet biztosítunk az irodában, vagy irodán kívül, speciális rendezvényeken. Célunk, hogy megkönnyítsük a dolgozó szülők életét, akiknek problémát jelent a kicsik felügyeletének megszervezése a vakáció ideje alatt. IRODAI NAPKÖZI Gondoltad volna, hogy lehet órákon át jól szórakozni egy tárgyalóban? A kihívást jelentő, szórakoztató programok kivitelezése üzleti környezetben sem jelent gondot, szakképzett napközis tanárainknak köszönhetően. KIHELYEZETT NAPKÖZI Különleges programajánlat, időzítés és szervezés kérés szerint: szórakozás és tanulás kicsiknek az irodai kertben, állatkertben, farmon vagy bármely más helyszínen a városban indulás az irodából, visszaérkezés az irodába.

14 SZOLGÁLTATÁSAINK Tisztítás, ruha- és cipőjavítás PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK A HÉTVÉGI GYORSSZERVIZ HELYETT A Service Company az irodába hozza azokat a szolgáltatásokat, amelyek miatt reggel késne vagy délután otthon fejezné be a munkanapot: a tisztító, a mesterszabó és a cipőjavító elérhető szaladgálás nélkül. ÁTVESSZÜK-ÁTADJUK A ruhákat, cipőket a hét elején - dokumentáltan és garanciák mellett - szakemberek veszik át majd a hét második felében szállítják ki készen az irodába. Sürgős? Futárszolgálatunkkal néhány órán belüli megoldást vállalunk anélkül, hogy elhagyná az íróasztalát! PRÉMIUM MINŐSÉG Kitűnő olasz tisztítószerekkel, modern gépparkkal, gyakorlott szakemberekkel, 17 éves tapasztalattal különleges magyarországi színvonalat képviselünk. Specialistánk a helyszínen ad tanácsot, hogy minden a legnagyobb rendben és biztonságban történjen!

15 ELSŐ LÉPÉS Egyszerű és egyszeri szervezés ELŐTERJESZTÉS, MENETREND, KOMMUNIKÁCIÓ BEKÉSZÍTVE! 1 Lépjen velünk kapcsolatba és foglaljon időpontot bármelyik szolgáltatásra. 3 Küldje tovább az előkészített dolgozói tájékoztatót és plakátokat. 2 Foglaljon megfelelő méretű termet. Masszázshoz a legkisebb is elég! 4 Az adminisztráció a mi dolgunk. Részletes riportokkal is készülünk. HOTLINE Munkatársai bármilyen kérdés vagy kérés kapcsán elérnek bennünket. MEGFELELŐ HELYSZÍN A legkisebb tárgyaló is elég a masszázshoz vagy az egyéni coachinghoz. A csoportos eseményekhez nagyobb tárgyalót, konferenciatermet javasolunk. ONLINE IDŐPONT Az online időpontfoglaló szabadon szerkeszthető, a szolgáltatások és idejük egyedileg beállíthatók. A foglalásról emlékeztető levelet is küld.

16 NINCS TÖBB LÉPÉS Egyszerű elszámolás ELŐLEGEZETT BIZALOM, UTÓLAGOS FIZETÉS Az egyszerűség kedvéért havonta egyszer, utólag van elszámolás és fizetés. Minden érintettnek részletes t küldünk az igénybevett szolgáltatásokról és a fizetési lehetőségekről. EGYSZERŰ: RUGALMAS: SZABÁLYOS: PONTOS: Fizetés havonta egyszer, utólag, aláírt jelenléti ív alapján Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, egészségpénztári kártya Minden befizetésről NAV szabályok szerinti online számla Egyedi fejlesztésű rendszerünkben hajszálpontos nyilvántartás 20% JÓGÁRA AYCM KEDVEZMÉNY MASSZÁZSRA ÉS FIZESS AHOGY JÓLESIK HELYBEN VAGY TÁVOLRÓL + Bankkártya + SZÉP kártya (OTP / K&H / MKB) + Egészégpénztári kártya (összes) + Banki átutalás + PayPal + Készpénz

17 KELL EGY KIS MEGGYŐZÉS? Próbálja ki ingyen. KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL. Első látásra nem tűnik túl soknak végül is mennyi haszna lehet tíz, húsz perc masszázsnak vagy egy órás irodai jógának? A válasz mégis: sok. Korábban elvégzett tanulmányok azt mutatják, hogy a masszázsnál az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltődni, míg a jógának vagy a gyógytornának napokig tartó pozitív hatása lehet. HOGYAN KÉRHETEK INGYENES PRÓBÁT? + Válasszon egy Önnek alkalmas időpontot + Tájékoztassa a tesztcsapatba választott kollégáit az időpontról + Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek bármelyikén + Majd jelöljön ki egy tárgyalót vagy masszázshoz az iroda bármelyik sarkát

18

A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK. A WORK-LIFE BALANCE SZAKÉRTŐI VAGYUNK. BEMUTATKOZÁS Költségmentes work-life balance MINDENT TUDÓ, AZONNAL BEVETHETŐ PROGRAM A WorkLife Company egy kilenc elemből álló work-life balance munkahelyi program,

Részletesebben

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig

Részletesebben

Egészségügyi Partner Program

Egészségügyi Partner Program Health@Work Egészségügyi Partner Program Health@Work Egészségügyi Partner Program A Health@Work elnevezés mögött egy átfogó Egészségügyi Partner Program áll. Vállalatok számára alakítottuk ki ezt az új

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Vállalati egészségprogramok

Vállalati egészségprogramok mert a cég legnagyobb értéke a munkaerő. Vállalati egészségprogramok Új megoldás AZ IRODAJÓGA TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HA felismerte, hogy a cég sikere a dolgozók erejében rejlik, ha tudja, hogy a motivált

Részletesebben

A kedvezményestől a szükségesig: a munkavállalói juttatások új lehetőségei. Sipos Sándor HR szakértő, vezető- és szervezetfejlesztő

A kedvezményestől a szükségesig: a munkavállalói juttatások új lehetőségei. Sipos Sándor HR szakértő, vezető- és szervezetfejlesztő A kedvezményestől a szükségesig: a munkavállalói juttatások új lehetőségei Sipos Sándor HR szakértő, vezető- és szervezetfejlesztő CAFETÉRIA 2019 2018 Mire ad ez nekünk lehetőséget? Mire ad ez nekünk lehetőséget?

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT.

EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT. EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT. Az OfficeGuru segít a munkahelyi Excel felhasználóknak egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a napi feladatokat azzal, hogy automatizálja a munka favágó részét. Így több idő marad

Részletesebben

Genetika. Termelékenység. Életmód, sport. Oktatás. Munkaerő kínálat. Egészségügyi ellátás. Oktatás. EGÉSZSÉG Tőkeképződés. Jólét. Gazdasági eredmények

Genetika. Termelékenység. Életmód, sport. Oktatás. Munkaerő kínálat. Egészségügyi ellátás. Oktatás. EGÉSZSÉG Tőkeképződés. Jólét. Gazdasági eredmények 2 Oktatás Életmód, sport Genetika Termelékenység Munkaerő kínálat Egészségügyi ellátás Oktatás Jólét EGÉSZSÉG Tőkeképződés Más társadalmigazdasági tényezők Környezet Gazdasági eredmények 3 4 5 6 2% 12%

Részletesebben

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA Napjainkban egyre nagyobb társadalmi értéket képvisel az önkéntes munka. A mai fiatalok már középiskolai tanulmányaik során a tanterv részeként

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS Less Myths more Practice A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata. A

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

Hozd ki belőle a legtöbbet fiatalok egyéni támogatása coaching technikával

Hozd ki belőle a legtöbbet fiatalok egyéni támogatása coaching technikával Hozd ki belőle a legtöbbet fiatalok egyéni támogatása coaching technikával Szuhai Nóra ügyvezető, coach, tréner mentor Legjobb vagyok Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. MUTASS UTAT! Európai hálózatok a

Részletesebben

A bennem rejlő vezető. Eredményes iskolai kultúra kialakítása pedagógusok és diákok életvezetési kompetenciáinak fejlesztésével

A bennem rejlő vezető. Eredményes iskolai kultúra kialakítása pedagógusok és diákok életvezetési kompetenciáinak fejlesztésével A bennem rejlő vezető Eredményes iskolai kultúra kialakítása pedagógusok és diákok életvezetési kompetenciáinak fejlesztésével Mit jelent a vezetés? A vezetés azt jelenti, hogy olyan világosan kommunikáljuk

Részletesebben

A pedagógiai szakmai szolgáltató tanfolyamai 2012/2013 AKKREDITÁLT TANFOLYAMOK

A pedagógiai szakmai szolgáltató tanfolyamai 2012/2013 AKKREDITÁLT TANFOLYAMOK PRIZMA ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY pedagógiai szakmai szolgáltatás OM-038423 1134 Budapest, Váci út 57. : 06-1-3408-980 Fax: 06-13408-980/37 E-mail: prizmaegymi@prizmaegymi.hu

Részletesebben

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program Valódi partner, valódi megoldások. TUDATOS VEZETÉS VEZETŐFEJLESZTŐ PROGRAM 60 ÓRÁS COACHINGGAL KOMBINÁLT MODULÁRIS TRÉNINGSOROZAT A Tudatos Vezetés Program tréningsorozat

Részletesebben

Tudatos jelenlét. Intenzív Mindfulness tréning. Dr. Szondy Mátéval. a pozitív pszichológia elismert hazai szakértőjével. 2015. szeptember 25-27.

Tudatos jelenlét. Intenzív Mindfulness tréning. Dr. Szondy Mátéval. a pozitív pszichológia elismert hazai szakértőjével. 2015. szeptember 25-27. Tudatos jelenlét Intenzív Mindfulness tréning Dr. Szondy Mátéval a pozitív pszichológia elismert hazai szakértőjével 2015. szeptember 25-27. Fotó: Iswanto Arif Vezetőknek, akiknek számít önmaguk hatékonysága

Részletesebben

Érzelmi intelligencia tréning. A Boldogság Sikerre Motivál.

Érzelmi intelligencia tréning. A Boldogság Sikerre Motivál. A Boldogság Sikerre Motivál. Az érzelmi intelligencia tréning témakörei: 1. Az érzelmi intelligencia fontossága, alkalmazása 2. Az érzelmi intelligencia 4 lépésének áttekintése - Önismeret (felfedezni

Részletesebben

Miért NE legyünk Iroman-ek? Legyen Extrém helyett ELÉG!

Miért NE legyünk Iroman-ek? Legyen Extrém helyett ELÉG! Miért NE legyünk Iroman-ek? Legyen Extrém helyett ELÉG! MET Állóképességi Konferencia Balassa Levente életegyensúly tanácsadó, pszichológus Ez egy előadás, amely... arra szolgál, hogy a lélek harmóniáját

Részletesebben

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ Megelõzés és gyógyítás egy kézben! Általános és komplex szûrõok Budapesti VE VIP Központ Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ 1062 Budapest, Podmaniczky út 109. +36

Részletesebben

Coaching a szervezetben

Coaching a szervezetben Coaching a szervezetben 2017.03.08 A Legacyról Jövőbiztos szervezeteket építünk Az ember, a struktúra, a folyamatok és a technológia dinamikus egyensúlya Hatással vagyunk a szakmánkra ICF kompetenciákra

Részletesebben

Mohamed Aida* 58% 27% 42% EGYÉNI STRESSZLELTÁRA. (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT SZOKÁSOK /JELLEMZŐK

Mohamed Aida* 58% 27% 42% EGYÉNI STRESSZLELTÁRA. (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT SZOKÁSOK /JELLEMZŐK Mohamed Aida* EGYÉNI STRESSZLELTÁRA (valós eredmény kitalált névvel) STRESSZHATÁSOK 100-66% 65-36% 35-0% 27% EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT 0-35% 36-65% 66-100% 42% SZOKÁSOK /JELLEMZŐK 0-35% 36-65% 66-100% 58% Cégnév:

Részletesebben

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N G O N D O S K O D Á S É S P R O F E S S Z I O N A L I Z M U S A Kútvölgyi Klinikai Tömb neve szorosan összekapcsolódik

Részletesebben

Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, FODOR GÁBOR

Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, FODOR GÁBOR Hogyan segíthetjük a pedagógusokat a lelkierő megőrzésében? BUDAPEST, 2016.04.14. FODOR GÁBOR Miről lesz szó? Problémafelvetés: A pedagóguspálya veszélyes üzem Tapasztalat A kiégés kockázata komolyan veendő

Részletesebben

Edzőképzési tréning: Közösség fejlesztő kommunikáció az utánpótlás sportban

Edzőképzési tréning: Közösség fejlesztő kommunikáció az utánpótlás sportban Edzőképzési tréning: Közösség fejlesztő kommunikáció az utánpótlás sportban A Magyar Asztalitenisz Szövetség edzőképzési programjának következő elemeként meghirdeti a Közösség fejlesztő kommunikáció az

Részletesebben

Az egészségtudatosság fejlesztése a munkahelyen

Az egészségtudatosság fejlesztése a munkahelyen Stresszkezelés a Munkahelyen- Magyarország Konferencia 2015. május 14. Az egészségtudatosság fejlesztése a munkahelyen Előadó: Faragó István Egészségtudatosság =? Mindenkinek más jelent! Egészségtudatosság

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. November 23-24. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

TÁMOP Program Munka közben is egészségesen. Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel. Kolarovszki Tünde.

TÁMOP Program Munka közben is egészségesen. Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel. Kolarovszki Tünde. TÁMOP 6.1.2 Program Munka közben is egészségesen Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel Kolarovszki Tünde Szakmai vezető Personal Best Kft. 16 éve a sikeres, eredményes vállalatokért,

Részletesebben

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Megőrzi, ami jó A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Az összefoglaló célja Komplex vállalati dolgozói program bemutatása Mint a vállalati kultúra szerves eleme Az érdeklődés felkeltése

Részletesebben

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár Van egy tervem, tudom, mit kell tennem, de ha egyedül vagyok itthon, könnyen félredobom a tervemet. Ha egy olyan személy egyengeti

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching Coerver Nyári Tábor 2017 A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen

Részletesebben

A házasság kritikus pontjainak kezelése

A házasság kritikus pontjainak kezelése Képzési program neve Angol C2 2 1 069 - C1-es szint Német C2 3 1 110 - C2 szint Vállalkozási felkészítő tréning Kutatásmenedzsment, K+F Innováció Változásmenedzsment A házasság kritikus pontjainak kezelése

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. nov. 23-24 persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1.

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2019. május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

Cafeteria és öngondoskodás 2016

Cafeteria és öngondoskodás 2016 2016.01.04. 1 Cafeteria és öngondoskodás 2016 Robbanásszerű változás az igényekben és kínálatban Konferencia és fórum A BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya Piac & Profit közös rendezvénye

Részletesebben

DEBRECENI EGYETEM SPORTTUDOMÁNYI KOORDINÁCIÓS INTÉZET TESTNEVELÉS KURZUS LEÍRÁSOK

DEBRECENI EGYETEM SPORTTUDOMÁNYI KOORDINÁCIÓS INTÉZET TESTNEVELÉS KURZUS LEÍRÁSOK STEP AEROBIK ÉS ALAKFORMÁLÁS Bemelegítés, 30-40 perc step aerobic, utána alakformálás, erősítés. Segédeszközök: kézisúlyzó, therabend gumi. Speciális területek: has, hát, comb, fenék, kar. Az órák minden

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

érkezés a Balatonszepezdi Népfőiskolára: 8252 Balatonszepezd, Árpád u. 10. Résztvevők száma minimum Balatonszepezdi Népfőiskola

érkezés a Balatonszepezdi Népfőiskolára: 8252 Balatonszepezd, Árpád u. 10. Résztvevők száma minimum Balatonszepezdi Népfőiskola Kedvezményezett : Projektazonosító: Projektidőszak: Program típus TÁMOP-6.2-11/1-2012-1253 2013.09.01-2014.06.30 Bibó István i Alapítvány Program neve/címe: 8252 Balatonszepezd, Szegfű köz A rendszeres

Részletesebben

Kutatás-fejlesztés, innováció

Kutatás-fejlesztés, innováció Az ellátás minősége a magán és a közfinanszírozott szolgáltatóknál Dr. Papik Kornél (Országos Gerincgyógyászati Központ, Budai Egészségközpont Szakkórháza) I. Egészségközpont Magán járóbeteg-ellátás Teljes

Részletesebben

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Milton Kft. Tréning ajánló Elérhető tudás hiteles forrásból Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Bevezetés Tisztelt Ügyfelünk! Kedves Hölgyem és Uram! Belső,

Részletesebben

A kiégés problémája a szakmai és civil segítő munkákban, hasznos tippek a probléma csökkentésére

A kiégés problémája a szakmai és civil segítő munkákban, hasznos tippek a probléma csökkentésére Konferencia a női egészségről az emlő egészségéről 2011. szeptember 21. Novotel Budapest Centrum A kiégés problémája a szakmai és civil segítő munkákban, hasznos tippek a probléma csökkentésére Bánfi Ildikó

Részletesebben

Diák Mentálhigiénés Tanácsadás

Diák Mentálhigiénés Tanácsadás Diák Mentálhigiénés Tanácsadás a HUMAN-SERVICE tapasztalatai tükrében Felkészítés a felnőtté válásra, a tanult és hozott értékek kibontása Helyzetkép a human-service tapasztalatai tükrében Az érettségit

Részletesebben

Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019.

Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019. Az osztályozóvizsgák témakörei évfolyamonként angol nyelvből 2019. Ötévfolyamos nyelvi képzés 9.ny évfolyam : Beginner ( kezdő) szinten Tematikai egység, Témakör I. SZEMÉLYES VONATKOZÁSOK, SZÁRMAZÁS, CSALÁD

Részletesebben

3 + 1 SZEMPONT. gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal

3 + 1 SZEMPONT. gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal 24 SÁNDOR Jenő 3 + 1 SZEMPONT A COACH-KÉPZÉS KIVÁLASZTÁSÁHOZ Először is lépjünk egyet hátra: mi a coaching? E gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal foglalkozna, világos

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

Képzés > Hatékonyság > Versenyelőny!

Képzés > Hatékonyság > Versenyelőny! Képzés > Hatékonyság > Versenyelőny! Avagy mit, hogyan és miből képezzünk, hogy a 21. század kihívásai közepette is megőrizzük versenyképességünket A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatósága

Részletesebben

VEZETŐI KOMPETENCIÁK ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉS

VEZETŐI KOMPETENCIÁK ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉS VEZETŐI KOMPETENCIÁK ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉS A KÉPZÉSRŐL A logisztikában dolgozó középvezetők és specialisták számára kínálunk tréninget, melynek segítségével a vállalat vezetői és szervezeti színvonalát

Részletesebben

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS 4.1. Cím: Csapatépítő és együttműködést fejlesztő tréning A csoport tagjai tudatosan foglalkoznak a csoport állapotával, fejlődésével. Megtapasztalják saját és társaik szerepét

Részletesebben

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve Négy évfolyamos gimnázium Holland nyelv Készítette: a gimnázium humán szakmai munkaközössége 2015. A holland nyelv tantárgy helyi tanterve a többször módosított,

Részletesebben

A kezelések helyszíne: Soluna Holisztikus Egészségközpont Debrecen, Széchenyi u. 11.1/9

A kezelések helyszíne: Soluna Holisztikus Egészségközpont Debrecen, Széchenyi u. 11.1/9 Ha a szürke hétköznapokból kiszakadva, kreatív időtöltésre és lelki feltöltődésre vágysz, mindezt közösségi élménnyel fűszerezve, akkor gyere és alkoss velünk! Foglalkozásokat tartja: Nagy Klára Mária

Részletesebben

1. A képzés kezdésének pontos időpontja, helyszíne: 2003. július 16-21. Dunapataj Szelidi tó Kastély u. 15.

1. A képzés kezdésének pontos időpontja, helyszíne: 2003. július 16-21. Dunapataj Szelidi tó Kastély u. 15. Szakmai beszámoló a kerületi kortárssegítő képzésről 1. A képzés kezdésének pontos időpontja, helyszíne: 2003. július 16-21. Dunapataj Szelidi tó Kastély u. 15. 2. A képzés további időpontjai és helyszíne:

Részletesebben

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember , tájékoztató 2012. február szeptember Tartalom A program célja 3 A program felépítése 3 Technikai információk 5 Trénereink 6 2 Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon,

Részletesebben

Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára. Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof,

Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára. Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof, Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof, 02.20. 2 3 4 5 Kultúrakutatás A kultúrakutatás részeként a kékgallérosok körében a négy gyárból mintegy

Részletesebben

Előterjesztés. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 30-án tartandó testületi ülésére

Előterjesztés. Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 30-án tartandó testületi ülésére Lengyeltóti Városi Önkormányzat 8693 Lengyeltóti, Zrínyi u. 2 Ügyiratszám: 7652-4/2011 Előterjesztés Lengyeltóti Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 30-án tartandó testületi ülésére Napirend:

Részletesebben

Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk?

Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk? Mi a Lovas Èlmény Tréning, kinek ajánljuk? 2 A lovak a környezetre nagyfokú érzékenységgel reagálnak. Az emberek képesek arra, hogy mást mondjanak, mint amit testük mutat. A lovak ezzel szemben nem csak

Részletesebben

Rejtett tartalékok vagy kidobott pénz?

Rejtett tartalékok vagy kidobott pénz? Rejtett tartalékok vagy kidobott pénz? Vezetői kompetenciafejlesztés lehetőségei az egészségügyben A KONETT Team komplex vezetőfejlesztési modelljének bemutatása Előadó: Salamon Hugó, KONETT Team vezető

Részletesebben

Pedagógiai Program 2013

Pedagógiai Program 2013 Pedagógiai Program 2013 Boglári Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Hatályos: 2013. szeptember 1-től, 2018. augusztus 31-ig 1 1. Az iskola nevelési programja... 3 1.1 A nevelő-oktató munka pedagógiai

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching?

Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching? Jobb vezetők, jobb világ azaz : mire jó az élethosszig tartó tanulás, ezen belül a coaching? "Coaching az innováció szolgálatában" szakmai konferencia HSZOSZ - MTA - ZSKF Budapest, 2013. április 17. (ISBN:

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK BEMUTATKOZÁS Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismerete ket átadni a résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható

Részletesebben

A kreatív tudás megalapozása kisiskolás korban

A kreatív tudás megalapozása kisiskolás korban A kreativitás nem a zenéről és a művészetekről szól. Ez egy élettel kapcsolatos attitűd, egy olyan, amelyre mindenkinek szükséges van. (Guy Claxon) XXVI. BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA 2018 A kreativitás fejlesztése

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

TÚL A TANÓRÁN MŰVÉSZETEK ÉS A FEJLŐDŐ, KIBONTAKOZÓ EMBER. Csépe Valéria

TÚL A TANÓRÁN MŰVÉSZETEK ÉS A FEJLŐDŐ, KIBONTAKOZÓ EMBER. Csépe Valéria TÚL A TANÓRÁN MŰVÉSZETEK ÉS A FEJLŐDŐ, KIBONTAKOZÓ EMBER Csépe Valéria csepe.valeria@ttk.mta.hu 1 TÉMÁK Szerep Hely Hatás Tanóra és azon túl 2 A MŰVÉSZETEK SZEREPE Világgazdasági Fórum- a tíz legfontosabb

Részletesebben

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON KINEK AJÁNLJUK? Az angol nyelv kezdőknek csomagot kezdő és újrakezdő tanulóknak ajánljuk. A tanfolyam elvégzésével a tanuló képes erős alapfokú,

Részletesebben

Helyi tanterv 2015. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Gimnáziumának és Szakközépiskolájának helyi tanterve. Angol

Helyi tanterv 2015. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Gimnáziumának és Szakközépiskolájának helyi tanterve. Angol 2015. Helyi tanterv A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Gimnáziumának és Szakközépiskolájának helyi tanterve Angol Esti tagozat 2015.01.01. ANGOL NYELV 9 12. évfolyam (Esti tagozat) Az élő

Részletesebben

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV Intézmény neve: Szabolcsi Bence Zenei AMI OM azonosító: 039663 Intézmény vezető: Barta Dóra Intézkedési terv kezdő dátuma: 2017. december 12. Intézkedési terv befejező dátuma: 2022. december 11. 1. Pedagógiai

Részletesebben

ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK OTTHONA

ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK OTTHONA Ikt. / H /2015 ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK OTTHONA CSÁKÁNYDOROSZLÓ MUNKATERV 2015. év 2 TARTALOMJEGYZÉK I. Bevezetés II. Az intézmény célja, küldetése 3. oldal III. Általános ismertetés 3. oldal III/1. A működés

Részletesebben

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

Építs teljesítmény-központú kultúrát!

Építs teljesítmény-központú kultúrát! Építs teljesítmény-központú kultúrát! A Terra Nova egy interaktív, saját élményű szimulációs játék, amely valós szervezetek működését modellezi. A szimuláció minimum tíz, de akár több száz fős csoportoknak

Részletesebben

MIÉRT KIEMELTEN FONTOS A MUNKAHELYI STRESSZ

MIÉRT KIEMELTEN FONTOS A MUNKAHELYI STRESSZ MIÉRT KIEMELTEN FONTOS A MUNKAHELYI STRESSZ CSÖKKENTÉSÉVEL FOGLALKOZNI? Az emberi szervezet fizikai és pszichés terhelhetősége korlátozott. A munkahelyi stressz és a lelki zavarok miatti hiányzások, a

Részletesebben

Audi Hungaria Iskola. Audi Hungaria Óvoda

Audi Hungaria Iskola. Audi Hungaria Óvoda Küldetésünk: A gyermek személyiségének fejlesztése családias környezetben Alapítás: 2012-ben az Audi Hungaria Iskola Intézményegységeként Két, 25-25 fős vegyes korosztályú csoport Egész napos felügyelet

Részletesebben

NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2017/2018 akadémiai évre

NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2017/2018 akadémiai évre NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2017/2018 akadémiai évre Budapest 2017 I. A képzési program általános célja A Neumann János Szakkollégium (NJSZK) tagjainak, azaz az Óbudai Egyetem

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

Gondolkodva építs kezeiddel!

Gondolkodva építs kezeiddel! Gondolkodva építs kezeiddel! Pénzügyi-gazdasági jó gyakorlatok a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolában Debrecen, 2015.05.08. Agárdiné Burger Angéla Intézményvezető Számoljunk a jövővel! - a tudatos,

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-A-2012-0010. Közösségi pszichiátriai prevenciós program megvalósítása a Mátészalkai kistérségben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-A-2012-0010. Közösségi pszichiátriai prevenciós program megvalósítása a Mátészalkai kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH/11-A-2012-0010. Közösségi pszichiátriai prevenciós program megvalósítása a Mátészalkai kistérségben 2. komponens Szenvedélybetegségek leküzdésére irányuló kezdeményezések Moravcsik-Kornyicki

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online - 2019. augusztus (3 webinárium) Budapest - 2019. november 22-23. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg

Részletesebben

Munkában a csapat - szimulációs gyakorlat

Munkában a csapat - szimulációs gyakorlat CSAPATÉPÍTÉS Grounding Alapozás Roving Kalandozás Challenge Kihívás Team at work Munkában a csapat - szimulációs gyakorlat Historical adventure - Történelmi kaland Mind rally Cul- Tour- al Észtúra Kul-

Részletesebben

Impact fókusz hogyan változik valójában az érintettek élete a hétköznapokban? Theory of change

Impact fókusz hogyan változik valójában az érintettek élete a hétköznapokban? Theory of change Impact fókusz hogyan változik valójában az érintettek élete a hétköznapokban? Theory of change Civil Support Nonprofit Kft. Társadalmi vállalkozásként civilek, társadalmi vállalkozások hatásnövelésén dolgozunk

Részletesebben

Törj utat magadnak. Az energiádat menedzseld, ne az idődet!

Törj utat magadnak. Az energiádat menedzseld, ne az idődet! Törj utat magadnak Az energiádat menedzseld, ne az idődet! A program témája Fókuszban a teljesítő képesség. Ha energiáinkra figyelünk és edzésben tartjuk, akkor magas energiaszinten, magas teljesítményt

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA FEBRUÁR 25.

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA FEBRUÁR 25. INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA 2019. FEBRUÁR 25. Bajnokné Vincze Orsolya Református Pedagógiai Intézet Pedagógiai előadó OKLEVELEK ELTE Tanító és Óvóképző Főiskolai Kar (Budapest,

Részletesebben

KIÉGÉS A LELKIPÁSZTORI SZOLGÁLATBAN, FELDERÍTÉS MEGELŐZÉS, GYÓGYÍTÁS BAGDY EMŐKE

KIÉGÉS A LELKIPÁSZTORI SZOLGÁLATBAN, FELDERÍTÉS MEGELŐZÉS, GYÓGYÍTÁS BAGDY EMŐKE KIÉGÉS A LELKIPÁSZTORI SZOLGÁLATBAN, FELDERÍTÉS MEGELŐZÉS, GYÓGYÍTÁS BAGDY EMŐKE Professor emeritus KÁROLI GÁSPÁR REFORMÁTUS EGYETEM URNOUT (KIÉGÉS) SZINDRÓMA: Krónikus, emocionális megterhelések, stresszek

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

1991 Egyetemi doktori fokozat Agrártudományi Egyetem Keszthely. 1982 Okleveles agrármérnök Agrártudományi Egyetem Keszthely

1991 Egyetemi doktori fokozat Agrártudományi Egyetem Keszthely. 1982 Okleveles agrármérnök Agrártudományi Egyetem Keszthely BOGNÁR NÁNDOR KIEMELT SZAKTERÜLET Vezetői tréningek (együttműködés, vezetői szerepek, stb.) Coaching/szupervíziós megközelítésű fejlesztési folyamatok munkahelyi teameknek Szupervízió / üzleti szupervízió

Részletesebben

A kiégés veszélyei és kezelésének lehetőségei az egészségügyben. 2013. május 28.

A kiégés veszélyei és kezelésének lehetőségei az egészségügyben. 2013. május 28. LÁNG, PARÁZS, HAMU A kiégés veszélyei és kezelésének lehetőségei az egészségügyben 2013. május 28. A kiégési tünetegyüttes (burnout szindróma) jelensége Technológiából átvett fogalom: az energiaforrás

Részletesebben

innen indul. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG Higgy magadban. Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak

innen indul. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG Higgy magadban. Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG innen indul. UNIQA Mobil Egészségközpont Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak Higgy magadban. Az egészség a megelőzéssel és a korszerű diagnosztikával

Részletesebben

SZAKMAI GYAKORLATOK SZERVEZÉSE COMENIUS CAMPUS MELLÉKLET AZ ÚTMUTATÓHOZ T A N Í T Ó SZAK GYAKORLATVEZETŐK és HALLGATÓK RÉSZÉRE 3.

SZAKMAI GYAKORLATOK SZERVEZÉSE COMENIUS CAMPUS MELLÉKLET AZ ÚTMUTATÓHOZ T A N Í T Ó SZAK GYAKORLATVEZETŐK és HALLGATÓK RÉSZÉRE 3. SZAKMAI GYAKORLATOK SZERVEZÉSE COMENIUS CAMPUS MELLÉKLET AZ ÚTMUTATÓHOZ T A N Í T Ó SZAK GYAKORLATVEZETŐK és HALLGATÓK RÉSZÉRE 3. félév tanegység: Pedagógiai megfigyelés 1. - Fókuszban a tanuló (kiscsoportos

Részletesebben

VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK

VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK 201 6 szeptember - 201 7. június 5000 Szolnok, Mária út 42. Tel: +36 20 958 31 76 +36 20 951 6638 www. brandatti. hu e-mail: info@brandatti. hu Válassz

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere Ráczné Hegedűs Klára 2016.04.19. Nemzetközi piac növekedése Európai GDP e-kereskedelmi szektor részaránya: 2009: 1,27% 2014: 2,45% 2020-ra prognosz5zált:

Részletesebben

Edzők vezető szerepben

Edzők vezető szerepben Edzők vezető szerepben Helyzetkép és kihívások az edzői munkában Mizsér Attila, tréner,mentor,coach, olimpiai bajnok 2017.November 4. A tartalom I. Az edző vezető is! Az edzői kihívások a mai sportban

Részletesebben

Eső esetén B program (ugyanaz dzsekiben)

Eső esetén B program (ugyanaz dzsekiben) Csapatépítés * Kalandpedagógia Tevékenység-központú pedagógia Animátorképzés * Kisgyerekkori fejlesztés * Multikulturális pedagógia * Agressziómegelőzés * Vezetői tréning * Eső esetén B program (ugyanaz

Részletesebben

Coaching Workshop és beszélgetés

Coaching Workshop és beszélgetés Coaching Workshop és beszélgetés CoachOK Szakmai Szövetség Wiesner Edit Coaching Szemlélet Módszertan Gyakorlat Kérdések és válaszok 2010-ben 34 alapító taggal megalakult az egyesület Nagyközönségnek szóló

Részletesebben

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve A Szekszárdi I. Béla Gimnázium Helyi Tanterve Négy évfolyamos gimnázium Francia nyelv Készítette: a gimnázium idegen nyelvi szakmai munkaközössége 2015. A francia nyelv tantárgy helyi tanterve a többször

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

STRESSZ KEZELÉS MESTERFOKON

STRESSZ KEZELÉS MESTERFOKON STRESSZ KEZELÉS MESTERFOKON Tény, hogy a munkavállalók munkahelyi, családi és magán életi problémái nagymértékben képesek befolyásolni a munkavállaló munkahelyi teljesítményét, és ez által közvetett vagy

Részletesebben

Sylvester mentálhigiénés, személyiségfejlesztő, Közösségi szolgálat Projekt értékelés tanév

Sylvester mentálhigiénés, személyiségfejlesztő, Közösségi szolgálat Projekt értékelés tanév Sylvester mentálhigiénés, személyiségfejlesztő, Közösségi szolgálat Projekt értékelés 2014-15 tanév Aki másokat felüdít, maga is felüdül ( Példabeszédek 11.25) Amit akaratok, hogy az emberek veletek cselekedjenek,

Részletesebben

Az alkalmazott sportpszichológia módszerei. Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus

Az alkalmazott sportpszichológia módszerei. Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus Az alkalmazott sportpszichológia módszerei Baky Dániel Sport szakpszichológus Tanácsadó szakpszichológus Sportpszichológiai tanácsadás - Professzionális segítő beszélgetés - Központjában a sportoló, vagy

Részletesebben

VEZETŐKÉPZŐ MASTER PROGRAM

VEZETŐKÉPZŐ MASTER PROGRAM VEZETŐKÉPZŐ MASTER PROGRAM személyi program, 5*2 óra 440.000 Ft/fő Vezetői értékteszt (szoftver): értékrendszer, motivációs rendszer, kompetenciarendszer felmérés és közös értékelés Mentalizációs teszt

Részletesebben