első termékkatalógus neked az otthonodhoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "első termékkatalógus neked az otthonodhoz"

Átírás

1 első termékkatalógus neked az otthonodhoz 2009

2 Képzelj el egy házat mely 02 Tájékoztatásul közöljük, hogy az FM GROUP FOR HOME jelen katalógusában szereplő termékek némelyikének színei valószinűleg nem tükrözik a készítmények természetes színeit. Ez nem képezheti reklamáció alapját. A katalógusban bruttó árak szerepelnek, ÁFA tartalom 25% A katalógusban a termékek és azok árait érintő ajánlat csak a készlet erejéig kötelező érvényű. Az FM GROUP HOME 1. sz. katalógusa januártól van érvényben Az FM termékek reklámozásának és értékesítésének a Katalógus és a Marketing Terv az egyetlen, az FM GROUP által kiadott és elfogadott információ forrása. Minden jog fenntartva. Nem sokszorosítható. Eredeti termékeink másolását a tisztességtelen konkurrencia tényeként kezeljük.

3 ontja magából a frissesség illatát 03 Csupa melegség és boldogság. Egy otthon, ahova öröm hazatérni. Amelyben mindenki megtalálja a helyét. Egy otthon, melynek ápolása közös családi szertartás. Ez az otthon most a Tiéd lehet...

4 kínálatra méltó termékek! Az FM márkanév ezidáig egyet jelentett a kiváló minőségű parfümökkel és parfüm alapú termékekkel. Mindannyiunk alapvető igénye azonban, hogy otthonunk is tiszta és kellemes illatú legyen. Éppen ezért úgy döntöttünk, szélesítjük termékpalettánkat otthonápolási FM FOR HOME családunkkal. Szakembereink mindent megtettek azért, hogy az Önök segítségére lehessenek mindennapi kötelességeik ellátásában. Az FM GROUP FOR HOME termékeit az Önök otthonának tisztasága és higiéniájának biztosítása jegyében fejlesztettük. Kiváló minőségükről most személyesen is meggyőződhetnek. Az FM GROUP HOME termékeinek egyediségét már külső megjelenésük is hangsúlyozza. Ergonómikus csomagolásukat, kizárólag az FM GROUP számára tervezték. Különös figyelmet fordítottunk ezen felül arra is, hogy az FM GROUP FOR HOME termékcsalád minden tagja környezetbarát legyen. Termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatok kiválónak bizonyultak, így méltóak a továbbajánlásra. Magam is ezeket használom és használatukat Önöknek is bátran ajánlom. Artur Trawiński FM GROUP World 04

5 06-07 Az 07 royal fruity SOAP (folyékony szappan) B BODY Az AIR FRESHENERS (aeroszolos légfrissítő) A AIR Az 13 Az Az Az MULTI FABRIC stain remover (folttisztító) LAUNDRY liquids (folyékony mosószer) fabric softeners (textilöblítők) ANTI-CREASE ironing spray (vasaláskönnyítő spray) L LAUNDRY Az 21 Az 22 Az 23 Az 24 Az 25 GLASS cleaner (ablaktisztító folyadék) POWER cleaner (nagyhatású tisztító erősen szennyezett felületekhez) MULTI PURPOSE cleaner (univerzális tisztító folyadék) LAMINATE floor liquid (tisztító folyadék laminált parkettához) CARPET & UPHOLSTERY cleaner (szőnyeg és kárpittisztító) U UNIVERSAL Az 27 FURNITURE cleaner (bútortisztító és ápoló készítmény) F FURNITURE Az 29 Az KITCHEN degreaser (folyékony tisztítószer, konyhai munkalapok zsírtalanításához tisztításához) DISHWASHING liquids (folyékony mosogatószer) K KITCHEN Az 33 Az 34 Az 35 multi surface soft cleanser (folyékony tisztítószer konyhai és szaniter berendezésekhez) drain cleaner (lefolyótisztító granulátum) limescale & rust remover gel (vízkőoldó és rozsda eltávolító gél) BATH BK kitchen Az 37 lemon wc cleaning gel (WC tisztító gél) T TOILET Az 39 Az 40 bathroom cleaner (általános fürdőszobai tisztítószer) shower cleaner (folyékony zuhanyfülke tisztító) B BATH POLISHING mitten (mikrószálas tisztítókesztyű) Az A ACCESSORIES DELICAT cloth (mikrószálas tisztítókendő) MULTI PURPOSE roll wipes (többfunkciós lapkás törlőkendő) Az 42 Az 43 TRIGGER sprayer (permetező) Az 44 DISPENSER pomp (pumpa)

6 Neked, az otthonodért. ROYAL FRUITY SOAP mango & peach (folyékony szappan) B BODY body 06 SZEMÉLYES HIGIÉNIA Mindennapjaink során kezünk érintkezik porral, baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel, ezért van szükségünk kiváló tisztító hatású és kellemes illatú kéztisztító szerre.

7 FOLYÉKONY SZAPPAN a mangó és őszibarack vágykeltő illatával soap royal fruity Érezd a Mango & Peach folyékony szappan különleges, friss gyümölcs illatát. Tökéletesen tisztítja és ápolja a kezet, a benne lévő glicerin biztosítja a bőr kellő bársonyosságát, puhaságát. Minden bőrtípus számára ideális, ph értéke 5,5. A megfelelő tisztálkodó szer kiválasztásánál figyelembe kell venni bőrünk igényeit. A bőr felülete enyhén savas - 5,5 - ph kémhatású, melyhez a legkiválóbb készítmények ph értékei is hasonlóak, így nem károsítják a bőr természetes védelmét. 07 hidratálja és puhítja a bőrt 3020 FT/1L royal fruity soap b 01 ŰRTARTALOM: 500 ml Ár: 1510 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

8 Neked, az otthonodért. SPLENDID VIOLET (aeroszolos légfrissítő) HYDRO SPA (aeroszolos légfrissítő) ORIENTAL FLOWERS (aeroszolos légfrissítő) A AIR air 08 FRISSÍTŐ TERMÉKEK Tudod, hogyan kell feledhetetlen hangulatot teremteni. Képes vagy hatni minden érzékszervre a színek harmóniájával, hangulatos zenével, lenyűgöző illatokkal.

9 aeroszolos LÉGFRISSÍTŐ Egy cseppnyi permet elegendő, hogy egy rejtélyes, virágzó keleti kertbe vagy a háborgó tenger partjára repítsen. Ahová csak kívánkozol... Mikor csak kedved tartja... splendid violet air freshener A virágzó ibolya, magnólia, gyöngyvirág és rózsa illatát, a zöldalma és uborka üde frissessége teszi harmonikussá. 09 az ibolya elvarázsoló illata 5033,3 FT/1L splendid violet air freshener a 01 ŰRTARTALOM: 300 ml Ár: 1510 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

10 LÉGRFISSÍTŐ aeroszolos lenyűgöző illatkompozíció oriental flowers air freshener Egzotikus, zsenge citrusgyümölcsök és a liliom gyengéd illatát a lágy meleg szellő hozza. 10 gyengéd Keleti illat oriental flowers air freshener a ,3 FT/1L ŰRTARTALOM: 300 ml Ár: 1510 FT

11 A légfrissítők alkoholos bázisúak, ezért könnyebben permetezhetőek és nem hagynak nyomot a lakás berendezésein. Gyorsan és hatékonyan semlegesítik a kellemetlen szagokat és kellemes, friss illatot hagynak maguk után. hydro spa air freshener A tengeri szellő eredeti hűvös, frissítő aromája, melynek dobogó szívében megtalálod a citrusok és a boróka dallamát. Az illatok óriási hatással vannak közérzetünk alakulására. Ne feledd, hogy a friss citrusillatok enyhén serkentő hatásúak, míg a kellemes virágaromák az idegeket nyugtatják és csökkentik a fáradtság érzetét. Használat előtt jól rázd fel a flakont. Ne permetezd testre, állatra vagy bútorra. a frissesség fuvallata élénkítő tengeri szellő ,3 FT/1L hydro spa air freshener a 03 ŰRTARTALOM: 300 ml Ár: 1510 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

12 Neked, az otthonodért. MULTI FABRIC stain remover (folttisztító) LAUNDRY LIQUIDS (mosó folyadékok) FABRIC SOFTENERS (folyékony textilöblítők) ANTI-CREASE ironing spray (vasaláskönnyítő készítmény) l laundry laundry 12 MOSÓSZER TERMÉKEK Mindegy, hogy kézi vagy gépi mosásról van szó, egyetlen cél vezérelt minket, hogy ruháid tökéletesen tiszták, kényeztetően puhák és kellemes illatúak legyenek. Próbáld ki, termékeink ezt a célt 100%-osan teljesítik.

13 nem tartalmaz klórt multi fabric stain remover Az aktív enzimekkel dúsított folyadék hatékonyan távolítja el a legmakacsabb foltokat. Nem tartalmaz klórt, így egyaránt használható fehér és színes szövetekhez. Nem károsítja a szövetrostokat. Használata javallott még a legkényesebb anyagok esetében is. FOLTTISZTÍTÓ Használata előtt meg kell győződni a kezelendő anyag színtartóságáról a folttisztító kis mennyiségben való felhordásával a tisztítandó anyag egy rejtett részén. FIGYELEM! A ruházat fém részeire közvetlenül ne használjuk. a kényelmes permetezőfej segítségével közvetlenül a foltra juttathatjuk a tisztítószert. 13 multi fabric stain remover L 01 (permetező nélkül) 1613,3 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1210 FT permetező AC 04 komplett készlet egységára: 1570 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

14 FOLYÉKONY MOSÓSZER a színes textíliát megóvja a kifehéredéstől Lehetőleg külön, kifordítva mosd a színes ruhákat, és mindenképpen különítsd el a színűket engedő anyagokat! vivid colours laundry liquid A folyadék speciális összetevői megóvják a textíliát a megnyúlástól, összemenéstől és színvesztéstől. A mosószer alkalmas a fekete, valamint nagyon sötét színes anyagok mosásához is. Remekül eltávolítja a különféle szennyeződéseket. Alacsony és magas hőfokon egyaránt kifogástalan, nem hagy nyomot a textílián és folyékony állaga miatt tökéletesen feloldódik. Alkalmazható minden típusú mosógépben, de kézi mosáshoz is kiváló. 14 vivid colours laundry liquid l 02 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1660 FT érzéki ibolya és magnólia illat kiválóan oldódik

15 valamennyi mosógéptípushoz és kézi mosáshoz hatékony még alacsony hőmérsékleten is white laundry liquid A folyadék egyedi összetevői élénkítik a fehér és világos színeket, nagyszerű frissességet és tisztaságot adva. Kiválóan eltávolítják a különféle szennyeződéseket. Vízben teljesen kiöblíthető, így nem hagy foltot. Folyékony állaga miatt tökéletesen oldódik. Minden hőmérsékleten egyaránt alkalmazható, függetlenül a víz keménységétől. Használata javallott még a kényes anyagok mosásához is. A mosást megelőzően ellenőrizni kell a címkéken egyebek között a mosási hőmérsékletet, valamint el kell különíteni a színes anyagokat. FIGYELEM! Makacs szennyeződések esetén használd a MULTI FABRIC STAIN REMOVER folttisztítót (katalógus 13. oldal). 15 white laundry liquid l 03 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1510 FT a vad orchidea gyengéd illata Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

16 FOLYÉKONY ÖBLÍTŐSZER földöntúli könnyedség és puhaság blue star fabric softener l 04 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1510 FT blue star fabric softener Különlegesen romantikus egyvelege a gyengéd rózsa aromának, a méz édes illatával dúsított magnólia illatnak. 16 moon fantasy fabric softener Intenzív, édes kompozíció a jázmin domináns meleg illatával, melyet a pézsma erőteljes illata még jobban kiemel. moon fantasy fabric softener l 05 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1510 FT

17 Öblítőkoncentrátum, mely kiválóan puhítja a textíliát, rugalmasságot és könnyedséget kölcsönöz neki. Meggátolja az anyag elektrosztatikus feltöltődését. visszaadja az ionok egyensúlyát sun lime fabric softener A frissen szedett bambuszlevél élénkítő aromája a lime és bergamott erős illatával, melyet a cédrusfa és gyöngyvirág melegsége lágyít. Az FM GROUP FOR HOME valamennyi őblítő folyadéka koncentrátum, amely vízzel hígítva vagy akár hígítás nélkül is alkalmazható. Ne feledd, ne tölts túl nagy mennyiséget az öblítőtartályba és tartsd tisztán azt. 17 sun lime fabric softener l 06 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1510 FT hosszan tartó kellemes illat Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

18 ideálisan sima A magas hőmérséklet hatására a textilrostok felbomlanak, ami azt eredményezi, hogy az anyag hajlamossá válik a gyűrődésre. A vasalás könnyítő készítmény hatására a textilrostok erősödnek, a hab mélyen beágyazódik a rostokba, hatására a rostok merevebbé válnak, tartósan frissek maradnak, és ritkábban kell vasalni őket. Minden esetben tanulmányozd át a vasalandó ruhadarab címkéjét a textil igényei szerinti hőmérsékletet alkalmazd. Ne feledd, hogy a fehér és világos anyagokat színükön, míg a színes és a fekete anyagokat általában kifordítva vasaljuk. 18 a vasaló könnyedén vezethető a gyűrődések kisimítására filmréteget képez vízpermet és gőz nélkül

19 vasalást könnyítő K É S Z Í TM É N Y az eső utáni fenyőerdő különleges illata anti-crease ironing spray A parfümöt is tartalmazó hab megkönnyíti a vasalást. A textíliák felületén vékony, gyűrődés simító filmréteget képez, növelve így a ruhák tartását. Nem károsítja a textíliát. Elegáns kinézetet ad a vasalt ruháknak ,3 FT/1L anti-crease ironing spray l 07 ŰRTARTALOM: 300 ml Ár: 1510 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

20 Neked, az otthonodért. GLASS cleaner (ablaktisztító folyadék) POWER cleaner (erősen szennyezett felületek tisztítószere) MULTI PURPOSE cleaner (univerzális tisztító) LAMINATE FLOOR liquid (folyékony laminált felületek tisztító és ápolószere) CARPET & UPHOLSTERY cleaner (folyékony szőnyeg és kárpittisztító) U UNIVERSAL universal 20 UNIVERZÁLIS TERMÉKEK Otthonodban, függetlenül annak belső területétől mindenütt egy stílus uralkodik, a tisztaság. Ez eredményezi, hogy a lakásodnak meg nem ismételhető jellege van. Figyelsz minden apró részletre. Mi is.

21 Ablaktisztító folyadék a zöld alma üde illatával szilíciumdioxid nano részecskéket tartalmaz glass cleaner Az alkoholos ablaktisztító gyorsan, hatékonyan távolítja el a zsírt és szennyeződéseket (tenyér lenyomatokat), a benne lévő fényesítő anyagok adják az üveg kristályfényét. A benne lévő egyedi nanorészecskéknek köszönhetően filmréteget alkot az üvegfelületen, mely megakadályozza az újbóli piszok lerakódását, kellemes aromát hagyva a felületen. fényesítő anyaggal dúsítva A legjobb eredményt akkor éred el, ha a felületet tisztítás után DELICAT mikroszálas törlőkendővel (42.oldal) törlöd szárazra. FIGYELEM! Más, nem üvegfelület tisztítása előtt (tükör, vagy csempe), végezz próbatisztítást a felület egy kevésbé látható részén. 21 glass cleaner u 01 (permetező nélkül) 1320 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 990 FT permetező AC 04 komplett készlet egységára: 1350 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

22 ERŐSEN SZENNYEZET FELÜLETEK TISZTÍTÓ FOLYADÉKA 22 A nagyon erős szennyeződéseknél töményen használd a készítményt. A lemosott felületet öblítsd le vízzel és hagyd megszáradni. A nehezen hozzáférhető helyeken lévő foltokat a készítménnyel átitatott törlőkendővel dörzsöld át és távolítsd el. Mielőtt a tisztítási művelethez kezdenél, kis vagy rejtett helyen ellenőrizd, hogy a készítmény nem oldja-e a felületen lévő festéket. FIGYELEM! Ha a készítményt töményen használod, használj védő gumikesztyűt. A csomagoláson lévő útmutató szerinti mennyiséget használd. tökéletesen eltávolítja a legellenállóbb szennyeződéseket is power cleaner Professzionális készítmény az erősen szennyezett, lúgálló felületek tisztítására. Tökéletesen eltávolítja a háztartásokban, garázsokban, üzemekben, a szerves és a szintetikus eredetű szennyeződéseket is. Eredményesen használható a munkaruházat, gépkocsi kárpit, autómotorok, sütők ablakai és kandalló üvegek, konyhai szagelszívók, kerítések, kapuk, balkonok és teraszok tisztítására, homlokzatok és viakolor burkolatok szerves szennyeződéseinek eltávolítására. power cleaner u 02 hatékony módszer ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1980 FT

23 UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓFOLYADÉK kiváló nagy felületek tisztításához a friss gránátalma virágának illata multi purpose cleaner Az univerzális folyadék mindenfajta, mosható felület tisztítására alkalmas a konyhai munkalapoktól kezdve a padlón, falon, csempén át a szaniter berendezésekig. Gyorsan és hatékonyan eltávolít mindenféle szennyeződést, nem hagyva csíkot maga után.tartósságának köszönhetően hosszú ideig kellemes illatot áraszt. A tisztítófolyadékot célszerű a multifunkciós törlőkendővel együtt használni (43. oldal). Ne feledd, hogy mindig a törlőkendő tiszta oldalát használd. Gyakran öblítsd ki, majd jól csavard ki utána. 23 multi purpose cleaner u 03 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1320 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

24 LAMINÁLT FELÜLETEK TISZTÍTÓ ÉS ÁPOLÓ 24 Mindig ügyelj arra, hogy ne adagold túl a készítményt, a hátoldalon feltüntetett útmutató szerinti hígítás az optimális. tisztít és ápol laminate floor liquid Az alkohol tartalmú laminált felülettisztító koncentrátum különös hatékonysággal távolítja el a zsíros, valamint a mindennapi szennyeződéseket, és a port. Nem hagy csíkot maga után, nincs hatással a tisztított felületek természetes jellemzőire. Ajánlott padlóburkolatok, bútor, furnérfelületek és lakkozott fafelületek tisztítására, ápolására. laminate floor liquid u 04 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 2540 FT nem hagy csíkot maga után

25 FOLYÉKONY SZŐNYEG és KÁRPITTISZTÍTÓ SZER tisztaság minden lépésben carpet & upholstery cleaner A szőnyeg és kárpitfoltok hatékony eltávolítója. Alkotóelemei aktív habot képeznek, mely mélyen behatol a szövetbe és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. Anti- elektrosztatizátort tartalmaz, melynek hatására a szövetrostok nem töltődnek fel elektrosztatikusan, így nem vonzzák a port, lassabb az újraszennyeződés folyamata. Alkalmas gépi és kézi mosásra egyaránt. citrom illatú Kárpitok, szőnyegek nedves mosását megelőzően alaposan porszívózd ki a szövetet. Majd ellenőrizd annak színtartósságát, felhordva egy kis tisztítószert egy kevésbé látható részre. 25 carpet & upholstery cleaner u 05 ŰRTARTALOM: 000 ml Ár: 1110 FT anti-elektrosztatizátort tartalmaz Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

26 Neked, az otthonodért. furniture cleaner (bútortisztító) F furniture furniture 26 TERMÉKEK BÚTORÁPOLÁSHOZ Szeretnéd, ha bútoraid mindig újnak látszanának? Ennek elérése érdekében nem elegendő csupán a tisztaságukkal törődnöd, ápolnod is kell őket. Ha ezt szeretettel teszed, meghálálják a gondoskodást.

27 BÚTORÁPOLÓ KÉSZÍTMÉNY meggátolja a porlerakódást felületvédő viaszt tartalmaz furn iture cleaner anti-dust A fából készült bútorok mindennapi tisztításához és ápolásához kiváló antisztatikus elemekkel és viasszal dúsított aeroszolos készítmény. Védőréteget képez a felületen, speciális összetevői gátolják a por újbóli lerakódását. Nem karcolja a felületet és nem hagy csíkot maga után. Ne feledd, takarításkor a legfelső felülettel kezdd, majd lépcsőzetesen haladj lefelé ,3 FT/1L furniture cleaner f 01 ŰRTARTALOM: 300 ml Ár: 1420 FT édes vanília és karamell illat Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

28 Neked, az otthonodért. kitchen degreaser (folyékony zsíroldószer konyhai munkalapokhoz) red citrus dishwashing liquid (folyékony mosogatószer) ALOE dishwashing liquid (folyékony mosogatószer) K KITCHEN kitchen 28 KONYHAI TISZTÍTÓSZEREK A konyha mindennapjaink színtere, melyben hogy nyugodtan alkothass, megfelelő rend és tisztaság szükséges. Amennyiben ehhez a legkiválóbb tisztítószerek receptjét keresed, a következő oldalakon megtalálod őket

29 FOLYÉKONY ZSÍROLDÓSZER KONYHAI MUNKALAPOKHOZ rendelkezik a lengyel Állami Higiéniai Intézet Tanúsítványával kitchen degreaser Univerzális, kis mértékben habzó készítmény konyhai felületek tisztítására. Kiválóan alkalmas olajos, ragadós, zsíros foltok és a mindennapi szennyeződések eltávolítására. Kitűnő szekrények, munkalapok, tűzhelyek, valamint fali és padlóburkoló kerámialapok zsírtalanítására, tisztítására. Alkalmas zománcozott, kerámia, acélfelületek, valamint laminált és kő felületek tisztítására is. Ez a készítmény rendelkezik a PZH (ÁHI) tanúsítványával, mely azt igazolja, hogy a készítmény alkalmazható élemiszerekkel közvetlen kapcsolatban lévő felületek, helyiségek tisztítására. A szennyezet felületek gondos lemosását követően töröld szárazra azokat a DELICAT mikroszálas törlőkendővel (42. oldal). Nagyon makacs szennyeződések esetén alkalmazd a POWER CLEANER készítményt! (22. oldal) 29 kellemes rágógumi illattal kitchen degreaser k 01 (permetező nélkül) 2013,3 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1510 FT permetező AC 04 komplett készlet egységára: 1870 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

30 FOLYÉKONY MOSOGATÓSZER nem okoz irritációt A folyékony mosogatószer gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsír és egyéb szennyeződéseket, csillogóvá és tisztává téve az edényeket. A mosogatószer hatékonyságát bizonyítja, hogy elegendő néhány csepp, és a szennyezett edények csillógóan tiszták lesznek. red citrus dishwashing liquid A napérlelte citrusos gyümölcsök energiájának és a meggyvirág frissességének kompozíciója. Különlegesen vonzó, tiszta illatával kellemes vendége a konyhának. 30 red citrus dishwashing liquid k 02 (pumpa nélkül) 1480 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1110 FT kiemelkedően magas tisztítószer tartalom (16%)

31 hidratáló glicerinnel dúsítva A folyékony mosogatószereket glicerinnel dúsítottuk ettől hidratáló hatásúak, puhítják a bőrt. semleges ph érték aloe dishwashing liquid Gyengéd, ápoló hatásairól ismert aloe kivonatot tartalmaz. Engedd, hogy különleges ereje uralja konyhádat. 31 a pumpa kényelmes adagolást biztosít aloe dishwashing liquid k 03 (pumpa nélkül) 1480 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1110 FT pumpa AC 05 Ne feledkezz meg arról, hogy minden alkalommal gondosan öblítsd le az elmosogatott eszközöket. Öblítés után hagyd megszáradni, vagy egyszerűen törölgesd el DELICAT mikroszálas törlőkendővel. (42. oldal). Ne hagyd figyelmen kívűl, hogy e speciális pumpának köszönhetően fel sem kell emelned a flakont mosogatás közben. komplett készlet egységára: 1470 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

32 Neked, az otthonodért. multi surface soft cleanser (konyhai és szaniterberendezések tisztítására szolgáló készítmény) drain cleaner (lefolyótisztító granulátum) LIMESCALE & RUST remover gel (rozsda- és vízkőoldó gél) bath&kitchen 32 FÜRDŐSZOBA KONYHA ÉS TISZTÍTÓ TERMÉKEK Két különböző funkció, de egyazon szükséglet. A konyha és a fürdőszoba, bár távol esnek egymástól, tisztítás szempontjából hasonló bánásmódot igényelnek. Tisztán tartásuk a te feladatod, a megfelelő eszközöket mi biztosítjuk hozzá.

33 KONYHAI ÉS SZANITERBE- RENDEZÉSEK TISZTÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ KÉSZÍTMÉNY multi surface soft cleanser Ez a lágy készítmény segítségedre lesz a konyhai és szaniterfelületek tisztításában, eltünteti a nikkelezett felületekről még a legellenállóbb szennyeződéseket is úgy, hogy közben nem karcolja azok felületét. Figyelj rá, hogy a tisztítandó felületekről távolíts el minden olyan szennyeződést, mely karcolhatja a felületet. A szárításhoz feltétlenül ajánlott a multifunkciós tőrlőkendő használata (43. oldal). friss citrom illat 33 nem karcolja a felületet 1506,7 FT/1L multi surface soft cleanser bk 01 ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1130 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

34 LEFOLYÓTISZTÍTÓ GRANULÁTUM ideális a konyhában és a fürdőszobában Ne szórj nagy mennyiséget egyszeri adagként a lefolyóba. Az alumíniumból készült szifonok és lefolyócsövek esetén ne alkalmazd a granulátumot. FIGYELEM: Alkalmazása esetén ne feledkezz meg a védőkesztyű használatáról. drain cleaner grease killer Granulált készítmény a szifonok és lefolyócsövek dugulásának elhárítására. Zsíroldó hatású összetevőket tartalmaz, így villámgyorsan megszünteti a konyhai hulladék és fürdőszobai lerakódások által keletkezett dugulást és a vele járó kellemetlen szagokat. Rendszeres használata megőrzi a lefolyók természetes áteresztő képességét és tisztaságát. 34 Tömege: 500 g Ár: 1440 FT drain cleaner bk FT/1kg zsíroldó hatású

35 ROZSDA ÉS VÍZKŐ TISZTÍTÓ GÉL narancsvirág gyengéd illatával limescale & rust remover gel A gél egyedi összetételének köszönhetően gyorsan, hatékonyan távolítja el a csaptelepről a vízkő- és szappanlerakódást, a rozsdafoltokat és más szennyeződéseket. Használatával nemcsak a kádak, a mosdókagylók és a WC csészék, de a csaptelepek és tusolók is visszanyerik eredeti fényüket. Hála a készítmény gél állagának, megtapad és bevonatot képez a felületeken (pl.: WC kagyló), lehetővé téve ezzel a felületaktív anyagok működésbe lépését. A felületeket tisztításuk után ne felejtsd el bő vízzel lemosni. FIGYELEM: Ne használd a gélt konyhai berendezések vízkő szennyeződéseinek eltávolítására (teavíz forralók, merülő forralók, kévéfőző, stb.) Alkalmazása közben használj védőkeszyűt. 35 nem károsítja a tisztított felületet limescale & rust remover gel bk 03 (permetező nélkül) 1506,7 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1130 FT permetező AC 04 komplett készlet egységára: 1490 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

36 Neked, az otthonodért. lemon wc cleaning gel (WC tisztító gél) T TOILET toilet 36 KÉSZÍTMÉNY TOALETTEKHEZ A toalett kritikus helye a lakásnak. Rendszeres takarítása és fertőtlenítése alapvető követelmény, saját és szeretteink egészségével való törődést jelenti.

37 friss citrom illat WC TISZTÍTÓ GÉL lemon wc cleaning gel Ez a sűrű gél mindenféle szaniter berendezések tisztítására alkalmas. Hatékonyan eltávolítja a vízkő- és rozsda lerakódásokat, zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket. A tisztított felületnek visszadja eredeti fényét. Könnyű leöblíteni, nem karcolja a felületet, friss, kellemes illatot hagy maga után. Abban az esetben, ha a WC kagyló erősen szennyezett, a gél felhordása után várj néhány percet, majd erősen keféld át a WC kefével ügyelve arra, hogy a felületet ne sértsd meg. Használj gumikesztyűt! 37 higiénikus, könnyen leöblíthető 1466,7 FT/1L lemon wc cleaning gel t 01 ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1100 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

38 Neked, az otthonodért. bathroom cleaner (folyékony fürdőszoba tisztító) shower cleaner (folyékony zuhanykabin tisztító) B bath bath 38 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKEK Imádod a fürdőszobádat? Ez a Te menedéked, ahol ellazulhatsz egy fáradt nap után. Ez a házi welness. A tökéletes nyugalomhoz nélkülözhetetlen, hogy a fürdőszoba meseszép és példátlanul tiszta legyen.

39 FOLYÉKONY FÜRDŐSZOBA TISZTÍTÓ friss, hosszantartó citrom illat bathroom cleaner Ez a nem mindennapi a multifunkciós fürdőszbai tisztítószer, könnyedén, karcmentesen távolítja el a szennyeződéseket és foltokat a csaptelepről, a csempéről, a padlólapról, a zuhanykabinról és a műanyag felületekről. Aktív összetevői megbirkóznak a szappanlerakódással, a vízkővel, zsíros foltokkal és egyéb szennyeződésekkel. Egyedi fényesítő ápoló adalékai gyönyörű ragyogást kölcsönöznek a csaptelepeknek és minden fürdőszobai felületnek. A folyadékban lévő sziliciumdioxid nanorészecskék mélyen behatolnak a felület pórusai és egyenetlenségei közé, s így hatékonyan távolítják el a szennyeződést. Ahhoz, hogy mégjobb hatást érj el, használd a mosott felületeken a többfunkciós törlőkendőt (megtalálod a katalógus 43. oldalán). 39 rendkívül hatékony bathroom cleaner ba 01 (permetező nélkül) 1386,7 FT/1L ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1040 FT permetező AC 04 komplett készlet egységára: 1400 FT Ár: 360 FT Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

40 FOLYÉKONY ZUHANYKABIN TISZTÍTÓ 40 Permetezd a tisztítandó felületetre, várj néhány percet, majd öblítsd le vízzel. A jobb eredmény elérése érdekében használd a DELICAT mikroszálas törlőkendőt (42.oldal) vagy a multifunkciós törlőkendőt (43. oldal).. a grapefruit és a meggy frissítő illata shower cleaner Ez a tisztítószer aktív összetevőinek köszönhetően lehetővé teszi a szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását (pl.: szappan-lerakódás, vízfoltok, kicsapódott vízkő). A folyadék filmréteget képez a tisztított felületeken, ami aztán megakadályozza az újbóli beszennyeződést. Hatékonyan alkalmazható fürdőszobai csaptelepek, kádak, csempék, zuhanykabinok esetében, de egyéb felületeken is kiváló. védőfilmréteg a piszok és üledék ellen (permetező nélkül) 1386,7 FT/1L shower cleaner ba 02 ŰRTARTALOM: 750 ml Ár: 1040 FT permetező AC 04 Ár: 360 FT komplett készlet egységára: 1400 FT

41 POLISHING mitten (mikroszálas törlőkesztyű) DELICAT cloth (mikroszálas törlőkendő) MULTI PURPOSE roll wipes (tmultifunkciós törlőkendő) TARTOZÉKOK accessories MIKROSZÁLAS TÖRLŐKESZTYŰ egyedi struktúrájú műirha felületnövelő tisztító rojtok 41 polishing mitten A műirha struktúrára emlékeztető mikroszálak millióiból összeálló rojtok eredményezik, hogy a törlőkesztyű tökéletesen távolítja el a szennyeződést és a mikroszkópikus méretű port. Sem csíkot, sem szöszöket nem hagy maga után. A legnehezebben megközelíthető helyekre is bejut. Kitűnően alkalmazható a kis felületek polírozására. Ideális takarítóeszköz az allergiások számára polishing mitten AC 01 A kesztyű méretei: kb. 20 x 27 cm. A tisztító felület méretei: 20 x 22 cm. Ára: 3970 FT

42 MIKROSZÁLAS TÖRLŐKENDŐ tökéletes kialakítás 42 A mikroszálas törlőkendők mosása alkalmával, ne használjunk fehérítőt, vízlágyítót, hogy ne sérsük meg a mikroszálak struktúrát. FIGYELEM! Érzékeny felületek polírozása előtt távolítsuk el a látható szennyeződéseket, melyek megkarcolhatnák a felületet. allergiások számára ideális delicat cloth A DELICAT törlőkendő egyedi struktúrája eredményezi, hogy tökéletesen szárítja és polírozza a letörölt felületeket sem csíkot, sem szöszöket nem hagy maga után. A kendőben található mikroszálak saját tömegüknél hétszer több vizet képesek magukba szívni. A mikroszálas törlőkendők jelentős mértékben csökkentik a szükséges mosószer mennyiségét, mivel struktúrájuk lehetővé teszi az egyenletes eloszlatást, valamint a tökéletes eltávolítását is. A törlőkendők tisztántartása ugyanakkor rendkívül egyszerű, akár kézzel, akár gépben maximum 60 0C-os hőmérsékleten moshatók. Ár: 3100 FT delicat cloth AC 02 Mérete: 40 x 40 cm

43 MULTIFUNKCIÓS TÖRLŐKENDŐ kényelmes, papírtörlő méretű henger multi function roll wipes 34 lapka A multifunkciós törlőkendő kiválóan alkalmazható a háztartásban különböző típusú felületek tisztítására. Egyedi, lyukacsos struktúrája megkönnyíti a víz, olaj és zsírmaradványok, mosószerek, és festék felszívását. A törlőkendő ellenáll a káros mechanikai hatásoknak, nem hagy csíkot maga után, nem karcolja a tisztított felületet. A perforációnak köszönhetően könnyedén letépheted a szükséges mennyiségű lapocskát. A törlőkendő öblítés után többször felhasználható. A multifunkciós törlőkendők praktikus hengerbe vannak tekerve, így elhelyezhetők a papírtörlőknél már megszokott helyeken. 43 multi function roll wipes AC 03 Ár: 3100 FT Az egyes lapkák méretei: 23 x 39 cm felszívást könnyítő lyukacsos struktúra Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

44 FM GROUP for ECOLOGY környezettudatosság az otthonodban takarékosság mindenki számára A permetező és a pumpa olyan berendezések, melyek jelentősen megemelik a termék végső árát. Ugyanakkor annyira tartósak, hogy alkalmasak többszöri használatra is. Lásd be, hogy gyakran dobsz ki olyan csomagolóanyagokat, melyeket még több ízben fel lehetne használni. Ezzel Te is hozzájárulsz a szemét túltermeléséhez. Az FM GROUP FOR HOME termékek vásárlásakor választhatsz: megvásárolod önállóan a terméket ( ha nincs szükséged az adagolófejre, mert már van), de vásárolhatsz külön szórófejet vagy pumpát is. Soha ne használd ugyanazt a permetezőt vagy pumpát különböző termékekhez, mivel megindulhat egy nem kívánt kémiai reakció. Az FM GROUP FOR HOME termékek biológiailag lebomló termékek, csomagolóanyagaik újrahasznosíthatóak. Ne feledd, a Te döntésedtől is függ, hogy milyen lesz környezetünk! Az otthonod takarítása közben, ne szennyezd az egész bolygót! Személyes tanácsadód: Ár: 360 FT permetező AC 04 FM GROUP HUNGARY ÉRTÉKESÍTŐ SZALON Cím: 1161 Budapest, Rákóczi u. 45. Tel: 06/ Fax: 06/ info@fm-group.hu www: REKLAMÁCIÓS OSZTÁLY Tel: 06/ MEGRENDELHETŐ Ár: 360 FT pumpa AC 05

Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek

Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek T E R M É K K Ö N Y V Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek 2015 Szeptember T a r t a l o m j e g y z é k Kert (GARDEN) Műanyagbútor tisztító (Plastic Surface Cleaner) ÚJ.... 05 Fabútor

Részletesebben

első termékkatalógus neked az otthonodhoz

első termékkatalógus neked az otthonodhoz első termékkatalógus neked az otthonodhoz 2009 Képzelj el egy házat ontja a frissesség illatát mely 02 03 Csupa melegség és öröm. egy otthon, melybe öröm visszatérni. amelyben mindenki megtalálja a helyét.

Részletesebben

első termékkatalógus neked az otthonodhoz

első termékkatalógus neked az otthonodhoz első termékkatalógus neked az otthonodhoz 2009 Képzelj el egy házat ontja magából a frissesség illatát mely 02 03 Csupa melegség és boldogság. egy otthon, ahova öröm hazatérni. amelyben mindenki megtalálja

Részletesebben

harmadik termékkatalógus

harmadik termékkatalógus harmadik termékkatalógus Neked, az otthonodhoz 2010 Otthon, a jövő lehetőségeivel Még több oldal, még több nagyszerű termék amint láthatja, az FM GROUP FOR HOME folyamatosan bővülő kínálattal áll elő.

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. 750ml

Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. 750ml Hideg zsíroldó szórófejes Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Inox tisztítószer Biztonságosan, hatékonyan és alaposan

Részletesebben

Negyedik termékkatalógus

Negyedik termékkatalógus Negyedik termékkatalógus Neked, az otthonodhoz 2010 A szükség találékonyságot szül Eltűnődött valaha azon, milyen lenne az életünk olyan találmányok nélkül, amiket manapság rendszerint használunk? Folyékony

Részletesebben

BENZINKUTAK AJÁNLATA

BENZINKUTAK AJÁNLATA BENZINKUTAK AJÁNLATA Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Általános tisztítószerek SEPTOFOAM (1 LITER, 5 LITER) HABOSÍTHATÓ FERTŐTLENÍTŐ Lúgos, fertőtlenítő hatású habtisztítószer

Részletesebben

Kézfertőtlenítős beléptető BK09228 0000 000 01

Kézfertőtlenítős beléptető BK09228 0000 000 01 Kézfertőtlenítős beléptető BK09228 0000 000 01 2200 Monor, Mátyás király u. 11. T: 06-29/413-553, Fax: 06-29/413-535 E-mail: bandk@bandk.hu Internet: www.bandk.hu BK09228 0000 000 01 1/13 2014.07.15. Gratulálunk!

Részletesebben

király u. 11. BK02811 1/9

király u. 11. BK02811 1/9 BEÉPÍTÉSI ÉS MŰSZAKI LEÍRÁS Fagymentes, falraa szerelhető víz- és áramellátó szekrény 00000 000 01 2200 Monor, Mátyás király u. 11. Tel.: 2200 (29)413 Monor, 3-553 Mátyás Fax: király (29)413-53 u. 11.

Részletesebben

CLARITAS. termékkatalógus. Bio tisztítószerek

CLARITAS. termékkatalógus. Bio tisztítószerek CLARITAS C A T E R V A termékkatalógus Bio tisztítószerek Eco Clean univerzális tisztítószer Türkiz színű, (Natúr-allergénmentes változata semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított folyadék.

Részletesebben

termékkatalógus 11 2015

termékkatalógus 11 2015 N e k e d é s o t t h o n o d n a k termékkatalógus 11 2015 Kertednek és otthonodnak Az otthon egy kivételes hely. Azokkal osztjuk meg, akik a legfontosabbak számunkra, vendégül látjuk benne a barátainkat,

Részletesebben

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016 Teljes körű higiéniai megoldások Tork termékkatalógus 2016 Üdvözöljük a Tork világában Üdvözöljük a Tork világában 3 Fenntarthatósági szemléletünk 6 Mosdóhigiénia 7 Segítség a megfelelő termék kiválasztásához

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása HOMETREND natúrszálas szőnyegek Szizál - A Szizál sima szövésű karakterével tökéletesen alkalmazható bármilyen igénybevételű helyiségben. A Szizál nedvességszabályozó

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő

Biztonsági adatlap 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Készítmény neve: Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő Származási hely: Magyarországi forgalmazó: A termék rendeltetetése: Illatváltozatok

Részletesebben

nyomtatóval és TFT kijelzővel BK11180 0000 000 01

nyomtatóval és TFT kijelzővel BK11180 0000 000 01 Előről üríthető érmevizsgáló, nyomtatóval és TFT kijelzővel BK11180 0000 000 01 2200 Monor, Mátyás király u. 11. T: 06-29/413-553, Fax: 06-29/413-535 E-mail: bandk@bandk.hu Internet: www.bandk.hu BK11180

Részletesebben

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu Haszongépjárművek Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz www.caramba.eu Tisztítási és ápolási termékek haszongépjárművekhez Előtisztítás / Előkezelés.... 4 Mosás / Sampon....

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: 1 453-4631, Fax 1 2508398

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: 1 453-4631, Fax 1 2508398 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray 1.1. Termékazonosító Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray Azonosítási szám:

Részletesebben

Polírozási Megoldások

Polírozási Megoldások Polírozási Megoldások A Polarshine varázsa Európa északi részén van egy különös fényjelenség, mely sötétedés után, az éjszakai égbolton jelenik meg. Formái változatosak, gyakran sugaras szerkezetűek, vagy

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

A higiéniai megoldás minőség. megelőzés. biztonság. arcana

A higiéniai megoldás minőség. megelőzés. biztonság. arcana A higiéniai megoldás minőség. megelőzés. biztonság. arcana arcana Termékeink és szolgáltatásaink megvé dik a felhasználókat, felületeket és esz közöket a fertőzésektől és szennyeződésektől. A fertőzések

Részletesebben

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-317.0, 2016-01-26

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-317.0, 2016-01-26 A K5 Premium Home magasnyomású mosó vízhűtéses motorral rendelkezik, alkalomszerű használatra javasolt közepesen erős szennyeződések eltávolításához. A nagyobb autók, kőfalak, vagy kerékpárok pillanatok

Részletesebben

K 5 Classic. K 5 Classic, 1.180-633.0, 2016-05-27

K 5 Classic. K 5 Classic, 1.180-633.0, 2016-05-27 A K5 készülék közepesen erős szennyeződések eltávolítására készült, nagyobb autók, kőfalak, vagy kerékpárok tisztításához. A magasnyomású mosó nagy teljesítményű vízhűtéses motorral felszerelt. Ehhez tartozik

Részletesebben

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-06-24

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-06-24 A Kärcher K3 típus búcsút int a kisebb szennyeződéseknek. A Quick Connect pisztoly és a 6 m magasnyomású tömlővel felszerelt magasnyomású mosó nagy segítség a ház körüli szenynyeződések, kerékpárok, kerítések,

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

Megfelelünk az elvárásoknak

Megfelelünk az elvárásoknak Neked és otthonodnak termékkatalógus 10 2014 / 2015 Megfelelünk az elvárásoknak A termékeink minőségére és az Önök megelégedettségére való folyamatos törekvés állandó cselekvésre ösztönöz minket. Folyton

Részletesebben

Kiadás dátuma: 2010.02.12. Felülvizsgálva: 2010.02.12. vizes bázisú festék koncentrátum, flexo nyomtatáshoz

Kiadás dátuma: 2010.02.12. Felülvizsgálva: 2010.02.12. vizes bázisú festék koncentrátum, flexo nyomtatáshoz BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK (REACH) rendelet szerint Kiadás dátuma: 2010.02.12. 1. Készítmény neve: HYDRO-X koncentrátum sorozat Felhasználási terület: vizes bázisú festék koncentrátum, flexo nyomtatáshoz

Részletesebben

szabadabban a szabadban

szabadabban a szabadban A kerti összejövetelek persze nem elsősorban 3 a főzésről és az evésről szólnak. Mégis ezek szolgáltatnak apropót és ezek nyújtanak alapot egy jó bulira. szabadabban a szabadban Vajon miért szeretnek az

Részletesebben

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE A Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert 350 000 Ft összegű

Részletesebben

K 7 Compact. K 7 Compact, 1.447-002.0, 2016-06-03

K 7 Compact. K 7 Compact, 1.447-002.0, 2016-06-03 A K7 Compact magasnyomású mosó kompakt, kézreálló és nagy teljesítményű. A készülék vízhűtéses motorral rendelkezik és gyakori tisztítási használatra alkalmas erőteljes szennyeződések esetén a ház körül.

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt Vásárló! Sok éve már, hogy először használtam munkámhoz műgyantát, mely sokoldalúságával azonnal lenyűgözött. A felhasználási felsorolás csak az én fantáziám korlátait, és

Részletesebben

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása Mit tehetünk? Energiafelhasználás Ház energiagazdálkodása A mi éghajlati adottságaink mellett a háztartási energiafelhasználás döntő hányadát a téli fűtés teszi ki. Költségek befolyásoló tényezői: - Kinti

Részletesebben

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-317.0, 2016-06-24

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-317.0, 2016-06-24 A K5 Premium Home magasnyomású mosó vízhűtéses motorral rendelkezik, alkalomszerű használatra javasolt közepesen erős szennyeződések eltávolításához. A nagyobb autók, kőfalak, vagy kerékpárok pillanatok

Részletesebben

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-813.0, 2016-06-24

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-813.0, 2016-06-24 A K3 Home típus Home Kit készlettel ideális magasnyomású mosó alkalomszerű használatra kisebb szennyeződések eltávolításához a ház körül. Ezen kívül nagy segítség kerékpárok, kerítések és motorkerékpárok

Részletesebben

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.08. Aktualizálás kelte: 2012.12.02. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (anyag/keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. folyadék rovarirtószer, közvetlenül használva mászó rovarok ellen

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. folyadék rovarirtószer, közvetlenül használva mászó rovarok ellen BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: A készítmény típusa: A hatóanyag neve: A hatóanyag CAS-neve: A biocid termék besorolása: Kiszerelés: PIRETOX

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 1. A készítmény neve 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása 1.1. Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 950310 MANNOL

Részletesebben

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató LB 88 H H Levegőpárásító Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com MAGYAR Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékek egyikét választotta.

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA A termosztát gomb B időkapcsoló gomb C ellenőrző lámpa D funkcióválasztó gomb E üvegajtó F alsó fűtőszál G lapos sütőrács H zsírfelfogó tálca I íves sütőrács (egyes modelleknél) L morzsatálca

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

TISZTÍTÁSI AJÁNLÁSOK. a piszokra nagyon érzékeny színek: fehér, sárga, világosszürke, középszürke, világos bézs, minden pasztell árnyalat

TISZTÍTÁSI AJÁNLÁSOK. a piszokra nagyon érzékeny színek: fehér, sárga, világosszürke, középszürke, világos bézs, minden pasztell árnyalat TISZTÍTÁSI AJÁNLÁSOK Ezek az ajánlások az általános gyakorlati tapasztalataink alapján kerültek összeállításra. Az ajánlások megfelelnek a kiadásuk időpontjában ismereteink szerint létező legkorszerűbb

Részletesebben

K 2 Home. K 2 Home, 1.673-223.0, 2016-02-19

K 2 Home. K 2 Home, 1.673-223.0, 2016-02-19 A K2 Home típus egy pisztollyal, két fordulékony kerékkel, egy 4 m magasnyomású tömlővel, egy szórószárral, egy szennymaró forgó pontsugárral a makacs szennyeződések feloldásához, valamint egy vízszűrővel,

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

Cillit Bang UPower Cleaner Felület- és WC tisztító

Cillit Bang UPower Cleaner Felület- és WC tisztító 1. Készítmény neve: Cillit Bang Power Cleaner Kereskedelmi név: Cillit Bang UPower Cleaner Azonosítási szám: 0045937 A készítmény felhasználása: Univerzális Társaság/vállalat azonosítása: Gyártó cég neve,

Részletesebben

Ötletek a Pattex TOTAL ragasztóhoz

Ötletek a Pattex TOTAL ragasztóhoz Ötletek a Pattex TOTAL ragasztóhoz A ragasztók új generációja 5 év kutatás és fejlesztés -ban egyszerû erôs -ban Láthatatlan, nem hagy foltot Folyékony, könnyen felvihetô Rezgésálló Ellenáll a hômérsékletváltozásoknak

Részletesebben

Biztonsági Adatlap (91/155/EWG)

Biztonsági Adatlap (91/155/EWG) Biztonsági Adatlap (91/155/EWG) Termék neve és száma: SDB999ENEN-1600026 /002 160-0026 RELIUS EXTRAPLUS LF Nyomtatás: 2005. 02. 08. Felülvizsgálat: 2004. 06. 30. 1. ANYAG, FELDOLGOZÁS és GYÁRTÓ NEVE Gyártó/szállító

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0890 108 7 - WÜRTH FÉKTISZTÍTÓ 500ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0890 108 7 - WÜRTH FÉKTISZTÍTÓ 500ML 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : WÜRTH FÉKTISZTÍTÓ 500ML Termék kódja : 0890 108 7 MSDS-Identcode : 10033062 1.2 Az anyag vagy

Részletesebben

Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés

Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés Készült: 2011. augusztus 08. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Összefoglalás... 3 Az épített környezet

Részletesebben

Felülvizsgálat dátuma: 2015.11.04. Felülvizsgálat: 14 Hatálytalanítás dátuma: 2015.11.02.

Felülvizsgálat dátuma: 2015.11.04. Felülvizsgálat: 14 Hatálytalanítás dátuma: 2015.11.02. BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 050 008 - FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ PERFEKT 400 ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 050 008 - FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ PERFEKT 400 ML 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ PERFEKT 400 ML Termék kódja : 0893 050 008 SDS-Identcode : 10033152 1.2

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Cillit vízkő- és rozsdaoldó háztartási kisgépekhez. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Cillit vízkő- és rozsdaoldó háztartási kisgépekhez. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Azonosítási szám: D0221637 / 0030944 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

RAC 180 HIDROPNEUMATIKUS SZEGECSELŐGÉP. 2,4* 6,0** MM-ES SZEGECSEKHEZ (* Nem alumínium, **Csak alumínium)

RAC 180 HIDROPNEUMATIKUS SZEGECSELŐGÉP. 2,4* 6,0** MM-ES SZEGECSEKHEZ (* Nem alumínium, **Csak alumínium) RAC 180 HIDROPNEUMATIKUS SZEGECSELŐGÉP 2,4* 6,0** MM-ES SZEGECSEKHEZ (* Nem alumínium, **Csak alumínium) HASZNÁLATI UTASÍTÁS KARBANTARTÁS FELJEGYZÉSEK FIGYELEM!!! Minden elvégzendő műveletet a biztonsági

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint) Termék: AGIP GR MU EP sorozat Oldal: 1/5 1. TERMÉK ÉS VÁLLALATI AZONOSÍTÓK Terméknév AGIP GR MU EP 00, 0, 1, 2 és 3 Terméktípus és felhasználás Gyártó Cím Kenőzsír Telefon -39-6-5988-1 Fax -39-6-5988-5700

Részletesebben

NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!)

NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) PANZIÓ, VENDÉGHÁZ Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Kézi mosogatás 2-3 fázisban Kombinált hatású szerrel a konyhában FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ KÉZI MOSOGATÓ (1 LITER, 10 LITER)

Részletesebben

SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS

SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS SZÁLLODAPAR TECHNKUS Housekeeping, szállodaipari higiénia Munkafüzet Szerkesztette: Az SCH Partnerség SBN 978-963-9672-07-9 1. Melyik fogalomra gondoltunk? A... a szállodán belül fõleg az emeleti munkaköröket

Részletesebben

KISKISZERELÉSŐ, SHOP TERMÉKEK:

KISKISZERELÉSŐ, SHOP TERMÉKEK: 1. CREMA PELLE BİRÁPOLÓ KISKISZERELÉSŐ, SHOP TERMÉKEK: Ph: 14 Kiszerelés: 750 ml pumpás kiszerelés Kifejezetten bırfelületek kezelésére, visszaadja a bır puhaságát és rugalmasságát. Javasolt a VERA PELLE

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Biztonsági adatlap átdolgozásának dátuma: 2015.05

Biztonsági adatlap. Biztonsági adatlap átdolgozásának dátuma: 2015.05 Biztonsági adatlap Biztonsági adatlap átdolgozásának dátuma: 2015.05 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék neve: Ékszíj spray -400ml- Termék kódja: VMD78

Részletesebben

Adagolók és törlők tökéletes összhangja a még jobb teljesítményért. Tork Performance A teljesítmény szolgálatában

Adagolók és törlők tökéletes összhangja a még jobb teljesítményért. Tork Performance A teljesítmény szolgálatában * Adagolók és törlők tökéletes összhangja a még jobb teljesítményért Tork Performance A teljesítmény szolgálatában Tork Performance bárhol, bármilyen feladathoz Büszkén mutatjuk be az új Tork Performance

Részletesebben

HYDRA-V TM. márkabemutató

HYDRA-V TM. márkabemutató HYDRA-V TM márkabemutató TUDTA? Érdes Száraz Zsír hiánya DEHIDRATÁLT Vízhiány Ezek kombiná -ciója Fakó Zsíros Egyenet -len AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI FOGYASZTÓI IGÉNY A dehidratált bőr fakó, egyenetlen és élettelen

Részletesebben

Oldal: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP az EGK 91/155/EWG irányelve szerint 108405 Kinyomtatva: 2002/12/04 Átdolgozva: 2002/09/19

Oldal: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP az EGK 91/155/EWG irányelve szerint 108405 Kinyomtatva: 2002/12/04 Átdolgozva: 2002/09/19 Oldal: 1 01. A készítmény és a gyártó/szállító azonosító adatai: A termékre vonatkozó adatok Kereskedelmi megnevezés: StoPrim Grundex Cikkszám: 0479 Gyártó/szállító: Sto AG Ehrenbachstraße 1 D 79 780 Stühlingen

Részletesebben

Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása

Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása CHAIN CLEAN Motoros ápoló-, karbantartó termékek Lánc karbantartása Chain Clean gyorsan és alaposan tisztítja a motorkerékpár (utcai és terep) láncokat csakúgy, mint másféle jármláncokat. Önmagában feloldja

Részletesebben

fm group 2012 04 Húsvéti akciós szórólap

fm group 2012 04 Húsvéti akciós szórólap fm group FM GROUP Hungary, 2012 2012 04 Húsvéti akciós szórólap Az FM Group Hungary kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden munkatársának és vásárlójának! Az akciós szórólap 2012. március 20-tól április

Részletesebben

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár PAPÍRSZOLG Papírfeldolgozó és Kereskedelmi Kkt. 2083 Solymár, Rönk utca 015/11. Telefon: 26/ 564-213, 26/564-212 papirszolg@papirszolg.hu - www.papirszolg.hu Háztartási termékek Hivatalos árlista Cikkszám

Részletesebben

Azonosítási szám: D0007349

Azonosítási szám: D0007349 1. Készítmény neve: Kereskedelmi név: A készítmény felhasználása: Termék leírása: Társaság/vállalat azonosítása: Gyártó cég neve, címe: Forgalmazó cég neve, címe: Sürgősségi telefon: Azonosítási szám:

Részletesebben

1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL

1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL Biztonságtechnikai Adatlap 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA Termék neve: Termék típusa: FLUX TOLL - fekete (NO CLEAN LR) forrasztástechnikai tartozék Alkalmazás: Forrasztástechnika Cég: AIM Vészhelyzetben:

Részletesebben

Biztonsági adatlap A 1907/2006/EK (REACH) rendelet II. melléklete és a többszörösen módosított EüM 44/2000. (XII.27.) rendeletnek megfelelően

Biztonsági adatlap A 1907/2006/EK (REACH) rendelet II. melléklete és a többszörösen módosított EüM 44/2000. (XII.27.) rendeletnek megfelelően Biztonsági adatlap A 1907/2006/EK (REACH) rendelet II. melléklete és a többszörösen módosított EüM 44/2000. (XII.27.) rendeletnek megfelelően Alapozó spray szürke Cikkszám:40701 Biztonsági adatlap száma:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. fehér és színtelen

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. fehér és színtelen 1/6 Supralux Portal MIX vakolatalapozó verziószám: 1-2-HU Utolsó nyomtatás: 2010. 12. 08. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Supralux

Részletesebben

XIBU XL sensefluid. Kézvédelem és kézhigiénia. intelligent balanced unique

XIBU XL sensefluid. Kézvédelem és kézhigiénia. intelligent balanced unique XIBU XL sensefluid Kézvédelem és kézhigiénia intelligent balanced unique BŐRVÉDELEM munka előtt nedves munkák előtt és után védőkesztyűk használata előtt szennyeződéssel, zsírokkal és olajokkal történő

Részletesebben

Kiadás/ felülvizsgálat: 2015.06.01. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP Biztonsági adatlap az 1272/2008/EK rendelet szerint

Kiadás/ felülvizsgálat: 2015.06.01. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP Biztonsági adatlap az 1272/2008/EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP Biztonsági adatlap az 1272/2008/EK rendelet szerint 1. SZAKSZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: A termék kereskedelmi neve: Ultra Extra erős

Részletesebben

G 7.10 M G 7.10 M, 1.194-701.0, 2016-06-21

G 7.10 M G 7.10 M, 1.194-701.0, 2016-06-21 Benzinüzemű magasnyomású mosó azoknak a felhasználóknak, akik értékelik takarítás során az áramellátástól való függetlenséget. Ez a mosó valódi mindenttudó, készülék rendkívüli teljesítményjellemzőkkel.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. BIZTONSÁGI ADATLAP Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A

Részletesebben

Szakmai ismeret A V Í Z

Szakmai ismeret A V Í Z A V Í Z A hidrogén oxidja (H 2 O). A Földön 1 az egyik legelterjedtebb vegyület, molekula (2H 2 O). Színtelen, szagtalan folyadék, légköri (1013 mbar ~ 1013 hpa) nyomáson 0 o C-on megfagy, 100 o C-on forr,

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 1. A készítmény neve 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása 1.1. Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 896717 MANNOL

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően 1/7 Decking Stain verziószám: 3-HU Készült: 2008. július 31. Utolsó nyomtatás: 2009. 02. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design Varázslatosan ragyogó mosdó Tork Image Design Emelje tovább a vállalkozásáról kialakult pozitív összképet egy rendkívüli mosdó komfortjával Ha Ön keményen dolgozik azért, hogy vendégeire jó benyomást tegyen,

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

és otthonodnak 2013 / 2014

és otthonodnak 2013 / 2014 termékkatalógus 9 neked és otthonodnak 2013 / 2014 Az edények és az egész lakás tisztaságáért Nagy gondot fordítunk a termékeink minőségére. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy az FM GROUP FOR HOME háztartási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint) Termék: AGIP SIGMA TURBO H SAE 15W-40 Oldal: 1/5 1. TERMÉK ÉS VÁLLALATI AZONOSÍTÓK Terméknév AGIP SIGMA TURBO H SAE 15W-40 Terméktípus és felhasználás motorolaj Gyártó ENI S.p.A Refining and Marketing

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/6 Combi Rub. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/6 Combi Rub. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/6 Combi Rub A kiállítás kelte: 2010.08.26. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: Combi Rub folyékony karcmentes súrolószer Gyártó cég neve: HungaroChemicals

Részletesebben

Fürdőszoba festék fehér

Fürdőszoba festék fehér 1/7Supralux Penészgátló Konyha & Fürdőszoba festék verziószám: 1-HU Utolsó nyomtatás: 2009. 02. 24. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése:

Részletesebben

Pannoncolor Kft. Művész terpentin A dokumentum 7 oldalt tartalmaz.

Pannoncolor Kft. Művész terpentin A dokumentum 7 oldalt tartalmaz. Elkészítés dátuma: 2001.05.30. Felülvizsgálva: 2013.07.18. Verziószám: 4. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: Az anyag és a vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Művész terpentin Termék cikkszáma:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Meleg levegõ teljesítmény:

Részletesebben

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2008.11.14. Aktualizálás kelte: 2013.05.23. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

B I ZTONSÁGI ADAT L AP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XI I.27.) EüM rendelet szerint)

B I ZTONSÁGI ADAT L AP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XI I.27.) EüM rendelet szerint) B I ZTONSÁGI ADAT L AP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XI I.27.) EüM rendelet szerint) 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék kód: 00534 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű,

Részletesebben

I. felülvizsgálat: 2006. 03.26. Harpic 2in1 Max Aquamarine WC tisztító és illatosító. Azonosítási szám: 0039713 / 0039714

I. felülvizsgálat: 2006. 03.26. Harpic 2in1 Max Aquamarine WC tisztító és illatosító. Azonosítási szám: 0039713 / 0039714 1. Készítmény neve: Harpic 2in1 Max Aquamarine Kereskedelmi név: Harpic 2in1 Max Aquamarine Azonosítási szám: 0039713 / 0039714 A készítmény felhasználása: Termék leírása : WC tisztító tabletta és illatosító

Részletesebben

2.SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás

2.SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK/453/2010/EK Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Terméknév:

Részletesebben

Hidrofobizáló szer. Kizárólag ipari és foglalkozásszerű felhasználásra. Az információ nem áll rendelkezésre.

Hidrofobizáló szer. Kizárólag ipari és foglalkozásszerű felhasználásra. Az információ nem áll rendelkezésre. Ref. Rev. sz. 1.2 Az átdolgozás dátuma Nyomtatási dátum MA10000903/ 02.07.2015 02.07.2015 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Márkanév 1.2 Az anyag vagy

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK ÁRLISTA 2012. Baba termékek. Higéniai termékek. Kozmetikai termékek. Az árak 2012.március 01.-tıl érvényesek visszavonásig.

TISZTÍTÓSZEREK ÁRLISTA 2012. Baba termékek. Higéniai termékek. Kozmetikai termékek. Az árak 2012.március 01.-tıl érvényesek visszavonásig. - 1 - R.G. R. Kereskedelmi Kft 9200 Mosonmagyaróvár, Fı u. 41. Bemutatóterem: Tel/Fax:06 96/204-044 Gyártóüzem: Tel: 06 96/576-674, Fax: 06 96/576-673 e-mail: info@rgr.hu TISZTÍTÓSZEREK ÁRLISTA 2012 Baba

Részletesebben

RN lila /Levis színezőpaszta LSG- FRI/Solvent free colourant MN és RN

RN lila /Levis színezőpaszta LSG- FRI/Solvent free colourant MN és RN 1/7Levis színezőpaszta LSG-FRI/Solvent free colourant MN és RN verziószám: 3-2-HU Utolsó nyomtatás: 2009. 12. 08. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény

Részletesebben

KRISTÁLYOS HAJSZÁLCSÖVES BETONVÉDELEM

KRISTÁLYOS HAJSZÁLCSÖVES BETONVÉDELEM KRISTÁLYOS HAJSZÁLCSÖVES BETONVÉDELEM 1. A beton és a hozzá kapcsolódó problémák 2. A Penetron rendszer a. Hogyan működik a Penetron? b. A Penetron alkalmazása (video) c. Tanúsítványok d. Hogyan használható

Részletesebben

Termék- és szolgáltatási árlista (2007. márciustól)

Termék- és szolgáltatási árlista (2007. márciustól) Termék- és szolgáltatási árlista (2007. márciustól) Alapárak: Kiszállási díj: Munkadíj: Anyagdíj: 4000.- + 38.-/km 500.- / m2 az alábbiak szerint részletezve TENSID UK graffiti védelem esetén KÓD TERMÉK

Részletesebben

exkluzív főnöki fotel komfortos kialakítással elegáns megjelenéssel 5 ponton rögzíthető speciális hintamechanikával

exkluzív főnöki fotel komfortos kialakítással elegáns megjelenéssel 5 ponton rögzíthető speciális hintamechanikával PICKWICK Variációk gyümölcsízű fekete teák KHK014 fekete tea eper, erdei gyümölcs, meggy, trópusi gyümölcs ízzel KHK051 fekete tea narancs, fekete ribizli, őszibarack, citrom ízzel MAYAH Enterprise főnöki

Részletesebben

Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer

Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer Tartalomjegyzék Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer Pénzérmével működtethető vezérlő terminál Kezelői és telepítői kézikönyv Verzió: 1.0 2015.01.23. Procontrol 1 Tartalomjegyzék 2011

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

A jelen Biztonsági Adatlap a 2001/58/EC számú irányelvvel módosított 91/155/EC számú EK irányelv előírásaival összhangban készült - Magyarország

A jelen Biztonsági Adatlap a 2001/58/EC számú irányelvvel módosított 91/155/EC számú EK irányelv előírásaival összhangban készült - Magyarország A jelen Biztonsági Adatlap a 2001/58/EC számú irányelvvel módosított 91/155/EC számú EK irányelv előírásaival összhangban készült - Magyarország 1. BIZTONSÁGI ADATLAP A készítmény és a cég azonosítója

Részletesebben