Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek"

Átírás

1 T E R M É K K Ö N Y V Információs-képzési anyagok az FM GROUP Üzleti Partnereinek 2015 Szeptember

2 T a r t a l o m j e g y z é k Kert (GARDEN) Műanyagbútor tisztító (Plastic Surface Cleaner) ÚJ Fabútor tisztító (Wooden Furniture Cleaner) ÚJ MOSÁS (LAUNDRY) Folyékony mosószer színes ruhákhoz (Vivid Colours Laundry Liquid) ÚJ FORMULA, TOP Folyékony mosószer fekete ruhákhoz (Black Laundry Liquid) Folyékony mosószer fehér ruhákhoz (White Laundry Liquid) Aromaterápiás textilöblítők (Aromatherapy Fabric Softeners) Luxus textilöblítők (Luxury Fabric Softeners) Textilöblítő (Fabric Softener) Vízlágyító tabletta (Washing Machine Water Softening Tabs) Folttisztító (Multi Fabric Stain Remover) TOP KONYHA (KITCHEN) Extra erős zsíroldó (Degreaser Extra Power) TOP Mosogatószerek (Washing-Up Liquids) Mosogatóbalzsam (Babassu Oil Washing-Up Balm) Mosogató tabletta (Bio Power Dishwasher Tabs) Hűtőszekrény- és mikrosütőtisztító (Fridge & Microwave Cleaner) UNIVERZÁLIS termékek (UNIVERSAL) Univerzális tisztító törlőkendők (Multi Purpose Cleaning Wipes) ÚJ Ablaktisztító törlőkendő (Glass Cleaning Wipes) ÚJ Ablaktisztító (Glass Cleaner) TOP Laminált parketta tisztító- és ápolószer (Laminate Floor Liquid) Szőnyeg- és kárpittisztító (Carpet & Upholstery Cleaner) Kandallóüveg- és tűzhelytisztító (Fireplace Glass & Oven Cleaner) TOP Univerzális tisztítószer (Multi Purpose Cleaner) TOP Tisztító szivacs (Cleaning Sponge) TOP Képernyőtisztító (CRT & LCD Screen Cleaner) Nagyhatású tisztítószer (Power Cleaner) FÜRDŐSZOBA (BATH) Fürdőszobai általános tisztítószer (Bathroom Cleaner) TOP Zuhanykabin-tisztító (Shower Cleaner) FÜRDŐSZOBA ÉS KONYHA (BATH & KITCHEN) Fugatisztító (Grout Cleaner) Vízkő- és rozsdaeltávolító gél (Limescale & Rust Remover Gel) TOP Lefolyótisztító granulátum (Drain Cleaner) TOP Általános fürdőszoba és konyhatisztító (Multi Surface Soft Cleanser)

3 T a r t a l o m j e g y z é k ILLATOSÍTÓK (AIR) Lakásillatosítók (Home Perfumes) Ágynemű illatosítók (Scented Linen Sprays) Illatosítók autóba, irodába és otthonra (Air Fresheners) BÚTORÁPOLÁS (FURNITURE) Bútortisztító kendők (Furniture Cleaning Wipes) ÚJ Bőrápoló viasz (Leather Wax Conditioner) Bútortisztító- és ápoló spray (Furniture Cleaner) TOALETT (TOILET) WC-tisztító kendők (Toilet Cleaning Wipes) ÚJ Szaniter tisztító gél (Exotic WC Cleaning Gel) KIEGÉSZÍTŐK (ACCESSORIES) Univerzális törlőkendő tekercs (Multi Function Roll Wipes) Pumpa, szórófej, permetezőfej (Dispenser Pump, Atomiser, Trigger Cup) AUTÓKOZMETIKUMOK (AUTO) Matt műszerfalápoló spray (Cockpit Matt Care Spray) ÚJ Autóillatosítók és utántöltők (Car Perfumes with Refills)... 78

4 KERT G A R D E N Az FM GROUP FOR HOME új termékcsaládját a kerti és az erkélyen használt bútorok ápolására alkottuk meg. A műanyag és fa bútorokat tisztító innovatív szerek tökéletes védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, így Te nyugodtan átadhatod magad a friss levegőn való pihenésnek. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

5 Műanyagbútor tisztító Plastic Surface Cleaner A gazdaságos és könnyen használható készítmény kerti bútorokhoz, PVC ablakokhoz, párkányokhoz, falburkoló panelekhez, redőnyökhöz, gépkocsi csomagtartóhoz és műrattanhoz ajánlott. Használható fehér és színes műanyag felületekhez is. Tökéletesen eltávolítja a zsíros lerakódásokat, a port, a kormot és más szennyeződéseket. Hatásos de kímélő nem karcolja és nem színezi el a műanyagot. Szőlő- és kivi illatú. Vigyük fel a készítményt a tisztítandó felületre, majd töröljük át nedves kendővel vagy szivaccsal. Használat után öblítsük le vízzel. A biztonság kedvéért végezzünk próbát egy kevésbé látható helyen. Ne alkalmazzuk fafelületekhez. 750 ml TUDTAD-E? Fontos, hogy fehér műanyag nyílászárókhoz ne csempetisztítót használjunk. Az ilyen típusú szerek megkarcolhatják a felületet, így könnyebben megtapad benne a kosz. Nem ajánlott optikai fehérítőt tartalmazó készítmények használata sem, amelyektől, ha túl gyakran használjuk őket, besárgul az ablakkeret. 5 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

6 Fabútor tisztító Wooden Furniture Cleaner Kiváló kerti bútorokhoz, ablakkeretekhez, faburkolatokhoz, filagóriákhoz és más lakkozott, pácolt, vagy olajozott fa tárgyak valamint lakkozott rattan ápolásához. Víztaszító réteget képezve a felületen hatékony védelmet nyújt a nedvességgel és a káros időjárási hatásokkal szemben. A terméknek nincs illata. Fújjuk be a tisztítandó felületet, majd töröljük át egy kendővel. A biztonság kedvéért végezzünk próbát egy kevésbé látható helyen. 750 ml TUDTAD-E? Ha megfelelően ápoljuk a fa kertibútorokat, szépségüket hosszú éveken keresztül megőrzik. A bútoroknak elsősorban az eső és a napfény elleni védelemre van szükségük. Fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk, és a szezon elmúltával a téli időszakban megfelelő helyen tároljuk őket. A fa kertibútorokat nem szabad száraz és meleg helyen tárolni, mert túlságosan kiszáradhatnak. A tárolásra ideális hely a garázs vagy más fedett hely, amely védelmet nyújt az eső ellen, ugyanakkor jól szellőzik. 6 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

7 MOSÁS L A U N D R Y Az FM GROUP FOR HOME termékei között mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a család ruhatárának és az egyéb otthoni textíliáknak a rendben tartásához, és a mosógép megóvásához. Termékeink nemcsak eltávolítják a legkülönbözőbb foltokat és szennyeződéseket, ápolják és illatosítják a ruhákat, hanem a vasalást is megkönnyítik. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

8 Folyékony mosószer színes ruhákhoz Vivid Colours Laundry Liquid A mosószer gondosan válogatott összetevői megvédik a ruhát a színvesztéstől, a kinyúlástól és az összemenéstől. A mosószer színes és sötét ruhákhoz is kiváló. Tökéletesen eltávolít minden típusú szennyeződést, megelőzi a kosz újbóli lerakódását a ruhán mosás közben. A mosószer folyékony állaga révén tökéletesen feloldódik a vízben, és nem hagy lerakódásokat a ruhán. Tökéletesen hat még alacsony hőmérsékleten is. Bármilyen mosógépben illetve kézi mosáshoz is kiváló. Érzéki ibolya és magnólia illatú (FM 81). < 60 C Gépi és kézi mosáshoz TUDTAD-E? A Classic Kollekció FM 81 női parfümje a kifinomult illatok közé tartozik. A magnólia, gyöngyvirág, rózsa és ibolya excentrikus illata, amelyet az alma és a zöld uborka lágysága tör meg. Ez a népszerű kompozíció a Hot és a Feromon kollekcióban, tusfürdőben, testápolóban, golyós dezodorban, valamint kéz- és körömápoló krémben is megtalálható. Az otthonápolási termékek közül az FM 81 illatot a színes ruhákhoz való mosószeren kívül megtalálod a Splendid Violet luxus textilöblítők között is. A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. Praktikus adagolóval 4.5 kg *) **) ***) 1 Liter mosószer 17 mosáshoz elegendő 50 ml 60 ml 80 ml *) Lágy víz 80 ml 90 ml 110 ml **) Közepesen kemény víz 110 ml 5 l H 2 O = 40 ml 1000 ml 120 ml 140 ml ***) kemény víz 1 kupak = 45 ml TOP 10 8 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

9 Folyékony mosószer fekete ruhákhoz Black Laundry Liquid Az innovatív színvédő rendszer lehetővé teszi hogy a sötét ruha még sok mosás után is úgy nézzen ki, mintha új lenne. A mosószer aktív enzimeket tartalmaz, amelyek már alacsony hőmérsékleten elősegítik a makacs foltok eltávolítását, valamint megakadályozzák a szennyeződés újbóli lerakódását mosás közben. A termék folyékony állagának köszönhetően gyorsan feloldódik a vízben, és nem hagy foltot a ruhán. Bármilyen mosógépben illetve kézi mosáshoz is kiváló. < 60 C Gépi és kézi mosáshoz A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő Mi az a fekete színvédő rendszer? A mosószer speciális formulája színátvivő inhibitort tartalmaz, amely megakadályozza a fekete színezőanyag kiöblítését a szálakból. Így gátolja a kifakulást. A termék megelőzi a mosás közben felszabaduló molekulák átkerülését más ruhákra, illetve lehetővé teszi, hogy a szín hosszabb ideig maradjon élénk. Praktikus adagolóval 4.5 kg *) **) ***) 1 Liter mosószer 17 mosáshoz elegendő 50 ml 60 ml 80 ml *) Lágy víz 80 ml 90 ml 110 ml **) Közepesen kemény víz 110 ml 120 ml 140 ml ***) kemény víz 5 l H 2 O = 40 ml 1 kupak = 45 ml 1000 ml 9 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

10 Folyékony mosószer fehér ruhákhoz White Laundry Liquid A mosószer egyedi hatóanyagai élénkítik a fehér és a világos színeket, különleges frissességet és ragyogást kölcsönözve nekik, valamint megelőzik a ruhák kiszürkülését. A mosószer tökéletesen eltávolít minden típusú szennyeződést, még a zsíros foltokat is. Kényelmes, folyékony állaga révén gyorsan oldódik vízben, tökéletesen kiöblítődik, és nem hagy a ruhákon foltokat. Az aktív enzimeknek köszönhetően minden hőmérsékleten hatásos, a víz keménységétől függetlenül. Bármilyen mosógépben illetve kézi mosáshoz is kiváló. Érzékeny ruhák mosásához is. Kellemes vad orchidea illatú. < 60 C Gépi és kézi mosáshoz A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. TUDTAD-E? A fehér ruha elegáns, és soha nem megy ki a divatból. Gond nélkül lehet hordani bármilyen párosításban, bármilyen kiegészítővel, mert egyszerűen minden illik hozzá. A helytelen gondoskodás miatt azonban a fehér ruha gyorsan elvesztheti ragyogását. Hogyan óvjuk meg? A legfontosabb, hogy színek szerint válogassuk meg, mit teszünk a mosógépbe. A fehér ruhákat kizárólag fehér vagy világos ruhákkal együtt mossuk így tudjuk elkerülni azt, hogy befogja őket egy másik ruha színe. A másik dolog a megfelelő kozmetikumok használata, különösen a dezodoroké, amelyek sárgás, nehezen eltávolítható szennyeződéseket okozhatnak. A színtől függetlenül minden ruhát kifordítva mossunk és szárítsunk így megelőzzük az elszíneződést és az anyag bolyhosodását. Persze ahhoz, hogy a mosás még hatékonyabb legyen, és a ruhákat is tovább tudjuk használni, használjuk az FM GROUP FOR HOME megfelelő mosószereit. 4.5 kg *) **) ***) 1 Liter mosószer 17 mosáshoz elegendő Praktikus adagolóval 50 ml 60 ml 80 ml *) Lágy víz 80 ml 90 ml 110 ml **) Közepesen kemény víz 110 ml 120 ml 140 ml ***) kemény víz 5 l H 2 O = 40 ml 1 kupak = 45 ml 1000 ml 10 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

11 Aromaterápiás textilöblítők Aromatherapy Fabric Softeners Aktív mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek fokozatosan bocsátják ki illatanyagaikat. Nagy sűrűségű koncentrátum, amely megőrzi a ruhák frissességét, és hosszabb időre, egészen a következő mosásig kellemes illatot biztosít, valamint megakadályozza a ruhák elektrosztatikus feltöltődését. Minden fajtájú ruhához megfelel. Az öblítőben kiváló minőségű természetes illóolajok is találhatók. Kapható ILLATOK: ``Sweet Delight Magával ragadó, balzsamos kompozíció, amely az édes vanília és a kifinomult fehér liliom aromáját ötvözi a pacsuli, a mandula és a szantálfa illatával. Természetes citrom- és pacsuliolajjal. ``AZURE Sky A citrusok, friss gyümölcsök illatának valamint zöld és vizes jegyeknek a tökéletes keverékével kápráztat el, amely a pézsma és ámbra észbontó egységébe olvad. Természetes narancs- és Litsea cubeba olajjal. A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő Min alapul az aromaterápiás textilöblítő kettős ereje? Az aromaterápiás öblítőkben a klasszikus kompozíciókat innovatív, aktív mikrokapszulákkal párosítottuk össze, amelyek az illatot kétféleképp szabadítják fel: a kapszula falain keresztül történő lassú diffúzióval (ennek köszönhetően hosszantartó frissességet kapunk), valamint a a kapszulák súrlódás (dörzsölés, ruhák viselete) hatására történő kinyílásával, melynek során az összes illat fölszabadul a kapszulákból. Az illat így még hosszas tárolás után is jól érezhető lesz. Praktikus adagolóval 4.5 kg 3/4 = 35 ml 1/3 = 20 ml 10 l 1 = 45 ml Őrizd meg a ruháid varázslatos illatát egészen a következő mosásig! 1000 ml Koncentrátum 11 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

12 Luxus textilöblítők Luxury Fabric Softeners Az ideálisan válogatott összetevők kiválóan lágyítják és illatosítják a ruhát. Előállításukhoz olyan exkluzív illatkompozíciókat használunk, amelyeket eddig csak parfümökben és más illatszerekben alkalmaztak. Nagy sűrűségű koncentrátum, amely meseszerű puhaságot és könnyedséget nyújt. Minden típusú ruhához ajánlott. Most még hosszabb ideig élvezheted a kedvenc illataidat! Kapható ILLATOK: ``Splendid VIOLET A magnólia, a gyöngyvirág, a rózsa és az ibolya kissé excentrikus jegyei, amelyet az alma és a zöld uborka aromájának lágysága tör meg (FM 81). ``Secret GARDEN A frissen nyíló fehér rózsa vonzó illata, amelyet átsző a vadborostyán aromája és erősít a mandarin és az afrikai orchidea illata (FM 10). A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. TUDTAD-E? Az FM GROUP által alkalmazott illatokat a világhírű drom fragrances készíti, amely már több mint száz éve gyárt illatkoncentrátumokat. A drom fragrances által készített kompozíciókat nem csak parfümökben és eau de toilette-kben használjuk, hanem egyes ápoló kozmetikumainkban és az FM GROUP otthonápolási termékeiben is. Praktikus adagolóval 4.5 kg = 35 ml 10 l = 20 ml 1 = 45 ml 1000 ml Koncentrátum 12 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

13 Textilöblítők Fabric Softeners A nagy sűrűségű textilöblítő koncentrátumok ideálisan lágyítják a ruhát, így az csodásan puha, rugalmas és lágy lesz. Visszaállítják a ruhában levő ionegyensúlyt, és megelőzik elektrosztatikus feltöltődését. Kellemes illatúak. Minden anyaghoz megfelelők, állaguk megkönnyíti az adagolást. Kapható ILLATOK: ``SUN Lime A frissen szedett bambuszlevél frissítő aromája a lime és a bergamott erős hangsúlyával, amelyet a gyöngyvirág és a cédrusfa meleg akkordjai lágyítanak meg. A KUPAK MEGKÖNNYÍTI A PONTOS ADAGOLÁSÁT. A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan akadályozza meg az öblítő a ruhák elektrosztatikus feltöltődését? A műszálas ruhákon elektrosztatikus töltés keletkezik, ezért a ruha viselés közben hozzáragad a testhez. Ezt meg lehet előzni a textilöblítő használatával, amely semlegesíti a ruhákon mosás köben felgyűlő töltést. Ez az úgynevezett antisztatikus hatás. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mosás közben a ruha szálai összegubancolódnak, így a ruha és a fehérnemű érdesebb lesz, és kellemetlen lehet a viselése. A textilöblítők kisimítják a szálakat, tehát használat után a ruha lágy tapintású lesz, és könnyebb kivasalni. 4.5 kg = 35 ml Praktikus adagolóval 10 l = 20 ml 1 = 45 ml 1000 ml Koncentrátum 13 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

14 Vízlágyító tabletta Washing Machine Water Softening Tabs Védi a ruha anyagát és színét, és a víz lágyításával csökkenti a mosószer felhasználást. Semlegesíti a szennyeződés és a vízkő káros hatását, mert kiöblíti őket a mosógépből és a lefolyóból. A mosógépet ragyogóan tisztán tartja, és megszünteti a kellemetlen szagokat. Rendszeres használata meghosszabbítja a mosógép élettartamát. Minden anyaghoz és színhez biztonságos. Minden mosási hőmérsékleten hatásos. Vízben oldódó fóliában, amely védi a kézbőrt. Elég a ruhákkal együtt behelyezni a mosógép dobjába! A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke,technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan hat a vízlágyító tabletta? A tabletta egyedi formulájában polikarboxilán található, amely más hatóanyagokkal együtt elősegíti a víz lágyítását. A polikarboxilán reakcióba lép a vízkeménységért felelős kalcium- és magnéziumionokkal, és megelőzi azt, hogy ezekből a hőmérséklet hatására vízkő alakuljon ki. A tablettát a ruhák behelyezése előtt tegyük a védőfóliával együtt a mosógép dobjába. Használjuk rendszeresen a hőmérséklettől és a felhasznált mosószertől függetlenül. Száraz helyen tároljuk 5-25 C között. Védjük a közvetlen napfénytől. Jól záródó csomagolásban tartsuk. TÖMEG: 400 g (25 x 16 g) 14 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

15 Folttisztító Multi Fabric Stain Remover Még a legmakacsabb foltokat is hatékonyan eltávolítja. A magas aktív enzimtartalomnak köszönhetően a készítmény már alacsony hőmérsékleten is hatékony a fű-, vér-, tojásés zsírfoltokkal valamint az olajjal szemben. Nagyon gazdaságos, és meggátolja a ruha bolyhosodását valamint a szennyeződés újbóli lerakódását a mosás közben. A folttisztítóban alkalmazott felületaktív vegyületeknek köszönhetően a ruha puha lesz, és nem töltődik fel. A folttisztító nem tartalmaz klórt. Védi a színeket, tehát fehér és színes ruhákhoz is használható. Nem károsítja a szövet szerkezetét. Még nagyon érzékeny anyagokhoz is ajánlott. A praktikus szórófej megkönnyíti a készítmény felvitelét közvetlenül a foltra. Kellemes őszibarack-sárgabarack illatú. Folteltávolítás: állítsuk a szórófejet ON pozícióba, vigyük fel a készítményt közvetlenül a foltra, hagyjuk rajta 10 percig, majd kézzel vagy géppel mossuk ki a ruhát mosószer hozzáadásával. Kézi mosás vagy finom ruhák esetén: Öntsünk (10 liternyi vízhez számolva) 100 ml folttisztítót a vízbe, adjuk hozzá a mosószert, és kezdjük el a mosást. Gépi mosás: Szórjuk a mosószert a tartóba, adjunk hozzá 100 ml folttisztítót, és indítsuk be a mosást. Tartsuk be a ruhagyár útmutatásait, és ellenőrizzük a szín tartósságát felhasználás előtt. Egy kevés folttisztítót vigyünk fel a ruha egy rejtett részére. Ne használjuk közvetlenül a ruha fémrészein. TOP ml TUDTAD-E? A folttisztító aktív enzimeket tartalmaz: lipázt és proteázt. A lipáz különösen hatásos zsíros foltok; kozmetikumok, sütéshez használt zsírok, csokoládé, vaj és tej eltávolításában. A proteáz a fehérjét tartalmazó foltok, pl. vér-, tojás-, tej, kakaó-, spenót és fűfoltok eltávolításában nélkülözhetetlen. Az aktív oxigénmolekulák ugyanakkor felemelik a szennyeződést, és eltávolítják a ruhából. 15 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

16 KONYHA K I T C H E N A konyha az otthon szíve. Itt zajlik a családi élet, és itt kerül sor a legfontosabb beszélgetésekre. Funkcionálisnak és barátságosnak kell tehát lennie. Ahhoz, hogy a konyhában töltött idő nagy részét a családnak, és ne a konyhai berendezésnek szenteld, válaszd az FM GROUP FOR HOME konyhai tisztítószereit. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

17 Extra erős zsíroldó Degreaser Extra Power Alaposan eltávolítja még a régi, makacs, odaégett és letapadt zsírfoltokat is, valamint az olajos, ragadós koszt. Konyhai munkalapok, mosogatók, olajsütők, szellőzők, szagelszívók, sütők, rácsok, főzőlapok, csempe és más konyhai berendezés tisztításához és zsírtalanításához. Vízlágyító összetevőket tartalmaz, amelyek növelik hatékonyságát. Nem karcolja a tisztított felületet. Nem hagy foltot. Rendszeres használata jelentősen megkönnyíti a tisztaság és a higiénia megőrzését a konyhában. Intenzív hatású. Varázslatosan friss narancsvirág illatot és lenyűgöző, kristályos csillogást ad a konyhának. Helyezzük a szórófejet ON állásba. Fújjuk be a szennyezett felületet, és hagyjuk a készítményt pár percig hatni. Nedves szivaccsal vagy ronggyal tisztítsuk, nedvesen öblítsük és töröljük le, majd töröljük szárazra. Erős szennyeződés esetén ismételjük meg. A biztonság kedvéért, a felület megrongálódásának elkerülése érdekében végezzünk próbát egy kevésbé látható részen. TOP ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan távolítja el a zsírt a zsíroldó? A hatás a speciális zsírtalanító hatóanyagok és a felületaktív tisztító hatóanyagok kombinációjának köszönhető. Az előbbiek hatékonyan feloldják a zsíros lerakódásokat, a felületaktív anyagok pedig gondosan eltávolítják őket a tisztítandó felületről. 17 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

18 Mosogatószerek Washing-Up Liquids Gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsírt és más szennyeződéseket, az edények tiszták és csillogók lesznek. Vitaminokat és növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek kiválóan hidratálják, kisimítják és ápolják a bőrt. Nagy mennyiségben tartalmaz tisztító anyagokat, így rendkívül kiadós. Semleges ph-értékű a bőrre. Kapható ILLATOK: ``Aloe Az Aloe mosogatószer aloékivonatot tartalmaz, amely ismert gyógyhatásáról: tökéletesen hidratálja a kéz bőrét, regenerálja és nyugtatja. Gondoskodj arról, hogy a kezed puha és sima legyen, és a mosogatás valódi élménnyé váljon! ``Red citrus A papaya, mangó, marakuja, licsi és kivi napsütéssel teli ereje, amelyek a száraz kézbőrre éltető fiatalság-elixírként hatnak! A gyümölcsök és a meggyvirág zamatos illata mindig szívesen látott vendég lesz konyhádban. 5 liter vízhez egy evőkanál mosogatószer szükséges. A tiszta edényeket jól öblítsük ki vízzel, és hagyjuk megszáradni. 750 ml TUDTAD-E? A ph érték határozza meg lúgosság illetve savasság mértékét. A desztillált víz 7-es ph értékű, pontosan ez a ph skála közepe. A savas oldatok 7-nél kisebb ph értékűek, a bázikusak magasabbak. Az emberi bőr ph értéke enyhén savas, 5,5 értékű. Ha a bőrünk ph értéke magasabb lesz, könnyebben kiszárad, kevésbé lesz ellenálló a külső hatásoknak. Érdemes olyan tisztítószereket, amelyeknek a ph-ja megegyezik a bőrünk ph-jával ezek alkalmazása nyugtatja a bőrünket, ugyanakkor nem fosztja meg a természetes védőrétegtől. savas kémhatás A bőr ph értéke semleges ph bázikus kémhatás 0 5, Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

19 Mosogatóbalzsam Babassu Oil Washing-Up Balm Könnyedén eltávolítja a zsírt, a lerakódásokat és más szennyeződéseket. Ötvözi a hatékony működést a bőrkímélő hatással. Brazil pálma terméséből nyert babassu olajat tartalmaz, amely öregedésgátló hatású, és hidratálja a kézbőrt. A glicerin és allantoin regenerálja, nyugtatja és kisimítja a hámot, eltávolítva a repedéseket és vastagodásokat. A tejprotein enyhíti az irritációt, és javítja a bőr állapotát. Bőrsemleges (5,5) ph értékű. Nem tartalmaz allergéneket. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Tegyünk néhány cseppet a mosogatószivacsra. A tiszta edényeket jól öblítsük ki vízzel, és hagyjuk megszáradni. 750 ml TUDTAD-E? A babassu-olajat egy pálmafajta (Attalea speciosa) magjának hidegsajtolásával nyerik, amely Brazíliában és Afrikában nő vadon illetve ültetvényeken. Az olaj kb. 70% zsírt tartalmaz, és magas benne a telítetlen zsírsavak és az E-vitamin aránya. Hidratálja, lágyítja és táplálja a bőrt. Erősíti a hámréteget, öregedésgátló hatású, véd a külső tényezők káros hatásától. Nagyon könnyen felszívódik. Nem irritálja a bőrt. A bőr számára igazi fiatalító elixír. 19 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

20 Mosogató tabletta Bio Power Dishwasher Tabs Illatmentes, környezetbarát, lebomló, foszfátmentes, tartósítószermentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket és klórt. Hatékonyan eltávolítja még a legmakacsabb lerakódásokat és a zsírt is, az edények így kivételesen tiszták és csillogók lesznek. Modern formulájában egyesül a tisztaságot, csillogást nyújtó és vízlágyító szerek innovatív hatékonysága a környezetbarát szemlélettel. Az enzimeknek (proteáz, amiláz) köszönhetően tökéletesen tisztít még alacsony hőmérsékleten is (40 C), így energiát és pénzt takarít meg. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek meggátolják az üveg homályosodását és a fémedények és evőeszközök korrózióját. Lágyítja a vizet, így megvédi a mosogatógépet a vízkövesedéstől. A csomagolás 25 darab tablettát tartalmaz. Helyezzük a védőfóliában levő tablettát a mosogatószer adagolójába. Ne tegyük a tablettát máshova, pl.: az evőeszköztartóba. Egy mosogatási ciklushoz egy tablettát használjunk. Nehezen eltávolítható szennyeződések esetén 65 C-on történő mosogatás javasolt. A mosogatógép minden egyes használata előtt el kell távolítani az edényekről és az evőeszközökről az ételmaradékot, és ellenőrizni, hogy a berendezés szűrője tiszta-e. Minden tablettát védőfólia takar, amely tökéletesen felszívódik a vízben, mialatt a mosogatógép dolgozik. A védőrétegnek köszönhetően a kezünk soha nem érintkezik vegyszerrel. Fontos, hogy nagyon kemény víz esetén (6 mval/ dm3 felett) használjunk a mosogatógéphez sót is. TÖMEG: 500 g (25 x 20 g) TUDTAD-E? A víz keménységét magunk is ellenőrizhetjük, könnyen alkalmazható csík- vagy cseppteszterek segítségével, amelyek például vízszűrőket árusító boltokban kaphatók. A vízkeménység mértékéről a helyi vízszolgáltató is tud információt nyújtani. A mosogatógépben ne tisztítsunk kristályt, csont- és fafogantyúkat, műanyagot, amelyet nem szabad magas hőmérsékletnek kitenni, törékeny, kézzel festett porcelánt, aranyozott vagy más nemesfémmel díszített étkészleteket, kézzel fesett üveget, színes alumínium tárgyakat. 20 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

21 Hűtőszekrény és mikrosütőtisztító Fridge & Microwave Cleaner Olyan berendezéseket tisztíthatunk vele, amelyek élelmiszerekkel is érintkeznek: hűtőszekrény, hűtőláda, mikrosütő. Alkohol alapú modern formulájának köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsíros foltokat és más szennyeződéseket. Higiénikus tisztaságot nyújt. Eltávolítja a kellemetlen szagokat. Különféle hűtőszekrények és mikrosütők belsejének, műanyag, üveg és rozsdamentes acél felületeik tisztításához való. A készítmény receptúrája elősegíti a dér eltávolítását a hűtőszekrény faláról. A praktikus szórófej megkönnyíti a folyadék alkalmazását függőleges felületeken, és nehezen hozzáférhető helyeken. Kellemes citrusos aromájú. Mindennapos használatra ajánlott, különösen a mikrosütő tányérjának és falának valamint a hűtőszekrény polcainak tisztításához. Ürítsük ki a hűtőszekrényt vagy a mikrosütőt. Ezután fújjuk be a tisztítandó felülelet a készítménnyel, és töröljük le a szennyeződést nedves, puha törlőkendővel. A tisztított felületet jól töröljük át egy tiszta kendővel, amelyet felforralt, langyos vízzel öblítettünk át. Töröljük szárazra. Makacs szennyeződések esetén a készítményt hagyjuk 5 percig hatni. Ne használjuk a terméket élelmiszerek valamint a hűtő szellőztetőjének tisztításához. 750 ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. A hűtőszekrény és mikrosütő tisztító befolyásolja az élelmiszerek ízét és illatát? A hűtőszekrény és mikrosütő tisztítószer olyan biztonságos készítmény, amelynek formulája hatékony de kímélő, és nem befolyásolja az élelmiszerek illatát és ízét. A címkén szereplő információnak megfelelően a felhasználás előtt ki kell üríteni a tisztítandó berendezéseket. 21 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

22 UNIVERZÁLIS TERMÉKEK U N I V E R S A L Padló, szőnyeg, fal, ablak, tükör, képernyő, és lakásdekoráció most az egész házad csillogóan tiszta lesz. Nincs olyan szennyeződés, amellyel nem birkóznának meg a profi univerzális termékek, amelyeket nemcsak az otthonodban, hanem a garázsban és a teraszon is használhatsz.

23 Univerzális tisztító törlőkendők Multi Purpose Cleaning Wipes Gyorsan és hatékonyan távolítja el a mindennapos koszt és port az egész lakásban: a konyhában, a nappaliban és a fürdőszobában. Praktikus, ápoló és védő hatású tisztítószert tartalmaz, és biológiailag lebomló anyagból készül. Különféle felületekhez ajánlott: fém, üveg, fa, műanyag. Virágos illata az általános tisztítószeréhez hasonlít. A kendőt vegyük ki a csomagolásból, és töröljük át a szennyezett felületet. A csomagolást jól zárjuk vissza. Az elhasznált kendőt dobjuk be a WC-kagylóba (naponta 1-3 darabot) vagy a szemeteskosárba. 84 darab A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan hat a kendő? A kendő egy speciális, biológiai úton lebomló, környezetbarát anyagból készül, amely az innovatív formulával együtt tökéletesen ápolja és védi a tisztított felületeket, és nem hagy foltot. Ezen kívül kímélő hatású, és a kézbőrt is védi. Virágos illatú 23 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

24 Ablaktisztító törlőkendő Glass Cleaning Wipes Tökéletesen tisztít minden sima felületet: ablakot, tükröt és szemüveget. Hatásosan távolítja el a zsírt, a port és a nikotint, anélkül, hogy foltot hagyna. Praktikus, és biológiailag lebomló szövetből készült. Antisztatikus hatású, késlelteti a por ismételt lerakódását. Gyümölcsös illata megegyezik az ablaktisztító szer illatával. A kendőt vegyük ki a csomagolásból, és töröljük át a szennyezett felületet. Ha szükséges, töröljük át még egyszer. A csomagolást jól zárjuk vissza, hogy ne száradjon ki. Az elhasznált kendőt dobjuk be a WCkagylóba (naponta 1-3 darabot) vagy a szemeteskosárba. 84 darab Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Mit jelent az, hogy a kendő biológiailag lebomlik? A tisztítókendő biológiailag lebomló anyagból készül. Ez azt jelenti, hogy anyaga lebomlik, és az elhasznált kendőt bedobhatjuk a WC-kagylóba. Napi 3 darabnál ne dobjunk be többet, mert eldugulhat a lefolyó. Gyümölcsös illatú 24 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

25 Ablaktisztító Glass Cleaner Könnyedén eltávolítja a zsírt és a koszt, még a tenyérnyomokat is. A fényesítő anyagok folt nélküli csillogást biztosítanak. A szilikon elősegíti a folyadék könnyű felvitelét, és késlelteti a vízpára megtapadását. Alkoholt és szilícium nanorészecskéket tartalmaz, amelyek az ablak felületén védő filmréteget képeznek, és védelmet nyújtanak az új szennyeződésekkel szemben. Antisztatikus. Nagyon gazdaságos. Kellemes zöldalma illatú. Állítsuk a permetezőfejet ON pozícióba, és a permetezőfej 3-4-szeri megnyomásával egy kevés folyadékot vigyünk fel a szennyezett felületre, majd töröljük ragyogó tisztára a felületet. Ha nem ablakra használjuk (tükörre vagy csempére), először tegyünk próbát egy kevésbé látható helyen. 750 ml TOP 10 TUDTAD-E? Az ablaktisztító folyadékot nem kell dörzsölni és szétkenni. A címkén feltüntetett utasítások szerint a folyadékkel bepermetezett felületet egész egyszerűen töröljük le. 25 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

26 Laminált parketta tisztító- és ápolószer Laminate Floor Liquid Laminált fali- és padlólapok, fóliázott bútorok és lakkozott fafelületek tisztításához. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződést és a port, még a zsíros foltokat is. Nem hagy foltokat és cseppnyomokat. Tisztít és ápol. Kíméli a tisztított felületeket. Koncentrátum. Alkoholt tartalmaz. A marseille-i szappan hosszantartó illatával. 50 ml folyadékot oldjunk fel 5 liter meleg vízben. Erős szennyeződés esetén használhatjuk közvetlenül a szennyezett felületre: vigyünk fel egy kevés folyadékot egy nedves törlőkendőre, tisztítsuk meg vele a felületet, majd töröljük át egy tiszta, nedves kendővel ml TUDTAD-E? Semmi nem fejezi ki jobban a tökéletes tisztaságot és ápolást, mint a marseille-i szappan, amelyet többszáz éve készítenek Dél-Franciaországban. Ennek fő összetevője az olívaolaj. A marseille-i szappan olívás-krémes frissességét most a bútorlapok tisztasága iránti mindennapos törődés során is érezheted. Koncentrátum 26 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

27 Szőnyeg- és kárpittisztító Carpet & Upholstery Cleaner A szőnyeg és a bútorkárpit tisztításához. A felületaktív anyagok zsírtalanítják és puhítják a szövetet. Aktív habot képez, amely mélyen behatol az anyag szerkezetébe, és hatékonyan eltávolítja a koszt. Antisztatikus anyagot tartalmaz, amely megakadályozza az anyag elektrosztatikus feltöltődését, így az lassabban szívja magába a port és a koszt. A készítmény hatóanyagai védik az anyagot a színvesztéstől is. Könnyen oldódik vízben. Jól habzik. Kézi tisztításhoz. Kíméli a bőrt és a szemet. Friss, citromos illatú. Porszívózzuk ki a szőnyeget. Literenként 2 evőkanál folyadékot keverjünk el vízben, és az oldatot addig keverjük, amíg habot nem kapunk. Kefével vagy szivaccsal terítsük szét a habot a szőnyegen, és keféljük ki. A tisztított felületet ezután száraz ronggyal dörzsöljük át. Ajánlott egy kevés tisztítószert felvinni a szőnyeg kevésbé látható részére, hogy ellenőrizzük a színtartósságot. Ne áztassuk át a szőnyeget ml TUDTAD-E? A szőnyegtisztítás legnagyobb előnyei: tiszta környezet az egész családodnak, különösen a gyerekeknek, kisebb az allergia kockázata, valamint élénk színek és kellemes illat. 27 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

28 Kandallóüveg- és tűzhelytisztító Fireplace Glass & Oven Cleaner Tökéletesen eltávolítja az égéseket, az égett zsírt és a füstnyomokat (koksz, korom). Sütők, rácsok, grillek és háztartási edények (serpenyő, lábas stb.) tisztításához. Kandallóüveg és sütőüveg tisztításához is kiváló. Felületaktív anyagot tartalmaz, amely hatásosan távolítja el a zsírt a tisztítandó felületről, valamint olyan anyagokat, amelyek megakadályozzák a szennyeződés ismételt lerakódását. Nem károsítja a tisztított felületet. Nem hagy foltot. Egy kis mennyiséget vigyünk fel a szennyezett felületre. Hagyjuk rajta pár percig. Egy papírtörlővel vagy szivaccsal töröljük le a szennyeződést, majd gondosan öblítsük le vízzel, és töröljük szárazra. Erős szennyeződés esetén kefével is dörzsöljük át a felületet. A biztonság kedvéért, a felület megrongálódásának elkerülése érdekében végezzünk próbát egy kevésbé látható részen. Ne használjuk más vegyszerekkel együtt. A készítményt ne használjuk bázikus kémhatásra érzékeny felületekre, pl. alumíniumra. TOP ml TUDTAD-E? A szerves szennyeződések esetén a legmegfelelőbbek a magas ph-értékű (7 felett) bázikus készítmények tökéletesen zsírtalanítanak, és eltávolítják az odaégett koszt. 28 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

29 Univerzális tisztítószer Multi Purpose Cleaner Minden mosható felület tisztításához és ápolásához. Ajánlott konyhapult, padló, fal, csempe, szaniterek stb. tisztításához. Felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Zsírtalanító hatású, és kíméli a tisztított felületet. Kellemes gránátalmavirág illatú. A tisztított felületnek foltnélküli kristályos csillogást nyújt. A nagy felületeket hígított tisztítószerrel mossuk le, 5 liter vízhez 2 kupakot tegyünk. Az erős szennyeződéseket hígítatlan szerrel tisztítsuk, majd töröljük át nedves szivaccsal vagy törlőkendővel ml TOP 10 A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Az univerzális tisztítószer minden felülethez használható? Igen, ez egy hatékony és biztonságos szer. 29 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

30 Tisztító szivacs Cleaning Sponge Tisztítószerek nélkül is használható egy kevés vízzel elég megnedvesíteni. Hatásosan eltávolítja a szennyeződéseket minden vízálló és súrolható felületről, így a vízálló festékkel festett falakról, kerti bútorokról, fugákról, csempékről, padlólapokról, ajtókról, tűzhelyekről, edényekről, felnikről, műanyag és fém tárgyakról egyaránt. Eltávolítja a szennyeződéseket és a cseppnyomokat. Eltünteti a toll, filctoll és zsírkréta nyomokat valamit más makacs foltokat is. Innovatív anyagból készült, amely dörzsöléskor behatol a felület szerkezetébe, ahonnan kíméletesen és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. A szivacs elkopik tisztítás közben. A szivacsot nedvesítsük meg tiszta vízzel, és nyomkodjuk ki. Addig dörzsöljük vele a szennyeződést, amíg el nem tűnik. A jobb kiadósság érdekében nagyobb felületeket kisebb darabokban tisztítsunk. Használat után a szivacsot tiszta vízzel mossuk ki. A szivacsot előbb egy kisebb helyen próbáljuk ki, hogy biztosak lehessünk abban, nem károsítja a tisztított anyagot. Érdes felületeken használva gyorsabban elkopik. Ne használjuk testre. Ne használjuk klórral és más tisztítószerrel együtt. A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan tud a szivacs tisztítószer nélkül is tisztítani? A szivacs anyagának egyedi szerkezete teszi lehetővé, hogy a szennyeződést csak víz használatával minden vegyszer nélkül távolítsuk el. A megnedvesített szivacs a dörzsöléssel behatol a szennyezett felület szerkezetébe, elér a szennyeződés részecskékig, és eltávolítja őket. TOP 10 MÉRET: 10,9 x 6,1 x 3,8 cm Ismerd meg jobban az FM GROUP FOR HOME termékeket, és nézd meg termékismertető filmünket. 30 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

31 Képernyő tisztító CRT & LCD Screen Cleaner Tökéletesen eltávolítja a port, a kéznyomokat és a zsíros foltokat. Üveg-, folyadékkristályos és műanyag felületekhez. Monitor, televízió képernyő, LED és LCD kijelzők, távirányítók, mobiltelefonok, billentyűzet tisztításához. A tisztított felületeken antisztatikus bevonatot képez, amely gátolja a por újbóli megtapadását. Nem hagy foltot, nem tartalmaz alkoholt. Egy kevés készítményt vigyünk fel egy puha kendőre, lehetőleg a mikroszálas törlőkendőre, terítsük szét a tisztítandó felületen, majd töröljük szárazra. Ha elektromos készüléket tisztítunk, húzzuk ki a hálózatból. A gyártó nem vállal felelősséget a készítmény helytelen használatából eredő károkért. 250 ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Hogyan kerüljük el az elektronikus berendezés károsodását tisztítás közben? A tisztítandó berendezést először is áramtalanítani kell. Fontos, hogy a címkén szereplő útmutatásnak megfelelően ne közvetlenül permetezzük a készítményt a berendezésre, hanem egy törlőkendőre permetezve alkalmazzuk. 31 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

32 Nagyhatású tisztítószer Power Cleaner Kivételesen eredményes és professzionális formulájú. Erősen szennyezett szilárd víz- és lúgálló felületek tisztításához. Laminált lap, csempe, terrakotta, műkő, linóleum, greslap tisztításához. Tökéletesen eltávolítja a szerves (olaj) és a szintetikus (gyanta) szennyeződéseket! Beválik a lakásban, a garázsban és a műhelyben, üvegházban is, pl. az olaj eltávolítására a kerékpárról, vagy az egyes elemek és motoralkatrészek precíz zsírtalanítására. Munkaruha és autókárpit mosásához és motortisztításhoz, sütőüveg és kandallóüveg, kerítés, korlát, terasz és erkély tisztításához, a szerves szennyeződés kockakőről és a homlokzatról való eltávolításához is kiváló. A szennyezett felületet hígított termékkel mossuk le, 2 liter vízhez 10 ml tisztítószert számoljunk (1:200, kb, 8-as ph). Nagyon erős szennyeződések esetén hígítatlanul is használhatjuk a terméket. Ha hígítatlanul alkalmaztuk a terméket, a használat után a felszínt öblítsük le vízzel, és hagyjuk megszáradni ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. A nagyhatású tisztítószert használhatjuk ruhamosáshoz is? Igen, a folyadék egyik felhasználási módja a munkaruha és autókárpit tisztítás. Mint mindig, óvatosan használjuk a terméket, és tartsuk be a címkén szereplő utasításokat. 32 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

33 FÜRDŐSZOBA B A T H A fürdőszoba, az egyik legfontosabb helyiség a lakásban, hiszen pontosan itt kezdjük és fejezzük be a napot: gyors, frissítő reggeli zuhannyal vagy hosszú, nyugtató esti fürdővel. Innovatív formulájú speciális készítményeink komplex ápolást biztosítanak az összes fürdőszobai berendezésnek. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

34 Fürdőszobai általános tisztítószer Bathroom Cleaner Egyedi formulájának köszönhetően rendkívül hatásos. Könnyedén megbirkózik a vízkő- és a szappanlerakódásokkal, valamint egyéb szennyeződésekkel. Kád, mosdó, csaptelep, zuhany, WC-kagyló, padló, csempe és terrakotta tisztításához. Innovatív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan eltávolítják a cseppnyomokat és a vízkőlerakódást, és megakadályozzák ezek újbóli kialakulását. A fényesítőápoló anyagok a fürdőszoba fém- és kerámia elemeinek finom csillogást nyújtanak. Zsírtalanító hatású. Nem károsítja a felületet. Friss virágos-gyümölcsös illatú fás jegyekkel. Helyezzük a szórófejet ON állásba. A szerrel permetezzük be a szennyezett felületet, majd várjunk 2-3 percet. Ezután öblítsük le, vagy töröljük le nedves kendővel, és töröljük szárazra. A biztonság kedvéért egy kevés szert vigyünk fel egy kevésbé látható helyre, hogy leellenőrizhessük, nem károsítja-e a felületet. TOP ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke,technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Mitől ennyire hatásos az FM GROUP általános fürdőszobai tisztítója? A tisztítószer speciálisan kialakított összetétele ötvözi a vízkő megszüntetésében hatásos savakat kímélő felületaktív anyagokkal, amelyek szorosan kapcsolódnak a felülethez tisztítás közben, így a szennyeződés eltávolítása gyorsabb és hatékonyabb lesz. 34 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

35 Zuhanykabin-tisztító Shower Cleaner Zuhanykabin, csaptelep, kád, mosdó és csempe tisztításához. Hatóanyagok egyedi keverékét tartalmazza, amelyek még a hideg vízben is hatásosak. Hatékonyan távolítja el a vízkövet, a kemény víz és szappan okozta lerakódásokat, valamint más fürdőszobai szennyeződéseket. Szilícium nanorészecskéket tartalmaz, amelyek a tisztítószer rendszeres használata révén be tudnak hatolni a tisztított felület szerkezetébe, védő filmréteget képeznek, és gátolni tudják a szennyeződés és a vízpára újbóli kialakulását. A szer antisztatikus hatású. Nem tartalmaz allergéneket. Nem károsítja a felületet. Finom csillogást kölcsönöz. Citrusos-gyümölcsös illatú, narancs, grapefruit, mandarin valamint őszibarack jegyeket tartalmaz vaníliás és borostyános jegyekkel. Helyezzük a szórófejet ON állásba. A szerrel permetezzük be a szennyezett felületet, majd várjunk pár percet. Ezután öblítsük le, vagy töröljük le nedves kendővel, és töröljük szárazra. A biztonság kedvéért egy kevés szert vigyünk fel egy kevésbé látható helyre, hogy leellenőrizhessük, nem károsítja-e a felületet. 750 ml TUDTAD-E? A szilícium nanorészecskék kisméretű kémiai hatóanyagok. Hatásfokuk túlszárnyalja a standard méretű részecskékét, mivel be tudnak hatolni a tisztított felület szerkezetébe, és gátolni tudják a szennyeződés újbóli lerakódását. Ezt a jelenséget meg lehet figyelni a lótusz levelén és virágszirmain. A vízcseppek leperegnek a lótuszról, nem nedvesítik át. Ez a finom, láthatatlan bevonatnak köszönhető, ami a leveleken és a virágszirmokon található. Pontosan így hatnak a szilícium nanorészecskék, amelyeket a termékeinkben használunk a tisztított felületen bevonatot képeznek, amely nem engedi a koszmolekulák megtapadását, sőt taszítja őket. 35 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

36 F Ü R D Ő S Z O B A É S K O N Y H A B A T H & K I T C H E N A konyhának és fürdőszobának különösen otthonosnak kell lennie. Itt minden egyes részletnek jelentősége van, az FM GROUP termékeivel pedig mindenre kiterjedhet a figyelmed. Élvezd a vízkő-, rozsda- és dugulásmentes helyiségeket, ahol a gyönyörű illat kellemessé teszi az otthonodat. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

37 Fugatisztító Grout Cleaner A fuga, azaz a fali és padlólapok (mázas, terrakotta, gres, márvány, mozaik) közti réskitöltő cementes anyag tisztításához. Tökéletesen és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket, a vízkőlerakódásokat, és közben nem károsítja a fugát. Fehér és színes fuga tisztításához is kiváló. Nanorészecskékből öntisztuló bevonatot képez, amely aktívan taszítja a szennyeződéseket, és tartós védelmet nyújt a fugának az átázással szemben. Rendszeres használatával még hatékonyabban védi a tisztított felületet. Antisztatikus. Még a zsíros szennyeződéseket is eltávolítja. Felfrissíti a fuga színét. Nem öblíti ki, és nem színezi el a fugát. Kellemes citromos illatú. Helyezzük a szórófejet ON állásba. A szennyezett felületet permetezzük be, hagyjuk pár percig hatni, és utána dörzsöljük át egy kendővel vagy kefével, öblítsük le, vagy nedves ronggyal töröljük le, majd töröljük szárazra. A tisztítás közben a kefét és a kendőt rendszeresen öblítsük át tiszta vízzel. Erős szennyeződés esetén ismételjük meg. A biztonság kedvéért, a felület megrongálódásának elkerülése érdekében végezzünk próbát egy kevésbé látható részen. 750 ml TUDTAD-E? A padló nemcsak a kerámialapokból áll. Szerves részét alkotja a fuga, azaz a lapokat összekötő anyag. Ezt megfelelően kell ápolni esztétikai funkciója mellett és az ehhez kapcsolódó tisztításon kívül nagyon fontos, hogy a fuga vízhatlan legyen, és olyan szerekkel tisztítsuk, amelyek nem szedik ki az anyagot a lapok közötti résből. 37 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

38 Vízkő- és rozsdaeltávolító gél Limescale & Rust Remover Gel Kád, mosdó, csaptelep, zuhany, WC-kagyló, padló és csempe tisztításához. Egyedi receptúrája megkönnyíti a vízkő- és szappanlerakódások, rozsdafoltok és más olyan szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását, amelyek a szaniter berendezéseken jelenhetnek meg. Gél állagú, így öblös felületeken (pl: WC kagyló) is megtapad. A gél bevonatot képez a felületen, így teszi lehetővé a felületaktív hatóanyagok működését. Rendszeres használata biztonságot nyújt a további szennyeződésekkel szemben. Nem károsítja a tisztított felületet. Enyhe csillogást ad, és kellemes narancsvirág-illatot áraszt. Helyezzük a szórófejet ON állásba. A szerrel permetezzük be a szennyezett felületet, majd várjunk egy kicsit. Ezután öblítsük le, vagy töröljük le nedves kendővel, és töröljük szárazra. A biztonság kedvéért, a felület megrongálódásának elkerülése érdekében végezzünk próbát egy kevésbé látható részen. Ne használjuk márvány-, kő- és porózus felületekhez. TOP ml A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL Anna Krawiec-Kuśmińska, a Kutatási és Fejlesztési Részleg főmérnöke, technológiai, vegyészeti, minőségbiztosítási valamint termékbiztonsági szakértő. Miért annyira hatásos a vízkő- és rozsdaeltávolító gél? A hatása azoknak a kímélő savaknak és felültaktív anyagoknak köszönhető, amelyek nélkülözhetetlenek a vízkő és a rozsda elleni küzdelemben. 38 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

39 Lefolyótisztító granulátum Drain Cleaner A szer a csatorna és lefolyócsövek önálló dugulásmentesítésére való. Villámgyorsan eltávolítja az eltömődést a mosogatókból, a lefolyó nyílásokból, szifonokból, stb. Granulátum formájú, zsír-, haj és konyhai hulladékot feloldó hatóanyagokat tartalmaz. Még álló vízen keresztül és képes hatni, eltávolítja a kellemetlen szagot. Könnyen oldódik a vízben, és könnyű kiöblíteni. Rendszeres használatával lehetővé válik a lefolyók megfelelő tisztaságának és áteresztőképességének megőrzése. Nem korrodálja az acélcsöveket és a gumitömítéseket. Ideális a konyhában és a fürdőszobában való használathoz. Ajánlott havonta egyszeri rendszeres használata. A mosogató szifonjába, a fürdőkádba vagy a WC-kagylóba szórjunk két evőkanálnyi granulátumot. Öntsünk rá kb. fél liter meleg vizet, és hagyjuk állni tíz percig. Bő vízzel öblítsük át. Szükség esetén ismételjük meg az eljárást. Egyszerre ne használjunk nagy mennyiségű készítményt. Ne használjuk alumíniumból készült szifon és csövek esetén. TUDTAD-E? Ha kellemetlen szagot érzel, amikor belépsz a fürdőszobába, azt jelentheti, hogy a mosdó, a fürdőkád vagy a zuhanytálca lefolyójában sok szennyeződés gyűlt fel. A következő fázis a lefolyó dugulása lesz. Ne várjuk meg ezt a pillanatot. Használjuk rendszeresen a granulátumot a lefolyók tisztításához, és megszabadulhatunk a kellemetlen szagoktól valamint megelőzzük a szifon és a csatornacsövek eldugulását. TOP 10 TÖMEG: 500 g 39 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

40 Általános fürdőszoba- és konyhatisztító Multi Surface Soft Cleanser Konyhai, fürdőszobai és nikkelezett felületek tisztításához. Dörzsölés nélkül eltávolítja még a makacs koszt és zsírt is. A dolomitnak apró szemcséjű természetes tisztítószer köszönhetően hatékonyan tisztít. Bársonyos állaga nem karcolja, nem homályosítja és nem színezi el a tisztított felületet. Védelmet és kellemes csillogást nyújt. Friss, citromos illatú. Ideális a fürdőszobai és a konyhai használatra is. Környezetbarát. Egy kevés tisztítószert vigyünk fel a tisztítandó felületre. Töröljük át nedves törlőkendővel, és öblítsük le vízzel. 750 ml TUDTAD-E? A dolomit természetes ásvány, amely főleg kalcium- illetve magnéziumkarbonátot tartalmaz. Ezek az összetevők nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, így a dolomitot gyógyszerekben is alkalmazzák. A mi konyhai és fürdőszobai berendezésekhez való tisztítószerünkben a dolomit kivételes kémiai tisztaságát és apró szemcséit a szennyeződés hatásos és kíméletes eltávolításához használjuk ki. A dolomit a folyadéknak lágy, selymes állagot is biztosít. 40 Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.

41 ILLATOSÍTÓK A I R A kellemes hangulatot, vagy a kellemetlen szagok semlegesítését többféleképpen is elérheted. Légfrissítő termékkínálatunkban elegáns szójagyertyák, lakásparfümök találhatók, az igényesek ágyneműillatosítót, a pörgősek autóillatosítókat, a gyakorlatiasak porszívóillatosítókat is találhatnak. Az FM GROUP FOR HOME termékek az FM GROUP World eredeti termékei.