1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL"

Átírás

1 Biztonságtechnikai Adatlap 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA Termék neve: Termék típusa: FLUX TOLL - fekete (NO CLEAN LR) forrasztástechnikai tartozék Alkalmazás: Forrasztástechnika Cég: AIM Vészhelyzetben: INFOTRAC (352) (nemzetközi hívószám) 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL Veszélyes összetevő Izopropil alkohol CAS-szám % súlyban Mérgezési adatok (LC50/LD50, TLV) ORÁLIS (LD50): Akut: 5045 mg/kg [patkány] mg/kg [nyúl] mg/kg [egér] BŐRI (LD50): Akut: mg/kg [nyúl] TWA: 400 STEL: 500 (ppm) az ACGIH (TLV)-től (USA) [1994] BELÉGZÉS TWA: 983 STEL:1230 (mg/m 3 ) az ACGIH (TLV)-től (USA) [1994] BELÉGZÉS TWA: 400 STEL: 500 (ppm) az NIOSH-tól (USA) [1994] BELÉGZÉS TWA: 983 STEL:1230 (mg/m 3 ) az NIOSH-tól (USA) [1994] BELÉGZÉS TWA: 400 STEL: 500 CEIL:2000 (ppm) az OSHA (PEL) -tól (USA) [1989] BELÉGZÉS Glikol éter ORÁLIS (LD50): Akut: 8400 mg/kg [patkány] mg/kg [guineai disznó].

2 3. VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA Fizikai állapot és megjelenési forma Folyadék (tiszta) Veszélyességi áttekintő Szervezetbe kerülés módjai FIGYELEM! Tartsa távol a hőtől, szikráktól, lángtól. Ügyeljen rá hogy ne kerüljön a szembe! Ne nyelje le. Ne érintkezzen hosszan vagy egymás után többször a bőrrel. Tartsa lezárva. Csak kellő szellőzés mellett használja. Kerülje az expozíciót terhesség ideje alatt. Használat után alaposan mossa meg a kezeit. Lenyeléskor, belégzéskor Lehetséges akut egészségügyi hatások Szem: Bőr: Belégzés: Lenyelés: ez a termék veszélyes lehet ha a szembe kerül. (irritáló) ez a termék veszélyes lehet ha a bőrrel érintkezik (irritáló, érzékennyé tesz, áthatoló) Nem korrozív a bőrre. Bőrgyulladás jellemző tünetei a viszketés, hámlás, elvörösödés, vagy esetleg hólyagosodás. A termék által előidézett füst és/vagy por veszélyes lehet belégzéskor. Ez a termék veszélyes lehet ha lenyelik. Lehetséges krónikus egészségügyi hatások Krónikus hatások: a termék által előidézett füst és/vagy por veszélyes lehet belégzéskor, lenyeléskor. Ez a termék veszélyes lehet ha a bőrrel érintkezik (irritáló, érzékennyé tesz, áthatoló), ha a szembe kerül (irritáló), lenyeléskor. Súlyosbított egészségügyi körülmények túlexponálásnál Nincs tudomásunk róla hogy a hosszas vagy ismételt expozíció súlyosbítaná az orvosi körülményeket.

3 túlexponálás jelek/szimptómák Lásd a toxikológiai információkat (11. fejezet) 4. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS Általános tanács: Ha szembe kerül: Ha bőrrel érintkezik: Belélegzéskor: Lenyeléskor: Tartsuk be a vegyszerekre vonatkozó általános kezelési óvintézkedéseket Ha bármelyik tünet megjelenik, forduljon orvoshoz. Kontaktlencsét ha van, távolítsa el. Ha szemmel érintkezik az anyag, azonnal öblítse bő vízzel 15 percen keresztül, szemhéjakat tartsa nyitva. Forduljon orvoshoz. Ha bőrrel érintkezik az anyag, azonnal öblítse bő vízzel 15 percen keresztül, közben vegye le a beszennyezett ruhát és cipőt. Kenje be az irritálódott bőrt bőrápoló krémmel. Hideg viz használata ajánlott. Mossa ki a ruhát mielőtt újra használná, a cipőt ugyancsak alaposan tisztítsa meg. Forduljon orvoshoz. Veszélyes bőri érintkezéskor fertőtlenítő szappannal mossa meg, és kenje be a beszennyeződött bőrfelületet antibakteriális krémmel. Keressen fel orvost. Menjen friss levegőre, ha belélegzi. Ha nem lélegezne, mesterséges lélegeztetésre van szükség. Ha nehezen tud levegőt venni, adjon oxigént. Forduljon orvoshoz., ha tünetek jelentkeznek. Veszélyes belégzéskor különítse el az áldozatot egy biztonságos területre amint lehetséges. Ha nehezen tud levegőt venni, adjon oxigént. Ha az áldozat nem lélegezne, szájon keresztüli újraélesztésre van szükség. FIGYELEM: Veszélyes lehet szájon keresztüli lélegeztetést nyújtani, ha a belélegzett anyag mérgező, fertőző vagy korrozív. Keressen azonnali orvosi segítségnyújtást. Tilos hánytatni hacsak nem orvos nem utasította azt. Soha ne adjon szájon keresztül semmit egy eszméletlen személynek. Ha nagy mennyiségű anyagot nyeltek le hívjon azonnal orvost. Lazítson a szoros ruházaton, úgy mint a galléron, nyakkendőn, övön vagy derékszíjon.

4 5. TŰZVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK A termék gyúlékonysága: Gyúlékony Gyulladáspontok: Gyúlékonysági határok: zártan: < 10 C (50 F) ASTM-56 Tagliabue nem elérhető Égéstermékek: Karbondioxidok (CO, CO 2 ) Tűzveszély más anyagok jelenlétében: Robbanás veszély más anyagok jelenlétében: Tűzoltási eszközök és utasítások Védőfelszerelés (tűz) Magasan tűzveszélyes nyílt lángok és szikrák jelenlétében. Statikus kisülés jelenlétében történő robbanásveszély: nem elérhető. Mechanikus behatás jelenlétében történő robbanásveszély: nem elérhető. Tűzveszélyes likvid, oldódó vagy diszperziós vízben. Kis tűz esetén használjon száraz kémiai port, nagy tűz esetén használjon víz permetezőt vagy alkoholos habot. Mindig használjon engedélyezett légzőkészüléket vagy ezzel megegyezőt. Speciális megjegyzések tűzveszély esetére: Speciális megjegyzések robbanás veszélyre: A kipárolgás jelentős távolságot tehet meg az égés forrásáig és vissza lobbanhat. Ha bomlásig forrósodik, maró füstöt és gőzöket bocsát ki. (izopropanol) Nincs további megjegyzés. 6. INTÉZKEDÉSEK VÉLETLENSZERŰ KIBOCSÁTÁS ESETÉN Kisebb leválás, hasadék esetén Hígítsa vízzel és törölje fel vagy szívja fel egy közömbös SZÁRAZ anyaggal és helyezze egy megfelelő hulladék kezelő tárolóba. Fejezze be a megtisztítást azzal, hogy a szennyezett felületre vizet önt és hozza rendbe a helyi és regionális hatósági előírások szerint.

5 Nagyobb leválás, hasadék esetén Tűzveszélyes folyadék. Tartsa a hőtől távol. Tartsa távol gyulladási forrásoktól. Ha nincs kockázat, tömje be a hasadékot. Szívja fel SZÁRAZ földdel, homokkal vagy más nem-gyúlékony anyaggal. Ne érintse a levált anyagot. Akadályozza meg csatornába, alagsorba vagy szűk helységbe való jutását; építsen gátat ha szükséges. Ügyeljen rá, hogy a termék nincs jelen a TLV feletti koncentrációs szinten. Nézze meg a TLV-t ezen az adatlapon és a helyi hatóságokkal. 7. KEZELÉS ÉS TÁROLÁS Kezelési eljárások: Tárolási eljárások: Viseljen megfelelő védő ruházatot. Jól szellőztetett területen használja. Használat közben ne egyen, igyon vagy dohányozzon. Ne érintkezzen a szemmel és a bőrrel. Használat után mindig alaposan mossa meg a kezeit szappannal és vízzel. Arra jóváhagyott és elkülönített területen tárolja. Tartsa a tárolót hűvös, jól szellőztetett helységben. Tartsa a tárolót szorosan zárt állapotban és szigetelve mielőtt használná. Kerüljön el minden lehetséges gyulladás forrást (szikrát, lángot). 8. EXPOZÍCIÓ ELLENŐRZÉS ÉS EGYÉNI VÉDELEM Technikai ellenőrzések Egyéni védelem: Használjon szellőztetést vagy más technikai ellenőrzést hogy a gőzök légúti koncentrációját azok határértéke alatt tartsa. Fröccsenés elleni védőszemüveg, laborköpeny, por elleni légzőkészülék (Csak engedélyezett készüléket viseljen, akkor is ha a szellőzés nem kielégítő), kesztyűk (eldobható, vinil)

6 Megjegyzés: a javasolt védőfelszerelés nem biztos hogy megfelelő egy speciális eljáráshoz. Konzultáljon szakértővel használat előtt. Személyes védelem nagyobb leválás esetén Nem alkalmazható. Konzultáljon a helyi hatósággal a robbanáshatárok értéke ügyében. 9. FIZIKAI ÉS KÉMIAI TULAJDONSÁGOK Megjelenési forma, fizikai állapot: Folyadék (tiszta) Molekuláris súly: Nem alkalmazható Vegyi képlet: Nem alkalmazható PH érték semleges Sav érték (IPC TM-650, ) Forrás/kondenzációs pont Súlyozott átlag 87,65 C (189,8 F) Olvadás/fagyás pont Súlyozott átlag -86,06 C (-122,9 F) Kritikus hőmérséklet Pára-nyomás Pára sűrűség Súlyozott átlag: 4,18 kpa (20 C) A legmagasabb ismert érték 2,07 (levegő=1) (izopropanol) illékonyság Illékony Illat küszöb Párolgási érték Nagyobb mint 1 ( butyl acetáthoz viszonyítva)

7 illó szerves alkotók 100% viszkozitás LogK ow A termék jobban feloldható vízben. ionosság (vízben) diszperziós tulajdonság fizikai kémiai megjegyzések lásd feloldhatóságát vízben, metanolban, diethyl éterben, n-octanolban. Feloldhatóság: Specifikus súly Könnyen feloldható hideg vízben, forró vízben, methanolban. Részben oldható diethyl éterben, n-octanolban. súlyozott átlag: 0,785 0,805-höz (víz = 1) 10. STABILITÁS ÉS REAKCIÓKÉSZSÉG Stabilitás és reakciókészség A termék stabil Instabilitás körülményei Más anyagokkal való inkompatibilitás Stabil normál körülmények között. Gyúlékony tűzveszélyes körülmények között. Reaktív oxidálódó anyagokkal, savakkal. Veszélyes bomlástermékek: Veszélyes polimerizáció korrozivitás nem fordulhat elő Korrozív réz, nem korrozív üveg jelenlétében. korrozivitásra vonatkozó speciális észrevételek Nincs további észrevétel.

8 11. TOXIKOLÓGIAI ADATOK Mérgező és krónikus hatások az emberre Mérgező hatások állatokra: Emberekre gyakorolt krónikus hatásokról szóló speciális megjegyzések: Az e termék által képzett füstök és/vagy porok veszélyesek lehetnek belégzéskor. Ez a termék veszélyes lehet ha a bőrrel érintkezik (irritáló, érzékennyé tesz, áthatoló), szemmel való érintkezéskor (irritáló), lenyeléskor. Nem korrozív a bőrre. Rákkeltő hatások: 3-as osztályzat (nem osztályozható emberekre) az IARC szerint (izopropil alkohol). Mutagén hatások: nem elérhető Teratogén hatások: nem elérhető Fejlődéssel járó mérgezés: nem mérgező. A termék mérgező lehet a bőrre, szemekre, központi idegrendszerre, szemre, szemlencsére vagy szaruhártyára. Ismételt vagy tartós expozíció az anyagra cél szervek károsodásához vezethet. Nincs erre vonatkozó specifikus információ az adatbázisunkban. IZOPROPIL ALKOHOL kiválasztódik az anyatejben. Emberekre gyakorolt egyéb mérgező hatásokról szóló speciális megjegyzések: SZEMEK: Fájó égést okoz. Az ismételt expozíció konjunktivitást, vagy szemlencse károsodást okozhat. BELÉGZÉS: belégzés irritálhatja a légutakat. Tartós belégzés rövidebb légzéseket eredményezhet. LENYELÉS: Lenyelés égést okoz a szájnak, garatnak és a béltraktusnak; émelygést, hányingert, légzészavart, hasi fájdalmat, ájulást és halálhoz is vezethet. BŐR: Tartós érintkezéskor súlyos irritációt okozhat, akár égést is. 12. ÖKOLÓGIAI INFORMÁCIÓK Öko mérgezés BOD5 (Biológiai Oxigénszükséglet) és COD (kémiai oxigén igény) Biológiailag lebontható/oecd Mobilitás Lehetséges rövid távon lebomló veszélyes termékek nem valószínűek. Azonban hosszú távon lebomló termékek származhatnak.

9 A bio lebomlás termékeinek mérgező képessége A lebomlás termékeinek specifikus megjegyzései A termék lebomlásának termékei kevésbé mérgezőek. 13. HULLADÉKKEZELÉSI SZEMPONTOK Hulladék információ Konzultáljon a helyi hatósággal. A hulladékot ártalmatlanítani csak a helyi környezetvédelmi rendelkezéseknek megfelelően lehetséges. 14. SZÁLLÍTÁSRA VONATKOZÓ ELŐÍRÁSOK DOT besorolás IMO/IMDG ( Veszélyes áruk nemzetközi tengerészeti kódexe) besorolás 3-as osztály: gyúlékony folyadék izopropil alkohol, megoldás, 3, 1219, II 3.1.-es OSZTÁLY: Gyúlékony folyadék (alacsony gyúláspontú csoportba tartozó folyadékoknak -18 C (0 F) alatt van a gyulladáspontja. Tengert szennyező ADR/RID (Veszélyes áruk nemzetközi közúti szállítására vonatkozó európai egyezmény) besorolás ICAO/IATA (Nemzetközi Légiforgalmi Szövetség) besorolás 3-as osztály: gyúlékony folyadék A. 3-as osztály: gyúlékony folyadék 15. SZABÁLYOZÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓ HCS besorolás Osztály: gyúlékony folyadék, 37,8 C-nál (100 F) alacsonyabb gyulladásponttal Osztály: érzékenyítő anyag Osztály: cél szervi hatások Osztály: reproduktív mérgek. Nemzetközi szabályozások

10 EINECS (Létező Kereskedelmi Anyagok Európai Jegyzéke) DSCL (EEC) Nemzetközi listák 16. EGYÉB INFORMÁCIÓ 11- magasan gyúlékony 36/38- Irritáló a szemnek és bőrnek 43- Érzékenyítést okozhat a bőrrel érintkezve. 60- károsíthatja a termékenységet. Nem találtunk termékeket. Címke megnevezések Referenciák Olyan anyagot tartalmaz, mely születési rendellenességet okozhat. Magasan gyúlékony folyadék és gőz. Gőz, pára belobbanthatja a tüzet. A következő szervekben okozhat károsodást: reproduktív rendszer, légutak, bőr, szemek. Káros lehet ha lenyelik. Szem és bőrirritációt okozhat. Allergiás bőrreakciót okozhat. Lásd angol nyelvű változat. Más speciális szempontok Dokumentum módosítások Jóváhagyva R. Richard által én minden összetevő, amely alkalmas lehet veszélyre, és 1%-nál nagyobb koncentrációban van jelen (rákkeltők esetében 0,1%-nál nagyobbak) közzé lettek téve ebben a biztonsági dokumentumban. Ellenőrizve R. Richard által nyomtatva én Információ/Kapcsolat AIM 25 Kenney Drive, Rhode Island, USA,02920 (401) (800)CALL AIM Közlemény az olvasóhoz legjobb tudomásunk szerint az itt tárolt információk helyesek. Mindazonáltal, sem a fent említett gyártó, sem más leányvállalata nem vállal semmilyen felelősséget az itt tárolt információk helyessége vagy teljessége iránt. Bármely anyag alkalmasságáról való végső döntés a felhasználó kizárólagos felelőssége. Minden anyag ismeretlen veszélyeket rejthet és figyelmesen kell felhasználni. Habár bizonyos veszélyekre felhívtuk itt a figyelmet, nem garantálhatjuk, hogy csak ezek a veszélyek léteznek.

11

BIZTONSÁGI ADATLAP Savmentes Primer

BIZTONSÁGI ADATLAP Savmentes Primer BIZTONSÁGI ADATLAP Savmentes Primer 1. AZONOSÍTÁS/FORGALMAZÓ: Termék megnevezése: Savmentes primer Forgalmazó: 2M Beauty Kft. H-1056 Budapest, Belgrád rkp.26 Tel: 361-318-1808 Fax: 361-483-1005 www.2mbeauty.hu;

Részletesebben

1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL

1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA 2. ÖSSZETÉTEL ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ALKOTÓRÉSZEKRŐL Biztonságtechnikai Adatlap 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA Termék neve: Termék típusa: FLUX TOLL - zöld (No Clean Gyanta) forrasztástechnikai tartozék Alkalmazás: Forrasztástechnika Cég: AIM Vészhelyzetben:

Részletesebben

Optical Grade Methanol 5154694. Tűzveszélyes, Mérgező. Telefonszám vészhelyzet esetére Swedish Poisons Information Centre : +46 (0)8 331 231

Optical Grade Methanol 5154694. Tűzveszélyes, Mérgező. Telefonszám vészhelyzet esetére Swedish Poisons Information Centre : +46 (0)8 331 231 GE Healthcare BIZTONSÁGI ADATLAP Megfelel a 2001/58/EK-vel módosított 91/155/EGK EK irányelvnek - Magyarország Magyar 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása Terméknév Katalógus szám

Részletesebben

Felülvizsgálat dátuma: 2015.12.22. Felülvizsgálat: 21 Hatálytalanítás dátuma: 2015.12.21.

Felülvizsgálat dátuma: 2015.12.22. Felülvizsgálat: 21 Hatálytalanítás dátuma: 2015.12.21. BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2010. december 30. felülír minden korábbi kiadást Syngenta márkanév BRAVO 500

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2010. december 30. felülír minden korábbi kiadást Syngenta márkanév BRAVO 500 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása Formulációs kód Felhasználási terület A cég azonosítása Cég Gombaölő szer Syngenta Crop Protection AG P.O. Box

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP KIWI FRESH FORCE

BIZTONSÁGI ADATLAP KIWI FRESH FORCE 1. KÉMIAI TERMÉK ÉS VÁLLALAT Termék neve : cipőápolószer Cipő frissitó aeroszol Termékkód : TH-SC/38/001.HUN Termék szánva Gyártja : cipő szagtalanító, és frissítő : Royal Sanders Hollandia Szállító :

Részletesebben

SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40. 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40

SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40. 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 BIZTONSÁGI ADATLAP SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 A termék típusa: Motorolaj Gyártó neve:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. szeptember 13. felülír minden korábbi kiadást

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. szeptember 13. felülír minden korábbi kiadást 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása Syngenta márkanév Formulációs kód Felhasználási terület A cég azonosítása Cég Gyomirtó szer Syngenta Crop Protection

Részletesebben

Zádveřice 165 76312 Vizovice Cseh köztársaság. www.sheron.eu dfpartner@dfpartner.cz. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML

Zádveřice 165 76312 Vizovice Cseh köztársaság. www.sheron.eu dfpartner@dfpartner.cz. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML Az (EC) No 1907/2006 szabálynak megfelelően REVIZIÓ DÁTUMA: 2011.10.21. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA 1.1.TERMÉK

Részletesebben

Biztonsági adatlap. A 2001/58/EC irányelv szerint

Biztonsági adatlap. A 2001/58/EC irányelv szerint 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása RIDOMIL GOLD Plus 42,5 WP Formuláció kód: A9402A A cég azonosítása Cég Syngenta Crop Protection AG P.O. Box

Részletesebben

1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 2. AZ ALKOTÓRÉSZEKRE / ÖSSZETÉTELRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 2. AZ ALKOTÓRÉSZEKRE / ÖSSZETÉTELRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK BIZTONSÁGI ADATLAP SHELL RETINAX EP 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL RETINAX EP A termék típusa: Gépzsír Gyártó neve: Shell International Petroleum Company

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DICHTFIX FEHÉR 310 ml

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DICHTFIX FEHÉR 310 ml 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 0893227 MSDS-Identcode : 10014452 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.3 (HU) 1 oldal CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Adatlapszám: 218A-5 Felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. BIZTONSÁGI ADATLAP Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006 számú (EK) rendelet szerint Verzió: 2.3 Nyomtatás dátuma 2011.02.08 Módosítás dátuma 2011.02.04

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006 számú (EK) rendelet szerint Verzió: 2.3 Nyomtatás dátuma 2011.02.08 Módosítás dátuma 2011.02.04 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy keverék azonosítása Az anyag száma 000070000019 NAH anyagkód A-11234 A Kereskedelmi név AGITAGARD 10 WG AGITA 100 PLUS Vállalat Schwarzwaldallee

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. GE Healthcare. Reconstitution Buffer; part of 'CyScribe Direct mrna labeling kit' RPN5665 NIF1922. 1.

BIZTONSÁGI ADATLAP. GE Healthcare. Reconstitution Buffer; part of 'CyScribe Direct mrna labeling kit' RPN5665 NIF1922. 1. GE Healthcare BIZTONSÁGI ADATLAP Megfelel a 2001/58/ECvel módosított 91/155/EEC EK irányelvnek Magyarország Magyar 1. A készítmény neve Terméknév Katalógus szám Reconstitution Buffer; part of 'CyScribe

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP RINSTAR (B.L.3002/2) Kiadva 12/07/2013 - Rel. # 1 12/07/2013 # 1 / 10 A 2010. május 20-i 453/2010/EK rendszabálynak megfelel

BIZTONSÁGI ADATLAP RINSTAR (B.L.3002/2) Kiadva 12/07/2013 - Rel. # 1 12/07/2013 # 1 / 10 A 2010. május 20-i 453/2010/EK rendszabálynak megfelel Kiadva 12/07/2013 - Rel. # 1 12/07/2013 # 1 / 10 SZAKASZ1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termékkód : Kereskedelmi kód : 0830022L0106154 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Poliolefin szukcinimid poliamin Saját 5-10 R53 [1] Lásd a 16. fejezetet a fenti R-kifejezések teljes szövegével kapcsolatban

BIZTONSÁGI ADATLAP. Poliolefin szukcinimid poliamin Saját 5-10 R53 [1] Lásd a 16. fejezetet a fenti R-kifejezések teljes szövegével kapcsolatban BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása Biztonságtechnikai adatlap: Az anyag/készítmény felhasználása Szállító SÜRGÕSSÉGI TELEFONSZÁM E-mail cím 450439 kenőolaj kétütemű

Részletesebben

Biztonsági adatlap ALPTAK - SPECIÁLIS RAGASZTÓ Art. 202. oldószerrel higított polyclhoroprene ragasztó

Biztonsági adatlap ALPTAK - SPECIÁLIS RAGASZTÓ Art. 202. oldószerrel higított polyclhoroprene ragasztó Biztonsági adatlap ALPTAK - SPECIÁLIS RAGASZTÓ Art. 202 2010. január 02. HUN 1. A készítmény és a forgalmazó cég azonosítói 1.1 A készítmény azonosítása: Termék neve Felhasználás ALPTAK oldószerrel higított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50

BIZTONSÁGI ADATLAP. Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása Biztonságtechnikai adatlap: Az anyag/készítmény felhasználása Szállító SÜRGÕSSÉGI TELEFONSZÁM E-mail cím 465160 Szintetikus

Részletesebben

Biztonsági adatlap JUDO. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély ártalmas Svájc

Biztonsági adatlap JUDO. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély ártalmas Svájc 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A termék/készítmény azonosítása Terméknév Formulációs kód Felhasználás Cég Rovarölő szer Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP FX+ WHITE GEL. H-1056 Budapest, Belgrád rkp.26 Tel: 361-318-1808 Fax: 361-483-1005 www.2mbeauty.hu; 2mbeauty@2mbeauty.

BIZTONSÁGI ADATLAP FX+ WHITE GEL. H-1056 Budapest, Belgrád rkp.26 Tel: 361-318-1808 Fax: 361-483-1005 www.2mbeauty.hu; 2mbeauty@2mbeauty. BIZTONSÁGI ADATLAP FX+ WHITE GEL 1. AZONOSÍTÁS/FORGALMAZÓ: Termék megnevezése: FX+ WHITE GEL Forgalmazó: 2M Beauty Kft. H-1056 Budapest, Belgrád rkp.26 Tel: 361-318-1808 Fax: 361-483-1005 www.2mbeauty.hu;

Részletesebben

1/5 Virocid BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/ 2 006/ EK rendeletnek megf elelő en 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: VIROCID A termék felhasználása: Folyékony

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. október 27. felülír minden korábbi kiadást

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. október 27. felülír minden korábbi kiadást 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása Syngenta márkanév Formulációs kód Felhasználási terület A cég azonosítása Cég Gombaölő szer Syngenta Crop Protection

Részletesebben

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545 Kiállítás kelte: 2010-12-02 B i z t o n s á g i a d a t l a p A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint GHS / CLP Módosítva: 2010-12-02 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása

Biztonsági adatlap. 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása Biztonsági adatlap 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: Forrasztó paszta CHE1406 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap. kiadás dátuma: 2005. augusztus 24. felülír minden korábbi kiadást PIRIMOR 50 WG

Biztonsági adatlap. kiadás dátuma: 2005. augusztus 24. felülír minden korábbi kiadást PIRIMOR 50 WG 1. A termék/készítmény azonosítása Pirimor 50 WG Formuláció kód A 10788A Felhasználási terület Rovarölő szer A cég azonosítása Cég Syngenta Crop Protection AG Postacím: CH-4002 Basel Svájc Telefon: +41

Részletesebben

SILIKON Oldal: 1 / 12

SILIKON Oldal: 1 / 12 SILIKON Oldal: 1 / 12 BIZTONSÁGI ADATLAP Eredeti kibocsátás dátuma: 2004.04.01. Felülvizsgálat dátuma: 2013.11.04. Verziószám: 1.0 Magyar nyelvű változat kiadása: Budapest, 2014.01.01. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. BIZTONSÁGI ADATLAP Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS GYÁRTÓ CÉG AZONOSÍTÁSA Kereskedelmi megnevezés: Motorkerékpár akkumulátor A termék alkalmazása: Indítóakkumulátor Gyártó cég: Landport B.V. Rheastraat 27 5047 TL Tilburg - The

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Késztermék 1721 Bevonat eltávolító folyadék Adatközlés ideje: 12/30/2002 MSDS Ref. sám: 1721-B Felülvizsgálat ideje : 06/02/2004 Felülvizsgálati szám : 1 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP TENSORGRIP F20 SPRAY ADHESIVE CANISTER

BIZTONSÁGI ADATLAP TENSORGRIP F20 SPRAY ADHESIVE CANISTER BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

a 1907/2006/EK (II. sz. függelék) sz. szabvány szerint.

a 1907/2006/EK (II. sz. függelék) sz. szabvány szerint. Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK (II. sz. függelék) sz. szabvány szerint. Nyomtatási időpont: 2009.09.24. Kereskedelmi név: Kétütemű motorolaj Felülvizsgálat időpontja: 2009.09.24. 1 Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatla az (EK) 1907/2006 (REACH) rendelet szerint

Biztonsági adatla az (EK) 1907/2006 (REACH) rendelet szerint 1.1. Termékazonosító: Biztonsági adatla az (EK) 1907/2006 (REACH) rendelet szerint Felülvizsgálat dátum: 2016-02-16 Hatályon kívül helyezés dátumával: 2015-11-13 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010

BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010 1.. Anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010 1.1 Termékazonosító Termék neve: 8007A5 Felülvizsgálat dátuma: 28/05/2015 STONKLEEN MD9 felülírhatja

Részletesebben

HX-161 előhívó- és erősítőszer. 1. Az anyag/készítmény és a cég/vállalkozás azonosítása

HX-161 előhívó- és erősítőszer. 1. Az anyag/készítmény és a cég/vállalkozás azonosítása Megfelel a 91/1 55/EEC - 2001/58/EC előírásoknak BIZTONSÁGI ADATLAP HX-161 előhívó- és erősítőszer 1. Az anyag/készítmény és a cég/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy készítmény azonosítása Termék neve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010

BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010 1.. Anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás BIZTONSÁGI ADATLAP szabályozás szerint (EC) No. 453/2010 1.1 Termékazonosító Termék neve: 8018A5 Felülvizsgálat dátuma: 28/05/2015 STONKLEEN CC9 felülírhatja

Részletesebben

*1.) Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása:

*1.) Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/14 FF CIP S BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH) és a 2015/830/EU rendelettel A kiállítás kelte: 2010.12.06. *1.) Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása: Az optika, finommechanikai és elektronikus berendezések tisztítása.

Biztonsági adatlap. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása: Az optika, finommechanikai és elektronikus berendezések tisztítása. Biztonsági adatlap 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: CHE0114-150, CHE0114-400 Tisztító spray, IPA 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása:

Részletesebben

ZOMKO Kereskedelmi Kft. 6721 Szeged Brüsszeli krt. 32.

ZOMKO Kereskedelmi Kft. 6721 Szeged Brüsszeli krt. 32. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (1907/2008/EK módosított rendelet és az 1272/2008/EK rendelet alapján) Felülvizsgálva: 2013.11.04 Magyar fordítása készült: 2015.05.27 1. A termék és a cég azonosítása 1.1Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 05. 09. Oldal: 1/(11) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: AUTOWELD Hideghegesztő B komponens 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország Biztonsági adatlap Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy készítmény azonosítása

Részletesebben

Felülvizsgálat dátuma: 2016.03.01. Felülvizsgálat: 11 Hatálytalanítás dátuma: 2016.02.25.

Felülvizsgálat dátuma: 2016.03.01. Felülvizsgálat: 11 Hatálytalanítás dátuma: 2016.02.25. BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása 1.1 A termék/készítmény azonosítása Syngenta márkanév Formulációs kód 1.2 Felhasználási terület Rovarölő szer 1.3. A cég azonosítása Cég Syngenta

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) Európa Pantastic Disinfectant Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EC irányelv szerint kiadás dátuma: 2012. 02. 09. felülír minden korábbi kiadást MANKEL

Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EC irányelv szerint kiadás dátuma: 2012. 02. 09. felülír minden korábbi kiadást MANKEL 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató Termék Vállalat Becesane s.r.o, Roháčova 188/37, Praha 3, 130 00 Csehország 2. Összetétel/összetevőkre vonatkozó információk Veszélyes alkotórészek Összetétel:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint) Termék: AGIP SIGMA TURBO H SAE 15W-40 Oldal: 1/5 1. TERMÉK ÉS VÁLLALATI AZONOSÍTÓK Terméknév AGIP SIGMA TURBO H SAE 15W-40 Terméktípus és felhasználás motorolaj Gyártó ENI S.p.A Refining and Marketing

Részletesebben

Cillit vízkő- és rozsdaoldó háztartási kisgépekhez. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Cillit vízkő- és rozsdaoldó háztartási kisgépekhez. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Azonosítási szám: D0221637 / 0030944 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) - Európa Változat : 2

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) - Európa Változat : 2 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) - Európa MIKRO-QUAT CLASSIC Változat : 2 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) Cím H-2657 Tolmács, Arany J. u. 2.

BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) Cím H-2657 Tolmács, Arany J. u. 2. A kiállítás kelte: 2012.09.19. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményekhez) 1. Az anyag / keverékek és a vállalat / vállalkozás azonosítása Termékazonosító A készítmény neve Alkonek B Termékszáma - Az

Részletesebben

1.) *Szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása:

1.) *Szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/14 Calc Forte 100 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével és a 453/2010/EU rendelettel A kiállítás kelte: 2011.05.02. 1.) *Szakasz:

Részletesebben

SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS)

SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS) SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS) 1. TERMÉK ÉS GYÁRTÓ AZONOSÍTÁSA TERNÉK NEVE: Amtech Tacky Paste Flux Sorozat: 200, 400, 500, 600, 4000, SynTECH, WSFC-305L és #61 SZINONÍMÁK: Tacky Flux

Részletesebben

Felülvizsgálat dátuma: 2015.11.04. Felülvizsgálat: 14 Hatálytalanítás dátuma: 2015.11.02.

Felülvizsgálat dátuma: 2015.11.04. Felülvizsgálat: 14 Hatálytalanítás dátuma: 2015.11.02. BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

ECLIPSE d-limonene DEGREASER

ECLIPSE d-limonene DEGREASER I..ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP 1.1 Termék neve: Eclipse d-limonene Degreaser Termékkód: 314 1.2 Termék felhasználása: Vízbázisú zsíroldó koncentrátum. A termék

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.4(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása SEKUSEPT PULVER CLASSIC. 112613E : Orvosi műszer-fertőtlenítőszer

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása SEKUSEPT PULVER CLASSIC. 112613E : Orvosi műszer-fertőtlenítőszer BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) Európa SEKUSEPT PULVER CLASSIC Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP CF - CF SPECIALTY CARRIER FLUID Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP CF - CF SPECIALTY CARRIER FLUID Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

BIZTO SÁGI ADATLAP. Az 1907/2006/EK direktíva szerint. A kiállítás kelte: Felülvizsgálva: 0000.00.00 yomtatás időpontja: 2011.02.24.

BIZTO SÁGI ADATLAP. Az 1907/2006/EK direktíva szerint. A kiállítás kelte: Felülvizsgálva: 0000.00.00 yomtatás időpontja: 2011.02.24. BIZTO SÁGI ADATLAP Az 1907/2006/EK direktíva szerint A kiállítás kelte: Felülvizsgálva: 0000.00.00 yomtatás időpontja: 2011.02.24. OXYFLY 1. AZ A YAG/KÉSZÍTMÉ Y ÉS A VÁLLALAT/CÉG MEGHATÁROZÁSA Termék információ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP ROC - REFLOW OVEN CLEANER Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP ROC - REFLOW OVEN CLEANER Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006 (EK) Rendelet II. Melléklete - módosította a 453/2010 (EU) Rendelet - szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP BENZINADALÉK 200ml

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP BENZINADALÉK 200ml REVÍZIÓ DÁTUMA: 2011.04. REVIZIÓ 9 HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉS DÁTUMA: 2011.01. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP BENZINADALÉK 200ml Az (EC) No 453/2010 szabálynak megfelelően 1. AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1.1. Termékazonosító Terméknév.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1.1. Termékazonosító Terméknév. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév Cikkszám REACH regisztrációs szám Nem alkalmazható Más azonosító jel 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

STOP jégmentesítő karbonát

STOP jégmentesítő karbonát 1 AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT BEAZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Az anyag neve: anyagkeverék Egyéb megnevezések: Kémiai név és képlet: téli jégolvasztó nemesített mészkő jégoldó karbonát, jégolvasztó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint) Termék: AGIP GR MU EP sorozat Oldal: 1/5 1. TERMÉK ÉS VÁLLALATI AZONOSÍTÓK Terméknév AGIP GR MU EP 00, 0, 1, 2 és 3 Terméktípus és felhasználás Gyártó Cím Kenőzsír Telefon -39-6-5988-1 Fax -39-6-5988-5700

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint NEMESACÉL TISZTÍTÓ SPRAY 400ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint NEMESACÉL TISZTÍTÓ SPRAY 400ML 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 0893121 MSDS-Identcode : 10014505 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP NUFLON. ECTION 1: 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

BIZTONSÁGI ADATLAP NUFLON. ECTION 1: 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása 1 oldal ECTION 1: 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék elnevezése Hatóanyaga Linuron, 450 g/l Formázás típusa SC (szuszpenzió koncentrátum) 1.2

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A fenti felülvizsgálati dátumtól kezdődően ez az adatlap megfelel a magyarországi jogszabályoknak.

BIZTONSÁGI ADATLAP. A fenti felülvizsgálati dátumtól kezdődően ez az adatlap megfelel a magyarországi jogszabályoknak. oldal 1 / 10 BIZTONSÁGI ADATLAP SZAKASZ 1 A TERMÉK ÉS A VÁLLALAT MEGNEVEZÉSE A fenti felülvizsgálati dátumtól kezdődően ez az adatlap megfelel a magyarországi jogszabályoknak. TERMÉK a termék megnevezése:

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap A-65-2

Biztonságtechnikai Adatlap A-65-2 Biztonságtechnikai Adatlap A-65-2 1. A TERMÉK AZONOSÍTÁSA Termékmegnevezés: DEGREASER 65 Alkalmazási terület: tisztítószer nagy teljesítményű Gyártó: CRC Industries Europe Bvba 2. ÖSSZETÉTEL ÉS AZ ÖSSZETEVŐK

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével (453/2010) Európa Pur Professional Változat 1 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.08. Aktualizálás kelte: 2012.12.02. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap TOPAS 100 EC TOPAS 100 EC

Biztonsági adatlap TOPAS 100 EC TOPAS 100 EC 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Terméknév Formulációs kód 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás:

Részletesebben

EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1272/2008/EK

EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1272/2008/EK Az 1907/2006/EK és a 1272/2008 (CLP/GHS) sz. EK rendeletnek megfelelő Biztonsági Adatlap Oldal 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Svéd Olaj

Részletesebben

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK

ICS BISON TISZTÍTÓSZEREK Kiállítás kelte: 2009-10-01. Felülvizsgálat dátuma: 2012.09.03. Készült a 1907/2006/EK RENDELET (REACH) és 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint Utolsó frissítés: 2013-01-02. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az

Részletesebben

Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás meghatározása

Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás meghatározása Megfelel a 93/11/EC és ISO 11014-1 eloírásoknak BIZTONSÁGI ADATLAP SP.400ML. KONTAKTTISZTÍTÓ SPRAY 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás meghatározása Terméknév Termékszám 000569 Telefonszám

Részletesebben

Diesel EGR 3 (Aerosol) WYN23379

Diesel EGR 3 (Aerosol) WYN23379 Biztonságtechnikai Adatlap Az Európai Közösség 1907/2206/EK rendelet II. melléklete (Art. 31) Termék neve: Diesel EGR 3 (Aerosol) Kibocsátás dátuma: 20.01.2010 Ref. sz.: WYN23379 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA

Részletesebben

3M termékszám 70-2010-3677-2

3M termékszám 70-2010-3677-2 Biztonsági Adatlap Szerzői jogok, 2012, 3M csoport. Minden jog fenntartva. Jelen információknak a 3M termékek rendeltetésszerű hasznosítása céljából történő lemásolása és/vagy letöltése megengedett feltéve,

Részletesebben

Az ETTSZ (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat) éjjel-nappal hívható száma: +36 80 201 199

Az ETTSZ (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat) éjjel-nappal hívható száma: +36 80 201 199 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ VÁLLALAT ADATAI Termék neve Cikkszám Alkalmazási terület Husqvarna kétütemű motorolaj HP (nagy teljesítményű) 5449752-01 (1 L.), 5449752-02 (10 L.), 5310092-76

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1/5 oldal. Kiállítás dátuma: 2013/12/17 MSDS szám: SN09096 Felülvizsgálat dátuma: Egészséges Természetes Körmök

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1/5 oldal. Kiállítás dátuma: 2013/12/17 MSDS szám: SN09096 Felülvizsgálat dátuma: Egészséges Természetes Körmök BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 oldal Egészséges Természetes Körmök 2014/03/10 1. A TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ AZONOSÍTÁSA A TERMÉK LEÍRÁSA: SN 09096- Zselés alap E vitaminnal és kalciummal GYÁRTÓ Signature Nail Systems

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító ADHESIVE MP 100 Aeroszol 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

HARDLUX HAMMERSCHLAG EFEKT LAK / HARDLUX kalapácslakk

HARDLUX HAMMERSCHLAG EFEKT LAK / HARDLUX kalapácslakk Oldal 1 / 15 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Kémiai név: Készlet azonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap CASPER. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás:

Biztonsági adatlap CASPER. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás: 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Termékazonosító Formulációs kód 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK (REACH), 1272/2008/EK (CLP) és OSHA GHS-rendelet szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK (REACH), 1272/2008/EK (CLP) és OSHA GHS-rendelet szerint 1272/2008/EK (CLP) és OSHA GHS-rendelet szerint Nyomtatás időpontja: 2015.10.1. Átdolgozás: 2014.10.1. 1. FEJEZET: Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1 A termék azonosítása Cikkszám:

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Készült a 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2013. 10. 18. Verzió száma 8 Felülvizsgálva: 2013. 10. 18.

Biztonsági Adatlap. Készült a 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2013. 10. 18. Verzió száma 8 Felülvizsgálva: 2013. 10. 18. Oldal: 1 / 8 *1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója - 1.1 Az anyag/készítmény azonosítása - Kereskedelmi megnevezés: Putoline GP 10 - Moped 91 kódszám: 570162 - Az anyag/készítmény

Részletesebben

INTO FORTE. : Tel.: 1 476 6464, 06-80-201-199

INTO FORTE. : Tel.: 1 476 6464, 06-80-201-199 BIZTONSÁGI ADATLAP Konform a 1907/2006 EK szabályozással és módosításaival INTO FORTE Kód 108539E Változat 7 A módosítás időpontja 19 Augusztus 2010 1. A készítmény neve Az anyag vagy készítmény azonosítása

Részletesebben

1/8 AQUA-PEROX 35% C < 50% OLDAT. Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint

1/8 AQUA-PEROX 35% C < 50% OLDAT. Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint 1/8 Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag/készítmény azonosítása: Hatóanyag: Hidrogén-peroxid 35% c

Részletesebben

ph csökkentő G -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint)

ph csökkentő G -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosítók Kereskedelmi elnevezés: ph csökkentő-g A keverék/anyag neve: NÁTRIUM-BISZULFÁT GLOBULAR Egyéb nevek, szinonimák:

Részletesebben

Gyártó. Szállító. Súlyszázalék

Gyártó. Szállító. Súlyszázalék Conforms to 93/112/EC and ISO 11014-1 Biztonsági adatlap 1. A Készítmény neve MoTip Réz spray aerozol 400 ml. Terméknév Cikkszám 000561 Termék leírása Kenõanyag keverék.réz Kémiai képlet Sürgõsségi hívószám(hollandia)

Részletesebben

DIÓ 896 KFT. Oxidáló hatású, szil. anyag Kálium-nitrát 3.kat H272 Besorolás a 67/548/EK (DSD) vagy az 1999/45/EK rendelet szerint

DIÓ 896 KFT. Oxidáló hatású, szil. anyag Kálium-nitrát 3.kat H272 Besorolás a 67/548/EK (DSD) vagy az 1999/45/EK rendelet szerint 1/10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Kereskedelmi megnevezések:. Szinonimák: Salétromsav káliumsó; kálium-nitrát Kémiai képlet: KNO 3 A trágya képlete:

Részletesebben

Winnis öko fürdőszoba tisztítószer 500ml 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP

Winnis öko fürdőszoba tisztítószer 500ml 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal, összesen: 7 BIZTONSÁGI ADATLAP A gyártói adatlap kiállításának kelte: 2015.05.28. A magyar változat kiállításának kelte: 2015.06.01. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. A TERMÉK ÉS A VÁLLALAT MEGNEVEZÉSE 1.1 Termék megnevezése: 5 generációs fényrekötő, egykomponensű, alkohol alapú dentin/zománc ragasztó 1.2

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP DIESEL INJEKTOR TISZTÍTÓ ADALÉK 200ml

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP DIESEL INJEKTOR TISZTÍTÓ ADALÉK 200ml REVÍZIÓ DÁTUMA: 12-2011 REVIZIÓ 5 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP STP DIESEL INJEKTOR TISZTÍTÓ ADALÉK 200ml Az (EC) No 453/2010 szabálynak megfelelően 1. AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte (gyártói): 2007. 08. 01. /

Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte (gyártói): 2007. 08. 01. / BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Terméknév: 938/U86 Polivinyl Adhesive Honosítás kelte: 2010. 01. 06. Oldal: 1/(11) 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás

Részletesebben

Tetracycline, hydrochloride, 25 g US22105-25G. Ártalmas. Telefonszám vészhelyzet esetére Swedish Poisons Information Centre : +46 (0)8 331 231

Tetracycline, hydrochloride, 25 g US22105-25G. Ártalmas. Telefonszám vészhelyzet esetére Swedish Poisons Information Centre : +46 (0)8 331 231 GE Healthcare BIZTONSÁGI ADATLAP Megfelel a 2001/58/EKvel módosított 91/155/EGK EK irányelvnek Magyar 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása Terméknév Katalógus szám Tetracycline, hydrochloride,

Részletesebben

Biztonsági adatlap CHESS 50 WG

Biztonsági adatlap CHESS 50 WG 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása A termék elnevezése: Formuláció kód: Felhasználási terület: Rovarölő szer A cég azonosítása Cég Syngenta Crop

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. március 20. felülír minden korábbi kiadást ACTELLIC 50 EC

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. március 20. felülír minden korábbi kiadást ACTELLIC 50 EC 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása Syngenta márkanév Formulációs kód Felhasználási terület A cég azonosítása Cég Rovarölő szer Syngenta Crop Protection

Részletesebben

Biztonsági adatlap PIRIMOR 50 WG. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély mérgező Svájc

Biztonsági adatlap PIRIMOR 50 WG. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély mérgező Svájc 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A termék/készítmény azonosítása Terméknév Formulációs kód Felhasználás Cég Nematocid Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti

Részletesebben

MESTER Purhab Tisztító

MESTER Purhab Tisztító (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 9 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. TIKKURILA Dátum: 2003. 05. 22. BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. A TERMÉK MEGHATÁROZÁSA / ÉS GYÁRTÓJA 1.1 A termékre vonatkozó információ A termék neve: 1.2 A gyártóra

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes komponens Koncentráció Veszélyjel, R-mondatok 1/6 Verzió: 2-HU Készült: 2008 december 4. BIZTONSÁGI ADATLAP k é s z ü l t a 1 9 0 7 / 2 0 0 6 / E K r e n d e l e t n e k m e g f e l e l ő e n 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Készült az 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2006. 04. 03. Verzió száma: 1 Felülvizsgálva: 2009. 05. 21.

Biztonsági Adatlap. Készült az 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2006. 04. 03. Verzió száma: 1 Felülvizsgálva: 2009. 05. 21. Oldal: 1 / 10 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója - 1.1. Az anyag / készítmény azonosítása - Kereskedelmi megnevezés: Mzone elektromos kerékpár akkumulátor - Kémiai megnevezés:

Részletesebben

MELSITT. Címe: Carl Braun Str. 1 D-34212 Melsungen Németország Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat + 36 80 201-199

MELSITT. Címe: Carl Braun Str. 1 D-34212 Melsungen Németország Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat + 36 80 201-199 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító MELSITT Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított Felületfertőtlenítőszer felhasználása ill. ellenjavalt felhasználása A biztonsági

Részletesebben