Beváltói tájékoztató a évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról"

Átírás

1 Beváltói tájékoztató a évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

2 Fontos információk Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, ez év augusztusában megkezdjük a Sodexo utalványok következő évjáratának kibocsátását. Az új utalványok természetesen már a forgalomba hozatal pillanatától elfogadhatók és december 31-ig lesznek érvényesek. A 2014-es utalványképünk megújult, új képet helyeztünk el az utalványok előoldalán. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat! Felhívjuk figyelmét, hogy a 2013-as év végéig párhuzamosan elfogadhatóak lesznek a december 31-ig és a december 31-ig érvényes utalványok. A évi Sodexo utalványok az előző évekhez hasonlóan 90 grammos biztonsági papírból készülnek, mm méretben és különböző címletekben kerülnek forgalomba. Kérjük, csak olyan utalványokat fogadjon el, amelyek színükben, árnyalatukban és az alnyomatuk rajzolatában megegyeznek a tájékoztatóban feltüntetett utalványokkal. Új elem! Az utalványok hátoldalán olyan QR kódot helyeztünk el, ami a felhasználóknak szóló információkat tartalmaz. Felhívjuk figyelmét, hogy az utalványokat az elfogadás után a saját érdekében érvénytelenítse, hogy ezzel kiküszöbölje a későbbi illetéktelen felhasználást. Az utalványokat a hátoldalon található Érvénytelenítés helye feliratú mezőben aláírással, pecsételéssel teheti érvénytelenné. Kérjük, semmilyen fizikai sérülést ne okozzon az utalványokon, és különösen figyeljen arra, hogy a vonalkód ne sérüljön. Az utalványok bal szélén fényes csillogású 5 mm széles hologram csík található, amely teljesen a papír felszínébe simul. A hologram csík direkt fény hatására különböző színekben fénylik. A hologram csík megléte az utalványok elfogadásának és visszaváltásának is alapvető feltétele. Az utalvány bal alsó sarkában a vonalkódtól balra egy 8 x 8 mm-es másik, ún. Datamatrix vonalkódot helyeztünk el, amelyről a biztonsági elemek képi ábrázolása során még bővebben szólunk. Az utalványok egy része perforált tömbös kivitelben kerül kibocsátásra. A gépi feldolgozás érdekében kérjük, az utalványokat a visszaküldést megelőzően egymástól szétválasztani és valamennyi utalványt azonos állásba forgatni szíveskedjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaküldött, ám szét nem választott perforált tömbös utalványok feldolgozási ideje jelentősen megnőhet. Kérjük, figyeljen arra, hogy a perforáció mentén egyesével elválasztott utalványokat ép, sértetlen állapotban küldje vissza részünkre. A gépi feldolgozás során a szakadt, hiányos utalványokat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben az utalványok elfogadásával, kezelésével vagy visszaküldésével kapcsolatban bármilyen jellegű információra van szükség kérjük, keresse ügyfélkapcsolatunkat a címen.

3 SODEXO UTALVÁNYOK ÉRVÉNYESSÉgE ÉS BEVÁLTÁSi HATÁRiDEJE Az utalványokat a vásárlók valamennyi üzletben csak az utalványokon feltüntetett dátumig tehát az érvényességi időn belül használhatják fel. A beváltás után, a felhasználói lejáratot követően beváltó partnereink részére úgynevezett türelmi időt biztosítunk az utalványok beküldésére. Minden utalványunk esetében az adott év december 31-ig érvényes utalványokat a következő év március 31-ig váltjuk vissza. Ez alól kivételt képez a Sodexo ISKOLAKEZDÉSI utalványunk, amelynek érvényességi határideje mindig a mindenkori törvényi előírásokhoz igazodik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a türelmi idő után beküldött utalványokat nem áll módunkban visszaváltani. Érvényességi idő AZ ELFOgADÁS UTÁN KöVETKEZő LÉPÉSEK 1. Az utalványok érvénytelenítése 2. A kísérőjegyzék kitöltése 3. Összekészítés, csomagolás AZ UTALVÁNYOK ÉRVÉNYTELENíTÉSE 4. Az utalványok eljuttatása a Sodexo-hoz Az utalványokat kizárólag azok hátoldalán található keretben, a cég bélyegzőjével vagy aláírással érvénytelenítse. Semmilyen módon ne tegye leolvashatatlanná az utalvány elején található vonalkódot! A vonalkód sérülése késlelteti az utalványok visszaváltását. Kérjük, ügyeljen az utalványok épségére.

4 A KÜLDEmÉNY összekészítése Hogy mind az Ön, mind a Sodexo számára gördülékenyebb legyen az elszámolás folyamata, kérjük, legyen segítségünkre a beváltási folyamat során. Érvénytelenítés és elfogadás után az Ön feladata, hogy szétválasztja a perforált tömbös utalványokat és pontosan kitölti a kísérőjegyzéket. A küldeményben az utalványokat nem kell különválogatnia sem típus, sem címlet szerint. A feldolgozást meggyorsítja, ha az utalványokat 200-asával vagy 500-asával kötegelik. A perforált tömbös kiszerelésnél az utalványokat az alsó és felső éleknél egy könnyen téphető perforáció választja el. Az utalványok a tömbben szalagszerűen követik egymást. perforáció Kérjük elfogadó partnereinket, hogy az utalványokat a visszaküldést megelőzően egymástól szétválasztani és azonos állásba forgatni szíveskedjenek! Kérjük, az utalványok szétválasztásánál mindig kellő óvatossággal járjon el, semmilyen sérülést ne okozzon az egyes utalványokon és különösen figyeljen arra, hogy a vonalkód ne sérüljön! Kérjük, az egyesével szétválasztott utalványokat küldje vissza részünkre. Kérjük, hogy az összekészített utalványokat értékzsákba helyezze, és az igényelt szolgáltatásnak megfelelő jelöléssel (pl. expressz felirat az expressz beváltás szolgáltatás igénybevételéhez) lássa el. A nem megfelelő szolgáltatás igény jelölés esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

5 A kísérőjegyzék kitöltése A Sodexo-tól ben, pdf formátumú fájlban kapott testre szabott kísérőjegyzékek már tartalmazzák az Önök személyes adatait, de kérjük, ellenőrizzék ezek helyességét. Az általunk küldött testre szabott kísérőjegyzékek fénymásolással sokszorosíthatók. Fontos információk A Sodexo Logisztikai Központjába beérkező minden küldemény egységnek egy külön kísérőjegyzéket szükséges tartalmaznia. Amennyiben például egyszerre több értékzsákot juttatnak el hozzánk, akkor értékzsákonként egyet-egyet legyenek kedvesek kitölteni. Kérjük, a kísérőjegyzéknek mindkét (Sodexo-s és beváltói) példányát legyen kedves kitölteni. A különböző utalványtípusokat és címleteket egy kísérőjegyzéken részletezze, összesítse (egy kísérőjegyzéken minden utalványtípust feltüntethet). A kísérőjegyzék adatainak helyes kitöltése az Ön felelőssége. Kérjük, a kitöltésnél fokozottan ügyeljen az adatok pontosságára. A kísérőjegyzék hibás kitöltéséből fakadó adminisztrációs problémák megnehezítik az utalványok kezelését és így késleltethetik az utalványok ellenértékének átutalását. A kísérőjegyzék ellenőrzésre, az esetleges problémák tisztázására szolgál. Az elszámolás alapja minden esetben a Sodexo által elektronikus úton (gépi feldolgozással), a leadott utalványok vonalkódjainak segítségével végzett ellenőrzés. Kísérőjegyzék hiányában vagy annak pontatlan kitöltése esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Saját egyedi kísérőjegyzéket a címen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, a (06 1) as telefonszámon igényelhet.

6 UTALVÁNY LEADÁSI PONTOK Stratégiai beváltási partnerünknél, a METRO áruházakban lehetősége van arra, hogy az Önök által elfogadott Sodexo utalványok értékében a METRO áruház által kibocsátott vásárlási utalványokat kapjon, így ezzel egy időben, egy helyen intézheti az új alapanyagok beszerzését is. AZ UTALVÁNYOK ELJUTTATÁSA A SODEXO-HOZ Értékszállító céggel Értékszállítók igénybevételével az Önök által elfogadott utalványok az erre szakosodott szakértő cégek segítségével biztonságban érkeznek meg Logisztikai Központunkba. Néhány értékszállító partnerünk elérhetősége: Szent György Logisztikai Kft. Telefon: 20/ Royal Sprint Futárszolgálat Telefon: (06 1) és (06 1) Honlap: Személyesen Az utalványok átvétele munkanapokon 9-től 14 óráig történik Logisztikai Központunkban, címünk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. Postai úton értéklevélként feladva Címünk: Sodexo Pass Hungária Kft Budapest, Pf. 72 A postai úton beküldött küldemények közül csak az értéklevélként érkezőkért tudunk felelősséget vállalni, hiszen a Posta is csak az értéklevelekért vállal felelősséget. Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a fizetési határidő kezdete az érintett küldemények Logisztikai Központunkba történő beérkezésének napja, továbbá az eljuttatás formájától függetlenül a Logisztikai Központba történő beérkezéstől vállaljuk a felelősséget az utalványokért.

7 Kérjük, elfogadáskor mindig ellenőrizzék a biztonsági elemeket. Amennyiben nem valódi vagy nem valódi értékű utalványt fogadnak el, annak felelőssége Önöket, az elfogadóhelyet terheli. SODEXO UTALVÁNYOK BiZTONSÁgi ELEmEi hologram csík céglogó biztonsági (guilloche) alnyomat utalvány teljes megnevezése utalvány neve PASS felirat érvényességi idő eseti megszemélyesítés helye a Sodexo csillag motívuma 20 számjegyű OCR kód Datamatrix kód Hátoldal Uv nyomat munkáltató logójának helye címlet értéke számmal kétszer kiírva címlet értéke betűvel kiírva, az utalvány széléig kifuttatva** címlet szövegesen technikai kód*** utalvány sorszáma vonalkód zárókarakter(ek)* érvénytelenítés helye QR kód (felhasználói információk) * A névérték helyiérték számától függően 1, 2 vagy 3 zárókarakter szerepel. A zárókarakterek és a címlet értékének megjelenítése minden esetben összesen hat karakter. ** A szöveg jobb szélén előfordulhat, hogy befejezetlen az utolsó szó. *** Technikai kódunk akár 8 nullát is tartalmazhat. A december 31-ig érvényes utalványtípusokon a december 31-ig érvényes utalványokhoz képest a következő elemek változtak: Az érvényességi idő nagyobb méretű lett. Az utalvány hátoldalán ÚJ felhasználóknak szóló információkat helyeztünk el. QR kód az aktuális kedvezményes vásárlási lehetőségekről.

8 Sodexo AJÁNDÉK utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: vendéglátás, ital, szállás, utazás, üzemanyag, szabadidős tevékenység, ruházat, cipő, tisztítószer, vegyi áru, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, gyógyszer, szépségápolás, egészségmegőrzés, élelmiszer (kivéve fogyasztásra kész étel. Érvényben lévő címletek: 100 Ft, 200 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 650 Ft, Ft, Ft, Ft

9 Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvány Felhasználható tankönyvek, taneszközök és ruházati termékek vásárlására. Ezen utalvány érvényességi ideje a mindenkori érvényes törvényi rendelkezésnek megfelelően korlátozott, 2014-ben a felhasználható az iskolakezdést megelőző 60. naptól év végéig, azaz: től ig. Érvényben lévő címletek: 200 Ft, 450 Ft, 500 Ft, Ft, Ft, Ft Sodexo MELEGÉTEL utalvány Felhasználható ételfogyasztásra és fogyasztásra kész étel vásárlására. Érvényben lévő címletek: 200 Ft, 250 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 600 Ft, Ft

10 Sodexo BÓNUSZ utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: üzemanyag, utazás, szállás, ruházat, sportolás, sportesemény, színház, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, mozi, vendéglátás, egészség, szépségápolás, gyógyszer, élelmiszer. Érvényben lévő címletek: 500 Ft, Ft, Ft, Ft, Ft Sodexo KULTÚRA utalvány Felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére vagy sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 200 Ft, 500 Ft, Ft, Ft

11 Sodexo HAJRÁ! utalvány Felhasználható sportrendezvényre szóló belépőjegy és bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, Ft, Ft, Ft

12

13 AZ UTALVÁNYKÉPEK VÁLTOZÁSA A könnyebb beazonosíthatóság érdekében szeretnénk felhívni utalvány elfogadó partnereink figyelmét azokra a változásokra, melyek segítenek megkülönböztetni a és a év végéig érvényes utalványtípusokat. A címlet számmal kiírt értéke nagyobb méretű lett. ÚJ! Az utalvány hátoldalán QR kódot helyeztünk el, ami a felhasználóknak szóló információkat tartalmaz. ÚJDONSÁG! Honlapunkról (www.sodexo.hu) a következő információs anyagok tölthetők le: Elfogadóhelyi matricáink képe, hogy saját igényei szerint jeleníthesse meg üzletében a Sodexo utalvánnyal történő fizetés lehetőségét. Sodexo logó, hogy saját weboldalán is tudja tájékoztatni vásárlóit, hogy elfogadja a Sodexo utalványokat is. Letölthető 2014-es Beváltói tájékoztató, amelyben többek között extra szolgáltatásainkról (expressz beváltás, utalvány leadási pontok) is tájékozódhat. Sodexo Pass Hungária Kft Telefon: (06 1) Fax: (06 1) Honlap: Logisztikai Központunk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:....................................................... FÜGGETLEN FORGALMAZÓ azonosítószáma:...........................................

Részletesebben

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN juttatások ÉS ÖSZTÖnZŐ SZOLgÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT A Sodexo a STOP Hunger Állítsuk meg az éhezést program keretében támogatja a Gyermekétkeztetési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket.

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket. ÁSZF Általános szerződési Feltételek - Vásárlási tájékoztató. Köszöntjük vásárlóink körében! Kérjük, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban ÁSZF). Felhívjuk szíves figyelmét,

Részletesebben

Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Általános vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek Általános vásárlási feltételek 1. Bevezetés 2. Megrendelés, a szerződés létrejötte, fizetés, 3. Árak 4. Szállítási feltételek 5. Elállási jog 6. Szavatosság és jótállás 7. Fogyasztóvédelmi szervek elérhetősége

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a JKH Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Honvéd u. 1/C.; cégjegyzékszám: 14-09-301285; adószáma: 11231271-2-14;

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Photoline Csomag pontok Kft. (székhelye: 1211 Budapest, Mansfeld p. u. 27.; cégjegyzékszám: 0109977205 és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Általános szerződési feltételek Szavatossági feltételek ruházatra Kérjük, őrizd meg a számlát arra az esetre, ha minőségi problémával fordulnál a HELL Energy Store-hoz. FIGYELEM! Ez a termékkör nem esik

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Derecskei Gyümölcsös Webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven)

Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) Üzletszabályzatunk és segítség az oldal használatához (magyar nyelven) A megrendelés az elektronikus úton történő szerződéskötésre vonatkozó szabályok alapján a 2001.évi CVIII. törvénynek megfelelően történik.

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ

SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ Kérünk mindenkit, amennyiben Résztvevőja kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el jelen tájékoztató anyagunkat, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános Vásárlási feltételek

Általános Vásárlási feltételek Általános Vásárlási feltételek Jelen Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban: Általános Vásárlási Feltételek; ÁVF; vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás jelen weboldal üzemeltetője

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Jelen dokumentum a Címkepláza Kft. által működtetett www.cimkeplaza.hu webcímen elérhető online termékkatalógusban történő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a BS Tanning Kft. (Szolgáltató) által üzemeltetett www.protanhungary.hu webáruházban (a továbbiakban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Masszazsolajok.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS A 2015-ös ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás alkalmazását segítő szakértői háttéranyag Sodexo utalványt vásárló munkáltatók részére! Összegyűjtöttünk Önnek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelent ÁSZF tartalmazza a Kreatív Puzzle Játék webáruházban (továbbiakban Webáruház) történő vásárlás jogi feltételeit, valamint a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerinti

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diamondnails.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

TAKARÉKBANK ZRT. KERESKEDŐI KÉZIKÖNYV a POS terminálon történő bankkártya elfogadásról

TAKARÉKBANK ZRT. KERESKEDŐI KÉZIKÖNYV a POS terminálon történő bankkártya elfogadásról 40/7. sz. melléklet TAKARÉKBANK ZRT. KERESKEDŐI KÉZIKÖNYV a POS terminálon történő bankkártya elfogadásról Tartalom 1. Bevezetés..3 2. A bankkártya elfogadáshoz kapcsolódó fogalmak.....4 3. A bankkártya

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu Ön mint felhasználó a www.burkolo-shop.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1. A Honlapon folytatott

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a www.odaerek.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A www.rpibolt.hu (továbbiakban webáruház) online áruházat az rpi Bolt" egyéni vállalkozás üzemelteti. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a "rpi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.mybabyhug.com webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban:

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek:

Vásárlási feltételek. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek: Vásárlási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI ISMERTETŐ

MUNKÁLTATÓI ISMERTETŐ 1146 Budapest, Thökölyi út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O MUNKÁLTATÓI ISMERTETŐ A béren felüli juttatások alkalmazásához Green Pass 2 Verziószám: IC11 ELSŐ LÉPÉS: A SZABÁLYZAT

Részletesebben

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak!

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak,

Részletesebben