MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA"

Átírás

1 MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA Az MKB Bank Zrt. (a továbbiakban: MKB vagy Bank ) által kibocsátott MKB-WestEnd MasterCard Standard hitelkártyához (a továbbiakban: MKB-WestEnd Élménykártya) kapcsolódó Jutalom Program amelyet a WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltetı Kft. (székhely: 1062 Budapest Váci út 1-3.) (a továbbiakban: WestEnd), mint a Trigránit Management Ingatlankezelı és Hasznosító Kft. (a továbbiakban: TriGránit) kijelölt együttmőködı partnere és a Bank közösen valósít meg részvételi feltételeit (a továbbiakban: Jutalom Program Feltételek ) módosítja a Bank és a WestEnd február 9. napjától a Jutalom Program Feltételek a következık: 1. FOGALMAK 1.1. Jutalom Program: a Bank és a WestEnd által közösen kialakított és megvalósított program, az MKB-WestEnd Élménykártyához kapcsolódva MKB-WestEnd Élménykártya: az MKB-WestEnd MasterCard Standard hitelkártya, amelyet a Bank bocsát ki az MKB-WestEnd Hitelkártya igénylés és szerzıdés (a továbbiakban: Hitelkártya Szerzıdés) feltételei szerint és azokkal összhangban MKB-WestEnd Élménykártyával történı vásárlás: az MKB-WestEnd Élménykártya használatával vásárlás vagy szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése MKB-WestEnd Élménykártyával történı készpénzfelvétel: az MKB WestEnd Élménykártya használatával készpénz felvétele ATM-bıl vagy bankfiókban WestEnd (Törzsvásárlói) Kártya Program: a WestEnd által mőködtetett loyalty kártya rendszer a vásárlói hıség jutalmazására, amely a vásárlások száma és értéke alapján biztosít egyedülálló elınyöket a WestEnd Törzsvásárlói Kártya tulajdonos részére WestEnd (Törzsvásárlói) Kártya: az MKB-WestEnd Élménykártyától és az ahhoz kapcsolódó Jutalom programtól függetlenül, azzal párhuzamosan mőködı, a WestEnd által a WestEnd Kártya Program keretében kibocsátott loyalty, azaz hőség kártya, mely tulajdonosát különbözı, a WestEnd által nyújtott kedvezmények, elınyök igénybevételére jogosítja fel Bevásárlóközpont: WestEnd City Center Bevásárlóközpont, címe: Budapest 1062, Váci út 1-3.

2 1.8. WestEnd Kártya Pontok: a Bevásárlóközpontban mıködı, a WestEnd Törzsvásárlói Kártya birtokosok számára a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programhoz kapcsolódóan kialakított információs pultok WestEnd Vásárlási Utalvány vagy WestEnd Utalvány: a WestEnd Vásárlási Utalvány egy olyan különbözı (3.000,- Ft, vagy 5.000, - Ft vagy ,- Ft) névértékő vásárlási utalvány, amely a Bevásárlóközpontban található WestEnd (Vásárlási) Utalványt elfogadó üzletekben történı, az adott utalvány névértékét elérı vagy meghaladó összegő vásárlásoknál használható fel az utalványon szereplı érvényességi határidın belül WestEnd Vásárlási Utalvány Elfogadó hely: a Bevásárlóközpontban mőködı WestEnd Vásárlási Utalványokat beváltó üzletek, melyek a vásárlási utalvány elfogadására vonatkozó matricákkal kerülnek megkülönböztetésre. A WestEnd Vásárlási Utalványt elfogadó üzletek mindenkori listája megtalálható a WestEnd honlapján Üzletszabályzat: az MKB Bank Zrt.-nek a bankszámlák vezetésérıl, a betétgyőjtésrıl és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzata Bank Honlapja: az MKB Internetes honlapja, címe: WestEnd Honlapja: a WestEnd Internetes honlapja címe: Élménykártya számlakivonat: az MKB-WestEnd Élménykártya (MasterCard Standard hitelkártya) számlakivonata, amelyet a Bank minden hónap utolsó banki munkanapján készít. 2. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A JUTALOM PROGRAMBAN 2.1. Az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés Bank általi elfogadásával az igénylı, mint MKB-WestEnd Élménykártya-kártyabirtokos (a továbbiakban: Kártyabirtokos) a Jutalom Program résztvevıjévé és egyúttal jogosulttá válik a WestEnd Törzsvásárlói Kártya birtoklására is A Jutalom Programban az MKB-WestEnd Élménykártya társkártya-birtokosok nem vehetnek részt Az MKB-WestEnd Élménykártya igénylésének nem feltétele, hogy az Igénylı rendelkezzék WestEnd Törzsvásárlói Kártyával Amennyiben a Kártyabirtokos az MKB-WestEnd Élménykártya igénylésekor már rendelkezik WestEnd Törzsvásárlói Kártyával, annak számát az MKB-WestEnd Élménykártya Igénylés és szerzıdésben meg kell adnia Az igényléskor WestEnd Törzsvásárlói Kártyával nem rendelkezı Kártyabirtokos érvényes MKB-WestEnd Élménykártyája bemutatásával a Bevásárlóközpontban a WestEnd Kártya Pontok bármelyikén átveheti WestEnd Törzsvásárlói Kártyáját, az MKB-WestEnd Élménykártya lejárata napjának 24. órájáig.

3 2.6. A Kártyabirtokos a WestEnd Törzsvásárlói Kártya használatakor élvezi mindazokat az elınyöket és kedvezményeket, amelyeket a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Program keretében a WestEnd nyújt törzsvásárlóinak A Kártyabirtokosnak a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programban való részvétele bármely okból történı megszőnése nem érinti az MKB-WestEnd Élménykártyára vonatkozó szerzıdés hatályát Az MKB-WestEnd Élménykártyára vonatkozó szerzıdés megszőnését követıen a WestEnd Törzsvásárlói Kártyabirtokos ügyfél továbbra is jogosult a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programban való részvételre, a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programban meghatározott feltételek szerint A Jutalom Programban nem vehetnek részt a Bank, illetve a WestEnd alkalmazottai, valamint mindezen személyek hozzátartozói (a Ptk b) pontjában meghatározottak szerint), de e személyek is jogosultak MKB-WestEnd Élménykártya igénylésére és használatára, valamint a WestEnd Törzsvásárlói Programban való részvételre, az ott meghatározott feltételek szerint Abban az esetben, ha a Jutalom Programban részvételre jogosult valamely Kártyabirtokos nem kíván részt venni a Jutalom Programban, errıl bármikor, teljes bizonyító erejő magánokiratba foglalva írásban tájékoztathatja a Bankot. Ilyen tájékoztatás hiányában a Kártyabirtokosok az MKB-WestEnd Élménykártya átvételével a jelen Feltételeket önmagukra nézve kötelezınek ismerik el. 3. A JUTALOM PROGRAM KERETÉBEN BIZTOSÍTOTT JUTALMAK ÉS KEDVEZMÉNYEK 3.1. A Jutalom Program keretében a Kártyabirtokos az alábbi jutalmakra jogosult: a) Díjmentes parkolás b) Elsı vásárláshoz kötött jutalom 3.2. Díjmentes parkolás A Kártyabirtokos a WestEnd Törzsvásárlói Kártya birtokában függetlenül attól, hogy mikor kapta azt - jogosult 2.000,- Ft, azaz kettıezer forintos díjmentes parkolásra a Bevásárlóközpontban, melyet a WestEnd Törzsvásárlói Kártya használatával érvényesíthet A Kártyabirtokos, amennyiben az MKB-WestEnd Élménykártya igénylésekor még nem rendelkezik WestEnd Törzsvásárlói Kártyával, a díjmentes parkolást a WestEnd Törzsvásárlói Kártya átvételének pillanatától azonnal felhasználhatja, tekintettel arra, hogy a részére átadott WestEnd (Törzsvásárlói) Kártya az átadáskor már rendelkezik a 2.000,- Ft parkolási összeg feltöltéssel Az a Kártyabirtokos, aki már MKB-WestEnd Élménykártya igénylésének pillanatában rendelkezett WestEnd Törzsvásárlói Kártyával, a díjmentes parkolást az MKB-WestEnd Élménykártya igénylésének hónapját követı hónap 5. naptári napjától használhatja fel

4 WestEnd Törzsvásárlói Kártyájával. A 2.000,- Ft parkolási összeg a WestEnd Törzsvásárlói Kártyájára kerül feltöltésre - az adott hónapban jogosultakkal együtt a havi összesítés után így az azt követı hónap 5. naptári napjától vehetı igénybe Elsı vásárláshoz kötött jutalom A Kártyabirtokos érvényes, aktivált MKB-WestEnd Élménykártyájával történı elsı vásárlását követı 6. (hatodik) munkanaptól jogosult 3.000,-Ft, azaz Háromezer forint összegő WestEnd Vásárlási Utalvány (továbbiakban: Elsı Vásárlási Utalvány) átvételére az MKBWestEnd Élménykártyája bemutatásával, a Bevásárlóközpontban mőködı Kártya Pontok helyszínein, az elsıként kibocsátott MKB-WestEnd Élménykártyával történı elsı vásárlást követı 6. (hatodik) hónap végéig. Az Elsı Vásárlási Utalvány átvételére a Kártyabirtokos csak egy alkalommal jogosult, akkor is, ha az elsıként kibocsátott MKB- WestEnd Élménykártya a kibocsátást követı 6 hónapon belül valamely okból megszőnik, és a Bank a megszőnt MKB-WestEnd Élménykártya helyett újat bocsát ki a Kártyabirtokos számára Az Elsı Vásárlási Utalvány átvételekor a Kártyabirtokos átadás-átvételi elismervényt ír alá, amelyen megadja alábbi adatait: - Nevét - Születési dátumát, - Lakcímét, - MKB-WestEnd Élménykártya számát, Az Elsı Vásárlási Utalvány beváltható a WestEnd Vásárlási Utalvány Elfogadó helyeken.. 4. JUTALOMRA JOGOSULTSÁG FELTÉTELEI, A NYILVÁNTARTÁS ÉS A FELHASZNÁLÁS SZABÁLYAI 4.1. A Jutalom Programról a Bank az Élménykártya számlakivonaton, valamint a Bank Honlapján ad tájékoztatást. 5. AZ MKB FELELÕSSÉGÉRE VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEK 5.1. Az MKB felelıssége az MKB-WestEnd Élménykártya kibocsátására és használatának biztosítására terjed ki az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés és szerzıdésben, az Üzletszabályzatban, valamint a jelen Jutalom Program Feltételekben meghatározott feltételekkel Nem felel a Bank a WestEnd Törzsvásárlói Kártya és a hozzá kapcsolódó WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programért és az annak keretében nyújtott szolgáltatásokért és kedvezményekért Minden, az 5.1. pont hatálya alá nem tartozó, a WestEnd Törzsvásárlói Kártya Programmal kapcsolatos panasz rendezése a WestEnd kötelezettsége és felelıssége, a hozzá benyújtott, a hivatkozott körbe tartozó reklamációkat a Bank a WestEnd részére továbbítja.

5 5.4. A Bank kizárja a felelısségét bármely sikertelen, meghiúsult kártyahasználat tekintetében, illetve ennek Jutalom Programban való részvételi lehetıséget érintı hatása vonatkozásában. 6. A JUTALOM PROGRAM HATÁLYA 6.1. A Jutalom Program a Kártyabirtokos számára akkor kezdıdik, amikor az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés és szerzıdés hatályba lép, és annak megszőnésével megszőnik Megszőnik a Jutalom Program hatálya abban az esetben is, ha bármely okból megszőnik a Jutalom Program A jelen Jutalom Program Feltételeket az MKB bármikor jogosult egyoldalúan módosítani. A módosításról a Bank a mindenkori MKB-WestEnd Élménykártyára vonatkozó Kondíciós Listában és Honlapján tájékoztatja a Kártyabirtokosokat. Abban az esetben, ha a Kártyabirtokos a módosított Feltételeket nem kívánja elfogadni, a tájékoztatás közzétételét követı 30 (harminc) napon belül jogosult azonnali hatállyal felmondani a MKB-WestEnd Élménykártya Igénylés és Szerzıdést. Ezen határidı elteltét követıen a módosítást a Bank a Kártyabirtokos részérıl elfogadottnak tekinti A Jutalom Programot a Bank jogosult egyoldalúan bármikor indoklási kötelezettség nélkül megszüntetni A Jutalom Program megszőnésérıl a Bank írásban tájékoztatja a Kártyabirtokosokat, egyidejőleg nem azonnali hatályú felmondással megszüntetve az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés és szerzıdést is. 7. EGYÉB FELTÉTELEK 7.1. A Jutalom Programmal kapcsolatos egyéb, a jelen Jutalom Program Feltételekben nem szabályozott feltételeket a Bank és a Kártyabirtokos jogviszonyában az Üzletszabályzat, az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés és szerzıdés, valamint a Bank vonatkozó kondíciós listái tartalmazzák A jelen Jutalom Program Feltételek az MKB-WestEnd Élménykártya igénylés és szerzıdés elválaszthatatlan részét képezik. Budapest június 18. MKB BANK Zrt.

Hatályos: július 1-étől

Hatályos: július 1-étől Miles & More MKB MasterCard Gold és Standard, valamint Miles & More MKB MasterCard Gold PayPass és Standard PayPass hitelkártyákhoz kapcsolódó utazási mérföldgyűjtő program feltételei (Mérföldgyűjtő Feltételek)

Részletesebben

HIRDETMÉNY A BANKKÁRTYA KONDÍCIÓS LISTA Magánszemélyek részére vonatkozó kondícióinak változásáról

HIRDETMÉNY A BANKKÁRTYA KONDÍCIÓS LISTA Magánszemélyek részére vonatkozó kondícióinak változásáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cgj.sz.: 01-10-041004) ezúton értesíti tisztelt Üzletfeleit, hogy a CIB Bank Bankkártyák vonatkozó kondíciói 2012. augusztus 15-i hatállyal a következık

Részletesebben

BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára

BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára BANKKÁRTYA IGÉNYLŐLAP Magánszemélyek számára Bank tölti ki: Számlatulajdonos KUT azonosító:... Számlatulajdonos Globus azonosító:... Számlatulajdonos családi és utóneve: Születés helye, ideje: FŐKÁRTYÁRA

Részletesebben

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény Fair számlacsomag kampány Hirdetmény A Sberbank Magyarország Zrt. (székhely: 1088, Budapest, Rákóczi út 7., Cg. szám: 01-10-041720, Nyilvántartásba vevő hatóság a Fővárosi Törvényszék, a továbbiakban Bank

Részletesebben

HIRDETMÉNY. KEDVEZMÉNNYEL IGÉNYBEVEHETŐ TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK Termék / Szolgáltatás neve. SZOLGÁLTATÁSOK Termék / Szolgáltatás neve

HIRDETMÉNY. KEDVEZMÉNNYEL IGÉNYBEVEHETŐ TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK Termék / Szolgáltatás neve. SZOLGÁLTATÁSOK Termék / Szolgáltatás neve HIRDETMÉNY A Magánszemélyek részére szóló BANKKÁRTYA Kondíciós lista és a Munkavállalói Juttatási Csomag (XXL) A Csoport partnereinek természetes személy munkavállalói részére szóló Kondíciós lista 2017.

Részletesebben

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat 1.) Kedvezmény Kártya A Kedvezmény Kártya Program (továbbiakban: Program ) olyan csoportos vevıjutalmazási rendszer, amelyben a Programban

Részletesebben

Takarékszövetkezeti Üzletszabályzat EUROSMS. szolgáltatások nyújtására

Takarékszövetkezeti Üzletszabályzat EUROSMS. szolgáltatások nyújtására Takarékszövetkezeti Üzletszabályzat EUROSMS szolgáltatások nyújtására Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 2. Általános Szerzıdési Feltételek 3. Ügyfél azonosítás 4. Számlakivonat 5. EUROSMS szolgáltatás ellenértéke

Részletesebben

HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS

HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS HITELKÁRTYA SZERZŐDÉS Jelen hitelkártya szerződés (a továbbiakban: Szerződés) a CIB Bank Zrt. (székhely/levelezési címe: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;

Részletesebben

Több mint lehetıség START

Több mint lehetıség START Több mint lehetıség START Napra kész információk a START, START PLUSZ és START EXTRA kártyákról FONTOS! A kártyákat közvetlenül a munkába állás idıpontja elıtt célszerő igényelni START kártya Az a személy,

Részletesebben

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat)

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) 1. A kampány meghirdetője Az AXA Bank Europe SA Magyarországi

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: július 16-ától Közzétéve: április 16.

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: július 16-ától Közzétéve: április 16. Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Közzétéve: 2012. április 16. Tartalomjegyzék Folyószámlahitel... 4 MKB Személyi Kölcsön... 5 Standard Hitelkártya termékek...

Részletesebben

Raiffeisen Mobil Banking

Raiffeisen Mobil Banking Raiffeisen Mobil Banking Használati útmutató Magánszemélyeknek 2013. május 1. BEVEZETÉS Kedves Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mobil Banking felhasználók között. Szolgáltatásunkat azzal

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MASTERCARD ÜZLETI DEVIZAKÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: július 1. (A változások a szövegben dılten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MASTERCARD ÜZLETI DEVIZAKÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: július 1. (A változások a szövegben dılten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZİDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú MasterCard Üzleti Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

Tájékoztató a fedezet nélküli Raiffeisen Újrakezdés Hitelrıl

Tájékoztató a fedezet nélküli Raiffeisen Újrakezdés Hitelrıl Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztató kiadványunk azon Ügyfeleinknek szól, akiknek havi törlesztési terhe jelentısen megnıtt a korábbiidıszakhoz képest, vagy váratlan élethelyzettel szembesültek és a havi

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja: 2017. szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató 1 / 5 Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás általános ismertetése... 3 2. Fizetés menete... 3 3. Elfogadott kártyatípusok... 3 4. Megrendelés lemondása, reklamáció...

Részletesebben

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes.

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes. Tájékoztató a havi 2 díjmentes készpénzfelvételről, a nyilatkozatok Központi Nyilvántartásáról, valamint a bankkártya napi készpénzfelvételi limitének alapbeállításáról Érvényes: 2015. január 9-től A pénzforgalmi

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

Közlemény. A Díjszabás B fejezete kiegészül az alábbi, 18. Elıfizetıi Szerzıdés másolatának

Közlemény. A Díjszabás B fejezete kiegészül az alábbi, 18. Elıfizetıi Szerzıdés másolatának Közlemény A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Elıfizetıit, hogy 2009. április 25-i hatállyal az Általános Szerzıdési Feltételek az alábbiak szerint módosul: A törzsrész 9.4., Csomagkapcsolt

Részletesebben

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés értéknapja 2015. augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. február 28-tól Tájékozatjuk

Részletesebben

SZÁMLANYITÁSI AKCIÓ. 1) A Fogyasztók részére szóló CIB Kártyázó Számlacsomagokra vonatkozó kondíciós lista a következők szerint módosul:

SZÁMLANYITÁSI AKCIÓ. 1) A Fogyasztók részére szóló CIB Kártyázó Számlacsomagokra vonatkozó kondíciós lista a következők szerint módosul: HIRDETMÉNY A Fogyasztók részére szóló ok kondíciós lista, Fogyasztók részére szóló CIB Általános Számla kondíciós lista, Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó kondíciós Lista, Magánszemélyek bankszámláira

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2012. JÚNIUS 10. NAPJÁTÓL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. típusok típusa k fedezetéül szolgáló Bankszámla

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A módosított Általános Üzleti Feltételek a mai naptól megtekinthetı a Bank honlapján (www.raiffeisen.hu), valamint a bankfiókokban.

HIRDETMÉNY. A módosított Általános Üzleti Feltételek a mai naptól megtekinthetı a Bank honlapján (www.raiffeisen.hu), valamint a bankfiókokban. HIRDETMÉNY A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Általános Üzleti Feltételei módosulnak. A módosítás az Általános Üzleti Feltételek alábbi pontjait érinti: 1. rész: II. fejezet

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: február 7-étıl

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: február 7-étıl Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Tartalomjegyzék Folyószámlahitel... 4 MKB Személyi Kölcsön... 5 Standard Hitelkártya termékek... 6 Gold Hitelkártya termékek...

Részletesebben

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó 5. sz. mellékletének

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Hirdetmény.. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. [1] Az itt feltüntetett OBA logó arról

Részletesebben

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2016. július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY. - a Megbízások átvételéről és teljesítéséről Magánszemélyek bankszámláira, valamint letéti őrzési számlákra vonatkozó Banki órarend,

HIRDETMÉNY. - a Megbízások átvételéről és teljesítéséről Magánszemélyek bankszámláira, valamint letéti őrzési számlákra vonatkozó Banki órarend, HIRDETMÉNY letéti őrzési számlákra vonatkozó Banki órarend, letéti őrzési számlákra vonatkozó Hétvégi Banki órarend, letéti őrzési számlákra vonatkozó Munkanapnak minősülő Szombati napokra vonatkozó Banki

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig.

FONTANA Credit Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI. Érvényes: október 31-ig. HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓI Érvényes: 2015. október 31-ig. Kártyatermékek: Kölyökkártya Maestro Ifjúsági kártya Maestro MC Standard Kártyadíjak Éves díj 0 500 1 000 2 500 Társkártya éves

Részletesebben

Sárospatak Város Jegyzıjétıl

Sárospatak Város Jegyzıjétıl Sárospatak Város Jegyzıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: spatak.ph@t-online.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek - a helyi iparőzési adóról

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla + 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó CIB Hitelkártya akcióról

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó CIB Hitelkártya akcióról RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2016. CIB Hitelkártya akcióról A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004) (a

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhetı chip kártyák Hatályos: 2013.

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT JAVÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT JAVÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT JAVÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya . Lakossági Hirdetmény. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. december 07. napjától Közzététel napja: 2015. szeptember 18. Módosított közzététel napja: 2015.

Részletesebben

2013. február 15. napjától hatályos módosításáról

2013. február 15. napjától hatályos módosításáról H I R D E T M É N Y a CIB Bázis Üzleti, CIB Partner Üzleti, CIB Mikro Üzleti számlavezetési csomag Kondíciós Lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek a CIB Non-Profit

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya . Lakossági Hirdetmény. 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. Módosított közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/2) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. 02.28-tól Tájékoztatjuk

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Hatályos: 2017. július 17. napjától Közzététel napja: 2017. április 28. FHBLibri Kultúrakártya

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBLibri Kultúrakártya nem

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. CIB MOBILBANK ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA. hatályos március 15. napjától

A CIB Bank Zrt. CIB MOBILBANK ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA. hatályos március 15. napjától A CIB Bank Zrt. CIB MOBILBANK ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA hatályos 2014. március 15. napjától A jelen Különös Üzletszabályzatban használt definíciók és kifejezések a

Részletesebben

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2013. augusztus 28-ától Közzétéve: 2013. június 24.

Kondíciós lista magánszemélyek részére. III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek. Érvényes: 2013. augusztus 28-ától Közzétéve: 2013. június 24. Kondíciós lista magánszemélyek részére III/1. Biztosíték nélküli hiteltermékek Közzétéve: 2013. június 24. Tartalomjegyzék MKB Folyószámlahitel... 4 MKB Frissítı és MKB Frissítı Extra Folyószámlahitel...

Részletesebben

BANKGARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT

BANKGARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT BANKGARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. A bankgarancia fogalma és általános szabályai... 3 3. A bankgarancia fajtái... 4 4. Bankgarancia nyújtás... 4 5. Hatálybalépés...

Részletesebben

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó 5. sz. mellékletének

Részletesebben

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től I. Általános rendelkezések 1. A vásárlás visszatérítési program kizárólag a Bank OneCard Standard

Részletesebben

TATA Kártya (Ifjúsági) Általános Szerzıdési Feltételek

TATA Kártya (Ifjúsági) Általános Szerzıdési Feltételek TATA Kártya (Ifjúsági) Általános Szerzıdési Feltételek Jelen Általános Szerzıdési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Tata Város Önkormányzata, illetve az általa megbízott gazdasági

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék faragó Lakossági Bankszámla 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. március 16. napjától visszavonásig 1 Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy az

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra vonatkozóan

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

Sárospatak Város Alpolgármesterétıl

Sárospatak Város Alpolgármesterétıl Sárospatak Város Alpolgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Tisztelt Képviselı-testület! ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek

Részletesebben

Hirdetmény. Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, CIB Kártyázó Számlacsomag Kondíciós lista

Hirdetmény. Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, CIB Kártyázó Számlacsomag Kondíciós lista Hirdetmény Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, Kondíciós lista Kondíciós lista CIB Prémium Magánszámla csomag Prémium magánszemélyek részére, Kondíciós

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista II. Érvényben: 2014. március 17-tıl visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Sárospatak Város Alpolgármesterétıl

Sárospatak Város Alpolgármesterétıl Sárospatak Város Alpolgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E LİTERJESZTÉS - Képviselı-testületnek - a Sárospatak Kártya bevezetésérıl

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex, valamint Üdvözlő 7 számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex, valamint Üdvözlő 7 számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2017. novemver 15-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex,

Részletesebben

HIRDETMÉNY. hatályos március 15-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban)

HIRDETMÉNY. hatályos március 15-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban) HIRDETMÉNY hatályos 2010. március 15-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig MBI bankszámla kondíciói (Ft-ban) Bankszámla devizaneme MBI bankszámla kondíciói Kamat/Hozam Magánszámla: Éves kamat 1-500.000,-

Részletesebben

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2018.04.01-től Ezúton tájékoztatjuk,

Részletesebben

Hirdetmény szeptember 14-i módosításról.

Hirdetmény szeptember 14-i módosításról. Hirdetmény - a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére Kondíciós Lista, - a CIB Optimum Hitelkártya Magánszemélyek részére Kondíciós

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya

Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya és Bevásárlókártya Kondíciós Lista Érvényben: 2009. április 3-tól visszavonásig 1. Kedvezmények Éves díj Bankszámlánként az első bankkártya első éves díjára az

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. HIRDETMÉNY 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági Mastercard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes

Részletesebben

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA. Általános Szerződési Feltételek

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA. Általános Szerződési Feltételek FTC SZURKOLÓI KÁRTYA Általános Szerződési Feltételek Az FTC Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 129.; cégjegyzékszám: 01-10-044877; adószám: 12956661-2-43; a

Részletesebben

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. A faktoring fogalma és általános szabályai... 3 3. Faktoring nyújtás feltételrendszere... 4 4. Hatálybalépés... 5 2 1. Bevezetı

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget. Bankszámlaszám: 11705008-29904697 (OTP Bank) MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Név: Adószám: Bankszámlaszám: Cím: E-mail cím: Kapcsolattartó neve: Kapcsolattartó telefonszáma: mint Munkáltató,

Részletesebben

Hatályos: augusztus 17. napjától Közzététel napja: május 31. Módosított közzététel napja: június 14.

Hatályos: augusztus 17. napjától Közzététel napja: május 31. Módosított közzététel napja: június 14. Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. CIB MOBILBANK SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

A CIB BANK ZRT. CIB MOBILBANK SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE A CIB BANK ZRT. CIB MOBILBANK SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Hatályos: 2014. március 15. napjától 2 1. A SZÁMLAFIGYELŐ RENDSZER... 3 2. A KÁRTYAFIGYELŐ

Részletesebben

HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona. Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01.

HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona. Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01. HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01. Tartalom 1. Preambulum... 3 2. Fogalmak... 3 3. Hatály... 4 4. Kibocsátás... 4 4.1 Megjelenés:... 4 4.2 Címletek... 4 4.3

Részletesebben

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Városkártya hirdetmény. sorszám: (2017/VKH/01) Érvényben: tól

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Városkártya hirdetmény. sorszám: (2017/VKH/01) Érvényben: tól O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Városkártya hirdetmény sorszám: (2017/VKH/01) Érvényben: 2017.08.30-tól A jelen Hirdetményben szereplő kondíciók az O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.

Részletesebben

HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5

HUF EUR, USD 3 Esedékesség. a futamidőnek megfelelő BUBOR 4 + 3% / 5% 5 Kondíciós lista magánszemélyek részére Fizetési számla követelés vagy állampapír fedezete mellett nyújtott, fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan, magánszemélyek részére 1. A hitelkeret

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Multipont bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY. hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói Bankszámla devizaneme XGA bankszámla kondíciói Kamat/Hozam Magánszámla: Éves kamat 1-500.000,- Ft

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. április 14-tıl visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerzıdési Feltételek 2011. február 15-i változásáról

Tájékoztató az Általános Szerzıdési Feltételek 2011. február 15-i változásáról Tájékoztató az Általános Szerzıdési Feltételek 2011. február 15-i változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerzıdés részét képezı Általános Szerzıdési Feltételeink

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Bookline Bankkártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 7. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBBookline Bankkártya Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. április 09. napjától FHBBookline Bankkártya nem

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére VISA Electron² Cirrus/Maestro Kártya kibocsátáshoz kapcsolódó díjak¹ Főkártya éves díja * 1 500,00 Ft 1 500,00 Ft Társkártya éves díja 1 500,00

Részletesebben

HIRDETMÉNY. 1. rész XVII. Fizetési számlakivonat fejezet kiegészül egy új, 17.5 ponttal, valamint módosulnak 2. rész alábbi pontjai:

HIRDETMÉNY. 1. rész XVII. Fizetési számlakivonat fejezet kiegészül egy új, 17.5 ponttal, valamint módosulnak 2. rész alábbi pontjai: HIRDETMÉNY A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Általános Üzleti Feltételei módosulnak. A módosítás az Általános Üzleti Feltételek alábbi pontjait érinti: 1. rész XVII. Fizetési

Részletesebben

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS HIRDETMÉNY

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS HIRDETMÉNY PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. augusztus 8-tól A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS Az MKB Bank Zrt. ( Bank ) a Prémium Szolgáltatás keretében mintaportfólió alapú befektetési tanácsadást nyújt Ügyfelei

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. október 16. napján Hatályos: 2015. október 19-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2015. október 19-től az Erste Bank két új szolgáltatást

Részletesebben

HIRDETMÉNY. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank

HIRDETMÉNY. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank HIRDETMÉNY Kondíciós lista CIB Babakötvény Program Devizabelföldi magánszemélyek részére, CIB OBA elkülönített számla, CIB Betétszámla, CIB Takarékszámla, CIB Kamatkirály számla Kondíciós lista magánszemélyek

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatások díjai

Bankkártya Szolgáltatások díjai Bankkártya Szolgáltatások díjai Közzététel: 2017. április 21. napján Hatályos: 2017. április 24-től 1. Lakossági Keretszerződések esetében nyújtott bankkártya szolgáltatások A Bank 2016. december 21-től

Részletesebben

HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2017. október 1-től (tartalmazva a 2018. február 21-től hatályba lépő módosítást) I. Általános rendelkezések 1. A

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA FTC SZURKOLÓI KÁRTYA Általános Szerződési Feltételek Az FTC Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 129.; cégjegyzékszám: 01-10-044877; adószám: 12956661-2-43; a

Részletesebben

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK

TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2016. novemver 09-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex,

Részletesebben

Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről

Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről Tájékoztató a díjtól és költségtől mentes készpénzkifizetés, illetve készpénzfelvétel lehetőségéről Tisztelt Ügyfelünk! A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (továbbiakban:

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

Készpénzforgalmi szolgáltatások üzletszabályzata

Készpénzforgalmi szolgáltatások üzletszabályzata Készpénzforgalmi szolgáltatások üzletszabályzata 2012. január 1. 1 1 A Igazgatóságának (15/2009. és a módosításokra vonatkozó 46/2006. számú) jóváhagyó határozatai alapján történı hatálybalépés idıpontja:

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 73 MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Tulajdonosi hozzájárulás tárgyi eszköz (földkábel) térítésmentes átadás-átvételéhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2015. augusztus 14-étől I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + 5% Kezelési költség, kamat módjára számítandó (évi) Állami

Részletesebben

ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI

ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI ERSTE SUPERSHOP BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA PONTGYŰJTŐ FELTÉTELEI Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő utca 24., a továbbiakban: Bank ) és a SuperShop Kft. (1117 Budapest, Október huszonharmadika

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A MULTIPONT KÁRTYÁKRÓL A hatályba lépés napja: október 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK A Multipont bankkártyák a Bank által kért adatok /dokumentumok rendelkezésre bocsátása/ bemutatása mellett, a lentebb meghatározott feltételek együttes teljesítése esetén

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben