JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT"

Átírás

1 JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT Beváltói tájékoztató a évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról

2 FONTOS INFORMÁCIÓK Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, 2015 augusztusában megkezdjük a Sodexo utalványok következő évjáratának kibocsátását. Az új utalványok természetesen már a forgalomba hozatal pillanatától elfogadhatók és december 31-ig lesznek érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy a 2015-es év végéig párhuzamosan elfogadhatóak lesznek a december 31-ig és a december 31-ig érvényes utalványok. A évi Sodexo utalványok az előző évekhez hasonlóan 90 grammos biztonsági papírból készülnek, mm méretben és különböző címletekben kerülnek forgalomba. Kérjük, csak olyan utalványokat fogadjon el, amelyek színükben, árnyalatukban és az alnyomatuk rajzolatában megegyeznek a tájékoztatóban feltüntetett utalványokkal. Felhívjuk figyelmét, hogy az utalványokat az elfogadás után a saját érdekében érvénytelenítse, hogy ezzel kiküszöbölje a későbbi illetéktelen felhasználást. Az utalványokat a hátoldalon található Érvénytelenítés helye feliratú mezőben aláírással, pecsételéssel teheti érvénytelenné. Kérjük, semmilyen fizikai sérülést ne okozzon az utalványokon, és különösen figyeljen arra, hogy a vonalkód ne sérüljön. Az utalványok bal szélén fényes csillogású 5 mm széles hologram csík található, amely teljesen a papír felszínébe simul. A hologram csík direkt fény hatására különböző színekben fénylik. A hologram csík megléte az utalványok elfogadásának és visszaváltásának is alapvető feltétele. Az utalvány bal alsó sarkában a vonalkódtól balra egy 8 x 8 mm-es másik, ún. Datamatrix vonalkódot helyeztünk el, amelyről a biztonsági elemek képi ábrázolása során még bővebben szólunk. Az utalványok egy része perforált tömbös kivitelben kerül kibocsátásra. A gépi feldolgozás érdekében kérjük, az utalványokat a visszaküldést megelőzően egymástól szétválasztani és valamennyi utalványt azonos állásba forgatni szíveskedjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaküldött, ám szét nem választott perforált tömbös utalványok feldolgozási ideje jelentősen megnőhet. Kérjük, figyeljen arra, hogy a perforáció mentén egyesével elválasztott utalványokat ép, sértetlen állapotban küldje vissza részünkre. A gépi feldolgozás során a szakadt, hiányos utalványokat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben az utalványok elfogadásával, kezelésével vagy visszaküldésével kapcsolatban bármilyen jellegű információra van szükség kérjük, keresse ügyfélkapcsolatunkat a címen.

3 SODEXO UTALVÁNYOK ÉRVÉNYESSÉGE ÉS BEVÁLTÁSI HATÁRIDEJE Az utalványokat a vásárlók valamennyi üzletben csak az utalványokon feltüntetett dátumig tehát az érvényességi időn belül használhatják fel. A beváltás után, a felhasználói lejáratot követően beváltó partnereink részére úgynevezett türelmi időt biztosítunk az utalványok beküldésére. Minden utalványunk esetében az adott év december 31-ig érvényes utalványokat a következő év március 31-ig váltjuk vissza. Ez alól kivételt képez a Sodexo ISKOLAKEZDÉSI utalványunk, amelynek érvényességi határideje mindig a mindenkori törvényi előírásokhoz igazodik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a türelmi idő után beküldött utalványokat nem áll módunkban visszaváltani. Érvényességi idő AZ ELFOGADÁS UTÁN KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK 1. Az utalványok érvénytelenítése 2. A kísérőjegyzék kitöltése 3. Összekészítés, csomagolás AZ UTALVÁNYOK ÉRVÉNYTELENÍTÉSE 4. Az utalványok eljuttatása a Sodexo-hoz Az utalványokat kizárólag azok hátoldalán található keretben, a cég bélyegzőjével vagy aláírással érvénytelenítse. Semmilyen módon ne tegye leolvashatatlanná az utalvány elején található vonalkódot! A vonalkód sérülése késlelteti az utalványok visszaváltását. Kérjük, ügyeljen az utalványok épségére.

4 A KÜLDEMÉNY ÖSSZEKÉSZÍTÉSE Hogy mind az Ön, mind a Sodexo számára gördülékenyebb legyen az elszámolás folyamata, kérjük, legyen segítségünkre a beváltási folyamat során! Érvénytelenítés és elfogadás után az Ön feladata, hogy pontosan kitölti a kísérőjegyzéket. A küldeményben az utalványokat nem kell különválogatnia sem típus, sem címlet szerint. A feldolgozást meggyorsítja, ha az utalványokat 200-asával vagy 500-asával kötegelik. Kérjük, hogy az összekészített utalványokat értékzsákba helyezze, és az igényelt szolgáltatásnak megfelelő jelöléssel (pl. EXPRESSZ felirat az Expressz beváltás szolgáltatás igénybevételéhez) lássa el. A nem megfelelő szolgáltatás igény jelölés esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. ADATVÁLTOZÁSOK BEJELENTÉSE Amennyiben az utalványok elfogadásához kapcsolódó adatokban (jogi adatok változása, bankszámlaszám változása, új üzlet nyitása, üzlet megszűnése) változás történt, kérjük a Utalvány elfogadóhelyeknek menüpontjából letölthető adatmódosító dokumentumot a módosítandó adatokkal kitöltve és cégszerűen aláírva juttassa el részünkre, a címre vagy faxon a as számra.

5 A KÍSÉRŐJEGYZÉK KITÖLTÉSE A Sodexo-tól ben, pdf formátumú fájlban kapott testre szabott kísérőjegyzékek már tartalmazzák az Önök személyes adatait, de kérjük, ellenőrizzék ezek helyességét. Az általunk küldött testre szabott kísérőjegyzékek fénymásolással sokszorosíthatók. Fontos információk A Sodexo Logisztikai Központjába beérkező minden küldemény egységnek egy külön kísérőjegyzéket szükséges tartalmaznia. Amennyiben például egyszerre több értékzsákot juttatnak el hozzánk, akkor értékzsákonként egyet-egyet legyenek kedvesek kitölteni. Kérjük, a kísérőjegyzéknek mindkét (Sodexo-s és beváltói) példányát legyen kedves kitölteni. A különböző utalványtípusokat és címleteket egy kísérőjegyzéken részletezze, összesítse (egy kísérőjegyzéken minden utalványtípust feltüntethet). A kísérőjegyzék adatainak helyes kitöltése az Ön felelőssége. Kérjük, a kitöltésnél fokozottan ügyeljen az adatok pontosságára. A kísérőjegyzék hibás kitöltéséből fakadó adminisztrációs problémák megnehezítik az utalványok kezelését és így késleltethetik az utalványok ellenértékének átutalását. A kísérőjegyzék ellenőrzésre, az esetleges problémák tisztázására szolgál. Az elszámolás alapja minden esetben a Sodexo által elektronikus úton (gépi feldolgozással), a leadott utalványok vonalkódjainak segítségével végzett ellenőrzés. Kísérőjegyzék hiányában vagy annak pontatlan kitöltése esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Saját egyedi kísérőjegyzéket a címen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, a (06 1) as telefonszámon igényelhet.

6 AZ UTALVÁNYOK ELJUTTATÁSA A SODEXO-HOZ ÉRTÉKSZÁLLÍTÓ CÉGGEL Értékszállítók igénybevételével az Önök által elfogadott utalványok az erre szakosodott szakértő cégek segítségével biztonságban érkeznek meg Logisztikai Központunkba. Értékszállító partnerünk elérhetőségeiről honlapunkon tájékozódhat: SZEMÉLYESEN Az utalványok átvétele munkanapokon 9-től 14 óráig történik Logisztikai Központunkban, címünk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. POSTAI ÚTON ÉRTÉKLEVÉLKÉNT FELADVA Címünk: Sodexo Pass Hungária Kft Budapest, Pf. 72 A postai úton beküldött küldemények közül csak az értéklevélként érkezőkért tudunk felelősséget vállalni, hiszen a Posta is csak az értéklevelekért vállal felelősséget. Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a fizetési határidő kezdete az érintett küldemények a Logisztikai Központunkba történő beérkezésének napja. Az eljuttatás formájától függetlenül a Logisztikai Központba történő beérkezéstől vállaljuk a felelősséget az utalványokért. GYORSÍTOTT KIFIZETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK Gyorsított kifizetési szolgáltatásainkkal szeretnénk utalvány elfogadó partnereinknek biztosítani, hogy az üzleteikben elköltött Sodexo utalványok (szolgáltatási díjjal csökkentett) ellenértékéhez minél előbb hozzájuthassanak, illetve az utalványokat minél előbb új alapanyagok vásárlására fordíthassák. UTALVÁNY LEADÁSI PONTOK Stratégiai beváltási partnerünknél, a METRO áruházakban lehetősége van arra, hogy az Önök által elfogadott Sodexo utalványok értékében a METRO áruház által kibocsátott vásárlási utalványokat kapjon, így ezzel egy időben, egy helyen intézheti az új alapanyagok beszerzését is. SODEXO EXPRESSZ BEVÁLTÁS A Sodexo utalvány elfogadó partnereinknek igény szerint lehetősége van a szerződésben szereplő fizetési határidőhöz képest rövidebb időn - 3 munkanapon - belül feldolgoztatni a visszaküldött utalványokat. Ezt a gyorsított kifizetési szolgáltatásunkat azon partnereinknek ajánljuk, akiknek mihamarabb szükségük van a likvid tőkére. akik a visszaérkezett összeget mielőbb szeretnék alapanyagokba, árucikkekbe forgatni, a munkabért vagy a rezsit kifizetni. A gyorsított kifizetési szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban részletes információt talál a címen elérhető honlapunk ELFOGADÓHELYEKNEK menüpontjában vagy Ügyfélszolgálatunkon kollégáink állnak szíves rendelkezésére a (06 1) telefonszámon és a címen.

7 Kérjük, elfogadáskor mindig ellenőrizzék a biztonsági elemeket. Amennyiben nem valódi, vagy nem valódi értékű utalványt fogadnak el, annak felelőssége Önöket, az elfogadóhelyet terheli. SODEXO UTALVÁNYOK BIZTONSÁGI ELEMEI hologram csík céglogó biztonsági (guilloche) alnyomat utalvány teljes megnevezése utalvány neve PASS felirat érvényességi idő eseti megszemélyesítés helye munkáltató logójának helye a Sodexo csillag motívuma 20 számjegyű OCR kód címlet értéke számmal kétszer kiírva címlet értéke betűvel kiírva, az utalvány széléig kifuttatva** címlet szövegesen zárókarakter(ek)* technikai kód*** utalvány sorszáma Datamatrix kód vonalkód érvénytelenítés helye QR kód (felhasználói információk) Hátoldal UV nyomat * A névérték helyiérték számától függően 1, 2 vagy 3 zárókarakter szerepel. A zárókarakterek és a címlet értékének megjelenítése minden esetben összesen hat karakter. ** A szöveg jobb szélén előfordulhat, hogy befejezetlen az utolsó szó. *** Technikai kódunk akár 8 nullát is tartalmazhat. A december 31-ig érvényes utalványtípusokon a december 31-ig érvényes utalványokhoz képest a következő elemek változtak: Az érvényességi idő és címlet helyett cserélt Az előoldalon található QR kód a szelvény bal oldalára került Névérték előtti karakter négyzetes formájú

8 Sodexo AJÁNDÉK utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: vendéglátás, ital, szállás, utazás, üzemanyag, szabadidős tevékenység, ruházat, cipő, tisztítószer, vegyi áru, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, gyógyszer, szépségápolás, egészségmegőrzés, élelmiszer (kivéve fogyasztásra kész étel). Érvényben lévő címletek: 100 Ft, 200 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 650 Ft, 800 Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft Sodexo MELEGÉTEL utalvány Felhasználható ételfogyasztásra és fogyasztásra kész étel vásárlására. Érvényben lévő címletek: 100 Ft, 200 Ft, 250 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 600 Ft, Ft

9 Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvány Felhasználható ruházati termékek, tankönyvek és taneszközök vásárlására. Ezen utalvány érvényességi ideje korlátozott, a mindenkori érvényes törvényi rendelkezésnek megfelelően használható fel. A évi címletek a későbbiekben kerülnek kialakításra a hatályban lévő szabályozásnak megfelelően (az aktuális címletek a honlapunkon találhatók meg). Sodexo BÓNUSZ utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: üzemanyag, utazás, szállás, ruházat, sportolás, sportesemény, színház, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, mozi, vendéglátás, egészség, szépségápolás, gyógyszer, élelmiszer. Érvényben lévő címletek: 500 Ft, Ft, Ft, Ft, Ft

10 Sodexo KULTÚRA utalvány Felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére vagy sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 200 Ft, 500 Ft, Ft, Ft Sodexo HAJRÁ! utalvány Felhasználható sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft

11

12 AZ UTALVÁNYKÉPEK VÁLTOZÁSA A könnyebb beazonosíthatóság érdekében szeretnénk felhívni utalvány elfogadó partnereink figyelmét azokra a változásokra, melyek segítenek megkülönböztetni a és a év végéig érvényes utalványtípusokat. Az érvényességi idő és címlet helyet cserélt Az előoldalon található QR kód a szelvény bal oldalára került Névérték előtti karakter négyzetes formájú Az aktuálisan forgalomban lévő Sodexo utalványok mintái letölthetőek a Utalvány elfogadóhelyeknek szóló információs oldaláról. Kérjük, csak olyan típusú utalványokat fogadjanak el, amelyekre érvényes szerződéssel rendelkeznek! Amennyiben olyan utalványt kívánnak elkölteni az Önök üzletében, amely elfogadására még nincs szerződésük a cégünkkel, kérjük, még annak elfogadása előtt hívja munkatársainkat a (06-1) as telefonszámon! Sodexo Pass Hungária Kft Telefon: (06 1) Fax: (06 1) Honlap: Logisztikai Központunk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról

Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT Fontos információk Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi évek

Részletesebben

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:....................................................... FÜGGETLEN FORGALMAZÓ azonosítószáma:...........................................

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

Az ABLAKEMELOK.HU webáruház ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (Érvényes: 2015. február 26-tól)

Az ABLAKEMELOK.HU webáruház ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (Érvényes: 2015. február 26-tól) Az ABLAKEMELOK.HU webáruház ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (Érvényes: 2015. február 26-tól) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Ablakemelő Kft. (továbbiakban: Szolgáltató),

Részletesebben

partner AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉBEN

partner AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉBEN partner AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉBEN JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT A Sodexo a STOP Hunger Állítsuk meg az éhezést program keretében támogatja a Gyermekétkeztetési

Részletesebben

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN juttatások ÉS ÖSZTÖnZŐ SZOLgÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT A Sodexo a STOP Hunger Állítsuk meg az éhezést program keretében támogatja a Gyermekétkeztetési

Részletesebben

Általános vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek Általános vásárlási feltételek 1. Bevezetés 2. Megrendelés, a szerződés létrejötte, fizetés, 3. Árak 4. Szállítási feltételek 5. Elállási jog 6. Szavatosság és jótállás 7. Fogyasztóvédelmi szervek elérhetősége

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Vidám Naci Webáruház a Vidám Naci márka ruházati termékeit kínálja eladásra. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Áraink minden

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a JKH Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Honvéd u. 1/C.; cégjegyzékszám: 14-09-301285; adószáma: 11231271-2-14;

Részletesebben

1.1. Jelen online Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) fejlesztője és üzemeltetője, valamint a Webáruházban forgalmazott termékek eladója:

1.1. Jelen online Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) fejlesztője és üzemeltetője, valamint a Webáruházban forgalmazott termékek eladója: ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VISZONTELADÓK RÉSZÉRE Tartalom: 1. Felek 2. A Webáruházban forgalmazott termékekre vonatkozó általános tudnivalók 3. A viszonteladói keretszerződés megkötése, a regisztráció

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF):

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF): ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF): 1. Felek 1.1. Jelen online Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) fejlesztője és üzemeltetője, valamint a Webáruházban forgalmazott termékek eladója: Cégnév: GardenGate

Részletesebben

1. Általános tudnivalók, a szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók, a szerződés létrejötte WOLFORD PARTNER BOUTIQUE BUDAPEST Á.SZ.F. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az A6 Boutique Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1013 Budapest, Lánchíd u. 7-9., adószám:

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Photoline Csomag pontok Kft. (székhelye: 1211 Budapest, Mansfeld p. u. 27.; cégjegyzékszám: 0109977205 és

Részletesebben

Általános szerződési feltétel

Általános szerződési feltétel Általános szerződési feltételek Szavatossági feltételek ruházatra Kérjük, őrizd meg a számlát arra az esetre, ha minőségi problémával fordulnál a HELL Energy Store-hoz. FIGYELEM! Ez a termékkör nem esik

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Jelen dokumentum a Címkepláza Kft. által működtetett www.cimkeplaza.hu webcímen elérhető online termékkatalógusban történő

Részletesebben

Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni:

Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni: Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni: Az eladó adatai KeveCom Informatikai Kereskedelmi és

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ

SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ - BEVEZETŐ Kérünk mindenkit, amennyiben Résztvevőja kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el jelen tájékoztató anyagunkat, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. ekszertaska.hu

Általános Szerződési Feltételek. ekszertaska.hu Általános Szerződési Feltételek ekszertaska.hu 1 Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazzák Szeiler Gábor egyéni vállalkozó (székhely: 9024 Győr,

Részletesebben

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket.

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket. ÁSZF Általános szerződési Feltételek - Vásárlási tájékoztató. Köszöntjük vásárlóink körében! Kérjük, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban ÁSZF). Felhívjuk szíves figyelmét,

Részletesebben

Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Üzleti és szállítási feltételeink Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a LED-DISZKONT Kft. (székhely:1151 Budapest, Bogáncs u. 6-8., adószám:23159624-2-42), mint szolgáltató

Részletesebben

http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK http://szakallasember.hu/home/shop/ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérünk, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a http://szakallasember.hu

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben

2. Rendelés előzetes regisztráció nélkül, automatikus regisztráció

2. Rendelés előzetes regisztráció nélkül, automatikus regisztráció Általános Szerződési Feltételek FüggönyFutár Webáruház www.fuggonyfutar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.fuggonyfutar.hu weboldalon (a továbbiakban: Webáruház)

Részletesebben

Általános Vásárlási feltételek

Általános Vásárlási feltételek Általános Vásárlási feltételek Jelen Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban: Általános Vásárlási Feltételek; ÁVF; vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás jelen weboldal üzemeltetője

Részletesebben

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS

Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás KISOKOS A 2015-ös ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS juttatás alkalmazását segítő szakértői háttéranyag Sodexo utalványt vásárló munkáltatók részére! Összegyűjtöttünk Önnek

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

HATÁLYOS: 2015.08.10.-től visszavonásig

HATÁLYOS: 2015.08.10.-től visszavonásig HATÁLYOS: 2015.08.10.-től visszavonásig Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában

Részletesebben

Egészségkártya Üzletszabályzat

Egészségkártya Üzletszabályzat Egészségkártya Üzletszabályzat a módosításokkal egységes szerkezetben Elfogadta a VITAMIN Egészségpénztár Igazgatótanácsa a 31/2009. számú határozatával 2009. október 1-én Hatályba lépés napja: 2009. október

Részletesebben