JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT"

Átírás

1 JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT Beváltói tájékoztató a évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról

2 FONTOS INFORMÁCIÓK Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, 2015 augusztusában megkezdjük a Sodexo utalványok következő évjáratának kibocsátását. Az új utalványok természetesen már a forgalomba hozatal pillanatától elfogadhatók és december 31-ig lesznek érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy a 2015-es év végéig párhuzamosan elfogadhatóak lesznek a december 31-ig és a december 31-ig érvényes utalványok. A évi Sodexo utalványok az előző évekhez hasonlóan 90 grammos biztonsági papírból készülnek, mm méretben és különböző címletekben kerülnek forgalomba. Kérjük, csak olyan utalványokat fogadjon el, amelyek színükben, árnyalatukban és az alnyomatuk rajzolatában megegyeznek a tájékoztatóban feltüntetett utalványokkal. Felhívjuk figyelmét, hogy az utalványokat az elfogadás után a saját érdekében érvénytelenítse, hogy ezzel kiküszöbölje a későbbi illetéktelen felhasználást. Az utalványokat a hátoldalon található Érvénytelenítés helye feliratú mezőben aláírással, pecsételéssel teheti érvénytelenné. Kérjük, semmilyen fizikai sérülést ne okozzon az utalványokon, és különösen figyeljen arra, hogy a vonalkód ne sérüljön. Az utalványok bal szélén fényes csillogású 5 mm széles hologram csík található, amely teljesen a papír felszínébe simul. A hologram csík direkt fény hatására különböző színekben fénylik. A hologram csík megléte az utalványok elfogadásának és visszaváltásának is alapvető feltétele. Az utalvány bal alsó sarkában a vonalkódtól balra egy 8 x 8 mm-es másik, ún. Datamatrix vonalkódot helyeztünk el, amelyről a biztonsági elemek képi ábrázolása során még bővebben szólunk. Az utalványok egy része perforált tömbös kivitelben kerül kibocsátásra. A gépi feldolgozás érdekében kérjük, az utalványokat a visszaküldést megelőzően egymástól szétválasztani és valamennyi utalványt azonos állásba forgatni szíveskedjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaküldött, ám szét nem választott perforált tömbös utalványok feldolgozási ideje jelentősen megnőhet. Kérjük, figyeljen arra, hogy a perforáció mentén egyesével elválasztott utalványokat ép, sértetlen állapotban küldje vissza részünkre. A gépi feldolgozás során a szakadt, hiányos utalványokat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben az utalványok elfogadásával, kezelésével vagy visszaküldésével kapcsolatban bármilyen jellegű információra van szükség kérjük, keresse ügyfélkapcsolatunkat a kapcsolat@sodexomotivacio.hu címen.

3 SODEXO UTALVÁNYOK ÉRVÉNYESSÉGE ÉS BEVÁLTÁSI HATÁRIDEJE Az utalványokat a vásárlók valamennyi üzletben csak az utalványokon feltüntetett dátumig tehát az érvényességi időn belül használhatják fel. A beváltás után, a felhasználói lejáratot követően beváltó partnereink részére úgynevezett türelmi időt biztosítunk az utalványok beküldésére. Minden utalványunk esetében az adott év december 31-ig érvényes utalványokat a következő év március 31-ig váltjuk vissza. Ez alól kivételt képez a Sodexo ISKOLAKEZDÉSI utalványunk, amelynek érvényességi határideje mindig a mindenkori törvényi előírásokhoz igazodik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a türelmi idő után beküldött utalványokat nem áll módunkban visszaváltani. Érvényességi idő AZ ELFOGADÁS UTÁN KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK 1. Az utalványok érvénytelenítése 2. A kísérőjegyzék kitöltése 3. Összekészítés, csomagolás AZ UTALVÁNYOK ÉRVÉNYTELENÍTÉSE 4. Az utalványok eljuttatása a Sodexo-hoz Az utalványokat kizárólag azok hátoldalán található keretben, a cég bélyegzőjével vagy aláírással érvénytelenítse. Semmilyen módon ne tegye leolvashatatlanná az utalvány elején található vonalkódot! A vonalkód sérülése késlelteti az utalványok visszaváltását. Kérjük, ügyeljen az utalványok épségére.

4 A KÜLDEMÉNY ÖSSZEKÉSZÍTÉSE Hogy mind az Ön, mind a Sodexo számára gördülékenyebb legyen az elszámolás folyamata, kérjük, legyen segítségünkre a beváltási folyamat során! Érvénytelenítés és elfogadás után az Ön feladata, hogy pontosan kitölti a kísérőjegyzéket. A küldeményben az utalványokat nem kell különválogatnia sem típus, sem címlet szerint. A feldolgozást meggyorsítja, ha az utalványokat 200-asával vagy 500-asával kötegelik. Kérjük, hogy az összekészített utalványokat értékzsákba helyezze, és az igényelt szolgáltatásnak megfelelő jelöléssel (pl. EXPRESSZ felirat az Expressz beváltás szolgáltatás igénybevételéhez) lássa el. A nem megfelelő szolgáltatás igény jelölés esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. ADATVÁLTOZÁSOK BEJELENTÉSE Amennyiben az utalványok elfogadásához kapcsolódó adatokban (jogi adatok változása, bankszámlaszám változása, új üzlet nyitása, üzlet megszűnése) változás történt, kérjük a Utalvány elfogadóhelyeknek menüpontjából letölthető adatmódosító dokumentumot a módosítandó adatokkal kitöltve és cégszerűen aláírva juttassa el részünkre, a kapcsolat@sodexomotivacio.hu címre vagy faxon a as számra.

5 A KÍSÉRŐJEGYZÉK KITÖLTÉSE A Sodexo-tól ben, pdf formátumú fájlban kapott testre szabott kísérőjegyzékek már tartalmazzák az Önök személyes adatait, de kérjük, ellenőrizzék ezek helyességét. Az általunk küldött testre szabott kísérőjegyzékek fénymásolással sokszorosíthatók. Fontos információk A Sodexo Logisztikai Központjába beérkező minden küldemény egységnek egy külön kísérőjegyzéket szükséges tartalmaznia. Amennyiben például egyszerre több értékzsákot juttatnak el hozzánk, akkor értékzsákonként egyet-egyet legyenek kedvesek kitölteni. Kérjük, a kísérőjegyzéknek mindkét (Sodexo-s és beváltói) példányát legyen kedves kitölteni. A különböző utalványtípusokat és címleteket egy kísérőjegyzéken részletezze, összesítse (egy kísérőjegyzéken minden utalványtípust feltüntethet). A kísérőjegyzék adatainak helyes kitöltése az Ön felelőssége. Kérjük, a kitöltésnél fokozottan ügyeljen az adatok pontosságára. A kísérőjegyzék hibás kitöltéséből fakadó adminisztrációs problémák megnehezítik az utalványok kezelését és így késleltethetik az utalványok ellenértékének átutalását. A kísérőjegyzék ellenőrzésre, az esetleges problémák tisztázására szolgál. Az elszámolás alapja minden esetben a Sodexo által elektronikus úton (gépi feldolgozással), a leadott utalványok vonalkódjainak segítségével végzett ellenőrzés. Kísérőjegyzék hiányában vagy annak pontatlan kitöltése esetén az elszámolással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Saját egyedi kísérőjegyzéket a kapcsolat@sodexomotivacio.hu címen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, a (06 1) as telefonszámon igényelhet.

6 AZ UTALVÁNYOK ELJUTTATÁSA A SODEXO-HOZ ÉRTÉKSZÁLLÍTÓ CÉGGEL Értékszállítók igénybevételével az Önök által elfogadott utalványok az erre szakosodott szakértő cégek segítségével biztonságban érkeznek meg Logisztikai Központunkba. Értékszállító partnerünk elérhetőségeiről honlapunkon tájékozódhat: SZEMÉLYESEN Az utalványok átvétele munkanapokon 9-től 14 óráig történik Logisztikai Központunkban, címünk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. POSTAI ÚTON ÉRTÉKLEVÉLKÉNT FELADVA Címünk: Sodexo Pass Hungária Kft Budapest, Pf. 72 A postai úton beküldött küldemények közül csak az értéklevélként érkezőkért tudunk felelősséget vállalni, hiszen a Posta is csak az értéklevelekért vállal felelősséget. Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a fizetési határidő kezdete az érintett küldemények a Logisztikai Központunkba történő beérkezésének napja. Az eljuttatás formájától függetlenül a Logisztikai Központba történő beérkezéstől vállaljuk a felelősséget az utalványokért. GYORSÍTOTT KIFIZETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK Gyorsított kifizetési szolgáltatásainkkal szeretnénk utalvány elfogadó partnereinknek biztosítani, hogy az üzleteikben elköltött Sodexo utalványok (szolgáltatási díjjal csökkentett) ellenértékéhez minél előbb hozzájuthassanak, illetve az utalványokat minél előbb új alapanyagok vásárlására fordíthassák. UTALVÁNY LEADÁSI PONTOK Stratégiai beváltási partnerünknél, a METRO áruházakban lehetősége van arra, hogy az Önök által elfogadott Sodexo utalványok értékében a METRO áruház által kibocsátott vásárlási utalványokat kapjon, így ezzel egy időben, egy helyen intézheti az új alapanyagok beszerzését is. SODEXO EXPRESSZ BEVÁLTÁS A Sodexo utalvány elfogadó partnereinknek igény szerint lehetősége van a szerződésben szereplő fizetési határidőhöz képest rövidebb időn - 3 munkanapon - belül feldolgoztatni a visszaküldött utalványokat. Ezt a gyorsított kifizetési szolgáltatásunkat azon partnereinknek ajánljuk, akiknek mihamarabb szükségük van a likvid tőkére. akik a visszaérkezett összeget mielőbb szeretnék alapanyagokba, árucikkekbe forgatni, a munkabért vagy a rezsit kifizetni. A gyorsított kifizetési szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban részletes információt talál a címen elérhető honlapunk ELFOGADÓHELYEKNEK menüpontjában vagy Ügyfélszolgálatunkon kollégáink állnak szíves rendelkezésére a (06 1) telefonszámon és a kapcsolat@sodexomotivacio.hu címen.

7 Kérjük, elfogadáskor mindig ellenőrizzék a biztonsági elemeket. Amennyiben nem valódi, vagy nem valódi értékű utalványt fogadnak el, annak felelőssége Önöket, az elfogadóhelyet terheli. SODEXO UTALVÁNYOK BIZTONSÁGI ELEMEI hologram csík céglogó biztonsági (guilloche) alnyomat utalvány teljes megnevezése utalvány neve PASS felirat érvényességi idő eseti megszemélyesítés helye munkáltató logójának helye a Sodexo csillag motívuma 20 számjegyű OCR kód címlet értéke számmal kétszer kiírva címlet értéke betűvel kiírva, az utalvány széléig kifuttatva** címlet szövegesen zárókarakter(ek)* technikai kód*** utalvány sorszáma Datamatrix kód vonalkód érvénytelenítés helye QR kód (felhasználói információk) Hátoldal UV nyomat * A névérték helyiérték számától függően 1, 2 vagy 3 zárókarakter szerepel. A zárókarakterek és a címlet értékének megjelenítése minden esetben összesen hat karakter. ** A szöveg jobb szélén előfordulhat, hogy befejezetlen az utolsó szó. *** Technikai kódunk akár 8 nullát is tartalmazhat. A december 31-ig érvényes utalványtípusokon a december 31-ig érvényes utalványokhoz képest a következő elemek változtak: Az érvényességi idő és címlet helyett cserélt Az előoldalon található QR kód a szelvény bal oldalára került Névérték előtti karakter négyzetes formájú

8 Sodexo AJÁNDÉK utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: vendéglátás, ital, szállás, utazás, üzemanyag, szabadidős tevékenység, ruházat, cipő, tisztítószer, vegyi áru, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, gyógyszer, szépségápolás, egészségmegőrzés, élelmiszer (kivéve fogyasztásra kész étel). Érvényben lévő címletek: 100 Ft, 200 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 650 Ft, 800 Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft, Ft Sodexo MELEGÉTEL utalvány Felhasználható ételfogyasztásra és fogyasztásra kész étel vásárlására. Érvényben lévő címletek: 100 Ft, 200 Ft, 250 Ft, 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 600 Ft, Ft

9 Sodexo ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvány Felhasználható ruházati termékek, tankönyvek és taneszközök vásárlására. Ezen utalvány érvényességi ideje korlátozott, a mindenkori érvényes törvényi rendelkezésnek megfelelően használható fel. A évi címletek a későbbiekben kerülnek kialakításra a hatályban lévő szabályozásnak megfelelően (az aktuális címletek a honlapunkon találhatók meg). Sodexo BÓNUSZ utalvány Az utalvány az alábbi termékkörökben költhető el: üzemanyag, utazás, szállás, ruházat, sportolás, sportesemény, színház, műszaki és lakberendezési cikkek, könyv, mozi, vendéglátás, egészség, szépségápolás, gyógyszer, élelmiszer. Érvényben lévő címletek: 500 Ft, Ft, Ft, Ft, Ft

10 Sodexo KULTÚRA utalvány Felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére vagy sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 200 Ft, 500 Ft, Ft, Ft Sodexo HAJRÁ! utalvány Felhasználható sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet vásárlására. Érvényben lévő címletek: 300 Ft, 400 Ft, 500 Ft, 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft

11

12 AZ UTALVÁNYKÉPEK VÁLTOZÁSA A könnyebb beazonosíthatóság érdekében szeretnénk felhívni utalvány elfogadó partnereink figyelmét azokra a változásokra, melyek segítenek megkülönböztetni a és a év végéig érvényes utalványtípusokat. Az érvényességi idő és címlet helyet cserélt Az előoldalon található QR kód a szelvény bal oldalára került Névérték előtti karakter négyzetes formájú Az aktuálisan forgalomban lévő Sodexo utalványok mintái letölthetőek a Utalvány elfogadóhelyeknek szóló információs oldaláról. Kérjük, csak olyan típusú utalványokat fogadjanak el, amelyekre érvényes szerződéssel rendelkeznek! Amennyiben olyan utalványt kívánnak elkölteni az Önök üzletében, amely elfogadására még nincs szerződésük a cégünkkel, kérjük, még annak elfogadása előtt hívja munkatársainkat a (06-1) as telefonszámon! Sodexo Pass Hungária Kft Telefon: (06 1) Fax: (06 1) kapcsolat@sodexomotivacio.hu Honlap: Logisztikai Központunk: IKARUS PARK, 1165 Budapest, Margit utca 114. SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT

JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT JUTTATÁSOK ÉS ÖSZTÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT Beváltói tájékoztató a 2015. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról FONTOS INFORMÁCIÓK Ezúton

Részletesebben

Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról

Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról Beváltói tájékoztató a 2014. évi Sodexo utalványok elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásokról, tudnivalókról SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT Fontos információk Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi évek

Részletesebben

Beváltói tájékoztató. a 2011. évi Sodexo utalványok biztonsági elemeiről és az elfogadáshoz kapcsolódó. tudnivalókról

Beváltói tájékoztató. a 2011. évi Sodexo utalványok biztonsági elemeiről és az elfogadáshoz kapcsolódó. tudnivalókról Beváltói tájékoztató a 2011. évi Sodexo utalványok biztonsági elemeiről és az elfogadáshoz kapcsolódó tudnivalókról Köszöntő Tisztelt Beváltó Partnerünk! Köszönjük, hogy megtiszteli társaságunkat bizalmával,

Részletesebben

SODEXO MINDENNAPOK KÁRTYA ELFOGADÁSI TÁJÉKOZTATÓ

SODEXO MINDENNAPOK KÁRTYA ELFOGADÁSI TÁJÉKOZTATÓ SODEXO MINDENNAPOK KÁRTYA ELFOGADÁSI TÁJÉKOZTATÓ Sodexo MINDENNAPOK kártya A Sodexo kártya a céges juttatások egy új, modern formája, melynek segítségével a munkáltatók vagy üzleti partnerek által biztosított

Részletesebben

OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT

OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT 2010. június 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Az elfogadás szabályai... 3 3. Az utalványok átvétele, érvényessége... 4 4. Az utalvány igénybevételének

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

Kártya- és utalványismertető

Kártya- és utalványismertető Kártya- és utalványismertető 2020 A következőkben bemutatjuk 2020-ban forgalomban lévő kártyáinkat és utalványainkat. Elfogadóhelyi partnereink számára minden évben számos újdonsággal és technikai fejlesztéssel

Részletesebben

cafetéria tudatos motiváció támogatás Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc utalványát! hatékony toborzási jutalom megoldás gondoskodás

cafetéria tudatos motiváció támogatás Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc utalványát! hatékony toborzási jutalom megoldás gondoskodás cafetéria tudatos toborzási jutalom megoldás gondoskodás támogatás hatékony motiváció piacvezető jelenléti bónusz üzleti ajándék ötletláda szerződött elfogadóhelyek Válassza 2018-ban is Magyarország kedvenc

Részletesebben

JÁSZLADÁNY NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA I. FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK

JÁSZLADÁNY NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA I. FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK JÁSZLADÁNY NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZATA I. FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK A jelen szabályzatban a következő szavak és kifejezések az alábbi

Részletesebben

Összefoglaló a 2015. évi béren kívüli juttatásokról

Összefoglaló a 2015. évi béren kívüli juttatásokról Összefoglaló a 2015. évi béren kívüli juttatásokról A Magyar Közlönyben kihirdették az egyes adótörvényekkel kapcsolatos törvények módosítását, amely érintette a béren kívüli juttatások és más munkavállalói

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Oldalaink bármely technológiai megoldásának, tartalmi, ill. design elemének felhasználásához a Sodexo előzetes, írásbeli engedélye szükséges!

Oldalaink bármely technológiai megoldásának, tartalmi, ill. design elemének felhasználásához a Sodexo előzetes, írásbeli engedélye szükséges! Felhasználási feltételek a Sodexo Pass Hungária Kft. Sodexo Online megrendelési rendszerére vonatkozó jognyilatkozata Vevőkóddal már rendelkező, szerződött ügyfelek részére Jelen felhasználási feltételek

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF

Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF 1. A szolgáltató neve, címe és elérhetőségei Jogi név: Sodexo Pass Hungária Kft. (továbbiakban Sodexo) Cégjegyzékszám: 01-09-264533 Székhely: 1134 Budapest, Róbert

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos

megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos A kártyabirtokos Mert éna fizetés Magyarországon során úgynevezett cafeteria ittkód és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF

Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF Általános Szerződéses Feltételek ÁSZF 1. A szolgáltató neve, címe és elérhetőségei Jogi név: Sodexo Pass Hungária Kft. (továbbiakban Sodexo) Cégjegyzékszám: 01-09-264533 Székhely: 1134 Budapest, Róbert

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer:

Részletesebben

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni.

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. Kártyaelfogadó www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Forradalmian új Multi-Pay rendszer: a cafeteria

Részletesebben

NEMZETI ÜDÜLÉSI SZOLGÁLAT KFT.

NEMZETI ÜDÜLÉSI SZOLGÁLAT KFT. 2. sz. melléklet NEMZETI ÜDÜLÉSI SZOLGÁLAT KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY ELFOGADÁSÁRA (2013/I) 1 TARTALOMJEGYZÉK I. Fogalom meghatározások..3. II. Az Elfogadóhelyi szerződés

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Forradalmian

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos Ezek a kódok a következők: 22?? Lehetőség saját üzemi étterem és büfé keretre 1. oldal Multi-Pay

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) InterTicket Kft. Kultúra Kártya

Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) InterTicket Kft. Kultúra Kártya Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) InterTicket Kft. Kultúra Kártya Érvényes: 2015. január 1. napjától 1. A szolgáltató neve, címe és elérhetőségei A szolgáltató neve: InterTicket Kft. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató 1 / 5 Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás általános ismertetése... 3 2. Fizetés menete... 3 3. Elfogadott kártyatípusok... 3 4. Megrendelés lemondása, reklamáció...

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos

megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos A kártyabirtokos Mert éna fizetés Magyarországon során úgynevezett cafeteria ittkód és megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos Ezek a kódok a következők: 22?? Lehetőség

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer:

Részletesebben

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE UTALVÁNYRENDELÉS MENETE Pénz beérkezése, könyvelése A beérkezett banki befizetések minden reggel könyvelésre kerülnek a bizonylat közlemény rovatában lévő ID szám alapján. Fontos, hogy csak előző napon/napokon

Részletesebben

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK

FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:... cafeteriapartner neve: cafeteriapartner kódja: FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O FÜGGETLEN FORGALMAZÓ NEVE:....................................................... FÜGGETLEN FORGALMAZÓ azonosítószáma:...........................................

Részletesebben

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK Áruházunkban rendelni, csak regisztrált felhasználó tud, így az első rendelés feladásához regisztrálnia kell magát, melyet a címlapon, a felső sáv jobb

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és. most vagyok fontos

Mert én Magyarországon itt és. most vagyok fontos Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Forradalmian

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL

SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL I., FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK - vásárlási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, sorszámozott, és a jelen szabályzat szerinti vásárlásra

Részletesebben

Tisztelt Felhasználók!

Tisztelt Felhasználók! Tájékoztató a postai befizetések feldolgozásának változásáról, és ezzel kapcsolatosan az Electra Internet Banking szolgáltatásban elérhető új funkciókról. Tisztelt Felhasználók! Az alábbi tájékoztatót

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től I. Általános rendelkezések 1. A vásárlás visszatérítési program kizárólag a Bank OneCard Standard

Részletesebben

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐJÉNEK 4/2013. (X.15.) MJ u t a s í t á s a

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐJÉNEK 4/2013. (X.15.) MJ u t a s í t á s a SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐJÉNEK 4/2013. (X.15.) MJ u t a s í t á s a a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Hivatal Cafetéria Szabályzatáról A közszolgálati tisztviselőkről szóló

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Sodexo Motivációs Rendszerek: Új név, új szolgáltatások Törvényi változások 2011. MELEGÉTEL utalvány helye a béren kívüli juttatások palettáján

Sodexo Motivációs Rendszerek: Új név, új szolgáltatások Törvényi változások 2011. MELEGÉTEL utalvány helye a béren kívüli juttatások palettáján S o d e x o A k aé dm i a 2 0 1 0 B é r e n ív k ü l i m o tá ic vió B u k o l y i T aá ms, ájn o s s y G y u l a Témák: Sodexo Motivációs Rendszerek: Új név, új szolgáltatások Törvényi változások 2011.

Részletesebben

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Varga & Family Kft. (székhelye: 8759 Zalakaros, Üdülő sor 4., cégjegyzékszám: Cg: 20-09-066693, adószáma:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt 2017 Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt. 2017.01.23. EverSales&Sponsorem A BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK ÚJ GENERÁCIÓJA A Sponsorem egy pénzügyi szakértői csapat által alapított innovatív vállalkozás, amely

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

2017. évi CAFETERIA-SZABÁLYZAT

2017. évi CAFETERIA-SZABÁLYZAT 2017. évi CAFETERIA-SZABÁLYZAT a Cserepes Sori Piac Piac KFT. cafeteria-rendszeréről Hatályba lépés: 2017. január 01. Jóváhagyta: Rácz Attila ügyvezető igazgató 1 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés 1. Választható

Részletesebben

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata I. Fogalmi meghatározások - ajándék utazási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módokon előállított és a jelen

Részletesebben

HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona. Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01.

HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona. Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01. HAJDÚNÁNÁSI HOLDING ZRT. Bocskai Korona Általános Üzleti Feltételek 2015.10.01. Tartalom 1. Preambulum... 3 2. Fogalmak... 3 3. Hatály... 4 4. Kibocsátás... 4 4.1 Megjelenés:... 4 4.2 Címletek... 4 4.3

Részletesebben

Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat

Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzat 4. számú melléklet Az Erzsébet-utalvány Elfogadási és Elszámolási Szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) elválaszthatatlan részét képezi az Erzsébet-utalvány

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása kedvencek-eledele.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások törvényi előírások és szabályozások 2011 Ez a kiadvány szabadon másolható és terjeszthető a forrás () megjelölésével. Bevezető helyett... rögtön tisztázzunk egy tévhitet: Az e-kereskedelemben történő értékesítés

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak Média ajánlat 2009. június 1.-től érvényes árak Katalógus / Weboldal pillérei Utazás Turizmus Oktatás Kiállítás Színház Élménybeszámoló Útleírás Interjú Shopping Street Célcsoport (Katalógus, Weboldal)

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Diákhitel Központ Zrt. 1027 Budapest, Csalogány u. 9-11. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

SZÓRVÁNY SZAKTESTÜLET

SZÓRVÁNY SZAKTESTÜLET Pályázati kiírás szórványközösségek támogatására A Romániai Magyar Demokrata Szövetség pályázatot hirdet a Kisebbségi Tanács 2016. évi alapjából, a szórványközösségek érdekében programokat szervező, jogi

Részletesebben

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód. Mert én Magyarországon itt és

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód. Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos 2211 Ételfogyasztás 1. oldal Multi-Pay kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer: az adható juttatás minden eleme egyetlen plasztikon 2211 Ételfogyasztás

Részletesebben

1. Mikortól és hol lehet találkozni majd a megújított és forintosokkal?

1. Mikortól és hol lehet találkozni majd a megújított és forintosokkal? 1. Mikortól és hol lehet találkozni majd a megújított 2 000 és 5 000 forintosokkal? A megújított 2000 és 5000 forintosok 2016. november 15-től törvényes fizetőeszközzé válnak, a készpénzforgalomban azonban

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

KÖZSZOLGÁLATI SZABÁLYZAT a cafetéria juttatás tárgyában

KÖZSZOLGÁLATI SZABÁLYZAT a cafetéria juttatás tárgyában Gárdonyi Polgármesteri Hivatal KÖZSZOLGÁLATI SZABÁLYZAT a cafetéria juttatás tárgyában Jóváhagyta: Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testülete /2018. (.) számú határozatával Tóth István polgármester

Részletesebben

ÁSZF, Jogi Nyilatkozat

ÁSZF, Jogi Nyilatkozat ÁSZF, Jogi Nyilatkozat ÁSZF Az adásvételi szerződés a www.almachips.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője a NASI-PACK Kft., 6440 Jánoshalma, Deák Ferenc u. 45.,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

Béremelés Bérkorrekció 13. havi bér Jelenléti pénz Egyéb jövedelmek legalizálása Mozgó bér Jutalom jellegű kifizetések

Béremelés Bérkorrekció 13. havi bér Jelenléti pénz Egyéb jövedelmek legalizálása Mozgó bér Jutalom jellegű kifizetések Cafeteria rendszer lehetséges forrásai Béremelés Bérkorrekció 13. havi bér Jelenléti pénz Egyéb jövedelmek legalizálása Mozgó bér Jutalom jellegű kifizetések Év végi pénz, vagy Cafeteria? Bruttó bér 150.000,-

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget. Bankszámlaszám: 11705008-29904697 (OTP Bank) MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Név: Adószám: Bankszámlaszám: Cím: E-mail cím: Kapcsolattartó neve: Kapcsolattartó telefonszáma: mint Munkáltató,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Megrendelése leadásával Ön a KÉKZORKA Kft. partnere, vásárlója lesz. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi információkat, tudnivalókat. A KÉKZORKA KFT. WEBÁRUHÁZÁNAK

Részletesebben

Egységes szerkezetbe foglalva: november 29. Hatályos: január 1.

Egységes szerkezetbe foglalva: november 29. Hatályos: január 1. Egységes szerkezetbe foglalva: 2013. november 29. 1 Hatályos: 2014. január 1. Csurgó Város Képviselő-testületének 13/1999. (VI. 14.) rendelete Egyes pénzbeli ellátások vásárlási utalvány formájában történő

Részletesebben

PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP

PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP Partner nyilatkozata Alulírott.. felvételemet kérem az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. által működtetett PartnerGáz hálózatba. Kijelentem, hogy a mai napig nem folyik ellenem,

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: LUK-CLOR Kft. Székhely: 1138. Budapest Turóc utca 3. 6. em. 5. Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-271934 Adószám: 25382387-2-41 Playsport webshop Postacím: 3200. Gyöngyös, Köztársaság tér 11. 1.emelet

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.154) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.154) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.154) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK GREEN PASS Utalványkibocsátó Kft. ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK GREEN PASS Utalvány Hatályos: 2015. február 17-től visszavonásig 1147 BUDAPEST, CSÖMÖRI ÚT 18. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 WWW.GREENPASS.PRO

Részletesebben

Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya

Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya Elfogadóhelyi tájékoztató 2018 OTP Cafeteria Sokszínű választék Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ TÁMOGATÁSÁHOZ (2018/2019)

TÁJÉKOZTATÓ TÁMOGATÁSÁHOZ (2018/2019) TÁJÉKOZTATÓ A VÁNDOROLTATÁSHOZ SZÜKSÉGES ÚJ ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉNEK A támogatás formája: TÁMOGATÁSÁHOZ (2018/2019) - Utófinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás A támogatási jogosultság alapja: -

Részletesebben

A Posta bérmentesítési jelzései

A Posta bérmentesítési jelzései A Posta bérmentesítési jelzései 1. Készpénzzel történő bérmentesítés jelzése Közvetlen készpénzfizetés jelzése IPH-s postákon: Postabélyeget helyettesítő bérmentesítési jegy (IPH: Integrált Postahálózati

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya

Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya Sokszínű választék! OTP Cafeteria kártya Munkavállalói tájékoztató 2018 OTP Cafeteria Sokszínű választék Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya,

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Általános információk: A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat A pályázat célja: A csepeli sportegyesületek, sportcélú alapítványok működésének támogatása,

Részletesebben

Hungaropress hírlapkezelési útmutató

Hungaropress hírlapkezelési útmutató I. Az áru érkezése Hungaropress hírlapkezelési útmutató 1. Az áruérkezés bizonylatai 1.1 A szállítójegyzék A szállítójegyzéken található meg azon újságok listája, melyeket Ön a szállításkor kap. Először

Részletesebben

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA!

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA! 2012. szeptember 3. október 31. Védekezz A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata AKCIÓ Legalább 100 m² Frontrock Max E homlokzati hőszigetelő-anyag vásárlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyag

Részletesebben

HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL?

HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL? GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Segédlet a Magyar Posta Befektetési Zrt. e-befektetési szolgáltatás használatához HOGYAN TUDOK BELÉPNI ELSŐ ALKALOMMAL? Az e-befektetési szolgáltatásba történő bejelentkezés

Részletesebben

Személyes bélyeg szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei

Személyes bélyeg szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Személyes bélyeg szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Hatályos 2012. május 14-étől 2 1. Termék ismertetése A Személyes bélyeg egy szelvényes bélyeg. A nyomdában történő bélyeggyártás során a bélyegívben,

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer: az

Részletesebben

SEGÉDLET. A támogatási év minden év április 1-jétől, következő év március 31-éig tart és négy tárgynegyedévből áll.

SEGÉDLET. A támogatási év minden év április 1-jétől, következő év március 31-éig tart és négy tárgynegyedévből áll. SEGÉDLET a tenyészkoca állatjóléti támogatások igénybevételéhez szükséges N0632 számú Kifizetési kérelem, valamint N0633 számú Tartási hely adatok Kifizetési kérelemhez nyomtatványok helyes kitöltéséhez

Részletesebben

TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése. 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5.

TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése. 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5. TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5. GYAKORLATI TANÁCSOK A PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Részletesebben

MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA Az MKB Bank Zrt. (a továbbiakban: MKB vagy Bank ) által kibocsátott MKB-WestEnd MasterCard Standard hitelkártyához (a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNYEK INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK 1. BEVEZETÉS A Griff, mint a magyarországi férfi konfekciópiac meghatározó szereplője már megalakulásakor legfontosabb

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2017. október 1-től (tartalmazva a 2018. február 21-től hatályba lépő módosítást) I. Általános rendelkezések 1. A

Részletesebben

Jövőre a célzott szolgáltatás az új munkáltatói hozzájárulás

Jövőre a célzott szolgáltatás az új munkáltatói hozzájárulás Jövőre a célzott szolgáltatás az új munkáltatói hozzájárulás Hogyan adható 2019-ben céges patikakártyás juttatás? 2018. november Jogszabályi változás a cafeteriában és a béren kívüli juttatásokban Jelentősen

Részletesebben

A MinDig TV Extra háttere a back office. Viszonteladói kiszolgálás. Harsányi Réka

A MinDig TV Extra háttere a back office. Viszonteladói kiszolgálás. Harsányi Réka A MinDig TV Extra háttere a back office Viszonteladói kiszolgálás Harsányi Réka HOGYAN KERÜL AZ ÁRU A POLCRA? 1. A termékeket darabszámra, típusonként kell megrendelni. 2. E-mail-t kapunk a megrendelésről.

Részletesebben

Tisztelt Felhasználó!

Tisztelt Felhasználó! Tisztelt Felhasználó! A csoportos beszedési megbízáson, a Szerződő fél azonosítója a kedvezményezetnél rovatban a számlán szereplő, szerződéses folyószámla számot kell megadnia. Az azonosító 12 számjegyből

Részletesebben

BELÉPÉSI NYILATKOZAT

BELÉPÉSI NYILATKOZAT Egészség-és Önsegélyező Pénztár Vonalkód: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A 1395 Budapest, Pf.: 433. Tagszervező neve, kódja: E-mail: epinfo@dimenziocsoport.hu Fax: (1) 472 3241 Zöldszám: 06 80 201 418

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Bank elnökének 10/2008. (IX. 9.) MNB rendelete. új biztonsági elemmel ellátott forintos címletű bankjegy kibocsátásáról

A Magyar Nemzeti Bank elnökének 10/2008. (IX. 9.) MNB rendelete. új biztonsági elemmel ellátott forintos címletű bankjegy kibocsátásáról A Magyar Nemzeti Bank elnökének 10/2008. (IX. 9.) MNB rendelete új biztonsági elemmel ellátott 10 000 forintos címletű bankjegy kibocsátásáról A Magyar Nemzeti Bankról szóló 2001. évi LVIII. törvény (a

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ Jelentkezési útmutató I. Bevezető A szakirányú továbbképzési szakokra történő jelentkezés a Probono rendszer felületén keresztül történik.

Részletesebben

Apor Vilmos Katolikus Fıiskola

Apor Vilmos Katolikus Fıiskola 2600 Vác, Konstantin tér 1-5. 27/511-150 Fax: 27/511-141 Honlap: Tisztelt Hallgatónk! A szakmai gyakorlattal kapcsolatos leadandó dokumentumok Leadandó dokumentum Fogadó nyilatkozatok Megbízási szerzıdés

Részletesebben