Az igazgatói pályázat véleményezése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az igazgatói pályázat véleményezése"

Átírás

1 Az igazgatói pályázat véleményezése május 11-én a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI tantestülete, értekezlet keretében véleményezte Dévainé Kazinczy Sára igazgatói állásra beadott vezetői programját. A véleményezésre jogosult szakmai munkaközösségek az alábbiakat olvasták fel: Igazgatói pályázat véleményezése Alsós munkaközösség A pályázat a törvényi előírásoknak tartalmilag és formailag megfelel. Szerkezetileg áttekinthető, logikusan felépített. Szövegezése közérthető. Tartalmi elemei valós állapotot tükröznek, s arra építi fel fejlesztési elképzeléseit. Megfelelően részletezi az iskolához kapcsolódó feltételeket. Világosan megfogalmazza a közösségek összetartozásának erősítésére, a különböző szakmai és pedagógiai csoportok összekovácsolására és a minőségi munkájára való törekvéseit. Támogatandónak tartjuk a megfogalmazott célokat, amelyek alapoznak a pedagógiai programban megfogalmazottakra és a hagyományokra. Támogatjuk azon törekvéseit, hogy az eddig jól működő hagyományokat megtartva újszerű dolgokat tervez. Pozitívumnak tartjuk, hogy a pályázat kiemelten foglalkozik iskolánk népszerűsítésével, eredményeink közzétételével, a tanulmányi versenyekkel. Az alsós munkaközösség támogatja az igazgatójelölt pályázatát. Debreczeniné Hegedűs Ágnes mk.vez. Napközis iskolaotthonos munkaközösség Munkaközösségünk tagjai megismerték a pályázatot, formailag, szerkezetileg elfogadjuk. A pályázó jól ismeri a helyi sajátosságokat, az iskolát. A pályázatban sajnos nem tett említést az iskolaotthonos osztályokról, véleményét, elképzelését szerettük volna megismerni. Támogatjuk a beiskolázás hatékony átalakítását, melyet szükségesnek tartunk. Szükségesnek tartjuk a tanulói fegyelem erősítését, támogatjuk a portaszolgálat bevezetését és a kapuk napközbeni bezárását. Örömmel olvastuk, hogy a nevelőtestületet jónak, harmonikusnak tartja. Fontos, hogy erősíteni kívánja a városban működő intézményekkel való kommunikációt és az iskolai honlap megújítását.

2 A pályázó célkitűzéseit, megvalósítandó feladatait, illetve a pályázat egészét jónak, megvalósíthatónak tartjuk, elfogadjuk és elfogadásra javasoljuk. Megyeriné Mucsi Magdolna mk.vez. Az iskolaotthonos munkaközösség véleménye az igazgatói pályázatról Munkaközösségünk minden tagja megismerte a pályázatot. A pályázó ismeri az iskolánkat, három éve tantestületünk tagja. Van vezetői tapasztalata. Az alábbiakat emeltük ki a pályázatából: Matematikával kapcsolatos elképzeléseit jónak tartjuk Támogatjuk az idegen nyelv oktatásában reális célként a nyelvvizsga célkitűzését /iskolaotthonban 1. osztálytól kezdve tanulják az angol nyelvet./ Nem tartjuk reálisnak, hogy a zenei tagozatot a matematika és az angol nívócsoporttal vonzóvá lehet tenni. /óraszámok/ Informatika ECDL vizsga /jelenleg is van erre lehetőség/ Legfontosabb partnerünk a szülői ház Az új hagyományok kialakítását támogatjuk. Gyulais Napok rendezvénysorozat. / iskolaújság év végén van/ Az Év Pedagógusa díj megalapítását Nagyon fontosnak tartjuk a portaszolgálat bevezetését. A tanulói fegyelem erősítését. Az Arizóna-programot továbbképzésen már megismertük. Támogatjuk a megvalósítását. Támogatjuk és fontosnak tartjuk az iskolai honlap folyamatos karbantartását, tartalmának aktualizálását. Pályázatában keveset írt az iskolaotthonról. Mi külön telephelyen működünk, nekünk is alakultak ki saját hagyományaink. Kezdetben más volt a napirendünk. Minden napot reggeli beszélgetéssel kezdtünk. Jelenleg erre nincs lehetőségünk. Nagy szükség van arra, hogy többet. foglalkozzunk a gyerekek problémáival, lelkivilágával, mint ahogyan ezt a pályázó is célul tűzte ki. Támogatjuk az elképzeléseit. Mi is úgy gondoljuk, hogy a tantestület összetétele, képzettsége megfelelő, és az újításokra nyitottak vagyunk.

3 Az iskolaotthonos munkaközösség támogatja, és elfogadásra javasolja a pályázatot. Nagy Ilona mk.vez. Az idegen nyelvi munkaközösség véleménye Az Idegen Nyelvi Munkaközösség Dévainé Kazinczy Sára pályázatát megismerte és az alábbi véleményt fogalmazta meg. Dévainé Kazinczy Sára igazgatói pályázata tartalmas, szövegezésében könnyen értelmezhető, szerkezete áttekinthető. Bizonyítja a pályázó sok éves vezetői, pedagógiai tapasztalatát, elhivatottságát, valamint intézményünk iránti elkötelezettségét. Alapos helyzetelemzésre építve, reálisan, pedagógiai elkötelezettséggel fogalmazza meg az intézményfejlesztésre vonatkozó elképzeléseit A pályázat erényének tartjuk, hogy figyelembe veszi a mai kor igényeit, kihívásait, a fenntartó, valamint a közvetlen partnerek pedagógusok, diákok, szülők elvárásait a törvényi lehetőségek betartásával. A pályázó jól látja a tárgyi feltételek hiányosságait, bízunk az elképzelések megvalósításában a hatékony oktató-nevelő munka érdekében. Pályázatában hangsúlyos szerepet kap a fegyelmi helyzet javítása. Jó elgondolásnak tartjuk a portaszolgálat bevezetését, az ajtók napközbeni bezárását, valamint a szülők iskolában tartózkodásának szabályozását. Pályázati anyagában szívesen olvastuk volna az iskolaotthonos oktatásról kialakult véleményét, elképzelését. Pozitívan értékeljük, hogy a hagyományokra építve támogatja az újszerű dolgok megvalósítását is. Üdvözöljük és fontosnak tartjuk a több évtizedes hagyománnyal rendelkező ének-zenei tagozat megújítását. Úgy gondoljuk, hogy a személyiségfejlesztést hatékonyabbá teszi a művészeti nevelés. Pályázati anyaga különös jelentőséget tulajdonít az idegen nyelv tanításának. A célként kitűzött középfokú nyelvvizsga szintjéhez közelítő nyelvtudás megszerzését, kisebb létszámú nyelvi csoportokban teljesíthetőnek tartjuk. Az utóbbi években több tanulónk tett sikeres középfokú nyelvvizsgát a nyolcadik osztály befejezését követően, június-július hónapokban. A középiskolák és a szülők visszajelzése azt igazolja, hogy diákjaink megfelelő felkészültséggel, megállják helyüket az idegen nyelvi órákon.

4 A pályázó reálisan tervező, határozott, nyitott személyiség, kiváló szakmai múlttal rendelkezik. Pályázatát elfogadásra javasoljuk, vezetői megbízását támogatjuk. Gulykáné Gál Erzsébet mk.vez. Magyar ének munkaközösség véleménye Nagy örömünkre szolgál, hogy a tantestületünk tagja vállalta a megmérettetést. Igazi, lelkiismeretes vezetője az lehet ennek az iskolának, aki kötődik érzelmileg és helyileg is. A pályázat pozitívumai: -A pályázatban tetszett a szülőkre és a diákokra vonatkozó szabályok szigorítása (ügyeleti rendszer átszervezése, portaszolgálat bevezetése, Arizóna-program). -A kiegyensúlyozott munkahelyi légkör kialakításának igénye (közösségfejlesztés a nevelőtestületben). - Az iskolai szertárak fejlesztése, minden pedagógusnak legyen laptopja, informatikai fejlesztés igénye, a tanterem és a tornaterem hiányának sürgető megoldása. - Iskolai hagyományok ápolása, új programok bevezetése pl. Gyulais napok szervezése. - Továbbra is fontos feladat a zenei tagozat megerősítése. - Jó ötlet a nívócsoportos matematika és nyelvi oktatás csoportbontásban. - Jó dolog a rendszeres vezetői értekezlet (nem szeretjük, de hasznos) Összességében támogatni tudjuk ezt a pályázatot, mert óvja iskolánk hagyományait, de egyben újító törekvéseket is megfogalmaz, ami elengedhetetlen a mai társadalmi, szülői elvárások mellett. Török Istvánné mk.vez. Történelem-rajz munkaközösség véleménye Pályázónk, Dévainé Kazinczy Sára energikus, nyílt és sokoldalú személyiség. Több munkakörben és több iskolában gyűjtött tapasztalatokat. Volt szaktanár, igazgatóhelyettes, igazgató, szolnoki és abonyi iskolákban is helytállt. Három éve iskolánk pedagógusa, szaktanárként és osztályfőnökként is tisztelet övezi. Pályázatából az is kiderül, hogy szívesen kezd új feladatokba, kedveli a kihívásokat és jó kapcsolatteremtő, másokat is erre ösztönöz. Fontos célkitűzése a pályázatnak, hogy tanulóinkat önállóságra és a problémák megoldására neveljük. Nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra és a felzárkóztatásra is. Mindkettőt

5 támogatjuk és reméljük, hogy egy-egy szakköri órában is megnyilvánulhat a tehetségek támogatása. Jó törekvésnek tarjuk a kiegyensúlyozott munkahelyi légkör kialakítását, az iskolai programokat, ahol tanár és diák jól érezheti magát. Sokunknak kedvére lesz a szabad véleményformálás lehetősége is. Pályázónk alaposan ismeri iskolánk múltját, jelenét és tervei vannak a jövőjét illetően is. Két helyettessel képzeli el az irányítást. A pályázat vizsgálja az iskola tanulóinak sokszínű pénzügyi, szociális és kulturális hátterét, a szülők igényeit, igyekszik az elvárásoknak megfelelő, korszerű válaszokat adni. Fontos problémánk a tanteremhiány és a sportcsarnok távolsága a központi épülettől, jó lenne a témában végre haladást elérni. Közös igényünk az intézmény külső kapcsolatainak javítása: a honlapunk folyamatos fejlesztése, kapcsolattartás az óvodákkal, a gyámüggyel, az iskolarendőrrel, a lakásotthonnal, a szülőkkel Mindez működik, de szorosabb együttműködésre lenne szükségünk. Fontosnak tartjuk a hagyományok őrzését, és az új programok kialakítását, hiszen ettől lesz vonzó az iskolaszülők és tanulók számára. Az iskola vonzóbbá tételét szolgálhatja a matematikai csoportbontás, a nyelvi csoportok, a versenyeztetés. Évek óta sok gondot okoznak a fegyelmi problémák. Megoldást jelenthetnek a javaslatok: a portaszolgálat, az ügyeleti rendszer átszervezése, az Arizóna-program, a szülők iskolában tartózkodásának szabályozása. Fontosak a dologi fejlesztések is (tantermek, laptopok), hiszen ezzel a kollégák munkakörülményei javulhatnak. Szép kezdeményezés az Év Pedagógusa-díj létrehozása. A pályázatot támogatjuk. Szabóné Németh Ilona mk.vez. A biológia földrajz természetismeret testnevelés technika mk. véleménye Igazgatói pályázatát jónak tartjuk. Támogatjuk leírt elképzeléseit. Előnyös számunkra, hogy a tantestület tagjaként pályázta meg az igazgatói állást, így ismeri az iskola működését, belső szabályzatait. Előzetes igazgatói tapasztalatai alapján, alkalmasnak tartjuk az igazgatói állás betöltésére.

6 Munkájához türelmet és sok-sok sikert kívánunk a biológia földrajz természetismeret testnevelés technika munkaközösség tagjainak nevében. Bartúcz Lászlóné mk.vez.h. Mat.-kém.-fiz.-inf. munkaközösség véleménye A jelöltet megfelelőnek tartjuk, iskolánk matematika-fizika szakos tanára. Szakmailag magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkezik. Ismeri problémáinkat, erősségeinket. Vezetői tapasztalatával, a jó hagyományok folytatásával, fejlődést elősegítő elképzeléseivel előre fogja vinni intézményünk munkáját. Pályázatát munkaközösségünk támogatja. Kovács Gáborné mk.vez.h. A tantestületi vita lezárása után a szavazás eredménye: 97,7 % támogatta a jelölt programját.

Az alsó tagozatos munkaközösség véleménye az intézményvezetői pályázatról

Az alsó tagozatos munkaközösség véleménye az intézményvezetői pályázatról Az alsó tagozatos munkaközösség véleménye az intézményvezetői pályázatról Alapos, részletes, jól megszerkesztett pályázatot ismertünk meg. A pályázat szövegezésében könnyen értelmezhető, szerkezete áttekinthető.

Részletesebben

Győri Istvánné az Árpád Fejedelem Általános Iskola intézményvezetői munkakörére benyújtott pályázatának napközis munkaközösségi véleményezése

Győri Istvánné az Árpád Fejedelem Általános Iskola intézményvezetői munkakörére benyújtott pályázatának napközis munkaközösségi véleményezése 1. sz. melléklet benyújtott pályázatának napközis munkaközösségi véleményezése A pályázat alapos, mindenre kiterjedő. Tagolása színvonalas, gondos, és tartalmas vezetői munkát mutat be. Nagyon sok értéket

Részletesebben

A szakmai munkaközösségek véleménye Kis Gábor intézményvezetői pályázatáról

A szakmai munkaközösségek véleménye Kis Gábor intézményvezetői pályázatáról A szakmai munkaközösségek véleménye Kis Gábor intézményvezetői A magyar nyelv és irodalom, mozgóképkultúra és médiaismeret, ének, rajz munkaközösség véleménye Kis Gábor intézményvezetői A pályázat formai

Részletesebben

Nyitottsága az újdonságokra pozitívan befolyásolhatja iskolánk fejlődését. A nyugodt, biztonságos iskolai környezet biztosítására törekszik.

Nyitottsága az újdonságokra pozitívan befolyásolhatja iskolánk fejlődését. A nyugodt, biztonságos iskolai környezet biztosítására törekszik. Véleményező alkalmazotti értekezlet Vélemények az igazgatói pályázatról (munkaközösségek, iskolai szervezetek) Humán munkaközösség: A pályázat rendkívül alapos, sokrétű, tartalmában és terjedelmében is

Részletesebben

A szakmai munkaközösségek véleménye Gáspár Róbert intézményvezetői pályázatáról

A szakmai munkaközösségek véleménye Gáspár Róbert intézményvezetői pályázatáról A szakmai munkaközösségek véleménye Gáspár Róbert intézményvezetői A magyar nyelv és irodalom, mozgóképkultúra és médiaismeret, ének, rajz munkaközösség véleménye Gáspár Róbert intézményvezetői A pályázat

Részletesebben

1. Helyzetelemzés: INTÉZMÉNYI FEJLESZTÉSI TERV Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u

1. Helyzetelemzés: INTÉZMÉNYI FEJLESZTÉSI TERV Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1021 Budapest, Budenz u. 20-22. 1. Helyzetelemzés: Iskolánk jogutódja az 1897-ben alapított Labanc utcai iskolának, 1984 óta működik az új épületben is. 1996

Részletesebben

Magasabb vezetői pályázatok szakmai - nevelőtestületi véleményezése

Magasabb vezetői pályázatok szakmai - nevelőtestületi véleményezése Magasabb vezetői pályázatok szakmai - nevelőtestületi véleményezése Deméné Tóth Ágnes A pályázat általános célokat fogalmaz meg. Intézményünkre vonatkozó konkrét cél- és feladatrendszert számunkra nem

Részletesebben

Bischofné Blandl Mária igazgatói pályázatának véleményezése

Bischofné Blandl Mária igazgatói pályázatának véleményezése Bischofné Blandl Mária igazgatói pályázatának véleményezése 1. Humán munkaközösség A pályázat tartalmi és formai szempontból precíz, alapos, mindenre kiterjedő, gondos és tartalmas vezetői munkát mutat.

Részletesebben

Ertelné Csák Judit vezetői pályázatának véleményezése adiák-önkormányzat szemszögéből

Ertelné Csák Judit vezetői pályázatának véleményezése adiák-önkormányzat szemszögéből Ertelné Csák Judit vezetői pályázatának véleményezése adiák-önkormányzat szemszögéből A pályázat részletekbe menően ismerteti iskolánk elmúlt15 évének eredményeit, melyet a pályázó vezetése alatt ért el.

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 2014/2015. tanév 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. A nevelő és oktató munkát segítők száma, feladatköre,

Részletesebben

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK ELSŐ OSZTÁLY 1 Magyar Matematika Magyar Matematika Magyar 2 Szabad foglalkozás Önálló foglalkozás Kulturális foglalkozás Angol / Szabad foglalkozás Szabad foglalkozás 3 Magyar Testnevelés Magyar Testnevelés

Részletesebben

PEDAGÓGUSNAPI ARANYGYŰRŰ ELISMERÉS (Gönczy Barnabásné tanító)

PEDAGÓGUSNAPI ARANYGYŰRŰ ELISMERÉS (Gönczy Barnabásné tanító) (Gönczy Barnabásné tanító) Diplomáját 1977-ben vette át a Nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. Pályakezdőként Nyírbátorban helyezkedett el. Az elmúlt 40 év során, ha iskolát váltott is, de

Részletesebben

Az egyes évfolyamokon tanított tárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, ezek óraszámai, az előírt tananyag és követelmények

Az egyes évfolyamokon tanított tárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, ezek óraszámai, az előírt tananyag és követelmények HELYI TANTERV Az egyes évfolyamokon tanított tárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, ezek óraszámai, az előírt tananyag és követelmények A különböző tantervek bevezetési ütemezése Az osítása

Részletesebben

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018

FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 FELSŐS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2017/2018 Készítette: Dufla Ildikó munkaközösség vezető Taszár, 2017. szeptember 18. Helyzetelemzés: Felső tagozaton tanító szaktanárok: Osztályfőnök Christ Ildikó 6.a biológia,

Részletesebben

Az Nkt a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk.

Az Nkt a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk. Az Nkt. 81. -a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk. Volt tanítványaink a következő eredményeket érték el a középfokú intézményekben. 2012/13. tanévben a nyolcadik osztály létszáma:

Részletesebben

5.a 5.b 5.c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret 2. Magyar

5.a 5.b 5.c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret 2. Magyar CSÜTÖRTÖK PÉNTEK "A" HÉT a b c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret Inf.(F)/Tech.(L) Testnevelés Testnevelés Természetismeret Ének Tanulás mestersége 6. Német Hon- és népismeret 7. fakultáció 1.

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2016/2017-ES TANÉV 1 Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére (A lista személyes adatokat nem tartalmazhat) 1. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS

ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS ISKOLAHÍVOGATÓ FOGLALKOZÁS Szülők számára tájékoztató Gyermekek számára iskolahívogató foglalkozás Ismerkedés minden tanítóval Hetente, csütörtök 16,30 óra Kertvárosi iskolaválasztó 2017. február 11. Beiratkozás

Részletesebben

Tanfelügyeleti ellenőrzés eredménye

Tanfelügyeleti ellenőrzés eredménye Tanfelügyeleti ellenőrzés eredménye 1. Pedagógiai folyamatok Az intézmény stratégiai dokumentumai összhangban vannak az oktatáspolitikai célokkal, aktualizálásuk azonban szükséges a jogszabályoknak való

Részletesebben

A szakmai munkaközösségek együttműködésének és kapcsolattartásának rendje

A szakmai munkaközösségek együttműködésének és kapcsolattartásának rendje 11. sz. melléklet MEDGYESSY FERENC GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM A szakmai munkaközösségek együttműködésének és kapcsolattartásának rendje OM azonosító: 031202 Intézményazonosító: HA2301 2017.09.01

Részletesebben

Siszler Katalin pályázó vezetési programjáról kialakított vélemények

Siszler Katalin pályázó vezetési programjáról kialakított vélemények Siszler Katalin pályázó vezetési programjáról kialakított vélemények A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Közgazdasági Szakközépiskolája diákönkormányzatának véleményét Siszler Katalin pályázatáról A diákönkormányzat

Részletesebben

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV Intézmény neve: Budapest XV. Kerületi Kossuth Lajos Általános Iskola OM azonosító: 032085 Intézményvezető: Bikfalvi Borbála Intézkedési terv

Részletesebben

Beiskolázási információk

Beiskolázási információk Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola Teleki-Blanka-Grundschule Beiskolázási információk Ö R Ö K Ö S ÖKOISK LA 2017/2018 A TELEKI Iskolánkban a pedagógiai munka legfőbb célja olyan tartalmas, bensőséges

Részletesebben

A pedagógus önértékelő kérdőíve

A pedagógus önértékelő kérdőíve A pedagógus önértékelő kérdőíve Kérjük, gondolja végig és értékelje, hogy a felsorolt állítások közül melyik milyen mértékben igaz. A legördülő menü segítségével válassza a véleményét tükröző értéket 0

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 85. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: Intézményvezetıi pályázatok véleményezése (Szekszárdi Baka István Általános Iskola, Szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola) E L İ T E R J E S Z

Részletesebben

SZÜLŐ-KÉRDŐÍV KIÉRTÉKELÉSE 44 válasz alapján. 1. Hányadik évfolyamra jár legidősebb iskolánkba járó gyermeke?

SZÜLŐ-KÉRDŐÍV KIÉRTÉKELÉSE 44 válasz alapján. 1. Hányadik évfolyamra jár legidősebb iskolánkba járó gyermeke? SZÜLŐ-KÉRDŐÍV KIÉRTÉKELÉSE válasz alapján Az iskola vezetősége novemberében arra kérte a szülőket, hogy e kérdőív kitöltésével segítsék az iskola fejlődését és adjanak visszajelzést arra, hogy látják az

Részletesebben

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZMÉNYI ÖNFEJLESZTÉSI TERV NAGYMÁNYOK

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZMÉNYI ÖNFEJLESZTÉSI TERV NAGYMÁNYOK Intézmény neve: Nagymányoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 036307 Intézmény vezető: Wusching Mária Rita Öni terv kezdő dátuma: 2018.09.01 Öni terv befejező

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Szilvási Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi

Részletesebben

A napközis munkaközösség véleményének összegzése Dobre Lajos igazgatói pályázatával kapcsolatban

A napközis munkaközösség véleményének összegzése Dobre Lajos igazgatói pályázatával kapcsolatban Alsó tagozatos munkaközösség Dobre Lajos vezetői pályázata a törvényi előírásoknak tartalmilag és formailag is megfelel. Formailag jól strukturált, könnyen áttekinthető, logikusan felépített, igényes.

Részletesebben

Eredmény rögzítésének dátuma: Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése

Eredmény rögzítésének dátuma: Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése Eredmény rögzítésének dátuma: 2016.04.20. Teljesítmény: 97% Kompetenciák értékelése 1. Pedagógiai módszertani felkészültség 100.00% Változatos munkaformákat alkalmaz. Tanítványait önálló gondolkodásra,

Részletesebben

Boros Lajosné igazgatói pályázatának véleményezése. (Iskolaszék április 19.)

Boros Lajosné igazgatói pályázatának véleményezése. (Iskolaszék április 19.) Boros Lajosné igazgatói pályázatának véleményezése (Iskolaszék 2016. április 19.) Szakmai önéletrajz és helyzetelemzés A pályázó szakmai önéletrajzát és az alapos, minden részletre kiterjedő helyzetelemzését

Részletesebben

KEOP-5.6.0 Környezet és Energia Operatív program KEOP-5.6.0-12/2013-0034

KEOP-5.6.0 Környezet és Energia Operatív program KEOP-5.6.0-12/2013-0034 KEOP-5.6.0 Környezet és Energia Operatív program KEOP-5.6.0-12/2013-0034 0034 Pest II: Bernecebaráti Bernecebaráti Szokolyi Alajos Általános Tagiskola és tornaterem melléképülete Az intézmény 2 különálló

Részletesebben

Idegen nyelvi mérés eredményei év

Idegen nyelvi mérés eredményei év Idegen i mérés eredményei - 2017. év srsz. Mérési azonosító Évfolyam Idegen Mérési eredmény (százalék) 1. X443-W859 6 angol 70% 2. J147-U624 6 angol 76% 3. U159-A876 6 angol 56% 4. F393-P633 6 angol 100%

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Budapest XIV. Kerületi Széchenyi István Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Budapest, 2018. szeptember 1 Különös közzétételi lista A 32/2008. ( XI. 24.) a nevelési- oktatási intézmények működéséről

Részletesebben

sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz főiskola horvát 2. horvát, orosz főiskola horvát

sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz főiskola horvát 2. horvát, orosz főiskola horvát A pedagógusok iskolai végzettsége és az általuk tanított tantárgyak a 2016/2017-es tanévben: sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz horvát 2. horvát, orosz horvát 3. tanító

Részletesebben

Vélemények az igazgatói pályázatról (munkaközösségek, iskolai szervezetek)

Vélemények az igazgatói pályázatról (munkaközösségek, iskolai szervezetek) Vélemények az igazgatói pályázatról (munkaközösségek, iskolai szervezetek) Humán munkaközösség: A pályázat nagyon alaposan mutatja be a személyi feltételeket és az intézmény pedagógiaiszakmai tevékenységét.

Részletesebben

INTÉZKEDÉSI TERV. Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola Intézmény OM azonosítója:

INTÉZKEDÉSI TERV. Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola Intézmény OM azonosítója: INTÉZKEDÉSI TERV Intézmény neve: Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola Intézmény OM azonosítója: 031585 Intézményvezető neve: Miksi Jánosné Intézményvezető oktatási azonosítója: 72798770861 i terv

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Szilvási Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához A nevelő

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 1, A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Egyetemet végzett pedagógus Szakvizsgázott pedagógus Tanár Tanító Napközis

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola A közoktatási intézmény eredményességéről, személyi és tárgyi feltételeihez kapcsolódó információkról szükséges a szülőket tájékoztatni.

Részletesebben

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV

INTÉZMÉNYI TANFELÜGYELET ÉRTÉKELÉSE ALAPJÁN INTÉZKEDÉSI TERV Intézmény neve: Szabolcsi Bence Zenei AMI OM azonosító: 039663 Intézmény vezető: Barta Dóra Intézkedési terv kezdő dátuma: 2017. december 12. Intézkedési terv befejező dátuma: 2022. december 11. 1. Pedagógiai

Részletesebben

MOTIVÁCIÓ A HILDBEN. avagy egy néha göröngyös út az eredményekhez. Göggené Somfai Zsuzsa igazgató Budapest, november 29.

MOTIVÁCIÓ A HILDBEN. avagy egy néha göröngyös út az eredményekhez. Göggené Somfai Zsuzsa igazgató Budapest, november 29. MOTIVÁCIÓ A BEN avagy egy néha göröngyös út az eredményekhez Göggené Somfai Zsuzsa igazgató Budapest, 2017. november 29. HITVALLÁS Félig sem oly fontos az, amit tanítunk gyermekeinknek, mint az, hogy tanítjuk.

Részletesebben

A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ

A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ Sorszám Pedagógus végzettsége, szakképzettsége Tanított tárgyak 1 tanító, német szk. matematika, német 2 tanító, magyar

Részletesebben

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont

A 2017/2018-es tanév rendje a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban Feladat Felelős Időpont Feladat Felelős Időpont Geopolitikai Konferencia 2017 Közép- és Kelet- Európa a 21. század többpólusú világában Farkas Gábor, Simon György augusztus 25. Magyar-Földrajzi Társaság 70. Vándorgyűlése és 141.

Részletesebben

magyar 204. magyar 204. biológia 210. földrajz 210. informatika 5. technika rajz angol/német oszt.főnöki testnevelés

magyar 204. magyar 204. biológia 210. földrajz 210. informatika 5. technika rajz angol/német oszt.főnöki testnevelés 5.a 1. 2. i biológia 210. 210. informatika 3. /német /német ének testnevelés 4. testnevelés /német gazdálkodás 5. technika rajz /német oszt.főnöki testnevelés 6. rajz 5.a 1. testnevelés ének 2. informatika

Részletesebben

Intézkedési terv. A november 9-i intézményi tanfelügyelet megállapításai alapján kiemelkedő területek

Intézkedési terv. A november 9-i intézményi tanfelügyelet megállapításai alapján kiemelkedő területek Intézkedési terv Intézmény neve: Európa Alapítvány Középfokú Intézet (EAKI) Gimnázium Intézmény OM azonosítója: 035313 Intézményvezető neve: Intézményvezető oktatási azonosítója: dr Stumpf Jánosné 71836537383

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 10. fejezete előírja az oktatási intézményeknek, hogy mely adatokat kell közérdekűnek tekinteni és közzétételi listában megjeleníteni. 1.

Részletesebben

Tanórán kívüli egyéb foglalkozások 2017/2018

Tanórán kívüli egyéb foglalkozások 2017/2018 Tanórán kívüli egyéb foglalkozások 2017/2018 Napközik és tanulószobák Az alsó tagozaton minden osztálynak minden délután napközis foglalkozások, a felső tagozaton 5-8. évf. 1 tanulószobai csoport engedélyezett.

Részletesebben

Oktat: Alsó tagozat 1. osztályban minden tantárgyat az ének kivételével

Oktat: Alsó tagozat 1. osztályban minden tantárgyat az ének kivételével 1. KTKT Általános Iskola és Középiskola Páhi Általános Iskolájában 2012/2013-es tanévben tanítók Név: Csviláné Polgár Erika 8. osztályfőnök tanító, angol műveltségterület, inkluzív nevelés tanár Oktat:

Részletesebben

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Intézmény neve: Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Igazgató: Makkos Csaba Címe: Fonyód Fő u. 8. Telefon / fax: 85 / 361423 Email cím: mbaltisk@tonline.hu OM azonosító: 034007 Telefon: 85361423 1. Pedagógusok

Részletesebben

A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja

A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja 1., közoktatási vezető szakvizsga, tagintézmény-vezető, 4.o. testnevelés 2. 1.osztályfőnöke, egész napos iskola 3. 1.osztály egész napos

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére

Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Iskolai végzettség További

Részletesebben

ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2018/2019

ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2018/2019 ALSÓS MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2018/2019. Szebeni Zsuzsa alsós szakmai munkaközösség -vezető Csomád, 2018. szeptember 15. Tagok: Balogh Edit Abonyi Tiborné Bujtás Adrienn Bonczné Orosz Ilona Juhászné Szeitz

Részletesebben

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja:

Részletesebben

Elő terjesztés. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 28-i ülésére

Elő terjesztés. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 28-i ülésére Szám: 02/172-8/2007. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Elő terjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

2011/2012-es tanév rendje

2011/2012-es tanév rendje 2011/2012-es tanév rendje A tanév 2011. szeptember 1-jétől (csütörtök) 2012. június 15-ig (péntek) tart. Az első félév: 2012. január 13-ig (péntek) tart. 2012. január 20-ig (péntek) értesítés az I. félévben

Részletesebben

Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói

Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói A 2016 / 2017-es tanévben 1 (egy) fő ismétel évfolyamot. Osztály Magatartás Szorgalom ALSÓ TAGOZAT Év végi statisztikai adatok

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

Nyílt héten látogatható órák március március 24.

Nyílt héten látogatható órák március március 24. Nyílt héten látogatható órák 2017. március 21-2017.március 24. Osztály: 5.A történelem és Leventéné - Terem: em. angol nyelv Tóth Izabella - Terem: em. 5.A 5.A (a) 5.A német nyelv Leventéné - Terem: em.

Részletesebben

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév

ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév ABIGÉL TÖBBCÉLÚ INTÉZMÉNY 2017/2018. tanév Telephelyek Székhely Pedagógusok létszáma és végzettsége - 2 fő rajz - 1 fő drámapedagógus - 4 fő tánc Oktatott tantárgyak Összlétszám Csoportok száma - vizuális

Részletesebben

Felsős munkaközösség munkaterve. 2016/2017. tanév

Felsős munkaközösség munkaterve. 2016/2017. tanév Felsős munkaterve 2016/2017. tanév Célok, feladatok A szóbeli kommunikáció erősítése A kommunikációs Az önálló ismeretszerzés képességének Önértékelés, önbecsülés Élmény alapú tanulás, tanítás alkalmazása

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 10. fejezete előírja az oktatási intézményeknek, hogy mely adatokat kell közérdekűnek tekinteni és közzétételi listában megjeleníteni. 1.

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA. A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA. A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelet alapján az alábbi adatokat tesszük közzé. Intézmény neve: Jászboldogházi

Részletesebben

Köszöntjük vendégeinket!

Köszöntjük vendégeinket! Köszöntjük vendégeinket! Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 030175 Telefon: 06-22-368-940 E-mail:iskola@mail.knyek.sulinet.hu http://www.vmg.vm-knyek.hu/

Részletesebben

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Intézmény neve: Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Igazgató: Makkos Csaba Címe: Fonyód Fő u. 8. Telefon / fax: 85 / 361423 Email cím: mbaltisk@tonline.hu OM azonosító: 034007 Telefon: 85361423 1. Pedagógusok

Részletesebben

Huzella Tivadar Általános Iskola. {mgmediabot2}path=images/video/idegennyelv.wmv width=352 height=288{/mgmediabot2}

Huzella Tivadar Általános Iskola. {mgmediabot2}path=images/video/idegennyelv.wmv width=352 height=288{/mgmediabot2} Idegen nyelvi A munkaközösség-vezetõ rövid, videón való bemutatkozását követõen kérjük, olvassa el a munkaközösség munkájáról szóló tájékoztatót is. (Ha felnagyítva kívánja megtekinteni a felvételt, kattintson

Részletesebben

Hatvani István Általános Iskola nevelőtestület alkalmazotti közösség, szülői szervezet diákönkormányzat

Hatvani István Általános Iskola nevelőtestület alkalmazotti közösség, szülői szervezet diákönkormányzat A Hatvani István Általános Iskola magasabb vezetőjének 1 éves megbízása 2009. július 31. napjával lejárt, ezért szükséges volt új pályázati kiírás és eljárás lebonyolítása. A pályázati felhívást a 315/2008.

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista i Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2013/2014. tanév Pedagógus végzettsége Pedagógus szakképzettsége

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA HESZ MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA 2642 Nógrád, Vasút sor 9. OM: 032274 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016. tanév mely készült a 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

Megyeri Úti Általános Iskola 2019/2020

Megyeri Úti Általános Iskola 2019/2020 Megyeri Úti Általános Iskola 2019/2020 Intézményünket 1914-ben alapították. Megyer és Káposztásmegyer határán, megújult épületeiben várja a gyermekeket. Felvételi körzetünkbe Megyer családi házas övezete

Részletesebben

Soproni Széchenyi István Gimnázium

Soproni Széchenyi István Gimnázium Soproni Széchenyi István Gimnázium AZ ISKOLA EGYES ÉVFOLYAMAIN TANÍTOTT TANTÁRGYAK ÉS EZEK ÓRASZÁMAI A Soproni Széchenyi István Gimnázium Pedagógiai Programjának 5. sz. melléklete Elfogadta a Soproni Széchenyi

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 11/1994. (VI. 8.) MKM r. 8. (6) bekezdés kötelezi az intézményeket az ún. különös közzétételi lista megjelentetésére. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége

Részletesebben

A Biológia -kémia, a Földrajz-filozófia etika és a Történelem szakmai munkaközösségi tagok közös véleménye

A Biológia -kémia, a Földrajz-filozófia etika és a Történelem szakmai munkaközösségi tagok közös véleménye A Biológia -kémia, a Földrajz-filozófia etika és a Történelem szakmai munkaközösségi tagok közös véleménye A pályázó - Aranyi Imre - szakmai felkészültsége és végzettsége megfelel a pályázati kiírásnak,

Részletesebben

Partneri elégedettségmérés. összefoglaló

Partneri elégedettségmérés. összefoglaló Partneri elégedettségmérés összefoglaló Szülői kérdőívek visszaküldése Évfolyam Visszaküldött kérdőívek 1. 75% 2. 57% 3. 85% 4. 92% 5. 67% 6. 75% 7. 80% 8. 90% Összesen 76% Szülők Az elégedettség rangsora

Részletesebben

Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 030175 Telefon: 06-22-368-940 E-mail:iskola@mail.knyek.sulinet.hu http://www.vmg.vm-knyek.hu/ Kápolnásnyék,

Részletesebben

Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató Felvételi tájékoztató 2019-2020 A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tájékoztatója Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Nevelő-oktató munkánk feladata: Korszerű oktatás (kiemelkedően felszerelt

Részletesebben

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben

Az esélyegyenlőség megvalósítása a Szent László Katolikus Általános Iskolában

Az esélyegyenlőség megvalósítása a Szent László Katolikus Általános Iskolában 2010. A Szent László Katolikus Általános Iskola Intézményi Minőségirányítási Programjának módosítását Sárvár város Intézményfenntartó Társulásának Közoktatási Esélyegyenlőségi Intézkedési Tervének változása

Részletesebben

Alsó tagozat Hétfő. Felső tagozat Hétfő

Alsó tagozat Hétfő. Felső tagozat Hétfő Hétfő 1. Környezet Magyar Matematika Magyar 2. Testnevelés Magyar Magyar Magyar 3. Magyar Matematika Magyar Testnevelés 4. Matematika Testnevelés Környezet Matematika 5. Matematika korrep. Korrep. Korrep.

Részletesebben

A KISFALUDY MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA NEVELŐTESTÜLETÉNEK SZAKMAI VÉLEMÉNYE MENONI GABRIELLA 2015

A KISFALUDY MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA NEVELŐTESTÜLETÉNEK SZAKMAI VÉLEMÉNYE MENONI GABRIELLA 2015 A KISFALUDY MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA NEVELŐTESTÜLETÉNEK SZAKMAI VÉLEMÉNYE MENONI GABRIELLA 2015. ÁPRILIS 21-ÉN BENYÚJTOTT INTÉZMÉNYVEZETŐI PÁLYÁZATÁRÓL Pályázata precíz, pontos,

Részletesebben

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők!

Előzetes információk a beiratkozásról (végleges információk április elején várhatóak) Kedves Szülők! Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. /: (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Előzetes információk a beiratkozásról

Részletesebben

A legfontosabb adatok

A legfontosabb adatok Alapítva 1876-ban A legfontosabb adatok Fenntartó: Székesfehérvári Tankerületi Központ Iskola címe: 8000 Székesfehérvár, Budai út 7. Tagintézmény: 8000 Székesfehérvár, Sziget u. 1. www.telekiblanka.hu

Részletesebben

A Hevesy György Általános Iskola felső tagozatának 2013-2014. tanév 2. félévi órarendje

A Hevesy György Általános Iskola felső tagozatának 2013-2014. tanév 2. félévi órarendje Csoport 5.a Órák: 30 1. angol Barna Ágnes F2 angol Gecsey Krisztina 2. természetismeret Jenei Csabáné 3. magyar Ács Lívia angol Barna Ágnes T1 angol Gecsey Krisztina magyar Ács Lívia 4. informatika Tóth-S.

Részletesebben

Rendkívüli alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyv részlete és mellékletei

Rendkívüli alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyv részlete és mellékletei Rendkívüli alkalmazotti értekezlet jegyzőkönyv részlete és mellékletei Gulyás Sándorné megállapította, hogy az alkalmazotti közösség szavazásra jogosult 32 fős létszámából jelen van 32 fő, tehát az alkalmazotti

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 1.A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. tanító,

Részletesebben

Az intézmény nevelő oktató munkája a pedagógiai program alapelveinek megfelelő napi pedagógiai gyakorlatot tükrözi.

Az intézmény nevelő oktató munkája a pedagógiai program alapelveinek megfelelő napi pedagógiai gyakorlatot tükrözi. 38 válasz Összes válasz megtekintése Elemzések közzététele carinosamadre@gmail.com Űrlap szerkesztése Összegzés Az intézmény nevelő oktató munkája a pedagógiai program alapelveinek megfelelő napi pedagógiai

Részletesebben

Az értékelés rendszere

Az értékelés rendszere Az értékelés rendszere Terület, szempont Információforrás Indikátorok Súlyozás. Adminisztráció Elvégzi a pedagógiai tevékenységéhez kapcsolódó ügyviteli tevékenységet. Haladási és értékelő napló vezetése;

Részletesebben

Iskolánk tantestületének és oktatást-nevelést segítő dolgozóinak adatai 2015-2016-os tanév

Iskolánk tantestületének és oktatást-nevelést segítő dolgozóinak adatai 2015-2016-os tanév Iskolánk tantestületének és oktatástnevelést dolgozóinak adatai 20152016os tanév 1. Pedagógus1 Bessenyei György 2. Pedagógus2 Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola 3. Pedagógus3 Eötvös József

Részletesebben

Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola, 2700 Cegléd, Széchenyi út 16. Különös közzétételi lista a 2011-2012-es tanévre

Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola, 2700 Cegléd, Széchenyi út 16. Különös közzétételi lista a 2011-2012-es tanévre Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola, 2700 Cegléd, Széchenyi út 16. Különös közzétételi lista a 2011-2012-es tanévre 10. számú melléklet a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet és a 32/2008.

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KASZAP NAGY ISTVÁN REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA OM: 035917 5420 TÚRKEVE, KOSSUTH L. U. 15. Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez

Részletesebben

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév Gimnáziumi felvételi tájékoztató 2017/2018. tanév Miért érdemes gimnáziumunkat választani? Jó hangulatú iskola. Értéket közvetítő hagyományok, rendezvények, sportolási lehetőségek (úszás, kézilabda, szertorna).

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

Az intézményi tanfelügyelet által javasolt fejlesztendő területek, intézkedések, feladatok

Az intézményi tanfelügyelet által javasolt fejlesztendő területek, intézkedések, feladatok Melléklet: Az intézményi tanfelügyelet által javasolt fejlesztendő területek, intézkedések, feladatok Kompetencia megnevezése Fejlesztendő terület Intézkedés megnevezése és célja Intézkedés mérföldkövei

Részletesebben

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben

Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A pedagógusok iskolai végzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tanított tárgyak

Részletesebben

Különös közzétételi lista:

Különös közzétételi lista: Különös közzétételi lista: 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. Nevelő oktató munkát segítők száma, szakképzettsége 3. Iskolai

Részletesebben

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015.

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség

Részletesebben

(OM AZONOSÍTÓ KÓDSZÁM:

(OM AZONOSÍTÓ KÓDSZÁM: Osztály Név 1 2 3 4 5 6 7 8 Egyéb Összesen fizika 1 2 3 kémia 2 1 3 matematika 4 4 4 12 Agócs Miklós Fizika - kémia - matematika szakos tanár napközi felső 3 3 fizika tehetséggond 1 1 kémia tehetséggond.

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 32/2008. ( XI. 24.) a nevelési- oktatási intézmények működéséről szóló OKM rendelet alapján az alábbi adatokkal működik intézményünk. Intézmény neve: Általános Iskola Tápiószele

Részletesebben