VibroFit. Home / Gym HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VibroFit. Home / Gym HASZNÁLATI UTASÍTÁS"

Átírás

1 A Kyokei VibroFit tréner készülék megvásárlásával Ön elkötelezte magát az egészségesebb életmód mellett. Köszönjük! Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa végig ezt a használati útmutatót és tartsa a készülék közelében, hogy bármikor fellapozhassa! Kívánjuk, hogy a Kyokei termékünk sokáig szolgálja az Ön és családja egészségét! VibroFit Home / Gym TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FŐBB JELLEMZŐK ÜZEMBE HELYEZÉS ALKOTÓRÉSZEK RÉSZEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA ELHELYEZÉS, MOZGATÁS VIBROTRÉNER HASZNÁLATA BEKAPCSOLÁS, TUDNIVALÓK KEZELŐ GOMBJAI HASZNÁLAT, BEÁLLÍTÁSOK PROGRAMOK GYAKORLATOK HASZNÁLAT UTÁNI TEENDŐK ÁPOLÁS, KARBANTARTÁS TECHNIKAI ADATOK HASZNÁLATI UTASÍTÁS

2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK! Figyelem! Vigyázat! Ez művelet komoly sérülést, vagy halált okozhat! Ez a művelet személyi sérüléshez, vagy anyagi kár keletkezéséhez vezethet! Figyelmeztetés! TILOS! VIGYÁZAT! Ne használja a készüléket magas páratartalmú, vagy nedves környezetben, mint például fürdőben, szaunában! Ne használja a készüléket a szabadban! Ne helyezze a készüléket szerelt padlóra, lehetőleg főfal közelében helyezze el! Ne helyezze a készüléket közel a fűtőtesthez, radiátorhoz, tűzhelyhez és óvja a közvetlen napsugárzástól! V A készülék V névleges hálózatról működik, az ábrán látható, a készülékhez adott földeléses csatlakozóval. A készülék hálózatba csatlakoztatásánál ügyeljen arra, hogy a készülék adattábláján található, és megfelelően földelt hálózathoz csatlakoztassa a készüléket! A készülék helytelen vagy földelés nélküli csatlakoztatása áramütést okozhat! Ha bármely kétsége merülne fel, kérje ki villanyszerelő szakember vagy a szerviz szakembérének véleményét! Ne változtasson a készülékhez adott hálózati csatlakozón! Ha nem illeszkedik a hálózati aljzatba hívjon szakembert! Ne használjon semmilyen adaptert! Ne használja a készüléket, ha a hálózati kábel illetve csatlakozója, vagy a hálózati dugalj sérült, vagy nem működik megfelelően! Szerezzen be új kábelt! Használat után kapcsolja le a főkapcsolót, és húzza ki a készülék tápkábelét a hálózati dugaljból! Ne a vezetéknél fogja húzza ki a tápkábelt! Mindíg a csatlakozódugót fogja meg, és úgy húzza ki óvatosan! Használat előtt ellenőrizze a készülék huzatát! Ne használja a készüléket, ha a huzat sérült, szakadt vagy lyukas! Szerezzen be újat szervizünktől! Ne hagyja felügyelet nélkül a készüléket, amíg a hálózathoz csatlakozik! 2.

3 HASZNÁLAT ELŐTT Kérje ki orvosa tanácsát a használhatóságát illetően, a következő panaszok esetén: Ismeretlen duzzanatoknál, rosszindulatú daganatos betegség esetén Szívelégtelenség, szívpanaszok, vérkeringési zavarok esetén (pl. visszér) Komolyabb bőrbetegségek esetén Magas láz esetén Abnormális, ferdült gerinc, csontritkulás, gerinctörés vagy gerincfájdalmak esetén Terhesség illetve szoptatás idején, vagy menstruációs fájdalmak esetén Kivételesen erős hátfájás, rándulás, vagy izomszakadás okozta gyulladás esetén Reuma, arthritis vagy egyéb betegség okozta izületi rendellenesség esetén Akut gyomorbél panaszok, bél-, gyomorhurut, hepatitis esetén Elektromos gyógyászati eszközzel rendelkezők, mint például pacemaker használata esetén Hyperplasia esetén Mozgásukban korlátozott, vagy kommunikációra képtelen személyek estén Azonnal állítsa le a készüléket, és szakítsa meg a masszázst, ha a használat közben erős fájdalmat érez! Panaszok estén forduljon kezelőorvosához! HASZNÁLAT KÖZBEN A készülék közelében gyermeket ne hagyjon szülői felügyelet nélkül! Ne engedjen gyermeket játszani a készüléken! Egyszerre egy személy használhatja a készüléket! Ne masszírozza a fejét, mellkasát, térd-, könyökizületeit! Ne alkalmazzon masszázst beteg bőrfelületen! Ne tegye kezét vagy lábát a munkaasztal, vagy más mozgó részek közé! Ne működtesse a készüléket nedves kézzel vagy testtel! Ne használja a készüléket más terápiás készülékkel együtt! Ha valamilyen rendelleneséget vagy meghibásodást észlel azonnal állítsa le a készüléket, áramtalanítsa azt és hívja szervízünket! Ne szerelje szét, vagy próbálja megjavítani a készüléket! Karbantartási, vagy javítási kérdésekkel forduljon szervízünkhoz, vagy helyi forgalmazónkhoz! 3.

4 ÜZEMBE FŐBB JELLEMZŐK HELYEZÉS Köszönjük, hogy a Kyokei VibroFit vibrációs készüléket választotta! Termékünk legújabb fejlesztéseket tartalmazza, alapos tesztelésen esett át. Személyes használatra biztonságos és hatékony alakformáló eszköz. Ismerje meg személyi trénerét, hogy az a legjobban szolgálhassa egészségét! Továbbfejlesztett mechanika A Vibro Fit készülék évek során tesztelt, és továbbfejleszett robosztus mechanikával rendelkezik. Speciális ötvözetű öntvények jól birják a vibráció keltette rezgéseket. A precíz illesztésű csapágyak pontos mozgatást eredményeznek. Finoman részletezett fokozat A gyakorlatok hatékonyságát az alkalmazott vibráció sebessége befolyásolja. A VibroFit készüléknél 60/99 fokozatban állíthatja a vibrálás frekvenciáját, így a lehető legpontosabban állíthatja be. Edzőprogramok Személyi trénere speciálisan összeállított programokkal várja. Önnek csak választania kell, mi a célja! Egyedi igényei vannak? Használja egyedi beállításait. Manuális üzemmódban meghatározhatja a vibráció módját, a munkalap kitérésének nagyságát gyorsaságát (amplitudó és frekvencia). Alsó kezelő gombok A gyakorlatok nagy részénél a munkaasztal mellett kell lenni, ilyenkor praktikus az alacsonyan elhelyezett második kezelő gombsor. Önnek így nem kell felállnia a fokozatok vagy a program modosításához. Erősített oszlop A biztonság érdekében megerősítették az oszlopokat, így Ön stabilan kapaszkodhat a gyakorlatok közben. Mozgató görgők Nem gond többé a mozgatás. A VibroFit két kis görgőjének köszönhetően, a készüléket kicsit megbillentve, könnyedén mozgathatja. (opcionális tartozék) Kezelő konzol A készülék tetején kapott helyett a kezelő konzol. Átgondolt tervezésnek köszönhetően minden gomb kézreesik, a kijelzők jól áttekinthetőek. Már az első alkalommal is biztosan fogja irányítani a készüléket. Edző heveder A vibro trénerek alapvetően az alsó végtagokra, combra, fenékre hatnak. A vibráló mozgást, a készülékhez adott, edző hevederel viheti át felső végtagjaira. A hevedert magasságának megfelelően állíthatja be. 4.

5 KICSOMAGOLÁS Csomagolja ki a készüléket! Keresse meg a készülék külön szállított tartozékait és vegye ki a csomagolóanyagból! A csomagoló anyag eltávolításánál ügyeljen arra, hogy a készülék ne sérüljön! Ellenőrizze a csomag tartalmát: i. Készülék alap - vibroasztal ii. Tartóoszlop, kezelő gombokkal iii. Szerelési segédanyagok iv. Fogantyú felső v. Fogyantyú alsó vi. Edző heveder (opcionális) vii. Hálózati kábel viii. Használati utasítás ALKOTÓ RÉSZEK 1. Tartó oszlop 2. Vibrációs felület 3. Csavar (M6x15) 4. Csavar (M8x60) 5. Felső kapaszkodó 6. Csavar (M6x45) 7. Csavar (M6x30) 8. Alsó kapaszkodó 9. Kezelő gombok 5.

6 RÉSZEK ÖSSZESZERELÉSE 1, Tartó oszlop Vegye ki a tartó oszlopot (1) és a készülék alapot (2) a csomagolásból. Illessze az oszlopot az alap hátuljához, és csatlakoztassa össze a vezetéket! Fokozottan ügyeljen arra, hogy a vezetéket ne csípje oda az oszlop rögzítésénél! Javasolt a felesleges vezetéket betolni az oszlopba! 2, Tartó oszlop rögzítése Illessze az oszlopot az alaphoz, és rögzítse az M8x6 0-as csavarokkal (4), de NE húzza még meg! 3, Kapaszkodó szerelése Illessze össze az alsó és felső kapaszkodót, rögzítse csavarral (2), de még NE húzza meg! Az összeszerelt kapaszkodódt helyezze a tartó oszlopon kialakított helyére, majd rögzítse a csavarokkal (középen 3 és lent 12). Húzza meg ezeket és az előző (2) csavarokat is. Helyezze fel a burkolatot jobb és bal oldalt is. 6.

7 4, Ellenőrzés Nézzen át minden rögzítési pontot, majd húzza meg az összes csavart. Ez a teljesen összeszerelt készülék képe. ELHELYEZÉS Állítsa a készüléket a kívánt helyre, majd az állítható lábak segítségével egyenlítse ki a padló egyenetleségeit. (A) A beállítás után húzza meg a rögzítő anyát! (B) A készülék vibrációja rezgéseket kelt a padlóban, és az épületszerkezetben! A rezgéscsillapítás érdekében célszerű gumi szőnyegre tenni, és lehetőleg főfal mellé helyezni. Az elhelyezés a vásárló feladata, a vibráció által keltett károkért a forgalmazó felelősséget nem vállal. MOZGATÁS A készüléket döntse meg a kapaszkodónál fogva. Fogja meg a készüléket kapaszkodónál és a talp résznél. Mozgassa végleges helyére, ott állítsa vissza alaphelyeztbe! Egyes modelleknél kerék található az oszlop aljánál, azon mozgathatja. A mozgatás során a termék kerekei nyomot hagyhatnak a szőnyegen, vagy a padlón! 7.

8 A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA BEKAPCSOLÁS Csatlakoztassa a készüléket a hálózathoz és kapcsolja be a készülék hátulján található főkapcsolót. Ha minden rendben van, a kezelő gomboknál lévő LED kijelzők világítanak. ON OFF FUSE 4A A készülék a hálózati csatlakozón feltüntetett hálózattal működik. Csatlakoztatás előtt ellenőrizze, hogy az Ön hálózata ennek megfelelő legyen! Ügyeljen arra, hogy a hálózati dugót a dugónak megfelelő, földelt csatlakozó aljzatba csatlakoztassa! Bizonyosodjon meg róla, hogy a főkapcsoló kikapcsolt állapotban van. Ellenőrizze, hogy a készüléket nem helyezte rá a hálózati kábelre! KEZDÉS ELŐTTI TUDIVALÓK Mindig melegítsen be a készülék használata előtt! Néhány perces helyben járással, sétával. Karkörzéssel, lábfej körzéssel. Rogyassza be térdeit, tegye kezeit a térdére és végezzen lassú térdkörzést jobbra, majd balra Törzsdöntéssel előre-hátra, majd törzscsavarássál jobbra balra. Lazítsa el medencéjét, csípőre tett kézzel végezzen csípőkörzést, jobbra -balra. Kezdje lassú fokozattal, és csak annyit vállaljon, amit megerőltetés nélkül el tud végezni! Fokozatosan növelje a testének terhelését, ahogy végzi gyakorlatokat. Egy izomcsoportot, vagy testhelyzetet ne dolgoztasson 5 percnél tovább! Az egész gyakorlatsort megismételheti, de ismétlések közt, tartson 5 perc pihenőt! Edzés befejezeseként végezzen nyújtó, lazító gyakorlatokat! Mindig figyeljen oda, hogy érzi magát! Ha fáradt vagy fájdalmai vannak, pihenjen pár napot. Ha szédül, vagy fáj a feje azonnal fejezze be a használatot, és pihenjen! 8.

9 KEZELŐ GOMBJAI Programozó gomb 2. BMI - testtömegindex 3. ADJUST+ hinta mozgás sebesség 4. ADJUST - hinta mozgás sebesség 5. TIME + időzítő /BMI adat beállító gomb, 6. MODE választó gomb 7. TIME - időzítő /BMI adat beállító gomb 8. VIBRATION SPEED - gomb 9. VIBRATION SPEED + gomb 10. START / STOP gomb 11. Kijelző 12. BMI érzékelő 9.

10 HASZNÁLAT IDŐZÍTŐ BEÁLLÍTÁSA Amikor a készülék bekapcsolt állapotban van, a TIMEkijelző a maximális, 10 percet mutatja. TIME+ vagy a TIME-gombokkal állítsa be a kívánt értéket, perc közt. ÜZEMMÓD BEÁLLÍTÁSA A MODEgombot megnyomva válthat az üzemmódok közt. Egyszer megnyomva kijelzőn: P1 további megnyomásokkal elérheti P2, P3..P6 automata, majd az U1, U2, U3 egyéni, végül a MANUAL programokat. MANUALprogramben Ön állíthatja be a motorok sebességeit. PROGRAM INDÍTÁSA,MEGÁLLÍTÁSA Nyomja meg a START/ STOP gombot a készülék használatának elkezdéséhez. Legkisebb fokozattal elindul a készülék, amit a + / - sebesség állító gombokkal változtathat. (0 = megáll, 99 = max). A START/ STOP gomb rövid megnyomásával megállíthatja a működést, míg 3 sec tartós megnyomásával teljesen kiléphet a programból. Program futása közben csak a sebesség + / - gombok aktívak, korlátozhatja a maximáis sebességet! NE HASZNÁLJA EGYHUZAMBAN TÖBBET MINT 20 PERCET A KÉSZÜLÉKET! TARTSON 5 PERC SZÜNETET! SEBESSÉG BEÁLLÍTÁSA Manuális módban választhat sebességet, igénye szerint. Olyan sebességet válasszon, amit komfortosnak érez! Automatikus program közben nem módosítható a sebesség! TESTTÖMEG INDEX MÉRÉSE A testömegindex megmutatja mennyire zsírosodott el a szervezete. Értéke függ az életkortól, nemtől, súlytól,és a magaságtól. Alaphelyzetben nyomja meg a BMI gombot, kijelzőn: villog egy Női alak. A TIME+ / TIME- gombokkal válassza ki nemét. BMI gombbal lépjen tovább, kijelzőn: KG W és villog egy szám. A TIME+ / TIME- gombokkal állítsa be súlyát (kg-ban). BMI gombbal lépjen tovább, kijelzőn: CM H és villog egy szám. A TIME+ / TIME- gombokkal állítsa be magasságát (cm-ben) BMI gombbal lépjen tovább, kijelzőn: --, vagyis a készülék mérésre kész. Tegye a kezeit a kijelző alján található BMI érzékelőkre, tartsa ott 5-10 másodpercig, a kijelzőn megjelenik a mért érték. BMI testtömegindex áttekintő jelentése: (Életkort is figyelembe vevő táblázatért keresse fel a honlapját) 10.

11 P1-P6 PROGRAMOK PG4 PG5 PG

12 EGYÉNI PROGRAM Egyedi programok hozhat létre a VibriFit készüléken, így lehetősége van egyéni edzéstervek használatára. ÜZEMMÓD BEÁLLÍTÁSA A MODE gombot megnyomva válassza az U1, (vagy U2, U3) programot. majd nyomja meg a P gombot a programozás elkezdéséhez. A kijelzőn: villog U1, (vagy U2, U3). EGYÉNI PROGRAM BEVITEL(U1,U2,U3) Állítsa össze egyéni programját 11 lépésben, adja meg a lépések időtartamát (0-60 sec közt), és a vertikális hinta (billegés) illetve a spirális vibráció (vibráció) sebességét (0-99 közt). 1. Válassza ki a betárolni kívánt programot a MODE gombbal (U1, U2, U3). 2. Nyomja meg a P gombot (programozás üzemmódba lépés) 3. Adja meg az első lépés idejét a TIME + TIME - gombokkal 4. Adja meg a billegés sebességét a bal oldali +, - gombokkal 5. Adja meg a vibráció sebességét a jobb oldali +, - gombokkal 6. Nyomja meg a P gombot a következő lépés betárolásához 7. Ismételje a 3-6 pontokat mind a 11 lépés betárolásához 8. Nyomja meg a P gombot a program betárolásához, visszatérés alap üzemmódba (kilép a programozási üzemmódból) 9. START gomb megnyomásával azonnal indíthatja saját programját. További programok betároláshoz ismételje meg a fenti folyamatot. Egyénreszabott program ajánlatokért keresse tanácsadónkat vagy helyi trénerét! 12.

13 GYAKORLATOK TANÁCS! A munkaasztalon állva a lábai közti távolság (terpesz szélessége) kihatással van a gyakorlat hatására. Kerülje a kemény rázkódást, álljon szűkebb terpeszben, válasszon lassabb sebességet. Feszítse meg lábát, fenekét, combját! Kissé rogyasztott térddel, feszítse meg hátát, combját, fenekét. Engedje lejebb csípőjét pár centivel, tartsa ott 30sec-re, majd vissza 1x, 2x, 3x Feszítse meg lábát, fenekét. A talpát tartsa a munkasztal középepétől kicsit kijjebb. 30 sec után váltson lábat. Feszítse meg has, láb, váll és derek izmait. Háta, feje maradjon egyenes! 13.

14 Feszítse meg lábát, combját! Derekát tartsa fent, közben nyújtsa ki jobb, lábát 1x, 2x, 3x, majd bal ua.! Feszítse meg vállát, karjait és az alsó végtagjait. Testét tartsa egyenesen! Végezhet karhajlításokat is 1x, 2x, 3x, 4x, 5x Feszítse meg vállát, kezét tartsa a munkasztal középepétől kicsit kijjebb. 30 sec után váltson kezet. Feszítse meg vállát, karjait és felső testizmait. Háta maradjon egyenes, combja lehetőleg függőleges! Feszítse meg egész testét! Feszítse meg combját, fenekét. Emelje, majd süllyessze csípőjét. 1x, 2x, 3x, 4x, 5x 14.

15 HASZNÁLAT UTÁNI TEENDŐK Kapcsolja ki a készüléket a lábrésznél található hálózati kapcsolóval, majd húzza ki a hálózati vezeték dugóját a fali csatlakozóból! A használat után végezzen nyújtó, lazító gyakorlatokat! TANÁCS! Használat után védje készülékét egy puha textíl takaróval! Tárolja száraz, pormentes, szobahőmérsékletű helyen! ÁPOLÁS KARBANTARTÁS Az Ön készüléke igényes, jó minőségű anyagokból készült. Kellő gondossággal, ápolással hosszan szolgálja egészségét. Figyelem! Készüléke rendszeres karbantartást igényel: 40 óránként vagy havonta ellenőrizze a csavarokat, a hálózati csatlakozót és a kábel épségét 100 óránként vagy félévente ellenőrizze a mozgó alkatrészeket, szükség esetén használjon varrógépolajat, vagy szilikon olajat. Ha szennyeződés kerül rá, használjon nedves kendőt, vagy enyhe tisztítószeres, meleg vízbe mártott, alaposan kicsavart kendőt. Kerülje a higítószeres tisztítószereket! Óvja a készüléket a nedvességtől és a közvetlen napsugárzástól. Tisztítás ápolás előtt győződjön meg róla, hogy kihúzta a hálózati dugaljból a tápkábelt. Ne érintse a tápkábelt nedves kézzel! HIBAELHÁRITÁS Bármilyen rendellenességet tapasztal, vagy rendellenes zajt hall, kapcsolja ki a készüléket, áramtalanítsa azt és hívja a szervizünket! Kizárólag szervíz szakembereivel végeztessen javítást, máskülönben a garancia érvényét veszti! Mielőtt hívja a szervízt kérjük vizsgálja meg az alábbi dolgokat és amennyiben még az alábbi hibaelhárítási útmutatóban leírt megoldások kipróbálása után is hibát észlel, azonnal hagyja abba a készülék használatát, hogy megelőzze a baleseteket vagy a készülék károsodását! Húzza ki a készülék hálózati csatlakozóját a fali aljzatból! További segítségért lépjen kapcsolatba a szervízünkkel vagy az Ön kereskedőjével! 15.

16 Nem világít a távvezérlő LCD panelja, nem működnek a gombok Ellenőrizze a hálózati csatlakozót, hálózati kapcsolót, Ellenőrzze a távvezérlő csatlakoztatását! Ellenőrizze a biztosítékot! Megáll a használat közben: Kapcsolja ki a készülék hátulján található fő POWER kapcsolót, várjon15 percet, majd kapcsolja be újra. Hosszabb használat okozta túlmelegedés esetén a készülék leállhat. 1) Amennyiben a készülék működése újra normális, nincsen szükség további intézkedésre! 2) Amennyiben ez nem hárítja el a hibát, azonnal hagyja abba a készülék használatát, hogy megakadályozza a baleseteket vagy sérüléseket. Húzza ki hálózati csatlakozót a fali aljzatból és lépjen kapcsolatba a szervízünkkel! Zajok hallhatóak használat közben Bizonyos sebességeinél vibrációk és ehez tartozó zörejek feléphetnek. Enyhe surlódó hangok előfordulhatnak. A fenti zajok a készülék működésének részét képezik, és nem befolyásolják annak teljesítményét. Vibráció csökkentése érdekében módosítsa lábhelyzetét, vagy a sebességet! TECHNIKAI ADATOK Termék megnevezése: Felhasználási cél: Hinta vibráció: Spirális vibráció: BMI testtömegindex Edző heveder: Méret: Terhelhetőség: Tömeg: Hálózat: Energia fogasztás max: VibroFit vibrációs eszköz izmok ellazítása, átmozgatása, vérkeringés javítása, méregtelenítés fokozása 5-15 Hz, 99 lépésben állítható, 0-10 mm Hz, 99 lépésben állítható, 2-3mm van opcionális 75 cm x 82 cm x 143 cm max 160 kg felhasználó 37/38 kg V 50/60 Hz 500W Időzítő: 10 perc Folyamatos használati idő: max 20 perc, utána 15 perc szünet MEGFELELŐSSÉGI NYILATKOZAT A Kyokei Wellness Hungary Kft kijelenti hogy a jelen termék megfelel a rá vonatkozó fogyasztóvédelmi törvényeknek, illetve 2006/95/EC LVD és 2004/108/ EC EMC direktíváknak. Kyokei Wellness Hungary Kft 1051 Budapest, Bajcsy Zs. u Budapest, Érvényes visszavonásig Dékány Dóra / Kyokei Kft 16.

CrazyFit HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CrazyFit HASZNÁLATI UTASÍTÁS CrazyFit A Kyokei VibroFit tréner készülék megvásárlásával Ön elkötelezte magát az egészségesebb életmód mellett. Köszönjük! Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa végig ezt a használati útmutatót

Részletesebben

VibroFit. Home / Gym HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VibroFit. Home / Gym HASZNÁLATI UTASÍTÁS A Kyokei VibroFit tréner készülék megvásárlásával Ön elkötelezte magát az egészségesebb életmód mellett. Köszönjük! Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa végig ezt a használati útmutatót és tartsa

Részletesebben

ubodyfit HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ubodyfit HASZNÁLATI UTASÍTÁS ubodyfit A Kyokei ubodyfit tréner készülék megvásárlásával Ön elkötelezte magát az egészségesebb életmód mellett. Köszönjük! Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa végig ezt a használati útmutatót

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG HU EN DE BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A berendezés használata előtt figyelmesen olvassa el a használai útmutatóban található utasításokat!

Részletesebben

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

Klarfit Pacemaker FX5 futópad

Klarfit Pacemaker FX5 futópad Klarfit Pacemaker FX5 futópad 10026394 10026395 10026396 Figyelmeztetések Használati útmutató Az edzés megkezdése előtt konzultáljon orvosával. Ez különösen fontos azok számára, akik korábban nem végeztek

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16R (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

Kyokei VibroFit Sport Music. Használati Utasítás

Kyokei VibroFit Sport Music. Használati Utasítás Kyokei VibroFit Sport Music Használati Utasítás Biztonsági előírások Ne használja a készüléket magas páratartalmú, vagy nedves környezetben, mint például fürdőben, szaunában! Ne használja a készüléket

Részletesebben

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK 1. Fontos, hogy elolvassa ezt az egész kézikönyvet a berendezés felszerelése és használata előtt. A biztonságos és hatékony

Részletesebben

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Használati útmutató ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

Jade köves masszázságy

Jade köves masszázságy Black 1 lpi at 4 degrees Jade köves masszázságy GYVM Használati útmutató 1 9 7 Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! 2 D:\vivaldi\jade_koves_masszazs_agy\GYVM.cdr 28. július

Részletesebben

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Padló ventilátor JÓTÁLLÁS A készülékre 2 év garancia van. A garanciális időszakban a gyártó garanciát vállal minden gyártói hibára. A hiba előfordulása esetén a készüléket megjavítják

Részletesebben

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Használati útmutató MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

IN 1336 Edzőpad HERO

IN 1336 Edzőpad HERO H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó IN 1336 Edzőpad HERO Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, 1 előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18265 AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 9 GYAKORLATOK... 13 KÖRNYEZETVÉDELEM...

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM FELHASZNÁLÓI FIGYELMEZTETÉS ALKATRÉSZEK LISTÁJA FELÜLNÉZETI RAJZ SZERELÉSE ÚTMUTATÓ HASZNÁLAT ELÖTTI BEMELEGÍTÉS ÉS NYÚJTÁSI TIPPEK NEHÉZSÉG BEÁLLÍTÁSA TRÉNING

Részletesebben

Kézi masszírozó készülék GYVMK3

Kézi masszírozó készülék GYVMK3 Kézi masszírozó készülék GYVMK3 Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! Általános leírás A Vivamax kézi masszírozó készülék segítségével ellazíthatja görcsös izmait, bármely

Részletesebben

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás AB GENERATOR Termék száma: 1515 Használati utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen a használati leírást, mielőtt használatba venné ezt a terméket. Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Maximális terhelhetőség:

Részletesebben

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 130 TC Modellszám: WEEVBE3909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT

Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT Szerelési útmutató HU - Tartalomjegyzék 1 Általános információ 2 1.1 Általános információ 2 1.2 Biztonsági előírások 2 1.3 Megfelelőségi nyilatkozat 2 1.4 Műszaki adatok

Részletesebben

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. KEZELÉS ÉS BEÁLLÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK Hogyan

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

Beszerelési útmutató a KIYO AMS6 ülésmasszázs-berendezéshez

Beszerelési útmutató a KIYO AMS6 ülésmasszázs-berendezéshez 1. A KIYO ülésmasszázs-berendezés (AMS6) tartozékai A tartozékok megnevezése db 1 Masszázsmotor 6 2 Masszázsvezérlő-egység 1 3 Kapcsoló 1 4 Vezetékek 1 Kapcsoló Többfokozatú LED-es nyomógomb, 2 színű Manuális

Részletesebben

Szoba edzőgép

Szoba edzőgép Szoba edzőgép 10022302 10022301 Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a Klarfit eszköz vásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

HE mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS

HE mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS HE-145 5000mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, mielőtt használatba veszi ózongenerátorát! A készülék időszakos (nem folyamatos) ózonkezelésre lett

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Őrizze meg az útmutatót a későbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek

Részletesebben

Szerelési kézikönyv. Digitális nyomásmérő készlet BHGP26A1

Szerelési kézikönyv. Digitális nyomásmérő készlet BHGP26A1 Szerelési kézikönyv Digitális nyomásmérő készlet BHGP6A BHGP6A Digitális nyomásmérő készlet Szerelési kézikönyv Tartalomjegyzék Oldal Felszerelés Tartozékok... Felszerelés... Munkaeljárás... Működési ellenőrzés...

Részletesebben

AR5A107W mennyezeti ventilátor lámpa

AR5A107W mennyezeti ventilátor lámpa AR5A107W mennyezeti ventilátor lámpa használati útmutató általános biztonsági tudnivalók 1. Mielőtt a hálózati áramkörhöz csatlakoztatjuk a ventilátort, szakítsuk meg az áramkört a központi biztosítékszekrényben

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Combo Duo Felhasználói Kézikönyv

Combo Duo Felhasználói Kézikönyv Combo Duo Felhasználói Kézikönyv BH Technovita Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk azért, hogy termékeink a legjobb minőségűek legyenek, sajnos előfordulhatnak apróbb hibák vagy

Részletesebben

O R I O N. OTB-8633/Y Használati útmutató

O R I O N. OTB-8633/Y Használati útmutató O R I O N OTB-8633/Y Használati útmutató Fontos óvintézkedések 1. Kérjük figyelmesen olvassa el a használati utasításokat és őrizze meg jövőbeni hivatkozásokra. 2. Áramütés veszélyét elkerülendő a készülék

Részletesebben

Professzionális masszázsülés GYVM11. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást!

Professzionális masszázsülés GYVM11. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! Professzionális masszázsülés GYVM11 Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! Használat előtt figyelmesen olvassa el az útmutatót, hogy el tudja kerülni a baleseteket! Használat

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót.

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. EDZŐPAD LW-20 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Örizze meg az útmutatót a késöbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR A fenntartható fejlődés elvei szerint, a felszerelés bármikor módosítható előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez csak a terméktől függ. Használata előtt

Részletesebben

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , ,

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , , H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz. 1460476, 1460474, 1436525, 1436526, 1460477, 1460475, 1463527 Ez a használati útmutató kizárólag ezekhez a termékekhez tartozik.

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Thermosunis Indoor Wirefree RTS Thermosunis beltéri vezeték nélküli érzékelő RTS Sunis Indoor Wirefree RTS Sunis beltéri vezeték nélküli érzékelő

Részletesebben

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató Tasakcímkéző berendezés Használati útmutató Figyelmeztetés Mielőtt elkezdené kezelni a gépet, olvassa el a teljes kezelési utasítást. Győződjön meg róla, hogy a gép le van földelve. Tartsa a munkaterületet

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat Flabelos FL-3000 Kyokei ubodyfit Gym Kyokei CrazyFit Insport Lilly Insport Lotos Insport Katrina Mozgások hintázó mozgás (~billegés ~ vertikális hinta, ~oszcilláció) -frekvencia igen igen igen igen igen

Részletesebben

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR 10008166 10008167 10008168 10079 100796 00797 Kedves vásárló, Gratulálunk a KLARSTEIN termék megvásárlásahoz. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HALOGÉN MELEGÍTŐ TÍPUS: HM8150A Kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tegye el! Továbbiakban szükség lehet rá. I. TERMÉKJELLEMZŐK Típus szám: Maximális Feszültség:

Részletesebben

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal MODEL: ZKG 01 W (fehér) ZKG 01 B (fekete) Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasításokat a készülék használata előtt. Egyedüli beszálitó

Részletesebben

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h Nitro Rollátor Használati utasítás www.gyogyaszati.hu MEDIGOR www.gyogyaszat i.h u Rollátor részei 3 1 4 2 6 5 7 12 8 11 10 9 1. Markolat 2. Állítható kormányrúd 3. Foganytyú fényvisszaverõje 4. Fékkar

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM73 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 Kérjük olvassa el figyelmesen az útmutatót a felszerelés használata előtt. Őrizze meg a későbbi ellenőrzés érdekében. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Stepper 2 az 1-ben S3088 FELHASZNÁLÓ KÉZIKÖNYVE BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Ez a termék kizárólag otthoni használatra, az optimális biztonság érdekében készült. Vegye figyelembe az alábbi biztonsági

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető fali tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 50kg(110lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

A készülék rendeltetése

A készülék rendeltetése Verzió: 1 REF 5019 Tartalomjegyzék A készülék rendeltetése 4 A készülék biztonságos üzemeltetésére vonatkozó megjegyzések 4 Ábrák leírása 5 Mûszaki leírás 5 A készülék leírása 6 A CCS Home mágnesterápiás

Részletesebben

AB Vertical kockahasgép

AB Vertical kockahasgép HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használat előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, és tartsa meg jövőbeli használatra is. Izomcsoportok, melyeket az AB Vertical a legjobban megmozgat: 1. A

Részletesebben

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm)

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Termék száma: 1112 Biztonsági utasítások A teljes biztonság érdekében mindig ellenőrizze a trambulin részeit, hogy nem e sérültek vagy töröttek az alkatrészek.

Részletesebben

T80 ventilátor használati útmutató

T80 ventilátor használati útmutató T80 ventilátor használati útmutató 1. Tápkábel és 2. Motor állvány 3. Kondenzátor 4. Motor dugvilla 5. Hátsó borítás 6. Légbefúvó 7. Csapágy 8. Áramköri lap 9. Kapcsolódoboz 10. Kapcsoló fedél 11. Kapcsológomb

Részletesebben

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató 1 C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató Figyelem! A motorról a működtetés után a hálózati 230V-os feszültséget le kell kapcsolni. A motort vagy visszabillenős kapcsolóról vagy beállítható munkaidejű

Részletesebben

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER Cikk szám: 1011 Összeszerelési útmutató Tartalomjegyzék Alkatrészek listája Szerelés leírása Kijeljzö kezelése Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB A Számláló, kijelzö

Részletesebben

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! Használati utasítás Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! 1 A készülék adatai Teljesítmény: 600 W Átmérő: 13,5 cm Tartály nélküli magasság:

Részletesebben

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA Szünetmentes áramforrások Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA 1. Bemutatás Az UPS más néven szünetmentes áramforrás megvédi az ön elektromos berendezéseit, illetve a hálózat kimaradása

Részletesebben

Ultrahangos párásító

Ultrahangos párásító Ultrahangos párásító 100318 1003183 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető i tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 30kg(66lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

TC Terasz hősugárzó talppal

TC Terasz hősugárzó talppal Terasz hősugárzó talppal V. 01 22/11/2016 2 Velleman nv HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. Bevezetés Az Európai Unió öszes lakosa számára: környezetvédelmi információk erről a termékről A készüléken vagy a csomagoláson

Részletesebben

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések:

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések: GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója Fontos biztonsági üzenetek Olvassa el alaposan az utasításokat, hogy megismerje a berendezést, mielőtt üzembe helyezi,

Részletesebben

Relax Kézi masszírozó készülék GYVMK2

Relax Kézi masszírozó készülék GYVMK2 Relax Kézi masszírozó készülék GYVMK2 Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! Általános leírás A Vivamax kézi masszírozó készülék segítségével bármely testrészen ellazíthatja

Részletesebben

Azura X1 / Azura X

Azura X1 / Azura X Azura X1 / Azura X2 10030160 10030161 10030162 10030163 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Használati útmutató OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

ELEKTROMOS FÚRÓKALAPÁCS

ELEKTROMOS FÚRÓKALAPÁCS RHD-262CE[7741380]_RHD-262CE[7741380].qxd 03/11/2011 20:23 Page 2 www.keyang.com ELEKTROMOS FÚRÓKALAPÁCS HU EREDETI HASZNÁNATI ÚTMUTATÓ RHD-262 A sérülés kockázatának csökkentése érdekében a felhasználónak

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 200270 V1/0413 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása A használati útmutató mindig legyen kéz alatt! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk... 210

Részletesebben

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12 Használati útmutató RIZSFŐZŐ RC-12 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN

Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN 110.135G V1/1012 H A használati útmutató mindig legyen kéz alatt! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk... 210 1.2 A szimbólumok

Részletesebben

Ne használja a terméket az alábbi területeken. (Balesetet, üzemzavart okozhatnak) Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben a

Ne használja a terméket az alábbi területeken. (Balesetet, üzemzavart okozhatnak) Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben a kárt okozhat. Tilos Tilos "Tilos a termék szétszedése""tilos a terméket nedves területen használni" "Nedves kézzel használni tilos" Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben

Részletesebben

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Season Omnis 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Omnis A termékműszaki adatai Szabadon álló infravörös fűtőtest Magassága: Szélessége: Áramellátás: Energiafogyasztás: Érintésvédelmi besorolás:

Részletesebben

BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. 1. MEGJEGYZÉS: FÉMVÁZAS MEDENCE használata esetében lásd a 8. oldalt.

BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. 1. MEGJEGYZÉS: FÉMVÁZAS MEDENCE használata esetében lásd a 8. oldalt. BEAKASZTÓ EGYSÉG AZ EASY-SET MEDENCÉKHEZ FELFÚJHATÓ FELSŐ GYŰRŰKKEL. MEGJEGYZÉS: használata esetében lásd a 8. oldalt. Csatlakoztassa a szkimmer tömlőt () a szkimmer () alsó csatlakozójához. Az ábrán látható

Részletesebben

A forgalmazott termékeinkrıl információt kaphat a www.langsport.hu weboldalon.

A forgalmazott termékeinkrıl információt kaphat a www.langsport.hu weboldalon. Amennyiben termékünkkel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívjon minket a 06(20)-574-8389-es telefonszámon, vagy írjon a szerviz@langsport.hu címre. A forgalmazott termékeinkrıl információt kaphat

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15. Használati útmutató. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15. Használati útmutató. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15 Használati útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás A Vivamax nyakmasszírozó készülék a shiatsu masszázst hőterápiával

Részletesebben