Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható."

Átírás

1 Használati segédlet

2 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: carolabegona@gmail.com Honlap:

3 Tartalom 3 Bevezető Az első lépések Tudnivalók a regisztráció előtt Internet Internetes bankszámla Regisztráció Bejelentkezés Pénzkeresési módszerek Hirdetések megtekintése Clixsense Toolbar ClixGrid Feladatok Fizetős ajánlatok Bónuszlista Referralok Egyéb hasznos dolgok Kapcsolatfelvétel Játékok Tagságok Kifizetés Segítségkérés...15

4 4 Bevezető Kedves Olvasó! Ebből az e-bookból megtudhatod, mi az a Clixsense, hogyan működik és milyen stratégiával érdemes dolgoznod az oldalon. A Clixsense egy 2007 óta működő PTC oldal, az egyik leghíresebb és legmegbízhatóbb a világon. Több mint 3 millió regisztrált tagja van, és az eddig összesen kifizetett összeg meghaladja az 5 millió dollárt. A megkeresett összeget Paypal vagy Payza számlára lehet kikérni, hétfőnként és péntekenként utalnak. A Clixsense többféle pénzkeresési lehetőséget is kínál: - fizetett hirdetések megtekintése - különféle apróbb feladatok elvégzése - ClixGrid nyereményjáték - meghívott tagok munkája után szerzett jutalék - bónuszlista teljesítése A hirdetésekkel kereshető átlagos napi összeg 3 cent körül van. Ajánlatok teljesítésével, referensek gyűjtésével és a többi lehetőséggel ez az összeg még tovább növelhető. Mivel az oldalon referensbérlési lehetőség nincs, komolyabb összegeket csak azok várhatnak, akik sok direkt referralt tudnak szerezni. Kiegészítésnek, más PTC-kre való befektetési pénz gyűjtésére viszont tökéletes. Az oldal rendelkezik saját fórummal, ahol külön magyar részleg is található, a kérdéseidet, problémáidat, tapasztalataidat itt megoszthatod másokkal. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, a Clixsense ingyenes flash játékokat is biztosít. Rengeteg féle különböző játék közül válogathatsz.

5 5 Az oldal használatához külső forrásból nem szükséges semmilyen befektetés, nincs tagsági díj, regisztrációs díj stb. A továbbiakban bemutatjuk az oldal felépítését és a különböző funkciók használatát.

6 6 1. Az első lépések 1.1. Tudnivalók a regisztráció előtt Internet Az oldal használatához saját internetkapcsolat szükséges. Amennyiben csak nyilvános helyen tudsz internetezni, sajnos nem dolgozhatsz. Fontos továbbá, hogy egy IP címről csak egy ember dolgozhat, tehát pl. a családtagjaid csak úgy tudnak csatlakozni, ha nem ugyanazt az internethálózatot használjátok. Az oldal tiltja a proxy szerver használatát is. Ha nem vagy biztos benne, van-e ilyened, nézd meg itt: Ha a no proxy detected feliratot látod, akkor rendben van Internetes bankszámla Magyarországon a két legnépszerűbb internetes bank a Paypal és a Payza. A Clixsense ezek közül mindkettőt támogatja, te döntheted el, melyikre kéred a kifizetést. Amennyiben nincs még számlád, itt megnyithatod: Payza regisztráció: Paypal regisztráció: A számlanyitás menetére ebben az e-bookban nem térek ki, de az interneten számtalan magyar nyelvű segédletet lehet találni Regisztráció A Clixsense-re az alábbi linken lehet regisztrálni:

7 7 A megjelenő honlap jobb oldalon lévő űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni. Az űrlapon az alábbi adatokat kell megadnod: - keresztnév - vezetéknév - cím (2x) - jelszó (2x) - felhasználónév Ezután kattints a kék gombra (Sign Up Now)! A megadott címedre kapni fogsz egy levelet, benne egy aktiváló linket. Erre a linkre kell kattintanod, hogy be tudj lépni a felhasználói fiókodba Bejelentkezés Az első bejelentkezés után érdemes beállítani a Paypal vagy Payza címet. Ezt a saját oldaladon a Profile and Settings menüpont alatt teheted meg (ugyanitt tudsz jelszót változtatni és egyéb információkat megadni). Bejelentkezéskor minden nap feljön egy ablak, amin különböző bannerek szerepelnek. Ezek fizetett hirdetések, nem vírus, nem kell tőle félni. Ha rányomsz az OK gombra, az ablak eltűnik, és csak másnap jelenik meg újra.

8 8 2. Pénzkeresési módszerek 2.1. Hirdetések megtekintése Hagyományos PTC feladat, vagyis pénzt kapsz a megtekintett hirdetésekért. A pénzösszeg változó lehet attól függően, hogy hány másodpercig kötelező nézned az adott hirdetést. A PTC hirdetéseket a kezdőoldalad tetején lévő View Ads menüpontnál tudod elérni. A szöveg mögötti szám a megnézhető reklámok számát jelzi. Hirdetés lekattintása és érvényesítése: Kattints a hirdetés címére! Ezután a reklám megnyílik új ablakban, a fejlécén pedig elkezd számolni a számláló, amit egy növekvő kék sáv jelez. Ha a sáv végigért, néhány állatos fotó közül ki kell választanod azt, amelyik egy macskát ábrázol. Ezzel érvényesítetted a kattintásodat. Ha jóváíródott az összeg az egyenlegeden, kiléphetsz az ablakból és nézheted a következő hirdetést. Amíg a kék sáv növekszik, végig a reklámon kell maradnod, nem kattinthatsz el, különben leáll a számláló. A legtöbb reklám azonban csak 3 másodperces Clixsense Toolbar A Clixsense Toolbar egy hasznos bővítmény a böngésződre, ami figyelmeztet, ha új reklám került az oldalra. Így ha épp más oldalakat böngészel, akkor sem maradsz le a reklámokról. Telepítéséhez kattints az oldal legtetején található Toolbar szövegre, itt pedig a nagy zöld "Free Download" gombra!

9 ClixGrid A ClixGrid nyereményjátékban különböző pénzösszegeket lehet nyerni, a legmagasabb ezek közül 10 dollár. Standard felhasználóként mindennap 20 nyerési esélyt kapsz. Ezeket a fejlécen található ClixGrid gombra kattintva használhatod fel. Itt kattints a négyzetrácsos kép valamelyik pontjára, és nézd végig a reklámot! Ugyanúgy működnek, mint a fizetős reklámok, de itt a végén csak akkor kapsz pénzt, ha nyersz Feladatok Megadott weboldalak látogatása és ezeken különféle információk megkeresése, javítása, értékelése stb. Ezekhez a feladatokhoz többnyire elengedhetetlen a minimum középszintű angol nyelvtudás. Azonban néha felbukkannak más nyelvű feladatok is, köztük magyarok is, tehát érdemes rendszeresen nézni ezt a funkciót is. A feladatokat a Tasks menüpont alatt találod. A feladatok változatosak, pl. telefonszámot vagy levelezési címet kell keresni megadott cégek honlapjain, cégvezetők neveit kell kimásolni, kategorizálni kell különböző honlapokat vagy képeket megadott szempontok szerint, weboldalakat kell véleményezni stb. A feladatok átlagosan 3-4 centet fizetnek, de előfordul, hogy 8-10 centes feladatokat is találsz. Mindig figyelj oda, hogy a kiválasztott feladatból hány oldalt kell teljesíteni ahhoz, hogy kifizessenek, mivel a félbehagyott munkáért nem kapsz pénzt!

10 Fizetős ajánlatok Általában más PTC oldalakra való regisztrációért fizetnek, de vannak egyéb feladatok is, pl. videónézés, termékek vásárlása különböző webshopokból, játékok, alkalmazások letöltése stb. A fejlécen található Offers menüpont alatt nézheted meg őket. A feladatok teljesítéséhez legtöbbször angol nyelvtudás szükséges, de én már találkoztam magyar nyelvű munkával is. A feladatokért ún. ClixCenteket kapsz, amiknek az értéke 1 cent Bónuszlista Minden nap lehetőséged van bónuszt kapni, ehhez egy lista összes pontját teljesítened kell. A lista a saját oldalad jobb szélén található, itt láthatod, melyik pontokat teljesítetted már. Ha sikerül megcsinálnod mindent, akkor a nap végén standard tagként az aznapi összes bevételed 5%-át jóváírják az egyenlegeden. A feladatok: - 2 hirdetés megtekintése - 20 ClixGrid reklám megtekintése - 10 feladat teljesítése - 2 fizetős ajánlat teljesítése - a fórum meglátogatása A lista naponta lenullázódik. Nem könnyű teljesíteni, főleg azért, mert feladatokból és fizetős ajánlatokból nem mindig van annyi, amennyi szükséges hozzá.

11 Referralok Aki az ajánlólinkeddel regisztrál az oldalra, az a referralod lesz. Az általa elvégzett munkáért jutalékot kapsz. Az ajánlólinked a saját oldaladon van, a My Affiliate Details felirat alatt. A referraljaidat az Affiliates menü My Referrals alpontjánál tudod megnézni. Itt láthatod, hogy ki mikor regisztrált, mikor dolgozott utoljára és összesen mennyi jutalékot kaptál a munkája után. Prémium tagként a referral rendszer 8 szinten működik, ami azt jelenti, hogy a referraljaid referraljai után is kapsz jutalékot, meg az ő referraljaik után is, és így tovább egészen a 8. szintig.

12 12 3. Egyéb hasznos dolgok 3.1. Kapcsolatfelvétel A Clixsense rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy felvedd a kapcsolatot a referraljaiddal, amennyiben ők ehhez hozzájárulnak. Ha szeretnéd, hogy az címed látható legyen, ezt beállíthatod a Profile and Settings menüpont alatt a jobb alsó sarokban. Szintén itt tudod beállítani, hogy a személy, aki alá regisztráltál láthatja-e a személyes adataidat Játékok Pénzt nem kereshetsz velük, de a szabad időd eltöltésére kiválóan alkalmasak. Rengeteg féle játék közül válogathatsz különböző kategóriák szerint. A játékokat a fejléccen található Games menüpont alatt érheted el.

13 13 4. Tagságok Minden felhasználó standard tagként indul, majd lehetősége van prémium tagság vásárlására. A prémium felhasználók különböző kedvezményeket kapnak, pl. több pénzt kapnak a reklámokért, több reklámot tudnak egy nap megnézni, több jutalékot kapnak a referenseik után stb. Prémium tagságot a saját oldaladon az "Upgrade to PREMIUM and multiply your earnings!" szövegre kattintva vásárolhatsz.

14 14 6. Kifizetés A kifizetési minimum 6 dollár, Paypal vagy Payza sámlára kérhető ki. A fizetés nem automatikus, hetente kétszer, hétfőn és pénteken fizetnek a felhasználóknak. Kifizetést a saját oldaladon kérhetsz. Ha összegyűlik a 6 dollár, az egyenleged mellett megjelenik a Cashout felirat, erre kattintva megadhatod, hová kéred a pénzt és mennyit. Ezután a kérelem a függőben lévő kifizetések közé kerül, majd a legközelebbi fizetéskor elküldik. Ha nem kaptad meg a pénzt és nem értesített az oldal, hogy késnek a kifizetéssel, akkor vedd fel a kapcsolatot az adminnal!

15 15 7. Segítségkérés A fejlécen a Helpdesk szövegre kattintva elolvashatod a gyakran ismételt kérdéseket. Ha ezek között nincs ott, amit keresel, akkor írj az adminnak a "submit a ticket" menüpontra kattintva! Az admintól segítséget kérni csak angol nyelven lehet, tehát ha valami problémád van és nem beszélsz jól angolul, próbálj keresni egy megbízható angolos ismerőst, aki segít! Írhatsz nekünk is, szívesen segítünk. Ha elakadtál vagy problémád van, kérhetsz segítséget a fórumon is, amit a fejlécről érhetsz el. Van külön magyar nyelvű részlege nagyon segítőkész, jó fej társasággal, bátran fordulhatsz hozzájuk. Ha más internetes munkát is szívesen végeznél, látogasd meg a honlapomat: Sok sikert kívánok a Clixsense használatához!

Regisztráció: http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=carolachan

Regisztráció: http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=carolachan Használati segédlet 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: E-mail: carolabegona@gmail.com

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Neobux regisztráció: http://www.neobux.com/?rh=6361726f6c616368616e

Neobux regisztráció: http://www.neobux.com/?rh=6361726f6c616368616e Használati segédlet 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: E-mail: carolabegona@gmail.com

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt?

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt? Társkeresõ Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az társkeresõt? Hasznos cikkek a fõoldalon! Önbizalomról Társkeresrõl Kapcsolatainkról Mit Hol találok?

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére.

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. Solid Trust Pay számlanyitási & számlahasználati segédlet az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. A Solid Trust Pay egy Kanadában bejegyzett internetes pénzközvetítő. Számlanyitás - INGYENES Havi

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket a világhálón. Oldal használati útmutató Tájékoztató I. Regisztráció az oldalra A főoldalon találod

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv a REINER SCT cyberjackr RFID standard HUN eszig kártyaolvasók garanciális hibabejelentő weboldalához I. A hibabejelentő weboldal elérhetősége Az alábbi URL címek egyikének internetes

Részletesebben

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

E-Freight beállítási segédlet

E-Freight beállítási segédlet E-Freight beállítási segédlet Az E-Freight rendszer működéséhez szükséges programok és beállítások v08 A legújabb verzióért kérjük, olvassa be az alábbi kódot: 1. Támogatott böngészők Az E-Freight az Internet

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Kedves Betegeink, kedves Szülők!

Kedves Betegeink, kedves Szülők! Kedves Betegeink, kedves Szülők! Rendelőnkben lehetőség nyílik arra, hogy az interneten keresztül bejelentkezzenek rendeléseinkre. Természetesen a telefonos bejelentkezés is marad a továbbiakban (hétköznap

Részletesebben

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Regisztráció, majd a bejelentkezés után naponta el kell végezni az alábbiakat. Ha ez nem történik meg az napra nem lesz jutalék elszámolás. 4 pontban

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/ DVNAV regisztráció A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról kapott NAV jelentés

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció)

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay egy Internetes, online bank, amely 2004.-ben jött létre Kanadában. Hitelességét egy független amerikai szerv, a BBB (Better Business

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió 2008-2009 VECTRUM Kft. Tartalomjegyzék Első használat...3 Adminisztrátor felület...8 1.Bejelentkezés...8 2.Számlalista...8 3.Ügyfélkezelés...9 4.Ügyfél-regisztráció...10

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03 Frissítve: 2012.12.03 1. Bevezető A visszavett.hu egy aukciós oldal, ahol olyan eszközökre (gépjármű, haszongépjármű, stb.) lehet licitálni, amelyekre korábbi tulajdonosuk hitelt vett fel, vagy lízingelte,

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd.

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Első lépés: Töltsd le a programot innen: http://download.vessoft.com/files/fyds/freeyoutubedownoad.exe

Részletesebben

Ügyfélkapu. etananyag

Ügyfélkapu. etananyag Ügyfélkapu etananyag 1. Bevezető Az Ügyfélkapu a magyar kormányzat elektronikus azonosító- és ügyfélbeléptető rendszere. Biztosítja, hogy használói a személyazonosság igazolása mellett egyszeri belépéssel

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Súgó a magyarországi központi Agrárstatisztikai és Piaci Árinformációs rendszer publikus moduljához. 1 Publikus felhasználói regisztráció A publikus felület Regisztráció

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (1.2)

POSZEIDON dokumentáció (1.2) POSZEIDON dokumentáció (1.2) Bevezetés a Poszeidon rendszer használatába I. TELEPÍTÉS Poszeidon alkalmazás letölthető: www.sze.hu/poszeidon/poszeidon.exe Lépések: FUTTATÁS / (FUTTATÁS) / TOVÁBB / TOVÁBB

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni.

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Az Advanced Cash pénzügyi szolgáltató, a Neteller, a Skrill, OKPayhez hasonló.

Részletesebben

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala Itt atalálod a regisztrációs felületet, >>> Sign Up illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala A regisztráció nagyon egyszerű,

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Kedves Tag! Az eddigi papíralapú foglalási forma helyett, bevezetünk egy új, online edzés-regisztrációs rendszert, mely kezeli a, szabad helyeket, várólistákat,

Részletesebben

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/ DVNAV regisztráció A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról kapott NAV jelentés

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím]

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím] ponte.hu Kft. ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás Kapcsolattartó: Céginformációk: ponte.hu Kft. 1 ponte.hu Kft. 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül EKPortal (IxWebEk) felhasználói súgó (infomix Kft) Bizalmas 1. oldal 2008.03.28. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1 Portál elérhetısége... 3 1.1

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Az egységes BME egyetemi TDK portál használata. 1. rész

Az egységes BME egyetemi TDK portál használata. 1. rész Az egységes BME egyetemi TDK portál használata 1. rész Készítette: Dr. Iváncsy Renáta 2012.09.20. Jelen dokumentum röviden összefoglalja, hogy milyen lépéseken keresztül tud egy hallgató dolgozatot regisztrálni

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag MUNKAVÁLLALÓI REGISZTRÁCIÓ, ELFELEJTETT ADATOK www.otpadlak.hu 2016.03.04. MUNKAVÁLLALÓK... 3 1. Az OTP ADLAK internetes portál... 3 2. Regisztráció...

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

Kezdő lépések Outlook Web Access

Kezdő lépések Outlook Web Access Kezdő lépések Outlook Web Access A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ

SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a csavar webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. 1. REGISZTRÁCIÓ A webáruházban kizárólag regisztrált

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Az e-learning keretrendszert az alábbi linken érheti el: http://mmk.webuni.hu/ (Amennyiben még nem jelentkezett a továbbképzésre, az alábbi linken található

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. az MFB Zrt. közvetítői oktatási rendszeréhez

Felhasználói kézikönyv. az MFB Zrt. közvetítői oktatási rendszeréhez Felhasználói kézikönyv az MFB Zrt. közvetítői oktatási rendszeréhez Tartalomjegyzék 1. Közvetítői tanfolyamtípusok... 3 2. Belépés, jelszókezelés... 4 3. Bejelentkezés utáni képernyő felépítésének ismertetése...

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: nke.hu/portal/login.seam https://tvp.uni-

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett pályázati portálon:

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet Készítette: Kocsis Zsolt 2015 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK ERA keretrendszer Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 A dokumentum hatásköre... 3 A modul használatának szoftveres követelményei... 4

Részletesebben

Szaftex I. Felhasználói kézikönyv 1.0 Szakdolgozók részére

Szaftex I. Felhasználói kézikönyv 1.0 Szakdolgozók részére Szaftex I. Felhasználói kézikönyv 1.0 Szakdolgozók részére az egészségügyi szakdolgozók kötelező továbbképzési pontjait nyilvántartó rendszer 2 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés... 5 A rendszer elérése... 6 Regisztráció...

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben