Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából."

Átírás

1 Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Veres Pálné u szám alatti, 24000/0/A/3 hrsz.-ú, 126 m 2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadása egészben, határozatlan időtartamra illetőleg minimum 1év, maximum 5 év határozott időtartamra Pályázat jellege: Nyílt pályázat Ajánlat beadási formája: Zárt borítékban, két példányban. Minimális bérleti díj: ,- Ft/hó + Áfa További információ a részletes pályázati kiírásban olvasható. Felvilágosítás: Funtek Ildikótól, írásban, ben funtek.ildiko@bfvk.hu, telefonon: , munkanapokon 8-16 óra között, pénteken 12 óráig kérhető. Részletes pályázati kiírás beszerezhető: BFVK Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóság 1013 Budapest, Attila út 13/A., 3. sz. irodájában, hétfőtől csütörtökig, 8-16 óráig, pénteken 12 óráig, illetve letölthető a oldal pályázati felhívások menüpont megnyitásával. Kötelezően fizetendő díj: Óvadék fizetési kötelezettség: 3 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeg. Az óvadékot a bérleti szerződés megkötése előtt kell megfizetni a nyertes pályázónak. Ajánlatkérő jogosult a pályázati felhívást indoklás nélkül az ajánlatok benyújtására megszabott időpontig visszavonni, vagy módosítani a részletes kiírásban szabályozott módon. Kiíró mind a pályázati felhívás visszavonásáról, mind módosításáról az ajánlatot benyújtókat értesíti. Az ajánlattevő az Ajánlatkérőtől semmilyen címen nem igényelhet térítést ajánlatának megtételével összefüggő esetleges költségei megtérítésére, függetlenül a pályázat eredményességétől, illetve eredménytelenségétől. Ajánlatok benyújtásának helye és ideje: Helye: 1013 Budapest, Attila út 13/a Ideje: szeptember :00 óráig Ajánlatok benyújtása: személyesen, postai úton, futárszolgálattal.

2 RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Kiíró BFVK Zrt. (1013 Budapest, Attila út 13/a), a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. 2. Pályázat jellege: Nyílt pályázat 3. Minimális bérleti díj: ,- Ft/hó + áfa 4. Óvadékfizetési kötelezettség: 3 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeg 5. Pályázat célja: Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V., Veres Pálné u sz. alatti társasházban lévő, 24000/0/A/3 hrsz.-ú, 126 m² nem lakás céljára szolgáló helyiség (tulajdoni lapon iroda) bérbeadása egészben, határozatlan időtartamra illetőleg minimum 1év, maximum 5 év határozott időtartamra. Egy ajánlattevő csak egy ajánlatot tehet, illetve egy pályázaton csak egy ajánlattételben vehet részt akár önállóan, akár konzorcium tagjaként 6. Az ingatlan adatai 6.1. Elhelyezkedés: Az ingatlan Budapest V., Veres Pálné u sz. szám alatt, az V. kerület középső részén, a Belváros centrumában található Megközelítése: Az ingatlan jól megközelíthető személygépkocsival, a környéken fizető parkolóhelyek állnak rendelkezésre. A tömegközlekedés kiváló, a háztól néhány lépésre található a Ferenciek tere, ahol autóbuszmegállók és a metróállomás is elérhetőek Infrastruktúra, környezet, közművek: Infrastrukturális ellátottsága: Az ingatlantól a lakosság alapvető ellátását szolgáló üzletek, oktatási és egészségügyi intézmények m-en belül elérhetők. Környezet: Az ingatlan közvetlen közelében lakóépületek találhatók. Közművek: Villany, víz, csatorna, fűtés a szomszédos Curia u. 3. sz. alatti irodaépületből, meleg víz elektromos boylerből. 7. Az ingatlan ismertetése:

3 Az ingatlan a Budapest V., Veres Pálné u sz. szám alatti társasházban található, 24000/0/A/3 hrsz.-ú, 126 m² alapterületű, kétszintes (földszint (68 m²) és galéria (58 m²)) nem lakás céljára szolgáló, felújítandó állapotú helyiség, utcai bejárattal, 4 darab utcafronti portállal. Az üzlet ajtaja a Curia utca és a Veres Pálné utca sarkára nyílik, ezenkívül egy üvegportálja a Curia utcára, három pedig a Veres Pálné utcára néz. A teljes üzlethelyiség téglalap alakú, amiből egy kis vizesblokk került leválasztásra WC-vel és mosdóval. A bejárat előtti kis negyedkörös rész kivételével a teljes üzletrész felett egy galéria került kialakításra, amire az üzlethelyiség középtáján lévő vas csigalépcső vezet fel. Az üzlethelyiség aljzata kövezett, a falak festettek, illetve selyemtapétával borítottak, a vizesblokk részek csempével burkoltak. Az ingatlan korábban fodrászüzletként, kozmetikaként funkcionált, erre a tevékenységre került kialakításra. A szaniterek egy részének pótlása szükséges. Az üzlet külső nyílászárói fémszerkezetűek. 8. Bérbeadói tájékoztatás: 8.1. Az ingatlan használatával összefüggésben felmerülő költségek, rezsiköltség és közös költség, felújítási alap díja a bérlőt terhelik Az ingatlan használatához szükséges minden nemű felújítási és beruházási feladat és annak költsége a bérlőt terheli. A felújítási költségeknek a bérleti díjba történő beszámítására, vagy bármilyen megtérítésre nincs lehetőség. Minden nemű átalakítási tevékenység elvégzésére a Fővárosi Önkormányzat hozzájárulására van szükség A folytatható tevékenységi körökre, illetve a működési engedély feltételeire továbbá a tervezett felújítási munkákhoz szükséges hatósági engedélyekre vonatkozó információ a kerületi Önkormányzat Hatósági Irodáján szerezhető be Kiíró tájékoztatja a pályázókat, hogy az ingatlanban a pályázó által folytatni kívánt tevékenységért, valamint az általa megvalósítani kívánt beruházások, építések, felújítások kapcsán szükséges hatósági engedélyek kiadásáért felelősséget nem vállal, a hatósági engedélyek beszerzése a pályázó feladata Ezen kiírás mellékletét képezi tájékoztató jelleggel a bérleti szerződés tervezet Az ingatlan előzetes egyeztetés után tekinthető meg. Felvilágosítás és előzetes egyeztetés Funtek Ildikótól, írásban, ben funtek.ildiko@bfvk.hu, telefonon: munkanapokon 8-16 óra között, pénteken 12 óráig kérhető. 9. A pályázók köre, kizárása: A pályázaton részt vehet bármely, az Európai Unió területén bejegyzett székhellyel, illetve lakóhellyel rendelkező jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, illetve természetes személy, aki nem áll képességet kizáró vagy korlátozó gondnokság hatálya alatt.

4 A pályázaton részt vehet, akinek: Budapest Főváros Önkormányzat felé nincs 3 hónapnál régebben lejárt tartozása. Gazdasági társaság esetén nem áll végelszámolás, felszámolás vagy csődeljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás, nem áll perben Ajánlatkérővel, Ajánlattevőnek a pályázat kiírását megelőző 1 éven belül nem állt fenn az Ajánlatkérővel vagy Fővárosi Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társasságával szemben helyiség, vagy ingatlanhasználattal összefüggő 30 napot meghaladó tartozása, Ajánlattevő nem tulajdonosa, vagy tisztségviselője olyan gazdasági társaságnak, melynek Budapest Főváros Önkormányzata felé 3 hónapnál régebben lejárt tartozása van. A pályázati felhívásban vagy részletes pályázati kiírásban közölt feltételek nem teljesítése, vagy nem megfelelő teljesítése, továbbá az adatszolgáltatási, illetve a pályázót az eljárási rend alapján terhelő egyéb kötelezettség megszegése az érintett ajánlattevő ajánlatának érvénytelenségét vonja maga után. Az ajánlat hivatalos nyelve: magyar 10. Óvadék megfizetésének módja és határideje: Óvadékfizetési kötelezettség: 3 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeg. A pályázat eredményéről, a nyertes ajánlattevő személyéről, és ez alapján a pályázat tárgyát képező szerződés megkötéséről a Fővárosi Önkormányzatnak a 40/2006. (VII. 14.) Főv. Kgy. rendeletben meghatározott szerve jogosult dönteni. A döntést követően a kiíró értesíti a nyertes pályázót. A kiíró értesítését követő 5 munkanapon belül a nyertes pályázó köteles az óvadékot átutalással, a BFVK Zrt. számlájára megfizetni. 11. Az ajánlatok beadásának módja, ideje és helye: A pályázatokat szeptember 18-án 14:00 óráig lehet benyújtani a BFVK Zrt Budapest, Attila út 13/a sz. portáján személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal, zárt borítékban. Az ajánlattevők ajánlataikat 2 példányban - amelyből egy példányt minden oldalon eredetiben cégszerű aláírással, magánszemélyeknél eredeti aláírással, illetve a meghatalmazott aláírásával ellátva - kötelesek az ajánlatok benyújtására nyitva álló időpontban és helyen, az adott pályázatra utaló jelzéssel, személyesen vagy meghatalmazott útján benyújtani. Amennyiben ajánlattevő meghatalmazottja jár el, úgy köteles közokirattal, vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal igazolni képviseleti jogosultságát, illetve annak terjedelmét. Az ajánlattevő ajánlati kötöttsége a pályázati eljárás lezárását követő 90 napig áll fenn. Kiíró a pályázat során teljes körű hiánypótlási, valamint a benyújtott ajánlat

5 kötelező tartalmi elemeivel kapcsolatos pontosítására lehetőséget biztosít, amennyiben ez a Főváros érdekeit, valamint a verseny tisztaságát nem sérti. Az ajánlattevő nem igényelhet térítést a BFVK Zrt. től ajánlata kidolgozásáért, az ajánlat elkészítésével és a pályázaton való részvétellel kapcsolatos költségek az ajánlat érvényességétől, illetve a pályázat eredményességétől függetlenül az ajánlattevőt terhelik Az ajánlat kötelező tartalmi elemei: a pályázó neve, címe (gazdasági társaság esetében székhely), ajánlat a bérleti díjra vonatkozóan, ajánlat a bérleti időtartamra vonatkozóan, aláírt ajánlat, melyben nyilatkozni kell a folytatni kívánt tevékenységről, Amennyiben pályázó ajánlata beruházást felújítást stb. tartalmaz, úgy ajánlat a kialakítás tartalmára, költségeire vonatkozóan, egyszerűsített vázlatterv, leírás és költségbecslés mellékelésével, Ajánlattevőre vonatkozó azonosító dokumentumok másolatai (így 30 napnál nem régebbi cégkivonat, aláírási címpéldány, egyéni vállalkozó esetében vállalkozó igazolvány; magánszemély pályázó esetében személyi igazolvány, lakcímkártya és adószámot tartalmazó dokumentum másolata, nyilatkozat, hogy a Fővárosi Önkormányzat felé nincs három hónapnál régebben lejárt tartozása, továbbá nincs adók módjára végrehajtható köztartozása és nem áll végelszámolás, felszámolás vagy csődeljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás, illetve nem áll perben Ajánlatkérővel (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) Nyilatkozat arról, hogy Ajánlattevő nem tulajdonosa, vagy tisztségviselője olyan gazdasági társaságnak, melynek köztartozása, valamint Budapest Főváros Önkormányzata felé 3 hónapnál régebben lejárt tartozása van. (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy Ajánlattevőnek a pályázat kiírását megelőző 1 éven belül nem állt fenn az Ajánlatkérővel vagy Fővárosi Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságával szemben helyiség-, vagy ingatlanhasználattal összefüggő 30 napot meghaladó tartozása. (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) nyilatkozat, hogy vállalja az óvadék határidőn belüli megfizetését (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével),

6 nyilatkozat, hogy vállalja a megajánlott bérleti díjon felül minden a helyiség használatával összefüggésben felmerülő közműköltség, közös költség, felújítási alap, stb. viselését (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) ajánlati kötöttség elfogadásáról szóló nyilatkozat, (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) Nyilatkozat arról, hogy a bérleti díj összegét 12 havonta a Központi Statisztikai Hivatal által hivatalosan közzétett fogyasztói árindex mértékével történő emelkedését tudomásul veszi (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) nyilatkozat, hogy az épület műszaki állapotával pályázó tisztában van. (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) nyilatkozat, hogy a pályázó a évi CXCVI Tv. 3.. értelmében átlátható szervezetnek minősül.(magánszemély pályázó esetén nem kell kitölteni) (a pályázathoz mellékelt Nyilatkozat kitöltésével) Kiíró fenntartja a jogot, hogy az ajánlattevőkkel egyeztessen - határidő kitűzésével - ajánlatuk módosítása, pontosítása érdekében, amennyiben ez a Főváros érdekeit, valamint a verseny tisztaságát nem sérti Az ajánlatok érkeztetése, felbontása: Az ajánlatok bontására szeptember 18-án, 14:00 órakor kerül sor a BFVK Zrt Budapest, Attila út 13./A földszinti tárgyalójában. Az ajánlatok felbontása nyilvánosan történik. A Bontó Bizottság az ajánlatok felbontása után felvilágosításokat kérhet az ajánlattevőkről annak érdekében, hogy a pályázatok értékelése, illetve összehasonlítása elvégezhető legyen. A felvilágosításokra a ajánlattevő által adott válaszok nem eredményezhetik a pályázati ajánlatba megfogalmazott feltételek megváltozását, csak azok értelmezését szolgálhatják Az ajánlatok értékelése: Érvénytelen az ajánlat, ha az ajánlatot a kiírásban meghatározott határidő után nyújtották be, ajánlattevő nem ajánlotta meg a pályázati kiírásban szereplő minimális bérleti díjat, az ajánlattevő a hiánypótlási kötelezettségeinek előírt határidőben nem tesz eleget, azok az ajánlattevők, akik érvénytelen ajánlatot nyújtottak be, a pályázati eljárásban, illetve annak további szakaszában nem vehetnek részt. Az érvénytelen ajánlatot úgy kell tekinteni, mintha az érintett pályázó nem tett volna ajánlatot az adott pályázati eljárás keretében. Az ajánlat érvénytelensége a pályázat érvényességét nem érinti.

7 A pályázatra benyújtott ajánlatokat a Bontó Bizottság véleményezi, elbírálja, rangsorolja. A Bontó Bizottság javaslata alapján a BFVK Zrt. vezérigazgatója a pályázat végleges elbírálására és a szerződés megkötésére vonatkozó javaslatát, a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve elé terjeszti Eredménytelen a pályázat, ha a pályázati felhívásra nem nyújtottak be érvényes ajánlatot, benyújtott ajánlatok egyike sem felelt meg a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek, Kiíró vagy a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve eredménytelennek nyilvánítja, Eredményes a pályázat, ha a pályázati felhívásra a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek megfelelő egy vagy több érvényes ajánlat érkezett és a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve eredményesnek nyilvánítja A pályázat eredményéről, a nyertes ajánlattevő személyéről, és ez alapján a pályázat tárgyát képező szerződés megkötéséről a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve jogosult dönteni Bírálati szempontok megajánlott bérleti díj mértéke a helyiségben elvégzendő munkálatok nagysága Összesen 6 pont 2 pont 8 pont Azonos, illetőleg közel azonos ajánlat esetén az összességében legjobb ajánlatot benyújtó pályázó kap kedvezőbb elbírálást Eredményhirdetés: A Kiíró az ajánlatok elbírálását követő 3 munkanapon belül -ben, ennek hiányában, levélben értesíti a pályázókat az eredményről. Kiíró és a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást az eljárás bármely szakában - indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa. Az eljárás eredménytelenné nyilvánítása esetén a pályázók kárigényt semmilyen jogcímen nem érvényesíthetnek sem a kiíróval sem a Fővárosi Önkormányzattal szemben. Amennyiben a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve nem az óvadékot megfizető ajánlattevő részére adja bérbe az ingatlant, kiíró az óvadékot, a döntést követő 5 munkanapon belül kamat nélkül visszafizeti.

8 A pályázati felhívást a Kiíró az ajánlatok benyújtására meghatározott időpontig indokolás nélkül visszavonhatja, illetőleg módosíthatja. A pályázati kiírás csak úgy módosítható, hogy a pályázónak az ajánlat benyújtására a módosítás közzétételétől számított legalább 5 nap álljon rendelkezésére. A BFVK Zrt. csak azzal a pályázóval köt szerződést, aki a pályázatot megnyerte. A pályázat nyertese az, akit a Fővárosi Önkormányzat illetékes döntéshozó szerve nyertesnek nyilvánított. Budapest, szeptember 9. Nagyunyomi Sényi Gábor Antal vezérigazgató

9 Nyilatkozat Alulírott büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy a Fővárosi Önkormányzat felé nincs három hónapnál régebben lejárt tartozásom, továbbá nincs adók módjára végrehajtható köztartozásom és nem állok végelszámolás, felszámolás vagy csődeljárás alatt, továbbá nincs ellenem folyamatban végrehajtási eljárás, illetve nem állok perben az Ajánlatkérővel.....

10 Nyilatkozat Alulírott. tudomásul veszem, miszerint bérbeadó a helyiségért fizetendő bérleti díjat 12 havonta a KSH által hivatalosan közzétett fogyasztói árindex mértékének megfelelően korrigálja a bérleti szerződésben...

11 Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy vállalom az óvadék határidőn belüli megfizetését.....

12 Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy vállalom a megajánlott bérleti díjon felül minden, a bérelt terület használatával összefüggésben felmerülő közös költség rezsiköltség üzemeltetési költség viselését...

13 Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy a pályázati kiírásban szereplő 90 napos ajánlati kötöttséget elfogadom...

14 NYILATKOZAT ÁTLÁTHATÓ SZERVEZETRŐL Alulírott,. kijelentem, hogy a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 3. ában foglalt rendelkezéseknek megfelelően a fentiekben megnevezett Társaság megfelel az ott meghatározott feltételeknek és átlátható szervezetnek minősül.

15 Nyilatkozat Alulírott nyilatkozom, hogy a pályázat kiírását megelőzően egy éven belül nem állt fenn az Ajánlatkérővel vagy a Fővárosi Önkormányzat 100 %-os tulajdonában álló gazdasági társaságával szemben helyiség- vagy ingatlan használattal összefüggő 30 (harminc) napot meghaladó tartozásom.....

16 Nyilatkozat Alulírott. nyilatkozom, hogy az ingatlan műszaki állapotával tisztában vagyok...

17 Nyilatkozat Alulírott büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, nem vagyok tulajdonosa, vagy tisztségviselője olyan gazdasági társaságnak, amelynek köztartozása, valamint Budapest Főváros Önkormányzata felé 3 hónapnál régebben lejárt tartozása van.....

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő 1047 Budapest IV. Szabadkai u. 17. sz. alatti, 73869 hrsz-ú,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt Pályázati felhívás Kiíró: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.), (székhelye: 1013 Budapest, Attila út 13/a), Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázat célja: A Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VII., Damjanich u. 16. szám alatti, 33514/0/A/3

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Budapest, március 19.

Pályázati Felhívás. Budapest, március 19. Pályázati Felhívás Kiíró: FIMÜV Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V.. kerület, Curia utca 3 szám alatti, 24001 hrsz-u, összközrnűves

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata résztulajdonát képező és kizárólagos használatában lévő Budapest

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS 24000/0/A/3 helyrajzi számon felvett, természetben a Budapest V kerület, Veres Pálné u. 4-6. szám alatt található, iroda megnevezésű, 126 m² alapterületű helyiség bérleti jogviszony

Részletesebben

Pályázati felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: A Fővárosi Önkormányzat az ingatlan nyilvántartáson kívüli tulajdonosa, és az ingatlanrész tényleges birtokosa,

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségekre

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségekre RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségekre 1. Kiíró Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.), (székhelye: 1013 Budapest,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Kiíró: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő, 36820 és 36821 hrsz-ú, Budapest IX. Ráday utca 10 és 12. szám alatti

Részletesebben

Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó

Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó Url: http://www.bfvk.hu/ingatlan-es-ingosag-kinalat/kiado-ingatlanok/nem-lakascelu-ingatlan-berbeado-64.html Letöltés dátuma: 2018. December 06. 11:04 Kategória: Kiadó ingatlanok

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Ajánlatkérő BFVK Zrt. (1013 Budapest, Attila út 13/A), a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. 2. Pályázat jellege: Nyílt pályázat 3. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Egyetem tér 5. szám alatti, 24159/0/A/19

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Orczy út 14. szám alatti, 38728/3/A/1

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, 2092 Budakeszi, Fő u. 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ bontásához kapcsolódó építészeti-műszaki dokumentáció

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest 1045 Nap utca 7. szám alatti, 72442/0/A/1 hrsz-ú,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V. kerület Stollár Béla u. 4/Balassi u.

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budatest XVI. Georgina utca 32. szám alatti, 116944

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Nap u. 37. szám alatti, 35703/4/A/61 hrsz-ú,

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából.

Pályázati Felhívás. Kiíró: BFVK Zrt. Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázati Felhívás Kiíró: BFVK Zrt. Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Váci u. 36. szám alatti, 23996/0/A/3 hrsz.-ú,

Részletesebben

1. számú nyilatkozat

1. számú nyilatkozat 1. számú nyilatkozat cégjegyzékszám:.) a... (a továbbiakban: ) 1. Büntetőjogi felelősségem tudatában akként nyilatkozom, hogy: (a) nek Budapest Főváros Önkormányzatával szemben nincs három hónapnál régebben

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően, a település új településfejlesztési koncepciójának, és településrendezési

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): A Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő, 3170/49

Részletesebben

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal PÁLYÁZATI KIÍRÁS a vagyonkezelésében lévő Kecskemét 6124/8 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a 6000 Kecskemét, Ceglédi út 2. szám alatti épületekben lévő üzlethelyiségek bérlet útján történő hasznosítására

Részletesebben

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Pályázati felhívás Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Ajánlatkérő neve: Berhida Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 8181 Berhida,

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VI. ker. Szív utca 42 szám alatti társasházban,

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ FŐKERT Nonprofit Zrt. 1073 Budapest, Dob u. 90. PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a FŐKERT Nonprofit Zrt. 1106 Budapest, Keresztúri út 130. szám alatti telephelyén 272 m 2 iroda, raktárhelyiség hozzá tartozó 628

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya Pályázati felhívás a Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című, KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú pályázat szerinti, önkormányzati ASP rendszerben ellátandó feladatokhoz

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. a Nagy Sándor József Gimnázium (2092 Budakeszi, Széchenyi utca 94.) büféhelyiségének bérbe vételére

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. a Nagy Sándor József Gimnázium (2092 Budakeszi, Széchenyi utca 94.) büféhelyiségének bérbe vételére PÁLYÁZATI KIÍRÁS a Nagy Sándor József Gimnázium (2092 Budakeszi, Széchenyi utca 94.) büféhelyiségének bérbe vételére PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyfordulós, nyílt

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatási szerződés alapján, a 35728/28 hrsz-ú, Baross u.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. személyiség nélküli gazdasági társaságok, vagy azok konzorciuma A pályázat nyelve: magyar

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. személyiség nélküli gazdasági társaságok, vagy azok konzorciuma A pályázat nyelve: magyar I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Szent István tér Mélygarázs Beruházó és Üzemeltető Kft. üzletrészének értékesítésére 1. A pályázat

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év.

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év. 1. sz. nyilatkozat A bérleti díjról, bérlet időtartamáról, a bérleményben folytatni kívánt tevékenységről pályázati eljárásban az ingatlan bérleti díjára az alábbi ajánlatot teszem: Bérleti díj: Ft + áfa/hó,

Részletesebben

Pályázati dokumentáció. Nagykőrös, Rákóczi u. 6/a. 13 m 2 -es garázs

Pályázati dokumentáció. Nagykőrös, Rákóczi u. 6/a. 13 m 2 -es garázs Pályázati dokumentáció Nagykőrös, Rákóczi u. 6/a 13 m 2 -es garázs 1. Pályázat benyújtásának módja: A bérletre vonatkozó pályázati ajánlatokat zárt borítékban, Rákóczi u. 6/a 13 m 2 -es garázs jelige feltüntetésével

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő Dunavarsány Város Önkormányzata 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., www.dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S Dunavarsány Város Önkormányzatának tulajdonában

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Piacfelügyelete (a továbbiakban: Piacfelügyelet ) az

Részletesebben

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték:

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest II. ker. Hárshegyi út 1. szám alatti ingatlan (10937/21 Hrsz) tulajdonjogának értékesítésére

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nyilvános pályázati felhívást tesz közzé Vagyontárgy adatai, műszaki állapota: II. III.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nyilvános pályázati felhívást tesz közzé Vagyontárgy adatai, műszaki állapota: II. III. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ábrahámhegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi út 13.) a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény, valamint az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budakeszi külterület 067/15, 079/4, 079/7, 079/9, 079/12, 079/13, 079/15, 079/16, 079/17, 079/20, 079/21, 079/22, 079/23, 079/24, 079/25

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében. 1. A pályázat kiírója: 2. A pályázat célja és jellege:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében. 1. A pályázat kiírója: 2. A pályázat célja és jellege: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V. kerület Fővám tér 5. fsz. szám alatti ingatlan (hrsz.: 23926/0/A/3) tulajdonjogának értékesítésére

Részletesebben

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy Pályázati felhívás A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában lévő

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ FŐKERT Nonprofit Zrt. 1073 Budapest, Dob u. 90. PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a FŐKERT Nonprofit Zrt. 1106 Budapest, Keresztúri út 130. szám alatti telephelyén 72 m 2, műhely-raktárhelyiség bérbeadása pályázatához

Részletesebben

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Helvécia Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Helvécia Nagyközség Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező helvéciai 1136.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az Ingatlan megnevezése: raktár. 1 A pályázat kiírója: 2 A pályázat célja és jellege:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az Ingatlan megnevezése: raktár. 1 A pályázat kiírója: 2 A pályázat célja és jellege: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V. kerület Alkotmány u. 15. szám alatti épületben a 24873/3/A/7 hrsz. alatti ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő V. kerület 24066 hrsz. alatti ingatlan tulajdonjogának értékesítésére 1. A pályázat kiírója: A pályázat

Részletesebben

I. az ingatlan adatai

I. az ingatlan adatai Tárnok Nagyközség Önkormányzata /2461 Tárnok, Dózsa György út 150-152./ n y i l v á n o s p á l y á z a t o t í r k i az alábbi Tárnok Nagyközség Önkormányzata tulajdonában lévő beépítetlen ingatlan értékesítésére:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában 1. A pályázat kiírója I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Diósd Város Önkormányzata (székhely: 2049 Diósd, Szent István tér 1.) 2. A pályázat

Részletesebben

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti tulajdonában lévő Korányi F. út 1. sz. alatt lévő Óbester étteremként üzemelő helyiségét. Pályázni a Nagykálló

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budakeszi 1 hrsz.-ú, természetben a 2092 Budakeszi, Fő u. 177. szám alatt található pince bérbe vételére PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város

Részletesebben

Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan bérbeadására

Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan bérbeadására Pályázati felhívás önkormányzati ingatlan bérbeadására Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.), valamint az önkormányzat vagyonáról, a vagyongazdálkodás

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségek eseti hasznosítására

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségek eseti hasznosítására RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Budapest IX. ker. Fővám tér 11-12.szám alatti BÁLNA épületben lévő helyiségek eseti hasznosítására 1. Kiíró Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.), (székhelye:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére Felhívás A HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt (továbbiakban: CURRUS ZRt.) (2100 Gödöllő,

Részletesebben

Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján

Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján I. A PÁLYÁZAT CÉLJA: 1. Pomáz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: kiíró), a.../2018 (VI.

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Dány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú ingatlan

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére I. A pályázat célja: Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő Pomáz, Huszár utca 3. 1689/194 hrsz

Részletesebben

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték:

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő 24947/0/A/3 hrsz. (Alkotmány u. 20. fszt.) és 24948/0/A/3 hrsz. (Bajcsy-Zsilinszky út 72. pinceszint)

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatási szerződés alapján, a 29391 hrsz-ú, VI. ker. Hegedű

Részletesebben

Pályázati felhívás. határozatlan ideig tartó bérletére (üzemeltetésére).

Pályázati felhívás. határozatlan ideig tartó bérletére (üzemeltetésére). Pályázati felhívás A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Nyíregyháza, Vörösmarty tér 7. szám alatti hivatalok számára 34,63 m2 területű munkahelyi büfé üzemeltetésére A Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Pályázati dokumentáció. Nagykőrös, Széchenyi tér 21. emeleti 255 m 2 -es helyiségek

Pályázati dokumentáció. Nagykőrös, Széchenyi tér 21. emeleti 255 m 2 -es helyiségek Pályázati dokumentáció Nagykőrös, Széchenyi tér 21. emeleti 255 m 2 -es helyiségek 1. Pályázat benyújtásának módja: A bérletre vonatkozó pályázati ajánlatokat zárt, cégjelzés nélküli borítékban, Széchenyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Alsóörs Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete Pályázati kiírás Mélykút Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (6449 Mélykút Petőfi tér 1.) a Képviselő-testület 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozata

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, egyfordulós nyílt pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budakeszi külterület 079/7, 079/9, 079/12, 079/13, 079/15, 079/16, 079/17, 079/20, 079/21, 079/22, 079/23, 079/24, 079/25 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

NYILVÁNOS VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS

NYILVÁNOS VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS NYILVÁNOS VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS IRODÁK BÉRBEADÁSÁRA A SZENT ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, PÁTER KÁROLY UTCA 1. SZ. ALATTI GÖDÖLLŐI KOLLÉGIUMOK F ÉPÜLETÉNEK FÖLDSZINTI ÉPÜLETRÉSZÉBEN A Szent István Egyetem

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-012/1/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz AJÁNLATI FELHÍVÁS Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefaxszámai, email címe: VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN HASZNOSÍTÁSÁRA

ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN HASZNOSÍTÁSÁRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN HASZNOSÍTÁSÁRA Pályázat kiírója: Szarvas Város Önkormányzata 2 PÁLYÁZATIFELHÍVÁS Pályázatot kiíró szerv megnevezése, székhelye: Szarvas Város Önkormányzata

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Az ingatlan címe: Budakeszi 57/1 hrsz., természetben a 2092 Budakeszi, Fő u. 229.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Az ingatlan címe: Budakeszi 57/1 hrsz., természetben a 2092 Budakeszi, Fő u. 229. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Budakeszi 57/1 hrsz.-ú, természetben a 2092 Budakeszi, Fő u. 229. szám alatti ingatlan értékesítésére PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város

Részletesebben

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-004/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

Pályázati felhívás. Óvadék fizetési kötelezettség: 3 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeg.

Pályázati felhívás. Óvadék fizetési kötelezettség: 3 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeg. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BFVK Zrt.) (székhelye: 1013 Budapest, Attila út 13/a), a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

Pályázati dokumentáció Nagykőrös, Dalmady Gy. u. 3. (Szalai Kúria) 319 m 2 -es üzlethelyiség

Pályázati dokumentáció Nagykőrös, Dalmady Gy. u. 3. (Szalai Kúria) 319 m 2 -es üzlethelyiség Pályázati dokumentáció Nagykőrös, Dalmady Gy. u. 3. (Szalai Kúria) 319 m 2 -es üzlethelyiség 1. Pályázat benyújtásának módja: A bérletre vonatkozó pályázati ajánlatokat zárt, cégjelzés nélküli borítékban,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére Pályázati felhívás Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet önkormányzati ingatlanok értékesítésére A pályázat kiírója: Tompa Város Önkormányzata 6422 Tompa Szabadság

Részletesebben

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám:nü-006/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ

AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ AJÁNLATKÉRÉS ÉS TÁJÉKOZTATÓ (KÖZBESZERZÉSI ÉRTÉKHATÁR ALATTI BESZERZÉS) A MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása kiviteli tervdokumentációjának

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

Pályázati Felhívás. a Kecskeméti Főiskola (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) a továbbiakban Kiíró,

Pályázati Felhívás. a Kecskeméti Főiskola (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) a továbbiakban Kiíró, Pályázati Felhívás a Kecskeméti Főiskola (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) a továbbiakban Kiíró, a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 122. (2) bekezdése alapján, az Oktatási és Kulturális Miniszter

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója:kunbaracs Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1 2 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

nyílt pályázati eljárás keretében

nyílt pályázati eljárás keretében NYILVÁNOS VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS RAKTÁROZÁS VAGY EGYÉB ÜZLETI TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSE CÉLJÁBÓL A SZENT ISTVÁN EGYETEM 2100 GÖDÖLLŐ, SZABADSÁG ÚT 76. (GÖDÖLLŐ HRSZ: 4415) CÍMEN TALÁLHATÓ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

Részletesebben

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Az előterjesztés 2. sz. melléklete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 7/2012. (III.5.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyílt pályázat keretében

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyílt pályázat keretében MAGYAR HONVÉDSÉG LOGISZTIKAI ELLÁTÓ KÖZPONT Nyt. szám: 659-4/2011. sz. példány PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (továbbiakban: Kiíró) 1063 Budapest Újszász utca 37-39. a

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása február január. 31-ig

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása február január. 31-ig AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS az Eötvös József Főiskola 3 db tantermének bérbeadása 2018. február. 01-2023. január. 31-ig a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma: Eötvös József Főiskola, Baja,

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Pécsi Vasutas Sportkör 7622 Pécs, Verseny u. 11. Ajánlattételi felhívás A Pécsi Vasutas Sportkör Pécs, Verseny u. 11. alatt létesítendő multifunkciós sportcsarnok kiviteli terveinek elkészítésére 2015.

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN ELADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN ELADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN ELADÁSÁRA Pályázat kiírója: Dány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú ingatlan

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 13253/2013. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Tisztelt Közgyűlés! A Salgó Vagyon Kft

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Attila út 13/A., a továbbiakban: BFVK Zrt.) mint ajánlatkérő a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Előterjesztés a február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2015. február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Dévaványa Város Önkormányzata a saját tulajdonában lévő Dévaványa, Hajós u. 22. szám alatti 3572 hrsz-ú

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására. pályázatot hirdet.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására. pályázatot hirdet. PÁLYÁZATI KIÍRÁS nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft. (3900 Eperjes út 9.), mint bérbeadó a Szerencs Város Önkormányzata (3900 Rákóczi út 89.) tulajdonában

Részletesebben

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én tartandó ülésére Tárgy: 01634/12 hrsz-ú ingatlanból magáncélú beruházási jelleggel ingatlan értékesítésére indított

Részletesebben

Pályázati felhívás. letölthető a www.bfvk.hu honlapon a pályázati felhívás menüpontból.

Pályázati felhívás. letölthető a www.bfvk.hu honlapon a pályázati felhívás menüpontból. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BFVK Zrt.), a Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázat célja (tárgya):

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13.

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13. AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. () A Hotel Club- Siófok Szállodaüzemeltető és Vendéglátóipari Kft., mint Ajánlatkérő, ajánlati felhívást

Részletesebben

BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására

BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT 2019. évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat, Pénzügyi, Tulajdonosi és Jogi Bizottsága a Képviselő-testület

Részletesebben

Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2011. (III.31.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Rendelet) szerint Budapest

Részletesebben