KLARSTEIN CREAMBERRY

Hasonló dokumentumok
Konyhai robotgép

Bella Konyhai robotgép

Popcorn készítő eszköz

Elektromos grill termosztáttal

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN

2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ

Fagylaltkészítő gép Használati útmutató

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Ultrahangos tisztító

Fagylaltkészítő gép. Ice Cream Machine and Yoghourt Maker Yogurtera y heladera Sorbetière et yaourtière Macchina per il gelato e per lo yogurt

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

ORION FAGYLALTKÉSZÍTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÉS RECEPT KÖNYV OFG-205

Jégkocka készítő gép

Aroma diffúzor

FAGYLALTKÉSZÍTŐ GÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYLALTGÉP

Ultrahangos párásító

KLARSTEIN Snowberry & Choc

LÉGHŰTŐ

Pálcikás jégkrémkészítő

Levegő párásító

Mini-Hűtőszekrény

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Klarstein konyhai robotok

Beltéri kandalló

Dupla főzőlap

Klarstein Herakles

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Turbo fritőz

Torony ventilator

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek

Azura X1 / Azura X

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

SMOKER (FÜSTÖLŐ)

TORONYVENTILÁTOR

Klarstein Gaia Joghurtkészítő

Vertikális grillsütő

MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Mini mosógép

Használati útmutató jégkásakészítő géphez

Szoba edzőgép

Quickstick Free Sous-vide

Flex Stream ventilátor

Főzőlap

Pralinéformák. Termékismertető és recept

Műszaki adatok. Biztonsági előírások

Mozgó óraállvány. Watch Winder Watch winder para relojes automáticos Remontoir de montres Caricaorologio

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló,

Hűtőszekrény

IPARI PORSZÍVÓ

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó.

Klarstein VitAir Fryer

PÁRAELSZÍVÓ

Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez

Analóg hősugárzó

Külső akváriumszűrő

Zitruspresse orange. Kávéfőző

Robot porszívó

Raclette grillsütő

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept

KLIMATIZÁCIA

MILK FROTHER MF 5260 MAGYAR

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Kéményes páraelszívó

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292, Richard Bergendi

Klarstein konyhai robotgép ID: /

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYLALTGÉP

Zitruspresse orange. Levegőhűtő és párásító torony

Fahéjas csillag sütőkészlet

Mini-Madeleine sütőforma

Ostyasütő Használati útmutató. Ostyasütő

Fagylaltkészítő. Használati útmutató és receptek 95199AS4X1VIII

KONVEKTOR. Használati utasítás

HU Használati útmutató

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Muffinformák. Termékismertető és receptek

Zitruspresse orange. Kenyérpirító

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Muffinformák. Termékismertető és recept

Mini tortaformák hu. Termékismertető és receptek

Gyümölcs és zöldség szárítógép

Etanolos kandalló

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek

Electric citrus fruits squeezer

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek

Szilikon zacskók. Termékismertető

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Használati utasítás KLARSTEIN BANANARAMA, 550 W, GYÜMÖLCSZÁRÍTÓ, DEHIDRATÁLÓ, 6 SZINT, FEKETE

Pralinékészítő készlet

HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

Infravörös hősugárzó. Megjegyzés: Ez a készülék nem alkalmas arra, hogy elsődleges hőforrásként használja.

HŰSÍTŐ ÉDESSÉGEK június 13. július 10.

Átírás:

KLARSTEIN CREAMBERRY

MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső tál HASZNÁLAT ELŐTT 1. Gondosan távolítsa el a csomagolóanyagot a készülékről. 2. Tisztítsa meg a készülék részeit, amelyek érintkezni fognak a nyersanyagokkal. 3. Használat előtt tegye be nyolc órára a belső tálat a fagyasztóba. 4. Készítse elő a recept szerint a fagylalt vagy a sörbet alapot, majd hűtse le a hűtőszekrényben. HASZNÁLAT 1. Helyezze a töltőegységet a helyére. 2. Helyezze a keverőlapátot a helyére. 3. Tegye a belső tálat a külsőbe, azután hogy nyolc órán át a mélyhűtőben volt.

4. Helyezze a felső részt a helyére. 5. Csatlakoztassa az elektromos hálózathoz és a készülék hangjelzést ad. 6. A 7 gomb megnyomásával hozzáad 1 percet. 7. A tartomány 20-40 perc. 8. Nyomja meg a start 6 gombot. 9. Mielőtt a fagylaltnak való keveréket a készülékbe teszi, a start gombbal a készüléket leállíthatja. 10. Öntse a fagylaltnak való keveréket maximálisan 5 cm-re a tetejétől. 11. Hagyja, hogy a keverék elérje a kívánt konzisztenciát. Ez eltarthat 15-30 percig. A receptek többsége rövidebb idő alatt is kész van.

Fontos megjegyzések A keverés során ne állítsa le és indítsa el újra a készüléket, mert a fagylalt alap gyorsan odafagy a belső keverő tálhoz, és megakadályozza a lapát forgását. Ha a fagylalt alap túl sűrűvé válik, a forgásirány megváltozik, annak érdekében, hogy a motor ne melegedjen túl. Abban az esetben, ha a forgásirány folyamatosan változik, állítsa le a készüléket, ha a keverék elkészült. Abban az esetben, ha a motor mégis túlmelegszik, a készülék automatikusan kikapcsol. Ebben az esetben kapcsolja ki a készüléket és hagyja lehűlni a motort. Ha a fagylalt elkészült szedje ki a belső tálból. Ne használjon fém tárgyakat a fagylalt kiszedésére. Fontos tudnivalók a belső tál használatához Ne vegye ki a belső tálat csak, ha használni fogja. Helyezze egy műanyag zacskóba a belső keverő tálat, mielőtt beteszi a fagyasztóba és hagyja függőleges helyzetben. Mindig győződjön meg róla, hogy a belső keverő tál száraz-e mielőtt betenné a fagyasztóba. Ne szúrja át vagy ne hevítse fel a belső tálat. Használat előtt tegye be legalább nyolc órára a belső tálat a fagyasztóba -18 C-ra vagy alacsonyabb hőmérsékletre. A legjobb eredmény érdekében hűtse le a fagylalt összetevőket. Az alkohol hozzáadása lelassítja a fagylaltalap megfagyását. TISZTÍTÁS ÉS KARBANTATÁS Ne mossa mosogatógépben. Hagyja, hogy a belső tál elérje a szobahőmérsékletet, mielőtt elkezdi mosni és soha ne merítse vízbe. RECEPTEK Banana Ice Cream - Banánfagyi 1 nagy érett banán 200 ml fölözött tej 100 ml tejszín 50 g cukor Fagyasztott málnás joghurt 200 g friss málna 100 g cukor 200 ml natúr joghurt Törje egyenletes péppé a banánt, majd adja hozzá a tejet, a tejszint a cukrot, és keverje össze alaposan. A készülék bekapcsolása után (a lapát forog) öntse a belső keverőtálba a keveréket, és hagyja megfagyni a kívánt halmazállapotig. Préselje össze a málnát, és szűrje le a magoktól. Öntse hozzá a joghurtot és a cukrot, majd keverje össze. A készülék bekapcsolása után (a lapát forog) öntse a belső keverőtálba a keveréket, és hagyja megfagyni a kívánt halmazállapotig.

Csokoládés-menta fagyi 200 ml fölözött tej 50 g cukor 200 ml tejszín mentaaroma reszelt csokoládé Öntse a tejet és a cukrot egy lábasba, és lassú tűzön melegítse fel, hogy a cukor elolvadjon, majd hagyja kihűlni. Keverje a tejbe a tejszínt és a mentaaromát. A készülék bekapcsolása után (a lapát forog) öntse a keverőtálba a keveréket, és amikor elkezd megfagyni, adja hozzá a reszelt csokoládét. Ezután hagyja megfagyni a kívánt halmazállapotig. Sodó alapú vaníliafagyi 2 tojás sárgája 50 g cukor 200 ml fölözött tej 200 ml tejszín vaníliaaroma Tegye a tojás sárgákat és a cukrot egy üvegtálba és a verje fel őket. Egy lábasban lassú tűzön forralja fel a tejet, majd öntse a felvert tojásokra, és keverje össze. Öntse vissza a lábasba a keveréket, és lassú tűzön folytonos kevergetés mellett melegítse, amíg összesűrűsödik, és a kanál hátulján egy vékony réteget formáz. Ne forralja fel. Vegye le a lábast a tűzről és hagyja kihűlni a keveréket. Ezután keverje bele a tejszínt és a vanília aromát. A készülék bekapcsolása után (a lapát forog) öntse a keverőtálba a keveréket, és hagyja megfagyni a kívánt halmazállapotig. Citromos sörbet 175 g cukor 175 ml víz fél narancs leve 100 ml citromlé egy kisméretű tojás fehérje Elkészítés Öntse a vizet és a cukrot egy lábasba, és lassú tűzön forralja egy percig, majd hagyja kihűlni a keveréket. Ezután adja hozzá a narancs levét és a citromlét. Verje fel a tojásfehérjét, majd keverje a citromos léhez. A készülék bekapcsolása után (a lapát forog) öntse a belső keverőtálba a keveréket, és hagyja megfagyni a kívánt halmazállapotig.

Tájékoztatás az ártalmatlanításról A szimbólum a terméken vagy annak csomagolásán azt jelzi, hogy ez a termék nem háztartási hulladék. Ártalmatlanítás esetén a készüléket helyezze gyűjtőhelyre újrahasznosítás céljából. Azzal, hogy gondoskodik a termék helyes megsemmisítésérōl, avval segít megelőzni a lehetséges negatív hatásokat, amelyek kihatnának a környezetre az emberi egészségre. Megfelelőségi nyilatkozatról Gyártó : Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin, Germany. A termék megfelel az alábbi európai irányelvnek: 2004/108/EG (EMV) 2011/65/EU (RoHS) 2006/95/EG (LVD)