OZÓFIA 1. JÁTÉK ISMERTETÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OZÓFIA 1. JÁTÉK ISMERTETÉS"

Átírás

1 GOALDICE ÉLETFILOZÓFIA 1. JÁTÉK ISMERTETÉS GURÍTS A GOALDICE KOCKÁVAL MINDEN REGGEL ÉS HATÁROZZ MEG EGY TEENDŐT A KIGURÍTOTT TERÜLETRE. TEDD MEG, AMIT CSAK TUDSZ, HOGY TELJESÍTSD AZT A NAP FOLYAMÁN. HAMAROSAN MEG FOGSZ LEPŐDNI, MILYEN GYORSAN KÖZELEDSZ A CÉLJAIDHOZ, AMIK EDDIG CSAK ÁLMOK VOLTAK. A GoalDice segít és inspirál megtalálni önmagad, meghatározni, megközelíteni és elérni a céljaidat kis, elvégezhető napi teendőkön keresztül egy nagyon élvezetes úton. Tudni szeretnéd, HOGYAN? A GoalDice egy egyedi filozófián alapul: az életet 12 területre bontja, melyek szoros összefüggésben állnak egymással. A területek három egymásra épülő körre vannak osztva. A belső körbe az EGÉSZSÉG, CSALÁD, ÉLETCÉLOK, SZAKMA és SPIRITUALITÁS területek tartoznak. Ezen kör területei azok, melyek értelmet adnak az életünknek. A középső kör a BUSI- NESS, BEFEKTETÉS és INGATLAN. Ezen kör területei pénzt tudnak teremteni az összes többi terület céljaihoz. A külső kör területei a REKREÁCIÓ, ÉLETSÍLUS, SZOCIÁLIS KAPCSOLATOK és NAGYLELKŰSÉG. Ezek azok a területek, melyek az energiánkat és motivációnkat újra feltöltik, szinten tartják és garantálják, hogy élvezzük az életünket. A GoalDice -szal életcélokat definiálhatsz. Ehhez mindössze gurítanod kell a 12 oldalú dobókockával, a kigurított területhez teendőket kell meghatároznod és nyomon követned. A GoalDice segítségedre lesz nagyon sok különböző és testreszabott tippel a fenti területekhez. Ahogy haladsz előre a teendőkkel, kielemezheted a statisztikát eddigi gurításaidról, kizárhatsz bizonyos területeket illetve meg is oszthatod az eredményeidet barátaiddal. NE FELEDD, EGY EMBERNEK ÁTLAGBAN 28,000 NAPJA VAN AZ ÉLETBEN. NE HAGYD, HOGY A NAPJAID CSAK ÚGY ELSZÁLLJANAK ANÉLKÜL, HOGY KÖZELEBB KERÜLNÉL A CÉLJAIDHOZ. A GOALDICE SEGÍT!

2 2. AZ ÉLET TERÜLETEI Még mielőtt részletesen végignéznénk a 12 területet, fontos megjegyezni, hogy ezekre a területekre mindenkinek saját magának kell megtalálnia a pontos értelmezést. A GoalDice filozófia szerinti definíció egy lehetséges értelmezése a területeknek.

3 2.1. A belső kör területei A belső kör területei arra hivatottak, hogy értelmet adjanak az életnek. Vegyük sorra az ide tartozó területeket. EGÉSZSÉG (HEALTH): Az ember nem henyélésre született. Ha a test jó állapotban van, vajon elmaradhat-e mögötte a szellem? - Dr. George Sheenan. A jó fizikai állapot elengedhetetlenül szükséges önmagad megtalálásához, továbbá ahhoz, hogy önbecsülésre tegyél szert, és megfelelj az élet kihívásainak. Az is egy fontos szempont, hogy sokáig tudd élvezni a sikert, amihez szintén egészséges testre van szükség. CSALÁD (FAMILY): Bármit is érsz el az életben, a hozzátartozóid és a közeli környezeted hatásai azok, amik kulcsszerepet játszanak abban, hogy azzá válj, aki vagy, és a következő generációk tovább vigyék ezen értékeket. Azáltal tudunk örökséget hátrahagyni, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő partnert, szülőkké majd nagyszülőkké válunk, és közben gondozzuk, tanítjuk a következő generációkat. Amennyiben szépséget és életet szeretnénk a jövő generációinak hátrahagyni, gondoljunk a folyókra. - David Brower. ÉLETCÉLOK (LIFE GOALS): Minden gyermek titkos küldetéssel jön a világra Dr. Wayne Dyer. Vajon mi a Te küldetésed, mire születtél? Hogyan szeretnél visszatekinteni az életedre idős korodban a hintaszékedből? Vajon életed során tudod használni mindazokat a különleges adottságokat, képességeket, vágyakat és jártasságokat, melyek egyedivé tesznek Téged?

4 SZAKMA (PROFESSION): Mindenkinek van egy olyan hobbija, amely kiemelkedik a többi közül, és amikor ezt műveled, nem veszed észre, hogy telik az idő. A legmagasabb hivatás az, amikor ezt a hobbit a szakmádként tudod űzni. A legmagasabb hivatás nem a pénzről, nem a boldogságról és nem is a sikerről szól, hanem arról, hogy azt csináld, amiben hiszel, amit egy életen keresztül szeretni tudsz, amihez értesz, és ami javulást hoz az életedben és ideális esetben másokéban is. SPIRITUALITÁS (SPIRITUALITY): Az ember nem csupán hivatásbeli tehetséggel rendelkezik, hanem legalább annyira jelentős spirituálissal is. A spirituális képesség azt a belső érzést jelenti, amely arra késztet, hogy tegyél valamit önzetlenül másokért. Mindannyiunkban él egy ösztönös szükséglet arra, hogy hozzájáruljunk valami önmagunknál nagyobb olyan dologhoz, amely túlmutat a saját hasznunkon. - Frank McKinney A középső kör területei A középső kör területei arra hivatottak, hogy meglegyenek a földi javak saját boldogságunkhoz, és céljaink eléréséhez a többi területen. Vegyük sorra az ide tartozó területeket. BUSINESS: A pénzcsinálás egyik alapelve, hogy a profit abból adódik, hogy megveszel valamit egy bizonyos áron, értéket adsz hozzá, és haszonnal adod tovább. Ha megtanulsz profitra szert tenni, a határ a csillagos ég. - Keith Cameron Smith. Csak olyan businesst érdemes csinálnod, amiben hiszel és fel tudod fedezni illetve be is tudod tölteni a piaci rést.

5 BEFEKTETÉS (INVESTMENT): A vagyonosodás alapelve, hogy a megszerzett tőke nagy részét befekteted. Az értékpapírok, kötvények, befektetési alapok stb. kiváló eszközök arra, hogy kis tőkéből nagyobbat csinálj, viszont arra általában nem használhatók, hogy a napi szükségleteket fedezd az így megszerzett pénzből. Csak olyan pénzt szánhatsz erre a területre, melyet kockázati tőkeként tudsz kezelni, és amikor befektetsz, az alapelv mindig a tőke növelése legyen, de ne engedj a kapzsiságnak és érzelmeknek. INGATLAN (REAL ESTATE): A vagyon védelmének alapelve, hogy a megszerzett és feldúsított tőkéből vásárolj valamit, ami legalább tartja az értékét, és időnként jutalékot is kapj belőle. Az ingatlanbefektetés ezen kritériumoknak megfelel, azonban nyomon kell követned az ingatlanpiac alakulását. Az ingatlanbefektetésből származó jövedelemből fedezheted a luxus igényeidet A külső kör területei A külső kör területei arra hivatottak, hogy segítsenek visszatöltenünk lemerült elemeinket, és biztosítsák számunkra, hogy élvezzük minden percét az életünknek. Vegyük sorra az ide tartozó területeket. REKREÁCIÓ (RECREATION): Elsőként meg kell ismerned önmagad olyan téren, hogy mi az, ami igazán kikapcsol, feltölt és élvezetet találsz benne. Ahhoz, hogy elérd, majd jó egészségben, sokáig évezhesd a sikereket, gondot kell fordítanod az elemeid feltöltésére. Legyenek helyek és dolgok az életedben, melyek megfiatalítanak. Amikor ezeket csinálod, ne foglalkozz semmi mással.

6 SZOCIÁLIS KAPCSOLATOK (SOCIAL RELATIONS): Az embernek szüksége van társaságra. Ahhoz, hogy teljes életet élj, fontos tudnod, hogy kikkel érzed jól magad, illetve hogyan tudsz kapcsolatokat építeni és ápolni. Az emberek nagyon sokra tartják más emberekkel való kapcsolataikat, és főként azt, hogy hogyan kedveltethetik meg magukat másokkal, és hogyan nyerhetnek meg másokat saját elképzeléseiknek Dale Carnegie. ÉLETSTÍLUS (LIFESTYLE): Az életstílus az, amikor a normál élet extravagáns pillanatait kiemeljük és magunk illetve mások számára láthatóvá tesszük. Mindannyiunkban van valami, amit egy-két fokozattal fel lehet fejleszteni, és ami átfordítható a saját - egyedülálló, személyes stílussá. Építsd ki a saját stílusodat, de ne azért alakíts ki egy stílust, hogy másoknak jobban megfelelj. A Te stílusod arra hivatott, hogy Téged tegyen boldoggá az életed során. NAGYLELKŰSÉG (GIVING BACK): Nagylelkűnek lenni öröm A nagylelkű viselkedés a jóság és a szeretet tanúságtétele mások felé, ami még inkább javára válik az adományozónak, mint az elfogadónak. Ami még fontosabb, a nagylelkűséggel tudod biztosítani, hogy a pénz soha ne uralkodjon el feletted. Abból élünk, amit kapunk, de az éltet bennünket, amit adunk. Winston Churchill. 3. FELADAT MEGHATÁROZÁSOK A GoalDice filozófia szerint minden nap guríts a kockával reggel ébredés után. (Amennyiben előre tudod már, hogy aznap milyen területen és hogyan fogsz közelebb lépni egy-egy célhoz, egyszerűen válaszd ki azt a területet gurítás nélkül.) A délelőtt folyamán a töredék időket használd fel arra, hogy gondold át, milyen feladatot tudnál kitalálni és véghezvinni arra a napra, és ebédidőben jegyezd fel a teendőt. A délutáni / késő délutáni és esti töredékidőket használd fel arra, hogy a teendődet megvalósítsd, majd este lefekvéskor írd le, hogy sikerült-e megvalósítanod a feladatot, amit arra a napra kitűztél.

7 Amennyiben olyan területet gurítasz ki, ahova nem tudsz kitalálni feladatot, vagy nem akarsz vele foglalkozni, egyszerűen guríts még egyszer. Egy feladat akkor van jól kitalálva, ha az alábbi szempontoknak megfelel: 1) A nap folyamán elvégezhető ne legyen túl nagy volumenű feladat, ideális esetben 1 óra alatt legyen elvégezhető (pl. egy könyvből egy fejezet elolvasása); 2) Amennyiben megcsinálod, közelebb visz a célodhoz a releváns területen, még ha csak egy pici lépéssel is; 3) Harmóniában kell lennie több területtel is. Azok a legjobb feladatok, amik több területre is megfelelnek (pl. kocogás közben zenét hallgatva megismerem a környék ingatlankínálatát ); 4) Pozitív a megfogalmazása (pl. ahelyett, hogy azt írnád, hogy nem eszem ma zsíros ételeket, írd egyszerűen, hogy ma csak egészséges ételeket eszem ); 5) Jelen időben, lényegre törően, és egyes szám első személyben van megfogalmazva. Amennyiben nagyobb volumenű feladatot tűzöl ki egy területhez, próbáld meg több, kisebb elemi részre bontani azt. Az elemi részek legyenek egy nap alatt a töredék időkben kényelmesen teljesíthető feladatok. A GoalDice rengeteg és folyamatosan megújuló tippet tud adni a különböző területek feladat meghatározásaihoz, amennyiben kéred. Hogy még többet segíthessen, egy kérdőív kitöltésével illetve adott területek kizárásával a GoalDice kifejezetten a számodra releváns tippeket fogja megjeleníteni a feladat kiírásoknál.

8 4. KIKNEK AJÁNLJUK A GOALDICE JÁTÉKOT? KORRA ÉS NEMRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL A JÁTÉK MINDENKI SZÁMÁRA AJÁNLOTT, AKI A SZEMÉLYI FEJLŐDÉSRE AKAR FÓKUSZÁLNI. AMENNYIBEN SZERETNÉL AZ ÉLETBEN SIKEREKET ELÉRNI, VISZONT KELL EGY KIS NAPI SZINTŰ MOTIVÁCIÓ AHHOZ, HOGY LÉPÉSEKET HATÁROZZ MEG A CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ, SOKAT MERÍTHETSZ A GOALDICE-BÓL. LEGYEN SZÓ BÁRMELYIK TERÜLETRŐL, FONTOS, HOGY LEGYÉL NAGY JÁTÉKOS A SAJÁT ÉLETEDBEN. A GOALDICE SEGÍT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe! Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. A Hírlevél 2016/10-es számában a közelgő CashFlow Mágnes Hétvégénkről tájékoztatunk,

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője.

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. És ahogy őket 365 napon keresztül erősíteni tudod Hogy érzed most magad az aktuális életkerekedet látva? Örülsz, vagy néhány dolog elgondolkodtat? Esetleg egyik-másik

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK NIKE- ALKALMAZÁSOK Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére, amelyen rajta vannak az elérhető Nike-alkalmazások. BEVEZETÉS NIKE- ALKALMAZÁSOK EZT

Részletesebben

Tárgyalás-technikai alapok

Tárgyalás-technikai alapok BME GTK Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1 Tárgyalás-technikai alapok A pozícióvédő tárgyalási modell, ellenségeskedés, rivalizálás Szabó Krisztina kriszti.szabo@filozofia.bme.hu Órai példafeladat

Részletesebben

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész írta: Rue Ann Hass Tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek erıs érzéseket, képeket, emlékeket idéznek fel és kopogtass a kapott válaszokra Munkám során hasznosnak

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg?

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? Tartalomjegyzék Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? 23 Bevezetés 27 Élet a csendes kétségbeesésben 1. Azt

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna?

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna? Kedves Szülő! A munkafüzet célja, hogy segítsen Önnek pontosan látni gyermeke jövőjét. Pénzügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy azok a szülők, akik tervet készítenek gyermekeik életkezdésére, sokkal

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

JÁTSSZUNK SZAKMÁT! Avagy innovatív lehetőségek a pályaorientációban Kollégium általános iskolák szakiskola közötti együttműködés

JÁTSSZUNK SZAKMÁT! Avagy innovatív lehetőségek a pályaorientációban Kollégium általános iskolák szakiskola közötti együttműködés JÁTSSZUNK SZAKMÁT! Avagy innovatív lehetőségek a pályaorientációban Kollégium általános iskolák szakiskola közötti együttműködés Jó gyakorlatok - Műhelykonferencia 2015. augusztus 26. Csernyánszky Erzsébet

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

A siker meghatározásától a céljaidig

A siker meghatározásától a céljaidig A siker meghatározásától a céljaidig Nyári mini célkitűző-tanfolyam (c) AngolNyelvTanitas.hu, Szalai Gabriella Anatole France szerint ahhoz, hogy nagy dolgokat érjünk el, nemcsak cselekednünk kell, hanem

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

előtted az év

előtted az év előtted az év 2016 2017 Mi ez? Évrendező füzet Az évrendező füzet abban segít Téged, hogy lezárhasd a mögötted álló, és nyugodtan megtervezhesd a következő évedet. Miért jó ez nekem? Az évrendezés egy

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja?

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja? ÉLETMŰHELY Mi a program célja? A kreatív gondolkodás és a kreatív cselekvés fejlesztése, a személyes hatékonyság növelése a fiatalok és fiatal felnőttek körében, hogy megtalálják helyüket a világban, életük

Részletesebben

Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan)

Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan) Öngondoskodási Terv* (Self-Care Plan) Az öngondoskodási terv segít az egészség és a jóllét növelésében, a stressz jobb kezelésében és a szakmaiság fenntartásában. Segítségével olyan tevékenységeket és

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

tovább örökítő város legyen!

tovább örökítő város legyen! K Ö R M E N D I F Ó R U M 3 tovább örökítő város legyen! kampányról, tervekről, a város jövőjéről hogy milyen szakokra lenne még szükség a mezőgazdasági képzések mellett, így például a fémipari szakmák

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Magas hozamú befektetés... 3 Én alkalmazom az OKOSAN szabályt... 7 Amit Én ajánlok!... 8 Horváth Tamás (Bighori) oldal 1 Bevezetés

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

Mit jelent a neved és hogyan számolj vele?

Mit jelent a neved és hogyan számolj vele? Mit jelent a neved és hogyan számolj vele? Számmisztika - Tudod mire születtél? Egy számmisztikai elemzés megmutatja neked! - Schilling Péter Mit jelent a neved és hogyan számolj vele? Hogyan tudhatom

Részletesebben

TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint!

TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint! "Nem vezet út a boldogsághoz. A boldogság maga az út." W. Dyer TALÁLJ RÁ A SAJÁT UTADRA! Vagy alkosd meg kedved szerint! Elkötelezett önfejlesztők hamar felismerik a következő gondolat életük minden területére

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív.

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív. I Idıgazdálkodási kérdıív. Ha Te nem értékeled a saját idıdet, más sem fogja. Legyen több idıd! Lépésrıl lépésre. www.sikertervezes.com I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál Ezt az idıgazdálkodási kérdıívet

Részletesebben

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Minden jog fenntartva www.onlinesikertitkok.hu 1 Ez a tanulmány olyan ideális lehetőségek felkutatásában fog segítséget adni, amelyek jó alapot adhatnak egy online

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

Milyen munkatársakra lesz mostantól még nagyobb szükség? Hogyan csinálja a kiválasztást a Google és az Apple? Evolution 2015.

Milyen munkatársakra lesz mostantól még nagyobb szükség? Hogyan csinálja a kiválasztást a Google és az Apple? Evolution 2015. Milyen munkatársakra lesz mostantól még nagyobb szükség? Hogyan csinálja a kiválasztást a Google és az Apple? Evolution 2015.március 3 Elhivatott munkavállaló kerestetik Hány százalék elégedetlen a munkahelyével?

Részletesebben

LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál

LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál LegalUp! Bajzik András: Mielőtt céget alapítanál Készen állsz a startupper életre, így első lépésként mi mást tennél, mint céget alapítasz. Logikus, nem? Talán meglepő, de nem mindig van ez így. Számos

Részletesebben

Létkérdések a háziorvosi rendelőben

Létkérdések a háziorvosi rendelőben Létkérdések a háziorvosi rendelőben Az egzisztenciális pszichoterápiáról Dr. Kiss-Szőke Anna NOÉ Továbbképző Nap Szeged, 2014. szeptember 6. Egzisztenciális pszichológia 4 végső aggodalom: Halál Szabadság

Részletesebben

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Partnerség a jövő nemzedékéért FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Vajon milyen lesz a világ amikor minden gyermek tudást és esélyt kap ahhoz, hogy családi, anyagi, társadalmi hátterétől

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

AZ ÓVODA ESÉLYNÖVELŐ SZEREPE A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKEK ÓVODAI NEVELÉSÉBEN

AZ ÓVODA ESÉLYNÖVELŐ SZEREPE A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKEK ÓVODAI NEVELÉSÉBEN AZ ÓVODA ESÉLYNÖVELŐ SZEREPE A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKEK ÓVODAI NEVELÉSÉBEN Juhász Tamásné Óvodavezető, szaktanácsadó Ózdi Városközponti Óvodák EFOP-3.1.1-14-2015-00001 Kisgyermekkori nevelés támogatása

Részletesebben

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge)

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) A kereskedéssel foglalkozók jó része gyorsan rájön, hogy a siker nem kizárólag a használt stratégián, kereskedési

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet!

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! Mert ahhoz, hogy élvezd is a karriered vagy vállalkozásod építését, fel kell fedezned magadban a legmélyebb belsı hajtóerıt. www.sikertervezes.com I Sikertervezés

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN Készült a TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0041pályázati projekt keretében Tartalomfejlesztés az ELTE TátK Közgazdaságtudományi Tanszékén az ELTE

Részletesebben

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére 1 NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére Tartalom 1. ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATOK 3 2. BEVEZETÉS 4 3. AZ IRÁNYÍTÓ FAKTOR (X) 5 4. A 13-AS KARMIKUS SZÁM

Részletesebben

MI AZ A YO-KAI WATCH?

MI AZ A YO-KAI WATCH? MI AZ A YO-KAI WATCH? FEDEZD FEL A YO-KAI LÉNYEK REJTETT VILÁ- GÁT! BIZTOS EGY YO-KAI VAN VALAHOL A KÖZELBEN! MI AZ A YO-KAI? A Yo-kai lények a többség számára láthatatlanul élnek világunkban. Általában

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

Miért más ez a program, mennyiben dolgoznak másképpen a szakemberek itt, a családokkal és a gyerekekkel?

Miért más ez a program, mennyiben dolgoznak másképpen a szakemberek itt, a családokkal és a gyerekekkel? A biztonság jelei A gyerek szociális munkásának a neve: Elérhetőség, nyilvántartási szám: A Biztonság jele megközelítés A módszer olyan családok segítését erősíti, akik gyerek gondozási, nevelési nehézségekkel

Részletesebben

KERETPROGRAM A KOMPETENCIÁK ÉS KÉPESÍTÉSEK ÉLETHOSSZIG TARTÓ FEJLESZTÉSÉHEZ

KERETPROGRAM A KOMPETENCIÁK ÉS KÉPESÍTÉSEK ÉLETHOSSZIG TARTÓ FEJLESZTÉSÉHEZ Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) * Európai Gyáriparosok és Munkáltatók Szervezeteinek Szövetsége (UNICE/UEAPME) ** Állami Vállalatok és Közszolgáltató Vállalatok Európai Központja (CEEP) 2002. március

Részletesebben

Z Generáció - MeGeneráció

Z Generáció - MeGeneráció Z Generáció - MeGeneráció Kökönyei Gyöngyi 1, Urbán Róbert 1, Örkényi Ágota 2,3, Költő András 2,3, Zsiros Emese 2, Kertész Krisztián 2, Németh Ágnes 2, Demetrovics Zsolt 1 1 ELTE Pszichológiai Intézet

Részletesebben

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n?

Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? Miért válaszd az egészségfejlesztés-tanár mesterszakot a JGYPK-n? A tanári pálya iránt érdeklődő felvételizőként valószínűleg gondoltál már arra, hogy ehhez a hivatáshoz nemcsak a tudás közvetítése, hanem

Részletesebben

- A Harley Davidson egy menedzsere

- A Harley Davidson egy menedzsere "Amit mi árulunk, az nem más, mint a lehetőség, hogy egy 43 éves könyvelő fekete bőrruhát húzzon, kis falukon motorozzon keresztül, és az ott lakókat félelemmel töltse el." - A Harley Davidson egy menedzsere

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása Gondold ki, beszéld meg, osszad meg Mit gondol a tárgyról vagy témáról.. Párbeszéd folytatása Ötletek megosztása.. 1 Úgy gondoltam, de most azt hiszem Régebben úgy gondoltam, hogy. Most úgy látom, hogy.

Részletesebben

BEVEZETŐ ErikaZen...7

BEVEZETŐ ErikaZen...7 LélekZenE László Erika - LélekZenE - Tartalomjegyzék TARTALOM BEVEZETŐ ErikaZen...7 HÁLA Légy mindig hálás Reggeli és esti redőnyök, függönyök és cipők...11 Megdöbbentő tények a világunkról...12 A nagy

Részletesebben

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban.

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban. Tisztelt Válaszadó! Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat a Normafa rehabilitációját tervezi, azzal a céllal, hogy a terület értékeinek fenntartható hasznosításával még inkább hozzájáruljon a lakosság

Részletesebben

Hogyan hirdessük eladó és kiadó ingatlanunkat?

Hogyan hirdessük eladó és kiadó ingatlanunkat? Hogyan hirdessük eladó és kiadó ingatlanunkat? 6 egyszerűnek tűnő kérdés Losonczi Réka, Vatai Dávid A lakás eladás egyszerű kérdései 1 Eladó? Biztos eladó? 2 Ingatlanos vagy magad uram? 3 Mennyit ér az

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Luxus bútorok & enteriőrök

Luxus bútorok & enteriőrök Luxus bútorok & enteriőrök 02 Műalkotásról A szépség és az azt megtestesítő alkotás vágya elválaszthatatlan az embertől, enélkül jószerivel nem sok örömet talál a földön. Az ember megkívánja, megtalálja

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál!

Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál! Még egy jó hír! Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál! Minden lehetőséged adott arra, hogy Te is pótolhatatlan ingatlanközvetítő tanácsadó

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK

P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK LÁNYKÉRDÉSEK Tilmann atya válaszol P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK Családakadémia-Óbudavár Egyesület Óbudavár, 2006 Ezt a kis füzetet Tilmann atya készítette Weeber Orsi,

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Ne várd a sült galambot! 56 létfontosságú sikerstratégia átültetése a gyakorlatba

Ne várd a sült galambot! 56 létfontosságú sikerstratégia átültetése a gyakorlatba Ne várd a sült galambot! 56 létfontosságú sikerstratégia átültetése a gyakorlatba Kerner Tibor 2014 TARTALOM A SÜLT GALAMB-VADÁSZAT ALKONYA...3 1. A NAGY ÉLETTERV...4 2. URALD AZ IDŐDET!...12 3. RENDÍTHETETLEN

Részletesebben

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain

Coaching & NLP Képzés és Wellness. Ibiza, Spain Ibiza, Spain Magyarországon először nálunk! 5 nap Coaching és gyakorlat, NLP, Meditáció, Hipnózis, Wellness Tölts velünk 5 csodálatos napot Ibizán! Ajándékozd meg magad egy életre szóló élménnyel, töltődj

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Demográfiai turisztikai célcsoportok. Demográfiai turisztikai célcsoportok. Korszerkezet 2012.02.18. EU27 termékenységi ráta (Eurostat)

Demográfiai turisztikai célcsoportok. Demográfiai turisztikai célcsoportok. Korszerkezet 2012.02.18. EU27 termékenységi ráta (Eurostat) 1 Demográfiai turisztikai célcsoportok Demográfiai turisztikai célcsoportok Kor Fiatalok 60+ Családi állapot Családosok Egyedülállók Korszerkezet Európára a népesség elöregedése jellemző 3 2.5 EU27 termékenységi

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

MINDEN A FEJBEN DŐL EL

MINDEN A FEJBEN DŐL EL MINDEN A FEJBEN DŐL EL Vagy mégse?:) Ami nélkül kár hozzáfogni! Az elmúlt években jó néhány emberrel kerültem kapcsolatba, akik próbálkoztak rendszeresen mozogni. Sokuknál sajnos meg is maradt a próbálkozás

Részletesebben

TI és ÉN = MI. Társas Ismeretek és Érzelmi Nevelés Mindannyiunkért. Kísérleti program kisiskolásoknak SZEMERE BERTALAN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

TI és ÉN = MI. Társas Ismeretek és Érzelmi Nevelés Mindannyiunkért. Kísérleti program kisiskolásoknak SZEMERE BERTALAN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM TI és ÉN = MI Társas Ismeretek és Érzelmi Nevelés Mindannyiunkért Kísérleti program kisiskolásoknak 1 SZEMERE BERTALAN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM SZOCIÁLIS KOMPETENCIA A szabálykövetés, a saját magunkkal

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 1. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:...

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! 1. Fő célkitűzések erre a hónapra! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... Ideális fizikai állapot

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN Készült a TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0041pályázati projekt keretében Tartalomfejlesztés az ELTE TáTK

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN Készült a TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0041pályázati projekt keretében Tartalomfejlesztés az ELTE TáTK VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN Készült a TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0041pályázati projekt keretében Tartalomfejlesztés az ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszékén az ELTE Közgazdaságtudományi Tanszék az

Részletesebben

Nyelvtanulási napló. és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat.

Nyelvtanulási napló. és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat. Nyelvtanulási napló avagy tervezz, kövesd a haladásod, vond le a következtetéseket, majd módosítsd a terved ezek alapján és ezzel kicsit mindig rövidítsd le a célodhoz vezetı utat. Egy új nyelvtanulási

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben