Sorompórendszerek Behajtás-ellenőrzés az Ön bejárójához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Sorompórendszerek Behajtás-ellenőrzés az Ön bejárójához"

Átírás

1 Sorompórendszerek Behajtás-ellenőrzés az Ön bejárójához

2 2 A SOMMER cégről

3 A SOMMER cégről MI ADJUK A MINŐSÉGET ÖNNEK PEDIG CSAK ÉLVEZNIE KELL A KÉNYELMET! A SOMMER hosszú élettartamú termékeiben még évek múlva is megbízhat. Ez egyrészt a kiváló minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek, másrészt pedig a gondos megmunkálásnak és a tanúsítványoknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik, hogy megtalálja a saját bejáratához leginkább illeszkedő sorompókat. A működtetőerők az EN és EN szabvány szerint tanúsítottak. 3 MINDIG IS AZ ÖN BIZTONSÁGA VEZÉRELT BENNÜNKET, ÉS EZ ÍGY IS MARAD A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre. Sorompóinkat megbízható, szabványos technológiával szereljük fel. A védelemről az automatikus akadályfelismerés gondoskodik, amely akadályba ütközés esetén automatikusan visszanyitja a sorompót (irányváltás). A dinamikus Power System teljesen automatikusan határozza meg a szükséges erőt, és hozzáilleszti azt a mindenkori külső körülményekhez. Néhány modell az alumíniumházba beépített figyelmeztető lámpával rendelkezik, így a tetszetős forma mellett optimális biztonságot is nyújtanak. Telepítés, bekötés, kész! A szerelés ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Mert a sorompórúd a helyszínen néhány lépésben, hajszálpontosan 1. méretre igazítható. A SOMMER-től pedig pontosan azt kapja, amire szüksége van: a gyártósoron egyaránt készülnek balra és jobbra záródó modellek. Így az összeszereléskor nincs szükség átszerelésre. Ezenkívül szereléskor a könnyű alumínium alapanyag előnyeit is élvezheti. egyszerűen mozgatható és rövid időn belül felszelhető. Maximális merevségének köszönhetően pl. az ASB--6010A modell rendkívül hosszú élettartamú és extrém erős. Még a legzordabb időjárási körülményeknek is ellenáll. Győződjön meg Ön is a számtalan csatlakoztatási lehetőségről.

4 SOROMPÓK: MI A MEGFELELŐ BEHAJTÁSELLENŐR- ZÉST BIZTOSÍTJUK AZ ÖN BEJÁRÓJÁHOZ 4 MAGÁN VAGY IPARI CÉLÚ FELHASZNÁLÁS: HA A MI SOROMPÓINKAT VÁLASZTJA, MINDIG JÓL VÁLASZT Minden olyan helyen, ahol nyilvános parkolót kell védeni az illetéktelen behajtással szemben, ott a SOMMER meggyőző, komplett megoldást kínál: sorompóink maximális megbízhatósággal és rendkívül alacsony karbantartási költségekkel üzemelnek.

5 5

6 Sorompórendszerek SZERELÉSKOR NINCS ÁTÉPÍTÉS Nálunk egyszerűen és pontosan azt rendelheti meg, amire szüksége van. Sorompóink egyaránt kaphatók balra és jobbra záródó kivitelben. Így az összeszereléskor nincs szükség átszerelésre. jobbra záródó balra záródó ASB-6010A ASB m 6 m 6 ASB-5014A 5 m

7 Sorompórendszerek ASB-5014A Alumíniumsorompó 5 m-es LED-es sorompórúddal Balra záródó: # 7653V001 Jobbra záródó: # 7654V001 egyszerű, gyors szerelés a Plug & Go elvnek köszönhetően: Telepítés, bekötés, kész! a sorompórúd hossza a helyszínen még egyénileg lerövidíthető kényelmesen, rádiós távirányítóval kezelhető a beépített SOMMER rádióvevőnek köszönhetően (FM 868,8 MHz) 1) az automatikus akadályfelismerés gondoskodik arról, hogy akadályba ütközés esetén a sorompó automatikusan visszanyíljon (irányváltás), és a jármű ne szoruljon alá sorompóink működtetőereje az EN és EN szabvány szerint tanúsított a sorompók a kézi működtető forgatórúddal bármely helyzetbe felnyithatók és lezárhatók (pl. áramkimaradás esetén) a SOMMER-nél lengőtámasz és tartóoszlop 2) is kaphatók könnyen szervizelhető, betűzhető motorvezérlés sokféle beállítási lehetőséggel számos csatlakoztatási lehetőség kiegészítő tartozékok, pl. indukciós hurkok, fotocellák stb. számára mutatós, szükség esetén akár egyenként cserélhető LED-ek az optimális biztonságért beépített figyelmeztető lámpa jól látható jelzőfénnyel erős, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartamért MŰSZAKI ADATOK Hőmérséklettartomány 20 C + 60 C LED-es sorompórúd zárószélessége Tömeg max. 4,55 m kb. 40 kg Hálózati csatlakozás AC 230 V, 50/60 Hz Motorteljesítmény 80 W, DC 24 V Megengedett ciklusok száma naponta max. 350 (így biztosítva, hogy a garancia 2 éve alatt nem több mint ciklust működik) Védettség IP44 7 1) FM 434,42 MHz-es változatban is kapható 2) > 3 m hosszúságú sorompórúd esetén ajánlott

8 Sorompórendszerek ASB-6010 Acélsorompó 6 m-es sorompórúddal Balra záródó: # 7611V001 Jobbra záródó: # 7608V001 8 egyszerű, gyors szerelés a Plug & Go elvnek köszönhetően: Telepítés, bekötés, kész! a sorompórúd hossza a helyszínen még egyénileg lerövidíthető kényelmesen, rádiós távirányítóval kezelhető a beépített SOMMER rádióvevőnek köszönhetően (FM 868,8 MHz) 1) az automatikus akadályfelismerés gondoskodik arról, hogy akadályba ütközés esetén a sorompó automatikusan visszanyíljon (irányváltás), és a jármű ne szoruljon alá sorompóink működtetőereje az EN és EN szabvány szerint tanúsított a sorompók a kézi működtető forgatórúddal bármely helyzetbe felnyithatók és lezárhatók (pl. áramkimaradás esetén) könnyen szervizelhető, csatlakozódugós motorvezérlés sokféle beállítási lehetőséggel számos csatlakoztatási lehetőség kiegészítő tartozékok, pl. indukciós hurkok, fotocellák stb. számára a SOMMER-nél tartóoszlopok és lengőtámaszok 2) is kaphatók erős, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartamért MŰSZAKI ADATOK Hőmérséklettartomány 20 C + 60 C Zárószélesség Tömeg max. 5,55 m kb. 60 kg Hálózati csatlakozás AC 230 V, 50/60 Hz Motorteljesítmény 80 W, DC 24 V Megengedett ciklusok száma naponta max. 350 (így biztosítva, hogy a garancia 2 éve alatt nem több mint ciklust működik) Védettség IP44 1) FM 434,42 MHz-es változatban is kapható 2) A lengőtámasz csak az ASB-6010 és ASB-6010A modellekhez, valamint max. 5 m hosszú sorompórúd esetén használható. Kérjük, hogy csak tartóoszlopot vagy csak lengőtámaszt használjon.

9 Sorompórendszerek ASB-6010A Alumíniumsorompó 6 m-es sorompórúddal Balra záródó: # 7641V001 Jobbra záródó: # 7642V001 egyszerű, gyors szerelés a Plug & Go elvnek köszönhetően: Telepítés, bekötés, kész! a sorompórúd hossza a helyszínen még egyénileg lerövidíthető kényelmesen, rádiós távirányítóval kezelhető a beépített SOMMER rádióvevőnek köszönhetően (FM 868,8 MHz) 1) az automatikus akadályfelismerés gondoskodik arról, hogy akadályba ütközés esetén a sorompó automatikusan visszanyíljon (irányváltás), és a jármű ne szoruljon alá sorompóink működtetőereje az EN és EN szabvány szerint tanúsított a sorompók a kézi működtető forgatórúddal bármely helyzetbe felnyithatók és lezárhatók (pl. áramkimaradás esetén) könnyen szervizelhető, csatlakozódugós motorvezérlés sokféle beállítási lehetőséggel számos csatlakoztatási lehetőség kiegészítő tartozékok, pl. indukciós hurkok, fotocellák stb. számára a SOMMER-nél tartóoszlopok és lengőtámaszok 2) is kaphatók beépített figyelmeztető lámpa jól látható jelzőfénnyel erős, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartamért MŰSZAKI ADATOK Hőmérséklettartomány 20 C + 60 C Zárószélesség Tömeg max. 5,55 m kb. 40 kg Hálózati csatlakozás AC 230 V, 50/60 Hz Motorteljesítmény 80 W, DC 24 V Megengedett ciklusok száma naponta max. 350 (így biztosítva, hogy a garancia 2 éve alatt nem több mint ciklust működik) Védettség IP44 9 1) FM 434,42 MHz-es változatban is kapható 2) A lengőtámasz csak az ASB-6010 és ASB-6010A modellekhez, valamint max. 5 m hosszú sorompórúd esetén használható. Kérjük, hogy csak tartóoszlopot vagy csak lengőtámaszt használjon.

10 O Tartozékok A MEGFELELŐ TARTOZÉK AZ OPTIMÁLIS SOROMPÓRENDSZERHEZ BIZTONSÁG Főkapcsoló A lezárható főkapcsolóval a sorompó minden tápvezetéke áramtalanítható (az EN szabvány szerint) Fotocella A fotocella érzékeli az objektumokat és felismerés esetén jelet küld a vezérlésnek. Így például megakadályozható a sorompó záródása, ha jármű található a behajtási területen. 3 Botantenna Zord környezeti feltételek mellett a külső antenna még nagyobb rádiós hatótávolságot biztosít Lengőtámasz 1) 2) és tartóoszlop 2) A 3 méternél hosszabb sorompórudakhoz lengőtámasz vagy tartóoszlop használata ajánlott a stabilitás növelése érdekében. 6 Indukciós hurkok és detektorok A járművek induktív érzékeléséhez. Alkalmazási terület: sorompók, parkolók, közlekedéstechnika, kapuk, ajtók. 7 Figyelmeztető lámpa A sorompó használóit a figyelmeztető lámpa figyelmezteti a sorompó felnyílására vagy lecsukódására.

11 SOMMER TORANTRIEBE Tartozékok KÉNYELEM Kulcsos kapcsoló/kulcsos kapcsolós oszlopok A sorompó a kulcsos kapcsoló elfordításával nyitható vagy zárható. Különböző változatokat kínálunk falon kívüli vagy süllyesztett szereléshez, választhatóan profilhengerrel vagy anélkül. 11 Radaros mozgásérzékelő Sorompó- és kapurendszerekhez használható impulzus-jeladóként működik, lehetővé teszi a jármű- és/ vagy személyfelismerést a keresztirányú forgalom kitakarásával. LED-es sorompórúd átszerelő készlet csak az ASB-6010A sorompó átszereléséhez, ill. utólagos felszereléséhez Szállítási terjedelem: 5 m-ess sorompórúd LED-es világítással, sorompórúd burkolat és szerelőanyag Távirányító Távirányító vagy Telecody: a SOMMER-nél mindig megtalálja a megfelelő, pontosan az Ön igényeihez illeszkedő megoldást, és a sorompórendszert kényelmesen, rádiós távirányítóval vezérelheti. 1) A lengőtámasz csak az ASB-6010 és ASB-6010A modellekhez, valamint max. 5 m hosszú sorompórúd esetén használható 2) Kérjük, hogy csak tartóoszlopot vagy csak lengőtámaszt használjon.

12 Rádiós megoldások A KEZÉBE VEHETI... ÉS EL FOG ÁMULNI, MI MINDEN VEZÉRELHETŐ TÁVIRÁNYÍTÓVAL, ÉS EZ MENNYIRE KÉNYELMES Rádiós megoldásaink egyedülálló szabadságot nyújtanak Önnek saját otthonában, kertjében vagy garázsában. A SOMMER-nél a kényelem és a biztonság kéz a kézben jár. Határtalan rádiós megoldásaink kényelmét csak akkor élvezheti ténylegesen, ha biztonságban érzi magát. 12 Rádiós csatlakozóaljzatok Segítségével különböző alkalmazások pl. egy lámpa tápfeszültségét kapcsolhatja be és ki. Így a távirányító egyik gomjával bekapcsolhatja, a másig gombjával pedig kikapcsolhatja a lámpát. # 7017V000 Rádiós fali nyomógomb Lakásautomatizálási alkalmazásait pl. mozgatómotorokat, redőnyöket, árnyékolókat kényelmesen, gombnyomással vezérelheti a beltéri rádiós gombokkal. # 4762V001 # 4762V000

13 Rádiós megoldások Távirányító Távirányító vagy Telecody: a SOMMERnél mindig megtalálja a megfelelő, pontosan az Ön igényéhez illeszkedő megoldást. # 4035V002 Ruby # 4019V000 Pearl Vibe # 4071V000 Telecody Beléptető rendszerek A SOMMER ujjlenyomat-felismerő rendszerekkel a garázs- és udvari kapuk könnyed ujjmozdulattal, biometrikus azonosítás útján nyithatók. A rádiókód gomb megkönnyíti a garázs- és udvari kapuk nyitását egyénileg programozható számkóddal. Feltolható burkolat Feltolható burkolat 13 # 5052V000 ENTRAsys GD # 4090V000 ENTRApin

14 Termékportfólió BIZTONSÁGGAL MINDIG A MEGFELELŐ MEGOLDÁS 14 GARÁZSKAPU MOZGATÓMOTOROK MÉLYGARÁZSKAPU MOZGATÓMOTOROK UDVARI ÉS KÜLSŐ KAPU MOZGATÓMOTOROK RÁDIÓS TECHNIKA LAKÁSAUTOMATIZÁLÁS BELÉPTETŐ RENDSZEREK REDŐNY MOZGATÓMOTOROK

15 Termékportfólió 15 NAPELLENZŐ MOZGATÓMOTOROK TOLÓKAPU VEZÉRLÉSEK IPARI KAPU MOZGATÓMOTOROK PARKOLÓ- ÉS LEZÁRÓRENDSZEREK TARTOZÉKOK

16 A nyomdai hibák, tévedések és műszaki változtatások joga fenntartva. SOMMER KAPUTECHNIKA KFT. H-1214 BUDAPEST II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 277. TEL / FAX / INFO@SOMMERKFT.HU SOMMERGMBH SOMMERHUNGARY HU #65056V007 04/15

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően Garázsnyitók Újra itthon! A megérdemelt kényelem. Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. takarékos energiafelhasználás hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig KRONO Megbízhatóság és megjelenés A CAME hagyományainak megfelelően erős és csendes kialakítású automata rendszer. Ideális megoldás,

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-13 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-13G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Tolókapu-nyitó tartozékok

Tolókapu-nyitó tartozékok Tolókapu-nyitó tartozékok Villogó lámpa, 24 V Cikkszám: 5069 5 780 Ft IP 54 IP 44 Villogó lámpa, 230 V-os Cikkszám: HU-GEN 7 500 Ft Fénysorompó Cikkszám: 7020V000 10 340 Ft Cikkszám: 5829 2 850 Ft Alaplemez

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-1350 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4 PL500 Tartalomjegyzék 1 Figyelmeztetések 2 2 Telepítés 3 2.1 A rendszer standard telepítése 3 2.2 Eszköz leírása 3 2.3 Eszköz mérete 4 2.4 Hajtómotor és fogasléc telepítése 4 2.5 Telepítés ellenőrzése

Részletesebben

ZL180 Kétmotoros vezérlés 24V-os mototokhoz

ZL180 Kétmotoros vezérlés 24V-os mototokhoz KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu Magyarországi Képviselet ZL180 Kétmotoros vezérlés 24V-os mototokhoz

Részletesebben

Kapcsolós redőnymotorok. 10 Nm-es kapcsolós motor, mechanikus végállás állítással. 13 Nm-es kapcsolós motor, mechanikus végállás állítással

Kapcsolós redőnymotorok. 10 Nm-es kapcsolós motor, mechanikus végállás állítással. 13 Nm-es kapcsolós motor, mechanikus végállás állítással SMART HOME MOTOR ÁRLISTA 2015 LAKOSSÁGI Kapcsolós redőnymotorok 10 Nm-es kapcsolós motor, 16.500 Ft 13 Nm-es kapcsolós motor, 19.000 Ft 30 Nm-es kapcsolós motor, 22.000 Ft 50 Nm-es kapcsolós motor, 23.500

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN ÁRLISTA 204 ÁBRÁK A JAVASOLT FELHASZNÁLÁSHOZ Lakossági Kereskedelmi Ipari ÁBRÁK Szénkefe nélküli motor 00% Üzemhányad Alacsony energiafogyasztás Digitális vezérlés

Részletesebben

ZL160. Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz. Általános leírás:

ZL160. Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz. Általános leírás: 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZL160 Egymotoros vezérlés 24V-os motorokhoz Általános leírás: Vezérlés 24 V-os

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

Termék kézikönyv 2013. Comfort. Command Parancsadók 18. Comfort. Command. Comfort. Command. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok

Termék kézikönyv 2013. Comfort. Command Parancsadók 18. Comfort. Command. Comfort. Command. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok Termék kézikönyv Garázskapumeghajtások Újdonságok 2013 Termék kézikönyv 2013.. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok 3 10 14 Parancsadók 18 Érvényes 2013. januártól 2 Érvényes 2013.

Részletesebben

Beninca KEN 600 N garázskapu mozgató motor

Beninca KEN 600 N garázskapu mozgató motor 1 Beninca KEN 600 N garázskapu mozgató motor Telepítési kézikönyv 2 Technikai adatok Tápfeszültség 230Vac Motor feszültség 24Vdc Teljesítmény 180W Húzósebesség 6.5/5.2m/1 Húzó/tólóerő 800N Védelem IPXO

Részletesebben

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling. KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu FERNI 24V Külsı szárnyaskapu hajtás F1024 Magyarországi Képviselet

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

ZR24. egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz

ZR24. egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZR24 egymotoros vezérlőpanel 230V-os meghajtásokhoz A vásárolt terméket csak megfelelő

Részletesebben

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Árlista 2013 Kaputechnika és távvezérlés-technika Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Távvezérlés-technika / Épület-automatizálás Parkoló őrök és Sorompók Tartozékok

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Hercules tolókapu motor szerelési leírás

Hercules tolókapu motor szerelési leírás Hercules tolókapu motor szerelési leírás 1 2 Figyelem! Ezen kézikönyvben lévő telepítést csak szakképzett műszaki személy végezheti és nem a végfelhasználó. A telepítést végző szerepe, hogy tájékoztassa

Részletesebben

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ ELÕZETES MÛVELETEK Az automata berendezést úgy dolgozták ki, hogy maximum 5 méter magas kapuhoz alkalmazható 400 mm-es mûködtetõkkel, és maximum 4 m-hez 300 mm-es mûködtetõkkel. Használható könnyû, nehéz,

Részletesebben

SOMMER Árlista. Megnevezés: Garázsnyitó sikermodellek. Listaár HUF. Rend. Szám:

SOMMER Árlista. Megnevezés: Garázsnyitó sikermodellek. Listaár HUF. Rend. Szám: SOMMER Árlista 2014 Érvényes, 2014 április 01.-től visszavonásig, és minden eddigi ajánlat ezáltal érvényét veszti! A lent megadott listaárak az Áfá.-t nem tartalmazzák! Megnevezés: Multi Antriebe Multi

Részletesebben

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset-Con Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

ZL 90 Vezérlés Amiko és FrogJ motorokhoz

ZL 90 Vezérlés Amiko és FrogJ motorokhoz 1106 Budapest Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu ZL 90 Vezérlés Amiko és FrogJ motorokhoz magyarországi képviselet Fı alkatrészek 1) Hálózati transzformátor

Részletesebben

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS 2.oldal Somfy ezúton igazolja, hogy a termék megfelel az 1999/5/CE direktíva követelményeinek és egyéb idevonatkozó előírásainak. A Megfelelőségi

Részletesebben

SMART HOME TÁVOLKELETI MOTOROK VEZÉRLÉSEK TERMÉKISMERTETŐJE

SMART HOME TÁVOLKELETI MOTOROK VEZÉRLÉSEK TERMÉKISMERTETŐJE SMART HOME TÁVOLKELETI MOTOROK VEZÉRLÉSEK TERMÉKISMERTETŐJE SMART 35S csőmotor mechanikus végálláskapcsolóval, 35 mm motorátmérővel, nyolcszögletű motorfejjel, 1 m kábellel, IP44 védettséggel, 230 V/50

Részletesebben

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Árlista 2012 Kaputechnika és távvezérlés-technika Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Távvezérlés-technika / Épület-automatizálás Parkoló őrök és Sorompók Tartozékok

Részletesebben

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram 18- - Kombinált kapcsolók (fénykapcsoló + mozgásérzékelő) 10 A 18- Mozgás- és jelenlétérzékelők Érzékelési teru let max. 120 m 2 A 18.51-es típusnál két érzékelési teru let: - Belső (4 x 4) m-es teru let:

Részletesebben

Telepítési kézikönyv BARRY SOROMPÓ AUTOMATIZÁLÁS

Telepítési kézikönyv BARRY SOROMPÓ AUTOMATIZÁLÁS Telepítési kézikönyv BARRY SOROMPÓ AUTOMATIZÁLÁS 1. FIGYELMEZTETÉSEK ÉS ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Ez a kézikönyv fontos biztonsági információkat tartalmaz. A helytelen telepítés és a nem megfelelő

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Garázskapu nyitó. Kezelési útmutató

Garázskapu nyitó. Kezelési útmutató RoboBox 50 Garázskapu nyitó Kezelési útmutató Mozgatható tömeg 50 kg Beállítható kimeneti teljesítmény korlát Távvezérlı tanuló funkció Gyors hajtásmegszakítási lehetıség Könnyő telepíthetıség 1 MŐSZAKI

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért

Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért Idővezérlés Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért A Hager digitális heti- és éves kapcsolóóráival vevőinek a legmodernebb időkapcsolási technikát kínálhatja. Programozható kulcs

Részletesebben

Eco. Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel. optionele uitvoering

Eco. Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel. optionele uitvoering Eco Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel optionele uitvoering ELŐNYÖK kiemelkedő ár/érték arány hosszú élettartam a jó minőségű beépített anyagoknak

Részletesebben

JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel

JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel 1 JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel Felszerelési javaslat: JIM garázskapu mozgató szett 2 Technikai adatok: JM.3 JM.4 Tápfeszültség: 230Vac 230Vac Motor: 24Vdc 24Vdc Teljesítmény:

Részletesebben

JIM garázskapu mozgató szett JIM. JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel

JIM garázskapu mozgató szett JIM. JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel 1 JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel Felszerelési javaslat: JIM garázskapu mozgató szett 2 Technikai adatok: JM.3 JM.4 Tápfeszültség: 230Vac 230Vac Motor: 24Vdc 24Vdc Teljesítmény:

Részletesebben

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset Z1000/1500 Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria BELÉPTET KÓDZÁR AC széria AC-10S AC-10F Általános Információ ~elképzelés~ Családi ház Társasház Az Aiphone bemutatja a különböző épületekhez és bejáratokhoz tervezett Beléptető Kódzárait. Stb. Parkoló

Részletesebben

ACK4 Láncos ablakmozgató motor

ACK4 Láncos ablakmozgató motor 1 ACK4 Láncos ablakmozgató motor Telepítési telepítési útmutató Kérjük figyelmesen olvassa el a dokumentumot, mert helytelen beüzemelés okozta meghibásodásért a forgalmazó nem vállalja a garanciát! Amennyiben

Részletesebben

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható ok Rádióintegrált ok bidirekcionális rádióvevővel a B01 széria aktiválható repeat-funkció: pontos státusz-visszajelzés

Részletesebben

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak Lighting Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak TrueLine, felületre szerelt Az építészeknek olyan világítástechnikai megoldásra van szükségük, amely megfelel

Részletesebben

Automata rendszer tolókapukhoz 2200 kg-os kapusúlyig

Automata rendszer tolókapukhoz 2200 kg-os kapusúlyig Automata rendszer tolókapukhoz 2200 kg-os kapusúlyig BK Teljesen automata rendszer többfunkciós felhasználásra A BK motor ideális megoldás társasházi és ipari kapuk automatizálására. A teljes skála kilenc

Részletesebben

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató 1. A BERENDEZÉS MŐKÖDÉSE Távirányító egy nyomógomb a nyitáshoz, stophoz és záráshoz. A beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor 3 percig világít,

Részletesebben

Garanciacímkét ide ragassza be! H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató 1-42. ASB6010-7604v007-412010-0-OCE-HUH

Garanciacímkét ide ragassza be! H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató 1-42. ASB6010-7604v007-412010-0-OCE-HUH Garanciacímkét ide ragassza be! H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató - 42 ASB600-7604v007-4200-0-OCE-HUH Szerzői és szomszédos jogok Ezen útmutató szerzői joga a gyártónál marad. A jelen útmutató

Részletesebben

Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható

Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható Magas színvonalú épület automatizálás A intelligens vezérlőközpont bevezetésével a Becker egy új világot tár

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR SLIM

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR SLIM FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR SLIM FIGYELEM: A rendszer telepítése, és használata előtt, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet, mert az a csomag szerves részét képezi. Termékeink - amennyiben azokat

Részletesebben

Kiegészítők Rádiós működtetés, vevőegység. Hörmann BiSecur (BS) A modern rádiós rendszer iparikapu-meghajtásokhoz. Csak a Hörmann-nál

Kiegészítők Rádiós működtetés, vevőegység. Hörmann BiSecur (BS) A modern rádiós rendszer iparikapu-meghajtásokhoz. Csak a Hörmann-nál Rádiós működtetés, vevőegység Csak a Hörmann-nál SZABADALOMRA BEJEGYEZTETVE Hörmann BiSecur (BS) A modern rádiós rendszer iparikapu-meghajtásokhoz A kétirányú BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technológia

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Sommer 2012 árlista. EXW Pomáz. 1/6 oldal Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Érvényes : 2012.01.01-től.

Sommer 2012 árlista. EXW Pomáz. 1/6 oldal Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Érvényes : 2012.01.01-től. Sommer 2012-1. jelő kiskereskedelmi árlista. Érvényes: 2012. Január 1-tıl. Garázsnyitó alapmodell A feltűntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. cikkszám Listaár HUF. 2012 Sprint Evolution 550N garázsnyitó

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Elektromágneses Zárak

Elektromágneses Zárak Elektromágneses Zárak Magnalock Securitron Magnalock M32 Ajtótartó elektromágnes- 273 kg tartóerő... D-2 Securitron Magnalock M34R Ajtótartó elektromágnes- 273 kg tartóerő............................................

Részletesebben

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van 0 4 060 0409 05 Motorok és vezérlések árnyékolókhoz Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van Rádiós technológia PSF Csőmotor integrált rádióvevővel PSF(+) - Sorozat A kezelőszervhez kötésnek

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

STARSET-C220Y. Toló-úszókapu mozgató szerelési útmutató. Starset-C220Y

STARSET-C220Y. Toló-úszókapu mozgató szerelési útmutató. Starset-C220Y STARSET-C220Y Toló-úszókapu mozgató szerelési útmutató Starset-C220Y STARSET Kft Csillag Garázskapu Mobil:20/248-2687 Honlap: www.csillaggarazskapu.hu E-mail: info@csillaggarazskapu.hu H-4002 Debrecen,

Részletesebben

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás.

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás. Lighting CoreLine Surfacemounted az egyértelmű LED-es választás CoreLine, felületre szerelt Legyen szó új épületről vagy meglévő irodáról, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK 18 VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK Quadra videó kaputelefon készlet, vezetékes A kültéri és beltéri egység (monitor) között csak egy kéteres vezetéket kell kilépíteni. Ezen a tekert érpárú tápvezetéken keresztül

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

nyílászáró 2011 Tavasz kiskereskedelmi akció 2011. május 31-ig

nyílászáró 2011 Tavasz kiskereskedelmi akció 2011. május 31-ig nyílászáró kiskereskedelmi akció 2011 Tavasz 2011. május 31-ig energiatakarékos AUTOMATIKák KIT-BEAUTY Szárnyaskapu mozgató szett 2x1,8 méteres szárnyakhoz 2x200kg kapusúlyig fotocellával, 2db 3 csatornás

Részletesebben

ZL38. Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz

ZL38. Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZL38 Vezérlés G2080/2080I 24V-os karos sorompóhoz A vásárolt terméket csak megfelelő

Részletesebben

Ditec NeoS Tolókapu működtető lakossági használatra. www.ditec.hu

Ditec NeoS Tolókapu működtető lakossági használatra. www.ditec.hu Ditec NeoS Tolókapu működtető lakossági használatra HU www.ditec.hu Sokoldalú Teljes termékskála minden lakossági és könnyű üzleti feladatra. A Ditec NeoS még 1000 kg tömegű kaput is mozgathat. Úgy tervezték,

Részletesebben

HYPPO. Csuklós kar, irreverzibilis, kioldó, beépített végállás kapcsoló HY 7100. Teleszkópos kar, irreverzibilis, kioldó, beépített végállás kapcsoló

HYPPO. Csuklós kar, irreverzibilis, kioldó, beépített végállás kapcsoló HY 7100. Teleszkópos kar, irreverzibilis, kioldó, beépített végállás kapcsoló HYPPO Szerelési útmutató és részletes alkatrész katalógus Elektromechanikus mozgatószerkezet 1 vagy 2 szárnyú zsanéros kapukhoz csuklós vagy teleszkópos karral Modellek és tulajdonságaik HY 7005 Csuklós

Részletesebben

PRGS433PP 1. oldal, összesen: 7 PRGS433PP

PRGS433PP 1. oldal, összesen: 7 PRGS433PP PRGS433PP 1. oldal, összesen: 7 PRGS433PP A leírás fontossági és bonyolultsági sorrendben tartalmazza a készülékre vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket. A gyakorlati lépések képpel vannak illusztrálva,

Részletesebben

W I L Használati utasítás és tartozék katalógus Elektromechanikus sorompó

W I L Használati utasítás és tartozék katalógus Elektromechanikus sorompó W I L Használati utasítás és tartozék katalógus Elektromechanikus sorompó Modellek és tulajdonságaik: WIL 4 Automatikus sorompó, galvanizált festett acélból, 3-5 másodperces nyitási idővel, max. nyitás:

Részletesebben

ZE5. 230V-os egyfázisú vezérlés. Általános leírás:

ZE5. 230V-os egyfázisú vezérlés. Általános leírás: 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet ZE5 230V-os egyfázisú vezérlés Általános leírás: 230V-os, 50-60Hz-es, 400W-os

Részletesebben

Adatlap. Padlófûtések vezetékes szabályozása

Adatlap. Padlófûtések vezetékes szabályozása Padlófûtések vezetékes szabályozása Csatlakozó doboz padlófûtés szabályozáshoz Alkalamzás Az FH-WC csatlakozó doboz fõleg víz közegû, vezetékes padlófûtési rendszerekhez alkalmazható, az osztó-gyûjtõ fölött

Részletesebben

TK-868. Távkapcsoló család. RF Elektronikai Kft. Tartalomjegyzék Ismertetés Termékválaszték Műszaki adatok Készülékek beépítési méretei, bekötés

TK-868. Távkapcsoló család. RF Elektronikai Kft. Tartalomjegyzék Ismertetés Termékválaszték Műszaki adatok Készülékek beépítési méretei, bekötés TK-868 Távkapcsoló család Tartalomjegyzék -> -> -> -> Ismertetés Termékválaszték Készülékek beépítési méretei, bekötés RF Elektronikai Kft. Ismertetés A TK-868 távkapcsoló család tagjai olyan, új fejlesztésű,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR CARRERA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR CARRERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TOLÓKAPU MOTOR CARRERA FIGYELEM: A rendszer telepítése, és használata előtt, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet, mert az a csomag szerves részét képezi. Termékeink - amennyiben

Részletesebben

Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu

Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu Eurogate 2000 kft Böngész Panoráma szekció szellõzõráccsal Viky11 Fotocella pár ABS házban, 12-24V (AC-DC). [Termék részletek...] Panoráma Viky 11 tower 50 vagy 100 cm

Részletesebben

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK A VILLAMOSSÁGI RENDSZEREK ÉS INFORMATIKAI HÁLÓZATOK VILÁGSZINTŰ SZAKÉRTŐJE ÚJ PRACTIBOX NEM KELL TÖBBÉ ELREJTENIE LAKÁSELOSZTÓJÁT

Részletesebben

ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft.

ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft ft. C60KIT Marantec C60 motorszett Marantec C60 motorfej+c11 sín bordásszíjjas+2 db D382 adó nettó MARANTEC garázskapu nyitók 48 031 ft 61 000 ft C60 C60 motorfej+2 db D382 távirányító 27 170 ft 34 505 ft

Részletesebben

Forgalmazó: Termékkatalógus DSC Hungária Kft Budapest, Füvészkert u. 3. Telefon:

Forgalmazó: Termékkatalógus DSC Hungária Kft Budapest, Füvészkert u. 3. Telefon: Termékkatalógus ALEAN termékek a DSC Hungária Kft. kínálatában Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2017-től a DSC Hungária Kft. az ALEAN márka kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az infrasorompókra

Részletesebben

Telepítési útmutató. DEVIreg 531. Elektronikus termosztát.

Telepítési útmutató. DEVIreg 531. Elektronikus termosztát. Telepítési útmutató Elektronikus termosztát www.devi.com Tartalomjegyzék 1 Bevezető................. 3 1.1 Műszaki jellemzők........ 4 1.2 Biztonsági utasítások...... 5 2 Felszerelési utasítások........

Részletesebben

Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások

Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások Általános tudnivalók Komfort Emlékszik még a televízióra távirányító nélkül? Időközben már elképzelhetetlen számunkra. Mégis naponta kiszáll az autójából, és gondosan

Részletesebben

Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások

Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások Szárnyas- és toló kertkapu meghajtások Általános tudnivalók Komfort Emlékszik még a televízióra távirányító nélkül? Időközben már elképzelhetetlen számunkra. Mégis naponta kiszáll az autójából, és gondosan

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

ZN2 vezérlő panel BX-243 motorhoz, általános leírás

ZN2 vezérlő panel BX-243 motorhoz, általános leírás 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-1666 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu Magyarországi képviselet ZN2 vezérlő panel BX-243 motorhoz, általános leírás A tápellátása 230V/ 50-60Hz

Részletesebben

1 záróérintkező 10 A beltérre, oldalfalra szereléshez 230/ / ,5/ 2,5/

1 záróérintkező 10 A beltérre, oldalfalra szereléshez 230/ / ,5/ 2,5/ - Kombinált kapcsolók (fénykapcsoló + mozgásérzékelő) 10 A 18- Infravörös mozgásérzékelők Hőt sugárzó élőlények (emberek, állatok) mozgását érzékelik; ugyancsak érzékelik pl. u zemelő járművek mozgását

Részletesebben

AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!)

AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!) AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!) A vásárolt terméket csak megfelelő szakismerettel rendelkező, cégünk által felkészített szakember

Részletesebben

JUNIOR 633. tolókapu mozgató. Minden hajtóműre 2 év garancia!

JUNIOR 633. tolókapu mozgató. Minden hajtóműre 2 év garancia! JUNIOR 633 tolókapu mozgató BRUTTÓ ÁR/SZETT 98632 JUNIOR 633-0,33 LE Szerelő alaplemezzel Kapusúly max.: 400 kg Mágneses végállás kapcsolóval Beépített vezérléssel Tolóerő max.: 600 N BIRIO 868/2R Kétcsatornás

Részletesebben

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára SELVE SE Plus motorok Biztonság mindenek felett! Az otthon biztonságáért A zárt redõnypalást biztonságot

Részletesebben

Motorok és vezérlések. Automatizálja. kapuját! Működtetesse kapuját távirányítóval, vagy akár mobilról...

Motorok és vezérlések. Automatizálja. kapuját! Működtetesse kapuját távirányítóval, vagy akár mobilról... Motorok és vezérlések Automatizálja kapuját! Működtetesse kapuját távirányítóval, vagy akár mobilról... Vezérelje garázs- és kertkapuját mobilról! Lépjen kapcsolatba otthonával! A KAPU AUTOMATIKUSAN NYIT

Részletesebben

U9600. Motor leírás. MotorLeírás U9600. KLING Kft ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

U9600. Motor leírás. MotorLeírás U9600. KLING Kft ÁLTALÁNOS LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A BX-324 tolókapumotor egy a CAME CANCELLI AUTOMATICI S.p.a által tervezett és gyártott elektromos kapunyitó berendezés. A termék háza IP54 védelemmel lett gyártva. Maximális terhelhetıség

Részletesebben

ClearFlood Large a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre)

ClearFlood Large a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre) Lighting a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre) A tervezésekor szempont volt, hogy a fényvetős világítási alkalmazások számos területén megfeleljen a követelményeknek.

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Telepítési útmutató. DEVIreg 610. Elektronikus termosztát. www.devi.com

Telepítési útmutató. DEVIreg 610. Elektronikus termosztát. www.devi.com Telepítési útmutató DEVIreg 610 Elektronikus termosztát www.devi.com Tartalomjegyzék 1 Bevezető................. 3 1.1 Műszaki adatok.......... 4 1.2 Biztonsági utasítások...... 5 2 Felszerelési utasítások........

Részletesebben

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre.

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre. 08 561 Elektródás gőz légnedvesítő digitális kijelzővel és beépített páratartalom szabályzóval. Teljesítmény tartomány: 4 kg/h-tól egészen 130 kg/h-ig. Irodaházak Kórházak Gyógyszergyártás Nyomdai eljárások

Részletesebben

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz...

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz... Ventilátorok Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig.... 17 Ventilátorok H sorozat - do -ig.... 18 Tartozékok ventilátorokhoz... 19 Motorvédő kapcsolók ventilátorokhoz.... 20 Szívótömlők..... 20 16

Részletesebben

LEDES VILÁGÍTÁSTECHNIKA

LEDES VILÁGÍTÁSTECHNIKA EES VIÁGÍTÁSTECHNIKA Elektronikus tápegység A 12 V törpefeszültség biztosítása elektronikus tápegységek alkalmazásával lehetséges. Fel hasz nál ha - tók MR 11 és MR 16 jelű fényforrások megtáplálása esetén.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató 1 C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató Figyelem! A motorról a működtetés után a hálózati 230V-os feszültséget le kell kapcsolni. A motort vagy visszabillenős kapcsolóról vagy beállítható munkaidejű

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

ZBX-8. BX-P tolókapu hajtás vezérlés

ZBX-8. BX-P tolókapu hajtás vezérlés KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu Magyarországi Képviselet ZBX-8 BX-P tolókapu hajtás vezérlés ZBX-8

Részletesebben

Rádiótechnikai megoldások Az Ön mindennapi komfortjához

Rádiótechnikai megoldások Az Ön mindennapi komfortjához Rádiótechnikai megoldások Az Ön mindennapi komfortjához A SOMMER-ről 2 A SOMMER RÁDIÓTECHNIKA SOKFÉLE FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGE Mi minden esetben az ideális rádiótechnikai megoldást szállítjuk Önnek, legyen

Részletesebben

// Új: RotaMatic szárnyas kapu hajtás. Bejáratikapu - meghajtók. Több kényelem nyíló és tolókapuk nyitásakor

// Új: RotaMatic szárnyas kapu hajtás. Bejáratikapu - meghajtók. Több kényelem nyíló és tolókapuk nyitásakor // Új: RotaMatic szárnyas kapu hajtás Bejáratikapu - meghajtók Több kényelem nyíló és tolókapuk nyitásakor 5 év garancia* Meggyőző biztonság és még nagyobb kényelem a Hörmann bejáratikapu - motorral Abban

Részletesebben

Kül- és beltérre egyaránt

Kül- és beltérre egyaránt AREA INDU FLOOD Kül- és beltérre egyaránt Különböző fényáram és fényeloszlás-kombinációival az INDU FLOOD a többcélú világítási elvárásokra ad alternatívát. A három különféle méretben elérhető kompakt

Részletesebben