Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz."

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP /2F/ azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges eseti közbeszerzési szabályzat elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete az alábbi ot hozza: Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete a KEOP-1.1.1/2F/ számú Települési Szilárd Hulladék mechanikai-biológiai stabilizálására szolgáló rendszer kialakítása a Homokhátsági Települési Hulladékgazdálkodási Rendszerben elnevezésű projektjében létrejövő létesítmények, eszközök üzemeltetése és az ezekkel kapcsolatos települési szilárd hulladékra vonatkozó kiegészítő közszolgáltatási feladatok ellátása tárgyban lefolytatandó hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás lefolytatásához hozzájárul. A Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztés 1. mellékletét képező eseti közbeszerzési szabályzatot. Felhatalmazza a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzatai Társulást az üzemeltetési közbeszerzési eljárás lebonyolítására. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a ról a Társulást értesítse. Határidő: A megküldésre került. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Jánoshalma Szondy utca 37/a. sz. alatti lakóház bontási költségeinek biztosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete forráshiány miatt nem tudja biztosítani a Jánoshalma Szondy u. 37/a. sz. alatti lakóház bontásának költségeit. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a ról az Építési hatóságot értesítse. Határidő: március 15.

2 A ról az Építési hatóság értesült. 55/2013.(II.28.)Kt. sz. Óvodai beíratás időpontjának meghatározása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Jánoshalma Városban az óvodákba történő jelentkezés időpontját az alábbiak szerint határozza meg: április napjáig hétfő- csütörtök : péntek: A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről a óvodák vezetőit értesítse, valamint a beiratkozási időpontot tegye közzé. Határidő: március 8. Az óvodai beíratás időpontja megküldésre került közzétételre a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde, Szent Anna Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Kéleshalom Község Önkormányzat, Hunyadi Népe, Jánoshalma Honlap részére, továbbá a hirdető táblán kifüggesztésre került. 57/2013.(II.28.)Kt. sz. 2013/2014 nevelési évben indítható óvodai csoportok számának meghatározása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde 2013/2014-es nevelési évben az alábbiak szerint határozza meg a csoportok indítását: Radnóti utca 12 Petőfi u. 35. Batthyány u. 14. Jánoshalma összesen: Kéleshalom 5 óvodai csoport 1 óvodai csoport 1 egységes óvoda- bölcsőde 3 óvodai csoport 9 óvodai csoport 1 egységes óvoda- bölcsődei csoport 1 óvodai csoport A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: március 15. A ról a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde értesült.

3 58/2013.(II.28.)Kt. sz. 2013/2014 nevelési évben indítható óvodai csoportok számának meghatározása Jánoshalma Város Képviselő- testülete felhívja az intézményvezető figyelmét, hogy a szeptember 1-jén kezdődő nevelési évben törekedjék arra, hogy a csoportok a törvényi előírások betartása mellet minél magasabb létszámmal kerüljenek elindításra. Az intézményvezető a Polgármesteri Hivatal illetékes ügyintézőjének részletes létszám kimutatást köteles megküldeni augusztus 26. napjáig. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: március 15. A ról a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde értesült. 59/2013.(II.28.)Kt. sz. Közművelődési érdekeltségnövelő pályázaton való részvétel Jánoshalma Város Képviselő-testülete részt kíván venni a 4/2004.(II.20.) NKÖM rendelet alapján önkormányzatok érdekeltségnövelő, közművelődési fejlesztő támogatása című pályázaton, melyhez biztosítja a szükséges ,- Ft önerőt. Fedezet: Lajtha László Nonprofit Kft.-nek átadott költségvetési támogatás A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: március 15. Az érdekeltség növelő pályázat elkészült benyújtása megtörtént a Magyar Államkincstár részére. 60/2013.(II.28.)Kt. sz. Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde igazgatói álláshelyére pályázat kiírása Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde igazgatói feladatainak ellátására a mellékletben foglaltak szerint.

4 A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: március 15. Az igazgatói feladatok ellátására kiírt pályázat KSZK és a Jánoshalma honlapon, hirdetőtáblán való közzététele megtörtént, az Oktatási Közlönybe, Kéleshalom Önkormányzatához, Hunyadi Népe újságban való közzétételre megküldésre került. 63/2013.(II.28.)Kt. sz évi közfoglalkoztatás Jánoshalma Város Önkormányzata kérelmet nyújt be a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Jánoshalmi Kirendeltséghez a hosszabb időtartamú közfoglalkoztatásra napi 6 órás munkaidőben. A pályázat benyújtásához biztosítja a Mindösszesen: ,-Ft önerőt. Fedezet: a évi költségvetés A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: február 28. A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Jánoshalmi Kirendeltséghez a pályázat benyújtása megtörtént. 64/2013.(II.28.)Kt. sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. tagi kölcsön kérelme Jánoshalma város Képviselő-testülete az esedékes fizetési kötelezettségek teljesítése és a likviditás biztosítása érdekében március 10-i folyósítási határidővel 10 millió Ft tagi kölcsönt nyújt a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft részére. A kölcsön visszafizetési határideje: október 31-ig 6 millió Ft június 30-ig 4 millió Ft. A Képviselő-testület felkéri a polgármester, hogy a ról értesítse Ádám Tamásné ügyvezető asszonyt.

5 A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a melléklet szerinti tagi kölcsön szerződést az önkormányzat nevében aláírja. Határidő: március 8. A Pelikán Kft. a ról értesült. A tagi kölcsön szerződés aláírására március 6-án, a 10 millió Ft átutalására pedig március 7-én került sor. 65/2013.(II.28.)Kt. sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. tagi kölcsön kérelme A Képviselő-testülete a Pelikán Kft részére május 29-én kelt szerződés alapján nyújtott ,- Ft összegű tagi kölcsönből még fennálló 4 millió Ft tartozás visszafizetésének határidejét év június 30. napjára módosítja. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a ról értesítse Ádám Tamásné ügyvezető asszonyt és gondoskodjon a tagi kölcsön szerződés jelen szerinti módosításáról. Határidő: március 15. A Pelikán Kft. a ról értesült. A tagi kölcsön szerződés módosítása elkészült. 67/2013.(II.28.)Kt. sz. Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő- testülete elfogadja a Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatát. A Képviselő- testület felkéri a jegyzőt a szükséges intézkedések megtételére. Felelős: Dr. Benda Dénes jegyző Az SZMSZ-ről az érintettek értesítése megtörtént. 68/2013.(II.28.)Kt. sz. Jánoshalma Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Alapító Okiratának módosítása

6 Jánoshalma Város Képviselő-testülete visszavonja a 45/2013.(II.04.) Kt. számú át. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalma Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratát a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: március 28. A polgármestert a szükséges intézkedést megtette, a Magyar államkincstár a változásokat átvezette. 69/2013.(II.28.)Kt. sz. Viziközmű-társulati hitellel kapcsolatos döntés (szennyvízcsatorna beruházás finanszírozása) Jánoshalma Város Képviselő-testülete kéri a K&H Bankot, hogy a hitelfelvételi szerződést vizsgálják meg, és a szükséges korrekciókat, pontosításokat tegyék meg. Amennyiben a javítások megtörténnek, a Képviselő- testület soron kívül foglalkozik az új hitelszerződéssel. Jánoshalma Város Képviselő-testülete megállapította, hogy a Jánoshalmi Viziközmű Társulat, a Jánoshalma Város Önkormányzata és a K&H Bank Zrt. közötti hitelszerződésekben számítási hibák vannak, amelyek a projekt támogatási intenzitásának téves százalékából fakadnak. A Képviselő-testület a hitelszerződéseket visszaküldi javításra. Amennyiben a javítások megtörténnek, a Képviselő- testület soron kívül foglalkozik az új hitelszerződéssel. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. A K&H Bankot értesítettük a Képviselő-testület áról.

7 70/2013.(II.28.)Kt. sz. Szennyvíz-csatornázási- és szennyvíztisztítási beruházás Jánoshalma Város Képviselő-testülete közbeszerzési eljárás indít az NFÜ Közbeszerzési Felügyeleti Főosztályától szükséges minőségellenőrzési tanúsítványok beszerzését követően az alábbi tárgyú építési beruházásokban: 1. Vállalkozási szerződés keretében új szennyvíztisztító telep tervezése és építése a FIDIC Sárga könyv szerződéses feltételei alkalmazásával a KEOP /2F/ projektben, 2. Vállalkozási szerződés keretében új szennyvízcsatorna hálózat építése és a meglévő szennyvízcsatorna rekonstrukciója a FIDIC Piros könyv szerződéses feltételei alkalmazásával a KEOP-1.2.0/2F/ projektben. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: értelem szerűen A tanúsítványokat az önkormányzatunk megkapta, a közbeszerzési dokumentáció március 20. napján feladásra kerültek, várhatóan a március között meg fog jelenni. 72/2013.(II.28.)Kt. sz. Zöldterület üzemeltetése Jánoshalma Város Képviselő- testülete abban az esetben tartja fenn a sportpályát, amennyiben a Jánoshalmi Futball Club a pálya fenntartásának minimum 50%-át felvállalja, Amennyiben a Club nem tudja felvállalni ezeket a költséget, úgy a város csak a minimális szintű működtetést biztosítja a évi költségvetésben. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A ról a Városgazda Kft. értesült. 73/2013.(II.28.)Kt. sz. Könyvtár nyitva tartása Jánoshalma Város Képviselő- testülete a Könyvtár nyitvatartási idejét március 1-től kedd- szombatig napi 4 órában határozza meg.

8 A könyvtári dolgozók március 1-től 6 órás munkaviszonyban kerülnek foglalkoztatásra A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A ról a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Non-profit Kft. értesült. 74/2013.(II.28.)Kt. sz. Tűzoltóságnál önkéntesek toborzása Jánoshalma Város Képviselő- testülete felkéri az Önkéntes Tűzoltó Testületet végezzen önkéntes toborzást. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, hogy a tűzoltó testület elnökét. A ról a Tűzoltó parancsnok értesült. 75/2013.(II.28.)Kt. sz. Pelikán Kft évi költségvetés tervezetének tése Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pelikán Kft.- ben elrendeli az alábbiakat: - Családok Átmeneti Otthonának bezárása napjával - Pelikán Kft. tulajdonában álló nyaraló eladása - Térítési díjak 10%-kal való emelése Képviselő-testülete felkéri az ügyvezető igazgatót a szükséges intézkedések megtételére. A ról a Pelikán Kft. értesült.

9 76/2013.(II.28.)Kt. sz. Sportcsarnok üzemeltetésének tése Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza az Oktatási, Művelődési, Sport Bizottságot vizsgálja meg a Hunyadi János Általános Iskola és Gimnázium épület használatának szükségességét. Képviselő-testülete felkéri az ügyvezető igazgatót a szükséges intézkedések megtételére. A ról a Városgazda Kft. értesült. 77/2013.(II.28.)Kt. sz. Jánoshalma Város Önkormányzat évi költségvetési Rendelet-tervezetének módosításai Jánoshalma Város Képviselő-testülete az alábbi költségvetést módosító tételeket fogadja el: A.) Helyi önkormányzat évi tervezett kiadásai 4.) Veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása szakfeladat Kóbor ebek befogása és tartása tervezett összege 400 E Ft-tal 5.) Közutak, hidak, alagutak üzemeltetése, fenntartása szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 7.) Diákélelmezési Konyha fenntartása, üzemeltetése szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 8.) Lakóingatlan bérbeadása, üzemeltetése Önkormányzati lakások vízbekötése tervezett összege 400 E Ft-tal 10.) Építményüzemeltetés szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 11.) Zöldterület kezelés Dologi kiadások összesen Működési célú pénzeszköz átadás összesen tervezett összege 12.) Önkormányzati jogalkotás Ügyvédi díj ( ,- Ft/hó ) tervezett összege 250 E Ft-tal E Ft-tal 780 E Ft-tal 16.) Város- és községgazdálkodási máshová nem sorolt szolgáltatások szakfeladat tervezett összege E Ft-tal

10 Részletezve az alábbi kiadási sorokon Erőgép, munkagép üzemeltetésének támogatása Városgazda Kft tervezett összege Kotró-rakodó gép üzemeltetésének támogatása Városgazda Kft tervezett összege Karbantartó részleg fenntartásának támogatása Városgazda Kft tervezett összege Városfejlesztési Társaság támogatása Városgazda Kft tervezett összege Városgazda Kft központi igazgatás műk. támog. tervezett összege Közkifolyós vízdíj (közkutak vízdíja) tervezett összege Városfejlesztési Társaság szolgáltatása (érvényben lévő szerződés dec. 31-ig szól, díja ,- Ft/hó + Áfa) tervezett összege Zárt csapadékvíz elvezető csatornák, átereszek gépi tisztítása tervezett összege Zárt csapadékvíz gyűjtő aknák karbantartása Zárt csapadékvíz gyűjtő aknák készítése Digitális térképen változások átvezetése Bontás költsége (építéshatósági kötelezés miatti bontás) 46/2013.(II.04.) Kt. hat. Napenergia hasznosítás iparterületen Pályázati önerő növekszik Új tételként felvételre kerül Bányaművelési térkép készítése E Ft-tal E Ft-tal E Ft-tal 700 E Ft-tal E Ft-tal 177 E Ft-tal E Ft-tal 200 E Ft-tal 200 E Ft-tal 100 E Ft-tal 140 E Ft-tal 200 E Ft-tal E Ft-tal 140 E Ft-tal 17.) Finanszírozási műveletek szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 18.) Fejezeti és általános tartalékok elszámolása Vis maior tartalék tervezett összege Általános tartalék tervezett összege 20.) Ár- és belvízvédelem Belvíz elleni védekezés kiadásai tervezett összege 500 E Ft-tal 500 E Ft-tal 600 E Ft-tal 21.) Alapfokú művészetoktatás támogatása szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 22.) Egyéb, oktatást kiegészítő tevékenység szakfeladat tervezett összege 20 E Ft-tal 23.) Egészségügyi alap- és szakellátás Háziorvosi ügyeleti ellátás tervezett összege Család- és nővédelmi egészségügyi gondozás tervezett összege 800 E Ft-tal 300 E Ft-tal

11 24.) Pelikán Non-profit Kft működési körébe tartozó feladatokkal összefüggő évi önkormányzati kiadások szakfeladat tervezett összege E Ft-tal Részletezve az alábbi kiadási sorokon Családok átmeneti otthona működésének támogatása tervezett összege E Ft-tal Hajléktalanokat ellátó éjjeli menedékhely működésének támogatása tervezett összege 74 E Ft-tal Gyermekjóléti szolgáltatás működésének támogatása tervezett összege 278 E Ft-tal Nappali melegedő működésének támogatása tervezett összege 34 E Ft-tal Családsegítő Szolgálat működésének támogatása tervezett összege 239 E Ft-tal Otthoni szakápolás tervezett összege 3 E Ft-tal Szociális Otthoni működésének támogatása tervezett összege E Ft-tal Idősek nappali ellátása (idősek klubja) műk. támogatása tervezett összege 151E Ft-tal Szociális étkeztetés műk. támogatása tervezett összege 17 E Ft-tal Házi segítségnyújtás műk. támogatása tervezett összege 19 E Ft-tal 25.) Szociális ellátások Átmeneti segély tervezett összege Köztemetés tervezett összege 300 E Ft-tal 200 E Ft-tal 26.) Civil szervezetek működésének támogatása szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 28.) Könyvtári szolgáltatások szakfeladat tervezett összege E Ft-tal 30.) Közművelődési intézmények, közösségi színterek működtetése szakfeladat tervezett összege E Ft-tal A Bizottság felkéri a Lajtha Kft. ügyvezetőjét, hogy a következő Bizottsági ülésre készítsen egy további E Ft-os tési tervet. 31.) Sportlétesítmények működtetése és fejlesztése működtetése szakfeladat tervezett összege E Ft-tal A Bizottság felkéri a Városgazda Kft. ügyvezetőjét, hogy a következő Bizottsági ülésre készítse el a költségvetésének további 5 millió Ft-tal való tésének tervezetét, a Sportcsarnok nyitva tartási idejének költséghatékony átszervezését nyitva tartás téssel, vizsgálja meg a Kft. további bevétel növelésének lehetőségét, valamint egy esetleges létszám leépítési tervet. 32.) Szabadidősport- (rekreációs sport) tevékenység és támogatása szakfeladat tervezett összege 570 E Ft-tal

12 B.) Polgármesteri Hivatal A Polg. Hivatal évre tervezett kiadási előirányzata tervezett összege E Ft-tal A tés összege a társadalmi megbízatású alpolgármester tisztelet díja. C.) Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde Az intézmény évre tervezett kiadási előirányzata szakfeladat tervezett összege E Ft-tal A Képviselő-testület a évi költségvetési előirányzatokat a ban szereplő módosító javaslatok szerint fogadta el. Jánoshalma, március 20. Tisztelettel: Czeller Zoltán sk. polgármester

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

2.. Ez a rendelet a április 18.-án lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.

2.. Ez a rendelet a április 18.-án lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. ALMÁSFÜZITŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2012.(IV.18.) Önkormányzati rendelete a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 13/2010. (XI.29.) Önkormányzati rendeletének módosításáról Almásfüzitő

Részletesebben

A R. 39. (1) bekezdésében a

A R. 39. (1) bekezdésében a Farkaslyuk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete Farkaslyuk Község Önkormányzatának Képviselő-testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló

Részletesebben

a képviselő-testület május 2-án tartandó ülésére

a képviselő-testület május 2-án tartandó ülésére Szám: 1291/2012. Buzsák Község Önkormányzat J e g y z ő j e 8695. Buzsák, Fő tér 1. Telefon: (85) 530 057 Fax szám: (85) 530 067 E-mail: buzsakjegyzo@t-online.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a képviselő-testület

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

(2) Az önkormányzat alaptevékenységének szakfeladatszám szerinti besorolását a 3. függelék tartalmazza.

(2) Az önkormányzat alaptevékenységének szakfeladatszám szerinti besorolását a 3. függelék tartalmazza. Pusztavám Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011.(IV.28.) önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2011. május 30. napján tartott testületi ülésének jegyzőkönyvéből.

Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2011. május 30. napján tartott testületi ülésének jegyzőkönyvéből. J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2011. május 30. napján tartott testületi ülésének jegyzőkönyvéből. POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 77/2011.(V.30.)ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének I. félévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének I. félévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71., TF.: 06 33 431 299, FAX.: 06 33 431 377, E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2016. évi költségvetésének I. félévi módosítása Felelős készítő:

Részletesebben

Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2009(IX.15.) számú rendelet a Pölöske Község Önkormányzat a képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 4/2007(III.27.)

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetése

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetése DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71.,TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2016. évi költségvetése Felelős készítő: Csunderlik Tibor pénzügyi

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki.

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (III. 29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÖBBSZÖR MÓDOSÍTOTT 1/2012. (II. 16.) ÖR RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

Az Önkormányzat Képviselő Testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása

Az Önkormányzat Képviselő Testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása HANGONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE 12/2009. (X. 15.) rendelete Az Önkormányzat Képviselő Testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása Hangony Községi Önkormányzat

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 226/2017.(XII.14.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2018. január 18. (csütörtök) 16 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 19-i ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 19-i ülésére E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 19-i ülésére 1.napirend: Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat

Részletesebben

CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016.(II.29.) önkormányzati rendelete

CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016.(II.29.) önkormányzati rendelete CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016.(II.29.) önkormányzati rendelete a képviselő-testület szervezeti és működési szabályzatáról szóló 14/2014. (X.22.) számú önkormányzati rendeletének

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 79-81., TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2016. évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása Felelős

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2013 (IV.19) rendelet módosítására

Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2013 (IV.19) rendelet módosítására 1 Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette:Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető JAVASLAT Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

A rendelet 9. -a a következő szövegrésszel egészül ki: A képviselő-testület tagjainak névsorát az 1. melléklet tartalmazza.

A rendelet 9. -a a következő szövegrésszel egészül ki: A képviselő-testület tagjainak névsorát az 1. melléklet tartalmazza. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2010.(XII.30.) rendelete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 6/2007.(IV.02.) rendeletének módosításáról Endrefalva Község Önkormányzata

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 135/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Tárgy: Javaslat az Önkormányzat tevékenységéhez kapcsolódó szakfeladatok

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/670-4/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület október 28-i rendkívüli nyilvános ülésére.

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/670-4/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület október 28-i rendkívüli nyilvános ülésére. 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/670-4/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2011. október 28-i rendkívüli nyilvános ülésére. Tárgy: Tapolca Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetése

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetése DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 79-81.,TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2017. évi költségvetése Felelős készítő: Csunderlik Tibor

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének III. negyedévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének III. negyedévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71., TF.: 06 33 431 299, FAX.: 06 33 431 377, E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2016. évi költségvetésének III. negyedévi módosítása Felelős

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat 2014. évi költségvetésének I. félévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat 2014. évi költségvetésének I. félévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71., TF.: 06 33 431 299, FAX.: 06 33 431 377, E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2014. évi költségvetésének I. félévi módosítása Felelős készítő:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének kötelező feladat- és hatásköre

Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének kötelező feladat- és hatásköre [1] [2] [3] [4][5] 1. melléklet 7/2014. (X.27.) önkormányzati rendelethez Felgyő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének kötelező feladat- és hatásköre Kormányzati Funkciók Elnevezés 011130 Önkormányzatok

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. január 31-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS a IV/1 sz. egyéb előterjesztéshez

KIEGÉSZÍTÉS a IV/1 sz. egyéb előterjesztéshez KIEGÉSZÍTÉS a IV/1 sz. egyéb előterjesztéshez (Békés Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 1/2015. (II. 04.) módosítása, Alapító okiratok módosítása) A

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2012. (III.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2012. (III.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2012. (III.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2011. (IV. 29.) Önkormányzati rendelet módosításáról 2

Részletesebben

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok 14/2013. (II. 14.) számú képviselő-testületi határozat a polgármester beszámolójáról Fácánkert

Részletesebben

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/I/2015. K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből /Kihagyva a kihagyandókat!/

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71., TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2015. évi költségvetésének IV. negyedévi módosítása Felelős

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/201 (IX.2) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 3/201 (III.1) önkormányzati rendelet áról Sarkadkeresztúr Község

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 22/2010. (XII.17.) önkormányzati rendelet módosítására

a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 22/2010. (XII.17.) önkormányzati rendelet módosítására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2012. 2. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Költségvetési szerv Neve: Köröstarcsa Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Idegen neve: - Rövid neve: - Székhelye: 5622 Köröstarcsa Kossuth tér

Részletesebben

Ágasegyháza Község Önkormányzat 1/2014.(II.05) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014.évi költségvetéséről

Ágasegyháza Község Önkormányzat 1/2014.(II.05) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014.évi költségvetéséről Ágasegyháza Község Önkormányzat 1/2014.(II.05) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014.évi költségvetéséről Ágasegyháza Község Önkormányzata az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2019. (II.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

A. Költségvetési KIADÁSOK

A. Költségvetési KIADÁSOK 2. sz. melléklet az 1/2011. (II.10.) sz. önkormányzati képviselő-testületi rendelethez Sajókeresztúr Községi Önkormányzat 2011.évi kiadásai és bevételei összesítve és címenként (adatok eft-ban) A. Költségvetési

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 23-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Vecsési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata 2012. évi költségvetésről szóló 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. december 19-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 96/2013. (XII. 19.) határozata

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózdi Városüzemeltető Intézmény. alapító okiratának módosítására. Ózd, december 15.

J A V A S L A T. az Ózdi Városüzemeltető Intézmény. alapító okiratának módosítására. Ózd, december 15. J A V A S L A T az Ózdi Városüzemeltető Intézmény alapító okiratának módosítására Ózd, 2016. december 15. Előterjesztő: Ózdi Városüzemeltető Intézmény igazgatója Tisztelt Képviselő-testület! A nemzeti

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2017. (II.0.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről szóló 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

Dunapataj Nagyközség Önkormányzata által ellátott kötelező és önként vállalt feladatok

Dunapataj Nagyközség Önkormányzata által ellátott kötelező és önként vállalt feladatok Dunapataj Nagyközség a által ellátott kötelező és önként vállalt 18/2014.(XI.21.)számú rendelet 2. számú melléklete sorszám Kormányzati funkció Feladat megnevezése Kötelező Önként vállalt Társulás útján

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 6/2015.(III.27.) Rendelet típusa: módosító Rendelet címe: A Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2017. (XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.14) rendelet módosításáról (egységes szerkezetben)

Részletesebben

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 20/2018. (VI. 07.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Hunya Község Önkormányzatának évi költségvetésének mérlege

Hunya Község Önkormányzatának évi költségvetésének mérlege 1. melléklet a./2014. (VII..) önkormányzati rendelethez Hunya Község Önkormányzatának 2014. évi költségvetésének mérlege A B C D Megnevezés 2013. terv 2014. terv 2014.I.mód. 1 Intézményi működési bevétel

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT /egységes szerkezetben/

ALAPÍTÓ OKIRAT /egységes szerkezetben/ ALAPÍTÓ OKIRAT /egységes szerkezetben/ 1. Költségvetési szerv neve: Dunavecse Város Polgármesteri Hivatal * 2. Költségvetési szerv székhelye: Dunavecse, Fő út. 43. Telephelye: Dunavecse, Báthory u. 6.

Részletesebben

A L A P Í T Ó O K I R A T

A L A P Í T Ó O K I R A T A L A P Í T Ó O K I R A T Domoszló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény, az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény, valamint a

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ

1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A helyi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről augusztus 14.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről augusztus 14. Ügyszám: NY/104-76/2018. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2018. augusztus 14. Nyirád 2018 1 Jegyzőkönyv Készült: nyilvános üléséről Az ülés helye: Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád, Szabadság u.

Részletesebben

az önkormányzat évi költségvetéséről

az önkormányzat évi költségvetéséről Biri Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2019. (II.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2019. évi költségvetéséről Biri Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Kivonat. Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 7-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat. Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 7-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. DEMECSER VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4516. Demecser, Kétezer-egy tér 1. Telefon: 42/533-500; Fax:42/533-509 E-mail: onkormanyzat@demecser.hu web: www.demecser.hu Kivonat Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Biri Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2018. (II.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Biri Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2018. (II.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Biri Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2018. (II.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről Biri Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve 2008. január 31. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület 2008. évi Munkaterve 1. Köztisztviselőkkel szemben támasztott teljesítménykövetelmények meghatározása Megtárgyalja: 2. Pályázati kiírás a sportegyesületek

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 28/2018. (IX.27.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

CÍM ÉS ALCÍMREND. . melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez

CÍM ÉS ALCÍMREND. . melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez . melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 2/2016. (II.04.)önkormányzati rendelethez CÍM ÉS ALCÍMREND CÍM ALCÍM MEGNEVEZÉS 1 Csanádpalotai Közös Önkormányzati Hivatal 2 Csanádpalota

Részletesebben

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének az 5/2010.(XI.16.) KT sz. rendeletével elfogadott Szervezeti és

Részletesebben

J A V A S L A T. SZMSZ módosításra

J A V A S L A T. SZMSZ módosításra PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA ELNÖKE Száma: 1-96 /2012. A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! J A V A S L A T SZMSZ módosításra Készült: a képviselő-testület

Részletesebben

JAVASLAT. Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető

JAVASLAT. Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens, mb. osztályvezető JAVASLAT Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestületének. 6/2013.(IV.30.) önkormányzati rendelete

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestületének. 6/2013.(IV.30.) önkormányzati rendelete Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013.(IV.30.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről szóló 6/2012./II.27./ önkormányzati rendelet módosítására Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. májusi r e n d k í v ü l

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2018. (II.08.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének.../2009. (VIII. 27.) számú határozata:

Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének.../2009. (VIII. 27.) számú határozata: Enying Város Önkormányzata Képviselő-testületének.../2009. (VIII. 27.) számú határozata: Enying Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy az Enying Város Szolgáltató Intézménye 186/2003.

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22/2016. Tárgy: Az önkormányzat SzMSz-ének módosítása Mell.:1 pld. rendelet-tervezet

Részletesebben

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének I. félévi módosítása

Dorog Város Önkormányzat évi költségvetésének I. félévi módosítása DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU Dorog Város Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I. félévi módosítása

Részletesebben

A Képviselő-testület 23 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

A Képviselő-testület 23 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: A Képviselő-testület 23 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: 348/2009. (IX.25.) K.t. sz. h a t á r o z a t : Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete:

Részletesebben

Az alaptevékenységek körére vonatkozó melléklet. Az alaptevékenység

Az alaptevékenységek körére vonatkozó melléklet. Az alaptevékenység Száma Az alaptevékenységek körére vonatkozó melléklet Alaptevékenység Neve Az alaptevékenység ai (Ha a nem elegendő, más kerül felhasználásra) a tevékenység bevétele 381103 Települési hulladék vegyes (ömlesztett)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. alapító okiratok kiegészítésére. (2014. február 27.)

E L Ő T E R J E S Z T É S. alapító okiratok kiegészítésére. (2014. február 27.) Nyírábrány Nagyközség Polgármesterétől E L Ő T E R J E S Z T É S alapító okiratok kiegészítésére (2014. február 27.) A Képviselőtestület 2014. február 5-ei ülésén az Államháztartásról szóló törvény és

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek évi

Önkormányzati szintű bevételek évi 2. melléklet a /2016.( ) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2016. évi 2016. évi előirányzat Polgármesteri Sorszám Megnevezés Önkormányzat Hivatal, Összesen intézmények 1. Helyi önkormányzatok

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Üsz.: 22-138/2018. Tárgy: Az önkormányzat SzMSz-ének módosítása Mell.:1 pld. rendelettervezet

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A helyi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok és kötelező,

Részletesebben

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei 2019. évi költségvetéséről szóló 3/2019. (II.13.) önkormányzati rendeletéhez BEVÉTELEK 2019. évi

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Üsz.: 22-93/2018. Tárgy: Az önkormányzat SzMSz-ének módosítása Mell.:1 pld. rendelettervezet

Részletesebben

../2016. (...) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e. Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló

../2016. (...) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e. Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 6. sz. előterjesztés MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK../2016. (...) ö n k o r m á n y z

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) sz. önkormányzati rendeletének módosítására

Részletesebben

K I V O N A T. Dr. Hajdu Lajos sk. Potornainé Szűcs Katalin sk. polgármester jegyző

K I V O N A T. Dr. Hajdu Lajos sk. Potornainé Szűcs Katalin sk. polgármester jegyző Berekfürdő Községi Önkormányzat J e g y z ő j e 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. K I V O N A T a Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 3. napján tartott testületi ülésének

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2013. (VIII.9.) RENDELETE a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításáról

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2013. (VIII.9.) RENDELETE a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításáról Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2013. (VIII.9.) RENDELETE a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításáról Bánk Község Önkormányzata képviselő-testülete (továbbiakban: képviselő-testület)

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Az önkormányzat jelzőszámai, az alaptevékenységek kormányzati funkció szerinti megjelölése, fizetési számlák

Az önkormányzat jelzőszámai, az alaptevékenységek kormányzati funkció szerinti megjelölése, fizetési számlák 1. melléklet a 10/2013. (XII. 30.) önkormányzati rendelethez: 1 Az önkormányzat jelzőszámai, az alaptevékenységek kormányzati funkció szerinti megjelölése, fizetési számlák 1. Az önkormányzat jelzőszámai

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2015. (II..) önkormányzati rendelete

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2015. (II..) önkormányzati rendelete 4. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2015. (II..) önkormányzati

Részletesebben

Sürgősségi indítvány Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 18-i ülésére

Sürgősségi indítvány Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 18-i ülésére Sürgősségi indítvány Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-i ülésére Tárgy: Polgármesteri hivatal alapító okiratának módosítása Előterjesztő: Dr. Tóthné dr. Sass Mónika

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-28/2015. Tárgy: Az önkormányzat SzMSz-ének módosítása Mell.:1 pld.

Részletesebben