Szerelési útmutató Z-M6, és VZ-6 típusú tokokhoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szerelési útmutató Z-M6, és VZ-6 típusú tokokhoz"

Átírás

1 Oldal 1/5 A Szerelési útmutató Z-M6, és VZ-6 Alkatrészlista 1 MA0350 A: Függőleges tokszár (2x) B: Vízszintes tokszár (1x) C: Függőleges mozgó tokborítás (2x) D: Vízszintes mozgó tokborítás (1x) E: Doppel-Excenter (4x) F: Fémkapocs G: Fa lamella - keksz H: Csavar takaró beige, barna, fehér (2x) I: Pántalsó (2x) J: Sarokélvédő (4x) A tok összeszereléséhez szükséges szerszámok 2 Laposfejű csavarhúzó Kalapács Imbuszkulcs Faékek Vízmérték Mérőszalag 2-komponensű PURhab Ragasztó esetleg szilikon Beépítés előtt ellenőrizzük: A falnyílás méretet: szélesség / magasság / falvastagság / víszintes és függőleges falsíkot A tok felületét és a műszaki tartalmát a megrendeléshez képest

2 A tok összeszerelési folyamata Oldal 2/5 A tok összeszereléséhez, helyezze a tok alkatrészeket úgy, hogy a nút felfelé mutasson, egy stabil vízszintes asztalra, ami szennyeződés mentes, így nem sérül a tok felülete. A sarokillesztés kapcsolodó részeire kenjen ragasztót. Helyezze a (G) jelű lamellakekszet az előre kimart nyílásba. A tok álló, és a tok kereszt elem összeillesztése után, az előre kialakított furatokba helyezze bele az (E) jelű excenteres összehúzót Ha a tok álló, és a tok kereszt elemei pontosan illeszkednek, egy laposfejű csavarhúzóval rögzítse az (E) jelű excenteres összehúzót. Ezt követően az (F) jelű fém kapcsokat kalapáccsal üsse be az előre kimart horonyba. Tipp! Az összehúzatás után, az illesztéseknél kifolyt ragasztót nedves rongyal törölje le. A ragasztó megkeményedéséig, helyezze az élvédő kupakokat a mozgó tokborítás nútjába. Így a tok álló és a tok kereszt elemek a teljes felületen egymásnak tudnak feszülni. Az (I) jelű pántalsókat, helyezze bele az előre elkészített furatokba. Tipp! Ne tolja teljesen ütközésig be a pántalsókat,. kb. 4mm.távolságot tartson a tokborítástól. Az állítható tokborítás összeszerelése Helyezze a (C+D) jelű mozgó tokborítás alkatrészeket egy stabil vízszintes asztalra, ami szennyeződés mentes, így nem sérülnek. A sarokillesztés kapcsolodó részeire kenjen ragasztót. A mozgó tokborítás álló, és a kereszt elemek összeillesztése után, az előre kialakított furatokba helyezze bele az (E) jelű excenteres összehúzót, majd rögzítse.

3 Tok beépítése Oldal 3/5 Az előkészített tokot, helyezzük a már kialakított falnyílásba. A tok beépítése már a végleges padlóburkolatra (hideg / meleg burkolat) és készre festett vagy csempézett falnyílásba történik. A tokok beépítésénél minimum 3 ponton (pántok és a zárlemez magasságában) alkalmazzon távtartókat, hogy a tokszárak párhuzamosak maradjanak. A tokot a falnyílásban ékekkel rögzítse. Tipp! Amennyiben lécet használ távtartónak, az esetleges sérülés megelőzése miatt a végeit burkolja kartonpapírral. Tipp! A PURhab kifújása során ügyeljen arra, hogy a mozgó tokborítás nútját ne tömítse el! Próbálja fel a szilárdan rögzített tokra az ajtólapot, hogy funkciójának megfelelően használható Az ajtólap finom beállítása: Az ajtólap pánt (pántfelső) ki, illetve be csavarásával pozíciónálható az ajtó jobbra vagy balra. A tok pánt (pántalsó) előre, vagy hátra mozgatásával buktatható az ajtólap a helyes irányba. A PURhab pogácsák elhelyezése legfőképpen a távtartó (pántok és zárlemez) magasságában kötelezően, de előírás szerint a szerelő habbal ragasztott összfelületnek a tok álló és a tok kereszt elemei, összefelületek 30%-át kell fednie. A szerelőhab megkeményedése után, az ékeket és a távtartókat el kell távolítani, az esetleges szennyeződéseket letisztítani, majd ezt követően a mozgó tokborítást kell elhelyezni az erre előre kialakított nútba.

4 Oldal 4/5 Beépítés purhab nélkül: (kiegészítésként az előző 1-16 lépésekhez) Az utólag beépíthető tokok purhab nélküli beépítési lehetőségei egyre inkább előnyben részesülnek a PU-habok megszigorított kereskedelmi- és beépítési használata miatt, ugyanúgy, mint az ezek használatából eredő emissziós tényezők is egyre nagyobb figyelmet kapnak. Ezenkívűl költség hatékonysági szempontból is vannak alternatívák, melyek purhab nélküli beépítést tesznek lehetővé. A következőkben két lehetőséget ismertetünk ezek közül. 1.) A tok rögzítése csavarozással: Ezen megoldásnál a függőleges tokmag alkatrészek csavarozás által kerülnek rögzítésre a tokban levő tömítés mögött egy nyomásnak ellenálló párnafán keresztül. Ehhez először a gumitömítést kell eltávolítani, majd ezután a zár- ill. a pántok magasságában mindkét függőleges tokszárat ferdén elő kell fúrni és ezeket rögzíteni. Ennél a műveletnél nagyon fontos a tok párnafájának a mérettartó és a nyomásnak ellenálló tulajdonsága. Előnyei: A tokanyag és fal közötti kis távolság esetében kivitelezhető, alacsony anyagköltségű, és egészségbarát. Hátrányai: A párnafák felhelyezése időigényes, a nem megfelelően felhelyezett párnafa balesetet idézhet elő, a tokon sérülés keletkezik, a nagy falvastagságokhoz készült széles tokalkatrészeknek szüksége van további rögzítési pontokra is az ellentétes oldalra is. mindkét függőleges oldalon, egyenesen álló párnafák felhelyezése a megfelelő anyagvastagságban ügyelni kell az előírt méretek betartására gumitömítés eltávolítása és ferdén történő óvatos előfúrás tokot becsavarozni, a gumitömítést visszahelyezni és a tokborítást beilleszteni a helyére 2.) A tok ékekkel történő rögzítése: Egy nagyon hatékony módja lehet a purhab nélküli beépítési módszereknek az ékekkel való távolságbeállítás. Ennél a módszernél előszőr 6 db éket kell a hegyével felfelé a fal belső függőleges síkjára csavarral felrögzíteni (Kép 1). Ezek lehetőséget biztosítanak a pántok és zárólemez pozíciójának irányadó, helyes beállítására, Ezután a tokot a falnyílásba helyezzük, megfelelően beállítjuk, és felülről szintén ékekkel rögzítjük. A tokalkatrészek biztos pozícióját a mérettartásokat megtartva kell megfelelő kitámasztással fixálni és a 6 darab, mindkét oldalán fehér ragasztóval megkent ellenékkel összecsúsztatni. majd ezeket a felülről a falra rögzített ékek és a függőleges tokalkatrészek közé nyomni, ezzel véglegesen rögzítve a szerkezetet (Kép 2). A ragasztó megkötése után a tok azonnal terhelhető. Előnyök: Hátrányok: Megbízható ragasztás, könnyű kezelhetőség, alacsony költségű, egészségbarát. A tokalkatrész és a fal közötti hézagnak legalább 2-3 cm-esnek kell lennie. Kép 1 Kép 2 A fal és a tok közötti üreges részt a kereskedelmi forgalomban kapható puha szigetelőanyagok valamelyikével ajánlott kitölteni.

5 Útmutató: Oldal 5/5 Általános megjegyzés A leírt beépítési mód, a sok beépítés fajta egyike, és ajánlás jellegű. Erre az ajánlásra jogigény nem támasztható. Nem lehet reklamáció alapja. Padlóburkolat és ajtó távolság A gyártó a DIN szerinti 7 mm-es légrést veszi alapul, és ezen szabvány szerint gyártja az ajtólapokat. A légrés csökkentése megoldható burkolatváltó vagy küszöb használatával. Kilincsszerelés A kilincs és kulcs rozetták/címek csavarral történő rögzítése során, figyelni kell a csavarozás mértékére. Túlhúzott csavar esetén, akadályozhatja a zártest hibátlan működését. Ajtóütköző Az ajtóütköző elhelyezésével biztosítanunk kell a lehetséges maximális átjárhatóságot a toknyíláson. Az ütköző helyes pozíciónálása esetén elkerülhető az ajtólap károsodása és a vasaltok (pántok) eröltetése. Tok + padló kapcsolat Ha a fatok elhelyezése hidegburkolatra történik, ahol a csempe tisztántartása gyakori felmosással jár, úgy szükséges a hidegburkolat és a tok kapcsolatánal szilikon tömítést használni. Megelőzve ezzel az esetleges nedvesség bejutását a tokszerkezetbe. Tok védelem (tok leragasztása festéshez) Amennyiben a tok alkatrészeit, védelem céljából pl. festési vagy hasonló munkák során le kell ragasztani, erre megfelelő ragasztószalagot kell használni. Pl. Tesa, Krep 4306, 4319, 4322, 4338, Tilos használni PVC, valamint olyan erősen tapadó ragasztószalagot, ami sérülést okoz a tok felületében. A ragsztószalag anyagában található vegyszerek, már rövid idő alatt károsíthatják a különböző felületeket. (lakk, dekor stb ) Takarítás A különböző felületek (furnér, lakk, dekor CPL) karcolódhatnak az erősen szemcsés tisztítószer használata esetén. A túlzott víz használata esetén az ajtólap és a tok is károsodik. Kerüljük az olyan vegyszerek használatát amik oldják az említett felületeket. Nem képezik reklamáció tárgyát az alábbiak: Szakszerűtlen raktározás. Csomagolás (fólia/kartonpapír) nélküli tárolás. Nem megfelelő védelem a nedvesség és a napfény ellen Szakszerűtlen beépítés. Pl. beépítés során keletkezett sérülések Az ajtóelem beépítése a határértéknél magasabb páratartalmú helyiségbe Az ajtóelem beépítése a gyártási hiba vagy rossz méret ellenére Az ajtólapoknál maximálisan 5 mm mérethatárig történő kajszulás (vetemedés) A tokoknál maximálisan 2,5 mm mérethatárig történő vetemedés Fontos tudnivaló Ajánlásunk: a tokokat beépítés elött 3-5 nappal a beépítés elött azokban a helyiségekben raktározzák ahová be kell építeni, azért, hogy a fa beáljon arra az ideális páratartalomra, és hőmérsékletre ami a szobára jellemző. Figyelem! Nem tanácsoljuk a tokok beépítését magas páratartalmú helyiségekbe. +15 ᵒC ᵒC hőmérséklet mellett ne legyen magasabb a páratartalom mint 55%! Szavatossági megjegyzés A beépítés előtt ellenőrizni kell, hogy vannak-e gyártási hibák. (ha vannak beépítés előtt fényképes dokumentáció szükséges). Szakszerűtlen kezelés/karbantartás, hibás beépítés és a természetes elhasználódás nem képezheti reklamáció tárgyát!

-1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez

-1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez -1- Összeszerelési útmutató 2 ajtós szekrényhez A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési rajz szigorúan követendő

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AJTÓKHOZ SZERELÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI. FIGYELEM: Ügyeljen testi épségére a beépítés során!

ÚTMUTATÓ AJTÓKHOZ SZERELÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI. FIGYELEM: Ügyeljen testi épségére a beépítés során! FIGYELEM: Ügyeljen testi épségére a beépítés során! ELLENŐRIZZE: Az ajtó tokja és a falnyílás közötti hézag 10-15 mm között kell 1. ÖSSZESZERELÉSHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK 1.... vízmérték 2.... állítható kitámasztó

Részletesebben

-1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez

-1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez -1- Összeszerelési útmutató 45 cm széles nyitott + 1 ajtós szekrényhez A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési

Részletesebben

PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista

PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista BASIC Ajtólap és ajtótok magyar szabvány méretben Teli kivitelben a megjelölt felületekkel, 2-5 munkanapos átfutási idővel kell számolni 7 féle dekor fólia felület

Részletesebben

PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista

PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista PASCAL Basic szabvány beltéri ajtó árlista BASIC Ajtólap és ajtótok magyar szabvány méretben Teli kivitelben a megjelölt felületekkel, 2-5 munkanapos átfutási idővel kell számolni 7 féle dekor fólia felület

Részletesebben

Utólag beépíthető PASCAL ajtók szerelési és karbantartási útmutatója

Utólag beépíthető PASCAL ajtók szerelési és karbantartási útmutatója Utólag beépíthető PASCAL ajtók szerelési és karbantartási útmutatója Nagy örömünkre szolgál, hogy választása a Pascal ajtóra esett. Az Ajtógyár által gyártott illetve forgalmazott utólag beépíthető tokok

Részletesebben

PASCAL Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom

PASCAL Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom Ajtólap felület tulajdonságai: A Dekor fóliás felületek fényálló, folttaszító és kopásálló jellemzőkkel bírnak, alkalmasak lakások és kisebb forgalmú irodákba.

Részletesebben

PASCAL Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom

PASCAL Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom Dekor fóliás beltéri ajtó műszaki tartalom Ajtólap felület tulajdonságai: A Dekor fóliás felületek fényálló, folttaszító és kopásálló jellemzőkkel bírnak, alkalmasak lakások és kisebb forgalmú irodákba.

Részletesebben

19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató. Kalkulációs lap. Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék:

19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató. Kalkulációs lap. Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék: 19. hét- Költségkalkuláció, használati- kezelési útmutató, összeszerelési útmutató 1. Költségkalkuláció Kalkulációs lap Termék: Alkatrészszám: Megnevezés: Darab/Termék: Nyersanyag Cikkszám Mennyiség Egység

Részletesebben

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon.

Az ablak felszerelése során keletkezett keretszennyeződéseket haladéktalanul el kell távolítani. - purhab, szilikon. 1. Keret látható felületeinek védelme A keret felületének szennyeződés, szállítási és szerelési hibák, purhabok, stb. elleni védelem érdekében javasolt a látható felületeket védőfóliával letakarni, amennyiben

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. IV. FEJEZET: TOKOK 4/1 - M5 típusú ajtótok 4/2 - M65 típusú ajtótok 4/3 - Tolóajtó-tok fal elõtt futó G1-GZ1 ajtókhoz

TARTALOMJEGYZÉK. IV. FEJEZET: TOKOK 4/1 - M5 típusú ajtótok 4/2 - M65 típusú ajtótok 4/3 - Tolóajtó-tok fal elõtt futó G1-GZ1 ajtókhoz TARTALOMJEGYZÉK I. FEJEZET: MÉRETREND 1/1 - Trio Trend ajtóelemek beépítési méretei 1/2 - Trio Trend ajtóelemek beépítési méretei 1/3 - Trio Trend ajtóelemek nyitásirányai, méretei 1/4 - Acéltok gipszkarton

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014)

Összeszerelési útmutató. Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014) Összeszerelési útmutató Karfás ültetőszék lábtartóval (JAB 0011, 0012, 0013, 0014) 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért a szokásosnál nagyobb ügyességet igényel

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató H2O kád beépítési és karbantartási útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket. Általános tudnivalók: - Beépítés

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval Renault Kangoo 200 utáni típushoz FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 ÉS 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN - 2 M - x1 CIKKSZÁM: 02-01-M 6 - HÁTSÓ KÖTÉNYLEMEZ - x1 CIKKSZÁM:

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető i tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 30kg(66lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv

GARÁZS. Felhasználói kézikönyv GARÁZS Felhasználói kézikönyv AZ ÖSSZESZERELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT Felhasználói kézikönyv. Az összeszerelés megkezdése előtt kérjük értesítse a helyi önkormányzatot, hogy szükséges e építési engedély. Kérjük

Részletesebben

KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ

KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ KERTI SZEKRÉNY ÉP ÍTÉSI ÚTMUTATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSI RAJZ 18 19 3 13 2 4 15 14 32 16 6 17 5 7 29 28 20 31 30 26 24 22 21 27 23 24 25 23 12 9 11 8 31 1 32 1 GERENDA 28x34x471 31 6 ZSANÉR 75x15 30 1 ALÁTÉTFA 15x50x0

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

IN 1336 Edzőpad HERO

IN 1336 Edzőpad HERO H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó IN 1336 Edzőpad HERO Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, 1 előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

RAKTÁRI BELTÉRI AJTÓK. 2014 www.tnajto.hu

RAKTÁRI BELTÉRI AJTÓK. 2014 www.tnajto.hu RAKTÁRI BELTÉRI AJTÓK 2014 www.tnajto.hu A Lakás az valami, az Otthon az valami más! LAKÁSBEJÁRATI AJTÓK... 4 A BELTÉRI AJTÓK... 6 FEHÉR FESTETT AJTÓK... 7 DEKORFÓLIÁS FAUTÁNZATOS AJTÓK... 8 DEKOR EXTRA

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLLÍTÓ SÍNEK (1 & 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLLÍTÓ SÍN - x 1 CIKKSZÁM: A02-01-M Renault Master Opel Movano és Nissan Primastar típusokhoz - BELSŐ

Részletesebben

Válaszfalak és térelhatároló falak

Válaszfalak és térelhatároló falak ellentétben, itt az illesztések a válaszfal ellentétes oldalain ugyanazon a CW profilon egymással szemben is elhelyezkedhetnek. A CW profil a szabad száraival az elsô lap felé néz. A következô lapot a

Részletesebben

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK SZERSZÁMOK TÖMÍTÉS ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ MENETES TÖMÍTÉS- SZERELŐ-SZERSZÁM A menetes tömítésszerelő szerszám forgótengely tömítések, horonygyűrűk és zárófedelek ki és beszereléséhez

Részletesebben

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ FIGYELEM! Ez a kézikönyv kizárólag a szakszerelő részére készült. A készülék telepítését szerelő szakemberrel végeztesse. A telepítő szerepe továbbá tájékoztatni a

Részletesebben

SZERELÉSI UTASÍTÁS Piknik asztal lócával

SZERELÉSI UTASÍTÁS Piknik asztal lócával SZERELÉSI UTASÍTÁS Piknik asztal lócával Gyártó: POLYDUCT ZRt. 4181 Nádudvar, Kabai út 62. Piknik asztal lócával fő egységei: Felületkezelt vázszerkezet Felületkezelt fa asztalrész és lócarész Felületkezelt

Részletesebben

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) ACO Markant világítóakna polipropilén alapanyagból készült, egyetlen darabból fröccsöntött akna. A bordákkal merevített

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány.

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Web: Eco Basic Alapár: 39 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Navarai fenyõ R4525

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

Teljesen mozgatható LED, LCD TV fali tartó

Teljesen mozgatható LED, LCD TV fali tartó Teljesen mozgatható LED, LCD TV fali tartó MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést! FIGYELEM! Ne kezdje el a termék üzembe helyezését, mielőtt

Részletesebben

DM-SL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv SL-BSR1

DM-SL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv SL-BSR1 (Hungarian) DM-SL0003-00 Kereskedői kézikönyv SL-BSR1 FONTOS FIGYELMEZTETÉS Ez a kereskedői kézikönyv elsősorban hivatásos kerékpárszerelők számára készült. Kerékpárszerelői képzettséggel nem rendelkező

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető fali tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 50kg(110lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

MAIN. Alapzat mérete 1820 mm x 950 mm. Falvastagság 12 mm. Garanciaszám: Alapzat mérete 1820 mm x 950 mm

MAIN. Alapzat mérete 1820 mm x 950 mm. Falvastagság 12 mm. Garanciaszám: Alapzat mérete 1820 mm x 950 mm Alapzat mérete 1820 mm x 950 mm Falvastagság 12 mm MAIN Tisztelt Vásárló! A felépítés előtt gondosan olvassa el a jelen útmutatót. Kérdés esetén forduljon a felépítés előtt szakértőhöz. Amennyiben pótalkatrészekre

Részletesebben

BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek

BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek 1 BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1 Szerszámok és Előkészületek Szükséges szerszámok A helyes össszeszereléshez a következő felszerelésre és szerszámokra van szükség: Bevezető Köszönöm, hogy a Kompozit Birodalmi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz Tartalomjegyzék Beépítés és bekötési rajz Vázlatos bekötési ábrák Szenzorok beépítése A kijelző elhelyezése Központi egység telepítése Funkciók Riasztás A rendszer működése

Részletesebben

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató

ROTO Centro 101 E5 12/18-9 rendszer Beépítési útmutató ROTO Centro 0 E /8- rendszer Beépítési útmutató ROTO ELZETT CERTA Vasalatgyártó és Kereskedelmi Kft. H- Lövõ, Kossuth L. u.. Tel.: 3 / 3 00, 3 3, 3 38 Fax: 3 / 37 3 Internet: http://www.roto-frank.com

Részletesebben

Puritan Bennett. 800-as sorozatú ventilátor kompresszor kocsihoz 800-as sorozatú ventilátorállvány kocsihoz. Ellenőrizze a csomag tartalmát

Puritan Bennett. 800-as sorozatú ventilátor kompresszor kocsihoz 800-as sorozatú ventilátorállvány kocsihoz. Ellenőrizze a csomag tartalmát Szerelési útmutató Puritan Bennett TM 800-as sorozatú ventilátor kompresszor kocsihoz 800-as sorozatú ventilátorállvány kocsihoz Ellenőrizze a csomag tartalmát Ellenőrizze, hogy a csomagban benne van-e

Részletesebben

aliplast BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

aliplast BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ BUILDING CONNECTIONS aliplast ALUMÍNIUM AJTÓK, ABLAKOK ÉS OSZLOPBORDÁS FÜGGÖNYFALAK I ÚTMUTATÓ 18/10/10 L A P 1. IMPERIAL szerelőcsap rögzítő szerelvény ACVL130 vakolat szilikon szilikon poliuretán hab

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ PVC Elasztikus padlóburkolatok otthonok számára FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ FONTOS! Mindig gondosan kövesse a leírásokat és az utasításokat. A padlóburkolat kizárólag az otthonok belső terében

Részletesebben

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus)

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-05 Kereskedői kézikönyv Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Túra HB-T670

Részletesebben

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Kedves Vásárlónk, köszönjük, hogy az AQULIFE zuhanykabinját választotta. Önnek a kabin összeszerelésére és működtetésére vonatkozó

Részletesebben

Hercules tolókapu motor szerelési leírás

Hercules tolókapu motor szerelési leírás Hercules tolókapu motor szerelési leírás 1 2 Figyelem! Ezen kézikönyvben lévő telepítést csak szakképzett műszaki személy végezheti és nem a végfelhasználó. A telepítést végző szerepe, hogy tájékoztassa

Részletesebben

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA CupaClad átszellőztetett homlokzatburkolati rendszer 2 TETŐ HORN TERMÉSPALA FORGALMAZÓ ÉS TÉGLÁNY KIVITELEZŐ FEDÉSEK KFT.

Részletesebben

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Li-Ion Akkupack Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Használati útmutató a STABILA li-ion akkucsomaghoz és dugasztápegységhez Fontos tudnivalók Alaposan olvassa át a biztonsági tudnivalókat

Részletesebben

Rhein. Tetıfelület 2,75 m². Rhein 2011 Ungarn Seite 1

Rhein. Tetıfelület 2,75 m². Rhein 2011 Ungarn Seite 1 Rhein Tisztelt Vásárló! A felépítés elıtt gondosan olvassa el a jelen útmutatót. Kérdés esetén forduljon a felépítés elıtt szakértıhöz. Amennyiben pótalkatrészekre lenne szüksége, használja a felépítési

Részletesebben

YAC-A fűtés nélküli légfüggöny

YAC-A fűtés nélküli légfüggöny YAC-A fűtés nélküli légfüggöny MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2016.06.22. - 2 - Az ennek a gépkönyvnek a tárgyát képező termékcsoport YAC-A típusú, fűtés nélküli kapulégfüggöny termékcsalád

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX.

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX. HU PLANARIO TOWER SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK MAX. 360 2 SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK SZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS ELŐTT Figyelem! A keverőcsap beszerelése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

ÉPÍTÉSI UTASÍTÁS KREA kéményrendszerhez

ÉPÍTÉSI UTASÍTÁS KREA kéményrendszerhez ÉPÍTÉSI UTASÍTÁS KREA kéményrendszerhez I. Kémény alap elkészítése: 1. A tervezett kémény magasságából ki kell számolni a kémény súlyát. 1 m kéményre 150 kg-ot kell számolni. 2. A köpeny elem méretének

Részletesebben

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó Függőpolc készítése Nemrég olvasói levelet kaptunk, melyben láncokkal a mennyezetre függesztett polc ötletét vetették fel (Offtopic rovatunkban olvasható). Látványos, de meglehetősen ingatag megoldás.

Részletesebben

Normál sínvezetésű szekcionált garázskapu összeszerelési útmutató

Normál sínvezetésű szekcionált garázskapu összeszerelési útmutató STARSET Csillag Garázskapu Szerelési útmutató Normál sínvezetésű szekcionált garázskapu összeszerelési útmutató STARSET Kft Csillag Garázskapu Mobil:20/248-2687 Honlap: www.csillaggarazskapu.hu E-mail:

Részletesebben

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm)

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Termék száma: 1112 Biztonsági utasítások A teljes biztonság érdekében mindig ellenőrizze a trambulin részeit, hogy nem e sérültek vagy töröttek az alkatrészek.

Részletesebben

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII Mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 88169HB1XVII 2016-08 334 063 A termék biztonsági műszaki megoldásokkal rendelke - zik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat, és az esetleges

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Elülső agy/hátsó agy (standard típus)

Elülső agy/hátsó agy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-06 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Elülső agy/hátsó agy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400

Részletesebben

V. Szerelési méretek. V.1 Mosdó. Szerelési méretek. Mosdó

V. Szerelési méretek. V.1 Mosdó. Szerelési méretek. Mosdó Szerelési méretek V. Szerelési méretek V.1 510 510 Cx 850 850 Típus A B K G P 4163 01 570 470 200 625 790 4182 01 555 430 185 645 805 4191 55 550 445 205 660 790 4191 60 600 485 210 655 790 4191 65 655

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló, Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ FENOLFILMBEVONATOS (CSÚSZÁSMENTES ÉS ZSALU*) RÉTEGELT LEMEZEK

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ FENOLFILMBEVONATOS (CSÚSZÁSMENTES ÉS ZSALU*) RÉTEGELT LEMEZEK ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ FENOLFILMBEVONATOS (CSÚSZÁSMENTES ÉS ZSALU*) RÉTEGELT LEMEZEK A fenolfilmbevonatos rétegelt lemezek kitűnő tulajdonságaik miatt, úgy mint súly/mechanikai tulajdonságok aránya, időjárással

Részletesebben

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A 000, 00, 500, 000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

Shear lock szerelési útmutató

Shear lock szerelési útmutató 1. Bevezető Shear lock szerelési útmutató Shear lock szószerinti fordításban nyíró zárat jelent. A hagyományos sikmágneseket rátét süllyesztve szerelik az ajtókeretre, és a zár lapja párhuzamosan kellett

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo 7.71

Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo 7.71 Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo. HUWILIFT DUO set for wood fel- és lenyíló olló faajtókhoz 00003330000 HUWILIFT DUO set for alu frame fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 0000333000

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Ping-pong asztal insportline Rokito

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Ping-pong asztal insportline Rokito HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 12947 Ping-pong asztal insportline Rokito TARTALOM AJÁNLÁS ÉS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 ALKATRÉSZ LISTA... 3 ÖSSZESZERELÉS... 4 1. LÉPÉS... 4 2. LÉPÉS... 4 3. LÉPÉS... 5 4. LÉPÉS...

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Galériaágy 120 / 160 szintig

Összeszerelési útmutató. Galériaágy 120 / 160 szintig Összeszerelési útmutató Galériaágy 120 / 160 szintig 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért a szokásosnál nagyobb ügyességet igényel összeszerelésük. Kérjük

Részletesebben

-1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz

-1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz -1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési rajz

Részletesebben

14. fejezet. Függesztőelemek

14. fejezet. Függesztőelemek 14. fejezet Függesztőelemek 14.2 n Tartalomjegyzék 14.3 Szekrény függesztők 14.6 Függesztő sín szekrény függesztőkhöz 14.7 Szekrény függesztő, kiakadást gátló rendszerrel 14.9 Alsószekrény függesztő 14.10

Részletesebben

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm FÉM AJTÓ WULKAN WULKAN ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás 2 3 CERES CERES ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés

Részletesebben

LED-es kozmetikai tükör

LED-es kozmetikai tükör LED-es kozmetikai tükör hu Összeszerelés és használat Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat, és az esetleges sérülések

Részletesebben

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Adapterlemezek a stabil rögzítéshez Kopásálló, rozsdamentes

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

MAXI 3 3 oldalon feszített mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz 48-102 16 5 88-282 16 4 270-460 10 3

MAXI 3 3 oldalon feszített mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz 48-102 16 5 88-282 16 4 270-460 10 3 katalógus UNIFIX MAXI palástjavító Felhasználási terület: Csővezetékeken keletkezett lyukak, repedések és porózusos csőszakaszok tömítésére alkalmazható, a Maxi típusok ezen kívül csövek összekötésére

Részletesebben

TIFFANY TÉRKÁD Telepítési útmutató WK00124

TIFFANY TÉRKÁD Telepítési útmutató WK00124 TIFFANY TÉRKÁD Telepítési útmutató WK00124 Tiffany térkád kézikönyv WK00124 Kedves felhasználók: Köszönjük, hogy Tiffany térkádat választották. A biztonság érdekében kérjük a telepítés előtt figyelmesen

Részletesebben

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések Duke kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani bizonyos óvintézkedéseket amikor

Részletesebben

GÉPKÖNYV BF-1200, BF-1500 RUDADAGOLÓ BERENDEZÉSHEZ. NCT Ipari Elektronikai Kft. H -1148 Budapest Fogarasi u. 7.

GÉPKÖNYV BF-1200, BF-1500 RUDADAGOLÓ BERENDEZÉSHEZ. NCT Ipari Elektronikai Kft. H -1148 Budapest Fogarasi u. 7. GÉPKÖNYV a RUDADAGOLÓ BERENDEZÉSHEZ NCT Ipari Elektronikai Kft. H -1148 Budapest Fogarasi u. 7. Tel:(361) 46 76 300 Telefax:(361) 46 76 309 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...2 ADATLAP...3 1. EMELÉSI ÁBRA...4

Részletesebben

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások BURKOLATI PROFILOK űanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők Fém hidegburkolati profilok Csempeajtók, szerelőnyílások ŰANYAG HIDEGBURKOLATI PROFILOK CSEPEÉLVÉDŐK Tökéletes élvédelem- esztétikusan csempézett

Részletesebben

BRAMAC INDACH PREMIUM NAPELEM. Beépítési útmutató

BRAMAC INDACH PREMIUM NAPELEM. Beépítési útmutató BRAMAC INDACH PREMIUM NAPELEM Beépítési útmutató 1 Műszaki adatok Típus PV InDach Modul Mono 90 Névleges teljesítmény (Pnom) 90W (+/-3%) Modul hatásfok (Pnom) 15,00% MPP feszültség (Umpp) * 11,77 V MPP

Részletesebben

Függő ereszcsatorna 2m. Függő ereszcsatorna 4m. Lefolyócső 4m Lefolyócső 3m Lefolyócső 2m. 1 164 Ft

Függő ereszcsatorna 2m. Függő ereszcsatorna 4m. Lefolyócső 4m Lefolyócső 3m Lefolyócső 2m. 1 164 Ft Függő ereszcsatorna 6m Függő ereszcsatorna 4m Függő ereszcsatorna 2m Lefolyócső 4m Lefolyócső 3m Lefolyócső 2m Kovács János Lemezfeldolgozó E.V. Horganyzott acél termékek Nettó Bruttó Nettó Bruttó Nettó

Részletesebben

Nokia Holder Easy Mount HH /2

Nokia Holder Easy Mount HH /2 Nokia Holder Easy Mount HH-12 1 4 2 3 9249387/2 5 7 6 2006 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia és a Nokia Connecting People a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Bevezetõ Ez a rögzítõeszköz lehetõvé

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ www.pentashot.eu HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Complete solution. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK ÉS EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK Használat előtt alaposan olvassa át a használati útmutatót! A használati útmutatónak

Részletesebben

BAT BAT

BAT BAT HU BAT - 460.1 BAT - 470.1 1. ábra 2. ábra 40 45 Ø50 Ø50 Ø33,5 Ø33,5 max. 40 max. 40 SZERELÉSI, HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Telepítés és használat előtt Figyelem! A forgácsolás, hegesztés és kenderezés

Részletesebben

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu Tipp_fuzet_insulation_2_insulation_2 2010.10.06. 11:57 Page 1 TIPPEK ÉS

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Magas gyerekágy 120 / 160 szintig

Összeszerelési útmutató. Magas gyerekágy 120 / 160 szintig Összeszerelési útmutató Magas gyerekágy 120 / 160 szintig 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért a szokásosnál nagyobb ügyességet igényel összeszerelésük. Kérjük

Részletesebben

Rigips mûszaki tanácsadás Telefon: (06-1) 296 0534 Fax: (06-1) 296 0504 E-mail: rigips.muszakiinfo@saint-gobain.com

Rigips mûszaki tanácsadás Telefon: (06-1) 296 0534 Fax: (06-1) 296 0504 E-mail: rigips.muszakiinfo@saint-gobain.com A RIGIPS és az ISOVER, a Saint-Gobain vállalatcsoport tagjai, a szárazépítési piacon elsôként minôsítette szerkezeteit az új OTSZ szerint: ÉME A-99/2008 A Rigips rendszerekrôl további részletes információt,

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Kőműves és hidegburkoló szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 08 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

Beépítés bitumenes lemez esetén. VELUX lapostetős felülvilágító

Beépítés bitumenes lemez esetén. VELUX lapostetős felülvilágító 264 VELUX lapostetős felülvilágító Beépítés bitumenes lemez esetén A VELUX lapostetős felülvilágító ablakok bitumenes lemezzel fedett tető esetén a lemez rugalmasságának köszönhetően nagyon gyorsan beépíthetők.

Részletesebben

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10

BoxMaker Kezelési útmutató. V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker Kezelési útmutató V-1.2-HUN, 2014-Szept.-10 BoxMaker alkalmazása A BoxMaker-t arra terveztük, hogy hullámpapírból lehessen vele a Paraméterek bekezdésben leírt dobozokat készíteni. A Paraméterek

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40%

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40% Eco Basic Alapár: 45 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vízszintes szálirány. Alapáras mérethatárok

Részletesebben