8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest"

Átírás

1 Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest A Google tartalmi hálózata alatt azoknak a honlapoknak az összességét értjük, ahol az AdWords hirdetések megjelennek, kivéve a keresőprogramokat (tipikusan a google.hu, de ilyen még pl. itthon az ok.hu is). Ezek közül a honlapok közül a legtöbb teljesen független magától a Google-től, és látogatóik összességében lefedik az internetezők táborának közel 90%-át. Már Magyarországon is meglehetősen elterjedt levelező a Gmail, ami bár Google tulajdon, mégis a tartalmi hálózatot erősíti, sőt egy jelentős bástyája annak. A tartalmi hálózatban megjelenő hirdetések tulajdonképpen szöveges bannereknek tekinthetőek, de abban különböznek a klasszikus bannerektől, hogy nem kizárólag a hirdető és a tartalomszolgáltató ( honlap tulajdonos ) dönt a megjelenésekről, hanem hasonlóan a Google keresőben megjelenő hirdetésekhez, itt is versengés folyik az egyes hirdetések, az egyes hirdetők között. (A szöveges hirdetéseken kívül vannak más formátumok is pl. képes hirdetések -, de erről itt most nem írok részletesebben.) A jobban megírt, jobban célzott, alaposabban tesztelt hirdetések a tartalmi hálózatban is előnyben részesülnek, így az ügyes hirdető olcsóbban és eredményesebben hirdethet, mint a kevésbé tapasztalt versenytársai. A szempontunkból (tehát hirdetői szempontból) legfontosabb különbség amiből további sajátosságok is adódnak a következő: A tartalmi hálózat hirdetéseire kattintó felhasználók teljesen más lelki állapotban vannak, mint a Google-ben konkrétan valamire kereső érdeklődők. De miért? A válasz nagyon egyszerű, és benne is van a vastagon szedett mondatban. Aki megnyitja a Google keresőt és beír valamit, az konkrétan keres valamilyen választ vagy megoldást a kérdésére/problémájára. Aki egy honlap tartalmát nézi éppen át, és valahol meglát egy AdWords szöveges hirdetést, az lehet ugyan, hogy érdeklődést mutat a hirdetés iránt és rákattint, de semmiképpen sincs olyan aktív cselekvő állapotban, mint aki önszántából indít egy keresést. Ennek a megállapításnak két fő következménye van, amivel feltétlen számolni kell, s az egyikre ráadásul reagálni is lehet megfelelő felkészültség esetén.

2 73 A Sikeres Google AdWords Hirdetések Titkai 8.2. A tartalmi hálózat saját szabályai A tartalmi hálózatban legtöbbször más hirdetések és sokszor más landing page-ek lesznek a leghatékonyabbak, mint amik a keresőkben a legjobbaknak bizonyulnak! Ez az a felismerés, amire válaszul az okos hirdető megfelelően átalakított hirdetésekkel tud előrukkolni. A dolog nem feltétlen tűnik teljesen triviálisnak, mert már miért lennének más hirdetések hatékonyabbak a tartalmi hálózatban? Egy egyszerű példával próbálom megmutatni, hogy valóban ez a helyzet! Ha egy cég egyik középvezetője ki akarja szervezni az irodai takarítást (mert olcsóbb lenne kiszervezni, mint saját alkalmazottat tartani erre), akkor mondjuk beírja a Google-be, hogy irodatakarítás, és várja a keresés eredményét. Ebben a helyzetben, ha fel akarom kelteni az érdeklődését cégünk takarítási szolgáltatásaira, akkor olyan reklámüzenetet érdemes neki felkínálnom, ami feltételezi, hogy valamilyen problémával küzd, amiről ráadásul tud, és így keresi rá a megoldást. Ha azonban ugyanennek a vezetőnek nincs ilyen konkrét célja, de éppen egy cikket olvas egy olyan üzleti portálon (pl. költségcsökkentés témában), ami a Google tartalmi hálózatának tagja és megjelenik ott egy hirdetés ugyanerről a szolgáltatásunkról, akkor a hirdetésnek először igényt kell generálni hiszen az illetőnek még nincs problématudata sem! A eset: a felhasználónak problémája van, megoldást keres. B eset: a felhasználó a célcsoport tagja, de még nem tud róla, hogy problémája van. Az A esetben nyugodtan üzenhetem neki azt a hirdetésben, hogy Minőségi gépek, megbízható emberek. 24 órán belül ajánlatot adunk!, mert tudom, hogy jó eséllyel ez ténylegesen problémát jelent neki (amiről tud is ez fontos!). Egy ilyen üzenet számára vörös posztó lesz és már kattint is a hirdetésre. A B esetben nem mondhatom ugyanezt, mert nem biztos, hogy ezzel a helyzettel tisztában van, ezért nem is lenne rá hatással az üzenet. Neki inkább ilyesmit lenne érdemes mondani: Tavaly átlag 40%-ot spóroltunk az ügyfeleknek. Kérje tájékoztatónkat!

3 példa hirdetés a két esetre (keresőbe és a tartalmi hálózatra): A landing page-ek vonatkozásában csak annyit mondanék, hogy a fentiek analógiájára valószínűleg nem lesz optimális ugyanazt a landing page-et mutatni a problématudattal már rendelkező érdeklődőnek, mint a problémával/lehetőséggel még csak most ismerkedőnek. Az előbbi például lehet, hogy egyből kitöltene egy ajánlatkérő űrlapot, míg utóbbinak valószínűleg még információra lenne szüksége a továbblépés előtt.

4 75 A Sikeres Google AdWords Hirdetések Titkai 8.3. Hogyan működik a tartalmi hálózat? A tartalmi hálózatban történő megjelenés teljesen más elven működik, mint az eddig megismert, keresőhálózatos hirdetések esetében. Az eddig megismert alapelvek azért döntően működnek, de van néhány különbség, ezeket ismerheti meg ebben a fejezetben. A tartalmi hálózatban először is van két különböző hirdetéselhelyezési lehetőség, ráadásul ezeket kombinálni is lehet. Nem kell azért megijedni, nem olyan bonyolult. A régebbi, eredetileg használt módszer a kulcsszavakkal, szövegkörnyezetre célzott, az újabb pedig a konkrét weblapra célzott elhelyezés. A kombináció, vagyis a harmadik (de inkább a két és feledik) lehetőség azt jelenti, hogy elsősorban weblapra célzunk, de pluszban megadunk kulcsszavakat is, hogy a weblapon belül is csak releváns tartalmaknál jelenjenek meg a hirdetések. Haladjunk szépen sorjában! (A képen: a tartalmi hálózat néhány zászlóshajója.) Szövegkörnyezetre történő célzás kulcsszavakkal A Google tartalmi hálózatát számtalan honlap alkotja, így lehetetlen lenne manuálisan kiválogatni, hogy hol szeretnénk megjelentetni a hirdetéseket, és talán a kivitelezés is problémás.

5 76 Az automatizált, de mégis az egyes honlapok tartalmához célzott (tehát releváns) hirdetések megjelentetését a hálózathoz tartozó honlapok tartalmának elemzésével éri el a Google. Ha egy hirdető adótanácsadás témában szeretne a tartalmi hálózaton hirdetni olyan kulcsszavakkal, mint pl. adótanácsadás, adószakértő, nemzetközi adózás, akkor az AdWords megkeresi azokat a honlapokat, aminek a témája (tartalma) kapcsolódik ezekhez a kulcsszavakhoz. A megkeresés mikéntje azt hiszem nem fontos, a lényeg annyi, hogy bekerülnek egy kalapba azok a honlapok, amik a megadott kulcsszavakkal relevanciát (hasonlóságot, tartalmi kapcsolódást) mutatnak. A következő képen egy jó példáját láthatjuk a tartalmi hálózatban megjelenő hirdetéseknek. A Chip Magazin online kiadásának főoldalán egy kisebb bannernyi helyen 2 hirdetési pozíció áll a hirdetők rendelkezésére. Bár nem tudhatom, hogy a fenti két hirdetést pontosan milyen kulcsszavakkal hirdetik, de az azért szépen látszik, hogy a honlap témájához mindenképpen passzol mindkét hirdetés. (Egy adótanácsadással kapcsolatos hirdetés azt hiszem nyilvánvalóan nem lenne releváns ezen a honlapon!)

6 77 A Sikeres Google AdWords Hirdetések Titkai Különböző honlapokon különböző számú hirdetésnek van hely (a honlaptulajdonos döntésétől függően), de a továbbiakban az egyszerűség kedvéért számoljunk fixen 3 hirdetési hellyel - a valóságban lehet ennél kevesebb és több is egy honlapon. A három hirdetési pozícióért ugyanolyan verseny folyik, mint a keresőben lévő hirdetési helyekért. Tegyük fel, hogy tíz releváns hirdetés van egy adott témájú honlap három pozíciójára, a sorrendet és egyáltalán a megjelenés lehetőségét valahogy el kell dönteni! A minőségi pontszám fogalmát már megismerhette az előző fejezetekben. Természetesen a tartalmi hálózatban is van minőségi pontszám, de kissé más a kiszámítási módja, mint a keresőben megjelenő hirdetések esetében. Azt gondolom, hogy nem érdemes túl sokat rágódni a pontszám pontos kiszámítási módján. Elég, ha annyit tud, hogy az átkattintási aránynak és a hirdetés kulcsszóhoz mért relevanciájának kisebb a jelentősége, ugyanakkor a landing page-nek éppenhogy nagyobb. Az átkattintási arány teljesen más dimenzióba kerül a tartalmi hálózaton, például nagyságrendekkel alacsonyabb az értéke, így nem kell akkora hangsúlyt fektetni rá, mint a keresőhirdetések esetén. A hirdetés és a kulcsszavak egymáshoz mért relevancája pedig azért nem olyan fontos, mert a korábbiakban írtak szerint teljesen más hirdetési szövegek lehetnek hatékonyak, így a hatékony hirdetés záloga elsősorban nem a keresőhirdetések kapcsán tárgyalt relevancia (pl. nem akkora baj, ha a hirdetés címsora nem tartalmaz kulcsszót). A landing page minőségének kérdése így viszont még nagyobb jelentőséget kap, bár régen rossz, ha csak emiatt kezdi el optimalizálni ezeket az oldalakat. Weblapra történő célzás Ha van már kellő mennyiségű statisztikai adat, akkor a megfelelő lekérdezések és jelentések segítségével (erről bővebben a megfelelő fejezetekben és dvd-n) könnyedén megtudhatja, hogy a tartalmi hálózatban pontosan melyik honlapokon és milyen eredményességgel jelentek meg a szövegkörnyezetre (kulcsszóval) célzott hirdetései. Amennyiben ezen a listán talál olyan honlapot, ami különlegesen jó eredményeket hoz, vagy éppenhogy egy Ön által egyébként fontosnak tartott honlap nem szerepel rajta (mert pl. olyan nagy a konkurencia, hogy az Ön hirdetése nem fér be ), akkor lehetősége van ezekre a honlapokra direktben célozni, és erre a célzásra külön licitet

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Google Adwords. teljesen kezdőknek

Google Adwords. teljesen kezdőknek Google Adwords teljesen kezdőknek Mik is azok a bizonyos Google Adwords hirdetések? Ha egy felhasználó keresést indít a Google-ben, akkor a Google végignézni az adatbázisában szereplő honlapokat, hogy

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

emarketing képzés A keresők és a közöségi média

emarketing képzés A keresők és a közöségi média emarketing képzés A keresők és a közöségi média Keresők Kereső hirdetés - SEM Találati lista - SEO Hirdetés Kattintás alapú Folyamatos felügyelet Azonnali Módosítható/szabályozható Top pozíció Versenytársak

Részletesebben

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing Gandera Balázs Yasar Umut 1 PERC BEVEZETÉS ZMOT és a keresések Display, RTB, Online video 2 10,4 A A vásárlók által a vásárlás előtt felhasznált információs

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052 Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS - Elektronikus ügyvitel - Tanár: Hallgató: Dr. Zlatko Čović Adamov Igor főiskolai tanár 07213052 Szabadka, 2014 Tartalomjegyzék Mi is az a Google

Részletesebben

A display hirdetések hatékonyságmérése

A display hirdetések hatékonyságmérése A display hirdetések hatékonyságmérése A kutatás célja A display hirdetések hatékonyságának vizsgálata a hirdetéseket valós környezetben vizsgáljuk kimutatjuk, hogy a kreatív és a megjelenés típusa milyen

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!)

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Mi az a Google Slap? Elkezdesz hirdetni, minden rendben megy... Egyszer csak 2 nap múlva belépsz az AdWords fiókodba és azon kapod magad, hogy

Részletesebben

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu Dátum: 2014. június 1 Zeneakadémia Világra szól! A jól ismert szlogenhez méltó, világra szóló kampánnyal kívánta beharangozni a Liszt Ferenc Zeneművészeti

Részletesebben

Performance alapú online marketing Budapest :: HUN OCTOBER 2011

Performance alapú online marketing Budapest :: HUN OCTOBER 2011 Performance alapú online marketing Budapest :: HUN OCTOBER 2011 "NOTICE: Proprietary and Confidential. All the content of this document (text, figures, lists, financial information, graphics, design, diagrams,

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók

Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók Keresımarketing Nap, 2008. november 20. Malév: kampányok, analitika, konverziók Szó lesz róla A nagyobb kép: hol a helyünk? Meta-keresők A Malév affiliate rendszer PPC esettanulmány: London Hol a helyünk?

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban Kulcsszóoptimalizálás a gyakorlatban Egy folyamatos látogatottságot biztosító módszer, amit megtanulhatsz és minden weboldaladon, blogodon alkalmazhatsz. 2008. Minden jog fenntartva oldal 1 Bevezetı A

Részletesebben

Egészség az őszi-téli időszakban

Egészség az őszi-téli időszakban Egészség az őszi-téli időszakban SZEZONÁLIS NATÍV ÉS DISPLAY HIRDETÉSI KAMPÁNY - AJÁNLAT - Miért a WEBBeteg.hu? Google pozíció - Kiemelkedő célzott elérés A WEBBeteg stabilan az első találat a megfázással

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

Mi a számlázóválasztó?

Mi a számlázóválasztó? médiaajánlat Mi a számlázóválasztó? A Számlázóválasztó.hu egy független számlázóprogram-választó rendszer, amelynek célja, hogy a vállalkozók minél egyszerűbben, gyorsabban és célzottabban találhassák

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 1. Válassz olyan kulcsszavakat és kifejezéseket, melyek szorosan kapcsolódnak termékéhez, vagy szolgáltatásához Az általános kulcsszavak több megjelenést

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN 1 A jó álláshirdetés alapvető kritériumait így foglalhatjuk össze: A tulajdonságok helyett az előnyökre koncentrál. A szövegezéshez nem árt némi online értékesítési,

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő Megújult a A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik A 2014 végén megújult Borászportál.hu csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere By: Béres Roland Will Gábor Miről lesz szó? Szintrehozás pár szó a reklámokról Internetes reklámozás kezdetei A nyerő üzleti modell made by Google

Részletesebben

6. AZ EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE

6. AZ EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE 6. AZ EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE A kurzus anyagát felhasználva összeállíthatunk egy kitűnő feladatlapot, de még nem dőlhetünk nyugodtan hátra. Diákjaink teljesítményét még osztályzatokra kell átváltanunk,

Részletesebben

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg:

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg: NETTESZT Informatikai Kft. Számlázási és postai cím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 2. Tel.: +36-1-445-0999 Fax: +36-1-445-0998 E-mail:info@netteszt.hu Bankszámlaszám: 10403057-50526565-90851007 Keresőoptimalizálás

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka

Tartalom. Google szolgáltatásai. Googol Google. Története. Hogyan működik? Titka Tartalom Google szolgáltatásai - A keresésen túl - Tarcsi Ádám adam.tarcsi@gmail.com 2006. november 17. Google név eredete Története Titka PageRank Google trükkök Szolgáltatások Jövője InfoÉRA 2006 Tarcsi

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január KutatóCentrum 102 Budapest, Margit krt. /b Tel.:+ (1) 09. Fax: + (1) 09. A felmérésről Ha tíz évvel ezelőtt valakit megkérdeztünk volna,

Részletesebben

Médiaajánlat. Szponzorált cikkek és rövidhírek

Médiaajánlat. Szponzorált cikkek és rövidhírek Médiaajánlat Szponzorált cikkek és rövidhírek... 1 Bannerhirdetések díjai / oktatási intézmények... 2 Bannerhirdetések díjai / normál díjszabás... 4 Szponzorált cikkek és rövidhírek A Nyelvvizsga.info

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ

GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ A Google kereső találati listája Pénznyelő, vagy pénznyerő? A válasz: IGEN Ez hogy lehetséges? Adwords Mitől lesz pénznyelő? Tipikus beállítási hibák Avagy a 10 főbűn 1. Kampány

Részletesebben

Kedves Openhouse-os munkatársak!

Kedves Openhouse-os munkatársak! Kedves Openhouse-os munkatársak! Tapasztalataink szerint a tartalom kezelő rendszerek (Content Management Systems CMS) felhasználói gyakran kevéssé ismerik azokat az elveket, amik segíthetik az oldal eredményesebb

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. bestofcafe.hu@gmail.com. Egy oldal, nagy lehetőségekkel!

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. bestofcafe.hu@gmail.com. Egy oldal, nagy lehetőségekkel! MÉDIAAJÁNLAT Egy oldal, nagy lehetőségekkel! bestofcafe.hu@gmail.com Tartalom Bemutatkozás... 3 Tartalmi elemek... 3 A Bestofcafe.hu értékei... 3 Miért érdemes a Bestofcafe.hu-n hirdetni?... 3 Látogatottsági

Részletesebben

BOON hírportál. Tarifa Termékprofil

BOON hírportál. Tarifa Termékprofil BOON hírportál Tarifa 2019 Termékprofil A a megye népszerű hír-, szolgáltató- és szórakoztató portálja, amely változatos tartalmat kínál a látogatók számára, átlátható formában és gyorsan feldolgozható

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA* BITPORT Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is IT szakember, akinek pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

Miskolci Egyetemi Publikációs Adatbázis

Miskolci Egyetemi Publikációs Adatbázis Miskolci Egyetemi Publikációs Adatbázis Kiss Andrea, konpinty@uni-miskolc.hu Miskolci Egyetem, Könyvtár, Levéltár, Múzeum Vitéz Gáborné, ildiko@swszl.szkp.uni-miskolc.hu Miskolci Egyetem, Egyetemi Számítóközpont

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

SEO tények és tévhitek

SEO tények és tévhitek SEO tények és tévhitek 1. A linképítés halott (megint ) Ha ezt a kijelentést hallod, valószínű, hogy ezt egy konkurensed állítja, aki nem akarja, hogy leelőzd, vagy egy SEO "szaki", aki "ellinképítette"

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18.

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT. 1051 BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. - HÁTTÉRTÖRTÉNET - Amikor megkaptuk a HillVital webshop-hoz tartozó fiókot

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. Egy oldal, nagy lehetőségekkel!

MÉDIAAJÁNLAT BESTOFCAFE.HU. Egy oldal, nagy lehetőségekkel! MÉDIAAJÁNLAT Egy oldal, nagy lehetőségekkel! bestofcafe.hu@gmail.com Tartalom Bemutatkozás... 3 Tartalmi elemek... 3 A Bestofcafe.hu értékei... 3 Miért érdemes a Bestofcafe.hu-n hirdetni?... 3 Látogatottsági

Részletesebben

ONLINE MARKETING TRÉNING GYAKORLATI TANÁCSOK

ONLINE MARKETING TRÉNING GYAKORLATI TANÁCSOK ONLINE MARKETING TRÉNING GYAKORLATI TANÁCSOK Amit egy hagyományos ügynökség soha nem fog elmondani.. HOGYAN MŰKÖDIK A HAGYOMÁNYOS ONLINE MÉDIA VÁSÁRLÁS? Hasonlóan, mint az offline Általában konkrét helyen,

Részletesebben

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver.

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver. TOP SEO Trendek 2015-ben We understand, we deliver. Önök szerint Elvis Presley halott? Elvis Presley is dead: 7 150 000 találat Elvis Presley is not dead: 1 550 000 találat Az Google szerint Elvis sajnos

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Ajánlat a Birdorg Kft. számára az ANPR Glass rendszám felismerő szoftver/megoldás online hirdetési kampányára

Ajánlat a Birdorg Kft. számára az ANPR Glass rendszám felismerő szoftver/megoldás online hirdetési kampányára Ajánlat a Birdorg Kft. számára az ANPR Glass rendszám felismerő szoftver/megoldás online hirdetési kampányára 1. Az ajánlat tárgya A Birdorg ANPR Glass szoftver terméke online hirdetési kampányának megtervezése

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Norvég Civil Támogatási Alap pályázóinak értékelése. - összefoglaló -

Norvég Civil Támogatási Alap pályázóinak értékelése. - összefoglaló - Norvég Civil Támogatási Alap pályázóinak értékelése - összefoglaló - A kutatás célja a Norvég Civil Támogatási Alap keretében, három pályázati körben beadott (támogatott, illetve elutasított) pályázatok

Részletesebben

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században

Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Az információs műveltség fejlesztése A könyvtárak szemléletváltása és feladatai a 21. században Dr. Varga Katalin Miért fontos ez a téma? Az interneten nem azt találjuk meg, amire kíváncsiak vagyunk, hanem

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től Kedvezményes CPT ár Gate 1000x100 + 2*160x600 3x40 kb

ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től Kedvezményes CPT ár Gate 1000x100 + 2*160x600 3x40 kb ujszo.com árjegyzék Érvényes 2015.10.01.-től A szabványos reklámformátumok specifikációja Reklámformátum Heti kedvezményes csomag Megnevezés Méret Méretkorlát Elhelyezés CPT ár Teljes ár Megjelenítések

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

APRÓHIRDETÉS felsőfokon!

APRÓHIRDETÉS felsőfokon! Tisztelt Jövőbeni Megbízó Partnerem! Szeretném megköszönni, hogy érdeklődést mutat szolgáltatásom iránt. Gondolom Ön is tapasztalta, hogy az interneten jelenleg átláthatatlan mennyiségű hirdetési oldal

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Szuper leaderboard. Display hirdetések. A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. MÉRET (PX): 980x100. HETI ÁR: 690 000 Ft

Szuper leaderboard. Display hirdetések. A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. MÉRET (PX): 980x100. HETI ÁR: 690 000 Ft A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. Szuper leaderboard F Főoldali megjelenés 980x100 ÁLLÁSKERESŐKNEK MUNKAADÓKNAK HIRDETÉSFELADÁS BELÉPÉS 690 000 Ft 172 500 Ft ÁLLÁSKERESÉS

Részletesebben

Filyó "Flame" Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló

Filyó Flame Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló 170 169 168 167 166 165 164 163 162 161 160 159 158 157 156 155 T20, T20, DB Ahogy az angolok mondják: Minden kiszálló Big Daddy-je, sok sikert hozzá! T20, T19, DB Az első két darts megcserélhető. T20,

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Nagyméretű banner megjelenések a Lovasok.hu oldalon

Nagyméretű banner megjelenések a Lovasok.hu oldalon Nagyméretű banner megjelenések a Lovasok.hu oldalon a Szuperbanner (728x90 pixel) valamennyi oldal tetején a fejlécben, valamint az Eladó Lovak és a Lovas Piactér találati listáiban jelenik meg. a Roadblock

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010..

DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010.. DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010.. Egészségpénztárak és AXA Piac 60 milliárd bevétel 50 milliárd szolgáltatási kiadás 50 milliárd vagyon Axa 77 milliárdbevétel 6 milliárd szolgáltatási kiadás

Részletesebben

A Ring Cégcsoport médiaajánlata

A Ring Cégcsoport médiaajánlata A Ring Cégcsoport médiaajánlata www.ringcsoport.hu 2012 A Ring Cégcsoport profilja A Ring Cégcsoport (ringcsoport.hu) a hazai piacon egyedülálló, komplex felnőttképzési és oktatási szolgáltatásokat nyújt,

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben