Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum"

Átírás

1 Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

2 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet folytathassanak az őket érdeklő témákban. Mivel a villamos ipar is eléggé nagy területet ölel fel, így a teljesség igénye nélkül a következő pár oldalon részletesebben is bemutatjuk, mely témakörökkel foglalkozik a Villanyszerelő szakmai Fórum. Felülvizsgálók klubja Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokkal kapcsolatos beszélgetések témája. Felülvizsgálatokkal foglalkozó szakemberek beszélnek a mindennapi munkájuk során tapasztaltakról. A mérésekhez használatos célműszerekkel külön fejezett foglalkozik. Szabványismeret Szabványokkal kapcsolatos témák, hiszen a villamos szakembereknek a mindennapi munkájuk során ezeket az előírásokat kell követniük. Erősáram Minden, ami erősáramú villanyszereléssel foglalkozik, ebben a szekcióban található meg a Villanyszerelő Szakmai Fórumon. Gyengeáram Gyengeáramú villanyszerelési technikák és megoldások témája. Alternatív energia rendszerek Házi erőművek segítségével előállított villamos energia témakörével foglalkozik a téma. Ezen rendszerek szerelése és kivitelezése is a villanyszerelők feladata, mint általában a villamos energia továbbításának technikai feltételeinek megvalósítása. Külön szekció foglalkozik az intelligens épületfelügyeleti rendszerekkel a Villanyszerelő Szakmai Fórumon. Ezt azért is tartjuk fontosnak, mert a jövő villanyszerelési technikája egyre inkább a teljes automatizálás irányába mutat. A fórumon a villanyszerelőknek kiváló lehetőségük nyílik ezekkel a technikákkal megismerkedni, melyeket később ajánlhatnak ügyfeleiknek a kivitelezések során.

3 A fórum másik külön szekciója a szakmai továbbképzésekkel foglalkozik. Ezt azért kezeljük kiemelten, mert a villamos szakemberek továbbképzése szintén fontos eleme a szakmai fejlődésüknek. A fórumon lehetőségük nyílik megismerni a legújabb tanfolyamok, konferenciák rendezési helyszíneit és időpontjait. Szakmai érdeklődésüknek megfelelően tudnak választani a különböző tanfolyamok, képzések között. A fórum célközönsége: A villanyszerelő Szakmai Fórum látogatói elsősorban villamos szakemberek és olyan személyek, akik érdeklődnek a villamos energiaellátás, kialakítása, üzemeltetése, javítása iránt. Látogatottság: A látogatottság folyamatosan növekszik, ahogyan egyre ismertebb lesz a fórum az internetező közönség előtt. Jelenlegi a napi látogatószám fő között változik, így a havi látogatások meghaladják a látogatót. Az oldal megtekintések száma felett van egy hónapban. Ebből is látszik, hogy az oldalon elhelyezett banner hirdetések megjelenésének száma nem elhanyagolható. Banner elhelyezésekről bővebben a banner térkép résznél. A fenti grafikon a fórum látogatók számának növekedését mutatja be, a fórum indulása óta. A piros trendvonal szemlélteti az oldal fejlődését és előre vetíti a jövőbeni tendenciát. A médiaajánlatban szereplő látogatószám és egyéb médiaajánlat készültekor aktuális adatokat tartalmazza. statisztikai adatok a

4 Kiknek ajánljuk és miért jó a hirdetés a Villanyszerelő Szakmai Fórumon? Folyamatos jelenléttel a villanyszerelő szakmai fórum támogatói között tudatosíthatja, hogy a hazai villamos iparban aktívan jelenlévő cég. Az adott cég a fórum böngészése közben csupán jelenlétével, tudat alatt is növeli ismertségét a hazai villanyszerelők és villamos szakemberek között, tovább erősítve az adott termék vagy cég hírnevét a hazai piacon. Magyarországi internetes oldalak között vezető szerepet betöltő szakmai fórumon hirdethet, melyet villamos szakemberek látogatnak. A fórumban történő hirdetés a villamos energia iparban érdekelt cégeknek célzottabb, mint az utcai és egyéb webes hirdetések, hiszen a fórum témája és látogató közönsége szintén a villamos iparral foglalkozik. Bármilyen egyedi reklám ötlettel nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot! Banner térkép A Villanyszerelő Szakmai Fórumon az alábbiakban látható hirdetési felületek érhetőek el. Képekkel illusztrálva láthatóak a bannerek elhelyezkedései és méret táblázatai. A banner térképek alatt láthatóak a díjszabások és a bannerek megjelenési helyei. Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a Villanyszerelő Szakmai Fórum elhelyezni kívánt hirdetés megjelenését magyarázat nélkül elutasítsa. (Például sértő tartalom, profilba nem illő termék, ami nem egyeztethető össze a fórum szabályzatával.)

5 Villanyszerelő Szakmai Fórum főoldala. Ezen oldal célja, hogy keretet adjon a fórumnak. A fórumra újonnan érkezők először ezzel a felülettel találkoznak! A főoldalon elhelyezhető banner méretek: 728x90 pixel (1) 120x600 pixel (2) 120x600 pixel (4) Támogatói bannerek 120x120 pixel (3) méretben, melyek segítségével szakmai céges logókat lehet megjeleníteni.

6 A Villanyszerelő Szakmai Fórum fórum felülete. A fórum felhasználói ezen a felületen kommunikálnak egymással a legkülönfélébb szakmai témákkal kapcsolatban. A fórum főoldal felületén a következő banner méretek érhetőek el: 728x90 pixel (1) 120x600 pixel (2) 336x280 (5) 336x280 (6) Fórum támogatói banner: 120x120 pixel (3) Főoldalon és a fórum oldal fő felületén egymás mellett sorakoznak.

7 A fórumon sok téma található, folyamatosan nyíló újak mellett. Mivel minden téma változó hosszúságú, így némelyik egy oldal hosszúságú, míg mások több oldalon keresztül tartó beszélgetéseket tartalmaznak. A fórum téma oldalakon elérhető banner felületek: 728x90 pixel (1) 468x60 pixel (kiemelt hely) (7) 120x600 pixel (2) 336x280 pixel (5) 336x280 pixel (6)

8 A tudásbázisban a felhasználók rendezettebb és tömörebb módon oszthatják meg egymással tudásukat egy szűkebb témával, kifejezéssel kapcsolatban. A tudásbázisban megjelenő banner méretek: 728x90 pixel (1) 120x600 pixel (2) 336x280 pixel (5) 336x280 pixel (6)

9 A Villanyszerelő Szakmai Fórum teszt központ részben, a fórum regisztrált tagjai tehetik próbára tudásukat a legkülönfélébb tesztekkel. Ezen teszteket egy részét a fórum tagjai készítették. Ha valamely cég tesztet készít a villanyszerelő fórumra, akkor az adott tesztnél ingyenesen megjelenítjük a cég logóját. A teszt központban megjelenő banner méretek: 728x90 pixel (1) 336x280 pixel (5) 336x280 pixel (6)

10 Technikai adatok: A fórumon lehetőség van állóképes (jpg, gif, png) és mozgóképes (flash) hirdetések megjelenítésére. Szükség esetén a hirdetések grafikai megjelenítésében segítséget nyújtunk, melyek segítségével optimalizálhatjuk a megjelenést. Anyag leadás: en Bannerek megjelenési helyei: Igény esetén személyre szabható a megjelenési helyszínek a fórum területén. Alapesetben a támogatói bannerek (120x120 pixel) (3) a Villanyszerelő Szakmai Fórum kezdő oldalán és fórum főoldalán jelennek meg. A kezdő oldalon egymás mellett sorba sorakoznak a támogatói bannerek. A fórum főoldalán bal oldalon, egymás alatt találhatóak a támogatói bannerek. Fejléc banner (728x90 pixel) (1) megjelenését tekintve a fórum felső részében található. Megjelenik a kezdőoldalon, fórum összes oldalán és a tudástárban. A fórum és tudástár minden egyes aloldalán megjelenik. Álló banner (120x600 pixel) (2) a fórum bal oldalán jelenik meg. Megjelenik a kezdőoldalon, fórum összes oldalán és a tudástárban. A fórum és tudástár minden egyes aloldalán megjelenik. Lábléc banner (336x280 pixel) (5) (6) alsó részén jelenik meg kettő található egymás mellett. A fórum és tudástár oldalain jelenik meg jelenik meg.

11 Kiemelt banner hely (468x60 pixel) (7) ez a banner típus a fórumon mindig az első és a másik hozzászólás között jelenik meg. A fórum olvasóinak szempontjából ez a banner jelenik meg leginkább a középpontban. Kezdő oldali álló banner (120x600 pixel) (4) a fórum bal oldalán jelenik meg. Ez a banner csak a fórum kezdő oldalán jelenik meg. Közvetlenül a másik álló banner alatt. Díjszabás: A Villanyszerelő Szakmai Fórumon a bannerek időtartam alapú megjelenésűek. A minimum megjelenési időtartam az egy hónap. Banner megnevezése Sorszám banner Megjelenítési ár / hónap térképen Támogatói banner (120x120 pixel) Ft Fejléc banner (728x90 pixel) Ft Álló banner (120x600 pixel) Ft Lábléc banner 1 (336x280 pixel) Ft Lábléc banner 2 (336x280 pixel) Ft Kezdő oldali banner (120x600 pixel) Ft Kiemelt banner hely (468x60 pixel) (7) Ft Az árak áfa nélkül értendőek. Fizetés a számla kézhezvételét követő 14 napon belül. *Felhasználók által készített teszteknél igény szerint megjelenítjük a cég logóját és a teszt leírás részénél szöveges formában is megemlítjük a készítő nevét. Ezen megjelenés ingyenes a Villanyszerelő Szakmai Fórumon.

12 Kedvezmények Megrendelés esetén a következő kedvezményeket biztosítjuk. Egy éves időtartam rendelése esetén az első hónap megjelenése ingyenes. Ajánlatkérés és kapcsolat admin@villanyszerelo.forum.hu Amennyiben telefonon szeretné felvenni a kapcsolatot kollégánkkal, kérjük küldje el elérhetőségét és visszahívjuk.

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T

ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T AZ ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT Az Építésinfo.hu csoport 2008-ban a Szigetelésinfo.hu oldal elindulásával kezdte meg működését, ami a hazai piacon elérhető

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja Médiaajánlat nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja MERt szerkesztőség 3515 Miskolc-Egyetemváros A/1 mfsz. 28-29. Tel.: 46/565-220, fax: 46/565-111/20-90 E-mail:

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat Narancsjuice.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Narancsjuice.hu bemutatkozás 3 A Narancsjuice.hu tartalmi elemei 4 A Narancsjuice.hu strukturális felépítése

Részletesebben

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata

A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata A www.akibic.hu, zsidó programajánló oldal médiaajánlata Bemutatkozás Az akibic.hu oldalt a KIBIC Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége működteti, mely nyilvántartott, tagsággal rendelkező civil szervezet.

Részletesebben

Reklamipar.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat Reklamipar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Reklamipar.hu bemutatkozás 3 A Reklamipar.hu tartalmi elemei 4 A Reklamipar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Médiaajánlat. Szponzorált cikkek és rövidhírek

Médiaajánlat. Szponzorált cikkek és rövidhírek Médiaajánlat Szponzorált cikkek és rövidhírek... 1 Bannerhirdetések díjai / oktatási intézmények... 2 Bannerhirdetések díjai / normál díjszabás... 4 Szponzorált cikkek és rövidhírek A Nyelvvizsga.info

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Menetrendek.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat Menetrendek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Menetrendek.hu bemutatkozás 3 A Menetrendek.hu tartalmi elemei 4 A Menetrendek.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Mandiner médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat Mandiner médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mandiner bemutatkozás 3 A Mandiner tartalmi elemei 4 A Mandiner strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1 MÉDIA ajánlat 2012 www.duen.hu, a kezdõoldal 1999 óta mûködik a weblap, mint a magyar autósport élet vezetõ hírforrása. 3x nyerte el az MNASZ-tõl az ÉV AUTÓS HONLAPJA megtisztelõ elismerést. Több, mint

Részletesebben

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hajraegeszseg.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Geeks.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat Geeks.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Geeks.hu bemutatkozás 3 A Geeks.hu tartalmi elemei 4 A Geeks.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Médiaajánlat. fizetett politikai hirdetés közzétételére

Médiaajánlat. fizetett politikai hirdetés közzétételére Médiaajánlat fizetett politikai hirdetés közzétételére Miért pont a Dehír?* O Debrecenben a hírportál ismertsége 76%-os O csak a megyeszékhelyen közel 170 ezer ember ismeri O a teljes olvasottsága a lapnak

Részletesebben

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat Alkotokboltja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alkotokboltja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Babybooz.com médiaajánlat

Babybooz.com médiaajánlat Babybooz.com médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Babybooz.com bemutatkozás 3 A Babybooz.com tartalmi elemei 4 A Babybooz.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál Média ajánlat SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál www.sg.hu A Gmedia online sales house- ról: Az GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban levő társaság. A

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ingatlan.com ingatlanmagazin.com köpönyeg.hu utcakereső.hu településkereső.hu linkcenter.hu blogol.hu

ingatlan.com ingatlanmagazin.com köpönyeg.hu utcakereső.hu településkereső.hu linkcenter.hu blogol.hu ingatlan.com ingatlanmagazin.com köpönyeg.hu településkereső.hu linkcenter.hu blogol.hu www.utcakereso.hu www.telepuleskereso.hu információk www.utcakereso.hu Az története Az utcakereső Magyarország egyik

Részletesebben

Trollfesz.hu médiaajánlat

Trollfesz.hu médiaajánlat Trollfesz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Trollfesz.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Trollfesz.hu-n

Részletesebben

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat Tartalom 1. Sportxmédia - NB1.HU bemutatkozás 2. Az NB1.HU tartalmi elemei 3. Az NB1.HU strukturális felépítése 4. Látogatottsági és demográfiai adatok 5. Hirdetési formátumok 6. Hirdetési helyek az NB1.HU-n

Részletesebben

Topauto.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat Topauto.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topauto.hu bemutatkozás 3 A Topauto.hu tartalmi elemei 4 A Topauto.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat 2009 Tartalom 3 Bemutatkozás 4 Kinek szól a WEBBeteg? 5 A portál tartalma 6 Tartalmi elemek, alkalmazások

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Prherald.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat Prherald.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Prherald.hu bemutatkozás 3 A Prherald.hu tartalmi elemei 4 A Prherald.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai 576.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 576.hu bemutatkozás 3 576.hu tartalmi elemei 4 Az 576.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Russmedia Hírportálok. Médiaajánlat

Russmedia Hírportálok. Médiaajánlat Russmedia Hírportálok Médiaajánlat Valós látogató Látogatás Oldalletöltés Havi átlag Heti átlag Napi átlag 317 979 3 090 254 28 685 224 143 935 705 505 6 515 018 101 898 68 274 945 493 férfi nő 49% 51%

Részletesebben

A képalkotás világa - Képalkotó diagnosztikai szakmai portál M é d i a a j á n l a t 2008-2009 A modern radiológiának a kommunikációban is élnie kell az internet adta lehetőségekkel. Portálunk többmint

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Marmalade.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat Marmalade.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Marmalade.hu bemutatkozás 3 Marmalade.hu tartalmi elemei 4 A Marmalade.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online MindenegybenBlog Médiaajánlat online 2015 Napi és heti látogatottság A portál látogatottságáról a Google Analytics mérései biztosítanak auditált adatokat. A www.mindenegybenblog.hu népszerűségének dinamikáját

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től Az idén 10 éves www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett

Részletesebben

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mediajogfigyelo.hu bemutatkozás 3 A mediajogfigyelo.hu tartalmi elemei 4 A mediajogfigyelo.hu strukturális

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. BEMUTATKOZÁS A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak a gyermekgyógyászati, gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította

Részletesebben

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséges Bemutatkozás életmóddal foglalkozó tartalmakat és szolgáltatásokat, a klasszikus orvoslás követelményei

Részletesebben

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport MÉDIAAJÁNLAT 2014 i Tények, adatok A megújult mno.hu hírportál, a Magyar Nemzet Online, a Hír TV Online és a Lánchíd Rádió Online hírei mellett a Magyar Nemzet napilap egyes híreinek biztosít internetes

Részletesebben

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat ARCULATTERVEZÉS tervezési árlista Az ARCULATTERVEZÉS abban jelent többet az egyszerű Logótervezésnél, hogy az elkészített logót egy, hozzá és a céghez illeszkedő grafikai környezettel is felruházzuk meghatározva

Részletesebben

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat Mindenkilapja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindenkilapja.hu bemutatkozás 3 A Mindenkilapja.hu tartalmi elemei 4 A Mindenkilapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Alternativenergia.hu médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat Alternativenergia.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alternativenergia.hu bemutatkozás 3 Az Alternativenergia.hu tartalmi elemei 4 Az Alternativenergia.hu

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től.

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től. nl at aj á ia éd m HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes 2018. augusztus 15-től. FELÜLET NEVE MEGJELENÉS HELYE MÉRET FŐOLDALI POZÍCIÓK NETTÓ ÁR (Ft) hét BRUTTÓ ÁR (Ft) (27% áfát tartalmaz) hét Fejléc banner főoldalon

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Talalkapont.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat Talalkapont.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Talalkapont.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1 Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1 E-mail: titkarsag@quality-mmt.hu, Honlap: www.quality-mmt.hu A (röviden: MMT) a minőség

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

MiNők.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat MiNők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 MiNők.hu bemutatkozás 3 A MiNők.hu tartalmi elemei 4 A MiNők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben