Az Online Controller KKRP01A. Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Online Controller KKRP01A. Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát:"

Átírás

1 Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát: Szabályozási lehetőség LAN-on keresztül Szabályozás Interneten keresztül PC vagy okostelefon segítségével értesítés Az Online Controller Planner(tervező) funkció egyszerű programozási lehetőség, arra, hogy pontosan mikor és mit csináljon a berendezés Csoportos vezérlési lehetőség több Split beltéri egység esetén Váltás és tartalék gép üzemmód (redundancia) technikai alkalmazások esetén Érintőképernyős vagy egyszerűsített fali szabályozó SNMP protokoll támogatás IT és Telecom alkalmazások számára S21 csatlakozóval NEM rendelkező beltérikhez NEM csatlakoztatható Online Controller, még KRP980A1 kiegészítő adapterrel sem! csatlakoztatható... nem csatlakoztatható FTXN-L9 FTX-JV FTX-GV CTXS-K, FTXS 20~25 K FTXS K FTXS-G FTXG-J FTXR-E FVXG-K FVXS-F FLXS-B

2 Szabályozás Local Area Network-ön (LAN) keresztül: Hozzáférést ad a berendezés szinte mindegyik funkciójához az ugyanarra a hálózatra csatlakozó PC-n, okostelefononvagy táblagépen keresztül (Internet hozzáférés nem szükséges, felhasználó regisztrálása szükséges- no account set-up) Hogyan működik? Az Online Controllernekvan egy beépített weblapja, amihez hozzáférhet, ha csatlakozik ugyanabba a hálózatba (pl.: az otthoni hálózata). A web oldal úgy lett kialakítva, hogy még egy kisméretű okostelefonképernyőjén is átlátható legyen.

3 Szabályozás Interneten keresztül és/vagy iphone / ipod / ipad segítségével: Hozzáférés a légkondicionáló berendezéshez bárhonnan a világon Interneten keresztül: Bekapcsolhatja a készüléket bárhonnan, így hazaérve kellemes, hűvös otthon várja Biztonság Figyelmezteti ben, ha valamilyen hiba lépne fel Kényelem Nem kell keresgélnie a vezeték nélküli távirányítót, ha a kutya elvitte és elásta az udvarban Hogyan működik? Az Online Controllerkapcsolatot létesít a hálózata és az onlinecontroller.euszerverek között. Az iphonealkalmazás ill. az Internetes vezérlés ezután a weblap segítségével történik. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia semmilyen bonyolult beállítás miatt a routerrel(mint például: portforwarding, dinamikus DNS vagy más egyebek, amelyek egyébként szükségesek lennének). Csak egy fiók létrehozása szükséges (ingyenes) a ahol regisztrálják az ÖnOnline Controllerének MAC címét.

4 Csoportos vezérlési lehetőség több Split beltéri egység esetén: Parancsot küld egy berendezésnek (vezeték nélküli, vezetékes szabályozón vagy Online Controlleresfunkciókon keresztül), ami lemásolható az összes többi berendezésre a csoportban (30 db-ig). Lehetséges, hogy kiválassza melyik egységek vannak egy csoportban, és a fennmaradók közül melyek egyedileg vezérelhetők. Hasznos lehet nagy térben lévő alkalmazásokhoz Hogyan működik? Mindegyik beltéri egységnek szüksége van a saját Online Controllerkiegészítőjére (), amelyek ugyanarra a hálózatra vannak csatlakoztatva. Ha LAN-on keresztül szeretne szabályozni vagy nem szükséges Internet kapcsolat, akkor a kapcsolódás megoldható egyszerű hálózati hub-onkeresztül (egyike a legolcsóbb ill. a legegyszerűbb hálózati elemeknek). Egy PC szükséges a szabályozók beállításához egy Master-ként, a többi pedig Slave-ként.

5 Váltás és Tartalék gép üzemmód technológiai alkalmazásokhoz: Egy tartozék a csoportos szabályozási funkcióhoz megoldás a technológiai (IT) alkalmazásokhoz. ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 24 C Be lehet állítani egy tartalék egységet egy csoporton belül. Ez az egység készenléti üzemmódban működik majd (magasabb beállítási ponton üzemel beállítható, hogy mennyivel magasabban). Ha a kapacitás nem elegendő és a levegő hőmérséklete emelkedik, a tartalék egység automatikusan elkezd hűteni, amíg a levegő hőmérséklete eléri a beállított hőmérsékleti pontot Ha egy másik készülék meghibásodik, a tartalék egység beállított pontja automatikusan egy alapszintre vált, így helyettesítve a meghibásodott egységet TARTALÉK Ha nem fordul elő probléma a beállított ideig (pl.: 24 óráig), automatikusan a csoport egy másik egysége veszi át a tartalék egység szerepét, annak érdekében, hogy egyensúlyban legyenek az üzemidők - VÁLTÁS VÁLTÁS TARTALÉK ON, Hőm.= 24 C ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 22 C HIBA ON, Hőm.= 22 C HIBA ON, Hőm.= 22 C

6 SNMP protokoll támogatás IT és Telecom alkalmazásokhoz A technológiai alkalmazások funkcionalitásának egy további növelési lehetősége, az SNMP protokoll támogatása. SNMP = Simple Network Management Protocol Ez egy protokoll az informatikai és a távközlési iparban, a hálózati eszközök felügyeletére (pl.: routerek, switchek, ), hogy biztosítsák a maximum up-time -ot, és meghibásodás esetén a lehető leggyorsabb reagálást. Az Online Controller támogatja az SNMP Agent funkciót, és így képes jelenteni a hálózati felügyeleti központnak a légkondicionáló állapotáról (pl.: abban az esetben, ha egy informatikai helyiséget hűt). A műszaki menedzser értesítést kap a légkondicionáló meghibásodásáról ugyanazon a rendszeren keresztül, amin keresztül az informatikai értesítéseket kapja (IT).

7 Telepítés és kapcsolás Csatlakozó kábel (1.3m) S21 Ügyfél routerjevagy integrált router- ADSL/Kábel modemje CAT5 hálózati kábel (meglévő) Telepítés 1: LAN-on keresztül Lehetővé teszi a szabályozást LAN-on keresztül (helyi hálózat): A telepítéshez szinte semmilyen informatikai tudás nem szükséges, ha az alábbiak érvényesek a router beállításaira DHCP engedélyezett (automatikus IP-cím) Nincs MAC-cím szűrő Ha a LAN hálózat csatlakozik az Internetre (normál otthoni hálózat Internettel ADSL/Kábelen keresztül) Lehetséges automatikus szabályozás a vagy iphone/ipod/ipadalkalmazáson keresztül. (Először regisztrálni kell a web oldalon az Online Controller-hez való csatlakozáshoz) A berendezés(ek) szabályozásához LAN-on keresztül és/vagy a csoportos vezérlés beállításához az egyiknek meg kell tudnia az Online ControllerIP címét, amit a routeradott neki. Ez megtalálható a router adminisztrációs web oldalán vagy a oldalon, amint az Online Controller regisztrálva lett.

8 Telepítés és kapcsolás Telepítés 2: Vezeték nélküli LAN (WIFI) S21 KKRPW01A CAT5 hálózati kábel egy csatlakozási ponttal (meglévő) Egy külső, vezeték nélküli pontot külön kell megvásárolni (Asus WL-330g, Netgear WNCE 2001, Tenda W150m) A hozzáférési pont az Online Controller-rőlkapja a betápot, ehhez szükséges a KKRPW01Akiegészítő. Ellenkező esetben a hozzáférési pont más eszköztől kell, hogy kapja a betápot. Ez a telepítés több informatikai ismeretet igényel, mert a vezeték nélküli LAN hálózatok általában jelszóval és/vagy MAC-címszűrővel védettek. Éppen ezért először csatlakoztatni kell a számítógépet a hozzáférési ponthoz és beállítani, hogy hozzáférjen az ügyfél WIFI-jéhez. Ha a LAN hálózat csatlakozik az Internetre (normál otthoni hálózat Internettel ADSL/Kábelen keresztül) Ügyfél routerjevagy integrált router- ADSL/Kábel modemje Szabályozni a oldalon vagy iphone/ipod/ipad alkalmazáson keresztül lehetséges

9 Telepítés és kapcsolás S21 Telepítés 3: Csak csoportos vezérlésre Ha csak csoportos vezérlésre van szükség (csoportos vezérlés/tartalék gép és váltás), a lehető legolcsóbb megoldás ha egy hálózati hubothasznál (elérhetőek a legolcsóbb hálózati elemek) Csatlakozó kábel (1.3m) A csoportos vezérlés természetesen az előző kettő telepítési típusnál is elérhető. Hálózati hub Számítógép szükséges a kezdeti beállításokhoz Minden beltéri egységnek rendelkeznie kell a saját kiegészítővel Internetről ill. iphonealkalmazás segítségével történő szabályozás ennél a beállításnál nem lehetséges Egy kis informatikai tudás szükséges az üzembe helyezéshez A számítógépet fix IP címre kell beállítani : és az alhálózati maszkot pedig: Először csak egy Online Controllertkell bekapcsolni (vagy csatlakoztatni a hub-ra), csatlakoztatva (gyári IP cím: ) megváltozik az IP címe (pl.: re) Aztán a következő Online Controllertkell bekapcsolni/csatlakoztatni és konfigurálni egy másik IP címre (pl.: ) Stb.

10 Kiegészítők Ha a mellékelt 1,3 m hosszú S21-re csatlakozó kábel nem elég hosszú, akkor lehetséges meghosszabbítani a KKRPM01AKülső szerelő készlettel. A hosszabbító kábelt egyénileg kell biztosítani a kívánt hosszúság alapján. 20 m-ig(utp/ftp 24 AWG csak 5 eres ) 40 m-ig(utp/ftp 24 AWG 8 eres full) 150 m-ig(nyy 5x1,5) S21 A WIFI betápkábel KKRPW01Alelérhetővéteszi a felsorolt vezeték nélküli hozzáférési pontoknak a betápotmagától az Online Controllertől, ezáltal elkerülhetőek a további betápvezetékek a légkondicionáló berendezéshez. A WiFibetápkábel az Online ControllerModbusáthasználja áramforrásként és egy USB aljzatba vezeti azt. Azonban, a Modbusáramforrás által biztosított feszültség jóval nagyobb, mint amekkorát az USB szabvány megenged (12 V és 5 V). A felsorolt vezeték nélküli pontok képesek ezzel a magasabb feszültséggel is dolgozni, viszont, ha egy másfajta hozzáférési pontot használ, kérem először ellenőrizze a tápegységét.

11 Kiegészítők AKBRC01AÉrintőképernyős LCD fali szabályozó a BRC944 vezetékes szabályozó egy high-techalternatívája. Ez egy kék háttérvilágítással rendelkező érintőképernyős szabályozó, amely biztosítja az alapvető funkciók vezérlését. (Speciális funkciók, mint például az időzítő és az UruruSararapárásító funkciója nem szabályozható ezen keresztül ). S21 Modbuskommunikációs kábel, a 4-eres kábel nem tartozék (max1200 m) AKBRCS01AEgyszerűsített fali szabályozó megfelelő szabályozási megoldás például kereskedelmi alkalmazásokhoz, ahol korlátozott funkciók állnak a végfelhasználók rendelkezésére. Például: a végfelhasználó nem látja a tényleges beállított hőmérsékleti pontot, de tud választani, ha hidegebbet vagy melegebb levegőt szeretne. Üzembe helyezés során meghatározható egy tartomány, amelyen belül a végfelhasználó szabályozhat. Ugyanúgy csatlakozik, mint az Érintőképernyős fali szabályozó.

12 Mi szükséges az Internetes szabályozáshoz? Az Internetes szabályozás (egy fiók a oldalon) a telepítővel állítható be: az üzembehelyező, a végfelhasználó vagy a Daikinmunkatársai által. Bármely esetben a következők szükségesek. 1. Az Online Controllernekmuszáj Internet kapcsolatot biztosítani. Ezt ellenőrizheti, úgy, hogy csatlakozik a helyi hálózatra (LAN). 2. Tudnia kell az Online ControllerMac címét. 3. cím, amit felhasználó névként kell használnia oldalon és jelszót ill. elfelejtett jelszót küldeni 4. A berendezés földrajzi helye (opció) a helyi időjárás előrejelzés eléréséhez, amely megjelenik, amikor az Internetes szabályozást igénybe veszi.

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt 02 Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt A Daikin új szabályozási megoldást kínál az otthoni beltéri egységek fő funkcióinak monitorozására és vezérlésére. A rendszer végfelhasználó-barát

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre:

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre: Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A leírás a v5.x modul verziókhoz

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! 2. Ellenőrizze, hogy a modul engedélyezve van-e: Szekció [382] Opció 5 (alternatív kommunikátor) BE.

Tisztelt Telepítő! 2. Ellenőrizze, hogy a modul engedélyezve van-e: Szekció [382] Opció 5 (alternatív kommunikátor) BE. Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A modul verziószámának

Részletesebben

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt.

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. TP-Link TL-WR740N TP-Link TL-WR740N Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják hívását: Technikai

Részletesebben

TECHNICOLOR TC cable-wifi gateway

TECHNICOLOR TC cable-wifi gateway TECHNICOLOR TC7200.20 cable-wifi gateway A következő rövid leírásban bemutatásra kerül a Technicolor TC7200.20 típusú wifi kábelmodem előfizetői végpontra történő telepítésének lépései. Doboz tartalma:

Részletesebben

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 5x vagy Netscape Navigator 4x) beállítható. DI-604 Express EtherNetwork Szélessávú Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a routert

Részletesebben

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát

DWL-700AP. Előfeltételek. Ellenőrizze a doboz tartalmát Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható DWL-700AP D-Link Air TM Vezeték nélküli Hozzáférési pont Előfeltételek A DWL-700AP beállításához

Részletesebben

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt

Internetkonfigurációs követelmények. A számítógép konfigurálása. Beállítások Windows XP alatt Internetkonfigurációs követelmények Annak érdekében, hogy csatlakoztatni tudja a Hozzáférési Pontját a Hozzáférési Pont Kezelőhöz, a következő konfigurációs paramétereket kell beállítania a számítógépe

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz

DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. DI-624+ AirPlus G+ 2,4GHz Vezeték nélküli Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

Szobai kezelő egység zónákhoz

Szobai kezelő egység zónákhoz 2 72 Szobai kezelő egység zónákhoz RRV817 szabályozóhoz QAW810 Digitális szobai kezelő egység üzembe helyezői és végfelhasználói beállításokhoz RRV817 hőmérséklet szabályozó központi egységhez padlófűtési

Részletesebben

Uponor Smatrix Wave. Uponor Smatrix Wave szabályzó szett X-165+I-167

Uponor Smatrix Wave. Uponor Smatrix Wave szabályzó szett X-165+I-167 Az Smatrix Wave szabályozó rendszer automatikus beszabályozási technológiát és egyéb energiahatékonysági funkciókat foglal magában felületfűtési és hűtési rendszerekhez. A Wave lehetővé teszi a távvezérlést

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Telepítés. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus

Telepítés. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus Telepítés N300 WiFi erősítő EX2700 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

DAIKINSPLITPORTFÓLIÓ. 2015 Split portfólió

DAIKINSPLITPORTFÓLIÓ. 2015 Split portfólió DAIKINSPLITPORTFÓLIÓ 2015 1 JELMAGYARÁZAT Energihatékonysági besorolás 20 Hangnyomás szint Csendes üzemmódban (db(a)) WLAN adapter - Mobil applikációs alkalmazáshoz P RX K RXL M fűtésre optimalizált M

Részletesebben

BajaWebNet hálózatfeladat Egy kisvállalat hálózatának tervezésével bízták meg. A kisvállalatnak jelenleg Baján, Egerben és Szolnokon vannak irodaépületei, ahol vezetékes, illetve vezeték nélküli hálózati

Részletesebben

Hálózati alapismeretek

Hálózati alapismeretek Hálózati alapismeretek 1. Mi a hálózat? Az egymással összekapcsolt számítógépeket számítógép-hálózatnak nevezzük. (minimum 2 db gép) 2. A hálózatok feladatai: a. Lehetővé tenni az adatok és programok közös

Részletesebben

i-gondnok ház automatizálási rendszer

i-gondnok ház automatizálási rendszer RF elektronik INCOMP i-gondnok ház automatizálási rendszer RLAN3 Rádiós illesztő Kezelési útmutató Az RLAN3 rádiós illesztő készülék egy olyan kompakt eszköz, mely alkalmas helyi, Ethernet hálózati, illetve

Részletesebben

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Gyors Elindulási Útmutató

Gyors Elindulási Útmutató Gyors Elindulási Útmutató 802.11b/g/n PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 3/2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK IP-cím http ://192.168.1.2 Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz I BEÁLLÍTÁS Videorögzítőkhöz Kérjük olvassa át figyelmesen ezt az útmutatót a készülék használata előtt és tartsa meg jövőben felhasználás céljára. Fenntartjuk a jogot a kézikönyv tartalmának bármikor

Részletesebben

NMT szivattyú csatlakoztatása számítógéphez vagy helyi LAN hálózathoz

NMT szivattyú csatlakoztatása számítógéphez vagy helyi LAN hálózathoz NMT szivattyú csatlakoztatása számítógéphez vagy helyi LAN hálózathoz Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet

Részletesebben

További részletes tájékoztatásért lásd: System Administration Guide (Rendszeradminisztrátori útmutató).

További részletes tájékoztatásért lásd: System Administration Guide (Rendszeradminisztrátori útmutató). Gyorsútmutató a hálózati beállításokhoz XE3023HU0-2 Jelen útmutató a következőkhöz tartalmaz információkat: Gyorsútmutató a hálózati beállításokhoz (DHCP) a következő oldalon: 1 Gyorsútmutató a hálózati

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a következő webhelyen:

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Tartalomjegyzék 1. Hardver telepítése... 1 2. Számítógép beállításai... 2 3. Bejelentkezés... 4 4. Modem beállítások...

Részletesebben

AC1750 intelligens WiFi router

AC1750 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

Szoftver telepítési útmutató

Szoftver telepítési útmutató Szoftver telepítési útmutató Ez a kézikönyv leírja, hogyan telepítse a szoftvert USB- vagy hálózati kapcsolaton keresztül. Az SP 200/200S/203S/203SF/204SF modellek hálózati kapcsolattal nem rendelkeznek.

Részletesebben

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva.

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva. NPS-520 MFP nyomtatókiszolgáló Rövid kezelési útmutató Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1 Copyright 2007. Minden jog fenntartva. Áttekintés Az NPS-520 nyomtatókiszolgáló egy Ethernet porttal és egy USB (v2.0)

Részletesebben

HÁLÓZATI ISMERETEK GNS 3

HÁLÓZATI ISMERETEK GNS 3 HÁLÓZATI ISMERETEK GNS 3 Tartalomjegyzék Csatlakozás az internetre Hálózati eszközök Bináris számrendszer IP-cím Hálózati berendezések IP hierarchia Hálózati hierarchia Alhálózatok Topológiák Hálózatok

Részletesebben

Modem és helyi hálózat

Modem és helyi hálózat Modem és helyi hálózat Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1 A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz Figyelem: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh telepítési útmutató 09-2012 / v2.0 0 KEZDŐ LÉPÉSEK A termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a csomagból semmi sem hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval,

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató 2-8 Ez az útmutató minden 48.50.72.79 és feletti firmware verzióval rendelkező PnV kameránál alkalmazható. Korábbi verzióknál is működni fog, de

Részletesebben

Szoftver-telepítési útmutató

Szoftver-telepítési útmutató Szoftver-telepítési útmutató Ez a kézikönyv leírja, hogyan telepítse a szoftvert USB- vagy hálózati kapcsolaton keresztül. Az SP 200/200S/203S/203SF/204SF modellek hálózati kapcsolattal nem rendelkeznek.

Részletesebben

3. Generációs WIFI Midea SK

3. Generációs WIFI Midea SK 3. Generációs WIFI Midea SK 102 2017.06.15. Áttekintés Koncepció Mód Felépítés Távirányítási Mód Okostelefon / IPad Router Wi-Fi Adapter Felhő alapú szerver és Internet Ovális matt, érdes tapintású Adapter

Részletesebben

15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése

15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése 15.5.1 Laborgyakorlat: Egy vezeték nélküli NIC beszerelése Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot, és végezd el a lépéseit! A laborgyakorlat során egy vezeték nélküli hálózati kártya beszerelését és

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2220 Vezetéknélküli Hozzáférési Pont 1. A csomag tartalma Vezetéknélküli PoE adapter Ethernet kábel Kézikönyv 2. LED jelzések és gombok leírása LED PWR Turbo WPS LAN Szín Zöld

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Thomson Speedtouch 780WL

Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a Thomson Speedtouch 780WL eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják

Részletesebben

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com NWA1100 Rövid kezelési útmutató 802.11g Üzleti WLAN access pont Firmware v1.00 1. kiadás, 2009/12 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK IP-cím: http://192.168.1.2 Jelszó: 1234 www.zyxel.com Copyright 2009

Részletesebben

-10% április 30-ig! Akció

-10% április 30-ig! Akció construma Akció! -10% április 30-ig! Akció 2012 URURU-SARARA A komplett légkondícionáló csúcskategória Hûtés, fûtés, pásítás, pátlanítás, szellõzés 3D légszállítás URURU pásítás SARARA pátlanítás Légtisztítás

Részletesebben

ALTEAS One ARISTON NET

ALTEAS One ARISTON NET ACTIVATION PROCEDURE ALTEAS One ARISTON NET QUICK-START GUIDE HOT WATER I HEATING I RENEWABLE I AIR CONDITIONING / 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Köszönjük, hogy az Ariston Netet választotta. Ez az Ariston által

Részletesebben

DI-624 AirPlus Xtereme G 2.4GHz Vezeték nélküli Router. Ethernet (Egyenes) kábel. 5V 2.5A váltóáram adapter

DI-624 AirPlus Xtereme G 2.4GHz Vezeték nélküli Router. Ethernet (Egyenes) kábel. 5V 2.5A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. Előfeltételek 1. Amennyiben a nagy sebességű Internet számítógépek közti megosztására

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Vodafone DSL Easy Box beállítása

Vodafone DSL Easy Box beállítása A böngészőt indítsd el és a címhez írd be a következőt: http://192.168.2.1/ A felületen a jobb felső sarokban át lehet váltani a nyelvet angolra (alapértelmezett nyelv a német). 1 Ha minden sikeres, akkor

Részletesebben

NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság

NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 240 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya:

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01 WIFI ADAPTOR Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! FI-WIFI-USB-01_150425 1 TARTALOM

Részletesebben

A csomag tartalma. N300 vezeték nélküli ADSL2+ modem útválasztó DGN2200Bv4 telepítési útmutató

A csomag tartalma. N300 vezeték nélküli ADSL2+ modem útválasztó DGN2200Bv4 telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

6.óra Hálózatok Hálózat - Egyedi számítógépek fizikai összekötésével kapott rendszer. A hálózat működését egy speciális operációs rendszer irányítja.

6.óra Hálózatok Hálózat - Egyedi számítógépek fizikai összekötésével kapott rendszer. A hálózat működését egy speciális operációs rendszer irányítja. 6.óra Hálózatok Hálózat - Egyedi számítógépek fizikai összekötésével kapott rendszer. A hálózat működését egy speciális operációs rendszer irányítja. Csoportosítás kiterjedés szerint PAN (Personal Area

Részletesebben

Thermo-BP Víz, Csőtörés, Elárasztás érzékelő Rendszer

Thermo-BP Víz, Csőtörés, Elárasztás érzékelő Rendszer Thermo-BP Víz, Csőtörés, Elárasztás érzékelő Rendszer Sokszor előfordul az a probléma, hogy a magára hagyott mosógép, mosogatógép vagy bármilyen a vezetékes vízhálózatra csatlakoztatott eszköz csőtörés

Részletesebben

Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató

Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén,

Részletesebben

XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató

XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén,

Részletesebben

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Русский Suomi Norsk Dansk Polski Čeština Svenska A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a kézikönyvet, és tartsa könnyen hozzáférhető helyen.

Részletesebben

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával... Prémium funkciók Tartalom USB-eszköz megosztása a hálózaton...3 USB-nyomtató megosztása...5 Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...6 A NETGEAR genie alkalmazás...8 2 USB-eszköz

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN irprint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

Jungfrau WiFi APP_IB_DB68-03588A_HU.indd 1 2012-11-21 11:59:11

Jungfrau WiFi APP_IB_DB68-03588A_HU.indd 1 2012-11-21 11:59:11 Jungfrau WiFi APP_IB_DB68-03588A_HU.indd 1 2012-11-21 11:59:11 A SMART légkondicionáló hálózat tulajdonságai Kényelmes vezérlés okostelefonról a Smart A/C alkalmazással! A Smart A/C alkalmazás segítségével

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben)

Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben) Helyi (otthoni) hálózat kialakítása (Windows rendszerben) Manapság nem ritka, hogy egy-egy családban akár több számítógép is van. Van egy a gyerekeknek a tanulásra (játszásra) van egy a család felnőtt

Részletesebben

ROUTER beállítás otthon

ROUTER beállítás otthon ROUTER beállítás otthon 1 Tartalom TP LINK router internet kapcsolatának beállítása... 3 WI-FI beállítás... 5 LinkSys router internet kapcsolatának beállítása... 6 WI-FI beállítás... 8 2 TP LINK router

Részletesebben

IP Thermo. IP Thermo 25,2 C 27,01 C 51,5 % Netről vezérelhető intelligens klíma-felügyeleti rendszer

IP Thermo. IP Thermo 25,2 C 27,01 C 51,5 % Netről vezérelhető intelligens klíma-felügyeleti rendszer 27,01 C 51,5 % 25,2 C Automatikus mérés, dokumentálás, riasztás, beavatkozás Hő: 25,2 C Pára: 45 % Nyomás: 1013,4 kpa Légseb.: 0 m/s Vízbetörés: 0 Szivattyú: KI Gázkazán: BE IP Thermo Netről vezérelhető

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Premier Elite ComWifi

Premier Elite ComWifi Premier Elite ComWifi Telepítési leírás kivonat az eredeti INS644 leírásból TARTALOM Kompatibilis Texecom központok:... 2 1. A ComWiFi modulról... 2 A ComWifi panel... 2 2. Telepítés... 3 Első indítás...

Részletesebben

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu PROCONTROL Proxer 6 RFID Proximity kártyaolvasó Verzió: 2.0 2012. Létrehozás dátuma: 2012.08.07 18:42 1. oldal, összesen: 5 A Proxer6 egy proximity kártyaolvasó, ami RFID kártyák és transzponderek (egyéb

Részletesebben

A belső hálózat konfigurálása

A belső hálózat konfigurálása DHCP A belső hálózat konfigurálása Hozzuk létre a virtuális belső hálózatunkat. Szerver (Windows 2012) SWITCH Kliens gép (Windows 7) Hálózati kártya (LAN1) Hálózati kártya (LAN1) Állítsunk be egy lan1

Részletesebben

Lakossági légkondicionálás

Lakossági légkondicionálás Lakossági légkondicionálás Termékkatalógus 2014 www.daikin.hu INTELLIGENS SZEM Az Intelligens szem energiát segít megtakarítani azáltal, hogy megmondja a légkondícionáló egységnek, hogy mikor üres a helyiség

Részletesebben

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz Figyelmeztetés: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető helyen

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

Gyorskalauz. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus

Gyorskalauz. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus Gyorskalauz N300 WiFi erősítő WN3000RPv3 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

Gyorskalauz. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus

Gyorskalauz. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus Gyorskalauz N300 WiFi erősítő EX2700 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben