JEGYZŐKÖNYV. 107/2014. (X.27.) számú határozata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. 107/2014. (X.27.) számú határozata"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Váci Mihály termében, a Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság október 27-én tartott nyílt üléséről. Jelen vannak: 6 fő bizottsági tag, napirendi pontok előadói és a meghívottak (jelenléti ív mellékelve) Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Köszönti a Bizottság tagjait, a napirendi pontok előadóit. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Szavazásra bocsátja a napirend-tervezetet. Megállapítja, hogya Bizottság 6 fővel határozatképes. l./napirend: Előterjesztés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012.( ) számú határozatának módosítására Előadó : Dr. Kovács Ferenc polgármester Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Az előterjesztőnek van szóbeli kiegészítése? Dr. Kovács Ádám: (közbeszerzési referens) Köszönjük Elnök Úr, nincsen. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdés van e valakinek? Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) A közbeszerzési törvény hatálya alá nem tartozó esetekben, melyeket a Kbt. 9 -a felsorol, erre vonatkozóan az önkormányzatnak van egy beszerzési szabályzata. Egy kivételt léptetünk életbe a pénzügyek illetve a kölcsönök tekintetében. így már nem szükséges három gazdasági szereplőt meghívni, mert ez nagyon megnehezíti az eljárást. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdés van e valakinek? Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő határozatot hozták meg: bizottsági tag van jelen, akik 5 igen szavazattal és 1 tartózkodással a következő 107/2014. (X.27.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012.( ) számú határozatának módosítására A Bizottság egyetért az előterjesztés Közgyűlés elé terjesztésével és 5 igen szavazattal és 1 tartózkodással elfogadásra javasolja a határozat-tervezetet.

2 2 2./napirend: Előterjesztés Nyíregyháza Megyei Jogú Város EU költségvetési időszakra tervezett projekt csomagjainak jóváhagyására Előadó : Hagymási Gyula pályázatkezelési referatúravezető Pató István városfejlesztési és városüzemeltetési osztályvezető Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Szóbeli kiegészítése van az előterjesztőnek? Hagymási Gyula: (pályázatkezelési referatúra vezető) Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Bizottság. Annyival szeretném kiegészíteni, hogy ezt a programcsomagot 1 éves szakértői munka előzte meg. Ez még egy program lista, a projektek ezt követően kerülnek kidolgozásra. Ez egy általánosabb része a szakértői anyagnak. Amit a Városstratégiai Bizottság egy korábbi ülésén jóváhagyott. Az előterjesztésben egy elírás történt, a Városstratégiai Bizottság ülésének időpontja szeptember 10.- én volt, nem pedig az október 10.-én. Ezt az elírást javítani fogjuk. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdése, véleménye van e valakinek? Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 108/2014. (X.27.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város EU költségvetési időszakra tervezett projekt csomagjainak jóváhagyására A Bizottság egyetért az előterjesztés javasolja a határozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra 3./napirend: Előterjesztés a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 46/2012. (XII. 14.) önkormányzati rendelet módosítására Előadó: Dr. Krizsai Anita szociális és köznevelési osztályvezető Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Van kiegészítése az előterjesztőnek? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Köszönöm Elnök Úr, nincsen. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Ebben az előterjesztésben a nyugdíjasok karácsonyi ajándékozásáról van szó. Ez sok problémát okozott. És most minden 65 év feletti nyugdíjas fog kapni?

3 3 Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Igen. Főleg a sok lakcím pontatlanság okozott problémát, ezért javasoljuk most azt, hogy valamennyi 65 év feletti nyugdíjas részesüljön ebben. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) És a Nyugdíjfolyósítótól kéritek el a listát? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Igen. Halkóné Dr. Rudolf Éva: (bizottság tag) Ez kisebb összegű lesz most igaz? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Igen, most kisebb összegű lesz. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdése, véleménye van valakinek? Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Amennyiben nincs, akkor szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 109/2014. (X.27.) számú határozata a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 46/2012. (XII. 14.) önkormányzati rendelet módosítására A Bizottság egyetért az előterjesztés javasolja a rendelet-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra 4./napirend: Előterjesztés a Nyíregyházi Gyermekjóléti Központ Alapító Okiratának módosítására Előadó : Dr. Krizsa i Anita szociális és köznevelési osztályvezető Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Az előterjesztő szeretne kiegészítést tenni? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Köszönöm szépen nem. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Visszaköltözik a Gyermekjóléti Központ a Tokaji út 3. szám alá, a szokásos hatósági eljárást kell lefolytatni, és az alapító okiratot módosítani kell. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdés, hozzászólás van valakinek? Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg:

4 4 110/2014. (X.27.) számú határozata a Nyíregyházi Gyermekjóléti Központ Alapító Okiratának módosítására A Bizottság egyetért az előterjesztés javasolja a hatá rozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra S./napirend: Előterjesztés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Váci Mihály Kulturális Központ intézményrendszerének hatékonyabb működtetésére Előadó : Dr. Kovács Ferenc polgármester Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Az előterjesztőnek van kiegészítése? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Nincs Elnök Úr. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Ez a napirendi pont összefügg azzal, hogya Művelődési Központ megújul. További feladatokat fognak megkapni, és így a jelenlegi 30 fős alkalmazotti létszámot 44 főre emelnénk fel. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdés, vélemény van valakinek? Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 111/2014. (X.27.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Váci Mihály Kulturális Központ intézményrendszerének hatékonyabb működtetésére A Bizottság egyetért az előterjesztés javasolja a határozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra 6./napirend: Előterjesztés a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár intézmények hatékonyabb működtetésére Előadó : Dr. Kovács Ferenc polgármester Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Az előterjesztőnek van kiegészítése? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Köszönjük nincs.

5 5 Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Itt létszám beli változás nem lesz. Lesz a Városi és Megyei Szolgáltatási Osztály, meg a Gyűjteményszervezési. Doka Diána: (kulturális referens) Ez a Gyűjteményszervezési Osztály szolgálja ki a másik két osztályt. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Vélemény, észrevétel van? Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésrő l. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 112/2014. (X.27.) számú határozata a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár intézmények hatékonyabb működtetésére A Bizottság egyetért az előterj esztés javasolja a határozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra 7./napirend: Előterjesztés a Nyíregyháza, Honvéd utca 2. szám alatti ingatlanra vonatkozó haszonkölcsön szerződés módosítására Előadó : Jászai Menyhért alpolgármester Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) 1994 óta működik a Hétszínvirág Bölcsőde,2 évente hosszabbítottuk a szerződést. Ez a haszonkölcsön szerződés most decemberben lejár, és most 5 évre kérte meg meghosszabbítani a szerződést az intézmény képviselője. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kiegészítése van az előterjesztőnek? Dr. Krizsai Anita: (szociális és köznevelési osztályvezető) Köszönjük nincs. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdése, hozzászólása van valakinek? Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 113/2014. (X.27.) számú határozata a Nyíregyháza, Honvéd utca 2. szám alatti ingatlanra vonatkozó haszonkölcsön szerződés módosítására A Bizottság egyetért az előterj esztés javasolja a határozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra

6 6 8,fnapirend: Előterjesztés a Nyíregyháza 0694/3 hrsz-ú ingatlan elidegenítésre történő kijelölésére és vételárának meghatározására Előadó : Dr. Kovács Ferenc polgármester Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Van kiegészítése az előterjesztőnek? Kovácsné Szatai Ágnes: (vagyongazdálkodási osztályvezető) Nincs, köszönjük. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Ez tulajdonképpen a Lego működéséhez szükséges. Most forgalom képtelen, tuéajdonképpen így forgalomképessé teheti a Közgyűlés. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdés, vélemény van valakinek? Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről. Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 5 igen szavazattal és 1 tartózkodással a következő határozatot hozták meg: 114/2014. (X.27.) számú határozata a Nyíregyháza 0694/3 hrsz-ú ingatlan elidegenítésre történő kijelölésére és vételárának meghatározására A Bizottság egyetért az előterjesztés Közgy ű lés elé terjesztésével és 5 igen szavazattal és 1 tartózkodással elfogadásra javasolja a határozat-tervezetet. 9,fnapirend: Előterjesztés a NvíRW Nonprofit Kft.-vel kötött évi Éves Közszolgáltatási Szerződés módosításának jóváhagyására Előadó : Dr. Kovács Ferenc polgármester Meghívott: Bocskai Péter NvíRVV Nonprofit Kft. ügyvezetője Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kiegészítése van e az előterjesztőnek? Kovácsné Szatai Ágnes: (vagyongazdálkodási osztályvezető) Nincs, köszönjük. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Részletesen le vannak írva, hogy melyek a plusz munkák. A költségvetési keretösszeget nem érinti ez a módosítás. Dr. Tirpák György: (bizottsági elnök) Kérdése, véleménye van e valakinek? Amennyiben nincs, akkor kérem, szavazzunk az előterjesztésről.

7 7 Szavazáskor 6 fő bizottsági tag van jelen, akik 6 igen szavazattal a következő határozatot hozták meg: 115/2014. (X.27.) számú határozata a NvíRVV Nonprofit Kft.-vel kötött évi Éves Közszolgáltatási Szerződés módosításának jóváhagyására A Bizottság egyetért az előterjesztés javasolja a határozat-tervezetet. Közgyűlés elé terjesztésével és 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra

8 NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: /116 POLGÁRMESTERE FAX: '* E MAIL: KOZBESZERZES.KABINET@NYIREGVHAZA.HU Ügyiratszám: pkab/ 169-1/2014. ügyintéző : dr. Kovács Á/dr. Mester E. ELŐTE RJ ESZTÉS - a Kőzgyűléshez a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának a Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012.( ) számú határozatának módosítására fjd-...l dr. Kovács Ferenc polgármester Batizi Tamás Polgármesteri Kabinetvezető törvényességi véleményezést végző személyek aláírása: Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző Faragóné Széles Andrea Jegyzői kabinet vezetője Vé leményező bizottság vagy bizottságok: Jogi, Ügyrend i és Etikai Bizottság - Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság - N y R F G Y H Á Z A

9 NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83. TELEFON: 'j6 42 S24-524Í116 FAX: ~ ' E MAIl: KOZBESZERZES.KABINET@NYIRE.GYHAZA.HU Tisztelt Közgyűlé s! Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése a 13/2013. (1.17.) számú határozatával fogadta el a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012. (III. 29.) számú határozat módosítását. A Beszerzési Szabályzat a közbeszerzésekről nem tartozó eljárásokat szabályozza. szóló évi CVIII. törvény (továbbiakba: Kbt.) hatálya alá A Kbt. 9. -a sorolja fel a törvény tárgyi hatálya alóli kivételeket, amelyek minden eljárásrendben kivételt jelentenek a törvény alkalmazása alól. Jelen módosítás a Kbt. hatálya alá nem tartozó beszerzési eljárás lebonyolításának eljárási szabályait kívánja változtatni azzal, hogy, a Kbt. 9. (S) bekezdés b) és i) pontjaiban foglalt - pénzügyi szolgáltatás, kölcsönök - esetekben is meghívásos vagy tárgyalásos beszerzési eljárás lefolytatható, azonba n az ajánlati felhívást elegendő kizárólag egy gazdasági szereplő részére megküldeni, tehát nem szükséges legalább 3 gazdasági szereplőt ajánlattételre felkérni. A Beszerzési Szabályzat újabb módosításának elsődleges indoka, hogy megkönnyítse a Beszerzési Szabályzat hatálya alá tartozó szervek működését, munkamenetét, elősegítse a gyorsabb döntéshozat alt. Másodlagosan a pénzügyi szolgáltatások esetében nem ritkán előford uló összetett finanszírozási konstrukció nyújtására csak korlátozott számú - egyes esetekben mindössze egyetlenegy - pénzügyi intézmény képes. Az általánosan alkalmazott 3 gazdasági szereplő felkérése ezért jelentős, indokol atlan nehézséget, bizonyos esetekben pedig lényegében teljesíthetetlen feltételt jelenthet. A hatályban lévő Beszerzési Szabályzatban félkövér kiemeléssel jelöltük a változásokat. Kérem a Tisztelt Közgyű l ést, az elő t erjesztést megtárgyalni, és a hat ározat-tervezetet a mellékietek szerint elfogadni szíveskedjen. Nyíregyháza, október 21. I.A~ dr. ~ovács Ferenc polgármester,---- \ NYIRlC YHAZA

10 NvíREGYHÁZA MEGVEI JOGÚ VÁROS TELEFON: /116 POLGÁRMESTERE FAX: NYíREGYHÁZA. KOSSUTH TÉR 1. PF.: I _ S Z _ Melléklet a pkab/ 169-1/2014. számú előterjesztéshez Határozat-tervezet NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGY ŰLÉ SE.../2014. (X. 30.) számú hat ár o z at a Nyíregyháza Megyei Jogú Vá ros Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012. ( ) számú határozat módosításáról A Közgy ű lés 1./ az előterjesztést megtárgyalta, és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról szóló 55/2012. ( ) számú határozatát (továbbiakban: Beszerzési Szabályzat) az alábbiak szerint módosítja; a.) a Beszerzési Szabályzat IL fejezetének I. pontja az alábbi 4. alponttal egészül ki : 4. " A Kbt. 9. (5) bekezdés b) és í) pontjaiban foglalt - pénzügyi szolgáltatás, kölcsönök - esetekben is meghívásos vagy tárgya/ásos beszerzési eljárás lefoly to tha tó, azonban elegendő oz ajánlati felhívást kizárólag egy gazdasági szereplő részére megküldeni. " Nyíregyháza, október 30. A határozatot kap ják: 1./ A Közgyűlés tagjai 2./ A Címzetes Főjegyző és a Polgármesteri Hivatal belső szervezeti egységeinek vezetői -- ~ ~YIRE GY IÁl..A

11 NYíREGYHÁZA MEGYEl JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NY(REGYHÁZA, KOSSUTH TER 1. PF.: 83. TELEFON: '524/116 FAX: II. sz. melléklet a pkabj 169-1/2014. számú előterjesztéshez NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 55/2012. ( ) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról (egységes szerkezetben a 13/2013. (1.17.) számú, valamint a..../2014. (X. 30.) számú határozattal) A Közgyűlés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló évi ev1i1. törvényben (továbbiakban: Kbt.) foglalt nemzeti közbeszerzési értékhatár alatti beszerzéseinek rendjéről az alábbi szabályzatot alkotja. I. fejezet A SZABÁLYZAT CÉUA, SZEMÉLYI ÉS TÁRGYI HATÁLYA I. A beszerzési szabályzat célja Ezen beszerzési szabályzat célja, hogy megállapítsa a nemzeti közbeszerzési értékhatár alatti beszerzések általános szabályait, továbbá a hatálya alá tartozó szervek által lefolytatandó beszerzési eljárásokban érvényesüljön a verseny tisztasága, nyilvánossága és átláthatósága, az ajánlattevők esélyegyenlősége és a velük szembeni egyenlő bánásmód. 1./ Jelen szabályzat hatálya alá tartoznak a) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat), b) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (továbbiakban: Polgármesteri Hivatal), c) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata vagy jogelődje által alapított vagy fenntartott helyi önkormányzati költségvetési szervek (továbbiakban: költségvetési szerv) által kezdeményezett beszerzések. 2./ Jelen szabályzat hatálya kiterjed az 1./ alpontban meghatározottak képviseletében eljáró jogi személyiségű, jogi személyiséggel nem rendelke ző szervezetekre és természetes szem élyekre. 3./ Jelen szabályzat hatálya alá tartoznak a közbeszerzési értékhat ár alatti beszerzések. (~ N Y I R E C Y t-- A? A

12 NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NVíREGYHÁlA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: /116 FAX: E MAll: KOZBESZERZES.KABINET@NYIREGVHAZA.HU II. fejezet A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY HATÁLYA ALÁ NEM TARTOZÓ BESZERZÉSI EUÁRÁSOK I. 1./ A Kbt. hatálya alá nem tartozó beszerzési eljárás lebonyolítása meghívásos vagy tárgyalásos eljárás keretében történhet. 2./ A beszerzési eljárás akkor nem tartozik a Kbt. hatálya alá, ha - általános forgalmi adó nélkül számított (nettó) - értéke nem éri el a nemzeti közbeszerzési értékhatárt, vagy a Kbt. úgy rendelkezik, hogya beszerzés tárgyánál fogva nem tartozik a hatálya alá. 3./ Az ajánlatokat írásban, zárt borítékban, magyar nyelven kell benyújtani. Az ajánlattevő ajánlatát egy eredeti és egy másolati példányban köteles benyújtani. 4./ A Kbt. 9. (5) bekezdés b) és i) pontjaiban foglalt - pénzügyi szolgáltatás, kölcsönök - esetekben is meghívásos vagy tárgyalásos beszerzési eljárás lefolytatható, azonban elegendő az ajánlati felhívást kizárólag egy gazdasági szereplő részére megküldeni. A meghívásos eljárás II. 1./ Meghívásos eljárást lehet lefolytatni, ha a beszerzési eljárás értéke nem éri el a nemzeti közbeszerzési értékhatárt, de meghaladja a nettó S millió forintot. 2./ A meghívásos eljárás alkalmazása esetén tárgyalni nem lehet. III. 1./ A meghívásos eljárás ajánlati felhívással indul, melyet minimum három gazdasági szereplőnek kell megküldeni. 2./ Az ajánlattételi határidő nem lehet kevesebb az ajánlati felhívás megkűldésétől számított S munkanapnál. 3./ Az ajánlati felhívásnak tartalmaznia kell legalább az alábbiakat: al az ajánlatkérő megnevezését; - \. NYIRlGYHÁZA vo WW.NYIREC!YI'ALA.Ht

13 NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: '524/116 FAX: b) a beszerzés tárgyának megnevezését és főbb adatait; cl az ajánlat benyújtásának helyét, határidejét; d) a teljesítés helyét, határidejét; e) az eljárás eredményéről szóló tájékoztatás módját, helyét, határidejét; f) a teljesítés műszaki-szakmai, gazdasági-pénzügyi és jogi feltételeit (pl. bankgarancia, kötbér, referenciák, beszámoló, pénzügyi intézménytől származó nyilatkozat, stb.) g) az ajánlati kötöttség tartamát; ej az ajánlathoz csatolandó igazolások felsorolását (pl. cégkivonat, aláírási címpéldány, egyéni vállalkozói igazolvány, kamarai tagság igazolása ) 4./ Az ajánlati felhívás a szükséghez képest tartalmazhat ja az alábbiakat: a} a nyertes ajánlattevő kiválasztásának módját (legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás vagy az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása); b) bármely feltételt, amely - különöse n a beszerzés tárgyára tekintettel - az eredményes beszerzés érdekében szükséges. 5./ Amennyiben az ajánlatok bontása során válik nyilvánvalóvá, hogyameghívásos eljárás lefolytatására jogosító értékhatárnál magasabb értékű ajánlatok érkeztek, úgy Ajánlatkérő az eljárást eredménytelenné nyilvánítja és a Kbt. szabályai szerint köteles az eljárást lefolytatni. A tárgyalásos eljárás IV. 1./ Tárgyalásos eljárást lehet lefolytatni, ha a beszerzési eljárás értéke nem éri el a nemzeti köz beszerzési értékhatárt, de meghaladja a nettó 5 millió forintot. 2./ A tárgyalásos eljárás az ajánlati felhívás legalább három gazdasági szereplő részé re történő közvetlen megküldésével indulhat. V. 1./ A tárgyalásos eljárásnak az a célja, hogy az ajánlattevők a tárgyalás során az ajánlatkérő számára kedvezően módosíthassák ajánlataikat. Az ajánlati felhívásban megjelölhető, hogy mely ajánlati elemek módosíthatóak a tárgyalás során. Külön megjelölés hiányában csak az ajánlati ár módosítható. 2./ A tárgyalást a tárgyalásvezető vezeti, aki a bíráló bizottság tagja. 3./ Az ajánlattevőkkel együttesen történő tárgyalás esetén annyi tárgyalási forduló tartható, amennyi az ajánlati felhívásban szerepel. Ilyen megjelölés hiányában addig kell újabb tárgyalási fordulót tartani, amíg bármely jelenlévő ajánlattevő kívánja módosítani az ajánlatát. - \ NYíRfGYHÁZA

14 NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: /116 POLGÁRM ESTERE FAX: NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. E-MAfL: 4./ A tárgyalás történhet az ajánlattevőkkel együttesen, vagy egyenként. Egy tárgyalás több fordulóból is állhat, azonban a fordulókat egymást követően kell megtartani. Szükség esetén több tárgyalás is tartható, amelyek különböző napokon is lehetnek. S'/ Ajánlattevők a módosított ajánlatot az ajánlatkérő által a helyszínen biztosított formanyomtatványon rögzítik és átadják. Ajánlatkérő a módosított nyilatkozatot ismerteti, és egyidejűleg jegyzőkönyvbe foglalja. Ajánlatkérő valamennyi tárgyalási fordulóról jegyzőkönyvet készít, melyet valamennyi jelenlévő köteles aláírni. A tárgyalás befejezésével beáll az ajánlati kötöttség, és az így rögzített ajánlatok képezik az értékelés alapját. 6./ Amennyiben az ajánlatok bontása során válik nyilvánvalóvá, hogyatárgyalásos eljárás lefolytatására jogosító értékhatárnál magasabb értékű ajánlatok érkeztek, úgy Ajánlatkérő az eljárást eredménytelenné nyilvánítja és a Kbt. szabályai szerint köteles az eljárást lefolytatni. A közbeszerzési törvény hatálya alá nem tartozó beszerzési eljárásokban részt vevő személyek VI. 1./ A beszerzési eljárásokban az ajánlatok bontására, értékelésére és döntésre történő előkészítésére legalább három főből álló bíráló bizottságot kell létrehozn i, melynek tagjai: a) az Önkormányzat beszerzése esetén a Polgármester által kijelölt közbeszerzési, jogi, továbbá pénzügyi szakértelemmel rendelkező személy, valamint a beszerzéssel megbízott osztály/iroda vezetője, vagy az általa kijelölt személy; külső lebonyolító szervezet igénybevételével végrehajtott beszerzés esetében a lebonyolítót képviselő, megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező személy; bl Polgármesteri Hivatal beszerzése esetén a Jegyző által kijelölt közbeszerzési, jogi, továbbá pénzugyi szakértelemmel rendelkező személy, a beszerzéssel megbízott osztály/iroda vezetője vagy az általa kijelölt személy; külső lebonyolító igénybevételével végrehajtott beszerzés esetében a lebonyolítót képviselő, megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező személy. c) költségvetési szervek beszerzései esetében az intézmény vezetője által kijelölt jogi, továbbá pénzügyi szakértelemmel rendelkező személy; külső lebonyolító szerv igénybevételével végrehajtott beszerzés esetén a lebonyolítót képviselő, megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező személy. 2./ Ha az ajánlatkérő nevében eljáró személy, szervezet vagy megbízott is részt vesz a beszerzésben, úgy a személy, vagy a szervezet megbízottja is tagja lehet az előkészítő bizottságnak. A szervezet megbízottja a szervezet vezetője, vagy az általa kijelölt személy. --- ( N Y R f G Y H A L A

15 NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR I. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: ~ /116 POLGÁRMESTERE FAX: ~ E MAIt.: KOZBESZERZES.KABINET@NVIREGYHAZA.HU Az eljárások előkészítése, lefolytatása, az ajánlatok bontása VII. 1./ Az ajánlati felhívás elkészítése, a döntés előkészítés véleményezésre való előterjesztése, a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság összehívása, a szerződéskötés előkészítése a beszerzésért felelős osztály/iroda feladata. Helyi önkormányzati költségvetési szerv beszerzésénél a fenti feladatok ellátása az érintett szerv kötelezettsége. 2./ Amennyiben az eljárás lebonyolító, megbízott közreműködésével történik, úgy a 1./ alpontban rögzített feladatok ellátása a lebonyolító, megbízott feladata. 3./ Az ajánlati felhívást, az ajánlattételre felkérni kívánt ajánlattevők részére történő közvetlen megküldése esetén a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság zárt ülésen véleményezi. 4./ Az ajánlatok felbontása előtt ajánlatkérő megállapítja és jegyzőkönyvben rögzíti, hogy hány ajánlat érkezett, ezek közül hányat nyújtottak be az ajánlattételi határidő lejárta után, valamint hogy a beérkezett ajánlatokat tartalmazó borítékok lezárása sértetlen-e. S'/ Az ajánlatok felbontása az ajánlattevők történik, a beérkezés sorrendjében. és/vagy a bíráló bizottság legalább 2 tagjának jelenlétében 6./ Az ajánlatok bontása során az ajánlattevőkkel ismertetni kell legalább a következő adatokat: a) az a j ánlattevő nevét, székhelyét; bl a nyertes ajánlattevő kiválasztásának módját (legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás vagy az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása)- ezen belül az ajánlat értékelésre kerülő elemeit. Az ajánlatok elbírálása VIII. 1./ A bíráló bizottság által összeállított javaslatot a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság zárt ülésén véleményez i. 2./ Amennyiben a véleményalkotás a bizottság ülésén nyomban nem lehetséges, a bizottság egyhangú szavazattal dönthet úgy, hogy a véleményét soron következő (30 napnál nem később megtartandó) ülésén hozza meg, mely során az elbírálás i d ő tartamát egy alkalommal legfeljebb 30 nappa l meghosszabbítja. N Y R r G y ~ Á z A

16 NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: /116 POLGÁRMESTERE FAX: IX. 1./ A döntés meghozatala a nyertes ajánlattevő kiválasztását jelenti. Ajánlatkérő a nyertesen kívül a második legkedvezőbb ajánlatot tevőt is megjelölheti. 2./ A döntést a bíráló bizottság és a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság javaslatának figyelembevételével a) önkormányzati beszerzések esetében a polgármester; b) a Polgármesteri Hivatal beszerzésénél a jegyző ; c) költségvetési szerv beszerzése esetén a költségvetési szerv vezetője hozza meg. 3./ A beszerzési eljárás eredményéről szóló tájékoztatást a döntést hozó, vagy az általa kijelölt szerv, vagy személy közli. 4./ Amennyiben a 2./ alpontban megjelölt döntéshozók a bíráló bizottság és a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság javaslatával ellentétes döntést hoznak, azt a döntés kihirdetése előtt megfelelő indoklással állásfoglalásra be kell terjeszteni a Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság elé. 5./ A döntéselőkészítő, valamint a véleményező bizottság tagjaira, a szakértőként é5-bevont személyekre, a VI. pont 2./ alpont jában, valamint a VII. pont 2./ alpont jában meghatározott személyekre vonatkozóan a Kbt ában foglalt összeférhetetlenségi szabályokat kell alkalmazni, aki(k) köteles(ekj továbbá írásban titoktartási nyilatkozatot tenni. 6./ Eredménytelen az eljárás az alábbi esetekben: a) nem nyújtotta k be ajánlatot; bj kizárólag érvénytelen ajánlatokat nyújtottak be; c) egyik ajánlattevő sem vagy az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő sem tett - az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet mértékére tekintettel - megfelelő ajánlatot; d) az ajánlatkérő az eljárást a szerződés megkötésére vagy teljesítésére képtelenné válása miatt eredménytelenné nyilvánítja; e) valamelyik ajánlattevőnek az eljárás tisztaságát vagy a többi ajánlattevő érdekeit súlyosan sértő cselekménye miatt az ajánlatkérő az eljárás eredménytelenné nyilvánításáról dönt; fj az eljárásban benyújtott minden ajánlat tekintetében lejár az ajánlati kötöttség és egyetlen ajánlattevő sem tartja fenn ajánlatát; g) ha az ajánlatok bontása során válik nyilvánvalóvá, hogy a beszerzési eljárás lefolytatására jogosító értékhatárnál magasabb értékű ajánlatok érkeztek, úgy Ajánlatkérő az eljárást eredménytelenné nyilvánítja és a Kbt. szabályai szerint köteles az eljárást lefolytatni. - \ NYIRfGYHÁZA

17 '" NYIREGYHAZA MEGYEI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA PÁLYÁZATOK ÉS PROJEKTMENEDZSMENT REFERATÚRA 4400 NYIREGYHÁZA, KOSSUTH TER l PF. 83 TELEFON: ; fax: ' '041 HAGYMASI.GYULA@NYIREGYHAZA.HU ".. I,, NYIREGYHÁZA MEGYEl JOGÚ VAROS POLGÁRME.STERI HIVATALA VAROSF EJLESZTÉSJ [S VÁROSÜZEMELTETÉ.Sl OSll ÁL\ 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH 'TÉR '. PF 83 TELEFON. ' '547. FAX: +l6 42 ~ VAROSFEJLESZTES@)NYIREGYHAZA HU Ügyiratszám: PKAB/152/2014. Ügyintézö: Karóczkai Adrienn ELŐTERJESZTÉS Nyíregyháza Megyei Jogú Város EU költségvetési időszakra tervezett projekt csomagjainak jóváhagyására - a Közgyűléshez-,fk-~-+- Dr Kovács Ferenc polgármester ~ f' :...~... Pató István az előterjesztés szakmai előkészítéséért felelős ~Qető (... HagymáSi Gyula az előterjesztés szakmai előkészítéséért felelős referatúravezető...y......,..."...j...l.... Veres István i.., Városifő~...~~ Róka László szakértő az előterjesztés törvényességi ellenőrzését végző személy: t.~'-./ Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző Véleményező bizottság vagy bizottságok: - Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság Faragóné Széles Andrea - városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság J egyzői Kabinet vezetője - Pénzügyi Bizottság - Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottság - Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság - Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottság - ( ri t 1-.

18 ..Ji HlGi'HA1A MECYEI JOGU VARO~ NYIHl Gi'HAi 1\ "MÓDOsíTOTT!" PCI ("\hmi 51f RI H VAlAI A Mé(,\ EI )0(," Vf\R()~ pal \ Az Al 01\ ES PRO)f I< l Mt f\1 D7S/\'1I r, ' f'olgarmesteriiiivatala \'ÁROSrEJLE~ZTESI E~ RErERATURA VAROSUZEMl L III ESI OSZl Al y 4400 NYíRfGYIIA7A, i\ossu1h TE R '. PI.' NYiREGYHAZI\, KOSSUTH TÉR l PF.: 83. lelefon: ' )3; FAX: '36 4~ 3'1-<)4 1 "I EI ON: ' ; FAX: '36423,0.647 E (...1AIL: HAC,\'MASL(,YlIlA@NYIRE(,YHAZA.HU ( MAH: VAROSF r JI (SZl fs@'\nyihi GYHA7A.HU Tisztelt 8izettság Közgyűlés! A as fejlesztések előkészítéseként a megyei jogú városok a 314/2012. (XI.8.) kormányrendelet szerint elkészítették településfejlesztési koncepciójukat és integrált településfejlesztési stratégiájukat (ITS). A tervezési folyamat következő szakaszában a megyei jogú városoknak el kell készíteniük a integrált területi programjaikat. Az Integrált Területi Program (ltp) az "Útmutató a megyei jogú városok integrált területi programjainak kidolgozásához és megvalósításához" című iránymutatás alapján a kormányzat által meghatározott Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forráskerethez igazodó és abból finanszírozható projektcsomagok összessége. A megyei jog Ú városok a TOP valamennyi prioritására és intézkedésére jogosultak. A megyei jog Ú városok integrált területi programjának tartalma nem újabb projektgyűjtés vagy generálás eredménye. A program tartalmának kialakítása elsősorban a megyei jogú városok Integrált Településfejlesztési Stratégiájára támaszkodik. A tervezés jelen szakaszában meg kell határozni az ITP-t alkotó 4 projektcsomagot. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájára (ITS) alapozva, az abban szereplő projektek listájának változatlanul hagyásával az alábbi indikatív ltp projektcsomagok alakíthatóak ki : Gazdasági környezet fejlesztése a foglalkoztatási helyzet javítása érdekében Turizmusfejlesztés Vonzó települési környezet kialakítása, városrehabilitáció Közszolgáltatások minőségének és hozzáférhetőségének fejlesztése az infrastrukturális feltételek megteremtésével A projektcsomagok indikatív tartalma a tervező MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Iroda Kft. és a Szabolcs Szatmár-Bereg megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. javaslata alapján került összeállításra, amelyet szeptember lo-én a Városstratégiai és Környezetvédelm i Bizottság a 115/2014.(X-: IX.10.) számú határozatával elfogadott. Kérjük a Tisztelt Bizottságot, hogy a mellékelt projekt csomag javaslatot véleményezni, és a csatolt határozat-tervezetben foglaltakat elfogadni szíveskedjen! Nyíregyháza, október 28. c1, p H.i:'fu(, Pató István referatúravezetö l~lá ~Jj szakértő Veres István '-'. városi főépítész.. \.,...f... t- LA t ( y I h [ (I Y l A t

19 NYIREGYHÁZA MEGrEI JOGÚ VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA PÁLYÁZATOK ÉS PROJEI<TMENEDZSMENT REFERATURA 4400 NYíREGYHÁLA, KOSSUTH "ER '. P~.: 8~. TELEFON: S~3; FAX: ~ NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERI HIVATALA VAROSFEJLESZTÉSI ÉS VAROSÜZEMElTElÉ SI OSZTALY 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TER l. PF TELEFON' Sl4 547; FAX: t Határozat-tervezet NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZG Y Ű L ÉS E... / 2014.{X.30.) számú hat áro zata Nyíregyháza Megyei Jogú Város EU költségvetési i dőszakra tervezett projekt csomagjainak jóváhagyásáról A Közgyűlés az e l őterjesztést megtárgyalta, és a Nyíregyháza Megyei Jogú Város EU költségvetési időszakra tervezett projekt csomagjainak indikatív tartalmával e g y e t é rt. a projektiistát megküldésre javasolja a Nemzetgazdasági Minisztérium Területfejlesztési Tervezési Főosztá l ya részére. Fele l ős : Pályázatok és Projektmenedzsment Referat ú rav e zető Határidő: folyamatos Nyíregyháza, október 30. A határozatot kapják: 1./ A Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság tagja i 2./ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere 3./ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzője 4./ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet Pályázatok és Projektmenedzsment Referatúra 5./ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfej lesztési és Városüzemeltetési Osztály 6./ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal F őepítész i Osztály - ( H '\

20 NYIREGYHAZA MEGYEIJOCU VARO~ POl(,Á RMfSTERI HIVATALA palyázatok ES PROJEKTM~NEDZSMENT REFERATIJRA 4400 NYIREC.VHAlA, KOSSUTH TÉR l. P~. 8; TElEFO'" +~6 41 <;14 SS~i FAX. +~ N\'IRE('\'HAzA MEG' EI JO(.,J VAROS POtGÁR..,ESTERI HIVATALA VAROSFEJLESlTESI ES VAROSUZEME.LTETtSI OSZTALV HOl NV[RfGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. Pf. h TElEFON: +3f, 42 <;24 <;47 FAX: q( } EMAll VAROSFEJLESZTfS@NVIREGYHAZA.HU Nyíregyháza MJV indikatív Integrált Területi Program (ltp) projektcsomagok ra korábbl projektek változatlanul hagyásával kialakított projektcsomagok) e Üzleti infrastruktúra fejlesztése, új ipari terület kialakítása Meglévö ipari területek kiegészítés fejlesztése Science park (technológiai transzfer központ) kialakítása Útfejlesztések (gazdaságfejlesztési célú) Kerékpárút fejlesztések (gazdaságfejlesztési célú ) Piacra jutás és marketingtevékenység támogatása lakhatási támogatás Helyi gazdaság- és termékfejlesztést ösztönző tevékenységek A helyi foglalkoztatási szint javítását célzó partnerségen alapuló programok támogatása Uj ipari fejlesztési terület kialakítása (területvásárlás, művelési ág alóli kivonások, belső infrastruktúra, rávezető infrastruktúra) a megépítendő új nyugati elkerülö út mentén, a LEGO gyár kórnyezetében (Tiszavasvári út - Salamonbokon út - M3 autópálya) Déli Ipari terület infrastruktúrafejlesztése (utak, közmüvek). I. Ipari Park bővítése Vállalati K+F+I tevékenysegek támogatasa, kutatóközpont kialakitása, a meglévö, mükódő cége k igényeire alapozva -somag: Turizmusfejlesztés Gazdaságfejlesztéshez kapcsolódó útfejlesztések, a munkaerőpiaci vonzásközpontok elérhetőségét szolgáló közlekedési fejlesztés. Az I. Ipari Parkhoz vezető kerékpárut kialakitása Kállói úton a köruttól Nyíregyháza közigazgatási határáig vezető kerékpárút kialakítása Nyíregyháza-Rakamaz-Tokaj kerékparút kialakítása Versenykepes megyei termékek nemzetközi piacokon történő megjelenésének támogatása, vállalkozások közvetett támogatása n keresztül. A munkavallalók földrajzi mobilitásanak elősegitése, a I térségbe visszatérni vagy itt letelepedni és munkát I vállalni szándékozók, pályakezdö fiatalok lakhatási támogatasaval A helyi gazdaságfejlesztés mentorálasa, folyamatsegitése, szakértői támogatása A helyi vállalkozói szférára épülő foglalkoztatási stratégia k, megallapodások, foglalkoztatási paktumok, humánerőforrás-térkép, befektetés-ösztönzési program. A foglalkoztatás javítását célzó felnőttképzési 1programok, képzések lebonyolitása. ási helyzet javítása érdekében TOP 11 TOP 1.l. TOP 1.1. TOP 1.3. TOP 1.3. TOP 1 2. TOP 6.1. TOP 6.2. TOP 6.l. t I t 3 OOO 2 OOO P ib I Turisztikai vonzerőfejlesztés, aura kci6fejlesztés Turisztikai szolgáltatások Turisztikai fejlesztések Sóst6gyógyfürdőn (Múzeumfalu, gyógyászati szolgáltatás, állatpark, lakókocsis kemping, vízfelület bővítés, új erdei torna pálya, lovas turizmus útvonal). turisztikai termékcsomagok kialakitása Turisztika i attrakciókhoz kapcsolódó TOP 22. TOP OOO fejlesztése - ( szolgáltatásfejlesztés

21 NYIREGYHÁZA M EGYEI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA PÁLYÁZATOK ÉS PROJEKTMENEDZSMENT REFERATÚRA 4400 NvíREGYHAZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83 TELEFON: ,)3; FAX' '1041 [ MAll: HAGYMASI.GYULA@NYIREGYHAZA.HU,.. /.. NYIREGYHAZA MEGYEI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA VAR.JSFEJLESZTESI ES VÁROSÚZEMELTETÉSI OSZTAlY 4~OI NVIREGYHÁZA. KOSSUTH TER 1 PF,' 83. TELEFON' S,U; FAl\: VAROSFEJ l ESZTES@NVIREGYHAZA.HU l ~ Gyógyszálloda kialakítása Új, rekreációs és gyógyászati szolgáltatást nyújtó gyógyszálloda kialakítása Sóstógyógyfürdőn Kemping fejlesztés A sóstói Múzeumfalu területe mellett kemping TOP kialakítása : terület kialakítása, kempinghelyekhez szükséges közműkiállások kialakítása, szükséges ~~~~ás 3 Projektcsomag: Vonzó települési környezet kialakítása, városrehabilitáció Szociális Örökösföld TOP városrehabilitációs Lakótelep szociális városrehabilitációja keretében TOP 6.3. proj ektek I lakófunkciók erősítése, közösség i, közterületi funkciók fejlesztése (közterület rehabilitáció folytatása, Bujtosi városliget fejlesztésej, útfejlesztések Városrehabílitációt kísérő soft tevékenységek, programok Érkert TOP Lakótelep szociális városrehabilitációja keretében TOP 6.3. lakófunkciók erősítése, közösségi, közterületi funkciók fejlesztése (közterület rehabilitáció folytatása, zöldfelületi fejlesztések), útfejlesztések (Állomás tér Petőfi tér - Érkert - Móricz Zsigmond u ) Városrehabílitációt kísérő soft tevékenységek, programok Jósaváros TOP Lakótelep szociális városrehabilitációja keretében TOP 6.3. lakófunkciók erősít ése, közösségi, közterületi, zöldfelü leti funkciók fejlesztése Városreha bilitációt kísérő sof t tevékenységek, programok l Keleti lakótelep TOP Szegregált terület szociális városrehabilitációja TOP 6.3. keretében lakófunkciók erősítése, lakhatási körülmények javít ása, szociális, közösségi, közterületi funkciók fejlesztése, útfejlesztések Városrehabilitációt kísérő soft tevékenységek, programok, társadalmi felzárkózást célzó tevékenységek Huszártelep rehabílitációjának folytatása TOP 4.4. t 500 Szegregált terület szociális városrehabilitációja TOP 6.3. I keretében lakófunkciók erősítése, lakhatási I körülmények javítása, szociális, közösségi, közterületi funkciók fejlesztése, útfejlesztések Városrehabilitációt kísérő soft tevekenységek, programok, társadalmi felzárkózást célzó tevékenységek Városi zöldterület Rekreációs, szabadidős, pihenő és rendezvény célú TOP fej lesztések zöldterületek kialakítása, fejlesztése minden varosrészben r I I '\ :~. I J ', \

22 NvíREGYHÁZA MEGVEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA pálvazatok ÉS PROJEKTMENEDlSMENT REFERATÚRA 4400 NYIREGVHAZA, KOSSUTH TER 1 PF.: 8) TELEFON: ; FAX: +36 4l3'104' HAGVMA SI.GYULA@NYIREGYHAZA.HU r NYIREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VAROS POLGÁR.MESTERI HIVATALA VAROSFEJlESlTÉSI E.S VAROSOZEMELTETESI OSZT ÁLY 4401 ~YtRfGYHÁZA, KOSSUTH TFR 1. PF. 83. HlEFON: S24'S47i FAX; VAROSFEJLESZTES@NYIREGVHAZA.HU ~: Városközpont funkcióbőv ítő fejlesztése Barnamezős területek rehabilitációja Bel- és csapadékvízelvezetés -- Fasorok telepítése vasutak, sugárutak, körutak mentén a város több területén A városközpont gazdasági funkciójának megerősltése, a r4. Projektcsomag: Közszolgáltatasok minőségének és hozzáférhetőségének fejl~sztése az in{;astrukturál"i; feltétele megteremtésével Egészségügyi alapellátás feltételeinek j avítása Szociális ellátás infrastruktúráj ának fejlesztése Óvoda, bölcsőde fejlesztések Tervek, tanulmányok kidolgozása további fejlesztések el őkészítéséhez Helyi identitás növelő programok (helyi értékesítés, városmarketing) Bokortanyákra épülő közösségi integrálás, tudatos térségi, helyi fogyasztás és vásárlás ösztönzése Tehetséggondozási projektek a város több területén Kerékpáros közlekedési feltételek fejlesztése a város több területén Közösségi közlekedési feltét elek fejleszt ése a város több területén Parkolási felt ételek fejlesztése - Önkormányzat ala pellátási szolgálatainak helyet adó TOP épületek korszerűsítése, fejlesztése, infrastruktúra és szolgáltatás fejlesztés Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztése, bövítése, idősek otthonainak fejlesztése, szolgáltatásbővítés Óvoda i és bölcsödei ellátás infrastruktúrájának TOP 1.4. fejlesztése, szolgáltatások minőségének javítása Tervek, tanulmányok kidolgozása további fejlesztések előkészítéséhez Közösségi, helyi identitást erősítő marketing akciók, kulturális és környezeti örökség megőrzése, kulturális és I környezeti fenntarthatóságot szolgáló programok, akciók, szemléletformálás Bokortanyák komplex fejlesztése, helyi identitás és kohézió erős ítése, esélyteremtő és közösségépítő programok a bokortanyák fejlesztése érdekében Fiatal, magas képzettségű szakemberek megtartása (ösztöndíjprogram, lakáshoz jutás, stb.), Kerékpárutak, -sávok, kerékpártárolók (kerékpáros TOP 3.1. létesítmények) fejlesztése, bérkerékpár program (közösségi kerékpárkölcsönző rendszer) Buszfordulók, buszsávok, megállók fejlesztése Parkolók (P+R, B+R) építése, fejlesztése f. t f\. TOP OOO lakosság, vállalkozások és befektetők számára vonzó környezet fejlesztése Kihasználatlan épületek, laktanyák hasznosítása, gazdasági és zöldfelúleti funkciók kialakítása Bel- és csapadékvíz elvezetés hiányzó szakaszainak kiépítése, meglévő szakaszok felújítása a város több területén TOP 2.1. TOP 2.1. (+ KEHOP 1.) 2 OOO TOP 4.2. TOP 3.1., TOP TOP TOP TOP TOP OOO OOO ' [ OOO ~

23 r -. NYíREGYHÁZA MEGVFI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA PÁLYÁZATOK ts PROJEKTMENEDZSMENT REFERATÚRA 440(' NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83. TELEFON: '553; FAX: ; ~ E_-M_AIL: N\'IREGYHÁZA MEGYEI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA VAROSFEJLESZTESI ES VÁROSÜZEME:LTET~SI OSZTÁLY 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR i. PF.: 83. TELEFON' ; FAX: '1 - Intermodális csomópont Személyszállítás intermodalitásának javítása, utazási 4 OOO fejlesztése láncok összekapcsolása, módváltó rendszerek fejlesztése (+ IKOP 3. vagy Belterületi útfejlesztések j 'Hiányzó s;akaszok kiépíté~ (pl. Nagykörút), városrészek, közút i kapcsolatának fejlesztése egyedi kormánydöntés alapján) TOP 3.l. Közintézmények Középületek épületenergetika i fejlesztései, TOP OOO energiaracionalizálása il város több területén I épületállomány energiahatékonysági rehabilitációja Helyi védettség alatt álló épületek felújítása és funkcióval való megtöltése r i l _ 2 OOO ( - H f ( A

24 Név I Lakcím-telefon 4405 Nyí regyháza, Ádám Attila Vincellér u / Ádám Renáta elnökhelyettes Csorba Miklósné elnök csorbamiklosne@fre .hu Tomek Sándor Roma önkormányzat összetétele: 4400 Nyíregyháza, Viola u. 2/8. 20/ Nyíregyháza, Nád u / Nyíregyháza, Verseny u.2. I LENGYEL önkormányzat összetétele: Név I Lakcím-telefon 4432 Nyíregyháza, Bárkányi Imre elnökhelyettes Pannónia u. 5/a. 30/ Bárkányi Tamás elnök 4400 Nyíregyháza, Tamási Au.5. tamas.barkanyi@btandsons.hu 20/ Nyíregyháza, Mikó Barbara Berenát u / I

25 Bróthág László elnökhelyettes NÉMET önkormányzat összetétele: Név I Lakcím-telefon I 4400 Nyíregyháza, Rövid u / Nyíregyháza, Mózer Sándor Kalevala stny / Szeiler Jánosné elnök nemetnemzetiseg@tonline.hu 4400 Nyíregyháza, Korányi F.u / / ÖRMÉNY önkormányzat összetétele: Név Dr. Kiss Gabriella Dr. Malhazjan Armen elnök Malhazjan Vahan elnökhelyettes I Lakcím-telefon 4400 Nyíregyháza, Nádor u / 4400 Nyíregyháza, Nádor u / Nyíregyháza, Sarkantyú u. 33/8.2/4. 30/ I

26 Bodnár István elnökhelyettes Varga András RUSZIN önkormányzat összetétele: Varga Márta elnök Név I Lakcím-telefon tpack@transpacking.hu 4400 Nyíregyháza, Toldi u. 68.6/49. 30/ Nyíregyháza, Toldi u. 68.6/51. 30/ Nyíregyháza, Alpár I. u / I SZLOVÁK önkormányzat összetétele: Név I Lakcím-telefon 4432 Nyíregyháza, Nyírszőlősi u.42. I Fazekas András elnökhelyettes / Illés János elnök illes.janos2@upc.mail.hu Szarka Anita 4400 Nyíregyháza, Ungvár st.9.x/40. 30/ Nyí regyháza, Kossuth L. u.55. 8/

27 UKRÁN önkormányzat összetétele: Név I Lakcím-telefon I Rohály Valéria Szofilkanics Judit elnök szofijudit@gmail.com Sztankó Mária elnökhelyettes 4432 Nyíregyháza, Csősz u 7. 70/ Nyíregyháza, Hunyadi u. 60.2/6. 30/ Nyíregyháza, Herman O. u. 4. 1/3. 30/

28 NyíREGYHÁZA MEGYEJ JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA SZOCIÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI OSZTÁLY 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: ; FAX: Ügyiratszám: SZOC j2014. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita El őte rje szt és - a Közgy űl éshe z a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 46/2012. (XII. 14.) önkormányzati rendelet módosítására '-'... _... _..._./... Jászai Menyhért. I" alpolgármester Dr. Krizsai Anita Szociális és Köznevelési Osztály vezetője törvényességi véleményezést végző személyek aláírása ~~''LÁ,~- Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző II I Faragóné Széles Andrea Jegyzői Kabinet veze t ője Az előterjesztést véleményezi: Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottság Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság C' N Y R E G Y H Á Z A

29 NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA SZOCIÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI OSZTÁLY 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR I. PF.: 83 TELEFON: Si FAX: '586 E MAIL: NYHSZOC@NYIREGYHAZA.HU Tisztelt Közgyűlés! A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. törvény (továbbiakban: Szt.) felhatalmazza az önkormányzatot arra, hogya pénzbeli és természetbeni ellátások feltételeit, az igényiésre vonatkozó eljárási szabályokat a helyi sajatosságokat figyelembe véve rendeletében határozza meg. Az Szt-ben foglaltak alapján a települési önkormányzat képviselő-testülete a törvényben és az önkormányzat rendeletében meghatározottak szerint ápolási díjat, önkormányzati segélyt állapít meg, valamint ezeket a támogatásokat kiegészítheti és a szociálisan rászorultak részére - a rendeletben meghatározott módon és feltételek szerint - más pénzbeli ellátásokat is megállapíthat. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013 októberében új támogatási forma bevezetéséről döntött. Az új ellátás bevezetésének célja az volt, hogy Nyíregyháza idős lakossága évente egy alkalommal a rendelkezésre álló költségvetési keretösszeg év végi maradványa terhére támogatásban részesüljön. A szociális ellátásoknál minden esetben szelekciós mechanizmust alkalmazunk. Ebben az esetben a helyi rendeletben a jogosultság feltételeként az életkor és a nyugdíjjogosultság mellett harmadik feltételként a háztartás méretét határoztuk meg (nem a jövedelmet, mert fő esetén a jogosultság elbírálását nem tudtuk volna elvégezni, és sokan nem adták volna be kérelmüket), figyelembe véve azokat a statisztikai adatokat, mely szerint az időskorúak 85%-a egy vagy kétszemélyes háztartásban lakik. Az Önkormányzat az elmúlt években nem nyújtott ilyen nagyságrendű célcsoport részére ilyen jellegű támogatást, ezért sem a szabályozást, sem a lebonyolítást illetően nem rendelkeztünk tapasztalatokkal. A tavalyi év során jelentkező problémák, melyek többségében az adatbázisok pontatlanságára és alakcímek rendezetlenségére vezethetők vissza a szabályozás módosítását javasoljuk. A tavalyi évhez hasonlóan továbbra is javasoljuk, hogya szociális ellátásra biztosított költségvetési keretösszeg év végi maradványa terhére egy alkalommal a 65. életévet betöltött nyugdíjban vagy nyugdíjszerű ellátásban részesülő természetbeni ellátás (hideg élelmiszercsomag) formájában karácsonyi támogatást kaphassanak. Ugyanakkor az elmúlt évben jelentkező nehézségekre tekintettel nem javasoljuk a támogatás megállapítását a háztartás nagyságához kötni. A nyíregyházi folyósítási címmel rendelkező 65. életévet betöltött nyugdíjasok névsorát a szakfeladatot ellátó szerv (Nyugdíjfolyósító Igazgatóság) megküldte. A jogosultak száma, így a tavalyi fő helyett fő, ezért figyelembe véve a rendelkezésre álló keretösszeget, 2500 Ft összegű (nem tartalmazza a csomagolás és kiszállítás díját) támogatás megállapítását javasoljuk. A megállapítás a megküldött lista alapján történik, ezért kérelmet a támogatás iránt nem kell benyújtani. A közbeszerlésekről szóló évi ev1i1. törvény (továbbiakban: Kbt.)III. Részében foglaltak szerint, a 120 ej pontja értelmében nem kell alkalmazni a törvényt az uniós értékhatárt el nem érő, hideg élelmiszer beszerzésére. Jelen árubeszerzésre vonatkozó szerződés becsült értéke nem éri el az uniós értékhatárt ( Ft). Mivel jelen árubeszerzés nem tartozik a Kbt. hatálya alá, ezért beszerzési eljárás lefolytatása szükséges az Önkormányzat 13/2013. (I. 17.) számú Beszerzési Szabályzata alapján. Kérjük a Tisztelt Közgyűlést, hogya fentiek alapján az előterjesztést megtárgyalni és a mellékelt tájékoztató tartaimát és rendelet módosításának tervezetét elfogadni szíveskedjen! Nyíregyháza, 2014 október 20. Dr. Krizsal Anita osztályvezető wv., w.'" IRlC,YI'A,A.I'l [\; y R E G Y H Á Z A

4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. ELŐTE RJ ESZTÉS. - a Közgyűléshez

4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. ELŐTE RJ ESZTÉS. - a Közgyűléshez MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 42 524-5241116 FAX: +36 42 311 041 Ügyi ratszá m : pka b/ 289-1/2015 Ügyintéző: dr. Kovács Á/dr. Mester E. ELŐTE RJ ESZTÉS - a Közgyűléshez a Nyíregyháza Megyei Jogú Város

Részletesebben

f ' REGYHÁZA NYíREGYHÁZA 4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám:PKAB-182-1/2014.

f ' REGYHÁZA NYíREGYHÁZA 4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám:PKAB-182-1/2014. í 4400 í, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. POLGÁRMESTERE TELEFON: +36 42 524-500 Ügyiratszám:PKAB-182-1/2014. Ügyintéző: Doka Diána Előterjesztés - a Közgyűléshez a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. ügyvezető

Részletesebben

Jelen vannak: 3 fő bizottsági tag, napirendi pontok előadói és a meghívottak (jelenléti ív mellékelve)

Jelen vannak: 3 fő bizottsági tag, napirendi pontok előadói és a meghívottak (jelenléti ív mellékelve) JEGYZŐKÖNYV amely készült a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Váci Mihály termében, a Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság 2013. augusztus 27-én tartott nyílt űléséről. Jelen vannak: 3

Részletesebben

Készült: 2013. február B-án (szerdán) 12,30 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság "NYílT"

Készült: 2013. február B-án (szerdán) 12,30 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság NYílT JEGVZÖKÖNYV Készült: 2013. február B-án (szerdán) 12,30 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság "NYílT" üléséről Az ülés helye: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Bencs Kálmán Terem

Részletesebben

NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez -

NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez - NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE E-MAIt..: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 62705-212012.VIlI. Ügyintéző:

Részletesebben

Mely készűlt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottságának 2013. augusztus 27-én tartott nyílt üléséről.

Mely készűlt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottságának 2013. augusztus 27-én tartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Mely készűlt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottságának 2013. augusztus 27-én tartott nyílt üléséről. Jelen vannak a jegyzőkönyvhöz mellékelt

Részletesebben

JAA;+--- Dr. Kovács Ferenc

JAA;+--- Dr. Kovács Ferenc ' _ NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: VAGY/499- /2014. Ügyintéző

Részletesebben

G~. szám ú előterjesztés

G~. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés G~. szám ú előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Keresztúri út menti KSZT elkészítése" tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 492/2014. Előadó: Török Tamás Mell.: módosított közbeszerzési szabályzat Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottsághoz-

ELŐTERJESZTÉS. - Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottsághoz- NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA FŐÉpíTÉSZIOSZTÁLY 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-550; FAX: +36 42 310-647 E-MAIL: VERES.ISTVAN@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám:

Részletesebben

A Bizottság 2013. január 16-án megtartott üléséről. meghívottak: Kósa Tímea alpolgármester és Kovácsné Szatai Ágnes vagyongazdálkodási

A Bizottság 2013. január 16-án megtartott üléséről. meghívottak: Kósa Tímea alpolgármester és Kovácsné Szatai Ágnes vagyongazdálkodási NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VAROS KÖZGYŰLÉSE GAZDASAGI ÉS TULAJDONOSI BIZOrrsAGA NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. JEGYZŐKÖNYV A Bizottság 2013. január 16-án megtartott üléséről Jelen vannak: a bizottság tagjai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 570-23/2014. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

Ügyiratszám: JKAB/74-6/2015. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: JKAB/74-6/2015. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/74-6/2015. Ügyintéző:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KÖZBESZERZÉSEKRŐL SZÓLÓ 2011. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY (TOVÁBBIAKBAN: KBT.) 122. (7) BEKEZDÉS A) PONTJA SZERINTI HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜLI, TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN

Részletesebben

Ügyiratszám: JKAB/60-3/2016 Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: JKAB/60-3/2016 Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/60-3/2016 Ügyintéző:

Részletesebben

K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) DEK-241 DE Ökológiai épület felújítása tárgyú, a Kbt. 122/A. szerinti közbeszerzési eljárásának dokumentációja

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Bérleti és karbantartási szerződés nyomatkészítő eszközök bérbevételére és karbantartására

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Előterjesztés Vállalkozási szerződés Püspökladány, belterületi vízrendezése megvalósítására.

Előterjesztés Vállalkozási szerződés Püspökladány, belterületi vízrendezése megvalósítására. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Előterjesztés Vállalkozási szerződés Püspökladány, belterületi vízrendezése megvalósítására. Püspökladány Város Önkormányzata 2013.

Részletesebben

(tdt N)l Kósa Tímea ...:.J...,... " GL~LL<- l.x.j~'1' l~ Kovácsné Szatai Ágnes. NvíREGVHÁZA MEGVEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA

(tdt N)l Kósa Tímea ...:.J...,...  GL~LL<- l.x.j~'1' l~ Kovácsné Szatai Ágnes. NvíREGVHÁZA MEGVEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA NvíREGVHÁZA MEGVEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA VAGVONGAZDÁLKODÁSIOSZTÁLV 4401 NVíREGVHAZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-540; FAX: +3642 524"541 E MAIl: VAGYONGAZDALKODAS@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Bizottság 2013. október 22-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Bizottság 2013. október 22-én megtartott üléséről NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE GAZDASÁGI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁGA NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. JEGYZŐKÖNYV A Bizottság 2013. október 22-én megtartott üléséről Jelen vannak: a bizottság tagjai

Részletesebben

//~~/~:~ z l i. ~ l l l i. :lit Pa Sándo. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

//~~/~:~ z l i. ~ l l l i. :lit Pa Sándo. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 4C~. számú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére az "Informatikai eszközök beszerzése" tárgyú közbeszerzési eljárás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Közbeszerzési Szabályzat módosítása Iktatószám: 4635/2014. Melléklet:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) DEGF-182/2015. A Debreceni Egyetem részére projekttanulmányok elkészítése a TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001

Részletesebben

..u!!t.~r.r. \1') ... Ik:;;p~. Dr. Kovács Ferenc. ..r:r:. ... ~... Pató István osztá Iyvezető. i!',-'i ~ \ ( t \{r,. l4-r.

..u!!t.~r.r. \1') ... Ik:;;p~. Dr. Kovács Ferenc. ..r:r:. ... ~... Pató István osztá Iyvezető. i!',-'i ~ \ ( t \{r,. l4-r. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Iktatószám: 2194-32j2013.X. Ügyintéző:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) A Debreceni Egyetem SAP integrált ügyviteli rendszereinek üzemeltetése, jogszabálykövetése, továbbfejlesztése,

Részletesebben

Előterjesztés. - a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottsághoz

Előterjesztés. - a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottsághoz 4401, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-585; FAX: +36 42524-586 Ügyiratszám: 23838/2013.05 Ügyintéző: dr. Krizsai Anita/Szegedi Edit Előterjesztés - a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottsághoz a

Részletesebben

RENDELET-TERVEZET. Tisztelt Közgyűlés!

RENDELET-TERVEZET. Tisztelt Közgyűlés! 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-705, Fax: (36)523-779, E-mail: gestefan@ph.eger.hu 6. RENDELET-TERVEZET Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások elidegenítésére vonatkozó szabályairól szóló 12/2001.

Részletesebben

IK. 1.ATf.\~P/.'c Í\T,íf:VF

IK. 1.ATf.\~P/.'c Í\T,íf:VF IK. 1.ATf.\~P/.'c Í\T,íf:VF ", ", ' ~ J- L.,, ",t r\ J l t- ~--, BUDAPEST FOVAROS X. KERULET KOBANYAI ONKORMANYZAT KÉPVISEL9-TESTÜLET~NEK 2014 ft8r 16. GAZDASAGI BIZOTTSAGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Gazdasági

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-6/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ I. szakasz: Ajánlatkérő Hivatalos név: Rábapatona Község Önkormányzata Postai cím: 9142 Rábapatona, Kossuth utca 18. NUTS-kód: HU22102 Kapcsolattartó

Részletesebben

Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása

Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/39 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. Pf.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 4 2 524-500; fax: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE E-MAIL: POLGARMESTER@N YIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 2249-11j2013.VIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Városháza díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita polgármester,

Részletesebben

K1405 Mérőszeköz hitelesítés, akkreditált kalibrálás szolgáltatás beszerzése

K1405 Mérőszeköz hitelesítés, akkreditált kalibrálás szolgáltatás beszerzése K1405 Mérőszeköz hitelesítés, akkreditált kalibrálás szolgáltatás beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/132 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

Tormássi Géza: Köszöntötte a megjelenteket, ezután felkérése alapján a megváltozott összetételű bizottság tagjai röviden bemutatkoztak.

Tormássi Géza: Köszöntötte a megjelenteket, ezután felkérése alapján a megváltozott összetételű bizottság tagjai röviden bemutatkoztak. Jegyzőkönyv a Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság 2014. október 28-i nyílt üléséről. Jelen vannak: ajelenléti íven felsoroltak. Tormássi Géza: Köszöntötte a megjelenteket, ezután felkérése alapján

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat és Dormánd Község Önkormányzat képviselő-testületével 2014. március 27-én, közösen hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat és Dormánd Község Önkormányzat képviselő-testületével 2014. március 27-én, közösen hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat és Dormánd Község Önkormányzat képviselő-testületével 2014. március 27-én, közösen hozott határozatok 30/2014. (III.27.) képviselő-testületi határozat Füzesabony Város Önkormányzatának

Részletesebben

!/ÍlJ&-- Dr! Kovács Ferenc

!/ÍlJ&-- Dr! Kovács Ferenc NYíREGYH ÁZA 4400 NYíREGYHÁZA, KOSS UTH TÉR 1. PF.: 83. TE LEFON: +36 42 524-500 MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX; +36 42 524-501 E-M Ail : POlGARM ESTER@ NY IREGYHAZA.HU POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: GAZDj209-l/2015.

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/102-19/2014. SÜRGŐS minősítésű indítvány E L Ő

Részletesebben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK /2012. (II.23.) számú h a t á r o z a t a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzatáról A Közgyűlés Nyíregyháza Megyei Jogú Város

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 2015. november 26. I. A megyei önkormányzat rendeletei TARTALOMJEGYZÉK Rendelet száma Tárgya Oldal 11/2015. (XI.

Részletesebben

Póka Imre (a bizottság tagja) bejelentette érintettségét.

Póka Imre (a bizottság tagja) bejelentette érintettségét. Jegyzőkönyv amely készült a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottság 2015. november 30-án a Polgármesteri Hivatal Könyvtár szobájában tartott nyílt üléséről. Jelen vannak a jegyzőkönyvhöz mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem. Fuszkó Attila, Kopcsek Tamás és dr. Márai László képviselők.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem. Fuszkó Attila, Kopcsek Tamás és dr. Márai László képviselők. 12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 8-án 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. január 13-án tartandó ülésére Tárgy: Egészségügyi alapellátások fejlesztése

Részletesebben

Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése.

Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése. Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére

Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Jegyző je E;~ S. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Közterületi térfigyelőkamera-rendszer korszerűsítése,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Terem. Kiss István alpolgármester és dr. Sztantics Péter képviselő.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Terem. Kiss István alpolgármester és dr. Sztantics Péter képviselő. 20/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 9-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. január 14. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Eseti Közbeszerzési Szabályzatát

Eseti Közbeszerzési Szabályzatát Litér Község Önkormányzata, mint ajánlatkérő (a továbbiakban: Ajánlatkérő) Kerékpárút építésére kiírt, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárás Eseti Közbeszerzési Szabályzatát

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Melléklet: A napirend előterjesztője: Az előterjesztést készítője:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:182551-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

R E G Y H Á Z A --,/ NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj73-1j2016. Tisztelt Bizottság!

R E G Y H Á Z A --,/ NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj73-1j2016. Tisztelt Bizottság! NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: -+36 42 524'544; FAX: +36 42 311' 41 E MAIL: POlGARMESTE RIKAB IN ET @NY IR

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök HATÁROZATI JAVASLAT Tárgy: a Tisztítószer, egyéb vegyi áru, takarító-, mosdó-, mosogató-, és egyéb felszerelések beszerzése Makón a helyben központosított beszerzési rendszer hatálya alá tartozó intézmények

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Rédai János polgármester, Ács Gyuláné, Bana Lajosné, Gelléné Tokai Erzsébet képviselık

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Rédai János polgármester, Ács Gyuláné, Bana Lajosné, Gelléné Tokai Erzsébet képviselık J e g y z ı k ö n y v Készült: Kuncsorba Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 30-i rendkívüli n y í l t ülésén Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme Jelen vannak: Rédai János polgármester,

Részletesebben

Dokumentáció. Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. pdfmachine trial version. elnevezésû egyszerû közbeszerzési 2009.

Dokumentáció. Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. pdfmachine trial version. elnevezésû egyszerû közbeszerzési 2009. PÁLYÁZATI Dokumentáció Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. elnevezésû egyszerû közbeszerzési eljáráshoz Közbeszerzés 2009. Tolcsva Község Önkormányzata Tolcsva Község Önkormányzata,

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 17-i rendkívüli ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 17-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660 Pf.: 76. Fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS Építési beruházás Árubeszerzés Szolgáltatás Építési koncesszió Szolgáltatási koncesszió x I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás Az ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban Kbt.) 122/A szerinti hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárást kíván indítani. 1.) Az ajánlatkérő

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárás

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárás ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Építési beruházás Árubeszerzés X Szolgáltatás megrendelés Építési koncesszió Szolgáltatási koncesszió I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ A Kbt. 122. (7) bekezdés

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 210-19/2009. MELLÉKLETEK: 12 DB TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

Tokaji Fesztiválkatlan üzemeltetése (AF)

Tokaji Fesztiválkatlan üzemeltetése (AF) Tokaji Fesztiválkatlan üzemeltetése (AF) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/24 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Szolgáltatási koncesszió Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121.

Részletesebben

Postai. Ország: H Budapest. Telefon: 06-1-253-33-05 Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzata PMH Címzett: Dr. Lakatos István irodavezető E-mail:

Postai. Ország: H Budapest. Telefon: 06-1-253-33-05 Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzata PMH Címzett: Dr. Lakatos István irodavezető E-mail: 12. melléklet a /2006. ( ) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

{. L.:-- NYíREGYHÁZA. Ügyiratszám: 66.688-5 /2012.XIV. Ügyintéző: Lápossiné Hornyák Enikő. Tisztelt Bizottság!

{. L.:-- NYíREGYHÁZA. Ügyiratszám: 66.688-5 /2012.XIV. Ügyintéző: Lápossiné Hornyák Enikő. Tisztelt Bizottság! NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-544; FAX: +}6 42 3u-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás

Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

1289-7/2014. 1. sz. példány

1289-7/2014. 1. sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 1289-7/2014. 1. sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. FEBRUÁR

Részletesebben

... ~ NY REGYHÁZA -------------------- ...Jf... Faragóné Széles Andrea. ~ '", I ~/(c., Ak\c.

... ~ NY REGYHÁZA -------------------- ...Jf... Faragóné Széles Andrea. ~ ', I ~/(c., Ak\c. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: 1'36 42 524-501 E MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám : szoc- 841-2/2016. Ügyintéző: Dr. Krizsai Anita Előterjesztés

Részletesebben

II. MELLÉKLET. Főosztály Címzett: Dr. Puskás Imre főosztályvezető E-mail: Fax: +36 (1) 474-9291

II. MELLÉKLET. Főosztály Címzett: Dr. Puskás Imre főosztályvezető E-mail: Fax: +36 (1) 474-9291 II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

se:). számú előterjesztés

se:). számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés se:). számú előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Tisztítószer beszerzése a Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

Részvételi felhívás "MV Zrt.-től átvett 2007-2013-as programozási időszakra vonatkozó JEREMIE portfolió átvilágítása két részben" tárgyban.

Részvételi felhívás MV Zrt.-től átvett 2007-2013-as programozási időszakra vonatkozó JEREMIE portfolió átvilágítása két részben tárgyban. Részvételi felhívás "MV Zrt.-től átvett 2007-2013-as programozási időszakra vonatkozó JEREMIE portfolió átvilágítása két részben" tárgyban. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

A Bizottság 2013. április 16-án megtartott üléséről

A Bizottság 2013. április 16-án megtartott üléséről NyrREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE GAZDASÁGI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁGA NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. JEGYZŐKÖNYV A Bizottság 2013. április 16-án megtartott üléséről Jelen vannak: a bizottság tagjai

Részletesebben

2./ Közbeszerzési szabályzat. Határozati javaslat:.../2016.(iv.05.) számú Önkormányzati határozat

2./ Közbeszerzési szabályzat. Határozati javaslat:.../2016.(iv.05.) számú Önkormányzati határozat 2./ Közbeszerzési szabályzat Határozati javaslat:.../2016.(iv.05.) számú Önkormányzati határozat Diósjenő Községi Önkormányzat Képviselő - testülete a következő határozatot hozta: Diósjenő Község Önkormányzat

Részletesebben

Előterjesztés. a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz a Nyírtramp Sportegyesület rendkívüli támogatási kéreimével kapcsolatos döntésre

Előterjesztés. a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz a Nyírtramp Sportegyesület rendkívüli támogatási kéreimével kapcsolatos döntésre NYíREGYHÁZA llegyei JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA lgármesteri KABINET.HOI NV(IHG\"!tÁ1A ~:OS5U1H! i n 1.1'1.; Ih. TELEFON: 31>.p >21 544; FAX; T 3641311-('4 l E MAIL: rolgarmc5terimbinet@nyiretylifiza.11u

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 182/2013.(XI. 12.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Jóváhagyta:... Bak Tibor intézményvezető Beszerzési Szabályzat oldal 1 Az Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ (a továbbiakban: ALIM) beszerzéseinek lebonyolításával

Részletesebben

TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉN KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYVE

TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉN KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYVE Tápiószőlős Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2769 Tápiószőlős, Kossuth Lajos út 65. Tel./fax.: 53/385-001, 53/585-510 TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I

Részletesebben

~~enc /-\ Dr. Szemán Sándor ~, NYIREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. a Polgármesteri Hivatal 2011-2012. évi tevékenységéről

~~enc /-\ Dr. Szemán Sándor ~, NYIREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. a Polgármesteri Hivatal 2011-2012. évi tevékenységéről NYIREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 155j2013.(VI.28.) számú határozata a Polgármesteri Hivatal 2011-2012. évi tevékenységéről A Közgyűlés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2011-2012.

Részletesebben

...{b... Veres István városi főépítész. ... ~s... Hagymási Gfula. ... ~~. ~ ~~á~~ - ~~~-~-~~ {\j N YIR EGY H AZA. Ügyiratszám: PKAB/155/2018.

...{b... Veres István városi főépítész. ... ~s... Hagymási Gfula. ... ~~. ~ ~~á~~ - ~~~-~-~~ {\j N YIR EGY H AZA. Ügyiratszám: PKAB/155/2018. NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGU VAROS POLGÁRMESTERI HIVATALA PÁLYÁZATOK ES PROJEKTMENEDZSMENT REFERATURA 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: ~36 42 524-553; FAX: +36 42 311-041 EMAIL: HAGYMASl.GYULA@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

Összegezés. BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Címe: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.

Összegezés. BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Címe: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21. Összegezés a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., mint Ajánlatkérő által kezdeményezett Kiskorrekció 2013-2015, 2014. évi II. tervezési csomag tárgyú közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlat elbírálásáról

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 476/2015. (XII.17.) Kt. határozat Tárgy: 2015. december 17. napján megtartott soros

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8600 Siófok, Fő tér 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a(z) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN TÁRGYÚ NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN LEFOLYTATOTT

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 21-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 21-én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Előterjesztés a 1. napirendi ponthoz

Előterjesztés a 1. napirendi ponthoz Előterjesztés a 1. napirendi ponthoz Az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló (zárszámadási) rendelet megalkotása; - az Önkormányzat 2013. éves ellenőrzési jelentésének jóváhagyása

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2015. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv

Részletesebben

Dib-. számú előterjesztés

Dib-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés Dib-. számú előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Informatikai eszközök beszerzése" tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. Készült a Képviselő-testület 2013. május 8-i ülésére. Készítette: Tóth Miklós főépítész

POLGÁRMESTERE. Készült a Képviselő-testület 2013. május 8-i ülésére. Készítette: Tóth Miklós főépítész BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Készült a Képviselő-testület 2013. május 8-i ülésére. Készítette: Tóth Miklós főépítész Tárgy: Előzetes tájékoztatás a fővárosi településszerkezeti

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2014. december 15-én 8:00 órakor

M E G H Í V Ó. 2014. december 15-én 8:00 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Faluházában, 2013. február 06. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Jelen vannak: A jelenléti ív szerint Napirendi

Részletesebben

'AAAJ\-' ~~~ REGYHÁZA -" ~~ '=... NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. M EGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE. Ügyiratszám: KULT-42j2016.

'AAAJ\-' ~~~ REGYHÁZA - ~~ '=... NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. M EGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE. Ügyiratszám: KULT-42j2016. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. M EGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 42524-500 Ügyiratszám: KULT-42j2016. Ügyintéző: Doka Diána ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez Képzőművészeti Ösztöndíjak

Részletesebben

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/122-1/2014/I. Üi.: Nagy Anita Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Ügyrendi, Pénzügyi,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én a Városháza tanácskozótermében megtartott rendkívüli testületi üléséről Jelen vannak: Fürjes Pál, Boda István, Csutor

Részletesebben

Dokumentáció. Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. pdfmachine trial version. elnevezésû egyszerû közbeszerzési 2009.

Dokumentáció. Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. pdfmachine trial version. elnevezésû egyszerû közbeszerzési 2009. PÁLYÁZATI Dokumentáció Óvodai, iskolai intézményi és felnõtt szociális közétkeztetés. elnevezésû egyszerû közbeszerzési eljáráshoz Közbeszerzés 2009. Tolcsva Község Önkormányzata Tolcsva Község Önkormányzata,

Részletesebben

... l!!~.!j... ... f... f~. ~?... ~1 \,. Faragóné Széles Andrea REGYHÁZA. a nyíregyházi labdarúgás infrastrukturális feitételeinek fejlesztésére

... l!!~.!j... ... f... f~. ~?... ~1 \,. Faragóné Széles Andrea REGYHÁZA. a nyíregyházi labdarúgás infrastrukturális feitételeinek fejlesztésére NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 42524.500 FAX: +36 42 524.501 E-MAil: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: PKABjll0-3 j 2014. Ügyintéző: Hornyák

Részletesebben

dr. Szabó József BESZÁMOLÓ Nógrád Megye Önkormányzata területfejlesztési feladataival összefüggésben végzett 2014. évi munkájáról

dr. Szabó József BESZÁMOLÓ Nógrád Megye Önkormányzata területfejlesztési feladataival összefüggésben végzett 2014. évi munkájáról NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 7. sz. napirendi pont 37-8/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József BESZÁMOLÓ Nógrád Megye területfejlesztési feladataival összefüggésben

Részletesebben

István I-II aknai meddőhányó kiegészítő tájrendezése - eljárást megindító felhívás

István I-II aknai meddőhányó kiegészítő tájrendezése - eljárást megindító felhívás István I-II aknai meddőhányó kiegészítő tájrendezése - eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben

Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a határozat mellékletét képező közbeszerzési tervet

Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a határozat mellékletét képező közbeszerzési tervet Cibakháza Nagyközség Önkormányzata 46/2013.(V.29.) KT határozata Közbeszerzési szabályzat elfogadásáról Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a határozat mellékletét képező

Részletesebben