ZyWALL USG 300 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Egyesített biztonsági átjáró ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ZyWALL USG 300 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Egyesített biztonsági átjáró ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com"

Átírás

1 ZyWALL USG 300 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Egyesített biztonsági átjáró Firmware v kiadás, 2008/11 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK IP-cím: Felhasználónév: admin Jelszó: Copyright 2008 ZyXEL Communications Corporation

2 Előlap és hátlap ÁRAM AUX RESET (ÚJRAINDÍTÁS) AUX KONZOL SYS KÁRTYA 1-2 P1 - P7 USB 1-2 BŐVÍTŐ- BŐVÍTŐ- ALJZAT ÁRAM KÁRTYA NYÍLÁS 1 KÁRTYA NYÍLÁS 2

3 MAGYAR Csomag tartalmának ellenőrzése A doboznak a következők mindegyikéből kell egyet tartalmaznia: ZyWALL USG 300 Elektromos csatlakozózsinór Rögzítőcsomag állványra szereléshez RJ-45 Ethernet kábel RS-232 konzol Y-kábel Nyomtatott rövid kezelési útmutató Konfigurációs referenciakártya Compact disk (CD)

4 Állványra szerelés Szerelje fel a ZyWALL-t egy 19 hüvelykes állványra, vagy helyezze egy szilárd, lapos felületre. Hagyjon 10 cm szabad helyet hátul és 20 cm-t az oldalaknál. 1. Igazítsa az egyik tartókonzol nyílásait a ZyWALL egyik oldalához, és rögzítse a dobozban található rögzítőcsavarokkal. Ugyanígy szerelje fel a másik tartókonzolt. 2. A két tartókonzol felszerelése után helyezze a ZyWALL-t az állványra úgy, hogy a konzolok nyílásait az állványon lévő megfelelő nyílásokhoz igazítja. Rögzítse a ZyWALL-t az állványhoz az állvány rögzítőcsavarjaival.

5 MAGYAR Hardver csatlakoztatása Győződjön meg róla, hogy a hátlapon lévő áramkapcsoló ki van kapcsolva, mielőtt a hardvereket csatlakoztatja. 1. A hálózat védelme érdekében használat előtt javasolt konfigurálni a ZyWALL-t. Ethernet kábel segítségével csatlakoztasson egy számítógépet az 1 porthoz. 2. Másik Ethernet kábellel csatlakoztassa a 2 és/vagy 3 portokat egy Internet-hozzáféréssel rendelkező Ethernet jackhez. 3. A dobozban található elektromos csatlakozózsinór segítségével csatlakoztassa az elektromos aljzatot (a hátlapon) egy hálózati aljzathoz.

6 4. Kapcsolja be az áramkapcsolót, és nézze meg az előlapot. A PWR lámpa kigyullad. A SYS lámpa a rendszerteszt és indítás alatt villog, és folyamatosan világít, ha a rendszer készen áll.

7 MAGYAR Webes bejelentkezés 1. Nyissa meg a webböngészőt és menjen a címre (a ZyWALL automatikusan átirányítja a 2. Ha biztonsági figyelmeztetés vagy a tanúsítvány képernyő jelenik meg, a folytatáshoz kattintson a Yes gombra.

8 3. Felhasználónévnek az admin jelszónak az 1234 szavakat adja meg. Kattintson a Login (bejelentkezés) gombra. 4. Kifejezetten javasoljuk, hogy módosítsa a jelszót. Adja meg az új jelszót, majd gépelje be újra és kattintson az Apply (alkalmaz) gombra.

9 MAGYAR Telepítő varázsló Megnyílik a Status (állapot) képernyő. Kattintson a varázsló ikonjára [j] a jobb felső sarokban. Telepítő varázsló segítségével csatlakozzon az Internethez és regisztrálja a ZyWALL-t és/vagy aktiváljon próbaszolgáltatásokat, mint az IDP vagy tartalomszűrés. Csak az alapértelmezett konfigurációból kiinduló első konfiguráláshoz használja a telepítő varázslót.

10 A telepítő varázslóban elvégzett módosítások elveszhetnek, ha korábban már módosította a ZyWALL konfigurációját. Az INSTALLATION SETUP, ONE ISP (Telepítés egy szolgáltatóval) egyetlen Internetcsatlakozást hoz létre a ge2-n. Az INSTALLATION SETUP, TWO ISP (Telepítés két szolgáltatóval) a ge2-n és ge3-on is létrehoz Internetcsatlakozást. A varázsló képernyői a használt beágyazás típusától függően változnak. Az Internetszolgáltatója által adott információk és a webes súgó segíthet eldönteni, hogy mit írjon az egyes mezőkbe. Ha bizonyos információk nem állnak rendelkezésére, hagyja üresen a mezőt.

11 MAGYAR Alapértelmezett beállítások és portkiosztás A ZyWALL alapértelmezésként az alábbi hálózati topológiára van konfigurálva.

12 Port Csatoló Zóna IP-cím és DHCP beállítások 1 ge1 LAN , engedélyezett DHCP-kiszolgáló Alapértelmezett beállításokhoz javasolt használat Védett LAN 2, 3 ge2, ge3 WAN DHCP-kliensek Internetcsatlakozások 4 ge4 DMZ , letiltott DHCP-kiszolgáló 5 ge5 DMZ , letiltott DHCP-kiszolgáló 6 ge6 WLAN , engedélyezett DHCP-kiszolgáló Publikus kiszolgálók (pl. web, és FTP) Publikus kiszolgálók (pl. web, és FTP) Vezeték nélküli hozzáférési pontok 7 ge7 Nincs Nincs, letiltott DHCP-kiszolgáló Választható AUX aux Nincs Nincs Kiegészítő modem KONZOL N/A Nincs Nincs Helyi menedzsment

13 Felirat Típus Leírás USB USB Csatlakoztasson (USB) 3G vezeték nélküli kártyát 3G hálózaton keresztüli Internet-hozzáféréshez. A megírás pillanatában a Huawei E220, E270 készüléket használhatja. P1~P7 RJ-45 Használjon 8 vezetékes 5e kategóriás Ethernet kábelt a routerek, switch-ek, számítógépek, access pontok, stb. csatlakoztatásához. AUX RS-232 Használjon RS-232 konzol kábelt dial backup/betárcsázós modem csatlakoztatásához. CONSOLE RS-232 RS-232 konzol kábel segítségével csatlakoztasson egy helyi számítógép parancs alapú menedzsmenthez. EXTENSION CARD SLOT PCMCIA Helyezzen be vezeték nélküli LAN kártyát a vezeték nélküli LAN funkció használatához. A megírás pillanatában a ZyXEL G-170S vezeték nélküli kártyát használhatja. Vagy 3G vezeték nélküli kártyát is behelyezhet 3G hálózaton keresztüli vezeték nélküli Internet-hozzáféréshez. A megírás pillanatában a Sierra Wireless AC850, AC860, AC880 vagy AC881 3G vezeték nélküli kártyákat használhatja.

14 Hibaelhárítás Probléma Egyik LED sem világít. Javító intézkedés Ellenőrizze, hogy csatlakoztatta-e a hálózati csatlakozózsinórt a ZyWALL-hoz, illetve egy megfelelő áramforráshoz. Ellenőrizze, hogy a ZyWALL be van-e kapcsolva. Ellenőrizze a kábeles csatlakozásokat. Ha a LED-ek továbbra sem gyulladnak ki, lehet hogy hardverproblémája van. Ebben az esetben lépjen kapcsolatba a helyi eladóval.

15 Probléma A ZyWALL nem érhető el a LAN-ról. Javító intézkedés Ellenőrizze a kábeles csatlakozást a ZyWALL és a számítógép vagy switch között. Részletekért nézze meg az idevágó részt. Pingelje meg a ZyWALL-t egy LAN számítógépről. Ellenőrizze, hogy a számítógép Ethernet kártyája telepítve van-e és megfelelően működik. Azt is ellenőrizze, hogy az IP-címe ugyanabban az alhálózatban van-e, mint a ZyWALL-é. A számítógépen nyissa meg a parancssort: Start, (All) Programs (Minden program), Accessories (Kellékek) és Command Prompt (Parancssor). A Parancssor ablakban írja be, hogy ping, majd a ZyWALL IP-címét ( az alapértelmezett) és nyomja meg az [ENTER] billentyűt. A ZyWALL-nak válaszolnia kell. Ha elfelejtette a ZyWALL jelszavát, használja a RESET (újraindítás) gombot. Nyomja be kb. 5 másodpercre a gombot (vagy amíg a PWR LED villogni nem kezd), majd engedje el. Ez visszaállítja a ZyWALL alapértelmezett gyári beállításait (a jelszó 1234, LAN IP-címe , stb.; a részleteket nézze meg a felhasználói kézikönyvben). Ha elfelejtette a ZyWALL IP-címét, a konzol porton keresztül ellenőrizheti a megfelelő parancsokkal. A konzol kábel segítségével csatlakoztassa számítógépét a KONZOL porthoz. A számítógépén lennie kell egy terminál emulációs programnak (pl. a HyperTerminal) VT100 terminál emulációra állítva a következő beállításokkal: nincs paritás, 8 adatbit, 1 stopbit, nincs forgalomszabályozás és bps portsebesség. Nem lehet hozzáférni az Internethez. Ellenőrizze a ZyWALL csatlakozását az Internet-hozzáféréssel rendelkező Ethernet jackhez. Győződjön meg róla, hogy az Internet átjáró eszköz (pl. DSL modem) megfelelően működik. Ellenőrizze a ge2 állapotát a Status (állapot) képernyőn. Használja újra a telepítő varázslót, és ügyeljen arra, hogy a helyes beállításokat adja meg.

16 Egy termék tanúsítványainak megtekintése 1. Menjen a oldalra. 2. Válassza ki a terméket a legördülő menüből a ZyXEL honlapon, és ugorjon a termék oldalára. 3. Ezen az oldalon válassza ki a megtekinteni kívánt tanúsítványt.

Készülék előlapja és hátlapja

Készülék előlapja és hátlapja Készülék előlapja és hátlapja Be / Ki SYS LED HDD LED USB LED esata LED COPY LED COPY/SYNC gomb USB port esata port USB Port LAN Port RESET Power 2 MAGYAR Bevezető Az NSA lehetővé teszi, hogy az otthoni

Részletesebben

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye és/vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az információk

Részletesebben

DI-784 11a/11g Kétsávos 108Mbps Vezeték nélküli Router

DI-784 11a/11g Kétsávos 108Mbps Vezeték nélküli Router Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. DI-784 11a/11g Kétsávos 108Mbps Vezeték nélküli Router Kezdő lépések 1. Amennyiben

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a következő webhelyen:

Részletesebben

DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TARTALOM 1. BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 2. BEVEZETÉS 5 3. CSATLAKOZÓK ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS 6 3.1 Előkészítés 6 3.2 A digitális elosztó előlapjának

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com NWA1100 Rövid kezelési útmutató 802.11g Üzleti WLAN access pont Firmware v1.00 1. kiadás, 2009/12 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK IP-cím: http://192.168.1.2 Jelszó: 1234 www.zyxel.com Copyright 2009

Részletesebben

Támogatás A csomag tartalma Nighthawk X8 AC5300 háromsávos WiFi router Védjegyek Megfelelés Router UTP hálózati kábel Hálózati adapter

Támogatás A csomag tartalma Nighthawk X8 AC5300 háromsávos WiFi router Védjegyek Megfelelés Router UTP hálózati kábel Hálózati adapter Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a https://my.netgear.com

Részletesebben

Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató

Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot

Részletesebben

QUICK INSTALLATION GUIDE

QUICK INSTALLATION GUIDE Wireless AC1200 Dual Band ACCess Point QUICK INSTALLATION GUIDE TELEPÍTÉSI SEGÉDLET A CSOMAG TARTALMA Wireless AC1200 Dual Band Access Point Megjegyzés: Kettő leszerelhető antennával. 12 V 1A TÁPADAPTER

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

Telepítés. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus

Telepítés. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus Telepítés N300 WiFi erősítő WN3000RPv3 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2780 1. A csomag tartalma Vezetéknélküli router Hálózati adapter Ethernet kábel Kézikönyv 2. A rendszer bekötése xdsl / Modem TÁP TÁP Notebook vezeték nélküli hálózati adapterrel

Részletesebben

Vezeték nélküli IP kamera / Vezetékes kamera. (Windows operációs rendszerekhez)

Vezeték nélküli IP kamera / Vezetékes kamera. (Windows operációs rendszerekhez) Vezeték nélküli IP kamera Vezetékes kamera Kézikönyv - Gyors indulás (Windows operációs rendszerekhez) Modell:FI8904W Modell:FI8905W Windows operációs rendszerekhez-------1. oldal MAC operációs rendszerekhez

Részletesebben

Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz. Gyorstelepítési útmutató

Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz. Gyorstelepítési útmutató Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz Gyorstelepítési útmutató A digitális elosztó beüzemelése A digitális elosztó használatával Ön belép a szélessávú internet világába. E rövid használati útmutató

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel

ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel 1 ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel Üzembe helyezési útmutató! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! Kapcsolat Ha bármilyen problémája adódna a ParkIT kamera üzemeltetése közben, bizalommal

Részletesebben

Gyorskalauz. AC1200 WiFi tartománybővítő. EX6150 típus

Gyorskalauz. AC1200 WiFi tartománybővítő. EX6150 típus Gyorskalauz AC1200 WiFi tartománybővítő EX6150 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi bővítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek

Részletesebben

ParkIT ANPR Kamera. LetUgo Beléptető Rendszerrel. Üzembe helyezési útmutató. Kapcsolat ! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL!

ParkIT ANPR Kamera. LetUgo Beléptető Rendszerrel. Üzembe helyezési útmutató. Kapcsolat ! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel Üzembe helyezési útmutató! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! Kapcsolat Ha bármilyen problémája adódna a ParkIT kamera üzemeltetése közben, bizalommal

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A modem elöl- vagy felülnézetben. MO251V2 Sweex vezeték nélküli ADSL 2/2+ Annex A modem/útválasztó, 54 Mb/m,

Magyar változat. A termék bemutatása. A modem elöl- vagy felülnézetben. MO251V2 Sweex vezeték nélküli ADSL 2/2+ Annex A modem/útválasztó, 54 Mb/m, MO251V2 Sweex vezeték nélküli ADSL 2/2+ Annex A modem/útválasztó, 54 Mb/m, A termék bemutatása A Sweex vezeték nélküli, 54 Mb/mp sebességű ADSL 2/2+ Annex A modem/útválasztó készüléket szélsőséges hőmérsékletektől

Részletesebben

DWL-2000AP+ Vezeték nélküli Hozzáférési pont. Ethernet kábel (CAT5 UTP) 5V 2,5A váltóáram adapter

DWL-2000AP+ Vezeték nélküli Hozzáférési pont. Ethernet kábel (CAT5 UTP) 5V 2,5A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 vagy Netscape Navigator 6.2.3) beállítható. DWL-2000AP+ D-Link AirPlus G+ Vezeték nélküli Hozzáférési pont Előfeltételek A DWL-2000AP+

Részletesebben

Netis PON Terminál Kezelési Útmutató

Netis PON Terminál Kezelési Útmutató Netis PON Terminál Kezelési Útmutató EP-8101G, EP-8104, EP-8104P, GP-8501G, GP-8501P, GP-8501GP Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardver csatlakoztatása... 1 3. LED állapotjelzők és gombok

Részletesebben

Magyar. 1. lépés: Kicsomagolás

Magyar. 1. lépés: Kicsomagolás TARTALOMJEGYZÉK 1. lépés: Kicsomagolás... 1 A hely kiválasztása... 2 2. lépés: A nyomtató áttekintése... 3 Elölnézet... 3 Hátulnézet... 3 A kezelœegység... 4 3. lépés: A festékkazetta behelyezése... 5

Részletesebben

Router konfigurációs útmutató

Router konfigurációs útmutató Router konfigurációs útmutató Az alábbi leírás router internetes hálózatra kapcsolását, beállítását és az internet kapcsolat megosztását mutatja be egy TP-Link TL-WR740 eszközön keresztül. Bár egyes gyártók

Részletesebben

Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató

Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató Sagemcom Broadband SAS Minden jog fenntartva 1 Bevezetés A F@st3686AC egy olyan digitális elosztó és multimédia terminál, ami megfelel

Részletesebben

LW310V2 Sweex Wireless 300N Router

LW310V2 Sweex Wireless 300N Router LW310V2 Sweex Wireless 300N Router Figyelem! A dobozban található CD-ROM-on találja a Beállítás Varázslót. Ez az egyszerű telepítési útmutató megmutatja Önnek, hogyan állítsa be a routert lépésről lépésre.

Részletesebben

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva.

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva. NPS-520 MFP nyomtatókiszolgáló Rövid kezelési útmutató Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1 Copyright 2007. Minden jog fenntartva. Áttekintés Az NPS-520 nyomtatókiszolgáló egy Ethernet porttal és egy USB (v2.0)

Részletesebben

AR-821EFB5-9000MT BIOMETRIKUS BELÉPTETŐ VEZÉRLŐ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV P1 P2 P3 P4 P5 P6

AR-821EFB5-9000MT BIOMETRIKUS BELÉPTETŐ VEZÉRLŐ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV P1 P2 P3 P4 P5 P6 AR-EFB-9MT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. TARTOZÉKOK AR-: Ujjlenyomat olvasó Olvasó Felhasználói Csatlakozó kábelek Csavarok kézikönyv Opcionális P P P P P P AR-RB AR-RB Digitális Relé. Telepítés A. B. Csavarozza

Részletesebben

Version 1.0 02/27/2013 Használati útmutató

Version 1.0 02/27/2013 Használati útmutató Version 1.0 02/27/2013 Használati útmutató Előszó A D-Link fenntartja jelen dokumentum előzetes értesítés nélküli módosításának illetve a tartalom megváltoztatásának jogát. Használati útmutató verziószáma

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

A B C D E F. F: 4. LAN port LED G: Táp csatlakozó H: 4. LAN port I: 3. LAN port J: 2. LAN port

A B C D E F. F: 4. LAN port LED G: Táp csatlakozó H: 4. LAN port I: 3. LAN port J: 2. LAN port Termékinformáció A B C D E F G H I J K L M A: Tápfeszültség LED B: WAN port LED C:. LAN port LED D:. LAN port LED E:. LAN port LED F: 4. LAN port LED G: Táp csatlakozó H: 4. LAN port I:. LAN port J:. LAN

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Használati útmutató - Hungarian

Használati útmutató - Hungarian Használati útmutató - Hungarian Tartalom 1 Biztonsági információk...6 2 Információk a nyomtatóról...8 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...8 További információk a nyomtatóról...8 A nyomtató helyének

Részletesebben

A táblaszámítógép bemutatása

A táblaszámítógép bemutatása A táblaszámítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419466-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Tartalomjegyzék 1. Hardver telepítése... 1 2. Számítógép beállításai... 2 3. Bejelentkezés... 4 4. Modem beállítások...

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

Procontrol. Kezelői és telepítői kézikönyv. Internetről kapcsolható dugaljzat. 0802-03_R9C revízió

Procontrol. Kezelői és telepítői kézikönyv. Internetről kapcsolható dugaljzat. 0802-03_R9C revízió Procontrol Internetről kapcsolható dugaljzat Kezelői és telepítői kézikönyv 0802-03_R9C revízió 2012. október 2012 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm, a

Részletesebben

Modem és helyi hálózat Felhasználói kézikönyv

Modem és helyi hálózat Felhasználói kézikönyv Modem és helyi hálózat Felhasználói kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Modem és helyi hálózat

Modem és helyi hálózat Modem és helyi hálózat Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh telepítési útmutató 09-2012 / v2.0 0 KEZDŐ LÉPÉSEK A termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a csomagból semmi sem hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv RT-AC1200G. Vezeték nélküli, kétsávos AC1200 USB-router

Felhasználói kézikönyv RT-AC1200G. Vezeték nélküli, kétsávos AC1200 USB-router Felhasználói kézikönyv RT-AC1200G Vezeték nélküli, kétsávos AC1200 USB-router HUG10352 Első kiadás Július 2015 Copyright 2015 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva! Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

9500 Series - bevezetés

9500 Series - bevezetés 9500 Series - bevezetés 2007 www.lexmark.com Biztonsági tájékoztató A készülékhez csak a mellékelt tápegységet és tápkábelt használja, vagy a gyártó által ajánlott, cserealkatrészként vásárolt tápegységet

Részletesebben

HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató

HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az ATI az Advanced Micro Devices, Inc. védjegye. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SWEEX LW150 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2351746

Az Ön kézikönyve SWEEX LW150 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2351746 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Disk Station DS1010+ Gyors telepítési útmutató

Disk Station DS1010+ Gyors telepítési útmutató Disk Station DS1010+ Gyors telepítési útmutató DS1010+11182009 Tartalomjegyzék TOC 3 Fejezet 1: Kezdés előtt 3 A csomag tartalma 4 Biztonsági utasítások 5 Fejezet 2: Hardvertelepítés 5 A merevlemez telepítéséhez

Részletesebben

Enigma IP2. Távfelügyeleti Vevő

Enigma IP2. Távfelügyeleti Vevő Enigma IP2 Távfelügyeleti Vevő (és IP vevő kártya) Telepítői Kézikönyv 2014.11.06. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...4 3. ELSŐ LÉPÉSEK...4 Csatlakozók és LED kijelzők...5 4. RENDSZER

Részletesebben

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 A HP All-in-One üzembe helyezésének befejezése Vezeték nélküli kapcsolat a WPS technológiát

Részletesebben

Modem és helyi hálózat

Modem és helyi hálózat Modem és helyi hálózat Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira

Részletesebben

A B C E F G H. I J K L M N O P I M: LAN 3. port N: LAN 4. port O: Tápfeszültség csatlakozó P: Tápfeszültség kapcsoló

A B C E F G H. I J K L M N O P I M: LAN 3. port N: LAN 4. port O: Tápfeszültség csatlakozó P: Tápfeszültség kapcsoló Termékinformáció A B C E F G H D A: Tápfeszültség kijelző B: WLAN kijelző C: ADSL csatlakozás kijelző D: ADSL adatok kijelzője E: LAN 4. port kijelző F: LAN 3. port kijelző G: LAN 2. port kijelző H: LAN

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Gyors Elindulási Útmutató

Gyors Elindulási Útmutató Gyors Elindulási Útmutató 802.11b/g/n PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 3/2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK IP-cím http ://192.168.1.2 Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co. Ltd. minden jog fenntartva. A publikációt és annak bármely

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L TELEPÍTÉSI SEGÉDLET

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L TELEPÍTÉSI SEGÉDLET HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L TELEPÍTÉSI SEGÉDLET A CSOMAG TARTALMA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L TÁPADAPTER ADAPTER ETHERNET KÁBEL (CAT5 UTP) BEÁLLÍTÁS KÖZBEN CSATLAKOZTASSA

Részletesebben

HP Roar Plus hangszóró. További funkciók

HP Roar Plus hangszóró. További funkciók HP Roar Plus hangszóró További funkciók Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft vállalatcsoport az Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTŐ

DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTŐ SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTŐ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kérjük, figyelmesen olvassa el az útmutatót használat előtt, és őrizze meg, hogy a későbbiekben is segítségére legyen. AVC 790_manual_V0.91

Részletesebben

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell További lehetőségek Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router R8000-as modell A WiFi-hálózat neve és jelszava Az előzetesen hozzárendelt WiFi-hálózat neve (SSID) és a jelszó (hálózati kulcs) a sorozatszámhoz

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

Alaris Gateway Workstation. Használati utasítás hu

Alaris Gateway Workstation. Használati utasítás hu Használati utasítás hu Tartalom 1000DF00522, 2. kiadás 1/28 Bevezetés................................................................................................. 3 Alkalmazási terület.....................................................................................

Részletesebben

IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató

IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató H-6600 Szentes, Rákóczi Ferenc utca 26. Telefon: + 36 63 200 000; E-mail: uszi@tvnettel.hu Tartalomjegyzék Bemutatkozás...3 Biztonsági Előírások...3 Bevezetés

Részletesebben

mega macs 66 Gyorsindítási útmutató QSMM66V46HU1014SO

mega macs 66 Gyorsindítási útmutató QSMM66V46HU1014SO mega macs 66 Gyorsindítási útmutató HU QSMM66V46HU1014SO Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 Biztonsági utasítások... 3 1.1 Biztonsági utasítások a felhasználó számára... 3 1.2 Biztonsági utasítások a mega

Részletesebben

ThinkCentre Hardverelemek beszerelése és cseréje

ThinkCentre Hardverelemek beszerelése és cseréje , 9325, 9330 ThinkCentre Hardverelemek beszerelése és cseréje Megjegyzés Ezen információk és a tárgyalt termék használatának megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a termékre vonatkozó Biztonsági és

Részletesebben

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

HP Mini Használati útmutató

HP Mini Használati útmutató HP Mini Használati útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás keretében

Részletesebben

Az első lépések KX-TDA100. Tartalomjegyzék. Hibrid IP alközpont. Típusszám: KX-TDA200

Az első lépések KX-TDA100. Tartalomjegyzék. Hibrid IP alközpont. Típusszám: KX-TDA200 Hibrid IP alközpont Az első lépések KX-TDA100 Típusszám: KX-TDA200 Tartalomjegyzék 1. Telepítés előtt...2 2. Telepítés...4 3. A hibrid IP alközpont elindítása...11 4. A hibrid IP alközpont egyéni beállításai...12

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER relaydroid TM Felhasználói Dokumentáció Tartalom 1. Általános leírás... 2 2. Specifikáció... 3 2.1. Modellek... 3 2.2. Paraméterek... 3 2.3. Elrendezés és méretek... 4 17.5mm széles modellek... 4 35mm

Részletesebben

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron és a Pentium az Intel

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához Xerox WorkCentre M118i Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához 701P42709 Ez az útmutató röviden ismerteti a berendezés e-mailbe szkennelési funkciójának beállítását. Az ismertető a

Részletesebben

Az Ön kézikönyve XEROX PHASER 6125 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3682890

Az Ön kézikönyve XEROX PHASER 6125 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3682890 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő 2 MAGYAR EM4544 - Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 2.0

Részletesebben

(1) 10/100/1000Base-T auto-sensing Ethernet port (2) 1000Base-X SFP port (3) Konzol port (4) Port LED-ek (5) Power LED (Power)

(1) 10/100/1000Base-T auto-sensing Ethernet port (2) 1000Base-X SFP port (3) Konzol port (4) Port LED-ek (5) Power LED (Power) HP 5120-24G 1.ábra Első panel (1) 10/100/1000Base-T auto-sensing Ethernet port (2) 1000Base-X SFP port (3) Konzol port (4) Port LED-ek (5) Power LED (Power) 2.ábra Hátsó panel (1) AC-input csatlakozó (2)

Részletesebben

A számítógép bemutatása

A számítógép bemutatása A számítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419589-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó/jelszó beállitása

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LEXMARK X3550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1265450

Az Ön kézikönyve LEXMARK X3550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1265450 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató LEXMARK X3550. Megtalálja a választ minden kérdésre az LEXMARK X3550 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch

Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch Használati útmutató A számítógép használatba vétele előtt olvassa el a mellékelt kézikönyvekben található biztonsági előírásokat és fontos tanácsokat.

Részletesebben

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Magyar p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge other

Részletesebben

Útmutató a hardver és a szoftver használatához

Útmutató a hardver és a szoftver használatához Útmutató a hardver és a szoftver használatához HP Compaq hordozható számítógépek Dokumentum cikkszáma: 364598-211 2005. január Ez az útmutató a hordozható számítógép hardverjellemzőit és azok használatát,

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt.

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. TP-Link TL-WR740N TP-Link TL-WR740N Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják hívását: Technikai

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS. 500 VA 100 Vac. 750 VA 100/120/230 Vac. Tower szünetmentes tápegység

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS. 500 VA 100 Vac. 750 VA 100/120/230 Vac. Tower szünetmentes tápegység Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS 500 VA 100 Vac 750 VA 100/120/230 Vac Tower szünetmentes tápegység 990-1587A 12/2005 Bevezetés Az APC szünetmentes tápegységet (UPS) arra tervezték, hogy megvédje

Részletesebben

hp photosmart 720 digitális fényképezôgép kezelési útmutató

hp photosmart 720 digitális fényképezôgép kezelési útmutató hp photosmart 720 digitális fényképezôgép x kezelési útmutató Védjegy és szerzôi jogvédelem információ Minden jog fenntartva 2002., Hewlett-Packard Company Minden jog fenntartva. A dokumentum részleteinek

Részletesebben

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő TELL AMR-08 Távfelügyeleti Vevő Telepítői Kézikönyv 2014.01.29. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 2.1 CPM kártya...3 2.2 LC vonalkártya (opcionális)...4 2.3 PWR tápegység...4 2.4

Részletesebben

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás HD-TVI Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150915 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben