tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008"

Átírás

1 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008

2 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot foglal magába. z Intuition termékcsalád olyan embereknek készül, akik nagyra értékelik a funkcionalitást, a megbízhatóságot és a stabilitást. z Inspire családot olyan embereknek szánják, akik a szokásostól eltérő megoldásokat keresik. És végül az Insight termékcsalád, mely olyan embereknek nyújt ideális megoldást, akik a legújabb technológia és a legkorszerűbb design megszállottjai. Sok ember olyan dolgokat akar, melyekre büszke lehet. Olyan dolgokat, melyek lenyűgöznek másokat és kifinomult személyiségük visszatükröződésének tekinthetők. Kényelmet és különleges jelleget keresnek, mely figyelmet kelt. z Insight termékek az ilyen emberek kedvencei. z Electrolux Insight rendkívül innovatív, élvonalbeli termékeket jelöl, melyek a legújabb technológiát és a rozsdamentes acélból készülő legkorszerűbb designt ötvözik ezüstszínű dekorációval, és néhány hangsúlyos, narancssárga grafikus részlettel. Ezek a készülékek az igényes embereknek valók, akik csak a legjobbal elégednek meg. Tulajdonságok: innovatív design a legújabb technológiával, nagyméretű digitális kijelzők, nagyfokú felhasználói kényelem, korszerű design tökéletes részletekkel ezüst gombok és fogantyúk. Egyes emberek a szokásostól eltérő megoldásokat keresnek, lelkesednek az ügyes szerkezetekért, digitális kijelzőkért és intells műszaki megoldásokért. z Inspire termékcsoport tökéletesen megfelel nekik. Általában véve az inspiráció gondolkodásra készteti az embereket a kreativitásról és az álmokról. z Electrolux Inspire innovatív termékeket jelöl, amely nincs messze a technológiai fejlődés élvonalától. Ennek a termékcsaládnak a jellemzői: a digitalizáció, különféle opciók, pazar designnal ben és ezüstben, narancssárga részletekkel kiegészítve. Tulajdonságok: első osztályú technológia, érthető digitális kijelzők, felhasználóbarát, egyedi design ezüstben, narancssárga elemekkel. z Electrolux új, az átgondolt design megalkotójának koncepciója abból indul ki, hogy a cég megértse, melyek a felhasználók legfőbb igényei. Ennek eredménye az Electrolux Intuition termékcsoport. zoknak a fogyasztóknak szeretne megfelelni, akik nagyra értékelik a jó minőséget, funkcionalitást és megbízhatóságot. z Intuition vásárlók olyan dolgokat keresnek, melyek nem túl szokatlanok, megbízhatók és elég jók. z Intuition szintjén a designelgondolás letisztult, egyszerű ben ölt testet, kontrasztos narancssárga részletekkel megfűszerezve. Ezek a készülékek olyan embereknek készülnek, akik fontosnak tartják az alapfunkciót és a jó konstrukciót. Tulajdonságok: funkcionális műszaki megoldások, utasításokat adó LED-kijelzők, kielégíti az emberek kényelem iránti gyakorlati igényét, letisztult és egyszerű design ben megvalósítva, kontrasztos narancssárga részletekkel.

3 zokra gondoltunk, akik értékelik a kényelmet a konyhában... electrolux tűzhelyek Otthonunk berendezése során kiemelt figyelmet fordítunk a minket körülvevő élettér minőségére, és nincs ez másképp a háztartási készülékek kiválasztásakor sem. Bármelyik Electrolux készülék mellett dönt, biztos lehet abban, hogy olyan ergonomikus kialakítású és egyszerűen kezelhető társra talál, aki hosszú időn keresztül elkötelezetten szolgálja Önt. Óra Mostantól nem kell folyamatosan figyelni az időt sütés közben, elég, ha a sütési időt állítja be, így a sütő automatikusan kikapcsol a beállított idő letelte után. z óra fényerejét úgy terveztük meg, hogy a számokat könnyen lehessen leolvasni. Üvegkerámia főzőfelület z üvegkerámia főzőfelület tökéletesen sík anyaga olyan speciálisan keményített üvegből készül, amely a különösen erős igénybevételnek is ellenáll. Egyik biztonsági eleme az összes főzőfelülethez tartozó maradékhő-kijelző, amely addig világít, ameddig a kijelzőhöz tartozó főzőfelület nem hűl le biztonságosan megérinthető hőmérsékletűre. Gáz főzőfelület rendkívül jól és pontosan szabályozott égők különösen tiszta égést biztosítanak. három különböző égő sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít, így az ételek ízének csak az Ön fantáziája szab határt. főzőfelület a két részből álló edénytámasznak köszönhetően könnyen megtisztítható a rákerült szennyeződésektől, valamint jó hír, hogy mosogatógépben is elmosogatható. Könnyű tisztítás sütőtér felülete egyenletesen sima zománcbevonattal rendelkezik. z oldalsó polc, illetve a sütőtálcatartó rácsok is kivehetők, így mögötte is könnyedén kitisztítható a felület, ráadásul a tisztításhoz a sütővilágítás bekapcsolható és a teljes ajtó is eltávolítható. z ajtó belső felülete teljesen sima kidolgozású, így nem bújhatnak meg a nehezen eltávolítható morzsaszemek. Hatékonyság z európai fogyasztói intézetek (LG/Németország) által elvégzett összes sütési folyamat kiváló eredményt mutatott. z Electrolux család összes multifunkciós tűzhelye energiaosztályú, ami annyit jelent, hogy készülékeink nemcsak hatékonyak, de nagyon gazdaságosak is. Energia- osztály Új belső tér z új 60x60-as tűzhelyekben a ventilátor átkerült a bal oldalra, ezáltal a forró hő keringtetése optimálisabb lett. Ennek eredményeként egyenletesebb lett a hőelosztás és a sütési eredmények is látványosan jobbak lettek.

4 electrolux sütőfunkciók Sütőfunkciók Statikus sütés lsó sütés Felső sütés lsó és felső sütés Nagyfelületű grill Turbo grill Grill és felsősütés Grill és forgónyárs Felolvasztás Forrólevegőkeringtetés Hőlégbefúvás Belső világítás Szikragyújtás Kis felületű grill Pizzafunkció Statikus sütés Hagyományos sütési mód, a égősor alul helyezkedik el. statikus sütés konvekciós elven történik. Ennél a sütési módnál tanácsos a sütőt előmelegíteni. lsó sütés Ez a sütési mód különösen lédús ételek, pizzák és sütemények elkészítéséhez ajánlott. Felső sütés legjobb a csőben sült zöldségek, tésztafélék felülről való átsütéséhez, barnításához. lsó és felső sütés Ez a közismert és széles körben elterjedt sütési mód minden kipróbált családi recepthez, különösen kenyérsütéshez, élesztős tésztákhoz és vadhúsok sütéséhez ajánlható. Nagyfelületű grill Sültekhez, halhoz, zöldségekhez, pirítóshoz, illetve melegszendvicsek elkészítéséhez ajánljuk. Turbo grill Grill és felső sütés egyidejűleg, a hőmennyiség egyenletes elosztásával. 60 C-0 C között használható, változtatható hőmérsékletű grill. Grill és felsősütés Grill és felső sütés egyidejűleg. 60 C-0 C között használható, változtatható hőmérsékletű grill. Grill és forgónyárs Kitűnő sütési mód a csirke ropogósra sütéséhez, illetve egyéb sültek, például rablóhús készítéséhez. Felolvasztás Felolvasztó üzemmódban csak a ventilátor üzemel, amely egyenletesen, szobahőmérsékletűre melegíti fel az ételt. Forrólevegő-keringtetés ventilátor gondoskodik az alsó és felső fűtőszál által leadott hőmennyiség egyenletes elosztásáról, hogy lehetőségünk legyen egyszerre sütőtálcán is sütni. Hőlégbefúvás ventilátor és a körfűtőszál is üzemel, a legjobb eredményt érhetjük el vele tortasütéskor, különböző tésztafélék készítésekor vagy ételek felmelegítésénél, akár sütőtálcán is egyidejűleg. Belső világítás Sütés közben bármikor ellenőrizhetjük, hogy mi történik a sütőtérben, anélkül, hogy a sütő ajtaját kinyitnánk. Szikragyújtás Gyufa, illetve egyéb tűzgyújtó eszközök nélkül biztonságosabbá és kényelmesebbé válik a sütés-főzés. Kis felületű grill Kisebb teljesítményű grill, kisebb mennyiségek grillezéséhez alkalmas. Pizzafunkció z alsó fűtőszál közvetlen hőt sugároz a tészta aljára, miközben a ventilátor biztosítja a levegő keringtetését, így a tészta teljesen átsül és nem ázik át a feltéttől.

5 electrolux kerámialapos tűzhely 5 Time Manager Time Manager funkcióval ellátott új EKC5509X tűzhelynél a sütési idő végét Ön előre beállíthatja. Így a főzési idő előre kiszámíthatóvá válik, és az étel pont addigra készül el, amikorra Ön szeretné. tökéletes kényelem eléréséért a készülék kikapcsoláskor hangjelzést is ad. EKC5509X 50 x 60 cm-es kerámialapos tűzhely inox kivitel elektronikus óra multifunkciós sütő, 8 funkció hőfokszabályzó maradékhő-kijelzés főzőzónánként kiterjeszthető főzőzóna edénytartó fiók teleszkópos sütősín Max. sütőteljesítmény:,96 kw 9,06 kw,9 kw Ez a termék 008. szeptembertől lesz forgalomban Magyarországon.

6 6 electrolux kerámialapos tűzhelyek EKC550X 50 x 60 cm-es kerámialapos tűzhely inox kivitel elektronikus óra multifunkciós sütő, 6 funkció hőfokszabályzó maradékhő-kijelzés főzőzónán ként kiterjeszt hető főzőzóna edénytartó fiók EKC5050X 50 x 60 cm-es kerámialapos tűzhely maradékhőkijelzés hőfokszabályzó percszámláló inox kivitel edénytartó rekesz multifunkciós sütő, 5 funkció forgónyárs db sütőtepsi Max. sütőteljesítmény:,7 kw 8,06 kw,7 kw Max. sütőteljesítmény: B,9 kw 7,95 kw,9 kw EKC5500W 50 x 60 cm-es kerámialapos tűzhely percszámláló multifunkciós sütő, 5 funkció hőfokszabályzó maradékhő-kijelzés főzőzónán ként edénytartó fiók db sütőtepsi EKC50000W 50 x 60 cm-es kerámialapos tűzhely hőfokszabályzó maradékhő-kijelzés edénytartó rekesz Max. sütőteljesítmény:,7 kw 7,95 kw,9 kw Max. sütőteljesítmény: C,9 kw 7,95 kw,8 kw

7 electrolux kombinált tűzhelyek 7 EKK600X 60 x 60 cm-es kombinált tűzhely égésbiztosító hőfokszabályzó egykezes szikragyújtás digitális óra üvegtető inox kivitel edénytartó fiók megerősített edénytartó rácsok EKK550X 50 x 60 cm-es kombinált tűzhely inox kivitel percszámláló multi funkciós sütő, 5 funkció egykezes szikragyújtás hőfok szabályzó égésbiztosító üvegtető edénytartó fiók db sütőtepsi Főzőzóna-teljesítmény: 85 x 60 x 60 cm 8,0 kw,65 kw,65 kw Főzőzóna-teljesítmény: B 8,0 kw,95 kw,9 kw EKK550W 50 x 60 cm-es kombinált tűzhely elektronikus óra multifunkciós sütő, 6 funkció egykezes szikragyújtás hőfokszabályzó égésbiztosító üvegtető edénytartó fiók db sütőtepsi EKK50507X 50 x 60 cm-es kombinált tű zhely percszámláló multifunkciós sütő, 5 funkció egykezes szikragyújtás hőfokszabályzó égésbiztosító üvegtető edénytartó rekesz db sütőtepsi Főzőzóna-teljesítmény: 8,0 kw,96 kw,9 kw Főzőzóna-teljesítmény: B 7,6 kw,89 kw,8 kw

8 8 electrolux kombinált tűzhelyek EKK550W 50 x 60 cm-es kombinált tűzhely percszámláló multifunkciós sütő, 5 funkció egy kezes szikragyújtás hőfokszabályzó égésbiztosító edénytartó fiók db sütőtepsi EKK50050W 50 x 60 cm-es kombinált tűzhely multifunkciós sütő, 5 funkció hőfokszabályzó égésbiztosító edénytartó rekesz db sütőtepsi Főzőzóna-teljesítmény: B 8,0 kw,95 kw,9 kw Max. sütőteljesítmény: B,89 kw 7,6 kw,8 kw

9 electrolux tűzhelyek 9 Időkapcsoló tűzhelyekben újdonság! Kényelem és biztonság Electrolux tűzhelyek elektronikus időzítő kapcsolóval! Korábban csak az sütők sajátja volt, hogy a sütési, főzési időt programozni lehessen. z Electrolux újdonsága, hogy az EKG50X és EKG50W modellekben Ön beállíthatja, hogy mennyi ideig égjen az éppen szükséges égő. sütő esetén pedig a megadott időtartam letelte után, a k észülék automatikusan lekapcsol. beépített elektronikus időzítő kapcsolóval szerelt tűzhelyek ideális és kényelmes megoldást, valamint még biztonságosabb főzést jelentenek a kisgyermekes szülők és idősek számára. EKG50X 50 x 60 cm-es tűzhely inox kivitel elektronikus percszámláló időzítő funkcióval szikragyújtás a sütőben is égésbiztosító grill forgónyárs edénytartó fiók üvegtető EKG50W 50 x 60 cm-es tűzhely elektronikus percszámláló időzítő funkcióval szikragyújtás a sütőben is égésbiztosító grill forgónyárs edénytartó fiók Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény:,0 kw,0 kw,0 kw Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény:,0 kw,0 kw,0 kw Ezek a termékek 008. szeptembertől lesznek forgalomban Magyarországon.

10 0 electrolux tűzhelyek EKG500W 50 x 60 cm-es tűzhely percszámláló szikragyújtás a sütőben is grill hőfokszabályzó égésbiztosító edénytartó fiók EKG5000W 50 x 60 cm-es tűzhely égésbiztosító hőfokszabályzó forgónyárs edénytartó rekesz egykezes szikragyújtás Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény:,0 kw,0 kw,0 kw Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény: 0, kw,6 kw,8 kw EKG5000W 50 x 60 cm-es tűzhely égésbiztosító hőfokszabályzó edénytartó rekesz EKG50000W 50 x 50 cm-es tűzhely égésbiztosító edénytartó rekesz Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény: 0, kw,6 kw Össz. teljesítmény: Sütőteljesítmény: 85 x 50 x 50 cm 0, kw,6 kw

11 rra gondoltunk, lesz olyan helyzet, amikor a konyhában is számít a gyorsaság Grill és mikrohullám Kvarcgrill Felolvasztás Választható kombikivitel zt jelenti, hogy egy szerre grillezést és mikrohullámmal történő főzést is végezhetünk. két funkció kombinálásával rövidebb idő alatt készül el az étel, és garantált a tökéletes íz és a barna felület. Easy to clean bevonat sütőtérben keletkező olajgőz kevésbé tapad rá a falakra, így egyszerűbb a sütőtér tisztítása. Rendszeres tisztítás esetén elegendő néhányszor áttörölni a sütőtér falait egy nedves szivaccsal. Gyermekzár Ha 5 mp-ig benyomva tartjuk a Stop/Törlés gombot, akkor a mikró minden funkcióját kikapcsolja. Kvarcgrill kvarcgrill sokkal hatékonyabb és jóval kevesebb energiafelhasználással működik, mint a hagyományos grillszál. Nagy előnye, hogy soha nem kell tisztítani, mert leégeti önmagáról a szennyeződéseket.

12 electrolux mikrohullámú sütők EMS8S 8 literes sütőtér elektronikus vezérlés 7 teljesítményfokozat autoprogramok (főzés, kiolvasztás) digitális kijelzés óra hangjelzés a program végén ezüst kivitel EMS0X literes sütőtér elektronikus vezérlés 6 teljesítményfokozat kombifokozat digitális kijelzés óra hangjelzés a program végén inox kivitel autoprogramok (főzés, kiolvasztás) Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 0, x 5,7 x,5 cm 800 W 900 W 00 W 60 db() Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 8,5 x 8, x 7,5 cm 00 W 800 W 00 W 60 db() EMS80S 8 literes sütőtér elektronikus vezérlés 6 teljesítményfokozat kombifokozat autoprogramok (főzés, kiolvasztás) digitális kijelzés gyerekzár óra hangjelzés a program végén ezüst kivitel EMS80 8 literes sütőtér elektronikus vezérlés 6 teljesítményfokozat kombifokozat autoprogramok (főzés, kiolvasztás) digitális kijelzés gyerekzár óra hangjelzés a program végén Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 0, x 5,7 x,5 cm 800 W 900 W 00 W 60 db() Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 0, x 5,7 x,5 cm 800 W 900 W 00 W 60 db()

13 electrolux mikrohullámú sütők EMS00S 0 literes sütőtér elektronikus vezérlés 6 teljesítményfokozat kombifokozat autoprogramok (főzés, kiolvasztás) digitális kijelzés gyerekzár óra hangjelzés a program végén ezüst kivitel EMS00 0 literes sütőtér elektronikus vezérlés 6 teljesítményfokozat kombifokozat autoprogramok (főzés, kiolvasztás) digitális kijelzés gyerekzár óra hangjelzés a program végén ezüst kivitel Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 7,5 x 8, x 6,6 cm 00 W 800 W 000 W 60 db() Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 7,5 x 8, x 6,6 cm 00 W 800 W 000 W 60 db() EMM05S/EMM05 0 literes sütőtér 5 perc beállítható maximális főzési idő mechanikus vezérlés forgótányér 6 teljesítményfokozat kombifokozat hangjelzés a program végén ezüst kivitel : EMM05S, kivitel : EMM05 EMM005 0 literes sütőtér 5 perc beállítható maximális főzési idő mechanikus vezérlés 7 teljesítményfokozat hangjelzés a program végén Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Kvarcgrill teljesítménye: Zajszint: 7,5 x 8, x 6,6 cm 00 W 800 W 000 W 60 db() Energiafogyasztás: Mikrohullám-teljesítmény: Zajszint: 7,5 x 8, x 6,6 cm 50 W 800 W 60 db()

14 electrolux tűzhelyek műszaki adatai Modellszám Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] Szín Tűzhelytípus Főzőzóna Főzőzónák száma Sütő Sütőfunkció Grill Energiaosztály Teljesítmények bal hátsó zóna (kw) jobb hátsó zóna (kw) bal első zóna (kw) jobb első zóna (kw) Fűtőszálak teljesítménye alsó (kw) felső (kw) grill (kw) körfűtőszál (kw) Sütési programok statikus alsó sütés felső sütés alsó és felső sütés grill grill és forgónyárs pizzafunkció felolvasztás Forrólevegő-keringtetés Hőlégbefúvás Egyéb jellemzők maradékhő-kijelzés égésbiztosító szikragyújtás percszámláló elektronikus óra hőfokszabályzó belső sütővilágítás forgónyárs sütőajtóüvegek száma edénytartó rekesz tető Tartozékok zsírfelfogó tálca grillrács Zajszint [db()] Nettó/bruttó súly (kg) EKC 5509 X inox kerámia multifunkció 8,, kiterjeszthető,7, kétkörös, 0,9,9,9 fokozatú digitális 5,7 5/60 EKC 550 X inox kerámia multifunkció 6,, kiterjeszthető,7, kétkörös, 0,7,9,9 fokozatú digitális 5,7 5/60 EKC 5050 X inox kerámia multifunkció 5 B,,8,8, 0,9,8 fokozatú 5,7 /6 EKC 5500 W kerámia multifunkció 5,,8,8, 0,7,9 fokozatú 5,7 5/57

15 electrolux tűzhelyek műszaki adatai 5 EKC W kerámia felső-alsó sütés C EKK 600 X 85 x 60 x 60 inox multifunkció 6 EKK 550 X inox kombinált multifunkció 5 EKK 550 W kombinált multifunkció 6 EKK X inox kombinált multifunkció 5 B EKK 550 W kombinált multifunkció 5 EKK W kombinált multifunkció 5 B,,8,8,,0,0,0,6,0,0,6 0,9,8 0,8,65 0,7,9 0,7,9,9 0,9 0,85,8 0,7,9 0,9 0,85,8, külön kis grill fokozatú egykezes digitális üveg egykezes üveg egykezes digitális üveg egykezes üveg egykezes 5/57 7 5,7/57, 5,7 5/60 5,7 5/60 5,7 /7 5,7 5/60 /7

16 6 electrolux tűzhelyek műszaki adatai Modellszám Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] Szín Tűzhelytípus Főzőzóna Főzőzónák száma Sütő Sütőfunkció Grill Energiaosztály Teljesítmények bal hátsó zóna (kw) jobb hátsó zóna (kw) bal első zóna (kw) jobb első zóna (kw) Fűtőszálak teljesítménye alsó (kw) felső (kw) grill (kw) körfűtőszál (kw) Sütési programok statikus alsó sütés felső sütés alsó és felső sütés grill grill és forgónyárs pizzafunkció felolvasztás Forrólevegő-keringtetés Hőlégbefúvás Egyéb jellemzők maradékhő-kijelzés égésbiztosító szikragyújtás percszámláló elektronikus óra hőfokszabályzó belső sütővilágítás forgónyárs sütőajtóüvegek száma edénytartó rekesz tető Tartozékok zsírfelfogó tálca grillrács Zajszint [db()] Nettó/bruttó súly (kg) EKG 50 X inox statikus,0 egykezes üveg 5/58 EKG 50 W statikus,0 egykezes 5/58 EKG 500 W statikus,0,0 a sütőben is 5/60 EKG 5000 W statikus,0,6,8 egykezes /7

17 electrolux tűzhelyek műszaki adatai 7 EKG 5000 W statikus EKG W 85 x 50 x 50 statikus,0,6,0,6,5/8 /7

18 8 electrolux mikrohullámú sütők műszaki adatai Modellszám Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] Szín Űrtartalom (l) Energiafogyasztás (W) Mikrohullámteljesítmény (W) Grillteljesítmény (W) Vezérlés Kijelzés Óra Teljesítményfokozatok (mikrohullám) Teljesítményfokozatok (grill) Grill+mikrohullám egyidejűleg Hangjelzés Súly szerint automata kiolvasztás Súly szerint automata főzés Belsőtér-világítás (W) Forgótányér Forgótányér-átmérő (mm) Grill típusa Zajszint [db()] Nettó súly (kg) EMS 8 S 0, x 5,7 x,5 ezüst elektronikus, nyomógombbal display + LED 7 vége jelzés 0 üveg, kivehető 5 kvarc 60 7 EMS 0 X 8,5 x 8, x 7,5 inox elektronikus, forgókapcsolóval display 6 vége jelzés 0 üveg, kivehető 70 kvarc 60 EMS 80 S 0, x 5,7 x,5 ezüst elektronikus, nyomógombbal display + LED 6 vége jelzés 0 üveg, kivehető 5 kvarc 60 7 EMS 80 0, x 5,7 x, elektronikus, nyomógombbal display + LED 6 vége jelzés 0 üveg, kivehető 5 kvarc 60 7

19 electrolux mikrohullámú sütők műszaki adatai 9 EMS 00 S 7,5 x 8, x 6,6 ezüst elektronikus, nyomógombbal display + LED 7 vége jelzés 5 üveg, kivehető 70 kvarc 60,5 EMS 00 7,5 x 8, x 6, elektronikus, nyomógombbal display + LED 7 vége jelzés 5 üveg, kivehető 70 kvarc 60,5 EMM 05 S 7,5 x 8, x 6,6 ezüst mechanikus, forgókapcsolóval nincs nem 6 vége jelzés nem nem 5 üveg, kivehető 90 kvarc 60,5 EMM 05 7,5 x 8, x 6, mechanikus, forgókapcsolóval nincs nem 6 vége jelzés nem nem 5 üveg, kivehető 90 kvarc 60,5 EMM 005 7,5 x 8, x 6, mechanikus, forgókapcsolóval nincs nem 7 nincs nem vége jelzés nem nem 5 üveg, kivehető 70 nincs 60,5

20 Electrolux Lehel Kft., Háztartási készülékek 0 Budapest, Erzsébet királyné útja 87. Telefon: () Fax: () modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Műszaki változások joga fenntartva. z esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Katalógusunkat a legnagyobb körültekintéssel készítettük, hogy elkerüljük az esetleges hibákat. Ha ennek ellenére mégis pontatlanságot talál, kérjük jelezze. zokat a hibákat, amelyekről tudomást szerzünk, rövid időn belül honlapunkon korrigáljuk ( Electrolux: az átgondolt design megalkotója Megesett már Önnel, hogy kibontott egy ajándékot, és önkéntelenül így kiáltott fel: Ó! Hogy találtad ki? Éppen erre vágytam! Nos, mi, az Electrolux terméktervezői, ezt az érzést szeretnénk kiváltani mindazokból, akik valamelyik termékünket választják vagy használják. Nem sajnáljuk az időt, az ismereteket és az alapos fejtörést, hogy megálmodjuk és megalkossuk azokat a készülékeket, amelyeket vevőink valóban igényelnek. Egy új termék tervezésénél első lépésként mindig megfigyeljük, hogy a vásárlók hogyan használják készülékeiket. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük a készülékek használatát, kellemesebbé a feladatok elvégzését és arra biztatjuk vevőinket, hogy nyugodt lelkiismerettel élvezzék a XXI. század nyújtotta fényűzést. z a célunk, hogy ezt az élvezetet világszerte a mindennapi élet mind több területén, minél több ember számára elérhetővé tegyük. Hogy amikor azt mondjuk, Önre gondolunk, akkor tudja, hogy komolyan így is gondoljuk. Electrolux. Thinking of you Termékeinkről többet is megtudhat a honlapon. Please delete the card and the text if you don't want to advertise the family club card in your country. Please translate the text and leave the card if your country advertises the family club card. ward Winner 007 Környezetünk védelméért z Electrolux Csoportot a termékek tervezésekor az a cél vezérli, hogy csökkentse a környezetre ártalmas tényezőket. Figyelemmel kíséri az anyagfelhasználást és az energiafogyasztást a környezetvédelem szempontjából, hogy elkerülje a felesleges anyaghasználatot és környezetszennyezést. környezetvédelmi előírásokat proaktívan alkalmazza, és arra törekszik, hogy beszállítói is ugyanazokat a környezetvédelmi elveket kövessék, mint amire az Electrolux törekszik. 007-ben az Electrolux Csoport elnyerte az Európai Unió díját az energiafelhasználás csökkentése érdekében végzett tevékenységéért.

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009

electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2009 electrolux tűzhelyek és mikrohullámú sütők 009 electrolux Egy modern design irányzat z Electrolux 006-ban új designkoncepciót indított útjára. Global Design koncepció azokra a trendekre és fogyasztói kutatásokra

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 007 electrolux tûzhelyek z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2006/2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 006/007 electrolux tûzhelyek Innováció és ergonómia az Ön igényei szerint Otthonunk berendezése során kiemelt figyelmet fordítunk a minket körülvevô élettér minôségére,

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

Tûzhelyek és mikrohullámú sütô 2005

Tûzhelyek és mikrohullámú sütô 2005 Tûzhelyek és mikrohullámú 2005 2 Már 100 éve, hogy az EG egyesíti a legfejlettebb technológiát és kiemelt figyelmet fordít a részletekre, ráadásul mindezt már a tervezésnél. Ha visszatekintünk az idœben,

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon.

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. E B O N Ú J G E N E R Á C I Ó S T E K A S Ü T O K GARANCIA* 4ÉV Main Sponsor * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. Letisztult vonalak, rozsdamentes acél elemek és innovatív

Részletesebben

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában!

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! A professzionális sütés élménye. A Siemens sütők a professzionális sütés élményét nyújtják. Legyen Ön szenvedélyes hobbiszakács vagy olyan valaki, aki nem szívesen

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK Érvényes: 2016. május 9 - július 31. A Beko 5 év teljes

Részletesebben

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE

NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE HU Tisztelt vásárló, Ön megvásárolta termékcsaládunk egyik kitűnő készülékét. Kívánjuk, hogy termékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Kérjük, hogy saját érdekében tartsa be az ezen használati utasításban

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

porzsák nélküli HEPA-szűrő tartozékok kábelhossz: 4,5 m porzsák nélküli porszívó HEPA-szűrő - fém teleszkópos szívócső - turbófej Műszaki adatok:

porzsák nélküli HEPA-szűrő tartozékok kábelhossz: 4,5 m porzsák nélküli porszívó HEPA-szűrő - fém teleszkópos szívócső - turbófej Műszaki adatok: Porszívók ZAN2300 ZAN3310 ZAN1800 ZAN1820-2 db műanyag szívócső teljesítmény: 1400 W teljesítmény: 1600 W tartozékok teljesítmény: 1400 W tartozékok teljesítmény: 1600 W ZAN3321 ZAN3341 ZAN1830 ZAB1416

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

Használati útmutató. Páraelszívó EFA 9673. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Páraelszívó EFA 9673. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Páraelszívó EFA 9673 1 Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy egy első osztályú Electrolux terméket választott. Az Electrolux cég célja az, hogy olyan minőségi termékek

Részletesebben

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ HU Tisztelt Vásárló! termékünk megvásárlásával Ön a termékcsalád új, modern, kombinált üzemű tűzhely tulajdonosa lett. Kívánjuk, hogy a készülék minél jobb szolgálatot tegyen Önnek. Kérjük részletesen

Részletesebben

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással.

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Bosch energiatakarékos hűtőkészülékek. 2011 Az A+++ energiaosztályos készülék akár 60%-kal hatékonyabb mint az A energiaosztállyal rendelkező. 2 Hatékonyság

Részletesebben

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig.

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. takarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra!

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra! TARTALOMJEGYZÉK Kattintson a keresett termékcsoportra! AEG AEG AEG AEG Hűtőszekrények Hűtőszekrények Hűtőszekrények Fagyasztók Fagyasztók Mikrohullámú sütők Mikrohullámú sütők Tűzhelyek Tűzhelyek Tűzhelyek

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeltetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva. mediterrán. gránitbézs.

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva. mediterrán. gránitbézs. Háztartási gépek 1 Kedves Érdeklődő! Ön a Nardi 2010-2011-es kiadványát tartja a kezében. Bízunk abban, hogy Ön is tagja annak a Magyarországon is folyamatosan növekvő felhasználói körnek aki ismeri, vagy

Részletesebben

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel

Facette Csiszolt kerámialap, keret nélküli széllel Hőlégbefúvás Az ételek gyors és többszintű sütése. Egyenletes hőmérséklet eloszlás a sütőben. Slider Pontosabb, egyszerűbb teljesítményszabályozás ujjmozgatással és érintéssel. Facette Csiszolt kerámialap,

Részletesebben

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt.

Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. 2011 PREMIUM LINE 2011 Érvényes: 2012. február 29-ig, illetve a készlet erejéig Minden, a kiadványban szereplô termékre 5 év teljes körû garanciát biztosítunk a szórólap érvényességi ideje alatt. pirolitikus

Részletesebben

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ Tisztelt Vásárló! termékünk megvásárlásával Ön a termékcsalád új, modern, kombinált üzemű tűzhely tulajdonosa lett. Kívánjuk, hogy a készülék minél jobb szolgálatot tegyen Önnek. Kérjük részletesen tanulmányozza

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK Nyilvántartási szám: 666 HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK XYZ MODELLEK Forgalmazó: KONYHA Kft. 1111 Vendéglátó utca 99. Tel.: +36 1 123 4567, Fax: + 36 1 765 4321 Weboldal: www.konyha.hu,

Részletesebben

HS-635 / HS-630. HS-635 / HS-630 modell. 1 Funkcióválasztó. 2 Elektronikus óra. 3 Hőfokszabályzó.

HS-635 / HS-630. HS-635 / HS-630 modell. 1 Funkcióválasztó. 2 Elektronikus óra. 3 Hőfokszabályzó. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HS-635 / HS-630 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Vezérlőpanel Tűzhelytömítés Grill ellenállás Tartó Sütőrács Felfogó tálca Zsanér Ajtó Léghűtés kivezetés Rögzítés a konyhaszekrényhez

Részletesebben

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 3 év teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes HomeMade sütő. Egyedülálló újdonság. A hátsó fal széleinek lekerekített vonalai, valamint

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK

HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK 1 HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta a gáztűzhelyek új típusába tartozó készülékünket. A következő információk a segítségére lesznek abban, hogy megismerje

Részletesebben

TARTALOM. Teka beépíthetô készülékek 1. 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1

TARTALOM. Teka beépíthetô készülékek 1. 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1 01_26 11/27/06 12:02 PM Page 1 Teka beépíthetô készülékek 1 TARTALOM A Teka csoport bemutatkozik... 2 Sütôk... 4 Beépíthetô elektromos sütôk... 6 Beépíthetô gázsütô... 9 Fôzôlapok... 12 Kerámia fôzôlapok...

Részletesebben

ÚJ INDESIT TÛZHELYEK. Játék a munka...

ÚJ INDESIT TÛZHELYEK. Játék a munka... Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

Egy gyöngyszem a konyhában. green

Egy gyöngyszem a konyhában. green C mpact green Egy gyöngyszem a konyhában C mpact 51 cm es hasznos belmagassággal Számos előnyök Kis helyigény Maximális főzési kapacitás Végtelen sütési típusok Maximális pontosságú vezérlés Minimális

Részletesebben

T zhelyek. KettÆ az egyben megoldás Sütő és főzőlap egy készülékben. Mondd meg hogy fæzöl és megmondom mire van szükséged.

T zhelyek. KettÆ az egyben megoldás Sütő és főzőlap egy készülékben. Mondd meg hogy fæzöl és megmondom mire van szükséged. T zhelyek KettÆ az egyben megoldás Sütő és főzőlap egy készülékben. ~ gyakorlatiasság Mondd meg hogy fæzöl és megmondom mire van szükséged A sütő is igény szerint választható. A Fagor kétfajta sütőt kínál

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Hôlégbefúvás Érintôgombos vezérlés digitális kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

MEGJEGYZÉS ENGEDÉLY SZÁM: MORA 3430: D 0663 C 111 MORA 3430: D 0663 C 111

MEGJEGYZÉS ENGEDÉLY SZÁM: MORA 3430: D 0663 C 111 MORA 3430: D 0663 C 111 Tisztelt vásárló, MORA termék megvásárlásával Ön egy korszerű elektromos tűzhely tulajdonosa lett. Kívánjuk, hogy készülékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Mivel kezelése bizonyos alapelvek betartását

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot. Ikt. sz.: D.601 /14/2010. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLPOOL HŰTÉS 2012. www.whirlpool-professional.hu WHIRLPOOL HŰTÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és a nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A Whirlpool professzionális

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

EKD513503X.

EKD513503X. Termékjellemzők Műszaki adatok teljes indukciós tűzhely rozsdamentes acél multifunkciós sütő programozható kijelző időtartambeállítás; sütés vége jelzés; ; kikapcsolható kijelző; óra sütőfunkciók: alsó

Részletesebben

PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően

PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően PÁRAELSZÍVÓK Alacsony zajszint a legkorszerűbb elszívó rendszernek köszönhetően Teka PÁRAELSZÍVÓK Teka páraelszívók: tiszta csend pára nélkül A Teka páraelszívóknak köszönhetően a készülő ételek zavaró

Részletesebben

A bor nemes mûvészete

A bor nemes mûvészete borhûtô 2005 electrolux borhûtô 3 A bor nemes mûvészete A finom ételek és borok fontos szerepet játszanak az ember életében. Az igazat megvallva az ember az ideje nagy részét szívesen töltené finom ételek

Részletesebben

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon.

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon. Szabadonálló hűtőszekrények 2013 HŰTŐGÉPEK ÉS FAGYASZTÓK Gyakorta megesik velem, hogy nem fogyasztom el rögtön a megvásárolt élelmiszert, ám szeretném ha több napig változatlanul megmaradna eredeti íze,

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 700300 V2/0614 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ... 184 1.1 Használati útmutatóval

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 400L 700214 V1/0415 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Tartalom 1. Biztonság... 236 1.1 Biztonsági előírások... 236 1.2 A szimbólumok magyarázata... 238 1.3 Veszélyforrások... 239 1.4 Rendeltetésszerű

Részletesebben

ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ!

ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ! ÉS ILYEN EGYSZERÛEN MÛKÖDIK A LEGKIVÁLÓBB PRÉMIUM-SZERVIZ! A PRÉMIUM-SZERVIZ a megszokott szavatosságokon túl minden Küppersbusch termékre vonatkozóan a vásárlási bizonylat dátumától számított évre meghosszabbítja

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA HU Használati útmutató Tűzhely ZCV540G1WA Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Termékleírás 6 Az első használat előtt 7 Főzőlap - Napi használat 7 Főzőlap Hasznos tanácsok és javaslatok

Részletesebben

Beépíthetô konyhai készülékek

Beépíthetô konyhai készülékek Beépíthetô konyhai készülékek BEÉPÍTHETÔ ELEKTROMOS SÜTÔK HX 790 Listaár: 238.900 AKCIÓS ÁR: 199.900 Multifunkciós (14 funkció) Érintôgombos digitális programozható óra kék LCD kijelzôvel Elôre beprogramozott

Részletesebben

BEVEZETÉS VIGYÁZAT! 3. Soha ne emeljük meg a tűzhelyt a sütőajtó fogantyújánál fogva!

BEVEZETÉS VIGYÁZAT! 3. Soha ne emeljük meg a tűzhelyt a sütőajtó fogantyújánál fogva! BEVEZETÉS Köszönjük, hogy az egyik minőségi termékünket választotta, amely képest a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek. Mielőtt üzembe helyezné és használni kezdené készülékét, figyelmesen olvassa el

Részletesebben

EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412

EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412 Használati- és szerelési útmutató Páraelszívók EFC 9404 9412-9408 EFC 6404-6412 Tartalomjegyzék Biztonsági útmutatások a konyhabútorba való szereléshez a használathoz Általánosságok Elszívó üzemmód Keringtető

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FREE JOINT MULTI TÍPUSÚ KLÍMABERENDEZÉS (Hűtés és fűtés) CE Biztonsági előírások Az alábbi biztonsági előírásokra kell tekintettel lenni a klímaberendezés használatánál. VIGYÁZAT! Áramütésveszély!

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ INDESIT

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ INDESIT Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: IF 89 K. GP A IX Kivitel: beépíthető Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

Használati útmutató beépíthető sütőhöz

Használati útmutató beépíthető sütőhöz Használati útmutató beépíthető sütőhöz használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Bízunk benne, hogy a megvásárolt háztartási készülék megfelel majd elvárásainak. Ennek érdekében kérjük

Részletesebben

AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 Ultra J 100 Ultra ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK

AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 Ultra J 100 Ultra ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 J 100 ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J80 ultra A felesleges száraz

Részletesebben

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Díjnyertes mosogatógép. A Siemens takarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. takarékossági díjat nyert a Siemens zeolith-os mosogatógépe. Szabadonálló 60 cm

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/1

KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/1 KIEGÉSZÍTÔ TERMÉKEK 2014/1 Az akció 2014. február 1-tôl visszavonásig érvényes. A feltüntetett javasolt fogyasztói árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az Ön kereskedôje: KIEGÉSZÍTÔ PANEL MOSOGATÓ 1 ½" natúr (N-144K)

Részletesebben

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old.

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old. klimatizálás fűtés termoventilátorok 73. old. páramentesítés páramentesítők 73. old. ventiláció asztali ventilátorok 74. old. álló ventilátorok 74. old. oszlopventilátorok 75. old. _klimatizálás száz százalékos

Részletesebben

üvegkerámia tűzhelyek

üvegkerámia tűzhelyek tűzhelyek Katalitikus falú sütők és elektronikus gyújtású főzőlapok. A sűtő kivehető és megfordítható katalitikus lapjai eltávolítják a zsírt a sütési folyamat során anélkül, hogy maradékot hagynának.

Részletesebben

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ Tisztelt Vásárló! termékünk megvásárlásával Ön a MORA termékcsalád új, modern, kombinált üzemű tűzhely tulajdonosa lett. Kívánjuk, hogy a készülék minél jobb szolgálatot tegyen Önnek. Kérjük részletesen

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TISZTELT VÁSÁRLÓNK

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TISZTELT VÁSÁRLÓNK MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ HU TISZTELT VÁSÁRLÓNK Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket. A készülék egyszerűbb használatának érdekében mellékeltük ezt a könnyen

Részletesebben

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design Varázslatosan ragyogó mosdó Tork Image Design Emelje tovább a vállalkozásáról kialakult pozitív összképet egy rendkívüli mosdó komfortjával Ha Ön keményen dolgozik azért, hogy vendégeire jó benyomást tegyen,

Részletesebben

A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A KÉSZÜLÉK ELSŐ HASZNÁLATA

A TŰZHELY VEZÉRLŐPANELJE NÉHÁNY HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓ A KÉSZÜLÉK ELSŐ HASZNÁLATA Tisztelt vásárló, Ön megvásárolta termékcsaládunk egyik kitűnő készülékét. Kívánjuk, hogy termékünk sokáig gond nélkül szolgálja Önt. Kérjük, hogy saját érdekében tartsa be az ezen használati utasításban

Részletesebben

F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N

F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó 1 T A R T A L O M 3. oldal Termékismertető 4. oldal Szauna beüzemelése 5. oldal Szauna használata 6. oldal Vezérlő használata

Részletesebben

Használati útmutató. www.gorenje.com

Használati útmutató. www.gorenje.com Használati útmutató HU www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse a termék használatát. Az utasításokon

Részletesebben

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE!

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. 06.16-07.03 A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! + 84.900 Ft ÖNJÁRÓ benzinmotoros fűnyírógép M 46-110R Motor: McCulloch 110 Teljesítmény:

Részletesebben

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TISZTELT VÁSÁRLÓNK HASZNÁLATI UTASÍTÁS

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TISZTELT VÁSÁRLÓNK HASZNÁLATI UTASÍTÁS MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ HU TISZTELT VÁSÁRLÓNK Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket. A készülék egyszerűbb használatának érdekében mellékeltük ezt a könnyen

Részletesebben

Használati útmutató HU

Használati útmutató HU Használati útmutató HU SZABADONÁLLÓ KOMBINÁLT TŰZHELY Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket. A készülék egyszerűbb használatának

Részletesebben

használati útmutató kombinált tűzhely EKK511502W http://www.markabolt.hu

használati útmutató kombinált tűzhely EKK511502W http://www.markabolt.hu használati útmutató kombinált tűzhely EKK511502W Üdvözöljük az Electrolux világában 3 Köszönjük, hogy ezt a kiváló minőségű terméket választotta az Electroluxtól, mely reményeink szerint sok örömet okoz

Részletesebben

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3. Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEKRE WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓ 2009/3 Érvényes: 2009. szeptember 01 től december 31-ig. Az akció 2009.01.01-2009.12.31 között, illetve visszavonásig érvényes a megvásárolt beépíthetô készülékekre.

Részletesebben

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 2014/2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 A tökéletes ételkészítés művészet és tudomány egyszerre. A legújabb technológiai megoldásokkal és széles termékválasztékkal támogatjuk Önt ebben.

Részletesebben

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Borhűtő ERC38800WS 1 Önre gondoltunk, amikor megalkottuk ezt a terméket. Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy egy első osztályú Electrolux terméket választott. Az Electrolux

Részletesebben

RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm.

RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm. RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas)

Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok. GK sorozat. szintbe vagy pultba építhető (1mm magas) 10 év garancia Ide írja be az Ön kondícióját: 20 Érvényes 2015.03.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok javasolt fogy ár GK sorozat 1401100

Részletesebben

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Siemens beépíthető készülékek 2015 siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Beépíthető sütők Energiahatékonysági + Energiahatékonysági Energiahatékonysági Siemens - HB78GB570 Önállóan beépíthető sütő

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez

HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez SD SOROZAT: SD 76, SD 92 UFR SOROZAT: UFR 370 GD, UFR 370 GDL, UFR 440 GDL, UFR 370 SD GNF SOROZAT:

Részletesebben

termék Energiaforrás a Nap Weishaupt WTS-F1 és WTS-F2 szolárrendszer Tájékoztató a szolárrendszerekről

termék Energiaforrás a Nap Weishaupt WTS-F1 és WTS-F2 szolárrendszer Tájékoztató a szolárrendszerekről termék ájékoztató a szolárrendszerekről Energiaforrás a Nap Weishaupt WS-F1 és WS-F szolárrendszer Használja ki a Nap energiáját A Nap hőenergiája az egész év folyamán ingyen áll rendelkezésu nkre. Korszerű,

Részletesebben

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I.

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I. Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! kciós ajánlat 2010. I. negyedév 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

Használati útmutató MORA. VDP641X VDP642X VDP645X VDP645W VDP645x1 VDP 642GX VDP645GX

Használati útmutató MORA. VDP641X VDP642X VDP645X VDP645W VDP645x1 VDP 642GX VDP645GX Használati útmutató MORA VDP641X VDP642X VDP645X VDP645W VDP645x1 VDP 642GX VDP645GX Tisztelt Vásárló! A termékünk megvásárlásával Ön egy új termékcsalád modern beépíthető gázfőzőlap használója lett. Kívánjuk,

Részletesebben

HC30, HF18, HF 24, HF30

HC30, HF18, HF 24, HF30 Domina Domitop C24 E, F24 E, C30 E és F30 E típusú fali kombi gázkazánok, valamint HC24, HC30, HF18, HF 24, HF30 fűtő készülékek Használati - kezelési utasítás, gépkönyv Magyarországi képviselő és forgalmazó:

Részletesebben

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám:

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen!

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen! WHIRLPOOL www.whirlpoolpremium.hu Válassza a minőséget és nyerjen! 6év TELJESKÖRŰ GARANCIA beépíthető termékekre 4év TELJESKÖRŰ GARANCIA szabadonálló termékekre Vásároljon most Whirlpool Premium Selection

Részletesebben

Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN

Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN 405056 V1/0513 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ...

Részletesebben

- egy magasabb életminőségért

- egy magasabb életminőségért KLÍMAKÉSZÜLÉKEK 2008 - egy magasabb életminőségért Európai márka 15 éve a piacon Hollandiában piacvezető saját szegmensében Csúcsminőség Turbó üzemmód Automata légterelés 2 év garancia Arany technológia

Részletesebben

CI-4 LS NAT ID-4 LS X NAT ID-5 LS X NAT. Beépíthető főzőlap. Felszerelés Használat Karbantartás

CI-4 LS NAT ID-4 LS X NAT ID-5 LS X NAT. Beépíthető főzőlap. Felszerelés Használat Karbantartás CI-4 LS NAT ID-4 LS X NAT ID-5 LS X NAT Beépíthető főzőlap Felszerelés Használat Karbantartás Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy készülékünket választotta, és sok szerencsét kívánunk a választáshoz. Ezt

Részletesebben

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6.

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. 1619GU3437 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások

Részletesebben

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon!

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon! 13 14 I É R V É N Y E S : 2016. Június 1 28. WWW.METRO.HU katalógus LTXN35UV1B/LRXN35UV1B inverteres split klíma Csz.: 110969 12000 BTU / 3,5 kw R410A hűtőközeg A++ energiaosztály Légkeringetés: 340 520

Részletesebben

Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra. Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra

Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra. Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra Nyomáscsatlakozó Minimum (by-pass) fúvóka 1. ábra Főzőlap kapcsológomb 2. ábra Piezoelektromos gyújtó 4. ábra Gázégőfúvóka 5. ábra 9. ábra 6. ábra 02/2002 IV 5410.239.00 1. rész Beszerelés GÁZTŰZHELY -

Részletesebben