Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással."

Átírás

1 Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Bosch energiatakarékos hűtőkészülékek Az A+++ energiaosztályos készülék akár 60%-kal hatékonyabb mint az A energiaosztállyal rendelkező.

2 2 Hatékonyság a környezetvédelem jegyében A Bosch új hűtőkészülékei kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a lehető legkevesebb energia felhasználásával. Minden nap arra törekszünk, hogy a készülékeinket még hatékonyabbá tegyük, így Ön felesleges költségeket takaríthat meg és a környezetét is megóvhatja. Az új energiacímke A hűtőkészülékek egyre nagyobb energiahatékonysága miatt a régi energiacímke mind formájában, mind információtartalmában elavultá vált. A megújult forma mellett az energiacímke már tartalmazza az A+++ energiaosztályt is, melyet a Bosch már 2011-ben bevezet új készülékével. Egy ilyen, A+++ energiaosztállyal rendelkező készülék 60%-os megtakarítást jelent egy A energiaosztályú, hasonló méretű készülékhez képest. A+++ A++ A+ A B C D Ι Ι Ι Ι ENERG Y IJA Ι Ι IE IA 2 A XYZ kwh/annum A lehető legalacsonyabb energiafogyasztási értékek elérésének összetevői: Alapelvünk, hogy ha egy szerkezet tud tökéletesen energiahatékonyan működni, akkor a hűtőkészüléket kizárólag ilyen összetevőkből szabad gyártani. szigetelés Még a legjobb és leginkább környezetkímélő technológia sem ér semmit egy hűtőkészülék esetében, ha a szigetelés nem tökéletes. Éppen ezért a Bosch új hűtőiben minden szigetelés a lehető legjobb minőségű, erős anyagokból készül, hogy a készülék energiaveszteség nélkül tudjon működni. elpárologtató-rendszer Az elpárologtató-rendszer a készülék belső felülete mentén helyezkedik el, és feladata elvonni a hőt a hűtő belső teréből. Működése során egyenletes hőmérsékletet alakít ki mind a hűtő-, mind a fagyasztótérben, ezzel is biztosítva az alacsonyabb energiafelhasználást XYZ L 2010/XYZ 7 YZ L YZ db 1 Forgalmazó neve és a modell típusszáma 2 hatékonysági osztály 3 Éves energiafogyasztás kwh-ban (a szabvány szerinti 24 órás mérési eredmények alapján) A készülék napi energiaszükséglete függ a használat jellegétől 4 Zajkibocsátási szint decibelben db(a) re 1pW (hangteljesítmény) 5 nettó össztérfogata literben (csillaggal jelölt rekesz) 6 (minden nem csillag-jelöléssel ellátott rekesz) nettó össztérfogata literben 7 A mérési szabvány száma kondenzátor A kondenzátor felelős a hűtőtérből elvont meleg levegő környezetnek való leadásáért. A kondenzátor, az új elhelyezkedésének köszönhetően nagy mértékben hozzájárul a hatékony energiafelhasználáshoz. kompresszor Az új hűtő-fagyasztó kombinációkban egy különösen hatékony működésű kompresszor kapott helyet, mellyel a készülék akár az A+++-os energiahatékonysági osztályt is képes elérni.

3 3

4 4

5 5 A nap minden órájában spórolhat az A+++ energiaosztályú készülékekkel. Kezdjen minden napot mosolyogva: A Bosch új készülékeivel nem csak a lenyűgöző megjelenés, hanem az energiatakarékosság is beköltözik konyhájába. Green Technology inside A fenntarthatóságnak neve van a Boschnál, ez pedig a Green Technology Inside. Azon termékeinket tüntetjük ki ezzel a jellel, amelyek különösen környezetbarátok, mind az energiafelhasználásuk, mind a környezeti erőforrások használata terén, mégis kiemelkedő teljesítményt nyújtanak működésük során. Emellett, mint minden Bosch terméket, környezetbarát módon gyártunk és szállítmányozunk. A+++ és A++ energiaosztályok Ezidáig az A++ energiaosztály volt az elérhető legjobb energiahatékonysági szint a hűtőkészülékek esetében tavaszától azonban az A+++ energiaosztály is megjelenik a Bosch hűtőkészülékek esetében, mely új szintet teremt az energiahatékonyságban. Egy ilyen energiafogyasztású hűtőkészülék akár 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint hasonló méretű A+ energiaosztályú társa. Zöld tények A hűtő- és fagyasztókészülékek állandó működésben vannak: napi 24 órán át évi 365 napot működnek sok éven keresztül. Ezért egy átlagos háztartás éves energiafogyasztásának közel harmadát a hűtő- és fagyasztókészülékek fogyasztása teszi ki. Ezen adatok alapján tisztán látszik, hogy e téren hatalmas mértékű megtakarítások érhetők el. Különösen fontosak lehetnek ezek a megtakarítások a folyamatosan emelkedő energiaárak mellett, amelyek mértéke becslések szerint az idei évben is jelentős lesz. A Bosch új hűtőkészülékeivel egy olyan sorozatot szeretnénk most bemutatni Önnek, melynek tagjai kizárólag a legjobb, A+++ és A++ energiaosztályokba tartoznak. Ezzel egy olyan egyedülálló energiamegtakarítási lehetőséget kínálunk Önnek, hogy akár 7 év alatt megtérülhet új hűtőjének az ára. megtakarítás TouchControl vezérlőpanel TouchControl Az elegáns TouchControl kezelőpanel segítségével mindig egyszerűen ellenőrizheti és beállíthatja a kívánt hőmérsékletet és funkciókat. A hűtő- és a fagyasztótér vezérlésének szétválasztásával ezek a beállítások egyedileg, precízen és egyszerűen megtehetők külön a hűtő- illetve külön a fagyasztótérre az Ön saját igényeinek megfelelően. Különösen hasznos a Holiday funkció, melynek aktiválásával, a hűtőtér a fagyasztótértől függetlenül teljesen kikapcsolható és így nem használ felesleges energiát. LED a tetőn izzócsere nélkül A tetőn elhelyezett LED ragyogó példája az energiahatékonyság és design sikeres kombinációjának. Az optimálisan kialakított elhelyezkedésnek köszönhetően a fényforrás tökéletesen megvilágítja a hűtőtér minden részét, rendkívül kevés energia felhasználásával és a készülék teljes élettartama alatt izzócsere nélkül működik.

6 6 Frissesség Magával ragadó belső értékek. Legyen szó akár fagyasztásról, akár az élelmiszerek frissentartásáról, a Bosch új hűtőkészülékeire mindig számíthat. Sőt a praktikus belső tulajdonságoknak köszönhetően időt is megtakaríthat. Integrált vagy külső ajtófogantyúk A külső design kérdésében sem bíztunk semmit a véletlenre az új sorozatnál. Legyen szó akár az integrált, akár a karcsú külső fogantyúkról, minden esetben a letisztult, időtálló formákra törekedtünk. A magas minőség érzete mellett a kényelmes fogásnak köszönhetően különösen egyszerű az ajtó nyitása és zárása. A 180 fokban nyíló ajtók pedig optimális áttekinthetőséget nyújtanak Önnek az egész belső térbe. LowFrost kevesebb leolvasztás A LowFrost technológia sok időt takarít meg Önnek, mivel az új elpárologtató-rendszernek köszönhetően csökken a hideg felület amelyen jégképződés alakulhat ki. Ennek eredményeként a készüléket sokkal kevesebbszer kell leolvasztani, megszűnik az élelmiszerek kiszáradása és az energiafelhasználás is egyenletes marad. De leolvasztás esetén is könyebb dolga van, hiszen a műveletet egy praktikus leeresztő-csatorna segíti. annyi hely, amennyire szüksége van Nem számít ha egy népes partira kell főzni, vagy egy hatalmas esküvői tortát betenni a fagyasztóba a fiókban elég helyet talál a nagy fagyasztandó élelmiszereknek. Ha mégsem lenne elég hely, egyszerűen vegye ki a fiók feletti üvegpolcot, vagy távolítsa el az összes fiókot és polcot, és egy osztás nélküli fagyasztóteret kap az extra helyigényű élelmiszerek számára.

7 Kihúzható Frissesség 7 Rugalmas belső tér kihúzható polcokkal polc A belső tér azt kínálja, amit a külső design ígér: a tartozékok kiváló elrendezése esztétikus megjelenést biztosít, például a fémbetétekkel kiegészített biztonsági üvegpolcok esetében. A polcok emellett stabilan kihúzhatók, így könnyítve meg az Ön dolgát az élelmiszerek elrendezésében és áttekinthetőségében. Chiller fiók halak és húsok számára A Chiller fiók ideális halak, húsok, sajtok és felvágottak tárolására, mivel a belső ventilátornak és az elpárologtatók elhelyezésének köszönhetően a hideg levegő ebben a zárt rekeszben gyűlik össze, így körülbelül 2-3 C-al alacsonyabb hőmérséklet alakul itt ki, mint a hűtő többi részében. A hidegebb klíma miatt gyorsabban is hűthetünk itt le például üdítőitalt. A Chiller fiók frissen is tartja a benne elhelyezett élelmiszert a hullámos aljzatnak köszönhetően, mely meggátolja hogy az étel a kicsapódott vízzel érintkezzen. A fiók alján elhelyezett sínek megkönnyítik a rekesz kezelését, még teli állapotban is. Crisper fiók hatalmas hely zöldségek és gyümölcsök számára A Crisper fiók nem csak nagy tárolóhelyet biztosít a zöldségeknek és gyümölcsöknek, de frissen is tartja azokat. A fiók alján elhelyezett csúszó retesszel könnyedén és egyszerűen beállítható a rekesz páratartalma, mely így könnyen igazítható a tárolt élelmiszerek igényeihez. A hullámos aljzat megóvja az élelmiszereket a kicsapódott víztől, az egyes modellekben megtalálható osztódoboz segítségével pedig elválasztva tárolhatók a zöldségek és a gyümölcsök. A fiók kihúzása, pakolása és betolása is rendkívül egyszerű a fiók aljába integrált kerekeknek köszönhetően.

8 8 A+++ hűtőkészülék A+++ hűtő/fagyasztó kombináció A+++ KGE36AI40 Kombinált hűtő / fagyasztó, nemesacél Ujjnyom-mentes takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+++ felhasználás: 150 kwh/év Nettó össztérfogat: 303 l Nettó hűtőtér: 211 l Nettó ****-fagyasztótér: 92 l Zajszint: 38 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre Holiday-mód, szuperhűtés, szuperfagyasztás Automatikus leolvasztás a hűtőtérben Aktív figyelmeztető jelzőrendszer Állítható lábak elöl, görgők hátul, függőleges fogantyú Dinamikus hűtés, belső ventilátorral, LED 4 állítható magasságú polc biztonsági üvegből, melyből 2 kihúzható felületű FlexShelf lehajtható univerzális polc Chiller fiók halak és hústermékek tárolására Crisper fiók zöldség és gyümölcs tárolására könyített kihúzással, páratartalom-szabályzással és osztott tárolóbetéttel 3 tároló az ajtón, melyekből 1 EasyLift magasságállítással rendelkezik LowFrost könyített és ritkább leolvasztás 3 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 Visszamelegedési idő: 35 óra Fagyasztókapacitás: 14 kg / 24 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 186 x 60 x 65 cm

9 A++ hűtőkészülékek 9 A++ hűtő/fagyasztó kombinációk KGV39VL30 (inoxlook) / KGV39VW30 (fehér) Kombinált hűtő / fagyasztó KGV36VL30 (inoxlook) / KGV36VW30 (fehér) Kombinált hűtő / fagyasztó takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A++ felhasználás: 238 kwh/év Nettó össztérfogat: 344 l Nettó hűtőtér: 250 l Nettó ****-fagyasztótér: 94 l Zajszint: 39 db (A) re 1 pw takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A++ felhasználás: 227 kwh/év Nettó össztérfogat: 309 l Nettó hűtőtér: 215 l Nettó ****-fagyasztótér: 94 l Zajszint: 39 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés 1 kompresszor / 1 hűtőkör Automatikus leolvasztás a hűtőtérben Szuperfagyasztás Állítható lábak elöl, görgők hátul Integrált függőleges fogantyú 5 állítható magasságú polc biztonsági üvegből, melyből 4 kihúzható felületű Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Crisper fiók: Zöldségtartó könnyített kihúzással és páratartalom-szabályzással 4 tárolórekesz az ajtón LED Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés 1 kompresszor / 1 hűtőkör Automatikus leolvasztás a hűtőtérben Szuperfagyasztás Állítható lábak elöl, görgők hátul Integrált függőleges fogantyú 4 állítható magasságú polc biztonsági üvegből, melyből 3 kihúzható felületű Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Crisper fiók: Zöldségtartó könnyített kihúzással és páratartalom-szabályzással 3 tárolórekesz az ajtón LED LowFrost könyített és ritkább leolvasztás 3 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 Fagyasztási naptárn Visszamelegedési idő: 23 óra Fagyasztókapacitás: 7 kg / 24 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 201 x 60 x 65 cm LowFrost könyített és ritkább leolvasztás 3 átlátszó fagyasztófiók, melyből 1 Fagyasztási naptár Visszamelegedési idő: 23 óra Fagyasztókapacitás: 7 kg / 24 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 186 x 60 x 65 cm

10 10 NoFrost hűtőkészülékek NoFrost hűtő/fagyasztó kombinációk KGN49AI20 NoFrost kombinált hűtő / fagyasztó, nemesacél KGN46AI20 NoFrost kombinált hűtő / fagyasztó, nemesacél Ujjnyom-mentes Ujjnyom-mentes takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 344 kwh/év Nettó össztérfogat: 389 l Nettó hűtőtér: 307 l Nettó ****-fagyasztótér: 82 l Zajszint: 43 db (A) re 1 pw takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 325 kwh/év Nettó össztérfogat: 346 l Nettó hűtőtér: 264 l Nettó ****-fagyasztótér: 82 l Zajszint: 43 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás a hűtő- és fagyasztórészre külön-külön, külső LED-kijelzés Leolvasztó automatika a hűtő- és fagyasztótérre AirFreshfilter levegőszűrő Szuperhűtés, szuperfagyasztás Aktív figyelmeztető jelzőrendszer Függőleges fogantyú, állítható lábak elöl, görgők hátul Dinamikus Multi-Airflow rendszer Chiller fiók halak és hústermékek tárolására, nagy méretű, teleszkópos sínen 4 rakodópolc biztonsági üvegből, ebből 3 állítható magasságú Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács 2 átlátszó zöldségtartó 4 ajtórekesz LED 3 fagyasztófiók 2 jégkockatartó 1 tartó a fagyasztó ajtón Fagyasztókapacitás: 18 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 16 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 200 x 70 x 65 cm AirFreshfilter levegőszűrő Elektronikus hőmérséklet-szabályozás a hűtő- és fagyasztórészre külön-külön, külső LED-kijelzés Leolvasztó automatika a hűtő- és fagyasztótérre Szuperhűtés, szuperfagyasztás Aktív figyelmeztető jelzőrendszer, állítható lábak elöl, görgők hátul Dinamikus Multi-Airflow rendszer Chiller fiók halak és hústermékek tárolására, nagy méretű, teleszkópos sínen 3 rakodópolc biztonsági üvegből, ebből 2 állítható magasságú Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács 2 átlátszó zöldségtartó 3 ajtórekesz LED 3 fagyasztófiók 2 jégkockatartó 1 tartó a fagyasztó ajtón Fagyasztókapacitás: 18 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 16 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 185 x 70 x 65 cm

11 NoFrost hűtőkészülékek 11 A++ KGN36VI30 NoFrost kombinált hűtő / fagyasztó, nemesacél KGN36NL20 NoFrost kombinált hűtő / fagyasztó, inoxlook Ujjnyom-mentes takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A++ felhasználás: 219 kwh/év Nettó össztérfogat: 287 l Nettó hűtőtér: 221 l Nettó ****-fagyasztótér: 66 l Zajszint: 43 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre Függőleges fogantyú Szuperfagyasztás takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 293 kwh/év Nettó össztérfogat: 287 l Nettó hűtőtér: 221 l Nettó ****-fagyasztótér: 66 l Zajszint: 44 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre Szuperfagyasztás Integrált fogantyú Dinamikus Multi-Airflow rendszer Chiller fiók halak és hústermékek tárolására 4 rakodópolc biztonsági üvegből, ebből 2 állítható magasságú Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Crisper fiók: Zöldségtartó könnyített kihúzással és páratartalom-szabályzással 3 ajtórekesz LED 3 fagyasztófiók Fagyasztási naptár Jégkockatartó Fagyasztókapacitás: 8 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 17 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 185 x 60 x 65 cm Dinamikus Multi-Airflow rendszer 4 rakodópolc, ebből 2 biztonsági üvegből, állítható magasságú 2 átlátsztó zöldségtartó hullámos aljzattal 4 ajtórekesz LED 3 fagyasztófiók Fagyasztási naptár Jégkockatartó Fagyasztókapacitás: 8 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 17 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 185 x 60 x 65 cm

12 12 Side-by-Side készülékek Side-by-Side hűtő/fagyasztó kombinációk KAD63A71 Side-By-Side kombinált hűtő / fagyasztó, nemesacél KAN60A45 Side-By-Side kombinált hűtő / fagyasztó, inoxlook Ujjnyom-mentes takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 464 kwh/év Nettó össztérfogat: 524 l Nettó hűtőtér: 347 l Nettó ****-fagyasztótér: 177 l Zajszint: 44 db (A) re 1 pw, bárrész Külső vízadagoló, tört jég, jégkocka, gyors jég Gyermekzár, LED-kijelzés, vízszűrő-csere jelzés Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos LCD kijelzés Eco-mód, Holiday-mód Külön hőmérsékletvezérlés a hűtő- és fagyasztótérre Szuperhűtés, szuperfagyasztás Aktív figyelmeztető jelzőrendszer, memória funkcióval Dinamikus Multi-Airflow rendszer 4 biztonsági üvegpolc; 3 állítható magasságú, 1 kihúzható, 1 EasyLift, könnyen állítható üvegpolc Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Páratartalom-szabályzás 1 zöldségtartó fiók teleszkópos sínen 1 FreshProtect-Box (19 l) teleszkópos sínen 2x40 W-os 3 biztonsági üvegpolc, ebből 2 állítható magasságú 2 átlátszó fagyasztófiók, ebből 1 nagyméretű 4 tárolórekesz az ajtón (kivehető és lehajtható) Automatikus jégkészítő 2x40 W-os Daylight Fagyasztókapacitás: 12 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 16 óra Készülékméret: 176 x 91 x 76 cm takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 460 kwh/év Nettó össztérfogat: 531 l Nettó hűtőtér: 356 l Nettó ****-fagyasztótér: 161 l Zajszint: 45 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérsékletszabályozás külön-külön a hűtőés fagyasztórészhez, digitális hőmérséklet, víz-szűrőés zár-állapot kijelzés Jégkocka, jégkása és ivóvíz választási lehetőség, világított adagolóval Szuperhűtés, szuperfagyasztás, gyermekzár Nyitott ajtó jelzése a hűtő- és fagyasztótérre egyaránt Dinamikus Multi-Airflow rendszer 3 biztonsági üvegpolc; 2 állítható magasságú, 1 kihúzható 3 átlátszó fiók Vaj-/sajttartó 2 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón Különösen fényes belső 3 biztonsági üvegpolc, ebből 2 állítható magasságú, egy meghosszabítható polc 2 átlátszó fagyasztófiók 4 ajtórekesz Automatikus jégkészítő Belső Fagyasztókapacitás: 10 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 5 óra Készülékméret: 180 x 90 x 67 cm

13 Side-by-Side készülékek 13 KAN58A45 Side-By-Side kombinált hűtő / fagyasztó, inoxlook KAN58A55 Side-By-Side kombinált hűtő / fagyasztó, fekete takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 460 kwh/év Nettó össztérfogat: 531 l Nettó hűtőtér: 356 l Nettó ****-fagyasztótér: 161 l Zajszint: 45 db (A) re 1 pw takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 460 kwh/év Nettó össztérfogat: 531 l Nettó hűtőtér: 356 l Nettó ****-fagyasztótér: 161 l Zajszint: 45 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérsékletszabályozás külön-külön a hűtőés fagyasztórészhez, digitális hőmérséklet, víz-szűrőés zár-állapot kijelzés Jégkocka, jégkása és ivóvíz választási lehetőség, világított adagolóval Szuperhűtés, szuperfagyasztás, gyermekzár Nyitott ajtó jelzése a hűtő- és fagyasztótérre egyaránt 7,0 méteres hálózati vízre csatlakozó kábel, 3/4 -os csatlakozóval Dinamikus hűtés, belső ventilátorral Dinamikus Multi-Airflow rendszer 3 biztonsági üvegpolc, ebből 1 állítható magasságú, 2 kihúzható 2 zöldségtartó teleszkópos sínen 2 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón Különösen fényes belső Elektronikus hőmérsékletszabályozás külön-külön a hűtőés fagyasztórészhez, digitális hőmérséklet, víz-szűrőés zár-állapot kijelzés Jégkocka, jégkása és ivóvíz választási lehetőség, világított adagolóval Szuperhűtés, szuperfagyasztás, gyermekzár Nyitott ajtó jelzése a hűtő- és fagyasztótérre egyaránt 7,0 méteres hálózati vízre csatlakozó kábel, 3/4 -os csatlakozóval Dinamikus hűtés, belső ventilátorral Dinamikus Multi-Airflow rendszer 3 biztonsági üvegpolc, ebből 1 állítható magasságú, 2 kihúzható 2 zöldségtartó teleszkópos sínen 2 nagy és 2 kicsi tárolórekesz az ajtón Különösen fényes belső 3 biztonsági üvegpolc, ebből 2 állítható magasságú, egy meghosszabítható polc 3 műanyag rakodópolc 2 átlátszó fagyasztófiók Automatikus jégkészítő Belső Fagyasztókapacitás: 10 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 5 óra Készülékméret: 180 x 90 x 67 cm 3 biztonsági üvegpolc, ebből 2 állítható magasságú, egy meghosszabítható polc 3 műanyag rakodópolc 2 átlátszó fagyasztófiók Automatikus jégkészítő Belső Fagyasztókapacitás: 10 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 5 óra Készülékméret: 180 x 90 x 67 cm

14 14 CoolDuo hűtőkészülék CoolDuo hűtőkészülék KSR38A96 Egyajtós hűtőkészülék, nemesacél GSN32A93 NoFrost szabadonálló fagyasztószekrény, nemesacél Ujjnyom-mentes Ujjnyom-mentes takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 152 kwh/év Nettó össztérfogat: 355 l Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés Automatikus leolvasztás a hűtőtérben takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 303 kwh/év Nettó ****-fagyasztótér: 244 l Zajszint: 42 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés Automatikus leolvasztás a fagyasztótérben Szuperfagyasztás Aktív figyelmeztető jelzőrendszer Multi-Alarm-System: memória funkcióval,nyitott ajtó és hálózati áramszünet figyelmeztetéssel Dinamikus hűtés, belső ventilátorral 7 biztonsági üvegpolc, ebből 5 állítható magasságú, 1 osztott Kihúzható fiók Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Gyümölcstartó, Átlátszó zöldségtartó páratartalom szabályzási lehetőséggel 5 nagy tárolórekesz az ajtón LED 2 intenzív fagyasztórész, üvegpolccal és átlátszó ajtóval 5 átlátszó fagyasztórekesz, ebből 1 nagyméretű Fagyasztási naptár Jégkockatartó 1x15W-os belső Baloldali ajtónyitás, megfordítható Fagyasztókapacitás: 20 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 24 óra Megfordítható, jobboldali ajtónyitás Készülékméret: 185 x 60 x 65 cm Készülékméret: 185 x 60 x 65 cm

15 Egyajtós hűtő és fagyasztó 15 Egyajtós hűtő és fagyasztók A++ KSR34V42 GSN40A32 GSN28V23 Egyajtós hűtőkészülék, inoxlook NoFrost szabadonálló fagyasztószekrény, fehér NoFrost szabadonálló fagyasztószekrény, fehér takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 148 kwh/év Nettó össztérfogat: 321 l Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés Automatikus leolvasztás a hűtőtérben takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A++ felhasználás: 286 kwh/év Nettó ****-fagyasztótér: 330 l Zajszint: 42 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, pontos digitális kijelzés Szuperfagyasztás Multi-Alarm-System: memória funkcióval, nyitott ajtó és hálózati áramszünet figyelmeztetéssel takarékosság és teljesítmény hatékonysági osztály: A+ felhasználás: 298 kwh/év Nettó ****-fagyasztótér: 217 l Zajszint: 42 db (A) re 1 pw Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, belső LED-kijelzés Automatikus leolvasztás a fagyasztótérben Szuperfagyasztás Multi-Alarm-System: memória funkcióval, nyitott ajtó és hálózati áramszünet figyelmeztetéssel Dinamikus hűtés, belső ventilátorral 7 biztonsági üvegpolc, ebből 6 állítható magasságú, 1 osztott Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rács Átlátszó zöldségtartó Nagy fényerejű belső 2 intenzív fagyasztórész, üvegpolccal és átlátszó ajtóval 5 átlátszó fagyasztórekesz, ebből 1 nagyméretű Jégkockatartó 1X15W-os belső 1 intenzív fagyasztórész, üvegpolccal és átlátszó ajtóval 5 átlátszó fagyasztórekesz, ebből 1 nagyméretű Jégkockatartó Baloldali ajtónyitás, megfordítható Fagyasztókapacitás: 20 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 24 óra megfordítható, Jobboldali ajtónyitás Fagyasztókapacitás: 20 kg / 24 óra Visszamelegedési idő: 27 óra Jobboldali ajtónyitás, megfordítható Készülékméret: 171 x 60 x 65 cm Készülékméret: 185 x 70 x 65 cm Készülékméret: 171 x 60 x 65 cm

16 A Bosch Csoport 2011-ben kettős jubileumot ünnepel: a vállalat 125 éves fennállását, valamint alapítójának 150. születésnapját. Ez az alkalom még hatékonyabb teljesítményre ösztönöz minket. Bosch Márkaszerviz 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9. Nyitva tartás: Hétfő: Kedd: Szerda: Csütörtök: Péntek: (téli időszámítás) (nyári időszámítás) Hibabejelentés Hibabejelentés nyitva tartási időben: (+36-1) hibabejelentes@bsh.hu Alkatrészrendelés Tel: (+36-1) , Fax:(+36-1) alkatreszrendeles@bsh.hu Hétvégi és ünnepnapi ügyeleti telefonszám (csak Budapest területén, csak nagykészülékre): Bosch Info-vonal: (+36-1) Bosch Készült a BSH Kft megbízásából. Az adatok tájékoztató jellegűek! A típusmódosítás és mindennemű műszaki változtatás joga fenntartva! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő.

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő. Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői Megérint a jövő. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy Önnek alacsonyabb legyen az energiaszámlája. Kiemelkedő teljesítmény,

Részletesebben

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig.

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. takarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév Beépíthető készülékek akciós ajánlata Érvényes: 2010. II. negyedév mindennapok nélkülözhetetlen segítőtársai: Bosch beépíthető készülékek. 60 cm 60 cm Keret nélküli kivitel SuperQuattro SQ SuperQuattro

Részletesebben

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Díjnyertes mosogatógép. A Siemens takarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. takarékossági díjat nyert a Siemens zeolith-os mosogatógépe. Szabadonálló 60 cm

Részletesebben

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő.

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új speedmatic kompakt mosogatók a Siemens-től Az első beépíthető mosogató, amely minden konyhatervbe beleillik Egy álomkonyha kialakításánál egyetlen tökéletes

Részletesebben

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I.

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I. Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! kciós ajánlat 2010. I. negyedév 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában!

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! A professzionális sütés élménye. A Siemens sütők a professzionális sütés élményét nyújtják. Legyen Ön szenvedélyes hobbiszakács vagy olyan valaki, aki nem szívesen

Részletesebben

Frissesség és takarékosság garantálva!

Frissesség és takarékosság garantálva! Frissesség és takarékosság garantálva! Bosch hűtő- és fagyasztókészülékek 2+3 év gyártói garanciával 2016. május 9. és december 31. között! 2+3 Év Garancia *Háztartási nagykészülékek Forrás: Euromonitor,

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect Elöltöltős mosógépek te 0% 10 te 0% 10 WE28463BY Maxx** te 0% 10 WE2449KBY(Maxx for Kids) Maxx** WE20464BY Maxx** 1400f/p 1,05 kwh / 4 liter 5 db / db Nagy piktogrammos LCD kijelző quaspar mosás Gyermekzár

Részletesebben

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon.

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon. Szabadonálló hűtőszekrények 2013 HŰTŐGÉPEK ÉS FAGYASZTÓK Gyakorta megesik velem, hogy nem fogyasztom el rögtön a megvásárolt élelmiszert, ám szeretném ha több napig változatlanul megmaradna eredeti íze,

Részletesebben

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2011. április 1-től június 30-ig. Megérint a jövő.

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2011. április 1-től június 30-ig. Megérint a jövő. Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2011. április 1-től június 30-ig Megérint a jövő. Beépíthető sütők HB 73AU545 Beépíthető sütő - nemesacél 20% Akciós ár: 234.990 Ft* activeclean - automatikus

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

1.1. EGYETLEN KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4 1.2. KÉT KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4

1.1. EGYETLEN KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4 1.2. KÉT KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4 TÁRGYMUTATÓ 1. fejezet 1: ÜZEMBE HELYEZÉS...4 1.1. EGYETLEN KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4 1.2. KÉT KÉSZÜLÉK ÜZEMBE HELYEZÉSE...4 1.3. AJTÓK BEÁLLÍTÁSA (ha lehetséges)...4 1. fejezet 2: FUNKCIÓK...5 2.1.

Részletesebben

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Siemens beépíthető készülékek. siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Siemens beépíthető készülékek 2015 siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Beépíthető sütők Energiahatékonysági + Energiahatékonysági Energiahatékonysági Siemens - HB78GB570 Önállóan beépíthető sütő

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény.

Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény. Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény. Új a -tól. 75 éve háztartási készülékek 1 Minimális fogyasztás. Maximális teljesítmény. Tökéletes eredmény. a -tól. új korszakot nyit a mosogatásban

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeltetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Egyedülálló teljesítmény. Energiahatékonyság. Bosch.

Egyedülálló teljesítmény. Energiahatékonyság. Bosch. Egyedülálló teljesítmény. hatékonyság. Bosch. Akciós ajánlat Érvényes: 2012. I. negyedév végéig, illetve visszavonásig. A kép csak illusztráció. 2 Mosó- és szárítógépek Az energiatakarékosság a Bosch mosógép

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon!

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon! 13 14 I É R V É N Y E S : 2016. Június 1 28. WWW.METRO.HU katalógus LTXN35UV1B/LRXN35UV1B inverteres split klíma Csz.: 110969 12000 BTU / 3,5 kw R410A hűtőközeg A++ energiaosztály Légkeringetés: 340 520

Részletesebben

Hűtőszekrény. Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során.

Hűtőszekrény. Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. Hűtőszekrény HU Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A hűtőszekrény háztartási használatra készült, amely a háztartásban

Részletesebben

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató

Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató Egészségvédelmi és biztonsági, használati és kezelési, valamint üzembe helyezési útmutató www.whirlpool.eu/register MAGYAR...3. oldal 2 MAGYAR EGÉSZSÉGVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGI, HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI, valamint

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLPOOL HŰTÉS 2012. www.whirlpool-professional.hu WHIRLPOOL HŰTÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és a nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A Whirlpool professzionális

Részletesebben

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve.

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve. takarékosság lenyűgöző formába rejtve. Új energiatakarékos hűtőkészülékek a Siemenstől. 2011 Megérint a jövő. Jobb teljesítmény, alacsonyabb energiafogyasztás: ecoplus a Siemenstől. A hűtő- és fagyasztókészülékek

Részletesebben

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok www.kaeser.com Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 FSG-2/FSG-2 sorozatok Szállítási teljesítmény: 13,5-50 m 3 /min, nyomás: 3-11 bar, :, - 51, m³/min Mit vár el a felhasználó egy

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS MODELLSZÁM: FMB50-2 OLVASSA EL A BIZTONSÁGI TUDNIVALÓKAT ÉS A HASZNÁLATI UTASÍTÁST

HASZNÁLATI UTASÍTÁS MODELLSZÁM: FMB50-2 OLVASSA EL A BIZTONSÁGI TUDNIVALÓKAT ÉS A HASZNÁLATI UTASÍTÁST HŰTŐSZEKRÉNY HASZNÁLATI UTASÍTÁS MODELLSZÁM: FMB50-2 OLVASSA EL A BIZTONSÁGI TUDNIVALÓKAT ÉS A HASZNÁLATI UTASÍTÁST A HŰTŐSZEKRÉNY BIZTONSÁGA Az Ön és mások biztonsága nagyon fontos. Az útmutatóban a készülék

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Használati útmutató. preciz.hu. Hűtőszekrény ZBA22421SA

Használati útmutató. preciz.hu. Hűtőszekrény ZBA22421SA HU Használati útmutató Hűtőszekrény ZBA22421SA Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Működés 4 Napi használat 5 Hasznos tanácsok és javaslatok 6 Biztonsági információk Ápolás és tisztítás

Részletesebben

2 Gorenje by Starck GORENJE BY

2 Gorenje by Starck GORENJE BY 2 Gorenje by Starck GORENJE BY A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. A sorozat a legfejlettebb technológiákkal és

Részletesebben

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old.

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old. klimatizálás fűtés termoventilátorok 73. old. páramentesítés páramentesítők 73. old. ventiláció asztali ventilátorok 74. old. álló ventilátorok 74. old. oszlopventilátorok 75. old. _klimatizálás száz százalékos

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LIEBHERR TX 1021 COMFORT http://hu.yourpdfguides.com/dref/5080027

Az Ön kézikönyve LIEBHERR TX 1021 COMFORT http://hu.yourpdfguides.com/dref/5080027 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató LIEBHERR TX 1021 COMFORT. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96. használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96. használati útmutató . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gáztűzhely alsó polccal KPP96, KTPP96 használati útmutató Mielőtt üzembe helyezné, figyelmesen olvassa el és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr:

Részletesebben

TARTALOM. Biztonsági előírások... 3

TARTALOM. Biztonsági előírások... 3 Használati útmutató TRTLOM iztonsági előírások... 3 1/ ÜZEME HELYEZÉS Elektromos csatlakoztatás... 4 ekötés előtt... 4 Környezetvédelem... 4 Újrahasznosítás... 4 készülék leírása... 5 z ajtó nyitási irányának

Részletesebben

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Borhűtő ERC38800WS 1 Önre gondoltunk, amikor megalkottuk ezt a terméket. Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy egy első osztályú Electrolux terméket választott. Az Electrolux

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. ERN 34800 Hűtőszekrény. http://www.markabolt.hu/

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. ERN 34800 Hűtőszekrény. http://www.markabolt.hu/ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ERN 34800 Hűtőszekrény FIGYELMEZTETÉSEK ÉS FONTOS ÚTMUTATÁSOK Nagyon fontos, hogy a Használati útmutatót gondosan őrizze meg és ha a készüléket eladja, vagy elajándékozza - kérjük,

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Megoldás a házak fűtésére és hűtésére Rugalmas alkalmazás, Könnyű szerelés

Megoldás a házak fűtésére és hűtésére Rugalmas alkalmazás, Könnyű szerelés 6C - 0M - 0Y - 61K 34C - 11M - 0Y - 0K 0C - 0M - 71Y - 0K 20C - 97M - 41Y - 6K Megoldás a házak fűtésére és hűtésére Rugalmas alkalmazás, Könnyű szerelés Hőszivattyús technológia a szakértőtől A Daikin

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 700207G V3/0714 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati útmutatóval

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve.

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve. takarékosság lenyűgöző formába rejtve. Új energiatakarékos hűtőkészülékek a Siemenstől. 2011 Megérint a jövő. takarékosság a hatékonyság jegyében. Újabb mérföldkő az energiahatékonyságban: Hűtőkészülékek

Részletesebben

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus BABETTA se egédmotorkerékpár 210, 225 típus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYÁRTÓ: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ a BABETTA 210, 225 típusú mopedhez ZMV KOVA MOTOR, a. s. 946 03 KOLÁROVO SZLOVÁKIA TARTALOM: Bevezető Műszaki

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-37.130K Borhűtő

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-37.130K Borhűtő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-37.130K Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! 45 TARTALOM 1 BIZTONSÁGI JELZÉSEK... 47 2 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 48 3 A BORHŰTŐ RÉSZEI...

Részletesebben

EN3452JOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EN3452JOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN3452JOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...2 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 6 4. MŰKÖDÉS...7 5. NAPI HASZNÁLAT... 8 6.

Részletesebben

A bor nemes mûvészete

A bor nemes mûvészete borhûtô 2005 electrolux borhûtô 3 A bor nemes mûvészete A finom ételek és borok fontos szerepet játszanak az ember életében. Az igazat megvallva az ember az ideje nagy részét szívesen töltené finom ételek

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TKI 145 D ÉS A TGI 120 D TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat ( )

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TKI 145 D ÉS A TGI 120 D TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat ( ) Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Azonosító jel: TKI 145 D TGI 120 D Hûtõszekrény kategória Alacsony hõmérsékletû tér nélkül Fagyasztó szekrény ( ) Energiahatékonysági osztály

Részletesebben

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja Válaszható üzemmódok az Ön kényelméért Minden TOSHIBA készülék három alapüzemmóddal rendelkezik: hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód. A hűtő-fűtő

Részletesebben

HŰTŐSZEKRÉNY ------------------------------

HŰTŐSZEKRÉNY ------------------------------ HŰTŐSZEKRÉNY ------------------------------ ZI 1603 ZI 2403 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Útmutatások a Használati útmutató olvasásához Az alábbi szimbólumok megkönnyítik a Használati útmutató olvasását: A készülék

Részletesebben

RS06RX1F 726317 RS06RX2H 726689. Stainless Steel AISI 304 Scotch Brite. acél AISI 304 - Din 1.4301. Stainless Steel AISI 304 Scotch Brite

RS06RX1F 726317 RS06RX2H 726689. Stainless Steel AISI 304 Scotch Brite. acél AISI 304 - Din 1.4301. Stainless Steel AISI 304 Scotch Brite TERMÉKSKÁLA Ezen a lapon 9db, légkeveréses hűtőkészüléket mutatunk be, melyekre egyformán jellemző a kitűnő teljesítmény és a rendkívüli hatékonyság. A működési hőmérséklet 0 C/10 C vagy -2 C/10 C. Többféle

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

Használati utasítás Kombinált hűtő-fagyasztószekrény

Használati utasítás Kombinált hűtő-fagyasztószekrény Használati utasítás Kombinált hűtő-fagyasztószekrény 171013 7081892-03 CN(sl)3033... 3 A készülék áttekintése Tartalomjegyzék 1 A készülék áttekintése... 2 1.1 A készülék és a felszerelés áttekintése...

Részletesebben

CFV-85 FAGYASZTÓSZEKRÉNY

CFV-85 FAGYASZTÓSZEKRÉNY H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó CFV-85 FAGYASZTÓSZEKRÉNY FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15. Elôkészítés és nyomás: PXP ELSÔ MAGYAR DIGITÁLIS NYOMDA RT. 1106 Budapest, Maglódi út

Részletesebben

HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐSZEKRÉNY ERU 14300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK Gondoskodás 2 Figyelmeztetések és fontos útmutatások A készülék bemutatása 4 Használat 5 A belső részek tisztítása 5 Üzembe helyezés 5 Hőfokszabályzás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK. Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK. Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117 . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117 Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importálja

Részletesebben

Használati utasítás. Hűtő-fagyasztó készülék

Használati utasítás. Hűtő-fagyasztó készülék H Használati utasítás Hűtő-fagyasztó készülék Köszönjük a bizalmat, amelyet készülékünk megvásárlásával irántunk tanúsított. Kívánjuk, hogy a gép használata sok örömet szerezzen Önnek. A hűtő-fagyasztó

Részletesebben

Teljesen önállóan nyírja a füvet,

Teljesen önállóan nyírja a füvet, Takarítson meg időt. Teljesen önállóan nyírja a füvet, így Ön foglalkozhat mással. Indego robotfűnyíró Logicut intelligens navigációs rendszerrel. Sorról sorra, párhuzamosan és gyorsan nyírja a füvet.

Részletesebben

Hatékonyabb egy energiatakarékos izzónál: új hűtőkészülékek a Bosch-tól. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Bosch-tól. 2012

Hatékonyabb egy energiatakarékos izzónál: új hűtőkészülékek a Bosch-tól. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Bosch-tól. 2012 Hatékonyabb egy energiatakarékos izzónál: új hűtőkészülékek a Bosch-tól. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Bosch-tól. 2012 2 Hűtőkészülékek Minden eddiginél több élelmiszer tárolása, egy energiatakarékos

Részletesebben

Új beépíthető készülék generáció. Érvényes: 2009. július 1-től

Új beépíthető készülék generáció. Érvényes: 2009. július 1-től Új beépíthető készülék generáció Érvényes: 2009. július 1-től Önállóan beépíthető sütők, páraelszívók és mikrohullámú sütők 3 Új távlatok a konyhában: Bosch beépíthető sütők és mikrohullámú sütők. Elegancia

Részletesebben

ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG. Év Garancia

ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG. Év Garancia ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG Év A GYERMEKEK EGÉSZSÉGE A LEGFONTOSABB A gyermekek egészséges életmódra nevelésével (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus

Részletesebben

Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu

Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Az innovatív vitacontrol hűtési rendszernek köszönhetően

Részletesebben

NYOMJUK AZ. 9.250 Ft 11%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10.

NYOMJUK AZ. 9.250 Ft 11%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2011. február 10-26 NYOMJUK AZ ÀRAKAT! Búvárszivattyú BG-SP 250 250 W/230 V Szállítási mennyiség, max. 6200 l/óra Szállítási magasság,

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK BEMUTATÁSA

A KÉSZÜLÉK BEMUTATÁSA 60802046H.fm Page 32 Monday, November 12, 2007 9:44 AM A KÉSZÜLÉK BEMUTATÁSA A) Hűtőtér (friss élelmiszerek tárolásához) 1. Polcok (részben szabályozható magassággal) 2. Zöldség- és gyümölcsfiók 3. A hűtőszekrény

Részletesebben

Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül 1.sz. szerződésmódosítás

Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül 1.sz. szerződésmódosítás Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül 1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/146 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK VIGYÁZAT! Az instabilitásból származó veszélyek elkerülése érdekében a készülék beüzemelését és javítását a gyártó utasításaival összhangban kell elvégezni. VIGYÁZAT! Hagyja

Részletesebben

HSA24520. Használati útmutató

HSA24520. Használati útmutató HSA24520 HU Használati útmutató FIGYELMEZTETÉS! Azl, R600a (csak bizonyos körülmények között gyúlékony) teljesen környezetberát gázzal mőködı hőtıberendzés normális mőködésének eléréséhez, kövesse a következı

Részletesebben

Hornis. A jövő betegszállító gépkocsija

Hornis. A jövő betegszállító gépkocsija Hornis A jövő betegszállító gépkocsija Izgalmas találkozás. Annak érdekében, hogy a mindennapi forgalomban a lehető leghamarabb a bevetési területre jussunk, elkerülhetetlenül feltűnőnek és a közlekedés

Részletesebben

BIZTONSÁGOS MUNKAHELYI TÁROLÓRENDSZEREK. Biztonságos munkahelyi tárolórendszerek. Modellek száma. Oldal. Kapacitás (m 3 )

BIZTONSÁGOS MUNKAHELYI TÁROLÓRENDSZEREK. Biztonságos munkahelyi tárolórendszerek. Modellek száma. Oldal. Kapacitás (m 3 ) RIDGID KNAACK tárolórendszerek Többcélú, nagy igénybevételre méretezett tároló konténerek teljes sorozata. Világszerte vezető az építőiparban és ipari ágazatokban. Hegesztett varratok a nagy szilárdság

Részletesebben

600LT DIGIT. FAGYASZTÓSZEKRÉNY. festett acél, felső és hátsó panel galvanizált acél (az

600LT DIGIT. FAGYASZTÓSZEKRÉNY. festett acél, felső és hátsó panel galvanizált acél (az TERMÉKSKÁLA A termékskálában 6 ventillációs fagyasztószekrény található, melyekre egyformán jellemző a kitűnő teljesítmény és a rendkívüli hatékonyság. Többféle teli ajtós modell, különböző minőségű felhasznált

Részletesebben

Fagyasztószekrény. Üzembe helyezés előtti tudnivalók

Fagyasztószekrény. Üzembe helyezés előtti tudnivalók Fagyasztószekrény HU Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A fagyasztószekrény háztartási célokra

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS

63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS 63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT KÖRNYEZETVÉDELMI TANÁCSOK ÁLTALÁNOS TANÁCSOK ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEK A HŰTŐTÉR ÜZEMELTETÉSE A FAGYASZTÓTÉR

Részletesebben

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás Junior Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás A különleges elvárásoknak is megfelelő kórházi gyerekágy Biztonságos és megbízható A Junior kórházi gyerekágyat a különösen biztonságos és megbízható tulajdonságai

Részletesebben

ENN2800ACW. preciz.hu

ENN2800ACW. preciz.hu ENN2800ACW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...2 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. MŰKÖDÉS...6 4. NAPI HASZNÁLAT... 6 5. HASZNOS TANÁCSOK ÉS

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ZANUSSI ZK 21/7 GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/668040

Az Ön kézikönyve ZANUSSI ZK 21/7 GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/668040 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 400L 700214 V1/0415 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Tartalom 1. Biztonság... 236 1.1 Biztonsági előírások... 236 1.2 A szimbólumok magyarázata... 238 1.3 Veszélyforrások... 239 1.4 Rendeltetésszerű

Részletesebben

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal www.kaeser.com Forgódugattyús fúvó BB HB sorozatok A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal Szállítási teljesítmény: 0,59-160 m³/min túlnyomás: max. 1000 mbar, vákuum: max. 500 mbar KAESER a világ egyik

Részletesebben

Hotpoint-Ariston termékkatalógus. A 2009-es év háztartási gép kollekciója

Hotpoint-Ariston termékkatalógus. A 2009-es év háztartási gép kollekciója Hotpoint-Ariston termékkatalógus A 2009-es év háztartási gép kollekciója A Hotpoint-Ariston márkanév létrejöttével megvalósul az átmenet a brit piacot abszolút uraló márka, a Hotpoint nemzetközi szinten

Részletesebben

Állványos fűrészek. Gérfűrészek. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész

Állványos fűrészek. Gérfűrészek. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész Gérfűrészek 6 mm-es kihúzható gérfűrész DW 777 Új generációs nagynyomatékú gérfűrész, magas motorteljesítménnyel Keresztvágások, szögvágások, dupla gérvágások egyaránt könnyen elvégezhetők a géppel, köszönhetően

Részletesebben

Egy gyöngyszem a konyhában. green

Egy gyöngyszem a konyhában. green C mpact green Egy gyöngyszem a konyhában C mpact 51 cm es hasznos belmagassággal Számos előnyök Kis helyigény Maximális főzési kapacitás Végtelen sütési típusok Maximális pontosságú vezérlés Minimális

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám:

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez

HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD, UFR, WSN, GNF, MBF, SN, SMR típusú fagyasztószekrényekhez és fagyasztóvitrinekhez SD SOROZAT: SD 76, SD 92 UFR SOROZAT: UFR 370 GD, UFR 370 GDL, UFR 440 GDL, UFR 370 SD GNF SOROZAT:

Részletesebben

EN3453OOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EN3453OOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN3453OOW HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...2 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 6 4. MŰKÖDÉS...7 5. NAPI HASZNÁLAT... 7 6.

Részletesebben

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes

teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes 3 év teljeskörű garancia! újdonságok, design, stílus az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes HomeMade sütő. Egyedülálló újdonság. A hátsó fal széleinek lekerekített vonalai, valamint

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ZANUSSI ZK20/11R http://hu.yourpdfguides.com/dref/656870

Az Ön kézikönyve ZANUSSI ZK20/11R http://hu.yourpdfguides.com/dref/656870 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK

III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK Nap-Energy 1075 HU-Budapest Dohany utca 16-18 Nyitva tartás: Iroda H-P: 10-18-ig GSM: +36 30 892 4158 Tel: +36 1 287 8240 Fax: +36 1 287 8241 Email:

Részletesebben

ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök

ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök Luftschleieranlagen Tökéletes forma és muködés ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggöny Bankok, szállodák, üzletek és bevásárló központok (10000 m 2 nagyságig) részére. Tökéletes

Részletesebben

Hotpoint-Ariston termékkatalógus

Hotpoint-Ariston termékkatalógus ariston a5 katalogus.qxp 7/1/2009 4:04 PM Page 1 Hotpoint-Ariston termékkatalógus A 2009-es év háztartási gép kollekciója ariston a5 katalogus.qxp 7/1/2009 4:04 PM Page 2 A Hotpoint-Ariston márkanév létrejöttével

Részletesebben

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi 0 3 9 3 8 www.bdovi.hu mennyiség cikkszám termék TB_LSZ - NAPSUGAR Napsugár szekrénysor 8 mennyiség cikkszám termék 0 Klasszik labdamedence DKS_BFV3 Szivacs bútor - Házikó 9 0 Medencefeltöltő labda 3 8

Részletesebben

VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT...

VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT... A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. 02.13. - 03.01. VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT... Kompresszor Typ 250/8/24 1,5 kw/2 PS/230 V olajkenésű direkt meghajtású tartály

Részletesebben

Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során.

Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. Fagyasztószekrény Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A fagyasztószekrény háztartási célokra készült.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. KÜLÖNÖSEN FONTOS A TERMÉK ELHELYEZÉSÉVEL ÉS A KÜLSŐ ILL. BEÁLLÍTOTT HŐMÉRSÉKLETEKKEL KAPCSOLATOS

Részletesebben

Használati utasítás Asztali hűtőszekrény

Használati utasítás Asztali hűtőszekrény Használati utasítás Asztali hűtőszekrény 150113 7082802-01 T/TP/TP(esf)14../15../17../18..... 1 A készülék áttekintése Tartalomjegyzék 1 A készülék áttekintése... 2 1.1 A készülék és a felszerelés áttekintése...

Részletesebben

A High-tech fényezőkabin

A High-tech fényezőkabin Felülettechnika üzletág Surface Engineering A High-tech fényezőkabin WOLF TAIFUNO vision - a prémium- osztály TAIFUNO vision High-Tech fényezőberendez TAIFUNO TAIFUNO 4-szárnyú * és beépített menekülő-

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

7 ÉVESEK LETTÜNK! 7.777 Ft. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 11.

7 ÉVESEK LETTÜNK! 7.777 Ft. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 11. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2012. október 04-20. 7 ÉVESEK LETTÜNK! Akkus fúró-csavarozó WB 10,8 V Li 10,8 V/1,3 Ah Li-ionos technológia 2 sebességes vezérlő

Részletesebben