e-city 5.2 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "e-city 5.2 ELEKTROMOS KERÉKPÁR"

Átírás

1 e-city 5.2 ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o., K Březince 227, Praha 8, IČO: , Tel.:

2 SPECIFIKÁCIÓK e-city 5.2 városi kerékpár Váz: alumínium keverék 6061 Villa: SR SUNTOUR, rugós Váltó el. SHIMANO ACERA, 7 sebesség Váltó há. SHIMANO SLM-310 Brzdy: V-típusú Lámpa - első: LED, AAA elemek* Lámpa - hátsó: LED akkumulátorról működő 36V Felnik: 26", kétfalu Gumiabroncs 26" x 1,75" Motor: 36V/250W, szénkefe nélküli, hátsó tengely Akku: 36V / 10Ah Hatótáv: km** Töltés idelye: 4-6 óra Maximális terhelhetőség: 120Kg Kerékpár súlya: 23Kg * az akkumulátor nem tartozék ** a kerékpár hatótávolsága egyben a beállítás, kerékpározó súlyától és az útviszonyoktól függ AZ ELEKTROMOS KERÉKPÁR RENDSZERE PAS érzékelő. Az elektromos kerékpár motorja a pedálozást követően 1-2 másodperc után kapcsol be. A pedálozás megszakitást követően 1-2 másodperc után kapcsol ki. A 25 km/ó sebesség elérésével is kikapcsol a motor. Ezáltal minden európai normának megfelel és tobábbra is kerékpárnak minősül. Az elektromos kerékpár LED panellel van ellátva, amely az elektromos meghajtást irányítja. 5 fokozatú teljesítmény intenzitás közül választhatunk (motoros kisegítés). A LED panelen van elhelyezve a "6km/ó" gomb. Ebben az üzemmódban a kerékpár pedálozás nélkül 6 km/ó sebességgel halad Ez a mód elindulásnál és a kerékpár tolásánál is segít. Ea az üzemmód nem alkalmas a folyamatos haladásra. Kiválasztható menetprogram: 1 alacsony motoros segítség 2-3 közepes motoros segítség 4-5 magy motoros segítség 6Km/h 6km/ó önműködő menettel. Ez a funkció a kerékpár tolásánál - begurulásnál segíti a kerékpározót. Nem alkalmas folyamatos haladásra! A 4-5 programot az első 100 km után használja a motor jó befuttatása miatt! INFORMÁCIÓ AZ AKKUMULÁTORRÓL A Li-ion akkumulátorok nem merül le hamar. Az akkumulátort az első feltöltést követően karban kell tartani, pl. a téli időszakban amikor nem használjuk a kerékpárt, az akkumulátort 14 naponta érdemes feltölteni. Ezzel meghosszabítjuk az akkumulátor élettartamát. A teljesítmény teljes kapacitásának elérése érdekében 5x merítse le teljesen az akkumulátort és ezkövetően töltse fel. A Li-ion akkumulátorok teljes mértékben újra hasznosíthatóak. Az elhasznált akkumulátort leadhatja a kijelölt helyeken. Az akkumulátor élettartama kb feltöltés. Az akkumulátort a hozzá tartozó töltővel töltheti fel, a töltés időtartama 4-6 óra. A töltés ideje alatt az akkumulátort a kerékpáron hagyhatja, de le is veheti onnan. Az akkumulátort hideg és száraz helyen tárolja. Soha ne tárolja 0 C alatt vagy 30 C fölött. ALTALÁNOS TUDNIVALÓK Az Ön által megvásárolt e-city 5.2 kerékpár alkalmas szilárd, biciklis, vagy kövezet utakon való használatra. Nem alkalmas terepen való használatra. A kerékpár motoros elektromos meghajtás segítségével működik és erőkifejtés nélkül 25 km/ó sebességet érhet el. Az elektromos kerékpárt klasszikus kerékpárként is használhatja (pedálozással). Ezt a kerékpárt jogosítvány nélkül használhatja.

3 1 e-city 5.2 KERÉKPÁR VÁZLATA LED kezelő panel Vezérlő egység 36V/10,4Ah akkumulátor Motor 36V/250W Motor csatlakoztató Forgás érzékelő

4 A CSOMAGOLÁS TARTALMA 2 2 db pedál. Szerelő szett kerék gyorscsatlakozó Töltő Akku Nyereg első kerék Kerékpár váza/hátsó kerék/kormány 2x kulcs az akkuhoz

5 A KERÉKPÁR ÖSSZESZERELÉSE 3 1. Vegye ki a kerékpárt a dobozból és azabadítsa meg a védő csomagolásoktól. 2, A kormány összeszerelése. Távolítsa el a védő műanyag burkolatot ábra. 2A, illessze be a helyére ábra.2b, és húzza be a mellékelt imbuszkulcs segítségével ábra.2c. A kormány merőlegesen álljon a kerékhez. és helyezzék vissza a védő kalapot 2D ábra. ábra.2a ábra.2b ábra.2c Állítható dőlésszög! ábra.2d 3. Az ábra szerint illessze be a nyerget ábra 3A szerint a helyére, rögzítse az ülésbilinccsel ábra. 3C ábra.3a A nyereg alatt van elhelyezve a LED lámpa,mely AA elemmel működik és nem tartozék. ábra.3c 4. Pedálok felszerelése Rögzítse a pedálokat- 4. ábra - a mellékelt kulcs segítségével szorosan húzza meg. A jobb pedálnak jobb menete van, jobb oldalra kell meghúzni a bal pedálnak bal oldali menete van, bal oldalra kell tekerni. Első használat után a pedálokat újra be kell állítani! ábra.4

6 4 5. Az első kerék szerelése Az első kereket helyezze a villába 5A ábra,tolja be és húzza meg a csavarokat az óra járásával megegyező irányba ábra 5B. ábra 5A ábra 5B Helyezze be a sárfogót a villa közé 5C ábra, a vázon csavarja le a csavarokat 5D és 5E ábra, helyezze fel a fém zsanérokat és csavarja vissza a csavarokat. ábra 5C ábra 5D ábra 5E 6. Az akkumulátor behelyezése előtt fordítsa el a kulcsot ábra 6A helyeze be az akkumulátort a tartóba ábra 6B és fordítsa el a kulcsot. ábra 6A ábra 6B 7. Csatlakoztassa a csatlakoztató kábeleket a kormány alatt,ábra 7A és 7B,ha még nincsenek csatlakoztatva. ábra 7A obr.č.7a ábra 7B 8. A végén fújja fel az első / hátsó kereket és minden út előtt ellenőrizze a nyomást.

7 A kerékpár összeszerelése után győződjön meg arról, hogy a csavarok megfelelően be vannak e behúzva, a gumiabroncsok kellően vannak felfújva.kerékpározás előtt ellenőrizze, hogy a fékek jól működnek e! Az első út előtt győződjön meg arról, hogy az elülső és hátsó fékek rendesen működnek e, hogy meghibásodás esetén ne veszélyeztesse maga vagy mások testi épségét. AKKUMULÁTOR KI ÉS BEHELYEZÉSE Az akkumulátor ki-behelyezése a képek szerint Helyezze be az akkumulátorba a kulcsot és fordítsa el, ezt követően tudja az akkumulátort kivenni. 5 Mielőtt elindul első útjára, győződjön meg róla, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve. A töltéshez csak az eredeti töltőt használja a gyártótól. Töltő Csatlakozó vég az akkumulátorba Csatlakozó vég 230/240V LED dioda pirosan világít a LED dioda a töltés folyamatában van zölden világít a LED dioda a feltöltés végét jelzi A töltő csak Li-ion akkumulátorok feltöltésére alkalmas. Az akkumulátort csak belső térben alkalmazza. Kültérben soha nehasználja a töltőt 0 C alatt vagy 30 C fölött. Sérült töltőt soha necsatlakoztasson hálózatba. Napfénytől védve, száraz hűvös helyen tárolja.

8 6 Az akkumulátor töltése A Li-ion akkumulátoroknak nagyon alacsony az önkisülése. Az első töltéstől kezdve fontos, hogy dolgozó ciklusban legyen (merülés/töltés), ezért szükséges, hogy a téli időszakban, amikor a kerékpárt nem használjuk az akkumulátort 14 naponta töltsük fel. Ezzel növeljük az akkumulátor élettartamát. Az új kerékpároknál a teljes kapacitás elérése érdekében 5 ciklusban merítse ill. töltse fel az akkumulátort. A Li-ion akkumulátorok 100%-ban újrahasznosíthatóak. Bármelyik akkumulátor gyűjtőhelyen leadhatja, vagy a kereskedőnél a megvásárolt helyen. Az akkumulátor élettartama kb feltöltést. ábra 1 Csatlakozó nyíllás Az akkumulátort feltöltheti a kerékpáron is, vagy ha eltávolítja a kerékpárból. Ha a kerékpáron tölti az elektromos meghajtásnak ki kel lenni kapcsolva. Csatlakoztassa a töltőt először az akkumulátorhoz, majd ezután a hálózathoz. A hálózati csatlakozásnak meg kell feleni a műszaki paramétereknek. A töltőn az elektromos hálózatba való csatlakoztatása után pirosan világít a LED dióda, mely a töltés kezdetét jelzi. A töltés automatikusan leáll, ha az akkumulátor feltöltődik, melyet a zöld LED dióda mutat. Töltés után a töltőt először a hálózatból húzza ki, ezt követően az akkumulátorból. A töltés ideje max. 5-7 óra. Az akkumulátort feltöltheti úgy is, ha azt a kerékpár vázáró leveszi. Ebben az esetben először vegye ki az akkumulátort, majd az előzőek szerint járjon el. 7 LCD kezelő panel APT13LCD450U

9 LCD panel méretei Feszültség: Üzemi hőmérséklet: Tárolási hőmérséklet: LCD panel elektromos paraméterei: 24V/36V -20 C~60 C -20 C~60 C Az "LCD" kijelző funkciója * Akkumulátor töltötsége 8.

10 * Sebesség mutatója (azonnali /átlag / maximális) * Km mutató (össz / "trip") * 6km/hod aszisztebcia-pedálozás nélkül * LCD panel világítása * hiba jelentések * paraméterek beállítása LCD panel nyomógombos kezelő "MODE" "FELL" "LE" A "+" a "-" gombok segítségével állíthatja az elektromos meghajtás színtjén. L alacsony motoros asszisztencia M közepes motoros asszisztencia H magas motoros asszisztencia FIGYELMEZTETÉS! Kerülje az ütéseket - ütközéseket. Ne használja a kerékpárt nagy esőben. A rendzser paramétereit ne változtassa. Ha megjelenik a hibajelzés az LCD panelen -minnél hamarabb jelezze a szervíznek. Az " LCD" kijelző funkciók Az LCD kijelző beállítása 9.

11 Hosszan nyomja meg a MODE gombot az LCD kijelzőn ( 2 másodperc), az LCD panel aktiválódik. A kikapcsolása ugyan úgy hosszan tartva, kikapcsolódik. Ha több mint 10 percig nem használja a kerékpárt, automatikusan kikapcsolódik a rendszer. LCD panel indítás után alapértelmezés szerint mutatja a pillanatnyi sebesség. A "MODE" nyomógomb megynomásával meg lehet változtatni. az átlag sebesség--maximális sebesség--össz sebesség--lehajtott Km "trip"--menet idejét. FUNKCIÓK 1Sebesség beállítása A felfelé gomb segítségével (2 másodperc) beállíthatja a kijelzőt: azonnali sebesség - átlag sebesség - maximális sebesség 2.Távolság kijelzése Nyomja meg a "MODE" gombot és beállíthatja a lejárt km, össz km--napi km-- "trip" 3. A 6 km/órás asszisztencia aktiválása * Ha mehtartja a "Le" gombot aktiválja a 6 km/órás asszisztenciát. Ez a funkció a kerékpár tolásához, vagy az elindulásához való. Ez a funkció nem alkalmas a folyamatos kerékpározáshoz! 4. A kijelző háttérvilágítása * A fel nyíl 2 mp-es megnyomásával aktiválhatja - kikapcsolhatja a háttérvilágítást. 5. Az asszisztencia kiválasztása A "fell" és "le"nyomógombal változtathatja a motoros asszisztenciát (1-5). 6. Az akkumulátor állapot kijelzője Ha az akkumulátor fel van töltve a cellák teljes terjedelmében töltöttséget mutat. Mihelyst el kezd villogni a töltöttségi mutató és eléri az utolsó mezőt, az akkumulátort fel kell tölteni. az akkumulátor állapota Hibaüzenetek az LCD kijelzőn Az LCD panel hibakódjainak leírása a kerékpár meghibásodása esetén.

12 Hiba kódja O1 O2 O3 O4 O5 O6 Specifikáció: Komunikációs hiba kábel csatlakozó Hajtókar forgás érzékelő hibája Motor fázis hiba Lemerült akku Fék érzékelő hibája Más A hibajelentés a hiba megszüntetése után tűnik el a kijelzőről. ALAP BEALLÍTÁSOK Hosszan nyomja meg a MODE gombot az LCD kijelzőn. A kijelző bekapcsolása után egyszerre nyomja meg a felfelé + lefelé gombokat, ezután lehet állítani a kijelzőt. 1 A felni átmérőjének a beállítása A gyárilag beállított átmérő 26 ezen is változtathat a le + fel gombokkal. Ezután a MODE gomb segítségével változtathatja a további beállításokat. 2. Maximális sebesség beállítása A gyártáskor a maximális sebesség 25km/ó-ra van beállítva. A felfelé + lefelé gombok segítségével ezt meg tudja változtatni. A maximális sebesség, amit beállíthat 25 km/ó. Ezután a MODE gomb segítségével változtathatja a további beállításokat. 3. A kijelző háttérvilágításának a beállítása. A le és fel gombokkal változtathat a kijelző háttérvilágításának az intenzitásán 1-3 (1 leggyengébb 3-legerősebb.) Aztán, nyomja meg a MODE gombot. Ha befejezte a beállításokat és vissza szeretne térni a főmenübe, tartsa meg a MODE gombot 3 másodpercig.!figyelmeztetés! Faktorok, melyek befolyásolhatják az eletromos kerékpár hatótávolságát: Az elektromos kerékpár hatótávolsága több mindentől befolyásolhatja Példaképpen: az akkumulátor pillanatnyi állapota, kora nyomás az abroncsokban ellenszél a kerékpáros súlya (további teher) útvonal, pálya felülete aktuális hőmérséklet (0 C alatti hőmérséklet csökkenti a teljesítményt és a hatótávolság is kevesebb) motoros aszisztencia kiválasztása (4-5) Teljesen feltöltött akkumulátorral km távolságot tehet meg. Általánosan érvényes, hogy minél régebbi az akkumulátor annál inkább csökken a kapacitása ezáltal csökken a hatótávolsága. Hosszabb távolság megtételéhez ajánlatos alacsonyabb motoros asszisztencia mód és magasabb váltófokozat használata. Magas motoros asszisztencia módot azonnali gyorsuláshoz, emelkedőn vagy ellenszélben használjon. Kiemelt figyelmet fordítson az abroncsokban lévő megfelelő nyomásra. 11 KARBANTARTÁS ÉS TÁROLÁS!FIGYELMEZTETÉS! Az akkumulátort, töltőt és a többi elektromos tartozékot soha ne érje víz! Az akkumulátort soha se hagyja nedves környezetben. Mindig száraz helyen tárolja!

13 Az elektromos kerékpár rendszeres karbantartása biztosítja a hosszú élettartamát. A karbantartás magába foglalja a tisztítást, olajozást, az alkatrészek helyes beállítását. Az alkatrészeket tartsa mindig tisztán. Kerékpározás után szárítsa meg a kerékpárt, elsősorban az elektromos alkatrészeket. Az akkumulátort soha ne merítse vízbe. Tisztításához száraz rongyot használjon tisztítószert soha. Abban az esetben, ha az elektromos kerékpárt téli időszakban fogja használni, használat után tisztítsa meg az akkumulátor érintkezéseit a sótól és nedvességtől. Kerékpározás előtt ellenőrizze a csavarokat, anyákat, pedálokat, féket és az abroncsokban a nyomást. A kerékpár karbantartását rendszeres intervallumokban végezze, biztosítva ezzel annak hosszú élettartamát. Soha ne semmisítse meg az akkumulátort annak szétszedésével, mérgező anyagok szabadulhatnak fel. Az akkumulátort száraz, hűvös helyen tárolja hősugárzástól és napfénytől védve. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS A biztonsági figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása kárt okozhat Önben, másokban, anyagi kára keletkezhet Önnek, vagy másoknak. Tartsa be a biztonsági előírásokat, ezzel megelőzve a tűzveszélyt, áramütést, balesetet. Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Használat előtt győződjön meg, hogy a csatlakozások rendben vannak e. Ellenőrizze a nyomást az abroncsokban és a fék állapotát. Az elektromos alkatrészek meghibásodása esetén keresse fel a szakszervizt. A gyártó, vagy az importőr nem felelős használata során keletkeznek.!figyelmeztetés! Elektromos és elektronikus készülékek likvidálása A feltüntetett szimbólum azt jelenti, hogy az elektromos, vagy elektronikus terméket nem likvidálhatjuk a kommunális hulladékkal. A helyes megsemmisítés érdekében arra kijelölt helyen adja le, mely díjtalan. A termék helyes megsemmisítésével óvja környezetét és egészségét. További információkat kérjen a helyi hatóságoktól, vagy a a legközelebbi gyűjtőpontokon. A termék helytelen megsemmisítéséért, környezet károsításért büntetés róható ki. PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA Soha ne avatkozzon be a motor, akkumulátor ill. elektromos csatlakozások működésébe, meghibásodás esetén keresse fel a szakszervizt. 1. Ha az elektromos kerékpár megtett hatótávolsága a feltöltött akkumulátor esetén is kicsi Ellenőrizze, hogy megfelelő a nyomás az abroncsokban Ha a külső hőmérséklet fagypont alatt van - korlátozza a motoros asszisztenciát. Erős szél, nagy megterhelés és emelkedő - korlátozza a motoros asszisztenciát. Már régi az akkumulátor-cserélje le. 2. A motor nem reagál, ha a rendszer be van kapcsolva Ellenőrizze, hogy az akkumulátor csatlakoztatója rendben van e. A fékkaron a kapcsoló nem működik, ellenőrizze a csatlakozókat és a kapcsolót 3. A kerékpár nem reagál az LCD/ LED panel beállításaira. Nem működik maximális teljesítményen. Az akkumulátor nincs valószínüleg elégségesen feltöltve, fel kell tölteni. A teljesítmény szabályzó hibás, ki kell cserélni. A fő kábel hibás, ki kell cserélni. A motor és az akkumulátor között a csatlakozás meg lehet szakadva. 4. A töltö nem tölti az akkumulátort. A töltő kábele hibás lehet, cserélje ki a töltőt A töltő sérült, szükséges kicserélni. Az akkumulátor cellái hibásak, cserélje ki az akkumulátort.

14 12. JÓTÁLLÁSI JEGY Típus: Vásárlás napja: Gyári szám: 20 hó nap.. P.H. aláírás FIGYELEM: A használati utmutató eltérő használat, kezelés, és az alábbi részletezett kizáró feltételek miatt bekövetkezett hibára jótállást nem válalunk ennek javítási, esetleges szállítási költsége a jótállási időn belül is Önt terheli. A forgalmazó altal forgalmatott Magyrország területén vásárolt Új kerékpárra a vásárlás (üzembe helyezés) napjától számított 24 hónapig terjedő jótállást vállal. A jóttállást a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza. FIGYELEM: A kerékpárok üzembe helyezését szakszervizben kell elvégeztetni. A garancia jegy csak a számlával együtt érvényes. FORGALMAZÓ: Javítást végző szakszervíz: Üzembe helyezés igazolása: Üzembehelyezést végezte:... Üzembe helyezés dátuma:...

15

16

17

18

19

20

21 n van lzi

22

23

24 a

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel.

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD kezelő panel APT13LCD450U CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD panel méretei Feszültség: Üzemi hőmérséklet: Tárolási hőmérséklet: LCD panel elektromos paraméterei: 24V/36V -20 C~60

Részletesebben

e-city 5.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-city 5.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-city 5.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o., K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, Tel.: 283 101 361-2 SPECIFIKÁCIÓK e-city 5.1 városi kerékpár Váz: alumínium keverék 6061

Részletesebben

e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-city 1.1 ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o. K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, Tel.: 283 101 361-2 SPECIFIKÁCIÓK Modell e-city 1.1 - VÁROSI KERÉKPÁR Váz alumínium keverék

Részletesebben

e-tramp 3.0 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-tramp 3.0 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-tramp 3.0 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o. K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, SPECIFIKÁCIÓK e-tramp 3.0 modell - összecsukható kerékpár Tel.: 283 101 361-2, reklamace:

Részletesebben

e-atland 5.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-atland 5.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-atland 5.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR GYÁRTÓ: CRUSSIS electrobikes s.r.o., K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, Tel.: 283 101 361-2 SPECIFIKÁCIÓK e-atland 5.0 MTB modell. Váz: slumínium keverék 6061

Részletesebben

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache középmotoros átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Az Apache átalakító szettek többféle akkumulátorral érhetőek el, ezen használati útmutató végigveszi

Részletesebben

e-gordo 3.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR

e-gordo 3.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR e-gordo 3.0 ELEKTROMOS KERÉKPÁR Gyártó: CRUSSIS electrobikes s.r.o., K Březince 227, 182 00 Praha 8, IČO: 24819671, Tel.: 283 101 361-2 SPECIFIKÁCIÓK e-gordo 3.0 modell, trekking kerékpár Váz: slumínium

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SM273 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM73 Szobakerékpár indoor cycling Scud 503 Kérjük olvassa el figyelmesen az útmutatót a felszerelés használata előtt. Őrizze meg a későbbi ellenőrzés érdekében. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM281 SCUD GT-505 SPINNING KERÉKPÁR A fenntartható fejlődés elvei szerint, a felszerelés bármikor módosítható előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez csak a terméktől függ. Használata előtt

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást.

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást. ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341 Használati leírás Olvassa el és értse meg a következő leírást. Mielőtt hozzákezdene Távolítsa el a csomagolást. Ellenőrizze, hogy minden alkatrész hiánytalan e vagy

Részletesebben

Használati útmutató TORNÁDÓ. Elektromos kerékpárcsalád

Használati útmutató TORNÁDÓ. Elektromos kerékpárcsalád Használati útmutató TORNÁDÓ Elektromos kerékpárcsalád Előszó Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a Tornádó elektromos kerékpárt választotta. Kérjük, hogy tartsa be a használati útmutató előírásait, hogy

Részletesebben

Használati útmutató MODELL: HJ-1152

Használati útmutató MODELL: HJ-1152 Akkus botmixer Használati útmutató MODELL: HJ-1152 HU HU -1- Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Reméljük, hogy termékünkkel Ön is elégedett lesz és hosszú ideig szolgálja majd Önt. A használati

Részletesebben

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O Használati útmutató Egység neve: BDMv3 / BDMv3O Egység tartalma: Külső modul / Kültéri külső modul, ami egyben az érzékelő is (1) Töltő adapter (5V 2A) (opcionális) Külső csatlakozások: Töltő csatlakozó

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Az új Volkswagen Beetle V6

Az új Volkswagen Beetle V6 Az új Volkswagen Beetle V6 1-4 3 éves éves kor kor fölött között ajánlott Összeszerelési útmutató 6V Volkswagen The Beetle 1. Használati útmutató 2. Kormánykerék 3. Töltő 4. Visszapillantó tükör 5. Szélvédő

Részletesebben

Használati útmutató. JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra

Használati útmutató. JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra Használati útmutató JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra Kérem, olvassa végig figyelmesen az alábbi leírást, mielőtt használná ezt a km órát. Funkciói: 1. Jelenlegi sebesség (SPD) 2. 24 órás

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK 10000 mah Használati útmutató Első lépések: A ŠKODA fémházas powerbank előzetesen feltöltött és használatra kész. A powerbank bekapcsolásához nyomja meg az oldalán lévő gombot.

Részletesebben

használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache átalakító szettel szerelt elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Az Apache átalakító szettek többféle akkumulátorral, illetve kijelzővel érhetőek el, ezen használati útmutató

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter

FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter Ez a használati útmutató tartalmazza mindazon biztonsági előírásokat, melyek betartása nélkülözhetetlen a műszer helyes használata közben. Kérjük figyelmesen olvassa

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás ZBC sorozat A ZBC 1204 töltő mikroprocesszorral működik, ami lehetővé teszi a következő akkumulátor típusok töltését: Minden típusú elektrolittal feltöltött

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv 1/ 6 oldal Kijelző változatok Kompakt kijelző: ebben az egységben összeolvad a kijelző és a vezérlő, kellemes, kompakt nem feltűnő méretben. Kisebb méretének köszönhetően

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY AXR YJ002 HASZNÁLATI UTASÍTÁS autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz

használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz használati útmutató Apache Dakotah elektromos kerékpárhoz www.ambringa.hu Kezdésképpen engedje meg, hogy gratuláljunk új Apache elektromos kerékpárjához! Reméljük, hogy a kerékpárral és a fáradtság nélküli

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez TM-42200 Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az

Részletesebben

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR 10008166 10008167 10008168 10079 100796 00797 Kedves vásárló, Gratulálunk a KLARSTEIN termék megvásárlásahoz. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat

Részletesebben

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Li-Ion Akkupack Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Használati útmutató a STABILA li-ion akkucsomaghoz és dugasztápegységhez Fontos tudnivalók Alaposan olvassa át a biztonsági tudnivalókat

Részletesebben

használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache Tocho (Nexus) Apache Wakita Prime elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Kezdésképpen engedje meg, hogy gratuláljunk új Apache elektromos kerékpárjához! Reméljük, hogy a kerékpárral

Részletesebben

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KISTRAKTOR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. HU Figyelmeztetés: - A gyermekek

Részletesebben

használati útmutató elektromos kerékpárokhoz

használati útmutató elektromos kerékpárokhoz használati útmutató Apache Hawk (E3, E5) Apache Mantiou (E3, E5) Apache Matto (E3, E5) Apache Matto Lady (E3, E5) Apache Tate (E5) Apache Yamka (E3, E5) elektromos kerékpárokhoz www.ambringa.hu Kezdésképpen

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Szerelési kézikönyv. Digitális nyomásmérő készlet BHGP26A1

Szerelési kézikönyv. Digitális nyomásmérő készlet BHGP26A1 Szerelési kézikönyv Digitális nyomásmérő készlet BHGP6A BHGP6A Digitális nyomásmérő készlet Szerelési kézikönyv Tartalomjegyzék Oldal Felszerelés Tartozékok... Felszerelés... Munkaeljárás... Működési ellenőrzés...

Részletesebben

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG HU EN DE BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A berendezés használata előtt figyelmesen olvassa el a használai útmutatóban található utasításokat!

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

Micro Twister Pro 2.4Ghz 3 csatornás, 2.4 Ghz-es, beltéri helikopter modell.

Micro Twister Pro 2.4Ghz 3 csatornás, 2.4 Ghz-es, beltéri helikopter modell. Micro Twister Pro 2.4Ghz 3 csatornás, 2.4 Ghz-es, beltéri helikopter modell. Jellemzők: - Erős fém váz és farok cső. - Két repülési mód, kezdő és haladó. - Szuper stabil ellentétesen forgó rotor elrendezés.

Részletesebben

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató Tasakcímkéző berendezés Használati útmutató Figyelmeztetés Mielőtt elkezdené kezelni a gépet, olvassa el a teljes kezelési utasítást. Győződjön meg róla, hogy a gép le van földelve. Tartsa a munkaterületet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE Q3 forgólézer fénysugara állítható. Kültéri használat esetén használja II. lézerosztályban. Beltéri használat

Részletesebben

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató AROMA DIFFÚZOR MODENA Használat Útmutató DC max. 100 ml 1-2 drops Press 7 IN Tartozékok 1 SOEHNLE Aroma Diffúzor, 1 töltőkészülék, 1 használati útmutató Használat The SOEHNLE Aroma Diffúzor kizárólag a

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 31712X3 Összecsukható elektromos kerékpár Devron X3 12

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 31712X3 Összecsukható elektromos kerékpár Devron X3 12 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 31712X3 Összecsukható elektromos kerékpár Devron X3 12 TARTALOM BEVEZETŐ.... 3 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 A TERMÉK LEÍRÁSA... 3 A TERMÉK PARAMÉTEREI... 4 KIJELZŐ LEÍRÁSA.... 6

Részletesebben

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer

Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer Wellion CALLA Light Színt hoz az életébe 4 divatos színben Jobb olvashatóság a legmagasabb kontraszt által Wellion CALLA Light Egyszerűen kezelhető Zárt egységek

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

Heizsitzauflage Classic

Heizsitzauflage Classic Heizsitzauflage Classic 1 2 3 2 LUXUS MeLegÍtŐ ÜLŐPáRNa tartalomjegyzék 1 Biztonsági utasítások 9 Jelzések a készüléken és/vagy a csomagoláson 9 2 Beszerelés 40 Kezelés 40 4 Tisztítás és ápolás 40 A biztosíték

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK 36 150 065 A CLT1 kompresszor tesztelő a kuplung nélküli kompresszorok tesztelésére alkalmas. Ez a készülék a modern kompresszorok tesztelését végzi egyszerűen,

Részletesebben

ACK4 Láncos ablakmozgató motor

ACK4 Láncos ablakmozgató motor 1 ACK4 Láncos ablakmozgató motor Telepítési telepítési útmutató Kérjük figyelmesen olvassa el a dokumentumot, mert helytelen beüzemelés okozta meghibásodásért a forgalmazó nem vállalja a garanciát! Amennyiben

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa

TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO TERMÉK INFORMÁCIÓ XENOS lámpa BEVEZETŐ Jelen kezelési útmutató a XENOS lámpa használatával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. A lámpa

Részletesebben

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató 1 C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató Figyelem! A motorról a működtetés után a hálózati 230V-os feszültséget le kell kapcsolni. A motort vagy visszabillenős kapcsolóról vagy beállítható munkaidejű

Részletesebben

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Használati útmutató OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA

A DIGITÁLIS KIJELZŐ KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES ALAPFUNKCIÓINAK BEÁLLÍTÁSA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

EXLED-001 (HT-F62413A-10) LED VILÁGÍTÁS Biztonsági előírások és használati utasítás EXLED-001 (HT-F62413A-10) Köszönjük, hogy ezt a terméket választotta. Kérjük, üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást

Részletesebben

Beltéri kandalló

Beltéri kandalló Beltéri kandalló 10030731 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI

Részletesebben

8x53 GPS Solar HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

8x53 GPS Solar HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 8x53 GPS Solar HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom 1.Jellemzők... 2 2. Az óra részei... 3 3. A töltés állapotának ellenőrzése... 4 4. Időzóna beállítás... 5 5. Időzóna kézi beállítása a fő számlapon... 6 6. Időzóna

Részletesebben

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmesen olvassa el a felhasználói útmutatót, a készülék használata előtt. Az útmutatót őrizze meg gondosan! 2 3 4 1 HU Termékleírás 1. Fogantyúk 2. Levehető,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYLALTGÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYLALTGÉP DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FAGYLALTGÉP JÓTÁLLÁS A készülékre 2 év garancia van. A garanciális időszakban a gyártó garanciát vállal minden gyártói hibára. A hiba előfordulása esetén a készüléket megjavítják

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

TARTALOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK FELÉPÍTÉS KIJELZŐ A kijelző A kijelző szimbólumai NYOMÓGOMBOK A nyomógombok kiosztása A nyomógombok funkciói

TARTALOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK FELÉPÍTÉS KIJELZŐ A kijelző A kijelző szimbólumai NYOMÓGOMBOK A nyomógombok kiosztása A nyomógombok funkciói TELECOM TARTALOM TARTALOM 3 ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 KIJELZŐ 6 A kijelző 6 A kijelző szimbólumai 6 NYOMÓGOMBOK 7 A nyomógombok kiosztása 7 A nyomógombok funkciói 7 PROGRAMOZÁS 8 1. A mérleg be- és

Részletesebben

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor Használati útmutató PNI JS10A külső akkumulátor 4 8 Termék leírása 1 2 3 4 5 6 7 8 1. LED lámpa 2. Hajtómű elindítási kimenet 3. LCD kijelző 4. Laptop feltöltési kimenet 5. Lámpa vezérlőgomb 6. USB 2.0

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 8X22 GPS SOLAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom 1. Jellemzők... 2 2. Az óra részei... 3 3. A töltés állapotának ellenőrzése... 4 A GPS vételek jele aktív... 4 A GPS vételek jele inaktív... 5 4. Időzóna beállítás...

Részletesebben

T80 ventilátor használati útmutató

T80 ventilátor használati útmutató T80 ventilátor használati útmutató 1. Tápkábel és 2. Motor állvány 3. Kondenzátor 4. Motor dugvilla 5. Hátsó borítás 6. Légbefúvó 7. Csapágy 8. Áramköri lap 9. Kapcsolódoboz 10. Kapcsoló fedél 11. Kapcsológomb

Részletesebben

LED-es kozmetikai tükör

LED-es kozmetikai tükör LED-es kozmetikai tükör hu Összeszerelés és használat Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat, és az esetleges sérülések

Részletesebben

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Használati útmutató MICA RADIÁTOR R-070/R-075 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

HU Használati utasítás

HU Használati utasítás SK SK SK SK A. Následne Használati utasítás HU Jótállási jegy HU Kedves vásárló, szeretnénk megköszönni, hogy a Delphin Optimo kapásjelző szettet választotta. Az első használat előtt figyelmesen olvassa

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Műanyag cső hegesztő WD W

Műanyag cső hegesztő WD W Műanyag cső hegesztő WD050411500 1500W WD050411500 Köszönjük, hogy WIDO termék vásárlása mellett döntött. Biztosak vagyunk abban, hogy értékelni fogja a termék minőségét, és teljes mértékben elégedett

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Használati útmutató ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

Duke konzol. A konzol automatikusan kikapcsol, ha 5 percen keresztül nem észlel edzésre utaló tevékenységet.

Duke konzol. A konzol automatikusan kikapcsol, ha 5 percen keresztül nem észlel edzésre utaló tevékenységet. Duke konzol Az elemek behelyezése A konzolt 2 darab 1.5 V-os alkalin elem működteti. Az elemek behelyezéséhez először távolítsa el a konzol hátlapját, majd helyezze be az R-6 elemeket jól az elemrekeszbe!

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

Q80 ventilátor használati útmutató

Q80 ventilátor használati útmutató Q80 ventilátor használati útmutató Olvassuk el és őrizzük meg a használati útmutatót. Fontos biztonsági tudnivalók Elektromos készülék használata esetén az alábbi biztonsági utasításokat szigorúan tartsuk

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Szoba edzőgép

Szoba edzőgép Szoba edzőgép 10022302 10022301 Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a Klarfit eszköz vásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS. VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz

KEZELÉSI UTASÍTÁS. VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz KEZELÉSI UTASÍTÁS VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! GL_OM_WP_vezetékes_20140310

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16R (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

Q30 ventilátor használati útmutató

Q30 ventilátor használati útmutató Q30 ventilátor használati útmutató Fontos! Későbbi használat céljából őrizzük meg az útmutatót. Összeszerelés előtt mindenképp tanulmányozzuk át az útmutatót. utasítások Motor Tápkábel Biztosító anya Hátsó

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma A hálózati (220V)

Részletesebben

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató Q2 forgólézer Cikkszám: R159 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési

PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben