PREMIX. Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PREMIX. Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja."

Átírás

1 Termékcsalád

2 PREMIX Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja. Teljes körű egészség alap, hiszen egy palackban találjuk a szervezetünket védelmező vitaminok, antioxidánsok és természetes hatóanyagok széles körét, és a testünket felépítő ásványi anyagok és nyomelemek teljes spektrumát. 12 vitamin a tökéletes egészségért, és a jó közérzetért, 65 természetes ásványi anyag és nyomelem keverék, amit könnyen és rendkívül hatékonyan képes szervezetünk hasznosítani, Mangosztán, a gyümölcsök királynőjének teljes értékű szabadalmaztatott kivonata, Aloe Vera, amely a fokozott biológiai aktivitású fitonutrienseinek köszönhetően sokoldalúan segíti szervezetünket.

3 Elég a sorozatos kávé és az üres energiaitalok fogyasztásából! Energizáld magad hatékonyan, de következmények nélkül! Ha nap, mint nap kiemelkedően kell teljesítened, akkor valószínűleg gyakran kompromisszumokat kötsz az egészséged kárára. Az eredeti Verve-et úgy alkották meg, hogy pörgős életstílusod ne az szervezeted bánja, sőt, a benne található taurin aminó savra és a teljes értékű Vemma formula 12 vitaminjára, és 60 féle ásványi anyagára mindennap szüksége van testednek, így érezni fogod a különbséget! 80 mg természetes guarana koffein dobozonként, 12 vitamin és 65 ásványi anyag és nyomelem a Vemma Formula által, 1 g taurin az élénkítő aminó sav, Mangosztán antioxidánsokban rendkívül gazdag kivonata, Zöld tea kivonat.

4 A BOLD akkor is segíteni fog, ha a legkeményebb helyzetbe kerülsz. Lendülj át a holtponton egy természetes lökéssel, a cukros üdítők helyett válassz hatékonyabb, és sokkal tartósabb alternatívát. A Verve! BOLD dobozonként csak 45 kalória, mégis kirobbanó életenergia forrásként különösen izgalmas választás! 120 mg guarana koffein dobozonként csupán 5g cukor és természetes édesítők 1 g taurin aminó sav Mangosztán szupergyümölcs Aloe Vera Vemma Formula, az egészséges alternatívák alapja

5 A Verve! Partea egy olyan jeges tea különlegesség, amely egyedülállóan képes az egészségedet szolgálni és mindeközben életre kelt. Egyszerre egy frenetikus ízű gyümölcsös jeges tea, egy lendületben tartó energiaforrás és egy természetes vitaminokat és ásványi anyagokat rejtő prémium ital keverék. 40 mg természetes revitalizáló koffein dobozonként, Bio zöld tea levél és kivonat, 1g taurin aminó sav, Csupán 59 kcal, Szerves fitonutriensekben gazdag aloe vera, Vemma Formula.

6 A Verve! ReMIXet úgy alkották meg, hogy pörgős életstílusod ne az szervezeted bánja, sőt, a benne található a teljes értékű Vemma formula 12 vitaminjára, és 60 féle ásványi anyagára mindennap szükséged van, így érezni fogod a különbséget! A ReMIX két népszerű íz világú termékünk alapjaiból született. Így a Partea különleges íze és a BOLD alacsony cukortartalma jellemző rá. 80 mg természetes koffein dobozonként, 12 vitamin és 65 ásványi anyag és nyomelem a Vemma Formula által 1 g taurin az élénkítő aminó sav, Mangosztán antioxidánsokban rendkívül gazdag kivonata, Zöld tea kivonat.

7 A Vemma Thirst egy jobb választás az általános sportitaloknál, hiszen a színezékekkel teli cukros üdítő helyett egy tápanyagokban gazdag, természetes itallal védelmezheted tested, azért, hogy aktív életed során tested biztosan ne szenvedjen hiányt! Teljes értékű sportital, amely mindent tartalmaz, amelyre edzés közben és után szükséged lehet. Teljes adag Vemma Formula, amely 2000 elégetett kalóriához elegendő vitamin és ásványi anyagpótlást nyújt, Speciális gyorsan ható szénhidrátok, hogy energiád tovább tartson, Fehérjéket építő aminosavak erőnk visszanyeréséhez, Elektrolitok, az izzadás során elveszített hasznos ásványi sók pótlásáért.

8 A bode SHAKE a világ legmodernebb teljes értékű étkezése, amely tökéletes arányban tartalmazza a teljes körű táplálkozás minden kulcsfontosságú elemét. Ez kiváló támogatás nem csak a tökéletesebb külsőre törekvőknek ideális, hanem mindenkinek, akik egészséges-rendszeres táplálkozásra törekszenek, vagy csak egyszerűen nincs idejük enni. Vemma Formula pecsétünk garantálja, hogy egyedülállóan magas mennyiségű, sokrétű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut szervezeted minden adaggal, Mangosztán szupergyümölcs kivonat sokrétű egészségünkre gyakorolt jótékony hatása között segíti az emésztést, és az ideális testsúlyra is jó hatással van, 690 mg Omega-3 lenmagból származó zsírsav a teljes körű egészséges étkezésért, 16g protein szabadalmaztatott tejsavó fehérje koncentrátum, és teljes kiőrlésű bio barna rizs keveréke, amely az izomzat fejlesztése mellett elengedhetetlen a mindennapos regenerációhoz, 25g szénhidrát tökéletes arányban, energiát ad a mindennapi feladatokhoz, 8g oldódó rost tartalma csökkenti az étvágyat, és kontrolálja a vércukorszintet.

9 A bode BURN magasabb fokozatra kapcsolja tested. Hasonlóan, mint a Verve! a Vemma Formulával és természetes koffeinnel fokozza életenergiád, ezen túl rendkívül hatékony zsírégető hatása felszabadítja tested. A speciális fehérje és további összetétele pedig táplálja és védelmezi egész tested! 20 g hidrolizált kollagén formájú fehérje speciális 20 különböző aminosavból épülő fehérje, amely részt vesz az izomveszteség elkerülésében és táplálásában, az ízületek védelmében, és az étvágy csökkentésében 7 g oldódó rost elősegíti az emésztőrendszer ideális működését és ideális teltségérzetet ad, 100 mg természetes koffein EGCG-vel feltüzeli energiaszinted, Mangosztán antioxidánsokban rendkívül gazdag kivonata sokrétűen kedvező hatással van külsődre, Vemma Formula hogy test transzformációd alatt is tökéletes egészségben maradj, Rezveratrol polifenol, amely közismert öregedés gátló hatása mellett aktív zsírégető.

10 A bode Cleanse teljes körű tisztító-méregtelenítő program, amely nélkülözhetetlen a tökéletes egészség mellet az ideális testsúly eléréséhez is. Ez a teljes körű méregtelenítő koncentrátum fokozza a szervezet anyagcsere folyamatán keresztüli méregtelenítését, és kiemelkedően segíti testünk minden pontján a sejtközi állomány méreganyagainak kiválasztását. Ezzel együtt természetesen támogatja minden olyan szervünket, amely részt vesz testünk tisztításában. Vemma Formula a klinikailag vizsgált összetételű egészségalap támogat, hogy a méregtelenítés során se jelentkezhessen tápanyaghiány, Mangosztán vadon termő gyümölcskivonat, 10 g oldódó rost az ideális jóllakottság érzetéért, Ezeken kívül Glucomannan, szennalevél, gyömbérgyökér, pitypanggyökér, mályvagyökér, borsmenta, fodros lórom, almapektin, articsókalevél, és rezveratrol a tökéletes testsúlyért és a természetes méregtelenítésért.

11 Vitaminok esszenciális Mineráliák Mangosztán - Aloe A klinikailag igazolt Vemma formula

12 Vitaminok A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a megfelelő táplálkozás alapvető az egészség és a jó közérzet szempontjából. Azonban a tudósok és az orvosok már azt is elismerik (mintegy 40 évnyi kutatatás bizonyítja), hogy a vitaminok szedése nélkülözhetetlen, valamint fontos szerepet játszanak az egészség hosszú távú megőrzésében. Két harvardi kutató szerint, a felnőttek számára a vitaminszedés mindennapos kellene, hogy legyen, mivel az étkezésünk során nem jut szervezetünk elegendő vitaminhoz. Ezen kívül a következő tényezőkre kell még hangsúlyt fektetnünk: kiegyensúlyozott étrend, rendszeres testmozgás, ideális mennyiségű antioxidánsok, ásványi anyagok és nyomelemek. Miért fontos a helyes táplálkozás? Minden nap a testünk 63 billió sejtjét instabil molekulák bombázzák a belélegzett levegőből, az elfogyasztott ételekből és a megivott folyadékokból. A sejtek így károsodhatnak, és az öregedés folyamata is felgyorsulhat. Minél hatékonyabban védjük sejtjeinket, annál egészségesebbek lesznek, és annál fiatalabbnak érezhetjük magunkat! Ezért hoztuk létre a Vemma táplálkozási programot, amely arra hivatott, hogy kiegészítse a nem kielégítő étkezésből fakadó hiányokat. A Vemma az, amire testünknek szüksége van! 2.66 narancsnak megfelelő C-vitamin 9.6 avokádónak megfelelő E vitamin 3.09 szár brokkolinak megfelelő vas tojásnak* megfelelő D vitamin 1.78 csészényi spenótnak megfelelő A-vitamin 3.88 csészényi borsónak megfelelő Thiamin közepes banánnak megfelelő Riboflavin 1.77 kg cheddar sajtnak* megfelelő B 12 -vitamin 5.14 nagyobb burgonyának megfelelő Niacin csészényi paradicsomnak megfelelő Folsav 2.46 nagy görögdinnyének megfelelő B 6 -vitamin 0.5 kg cseresznyének megfelelő ORAC érték közepes gombának megfelelő Pantoténsav mindössze egy napi adag Vemma-ban! * Csak illusztráció! A Vemma 100%-ban növényi eredetű!

13 Mineráliák (Ásványi anyagok és nyomelemek) Az ásványi anyagok még elenyésző mennyiségben is képesek pozitív változásokat produkálni a testben. Az ásványi anyagokra azért van szükség, mert elősegítik azokat a nagy mennyiségű biokémiai és fiziológiai folyamatokat, melyekre az élet fenntartásához szükség van. Ezek közé tartozik a szervek, a csontok, a szövetek és az immunrendszer egészségének támogatása. Az ásványi anyagokat a vitaminokhoz hasonlóan a szervezet nem képes előállítani, így külső forrásokból kell pótolni. Miért növényi eredetű ásványi anyagok? Mert az, maga a természet! A növény felszívja az ásványi anyagokat a talajból, azok beágyazódnak, és a folyamat során egy olyan hihetetlen konverzió megy végbe, melyet a tudomány nem képes duplikálni. A természet tényleg elősegíti, hogy az ember belőle jusson ásványi anyagokhoz - nem is kis mennyiségben! Valójában az ásványi anyagok majdnem minden, talajból származó ételben megtalálhatóak: a répában, szőlőben, brokkoliban Napjainkban a probléma az, hogy az ételek előállítása, a műtrágya, a túl sokszor megművelt földek lehetetlenné teszik, hogy a táplálkozással vigyük be szervezetünkbe a szükséges ásványi anyagokat. Nem kapjuk meg a természettől azt, amit az adni tudna. Semmi sem lehet olyan jótékony hatású, mint a növényi alapú ásványi anyagok teljes skálája, melyek több ezer éves, még tiszta, rétegekből származnak!

14 A Vemma biztosítja azt, ami a modern, kényelemszerető étkezési szokásainkból hiányzik: 65 fontos ásványi anyagot, nyomelemet és ultra-nyomelemet ionos oldat formájában. Ezek olyan vegetációkból származnak, melyek évezredek óta zavartalanul állnak, majd fogyasztásra alkalmas ionos formára alakítják őket. Ez azt jelenti, hogy az ásványi anyagokat a lehető legkisebb komponensekre redukálják úgy, hogy azok megtartsák fizikai tulajdonságaikat. Az eredmény egy 100%-os ionos (kolloidális) oldat, melyet a szervezet könnyen fel tud használni. Ez azért fontos, mert szervezetünknek így nem kell külön energiát fordítania arra, hogy beépítse a létfontosságú ásványi anyagokat, nyom- és ultra-nyomelemeket (ellentétben a tablettás táplálék kiegészítőkkel). Ezen felül, ahogy öregszünk, a test egyre kevésbé képes az ásványi anyagokat kezelni. A tudomány már bebizonyította, hogy immunrendszerünk, csontunk felépítése, fizikai állapotunk jobban függ a bevitt ásványi anyagoktól, mint bármi más tényezőtől!

15 Miért a mangosztán? Ki tudna ellenállni a gyümölcsök királynőjének, az istenek ételének? Amellett, hogy a világ egyik legfinomabb gyümölcse, a mangosztánnak olyan sajátosságai vannak a táplálkozás és antioxidánsok szempontjából, melyek hatékonyan elősegítik a test egészségének fenntartását. Sokan úgy tartják, hogy hamarosan a Földön a legfontosabb gyümölcs lesz! A mangosztán egy ritka, mandarin nagyságú gyümölcs, mely elsősorban a trópusi klímájú Délkelet-Ázsiában terem, szigorú termesztési szabályoknak megfelelően, és csak az utóbbi időben vált beszerezhetővé Észak-Amerikában. A mangosztán már évezredek óta tradicionálisan az egészség szolgálatában áll. Indiában például az ajurvédikus doktorok a mangosztán héját az emésztőrendszer, a szemek a bőr és a haj egészségének megőrzésére használják. A modern orvostudomány újabban kezdi elismerni a páratlan, tápanyagban gazdag mangosztánt, és annak széleskörű, az egészségre jótékony hatású tulajdonságait. Ma már tudjuk azt is például, hogy a mangosztán kis mennyiségben is már számos vitamint és ásványi anyagot, valamint poliszacharidokat és xanthonokat tartalmaz. Ez a kombináció egyedülálló! A Vemma egy olyan erőteljes, a test számára könnyen bevihető formula, amely 12 teljes spektrumú vitamint foglal magába, antioxidánsban gazdag, a mangosztánt teljes egészében felhasználja, ezen kívül egész levelű aloe verat és szerves, koffeinmentes zöld teát is tartalmaz. Ez a formula valószínűleg a legerősebb folyékony antioxidáns termék a világon. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják, hogy a Vemma több béta és egyéb mangosztán xanthon-t tartalmaz unciánként, mint más, vizsgált termékek. Unciáról unciára a test a lehető legerősebb xanthon és antioxidáns védelmet kapja meg. Egy kis pohárka (59 ml), antioxidáns értéke: 4200 ORAC ORAC ,215 mc mole TE/ L

16 A legtöbbet tanulmányozott mangosztán összetevők: a xanthonok. Ezek a vegyületek a növényi hatóanyagok következő generációját képviselik, amelyek megváltoztatják a táplálék kiegészítők jövőjét. A növényi tápanyag biológiailag igen aktív és egyedülálló, mivel hathatós antioxidáns tulajdonságokkal bír. A xanthonok legismertebb forrása a mangosztán. Több mint 30 különféle típusa van a mangosztánban található xanthonok összetevőinek, melyekből a leginkább vizsgált a béta mangosztán. Az előzetes kutatások szerint a béta mangosztán valamint a mangosztánban fellelhető többi xanthon képes jelentősen elősegíteni egészségünk megőrzését. "A félig beérett gyümölcsök héjából egy polihidroxi-xanthon származék, az úgynevezett mangosztán, azaz béta-mangosztán nyerhető. A teljesen érett gyümölcsök héja pedig gartanin, 8-dezoxigartanin és nomangosztin xanthonokat tartalmaz." Dr. Julia, F. Morton botanikus Ez a legnagyobb mennyiségű és legszélesebb skálájú xanthon-tartalom, amely az emberiség által ismert és táplálékként használt gyümölcsökben fellelhető. Minden xanthonnak megvan a maga sajátos hatás profilja, egymással kombinálva pedig hatásaik felerősödnek, és így az egész szervezet egészséges működését elősegítik. Miért az aloe vera? Az aloe vera afrikai eredetű növény és évszázadók óta használják, sokoldalúsága, valamint egészségmegőrző tulajdonságai miatt. Több fontos alkotóelemet foglal magába, mint pl. ásványi anyagok, vitaminok és poliszacharidok. Kísérletek bizonyítják, hogy az aloe vera növény glyconutrient-t tartalmaz. Amennyiben ezt megfelelően stabilizálják és kivonják, akkor természetesen elősegíti, hogy a test olyan fontos funkciókat ellásson, mint a sejtek közti kommunikáció, valamint a test védelmi mechanizmusának erősítése. Minden üveg Vemma tartalmaz stabilizált szerves glyconutrient-ben gazdag, egész leveles aloe verat, amelynek hatása a mindennapokban felülmúlhatatlan. Miért koffeinmentes szerves zöld tea? A zöld tea gyógyító hatása és tradicionális használata régóta köztudott. Amellett, hogy tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, a szerves eredetű zöld tea számos olyan összetevővel bír, amelyek antioxidánsokban gazdagok és egészségmegőrző hatásúak. Az egyik fő összetevője a bioflavonoid catechin, mely egyedül és más, a teában fellelhető flavonoidokkal együtt is dolgozik, és erősíti a szervezet védekező mechanizmusát. A koffeinmentes szerves zöld tea hozzáadása a Vemmahoz a még nagyobb antioxidáns-tartalom érdekében történik.

17 Tudományos cikkek összefoglalói A mangosztánból származó növényi tápanyagok megakadályozzák a leukémiás sejtek növekedését Egy újabb tanulmányban tudósok vizsgálták mangosztán gyümölcsben található xanthonok széles választékának hatását az emberi leukémia sejtekre. A xanthonok növényi tápanyagok, amelyeket gyógyászati és antioxidáns hatásaikra vonatkozóan tanulmányoztak. Minden xanthon, a leukémiás sejtek növekedésével szemben, gátló hatást mutatott. Journal of Natural Products, Volume A mangosztánban talált xanthonok antibakteriális tevékenysége erősnek mutatkozik Egy, a Gifu Gyógyszerészeti Egyetemen, Japánban végzett tanulmányban egy in-vitro tanulmány azt mutatta, hogy némelyik, gracinia mangostana-ból (mangosztán) származó xanthon erős antibakteriális tevékenységet fejt ki. A xanthonok olyan növényi tápanyagok vagy növényi vegyi anyagok (fitokemikáliák), amelyeket gyógyászati és antioxidáns hatásaikra vonatkozóan tanulmányoztak. Journal of Pharmacy and Pharmacology, Volume 48, Issue egészségügyben dolgozó kézikönyve ajánlja a Vemma napi fogyasztását.a multivitamin/ásványi anyag kiegészítés segít az idős embereknél a krónikus betegségek kockázatának csökkentésében Nemrégiben kutatási kísérletet végeztek a multivitamin/ásványi anyag kiegészítők olyan idős emberekre gyakorolt hatásának tanulmányozására, akik már tápanyaggal dúsított étrenden voltak. Nyolcvan, 50 és 87 év közötti, idős ember vett részt a nyolc hetes, placebóval kontrollált kísérletben. A tanulmány célja annak meghatározása volt, hogy vajon egy napi multivitamin/ásványi anyag kiegészítés javítja-e a test mikrotápanyag-állapotát, és a vér antioxidáns kapacitását. A résztvevőkben a vér különböző tápanyagszintjének és más vérindikátoroknak a mérése után, a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a kb. 100%-os napi értékkel kialakított multivitaminnal történő kiegészítés növeli az idős emberek vitamin állapotát, és olyan szintre javítja mikrotápanyag-állapotukat, amely több krónikus betegség kockázatának csökkenéséhez vezet. További információ: Journal of the American College of Nutrition, Volume 19, A mangosztán származéka bizonyos típusú ráksejtekre citotoxikus hatást fejt ki A Kínában, Taipeiben lévő Veterans General Hospital által vezetett kutatási tanulmány eredmények azt sugallják, hogy a mangosztán gyümölcs egy származéka potenciálisan hasznos lehet bizonyos ráktípusok kezelésében. Journal Planta Medica, Volume 68, A vitamin- és nyomelem-kiegészítés hasznosnak bizonyult Nemrégiben Kanadában egy kutatási tanulmány azt nézte meg, hogy van-e haszna multivitamin- és nyomelem-kiegészítő szedésének. Huszonkét, 50 és 65 év közötti embernek adtak kiegészítőt egy évig, és egy ugyanilyen csoport kapott placebót. A kiegészítőt kapott csoport erősebb immunválaszt mutatott többféle tesztben. A placebót kapottaknál a beteg napok összes száma 24 volt a kiegészítős csoport 11 napjával szemben. A placebo terméket kapottak felénél legalább egy tápanyag alacsony vérszintjét figyelték meg, míg a kiegészítőt kapottak egyikénél sem fordult elő hiány. Nutrition Research, január

VEMMA Bod ē Cleanse: Főösszetevők:

VEMMA Bod ē Cleanse: Főösszetevők: VEMMA Bod ē Cleanse: A VEMMA Bod ē Cleanse egy folyékony táplálékkiegészítő, amely az emberi szervezet számára a mikrotápanyagok és antioxidánsok széles skáláját biztosítja (vitaminok, szerves ásványi

Részletesebben

Vemma marketingterve

Vemma marketingterve Vemma marketingterve Alapja az egyszerű 2 lábas koncepció. Itt bal oldali és jobb oldali lábnak nevezik. Mivel csak 2 csoport van, amivel foglalkozni kell, ez növeli a csatlakozási kedvet, egymás alá,

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér Tudományos Tanácsadó Testület A tudományos kiválóság története Arthur Furst 1914-2005 Tiszteletbeli alapító tag, SAB Ph.D.,

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG

KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG ÚJ EGÉSZSÉG DIMENZIÓK A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYBAN Mit adhat nekünk a teljes spektrumú KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG ÚJ EGÉSZSÉG-DIMENZIÓK A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYBAN GYŐZELEM A SEJTREGENÁCIÓ EREJÉVEL LÉPD ÁT AZ

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából.

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából. A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából Farkas Ágnes Williams K. A., Patel H. (2017): Healthy Plant-Based Diet. Journal

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV FORMULA IV RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV A megfelelõ táplálkozáshoz a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, de nem elegendõek. A megfelelõ forma eléréséhez más tápanyagok is hasonlóan fontos szerepet

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED OXXO ENERGY DRINK ÉRD EL AMIROL ÁLMODSZ Az OXXO ENERGY DRINK első 5 éve és hogyan tovább 2011-ben alakult a cég. Az OXXO CLASSIC volt az első termék

Részletesebben

Ön mennyire szeretné jól érezni magát, és mennyire szeretne ragyogóan kinézni?

Ön mennyire szeretné jól érezni magát, és mennyire szeretne ragyogóan kinézni? A praxisomban rendszeresen azt tapasztalom, hogy pácienseim egészségügyi problémáinak nagy része a szabad gyökök által okozott károkra és az antioxidánsok hiányából eredő nem kellő mértékű védelemre vezethető

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes

Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes Összetevők Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes kiőrlésű köles 2,05%) Demineralizált savófehérje por (tejből) Sovány tejpor Növényi zsír

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Sütőipari termékkoncepciók

Sütőipari termékkoncepciók Sütőipari termékkoncepciók Ismerkedjen meg legsikeresebb és legkedveltebb koncepcióinkkal! A Zeelandia termékfejlesztése a nemzetközi fogyasztói piac felmérésein alapszik. Termékkoncepcióit ez alapján

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

A várandós nõk táplálkozása

A várandós nõk táplálkozása A várandós nõk táplálkozása Fontos, hogy az étrend igazodjon a kismama testtömeg-indexéhez, alapanyagcseréjéhez, az aktuális állapotához, és az ízléséhez. Vegyes táplálkozással, jól megválogatott, jó minõségû

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Összetevők. Elkészített tejpép 1 adag (190 g) Tejpép por 100 g. RDA%* 1 adag. Tápanyagok. Energia 1819 kj / 727 kj / 432 kcal 173 kcal

Összetevők. Elkészített tejpép 1 adag (190 g) Tejpép por 100 g. RDA%* 1 adag. Tápanyagok. Energia 1819 kj / 727 kj / 432 kcal 173 kcal Összetevők Rizsliszt (34,6%) Demineralizált savófehérje por (tejből) Sovány tejpor Növényi zsír (repce-, napraforgó-, pálmaolaj, szójalecitint tartalmaz) Kalcium-karbonát Vitaminok (C-vitamin, niacin,

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Katz Menu minden típusú macskának

Katz Menu minden típusú macskának Katz Menu minden típusú macskának Katz Menu minden típusú macskának Válogatós vagy jó étvágyú? Aktív vagy inkább lusta? Játékos vagy tapasztalt? Itt a KATZ MENU eleség minden típusú macskának. Az Ön kedvencének

Részletesebben

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július Sporttáplálkozás Készítette: Honti Péter dietetikus 2015. július Az egészséges ember számára megfogalmazott táplálkozási ajánlások érvényesek a különböző sporttevékenységet végzők számára is. Kiegyensúlyozott

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző A táplálkozás nem teljesítményfokozó tényező, de a táplálkozásban elkövetett hibák csökkentik a teljesítőképességet! Energia szükséglet Egy

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál?

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál? Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál? Dr. Horacsek Márta Cél: mentális/fizikális állapot hosszú távú megőrzése

Részletesebben

Úszó sportolók táplálkozása

Úszó sportolók táplálkozása Úszó sportolók táplálkozása 11-16 éves úszók részére Győr, 2017. október 30. Börzsei Cecília / Dietetikus A sporttáplálkozás célja A terhelhetőség optimalizálása Gyors kifáradás elkerülése Gyors regeneráció

Részletesebben

egészség tetôtôl talpig kedvence számára!

egészség tetôtôl talpig kedvence számára! egészség tetôtôl talpig kedvence számára! Chicopee minőségi prémium eledel Egészséges életet biztosító módszer A Chicopee egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a család minden

Részletesebben

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére II. félév 1. óra Készült az Európai

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med.

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. 2 BIZTŐSÍTSUNK MAGUNKNAK ELEGENDO MENNYISÉGŰ VITAMINT! HOGYAN? VÁLTOZATOS ÉTREND SEGÍTSÉGÉVEL! A TÁPLÁLKOZÁS PIRAMIS MINDEN EGYES

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Miért egészséges a sertéshús?

Miért egészséges a sertéshús? A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élmény, tápanyag gazdagsága miatt táplálkozásunk szerves

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű.

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű. JUST GOJI Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. 750ml Adagolás: 25 ml naponta Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. A Just Goji italt friss farkasbogyók (Goji berry

Részletesebben

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Figuactiv Szeletek Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Egyre kevesebb az idınk, és sokat utazunk. Utazások során vagy munka közben gyakran nincs lehetıség arra, hogy az ember készítsen magának

Részletesebben

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Összetevők Összetevők Sovány tej Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Pálma olaj Napraforgó olaj Repce olaj Laktóz (tejből) Kalcium-foszfát

Részletesebben

WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly

WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly Melyek a Genio legfontosabb összetevői? Guarana, spirulina, zöldtea, feketebodza, feketeribizli, földiszeder, feketeáfonya, málna, acerola

Részletesebben

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA?

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? Ébredj rá az egészséges reggeli fontosságára! A rendszeres reggelizés lehetővé teszi az étvágy jobb szabályozását, ezáltal támogatja a súlykontrollt

Részletesebben

E-vitamin és a tüdőrák

E-vitamin és a tüdőrák E-vitamin és a tüdőrák Nagyobb mennyiségű E-vitamin fogyasztása felére csökkenti a tüdőrák kialakulásának valószínű Az E-vitamin vegyületeknek két fő csoportja létezik, a tokoferol és a tokotrienol. Mindkét

Részletesebben

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK ADULT CSIRKEHÚSSAL Az ADULT WITH CHICKEN FORMULA egy teljes értékű kiegyensúlyozott eledel felnőtt kutyák részére, normál fizikai aktivitás esetén. Az ADULT WITH CHICKEN ALL BREED FORMULA csirkezsírt tartalmaz,

Részletesebben

VIRÁGPOR HELYETTESÍTÉSÉRE ALKALMAS KIEGÉSZÍTŐ TAKARMÁNY

VIRÁGPOR HELYETTESÍTÉSÉRE ALKALMAS KIEGÉSZÍTŐ TAKARMÁNY F O R T E V I T TAKARMÁNY KONCENTRÁTUM MÉHEK RÉSZÉRE VIRÁGPOR HELYETTESÍTÉSÉRE ALKALMAS KIEGÉSZÍTŐ TAKARMÁNY A FORTEVIT az első magyar fejlesztésű méhtáplálék, mely összetételénél fogva alkalmas a virágpor

Részletesebben

ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK. -jelentős források: vitamin, ásványi elem, élelmi rost, szerves sav, pigment

ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK. -jelentős források: vitamin, ásványi elem, élelmi rost, szerves sav, pigment ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK -olcsók, könnyen beszerezhetők gyakoriak -100 kg évente -napi élelem egyötöde -arányuk általában nem kielégítő -nyersen, feldolgozva, tartósítva -gyökér, gumó, hagyma, szár, levél,

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20.

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20. 2010. Vitaminok kézi- könyve Lőrincz Balázs www.egeszsegeletmod.hu 2010.03.20. Tartalomjegyzék Bevezető... 3 A vitamin retinol... 3 C vitamin aszkorbinsav... 3 D vitamin kalciferol... 4 E vitamin tokoferol...

Részletesebben

MUSCLE ACTIVATING SYSTEM

MUSCLE ACTIVATING SYSTEM QNT BETA BLAST QNT CREATINE X3 ELITE Erő- és teljesítménynövelő. Hatóanyagai hozzájárulnak az izomnövekedéshez és az extrém teljesítményhez. 5 400 Ft 1000 g red fruits QNT KREA CELL Komplex erő- és teljesítménynövelő.

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Az átlagos aktivitású házőrző- és hobbikutyák rendszeres táplálására fejlesztettük ki. Élettanilag optimálisan beállított arányban tartalmazza az összes olyan tápanyagot, ásványi

Részletesebben

Állóképességi sportolók táplálkozása

Állóképességi sportolók táplálkozása Állóképességi sportolók táplálkozása Zentai Andrea Budapest, 2017.06.15., Sporttáplálkozás - Edző továbbképző konferencia Főbb táplálkozási hibák Kevés folyadék fogyasztás Nem megfelelő a napi étkezések

Részletesebben

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 Jobb közérzet. Szebb kinézet. A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 2016 A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA EGYRE ELFOGLALTABBAK VAGYUNK A

Részletesebben

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Az északamerikaiak túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Mi erre a magyarázat? Az átlagos évi cukorfogyasztás 1700-as évek 1,8 kg 1800-as évek 1900-as évek 8 kg 41 kg 2012

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 1. osztályos tanulók részére II. félév, 2 óra Készült az Európai

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó a sajátos igények kielégítésére. Az új, a szükségleteknek még jobban megfelelő SELECT GOLD szárazeledel macskák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD mert minden macska

Részletesebben

Advanced sports Nutrition. contents

Advanced sports Nutrition. contents Advanced sports Nutrition contents QNT SPORT A Quality Nutrition Technology (QNT Minőségi Táplálkozás Technológiája) gyorsan ismertté vált, mint az elsőrangú táplálékkiegészítő márkák és gyártók egyike,

Részletesebben

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom Miért használjunk PHYSIOLick CARO-t? A PHYSIOLick CARO speciális ásványi nyalótömb szarvasmarhák és kecskék számára. vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. CARO

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej 17,4% kekszliszt (búzaliszt, szacharóz, vaj, édes savópor, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vanília) Növényi

Részletesebben

Mit együnk? sporttáplálkozási "alapozó" ismeretek

Mit együnk? sporttáplálkozási alapozó ismeretek Mit együnk? sporttáplálkozási "alapozó" ismeretek Az autód sem megy jobban, ha belepisilsz a tankjába Nem mindegy, hogy az autóba milyen üzemanyag kerül, így pláne nem mindegy, hogy milyen étellel biztosítjuk

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK KÉSZÍTETTE: GAÁL ELEONÓRA OKLEVELES TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI SZAKEMBER DEBRECENI EGYETEM Egészséges alapanyagok egészséges táplálkozás mintaprojekt a közétkeztetés minőségi

Részletesebben

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi alapú termékek Magyarországon Növényi gyógyszer Hagyományos növényi gyógyszer, gyógytermék Ph.Hg. VIII. Növényi eredetű drogok, FoNo: species növényi

Részletesebben

Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére. Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne.

Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére. Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne. Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne. Minden 3. személy érintett Mit csinálnak ezek az emberek? K. Ferenc Nyugdíjas

Részletesebben

Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS

Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS Baby Global Preventive Profile A kölyökmacskáknál a növekedésnek pontosan meghatározott energia-, fehérje- és ásványianyag-igénye van, amit

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

Kampány a női egészségért

Kampány a női egészségért Kampány a női egészségért Köszöntő A Bio-Fungi Kft.-t 1991-ben alapították, 100%-ban magyar tulajdonban álló vállalkozás, a régió egyik vezető gombaipari cége. Két fő tevékenységi körünk: - Komposztgyártás

Részletesebben