A Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola kompetenciamérés adatainak elemzése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola kompetenciamérés adatainak elemzése"

Átírás

1 A Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola kompetenciamérés adatainak elemzése (öt tanévre visszamenőleg) A 2001 őszén elkezdődött Országos kompetenciamérések a 2007/2008. tanévtől kezdődően a közoktatásról szóló törvényben, majd pedig a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 80. -ában meghatározottaknak megfelelően a 6., 8. és 10. évfolyamos tanulók gyakorlatilag teljes körében felmérték a szövegértési képességeket és a matematikai eszköztudás A évi Országos kompetenciamérés során bevezetett évfolyamfüggetlen szövegértés, illetve matematika skálán összehasonlítható módon ábrázolható a 6., a 8. és a 10. évfolyamos tanulók szövegértési, illetve matematikai eredménye A mérésben alkalmazott feladatok nem a tudástartalom elsajátításának mértékét mérik, a felmérés nem az adott tanévi tananyag ismeretanyagának számonkérése, hanem azt vizsgálja, hogy a diákok a közoktatásban addig elsajátított ismereteket milyen mértékben tudják alkalmazni a mindennapi életből vett feladatok megoldásában. A szövegértés területen a különböző szövegekhez (elbeszéléshez, rövid történethez, magyarázó szöveghez, menetrendhez vagy éppen egy szórólaphoz) kapcsolódó kérdések jellemzően az információk visszakeresését, következtetések levonását, kapcsolatok felismerését vagy a szöveg részeinek vagy egészének értelmezését várják el a tanulóktól minden évben. A matematikai eszköztudás területén pedig az alkalmazott feladatok valamilyen életszerű szituációban megjelenő probléma matematizálását, megoldását és a megoldás kommunikálását kérik a tanulóktól a matematika különböző területeit érintve (mennyiségek és műveletek; hozzárendelések és összefüggések; alakzatok síkban és térben; események statisztikai jellemzői és valószínűsége). A felmérés tartalmi kerete, - amely meghatározza a kompetenciamérés feladataiban alkalmazásra kerülő műveleti területek belső arányait, az egyes kompetenciaterületek egymáshoz viszonyított mértékét, az alkalmazott feladatok típusait, a kérdések típusainak arányát, vagy épp az alkalmazott szövegtípusokat - megjelent a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet mellékleteként. A felmérést minden iskola minden 6., 8. és 10. évfolyamos tanulója megírta, a tesztfüzeteket központilag javítottuk, az ebből származó adatok szolgáltatják az ezen a honlapon elérhető fenntartói, intézményi, telephelyi és egyéni jelentések alapját. A tanulók eredményeit az iskolák maguk is elemezhetik a honlapon található szoftver segítségével. Ez segíti az iskolákat abban, hogy objektív képet kapjanak teljesítményükről, megismerjék erősségeiket és gyengeségeiket e két felmért tudásterületen.

2 Az iskola mérési teljesítményének változása az utolsó öt évben (kompetencia típusonként és mért évfolyamonként) Az iskola tanulóinak eredménye az elmúlt években javult. Matematikából szignifikánsan jobb eredményt értek el, mint az előbbi években. Szövegértésből a évi eredmények nem különböznek az adott évek eredményeitől.

3 2013 Összefoglaló jelentés Az iskola mérési teljesítménye az országos átlaghoz képest és a hasonló iskolák átlagához (kompetenciatípusonként és mért évfolyamonként) Az iskola eredménye a szövegértésben gyengébb, mint a budapesti általános iskoláké, matematikában az eredmények nem különböznek szignifikánsan sem az országos átlag, sem a budapesti átlageredményektől.

4 Az alapszint alatt teljesítő tanulók aránya %-osan nagyobb mint országosan illetve amegfelelő település típusban.

5 6. évfolyam matematika Összesen: Az iskola kb. középen helyezkedik el, körülbelül ugyan annyian értek el jobb, és ugyanannyian rosszabb teljesítményt. Budapesti ált. isk.: Többen vannak felette, mint alatta.

6 A tanulók átlageredménye országos átlagnál és a budapesti iskolák eredményeinél is gyengébb.

7 A képességeloszlás eltér az országos eredménytől és a budapesti általános iskolák eredményétől. Kevés tanuló vett részt a mérésben.

8 Sok az alapszint alatti eredmény elérő tanulók százalékos aránya, nincs 1. szint alatti teljesítmény és nincs 5. és 6. szintet elérő tanuló sem. Van egy kiemelkedő teljesítmény. Átlageredmények a CSH-index tükrében

9

10 Nincs jelentős változás az előző évhez képest.

11 Szövegértés Összes: Többen értek el jobb eredményt, mint gyengébbet. Budapesti ált. isk.: Sokkal többen vannak felette, mint alatta, a tanulók teljesítménye gyenge.

12 Az iskola tanulóinak eredménye elmarad az országos és a budapesti átlagtó is. A megbízhatósági tartomány ( ) nagyon magas. Nagy az eltérés az átlagtól.

13 A képességeloszlás elmarad a budapesti általános iskolák és az országos átlagtól is. Kevés tanuló vett részt a mérésben ezért az eredmények sem megbízhatóak. De százalékosan sok az alapszint alatti eredmény.

14

15 8. évfolyam matematika Az iskola tanulóinak eredménye kb. középen helyezkedik el. Ugyanannyian vannak felette, mint alatta.

16 Az átlageredmények jobbak, mint az országos átlag, a megbízhatósági tartomány elég magas, nagy az eltérés. Képességeloszlás:

17 Az eloszlás megegyezik az országoséval, és hasonló, mint a budapesti általános iskolákban.

18 Átlageredmények a CSH-index tükrében

19 A tanulók fejlődése

20

21 Az átlageredmények az országos átlag alattiak. szövegértés

22 Képességeloszlás: A képességeloszlás eltér (negatív irányba) az országostól is és a budapestitől is.

23 Nagyon sok a alapszint alatti teljesítmény. Nincs kiemelkedő, szintű eredmény.igaz szint alatti sincs. Átlageredmények a CSH-index tükrében

24 A tanulók fejlődése

25

26 2014 Összefoglaló jelentés Az iskola mérési teljesítménye az országos átlaghoz képest és a hasonló iskolák átlagához (kompetenciatípusonként és mért évfolyamonként) Az eredmények az országoshoz képest nem különböznek jelentősen, csupán a 8-os szövegértés eredményei lettek szignifikánsan alacsonyabbak. A második viszonyítási csoporthoz képest viszont alacsonyabbak lettek az értékek szinte mindenhol.(kivéve 8. matematika)

27 Az alapszint alatt teljesítők aránya még mindig magas, bár az országos átlagnál alacsonyabb.

28 6. évfolyam matematika Összes: Ugyanannyian vannak felette, mint alatta. Budapesti ált. isk.: Jóval többen vannak felette, mint alatta.

29 Az iskola tanulóinak eredménye az országos érték alatt, de a budapessti iskolák tanulóinak eredménye fölött van.

30 A képesség eloszlás megfelel mid az országos, mind a budapesti iskolák eredményeinek. Nincs 1. szint alatti teljesítmény, viszont kiemelkedő sincs.(nincs 4. szintnél jobb)

31 Átlageredmények a CSH-index tükrében

32 Az eredmények szignifikánsan nem változtak.

33 szövegértés Összes: Ugyanannyian vannak felette, mint alatta. Budapesti ált. isk.: Jóval többen vannak felette, mint alatta.

34 A tanulók átlageredménye magasabb mint az országos átlag. Bár a megbízhatósági tartmány elég tág. A tanulók teljesítménye a budapesti iskolák és a budapesti közepes iskolák között van.

35 Képességeloszlás: A képességeloszlás megegyezik az országos eloszlással. Nincs 1. szint alatti és több 5. szintű teljesítmény is akad.

36 23,8% azoknak a tanulóknak az aránya akik nem érik el az alapszintet. Nincs kiemelkedő 7. szintet teljesítő diák. Átlageredmények a CSH-index tükrében

37

38 Az eredmények a korábbi évekhez képest jelentősen nem változtak.

39 8. évfolyam matematika Az iskola tanulóinak eredménye kb. középen helyezkedik el. Ugyanannyian vannak felette, mint alatta.

40 Az átlageredmények magasabbak, mint az országos átlag és a budapesti átlag. Képességeloszlás: A tanulók képességeloszlása hasonló minta budapesti és az országos átlag.

41 Csökkent azoknak a tanulóknak a száma, akik nem érik el az alapszintet, sok a 4. szintű tanuló Átlageredmények a CSH-index tükrében

42 A tanulók fejlődése

43 Az eredmények nem változtak jelentősen a megbízhatósági tartományt illetően.

44 szövegértés Összes: Többen vannak alatta, mint felette. Budapesti ált. isk.: Többen vannak alatta, mint felette.

45 A tanulók eredménye elmarad az országos átlagtól. Meghaladja a budapesti kis iskolák átlagát, de alacsonyabb a közepes és a nagy iskolák átlagánál. Képességeloszlás: A képesség eloszlás eltér az országos átlagtól.( negatív irányba)

46 Nagyon sok az alapszint alatt teljesítő tanulók aránya. Átlageredmények a CSH-index tükrében.

47 A tanulók fejlődése

48

49 2015 Összefoglaló jelentés Az iskola mérési teljesítménye az országos átlaghoz képest és a hasonló iskolák átlagához (kompetenciatípusonként és mért évfolyamonként) Az iskola tanulóinak átlageredménye gyengébb, mint az országos és a budapesti átlag. A mérésben kevés tanuló vett részt ezért az eredmények sem igazán megbízhatóak.

50 Az alapszintet a tanulók több, mint a fele nem érte el. Ez jóval elmarad az országos és a budapesti átlagtól.

51 6. évfolyam matematika Sokkal több iskola teljesített jobban, akár az országos akár a budapesti iskolákat vesszük alapul.

52 Az átlageredmények az országos és a budapesti szint alatt vannak. A megbízhatósági tartomány is nagy. ( ) A képességeloszlás is jóval eltér az országostól és a budapesti általános iskolák eredményétől.

53 A iskola tanulóinak képességszintek szerinti százalékos megosztása azt mutatja, hogy nagy az alapszintet el nem érő diákok száma. Az országos átlagnál több a 1 szint alatti teljesítmény. Átlageredmény a CSH-index tükrében

54

55 A grafikonon is látszik, hogy a teljesítmény romlott (bár más tanulók vettek részt a mérésben) A 2015-ös eredmény szignifikánsan alacsonyabb, mint az előző éveké.

56 szövegértés Sokkal több iskola teljesített jobban, akár az országos akár a budapesti iskolákat vesszük alapul.

57 A tanulók átlageredménye sokkal elmarad az országos átlagtól is. A konfidencia intervallum nagyo széles, több mint 11 képességpont. Képességeloszlás: A képességeloszlás eltér akár az országos, akár a budapesti erdményeket vesszük alapul.

58 Az intézmény tanulóinak szintmegosztása nagyon eltér az átlagtól. Nagyon sok az alapszint alatti teljesítmény (44%). Igaz nincs 1. szint alatti teljesítmény. Átlageredmények a CSH- index tükrében.

59

60 Az eredmények a 2014-es évhez viszonyítva jelentősen alacsonyabb, a többi évhez képest szignifikánsan nincs változás.

61 8. évfolyam matematika Sokkal többen vannak felette, mint alatta.

62 Az átlageredmények jóval elmaradnak az országostól és a budapesti iskolák átlageredményeitől. Képességeloszlás:

63 A mérésben kevés tanuló vett részt. A képességeloszlásuk eltér az országostól. Van 1. szint alatti teljesítmény.

64 Nagyon sok (kb, 70 %) az alapszint alatti teljesítmény. Nincs a 4. szintnél jobban teljesítő a tanulók között. Átlageredmények a CSH-index tükrében

65 A tanulók fejlődése párhuzamos az országos és a budapesti általános iskolák fejlődésével, bár nem érte utol őket.

66

67 szövegértés Sokkal több iskola teljesítménye jobb, akár az országos, akár a budapesti általános iskolákat vesszük alapul.

68 Az eredmények elmaradnak az országos átlagtól. Képességeloszlás: Kevés tanuló vett részt a mérésben. Ezért az összehasonlítás torz lehet.

69 Nagyon sok az alapszintet el nem érő teljesítmény. Van aki 1. szint alatt teljesített. A kevés adat miatt nem megbízható az összehasonlítás. Átlageredmény a CSH-index tükrében

70 A tanulók fejlődése A fejlődés meredekebb (nagyobb) mint az országos és a budapesti fejlődés. Majdnem behozták a lemaradást.

71 Az elmúlt évekhez képest nincs jelentős ( szignifikáns) változás az átlageredményekben.

72 2016. Összefoglaló jelentés Az iskola mérési teljesítménye az országos átlaghoz képest és a hasonló iskolák átlagához(kompetenciatípusonként és mért évfolyamonként) Az iskola tanulóinak eredménye a budapesti iskolák átlagához képest gyengébb matematikából, az országos átlaghoz képest az intézmény eredménye a szövegértés terén szignifikánsan nem különbözik, matematikából jelentősen nem különbözik az adott értékektől.

73 Az intézmény, saját magához viszonyítva, minden területen jelentősen jobb eredményt mutat, mint az előző években.. Az alapszint alatt teljesítő tanulók százalékos aránya mind a két évfolyamon szövegértésből és matematikából is kevesebb, mint az országos átlag. A budapesti iskolákhoz viszonyítva csak a 8-os szövegértés százalékos aránya lett kevesebb.

74 6. évfolyam matematika Az ország összes általános iskolája közül kb. középen helyezkedik el az intézmény. Budapesten több iskolának lett jobb az eredménye.

75 A tanulók átlageredménye megegyezik a városi általános iskolákéval. Bár a megbízhatósági tartománya sokkal szélesebb.

76 A képességeloszlás majdnem megegyezik az országos átlaggal.

77 A telephely tanulóinak szintmegosztása hasonló, mint az országos. Sok (8.3%9 a 1.szint alatti teljesítmény. Az lapszint felett teljesítők százalékos aránya (64%) jobb mint az országos (59.3%) szintmegosztás. Átlageredmények a CSH-index tükrében

78 A megbízhatósági tartományok eredménye szignifikánsan magasabb, mint az előző évben. Az azt megelőzőhöz viszonyítva jelentős változás nem tapasztalható.

79 szövegértés Összes: ugyanannyi van fölött,. mint alatta Budapesti ált.isk. : sokkal több van felette, mint alatta.

80 A tanulók átlageredménye elmarad az országos és a budapesti általános iskolák eredményétől. A megbízhatósági tartomány is elég széles.(77 pont) Képességeloszlás:

81 A képességeloszlás inkább az országos eredményhez hasonló, a budapesti iskolák eredményeitől eltér.

82 A intézmény tanulóinak szinteloszlása eltér az országosétól is és a budapesti iskolk eredményétől is. Nincs 1. szint alatti és 5. szint feletti teljesítmény. Átlageredmények a CSH-index tükrében Az eredmények átlaga jobb, mint az előző évben, a 2014-es 13-asés a12-es évekhez viszonyítva az eredmények szignifikánsan nem változtak. A megbízhatósági tartomány is szűkült.

83 8. évfolyam matematika Országosan kb. ugyanannyi iskola teljesített felette, mint alatta. A budapesti iskolák közül többnek jobb az eredménye, mint amennyinek rosszabb.

84 Az átlageredmények magasabbak, mint az országos és a budapesti átlag.

85 A képességeloszlás eltér az országostól. Nincs 1. szint alatti teljesítmény, a tanulók több, mint 40%-a 5.szintű teljesítményt ért el. Nincs 6. és 7. szintet elérő diák sem.

86 Az iskola tanulóinak közel 30 százaléka nem éri el az alapszintet. Ez az eredmény jobb, mint akár az országos akár a budapesti átlag. Sok az 5. szitet elérő eredmény. Átlageredmények a CSH-index tükrében

87 A tanulók fejlődése A telephely tanulóinak fejlődése elmarad az országos átlagtól.

88 Az eredmények jobbak mint a 2012-es és a 2015ös évi, és szignifikánsan nem változott a többi (vizsgált) évekhez képest.

89 szövegértés Összes: több iskola teljesített gyengébben, mint jobban országosan is és budapesti szinten is.

90 Az átlageredmény magasabb, mint az országos és a budapesti átlag. Képességeloszlás: A képesség eloszlás inkább hasonlít a budapesti iskolákéhoz, mint az országoséhoz.

91 A tanulók képességszintek szerinti eloszlása azt mutatja, hogy viszonylag kevés (11,7%) azoknak a tanulóknak az aránya, akik nem érik el az alapszintet. Sok az 5. szintű teljesítmény. Átlageredmények a CSH-index tükrében A telephely CSH-indexének számításához nem áll rendelkezésre elegendő adat. Legfeljebb a tanulók kétharmadának volt családiháttér -indexe.

92 A tanulók fejlődése A fejlődés nem olyan meredek, mint az országos és a budapesti fejlődés.

93 Az átlageredmények szignifikánsan magasabbak, mint az előző években.

94 Az Országos kompetenciamérés adatai alapján legtöbb hozzáadott pedagógiai értéket teremtő magyar iskolák közé bekerült a mi iskolánk is, mint az olyan iskola is, amely jobb eredményt ért el, mint a tanulóik korábbi eredményei alapján várható volna, azaz az átlagosnál nagyobb az ott folyó pedagógiai munka fejlesztő hatása. Kiemelkedő teljesítményű iskolák június 12. Az Országos kompetenciamérés adatai alapján legtöbb hozzáadott pedagógiai értéket teremtő magyar iskolák. Az Országos kompetenciamérés (OKM) elsődleges célja, hogy minden iskola számára biztosítsa azokat az objektív mutatókat, amelyek segítik intézményük önértékelését, és lehetővé teszik, hogy az intézmény vezetői, a fenntartó és nem utolsósorban a szülők kellőképpen megalapozott képet kapjanak, amely alapján össze tudják hasonlítani az iskolák teljesítményét. Alapadatok A legalapvetőbb információ a tanulók szövegértés és matematikateljesítményét jellemző iskolai, telephelyi átlagpontszám. Ebből kiindulva mindenki meg tudja ítélni, hogy egy adott iskola hogyan teljesít az országos átlaghoz, illetve a hozzá hasonló méretű, elhelyezkedésű és típusú iskolák átlagához képest. Ugyanakkor egy iskola teljesítményét és az ott folyó pedagógiai munka nehézségét és minőségét valójában nem ez, a rangsorban elfoglalt helyezés jellemzi a legjobban, hanem az, hogy egy tanári kar milyen társadalmi összetételű és milyen előzetes tudással rendelkező tanulócsoporttal érte el az átlagpontszámban megjelenő eredményt. Az Országos kompetenciamérés telephelyi jelentései a hozzáadott pedagógiai értéket leíró adatok segítségével erről a teljesítményről is számot adnak. Hátránykiegyenlítés és a tudás fejlesztése Magyarországon nagyon erős az összefüggés a tanulók társadalmi státusza és iskolai teljesítménye között, olyannyira, hogy egy tanulócsoport átlagos családi háttere alapján megjósolható", pontosabban megbecsülhető annak a csoportnak a várható tanulmányi teljesítménye. Az OKM adatai alapján azonosíthatók az olyan iskolák, amelyek jobb eredményt érnek el, mint az tanulóik családi háttere alapján várható volna. Ezek azok az intézmények, amelyek pedagógiai munkájukkal eredményesen ellensúlyozzák

95 tanulóik hátrányos helyzetét, ezzel is szolgálva a társadalmi mobilitást. A magasabb átlagteljesítményű intézmények esetében ugyanez azt jelenti, hogy kiválóan építenek diákjaik biztos családi hátterére, és eredményesen gondozzák a rájuk bízott tehetségeket. Hasonlóan erős az összefüggés a tanulók előzetes tudása, azaz a korábbi mérési eredményei és a várható teljesítménye között. A korábbi mérési eredményekből megjósolható", pontosabban megbecsülhető a gyerekek későbbi teljesítménye. Az OKM adatai alapján azonosíthatók az olyan iskolák is, amelyek jobb eredményt érnek el, mint az tanulóik korábbi eredményei alapján várható volna, azaz az átlagosnál nagyobb az ott folyó pedagógiai munka fejlesztő hatása. Az Oktatási Hivatal célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar pedagógiai gyakorlat kiemelkedő teljesítményeire. Ennek érdekében nyilvánosságra hozzuk azoknak az iskoláknak a névsorát, amelyek a fenti két szempont valamelyike alapján az átlagosnál jobb eredményekkel rendelkeznek. Így keletkezett az alábbi linkeken elérhető tíz lista. Ezekben azok az intézmények szerepelnek, amelyek 6., 8. vagy 10. évfolyamos OKM eredményeik alapján jó hátránykiegyenlítő hatással rendelkeznek a szövegértés vagy a matematika területén, illetve azok, amelyek 8. vagy 10. évfolyamos OKM eredményeik alapján az átlagosnál nagyobb mértékben fejlesztik tanulóik képességeit. A kiemelkedő teljesítményű iskolák évfolyamonkénti és mérési területenkénti bontásban: 2015/2016. tanév: Hátránykiegyenlítés - 6. évfolyam, matematika Hátránykiegyenlítés - 6. évfolyam, szövegértés Hátránykiegyenlítés - 8. évfolyam, matematika Hátránykiegyenlítés - 8. évfolyam, szövegértés Hátránykiegyenlítés évfolyam, matematika Hátránykiegyenlítés évfolyam, szövegértés Fejlesztés - 8. évfolyam, matematika Fejlesztés - 8. évfolyam, szövegértés Fejlesztés -10. évfolyam, matematika Fejlesztés -10. évfolyam, szövegértés A fentiek egy munkafüzetben Név A Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Széchenyi István Tagiskolája Abdai Zrínyi Ilona Általános Iskola

96 Ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola Ádándi Fekete István Általános Iskola Adonyi Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Aranyos Szeglet Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium AUDI HUNGARIA Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Babos József Térségi Általános Iskola Bagodi Fekete István Általános Iskola Balatonendrédi Általános Iskola Balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola Balatonlelle-Karádi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Balatonszabadi Kincskereső Általános Iskola Balatonszárszói József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola Béke Utcai Általános Iskola Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola Berceli Széchenyi István Általános Iskola Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda Boglári Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Boldog Gizella Katolikus Óvoda és Általános Iskola Bólyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bolyky Tamás Általános Iskola Bornemisza Péter Gimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Sportiskola Újszász utcai Telephe Bőnyi Szent István Király Általános Iskola Börzsöny Általános Iskola Buda Ernő Körzeti Általános Iskola Budafok - Tétényi Baross Gábor Általános Iskola Budapest II. Kerületi Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium Budapest IV. Kerületi Babits Mihály Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Magyar-Angol Ké Tanítási Nyelvű Általános Iskola Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium

97 Budapest V. Kerületi Szent István Általános Iskola Budapest VI. Kerület Bajza Utcai Általános Iskola Budapest VI. Kerületi Derkovits Gyula Általános Iskola Budapest VI. Kerületi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Budapest XIII. Kerületi Csata Utcai Általános Iskola Budapest XIV. Kerületi Herman Ottó Általános Iskola Budapest XIV. Kerületi Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Budapest XVI. Kerületi Batthyány Ilona Általános Iskola Budapest XVII. Kerületi Czimra Gyula Általános Iskola Budapest XVII. Kerületi Gregor József Általános Iskola Budapest XVII. Kerületi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium Budapest XVIII. Kerületi Bókay Árpád Általános Iskola Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Lajtha László Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Budenz József Általános Iskola és Gimnázium Cecei Általános Iskola Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda Kőröstetétleni Tagiskolája Ciszterci Szent Margit Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola Nyársapáti Tagintézménye

98 Név 003 Szent Mór Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium Papnövelde utcai telephely Abdai Zrínyi Ilona Általános Iskola Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Bagodi Fekete István Általános Iskola Balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola Balatonszárszói József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziuma, Szakközépiskolája, Általános Iskolája és Sportiskolája Ra utcai Telephely Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola Bocskai István Tagiskolája Budajenői Általános Iskola Budapest III. Kerületi Zipernowsky Károly Általános Iskola Budapest IV. Kerületi Babits Mihály Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Magyar-Angol Ké Nyelvű Általános Iskola Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium Budapest XIV. Kerületi Herman Ottó Általános Iskola Budapest XIV. Kerületi Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Budapest XVI. Kerületi Batthyány Ilona Általános Iskola Budapest XVI. Kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola Budapest XVI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola Budapest XVI. Kerületi Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium Budapest XVII. Kerületi Gregor József Általános Iskola

99 Budapest XVII. Kerületi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium Budapest XVII. Kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Eötvös József Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola Budapest XXI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola Budapest XXIII. Kerületi Páneurópa Általános Iskola Buzsáki Általános Iskola

100 2017 Összefoglaló jelentés Az iskola mérési teljesítménye az országos átlaghoz képest és a hasonló iskolák átlagához (kompetenciatípusonként és mért évfolyamonként) Az iskola tanulóinak eredménye a budapesti általános iskolák átlaghoz képest nem különbözik szignifikánsan, az országos átlaghoz képest magasabbak az eredmények matematikából a hatodik és a nyolcadik évfolyamon is. Szövegértésből az iskola átlaga a hatodik évfolyamon jobb, mint az országos átlag.

101 Az alapszint alatt teljesítő tanulók aránya %-osan kisebb, mint országosan illetve a megfelelő település típusban.

102 6. évfolyam matematika Összes: Többen vannak alatta, mint felette teljesítő iskolák.. Budapesti ált. isk.: Körülbelül ugyanannyian vannak felette, mint alatta.

103 A tanulók átlageredménye jobb az országos átlagnál. Az intézmény tanulói mind a három viszonyítási csoportnál magasabb eredményt értek el. A megbízhatósági tartomány ( ) elég nagy.

104 A képességeloszlás jobb az országos eredménytől és hasonló a budapesti általános iskolák eredményéhez.

105 A telephely tanulóinak szintmegosztása eltér az országostól és a budapesti általános iskolák tanulóitól: nincs 2. szint alatti és 6. szint feletti teljesítmény. Átlageredmények a CSH-index tükrében

106 A évi eredmények szignifikánsan magasabbak, mint az előző éveké.

107 A képességeloszlás alakulása a hatodik évfolyamon

108 Képességeloszlás osztályonként

109 szövegértés Összes: Sokkal többen vannak alatta, mint felette teljesítők. Budapesti ált. isk.: Az iskolák rangsorában kb. középen helyezkedik el.

110 A tanulók átlageredménye elmarad az országos és a budapesti általános iskolák eredményétől, ugyanakkor jobb, mint az országos átlag. A megbízhatósági tartomány igen magas: Képességeloszlás:

111 A képességeloszlás hasonló mint az az országos eredmény, de elmarad a budapesti általános iskolák eredményétől. A telephely tanulóinak szintmegosztása eltér az országostól és a budapesti általános iskolák tanulóitól: nincs 6. szint feletti teljesítmény. Sok a 4. szintet teljesítő diák.

112 Átlageredmények a CSH-index tükrében

113 Az iskola átlageredményében az előző évekhez képest pozitív a változás.

114 A képességeloszlás alakulása 6. évfolyamon

115 A képességeloszlás osztályonként.

116 8. évfolyam matematika Összes: Többen vannak alatta, mint felette. Budapesti ált. isk.: AZ iskola kb. középen helyezkedik el.

117 Az átlageredmények jobbak, mint az országos átlag és a budapesti általános iskolák eredményei.

118 Képességeloszlás: A képességeloszlás jobb az országos eredményhez képest és a budapesti általános iskolák eredményétől is magasabbak.

119 A telephely tanulóinak szintmegosztása eltér az országostól és a budapesti általános iskolák tanulóitól: nincs 5. szint feletti teljesítmény, de nincs olyan tanuló sem, aki nem éri el a 2. szintet. Nagyon sok az 5. szintet elérő diák. Átlageredmények a CSH-index tükrében

120 A tanulók fejlődése

121 A megbízhatósági tartomány kisebb, mint az előző években.

122

123 A tanulók fejlődése osztályonként

124 szövegértés Összes: Körülbelül ugyanannyian vannak alatta, mint felette. Budapesti ált. isk.: Többen vannak felette, mint alatta.

125 A tanulók átlageredménye elmarad az országos átlagtól és a budapesti közepes általános iskolák eredményeitől. Képességeloszlás: A képességeloszlás különbözik az országos eredménytől és a budapestitől is. Sok az alapszint (3. szint) alatti teljesítmény.

126 Átlageredmények a CSH-index tükrében.

127 A tanulók fejlődése

128 Az átlageredményekben szignifikánsan nincs változás ebben az évben.

129

130 A tanulók fejlődése osztályonként

Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában

Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában A mérések és a hozzá tartozó dokumentumok itt tekinthetõk meg. Intézményi jelentés A 2001 õszén elkezdõdött Országos kompetenciamérések sorában

Részletesebben

Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény OM azonosító: OM 035883 ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2008 Az Országos kompetenciamérés 2008-ban ötödik alkalommal mérte

Részletesebben

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI 2015. évi OKM Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Intézményi összefoglaló jelentés 2015. évi Országos Kompetenciamérés eredményeiről Gyöngyössolymos, 2016. április 2015. évi OKM

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva 2016. június 17. 6 évfolyam A hatodik évfolyamon összesen 296 diák tanult

Részletesebben

FIT-jelentés :: Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós út OM azonosító:

FIT-jelentés :: Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós út OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós út 8-10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza

Részletesebben

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény 1098 Budapest, Toronyház u. 21 Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Összefoglalás Budapest XX. Kerületi Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam Képzési forma

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szerb Antal Gimnázium 1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 12. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Szerb Antal Gimnázium 1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 12. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Szerb Antal Gimnázium 1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca OM azonosító:

FIT-jelentés :: Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca OM azonosító: FIT-jelentés :: 2016 Budapest XIII. Kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskola 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 8-10. Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Képzési Összesen A jelentésben szereplők 6.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola 9024 Győr, Örkény I. u. 8. Matematika Országos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Berzeviczy Gergely Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Külkereskedelmi Szakközépiskola 1047 Budapest, Baross u. 72. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Békéscsabai Evangélikus Gimnázium Művészeti Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE 2015-2016. tanév Ányos Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Nagyesztergár A kompetenciamérésről A 6., a 8. és a 10. évfolyamos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Babits Mihály Gimnázium 1047 Budapest, Tóth Aladár u. 16-18. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen

Részletesebben

FIT-jelentés :: Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés.

FIT-jelentés :: Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. FIT-jelentés :: 2016 Összefoglalás Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest, Serény utca 1. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam Képzési forma Összesen A jelentésben

Részletesebben

FIT-jelentés :: Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSE LÉTSZÁMADATOK Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 2016 6. a 6. b osztály 1. ÁTLAGEREDMÉNYEK A tanulók átlageredménye és az átlag megbízhatósági

Részletesebben

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Fazekas - Istvánffy Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 3525 Miskolc, Fazekas u. 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 A hatodik osztályban 12 tanulóból 11 írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 3 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Würtz Ádám Társult Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Fő Utcai Tagiskola 7090 Tamási, Fő u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskolája 2500 Esztergom, Budai Nagy Antal u. 38. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

Szövegértés. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001

Szövegértés. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001 Országos kompetenciamérés 2017 22 1a Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Az Önök eredményei a 4 évfolyamos gimnáziumi telephelyek eredményeihez viszonyítva A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2012 Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u. 56-58. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és

Részletesebben

Országos kompetencia mérés 2017

Országos kompetencia mérés 2017 Országos kompetencia mérés 2017 Átlageredmények Iskolánk átlageredményét az országos átlaghoz, a megyeszékhelyeken működő általános iskolák átlagához és a megyeszékhelyeken működő nagy általános iskolák

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító:

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca 2-10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 005 - Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés Összefoglalás 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. FIGYELEM! Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2016/2017. tanévtől a képzési formák elnevezései megváltoztak.

Részletesebben

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés. Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. OM azonosító: Intézményi jelentés Országos kompetenciamérés 2018 FIT-jelentés Összefoglalás 1203 Budapest XX. kerület, Serény utca 1. FIGYELEM! Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2016/2017. tanévtől a képzési formák elnevezései megváltoztak.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Orosháza Város Általános Iskolája 5900 Orosháza, Előd u. 17. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Orosháza Város Általános Iskolája 5900 Orosháza, Előd u. 17. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2008 Orosháza Város Általános Iskolája 5900 Orosháza, Előd u. 17. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017 Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 200232 Országos kompetenciamérés Levelezési cím: H - eredményeinek 4400 Nyíregyháza, Gomba kiértékelése utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola 1195 Budapest, Üllői út 303. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola 1195 Budapest, Üllői út 303. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2008 Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola 1195 Budapest, Üllői út 303. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 88-90. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén

Részletesebben

A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában

A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában A 2015.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában Összeállította: Szentmiklósi Miklós mérés-értékelés munkaközösség vezetője A mérésre 2015. május 25-én került sor a

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium Fazekas Mihály Gimnázium, Lycée Fazekas Mihály, Instituto Fazekas Mihály 4025 Debrecen, Hatvan u. 44. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola 1064 Budapest, Szondy utca 41. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola 1064 Budapest, Szondy utca 41. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2015 Összefoglalás Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola 1064 Budapest, Szondy utca 41. Összefoglalás Az intézmény létszámadatai Tanulók száma Évfolyam

Részletesebben

A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában

A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában A 2014.évi kompetenciamérés eredményei a Létavértesi Irinyi János Általános Iskolában Összeállította: Szentmiklósi Miklós mérés-értékelés munkaközösség vezető Vályiné Pápai Viola igazgató A mérésre 2014.

Részletesebben

Matematika. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001

Matematika. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001 Országos kompetenciamérés 2017 3 1a Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Az Önök eredményei a 4 évfolyamos gimnáziumi telephelyek eredményeihez viszonyítva A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Fazekas Mihály Gimnázium, Lycée Fazekas Mihály, Instituto Fazekas Mihály 4025 Debrecen, Hatvan u. 44. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2014 Nagyatádi Bárdos Lajos Sport Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7500 Nagyatád, Baross Gábor utca 4. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Nagyatádi Bárdos Lajos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2015 Nagyatádi Bárdos Lajos Sport Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7500 Nagyatád, Baross Gábor utca 4. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Nagyatádi Általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat Iskolája 4765 Csenger, Ady Endre u. 13-15. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Comenius Angol-magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Koppány

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2009 Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola 9024 Győr, Örkény I. u. 8. Matematika Országos

Részletesebben

FIT-jelentés :: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6. OM azonosító:

FIT-jelentés :: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2015 ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola 9700 Szombathely, Szent Márton u. 77. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító:

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító: FIT-jelentés :: 2015 Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca 2-10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 005 - Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2013 Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gyakorlóhelye 1181 Budapest, Vörösmarty u. 64. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola Budapest IV. Kerületi Babits Mihály Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Eötvös József Gimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 2890 Tata, Tanoda tér 5. Matematika Országos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium 1037 Budapest, Szépvölgyi út OM azonosító:

FIT-jelentés :: Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium 1037 Budapest, Szépvölgyi út OM azonosító: FIT-jelentés :: 2008 Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium 1037 Budapest, Szépvölgyi út 69-73. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent Benedek Óvoda, Általános Iskola és Két Tanítási Nyelvű Gimnázium 1116 Budapest, Mezőkövesd utca 10. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Szent Benedek Óvoda, Általános Iskola és Két Tanítási Nyelvű Gimnázium 1116 Budapest, Mezőkövesd utca 10. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Szent Benedek Óvoda, Általános Iskola és Két Tanítási Nyelvű Gimnázium 1116 Budapest, Mezőkövesd utca 10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 002 - Szent Benedek Óvoda, Általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2013 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2475 Kápolnásnyék, Gárdonyi u. 29. Létszámadatok A telephely

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Kálmán Lajos Óvoda, Általános Iskola és Általános Művelődési Központ Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye 6000

Részletesebben

FIT-jelentés :: Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2015 Budapest XIV. Kerületi Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1142 Budapest, Csáktornya park 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Budapest XIV.

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Xántus János Idegenforgalmi Gyakorló Középiskola és Szakképző Iskola 1055 Budapest, Markó u. 18-20. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2011 Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola 1055 Budapest, Markó u. 18-20. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata

Részletesebben

FIT-jelentés :: Budapest IX. Kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay utca 4/c-8. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Budapest IX. Kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay utca 4/c-8. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2016 Budapest IX. Kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay utca 4/c-8. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (1093

Részletesebben

SEGÉDANYAG az országos kompetenciamérések, érettségi és OKTV eredmények kiértékeléséhez

SEGÉDANYAG az országos kompetenciamérések, érettségi és OKTV eredmények kiértékeléséhez SEGÉDANYAG az országos kompetenciamérések, érettségi és OKTV eredmények kiértékeléséhez 2017. március 3. Tartalomjegyzék 2 Tartalomjegyzék Általános iskolai kompetenciamérés adatainak elemzése... 3 Gimnázium

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2015 8. évfolyam :: Általános iskola Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2475 Kápolnásnyék, Gárdonyi utca 29. Létszámadatok A telephely

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 3300 Eger, Csiky Sándor u. 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 3300 Eger, Csiky Sándor u. 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2013 Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 3300 Eger, Csiky Sándor u. 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Gyakorló Általános Iskola 2500 Esztergom, Helischer u. 5. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola 2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola 2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2009 2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós u. 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (4 évfolyamos gimnázium) (2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós u. 2.) B 001 - (szakközépiskola)

Részletesebben

Telephelyi jelentés. Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001

Telephelyi jelentés. Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

Intézményi jelentés. 6. évfolyam

Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Fazekas - Istvánffy Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 3525 Miskolc, Fazekas u. 6. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Intézményi jelentés FIT jelentés 2016 Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Az intézmény egy jelentést kap a 6- és a 8. évfolyam esetében. Emellett készült egy összesített jelentés is. Az adatok a 2015-16-os

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2014 Intézményi jelentés 6. évfolyam Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

FIT-jelentés :: 2014 Intézményi jelentés 6. évfolyam Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola FIT-jelentés :: 2014 Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5000 Szolnok, Nagy Imre körút 20. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Szolnoki Kőrösi Csoma

Részletesebben

FIT-jelentés :: Cecei Általános Iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Cecei Általános Iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2010 6. évfolyam :: Általános iskola Cecei Általános Iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Intézményi jelentés. 6. évfolyam

Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Babits Mihály Gimnázium 1047 Budapest, Tóth Aladár u. 16-18. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen

Részletesebben

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 8. évfolyam :: Általános iskola Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. FIGYELEM! Kérjük, tartsa

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 2800 Tatabánya, Fő tér 1. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen skálát vezettünk be, amelyen

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 8. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 8. évfolyam FIT-jelentés :: 2014 Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2. Létszámadatok

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Comenius Angol-magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Koppány u. 2/a

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2010 6. évfolyam :: Általános iskola Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 8000 Székesfehérvár, Óvoda u. 4. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően

Részletesebben

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. FIGYELEM! Kérjük,

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Városmajori Gimnázium, Módszertani Információs Felnőttképzési Továbbképző és Vizsgaközpont 1122 Budapest, Városmajor 71. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2012 10. évfolyam :: Szakközépiskola Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 3300 Eger, Csiky Sándor u. 1. Létszámadatok A telephely létszámadatai a szakközépiskolai

Részletesebben

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Szentannai Sámuel Mezőgazdasági Szakközépiskola Gimnázium és Kollégium 5300 Karcag, Szentannai Sámuel u. 18. Matematika Országos kompetenciamérés 1

Részletesebben

FIT-jelentés :: Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 9021 Győr, Eötvös tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 9021 Győr, Eötvös tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2015 Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 9021 Győr, Eötvös tér 1. A telephely létszámadatai Tanulók száma Évfolyam Képzési forma Összesen A jelentésben szereplők CSH-indexszel rendelkezők

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 18 Budapest, Horváth Mihály tér 8. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály szövegértés 1 18

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2014 10. évfolyam :: Szakiskola Veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1. Létszámadatok A telephely létszámadatai a szakiskolai

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 10. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2013 Békéscsabai Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2. Létszámadatok A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 10. évfolyam

FIT-jelentés :: Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2015 Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2. Létszámadatok

Részletesebben