Összefoglaló a október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról. a október 11-i SiteTalk Dayről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összefoglaló a 2014. október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról. a 2014. október 11-i SiteTalk Dayről"

Átírás

1 Összefoglaló a október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról és a október 11-i SiteTalk Dayről Már megszokhattátok, hogy minden nagyobb rendezvényről születik egy összefoglaló. Sokan arra való hivatkozással nem látogatják a rendezvényeket, hogy ezekből az összefoglalókból úgyis minden lényeges információt megtudnak. Előre szólok, hogy ebben az összefoglalóban is igyekeztem összeszedni minden lényeges információt, de sokszor csak a fő vonalakra szorítkozom, mert a részleteket kifejteni teljes képtelenség. Felesleges is lenne, mert úgysem olvasná végig senki a terjedelme miatt. Azt is megszokhattátok, hogy igyekszem a tényekhez ragaszkodni, de néha elmondom saját véleményemet is. Ezt mindig eltérő színnel szoktam jelölni, ez most is így lesz. A véleményemet kék színnel olvashatjátok. Mint sokan, én is vártam valamire, ami a létszámban elhozza az áttörést. Sokakkal ellentétben, én nem a közösségi oldal egy csili-vili funkciójában láttam a megoldást, éppen ezért amióta az oldal elfogadható sebességgel, és üzembiztosan működik engem kevésbé zavartak a SiteTalk kétségkívül meglévő, és elég bosszantó hibái. Sose vágytam jósnői karrierre, de már elég régóta úgy gondoltam, hogy kellene egyetlen termék, ami nem kerül többe 2-5 eurónál, máshol nem kapható, mindenki ezt akarja, és hónapról hónapra megveszi. Fogalmam sem volt, hogy mi lehetne ez, de úgy éreztem, erre lenne szükség. Arról is beszéltünk néhányan egymás közt, hogy a létszámnövekedést úgy lehetne felgyorsítani, ha a cég reklámozna az online térben. A legjobb lenne, ha nem a SiteTalk oldalt, hanem valamilyen terméket. Láttam, hogy 2013 ősze óta, amióta Frank Ricketts átvette a cég vezetését, minden egyes lépés abba az irányba hat, hogy egyre több legyen a SiteTalk aktív felhasználója, és ezek a felhasználók minél több időt töltsenek az oldalon. Nagy izgalommal vártam a vezetői találkozót. A megszokottól eltérően most nem a rendezvény elejétől a végéig időrendi sorrendbe haladok, hanem összetartozó témákat egyben mutatok be. Előfordul, hogy visszanyúlok régebben már bevezetett funkciókhoz és programokhoz, hogy egységben tudjam megmutatni, hogyan épülnek ezek egymásra, és reálisabb legyen, hogy mi várható ezek eredményeképpen. Mielőtt ebbe belekezdenék, nem mehetek el szó nélkül Kenny és Frank szerepe mellett. Thomas Nordlund halálával ők ketten maradtak az eredeti alapítók közül. Ők, és a köréjük szerveződő csapat, köztük a magyar vezetőkkel, hihetetlen mennyiségű munkát végeztek el. Mindenki csak egy kicsit dolgozott többet, mint amennyit bírt. Őszintén hálás vagyok ezért nekik. Nagyon megindító volt, ahogy Kenny az édesapjáról, és fogadott új családjáról beszélt. Remélem, Molnár Karcsi megbocsátja nekem, ha kölcsönveszem a fotóját. Ez a kép tényleg többet mond 1000 szónál.

2 Nézzük akkor a tényeket. Elég sokszor hallottuk, hogy egy közösségi oldal értékét az határozza meg, hogy hány aktív tagja van, ezek a tagok milyen gyakran lépnek be az oldalra, és mennyi időt töltenek ott. Emellett az sem árt, ha ezt a létszámot és az oldalon eltöltött időt a vállalat bevételre tudja váltani. A októberi rendezvényen indította el a cég a SiteTalk tagoknak a hűség programját, amit pontgyűjtő rendszernek, vagy Star Club rendszernek is hívunk. Ez egy valódi kuriózum, nincs más olyan közösségi oldal, aki a használatáért cserébe jutalmakat ad. Az elmúlt egy évben az eredeti rendszer kissé átalakult, mondhatni, előnyére változott. Ami nem változott: az oldal használatával pontokat lehet gyűjteni, a pontokat SiteTalk Creditekre lehet váltani, és a SiteTalk Creditekkel ki lehet fizetni bizonyos termékeket és szolgáltatásokat a SiteTalk oldalon. Pontokat kapsz, ha belépsz az oldalra, megosztasz egy posztot, hozzászólsz, stb. Egyszóval, ha éled a megszokott közösségi életed, azzal pontokat gyűjtesz. Természetesen a legtöbb pontot akkor kapod, ha új tagokat hívsz meg az oldalra. A pontgyűjtő rendszer részleteit megtalálod a SiteTalk oldal Pontok menüpontja alatt. Amikor összegyűjtesz legalább 1000 pontot, akkor átválthatod SiteTalk Creditre.

3 Attól függően, hogy mennyire vagy aktív kapsz egy besorolást is, amit 1-5 neved mellett. -gal jelölnek a augusztus óta minden SiteTalk tag egyben Star Club tag is. Aki üzleti tagként regisztrált, ő is SiteTalk tag, tehát minden, ami a SiteTalk tagokra vonatkozik, az üzleti tagokra is vonatkozik. A Star Club tag, ha meghív új tagot a SiteTalk közösségbe, akkor a saját aktivitási pontjain felül megkapja a közvetlen meghívottjai aktivitási pontjainak a 10%-át. Star Club Executive tagság A Star Club Executive tagság egy exkluzív klub, amelybe nem kötelező belépni, de a tagságnak természetesen vannak előnyei, és van egy havi tagsági díja is. A Star Club Executive tagság előnyei: - az aktivitási pontjaid szorzódnak a csillagjaid számával. o pl. az oldalra való belépésért naponta alap esetben 10 pont jár. Ha előfizetsz a Star Club Executive tagságra, és 5 csillagos vagy, akkor már 50 pontot kapsz ugyanezért. - továbbra is megkapod a közvetlen meghívottjaid alap aktivitási pontjainak 10%-át. - a generációdban lévő SiteTalk tagok alap aktivitási pontjainak pedig az 5%-át. - a további előnyökről egy kicsit később lesz szó. A Star Club Executive tagság díja 29 / 28 nap. Amikor összegyűjtöttél legalább 1000 pontot, akkor be tudod váltani a pontjaidat SiteTalk Creditre. A SiteTalk Credit a SiteTalk belső fizető eszköze, 3 fajtája létezik. - A Credit ezeket ajándékba kaphatod, vagy a játékokon nyerheted. Ha az autoship termékek közül az 1000 SiteTalk Creditet választod, akkor is A Crediteket írnak jóvá a Credit számládon. - B Credit ezeket pénzért vásárolod. 1 = 10 SiteTalk Credit. A legkisebb vásárolható mennyiség 50 SiteTalk Credit, ez 5 -ba kerül. - C Credit ehhez egyetlen módon juthatsz: az aktivitási pontjaid átváltásával. Vannak, akik bonyolultnak tartották / tartják a 3 féle Creditet. Én is annak tartottam. Ma már értem, hogy az elszámolások miatt van szükség a többfajta Creditre. A SiteTalk Creditekkel kapcsolatban bővebb információt találsz a SiteTalk oldalon a Pénztárca funkció alatt.

4 Tök jó, hogy aktivitásért cserébe pontokat, azokért pedig Crediteket kaphatsz. De mire lehet elkölteni a SiteTalk Crediteket? - vásárolhatsz kupont - benevezhetsz játékokra - licitálhatsz - küldhetsz virtuális ajándékot - a SiteTalk Shop-ban árusított termékek árának 35%-át kifizetheted Creditekkel. - el is ajándékozhatod pl. tehetsz Creditet a meghívóba is, amivel az ismerőseidet meghívod a SiteTalk közösségbe. Ez volt eddig. Talán a licitálás kivételével egyik Credit költési mód sem bizonyult átütő erejűnek. Nem tudok pontos számokat, de valószínűleg nem tévedek, ha azt mondom, hogy az aktivitási pontok jelentős részét a tagok át sem váltották Creditre, az átváltott Creditek legnagyobb részét pedig az aukciós oldalon költötték el október 4-én belépett egy új Credit elköltési mód a Tombola. Tombola Heti és havi sorsolás. A heti sorsoláson a heti szelvények, a havi sorsoláson a havi szelvények vesznek részt. Sorsolás minden vasárnap délután, magyar idő szerint 3 órakor. Az első sorsolás október 19. A havi sorsolások mindig a hónap első vasárnapján. Az első havi sorsolás időpontja november 2. A díjak: A heti sorsolás díjai:

5 A havi sorsolás díjai: Hogyan juthatsz tombola szelvényhez? - minden SiteTalk tag minden héten kap 1 tombolajegyet ingyen a heti sorsolásra, amikor a héten első alkalommal belép a SiteTalk oldalra. Ez a szelvény ingyenes, mindenkinek jár, de neked kell letöltened a SiteTalk oldalon a Tombola Az én tombolám menüpont alatt. Ha nem töltöd le a tomboládat, nem veszel részt a heti sorsoláson. - ha Star Club Executive tag vagy, akkor annyi db tombolát tudsz így letölteni, ahány csillagod van az aktivitásod után. Ha 2 csillagod van, akkor heti 2 db tombola, ha 5 csillagod van, akkor heti 5 db tombola a heti sorsolásra. - vásárolhatsz heti és havi tombolajegyeket SiteTalk Creditért is. Tombola vásárlására kizárólag az aktivitásért kapott C creditjeidet használhatod fel. - A heti tombola ára 10 SiteTalk C Credit; a havi tombolajegy ára 50 SiteTalk C Credit. - A tombola nyeremények átvételéhez valószínűleg meg kell csinálnod a SiteTalk oldalon a KYC-t ugyanúgy, ahogy az aukciós nyeremények átvételéhez. - A nyereményekről senkit nem értesítenek, csak úgy tudod meg, hogy nyertél-e, ha a SiteTalk oldalon a Tombola Nyeremények funkció alatt ellenőrzöd. - A Tombolával kapcsolatban további részleteket a SiteTalk oldal Tombola funkciója alatt találsz.

6 Foglaljuk akkor össze: - ingyenesen regisztrálsz - minden héten ingyenesen kapsz egy tombolajegyet - használod az oldalt, az oldal használatával gyűjtesz C Creditet. A C Creditért vehetsz tombolát. - Ha szerencséd van, akkor egy hetet eltölthetsz Manorcán másodmagaddal. A repülőjegyed, a szállásod és az autóbérlésed ingyen van. Neked csak a költőpénzről kell gondoskodnod. Mivel az apartmanok 6 személyesek, meghívhatsz további 4 főt, akiknek csak a repülőjegyet kell kifizetni. - a november 2-i első havi sorsolás főd íja egy 2 személyes út Dubai-ba. - a heti tombolád letöltéséhez, a nyertesek ellenőrzéséhez be kell lépned az oldalra, ami aktivitást generál. Ha több tombolát szeretnél, ahhoz C creditre kell szert tenned, amihez csak aktivitással juthatsz. Vigyázz! Ha átküldöd egyik profilodról a másikra a C Creditedet, az a fogadó félnél ajándékba kapott Credit lesz, azaz A Creditté változik. Ezért már nem vehetsz tombolát! - Fontos, hogy a SiteTalk tombola szelvény a SiteTalk tagoknak sem közvetlenül, sem áttételesen nem kerül pénzbe. - a tombola nyeremények nem átruházhatók. Szerinted szeretnek az emberek játszani? Elképzelhető, hogy ez egy olyan kuriózuma a SiteTalk oldalnak, amiért néhányan regisztrálni fognak? Hogyan szereznek róla tudomást mások, akik még nem tagjai a SiteTalk oldalnak? Hát úgy, hogy a tagok továbbadják az ismerőseiknek.

7 SiteTalk Cashback Abban valószínűleg egyetértünk, hogy az emberek többsége szeret kedvezménnyel vásárolni, bármilyen kicsi is a kedvezmény. Erre bizonyíték az a több millió Supershop, Multipont, Tesco Clubcard, és több tucatnyi másik pontgyűjtő és kedvezményre jogosító kártya, amit csak Magyarországon naponta használnak az emberek. Ezeknek a pontgyűjtő és kedvezmény kártyáknak az online megfelelői a Cashback programok. Több tucat Cashback program működik a világban. Miben egyedi a SiteTalk Cashback? - globális általában a cashback programok ritkán lépik át az országhatárt, pontosabban ritkán lépnek ki az adott országba kiszállító webáruházak köréből. - jutalmaz új tagok meghívásáért a programba - a cashback programok általában azt tudják, hogy a regisztrált felhasználók a partner webáruházakban elköltött pénzük egy részét utólag visszakapják. Általában nem jár semmilyen jutalmazás azért, ha a tagok új vásárlókat hívnak meg. - magánszemélyként tudsz bekapcsolódni a jutalmazási programba - Ha mégis működik valamilyen ajánlói jutalmazási rendszer egy cashback program népszerűsítésére, azt rendszerint a weboldal tulajdonosok számára dolgozzák ki, magánszemélyként weboldal nélkül ritkán lehet bekapcsolódni az ajánlói programokba. - több szintű - Ha működik is ajánlói rendszer a cashback programhoz kapcsolódóan, az csak a közvetlen meghívottakra terjed ki. A SiteTalk Cashback a Star Club Executive tagokat 5 mélységig jutalmazza. - egy multi funkciós közösségi oldalba került beépítésre a SiteTalk Cashback ugyan önállóan is megáll a lábán, de a visszatérítésekből összegyűlt pénzt kiutalni már csak a SiteTalk oldalon keresztül lehet. Így elkerülhetetlen, hogy aki a SiteTalk Cashback oldalon keresztül érkezik a közösségbe, előbb vagy utóbb megismerkedjen a közösségi oldal többi funkciójával, többek között a Star Club Executive tagsággal, a tombolával és a további kedvezményes vásárlási lehetőségekkel - egy komoly üzleti lehetőség kapcsolódik hozzá az 5 szintű jutalmazási rendszeren keresztül minden tag kiépíthet egy rendszeres, és növekvő jövedelmet magának, amit az OPN jutalékrendszerén keresztül tovább növelhet és stabilizálhat. Ezzel megszületett az a termék, ami máshol nem kapható, mindenki ezt akarja, hónapról hónapra megveszi (éli a megszokott életét, vásárol, amit eddig, ott, ahol eddig, de a visszatérítéseivel bevételt generál a SiteTalknak), és nem kerül többe 2-5 -nál, mivel ingyen van! A SiteTalk Cashback oldal olyan sokrétű, hogy nem vállalkozhatok a részletes ismertetésére, csak néhány dolgot emelnék ki belépni a SiteTalkon regisztrált címeddel és jelszavaddal tudsz. - első alkalommal kezdd azzal, hogy letöltöd a használt böngésződnek megfelelő bővítményt a számítógépedre

8 - ha a magyar nyelvet választod, akkor nem csak a kezelőfelület nyelve változik meg, hanem a találati listában már csak a magyarországi lakosokat kiszolgáló cashback partnerek jelennek meg. - jelenleg több mint 4000 partner, ezek száma folyamatosan nő, a tervek szerint év végére eléri a et a számuk. - önálló meghívási funkcióval rendelkezik. A kiküldött meghívó levél nyelvét te tudod megválasztani. A levél feladója nem a SiteTalk lesz, hanem te. Az ismerősöd tőled kap egy levelet. Kicsi az esélye, hogy olvasatlanul a kukában landol. - aki a Cashback oldalon a te meghívó linkeddel regisztrál automatikusan SiteTalk tag is lesz, így fel tudod vele venni a kapcsolatot a SiteTalk oldalon, továbbá az OPN web irodádban is látod, el tudod helyezni a bináris fádba. Magyarul, aki a cashback oldalon a te meghívó linkeddel regisztrál, ugyanúgy a struktúrád része lesz, mintha a SiteTalk vagy az OPN oldalon keresztül hívtad volna meg. - jelenleg még nincs mobil alkalmazása a cashbacknek A kereskedő meghívása funkció azok a tagok, akik rendelkeznek Deals licensszel (ISDR / FSDK), ajándékba megkapják az ISCR licenszt is. El kell végezni egy kb. 20 perces online tanfolyamot, a végén kitölteni egy tesztet, és máris lehet meghívni kereskedőket. Kiket hívhatsz meg? Weboldal tulajdonosokat, bloggereket, akiknek nagy az oldal látogatottsága, és hajlandó kitenni a SiteTalk Cashback bannerjét a weboldalára. Miért jó a weboldal tulajdonosnak, ha kiteszi a bannert? A banner tartalmazza az ő személyes ajánlói linkjét, így aki az ő oldalán elhelyezett bannerre kattintva regisztrál a SiteTalk Cashback rendszerébe, az a weboldal tulajdonos közvetlen meghívottja lesz. Minden Cashback visszatérítésük 10%-át ő megkapja. Miért jó ez neked? Mert amit a weboldal tulajdonos kap, annak 50%-át te is megkapod, mint ajánlói bónuszt a SiteTalk Cashback számládra. Ez azt is jelenti, hogy minél látogatottabb weboldal tulajdonosát tudod rávenni arra, hogy kitegye a SiteTalk Cashback bannarjét, annál jobban jártok mindketten, miközben a tagok megtakarítanak a vásárlásaikból. Figyelem! Ha OPN üzleti tag vagy, akkor is minden, a SiteTalk Cashback rendszerből a cashback számládra érkező kifizetés nem jutalék, hanem jutalom, az OPN jutalékaidon felül van, nincs felső korlátja, és kifizetésének nem feltétele az OPN aktív státusz.

9 OPN tagság Ami nagyon megváltozott, az üzleti prezentáció. Mindössze 20 perces, és minden információ benne van. Nem minden apró részlet, hanem minden információ ahhoz, hogy a jelölt döntést tudjon hozni arról, akar-e több, részletesebb információt, akar-e közelebbi kapcsolatba kerülni a SiteTalk és az OPN rendszerével. Változások a kompenzációs tervben - Basic / Alap üzleti szint - Gold / Arany tagsági szint - Gold Executive tagsági szint aug. 9-től. Basic tag: 100 BV személyes forgalom 28 nap alatt 5% direkt és 5% hálózati jutalék Gold tag: 500BV személyes forgalom 28 nap alatt 10% direkt és 10% hálózati jutalék Gold Executive tag: te Gold tag vagy, és 28 nap alatt 3 direkted vásárol Gold csomagot 10% direkt és 15% hálózati jutalék Minden tagsági szint esetén a heti hálózati jutalék maximum Alap előnycsomag: Tartalma 1 éves Holiday Plus tagság Ára: BV Basic tagsági szint Business előnycsomag: Tartalma SiteTalk Deals licensz Ára: BV Gold tagsági szint Karrierszintek nem változtak, de az elérésükhöz szükséges pontszámok feleződtek szintén aug. 9-én. Nem változott, hogy minden jutalék kifizetésének alapja az aktív státusz: heti 15BV személyes forgalom. Nagyobb értékű vásárlással maximum 4 hétre előre lehet megváltani az aktív státuszt, ami minimum 60BV tartalmú vásárlást jelent. Továbbra is van Matching Bónusz, de az elszámolásának szabályai változtak aug. 9-től. Továbbra is van Vezetői alap, az elszámolás feltételei itt is kissé változtak. A részletekért olvasd el az OPN webirodádban a kompenzációs tervet. Október 3-án végleg megszűnt mindenféle részvényekkel kapcsolatos promóció. Jelenlegi promóciók: Ingyenes tag 28 napon belül meghív 5 direkt Star Club Executive tagot alap taggá válik Gold tagsági szint elérésekor Táblagép

10 Gold Executive szint elérésekor 300 gyorsindulási bónusz Személyes csoportforgalom promóció: Ez nem egy meghatározott teljesítményhez kötött, hanem verseny. Személyes csoport forgalom: amit te vásárolsz, plusz, amit a direktjeid vásárolnak 28 napos periódusok, az első indult október 4-én. 1. díj: 1 hét Menorca + 2 db repülőjegy + autóbérlés a cég saját apartmanjaiban. 2. díj: 1db Basic és 1 db Business Gift Card; összesen 718 érték 3. díj: Ajándékcsomag a SiteTalk / OPN termékeiből 500 értékben. Meghívási rendszereink - SiteTalk oldal meghívás funkciója o meghívás ajándék Credittel vagy anélkül o egyéni vagy csoportos o meghívás más közösségi oldalakon keresztül - SiteTalk oldal Trade Fight játék o minden funkciója, leírása magyarul van o önálló meghívási funkció o a Trade Fight játékon keresztül küldött meghívás mindenben egyenértékű a SiteTalk oldal meghívás funkciójából indított meghívással. o érdemes elküldened mindazoknak, akik a facebookon játékfelkérést küldenek neked - SiteTalk Cashback meghívó funkció o a Cashback funkciónál már volt róla szó o a Cashback oldalról indított meghívás mindenben egyenértékű a SiteTalk oldalról indított meghívással - OPT rendszer o e hónap végétől megújul o ingyenes Basic, és előfizetéses professzionális változat o az előfizetés 28 napra BV t generál o a professzionális változathoz tartozik egy 200 fős web konferencia terem o mutattak néhány részletet az újdonságokból, de ezt inkább akkorra hagyom, amikor már itt lesz

11 Marketing Pool Az elmúlt hetekben a prezentációkon gyakran hallottunk 2 számot: 217 milliárd Ft és 322 milliárd $. Előbbi a magyarországi online vásárlási forgalom 2013-ban, utóbbi az USA online vásárlási forgalma 2012-ben. Igaz, ezek a számok kicsit csalókák, mert a magyar forgalomban csak a magyarországi webáruházak forgalma jelenik meg, az nem, amit magyarok vásárolnak más országok webáruházaiban. Az USA webáruházaiban pedig nem csak amerikaiak vásárolnak. De ettől nyugodtan eltekinthetünk, mert a két adat között a különbség olyan számottevő, hogy ezek a torzítások a lényegen nem változtatnak. Azt könnyű belátni, hogy nagyobb vásárlási volumen után a Cashback rendszerben elérhető visszatérítés is nagyobb. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy valakinek magyar, vagy amerikai, nyugat- vagy közép európai tagok vannak-e a SiteTalk struktúrájában. Amióta a cég megnyitotta az amerikai piacot, és elindította a cashback rendszert, ez gyakran el is hangzik a magyar hálózatépítők szájából. Ha ránézel a következő ábrára, akkor érteni fogod, hogy miért. Teljesen érthető az a kívánság, hogy ebből jó lenne valamilyen módon részesülni. A cégvezetés a vezetői hétvégén egy meglepő ötlettel állt elő. Az ötlet azért is zseniális, mert egyszerre old meg két problémát. Egyrészt ugrásszerűen megnöveli a létszámot és a cashback rendszeren keresztül a SiteTalk bevételét, másrészt azoknak is lehetőséget nyújt az amerikai piacból való részesedésre, akik nem tudnak Amerikában hálózatot építeni.

12 Novembertől minden hónapban a SiteTalk Cashback banner hirdetései megjelennek Amerika leglátogatottabb weboldalain. A tervezett kampányról annyit tudunk, hogy a 3 legnagyobb online marketingcég egyike fogja lebonyolítani, és pénzbe fog kerülni. Ezekre a hirdetésekre várhatóan nagy számban fognak csatlakozni cashback felhasználók. Nyilván ők olyanok lesznek, akik amúgy is szoktak online vásárolni, és azért regisztrálnak, hogy a vásárlásaikból készpénzt kapjanak vissza. Semmit nem fognak tudni SiteTalk oldalról, semmit az OPN-ről. Annyit fognak tudni, hogy ha ők vásárolnak a cashback rendszeren keresztül, akkor pénzt kapnak vissza. Mint minden hirdetés, ez is pénzbe kerül. A cég kibocsát UNIT-okat, amelyeket a tagság megvásárolhat. Novemberre pl UNIT-ot bocsátottak ki. A vezetői hétvégén résztvevőknek lehetősége volt ezt az 1000 UNIT-ot megvásárolni. A UNIT ára 89 / db és 60 BV-t generál. Miért jó annak, aki vásárolt ebből az 1000 UNIT-ból? Novemberben elindulnak a hirdetések, és beregisztrál X fő. Ők a vásárlásaik után összesen egy hónap alatt visszakapnak pl t. Ennek 10 %-a, azaz 2000 bekerül egy 2014 novemberi UNITOK kalapba, és az 1000 UNIT között egyenlő arányban szétosztják. Így 1 UNIT 2 -t ér. Akinek 1 db UNIT-ja van, az 2 -t kap, akinek 10 db UNIT-ja van, az pedig 20 -t kap a novemberi vásárlások után. Decemberben ez az X ember valószínűleg újra fog vásárolni. Ez megint csak bekerül ugyanabba a novemberi UNITOK feliratú kalapba. Elképzelhető, hogy ez az X ember, aki megismerte a cashback rendszerünket esetleg meghív egy Y számú újabb tagot? Elképzelhető, hogy ők így együtt már nál többet kapnak vissza a vásárlásaikból? pl ezer -t? Ennek 10%-át 3, vagy, 4, vagy 5 ezer -t szétosztanak az 1000 novemberi UNIT között, megint csak egyenlően. És így tovább. A novemberben csatlakozott emberek fognak vásárolni januárban, februárban,. Elképzelhető, hogy a hónapok alatt meghívnak újabb tagokat, így a létszámuk és ezzel együtt a vásárlási volumenük, és az összes általuk kapott visszatérítés emelkedik? Én el tudom képzelni. És te? Különösen azért, mert a cég, különböző információkkal látja el őket. Pl. azzal. hogy az általuk meghívottak visszatérítésének 10%-át ők is megkapják. De közben már vásárolhatsz decemberi, januári, februári UNIT-okat, amelyekkel megismétlődik ugyanez a folyamat. Ha minden hónapban megvásárolsz egy vagy több UNIT-ot, akkor generálsz magadnak egy hónapról hónapra növekvő bevételt csak a UNIT-okból. A UNIT-okból történő kifizetés feltétele az OPN aktív státusz. De ha minden hónapban vásárolsz UNIT-ot, akkor 4 hétig aktív vagy, ez nem okozhat problémát. Ahány -t kaptál az adott hónapban a UNIT-jaid után, annyi BV t hozzáadnak a rövid lábad forgalmához azon a héten, amikor a kifizetés megtörténik. Így hálózati jutalékod is lesz a UNIT-jaid után.

13 A UNIT-okból származó jövedelem a többi jutalékodon felül van, a mértéke az üzleti szintedtől független, és nincs felső korlátja. Tedd fel magadnak a kérdést, van-e havonta legalább 89 -d, hogy megalapozz egy valóban passzív jövedelmet magadnak, ami hónapról hónapra nőni fog. UNIT-ot minden üzleti tag vásárolhat. A legkevesebb vásárolható mennyiség értelem szerűen 1 db, és van felső határa. Ha ingyenes tag vagy, akkor sem vagy kizárva a UNIT vásárlási lehetőségből, de az első alkalommal legalább 2 db-ot kell vásárolnod, mert annak a BV tartalma 2*60 = 120 BV alap tag vagy. 9 db UNIT vásárlásával 9*60 = 540 BV Gold tag vagy. Ha már üzleti tag vagy, akkor onnantól vásárolhatsz 1 db UNIT-ot is. GDS (SiteTalk) részvények Én most nem foglalkozom a részvények értékével, meg azzal, hogy mikor lesz majd ennyi meg annyi. Fogalmam nincs. Döntsd el, hogy ezek a lépések, amikről eddig olvastál, vajon eredményezhetik-e a létszám, az oldalon eltöltött idő, és a SiteTalk bevételeinek növekedését. Igen, vagy nem? Inkább néhány technikai tudnivaló. A részvényeidet az MLDS tartja nyilván. Belépni az OPN felhasználó neveddel és jelszóddal tudsz. Ha nem tudsz belépni, akkor kulturáltan kiírja, hogy miért nem. Lehet, elfelejtetted a jelszód, akkor kérhetsz újat az OPN oldalon keresztül. Lehet, hogy még nem fizetted be a KYC 20 -s díját. Akkor utald be az online számládra a pénzt és kész. Ha kell, kérj segítséget az aktív felső vonaladtól. Ha nem tudod, hogy ki az, akkor lépj be a SiteTalk oldalra, és kérj ott segítséget. Biztosan fogsz találni olyan embert, aki segít neked. Bármi más esetben vedd fel a kapcsolatot az MLDS ügyfélszolgálatával. Ezt a főoldalon keresztül, belépés nélkül is megteheted. Az azonosításodhoz szükséges lesz megadnod az OPN felhasználó nevedet és az ID számodat, valamint a regisztrált címedet. Erre kapsz ugyanis választ. Ha még nem igényelted meg a részvényeidet, akkor 2 féle módon teheted meg. Kérheted a Lydor Markets-hez, vagy a Budacash brókerházhoz. Ez utóbbi feltétele, hogy előtte a Budacash-nél számlát nyiss. Ha szükséges kérj segítséget aktív felső vonaladtól.

14 Ha már kikérted a fizikai részvényigazolásodat, és kereskedni szeretnél a részvényeiddel, akkor kövesd azt a lépés sorozatot, amit a vállalat kiküldött még február 27-én. A levél feladója admin@ims4u.eu volt. Keresd az fiókodban. Ha nem találod, akkor kérj segítséget. Egyelőre nincs határideje a részvény számlák megnyitásának. Ha eddig őrizted a fizikai részvényigazolásodat, akkor nyugodtan őrizheted tovább, ha még semmit sem csináltál, és az MLDS nél vannak a részvényeid, megteheted, hogy továbbra sem csinálsz semmit. Egy dolog biztos: kereskedni csak elektronikus formában tudsz velük, amikor megjelenik a saját brókernél megnyitott részvényszámládon. Végül Amit fentebb olvastál, részben a vezetői hétvégén, részben a 11-i SiteTalk Dayen hangzott el. Ez az elhangzottaknak csak egy része. Képtelenség minden apró részletre kitérni. Hogy milyen következtetést vonsz le mindebből, én nem tudhatom. Én csak két dologra tudlak biztatni: 1. Ismerd meg a rendszereinket, és használd a magad hasznára. Legyél ott az online konferenciákon, az élő rendezvényeken, gyűjts magadba minden információt, amit csak lehetséges. 2. Amikor elég magabiztos vagy már, akkor beszélj róla minél több fórumon minél több embernek. Találkozzunk a következő rendezvényeken, és addig is naponta a SiteTalk oldalon. Szabó Márta

SiteTalk Day Budapest, 2014. november 29.

SiteTalk Day Budapest, 2014. november 29. SiteTalk Day Budapest, 2014. november 29. A siker mindig elválaszthatatlan attól a szótól, hogy kitartás Napoleon Hill Gondolkodj és Gazdagodj Újra SiteTalk Day volt november 29-én. A rendezvényen vendégünk

Részletesebben

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Mágikus formula 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Bevételi csatornák Aukciók Autoship Cashback Credit vásárlás Deals Előnycsomagok Játékok OPN shop

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30.

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Egy fantasztikus hétvégét (pontosabban délutánt és estét) töltöttünk Bécsben. Együtt a cég vezetői és a hálózati vezetők. Utoljára közel egy éve,

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22.

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. A cég vezetőinek európai Road Show-ja keretében került sor a budapesti SiteTalk Day-re 2014. március 22-én. Magnus Larsson és Kenny Nordlund volt a

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Az utóbbi hetekben, hónapokban dinamikus fejlődésen ment át az üzletünk. Több százan gyűltünk össze a Hélia szálló konferencia termében

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Fontos állomáshoz érkeztünk azon az úton, amin 4 éve elindultunk. Ez nem csak az én véleményem. Ma szemmel látható volt, mások is így gondolják. Kánikula

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK Nyereményjáték szabályzata A játék időtartama: Játék szervezője: Játék felülete: 2014.07.14. 18.00 tól 2012.07.31. 19.00 ig Olsen Kommunikációs, Marketing, Média és

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran Ismételt Kérdések Family Business Family Business International Kft. info@family-business.hu +36 1 372 04 18 2017. www.family-business.hu www.market7.hu Rendelés, szállítás, fizetés, számlázás...

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni?

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni? Mi az mlmdiszkont? Az mlmdiszkont egy olyan vásárlói közösség, amely webáruházában biztosítja tagjai számára a megdöbbentően alacsony árakat, és a rendszer továbbajánlóinak a pénzkereset lehetőségét is.

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS Ajánlói beszélgetés Megismertem egy céget, amely segítségével a havi kiadásainkat jelentõsen csökkenteni tudjuk, akár a 66%-át is visszakaphatjuk. Gondolom, téged is érdekel hogyan? A törzsvásárlói azonosítómmal

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

Produse. Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát!

Produse.  Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát! PrFo_B-B-7DB_99_HU 1 Lopoca nemzetközi online gaming platform, melynek székhelye Cipruson található. 2011 februárjától elérhető tíz közép- és kelet-európai országban. az ingyenes feliratkozást követően

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak.

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. Magazin CapriPay Második kiadás CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. 1 Üdvözöljük a CapriPay Magazin második számában! A CapriPay Magazin 2.

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

PontVelem-játékszabályzat

PontVelem-játékszabályzat PontVelem-játékszabályzat Tanulóknak Miről szól a PontVelem Program? A PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól. Gyűjtsd a használt elemeket, és mi pontokkal jutalmazunk érte. A pontokkal szabadon

Részletesebben

2019 Passion Utazás Európai Régió

2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Tiens Passion Utazás Kik vehetnek részt az utazási ösztönző programban? Minden TIENS Európai Régió Tanácsadója Kvalifikációs Időszak: 2018.06. 27-2019.06. 26 /12

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2013. szeptember 15.

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2013. szeptember 15. Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2013. szeptember 15. A cég vezetőinek európai Road Show-ja keretében került sor a budapesti SiteTalk Day-re. Ahhoz képest, hogy 3 vezető is megtisztelt bennünket a jelenlétével,

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről

Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről Ezt az összefoglalót egy személyes megjegyzéssel kezdem. Míg a kezdésre vártunk, többekkel beszélgettem. Nagy megrökönyödéssel hallottam, hogy vannak,

Részletesebben

Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről

Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM Működési szabályzat 1.) Mi az a Pénzcsináló Program? A Pénzcsináló Program (PP) lényegében egy 3 az 1-ben pontgyűjtőprogram, melyben egységes és könnyen átlátható rendszerbe szerveztem

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 1-étől

KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 1-étől KONFERENCIAJEGY.HU ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: 2015. január 1-étől Dióhéjban A 2013 végén indított Konferenciajegy.hu weboldal szolgáltatásait már több tucat, rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozás

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW DigiSkills: Network for the enhancement of digital competence skills DigiSkills D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv Projekt: N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW Munkacsomag:

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

Vízcenter. Mobil alkalmazás

Vízcenter. Mobil alkalmazás Vízcenter Mobil alkalmazás A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól,

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben