PontVelem-játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PontVelem-játékszabályzat"

Átírás

1 PontVelem-játékszabályzat Tanulóknak Miről szól a PontVelem Program? A PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól. Gyűjtsd a használt elemeket, és mi pontokkal jutalmazunk érte. A pontokkal szabadon gazdálkodhatsz. A PontBoltban vásárolhatsz belőlük magadnak nyereményt, vagy barátaiddal összedobhatjátok őket, és választhattok valami közös nyereményt, szórakozást. Részvételi feltétel: REGISZTRÁCIÓ Regisztrálhatsz egyénileg és osztályszinten is! Ha egyénileg regisztrálsz a PontVelem Programba, a honlapon és a programban mindent csinálhatsz (gyűjthetsz, játszhatsz, vásárolhatsz stb.). Ha osztályregisztrációval regisztrálsz (amennyiben egyénileg még nem regisztráltál), önállóan nem gyűjthetsz használt elemet, nem vehetsz részt az online-aktivitásokban, és nem gyűjthetsz szuperpontokat, saját PontSzámlát nem vezethetsz, a PontBoltban önállóan nem vásárolhatsz, illetve csoportokhoz nem csatlakozhatsz. Csak az osztály mint önálló regisztrált egység képviselője útján gyakorolhatod a fönti jogokat. Amennyiben részt szeretnél venni a PontVelem Programban, légy szíves, regisztrálj a honlapon, itt:

2 Pontok a regisztrációért Amint regisztrálsz, mi azonnal 10 ponttal jutalmazunk, hogy pontgazda lehess és elkezdhesd a gyűjtögetést PontSzámládon, és hogy gazdálkodhass vele. Becenév és jelszó A becenevedet és a jelszavadat jól jegyezd meg, mert ezek segítségével léphetsz be a regisztrációt követően a PontVelem Program weboldalára. A jelszóra azért van szükség, hogy a tagságoddal kapcsolatos adataid titokban maradjanak. Titkos jelszavad megőrzése a te feladatod! Ha véletlenül elfelejtenéd a jelszavad, a jelszómódosító felület áll a rendelkezésedre, hogy új jelszót hozz létre magadnak. Személyes adataid A regisztráció során megkérdezzük a személyes adataidat nevedet, e- mail-címedet, születési dátumodat, iskolád nevét és címét, valamint hogy melyik osztályba jársz. Adataid nálunk teljes biztonságban vannak! Személyes adataid védelmét komolyan vesszük, szüleid engedélyét is kikérjük, hogy a Programban felhasználhassuk az általad megadott információkat. A regisztrációdat úgy értelmezzük, hogy szüleid beleegyeztek, hogy használd a honlapunkat, és részt vegyél a PontVelem Programban. Az iskolád kiválasztása a listából Amikor a regisztráció során megadod az iskolád nevét és az zöld színnel jön föl, az azt jelenti, hogy az iskolád már csatlakozott a PontVelem Programhoz, így máris kezdheted az elemgyűjtést a továbbiakban ismertetett módon.

3 Ha az iskolád piros színnel jön föl, akkor még nem csatlakozott ugyan a Programhoz, de te nyugodtan folytasd a regisztrációt! Mindent megteszünk, hogy az iskolád csatlakozzon a programhoz, és zöldre váltson. Szeretnéd, hogy az iskolád is részt vegyen? Ha tetszik a program, és szeretnél te is teljes jogú tagként részt venni benne, segíts nekünk azzal, hogy megmutatod a tanárodnak a weboldalt! Amint az iskolád csatlakozik a Programhoz, máris gyűjtheted a pontokat, melyeket a használt elemekért kapsz. Amíg az iskolád nem csatlakozik, addig az összegyűjtött használt elemekért nem tudunk neked elempontokat adni, de addig is szabadon látogathatod weboldalunkat és gyűjtheted a szuperpontokat. A gyűjthető pontok fajtáiról itt a Játékszabályzat Elempontok és szuperpontok című részében alatt találsz bővebb tájékoztatást. Regisztrált látogató vagy? A regisztrációdat követően máris barangolhatsz az oldalon, tájékozódhatsz, játszhatsz, kvízt tölthetsz ki, nézegetheted a PontBolt kínálatát. A legfontosabb, hogy gyorsan kezdj el használt elemeket gyűjteni, hogy mielőbb hozzájuthass a pontjaidhoz és szabadon gazdálkodj vele az igazi PontSzámládon. Hogyan kapok pontokat? A regisztrációdért azonnal kapsz 10 pontot, hogy máris pontgazda legyél. Ezután elsősorban a begyűjtött használt elemekért cserében adunk pontokat. Emellett számos egyéb lehetőséget kínálunk neked pontszerzésre. Ezekről a lehetőségekről mindig tájékoztatunk téged a honlapon, úgyhogy érdemes gyakorta ide látogatnod, hogy tájékozódj, kínálunk-e valami új kihívást számodra a pontgyűjtéshez!

4 Elempontok és szuperpontok Megkülönböztetünk elempontokat és szuperpontokat. Elempontokat a begyűjtött használt elemekért kapsz. A regisztrációért is elempontokat adunk neked. A szuperpontokat a következő tevékenységekkel szerezheted: Barátaid, ismerőseid meghívásával a PontVelem Programba. Amennyiben a meghívód után a barátaid, ismerőseid regisztrálnak a Programban, és bejelölnek téged mint meghívót, úgy 10 szuperponttal jutalmazunk. Időnként kvízjátékokkal teheted próbára ügyességed. A helyesen megfejtett kvízekért is szuperpontokat adunk! További meglepetéseket kínálunk a szuperpontok szerzésére, ám ezekről mindig csak a weboldalon találsz információt, ezért rendszeresen látogasd az oldalt, hogy megtaláld őket! A pontokkal való gazdálkodás A pontjaid alakulásáról a PontSzámládon tájékozódhatsz. Ez egészen olyan, mint egy igazi bankszámla egy igazi bankban. Követheted rajta, hogy milyen tevékenységért mennyi pontot kaptál, valamint hogy mikor, mire és mennyit költöttél. Igazi pontgazdaként gazdálkodhatsz a pontjaiddal. A pontok elköltésének szabályai Az elempontokat a PontBoltban a tanév során bármikor, bármire elköltheted. A szuperpontokból azonban csak annyit költhetsz, amennyi elempontod is van hozzá.

5 Hogy miért? Mert a PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól, tehát elsősorban az elemgyűjtést jutalmazzuk. Ha azonban elég ügyesen gyűjtöd a használt elemeket, akkor a pontjaid számát gyarapíthatod a szuperpontok gyűjtésével is. Mi lesz a szuperpontjaiddal, ha az iskolád még nem csatlakozott a programhoz? Ne aggódj, az iskolád csatlakozásáig megőrizzük a szuperpontjaidat. Elemgyűjtés Légy szíves, olvasd el az Gyűjthető elemek részt a honlapon (http://www.pontvelem.hu/?pg=st&id=gyujtheto-elemek), mielőtt nekilátsz a gyűjtésnek. Itt írjuk le, hogy milyen fajta használt elemeket fogadunk el tőled. Más érdekességeket is olvashatsz itt arról, hogy miért fontos a használt elemek szelektív gyűjtése, és mit kezdünk vele, miután te begyűjtötted őket. Kapcsolattartó tanár Minden iskolában, amelyik csatlakozott a PontVelem Programhoz, van egy tanár, aki a PontVelem Program nagykövete, felelőse. Őt nevezzük Kapcsolattartó tanárnak. Amint az iskolád csatlakozik a Programhoz, a Kapcsolattartó tanárod neve megjelenik a bejelentkezésed után a honlapon is. Amennyiben olyan kérdésed van a Programmal kapcsolatban, amelyre nem találsz választ a honlapunkon, őt megtalálod az iskoládban, és megbeszélheted vele a kérdéseidet. Nekünk is írhatsz, mi is szívesen válaszolunk a kérdésekre!

6 Elemgyűjtő doboz Keresd meg az iskoládban a PontVelem Program Kapcsolattartó tanárát. Tőle kaphatsz a használt elemek gyűjtésére, tárolására alkalmas gyűjtődobozt. Ez fontos, mivel pontosan egy ilyen teli, min. 1 kg használt elemmel megtöltött dobozért adunk 100 elempontot neked! A Kapcsolattartó tanár fogja megmondani neked azt is, hogy milyen időpontokban veszi át tőletek a megtelt gyűjtődobozokat. Légy szíves, vigyázz az elemgyűjtő doboz állapotára, mert a használt elemek leadását követően is ebben a dobozban folytatod majd az elemgyűjtést. Legfontosabb elemgyűjtési szabályok Figyelj arra, hogy csak használt elemeket gyűjts össze! Miután megkaptad az elemgyűjtő dobozt, helyezd el otthon egy jól látható helyre. Fontos, hogy ha van kistestvéred, akkor ő semmiképpen se férjen hozzá a dobozhoz! A használt elem ugyanis veszélyes hulladék! Az elemekben lévő vegyi anyagok esetleg kifolyhatnak. Ezért körültekintően kell eljárnod! Tedd olyan helyre a dobozt, ahol nem okozhat kárt semmiben. A használt elem nem való a háztartási hulladékok közé! Légy szíves, ezt jegyezd meg jól, és soha, de soha ne dobd be a kukába! Hogyan gyűjtsek elemet, hogy sok pontom legyen? Kérd meg szüleidet, hogy amennyiben nincs a munkahelyükön gyűjtőedény, hozzák haza a használt elemeket neked. Biztosak vagyunk abban, hogy a nagyszüleidnél, rokonaidnál is sok elemre fogsz bukkanni, és a szomszédok is hálásak lesznek, ha megszabadítod őket több éve halmozódott használtelem-készletüktől.

7 És még egyszer: soha ne tegyél használt elemet a háztartási hulladékok közé! Csoportban, osztályban gyűjtés Hozz létre csoportot és hívd meg a barátaidat. A PontVelem Program lehetővé teszi számotokra, hogy csoportot alakítsatok. Ha közösen akartok megvásárolni valamit a PontBoltból, csak össze kell rá dobnotok a pontjaitokat a PontSzámláitokról a csoport közös számlájára. Bármikor csoportba verődhetsz a többiekkel, vagy kiválhatsz a csoportból, ha úgy tartja kedved. Egyszerre több csoportnak is a tagja lehetsz. Csoportot iskolán belül hozhatsz létre, iskolán kívüli csoportnak nem lehetsz tagja. Az egész osztály, évfolyam, iskola is lehet akár egy csoport. Ez rajtad múlik, olyan csoportot hozol létre, amilyet akarsz, illetve ahhoz a csoporthoz csatlakozhatsz iskolán belül, amelyikhez akarsz. Pontok elköltése A gyűjtött pontjaidból a tanév során bármikor vásárolhatsz a PontBoltban, ha van elegendő pontod. Vásárolhatsz egyedül is és csoportban is! A csoportban való vásárlásnak nagy előnye, hogy ha többen dobjátok össze a pontjaitokat, akkor biztosan több pontotok lesz, mint egyedül. Ez esetben a pontjaid egy részét átutalhatod a csoportod PontSzámlájára, és erről a PontSzámláról történik a vásárlás az így összeadott pontokból. A pontjaiddal szabadon rendelkezel, az a te döntésed, hogy megosztod másokkal egy közös nyeremény megvásárlása érdekében, vagy magadnak választasz valamit a PontBoltban belőle. A megtelt elemgyűjtő dobozok leadása

8 Amikor megtelt a dobozod használt elemekkel, vidd vissza az iskolába a soron következő dobozleadónapon a Kapcsolattartó tanárodnak. A tanár ellenőrzi, hogy a dobozod valóban tele van-e elemekkel. Amennyiben teli a doboz, a Kapcsolattartó tanár kiüríti az iskolai nagy elemgyűjtő edénybe, te pedig visszakapod a gyűjtődobozodat. Légy szíves, vigyázz a doboz épségére, hiszen ebben fogsz a továbbiakban is használt elemeket gyűjteni. Amennyiben komolyabban megsérül a doboz, kérj újat a Kapcsolattartó tanártól! Így jutsz hozzá az elempontokhoz Minden egyes teli doboz, leadott használt elemért cserébe kapsz egy kupont a Kapcsolattartó tanártól az iskolában. Ezt feltétlenül őrizd meg és vigyázz rá! A kuponon van egy számsor szürke lekaparható festékréteggel lefedve. Kapard le a festéket és nézd meg a számsort. Menj föl a weboldalra, jelentkezz be a szokásos beceneveddel és jelszavaddal, majd a Kuponkód megadása ikon alatt üsd be a kuponon lévő számokat. Saját érdekedben pontosan írd be a számokat! Egy számsort csak egyszer vihetsz föl. Amint beírtad a számsort, azonnal pontokat adunk neked, melyek meg is jelennek a PontSzámládon! Pontok beváltása a PontBoltban A PontBoltban kiválaszthatod, hogy milyen nyereményekre váltod be pontjaidat. A katalógus kínálata változhat, így érdemes figyelemmel kísérned azt. A vásárlás legfontosabb feltétele, hogy legyen elegendő elempontod hozzá. Szuperpontokat is felhasználhatsz, legfeljebb az elempontok mennyiségéig. Példa : Ha van 100 pontod elemgyűjtésből, akkor ehhez

9 még 100 pontot tehetsz hozzá szuperpontokból, így összesen akár 200 pont értékben vásárolhatsz magadnak a PontBoltban. Az elköltött pontjaid levonódnak a PontSzámládról. A PontSzámládon mindig látni fogod, hogy mikor és mennyi pontot költöttél el. Ha közösen szeretnétek vásárolni valamit a csoportoddal, átadhatsz valamennyi pontot a közös PontSzámlára. Természetesen az átengedett pontok mennyiségével csökkenni fog a te PontSzámládon rendelkezésedre álló pontok mennyisége. A PontBoltban vásárolt tárgyakat az iskoládba szállítjuk ki. A kiszállítás egy tanévben 5 alkalommal várható, de minden esetben jelezzük a PontBoltban történő vásárlás során a következő kiszállítás időpontját. Az nyereményedet a Kapcsolattartó tanárodtól veheted át.

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Magyar Nemzeti Bank

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Magyar Nemzeti Bank Köszöntő A pénz nem boldogít, járja a mondás, még ha így is van, akkor nem is kell vele foglalkozni?! Ha tisztában vagyunk azzal, miként működik a pénz világa, mikor és mire kell figyelnünk, sokkal egyszerűbbé

Részletesebben

Így kereskedj az ebay-en magas haszonnal, problémamentesen! Bevezető...1. I. Piackutatás és marketing...3.

Így kereskedj az ebay-en magas haszonnal, problémamentesen! Bevezető...1. I. Piackutatás és marketing...3. Így kereskedj az ebay-en magas haszonnal, problémamentesen! Tartalom Bevezető...1. I. Piackutatás és marketing...3. II. Hogyan tudod nyomon követni a vásárlásokat?...11. III. Hogyan építsünk vásárlói bizalmat?

Részletesebben

Teremtsd meg az első milliódat!

Teremtsd meg az első milliódat! Korosztály: 6-18 év Teremtsd meg az első milliódat! M u n k a f ü z e t g y e r e k p é n z ü g y e k I I. Pénzügyi sikeralapozó útmutató és munkafüzet 6-18 éves gyerekeknek. www.elsomillio.hu Tel: + 36

Részletesebben

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid

Részletesebben

A Facebook használata

A Facebook használata Nógrádi László Mindennapi számítástechnika A Facebook használata Jelen dokumentum a Hétköznapi számítástechnika, avagy idősebbek is elkezdhetik című könyv egy fejezete A könyv online megvásárolható a www.pcsuli.hu

Részletesebben

Üzleti tanácsok. részére

Üzleti tanácsok. részére Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2015 NEKÜNK FONTOS A FEJLŐDÉS, FŐLEG HA AZ ÖNÉ. KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA Szeretné zökkenőmentessé tenni vállalkozása mindennapi pénzügyeit és biztosítani

Részletesebben

magazın www.felvi.hu A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet

magazın www.felvi.hu A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet magazın XV. évfolyam, 1. szám 2015. FEBRuár www.felvi.hu Eddig nem jelentkeztél? Még nem késő! Tudj meg mindent az E-felvételiről! Hogy állsz

Részletesebben

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN Útmutató hogyan használd a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara online árverési rendszerét és hogyan vásárolj ingatlanokat akár a becsérték 50-70%-án Király

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek,

Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek, 1 1. FEJEZET Sáhó Barnabás MI A TEENDÔ ISKOLA UTÁN????? 1. Bevezetés Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek, vagy dolgozzak? Mikor és hogyan kezdjem a célirányos felkészülést?

Részletesebben

A Pályázatírásról mindenkinek. Tartalom:

A Pályázatírásról mindenkinek. Tartalom: A Pályázatírásról mindenkinek Tartalom: I. A források egyik formája csak II. Mikor írjunk pályázatot? III. Honnan szerezzük be az információkat a pályázati lehetoségekrol? A szelekció IV. A szervezeti

Részletesebben

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes!

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 1 Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 2014 Borítóterv: Pawlik Tamás 2 Tartalom Bevezető... 6 A siker titka... 7 Álom... 7 Vágy... 10 Hit... 12 Célok... 14 A küldetésről... 16 Gyorsítók...

Részletesebben

Miért hal ki naponta több* állatfaj? Miért fenyeget bennünket

Miért hal ki naponta több* állatfaj? Miért fenyeget bennünket . FEJEZET Zelenák Adrián és Krassován Krisztina A környezettudatos ember Bevezetô, avagy miért kell odafigyelnünk környezetünkre? Miért hal ki naponta több* állatfaj? Miért fenyeget bennünket globális

Részletesebben

IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ

IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ AZ IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ EZ A MUNKAFÜZET A MAGYAR IMAGINE CSOMAG RÉSZE, AMELY ISKOLAI LICENSZSZERZ(DÉS KERETÉBEN KERÜL TERJESZTÉSRE. AZ EREDETI M* SZERZ(I: ANDREJ BLAHO

Részletesebben

Teszt készítése Moodle kurzusokban

Teszt készítése Moodle kurzusokban Teszt készítése Moodle kurzusokban Az elsajátított tananyag ellenőrzésére szolgáló eszközök közül tanárok közt egyik legkedveltebb a teszt. A Moodle Teszt modulja nagyon sok opcióval rendelkezik, így tág

Részletesebben

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára A belső piaci információs rendszer Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára HU A Europe Direct szolgáltatás az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseire segít Önnek választ

Részletesebben

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten

Részletesebben

Hogyan tanulhatsz nyelveket

Hogyan tanulhatsz nyelveket Hogyan tanulhatsz nyelveket Ezt az útmutatót az Európa Tanács és az Európai Unió közösen készítette 2001-ben a Nyelvek Európai Éve alkalmából. Az Év sikere nyomán az Európa Tanács szeptember 26-át a Nyelvek

Részletesebben

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER EDUSZAB: 28/342B (FNY1) INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv 1/57 EDUSZAB: 28/342B (FNY1) TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 5 1.1. Dokumentum célja... 5 1.2. Rendszer célja... 5 1.3. Alapfogalmak

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Köszöntjük az Iron Trade Hungary Kft. webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Tisztelt Partnereink! Köszöntjük az webáruházában! Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni az áruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. 1. Regisztráció Az on-line áruházunkat a következő módokon

Részletesebben

the WEB WANT Online, egymás közt Fiatalon és aktívan a neten Internet, ahogy mi szeretnénk Az Európai Unió társfinanszírozásával

the WEB WANT Online, egymás közt Fiatalon és aktívan a neten Internet, ahogy mi szeretnénk Az Európai Unió társfinanszírozásával Kiadó: the WEB WE WANT 0 3 Online, egymás közt Fiatalon és aktívan a neten Internet, ahogy mi szeretnénk Az Európai Unió társfinanszírozásával Előszó Online lenni jó. A neten elérhetjük a barátainkat,

Részletesebben

A Megvilágosodás Els Pillére. Figyelmünk irányítása

A Megvilágosodás Els Pillére. Figyelmünk irányítása A Megvilágosodás Els Pillére Figyelmünk irányítása AVATAR MINI-KURZUSOK Az Avatar Mini-kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy megértsük és megérezzük, mennyire erőteljesek és könnyűek valójában az

Részletesebben

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT Netre fel! BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT www.facebook.com/barhacs www.barhacs.hu Az Internet olyan globális számítógépes hálózatok hálózata, amely felhasználók milliárdjait kapcsolja össze Az

Részletesebben

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten

Részletesebben

Küldetés. 10. összejövetel

Küldetés. 10. összejövetel Küldetés 10. összejövetel 67 Előkészítés Rendezzünk el körben annyi széket, ahányan vagyunk! Középre tegyük a Szentírást és egy gyertyát! Készítsünk ki papírokat és íróeszközöket, hogy az egyéni és közös

Részletesebben

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú Az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriával készített második interjú A kérdéseket Selymes József atya állította össze 2011. november Lilla: Szeretettel köszöntelek, kedves Mária a magam és Selymes József

Részletesebben

63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére

63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére 63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére Írta: Pálinkás Róbert Marketingzseni.hu 2 63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére Mivel sokan kérdezték már tőlem, hogy honnan lehetne ötleteket meríteni új ügyfelek

Részletesebben