PontVelem-játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PontVelem-játékszabályzat"

Átírás

1 PontVelem-játékszabályzat Tanulóknak Miről szól a PontVelem Program? A PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól. Gyűjtsd a használt elemeket, és mi pontokkal jutalmazunk érte. A pontokkal szabadon gazdálkodhatsz. A PontBoltban vásárolhatsz belőlük magadnak nyereményt, vagy barátaiddal összedobhatjátok őket, és választhattok valami közös nyereményt, szórakozást. Részvételi feltétel: REGISZTRÁCIÓ Regisztrálhatsz egyénileg és osztályszinten is! Ha egyénileg regisztrálsz a PontVelem Programba, a honlapon és a programban mindent csinálhatsz (gyűjthetsz, játszhatsz, vásárolhatsz stb.). Ha osztályregisztrációval regisztrálsz (amennyiben egyénileg még nem regisztráltál), önállóan nem gyűjthetsz használt elemet, nem vehetsz részt az online-aktivitásokban, és nem gyűjthetsz szuperpontokat, saját PontSzámlát nem vezethetsz, a PontBoltban önállóan nem vásárolhatsz, illetve csoportokhoz nem csatlakozhatsz. Csak az osztály mint önálló regisztrált egység képviselője útján gyakorolhatod a fönti jogokat. Amennyiben részt szeretnél venni a PontVelem Programban, légy szíves, regisztrálj a honlapon, itt:

2 Pontok a regisztrációért Amint regisztrálsz, mi azonnal 10 ponttal jutalmazunk, hogy pontgazda lehess és elkezdhesd a gyűjtögetést PontSzámládon, és hogy gazdálkodhass vele. Becenév és jelszó A becenevedet és a jelszavadat jól jegyezd meg, mert ezek segítségével léphetsz be a regisztrációt követően a PontVelem Program weboldalára. A jelszóra azért van szükség, hogy a tagságoddal kapcsolatos adataid titokban maradjanak. Titkos jelszavad megőrzése a te feladatod! Ha véletlenül elfelejtenéd a jelszavad, a jelszómódosító felület áll a rendelkezésedre, hogy új jelszót hozz létre magadnak. Személyes adataid A regisztráció során megkérdezzük a személyes adataidat nevedet, e- mail-címedet, születési dátumodat, iskolád nevét és címét, valamint hogy melyik osztályba jársz. Adataid nálunk teljes biztonságban vannak! Személyes adataid védelmét komolyan vesszük, szüleid engedélyét is kikérjük, hogy a Programban felhasználhassuk az általad megadott információkat. A regisztrációdat úgy értelmezzük, hogy szüleid beleegyeztek, hogy használd a honlapunkat, és részt vegyél a PontVelem Programban. Az iskolád kiválasztása a listából Amikor a regisztráció során megadod az iskolád nevét és az zöld színnel jön föl, az azt jelenti, hogy az iskolád már csatlakozott a PontVelem Programhoz, így máris kezdheted az elemgyűjtést a továbbiakban ismertetett módon.

3 Ha az iskolád piros színnel jön föl, akkor még nem csatlakozott ugyan a Programhoz, de te nyugodtan folytasd a regisztrációt! Mindent megteszünk, hogy az iskolád csatlakozzon a programhoz, és zöldre váltson. Szeretnéd, hogy az iskolád is részt vegyen? Ha tetszik a program, és szeretnél te is teljes jogú tagként részt venni benne, segíts nekünk azzal, hogy megmutatod a tanárodnak a weboldalt! Amint az iskolád csatlakozik a Programhoz, máris gyűjtheted a pontokat, melyeket a használt elemekért kapsz. Amíg az iskolád nem csatlakozik, addig az összegyűjtött használt elemekért nem tudunk neked elempontokat adni, de addig is szabadon látogathatod weboldalunkat és gyűjtheted a szuperpontokat. A gyűjthető pontok fajtáiról itt a Játékszabályzat Elempontok és szuperpontok című részében alatt találsz bővebb tájékoztatást. Regisztrált látogató vagy? A regisztrációdat követően máris barangolhatsz az oldalon, tájékozódhatsz, játszhatsz, kvízt tölthetsz ki, nézegetheted a PontBolt kínálatát. A legfontosabb, hogy gyorsan kezdj el használt elemeket gyűjteni, hogy mielőbb hozzájuthass a pontjaidhoz és szabadon gazdálkodj vele az igazi PontSzámládon. Hogyan kapok pontokat? A regisztrációdért azonnal kapsz 10 pontot, hogy máris pontgazda legyél. Ezután elsősorban a begyűjtött használt elemekért cserében adunk pontokat. Emellett számos egyéb lehetőséget kínálunk neked pontszerzésre. Ezekről a lehetőségekről mindig tájékoztatunk téged a honlapon, úgyhogy érdemes gyakorta ide látogatnod, hogy tájékozódj, kínálunk-e valami új kihívást számodra a pontgyűjtéshez!

4 Elempontok és szuperpontok Megkülönböztetünk elempontokat és szuperpontokat. Elempontokat a begyűjtött használt elemekért kapsz. A regisztrációért is elempontokat adunk neked. A szuperpontokat a következő tevékenységekkel szerezheted: Barátaid, ismerőseid meghívásával a PontVelem Programba. Amennyiben a meghívód után a barátaid, ismerőseid regisztrálnak a Programban, és bejelölnek téged mint meghívót, úgy 10 szuperponttal jutalmazunk. Időnként kvízjátékokkal teheted próbára ügyességed. A helyesen megfejtett kvízekért is szuperpontokat adunk! További meglepetéseket kínálunk a szuperpontok szerzésére, ám ezekről mindig csak a weboldalon találsz információt, ezért rendszeresen látogasd az oldalt, hogy megtaláld őket! A pontokkal való gazdálkodás A pontjaid alakulásáról a PontSzámládon tájékozódhatsz. Ez egészen olyan, mint egy igazi bankszámla egy igazi bankban. Követheted rajta, hogy milyen tevékenységért mennyi pontot kaptál, valamint hogy mikor, mire és mennyit költöttél. Igazi pontgazdaként gazdálkodhatsz a pontjaiddal. A pontok elköltésének szabályai Az elempontokat a PontBoltban a tanév során bármikor, bármire elköltheted. A szuperpontokból azonban csak annyit költhetsz, amennyi elempontod is van hozzá.

5 Hogy miért? Mert a PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól, tehát elsősorban az elemgyűjtést jutalmazzuk. Ha azonban elég ügyesen gyűjtöd a használt elemeket, akkor a pontjaid számát gyarapíthatod a szuperpontok gyűjtésével is. Mi lesz a szuperpontjaiddal, ha az iskolád még nem csatlakozott a programhoz? Ne aggódj, az iskolád csatlakozásáig megőrizzük a szuperpontjaidat. Elemgyűjtés Légy szíves, olvasd el az Gyűjthető elemek részt a honlapon ( mielőtt nekilátsz a gyűjtésnek. Itt írjuk le, hogy milyen fajta használt elemeket fogadunk el tőled. Más érdekességeket is olvashatsz itt arról, hogy miért fontos a használt elemek szelektív gyűjtése, és mit kezdünk vele, miután te begyűjtötted őket. Kapcsolattartó tanár Minden iskolában, amelyik csatlakozott a PontVelem Programhoz, van egy tanár, aki a PontVelem Program nagykövete, felelőse. Őt nevezzük Kapcsolattartó tanárnak. Amint az iskolád csatlakozik a Programhoz, a Kapcsolattartó tanárod neve megjelenik a bejelentkezésed után a honlapon is. Amennyiben olyan kérdésed van a Programmal kapcsolatban, amelyre nem találsz választ a honlapunkon, őt megtalálod az iskoládban, és megbeszélheted vele a kérdéseidet. Nekünk is írhatsz, mi is szívesen válaszolunk a kérdésekre!

6 Elemgyűjtő doboz Keresd meg az iskoládban a PontVelem Program Kapcsolattartó tanárát. Tőle kaphatsz a használt elemek gyűjtésére, tárolására alkalmas gyűjtődobozt. Ez fontos, mivel pontosan egy ilyen teli, min. 1 kg használt elemmel megtöltött dobozért adunk 100 elempontot neked! A Kapcsolattartó tanár fogja megmondani neked azt is, hogy milyen időpontokban veszi át tőletek a megtelt gyűjtődobozokat. Légy szíves, vigyázz az elemgyűjtő doboz állapotára, mert a használt elemek leadását követően is ebben a dobozban folytatod majd az elemgyűjtést. Legfontosabb elemgyűjtési szabályok Figyelj arra, hogy csak használt elemeket gyűjts össze! Miután megkaptad az elemgyűjtő dobozt, helyezd el otthon egy jól látható helyre. Fontos, hogy ha van kistestvéred, akkor ő semmiképpen se férjen hozzá a dobozhoz! A használt elem ugyanis veszélyes hulladék! Az elemekben lévő vegyi anyagok esetleg kifolyhatnak. Ezért körültekintően kell eljárnod! Tedd olyan helyre a dobozt, ahol nem okozhat kárt semmiben. A használt elem nem való a háztartási hulladékok közé! Légy szíves, ezt jegyezd meg jól, és soha, de soha ne dobd be a kukába! Hogyan gyűjtsek elemet, hogy sok pontom legyen? Kérd meg szüleidet, hogy amennyiben nincs a munkahelyükön gyűjtőedény, hozzák haza a használt elemeket neked. Biztosak vagyunk abban, hogy a nagyszüleidnél, rokonaidnál is sok elemre fogsz bukkanni, és a szomszédok is hálásak lesznek, ha megszabadítod őket több éve halmozódott használtelem-készletüktől.

7 És még egyszer: soha ne tegyél használt elemet a háztartási hulladékok közé! Csoportban, osztályban gyűjtés Hozz létre csoportot és hívd meg a barátaidat. A PontVelem Program lehetővé teszi számotokra, hogy csoportot alakítsatok. Ha közösen akartok megvásárolni valamit a PontBoltból, csak össze kell rá dobnotok a pontjaitokat a PontSzámláitokról a csoport közös számlájára. Bármikor csoportba verődhetsz a többiekkel, vagy kiválhatsz a csoportból, ha úgy tartja kedved. Egyszerre több csoportnak is a tagja lehetsz. Csoportot iskolán belül hozhatsz létre, iskolán kívüli csoportnak nem lehetsz tagja. Az egész osztály, évfolyam, iskola is lehet akár egy csoport. Ez rajtad múlik, olyan csoportot hozol létre, amilyet akarsz, illetve ahhoz a csoporthoz csatlakozhatsz iskolán belül, amelyikhez akarsz. Pontok elköltése A gyűjtött pontjaidból a tanév során bármikor vásárolhatsz a PontBoltban, ha van elegendő pontod. Vásárolhatsz egyedül is és csoportban is! A csoportban való vásárlásnak nagy előnye, hogy ha többen dobjátok össze a pontjaitokat, akkor biztosan több pontotok lesz, mint egyedül. Ez esetben a pontjaid egy részét átutalhatod a csoportod PontSzámlájára, és erről a PontSzámláról történik a vásárlás az így összeadott pontokból. A pontjaiddal szabadon rendelkezel, az a te döntésed, hogy megosztod másokkal egy közös nyeremény megvásárlása érdekében, vagy magadnak választasz valamit a PontBoltban belőle. A megtelt elemgyűjtő dobozok leadása

8 Amikor megtelt a dobozod használt elemekkel, vidd vissza az iskolába a soron következő dobozleadónapon a Kapcsolattartó tanárodnak. A tanár ellenőrzi, hogy a dobozod valóban tele van-e elemekkel. Amennyiben teli a doboz, a Kapcsolattartó tanár kiüríti az iskolai nagy elemgyűjtő edénybe, te pedig visszakapod a gyűjtődobozodat. Légy szíves, vigyázz a doboz épségére, hiszen ebben fogsz a továbbiakban is használt elemeket gyűjteni. Amennyiben komolyabban megsérül a doboz, kérj újat a Kapcsolattartó tanártól! Így jutsz hozzá az elempontokhoz Minden egyes teli doboz, leadott használt elemért cserébe kapsz egy kupont a Kapcsolattartó tanártól az iskolában. Ezt feltétlenül őrizd meg és vigyázz rá! A kuponon van egy számsor szürke lekaparható festékréteggel lefedve. Kapard le a festéket és nézd meg a számsort. Menj föl a weboldalra, jelentkezz be a szokásos beceneveddel és jelszavaddal, majd a Kuponkód megadása ikon alatt üsd be a kuponon lévő számokat. Saját érdekedben pontosan írd be a számokat! Egy számsort csak egyszer vihetsz föl. Amint beírtad a számsort, azonnal pontokat adunk neked, melyek meg is jelennek a PontSzámládon! Pontok beváltása a PontBoltban A PontBoltban kiválaszthatod, hogy milyen nyereményekre váltod be pontjaidat. A katalógus kínálata változhat, így érdemes figyelemmel kísérned azt. A vásárlás legfontosabb feltétele, hogy legyen elegendő elempontod hozzá. Szuperpontokat is felhasználhatsz, legfeljebb az elempontok mennyiségéig. Példa : Ha van 100 pontod elemgyűjtésből, akkor ehhez

9 még 100 pontot tehetsz hozzá szuperpontokból, így összesen akár 200 pont értékben vásárolhatsz magadnak a PontBoltban. Az elköltött pontjaid levonódnak a PontSzámládról. A PontSzámládon mindig látni fogod, hogy mikor és mennyi pontot költöttél el. Ha közösen szeretnétek vásárolni valamit a csoportoddal, átadhatsz valamennyi pontot a közös PontSzámlára. Természetesen az átengedett pontok mennyiségével csökkenni fog a te PontSzámládon rendelkezésedre álló pontok mennyisége. A PontBoltban vásárolt tárgyakat az iskoládba szállítjuk ki. A kiszállítás egy tanévben 5 alkalommal várható, de minden esetben jelezzük a PontBoltban történő vásárlás során a következő kiszállítás időpontját. Az nyereményedet a Kapcsolattartó tanárodtól veheted át.

Amennyiben részt szeretnél venni a PontVelem programban, regisztrálj a honlapon, majd erősítsd meg a regisztráció során megadott e-mail címet.

Amennyiben részt szeretnél venni a PontVelem programban, regisztrálj a honlapon, majd erősítsd meg a regisztráció során megadott e-mail címet. Tájékoztató a szelektív gyűjtés feltételeiről Miről szól a PontVelem Okos program? A PontVelem programban használt elemeket, kisakkumulátorokat illetve használt mobiltelefonokat, e-kütyüket (PDA, tablet,

Részletesebben

1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek?

1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek? Gyakran ismételt kérdések: 1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek? A kapcsolattartó tanárnak regisztrálnia kell a oldalon.

Részletesebben

Verseny és díjazás tájékoztató

Verseny és díjazás tájékoztató Verseny és díjazás tájékoztató A PontVelem Okos program a diákok kupongyűjtésén felül több iskolai és egyéni szintű versenyt indít külön díjazás fejében. FIGYELEM! A weboldalon megjelenített toplista nem

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS

Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS Az Éntescóm a mi Tescónk. A TIÉD, AZ ENYÉM, MINDANNYIUNKÉ. Szeretnénk, ha ezt te is megtapasztalnád, ezért összegyűjtöttük, mi mindent kínál számodra

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

2017/2018-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü tavaszi időszaki gyűjtőversenyének játékszabályzata

2017/2018-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü tavaszi időszaki gyűjtőversenyének játékszabályzata 2017/2018-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü tavaszi időszaki gyűjtőversenyének játékszabályzata Időszaki használt elem-, mobiltelefon és e-kütyü gyűjtő bajnokság PontVelem iskolák

Részletesebben

A játék tartozékai és előkészületei. 3-5 játékos részére, 10 éves kortól

A játék tartozékai és előkészületei. 3-5 játékos részére, 10 éves kortól A játék alapötlete Valahol az ismert világ peremén rejtőzik a mesés kincseket rejtő völgy, a csodás Valdora. A világ minden részéről érkeznek ide a kalandorok, hogy hírnévre és gazdagságra tegyenek szert.

Részletesebben

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ A regisztráció megkezdése: Menj föl a http://alertpay.com oldalra Kattints ide

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

2019/2020-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü őszi időszaki gyűjtőverseny Részvételi szabályzat

2019/2020-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü őszi időszaki gyűjtőverseny Részvételi szabályzat 2019/2020-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e- kütyü őszi időszaki gyűjtőverseny Részvételi szabályzat 1. Versenykiírás: Időszaki használt elem-, mobiltelefon és e-kütyü gyűjtő bajnokság

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok

30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok 30 kreditpontot érő KRÉTA kurzushoz kapcsolódó folyamatok Ebben a dokumentumban lépésről lépésre leírjuk a "Felkészítés a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer (KRÉTA) pedagógusmoduljaihoz"

Részletesebben

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez A LIA Alapítványi Általános Iskola és Szakközépiskola a szakdolgozatokat nem papír alapon, hanem elektronikus úton várja a jelöltektől. A szakdolgozatok feltöltése a következőképpen

Részletesebben

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM Működési szabályzat 1.) Mi az a Pénzcsináló Program? A Pénzcsináló Program (PP) lényegében egy 3 az 1-ben pontgyűjtőprogram, melyben egységes és könnyen átlátható rendszerbe szerveztem

Részletesebben

Termékrendelési információk!

Termékrendelési információk! Termékrendelési információk! Első dolgod, hogy kattints a honlapunkon a termékekhez, itt találod a honlapunk webshop oldalát. Az oldalt lefelé görgetve, nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket

Részletesebben

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU)

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) Table of Contents 1 BEVEZETÉS 3 2 A TESZTEK ELVÉGZÉSE 3 2.1 Bejelentkezés 3 2.2 A hangpróba elvégzése a hallás utáni szövegértési teszt előtt 5 2.3 A tesztek elvégzése

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged?

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Útmutató az epayments használatához Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Miután sikeresen regisztráltál az epayments oldalán, most abban szeretnénk

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket a világhálón. Oldal használati útmutató Tájékoztató I. Regisztráció az oldalra A főoldalon találod

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

PontVelem Általános iskolai program. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF)

PontVelem Általános iskolai program. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) PontVelem Általános iskolai program Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 1. Szolgáltató adatai a) Szolgáltató: PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság b) Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

TIMSS & PIRLS Tanulói kérdőív. 4. évfolyam. Azonosító címke

TIMSS & PIRLS Tanulói kérdőív. 4. évfolyam. Azonosító címke Azonosító címke TIMSS & PIRLS 2011 Tanulói kérdőív 4. évfolyam Oktatási Hivatal Közoktatási Mérési és Értékelési Osztály 1054 Budapest, Báthory u. 10. IEA, 2011 Útmutató Ebben a kérdőívben Veled kapcsolatos

Részletesebben

Zöldbarátok óravázlat a környezettudatos nevelésért

Zöldbarátok óravázlat a környezettudatos nevelésért Zöldbarátok óravázlat a környezettudatos nevelésért Tantárgy: Magyar nyelv és irodalom Évfolyam: 5-6. évfolyam Téma: Én és a környezetem - esszé a hulladékkezelésről Tanóra időtartama: 45 Nevelési cél:

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: Kedvezmény kalauz Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: nomiland@nomiland.hu 11 12 Regisztráljon oldalunkon /club/user/ = Előnyök Miért érdemes regisztrálni? Milyen előnyökkel

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1.

A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1. A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1. FELTÉTELEK A Magyar Cetelem Bank Zrt. (székhelye: 1062 Budapest, Teréz

Részletesebben

Személyes Eredményességi Tréning Szet

Személyes Eredményességi Tréning Szet Személyes Eredményességi Tréning Szet Munkafüzet VAGYOK VALAKI A változtatás kulcsa Én : 1. Ki vagyok én? saját személyiségem feltérképezése 2. Párkapcsolatom 3. Munkám, hobbym 4. Anyagi tisztánlátásom

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 35/2016. (IX. 26.) önkormányzati rendelete

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 35/2016. (IX. 26.) önkormányzati rendelete Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 35/2016. (IX. 26.) önkormányzati rendelete a köztisztaság fenntartásáról, a települési szilárd hulladék kezeléséről, a hulladékok szelektív gyűjtéséről és ártalommentes

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform.. változat Tartalomjegyzék. Bevezetés 3 2. Regisztrációs és bejelentkezési útmutató 3 2.. Regisztrációs meghívó levél 3 2.2. Bejelentkezés 54 3. Beszállító

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

(2) Kattints a honlapra, és hozz létre egy fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz.

(2) Kattints a  honlapra, és hozz létre egy  fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz. Mi az a Google Űrlapok? Ez egy on-line program, amellyel egyszerűen készíthetsz kérdőíveket és felméréseket. Ennek segítségével lehetővé válik a válaszok gyors begyűjtése, rendszerezése és elemzése. A

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 2. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész

Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Csábítás Akadémia Online Tanfolyam 5. rész Copyright: Csábítás Akadémia 2009-2010 Alapító, vezetı: Nicholas Victor Megnyitás és rutinátmenetek avagy: hogyan kerüld el a lefagyást? Jocky cikke Ez elég szar

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-napló elérhető a http://kemeny-eger.sulinet.hu oldal főmenüjében található Elektronikus napló linkre történő kattintással,

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

WebResponder SUPPORT tananyag

WebResponder SUPPORT tananyag WebResponder SUPPORT tananyag I. AZ ELSŐ LÉPÉSEK 1. A kampány megtervezése Hírlevél küldő rendszert több célból is használhatsz: konkrét értékesítési folyamatot valósíthatsz meg a segítségével, használhatod

Részletesebben

WebResponder információs füzetek

WebResponder információs füzetek WebResponder információs füzetek II. kezdő hálózatépítőknek 2010.07.20. Balogh Attila http://webrepsonder.net Oldal:2 IBOLYA LEVELE Sziasztok! Ma regisztráltam hozzátok, úgyhogy még próbaidős vagyok. Örültem

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03 Frissítve: 2012.12.03 1. Bevezető A visszavett.hu egy aukciós oldal, ahol olyan eszközökre (gépjármű, haszongépjármű, stb.) lehet licitálni, amelyekre korábbi tulajdonosuk hitelt vett fel, vagy lízingelte,

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ! 1. JÁTÉK

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

Az R 4. -a az alábbi 12-14. pontokkal egészül ki:

Az R 4. -a az alábbi 12-14. pontokkal egészül ki: Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének 31/2005.(XII.19.) Kt. sz. rendelete Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról szóló 35/2004.(XII.3.)

Részletesebben

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni.

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Az Advanced Cash pénzügyi szolgáltató, a Neteller, a Skrill, OKPayhez hasonló.

Részletesebben

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft.

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Gyakran ismételt kérdések és válaszok a kereskedői felülettel kapcsolatban Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

E-DiscountGroup Közösségi modell

E-DiscountGroup Közösségi modell E-DiscountGroup Közösségi modell Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért

Részletesebben

Termékismertető. Szeméttárolók

Termékismertető. Szeméttárolók Termékismertető Szeméttárolók ÉPÍTŐIPARI és BARKÁCS NAGYKERESKEDELEM 06-20-476-0-478 06-29-325-113 E-mail: Szeméttároló 50 literes Névleges térfogat: 50 literes kerek szürke Névleges terhelhetőség: 30

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Minden nap végezd el a napi feladatot képek közül kell választanod, az első hónapokban

Minden nap végezd el a napi feladatot képek közül kell választanod, az első hónapokban 1 2 3 Regisztráció Regisztrálj ingyenesen a személyes adataid megadásával. Ehhez részletes útmutatót találsz a következő oldalakon. Pár perc az egész, és semmibe sem kerül. Trendkutatás Minden nap végezd

Részletesebben

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha!

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Http://evivarrodaja.shp.hu Évi varrodája Évi és Nóri 2 Mi történik, ha

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

A listában szereplő ASUS notebookok mellé, most ajándék táska és egér jár 2015. szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig.

A listában szereplő ASUS notebookok mellé, most ajándék táska és egér jár 2015. szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig. Asus notebook árlista Bőzsöny és Társa KFT. Kaposvár, Gróf Apponyi A. u. 17. tel: 82/432-804 email: info@bitech.hu Az árlista érvényes 2015.09.03-tól visszavonásig! A listában szereplő ASUS notebookok

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni, az oldalelemt pedig a falhoz. Az egyes mennyezetekhez különböző

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát!

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! Szia Kedves Elsős! Ugye ismersz? Én vagyok BÖLCS BAGOLY! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! 3 4. Játsszunk

Részletesebben

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala Itt atalálod a regisztrációs felületet, >>> Sign Up illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala A regisztráció nagyon egyszerű,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi!

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Készítette: Votisky Petra expat-coach, pszichológus 1 Tartalom 6-12 hónappal a költözés előtt 5. oldal 4-6 hónappal a költözés előtt 8. oldal

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Interjú az utca emberével az épületfestményekről. 1. Mi a véleménye a barcikán található színes épületekről?

Interjú az utca emberével az épületfestményekről. 1. Mi a véleménye a barcikán található színes épületekről? Interjú az utca emberével az épületfestményekről 1. Mi a véleménye a barcikán található színes épületekről? Fagyis néni: Lehetne több belőle, nagyon tetszik. S. Karina: Nekem nagyon tetszik. Ha rossz idő

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

A levél. Kitől kaphatunk hivatalos levelet? Írj minél többet! Kérj segítséget szüleidtől!

A levél. Kitől kaphatunk hivatalos levelet? Írj minél többet! Kérj segítséget szüleidtől! A levél Olvasd el! A kapcsolattartás gyakori eszköze a levél, amely zárt üzenet, így a bizalmas adatok közlésére is alkalmas. A levéltitok megsértése bűntett. A levél tartalmaz a téma kifejtésén kívül

Részletesebben