SiteTalk Day Budapest, november 29.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SiteTalk Day Budapest, 2014. november 29."

Átírás

1 SiteTalk Day Budapest, november 29. A siker mindig elválaszthatatlan attól a szótól, hogy kitartás Napoleon Hill Gondolkodj és Gazdagodj Újra SiteTalk Day volt november 29-én. A rendezvényen vendégünk volt Frank Ricketts, cégünk egyik alapítója és vezérigazgatója. Mint minden céges rendezvényen, újra nagyon fontos információk hangzottak el. Sajnálatos, hogy nagyon kevesen voltunk kíváncsiak az első kézből elhangzó hiteles információkra, miközben sokan éppen a tájékoztatás hiányát kérik számon a vezetőkön. Már megszokhattátok, hogy ezek az összefoglalók tényszerűek, de jócskán tartalmaznak szubjektív elemeket is. Most sem lesz ez másképp. A magán véleményemet most is kék színnel jelöltem. Következzenek az elhangzottak, nem feltétlenül időrendben, inkább témák szerint csoportosítva. A rendezvény házigazdája dr. Góczán László President volt. Mivel a SiteTalk rendszerében minden mindennel összefügg, nézzük egy kicsit a nagyobb képet. Ehhez Frank Ricketts szavait hívom segítségül: Szükségünk van olyan tagokra, akik naponta belépnek az oldalra. Lépjünk még egy lépést hátrébb ben útjára indult egy vízió: hozzunk létre egy közösségi oldalt, vegyük körbe egy vonzó online plázával, és tegyük anyagilag motiválttá a tagokat, hogy meghívják ide az ismerőseiket. Az anyagi motiváció egyik szintje, hogy adjunk tulajdonrészt azoknak a tagoknak, akik segítik felépíteni ezt a közösséget. Ennek eredményeként ma a tagok egy igen jelentős részének GDS részvényei vannak. A GDS, ami birtokolja a SiteTalk közösségi oldalt. Nyilván mindannyian szeretnénk, ha a részvényeink értéke szabad szemmel is jól látható mértékű lenne. Sokat beszéltünk már erről, de ismételjük át. Mitől függ a vállalat, és ezzel összefüggésben a részvényeink értéke? - a SiteTalk oldalt naponta használók számától - a SiteTalk oldalon eltöltött időtől - az erre a két dologra ráépített üzleti modelltől. Minden, ami az utóbbi másfél évben történt, azt segíti elő, hogy az aktív tagok száma, az oldalon eltöltött idő, és ennek következtében a vállalat bevételei növekedjenek. Ez a gondolat egyébként minden előadó prezentációjában visszaköszönt. Bizonyára nem véletlenül. Ez határoz meg mindent.

2 Dr. Góczán László beszélt a számokról. Az Alexa statisztikái szerint: - az oldal letöltések száma 10 felett van ez azt jelenti, hogy aki belép a SiteTalk oldalra, egyre több oldalt néz meg az üzenőfalon kívül - lepattanó látogatók 50%-ról 18%-ra csökkentek azaz ennyire csökkent azok száma, akik letöltötték a főoldalt, de már nem léptek be, hanem azonnal továbbálltak. - az oldalon eltöltött idő 7,5 percről percre nőtt. A SiteTalk oldalt naponta látogatók száma nem éri el a főt. Emlékeztetnélek Frank szavaira: szükségünk van olyan tagokra, akik naponta belépnek az oldalra. Mielőtt az Egyesült Államokban elindult volna a SiteTalk Cashback hirdetési kampánya, a SiteTalk Cashback oldalt havonta látogatók száma nagyjából fő. Ebből: - USA: 31,57% - Egyesült Királyság (Nagy Britannia): 10,41% - Magyarország: 9,11% - Németország: 6,52% - Románia: 5,41% Az első óra a SiteTalk Cashbackről szólt. A Cashback használatát dr. Kőrös Attila Chairman's Council mutatta be. Nem mennék bele a technikai részletekbe. Attila bevezető gondolatát emelném ki: az üzletünk alapja jelenleg a SiteTalk Cashback. Nem mi találtuk ki. Számos cashback rendszer működik a világban, elsősorban az Egyesült Államokban. Amiben a SiteTalk Cashback egyedülálló a világon, az, hogy nem csak a saját vásárlásaid után tehetsz szert megtakarításra, hanem az ismerőseid vásárlásai után is. A SiteTalk Cashback program elérhetőségei: - a SiteTalk oldalon a baloldali menüsorból - oldalon Jelenleg több mint 5000 webáruház kínálatából válogathatsz, ami több millió terméket jelent. A Magyarországra kiszállító áruházak száma ma épp 810, a partnerek száma napról napra változik.

3 Ingyenes tagok lehetőségei a SiteTalk Cashback programban - ingyenesen regisztrálsz - ingyenesen letöltöd a böngésződnek megfelelő SiteTalk Cashback plugint. A plugin egy kicsi program, ami folyamatosan jelen van a számítógépeden, és biztosítja, hogy a SiteTalk Cashback rendszer partner webáruházai akkor is felismernek, ha nem a SiteTalk Cashback oldalon keresztül lépsz be a weboldalukra. Egyszer kell letöltened. Legközelebb csak akkor, ha lecseréled a gépedet, vagy újra kell telepítened. - A SiteTalk Cashback plugin telepítése után a saját vásárlásaid után visszatérítésekben részesülsz a partner webáruházaknál. - ingyenesen használhatod a meghívó funkciókat, ezzel újabb tagokat hívhatsz meg a SiteTalk Cashback rendszerébe. - az új tagok meghívását a SiteTalk Cashback azzal hálálja meg, hogy az ismerősök visszatérítéseinek 10%-át a meghívónak kifizeti. - annyi ismerőst hívhatsz meg, amennyit csak akarsz - a SiteTalk Cashback rendszernek önálló meghívási funkciója van. Az ismerőseidet egy vásárlói hűségprogramba hívod meg. Semmi közösségi oldalról, semmi továbbajánlásról nem kell beszélned a meghíváshoz. Azért hívod meg az ismerőseidet, mert ők így megtakarításhoz jutnak a saját vásárlásaik után. Ha már elfogadta a meghívásod, akkor ráérsz minden másról informálni. Star Club Executive tagok lehetőségei a SiteTalk Cashback programban - mindaz, ami az ingyenes tagoknak rendelkezésre áll, természetesen a Star Club Executive tagoknak is elérhető: megtakarítás a saját vásárlások után és 10% a direkt meghívottjaik megtakarításai után. - Ezen felül: a generációjukban lévő vásárlók visszatérítéseinek 5%-a. Akiket személyesen hívtál meg, ők a te első generációd. Akiket az első generációd hívott meg, ők a te második generációd, akiket a második generációd hívott meg, ők a te harmadok generációd, stb. - A Star Club Executive tagság díja 29 / 28 nap. - Amelyik hónapban előfizeted a Star Club Executive tagságot, abban a hónapban jár a generációd visszatérítéseiből az 5%. Amelyik hónapban nem fizeted elő a Star Club Executive tagságot, abban a hónapban pedig nem. - Nem kötelező a Star Executive tagságot előfizetned. Üzleti tagok lehetőségei a SiteTalk Cashback programban - saját vásárlásaik után visszatérítés - direkt meghívottjaik visszatérítéseinek 10%-a - amennyiben előfizet a Star Club Executive tagságra, akkor a generáció visszatérítéseinek 5%-a. Az üzleti tagság önmagában nem jogosít a generáció visszatérítéseinek 5%-ra! A Cashbackből származó kifizetések a SiteTalk kifizetései, semmi közük a jutalékrendszerhez és a jutalékjogosultsághoz! Ez azt is jelenti, hogy üzleti

4 tagoknak is csak a SiteTalk feltételeket kell teljesíteni a SiteTalk Cashback kifizetésekhez, ez az OPN jutalékokon felül van, és nincs felső korlátja! - minden SiteTalk Cashback kifizetés az OPN üzleti rendszerében BV-t generál. 1 visszatérítés a SiteTalk Cashbackben = 1 BV az OPN rendszerében. - A BV-k viszont nem csak 5 generáció, hanem a teljes struktúra visszatérítései után generálódnak. - Ha üzleti tag vagy, és a direkted kapott 1 visszatérítést, akkor te a SiteTalk Cashback rendszerén keresztül megkapod ennek 10%-át, azaz 10 centet. Keletkezik 1BV forgalom az OPN rendszerében. Ha jutalékjogosult vagy, és Gold üzleti státusszal rendelkezel, akkor ebből jár neked 10% direkt jutalék, azaz további 10 cent. Amennyiben ez az 1 BV a kisebb forgalmú lábadon van, akkor jár továbbá 10% hálózati jutalék, azaz újabb 10 cent. A direkt és a hálózati jutalékot az OPN kompenzációs terve szerint kapod meg! - Ha üzleti tag vagy, és jutalékjogosult, akkor minden Star Club Executive tagság, amit valaki azért fizet elő, hogy 5 generációból kapjon Cashback visszatérítéseket, neked 20BV forgalom az OPN rendszerében. Azt gondolom, ezek után egyetlen kérdésed lehet ezzel kapcsolatban: hogyan működik az új tagok meghívása?

5 Beírod az ismerősöd keresztnevét és címét, majd a rendszer küld nekik egy meghívást a te nevedben. Olyan nyelven, amilyet korábban beállítottál. Javaslom, próbáld ki, és küldj magadnak meghívót, hogy lásd, mit kapnak az ismerőseid. A táblázat alatt találod a direkt meghívó linkedet, amit egy mozdulattal megoszthatsz a közösségi oldalakon. Lépj be a oldalon a SiteTalk címeddel és jelszóddal, és ismerkedj meg az oldallal. Mit takar az Invite blogger funkció Meghívhatsz látogatott weboldal tulajdonosokat, hogy reklámozzák a SiteTalk Cashback programot a saját oldalukon. Hogyan működik? Ha rendelkezel SiteTalk Deals licensszel, akkor a SiteTalk Cashback oldalon igényelned kell az invite blogger funkció bekapcsolását. Ezután regisztrálj a fiókodhoz tartozó címmel az online képzésre az alábbi linken: Kapsz egy visszaigazoló t, abban lesz a webkonferecia belépési linkje. FONTOS! Mindenkinek személyre szóló belépési linkje van, amit te kapsz, ne küldd tovább! Amit másoktól kaptál, azzal te nem tudsz belépni!

6 Miután a képzést elvégezted (mindig szerda este van, minimális angoltudással is érteni fogod), általában 72 órán belül bekapcsolják a SiteTalk Cashback oldalon az invite blogger funkciót. Ezután tudsz meghívni weboldal tulajdonosokat, akik az oldalukon reklámozzák a SiteTalk Cashback rendszert. Ehhez kapnak előre elkészített hirdetéseket, szakszóval bannereket, amit csak ki kell helyezniük a weboldalukra. Ebben a bannerben szerepel az ajánlói linkjük. Vagyis ha a weboldal látogatója rákattint a hirdetésre, és regisztrál a SiteTalk Cashback oldalon, akkor a weboldal tulajdonos direkt meghívottja lesz. Onnantól kezdve a Cashback kifizetési szabályai szerint minden visszatérítés 10%-át kifizetik a weboldal tulajdonosnak. Miért éri meg neked ezzel vesződni? Mert amikor a weboldal tulajdonosa pénzt kap a Cashback rendszeren keresztül, te mindig megkapod a számára kifizetett összeg 50%-át. Mire ügyelj, amikor weboldal tulajdonosokat hívsz meg? 1. legyen az oldal látogatott. Egy olyan oldalt meghívni, amelyiknek nincs látogató tábora, semmi értelme, mert onnan nem jönnek új cashback tagok. 2. legyen az oldal aktuális. Olyan oldalt meghívni, amelyiket hónapok vagy évek óta nem frissítettek, teljesen felesleges, mert azt nem is látogatják, így onnan nem jönnek új cashback tagok. Gondolj arra, hogy döglött oldalakon szereplő bannerek túl azon, hogy nem hoznak hasznot, mert onnan nem érkezik új cashback tag, még rombolják is a SiteTalk Cashback presztízsét. 3. Ha céges weboldalt akarnál meghívni, akkor figyelj arra, hogy van-e az oldalán már banner. Ha még nincs, akkor valószínűleg üzletpolitika nála, hogy nem reklámoz a saját felületén. Egy látogató megszerzése az online térben több száz, vagy több ezer Ft is lehet, az oldal profiljától függően. A legtöbb céges weboldal tulajdonosa óvakodni fog attól, hogy a drága pénzért megszerzett látogatóit másik weboldalra irányítsa át. 4. Olyan nagyok, mint pl. a hvg.hu, ahol megjelennek hirdetések, ezt kemény pénzekért teszik, mögöttük cég és nem egy magánszemély áll. Ők nem fogják a bannereket ingyenesen kitenni, nem tudsz eljutni a döntéshozóhoz (hacsak nem ismered személyesen), és nem tudsz neki magán érdekeltséget megteremteni. 5. Ismerősökkel kezdj! Ismeretlenekkel futhatod a meddő köröket, kb. annyi értelme lesz, mint annak idején a kuponos ajánlatokkal. Kuponos szerződést is ismerős vállalkozókkal tudtál kötni.

7 Nem véletlen, hogy a funkció neve invite blogger! Nem a céges weboldalak az elsődleges célcsoport! Azoknak hordoz valódi, könnyen átlátható előnyöket, akiknek van egy látogatott weboldaluk, amit eredendően nem üzleti célból hoztak létre. Pl. blogok, egyesületek, sportklubok, állatvédők, stb. SiteTalk Tombola Tasi János President beszélt a SiteTalk Tomboláról. Az ő mondanivalója is a létszám és az aktivitás köré szerveződött. Hogyan szolgálja a SiteTalk Tombola a létszámnövekedést, hogyan ösztönöz napi használatra, és hogyan növeli az oldalon eltöltött időt? Első és legfontosabb dolog, hogy a tombolajegyeket kizárólag az aktivitásért cserébe kaphatod, pénzért nem tudod megvásárolni októberében indult el a Star Club program, és a pontgyűjtés. A napi aktivitásért cserébe pontokat tudsz gyűjteni. Hogy milyen tevékenységgel és mennyit, azt megtalálod a SiteTalk oldal baloldali menüjében a Pontok menüpont Útmutató almenüjében. Ezeket a pontokat SiteTalk C Creditekre válthatod. Az átváltás feltétele, hogy összegyűjtesz legalább 1000 pontot. 10 pont ér egy SiteTalk C creditet. Tombolajegyeket ezekért a C creditekért vásárolhatsz. Heti és havi tombolákat vásárolhatsz. Heti tombolát 10 Creditért, havi tombolát pedig 50 Creditért. Tombolahúzás mindig vasárnap délután. A nyereményeket a SiteTalk oldal Tombola menüjében tudod megnézni. Hogy ne kelljen kivárnod, amíg az aktivitásoddal összegyűjtesz 1000 pontot, és át tudod váltani C creditekre, kaphatsz ajándék tombolát is. Az angol eredeti elnevezés free, ami szó szerinti fordításban szabad, vagy ingyenes. Én mégis az ajándék szót fogom használni, és neked is ezt javaslom, ha ismerőseidnek beszélsz a tomboláról. Hogy miért? Mert a szavaknak ereje van. Az ajándék csodálatos szó, pozitív lelki tartalommal, mert általában kellemes emlékeket ébreszt. Még akkor is, ha az emlékek nem tudatosak. Ezzel szemben az ingyenes gyakran értéktelenség képzetét, és gyanakvást ébreszt a másik félben. A döntéseit pedig kivétel nélkül mindenki minden esetben érzelmi alapon hozza. Természetesen nem akarom átalakítani a terminológiádat, pláne az angol nyelvű céges terminológiát! Én csak a magyar nyelvről beszélek.

8 Mit kell tenned a heti ajándék tomboládért? Minden héten hétfő óra és szerda óra között belépsz a SiteTalk oldalra, és a Tombola menüpontban az én tombolám funkció alatt letöltöd az aktuális heti ajándék tomboládat. Nem automatikus, hanem neked tenned kell érte. Aktivitásért cserébe kapod. Ugyanitt, az Én tombolám funkció alatt vásárolhatsz további tombolákat hétfő óra és szombat óra között. Mit kell tenned a havi ajándék tomboládért? Minden hónap között össze kell gyűjtened legalább 100 pontot az aktivitásoddal. Ha semmit nem csinálsz, csak minden nap belépsz a SiteTalk oldalra, és kilépsz, akkor kapsz napi 10 pontot. 15*10 = 150 pont. Bőven teljesítetted a havi ajándék tombolajegy feltételeit. 16-tól kezdve pedig ugyancsak az Én tombolám funkció alatt letöltheted az ajándék havi tomboládat. Fontos! Ha Star Club Executive tag vagy, akkor ugyanazzal a tevékenységgel több pontot gyűjthetsz, hiszen az aktivitásodért kapott csillagok ekkor szorzószámként működnek. Ez nem csak a pontjaid esetében igaz, hanem az ajándék tomboláidra is. Vagyis ha 5 csillagos vagy az aktivitásod szerint, és letöltöd az ajándék tomboládat, akkor 5 db tombolaszelvényt fogsz kapni akár a heti, akár a havi ajándék tomboláidról beszélünk. Hogyan értesülsz róla, hogy nyertél-e az aktuális tombolahúzáson? Nem értesít a vállalat, hogy nyertél. Minden tombolahúzás után kapsz egy t a regisztrált címedre, hogy nézd meg a SiteTalk oldalon, nyertél-e? Újra csak be kell lépned a SiteTalk oldalra, és a Tombola menüpont alatt a nyeremények funkcióra kattintva tudod ellenőrizni, hogy ki volt a szerencsés nyertes. Ez újra csak aktivitást generál az oldalon. Hogyan jutsz hozzá a nyereményedhez? Ez sem automatikus. 1 heted van rá, hogy igényeld a nyereményedet a Tombola menüpont nyeremények nyereményeim funkció alatt. Ezután az ügyfélszolgálat megkér, igazold, hogy létező, valós személy vagy. Ezek után kapod meg a nyereményedet. Ha valaki nem a saját nevén regisztrált, jobban teszi, ha le sem tölti az ajándék tomboláját, és nem is vásárol tombolaszelvényt, mert a nyereményét nem fogja megkapni. A megoldás,

9 hogy változtasd meg a neved, add meg a sajátodat. Ezt a SiteTalk oldalon a Profil menüpont Rólam funkcióban teheted meg. A SiteTalk oldalon egyszerűen megváltoztathatod a neved. Az OPN fiókodban azonban nem tudod a neved módosítani, így jobban jársz, ha az OPN irodádból az ügyfélszolgálatot kéred meg, hogy módosítsák a neved az OPN és a SiteTalk oldalon is. A nem igényelt, vagy a fiktív adatok miatt ki nem osztott ajándékokat a következő alkalommal újra kisorsolják. Fontos: a nyeremények pénzre nem válthatók, és nem átruházhatók. Az eddigi tombolahúzások mindegyikén sorsoltak egy egyhetes nyaralást Menorcán. A nyeremény egy 6 fős apartman 1 hétre, 2 db repülőjegy turista osztályon oda-vissza, plusz 1 hétre egy bérelt autó. Ha további személyeket is szeretnél magaddal vinni, akkor neked kell gondoskodnod a további repülőjegyekről, plusz neked kell gondoskodnod egy hétig az ellátásról. Foglaljuk össze: - használod a SiteTalk oldalt, és a használatért pontokat kapsz, ezeket átválthatod SiteTalk C creditre, amiken többek között, vásárolhatsz tombolát a heti és a havi tombolahúzásokra. - ajándék tombolákat kaphatsz a heti tombolahúzásokra. Annyit kell tenned, hogy hétfő óra és szerda óra között legalább egyszer belépsz az oldalra, és letöltöd az ajándék heti tomboládat. - ajándék tombolákat kaphatsz a havi tombolahúzásokra. Annyit kell tenned, hogy minden hónap között összegyűjtesz 100 aktivitási pontot, 16-tól kezdődően letöltöd az ajándék tomboládat. - Ha Star Club Executive előfizető vagy, akkor az aktivitási pontjaid és az ajándék tomboláid száma is szorzódik a csillagjaid számával. - Azért, mert aktívan használod a SiteTalk oldalt, értékes ajándékokhoz juthatsz. Marketing Pool A Marketing Poolról dr. Góczán László beszélt. Ezt a részt szinte egy az egyben átvettem a legutóbbi összefoglalóból. A kiegészítéseket ezzel a színnel találod. Az elmúlt hetekben a prezentációkon gyakran hallottunk 2 számot: 217 milliárd Ft és 322 milliárd $. Előbbi a magyarországi online vásárlási forgalom 2013-ban, utóbbi az USA online vásárlási forgalma 2012-ben. Igaz, ezek a számok kicsit csalókák, mert a magyar forgalomban csak a magyarországi webáruházak forgalma jelenik meg, az nem, amit magyarok vásárolnak más országok webáruházaiban. Az USA webáruházaiban pedig nem csak amerikaiak vásárolnak. De ettől nyugodtan eltekinthetünk, mert a két adat között a különbség olyan számottevő, hogy ezek a torzítások a lényegen nem változtatnak. Azt könnyű belátni, hogy nagyobb vásárlási volumen után a Cashback rendszerben elérhető visszatérítés is nagyobb. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy valakinek magyar, vagy

10 amerikai, nyugat- vagy közép európai tagok vannak-e a SiteTalk struktúrájában. Amióta a cég megnyitotta az amerikai piacot, és elindította a cashback rendszert, ez gyakran el is hangzik a magyar hálózatépítők szájából. Ha ránézel a következő ábrára, akkor érteni fogod, hogy miért. Teljesen érthető az a kívánság, hogy ebből jó lenne valamilyen módon részesülni. A cégvezetés az októberi vezetői hétvégén egy meglepő ötlettel állt elő. Az ötlet azért is zseniális, mert egyszerre old meg két problémát. Egyrészt ugrásszerűen megnöveli a létszámot és a cashback rendszeren keresztül a SiteTalk bevételét, másrészt azoknak is lehetőséget nyújt az amerikai piacból való részesedésre, akik nem tudnak Amerikában hálózatot építeni. Novembertől minden hónapban a SiteTalk Cashback banner hirdetései megjelennek Amerika leglátogatottabb weboldalain. A tervezett kampányról annyit tudunk, hogy a 3 legnagyobb online marketingcég egyike fogja lebonyolítani, és pénzbe fog kerülni. Ezekre a hirdetésekre várhatóan nagy számban fognak csatlakozni cashback felhasználók. Nyilván ők olyanok lesznek, akik amúgy is szoktak online vásárolni, és azért regisztrálnak, hogy a vásárlásaikból készpénzt kapjanak vissza. Semmit nem fognak tudni SiteTalk oldalról, semmit az OPN-ről. Annyit fognak tudni, hogy ha ők vásárolnak a cashback rendszeren keresztül, akkor pénzt kapnak vissza.

11 Mint minden hirdetés, ez is pénzbe kerül. A cég kibocsát UNIT-okat, amelyeket a tagság megvásárolhat. Novemberre pl UNIT-ot bocsátottak ki. A vezetői hétvégén résztvevőknek lehetősége volt ezt az 1000 UNIT-ot megvásárolni. A UNIT ára 89 / db és 60 BV-t generál. Miért jó annak, aki vásárolt ebből az 1000 UNIT-ból? A következő számszaki példák valós, mindenki által hozzáférhető statisztikákon alapulnak, de kizárólag a folyamat szemléltetése a céljuk, semmiféle konkrét ígéretet nem tartalmaznak. Novemberben elindulnak a hirdetések, és beregisztrál X fő. Ők a vásárlásaik után összesen egy hónap alatt visszakapnak pl t. Ennek 10 %-a, azaz 2000 bekerül egy 2014 novemberi UNITOK kalapba, és az 1000 UNIT között egyenlő arányban szétosztják. Így 1 UNIT 2 -t ér. Akinek 1 db UNIT-ja van, az 2 -t kap, akinek 10 db UNIT-ja van, az pedig 20 -t kap a novemberi vásárlások után. Mikor jut el a UNIT tulajdonosokhoz ez az összeg? Mivel a Cashback rendszer partner webáruházai nem azonnal, a vásárlás napján, hanem csak bizonyos idő elteltével fizetik ki a visszatérítéseket, így természetesen csak a partnerektől már beérkező visszatérítések képezhetik az elszámolás alapját. A még be sem folyt összegekből nem lehet kifizetéseket teljesíteni. A visszatérítési idők az egyes partnereknél jelentősen eltérnek: napos visszatérítési idők, sőt ennél hosszabbak is előfordulnak. Átlagosan 60 napos visszatérítési idővel számolhatunk. Mit jelent ez a gyakorlatban? Tegyük fel, hogy valaki a novemberi kampányra beregisztrál, mondjuk november 10-én, és azonnal vásárol is valamelyik partnernél. A partnernél kap 2 visszatérítést. Ez a 2 függő státuszba kerül. Ha figyelembe vesszük a 60 napos visszatérítési időt, akkor a vásárló a 2 ját január 10-e körül fogja megkapni. A 2 10%-a, azaz 20 cent, ekkor fog bekerülni a novemberi UNITOK feliratú kalapba, tehát a novemberi UNIT tulajdonosok ez után számíthatnak a 20 cent őket megillető részére. Ha ugyanez a vásárló november 15-én is vásárol, és kap további 2 visszatérítést, az 60 nap elteltével, január 15-e körül fog megjelenni a vásárló számláján, és a 20 cent, ekkor megint bekerül a Novemberi UNIT-ok feliratú kalapba. Ha ugyanez a vásárló december 10-én is vásárol, és kap megint 2 visszatérítést, ez ténylegesen 60 nap elteltével, február 10-e körül jelenik meg az ő számláján, és ez után a 20 cent megint bekerül a novemberi UNIT-ok feliratú kalapba, stb. Egy UNIT egy hónap kampányra szól. A példánál novemberre. Az egy hónap alatt beregisztrál X vásárló, aki folyamatosan költi a pénzét a partnereknél. A folyamatosan azt jelenti, hogy minden nap lesz valaki, aki vásárol a partnereknél, visszatérítést kap, és ezzel a novemberi UNIT-ok feliratú kalapba minden egyes nap kerül valamekkora összeg.

12 Decemberben ez az X ember valószínűleg újra fog vásárolni. Ez megint csak bekerül ugyanabba a novemberi UNITOK feliratú kalapba. Elképzelhető, hogy ez az X ember, aki megismerte a cashback rendszerünket esetleg meghív egy Y számú újabb tagot? Elképzelhető, hogy ők így együtt már nál többet kapnak vissza a vásárlásaikból? pl ezer -t? Ennek 10%-át 3, vagy, 4, vagy 5 ezer -t szétosztanak az 1000 novemberi UNIT között, megint csak egyenlően. És így tovább. A novemberben csatlakozott emberek fognak vásárolni januárban, februárban,. Elképzelhető, hogy a hónapok alatt meghívnak újabb tagokat, így a létszámuk és ezzel együtt a vásárlási volumenük, és az összes általuk kapott visszatérítés emelkedik? Én el tudom képzelni. És te? Különösen azért, mert a cég, különböző információkkal látja el őket. Pl. azzal. hogy az általuk meghívottak visszatérítésének 10%-át ők is megkapják. De közben már vásárolhatsz decemberi, januári, februári UNIT-okat, amelyekkel megismétlődik ugyanez a folyamat. Ha minden hónapban megvásárolsz egy vagy több UNIT-ot, akkor generálsz magadnak egy hónapról hónapra növekvő bevételt csak a UNIT-okból. A UNIT-okból történő kifizetés feltétele az OPN aktív státusz. De ha minden hónapban vásárolsz UNIT-ot, akkor 4 hétig aktív vagy, ez nem okozhat problémát. Ahány -t kaptál az adott hónapban a UNIT-jaid után, annyi BV t hozzáadnak a rövid lábad forgalmához azon a héten, amikor a kifizetés megtörténik. Így hálózati jutalékod is lesz a UNIT-jaid után. A UNIT-okból származó jövedelem a többi jutalékodon felül van, a mértéke az üzleti szintedtől független, és nincs felső korlátja. Tedd fel magadnak a kérdést, van-e havonta legalább 89 -d, hogy megalapozz egy valóban passzív jövedelmet magadnak, ami hónapról hónapra nőni fog. UNIT-ot minden üzleti tag vásárolhat. A legkevesebb vásárolható mennyiség értelem szerűen 1 db, és van felső határa. Ha ingyenes tag vagy, akkor sem vagy kizárva a UNIT vásárlási lehetőségből, de az első alkalommal legalább 2 db-ot kell vásárolnod, mert annak a BV tartalma 2*60 = 120 BV alap tag vagy. 9 db UNIT vásárlásával 9*60 = 540 BV Gold tag vagy. Ha már üzleti tag vagy, akkor onnantól vásárolhatsz 1 db UNIT-ot is. Amennyi pénzt a UNIT-jaid után kaptál, ugyanannyi BV bekerül a kisebb forgalmú lábadra az OPN rendszerében, és hálózati jutalékot is kapsz utána. Frank Ricketts kiegészítése a Marketing Pool témához: Először is hozott konkrét számokat a novemberi UNIT tulajdonosoknak.

13 A novemberi UNIT tulajdonosok a novemberi vásárlások után minden UNIT-ra 0,34 kifizetést kapnak. Akinek 1 db UNIT-ja van, az 34 centet kap, akinek 10 db, az 3,4 -t. Továbbá a 0,34 generálna mindenkinek a kisebb forgalmú lábán 0,34 BV-t az OPN rendszerében. Frank és Kenny úgy döntöttek, hogy ezt felemelik 2 BV-re most az egyszer mindenkinek. Ezzel jutalmazzák azokat a pionírokat, akik vásároltak a novemberi UNITokból. Ez azt jelenti, hogy a Gold tagok a 2 BV után kapnak 10% direkt értékesítési jutalékot, ami 0,2. Természetesen az Alap tagok ennek csak felét, 5% direkt jutalékot. Kapnak továbbá 10% hálózati jutalékot, ami további 0,2 -t jelent. Természetesen a hálózati jutalék kifizetésének feltétele a kisebb forgalmú lábon legalább 250BV, a nagyobb forgalmú lábon pedig legalább 500 BV. Addig a BV-k gyűlnek. Természetesen az Alap tagok ennek felét, 5% hálózati jutalékot, a Gold Executive tagok pedig 15% hálózati jutalékot kapnak. Így összesen egy db novemberi UNIT értéke novemberre egy GOLD tag esetében: UNIT kifizetés: 0,34 Direkt jutalék: 0,2 Hálózati jutalék: 0,2 Összesen: 0,74 Ez az összeg sok vagy kevés november 29-én? - még tart a novemberi kampány - ez a 0,34 / db azok után a vásárlások után van, amiknek a visszatérítéseit a vásárlók már ténylegesen megkapták, azaz a visszatérítési idő maximum nap. Én magam arra számítottam, hogy a novemberi UNIT-ok után az első kifizetés valamikor január végén február elején történik, figyelembe véve a visszatérítési időket. Frank egy érdekes megközelítést is adott a Marketing Pool-nak és a UNIT-oknak. Mekkora banki kamatot kapsz, ha a 89 -t (ennek megfelelő Ft-ot) lekötöd a bankban? Euro alapon 2 4% közötti, Ft alapon 3-6% közötti betéti kamatokra számíthatsz. Nézzük, mit tud a Marketing Pool. 1 db UNIT ára 89. Első hónapban induljunk ki ebből a 0,34 -ból. A második hónapban kicsit többen vásárolnak, mert a vásárlók megtapasztalják, hogy jó, és bátrabban költenek a partnereknél, továbbá meghívnak új tagokat is. Második hónap: 0,68 Harmadik hónap: 1,36 Negyedik hónap: 2,72

14 Tételezzük fel, hogy nem nő tovább a vásárlási volumen, a hátralévő 8 hónapban, csak 3 lesz. Mit hozott akkor összesen ez a 89 1 év alatt? 1. hónap: 0,34 2. hónap: 0,68 3. hónap: 1,36 4. hónap: 2, hónap: 8*3 = 24 Összesen: 29,5 / év + 29,5 BV 3 direkt jutalék + 3 hálózati jutalék 36 Ez a 89 -hoz képest 40%-os megtérülés. Az USA-ban 35 / hó / fő a cashback rendszerekben a pénzvisszatérítés mértéke. Minden példánál nagyon kicsi számokat használtunk. Az utolsó közel 2 órában Frank Ricketts előadását hallgattuk, aki a jelenről és a közeljövőről beszélt. A legfontosabb gondolatai A múlt héten Tanzániában jártam. Az ottaniak, akik semmit sem tudnak az elmúlt évek történéseiről, csak most találkoztak a SiteTalk / OPN koncepcióval, ebben az állapotában, ahogy most van, azt mondták, ez a legjobb dolog, ami valaha eljutott az országukba. Nekünk nyomja a vállunkat az a teher, ami eddig történt. De mi választunk: hagyjuk, hogy agyon nyomjon bennünket, vagy megnézzük, mi az, ami most van, és ezekkel az eszközökkel megcsináljuk a 2009-es elképzeléseket. Korábban azt gondoltuk, hogy ahhoz, hogy a SiteTalk oldalra jöjjenek az emberek, adnunk kell nekik egy okot, hogy miért cseréljék fel pl. a Facebookot a SiteTalkra. Ez ostobaság volt. Most azt gondoljuk, hogy adnunk kell az embereknek egy okot, hogy miért használják a többi közösségi oldal mellett a SiteTalk oldalt is. Adnunk kell egy okot, hogy aki rendelkezik egy Facebook profillal, az miért hozzon létre egy SiteTalk profilt is? A twitter használók 92%-nak van Facebook profilja is. A Linkedin használók 97%-nak van Facebook profilja is. Miért hoznak létre az emberek több közösségi oldalon profilokat / fiókokat? Mert van rá egy, kettő, jó okuk.

15 Adjunk hát okot a közösségi oldalak használóinak, hogy hozzanak létre egy SiteTalk profilt / fiókot is. Most már tudunk ilyen okot adni: - SiteTalk tombola - SiteTalk Cashback Ez a két dolog sehol máshol nem létezik ebben a formában, csak a SiteTalk-on. Akarsz pénz nélkül tombolát, amin értékes nyereményeket húznak minden héten? Akkor regisztrálj ingyenesen a SiteTalkra! Akarsz készpénz visszatérítést a vásárlásaid után? Akkor regisztrálj ingyenesen a SiteTalkra! Akarsz készpénz visszatérítést a barátaid vásárlásai után? Akkor regisztrálj ingyenesen a SiteTalkra! Ingyenesen regisztrálsz, ingyenes a tombolád, ingyenes a SiteTalk cashback, ingyenes, hogy visszatérítéseket kapsz a saját vásárlásaidból, ingyenes, hogy visszatérítéseket kapsz a barátaid vásárlásaiból. A kedvenc szavunk az ingyenes. Most már tudunk okot adni mindenkinek, hogy miért használja a SiteTalk oldalt is. Mostantól egyetlen szót nem akarok hallani senkitől: DE. Nem akarom hallani, hogy tök jó, hogy 5 mélységig fizet a Cashback. Én annyira nagy üzletet tudnék építeni, ha hat mélységig fizetne. DE csak 5 mélységig fizet, így nem tudok. Nem akarok ehhez hasonló mondatokat hallani. A rendszereink kész vannak, és tökéletesen működnek. Az elmúlt 20 hónapunk arról szólt, hogy megteremtsük a feltételeket. Mi, mint cég, nem tudunk többet tenni. Van egy jól működő (szó szerint cool) közösségi oldalunk. Még az amerikaiak is azt mondták, pedig az nagy szó. Van rajta egy csomó funkció. Kicsit talán több is, mint kellene. Van hűségprogramunk, van Cashback programunk, van tombolánk. Ezek mind olyan dolgok, ami sehol máshol nincs. Egyetlen közösségi oldalnak sincs hűségprogramja. A Cashback ebben a formában sehol nem létezik, és nincs sehol ingyen tombola. Tudjátok, mi hiányzik? A létszám. Szeretnétek, ha a GDS részvényeitek értéke növekedne? Tudjátok, mi kell ehhez? Három dolog, de tulajdonképpen kettő. Ha kettő megvan, a harmadik már nem olyan fontos. Azt nézik, mikor a cégünket értékelik, hogy mekkora az aktív taglétszáma, és mennyi időt töltenek az oldalon. Azután nézik, hogy van-e egy üzleti modellünk, ami a létszámot bevételre tudja váltani. Szükségünk van olyan tagokra, akik naponta belépnek az oldalra. Mostantól erre kell koncentráljunk, hogy megnöveljük a létszámot, és az oldalon eltöltött időt.

16 Ha részvényes vagy, és szeretnéd, hogy a részvényeid értéke növekedjen, akkor egy valamit te is megtehetsz. Töltsd le a oldalról a SiteTalk keresőjét, és állítsd be kezdőlapnak. Állítsd be, hogy amikor új lapot nyitsz, ez legyen az alapértelmezett új oldal. Ez tulajdonképpen a Google keresője, de ahányszor kinyitod a böngésződet, a SiteTalk oldal megnyílik. Ez egyszer egy kb. 30 mp-es elfoglaltság neked, de sokat segíthetsz vele a saját cégeden, mert amíg a böngésződ nyitva van, a SiteTalk oldal is nyitva van. Ezzel a módszerrel gyorsan tudjuk javítani a legfontosabb mutatóinkat: az egyedi belépések számát, és az oldalon eltöltött időt. Ha úgy gondolod, hogy nem akarsz hálózatot építeni, nem akarsz egyetlen új tagot sem meghívni, rendben van. De részvényesként legalább ennyit tegyél meg a saját céged érdekében. Mi fogja még növelni a részvényeink értékét? A tombola a saját tulajdonunk, a Cashback a saját tulajdonunk. Mennyit érnek ezek most? Hát a programok biztosan érnek valamennyit. De ha a Cashback termel, mondjuk 1 millió -t hetente, akkor lehet, hogy többet fog érni? Ezek mind vagyon elemek, de a létszám nélkül nem túl sokat érnek. Ha nem csak részvényes vagy, hanem networker is, akkor használd az eszközeinket, és kezdd el meghívni az ismerőseidet. Fontosak a személyes tárgyalások egy-egy emberrel, de keress olyanokat is az ismeretségi körödben, akik mögött szervezet áll. Minden szervezetnek a legnagyobb problémája a pénz. Legyen szó sportegyesületről, egyházról, alapítványról, állatvédőkről, jogvédőkről, vagy bármilyen szervezetről. Mindegyiknek a legnagyobb problémája, hogy nincs elegendő pénze a működésére. Hívd meg a szervezet vezetőjét a SiteTalk Cashback oldalra, és magyarázd el neki, hogyan csinálhat pénzt a szervezete számára a tagok vásárlásaiból. Magyarázd el neki, hogy hívja meg a szervezet tagjait, vegye rá őket, hogy a Cashback partnereknél vásároljanak, és hívjanak meg további tagokat. A szervezet tagjai szívesen megteszik ezt a szervezetükért. Úgy tudják támogatni az egyházukat, a számukra fontos ügyeket, hogy nem kerül pénzükbe. Használd a rendszereinket. Az üzletünk alapja a SiteTalk. Szinte semmit nem beszéltem nektek az OPN-ről. Az üzletünk hosszú távú stabilitását a SiteTalk adja, A SiteTalk biztosítja a folyamatosan növekvő passzív bevételeket. Az OPN-ről azért kell beszélni, hogy túléljük azt az időszakot, amíg a SiteTalk oly módon felépül, ahogy most beszéltünk róla. Az OPN-ben ott vannak az üzleti csomagok, amik valódi értéket képviselnek. Használjátok a karácsonyi promóciókat, beszéljetek róla. Beszéljetek a Marketing Poolról. Rövidtávon ezek értékesítése termeli a bevételt a cégnek is, és a hálózatnak is. Az OPN listázásról nincs értelme addig beszélni, amíg a GDS részvények értéke ott tart, ahol. Az OPT rendszer 95%-ban kész. Amikor 100%-ban kész lesz, akkor mindenkinek odaadjuk egy hétre a teljes változatot, hogy használhassátok. Utána az alap változat mindenkinek ingyenes marad. Az ingyenes változatban is lesz egy csomó eszköz, ami segíteni fog nektek a toborzásban.

17 A rendszereink készen vannak, mostantól minden a létszámról, a számokról szól. Végezetül dr. Góczán László zárta a napot. Záró gondolatai arról szóltak, hogy az MLM másolódó üzlet. Ha azt akarod, hogy a csoportod megtegyen valamit, neked kell először megtenni. Ne hajszolj másokat, ha magadnak nincs feltörve a lábad! Napoleon Hill Találkozzunk a következő rendezvényeken, és addig is naponta a SiteTalk oldalon. Üdvözlettel: Szabó Márta

Összefoglaló a 2014. október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról. a 2014. október 11-i SiteTalk Dayről

Összefoglaló a 2014. október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról. a 2014. október 11-i SiteTalk Dayről Összefoglaló a 2014. október 4-5-i Globális Vezetői Találkozóról és a 2014. október 11-i SiteTalk Dayről Már megszokhattátok, hogy minden nagyobb rendezvényről születik egy összefoglaló. Sokan arra való

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30.

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Egy fantasztikus hétvégét (pontosabban délutánt és estét) töltöttünk Bécsben. Együtt a cég vezetői és a hálózati vezetők. Utoljára közel egy éve,

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Mágikus formula 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Bevételi csatornák Aukciók Autoship Cashback Credit vásárlás Deals Előnycsomagok Játékok OPN shop

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22.

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. A cég vezetőinek európai Road Show-ja keretében került sor a budapesti SiteTalk Day-re 2014. március 22-én. Magnus Larsson és Kenny Nordlund volt a

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Az utóbbi hetekben, hónapokban dinamikus fejlődésen ment át az üzletünk. Több százan gyűltünk össze a Hélia szálló konferencia termében

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK MIKLER ROLAND ÉS DRAGAN GAJIC HANDBALL TEAM MI AZ A CHATBOT? Egy egészen új dolgot szeretnénk bemutatni nektek, a Telekom Veszprém csapatának ChatBot-ját. Biztosan sokan használjátok a Messenger chatelős

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW DigiSkills: Network for the enhancement of digital competence skills DigiSkills D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv Projekt: N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW Munkacsomag:

Részletesebben

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán Telefonos meghívás 2012.11.07 Névlista 5 lista, ami megváltoztatja az életed 1. Üzleti kapcsolatok 2. Akiknek egészségi problémájuk van/sportolnak/ egészségmániások 3. Potenciális viszonteladók 4. Nemzetközi

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

WebResponder SUPPORT tananyag

WebResponder SUPPORT tananyag WebResponder SUPPORT tananyag I. AZ ELSŐ LÉPÉSEK 1. A kampány megtervezése Hírlevél küldő rendszert több célból is használhatsz: konkrét értékesítési folyamatot valósíthatsz meg a segítségével, használhatod

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni?

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni? Mi az mlmdiszkont? Az mlmdiszkont egy olyan vásárlói közösség, amely webáruházában biztosítja tagjai számára a megdöbbentően alacsony árakat, és a rendszer továbbajánlóinak a pénzkereset lehetőségét is.

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület. Horgászkártya igénylés Szűkített formában. Szerző:RI 2018.

Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület. Horgászkártya igénylés Szűkített formában. Szerző:RI 2018. Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület Szerző:RI Horgászkártya igénylés Szűkített formában 2018. Tisztelt horgásztárs, bizonyára értesültél róla, hogy 2019.január elsejétől Állami jegy vásárlásra az lesz jogosult,

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Fontos állomáshoz érkeztünk azon az úton, amin 4 éve elindultunk. Ez nem csak az én véleményem. Ma szemmel látható volt, mások is így gondolják. Kánikula

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

EDInet Connector telepítési segédlet

EDInet Connector telepítési segédlet EDInet Connector telepítési segédlet A cégünk által küldött e-mail-ben található linkre kattintva, a következő weboldal jelenik meg a böngészőben: Az EdinetConnectorInstall szövegre klikkelve(a képen pirossal

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: amennyiben Ön Windows 7 operációs rendszerrel szeretné a programot használni, kérjük,

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Termékrendelési információk!

Termékrendelési információk! Termékrendelési információk! Első dolgod, hogy kattints a honlapunkon a termékekhez, itt találod a honlapunk webshop oldalát. Az oldalt lefelé görgetve, nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket

Részletesebben