RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ"

Átírás

1 RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ A Déli Belváros megújítása a Belváros művészeti negyedének létrehozása elnevezésű projekt keretében felújított Bp., V. ker. Bástya u. 25. szám alatti 24089/0/1 hrszú és a Bp., V. ker. Párizsi u. 1. szám alatti 24300/0/A/14;28; hrsz-ú helyiség nyilvános egyfordulós pályázat keretében történő hasznosítása Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata nyilvános egyfordulós pályázaton kívánja határozatlan időre bérbe adni az önkormányzat tulajdonában lévő alábbi táblázatban szereplő nem lakás célú helyiséget, a táblázatban szereplő funkció megvalósítása érdekében. Cím Bástya utca 25 Párisi utca 1 Felmért terület 225 m2 233 m2 Kívánt funkció ϒ gazdasági célú hasznosítás mellett művészethez kapcsolódó nonprofit funkció kialakítása ϒ preferált funkció: művészeti galéria állandó, időszakos programokkal ϒ bérlővel szembeni elvárás: profit orientált tevékenysége mellett közösségi célú szolgáltatásokat is nyújt, illetve befogad ilyen típus szervezetet; o pl.:nonprofit funkció: az üzlethelyiség pincegalériaként, a perifériára szorult iparművészeti ágak fiatal művészeinek bemutató és bemutatkozó helyeként tesz szolgálatot. ϒ az új funkció for- és nonprofit tevékenységek együttes ötvözése; ϒ gazdasági célú hasznosítás mellett művészethez kapcsolódó nonprofit funkció kialakítása ϒ preferált funkció: a gazdasági funkció keretében felújított Párizsi u. 1. szám alatti helyiség elsősorban színművészeti helyként működjön ϒ Összességben az alábbi szolgáltatások, programok biztosíthatók a közösségi térben: ϒ A földszinten: ϒ esetleg bolt/jelmezkölcsönző. ϒ előadások helyszíne ahol alkalmanként bérlők tartanak előadásokat, illetve más előadásokat is befogadhatnak. ϒ múzeum ahol bemutatásra kerülhetnek az egyes előadások kellékei ϒ Az emeleten: ϒ műhely. A Pályázat kiírására a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata 15/2007 (IV.19.) önkormányzati rendelet 7. alapján kerül sor.

2 A pályázat kiírója a bérbeadó: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat (továbbiakban: Kiíró) Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 4. Tel: , A pályázat lebonyolítását a Polgármesteri Hivatal, Vagyon-nyilvántartási és Hasznosítási Osztálya (továbbiakban: Lebonyolító) látja el. Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér emelet 611.szoba Tel: Macharovszky Csaba , Dr. Komlóssy Zoltán Fax.: Részvétel feltételei: A pályázaton minden természetes és jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság részt vehet. A részletes pályázati dokumentáció letölthető a honlapról a Pályázatok menüpont alatt. A Kiíró a pályázaton való részvételt pályázati biztosíték megfizetéséhez nem köti. A Helyiség megtekintése A helyiség megtekintését a Lebonyolító az alábbi időpontokban teszi lehetővé: Bástya utca 25, április 23.-án , április 30.-án , Párisi utca 1, április 23.-án , április 30.-án , Kérjük megtekintési szándékukat a reti.eva@belvaros-lipotvaros.hu re küldött levélben vagy telefonon a es számon Réti Évánál jelezzék. A bérbeadás határozatlan időre történhet. A bérlőnek a szerződés megkötése előtt óvadékot kell fizetni. Az óvadék mértéke a helyiség háromtól tizenkettő hónapig terjedő bérleti díjnak megfelelő összeg. A Pályázó köteles az óvadék mértékére ezen intervallumon belül (3-12 hónap) ajánlatot tenni, ennek hiányában a pályázatot el kell utasítani.

3 A bérlőnek bérleti díjat kell fizetni, amelynek alapjául - a 402/2004.(V.13.) B-L.Ö. képviselő-testületi határozata szerint - a helyiség aktualizált beköltözhető forgalmi értéke szolgál. Az éves bérleti díj a helyiség aktualizált forgalmi értékének a 402/2004.(V.13.) képviselő-testületi határozatban foglalt százalékos mértéke. A 402/2004.(V.13.) képviselő-testületi határozat a kiírás 2. számú melléklete. A bérleti díjat évente március 1-jétől a KSH által előző évre vonatkozóan közzétett fogyasztói árindex mértékével növelni kell. A bérbeadás célja a kultúrához, művészethez kapcsolódó szolgáltatások bővítése a kerületben. A Kiíró a Részletes pályázati kiírás és Dokumentáció első oldalán lévő táblázatban körülírt funkciók megvalósítására írja ki a pályázatot. Az Önkormányzat által elképzelt funkciókat a kiírás mellékletekét csatolt kihasználtsági tervben helyiségenként külön-külön részletezi a Kiíró. A Kiíró által elképzelt funkcióknak meg kell jelenniük a bérlők üzemeltetési elképzeléseiben. A bérlő a profitorientált funkció mellett nonprofit funkció befogadására is vállaljon kötelezettséget. A pályázat során a bérbeadó nonprofit tevékenységek, programok befogadását írhatja elő a bérbevevőnek. Bérbe vevőnek az általa a helyiségben folytatni kívánt tevékenységéhez be kell szereznie a szükséges hatósági és egyéb engedélyeket, hozzájárulásokat. A bérbeadó értelemszerűem nem szavatolja ezen hatósági és más engedélyek beszerezhetőségét, ezzel kapcsolatban bérlőkkel szemben semmilyen szavatosságot nem vállal. Bérbe vevő az általa bérbe venni kívánt helyiséget megtekintett műszaki állapotban és felszereltséggel veszi át. A felszereltségéről, műszaki állapotáról a kiíró külön tájékoztatást nem ad, azt a kérelmező a helyszínen tekintheti meg A bérbe adó a helyiségnek - a bérlő tevékenysége gyakorlásához szükséges - kialakítását, berendezésekkel, felszerelésekkel való ellátását bérbeadó oldalról nem vállalja. A helyiséget bérlő köteles rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotba hozni, karbantartani, szükség esetén felújítani, bérlő ezen kötelezettségét a bérleti szerződésben rögzíteni kell. A Bérlő a Bérleményt eredeti állapotban köteles a Bérbeadó részére visszaszolgáltatni, a Bérlemény állapotában bekövetkezett károkért kártérítési felelősséggel tartozik, kivéve a rendeltetésszerű használatból eredő elhasználódást. A Bérlő a Bérleményben csak a Bérbeadó előzetes, írásbeli hozzájárulása alapján végezhet bármilyen átalakítást. Az átalakításokat a bérlet megszűnésekor a Bérbeadó választása szerint vagy az eredeti állapotra vissza kell

4 állítani vagy fenn kell tartani. Ha a Bérbeadó az eredeti állapot helyreállítását választja, azt a Bérlő a bérlet megszűnéséig köteles helyreállítani. Ha a Bérbeadó a Bérlő által végrehajtott átalakítások fenntartását választja, azokért a Bérlő megtérítési igényt nem támaszthat, akkor sem, ha a végrehajtott beruházások, átalakítások szükségesek, hasznosak vagy értéknövelőek voltak is, hanem azok minden további ellenszolgáltatás nélkül a Bérbeadó tulajdonába kerülnek. A pályázó által az ajánlatában megjelölthez képest eltérő használathoz a Bérbeadó előzetes írásos hozzájárulása szükséges. Ennek hiányában eltérő használat esetén a Bérbeadó azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést. Ezen túlmenően abban a nem várt esetben, ha a Bérlő a Bérbeadóval, vagy az Ingatlan más használójával szemben a Bérbeadó írásbeli figyelmeztetése ellenére az együttélés követelményével ellentétes, elfogadhatatlan magatartást tanúsít, a Bérbeadó a bérletet azonnali hatállyal felmondhatja. A bérleti szerződésben rögzítésre kerülnek az alábbi kikötések: - Az Önkormányzat által a helyiségben végzett beruházások: Az Önkormányzat által a helyiségben megvalósított beruházást (berendezés, ingóságok) az üzemeltetés megkezdésétől számított 5 évig nem lehet megszüntetni. A helyiség berendezéseit érintő változtatási, módosítási bérlői igényeket mindenképpen be kell jelenteni a bérbeadónak, aki döntésre továbbítja a kérelmet az EU projektekhez támogatást nyújtó közvetítő szervezetnek. Funkcióbővítés, átalakítás csak a közvetítő szervezet hozzájárulásával lehetséges, az átalakítási tervek alapján, minden esetben a bérlő költségére. A közvetítő szervezet évente helyszíni szemlét tart, melyről 15 nappal korábban értesíti a bérbeadót, aki a szemle időpontját közli a bérlővel. - Non profit tevékenység: Negyedévente legalább 1 db non profit rendezvény lebonyolítását kell vállalni. A vállalt non- profit tevékenységet dokumentálnia kell a bérlőnek ( jelenléti ív, fotók) Negyedévente meg kell küldeni a rendezvényekre vonatkozó dokumentálást a bérbeadónak. - Nyitás és nyitva tartás: Kihasználtsági terv szerinti tartalomban, lehetőség szerint munkanaponkénti nyitva tartás. Pályázat benyújtása A pályázati ajánlatot 3 példányban 1 db zárt borítékban kell leadni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán. Egy példányt minden oldalon eredetiben, cégszerű aláírással, magánszemélyeknél eredeti aláírással, illetve a meghatalmazott aláírásával ellátva kell leadni. A borítékra kizárólag a megpályázott helyiség címét lehet ráírni.

5 Amennyiben a pályázó több helyiségre kívánja benyújtani pályázatát, úgy minden helyiségre külön kell a pályázatot benyújtania. A pályázat átvételekor a pályázó átvételi elismervényt kap. A pályázatot a pályázati kiírás mellékletét képező formanyomtatvány kitöltésével kell benyújtani. A hiányosan kitöltött nyomtatvány esetén a pályázatot érvénytelennek kell tekinteni. A pályázati ajánlatnak tartalmazni kell a pályázati felhívás feltételeinek elfogadását, valamint az ellenszolgáltatás és óvadék fizetésének teljesítésére vonatkozó kötelezettséget. Gazdasági társaság pályázata esetén csatolni kell a pályázati ajánlathoz a 30 napnál nem régebbi cégkivonatát, vagy cégbejegyző végzését, valamint az aláírási címpéldány eredeti vagy hiteles másolatát. Ha a pályázó meghatalmazott útján jár el, két tanú előtt aláírt vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazást kell csatolni. Társadalmi szervezet esetén Alapító Okiratot, a társadalmi szervezet képviselőjének a képviseleti jogosultságát igazoló dokumentumot kell csatolni. A pályázatot zárt borítékban a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálati Irodáján kell leadni ügyfélfogadási időben. Pályázat bontása és elbírálása BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ: május ÓRA A pályázatok felbontására május 19. napján órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat hivatalos helyiségében kerül sor, amelyre a pályázatot kiíró a pályázókat ezennel meghívja. A pályázatok felbontásakor minden pályázat megvizsgálásra kerül abból a szempontból, hogy tartalmazzák-e azokat a feltételeket és nyilatkozatokat, amelyek a jelen pályázati kiírásban szerepelnek. Ha a pályázó a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek nem tesz eleget, illetve az abban előírt nyilatkozatokat nem teszi meg, a pályázat érvénytelen. A pályázatok felbontásáról jegyzőkönyvet kell vezetni, amelyben rögzíteni kell: - A pályázó nevét és a bérbe venni kívánt helyiség címét, - A pályázat megfelel-e a kiírásban foglalt feltételeknek, - A pályázat érvénytelen és milyen okból,

6 - Ha a pályázatot illetően hiánypótló nyilatkozatot tettek azt, hogy ki tette, milyen felhatalmazás alapján, mi volt a pótolandó nyilatkozat, illetve hogyan nyilatkozott a pályázó. A pályázatokat a Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság bírálja el. A Bizottság minden helyiség tekintetében meghatározza, hogy mely pályázatokat sorolja az első és melyeket a második helyre. A pályázatok elbírálásáról jegyzőkönyvet kell felvenni, amely tartalmazza a pályázók nevét, az érvényes és érvénytelen pályázatokat és a Bizottság által kiválasztott bérlők nevét. Eredményes pályázat esetén a jegyzőkönyvben rögzíteni kell az első két helyre sorolt pályázó nevét és a döntés indokát. A beérkezett pályázatokról a Bizottság javaslatára a Polgármester dönt, a pályázati kiírásban meghatározott elbírálási szempontrendszer szerint. A pályázat elbírálásáról a nyertes pályázót értesíteni kell, amelyben közölni kell a bérleti szerződés megkötésének helyét és időpontját. A szerződés, előszerződés megkötésére a pályázat elbírálásáról szóló értesítés kézhezvételét követő 30 nap áll a pályázó rendelkezésére. Ha a nyertes pályázó ismételt felszólítás ellenére sem köt bérleti szerződést vagy a pályázat eredménytelen a Polgármester dönt a pályázat megismétléséről vagy arról, hogy a második helyre kiválasztott pályázóval köt szerződést. A pályázati elbírálás szempontjai: A Bizottság a döntés során figyelembe veszi: -a pályázó üzleti terve megvalósítja e a Kiíró által kívánt funkciókat, -a pályázó a helyiségben milyen tevékenységet kíván végezni, -a pályázó által benyújtott üzemeltetési tervet, -a pályázó kér-e bérleti díj csökkentést, -a pályázó ajánlatát az óvadék mértékére vonatkozóan. Több azonos bérleti ajánlat esetén azt kell a bérlőnek kiválasztani, aki a helyiséget magában foglaló épületben külön tulajdonnal (tulajdoni hányaddal) rendelkezik. Ha több ilyen ajánlatot tevő van, akkor azt kell előnyben részesíteni, aki nyertessége esetén előszerződés közbeiktatása nélkül kész a bérleti szerződés megkötésére. A pályázatok elbírálásának végső határideje május 29. A pályázókat postai úton értesíti a Kiíró a döntést követő 15 napon belüli postázással. A Kiíró fenntartja magának azt a jogot, hogy a felhívásban foglaltaknak megfelelő ajánlatot tevő pályázókkal se kössön szerződést, a Kiíró rögzíti, hogy szerződéskötési kötelezettség nem terheli.

7 A megkötendő bérleti szerződésekre a jelen pályázati feltételekben nem szereplő kérdésekben az Önkormányzat 15/2007.(IV.19.) önkormányzati rendeletében, valamint a 402/2004.(V.13.) B-L.Ö határozatában foglaltak az irányadóak. Budapest, Szentgyörgyvölgyi Péter Polgármester Mellékletek: 1. sz. melléklet: Pályázati nyomtatvány 2. sz. melléklet: 402/2004. sz. határozat kivonat a bérleti díj számításhoz. 3. sz. melléklet: Helyiségre vonatkozó funkcionális elképzelések 4. sz. melléklet: Helyiség adatlapja, alaprajza

8 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat 1051 Budapest, Erzsébet tér számú melléklet PÁLYÁZATI LAP Pályázó neve:.. Cégjegyzékszáma: magánszemély esetében születési hely, idő/anyja neve:..... Székhely/lakás címe:..... Telefonszáma/:.. PÁLYÁZOTT HELYISÉG Címe:... Folytatni kívánt tevékenység: A pályázó ajánlatát az óvadék mértékére vonatkozóan ( 3-12 hónapig):....hó A pályázó kér e bérleti díj csökkentést?.. A helyiséget magában foglaló épületben külön tulajdonnal (tulajdoni hányaddal) rendelkezik? Nyertessége esetén előszerződés közbeiktatása nélkül kész a bérleti szerződés megkötésére?... Milyen non - profit funkciók befogadását/ megvalósítását vállalja?

9 .... Kijelentem, hogy a pályázati kiírásban foglalt feltételeket megismertem, és azokat elfogadom. valamint az ellenszolgáltatás (bérleti díj) és óvadék fizetésének teljesítését vállalom. Nyilatkozom, hogy a kérelmező nem áll sem csődeljárás, sem felszámolás, sem végelszámolás alatt. Budapest, hó... nap... aláírás Melléklet: - a pályázó üzemeltetési terve, tevékenység, üzleti elképzelések részletes leírása!!! ( tevékenység részletes bemutatása, nyitvatartás, állandó vagy időszakos programok) gazdasági társaság pályázata esetén csatolni kell a pályázati ajánlathoz a 30 napnál nem régebbi cégkivonatát, vagy cégbejegyző végzését, aláírási címpéldány vagy aláírás minta eredeti vagy hiteles másolatát, képviseleti jogosultságot igazoló dokumentum, ha a pályázó meghatalmazott útján jár el, két tanú előtt aláírt vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazást kell csatolni, társadalmi szervezet esetén alapító okirat, társadalmi szervezet képviselőjének a képviseleti jogosultságát igazoló dokumentum.

10 2. számú melléklet Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 402/2004. (V.13.) B-L.Ö határozata az Önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjáról egységes szerkezet 8. A helyiségbér alapjául a helyiségnek a Kt. határozata szerint aktualizált beköltözhető forgalmi értéke szolgál. Az alap bérleti díj, ennek alapján a megállapított bérleti díj éves mértéke - a jelen határozat szerinti kivételekkel - a helyiség ÁFA nélküli beköltözhető forgalmi értékének 8%-a, amennyiben a helyiségben a bérleti szerződés alapján pénzváltó (TEÁOR: ) tevékenység végezhető a bérleti díj éves mértéke a helyiség ÁFA nélküli beköltözhető forgalmi értékének 12%-a. 9. A helyiségben végzett alábbi tevékenységeket figyelembe véve az alap bérleti díjból kedvezményt kell adni. Megállapított bérleti díj címén a bérlőtől a kedvezmény alapján megállapított éves bérleti díj ÁFÁ-val növelt összegét kell igényelni. Kedvezmény alapján Bérleményben végzett tevékenység megállapított éves bérleti díj a forgalmi érték következő százaléka: Irodai tevékenység 7 % Kereskedelem (üzlet) és szeszmentes vendéglátás, egészségügyi 6 % magánpraxis Népi iparművészeti és- képzőművészeti cikk, könyv árusítás, valamint 5 % kultúrcikk kiskereskedelem, ha a bérlő könyvek, zeneművek, időszaki lapok értékesítésével foglalkozik, garázs, Kereskedelmi alapellátás, oktatás, kölcsönzés, posta, művészeti galéria, 4 % élelmiszer kiskereskedelem, egészségügyi tevékenység, gyógyszer kiskereskedelem, ideértve a gyógynövény-árusítást is, és a gyógyászati segédeszköz kiskereskedelmet is, közművelődés, trafóház, vízóra-és gázfogadó, valamint WC helyiség, raktározás Közétkeztetés (TEAOR 55.52), lakossági szolgáltatás Lakossági kisipari szolgáltatás, valamint ruházati és egyéb konfekcionált 3 % termékek, bőr, konfekcionált termékek és lábbeli, villamos és híradástechnikai közszükségleti cikkek javítása, látszerészeti és optikai eszközök javítása óraés ékszerjavítás, mosás, vegytisztítás, textilfestés, műterem, kivéve a műteremlakást és a műteremhez tartozó lakást

11 A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság egyedi döntésével a helyiség alapbérleti díj éves mértékét a helyiség ÁFA nélküli beköltözhető forgalmi értékének legfeljebb 2%-ig csökkentheti, ha a helyiségben non-profit szervezet az önkormányzat közigazgatási területén élő lakosság számára és érdekében végez tevékenységet. Pincehelyiségek bérbeadása esetén, illetve, ha a helyiség több, mint 80%-a a pinceszinten helyezkedik el, a Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság dönthet a bérleti díj mérsékeléséről, azzal, hogy a bérleti díj nem lehet kevesebb, mint a társasház által meghatározott közös költség helyiségre jutó- Önkormányzatot terhelő- hányada, illetve ha a helyiség nem társasházban található, akkor a bérleti díj nem lehet kevesebb, mint az Önkormányzat által a bérbeadói feladatok keretében a helyiségre fordított költségek két éves átlaga, ideértve az épületre fordított költségek helyiségre jutó részét.

12 3. sz. melléklet KIHASZNÁLTSÁGI TERV A kihasználtsági terv az akcióterületi terv útmutatójával összhangban készült el az egyes beavatkozásokra, így az önkormányzat által fejlesztett gazdasági célú tevékenységekre, üzletekre, valamint a közösségi célú létesítményre, a Városfalhoz kapcsolódóan. Gazdasági célú tevékenységek Az egyes üzleteket a házszámuk alapján jelöltük meg. Bástya utca 25. A projekt keretében az önkormányzat a Bástya utca 25. szám alatt fekvő üzlethelyiségben a gazdasági célú hasznosítás mellett művészethez kapcsolódó nonprofit funkció kialakítását is ösztönzi. Ennek megfelelően az üzlethelyiséget olyan bérlőknek kívánja bérbeadni, amely profit orientált tevékenysége mellett közösségi célú szolgáltatásokat is nyújt, illetve befogad ilyen típus szervezetet. Mivel a projekt célja elsősorban a kultúrához, művészetekhez kapcsolódó szolgáltatások bővítése az akcióterületen, ezért az épület adottságait is figyelembe véve egy képzőművészeti kiállítótér létrehozását tűzi ki célul. Emiatt a Bástya utcai ingatlan esetében a kihasználtsági terv egy képzőművészeti galériához kacsolódó tevékenység lehetőségét vizsgálja. 1. Tervezett projekt, és az általa nyújtott szolgáltatás, programok rövid bemutatása A gazdasági funkció keretében a Bástya utca 25. üzlethelyiség felújításra kerül, és a felújítást követően új funkció kerül kialakításra. Az ingatlan egykori funkcióját tekintve üzlethelyiségként üzemelt, jelenleg az üzlethelyiség nem hasznosított. Terveink szerint a felújításokat követően a Bástya utca 25. üzlethelyiségben for- és nonprofit tevékenységek együttes ötvözésével valósul meg gazdaságfejlesztési funkció. A nonprofit funkció keretében az elképzelések alapján az üzlethelyiség pincegalériaként, a perifériára szorult iparművészeti ágak fiatal művészeinek bemutató és bemutatkozó helyeként tesz szolgálatot, és nyújt egyedülálló élményt a művészetek kedvelőinek. Az ingatlanon megvalósuló gazdaságfejlesztési funkció tekintetében a profitorientált és nonprofitorientált tevékenységek jól kiegészíthetik egymást, mivel hasonló célcsoportra irányulnak, így szinergikus hatások érvényesülnek. Azaz a kétféle tevékenység hasonló célcsoportjai kölcsönös keresletet támaszthatnak egymás szolgáltatásai iránt. 2. A programok, szolgáltatások célcsoportonkénti bemutatása (célcsoport jellege és mérete alapján) A kialakításra kerülő galéria hiánypótló jellegű a város életében, mivel alacsony azon terek száma, ahol fiatal kortárs művészek bemutathatják alkotásaikat a műkedvelőknek. Az üzemeltetők és a kiállító művészek elsősorban a környező oktatási intézmények diákjai közül számíthatnak látogatókra. Emellett természetesen a helyi lakosság és a kerületbe látogatók, turisták is haszonélvezői a galéria által létrehozott értékeknek. Lehetőség van olyan szakkörök szervezésére is, amelyek keretében különböző korosztályokhoz igazodva többféle művészeti ág alapjait lehet elsajátítani. Ezek a klasszikusnak tekintett képzőművészeti ágak (festészet, szobrászat stb.) mellett akár olyan területeken is gyarapíthatnák az érdeklődők tudását, amelyeket hobbi szinten jelenleg sehol,

13 vagy kevés helyen oktatnak (formatervezés, webdizájn, lakberendezés, stb.) A felsorolt lehetséges programokra a helyi lakókon kívül a környező felsőoktatási intézmények diákjait is várhatják a szervezők. 3. Bérbe adandó helyiségek, terek és az igénybe vevő célcsoportok bemutatása Az önkormányzat a hatályos és vonatkozó helyi rendeletek előírásai alapján választja ki a legideálisabb bérlőt. Az önkormányzat a nonprofit funkció befogadásának kötelezettsége miatt - a szokásosnál kedvezőbb bérleti feltételek megállapításával szeretné ösztönözni a potenciális bérlőket a jelentkezésre. A profit orientált és a nonprofit funkciókat akár egy, de két bérlő is megvalósíthatja. Az utcára nyíló nagyméretű helyiség lehet az alkotók és érdeklődők találkozásának helyszíne, ahol az időtöltést egy kávé, tea elfogyasztása tehet még kellemesebbé. A tér berendezése egyúttal kiállítási tárgyak sora is lehet: székek, asztalok, kárpitok. Itt megtalálható minden információ a kiállításokról és rendezvényekről, illetve megvásárolhatók a művészek alkotásai és kapcsolódó témájú kiadványok, folyóiratok, könyvek. A földszinten található a pult és a hozzá tartozó kiszolgáló tér. Ez egyfajta elosztó tér, innen közelíthetők meg a pinceszinti terek, és a vizesblokk is. A pult és a hozzá tartozó raktárhelyiség a kereskedelmet, vendéglátást vagy egyéb szolgáltatást is biztosíthat. A pinceszinten a jelenleg kihasználatlan terekben jelenhet meg elsősorban a közösségi célú új funkció. A terem kiállítások, szakmai rendezvények, kulturális programok beszélgetések, bemutatók ideális helyszínei. 4. A tervezett beruházás tereinek éves kihasználtsági becslése Azt tervezzük, hogy az üzlethelyiséget a városrész ezen, felújított pontján folyamatosan bérbe adjuk, azaz az év folyamán folyamatosan hasznosított lesz. Ugyanakkor foglalkoztunk azzal is, hogy a preferált funkcióknak milyen kihasználtsága lehet. A két különböző szféra funkcióinak kihasználtsági foka természetükből adódóan eltérő. A profitorientált funkció várhatóan egész évben folyamatosan nyitva lesz, de a nyitva tartás a majdani bérlő határozza meg. A kialakításra kerülő terek folyamatos kihasználtsága várható. A preferált közösségi funkció kapcsán kiemelendő, hogy várhatóan rendszeresen szerveznek közösségi programokat, amikor az érdeklődők találkozhatnak a művészekkel. Emellett lehetőség nyílna különböző szakkörök szervezésére is. A pinceszintre tervezett kiállítótérben egész évben folyamatosan rendezhetők különböző képzőművészeti ágakhoz kapcsolódó időszakos kiállítások. 5. A tervezett projekt által nyújtott program-tervezete A preferált közösségi célú tevékenység kapcsán kiemelendő, hogy a galériában egyaránt lehetőség nyílik állandó, illetve időszakos programok szervezésére. Ősztől tavasz végéig állandó jelleggel tarthatók a különböző érdeklődési körű fiatalok számára a képzőművészetekhez kapcsolódó foglalkozások. Ezek szervezésébe lehetőség szerint be kell vonni a környékbeli oktatási intézményeket, illetve művészeti, kulturális egyesületeket. Alkalmi jelleggel műhelybeszélgetések szervezésére is nyílik lehetőség a helyiségekben, amelyek során a művészek egymással, illetve a közönséggel cserélhetnek véleményt. A galériában állandó kiállítás nem lesz, így alkalmi jelleggel, azonban az év folyamán folyamatosan tarthatók kiállítások a fiatal művészek munkáiból.

14 Párisi utca 1. A projekt keretében az önkormányzat a Párisi utca 1. alatt lévő helyiségben a gazdasági célú hasznosítás mellett non profit funkció kialakítását is ösztönzi. Tervezett projekt, és az általa nyújtott szolgáltatás, programok rövid bemutatása A Déli-Belváros megújítása projekt a Belváros művészeti negyedének létrehozása elnevezésű projekt keretén belül megvalósuló gazdaságfejlesztési funkció részeként a Párizsi u. 1. helyiség felújításra kerül, és lehetőség nyílik új funkció megvalósítására. Az ingatlan egykor irodaként és raktárként üzemelt. A felújításokat követően a Párizsi u. 1. ingatlanon terveink szerint új funkció valósul meg for- és nonprofit tevékenységek együttes ötvözésével. A gazdasági funkció keretében felújított Párizsi u. 1. szám alatti helyiség elsősorban színművészeti helyként működik. Összességben az alábbi szolgáltatások, programok biztosíthatók a közösségi térben: A földszinten: estleg bolt/jelmezkölcsönző előadások helyszíne ahol alkalmanként bérlők tartanak előadásokat, illetve más előadásokat is befogadhatnak. múzeum ahol bemutatásra kerülhetnek az egyes előadások Az emeleten: műhely.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

R É S Z L E T E S P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S

R É S Z L E T E S P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S R É S Z L E T E S P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő üres, nem lakás célú helyiségek bérbeadásának nyilvános, egyfordulós pályázatáról

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. május 28-ai üléséről. 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. május 28-ai üléséről. 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 13/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a meghívó szerinti 8. Bp.,

Részletesebben

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest, V. ker. Dorottya u. 9. szám 24482/0/A/4;5;6 helyrajzi szám alatt elhelyezkedő nem

Részletesebben

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő, jelen pályázati kiírás 3. számú mellékletében felsorolt nem lakás célú helyiségek bérbeadásának

Részletesebben

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal PÁLYÁZATI KIÍRÁS a vagyonkezelésében lévő Kecskemét 6124/8 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a 6000 Kecskemét, Ceglédi út 2. szám alatti épületekben lévő üzlethelyiségek bérlet útján történő hasznosítására

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Piacfelügyelete (a továbbiakban: Piacfelügyelet ) az

Részletesebben

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy Pályázati felhívás A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában lévő

Részletesebben

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő, jelen pályázati kiírás 3. számú mellékletében felsorolt nem lakás célú helyiségek bérbeadásának

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. október 15. -ei üléséről. 651/2015. (10.15.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. október 15. -ei üléséről. 651/2015. (10.15.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 651/2015. (10.15.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 23/2015. sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja azzal a módosítással, hogy leveszi a zárt ülésen szereplő: 1..

Részletesebben

Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS Hivatkozási szám: Tárgy: Pályázati kiírás PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2011. (III.31.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Rendelet) szerint Budapest

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET a tulajdonát képező MAKÓ, SZÉCHENYI TÉR 10. SZÁM ALATTI KORONA ÜZLETI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT I. EMELET, 201-208-AS 51 m 2 ALAPTERÜLETŰ

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13.

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13. AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. () A Hotel Club- Siófok Szállodaüzemeltető és Vendéglátóipari Kft., mint Ajánlatkérő, ajánlati felhívást

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

ELOTERJESZTES A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság július 30-i ülésére

ELOTERJESZTES A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság július 30-i ülésére Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága / ^ j A Előterjesztő: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt....).. sz. napirend

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt Pályázati felhívás Kiíró: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.), (székhelye: 1013 Budapest, Attila út 13/a), Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázat célja: A Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete június 11-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Múzeum köz 1. sz. ingatlan értékesítése Sorszám: 5 Elıkészítette: Véleményezı bizottság: Váczi Julianna osztályvezetı Gazdálkodási Osztály Dr. Farkas László jogi munkatárs Pénzügyi Bizottság Döntéshozatal

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nyilvános pályázati felhívást tesz közzé Vagyontárgy adatai, műszaki állapota: II. III.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nyilvános pályázati felhívást tesz közzé Vagyontárgy adatai, műszaki állapota: II. III. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ábrahámhegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi út 13.) a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény, valamint az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A határozat hatálya

I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A határozat hatálya Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 402/2004. (V.13.) B-L.Ö határozata az Önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjáról,

Részletesebben

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet)

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet) BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. október 7. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási ügyintéző Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

2015.11.27. PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA

2015.11.27. PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA Az egyéb beépítetlen terület megnevezésű telkek határozatlan időre vehetők bérbe; a rekreációs célú földhasználatra

Részletesebben

BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására

BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT 2019. évi lakáspályázata üres lakások piaci alapon történő bérbeadására Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat, Pénzügyi, Tulajdonosi és Jogi Bizottsága a Képviselő-testület

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-012/1/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Döntés önkormányzati ingatlanok bérleményként történő hasznosításáról

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására. pályázatot hirdet.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására. pályázatot hirdet. PÁLYÁZATI KIÍRÁS nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft. (3900 Eperjes út 9.), mint bérbeadó a Szerencs Város Önkormányzata (3900 Rákóczi út 89.) tulajdonában

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

A Rendelet 2. (2) és (3) bekezdései az alábbiak szerint módosulnak: 2. (2)

A Rendelet 2. (2) és (3) bekezdései az alábbiak szerint módosulnak: 2. (2) 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 8/2015. (IV. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 15/2000. (III.31.)

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az SZSZBMK Pólus Tömbkórház C épületében lévő büfé üzemeltetési jogának megszerzése A Kiíró neve, címe: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

Részletesebben

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti tulajdonában lévő Korányi F. út 1. sz. alatt lévő Óbester étteremként üzemelő helyiségét. Pályázni a Nagykálló

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-004/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S BELVÁROS- LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak és szövetkezeti formában működő lakóépületek részére adható támogatás elnyerésére 2012. Belváros-Lipótváros

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére Felhívás A HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt (továbbiakban: CURRUS ZRt.) (2100 Gödöllő,

Részletesebben

2015.11.18. PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA

2015.11.18. PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI TELKEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA Az egyéb beépítetlen terület megnevezésű telkek határozatlan időre vehetők bérbe; a rekreációs célú földhasználatra

Részletesebben

PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám

PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám Cégközlöny 26/2010-i szám I. A MÁTRAHOLDING Gazdasági és Tanácsadó ZRt. (1146 Budapest, Cházár András u.9; Cg.sz.: 01-10-043926), mint a TIGA ÉPKER Kereskedelmi

Részletesebben

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló nem lakáscélú helyiségek bérletére vonatkozó egyes szabályokról

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pályázat benyújtásáig befizetendő biztosíték összege (Ft) Bérl. díj alsó határa, melyről a licit indul (Ft/ m 2 /hó+áfa)

HIRDETMÉNY. Pályázat benyújtásáig befizetendő biztosíték összege (Ft) Bérl. díj alsó határa, melyről a licit indul (Ft/ m 2 /hó+áfa) HIRDETMÉNY A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ingatlangazdálkodó Divíziója (1131 Budapest, Béke utca 65.) 2014. november 17-től 2014. december 15-ig nyilvános

Részletesebben

464/2011. (XI. 17.) 16 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL

464/2011. (XI. 17.) 16 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL 464/2011. (XI. 17.) 16 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL A Képviselő-testület úgy dönt, hogy: 1.) a 275/2010. (VII. 14.) számú képviselő-testületi határozatot 2011. november 21. napjával hatályon kívül helyezi.

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ A VKSZ VESZPRÉMI KÖZÜZEMI SZOLGÁLTATÓ ZRT. PÁLYÁZATOT ÍR KI A VESZPRÉM, KOSSUTH UTCA 21. SZÁM ALATTI TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ 2547/A/2, 2547/A/4, 2547/A/5 ÉS A 2547/A/6 HRSZ. ALATTI ÜZLETHELYISÉGEK

Részletesebben

PÁLYÁZATI AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata PÁLYÁZATI AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ HELYISÉGPÁLYÁZAT Jeligére 53 darab üres, jogszerű használattal nem terhelt, nem lakás céljára szolgáló helyiség tulajdonjogának

Részletesebben

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei:

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei: PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ 1. A pályázók az ajánlatukat a www.jogazdabank.hu honlapról letölthető dokumentumok alapján (tulajdoni lap, vagyonértékelés stb.), továbbá a vagyontárgyak az informatikai eszközök kivételével

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő Dunavarsány Város Önkormányzata 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., www.dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S Dunavarsány Város Önkormányzatának tulajdonában

Részletesebben

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE A Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala értékesítésre meghirdeti az önkormányzat tulajdonában lévő alábbi tehermentes ingatlanokat: Helyrajzi

Részletesebben

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz

Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Áttekintő táblázat a rendeletmódosításhoz Az előterjesztés 2. sz. melléklete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 7/2012. (III.5.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére 2008. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

I. az ingatlan adatai

I. az ingatlan adatai Tárnok Nagyközség Önkormányzata /2461 Tárnok, Dózsa György út 150-152./ n y i l v á n o s p á l y á z a t o t í r k i az alábbi Tárnok Nagyközség Önkormányzata tulajdonában lévő beépítetlen ingatlan értékesítésére:

Részletesebben

1. számú nyilatkozat

1. számú nyilatkozat 1. számú nyilatkozat cégjegyzékszám:.) a... (a továbbiakban: ) 1. Büntetőjogi felelősségem tudatában akként nyilatkozom, hogy: (a) nek Budapest Főváros Önkormányzatával szemben nincs három hónapnál régebben

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ FŐKERT Nonprofit Zrt. 1073 Budapest, Dob u. 90. PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a FŐKERT Nonprofit Zrt. 1106 Budapest, Keresztúri út 130. szám alatti telephelyén 272 m 2 iroda, raktárhelyiség hozzá tartozó 628

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS I. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS I. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága nyilvános pályázatot hirdet az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező, a pályázati felhívásban megjelölt

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján

Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján Lakás bérlésére vonatkozó PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 15/2015 (V.20.) Önkormányzati rendelet alapján I. A PÁLYÁZAT CÉLJA: 1. Pomáz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: kiíró), a.../2018 (VI.

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Az önkormányzati tulajdonú lakások és helyiségek bérbeadásáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt

Részletesebben

PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA. Belvárosi helyiségek

PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA. Belvárosi helyiségek PÁLYÁZATOT HIRDET ÖNKORMÁNYZATI HELYISÉGEK határozatlan, illetve határozott időre szóló BÉRBEADÁSÁRA Belvárosi helyiségek A helyiségek határozatlan időre vagy határozott időre illetve kedvezményes bérleti

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A évi felosztható támogatási alap összege: E Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A évi felosztható támogatási alap összege: E Ft. Kiíró: Felsőcsatár Község Önkormányzata PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pályázat címe: Helyi civil szervezetek támogatása Pályázhatnak: Helyi tevékenységet folytató egyesületek A fenti körbe nem tartozó szervezetek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság április 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság április 23-i ülésére Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Előterjesztő: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. sz. napirend ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó közszolgáltatás

Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó közszolgáltatás Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó közszolgáltatás elvégzésére 1. A pályázat kiírójának neve, címe, telefon és telefax

Részletesebben

TULAJDONOSI, ELIDEGENITÉSI ÉS LAKÁS BIZOTTSÁGA valamint a V ÁROSFEJLESZTÉSI, MŰEMLÉKVÉDELMI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁGA

TULAJDONOSI, ELIDEGENITÉSI ÉS LAKÁS BIZOTTSÁGA valamint a V ÁROSFEJLESZTÉSI, MŰEMLÉKVÉDELMI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁGA BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FÖV ÁROS V. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak és szövetkezeti formában működő lakóépületek részére adható támogatás elnyerésére V. kerület Önkormányzat Képviselő Belváros-Lipótváros,

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására 14253058 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/2.411-2/2015 Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, 2092 Budakeszi, Fő u. 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ bontásához kapcsolódó építészeti-műszaki dokumentáció

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E az újpesti kisvállalkozások gazdaságfejlesztési támogatásáról (T E R V E Z E T) Budapest Főváros

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év.

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év. 1. sz. nyilatkozat A bérleti díjról, bérlet időtartamáról, a bérleményben folytatni kívánt tevékenységről pályázati eljárásban az ingatlan bérleti díjára az alábbi ajánlatot teszem: Bérleti díj: Ft + áfa/hó,

Részletesebben

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a tulajdonában lévő Korányi Frigyes út 1. szám alatt található ingatlanát. Pályázni a Nagykálló Város Önkormányzat

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Dány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú ingatlan

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület 2011. július 26-án megtartásra kerülő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület 2011. július 26-án megtartásra kerülő ülésére Ecsegfalva Községi Önkormányzat Polgármesterétől 5515 Ecsegfalva Fő u. 67. Tel.: 66/487-100 ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. július 26-án megtartásra kerülő ülésére az önkormányzat tulajdonában

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről Celldömölk

Részletesebben

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei:

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei: PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ 1. A pályázók az ajánlatukat a www.jogazdabank.hu honlapról letölthető dokumentumok alapján (tulajdoni lap, stb.), továbbá a vagyontárgyak az informatikai eszközök kivételével - megtekintést

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. civil szervezetek (egyesületek, alapítványok)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS S Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzata pályázatot hirdet Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. ingatlan hasznosítására, wellness szálloda és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítása céljából

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. ingatlan hasznosítására, wellness szálloda és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítása céljából PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ingatlan hasznosítására, wellness szálloda és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítása céljából Készítette: Sárospatak Város Önkormányzata 2010. február 12. 1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ingatlan

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére I. A pályázat célja: Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő Pomáz, Huszár utca 3. 1689/194 hrsz

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében. 1. A pályázat kiírója: 2. A pályázat célja és jellege:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. További információkat lsd. a jelen Befektetői tájékoztató III. fejezetében. 1. A pályázat kiírója: 2. A pályázat célja és jellege: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V. kerület Fővám tér 5. fsz. szám alatti ingatlan (hrsz.: 23926/0/A/3) tulajdonjogának értékesítésére

Részletesebben

I. Rész. Bevezető rendelkezések. A rendelet hatálya

I. Rész. Bevezető rendelkezések. A rendelet hatálya Abony Város Önkormányzat 14/2007. (IV.12) sz. rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő nem lakás célú helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről Abony Város Önkormányzata a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám:nü-006/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat tulajdonában álló, üres lakások piaci alapon történő bérbeadására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat tulajdonában álló, üres lakások piaci alapon történő bérbeadására PÁLYÁZATI KIÍRÁS a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat tulajdonában álló, üres lakások piaci alapon történő bérbeadására A Budavári Önkormányzat a tulajdonában álló 8 db lakás határozott idejű, 5

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet

Pályázati Hirdetmény. Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet Pályázati Hirdetmény Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet költségalapon meghatározott lakbérű önkormányzati bérlakások határozott idejű bérleti jogának elnyerésére Pályázati

Részletesebben

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték:

4. A pályázati eljárás: 5. A pályázati biztosíték: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest II. ker. Hárshegyi út 1. szám alatti ingatlan (10937/21 Hrsz) tulajdonjogának értékesítésére

Részletesebben

Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó szolgáltatás elvégzésére

Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó szolgáltatás elvégzésére Pályázati felhívás a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére és ártalommentes elhelyezésére vonatkozó szolgáltatás elvégzésére 1. A pályázat kiírójának neve, címe, telefon és telefax

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 71-ES FŐÚT MELLETTI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLANOK BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Alsóörs Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően, a település új településfejlesztési koncepciójának, és településrendezési

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Az önkormányzati tulajdonú lakások és helyiségek bérbeadásáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pályázat benyújtásáig befizetendő biztosíték összege (Ft) Bérleti díj alsó határa, melyről a licit indul (Ft/ m 2 /hó+áfa) Sorszám

HIRDETMÉNY. Pályázat benyújtásáig befizetendő biztosíték összege (Ft) Bérleti díj alsó határa, melyről a licit indul (Ft/ m 2 /hó+áfa) Sorszám Sorszám HIRDETMÉNY A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ingatlangazdálkodó Divíziója (1131 Budapest, Béke utca 65.) 2015. április 23-tól 2015. május 22-ig nyilvános

Részletesebben

Pályázat önkormányzati szociális bérlakás 5 év határozott időtartamú bérbevételére Felhívjuk a Tisztelt Pályázó figyelmét a kért adatok pontos, egyértelmű kitöltésére. Amennyiben a pályázat hiányosan kerül

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/893-1/2013/I Tárgy: Pályázat kiírása a Rudnay utca

Részletesebben

2. (2) i.) üres helyiség bérbeadása a 4. (16) bekezdése alapján.

2. (2) i.) üres helyiség bérbeadása a 4. (16) bekezdése alapján. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 40/2005.(IX.29.) Kgy. rendelete az önkormányzat tulajdonában levő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 15/2000.(III.31.) Kgy. rendelet módosításáról

Részletesebben

VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT (licitszabályzat)

VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT (licitszabályzat) VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT (licitszabályzat) AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ INGATLANOK HASZNOSÍTÁSÁNAK VERSENYTÁRGYALÁS ÚTJÁN TÖRTÉNŐ LEBONYOLÍTÁSÁRÓL A versenyeztetési szabályzat kiterjed az önkormányzati

Részletesebben

3. melléklet a 33/2013. (VIII. 29.) önkormányzati rendelethez VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT

3. melléklet a 33/2013. (VIII. 29.) önkormányzati rendelethez VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT 3. melléklet a 33/2013. (VIII. 29.) önkormányzati rendelethez VERSENYEZTETÉSI SZABÁLYZAT Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata tulajdonában álló vagyonelemek hasznosítására I. fejezet

Részletesebben

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Pályázati felhívás Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Ajánlatkérő neve: Berhida Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 8181 Berhida,

Részletesebben

(2) A nem lakás céljára szolgáló helyiség 12 hónapot meg nem haladó (ideiglenes) bérbeadásáról a PETB dönt.

(2) A nem lakás céljára szolgáló helyiség 12 hónapot meg nem haladó (ideiglenes) bérbeadásáról a PETB dönt. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 46/2012. (VII.10.) önkormányzati rendelete az Esztergom Város Önkormányzatának tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Pálháza Város Önkormányzat képviselő-testületének 3/2014. (II. 13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről Pálháza Város Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat a Tárgy: napirend 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat úgy dönt, hogy a 37/2013 sorszámú meghívóban megjelölt napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: Leveszi napirendről a 9. Bp., V. Markó

Részletesebben