NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA. Használati utasítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA. Használati utasítás"

Átírás

1 NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA Használati utasítás CIKKSZÁM: D X CC2164 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A készülék csatlakoztatása előtt: FIGYELEM! Soha ne nyissa ki a készülék hátlapját, mivel illetéktelen beavatkozás áramütést eredményezhet! Hiba vagy probléma esetén értesítse a forgalmazót! A készüléket száraz, megfelelő légáramlattal rendelkező, tiszta helyre szerelje, kerülje a közvetlen fényhatást! A készülék tisztításakor ne használjon semmilyen vegyi anyagot, kizárólag száraz és puha törlőrongyot alkalmazzon! A készüléket kizárólag beltéri használatra tervezték! Kapcsolja ki a készüléket, mielőtt bármilyen tartozék csatlakoztatásra kerülne!

2 HU NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR HASZNÁLATI UTASÍTÁS / QUICK GUIDE / GYORS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott cikket vásárolta! FIGYELEM! A készülék SATA HDD 500GB merevlemezt tartalmaz!

3 A KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSE 1. Installáció 1. 1 A merevlemez installációja A készülék első üzembe helyezése előtt installálja a merevlemezt. A készülék használatához SATA HDD beszerzése szükséges. A készülék merevlemez nélkül megfigyelőegységként is használható, képrögzítés és visszajátszás lehetősége nélkül. 1.2 Egér csatlakoztatása A készülék két USB csatlakozóval rendelkezik, melyek a hátlapon találhatóak. Az egyik az egér, a másik egy USB háttértár csatlakoztatására való. 2 A készülék bekapcsolása Csatlakoztassa a tápegységet a készüléken, a DC 12V jelölésű aljzatba, majd a 230V, 50Hz-es szabványos hálózatba. A bekapcsolást az előlapon a PWR LED kijelző, és az üzembe helyezést pedig három BÍP sípszó jelzi. Áramkimaradás esetén annak visszakapcsolását követően a DVR készülék az áramszünet előtti állapotba tér vissza. 3. A készülék kikapcsolása A készülék a (Főmenü/Kilépés/leállítás) művelettel, majd ezután a tápegység 230V-os hálózatból történő kihúzásával kapcsolható ki. FIGYELEM! Akkumulátorcsere esetén célszerű az összes beállítás elmentése. 4. Bejelentkezés (Login) A készülék bekapcsolását követően a felhasználó bejelentkezik. Kétféle belépési usernév lehetséges, az admin, mint szuper user teljes jogosultsággal, és a guest vendégjogokkal történő bejelentkezés. Első bejelentkezéskor a jelszó mezőt üresen kell hagyni. Jelszóvédelem: Három egymást követő hibás bejelentkezést követően riasztó hangjelzés hallható. Egymást követő öt alkalommal történő hibás bejelentkezést követően a user belépési folyamat blokkolásra kerül, a készülék újraindításával vagy fél óra elteltével a bejelentkezés ismét kezdeményezhető. 1. Bejelentkezés A megfelelő biztonság érdekében, a bejelentkezéskor célszerű a jelszó módosítása! 5. Megtekintés (Preview) A készülékbe történő bejelentkezést követően a megtekintés felületen látható a dátum, idő és a csatornaszám kijelzése.

4 Előkép megtekintés ikon 6. Felvétel (Record) konfiguráció Állítsa be a felvétel paramétereit: Főmenü (Main Menu) Rögzítés (Record) Rögzítés konfiguráció (Record Config). A gyári beállítás 24 órás folyamatos felvételre van beállítva. 2. Csatorna (Channel) Válassza ki a kívánt csatornaszámot, Mind (All) opció alkalmazása esetén beállíthatja az összes csatornaszámot. Redundancia (Redundancy) (Ennél a modellnél nincs megvalósítva!) Lehetőség van egy második Backup disk alkalmazására, mellyel biztonsági másolat készíthető. Időtartam Állítsa be a felvétel időtartamát. Az eredeti gyári beállítás 60 perc. Előfelvétel (Prerecord) 1-30 másodperc időtartamú előfelvétel programozható a tényleges felvétel előtt. Felvétel üzemmód (Record Mode) A következő felvételi módok lehetségesek: időzített, kézi, leállítás. Időzített: Beállíthatók a következő felvételi lehetőségek: Normál, mozgásérzékelés, riasztás. Kézi (Manual): Be tudja állítani, hogy az összes csatorna kézi felvétel üzemmódba kerüljön ( Mind ) menüpont kiválasztás. Leállítás: A leállítás üzemmód gombra történő klikkeléskor a kijelölt csatornán a felvétel befejeződik. Időtartam (Period) Programozhatja a felvétel időpontját az egyes csatornákon. A felvétel típusa (Recording type): normál (regular), mozgásérzékelés (detection) és riasztás (alarm). Normál (regular): A beállított felvételi időtartam esetén alkalmazható. A videófájl típusa: R.

5 Mozgásérzékelés (detect): aktiválja a mozgásérzékelés, vagy kameraletakarás vagy a videó jel elvesztése funkciókat. A videófájl típusa: M. Riasztás (alarm) A programozott időzónában aktiválja a riasztás jelet. Programozása esetén a felvétel a riasztás funkció aktiválásakor indítható. A videófájl típusa A. 7. Pillanatkép (Snapshot) tárolása (Nincs megvalósítva ebben a rendszerben!) Az egyes csatornákon a funkciót külön szükséges programozni. A gyári beállítás 24 órás folyamatos üzemmódot tesz lehetővé. A Main Menu Record Snapshot Storage menük beállítása szükséges További információ érdekében, lásd HDD Menedzselés fejezetet Videó lejátszás A merevlemezen tárolt videó fájlok lejátszására két eltérő módszer lehetséges. 1. A számítógép menüjéből. /Pl: IE használata esetén, a Visszajátszás főmenü/ 2. A DVR menürendszere esetén: Főmenü/Rögzítés/Visszajátszás Figyelem: az alkalmazott merevlemez, amely tárolja a videó fájlokat olvasható írható (read write) vagy csak olvasható (read) állapotban kell lennie. További információ érdekében, lásd HDD Menedzselés fejezetet. 4.

6 1. Fájl opció 2. Fájl információ 3. Fájl keresés 4. Fájl mentés 5. Működési jelzés 6. Visszajátszás Fájl opció: Válassza ki a kívánt lejátszandó fájlt Fájlinformáció: A kezdő időpont, időtartam és fájlméret megjelenítése. Figyelem: Rendelkezzen elégséges tároló kapacitással a Fájl mentés esetén Fájlkeresés: A beállított keresési paraméterek szerint fájlok keresése. Fájl mentés: Fájlok mentése a HDD-ről. Működési jelzés: Megjelenít egy funkciót, a kurzor helyén. Lejátszás vezérlése: Az alábbi táblázat szerint: Figyelem: Képkockáról képkockára történő lejátszás, a pause lejátszás üzemmódban válik lehetővé. Különleges funkciók: Pontos lejátszás érdekében: jelölje be az időt (h/m/s) az időoszlopban és klikkeljen a lejátszásra (playback). Helyi nagyítás funkció: Amennyiben teljes képernyős lejátszás üzemmódban van a rendszer, az egér lenyomásával lehetőség nyílik egy adott terület kijelölésére. Bal egérgomb segítségével létrehozhatja a nagyítandó felületet. Jobb egérgomb alkalmazásával kilép a menüből. 9. Hálózat beállítása 5.

7 Főmenü (Main menu) Rendszer (System) Hálózat (Network) IP cím: Gyárilag beállított IP cím: Alhálózati maszk (Subnet Mask) gyárilag beállított: Átjáró (Gateway) gyárilag beállított: Az alkalmazott router és a készülék IP címét, azonos hálózati szegmensbe szükséges beállítani Pl. a router IP címe: és az alhálózati maszk A gyári beállítások szerint az alapértelmezett átjáró megegyezik a router IP címével, így pl. az IE böngészőbe a et beírva a LAN hálózaton keresztül a készülék elérhetővé válik. További részletek a hálózat beállítása fejezetben. 10. A riasztás programozása Mozgásérzékelés programozása a riasztás Alarm felületen lehetséges. Itt állítható be a PTZ üzemmód is: (Ennél a modellnél PTZ állítás nincs megvalósítva!) 1. Főmenü (Main menu) Riasztás (Alarm) Mozgás érzékelés (Motion Detect) követően belép a riasztás programozás felületre. 2. Válasszon ki egy csatornát, és állítsa be a csatorna érzékenységi szintjét, valamint a riasztás szükséges időtartamát. Állítsa be a monitor felületét, klikkeljen a beállítás (Set) gombra, ahol kiválaszthatja a kívánt felületet, a gyári default kiválasztás esetén a teljes felület kijelölésre kerül. Jobb egérgombbal az ablakot felfelé mozgathatja. 3. A DVR, riasztás üzemmódjában még további beállítások lehetségesek: Riasztás kimenet beállítás, felvétel beállítás, PTZ üzemmód alkalmazása, pillanatkép, riasztási üzenet, küldés, hangjelzés 4. Beállíthatja a riasztás funkciókat a további csatornákra is, a 2. és a 3. pontban leírtak szerint. Figyelem: Videó blokkolás, videojel elvesztése és a riasztás bemenet programozása megegyezik a fentiekben leírt, a mozgásérzékelésre vonatkozó beállításokkal. 10. Döntés és Forgatás / PTZ vezérlés (Ennél a modellnél nincs megvalósítva!) 1. Főmenü (Main Menu) Rendszer (System) PTZ Config. 2. Lépjen be a PTZ működés menübe. 3. Jobb egérgomb alkalmazásával válassza a PTZ vezérlés-t (PTZ control), végezze el az általános beállításokat. A másik lehetőség, a jobb egérgomb alkalmazásával válassza ki a menüből a Nagysebességű PTZ (High Speed PTZ) menüpontot. A bal egérgomb segítségével, közvetlenül irányíthatja a PTZ funkciókat, a kamera mozgatását és az egér görgőjének alkalmazásával vezérelheti a nagyítást vagy a kicsinyítést.

8 TÁVOLI VEZÉRLÉS 1. Hálózati kapcsolat WEB alkalmazás megkezdése előtt szükséges a készülék internet csatlakoztatása. 1. Csatlakoztassa a készüléket az internetre. 2. Hozza létre a LAN kapcsolatot, lásd 1.9 fejezet. 3. Ha a LAN kapcsolat rendben van, akkor a PORTOK megfelelő beállítása fontos a hálózati hozzáférés érdekében. 4. DDNS megoldások a és web címen 5. DDNS beállítása : Főmenü (Main Menu)> Rendszer (System)> Net szerviz (NetService)>DDNS Figyelem: A DVR készülék a PC-vel megegyező hálózaton működjön! 2. Távfelügyelet A hálózati csatlakoztatást követően a távoli felügyeletre két módszer lehetséges: kliens szoftverrel és Internet Explorer böngésző segítségével. A kliens szoftver (CMS) megbízható, biztonságos eszköznek tekinthető. 2.1 Kliensszoftver alkalmazása CMS szoftver a számítógépen használható, és együttműködik a számos DVR készülékkel. 1. Installálja fel a számítógépre a CD mellékletben található CMS szoftvert. 2. A szoftver PC-re történő installációját követően a 7. sz. kép szerint indítsa el a rendszert, lépjen be az készülék hozzáadása, add device, menüre. System> (Device Manager) > (Add area/device) majd írja be a DVR megfelelő paramétereit (Pl: IP cím, Port szám, usernév jelszó), és a rendszer csatlakozni fog a DVR készülékhez. 3. A fenti művelet megismétlésekor további DVR készülékek alkalmazására is lehetőség lesz WEB A hálózati kapcsolat létrejöttét követően a böngésző alkalmazásával a DVR bejelentkezését követően létrejön a távfelügyelet lehetősége. 1. Installálja fel a számítógépre a General_IE_V _ exe ActiveX plugin-t, mely a CD mellékletben található. 2. Csatlakoztassa a készüléket. Nyissa meg az IE WEB böngészőt, írja be WEB címként a készülék IP címét. Pl. Amennyiben a készülék IP címe , WEB címként parancssort kell beírni a böngészőbe a sikeres csatlakozás érdekében. Sikeres csatlakozást és az első bejelentkezést követően az alábbi ablak lesz látható:

9 8. 3. Jelentkezzen be a felhasználó név és a jelszó alkalmazásával. Az adminisztrátor felhasználó neve és jelszava egyaránt: admin. Célszerű az adminisztrátor jelszó időszakonkénti megváltoztatása a bejelentkezést követően. Bejelentkezést követően az alábbi felület látható: WEB Működés 1) Osztott képernyő Válassza a megtekintés üzemmódot. 2) Lejátszás Lejátszás üzemmódban több csatorna egyidejű lejátszása lehetséges. 3) Napló A képernyőn megjeleníthetők a rendszer napló bejegyzései 4) Helyi beállítások A riasztási és rendszer beállítások végezhetők el. 5) Csatorna működés Nyisson meg a videó felületen egy ablakot bal egérgombbal, majd válassza ki a hozzá tartozó csatornát a bal oldali menüben. A kiválasztott ablakban megjelenik a csatorna video képe.

10 Nyissa meg a második ablakot a video felületen, majd válassza ki a hozzátartozó csatornát a bal oldali menüben Ha duplán klikkel a video ablakra, akkor a csatorna video képe egy ablakban, jobb felbontásban jelenik meg. A megnyitott video csatornán, pillanatkép készíthető az alsó menüsor felhasználásával. Bezárhatja az összes csatornát az alsó menüsoron, valamint csatornánként a bal oldali menüsoron. Különleges funkció 1. Kódkonfiguráció A DVR lehetővé teszi a kitűnő minőségű visszajátszást és távoli megfigyelést a paraméterek megfelelő beállításával, a Kódolás menüpontban Kódolás beállítása mindegyik csatornára Figyelem: A DVR részlegesen támogatja a felbontás megváltoztatását. 1. Helyi működtetés a főmenü alkalmazásával: Főmenü (Main menu) > Rendszer (System) > Kódolás (Encode), valamint a távoli programozás esetén jobb egérgomb alkalmazásával, válassza a config (System) > (Encode) menüt. 2. Válassza az 1. csatornát, állítsa be a képfelbontás minőségét D1 (25fps), 1536Kb/s) 3. Válassza a 2. csatornát, állítsa be a képfelbontás minőségét D1 (25fps), 512Kb/s) Jobb egérgomb alkalmazással válassza az Advanced menüt, majd klikkeljen a Copy gombra. 4. Válassza a 3. csatornát, jobb egérgomb alkalmazással válassza az Advanced majd a Stick menüt A 4. csatorna programozása a fentiekkel megegyezik. 5. Klikkeljen a mentés (save) menüre, és lépjen ki. A képfelbontás és a képméret közötti összefüggés: 1.2 Extra Adatfolyam (Stream) beállítás Használható a távoli kliens, valamint a mobil monitor( okostelefon) esetén. 1. Engedélyezze az Extra Stream et a Rendszer/Kódolás menüben. 2. Állítsa be a Frame és a bit sebességeket oly módon, ahogy a Main stream esetén történt. 2. Több csatorna alkalmazása Egyidejű lejátszás A készüléke lehetővé teszi valamennyi csatornán felvett videók egyidejű lejátszását.

11 Programozza az egyes csatornák tömörítési paramétereit a Főmenü alkalmazásával: Főmenü (Main Menu) > Rendszer (System) > Kódolás (Encode). 2. Lépjen be a Videó lejátszás felületre, klikkeljen a Keresés ( Search) gombra. 3. Válassza ki a fájl típusát / File type és a Mind (All) időtartamot, majd klikkeljen OK gombra a felületen. 4. Válassza ki a felvetett fájlt, klikkeljen a Lejátszás / Play gombra, vagy a fájlra dupla kattintással és így elindítja a lejátszást. 3. Többcsatornás valós idejű távoli megfigyelés / Multichannel realtime/ Az Extra adatfolyam (stream) technika alkalmazásával többcsatornás távoli megfigyelést végezhetünk, alacsony sávszélességű Internet alkalmazása esetén is Engedélyezze az Extra adatfolyam (stream) technikát a Főmenün keresztül: Főmenü (MainMenu> Rendszer System> Kódolás (Encode) 2. Nyissa meg a CMS klienst és jelentkezzen be.

12 3. Az eszközök hozzáadását követően, az eszköz nevére kattintva a jobb egérgombbal, válassza ki a Csatlakozás az összes videóhoz (Connect all video(main stream)) menüpontot. 4. Mobil Megfigyelés A mobil megfigyeléshezhez, a DVR menürendszerében engedélyezze az Extra adatfolyam (stream) technikát. 1. Főmenü (Main Menu) > Rendszer (System) > Kódolás (Encode) > Extra adatfolyam (stream) engedélyezés 2. Állítsa be a mobil monitor elérést a menürendszerben Főmenü (Main Menu) > Rendszer (System) > Netservice > Mobil monitor engedélyezés Figyelem: A Mobil monitor DVR-en beállított Portját a routeren is meg kell nyitni. Ezt követően már okostelefonról is elérhető a rendszer. 3.Installálni kell az okostelefonra a CD mellékletben megadott szoftvert. 4. Az installálás után az okostelefonnal kapcsolódhat a DVR rendszerhez. Lásd a 13. és 14. képet. 5.Az okostelefonon a kliens szoftver beállítása a Setting menüpont alatt lehetséges, mely után a 13. képen látható beállításokat kell elvégezni

13 Bejelentkezés: Felhasználó név: Belépés a DVR nevével Jelszó: Megegyezik a DVR készülék jelszavával. Szerver: A DVR IP címe vagy domain neve. Port: A DVR Mobil monitor portja. Automatikus csatlakozás: A Connect menüpont kiválasztása esetén a telefon automatikusan csatlakozik a DVR-hez és megjeleníti a kamerákat. Figyelem: A DVR készüléknek nyilvános hálózatra kell csatlakoznia mobil megfigyelés üzemmódban. A programozás megegyezik az alábbi operációs rendszerek alkalmazása esetén: Symbian S60 a 3. generációs operációs rendszer mobil monitor kliens szoftver: MEYE_SB_S60_3rd.sisx Symbian S60 5. generációs operációs rendszer mobil monitor kliens szoftver: MEYE_SB_S60_5th.sisx Android mobil monitor kliens szoftver: MEYE_Android.cab Blackberry: mobil monitor kliens szoftver: MEYE_RIM.cod Iphone mobil monitor kliens szoftver: Keresse készülékével a "vmeye" alkalmazást az appstore ban és online töltse le. 5. Fájlok rugalmas tárolása és a Backup (háttérmentés) funkció Valós idő / Realtime Redundáns tárolás: A készülék jellemzője a RAD1 tárolási technika, amely lehetővé teszi egyidejűleg két merevlemez alkalmazását. (Ennél a modellnél nincs megvalósítva!) USB HDD re történő mentés. CD/DVD történő mentés. A fájlok tárolhatók saját számítógépének C/D/E/F meghajtókon. Fájlok visszaállítása Az elmentett fájlok visszaállítására van lehetőség, egy hordozható eszköz (USB) segítségével. A távirányító bemutatása Sorszám Megnevezés Funkció 1 Csatornaváltó Váltás a képernyők között (osztott/nem osztott) 2 számjegy gombok Jelszó, számjegyek, csatornaszám beírása 3 Kilépés Vissza az előző menübe 4 Vízszintes léptetés Vízszintes léptetés és OK gomb 5 Visszajátszás Visszajátszás alapművelet 6 Felvétel Belépés a felvétel menübe 7 Távvezérlés További DVR hozzáadása 8 Funkció Segédfunkció /színbeállítás/

14 Megnevezés Dupla kattintás bal egérgombbal Bal egérgomb Jobb egérgomb Egér görgő Az egér mozgatása Az egér húzása Az egér működése Funkció Videófájl dupla kattintással lejátszható Dupla kattintással a videófájl nagyítható vagy kicsinyíthető Dupla kattintással, csatorna teljes képernyő nézet Ismét dupla kattintással vissza az osztott képernyőre. Használat a menü opció szerint Asztali gyors menü Aktuális gyors menü Számjegyek növelése vagy csökkentése Combo ablak kiválasztása Oldalak fel vagy lefelé görgetése A vezérlő mozgatása A mozgásérzékelés területének a kijelölése

15 4 X CMOS IR KAMERA Használati utasítás Cikkszám: CC2164 Figyelem! Tűz és áramütés kockázatának csökkentése érdekében ne tegye ki a kamerát esőnek/párának.! (SA1966) Figyelemfelkeltésre szolgáló jelzés a készülék fontos használati és karbantartási útmutatásaival kapcsolatban.! (SA1965) Figyelemfelkeltésre szolgáló jelzés feszültség veszély esetén a készüléken belül (amely által már fennáll az áramütés kockázata a szerelést végző személynek). Vigyázat: Áramütés kockázatának csökkentése érdekében ne szedje szét a készüléket. Nincsenek a felhasználó által javítható alkatrészek belül/benne. Hagyja a javítást szakképzet szerelő személyzetre. Vigyázat: Áramütés és tűz kockázatának megelőzése érdekében ne használja a megadottnál eltérő tápegységgel az eszközt! Időjárásálló kamera A készülék használatba vétel előtt kérjük, olvassa végig a használati útmutatót! Biztonsági információk: 1. Ne próbálja meg szétszerelni a kamerát, nincsenek (felhasználó által) javítható alkatrészek belül/benne. 2. Megfelelő körültekintéssel kezelje a kamerát. 3. Ne tegye ki a kamerát (savas) maró hatásnak (?) 4. Tartsa a lencse felületét tisztán, karcmentesen. 5. Ne tegye ki a kamerát 85% feletti páratartalomnak. 6. Ne használjon erős oldószert a kamera felületének tisztításához. 7. Kerülendő a kamera napba vagy erős fénybe való fókuszálása. Továbbá ne használja a kamerát reflektorfényben vagy más nagyon világos/erős fényű környezetben! 8. A megfelelő tápegység igény a használati útmutatóban található. 9. Működési hőmérséklet: -10 C és +50 C között. Műszaki paraméterek Érzékelő/lencse ¼ CMOS Képpont felbontás NTSC/PAL.648x488 Rendszer NTSC/PAL Felbontás 420 TV sor Lencse 3.6mm/6mm hang/zaj >48dB Video kimenet 1.0Vp-p/75 Min. fényszükséglet 0 Lux AWB Auto AGC Auto BLC Auto Tápszükséglet DC12V Működési hőmérséklet -10 C ~ +50 C Éjjeli látóképesség: maximum 20m

16 JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú LAN DVR SZETT hibamentes működéséért a 49/2003 (VII.30.) sz. GKM valamint a 151/2003 (IX.22.) sz. Kormányrendeletek alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított 12 hónapig terjedő jótállást biztosítunk. Szavatossági idő két év......d X CC TÍPUSSZÁM: ELADÁS KELTE:... PH.... ELADÓ A jótállási kötelezettség alá tartozó és a jótállási időben előforduló hibák javítását, a tartalék alkatrészellátással egybekötött javító - szervizelő szolgáltatást a GLOBAL EXPORT - IMPORT KFT. Biztosítja, az alábbi címen: Budapest XV., Székely Elek u. 11. Tel: Nyitva tartás: hétfő - péntek, Amennyiben a meghibásodás jellegével vagy a hiba kijavításával kapcsolatban vita keletkezik, úgy a FOGYASZTÓVÉDELMI FŐFELÜGYELŐSÉG Budapest, VIII, kerület József krt.6. állásfoglalását kérjük, Minden egyéb vita esetén az eladó székhely szerinti illetékes Bírósághoz kell fordulni. JAVÍTÁSI SZELVÉNY Hibabejelentés kelte:... Bejelentett hiba:... A hiba oka:. Hibaelhárítás módja:... Hibaelhárítás kelte:... A kijavítás dátumától a meghosszabbított jótállás új határideje:... Jogainak érvényesítése érdekében a vásárlási blokkot őrizze meg!..... SZERVIZ Gyártó / Importőr / Forgalmazó: GLOBAL EXPORT-IMPORT KFT. H-1151 BUDAPEST SZÉKELY E. U. 11. TEL.: Származási ország: Kína FIGYELEM! A jótállás a Fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti. A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztónak történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A vásárló a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. FIGYELEM! A vásárlónak joga van a javításra vagy cserére!

NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA. Használati utasítás

NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA. Használati utasítás NÉGYCSATORNÁS H.264 LAN DVR BEÉPÍTETT SATA HDD 500GB + 4 X CMOS IR KAMERA HU Használati utasítás CIKKSZÁM: D1004 + 4 X CC3084 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A készülék csatlakoztatása

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON 3,5 hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR SN3004 ECO Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ebbe a szériába egy SATA HDD szerelhető. Csak

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR LN40xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. A 4 és 8 csatornás

Részletesebben

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry Glover Electric kft. www.visiotech.hu Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian Windows mobile Android IPhone Blackberry 1.Symbian Operációs Rendszer 1. Először telepítenie kell a

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelmeztetés: 1. Ebbe

Részletesebben

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR XLN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ez a széria

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

Vezeték nélküli hat zónás riasztó szett. Cikkszám: TR981

Vezeték nélküli hat zónás riasztó szett. Cikkszám: TR981 Vezeték nélküli hat zónás riasztó szett Cikkszám: TR981 Telepítési és használati utasítás Fontos biztonsági funkciók A jelszó gyári beállítása minden készüléknél azonos, ezért biztonsági okokból ezt azonnal

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1 A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

biztonsági és felügyeleti célokra lett kifejlesztve. Beágyazott LINUX operációs rendszert tartalmaz, amely stabilabb működést biztosít.

biztonsági és felügyeleti célokra lett kifejlesztve. Beágyazott LINUX operációs rendszert tartalmaz, amely stabilabb működést biztosít. Kiemelkedő digitális felügyeleti jellemzőivel a termék kifejezetten biztonsági és felügyeleti célokra lett kifejlesztve. Beágyazott LINUX operációs rendszert tartalmaz, amely stabilabb működést biztosít.

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

CIKKSZÁM: D3008 + 4 X C161

CIKKSZÁM: D3008 + 4 X C161 HU NYOLCCSATORNÁS DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ & KAMERA SZETT HASZNÁLATI UTASÍTÁS / QUICK GUIDE / GYORS ÚTMUTATÓ CIKKSZÁM: D3008 + 4 X C161 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! FIGYELEM!

Részletesebben

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera Használati útmutató PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Főbb jellemzők... 3 2. Használati utasítás......3 3. Szoftver használata......5 4. Ellenőrző megfigyelő kamera

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M0704L + C120W - 9 - VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER

Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M0704L + C120W - 9 - VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VEZETÉK MONITOR SZETT hibamentes működéséért a 49/2003 (VII.30.) sz. GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától

Részletesebben

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv N szériás Digitális videó rögzítő Rövidített telepítői kézikönyv 1. Alapbeállítások 1.1 A készülék összeszerelése Ennek a leírásnak nem célja a különböző típus-variációk pontos összeszerelési lépéseinek

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Felépítés Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK hozzáférés blokkolása 2 MUTE hang némítása 3 BACKUP Háttérmentés aktiválása 4 PTZ PTZ menü aktiválása 5 ESC visszatérés

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 1 1. Megjegyzés - Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a felhasználói útmutatót, a készülék helyes használatához. - A felhasználói útmutatóban bemutatott példák

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói Kézikönyv WIFI IP KAMERA 64 ZÓNÁS RIASZTÓ SZETT CIKKSZÁM: WIPC1A Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy a WIPC1A WIFI IP kamera szettünket választotta, melyet Ön és családja biztonságának érdekében

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő 1 1. Bevezetı 1.1 A csomag tartalmának ellenőrzése Győződjön meg arról, hogy a következő tételek szállításra kerültek-e a digitális rögzítővel. Amennyiben valamelyik

Részletesebben

DVR gyors használati útmutató MODELLEK:

DVR gyors használati útmutató MODELLEK: DVR gyors használati útmutató MODELLEK: GDV-A4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-C4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-B8832A 32-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 1. A készülék

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel R004M+P009TM*4 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

Részletesebben

EaseTech DVR család egyszerűsített kezelési leírása

EaseTech DVR család egyszerűsített kezelési leírása EaseTech DVR család egyszerűsített kezelési leírása Az EaseTech DVR-ek kifejezetten biztonságtechnikai megfigyelési célokra lettek kifejlesztve, mint kiemelkedően jó vagyonvédelmi termék. Beágyazott LINUX

Részletesebben

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! www.metroman.hu VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC (segédlet) Bekapcsolás A rögzítő bekapcsolása után kb. 40 mp. után üzemkész a rendszer. Bejelentkezés a rendszerbe A rögzítő elindulása után a menübe való belépéshez be kell jelentkezni egy felhasználónévvel

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI 1. Duplex üzemmód : Felvétel és visszajátszási lehetőség egy időben 2. Maximum 60 fsp felvételi sebesség 3. USB kulcson történő rögzítés 4. Állítható képernyő pozíció 5. Videó

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0 H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató v1.0 A készülék felépítése Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK élőkép módban minden hozzáférés blokkolása 2 MUTE élőkép módban hang némítása 3 BACKUP élőkép módban

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

www.global-export-import.hu

www.global-export-import.hu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

4csatornás DVS, 7 LCD

4csatornás DVS, 7 LCD 4csatornás DVS, 7 LCD Tömör kezelési utasítás 4-CS M OZGÁS Távirányító LAN OPCIÓ Mielőtt bekapcsolja a készüléket Kérjük megfelelően csatlakoztassa a SATA táp- és adatkábelt, amikor a SATA HDD-t a DVR-be

Részletesebben

ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0

ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0 ICR-H41, -H4296 ICR-H81, -H8296, -E84 ICR-E164, -PH16196i DVR Felhasználói kézikönyv ver 3.0 1 Tartalomjegyzék A termék bemutatása... 3 Bejelentkezés... 4 Előnézet... 4 Parancsikon menü... 5 Főmenü...

Részletesebben

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz

HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁS. Videorögzítőkhöz I BEÁLLÍTÁS Videorögzítőkhöz Kérjük olvassa át figyelmesen ezt az útmutatót a készülék használata előtt és tartsa meg jövőben felhasználás céljára. Fenntartjuk a jogot a kézikönyv tartalmának bármikor

Részletesebben

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin)

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) Mozgásérzékelés beállítása Jobb klikk a beállítandó videó képén (pl: Channel1),a Channel configuration (videó csatorna konfigurációs

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1254A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Részletesebben

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 1 Tartalomjegyzék 1 Termék bemutatása... 3 1.1 Termék áttekintése... 3 1.2 Fő funkciók... 3 2 Az Előlap és Hátlap

Részletesebben

Videótérfigyelő kamera. PNI House IP31 / IP32. Használati útmutató

Videótérfigyelő kamera. PNI House IP31 / IP32. Használati útmutató Videótérfigyelő kamera PNI House IP31 / IP32 Használati útmutató IP31 és IP32 kamerák a PNI-től ezeket úgy egyedileg mint egy összetett videómegfigyelő rendszerrel együtt is lehet használni. Főbb jellemzők

Részletesebben

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kocka kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kocka kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1273A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása

DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő rövid kezelési leírása Tel: 2960700 www.trioda.hu 1 Előlapi kezelők (8) (9) (12) (13) (14) (15) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (10) (11)

Részletesebben

CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta!

CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! CIKKSZÁM CT3000 KÜLTÉRI LÁMPA + CCTV KAMERA SZETT Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! A készülék használata előtt gondosan olvassa el a használati utasítást! A készülék fő egységei

Részletesebben

Fisotech rögzítő DVR FISOTECH Felhasználói kézikönyv

Fisotech rögzítő DVR FISOTECH Felhasználói kézikönyv Fisotech rögzítő DVR Felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék A termék bemutatása... 3 Bejelentkezés... 4 Előnézet... 4 Parancsikon menü... 5 Főmenü... 5 Video lejátszás... 6 Visszajátszás Mentése.....7

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató UD.6L020B305A0EU magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD42F-(I), DS-2CD424F-(I), DS-2CD432F-(I), DS-2CD42FWD-(I), DS-2CD432FWD-(I),

Részletesebben

TechSon N szériás DVR-ek hálózatbeállítása

TechSon N szériás DVR-ek hálózatbeállítása TechSon N szériás DVR-ek hálózatbeállítása 1. Hálózat-beállítási segédlet Ahhoz, hogy a DVR-t számítástechnikai hálózatra lehessen csatlakoztatni, ismerni kell az adott hálózat adatait. Az internetkapcsolat

Részletesebben

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar

Hálózati konverziós kamera. Gyors üzemelési útmutató. magyar Hálózati konverziós kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 UD.6L0201B1295A01EU 1 Szabályozó

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet.

Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet. Hálózati beállítások Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet. [IP cím] az internethez csatlakozó számítógépek

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz.

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. Használati utasítás AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. 1 Telepítés előtti lépések: IP kamerarendszer telepítésénél saját hálózat kiépítése ajánlott. Abban az esetben, ha meglévő hálózatot

Részletesebben

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre Easton420 Automata Telefon hangrögzítő V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre A mellékelt telepítő CD-t helyezze a számítógép lemez olvasó egységbe, várja meg az automatikus indítási képernyőt. Majd válassza

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L0201B1255A01EU 1 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

Beállítás IE-hez: Ha először használod és a vezérlők nem töltenek be, kövesd az utasításokat. IE- Eszközök (Tools)- Internet beállítások (internet

Beállítás IE-hez: Ha először használod és a vezérlők nem töltenek be, kövesd az utasításokat. IE- Eszközök (Tools)- Internet beállítások (internet Beállítás IE-hez: Ha először használod és a vezérlők nem töltenek be, kövesd az utasításokat. IE- Eszközök (Tools)- Internet beállítások (internet option) biztonság ()- Egyéni szint (self define level)-

Részletesebben

A készülék fő egységei. A készülék hátsó nézetből. Rendszer követelmények és Konfiguráció az IP kamera megjelenítése érdekében 64M vagy e felett

A készülék fő egységei. A készülék hátsó nézetből. Rendszer követelmények és Konfiguráció az IP kamera megjelenítése érdekében 64M vagy e felett A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt.

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó/jelszó beállitása

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz TL280(R) ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz Jelen leírás csak a DSC NEO központok és TL280(R) kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm

Részletesebben

Tartalomjegyzék. I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2. 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása... 2

Tartalomjegyzék. I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2. 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása... 2 Tartalomjegyzék I. A PC oldali kliens szoftver Felhasználói kézikönyve... 2 1. Az.AVH Files lejátszó program bemutatása.... 2 1.1 A funkció gombok használata:... 3 1.2 Az egyes műveletek végrehajtása...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.

Kamera. Hálózati Bullet kamera. Gyors üzemelési útmutató magyar. Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD. Kamera Hálózati Bullet kamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: UD.6L001B170A01EU 0 Szabályozó információ EU megfelelőségi nyilatkozat Ez a termék

Részletesebben

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter

DI-604 Express Ethernetwork Szélessávú Router. Ethernet (CAT5 UTP/Egyenes) kábel. 5V 2A váltóáram adapter Ez a termék a bármely mai ismert web böngészővel (pl. Internet Explorer 5x vagy Netscape Navigator 4x) beállítható. DI-604 Express EtherNetwork Szélessávú Router Előfeltételek 1. Amennyiben ezt a routert

Részletesebben