Általános Szerződési Feltételek

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 Általáns Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF rögzíti a Genvel Kft.(tvábbiakban Szlgáltató) által működtetett web áruházn kínált szlgáltatása (tvábbiakban: a Szlgáltatás ) leírását és igénybevételének feltételeit. Jelen Általáns Szerződési Feltételek kizárólag elektrnikus frmában kerül megkötésre, magyar nyelven, nem minősül írásbeli szerződésnek, nem kerül iktatásra. A Szlgáltatáskkal, a web áruház működésével, megrendelési, és szállítási flyamatával kapcslatsan felmerülő kérdések esetén a megadtt elérhetőségeinken rendelkezésére állunk. Jelen ÁSZF magatartási kódexre nem hivatkzik, a Szlgáltató magatartási kódexhez nem csatlakztt. Jelen ÁSZF hatálya Szlgáltató weblapján (http://genvel.hu) és aldmainjein történő jgvisznykra terjed ki. Jelen ÁSZF flyamatsan elérhető a következő webldalról: és letölthető az alábbi linkről: 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szlgáltató neve: GENOVELO Kft. A szlgáltató székhelye: 1096 Budapest, Telepy utca 9/B. 3. em. 6. A szlgáltató elérhetőségei: Elektrnikus levelezési címe: A szlgáltató telefnszáma: A szlgáltató bankszámlaszáma: Cégjegyzékszáma: Adószáma: HÉA aznsító:hu Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővársi Törvényszék Cégbírósága Engedélyező hatóság, engedély/bejelentés dátuma, időtartama, száma: Budapesti fővárs IX.kerület, Ferencvársi plgármesteri hivatal, jegyző, , határzatlan időtartam, Kp/21146/2014/V Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-75572/2014 A szerződés nyelve: magyar

2 A tárhely-szlgáltató neve, címe, székhelye, elérhetősége, címe: Terahst Kft., 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73., A genvel.hu és a genvel.cm dmaineket a Szervernet. Kft. regisztrálta Szervernet Kft., Budapest, Victr Hug utca 18-22, 5.em, 2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK: 2.1. A jelen ÁSZF-ben nem szabályztt kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jg az irányadó, különös tekintettel a Plgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény ( Ptk. ) és az elektrnikus kereskedelmi szlgáltatásk, az infrmációs társadalmmal összefüggő szlgáltatásk egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fgyasztó és a vállalkzás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Krm. rendelet vnatkzó rendelkezéseire. A vnatkzó jgszabályk kötelező rendelkezései külön kikötés nélkül is irányadók a felekre Jelen ÁSZF 2014.któber 1-napjától hatálys és visszavnásig hatályban marad. A felek kifejezetten megállapdnak abban, hgy az ÁSZF-et és az abban fglalt tájékztatást a Szlgáltató a jelen szerződésben meghatárztt alaps indkkal jgsult egyldalúan módsítani. Az egyldalú módsítás esetei: - a Szlgáltató adataiban és egyéb a jelen ÁSZF-ben feltüntetett adatkban bekövetkező váltzásk - a vnatkzó és kötelezően alkalmazandó jgszabályi követelmények váltzása - a megvásárlható termékek és azk árának a váltzása - a rendelés menetével kapcslats technikai lépések megváltzása - a szállítási mód, fizetési mód váltztatása - a megrendelés feldlgzása és a teljesítésre vnatkzó szabályk megváltzása A módsításkat a Szlgáltató azk hatályba lépése előtt 10 nappal a webldaln közzéteszi. Amennyiben a Fgyasztó a módsíttt ÁSZF-et nem fgadja el, jga van a szerződéstől elállni vagy azt felmndani. A felhasználók a webldalak használatával, a webldaln történő regisztrációval vagy vendégként történő vásárlással elfgadják, hgy rájuk nézve a webldalak használatával kapcslats valamennyi szabályzás (autmatikusan) érvényes. A web áruházn keresztül történt elektrnikus rendelés elküldésével a jelen szerződésben írt feltételekkel adásvételi szerződés jön létre a rendelést leadó személy (vevő) és a Genvel Kft. között. Az internetes vásárlás útján létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktattt frmában nem hzzáférhető. A szerződés létrejöttét az elektrnikusan elmentett vásárlási adatk igazlják. A vevő a megrendelés véglegesítésével jelen Általáns Szerződési Feltételeket elfgadja.

3 3. SZERZŐI JOG 3.1. A Web áruház ldalán található szerzői jgi tartalmak szerzői jgai - eltérő rendelkezés hiányában - a Web áruház üzemeltetőjét a Szlgáltatót illetik meg. A Web áruház a szerzői és egyéb jgk megsértése vagy e szerződés megszegése esetén eljárást kezdeményez a jgsértővel szemben. A Web áruház használatával a felhasználó elfgadja, hgy az ldal tartalmának az itt meghatárztt céltól eltérő felhasználása akkr is jgsértésnek, a jelen ÁSZF megszegésének minősül, ha az esetleg nem állna szerzői jgi ltalm alatt. 4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK (SZOLGÁLTATÁSOK) KÖRE, ÁRAK 4.1 A megvásárlható termékek felsrlását, leírását a web áruház webldalai tartalmazzák. A web áruházban a termékekről szereplő képek és a készletinfrmációk tájékztató jellegűek és a valóságstól eltérhetnek, a képek illusztrációként szerepelhetnek. A Szlgáltató nem vállal felelősséget a web áruházban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete közötti eltérés miatt. A raktárkészlet váltzása miatt előfrdulhat, hgy egyes termékek nincsenek raktárn, ezért a Szlgáltató nem garantálja valamennyi termék flyamats elérhetőségét. A nem elérhető termékek nem rendelhetőek. Az elérhetőséggel kapcslats krlátkról a Szlgáltató tájékztatja a vevőket A megjelenített termékek fgyasztók által kizárólag nline rendelhetők meg, személyes átvételre nincs lehetőség. Visznteladók részéről külön megkeresés és megállapdás szükséges a megadtt címen keresztül. Fgyasztónak minősül a szakmája, önálló fglalkzása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. 4.3 A termékek árai frintban értendők, tartalmazzák az áfát, aznban nem tartalmazzák a házhz szállítás és az ahhz kapcslódó csmaglás díját. Ezeket a kapcslódó költségeket a vásárlás végén, a megrendelés véglegesítése előtt megadtt összesen ár részletezve tartalmazza. A webldaln feltüntetett árak visszavnásig vagy megváltztatásig érvényesek. A már elfgadtt, visszaigazlt megrendelésekre a módsítás nem vnatkzik. 4.4 Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szlgáltató tájékztatja Felhasználókat az akcióról és annak pnts időtartamáról. 4.5 A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát, az elállási jgról szóló tájékztatót a megküldött csmag is tartalmazza.

4 4.6 A Szlgáltató kijelenti, hgy a szerződéskötést követő kapcslattartás srán emelt díjas telefns ügyintézésre nem kerül sr. 5. RENDELÉS MENETE A termék ksárba helyezése: - A kívánt termékre kattintva meg kell adni a megrendelni kívánt termék darabszámát (illetve amennyiben szükséges, csmaglási súlyát) majd kattintani a ksárba feliratú gmbra. - A ksárba tételkr a rendszer visszaigazlja, hgy a művelet megtörtént ( A terméket sikeresen belerakta a ksárba ). A rendelés adatait a rendszer a pénztárba lépésig tárlja. A ksárban lévő termékek összértékét a Ksár felirat mögötti mezőben lehet nymn követni. - Amennyiben újabb terméket szeretne rendelni a Vevőnek a menüben meg kell keresnie a következő terméket, majd a csmaglási súly (amennyiben szükséges) illetve a csmagk darabszámának megadása után szintén a ksárba kell tennie a fent leírtak szerint. A ksárba helyezett termékek rendelési mennyiségének módsítása: A ksárba tett termékek rendelési mennyiségének módsítását a ksárra kattintva lehet megtenni. (A helyes mennyiségi adatk megadása után a frissítés iknra kell kattintani). Amennyiben a Vevő a vásárlását flytatni szeretné, kattintania kell a vásárlás flytatására. Megrendelése véglegesítéséhez a Pénztárra kell kattintani.) - A vásárlás befejezéséhez/véglegesítéséhez a szállítási és fizetési adatk és mód megadásáhz a Pénztár gmbra kell kattintani. Regisztráció és fiók-, számlázási-, szállítási-, fizetési részletek beállításai Lehetősége van a Vevőnek már regisztrált Felhasználóként, vagy új ügyfélként bejelentkezni, illetve rendelését leadni. a) Amennyiben a Vevő új ügyfélként a regisztráció mellett dönt: A kívánt kategória kiválasztása után ki kell tölteni az adatlapt (a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező) A Vevő az alkalmazandó adatvédelmi rendelkezésekről az adatvédelmi tájékztatóra kattintva tájékzódhat és a vnatkzó gmbra kattintva fejezi ki egyetértését illetve adja hzzájárulását személyes adatai kezeléséhez, feldlgzásáhz. Az adatvédelmi tájékztató, az ÁSZF/vásárlási infrmációk tudmásul vétele után kattintani kell a tvább gmbra Szállítási adatk: a Vevőnek meg kell adni a címet, melyre a kiszállítást kéri Ki kell választani a kívánt szállítási módt

5 Amennyiben a Vevőnek megjegyzése van a megjegyzés a rendeléshez rvatban tüntetheti fel. A Szlgáltató törekszik arra, hgy az ajánlattal és a megrendelés webldaln közzétett infrmációival nem ellentétes kéréseket, a megrendelés részletei tekintetében figyelembe vegye. Amennyiben nincs módja a megjegyzések figyelembevételére, arról a vevőt a visszaigazlás küldésekr tájékztatja. Fizetési mód: a Vevőnek ki kell választania a megfelelő fizetési módt. A vásárlási infrmációk (ÁSZF) tudmásul vétele után kattintani kell a tvább gmbra. A VEVŐ AZ ESETLEGES MÓDOSÍTÁSAIT A RENDELÉS JÓVÁHAGYÁSA ELŐTT VÉGEZHETI EL AZ EGYES MENÜPONTOK MELLETT TALÁLHATÓ MÓDOSÍTÁS GOMB SEGÍTSÉGÉVEL. A Vevő rendelését Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés jóváhagyása gmbbal hagyja jóvá b) Amennyiben a Vevő új ügyfélként a vásárlás vendégként funkció mellett dönt: A kívánt kategória kiválasztása után ki kell tölteni az adatlapt (a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező) A Vevő az alkalmazandó adatvédelmi rendelkezésekről az adatvédelmi tájékztatóra kattintva tájékzódhat és a vnatkzó gmbra kattintva fejezi ki egyetértését illetve adja hzzájárulását személyes adatai kezeléséhez, feldlgzásáhz. Az adatvédelmi tájékztató, az ÁSZF/vásárlási infrmációk tudmásul vétele után kattintani kell a tvább gmbra. Szállítási adatk: a Vevőnek meg kell adnia a címet, melyre a kiszállítást kéri Ki kell választani a kívánt szállítási módt Amennyiben a Vevőnek megjegyzése van, a megjegyzés a rendeléshez rvatban tüntetheti fel, amelyre a fenti a) pntban fglaltak az irányadóak. Fizetési mód: a Vevőnek ki kell választania a megfelelő fizetési módt. A vásárlási infrmációk (ÁSZF) tudmásul vétele után kattintani kell a tvább gmbra A VEVŐ AZ ESETLEGES MÓDOSÍTÁSAIT A RENDELÉS JÓVÁHAGYÁSA ELŐTT VÉGEZHETI EL AZ EGYES MENÜPONTOK MELLETT TALÁLHATÓ MÓDOSÍTÁS GOMB SEGÍTSÉGÉVEL. A Vevő a rendelését a Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés jóváhagyása gmbbal hagyja jóvá c) Amennyiben a Vevő regisztrált ügyfélként rendel A Vevőnek meg kell adnia címét és a regisztrációhz választtt jelszavát, majd ellenőrizni a megadtt számlázási és szállítási adatkat. A rendelés véglegesítése előtt a Vevő megismeri és elfgadja a vásárlási infrmációk (ÁSZF) feltételeit.

6 A VEVŐ AZ ESETLEGES MÓDOSÍTÁSAIT A RENDELÉS JÓVÁHAGYÁSA ELŐTT VÉGEZHETI EL AZ EGYES MENÜPONTOK MELLETT TALÁLHATÓ MÓDOSÍTÁS GOMB SEGÍTSÉGÉVEL! A Vevő rendelését a Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés jóváhagyása gmbbal hagyja jóvá 6. VISSZAKÜLDÉS A visszaküldés menetét az ÁSZF részletesen ismerteti, A birtkbavételt követően megsérült terméket nem áll módjában a Szlgáltatónak visszavenni. Lejárt szavatsságú vagy kibnttt terméket a Szlgáltató nem vesz vissza, kivéve, ha vevő jgs panasza a szavatsság lejártával függ össze vagy a termék hibája csak a kibntást követően észlelhető. 7. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS: A Szlgáltató a megrendelés napját követő munkanaptól számíttt 8 munkanapn belül szállíttatja ki a megadtt szállítási címre a terméket, amennyiben az raktárkészletről elérhető a megrendeléskr. A termék neve mellett feltüntetésre kerül, amennyiben a termék raktárkészletről nem elérhető. Az ilyen termék kiszállítási határidejét a Szlgáltató a termék mellett feltünteti. 8. VISSZAIGAZOLÁS Vevő -ben a megrendelés elküldését követően visszaigazlást kap. Amennyiben e visszaigazlás Vevő megrendelésének elküldésétől számíttt, a szlgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Vevőhöz nem érkezik meg, Vevő az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazlása akkr tekintendő a Szlgáltatóhz, illetve az Vevőhöz megérkezettnek, amikr az számukra hzzáférhetővé válik. Szlgáltatót nem terheli a visszaigazlással kapcslats felelősség, ha a visszaigazlás azért nem érkezik meg időben, mert Vevő regisztrált ügyfélként, vendégként az adatlap kitöltése srán rssz címet adtt meg, vagy a fiókjáhz tartzó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fgadni. 9. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK 6.1 Pstai útn történő kézbesítés Megrendelésben megadtt szállítási címre történő kiszállítás (Munkanapkn 8-17 óra között) Vevő köteles a csmagt kézbesítéskr a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csmaglásn észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csmagt nem köteles átvenni. 10. FIZETÉSI MÓD A vevő az alábbi fizetési módk közül választhat: 10.1 Előre fizetés Banki utalás a megadtt számlaszámra Bankszámlaszám CIB Bank:

7 10.2 Bankkártyás fizetés Web áruházunk a CIB Bank által biztsíttt biztnságs bankkártyás fizetési megldást nyújtja vásárlóinak. A biztnságt az adatk szétválasztása alapzza meg. A Web áruház a megrendeléssel kapcslats infrmációkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhz szükséges kártyaadatkat a 128 bites SSL titksítással elláttt fizetőldaln. A fizetőldal adattartalmáról a Web áruház nem értesül, azkat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Web áruház ldala tájékztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző prgramjának támgatnia kell az SSL titksítást. A vásárlt áru/szlgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg aznnal zárlásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, lvassa el részletes tájékztatónkat! Üdvözöljük a CIB Bank biztnságs, internetes fizetési megldásával működő Web áruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hgy miképp intézheti biztnságs módn vásárlását Mire figyeljen a vásárláskr? Olvassa el Web áruházunk ismertetőjét, a vásárlás kndícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányzza át a Web áruház biztnsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztnságát! Tartsa nyilván a vásárlásával kapcslats adatait! Tartsa nyilván a fizetéssel kapcslats tranzakciós adatait! (tranzakció aznsító, engedélyszám) Biztsítsa, hgy titks kártyaadataihz illetéktelen személy sha ne férhessen hzzá. Használjn lyan böngészőt, amely támgatja az SSL titksításhz szükséges pciót! A biztnságról Az SSL, a Secure Sckets Layer elfgadtt titksítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titksító kulccsal, amely a kmmunikációs csatrnát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztsítjuk az SSL alapú titksítást. Jelenleg a világ elektrnikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titksítási módt alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző prgram az SSL segítségével a kártyabirtks adatait az elküldés előtt titksítja, így azk kódlt frmában jutnak el a CIB Bankhz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek Elfgadtt kártyák A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestr, a VISA termékcsaládba tartzó VISA és VISA Electrn (az Electrnnál csak abban az esetben, ha azt a kibcsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé Fizetés lépései 1. Ön a Web áruház ldalán választja ki a terméket/termékeket melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztnságs fizetést garantáló ldalára, ahl a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. 3. A kártyaadatk megadását követően a Fizetés gmbra kattintva indíthatja el a tranzakciót 4. A fizetést követően Ön visszatér a Web áruház ldalára, ahl a tranzakció eredményéről kap visszaigazlást.

8 A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfgadást jelenti, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtks számlájának megterhelését az áru vagy szlgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőldalról a Web áruház ldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőldaln a böngésző Vissza/Back vagy a Frissítés/Refresh gmbjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakt mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, káról, részleteiről bővebben kíván tájékzódni, kérjük, vegye fel a kapcslatt számlavezető bankjával. A bankkártyás fizetéssel kapcslats kérdésekben az ÁSZF 1. számú melléklete nyújt tvábbi segítséget. 11. HIBA KORREKCIÓ 11.1 Amennyiben a web áruház működése, a közzétett infrmációkban a működése srán hiba vagy hiánysság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, a Szlgáltató fenntartja a jgát a jelen ÁSZF módsításával egyidejűleg a krrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módsítása után haladéktalanul tájékztatja a vevőt az új, illetve módsíttt adatkról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hgy elálljn a szerződéstől. 12. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS A megrendelések feldlgzása hétfőtől péntekig: tól óráig (nyitvatartási időben) történik, mely időpntn kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben a megrendelés az említett időpntk után történik, akkr az azt követő napn kerül feldlgzásra. A Szlgáltató minden esetben elektrnikus útn visszaigazlja, hgy várhatóan mikr tudja teljesíteni a megrendelést Általáns teljesítési határidő: A raktárkészletről elérhető termék esetén a megrendelés napját követő munkanaptól számíttt 8 munkanapn belül kerül sr a termék kiszállítására, 13. INDOKOLÁS NÉLKÜLI ELÁLLÁS JOGA A fgyasztónak minősülő vevő indklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A vevő az elállás jgát - a terméknek,

9 - több termék adásvételekr, ha az egyes termékek szlgáltatása eltérő időpntban történik, az utljára szlgáltattt terméknek, - több tételből vagy darabból álló termék esetén az utljára szlgáltattt tételnek vagy darabnak, - ha a terméket meghatárztt időszakn belül rendszeresen kell szlgáltatni, az első szlgáltatásnak, általa vagy az általa megjelölt, a fuvarzótól eltérő harmadik személy általi átvétel napjától számíttt tizennégy napn belül gyakrlhatja. A fentiekben fglaltak nem érintik azn jgát, hgy elállási jgával a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is éljen Elállás esetén a vevő köteles a terméket saját költségén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számíttt 14 napn belül visszajuttatni a Szlgáltató vagy átvételre jgsult meghatalmazttja részére, a Szlgáltató pedig a termék visszaérkezését követően köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudmásszerzéstől számíttt 14 napn belül napn belül kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is visszatéríteni. A visszatérítésre a vevő által igénybe vett fizetési móddal megegyező módn kerül sr, kivéve, ha a vevő kifejezett beleegyezése alapján más fizetési módt alkalmaz a Szlgáltató. A vevőt ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti 13.3 A vevő nem gyakrlhatja az elállási jgát rmlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; lyan zárt csmaglású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai kkból az átadást követő felbntása után nem küldhető vissza; 13.4 Amennyiben Vevő élni kíván az elállási jgával, annak egyértelmű jelzésével megteheti Szlgáltató pstai címén írásban (akár a mellékelt adatlap segítségével), telefnn, vagy regisztrált címéről a Szlgáltató internetes ldalán található címen Ez az elállási jg nem illeti meg a fgyasztónak nem minősülő vevőt. 14. FELHASZNÁLÁS ÉS SZAVATOSSÁG 14.1 A Vevőnek kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű felhasználásra. A nem rendeltetésszerű felhasználásból eredő kárk megtérítése a Vevőt terheli.

10 14.2 Kellékszavatsság Vevő hibás teljesítés esetén a Szlgáltatóval szemben kellékszavatssági igényt érvényesíthet a Plgári Törvénykönyv rendelkezései szerint. Az eladtt élelmiszer termékek minőség-megőrzési/fgyaszthatósági idejére, eredetére, összetételére és egyéb kötelezően feltüntetendő infrmációra a vnatkzó hatálys jgszabályk az irányadóak. Az élelmiszer biztnságsságáért, minőségéért az élelmiszer előállítója illetve első magyarrszági imprtőre a felelős. Vevő a Ptk szerint választása szerint az alábbi kellékszavatssági igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Vevő által választtt igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkzás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszlgáltatás aránys leszállítását vagy a hibát a vállalkzás költségére Vevő is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat. Választtt kellékszavatssági jgáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét aznban Vevő viseli, kivéve, ha az indklt vlt, vagy arra a vállalkzás adtt kt. Vevő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számíttt kettő hónapn belül közölni. A Szlgáltató felhívja a vevő figyelmét, hgy a szerződés teljesítésétől számíttt két éves elévülési határidőn túl kellékszavatssági jgait már nem érvényesítheti. A teljesítéstől számíttt hat hónapn belül a kellékszavatssági igénye érvényesítéséhez a hiba közlésén túl szükséges, hgy a Vevő igazlja, a terméket a web áruházat üzemeltető Szlgáltatótól vásárlta. A teljesítéstől számíttt hat hónap eltelte után aznban már Vevő köteles biznyítani, hgy a Vevő által felismert hiba már a teljesítés időpntjában is fennállt Termékszavatsság Termékszavatssági igényként Vevő kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkr hibás, ha az nem felel meg a frgalmba hzatalakr hatálys minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik a gyártó által adtt leírásban szereplő tulajdnságkkal. Termékszavatssági igényét Vevő a termék gyártó általi frgalmba hzatalától számíttt két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jgsultságát elveszti. A vevő a termékszavatssági igényét kizárólag termék gyártójával vagy frgalmazójával szemben gyakrlhatja. A termék hibáját termékszavatssági igény érvényesítése esetén Vevőnek kell biznyítania. A kötelezett kizárólag akkr mentesül termékszavatssági kötelezettsége alól, ha biznyítani tudja, hgy: a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyárttta, illetve hzta frgalmba, vagy a hiba a tudmány és a technika állása szerint a frgalmba hzatal időpntjában nem vlt felismerhető vagy a termék hibája jgszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

11 A mentesüléshez elegendő egy kt biznyítani. Ugyanazn hiba miatt kellékszavatssági és termékszavatssági igény egyszerre, egymással párhuzamsan nem érvényesíthető. Termékszavatssági igényének eredményes érvényesítése esetén aznban a kicserélt termékre, illetve kijavíttt részre vnatkzó kellékszavatssági igény a gyártóval szemben érvényesíthető. A termékszavatssági jgkat a termék tulajdnjgának átruházása esetén az új tulajdns érvényesítheti Termékszavatsság és kellékszavatsság különbsége A termékszavatsság a kellékszavatsságtól abban tér el, hgy termékszavatsság: - kizárólag a web áruházn keresztül értékesített termék hibája esetén áll fenn; - kizárólag fgyasztó érvényesítheti, de az új tulajdnst is megilleti ez a jg; - közvetlenül a gyártónak, illetve a Szlgáltatónak mint frgalmazónak, imprtálónak kell helytállnia; - a fgyasztó kizárólag a termék kijavítását vagy kicserélését igényelheti; - a fgyasztót terheli annak biznyítása, hgy a termék hibás vlt; - a termékfelelősség alól a gyártó, a Szlgáltató kizárólag a törvényben felsrlt esetekben mentesül; - az igényérvényesítés határideje 2 év, amely a termék frgalmba hzatalától számítódik és jgvesztő A SZAVATOSSÁGI IGÉNY ESETÉN TÖRTÉNŐ ELJÁRÁS A fgyasztó kötelessége a szerződés megkötésének biznyítása (számlával, vagy akár csak nyugtával) A Szlgáltató a fgyasztó nála bejelentett szavatssági igényéről jegyzőkönyvet köteles felvenni A jegyzőkönyv máslatát haladéktalanul, igazlható módn a fgyasztó rendelkezésére kell bcsátani Ha a Szlgáltató a fgyasztó szavatsság igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekr nem tud nyilatkzni, álláspntjáról az igény elutasítása esetén az elutasítás indkáról és a békéltető testülethez frdulás lehetőségéről is öt munkanapn belül, igazlható módn köteles értesíteni a fgyasztót A Szlgáltató a jegyzőkönyvet az annak felvételétől számíttt hárm évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni A vállalkzásnak törekednie kell arra, hgy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napn belül elvégezze 15. VEGYES RENDELKEZÉSEK

12 15.1. Szlgáltató kötelezettsége teljesítéséhez közreműködőt jgsult igénybe venni. Ennek jgellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartzik, úgy, mintha a jgellenes magatartást saját maga követte vlna el Ha a jelen ÁSZF bármely része érvénytelenné, jgtalanná vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jgszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti Amennyiben Szlgáltató az ÁSZF alapján megillető jgát nem gyakrlja, a jggyakrlás elmulasztása nem tekinthető az adtt jgról való lemndásnak. Bármilyen jgról történő lemndás csak az erre vnatkzó kifejezett írásbeli nyilatkzat esetén érvényes. Az hgy a Szlgáltató egy alkalmmal nem ragaszkdik szigrúan a Szabályzat valamely lényegi feltételéhez, vagy kikötéséhez nem jelenti azt, hgy lemnd arról, hgy a későbbiekben ragaszkdjn az adtt feltétel vagy kikötés szigrú betartásáhz Szlgáltató és Vevő vitás ügyeiket békés útn próbálják rendezni. 16. PANASZKEZELÉS RENDJE A Szlgáltató célja, hgy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Vevőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcslatban, úgy panaszát a fenti címen, vagy levél útján is közölheti Szlgáltató a szóban bejelentett panaszt aznnal megvizsgálja, és szükség szerint rvslja. Ha a vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szlgáltató a panaszról és az azzal kapcslats álláspntjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy máslati példányát átadja/ megküldi a vevőnek. Ha a panasz aznnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szlgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy máslati példányát átadja a vevőnek Telefnn vagy egyéb elektrnikus hírközlési szlgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Szlgáltató haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni és azt fgyasztónak legkésőbb 30 napn belül érdemi válasszal egyidejűleg megküldeni. Az írásbeli panaszt a Szlgáltató - ha az Európai Unió közvetlenül alkalmazandó jgi aktusa eltérően nem rendelkezik - 30 napn belül írásban megválaszlja. A panaszt elutasító álláspntját köteles megindklni A Szlgáltató a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz máslati példányát öt évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóságknak kérésükre bemutatni Nemzeti Fgyasztóvédelmi Hatósághz is frdulhat panaszával: Nemzeti Fgyasztóvédelmi Hatóság Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

13 Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20. Közpnti telefnszám: Faxszám: A fgyasztó a vitás ügyek rendezésével kapcslatsan a békéltető testület eljárását is kezdeményezheti: A békéltető testület hatáskörébe tartzik a fgyasztó és a vállalkzás közötti, a termék minőségével, biztnságsságával, a termékfelelősségi szabályk alkalmazásával, a szlgáltatás minőségével, tvábbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcslats vitás ügy (a tvábbiakban: fgyasztói jgvita) bírósági eljárásn kívüli rendezése: e célból egyezség létrehzásának megkísérlése, ennek eredménytelensége esetén pedig az ügyben döntés hzatala a fgyasztói jgk egyszerű, gyrs, hatékny és költségkímélő érvényesítésének biztsítása érdekében. A békéltető testület a fgyasztó vagy a vállalkzás kérésére tanácst ad a fgyasztót megillető jgkkal és a fgyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcslatban. A békéltető testület a megyei (fővársi) kereskedelmi és iparkamarák (a tvábbiakban: kamara) mellett működő független testület. Az eljárásra a fgyasztó lakóhelye vagy tartózkdási helye szerinti békéltető testület illetékes. A békéltető testületek elérhetőségével kapcslats infrmációkról az alábbi linkről a Nemzeti Fgyasztóvédelmi Hatóság hnlapján tájékzódhat. Budapesti Békéltető Testület: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf. 10. Telefnszám: Telefax: Web: A tanácsadáshz előzetes telefns bejelentkezés szükséges. 17. ADATVÉDELEM

14 A webldal adatkezelési tájékztatója elérhető a következő ldaln: 1. Melléklet: Kérdések és válaszk internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? A VISA és az Mastercard dmbrnymtt kártyáival, ill. egyes VISA Electrn kártyákkal. A VISA Electrn kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibcsátó banktól függ. A CIB által kibcsáttt VISA Electrn típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra. Mely bankk kártyái alkalmasak internetes fizetésre? Minden lyan VISA és Mastercard/Maestr kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibcsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivattt webkártyák. Lehet-e vásárlókártyákkal fizetni? Hűségpntkat tartalmazó, kereskedők/szlgáltatók által kibcsáttt pntgyűjtő kártyákkal nem lehet interneten fizetni. Lehet-e c-branded kártyákkal fizetni? Bármilyen lyan c-branded kártyával lehetséges fizetni, mely internetes fizetésre alkalmas MasterCard vagy VISA alapú kártya. FIZETÉS FOLYAMATA Hgyan működik az nline fizetés banki háttérflyamata?

15 A vásárló a kereskedő/szlgáltató internetes ldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a Bank biztnságs kmmunikációs csatrnával elláttt fizetőldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódt. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatk eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció flytatásáhz minden adat megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibcsátó) bankja zárlja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levnása) számlavezető banktól függően néhány napn belül következik be. Miben különbözik az internetes kártyás vásárlás a hagymánystól? Megkülönböztetünk kártya jelenlétével történő (Card Present) és kártya jelenléte nélküli (Card nt Present) tranzakciókat. A Card Present tranzakció POS terminál eszköz segítségével történik. A kártya lehúzását és a PIN kód beütését követően a terminál kapcslatba lép a kártyabirtks bankjával, az engedélyező közpntn keresztül, és a kártya típusától, illetve a kártya kibcsátójától függően a VISA vagy MasterCard hálózatn keresztül. Itt megtörténik az érvényesség és fedezetvizsgálat (authrizáció). Az előbbi útvnaln visszafelé haladva a POS terminál (illetve a kereskedő) megkapja a jóváhagyást vagy elutasítást. A vásárló aláírja a biznylatt. A Card nt Present lyan tranzakció, melynek lebnylításakr a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartznak a levélben, telefnn, illetve az elektrnikus útn (internet) lebnylíttt tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtks) a tranzakciót biztnságs (128 bites titksítású) fizetőldaln bekért kártyaadatk megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap ún. engedélyszámt, mely megegyezik a papír alapú biznylatn található számmal. Mit jelent a fglalás? A tranzakciót a bank tudmására jutásakr aznnal fglalás (zárlás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatals adatknak be kell érkezniük, mely néhány napt igénybe vesz és az alatt a vásárlt összeg újra elkölthető lenne. Ezért a fglalással a levásárlt vagy felvett pénzt elkülönítik, fglalás alá teszik. A fglalt összeg hzzátartzik a számlaegyenleghez, azaz jár rá kamat, de még egyszer nem költhető el. A fglalás biztsítja azn tranzakciók visszautasítását, melyre már nincs fedezet, nha a számlaegyenleg erre elvben még lehetőséget nyújtana. SIKERTELEN FIZETÉSEK ÉS TEENDŐK Milyen esetben lehet sikertelen egy tranzakció? Általában a kártyát kibcsátó bank (tehát ahl az ügyfél a kártyát kapta) által el nem fgadtt fizetési megbízás; de bankkártya használat esetében ez lehet lyan kból is, hgy távközlési vagy infrmatikai hiba miatt az engedélykérés nem jut el a kártyát kibcsátó bankhz. Kártya jellegű hiba

16 A kártya nem alkalmas internetes fizetésre. A kártya internetes használata számlavezető bank által tilttt. A kártyahasználat tilttt. A kártyaadatk (kártyaszám, lejárat, aláíráscsíkn szereplő kód) hibásan lettek megadva. A kártya lejárt. Számla jellegű hiba Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásáhz. A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitét. Kapcslati jellegű hiba A tranzakció srán valószínűleg megszakadt a vnal. Kérjük, próbálja meg újra. A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen vlt. Kérjük, próbálja meg újra. Technikai jellegű hiba Amennyiben a fizetőldalról nem tért vissza a kereskedő/szlgáltató ldalára, a tranzakció sikertelen. Amennyiben a fizetőldalról visszatért, de a böngésző "back", "relad" illetve "refresh" segítségével visszatér a fizetőldalra, tranzakcióját a rendszer biztnsági kkból autmatikusan visszautasítja. Mi a teendő a fizetési prcedúra sikertelensége esetén? A tranzakcióról minden esetben generálódik egy tranzakcióaznsító, melyet javaslunk feljegyezni. Amennyiben a fizetési kísérlet srán tranzakció banki ldalról visszautasításra kerül, kérjük vegye fel a kapcslatt számlavezető bankjával. Miért a számlavezető bankkal kell felvenni a kapcslatt a fizetés sikertelensége esetén? A kártyaellenőrzés srán a számlavezető (kártyakibcsátó) bank értesíti az összeget beszedő kereskedő (elfgadó) bankjának, hgy a tranzakció elvégezhető-e. Más bank ügyfelének az elfgadó bank nem adhat ki bizalmas infrmációkat, arra csak a kártyabirtkst aznsító banknak van jga. Mit jelent az, ha bankmtól aznban SMS kaptam az összeg fglalásáról/zárlásáról, aznban a kereskedő/szlgáltató azt jelzi, hgy sikertelen vlt a fizetés?

17 Ez a jelenség lyan esetben frdulhat elő, ha a kártya ellenőrzése megtörtént a fizetőldaln, aznban Ön nem tért vissza kereskedő/szlgáltató internetes ldalára. A tranzakció ebben az esetben befejezetlennek, így autmatikusan sikertelennek minősül. Ilyen esetben az összeg nem kerül terhelésre kártyáján, a fglalás felldásra kerül. BIZTONSÁG Mit jelent a VeriSign és a 128 bites titksítású SSL kmmunikációs csatrna? Az SSL, a Secure Sckets Layer elfgadtt titksítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titksító kulccsal, amely a kmmunikációs csatrnát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Bank-nak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztsítjuk az SSL alapú titksítást. Jelenleg a világ elektrnikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titksítási módt alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző prgram az SSL segítségével a kártyabirtks adatait az elküldés előtt titksítja, így azk kódlt frmában jutnak el a CIB Bankhz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. A fizetés után figyelmeztetett a böngészőm, hgy elhagym a biztnsági zónát. A fizetésem biztnsága így garantált? Teljes mértékben igen. A fizetés flyamata 128-bites titksíttt kmmunikációs csatrnán flyik, így teljesen biztnságs. A tranzakciót követően Ön a kereskedő hnlapjára jut vissza, amennyiben a kereskedő ldala nem titksíttt, a böngészője figyelmezteti, hgy a titksíttt csatrnát elhagyta. Ez nem jelent veszélyt a fizetés biztnságát illetően. Mit jelent a CVC2/CVV2 kód? A MasterCard esetében az ún Card Verificatin Cde, a Visa esetében az ún. Card Verificatin Value egy lyan, a bankkártya mágnescsíkján kódlt numerikus érték, melynek segítségével megállapítható egy kártya valódisága. Az ún. CVC2 kódt, mely az Mastercard/Maestr kártyák hátldalán található számsr utlsó hárm számjegyében szerepel, az internetes vásárlásk srán kell megadni. Mit jelent a Verified by Visa? A Verified by Visa rendszerben regisztrált Visa kártyabirtksk jelszót választanak a kártyát kibcsátó banknál, mely segítségével aznsíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Visa kártyák jgsulatlan használata ellen. A CIB Bank elfgadja a Verified by Visa rendszer keretein belül kibcsáttt kártyákat. Mit jelent a Mastercard SecureCde? A Mastercard SecureCde rendszerben regisztrált Mastercard/Maestr kártyabirtksk jelszót választanak a kártyát kibcsátó banknál, mely segítségével aznsíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely

18 védelmet nyújt a Mastercard/Maestr kártyák jgsulatlan használata ellen. A CIB Bank elfgadja a Mastercard SecureCde rendszer keretein belül kibcsáttt kártyákat. Mit jelent a UCAF kód? MasterCard/Maestr kártyák esetén az Ön kártyakibcsátó bankjától esetlegesen kaptt egyedi kód. Ha nem kaptt ilyet, hagyja üresen a mezőt.

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA

Részletesebben

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről KÁRTYAELFOGADÁS Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA

Részletesebben

Tájékoztató a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetésről.

Tájékoztató a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetésről. Tájékoztató a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetésről. A VisData Ltd. foglalási weboldalunkon a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk vásárlóinknak.

Részletesebben

Banki Fizetési Tájékoztató

Banki Fizetési Tájékoztató Banki Fizetési Tájékoztató Tudnivalók internetes kártyás fizetésről A BIZTONSÁGOS KÁRTYÁS FIZETÉSRŐL Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon internetes kártyás fizetését:

Részletesebben

Tudnivalók a bankkártyás fizetésről

Tudnivalók a bankkártyás fizetésről Tudnivalók a bankkártyás fizetésről A Sportgroup Kft és az OTP Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja a streetball nevezési díj kiegyenlítéséhez. A biztonságot az adatok

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Szor-Szer-Ször meséi Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

Vásárlási tájékoztató

Vásárlási tájékoztató Vásárlási tájékoztató Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop)

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop) Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ficúrmese Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általáns Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési Feltételeinket (tvábbiakban ÁSZF) és kizárólag

Részletesebben

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése:

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése: Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése: 1.1 Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PECSÉTMESTER.HU BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legutóbb módsítva: 2012. június 10. napján I. A Pecsétmester webáruház tulajdnsa, üzemeltetője Cégnév: MuntainValley Kereskedelmi és Szlgáltató

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

XERO Kft. Irodaszer Webshop ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

XERO Kft. Irodaszer Webshop ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK XERO Kft. Irodaszer Webshop ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik,

Részletesebben

PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PC-MAX KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

IvanyiZsofi.hu Webáruház

IvanyiZsofi.hu Webáruház IvanyiZsofi.hu Webáruház Termék megrendelési feltételek Az Ivanyizsofi.hu oldalon promotált termékek termelője és forgalmazója a LEXINGTON ASSETS MAGYARORSZÁG Kft., 1118 Budapest, Iglói u. 13. A webáruházat

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL A markabolt.hu tulajdonosa: DOMOTHERM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelye: 1188 Budapest, Nyárfás sor 31. Cégjegyzékszáma: 01-09-567193, vezetve a Fővárosi

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben

ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ROOTCOMP.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog 1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a

Részletesebben

ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Tolnaiszerszam.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Filamania Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.philament.eu

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TRISMAGOS.COM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GEOPRODUCT GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNYOK Kutatási-, Bányászati-, Ásványelőkészítési-, Fejlesztési és Alkalmazási Kft. (székhely:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Yozzy Global Trade Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1222 Budapest, Gyár utca 15., nyilvántartó bíróság:

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet A megbízási és a bizmánysi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 MEGBÍZÁSI

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Rovar Vadász (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: http://rovarvadasz.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Plasztikgyár.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HATÁLYOS: 2015. MÁRCIUS 24-TŐL A jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: Szabályzat) nem szabályozott kérdésekre, valamint

Részletesebben

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft.

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft. ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft. (2900 Komárom Csillag ltp. 14.), mint szolgáltató által üzemeltetett

Részletesebben

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás IKEA Lakberendezési Kft. székhely: 1148 Budapest, Örs vezér tere 22. telefonszám: (36)1 460-31-60 e-mail cím: ikeahu.info@ikea.com A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló

Részletesebben

Rendszerünkben megrendelést csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók adhatnak le. A regisztráció ingyenes és csak néhány percet vesz igénybe.

Rendszerünkben megrendelést csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók adhatnak le. A regisztráció ingyenes és csak néhány percet vesz igénybe. Szerződési és felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el a Szerződési feltételeinket, és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek https://gyongyfuzesabc.hu/ Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Kusnyárné Deák Zsófia (székhely: 1086 Budapest, Bauer Sándor u.12.iii/17., adószám:67856396-1-42),

Részletesebben

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek eversin Kft. Általáns Szerződési Feltételek 1. A szlgáltatás tárgya, az Általáns Szerződési Feltételek tartalma Az eversin Kft. (8295 Taliándörögd, Tavasz utca 2., Adószám: 23079780-2-19, Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.moonbasanails.hu (Vizolmix Kft.) webáruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.moonbasanails.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

4.1. Vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba Vásárló a megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja.

4.1. Vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba Vásárló a megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja. Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.orseg.hu weboldalon a (továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A www.rastaclat.hu honlap (a továbbiakban: Honlap vagy Webáruház) üzemeltetője a Be Positive Ppl Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített elnevezése:

Részletesebben

HATÁROZAT. kötelezi, 2. Az alábbi jogszabályhelyek figyelembe vételével hoztam meg döntésemet:

HATÁROZAT. kötelezi, 2. Az alábbi jogszabályhelyek figyelembe vételével hoztam meg döntésemet: Iktatószám: Tárgy: BA/001/00854-0013/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat HATÁROZAT A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal a Gigamatrac Kft.-t

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Á ltala nos szerzo de si felte telek

Á ltala nos szerzo de si felte telek Á ltala nos szerzo de si felte telek Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Nowton Bt. (székhely: 3532 Miskolc, Szerdahelyi Kálmán utca 11., adószám: 24967527-2-05), mint szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Katinkahosszu.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Az általános szerződési feltételek alkalmazása A jelen általános szerződési feltételek a Kacsafutam Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Eladó ), mint Eladó

Részletesebben

I. A felosztandó jogdíjak alanyai

I. A felosztandó jogdíjak alanyai A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének Felsztási Szabályzata A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) által kezelt jgdíjakat a Szövetség közgyűlésének 2006. április 21-én hztt határzata (2007. február

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ailimener.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek GaranataPetShop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK HATÁROK NÉLKÜL

SZOLGÁLTATÁSOK HATÁROK NÉLKÜL SZOLGÁLTATÁSOK HATÁROK NÉLKÜL Szélesebb fgyasztói kínálat, jbb ár-érték arány és könnyebb hzzáférhetőség a szlgáltatáskhz a szlgáltatási irányelvnek köszönhetően MIT NYERHET FOGYASZTÓKÉNT A SZOLGÁLTATÁSI

Részletesebben

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE 1. A SZERZŐDÉS Webtárhely/hnlap szlgáltatási szerződés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A megrendelőnek (tvábbiakban Előfizető), aki a hnlap/webtárhely szlgáltatást (tvábbiakban Szlgáltatás) igénybe kívánja

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) Webáruház. www.d-lab.hu

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) Webáruház. www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Yves Rocher Webáruház Vásárlási Feltételek

Yves Rocher Webáruház Vásárlási Feltételek Yves Rocher Webáruház Vásárlási Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

KARIKAGYURUMOST.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

KARIKAGYURUMOST.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KARIKAGYURUMOST.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI FELÜGYELETI MUNKÁK ELLÁTÁSÁRA, amely létrejött. Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI FELÜGYELETI MUNKÁK ELLÁTÁSÁRA, amely létrejött. Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás A SZERZŐDÉS SZÁMA: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS NAGYATÁD ÉS KÖRNYÉKE CSATORNAHÁLÓZATÁNAK ÉS NAGYATÁD SZENNYVÍZTELEPÉNEK FEJLESZTÉSE ELNEVEZÉSŰ KEOP-1.2.0/09-11-2011-0038 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PROJEKTTEL KAPCSOLATOS MÉRNÖKI

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF") tartalmazzák a cégadatokat. (székhely:.., adószám:...), mint szolgáltató ("Szolgáltató") által üzemeltetett webáruház használatára

Részletesebben

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: www.kemshop.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu Általáns Szerződési Feltételek www.bmbaajanlat.hu A jelen Általáns Szerződési Feltételek (a tvábbiakban: ÁSZF) a Katna Tibr ev. (6727 Szeged, Gerle utca 56.; a tvábbiakban: Szlgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Casio.bolt.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Órawebáruház.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek QandQwatch.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.csillamtetovalas.hu (VizolMix Kft.) web áruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.csillamtetovalas.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS &-3 ag/ 20/5 VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrm utca 23-25.; adószáma: 15775883-2- 41; MÁK pénzfrgalmi számlaszáma: 10032000-00300939-00000017,

Részletesebben

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG Általáns szerződési feltételek az ÉnSzámlázóm.hu nline prgram számlakészítési, hitelesítési, kézbesítési és számlabemutatási valamint archiválási szlgáltatás igénybevételére ÁSZF Készítette: Partner HUB

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Elállási/Felmondási jog

Elállási/Felmondási jog Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek GaranataPetShop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban: ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban: ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban: ÁSZF) Webáruház adatai:http://webshop.szoftvertrade.hu/ (www.szoftvertrade.hu) Szállító adatai: Cégnév: Szoftver Trade Kft. (továbbiakban: Szállító) Székhely:

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 HU 81 A fogyasztó adatai: Név: JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Defrokazan.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek:

Általános szerződési és felhasználási feltételek: Általános szerződési és felhasználási feltételek: 1.Üzemeltetői adatok, információk Cégnév: Brainexpress Kft. Számlaszám: K&H Bank Zrt. 10400164-01610059-00000000 Székhely: 2000 Szentendre Nagybányai u.1/b.

Részletesebben

Szépségshop.hu. Általános Szerződési Feltételek

Szépségshop.hu. Általános Szerződési Feltételek Szépségshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A webáruház címe: www.elevenv.hu Általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: HF ELEVEN Kft. Székhely: 1163 Budapest, Margit utca 28. Cégjegyzékszám:

Részletesebben