Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 Általáns Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési Feltételeinket (tvábbiakban ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szlgáltatásainkat, amennyiben minden pntjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A jelen általáns szerződési feltételek a Razpberry minden, a hnlapn (a tvábbiakban Webáruház) elérhető és megvásárlható árucikkére érvényesek. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási flyamatával kapcslatsan felmerülő kérdések esetén a megadtt elérhetőségeinken rendelkezésére állunk! A webáruház ldalainak böngészésével, tvábbá megrendelésének rögzítésével elfgadja a Razpberry webáruház általáns szerződési feltételeit, tvábbá adatkezelési elveit. A Razpberry semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát. A szerződéskötés nyelve: MAGYAR. A létrejövő szerződés távllévők között kötött szerződés, nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a szlgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hzzáférhető, de a szerződés létrejöttének ténye, ideje, a megrendelés tartalma, a megrendelő által megadtt adatk, illetve a megrendelés srán keletkezett elektrnikus üzenetek szlgáltató által megőrzésre kerülhetnek. A jelen ÁSZF nvember 03. napjától hatálys és visszavnásig hatályban marad. A Szlgáltató jgsult egyldalúan módsítani a ÁSZF-et. Felhasználók a webldalak használatával elfgadják, hgy rájuk nézve a webldalak használatával kapcslats valamennyi szabályzás autmatikusan érvényes. Felhasználó, amennyiben belép a Szlgáltató által üzemeltetett webshp webldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módn lvassa akkr is, ha nem regisztrált felhasználója a webshpnak, a ÁSZF-ben fglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fgadja el a feltételeket, nem jgsult a webshp tartalmának megtekintésére. Szlgáltató fenntart magának minden jgt a webshp webldal, annak bármely részlete és az azn megjelenő tartalmak, valamint a webldal terjesztésének tekintetében. Tils a webshpn megjelenő tartalmak vagy azk bármely részletének letöltése, elektrnikus tárlása, feldlgzása és értékesítése a Szlgáltató íráss hzzájárulása nélkül.

2 A szerződés az alábbiakban felsrlt pntkban rendelkezik 1. Általáns Szerződési és Felhasználási feltételek 2. A szerződés az alábbiakban felsrlt pntkban rendelkezik 3. Üzemeltetői adatk 4. Az elektrnikus szerződéskötés lépései 5. Adatbeviteli hibák javíthatóságának technikai feltételei 6. Szerződés tárgyának lényeges tulajdnságai 7. Megvásárlható termékek, szlgáltatásk köre 8. A kínált termékek kategória besrlása 9. Rendelési infrmációk 10. Rendelés lépései 11. A megrendelések feldlgzása 12. A megrendelt termékek árának kifizetési módjai 13. A megrendelt termék(ek) szállítási díja 14. Megrendelés kézbesítése 15. Reklamáció 16. Kellékszavatsság, termékszavatsság 17. Elállási jg 18. Elállási jg gyakrlásának menete 19. Eladó elállása a megrendeléstől visszajelzés hiányában 20. Adatkezelés 21. Kedvezmények, napi akciós termék 22. Megrendelő kötelessége 23. Szerzői jgk 24. A jelen általáns szerződési feltételekben nem szabályztt kérdések 3. Üzemeltetői adatk Webáruház üzemeltetője: Puskás Niklett egyéni vállalkzó, Razpberry Kapcslattartó személy neve: Puskás Niklett Székhely: 4028 Debrecen Mikes Kelemen utca 29/5. szám Telephely: 4028 Debrecen Mikes Kelemen utca 29/5. szám Lakcím: 4220 Hajdúböszörmény Gmbs András utca 51. szám Adószám: Közösségi adószám: HU Kibcsátó kmányirda megnevezése: Hajdúböszörményi Okmányirda Elektrnikus elérhetősége: inf@razpberry.hu Telefnszám : Nyilvántartási szám: Számlavezető bank: OTP Bank Bankszámlaszám: A szerződés nyelve: magyar

3 Fő tevékenység: , Csmagküldő, internetes kiskereskedelem Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-78223/2014 A tárhelyet biztsító szlgáltató adatai: Cégnév: AB Plusz Számítástechnikai és Szlgáltató Betéti Társaság Székhely: 2040 Budaörs Fém utca 19. Pstacím: 1119 Budapest Csurgói út 28. I/9. Bankszámlaszám: CIB Bank Cégjegyzékszám: Adószám: Telefn: Fax: abplusz@abplusz.hu 4. Az elektrnikus szerződéskötés lépései: Szerződési feltételeinket az ldlunkn a menüpnt alatt, illetve visszaigazlásunkban egyaránt megtekintheti. 1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció srán a rendszer által kért adatkat a valóságnak megfelelően megadni. Vásárlhat nálunk regisztráció nélkül is ilyenkr minden megrendelés alkalmával meg kell adni a megrendeléshez szükséges adatkat. 2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása). -Ön a megrendelésről egy visszajelző autmatikus levelet kap, amiben a vásárlt termékek és áruk található valamint a szállítási költség, ezzel semmi teendője, semmire nem kötelezi, pusztán tájékztatás órán belül a rendelt termékek leltári rendelkezésre állásáról visszaigazlást kap. A megrendelés és annak visszaigazlása akkr tekintendő a megérkezettnek, amikr a Razpberry, illetőleg a Felhasználó számára hzzáférhetővé válik. A szállítási költség és szállítási feltételek pnts tájékztatóját az ldalunkn külön menüpntban ( és az ASZF-ben ( megtalálja. Ebben az elektrnikus levélben megtekintheti ismét az ASZF-et, és a visszaigazló levélben található hivatkzáskkal: 1.befejezheti rendelését, vagy 2.elállhat mindettől (minden esetben a rendszer autmatikusan vissza jelentkezteti a rendélési ldalra). 4. Amennyiben elfgadja, a visszaigazlásban talált számlaszámra (a választtt fizetési mód szerint) utalja el vagy fizesse be a jelzett összeget. Választhatja az utánvétes fizetési módt is. Ebben az esetben a csmag érkezésekr, a futárnak kell kifizetnie a várt összeget. 5. A megrendelés és annak visszaigazlása akkr tekintendő elfgadttnak, amikr Razpberry webáruház számára beérkezik az elfgadó szándék vagyis az "elfgadm" gmbra kattint a "megrendelés visszaigazlása" című ben. 6. A megrendelést követően a küldemény futárszlgálatnak való átadásáról ismét értesítjük. A csmag futárszlgálatnak való átadása 2 munkanapn belül történik meg, majd a futárszlgálat, az általuk vállalt következő munkanapra kiszállítja Önnek a csmagt.

4 7. A megrendelés és visszaigazlás nyelve: magyar. 8. A megrendeléssel és visszaigazlással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a nem iktatjuk és a későbbiekben nem lesz hzzáférhető. 5. Adatbeviteli hibák javíthatóságának technikai feltételei: 1. A rendelés srán eszközölhető módsításkat az ASZF 11. rendelés menete alatt a "Módsítási lehetőségek"-nél találhatja meg. 2. Regisztráció srán adatait módsíthatja többször is, regisztráció után adatk utólags módsítására a van lehetősége. 3. Ksár tartalmának módsítása vásárlás közben bármikr lehetséges. Akár a +/- gmbkkal a darabszám módsítása, akár a kuka iknnal a termék törlése egyaránt lehetséges. 4. Visszaigazlt megrendelésben a rendelés a levélben lévő hivatkzáskkal elfgadható, törölhető, módsítható. 5. Rendelés elfgadása után, 2 munkanapn belül átadjuk a csmagt a futárszlgálatnak, átadásig az inf@razpberry.hu címen írásban jelezheti esetleges elállási szándékát (webshpunkban elállás lehetséges a rendelés véglegesítése után is). 6. Szlgáltató tájékztatónkat a webáruház használata menüpntban lvashatja és nymtathatja ki. 6. Szerződés tárgyának lényeges tulajdnságai A termékek az ASZF 8. pntjában felsrlt kategóriákba srlhatóak. A vásárlt áruk jellemzőit a knkrét árucikk infrmációs ldalából (a termék listán képre kattintva) tudatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pntatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként eltérhetnek a valóságtól. Biznys esetekben egy termék több képpel is illusztrált kérjük nézze meg mindet. A vételár mindig a kiválaszttt áru mellett feltüntetett bruttó ár (amely tartalmazza a 27% ÁFA-t), a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elíráskból eredő kárkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékből történő egyidejű vásárlás esetén pstaköltségek nem adódnak össze a vnatkzó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes pstázási módkra vnatkzó rendelkezések külön mellékletben találhatóak meg. Tájékztatunk, hgy internetes áruházunkban csak háztartásban használats mennyiségekre vnatkzó rendeléseket szlgálunk ki! 7. Megvásárlható termékek, szlgáltatásk köre A megjelenített termékek kizárólag nline rendelhetők meg. Termékeinket a GLS futárszlgálat szállítja. Termékeink: Női bizsu ékszerek, kiegészítők. Személyes átvételi lehetőség nincs.

5 8. A kínált termékek kategória besrlása: -Nyaklánc -Karkötő -Karóra -Fülbevaló -Táska -Pénztárca Fenntartjuk a jgt, hgy nem minden kategória tartalmaz értékesítésre szánt terméket és minden termék csak a készlet erejéig vásárlható meg! A termékekre vnatkzóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, aznban nem tartalmazzák a szállítási költséget. Külön csmaglási költség nem kerül felszámításra! 9. Rendelési infrmációk A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné, legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a ksár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése. Ilyenkr a rendszer már nem kéri az Ön adatait. A rendelés menete az alábbiak: 10. A rendelés lépései: 1. Főldalunkn válassza a "SHOP" menüpntt. 2. Válasszn egy termékkategóriát. 3. Válassza ki a terméket. Módsítási lehetőségek: - Válassza ki a megfelelő méretet (ha az adtt termék több méretben is rendelkezésre áll). - Írja be a darab mezőbe, hgy az adtt méretből hány darabt szeretne rendelni. - Ezután kattintsn a Ksárba gmbra, vagy a "Vissza" gmbbal egy szintet visszaléphet. 4. A ksár tartalmát a bal ldaln kigördíthatő (kék) ksárban ellenőrízheti (vigye rá az egeret), Módsítási lehetőségek: - Ha a darabszámt kívánja váltztatni használja a narancssárga +/- gmbkat. - A kis szemeteskuka jellel törölheti a tételt. - Miután összeállíttta virtuális ksarát és szeretne pnts ajánlatt kérni, kattintsn a bal ldaln kigördülő ksár ikn fülben található Részletek gmbra. 5. Ekkr megjelenik a részletes ksár tartalm. Módsítási lehetőségek: - Amennyiben szeretne tvábbi terméket ksárba helyezni, válassza a Vissza gmbt. - Darabszámt kívánja váltztatni használja a +/- gmbkat. - A törlés gmbra kattintva törölheti a ksár tartalmát. - Amennyiben szeretne küldeményéről számlát kapni, jelölje a "Kérek számlát!" mezőt. Amennyiben nem igényel számlát, a termékekről nyugtát fgunk kiállítani. - Fgadja el az általáns szerződési feltételeket. - Fizetéshez szükséges adatk megadását a "Tvább"gmb megnymása után eszközölheti.

6 6. Fizetési adatk megadása: Módsítási lehetőségek: - Amennyiben nem regisztrálta magát, töltse ki a bal ldali szlpban található infrmációkat. - Válassza ki a fizetési módt. (Ha utánvétes fizetési módt választtta, akkr a szállítási költség magasabb lesz, amit jelez a rendszer.) - Amennyiben számlázási címe más mint a szállítási címe, kérjük töltse ki a jbbldali szlpban található Számlázási cím bekezdésben található mezőket - Kattintsn a "Tvább" gmbra. 7. Ezt követően Ön egy tájékztató jellegű autmatikus levelet kap (1. sz. levél), melyben láthatja a vásárlni kívánt termékeket, azk árát és szállítási költségét. 8. A leltár ellenőrzése után, 48 órán belül visszaigazló levelet kap, mely végén a rendelést elfgadhatja az "Elfgadm" gmb megnymásával a levél végén, vagy elutasíthatja a "Nem fgadm el" gmb megnymása után. 1. Amennyiben nem fgadja el ismét összeállíthatja ksarát, egy másik rendelési tartalm érdekében, vagy dönthet úgy, hgy egyelőre nem kíván vásárlási szándékkal élni. 2. Amennyiben az "Elfgadm" gmbra kattint létrejön a végleges megrendelés. A 2. számú levélben szereplő összeg tartalmaz minden Önt terhelő költséget. 9. Kérjük rendezze fizetési kötelezettségeit az ASZF 12. pntja szerint. 10. Az összeg beérkezése után maximum 2 munkanapn belül átadjuk a terméket/termékeket a GLS futárszlgálatnak, mely átadástól számítva 1 (de maxiumum 3) munkanapn belül kézbesíti Önnek a csmagt. Ha a csmagt átadtuk a futárszlgálatnak, erről is küldünk levelet (3. levél), így ki tudja számlni, hgy melyik napn fg megérkezni a csmagja. 11. Kérjük lvassa el figyelmesen az ASZF kézbesítéssel, reklamációval, elállással, és jótállással kapcslats részleteit. Napi akciós termék rendelése: Napi akciós termékeinkből csak 1 db-t lehetséges rendelni. Amint valaki megvásárlja az akciós ruha valmely méretéből 1 db - t a napi akció lezárul és nem lehet többet vásárlni belőle azn a napn. 1. A nyitólapn kattintsn a napi ajánlatra. 2. Válassza ki a méretet. 3. Tegye a ksárba. 4. A tvábbi lépésekre az előző bekezdés 4-es pntja és az azt követő lépések érvényesek. 11. A megrendelések feldlgzása A vásárlás végén a ksárba helyezett termékekre Ön egy megrendelést küld rendszerünknek.

7 Erről egy Önt semmire sem kötelező, autmatikus tájékztató levelet kap, melyben áttekintheti megrendelési szándékát. (csak tájékztató jelleggel, mivel a raktárkészlet ellenőrzése ezután az alábbiak szerinti ütemben történik) A megrendelések feldlgzása munkanapkn történik 8:00-16:00 óráig, beérkezéstől számíttt 48 órán belül. A megrendelés feldlgzásaként megjelölt időszakn kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, de amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, akkr azt legkésőbb srn következő munkanap reggel 8:00 órájától számíttt 48 órán belül kerül feldlgzásra. Ezt követően kap végleges visszaigazlást tőlünk elektrnikus levélben, melyben elfgadhatja (vagy írásban módsíttathatja: inf@razpberry.hu) vagy elutasíthatja rendelését. Elfgadást követően rendelését véglegesnek vesszük és az alábbiak feltételekkel teljesítjük: Fenntartjuk a jgt a már visszaigazlt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben ( mivel, párhuzamsan, egy időben történő, egy azn termék több személy által való megvásárlása, sajns nem kiküszöbölhető, ilyenkr az első vásárló rendelése teljesíthető amennyiben a leltárkészlet nem teszi lehetővé a későbbi vásárlásk teljesítését. ) - Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sr! Ilyenkr a termékek vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az érintett termék(ek) ára az összeg küldőjének részére, illetve a módsításk szerint krrigálva kerül újbóli elszámlásra, melyet a szerződő felek ennek megfelelően fizetnek meg. Általáns teljesítési határidő, azaz a termék futárszlgálatnak való átadása a visszaigazlt és elfgadtt fizetendő összeg beérkezését követően (banki átutalás és banki befizetés esetén, tehát az utánvétes fizetési módra nem vnatkzik) maximum 3 munkanapn belültörténik. Ezután a csmag érkezése a GLS futárszlgálat által vállalt 1 (de maximum 3) munkanapn belül várható. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságstól, biznys esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges fenti eltérések, a szállító, vagy rajta kívül álló kk miatt történő vis majrk esetek miatt. A vevő jgszabály adta elállási jgával a szabályztt jgi keretek szerint élhet. A fizetési határidő 7 (hét) NAPTÁRI nap banki befizetés és banki átutalás esetén. Utánvétes fizetési módnál, a futárnak kell megfizetnie az összeget. 12. A megrendelt termékek árának kifizetési módjai: Szállítási költség: Ft alatt: 990 Ft Ft felett: 0 Ft Utánvétes fizetési mód díjai, szállítási költséggel együtt: Ft-ig: 990 Ft (szállítási költség) Ft (utánvét) Ft-ig: 0 Ft (szállítási költség) Ft (utánvét) Ft felett: Ingyenes szállítás és ingyenes utánvétes fizetési mód. Fizetési módk: Előre történő banki befizetés: Puskás Niklett, OTP Bank Közlemény rvatban kérném feltüntetni a megrendelő nevét és a rendelési aznsítót.

8 Előre történő banki átutalás: Puskás Niklett, OTP Bank Közlemény rvatban kérném feltüntetni a megrendelő nevét és a rendelési aznsítót. Utánvét: A futárnak kell megfizetnie a teljes összeget a csmag érkezésekr. Lehetőség szerint lyan szállítási címet adjn meg, ahl a futár át tudja adni Önnek a csmagt. A megrendelést csak a termék árának előre történő megküldése után teljesítjük (banki befizetés és banki átutalás esetén, utánvétes fizetési módra eznem vnatkzik). A termékekre vnatkzóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát, aznban a szállítási költséget nem. Külön csmaglási költség nem kerül felszámításra, a szállítás költség minden esetben csmag készen értendő! A Szlgáltató fenntartja a Webldaln feltüntetett árak váltztatásának jgát. Az árváltzás a Webldaln való megjelenéssel lép hatályba. A Szlgáltató garantálja, hgy a felek közötti ajánlati kötöttség és annak Szlgáltató részéről történt elfgadását követően esetlegesen felmerülő árváltzás a már megrendelt termékek vételárát nem beflyáslja. A Szlgáltató nem vállal felelősséget a gndssága ellenére hibásan feltüntetett árért, így a hnlapt üzemeltető technikai szlgáltatónak, vagy az infrmatikai rendszernek felróható adatrögzítési hibákért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra. Ilyen esetekben a Szlgáltató nem köteles a terméket a webldaln feltüntetett hibás árn szlgáltatni, hanem a rendelés visszaigazlásában felajánlja a helyes árn történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő, döntése szerint vagy megrendeli a terméket a helyes árn, vagy minden hátránys jgkövetkezmény Szlgáltató felé való érvényesítése, illetve Megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül elállhat vásárlási szándékától. A fizetési határidő 7 (hét) NAPTÁRI nap banki befizetés és banki átutalás esetén. Utánvétes fizetési módnál, a futárnak kell megfizetnie az összeget. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a termék(ek) vételára, úgy az adás-vétel meghiúsultnak tekinthető és újra visszahelyezésre kerül az eladó termékekhez. 13. A megrendelt termék szállítási díja Szállítási költség: Ft alatt: 990 Ft Ft felett: 0 Ft Utánvétes fizetési mód díjai, szállítási költséggel együtt: Ft-ig: 990 Ft (szállítási költség) Ft (utánvét) Ft-ig: 0 Ft (szállítási költség) Ft (utánvét) Ft felett: Ingyenes szállítás és ingyenes utánvétes fizetési mód.

9 14. Megrendelés kézbesítése Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszlgálat szállítja. Csak Magyarrszág területén szállítunk. Személyes átvétel nem megldható. A csmagt kérjük kézbesítéskr ellenőrizni szíveskedjen, sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét a futárnál. Utólags, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfgadni! A szállítást a GLS futárszlgálat végzi, munkanapkn. VÁTOZÁS: Banki átutalás vagy banki befizetés esetén, a várt összeg beérkezése után 2 munkanapn belül adjuk át a csmagt a GLS futárszlgálatnak. Ha az utánvétes fizetési módt választtta, akkr a véglegesített vásárlástól számítva, szintén 2 munkanapn belül adjuk át a csmagját a futárszlgálatnak. Minkét esetben az átadástól számíttt következő munkanapn (de maximum 3 munkanapn belül) szállítják ki a csmagját. Tehát egyes esetekben a rendelés teljesítése több időt vesz igénybe, de a várt összeg beérkezésétől vagy utánvétes fizetési mód esetében az átadás időpntjától számíttt, 1-3 munkanapn belül történik. Rugalmas kézbesítés a GLS futárszlgálatnál: Hárm kézbesítési kísérlet! A GLS futárszlgálat belföldön, általában a feladást követő munkanapn kézbesít, hétfőtől péntekig. A csmag feladásakr ben értesítjük a címzettet, hgy a következő munkanapn csmagja kiszállításra kerül. Az tartalmazza a csmagszámt és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, szintén kap es értesítést a címzett, mely tartalmazza a futár és a GLS Ügyfélszlgálat telefnszámát, illetve egy 3 órán időablakt a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén es értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az ben megadtt linken keresztül a címzett választhat az alábbi lehetőségek közül: kiszállítás új időpntban, kiszállítás egy másik címre, személyes átvételt egy meghatárztt listából kiválaszttt GLS CsmagPntban, csmag átvételének visszautasítása. 15. Reklamáció, panaszkezelés: Áruházunk célja, hgy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcslatban, úgy panaszát a fenti címen, vagy levél útján is közölheti. Amennyiben nem elégedett a megrendelt termék minőségével, esetleg az árucikk hibás vagy egyéb panasza van, reklamációját az inf@razpberry.hu címre küldött levélben tudja érvényesíteni (nem ajánltt telefnn keresztüli reklamáció, a dkumentálhatatlanság miatt). Az ilyen jellegű panaszkat 3 napn belül kivizsgáljuk és írásban értesítjük az eredményről. A

10 panaszt elutasító álláspntját megindkljuk. A válasz máslati példányát 3 évig megőrizzük, s azt az ellenőrző hatóságknak kérésükre bemutatjuk. Amennyiben a Razpberry és Ön között esetlegesen fennálló jgvita a Razpberry-vel flytattt tárgyalásk srán nem rendeződik, Ön jgsult panaszával a Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testülethez frdulni. Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10. Telefnszáma: (52) Fax száma: (52) cím: inf@hbkik.hu Panasszal frdulhat a Nemzeti Fgyasztóvédelmi Hatósághz is: Nemzeti Fgyasztóvédelmi Hatóság Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20. GPS krdináták: X 19,071 Y 47,496 Közpnti telefnszám: Faxszám: nfh@nfh.hu 16. Kellékszavatsság, termékszavatsság: 1. Kellékszavatsság: Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatssági jgával? A Razpberry ( hibás teljesítése esetén a vállalkzással szemben kellékszavatssági igényt érvényesíthet a Plgári Törvénykönyv szabályai szerint. Milyen jgk illetik meg Önt kellékszavatssági igénye alapján? Ön választása szerint az alábbi kellékszavatssági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választtt igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkzás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszlgáltatás aránys leszállítását vagy a hibát a vállalkzás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat. Választtt kellékszavatssági jgáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét aznban Ön viseli, kivéve, ha az indklt vlt, vagy arra a vállalkzás adtt kt.

11 Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatssági igényét? Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számíttt kettő hónapn belül közölni. Ugyanakkr felhívm a figyelmét, hgy a szerződés teljesítésétől számíttt két éves elévülési határidőn túl kellékszavatssági jgait már nem érvényesítheti. Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatssági igényét? Ön a vállalkzással szemben érvényesítheti kellékszavatssági igényét. Milyen egyéb feltétele van kellékszavatssági jgai érvényesítésének? A teljesítéstől számíttt hat hónapn belül a kellékszavatssági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazlja, hgy a terméket, illetve a szlgáltatást a Razpberry ( vállalkzás nyújttta. A teljesítéstől számíttt hat hónap eltelte után aznban már Ön köteles biznyítani, hgy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpntjában is megvlt. 2. Termékszavatsság: Milyen esetben élhet Ön a termékszavatssági jgával? Ingó dlg (termék) hibája esetén Ön választása szerint az 1. pntban meghatárztt jgát vagy termékszavatssági igényt érvényesíthet. Milyen jgk illetik meg Önt termékszavatssági igénye alapján? Termékszavatssági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. Milyen esetben minősül a termék hibásnak? A termék akkr hibás, ha az nem felel meg a frgalmba hzatalakr hatálys minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adtt leírásban szereplő tulajdnságkkal. Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatssági igényét? Termékszavatssági igényét Ön a termék gyártó általi frgalmba hzatalától számíttt két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jgsultságát elveszti. Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatssági igényét? Termékszavatssági igényét kizárólag az ingó dlg gyártójával vagy frgalmazójával szemben gyakrlhatja. A termék hibáját termékszavatssági igény érvényesítése esetén Önnek kell biznyítania. A gyártó (frgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatssági kötelezettsége alól? A gyártó (frgalmazó) kizárólag akkr mentesül termékszavatssági kötelezettsége alól, ha biznyítani tudja, hgy: a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyárttta, illetve hzta frgalmba, vagy

12 a hiba a tudmány és a technika állása szerint a frgalmba hzatal időpntjában nem vlt felismerhető vagy a termék hibája jgszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak (frgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy kt biznyítania. Felhívm figyelmét, hgy ugyanazn hiba miatt kellékszavatssági és termékszavatssági igényt egyszerre, egymással párhuzamsan nem érvényesíthet. Termékszavatssági igényének eredményes érvényesítése esetén aznban a kicserélt termékre, illetve kijavíttt részre vnatkzó kellékszavatssági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti. Összefglalva a fentieket, a termékszavatsság a kellékszavatsságtól abban tér el, hgy: 1) kizárólag ingó dlg (termék) hibája esetén áll fenn; 2) kizárólag fgyasztó érvényesítheti, de az új tulajdnst is megilleti ez a jg; 3) közvetlenül a gyártónak (frgalmazónak, imprtálónak) kell helytállnia; 4) skkal szűkebb körben minősül hibásnak a termék, amely alapján a gyártó felelőssége fennáll; 5) a fgyasztó kizárólag a termék kijavítását vagy kicserélését igényelheti; 6) végig a fgyasztót terheli annak biznyítása, hgy a termék hibás vlt; 7) a termékfelelősség alól a gyártó kizárólag a törvényben felsrlt esetekben mentesül; 8) az igényérvényesítés határideje 2 év, amely a termék frgalmba hzatalától számítódik és jgvesztő (nem elévülési). Az NGM rendelet értelmében a május 14-étől megkötött szerződések esetén a szavatssági igény érvényesítésekr a szerződés megkötését biznyítttnak kell tekinteni, amennyiben a fgyasztó az ellenérték megfizetését igazló biznylatt az általáns frgalmi adóról szóló törvény alapján kibcsáttt számlát vagy nyugtát bemutatja. Vagyis, ha a vállalkzás vitatja a szerződéskötés tényét, úgy a szerződést csak akkr köteles létrejöttnek tekinteni, ha a vevő vagy a számlával, vagy a nyugtával rendelkezik. Ha a vállalkzás azért nem intézi a fgyasztó panaszát, mert az a felsrlt kiratk egyikével sem rendelkezik, akkr a kereskedő az NGM rendelet értelmében köteles felhívni a fgyasztó figyelmét az Fgytv. szerinti panasztétel lehetőségére és a panasz intézésének Fgytv. szerinti módjára. Az NGM rendelet szerint a jegyzőkönyvnek az alábbi adatkat kell tartalmaznia: a) a fgyasztó nevét, címét, valamint nyilatkzatát arról, hgy hzzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a rendeletben meghatárzttak szerinti kezeléséhez b) a fgyasztó és vállalkzás közötti szerződés keretében eladtt ingó dlg megnevezését, vételárát, c) a szerződés vállalkzás általi teljesítés időpntját, d) a hiba bejelentésének időpntját, e) a hiba leírását, f) szavatssági vagy jótállási igénye alapján fgyasztó által érvényesíteni kívánt jgt, g) szavatssági vagy jótállási igénye rendezésének módját vagy az igény, illetve az az alapján érvényesíteni kívánt jg elutasításának indkát, h) tájékztatás arra vnatkzóan, hgy fgyasztói jgvita esetén a fgyasztó a megyei (fővársi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti.

13 A g) pntban fglaltak szerepeltetése akkr mellőzhető, ha a szavatssági vagy jótállási igények teljesítéséről annak bejelentésekr nem tud a vállalkzás nyilatkzni, aznban ez esetben öt munkanapn belül, igazlható módn köteles a fgyasztót értesíteni az igény elutasítása esetén az elutasítás indkáról és a békéltető testülethez frdulás lehetőségéről. A jegyzőkönyvet haladéktalanul és igazlható módn kell a fgyasztó rendelkezésére bcsátani. A SZAVATOSSÁGI IGÉNY ESETÉN TÖRTÉNŐ ELJÁRÁS A webshpban történő rendelés esetén a felek megállapdása a jgszabályk rendelkezéseitől a fgyasztó hátrányára nem térhet el. A szavatssági kötelezettség teljesítésével kapcslats költségek cégünket terhelik (Ptk. 6:166. ). Cégünk a jegyzőkönyvet az annak felvételétől számíttt hárm évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni. Cégünk törekszik arra, hgy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napn belül elvégezze 17. Elállási jg: A Krmány 45/2014. (II. 26.) szabályzása értelmében a fgyasztó 14 naptári napn belül, indklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A Razpberry webshp a 14 naptári nap helyett, 21 naptári napig biztsítja az elállási jgt a vásárlónak! A 21 naptári naps határidőbe a termék átvételének napja nem számít bele. Elegendő az elállási nyilatkzatt a jelzett határidőn belül elküldenie írásban, de telefnn is jelezheti elállási szándékát (nem ajánltt a dkumentálhatatlanság miatt). Az elállás jgát egy frmanymtatvány kitöltésével vagy más, egyértelmű nyilatkzatával is gyakrlhatja a fgyasztó. A kiküldött csmagjaink minden esetben tartalmazzák az elállás jgának ismertetését, annak gyakrlásának menetét nymtattt frmában és egy frmanymtatványt, mellyel jelezheti elállási szándékát! Jelen tájékztató hiányában a 21 naps elállási határidő 12 hónappal meghsszabbdik. A fgyasztó az elállási jg gyakrlásának napjától számíttt 21 napn belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Az elállási jg gyakrlása esetén a fgyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkzás aznban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A termékeknél kibntás után is élhet a vásárló az elállási jggal. Elállás esetén a vállalkzás nem köteles visszatéríteni a fgyasztónak az emelt díjú fuvarzásból eredő többletköltségeket, csak a nrmál fuvarzási díjat. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket,

14 vagy Ön nem igazlta, hgy azt visszaküldte: a kettő közül a krábbi időpntt kell figyelembe venni. A webshpnak az elállást követő 14 napn belül vissza kell térítenie a fgyasztó részére a termék árát és szállítási költségét (akkr is ha jelen tájékztatást a 3. hónap lejárta előtti 21 naptári napn belül kapja kézhez). A Krmány 45/2014. (II. 26.) szabályzása értelmében a fgyasztó nem gyakrlhatja az elállási jgát: lyan zárt csmaglású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai kkból az átadást követő felbntása után nem küldhető vissza, mint például a fürdőruhák, a fehérneműk és a fülbevalók. A higiéniai vagy egészségügyi kból vissza nem szlgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben, a terméket még nem vette használatba (a védőfóliát ha van még nem bnttta fel stb.). 18. Elállási jg gyakrlásának menete Az elállás jgát egy frmanymtatvány kitöltésével vagy más, egyértelmű nyilatkzatával is gyakrlhatja a fgyasztó ( ben: inf@razpberry.hu, telefnn: , a frmanymtatvány visszajuttatásával: Puskás Niklett Debrecen Mikes Kelemen utca 29/5. szám). Amennyiben élni szeretne elállási jgával annak jelzését megteheti a megadtt elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy szóban. Pstai útn, írásban történő jelzés alkalmával a pstára adás időpntját vesszük figyelembe. Pstai útn történő jelzés esetén ajánltt levélként célszerű visszajuttatni az elállási nyilatkzatt, így tudja igazlni a pstára adás dátumát. A megrendelt terméket pstai útn, vagy futárszlgálat segítségével juttassa vissza a címünkre. (az ÖN KÖLTSÉGÉN!) Fnts, hgy a termék visszaszlgáltatásával kapcslatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a prtósan (utánvéttel) küldött csmagkat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő kárknak megtérítése a Vásárlót terheli! Elállás esetén a vállalkzás nem köteles visszatéríteni a fgyasztónak ez emelt díjú fuvarzásból eredő többletköltségeket, csak a nrmál fuvarzási díjat. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazlta, hgy azt visszaküldte: a kettő közül a krábbi időpntt kell figyelembe venni. A webshpnak az elállást követő 14 napn belül vissza kell térítenie a fgyasztó részére a termék árát és szállítási költségét (akkr is ha jelen tájékztatást a 3. hónap lejárta előtti 21 naptári napn belül kapja kézhez) a vásárló által igénybe vett fizetési mód szerint (kérésre váltztatás lehetséges). 19. Eladó elállása a megrendeléstől visszajelzés hiányában: Kérjük, lvassa el figyelmesen a rendelés menetét. Ebben megtalálja, hgy a megrendelési szándékát a ksár tartalmának összeállítása és elküldése esetén rendszerünk fgadja Öntől. Ennek beérkezéséről Önt tájékztatjuk (ez aznban még nem visszaigazlás). A raktárkészlet

15 ellenőrzése után a megrendelését feldlgzzuk. Ha minden termék készleten van, a rendelési szándékt visszaigazljuk. Ebben a levélben Ön eldöntheti, hgy elfgadja-e a megrendelést vagy elutasítja, esetleg módsít. Amennyiben a megrendelés visszaigazlására 48 órán belül Ön nem jelzi vissza szándékát, a terméket visszahelyezzük az eladható termékek közzé, és az értékesítésre a jgt fent tartjuk. A fizetési határidő 7 (hét) NAPTÁRI nap banki befizetés és banki átutalás esetében. (Utánvétes fizetési mód esetében a termék(ek) árát és szállítási költségét a futár érkezésekr kell megfizetnie 3 (hárm) kézbesítési kísérleten belül.) Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a vásárlás díja és szállítási díja a megadtt bankszámlaszámra, az eladó visszahelyezheti a terméket az eladható termékek közé és elállhat a vásárlástól. 20. Adatkezelés, Adatvédelmi tájékztató: A razpberry.hu adatkezelési tájékztatója elérhető az alábbi ldaln: Kedvezmények, napi akciós termék: Kedvezmények: Biznys esetekben a webáruházban feltüntetett termékek árából külön kedvezményt adunk. Amennyiben Ft felett vásárl (Bruttó azaz az Áfával együtt értett termékek összesített értéke) és a banki átutalást vagy banki befizetést választtta, akkr a szállítást Mi álljuk! A kedvezmény megjenítése ilyenkr autmatikus, a megküldött visszaigazlásn és nyugtán (kérésre számlán) fgjuk az Ön részére érvényesíteni. Tvábbá fent tartjuk a jgt, hgy alkalmszerűen egyéni kedvezményeket adjuk vevőinknek. Napi akciós termékek: Napi akciós termékünk csupán minden nap 0-24 óra között érhető el, mindaddig, míg valaki azt meg nem vásárlja. Ezt követően a termékakció az adtt napn tvábbiakban már nem érhető el. A termék kedvezménye minden nap csak egy darab, és azn belül is csak egy választtt méretű termékre vnatkzik. A termék minden nap cserélődik, minden nap éjfélkr új termék kerül kihelyezésre akár elkelt az adtt nap terméke, akár nem. Az akciós termékek között nem szerepel értékcsökkent árú. A termék más termékekkel egy időben egyaránt megvehető. Akciós napk: Biznys méretékű (pl:15%) kedvezményt biztsítunk az összes termékünkre vagy egy-egy kategóriára, amelyet az eredeti ár lehúzásával jelölünk és megadjuk a kedveményes árat. Az akció időtartamát visszaszámláló segítségével is megjelenítjük. Az 1 és 2 frints címletű érmék

16 bevnása következtében szükséges kerekítés szabályairól szóló évi III. törvény értelmében a webáruházban vásárlt kedvezményes termékek esetében is a készpénzben fizetendő végösszeget az egységes kerekítési szabályk szerint kerekítjük. Az utaláskra nem vnatkznak a kerekítés szabályai. 22. Megrendelő kötelezettsége Megrendelő tudmásul veszi, hgy rendelésének jóváhagyásával jelen dkumentumban fglaltakat elfgadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jgi felelősséggel tartzik. Megrendelő vállalja, hgy az általa jóváhagytt rendelést tartalmazó küldemény előre történő kifizetéséről (utánvétes fizetési mód esetében a futárnak való kifizetésről), és a megküldött csmag átvételéről gndskdik. Amennyiben a termék átadásaátvétele a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget megrendelő megtéríti szlgáltató számára. 23. Szerzői jgk Miután a Razpberry.hu, mint webldal szerzői jgi műnek minősül, tils az Razpberry.hu webldaln megjelenő tartalmak vagy azk bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánssághz történő közvetítése, más módn való felhasználása, elektrnikus tárlása, feldlgzása és értékesítése a Szlgáltató íráss hzzájárulása nélkül. A Razpberry.hu webldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagt átvenni íráss hzzájárulás esetén is csak az adtt webldalra való hivatkzással lehet. A Szlgáltató fenntartja minden jgát szlgáltatásának valamennyi elemére, a dmain-neveire, az azkkal képzett másdlags dmain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire. Tils a Razpberry.hu webldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói aznsítók és jelszavak tisztességtelen módn történő létesítése; bármely lyan alkalmazás használata, amellyel a Razpberry.hu webldaln vagy azk bármely része módsítható vagy indexelhető. A Razpberry.hu név szerzői jgi védelmet élvez, felhasználása a hivatkzás kivételével kizárólag a Szlgáltató íráss hzzájárulásával lehetséges. Felhasználó tudmásul veszi, hgy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szlgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó Ft, illetve szavanként bruttó Ft. Felhasználó tudmásul veszi, hgy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az ldalt. A szerzői jgi jgsértés esetén Szlgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jgsértő felhasználóra hárítja.

17 24. A jelen általáns szerződési feltételekben nem szabályztt kérdések: A jelen általáns szerződési feltételekben nem szabályztt kérdésekben a plgári törvénykönyv, a fgyasztó és a vállalkzás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Krm. rendelet, és az elektrnikus kereskedelmi szlgáltatásk, valamint az infrmációs társadalmmal összefüggő szlgáltatásk egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

Vásárlási tájékoztató

Vásárlási tájékoztató Vásárlási tájékoztató Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Titavit.com (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A WEBÁRUHÁZ CÍME www.titavit.com A WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJÉNEK

Részletesebben

IvanyiZsofi.hu Webáruház

IvanyiZsofi.hu Webáruház IvanyiZsofi.hu Webáruház Termék megrendelési feltételek Az Ivanyizsofi.hu oldalon promotált termékek termelője és forgalmazója a LEXINGTON ASSETS MAGYARORSZÁG Kft., 1118 Budapest, Iglói u. 13. A webáruházat

Részletesebben

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: LUK-CLOR Kft. Székhely: 1138. Budapest Turóc utca 3. 6. em. 5. Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-271934 Adószám: 25382387-2-41 Playsport webshop Postacím: 3200. Gyöngyös, Köztársaság tér 11. 1.emelet

Részletesebben

A kosárba helyezett termékek mennyiségét a Kosár módosítás oldalon változtathatja.

A kosárba helyezett termékek mennyiségét a Kosár módosítás oldalon változtathatja. Vásárlási tudnivalók Vásárlás / garancia 1. A vásárlás menete Áruházunkban kategóriákba rendezett termékek között regisztráció, illetve bejelentkezés nélkül böngészhet. A kiválasztott terméket annak terméklapján

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: CNCdrive Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 7633 Pécs Páfrány u 25. 3. em. 26. Cégjegyzékszám: 02-09-080088 Adószám: 24366562-2-02 CNCdrive Kft. Telephely: 7833 Görcsöny

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Üzletszabályzat (ÁSZF) A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató

Üzletszabályzat (ÁSZF) A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató Üzletszabályzat (ÁSZF) A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató 1. sz. melléklet 1. Kellékszavatosság Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop)

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop) Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus

Részletesebben

Rendszerünkben megrendelést csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók adhatnak le. A regisztráció ingyenes és csak néhány percet vesz igénybe.

Rendszerünkben megrendelést csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók adhatnak le. A regisztráció ingyenes és csak néhány percet vesz igénybe. Szerződési és felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el a Szerződési feltételeinket, és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Rovar Vadász (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: http://rovarvadasz.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.moonbasanails.hu (Vizolmix Kft.) webáruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.moonbasanails.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A www.cooperphoto.hu webáruház üzemeltetője a CooperPhoto. A webáruházban árusított termékek lényeges tulajdonságairól a webáruházban kaphat részletes felvilágosítást. Bármi

Részletesebben

Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján

Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. szerint megilleti az indokolás

Részletesebben

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog 1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PECSÉTMESTER.HU BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legutóbb módsítva: 2012. június 10. napján I. A Pecsétmester webáruház tulajdnsa, üzemeltetője Cégnév: MuntainValley Kereskedelmi és Szlgáltató

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása kedvencek-eledele.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a www.drczigleczki.hu weboldalt üzemeltető Dr. Czigléczki Gábor (telefonszám: [+36-70/394-0733];

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek Általános szerződési és felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója (a továbbiakban: megrendelő) kíván lenni webáruházunknak (a továbbiakban: webáruház), figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hatályos: május 25. napjától.

Általános Szerződési Feltételek Hatályos: május 25. napjától. Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2018. május 25. napjától. 1 Hatály 1.1 Jelen ÁSZF irányadó valamennyi a Szolgáltató üzlethelyiségében értékesítés esetén. 1.2 Az ÁSZF nem vonatkozik a www.kocka.hu

Részletesebben

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban

Részletesebben

Tájékoztató a kellékszavatosságról, termékszavatosságról és az elállási/felmondási jogról

Tájékoztató a kellékszavatosságról, termékszavatosságról és az elállási/felmondási jogról Tájékoztató a kellékszavatosságról, termékszavatosságról és az elállási/felmondási jogról (A dokumentum letöltése: ITT) 1. Szolgáltató és jelen webhely azonosítása Tájékoztatjuk, hogy jelen webhelyet a

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Pippi.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

A szerződéskötést megelőző vásárlói tájékoztató

A szerződéskötést megelőző vásárlói tájékoztató A szerződéskötést megelőző vásárlói tájékoztató Érvényes: 2015.11.22. napjától visszavonásig. Saskáné Kadenszki Rozália e.v. (székhelye: 2225 Üllő, Pesti út 15., adószám: 50117235-2-33, nyilvántartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általáns Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF rögzíti a Genvel Kft.(tvábbiakban Szlgáltató) által működtetett web áruházn kínált szlgáltatása (tvábbiakban: a Szlgáltatás ) leírását és igénybevételének feltételeit.

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás IKEA Lakberendezési Kft. székhely: 1148 Budapest, Örs vezér tere 22. telefonszám: (36)1 460-31-60 e-mail cím: ikeahu.info@ikea.com A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló

Részletesebben

A szolgáltató elérhetõsége, az igénybe vevõkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe:

A szolgáltató elérhetõsége, az igénybe vevõkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Keve Gábor Attila e.v. A szolgáltató székhelye: 5520 Szeghalom, Nagy Miklós u. 3. A szolgáltató elérhetõsége, az igénybe vevõkkel való kapcsolattartásra szolgáló,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

1.3 Szállító A Kertész Mûszaki BT. által megbízott szállítmányozó cég, amely lehet a Magyar Posta Zrt vagy bármely más futárszolgálat.

1.3 Szállító A Kertész Mûszaki BT. által megbízott szállítmányozó cég, amely lehet a Magyar Posta Zrt vagy bármely más futárszolgálat. Általáns Szerzõdési Feltételek (ÁSZF) 1. Szerzõdési Feltételek alapfgalmai 1.1 Szlgáltató adatai: Név: Kertész Mûszaki Kereskedés Betéti Társaság Rövidített név: Kertész Mûszaki BT. Cím: 7020 Dunaföldvár

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A webáruház címe: www.elevenv.hu Általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: HF ELEVEN Kft. Székhely: 1163 Budapest, Margit utca 28. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz.

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján http://allorabyzia.hu

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.csillamtetovalas.hu (VizolMix Kft.) web áruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.csillamtetovalas.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek:

Általános szerződési és felhasználási feltételek: Általános szerződési és felhasználási feltételek: 1.Üzemeltetői adatok, információk Cégnév: Brainexpress Kft. Számlaszám: K&H Bank Zrt. 10400164-01610059-00000000 Székhely: 2000 Szentendre Nagybányai u.1/b.

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a kisscukicenter.hu webáruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők és a kisscukicenter.hu honlappal szemben érvényesíthető jogait.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) az www.converzum.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dkumentum tartalmazza a Gerade, s.r..; (Priemyselná 1847, Šamrín, 93101, SK) által üzemeltetett www.jbn.hu internetes ldaln keresztül elérhető pályázati anyagküldés

Részletesebben

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HATÁLYOS: 2015. MÁRCIUS 24-TŐL A jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: Szabályzat) nem szabályozott kérdésekre, valamint

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Plasztikgyár.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei

Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Toppikhungary.hu Általános Szerzõdési Feltételei Az Általános Szolgáltatási Feltételek (,,ÁSZF") tartalmazzák a Program Labor Bt. (5600 Békéscsaba, Bajza u. 18, Adószám: 20680453-1-04), mint szolgáltató

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKRŐL A markabolt.hu tulajdonosa: DOMOTHERM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelye: 1188 Budapest, Nyárfás sor 31. Cégjegyzékszáma: 01-09-567193, vezetve a Fővárosi

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Yozzy Global Trade Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1222 Budapest, Gyár utca 15., nyilvántartó bíróság:

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Casio.bolt.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Órawebáruház.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek QandQwatch.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁSZF 1. A vásárlás menete Áruházunkban kategóriákba rendezett termékek között regisztráció, illetve bejelentkezés nélkül böngészhet. A kiválasztott terméket annak terméklapján

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a kockabolygo.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

A kosárba helyezett termékek mennyiségét a Kosár módosítás oldalon változtathatja.

A kosárba helyezett termékek mennyiségét a Kosár módosítás oldalon változtathatja. Vásárlási tudnivalók Vásárlás / Garancia Vásárlás / garancia 1. A vásárlás menete Áruházunkban kategóriákba rendezett termékek között regisztráció, illetve bejelentkezés nélkül böngészhet. A kiválasztott

Részletesebben

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése:

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése: Megrendelés lemondásának módja és feltételei, a vásárló elállási jogának ismertetése: 1.1 Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek!

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek! Babavilág Webshop Szerződés (Baba-Ker Kft.) Üzemeltető: Baba-Ker Kft. (Babavilág Gyermekáruház) Székhelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Telephelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Adószám: 12826980-2-09

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft.

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft. ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmazzák az R+R Worldbike Kft. (2900 Komárom Csillag ltp. 14.), mint szolgáltató által üzemeltetett

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kolibri Gumicsónak és Trambulin Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe URL : http://bolthely.hu/kolibricsonakok

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GEOPRODUCT GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNYOK Kutatási-, Bányászati-, Ásványelőkészítési-, Fejlesztési és Alkalmazási Kft. (székhely:

Részletesebben

I. A felosztandó jogdíjak alanyai

I. A felosztandó jogdíjak alanyai A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének Felsztási Szabályzata A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) által kezelt jgdíjakat a Szövetség közgyűlésének 2006. április 21-én hztt határzata (2007. február

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ficúrmese Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ANIMUS.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A szerződés tárgya a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon (www.gasztroangyal.hu) található valamennyi termék. A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit a termék

Részletesebben

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet A megbízási és a bizmánysi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 MEGBÍZÁSI

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Tolnaiszerszam.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF)

Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF) Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai A shop.kezmu.hu webáruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Megrendelése leadásával Ön a KÉKZORKA Kft. partnere, vásárlója lesz. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi információkat, tudnivalókat. A KÉKZORKA KFT. WEBÁRUHÁZÁNAK

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználói feltételek. Goal Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Általános szerződési és felhasználói feltételek. Goal Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általáns szerződési és felhasználói feltételek 1. Szlgáltató és jelen webhely aznsítása 1.1. Tájékztatjuk, hgy jelen webhelyet Gal Hungary Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Acrylbox.eu - ÁSZF - 2018. Acrylbox.eu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) TERMÉKKÍNÁLAT: A www.fitu.hu webáruházban a tulajdonos SZKSZ Sport Bt. Polar márkájú órák és kiegészítők, valamint Weider márkájú táplálékkiegészítők online értékesítését

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK servuslighter.hu A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti

Részletesebben