Legnagyobb kincsünk az ember! www. workcenter.hu.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legnagyobb kincsünk az ember! www. workcenter.hu. www.workcenter.hu"

Átírás

1 Legnagyobb kincsünk az ember!

2 CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL Társaságunk célja, hogy tartós és kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot alakítson ki leendő partnereivel és sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink minőségi szolgáltatással hozzájáruljanak ügyfeleink célkitűzéseinek megvalósításához. Az információs társadalom, a tudásbázisú gazdaság korszakában az emberi erőforrás jelentősége felértékelődött és a versenyképesség kulcsává vált. Éppen ezért szolgáltatásainkat melyeket ezúton ajánlunk szíves figyelmébe - az előző gondolatoknak függvényében, a szervezetek humán stratégia irányvonalát követve alakítottuk ki úgy, hogy azokkal segítsünk optimalizálni megbízóink emberi erőforrás költségszerkezetét, hozzájárulva ezzel a szervezeti hatékonyság növeléséhez. A Workcenter Munkaerő-Közvetítő Iroda szolgáltatáspolitikájának három fő pillére: Vevői elégedettség Minőség Garancia Szolgáltatásaink: Munkaerő-közvetítés (belföld-külföld) Toborzás, fejvadászat, vezető kiválasztás Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő-kihelyezés Try and hire Outsourcing Diákmunka - szervezés Munkaügyi átvilágítás, tanácsadás (audit) Beteglátogatás (táppénz-menedzsment) A sikeres együttműködés reményében, Tisztelettel: Nagy Márk Nagy Márk Ügyvezető

3 DIÁKMUNKA - SZERVEZÉS Betanított fizikai munkák ha dolgozói a szokásosnál többen vagy hosszabb időre kívánnak szabadságra menni (pl. nyári időszak), ha szezonális termékek készítésével vagy értékesítésével foglalkozik, ha költözik, felújít, területet rendez, takarít, vagy csak szebbé kívánja tenni környezetét, ha a szokásos mértéket meghaladó mennyiségű áruja érkezik, és nincs akivel az anyagmozgatást megoldhatná, ha nem akar státuszt létesíteni néhány óra vagy nap alatt elvégezhető, de rendszeresen előforduló részfeladatokra, ha szeretné kiszervezni olyan tevékenységét, mely nem tartozik fő tevékenységei közé. Terjesztéses munkák: ha szóróanyagai, plakátjai, rendszeres vagy alkalmi kiadványai terjesztésére keres nagy gyakorlattal rendelkező terjesztői hálózatot, ha működéséhez elengedhetetlen nagy számú küldemény csomagolása, borítékolása, megcímzése vagy kihordása. Adatrögzítés, adatfeldolgozás: ha a papír alapú nyilvántartásai rendezésre, archiválásra szorulnak, ha rendszer szinten egy lépésben, rövid határidővel akar áttérni a papír alapú nyilvántartásról a digitálisra, ha új rendszert vezet be nyilvántartásaiban, vagy átalakítja azt, és az adatok bevitelére, feldolgozására nincs szabad munkaerő vagy szűkre szabott az infrastrukturális háttér, ha kérdőíveit, leltári adatait nincs kivel vagy hol rögzíttetnie. Piackutatás, területfelmérés, lekérdezés: ha kíváncsi a "piac" véleményére termékével, szolgáltatásával kapcsolatban, és ezt fel szeretné térképezni, ha tervezett beruházásaihoz nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű és minőségű adat. Mezőgazdasági munkák: ha idénymunkára keres egyszerre nagyobb mennyiségű dolgozót. Promóció, hostess-szolgálat: ha rendezvényt szeretne lebonyolítani, ha új termékét közvetlenül az eladás helyén szeretné kipróbáltatni, megkóstoltatni, ha az eladás helyén reklámot helyezne el, vagy egységes arculatot alakítana ki. Szellemi, szakmai munkák: ha külföldi vendége érkezik, és tolmácsra van szüksége, ha levelezését idegen nyelvre kívánja fordíttatni, ha irodai munkákra keres rövidebb időre alkalmas munkatársat, ha informatikai változtatások bevezetéséhez kevés a saját szakembere.

4 MUNKAERŐ - KÖZVETÍTÉS A munkaerő-közvetítés során rövid határidőn belül segítünk megtalálni az Ön által megadott kritériumoknak mindenben megfelelő jelölteket, ellenőrizzük szakmai múltjukat, teszteljük képességeiket, ráadásul a legtöbb esetben garanciát vállalunk a kiválasztott munkatársak alkalmasságára. A munkaerő-közvetítés során rövid határidőn belül segítünk megtalálni az Ön által megadott kritériumoknak mindenben megfelelő jelölteket, ellenőrizzük szakmai múltjukat, teszteljük képességeiket, ráadásul a legtöbb esetben garanciát vállalunk a kiválasztott munkatársak alkalmasságára. Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel, ha a keresést hatékonyan szeretné megoldani, emellett időt és költséget szeretne megtakarítani, ha a kijelölt feladatra a leginkább alkalmas, az Ön által támasztott követelmény-rendszernek (kritériumoknak) mindenben megfelelő munkatársat keresi, ha sem Önnek, sem munkatársainak nincs ideje ezzel foglalkozni, esetleg nem rendelkeznek az ehhez szükséges feltételekkel, ha nem biztos benne, hogy Ön vagy munkatársa megtalálná a legalkalmasabb jelöltet, ha Ön már csak a meghatározott számú valóban alkalmas jelöltekkel szeretne találkozni. Érdemes a WORKCENTER mellett döntenie, mert időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek azzal, hogy a munkaerő kereséssel és kiválasztással járó valamennyi feladatot átvállaljuk, Ön mégis bármely munkafolyamatba betekintést nyerhet, mert Ön és munkatársai mentesülnek a következő feladatoktól: álláshirdetés megfogalmazása, megfelelő hirdetési csatornák kiválasztása, hirdetés megjelentetése, beérkezett pályázatok (önéletrajzok) elolvasása, értékelése, sorrend felállítása, elutasítások megírása, kipostázása, a kiválasztottak visszahívása, interjú időpontok egyeztetése, interjúk lebonyolítása, értékelés, sorrend felállítása, esetleges második interjú (próbamunka) időpontjának egyeztetése, második interjú (próbamunka) lebonyolítása, értékelés, a legjobb(ak) kiválasztása, mert a WORKCENTER a legtöbb esetben sikerdíjas konstrukciót alkalmaz: Önnek csak akkor keletkezik fizetési kötelezettsége, ha a kiválasztott jelölttel munkavégzésre irányuló jogviszonyt létesít, a WORKCENTER kiemelt diszkrécióval dolgozik, ez azt jelenti, hogy az Ön cégének megnevezése a kiválasztási folyamatnak abban a stádiumában történik meg, mikor Ön azt kívánja, ezzel Ön kényes szituációktól mentesülhet (pl. még állományban lévő munkatársa helyett keres új dolgozót, vagy saját munkatársa jelentkezik a hirdetésre, mert távozni kíván a cégtől), mert kiválasztás esetén a pozíciótól függően, a legtöbb esetben 3-6 hónapos garanciát vállalunk az Ön cégétől mégis távozó jelöltek ingyenes pótlására.

5 MUNKAERŐ TOBORZÁS & FEJVADÁSZAT A megadott szempontok alapján vállaljuk a megfelelő jelöltek önéletrajzainak kiválasztását saját adatbázisunkból. Ezen kívül együttműködő állásportáljainkon meghirdetjük az álláslehetőséget. A beérkező önéletrajzokat előszűrjük a megadott feltételek alapján, és a megfelelő önéletrajzokat továbbítjuk Megbízónk számára. Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel, ha nem szeretné, hogy a mindennapi munkafolyamatokat megzavarják az állásra jelentkező munkavállalók, ha széles körből szeretne választani, és szeretne minél előbb megfelelő önéletrajzokhoz jutni: internetes állásportálokon megjelenő hirdetéseinket az álláskeresők ki sem tudják kerülni, mivel automatikus es értesítés kapnak az aktuális álláslehetőségről, mert országos szinten el tudjuk érni az álláskeresőket, így a hiányszakmákra is könnyebben találunk megfelelő jelölteket, ha munkaügyi, vagy adminisztrációs munkatársait nem szeretné leterhelni a jelöltek pályázatainak előszűrésével. Érdemes a WORKCENTER mellett döntenie, mert időt takaríthat meg szolgáltatásunk igénybevételével. a megfelelő szakmai önéletrajzokat adjuk át, a kapcsolatfelvétel lehetősége és a döntés így az Öné marad. mert az előszűréssel járó teljes adminisztrációt (jelentkezők kezelése és értesítése az elutasításról) a Pannon-Work végzi, így az Ön cégénél felszabadult erőforrások átcsoportosíthatók más, minőségi célokra. mert cégének munkarendjét, munkatársainak munkavégzését nem zavarják meg a nagy számban megjelenő pályázók. FEJVADÁSZAT A kiemelt pozíciókra diszkréten, az Ön cégének megnevezése nélkül kutatjuk fel a megfelelő vezető munkatársat. Az Ön által meghatározott szempontok alapján leinformált, megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező jelöltet keressük meg. Akkor ajánljuk ezt a módszert, ha a több szempontnak megfelelő, megbízható jelöltet külön időráfordítás és fáradtság nélkül, ráadásul gyorsan és költségtakarékosan szeretné megtalálni. Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel, ha az egyik konkurens cég pontosan megnevezett munkatársát szeretné átcsábítani saját cégéhez, vagy ha az új munkatársat olyan munkatársa helyére keresi, aki még a cégnél dolgozik, ha nem kívánja felfedni, hogy az egyik vezető pozíció megüresedett az Ön cégénél. Érdemes a WORKCENTER mellett döntenie, mert fejvadászként - kérésre - objektíven értékeljük cége helyzetét, javaslatot teszünk a juttatási csomagra és a pozíció betöltéséhez szükséges követelményekre. Csak olyan megbízást vállalunk el, amelyet teljesíteni tudunk nem fecséreljük megbízóink idejét, mert Ön külön időráfordítás és fáradtság nélkül, gyorsan jut a megfelelő kompetenciákkal rendelkező kollégához, mert a legtöbb esetben sikerdíjas konstrukciót alkalmazunk, Önnek csak akkor kell a közvetítési díj első részletét kifizetnie, ha a kiválasztott jelölttel munkavégzésre irányuló jogviszonyt létesít.

6 MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS A WORKCENTER Munkaerő Közvetítő Iroda működése során azt tapasztaltuk, hogy az egyes gazdasági társaságoknál elvégzendő munkára nem minden esetben megtérülő saját állományú munkavállalókat foglalkoztatni, viszont a munkajogi jogszabályoknak való megfelelés és a szükséges minőségű és mennyiségű termelékenység biztosítása érdekében a legtöbben erre kényszerülnek. A következőkben tehát néhány olyan esetet sorolunk fel, amikor Ön gondol cége munkavállalói körének bővítésére, de különböző okok miatt körülményes, hosszadalmas, felesleges és - nem utolsó sorban - jelentős többletköltségekkel jár új személyek bevonása. Ezen indokok a következők lehetnek: A kívánalmaknak megfelelő dolgozó, szakember akadna a "piacon", de az adott feladat megoldása időlegesen, alkalomszerűen jelentkezik, így folyamatos állományba tartása felesleges költségeket jelent a vállalkozása számára. A munkaerő-fejlesztés technikai megvalósítása, a hirdetés, a referenciák ellenőrzése, a felvételi elbeszélgetés, a kiválasztás folyamata, a fluktuáció kezelése hosszú időt és túlzottan sok energiát emésztene fel egyéb, hasznos tevékenységek rovására. A munkaügyi jogszabályok által előírt szabadságolások, és betegszabadságok időtartama alatt nincs lehetősége a kieső munkaerőt belső forrásból pótolni. Időszakos projektek kivitelezése esetén. Konkrétabban: ha szezonális termékek készítésével vagy értékesítésével foglalkozik, és nincs szüksége állandó munkatársakra, ha a szokásos mértéket meghaladó mennyiségű áruja érkezik, és nincs akivel az anyagmozgatást megoldhatná, ha dolgozói a szokásosnál többen vagy hosszabb időre kívánnak szabadságra menni (pl. nyári időszak), ha költözik, felújít, területet rendez, takarít, vagy csak szebbé kívánja tenni környezetét, ha új rendszert vezet be nyilvántartásaiban, vagy átalakítja azt, és az adatok bevitelére, feldolgozására nincs szabad munkaerő vagy szűkre szabott az infrastrukturális háttér, ha kérdőíveit, leltári adatait nincs kivel vagy hol rögzíttetnie.

7 TRY & HIRE Amennyiben Önnek tartós munkaerőigénye jelentkezik, de nem tudja eldönteni, hogy állandó munkatársat vegyen-e fel, illetve nem óhajtja vállalni a próbaidő alatt felmerülő kockázatokat, a WORKCENTER Munkaerő Közvetítő Iroda egy áthidaló megoldást javasol: megkeressük a legmegfelelőbb jelöltet, állományba vesszük, kölcsönzési szerződést kötünk vele, s Ön kölcsönös megfelelés esetén, vagy több hónap után saját állományba veheti a dolgozót. Szolgáltatás menete: A munkakörre vonatkozó igények felmérése, az ehhez kapcsolódó speciális szempontok meghatározása A keresés és kiválasztás módszerének meghatározása (adatbázisból, hirdetés megjelentetése útján) Adatbázisos keresés esetén az adatbázis előszűrése Hirdetéses keresés esetén a hirdetés szövegének megszerkesztése, megjelentetése, az anyagok begyűjtése, szelektálása Szakszerű kiválasztási eljárás alkalmazásával leszűkítjük a jelentkezők körét Szakmai interjú tanácsadóinkkal (szakmai ismeretek, képzettség, tapasztalat, nyelvismeret és jogi státusz ellenőrzése) A jelöltek tesztelése A referenciák ellenőrzése igény szerint A legalkalmasabb jelöltek bemutatása személyes interjú megbízónkkal A legalkalmasabb pályázó kiválasztása, ajánlattétel Munkaszerződés megkötése A keresés és kiválasztás teljes ideje alatt rendszeres tájékoztatás, értékelés A munkába való beilleszkedés nyomon követése Havi bérszámfejtés, munkaügy, számlázás Elégedettség esetén a dolgozó vagy több hónap elteltével a megbízó állományába átadása.

8 OUTSOURCING Az outsourcing keretében a WORKCENTER Munkaerő Közvetítő Iroda átvállalja Öntől egy aktuális projekt vagy állandó vállalati részleg teljeskörű HR menedzselését, mely tevékenység nem tartozik a cég fő tevékenységének körébe, de ellátásuk szorosan kötődik ahhoz. A kapcsolódó feladatokat teljes egészében a WORKCENTER Munkaerő Közvetítő Iroda látja el. Az outsourcing eredményeként az Ön cége megszabadul a munkatársak keresésének, kiválasztásának, alkalmazásának terheitől és a munka szervezésének, szakmai irányításának, ellenőrzésének, értékelésének, elszámolásának gondjaitól. A tevékenység működéséhez nélkülözhetetlen szakmai irányítást Cégünk biztosítja. Az outsourcing különösen előnyös az alábbi esetekben: A bérjellegű költségek minimalizálási szándéka esetén Ha az Ön cége nem szeretne munka jellegű adminisztrációval foglalkozni, helyette a lényegi üzleti tevékenységnek szentelheti idejét növelve ezzel üzleti hatékonyságát Az eddig vállalkozóként, megbízási szerződéssel dolgozó munkavállalók státuszának rendezésére Nagy fluktuáció vagy szezonalítás esetén Létszámstop esetén Előre pontosan nem tervezhető létszámigénynél Kisméretű vállalkozásokban, ahol nincs mód külön szakértő kollégát alkalmazni a feladatra Az Ön cége által foglalkoztatott munkavállalókkal kapcsolatos, a WORKCENTER Munkaerő Közvetítő Iroda által átvállalt feladatok: Munkáltatói kötelezettségek, melyre garanciát vállalunk Dolgozókkal történő szerződéskötés, tájékoztatás, ki- és beléptetés Bérszámfejtés és szakszerű munkaügyi adminisztráció (szabadságok, betegszabadságok, munkáltatói igazolások) Bérfizetés a ledolgozott és az Ön cége által igazolt órák alapján Járulékfizetések, kötelező statisztikai jelentések a hatóságok felé (adó, nyugdíj, tb, statisztikák) Munkavédelmi tűzvédelmi oktatás, munkahelyi balesetek, dolgozói peres ügyek intézése Teljes jogi tanácsadás Jogszabályi változások figyelemmel kísérése Az outsourcing előnyei az Ön cége számára: Működése hatékonyabb, olcsóbb lesz Az outsourcing lényegesen csökkenti az Ön cégének adminisztrációs költségeit Sürgős, rövid határidős feladatainak megvalósítása az előre nem tervezett létszámigény ellenére is megvalósulhat Optimális munkavállalói létszámmal működhet Nagyobb tudásbázist vehet igénybe

9 MUNKAÜGYI ÁTVILÁGÍTÁS, TANÁCSADÁS Napjainkban a kis- és középvállalkozások többsége nem alkalmaz komoly háttérszemélyzetet, hanem megbíz egy könyvelő-irodát a bér, adó, járulékfeladatok elvégzésével, bevallások, adatszolgáltatások elkészítésével. Pedig a fenti feladatok nem egyetlen szakma részterületei: könyvelő, bér- és munkaügyi ügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző, stb. Hasznos és megnyugtató segítség lehet, ha legalább időnként megvizsgáltatja, átvilágíttatja a munkaügyi szakterületet! Mit érdemes áttekinteni egy munkaügyi átvilágítás során? Egy munkaügyi ellenőrzéseken edződött szakember a munkaügyi ellenőr szemével, de minden kockázat nélkül vizsgálja át: a munkaszerződéseket, módosításokat, megszűnéseket/megszüntetéseket, esetleges egyéb, munkavégzésre irányuló polgári jogi jogviszonyokat, a jognyilatkozatok tartalmát, szabályosságát; a munkaidő, pihenőidő, rendkívüli munkavégzés tartalmi kérdéseit, elszámolásait, a munkaidő-nyilvántartásokat; a kifizetett bérelemeket, jogcímek megfelelőségeit; a külföldiek foglalkoztatásának eljárását, dokumentációját; az esetleges alkalmi munkavállalók foglalkoztatásához kapcsolódó kötelezettségeket; egyéb, cég-specifikus kérdéseket. A vizsgálat alapján a munkaügyi szakember felderíti az alkalmazott rendszer kockázatait, konzultál Önnel, kérés esetén jogszerű javaslatokat tesz a munkaügyi rendszer átdolgozására. Mindezeket természetesen a hatályos jogszabályok alapján, azokkal alátámasztva, és teljes körű titoktartási kötelezettség mellett végzi. A részletekről kérje személyes tájékoztatónkat!

10 BETEGLÁTOGATÁS táppénz-menedzsment Tapasztalataink szerint ma Magyarországon a munkáltatók elenyésző része tesz bármit is tudatosan a jogosulatlan táppénzek igénybevétele ellen. Ugyanakkor létszámtól függően akár havi 3-4 millió Ft-ot is meg lehetne takarítani a táppénzes napok csökkentésével. Hogyan? A WORKCENTER Munkerő-Közvetítő Iroda kidolgozott egy olyan módszert, melynek lépéseit az előírtak szerint végrehajtva elérhető, hogy az akár csak 6 %- os egészségügyi hiányzási ráta legalább 40 %-kal csökkenjen. A szolgáltatást igénybevevő cégek (foglalkoztatott létszámuk 280 és 5700 fő közötti) arról számoltak be, hogy az egészségügyi hiányzások aránya a szolgáltatás negyedik-ötödik hónapjára átlagosan a felére csökkent. Milyen lépéseket tartalmaz ez a módszer? Az első és egyik legfontosabb lépés a munkaszerződések átalakítása a Pannon-Work szakértőinek útmutatása alapján. Második lépés a megfelelő jogi környezet biztosítása a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései alapján. A harmadik lépés a táppénzen lévő dolgozók rendszeres látogatása. Ez látogatás, és nem ELLENŐRZÉS, nem FELÜLVIZSGÁLAT, mert ezek elvégzésére nem jogosultak a szolgáltató munkatársai! A részletekről kérje személyes tájékoztatónkat!

11 REHAB - üzletág Közismert tény, hogy a fogyatékos emberek foglalkoztatottsága Magyarországon - az Európai Unió átlagához képest - rendkívül alacsony. Kevésbé közismert, de tény, hogy Magyarországon 2008-ban a GDP 2,9%-át, összességében 725 milliárd forintot fordítottunk az aktív korúak rokkantsági nyugdíjára, illetve az egészségkárosodott személyek szociális járadékainak finanszírozására. Az emberi jogi érvek mellett gazdaságpolitikai érdekek határozzák meg a fogyatékosságügyi politika egyik legfontosabb célkitűzését: minden munkaképes korú, fogyatékos ember számára biztosítani kell a munkahely megőrzését, illetve a munkába (vissza)vezető utat. Miért éri meg a foglalkoztatásuk? megbízható munkaerők összességében nem hiányoznak többet egészséges társaiknál fontos szerepet játszik életükben hasznosságuk bizonyítása, erős a közösséghez való tartozás igénye megmaradt munkaképességükkel jól gazdálkodnak, azokat hatékonyan használják kompenzálásképpen egyes készségeik (pl.: monotónia-tűrés, kitartás, precizitás) megerősödtek. Ha pedig szigorúan gazdasági oldalról közelítjük meg a kérdést: foglalkoztatásukkal kiváltható a rehabilitációs járulék megfizetése foglalkoztatásukhoz állami hozzájárulás vehető igénybe a munkahely akadálymentesítéséhez, az integrációhoz pályázati forrásokat lehet felhasználni kutatások alapján a foglalkoztatásuk erősíti a belső együttműködést, fejleszti a szervezeti kultúrát, és közvetetten növeli a hatékonyságot. A részletekről kérje személyes tájékoztatónkat!

12 Legnagyobb kincsünk az ember! WORKCENTER MUNKAERŐ-KÖZVETÍTŐ IRODA Cím: 1102 Budapest, Halom utca Tel: info@workcenter.hu Skype: workcenter.hu Facebook: Twitter: Web:

CÉGÜNKRŐL Társaságunk célja, a kölcsönös előnyökön alapuló, a munkaerőpiacon jelentkező keresleti és kínálati igények kielégítése. A sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink minőségi munkájával

Részletesebben

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés Optimal Choice for Business RÓLUNK Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja!

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja! MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS szolgáltatás leírás ahogy a Viapan Group csinálja! A Viapan Groupról röviden A Viapan Group egy márkanév, garancia a minőségi szolgáltatásra. Cégcsoportunk több HR szolgáltató cégből

Részletesebben

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Az év társadalomtudatos vállalkozása Magyarország 2007. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Shadow ECOFIN - pénzügyi árnyékkonferencia Budapest, 2011. április 08-09. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú

Részletesebben

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon?

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? 2005. óta a Danubius Work Kft. jelentős tapasztalatra és gyakorlatra tett szert a munkaerő-kölcsönzés terén, melynek során már több száz dolgozót kölcsönzött

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2014 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai A kiválasztás folyamata A toborzás célja módszerei

Részletesebben

A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás.

A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás. A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás. Nonprofit Munkaerő Közvetítő Iroda bemutatása Mikrovállalkozás, növekedés, foglalkoztatás, esélyteremtés

Részletesebben

Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését

Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését "Kielégítõ, ha azt mondom, hogy ez egy könyvelõiroda és megkeressük önnek a legmegfelelõbb

Részletesebben

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret Tájékoztató A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1) és A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.2) pályázathoz Beadási

Részletesebben

Szóbeli tételsor. A) Az üzleti terv védése. Kiadott útmutató alapján ÉRTÉKELŐLAP. Eredmény %-ban* min. 50% Dátum: aláírás

Szóbeli tételsor. A) Az üzleti terv védése. Kiadott útmutató alapján ÉRTÉKELŐLAP. Eredmény %-ban* min. 50% Dátum: aláírás A) Üzleti terv védése vizsgafeladatrész Szóbeli tételsor A) Az üzleti terv védése Kiadott útmutató alapján ÉRTÉKELŐLAP Sorszám A vizsgázó neve ZD készítése min. 25 pont; max 50 pont Pontszám ZD védése

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

Mit tehet egy mikrovállalkozás az esélyegyenlőség előmozdításáért és megéri-e neki? Gyakorlati tapasztalatok. Teremts esélyt magadnak és másoknak!

Mit tehet egy mikrovállalkozás az esélyegyenlőség előmozdításáért és megéri-e neki? Gyakorlati tapasztalatok. Teremts esélyt magadnak és másoknak! Mit tehet egy mikrovállalkozás az esélyegyenlőség előmozdításáért és megéri-e neki? Gyakorlati tapasztalatok Horváth Anna, vállalkozó 2008. június 26., Budapest Teremts esélyt magadnak és másoknak! 2 Egy

Részletesebben

TÁMOP 1.1.1-12/1. Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése

TÁMOP 1.1.1-12/1. Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése TÁMOP 1.1.1-12/1 Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése A projekt célja TÁMOP-1.1.1-12/1-2012-0001 Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációjának

Részletesebben

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat természetrajza Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat fogalma Hosszú múltra tekint vissza Ma: a külső forrásból történő toborzás egyik típusa Kemény G.: A

Részletesebben

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön 2 Tartalomjegyzék 1) Forrásbevonás stratégia megvalósításához 2) Piaci megjelenés támogatása (GOP 3.3.3) 3) Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Tóth István Mit keresek? Embert foglalkoztatási terv Munkát álláskeresési terv Dr. Gyökér Irén - Emberi erőforrás menedzsment MBA 2 Humánerőforrás

Részletesebben

Integrált keretrendszer

Integrált keretrendszer Integrált keretrendszer Példa SAP R/3 Humán erőforrás gazdálkodás, személyügy Referencia modell 1 Humánerőforrás Személyzeti ügyek 2 Humánerőforrás Rendszerszervezése Üzleti Költség elszámolási Üzem Könyvelési

Részletesebben

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu BEMUTATKOZIK a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet www.hrcampus.hu Készült a HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízásából 2014-ben. Tervezte: wildesign studio - 2. - TARTALOMJEGYZÉK Kik vagyunk? 4. Miért

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz Vállalatgazdaságtan II. Toborzás Daruka Eszter 2015 tavasz A mai menü Áttekintés, ellenőrző kérdések EEM modell A hiány betöltésnek módozatai A toborzás-kiválasztás folyamata A toborzás célja és módszerei

Részletesebben

Atipikus foglalkoztatás kisokos

Atipikus foglalkoztatás kisokos e Atipikus foglalkoztatás kisokos Host és hostess munkák Rendezvény kisegítés és vendéglátós munkák Call center pozíciók Könnyű fizikai és raktári munkák Atipikus foglalkoztatási formák Ez idáig rendben,

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon PÁLYÁZAT Program neve: Támogatás szakmai iránya: Program kódja Megvalósítandó cél: Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja

Részletesebben

A foglalkozási rehabilitáció aktuális kérdései

A foglalkozási rehabilitáció aktuális kérdései A foglalkozási rehabilitáció aktuális kérdései Foglalkoztatási célok 2020 Az Europa 2020 Stratégia egyik kiemelt célkitűzése: a 20 64 évesek körében a foglalkoztatottság aránya elérje a 75%-ot. A Központi

Részletesebben

Témazáró. 11. évfolyam Vállalkozási ismeretek A vállalkozás személyi feltételeinek biztosítása

Témazáró. 11. évfolyam Vállalkozási ismeretek A vállalkozás személyi feltételeinek biztosítása Témazáró 11. évfolyam Vállalkozási ismeretek A vállalkozás személyi feltételeinek biztosítása 1. Válaszolj az alábbi kérdésekre: Milyen feladatok tartoznak a létszámgazdálkodáshoz? Mit jelent az atipikus

Részletesebben

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú HRBEST pályázat K&H videó selfie-állásinterjú a K&H Csoport stratégiája célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink és munkatársaink mindennapjait felkészüljünk a digitalizációra reagáljunk a változó ügyféligényekre

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb 2017.01.03 pénztáros Csergő Kft. http://www.csergoe.hu/ pénztárkezelés Szívesen vesszük megváltozott munkaképességűek (kerekesszékes munkatársak felvételéhez is adottak a körülmények), illetve pályakezdők

Részletesebben

MUNKAÜGYI SZAKREFERENS

MUNKAÜGYI SZAKREFERENS MUNKAÜGYI SZAKREFERENS 340020 GAZDASÁGI ÉS IGAZGATÁSI KÉPESÍTÉSEK 1 KÉPZÉSI ALAPINFORMÁCIÓK A programba való bekapcsolódás feltételei: A programba való bekapcsolódáshoz középfokú végzettség szükséges,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE MUNKAERŐPIACI ISMERETEK A MUNKAERŐ KIVÁLASZTÁSÁNAK FOLYAMATA Célja: egy üres állás betöltése, teljesítménynövelés, piacbővítés, megfelelő helyen, megfelelő időben a megfelelően

Részletesebben

A diákmunka bemutatása

A diákmunka bemutatása A diákmunka bemutatása Szabályok Lehetőségek Miben más? Mikor ajánlott? Információk A Fürge Diák Iskolaszövetkezet egy 18 éves múlttal rendelkező, szerte az országban 18 irodával, mintegy 22.000 munkavállalóval

Részletesebben

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László kirendeltségvezető Támogatások Foglalkoztatás bővítését elősegítő bértámogatás Pályakezdők munkatapasztalat szerzés támogatása Mobilitási támogatás MKKv

Részletesebben

ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA

ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA Előadó: Szentesi Fekete

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

A azonosító számú Foglalkoztatás II. megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó Foglalkoztatás II. tantárgy

A azonosító számú Foglalkoztatás II. megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó Foglalkoztatás II. tantárgy A 11499-12 azonosító számú megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó tantárgy 1. 1. A 11499-12 azonosító számú, megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó tantárgyak és a témakörök oktatása

Részletesebben

Megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának támogatása

Megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának támogatása SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG Megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának támogatása 1. Rehabilitációs hozzájárulás A rehabilitációs hozzájárulást a megváltozott munkaképességű

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

A személyes adatok kezelésének céljai és eszközei

A személyes adatok kezelésének céljai és eszközei 1 A személyes adatok kezelésének céljai és eszközei I. A személyes adatok kezelésének céljai 1. Elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásából eredő jogok gyakorlása, kötelezettségek teljesítése, igények

Részletesebben

TANMENET. Készült: a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény szerint.

TANMENET. Készült: a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény szerint. Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma OM-203042 6400 Kiskunhalas, Kazinczy u. 5. 6400 Kiskunhalas Kőrösi út 1. Tel./Fax: 06-77/422-218 www.variszabo.hu e-mail:

Részletesebben

Tájékoztatás a támogatási formákra való jogosultságról:

Tájékoztatás a támogatási formákra való jogosultságról: Tájékoztatás a támogatási formákra való jogosultságról: Bérpótló juttatás: A Nemzeti Közfoglalkoztatási Program keretében az aktív korú nem foglalkoztatott személyek részére megállapított rendelkezésre

Részletesebben

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 41/A. ának (4) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján

Részletesebben

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes Munkaerő-kölcsönző KISOKOS 5 dolog, amit a munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes 1. Mit jelent a munkaerő-kölcsönzés? A foglalkoztatás három fél megállapodásával valósul meg: a munkavállaló egy kölcsönző

Részletesebben

Farkasné Gondos Krisztina Barabás Miklós Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz 2018

Farkasné Gondos Krisztina Barabás Miklós Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz 2018 Farkasné Gondos Krisztina Barabás Miklós Társadalombiztosítási és bérügyi kalauz 2018 Köszönet Táborossy Dr. Morvai Zsuzsannának értékes szakmai tanácsaiért és a könyv tartamával kapcsolatos nélkülözhetetlen

Részletesebben

Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága

Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága Gazdasági vezető képviseleti jogosultsága Az - az Igazgatóság döntési jogköre mellett - teljes jogkörrel gyakorolja a képviseleti jogát. Azok az általános ügyek, melyek nem igénylik az igazgatóság elnökének

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen. 2013. június

Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen. 2013. június Bemutató megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról és az együttműködés előnyeiről a területen 2013. június Üzletágaink, tevékenységünk www.job.hu www.rehabjob.hu www.tele-scope.hu www.brandjob.hu

Részletesebben

Munkavállalókkal kapcsolatos feladatok

Munkavállalókkal kapcsolatos feladatok dr.henczi Lajos, dr. Horváth István, dr. Molnár-Hidassy Dóra, Molnárné dr.balogh Márta Munkavállalókkal kapcsolatos feladatok TARTALOM Előszó I. A munkaerőpiac szereplői 1. Piac 2. Munkaerőpiac 2.1 Munkaerő-kereslet

Részletesebben

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Professzionális kiválasztási megoldás azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos kiválasztási folyamatok hatékonyságával. Gyors Hatékony

Részletesebben

DMSZ MENTOR PROGRAM A MENTORI PROGRAMHOZ KAPCSOLÓDÓAN HR TANÁCSADÁS KEDVEZMÉNYES DÍJAKON - KÜLSŐS TANÁCSADÓ BEVONÁSÁVAL

DMSZ MENTOR PROGRAM A MENTORI PROGRAMHOZ KAPCSOLÓDÓAN HR TANÁCSADÁS KEDVEZMÉNYES DÍJAKON - KÜLSŐS TANÁCSADÓ BEVONÁSÁVAL DMSZ MENTOR PROGRAM MI EZ? A DMSZ által szervezett és koordinált gyakornoki program, ami minden résztvevőnek többet nyújt, mint egy átlagos gyakornok cég együttműködés. A programban kizárólag DMSZ tagok

Részletesebben

Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok. Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma

Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok. Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma Jó gyakorlatok a fogyatékosok foglalkoztatásában és rehabilitációjukban észt tapasztalatok Sirlis Sõmer Észt Szociális Ügyek Minisztériuma Tartalom Történelmi háttér A közelmúlt irányvonalai A foglalkoztatási

Részletesebben

Nyugdíj-kiegészítés Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. Bemutatkozó brosúra

Nyugdíj-kiegészítés Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. Bemutatkozó brosúra Nyugdíj-kiegészítés Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Bemutatkozó brosúra Célunk, hogy minél több nyugdíjas munkavállaló, és munkáltatóik részére tegyük elérhetővé a nyugdíjas szövetkezet nyújtotta kedvező

Részletesebben

Pályázati adatlap. Alapadatok

Pályázati adatlap. Alapadatok Pályázati adatlap Kérjük, töltse ki a részvételi nyilatkozatot és a kérdőívet. A 250, illetve 1000 főnél többet foglalkoztató pályázók számára a kiegészítő kérdéseket ( Csak 250/1000 főnél többet foglalkoztató

Részletesebben

Intézményműködtetés, valamint az új Teleki téri Piac és Termelői Piac vezetőinek képviseleti jogosultsága

Intézményműködtetés, valamint az új Teleki téri Piac és Termelői Piac vezetőinek képviseleti jogosultsága Intézményműködtetés, valamint az új Teleki téri Piac és Termelői Piac vezetőinek képviseleti jogosultsága Az - az Igazgatóság döntési jogköre mellett - teljes jogkörrel gyakorolja a képviseleti jogát.

Részletesebben

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN 1 A jó álláshirdetés alapvető kritériumait így foglalhatjuk össze: A tulajdonságok helyett az előnyökre koncentrál. A szövegezéshez nem árt némi online értékesítési,

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Egy lehetséges megoldás a legális foglalkoztatás növelésére

Egy lehetséges megoldás a legális foglalkoztatás növelésére Egy lehetséges megoldás a legális foglalkoztatás növelésére Szolgáltatási csekk (utalvány) rendszer Belgiumban Mi a probléma? Alacsony a foglalkoztatás, elsősorban a képzettséggel nem rendelkezők esetében

Részletesebben

EU 2020 és foglalkoztatás

EU 2020 és foglalkoztatás EU 2020 és foglalkoztatás EU 2020 fejlesztési stratégia egyik kiemelkedő célkitűzése a foglalkoztatási kapacitás növelése. A kijelölt problémák: munkaerő-piaci szegmentáció képzési kimenetek és munkaerő-piaci

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA

GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA MUNKAHELYTEREMTÉS- GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA GINOP-5.2.4-16 kódszámú felhívás ELŐADÓ: NAGY GÁBOR A PROGRAMRÓL RÖVIDEN Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve átfogó programot

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK Előszó 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése 2. Határozott idejű munkaviszony munkáltató általi megszüntetése

TARTALOMJEGYZÉK Előszó 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése 2. Határozott idejű munkaviszony munkáltató általi megszüntetése TARTALOMJEGYZÉK Előszó...5 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése...7 1.1 A határozott idejű szerződés megszűnésének, megszűntetésének időpontja...9 1.2 Jognyilatkozat közlése...10 1.3 Távolléti

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK SZÁMÁRÓL

JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK SZÁMÁRÓL KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 24. és 26. -a alapján kötelező. Nyilvántartási szám: 2009 JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK

Részletesebben

JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK SZÁMÁRÓL

JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK SZÁMÁRÓL KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 24. és 26. -a alapján kötelező. Nyilvántartási szám: 2009 JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK

Részletesebben

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B KONFERENCIA AZ EGÉSZSÉGESEBB EGÉSZSÉGÜGYÉRT 2015 06 30 Egységesen eredményesebben

Részletesebben

M0754 FELADATOK. megállapít Adókötelezettséget teljesít, illetve adóelőleg vonási kötelezettséget megállapít

M0754 FELADATOK. megállapít Adókötelezettséget teljesít, illetve adóelőleg vonási kötelezettséget megállapít M0754 FELADATOK 0754 érügyi szakfeladatok Adatokat gyűjt, rögzít (munkaidő, teljesítmény, 4 szabadság stb.) 5 Munkaidő nyilvántartás adatait rögzíti 6 Egyéni bérelszámoló lapot készít, vezet érszámfejtést

Részletesebben

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN A GINOP-6.1.7-17 - KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN Előadó: Vavró Márta projektmenedzser Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.7-17-2018-00001 E-mail cím: ginop617@nive.hu

Részletesebben

Kedvezmények a szociális hozzájárulási adó rendszerében Az egyszerűsített foglalkoztatás. Készítette: Görgei Zsolt

Kedvezmények a szociális hozzájárulási adó rendszerében Az egyszerűsített foglalkoztatás. Készítette: Görgei Zsolt Kedvezmények a szociális hozzájárulási adó rendszerében Az egyszerűsített foglalkoztatás Készítette: Görgei Zsolt Vállalkozások besorolása 2 3 4 Adókedvezmények a szociális hozzájárulási adóból A megváltozott

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

TÁMOP kiemelt projekt. Központi szociális információs fejlesztések a szociális szolgáltatások modernizációja keretében

TÁMOP kiemelt projekt. Központi szociális információs fejlesztések a szociális szolgáltatások modernizációja keretében TÁMOP 5.4.2 kiemelt projekt Központi szociális információs fejlesztések a szociális szolgáltatások modernizációja keretében Kovács Ibolya - Vincze Viktória Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Az információ

Részletesebben

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET-

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP /B) -TERVEZET- Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára (Konvergencia régiók) (GOP-2011-2.1.1/B) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2011. március 1-től december 31-ig lehetséges. Támogatás célja Az Új Széchenyi

Részletesebben

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA KÖZÖSEN A MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKÉRT BEFOGADÓ MUNKAHELYEK, BEFOGADÓ ÖNKORMÁNYZATOK című, TÁMOP 2.4.2/B-09/2-2009-0002 sz. azonosító számú program BEMUTATÁSA A projekt az

Részletesebben

Kiválósággal Győrért díj

Kiválósággal Győrért díj Kiválósággal Győrért díj Projektmegbeszélés 08.30 Regisztráció 09.00 Köszöntő, EduTax Kft prezentációja (Molnár Albert) 09.30 SMR program visszajelzések összegzése (Szabó Kálmán) 09.45 Kiválóság modell

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ DIÁKMUNKA

Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ DIÁKMUNKA Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ KÖNYVELÉS ADÓTANÁCSADÁS BÉRSZÁMFEJTÉS MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS HR OUTSOURCING DIÁKMUNKA www.whc.hu Tisztelt Hölgyem / Uram, Cégünk, a WHC neve ma már

Részletesebben

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08.

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. 2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Gyorsabb, olcsóbb De biztonságos is? Szimpózium

Gyorsabb, olcsóbb De biztonságos is? Szimpózium Gyorsabb, olcsóbb De biztonságos is? Szimpózium EGYSZERŰBBEN, DE SZABÁLYOSAN! a munkaügyi hatósági ellenőrzések tapasztalatai az építőiparban, különös tekintettel az egyszerűsített foglalkoztatásra Előadó:

Részletesebben

VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Civil szervezeteknek szolgáltató, azokat fejlesztő szervezetek támogatása c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-5.5.3/08/2

Részletesebben

Amennyiségi egységre vetített ára: (nettó) A szolgáltatás árának mennyiségi egysége: szolgáltatások. A szolgáltatás tartalma / leírása: megnevezése:

Amennyiségi egységre vetített ára: (nettó) A szolgáltatás árának mennyiségi egysége: szolgáltatások. A szolgáltatás tartalma / leírása: megnevezése: 1. Bér, TB, munkaügyi szolgáltatások, toborzás A szolgáltatása megnevezése: A szolgáltatás tartalma / leírása: Amennyiségi egységre vetített ára: (nettó) A szolgáltatás árának mennyiségi egysége: Bér-

Részletesebben

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Pályára lépünk Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Innovatív, integrált non-profit munkaerő-piaci modell kísérleti bevezetése a pályakezdő (és részben megváltozott munkaképességű) fiatalok nyílt munkaerőpiaci

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

GVK_Munkaerőpiac_2011

GVK_Munkaerőpiac_2011 Jelentéskészítő, GVK_Munkaerőpiac_0 GVK_Munkaerőpiac_0 Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0%

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében A fogyasztóvédelem társadalmasítása tudatos fogyasztói magatartás kialakításával c. pályázati felhívásához Kódszám:

Részletesebben

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál Toborzás Kiválasztás - Interjú HRM alapfeladata: a szervezet működéséhez szükséges megfelelő munkaerő-állomány biztosítása a vállalat

Részletesebben

(toborzás, kiválasztás, alkalmazás,

(toborzás, kiválasztás, alkalmazás, Személyzet-beszerzés (toborzás, kiválasztás, alkalmazás, beillesztés) 1 A személyzet-beszerzési folyamat elemei Toborzás Kiválasztás Alkalmazás Beillesztés 2 A TOBORZÁS CÉLJA Megüresedő, üres vagy létesítendő

Részletesebben

Az ellátás formái: rehabilitációs ellátás: rokkantsági ellátás: A rehabilitációs ellátás: rehabilitációs szolgáltatásokra

Az ellátás formái: rehabilitációs ellátás: rokkantsági ellátás: A rehabilitációs ellátás: rehabilitációs szolgáltatásokra Megváltozott munkaképességűek ellátásai A megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI. tv. (Megjelent a Magyar Közlöny 162. számában) 2011.

Részletesebben

C/3. MUNKAJOG ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI JOG

C/3. MUNKAJOG ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI JOG C/3. MUNKAJOG ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI JOG TÉTELEK ÉS ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG MUNKAJOG A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.), a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi

Részletesebben

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele Pénzügyi számvitel VIII. előadás A jövedelmek számvitele A jövedelemelszámolási számlán elszámolt jövedelem értelmezése Adott vállalkozástól a vállalkozás alkalmazottjai, vagy más személyek részére valamilyen

Részletesebben

Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél

Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél Munkakörelemzés a Pro-Team Nonprofit Kft.-nél 1. A szolgáltatás átfogó és operatív célja A Kft 2007-től munkaerő közvetítő irodát üzemeltet megváltozott munkaképességű munkavállalók számára. Mint olyan,

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

ROMA POLGÁRI TÖMÖRÜLÉS

ROMA POLGÁRI TÖMÖRÜLÉS ROMA POLGÁRI TÖMÖRÜLÉS Múltunk közös lesz a jövőben is! A Roma Felzárkózás Európai Modellje Mi, a Roma Polgári Tömörülésben tevékenykedő romák és nem romák hiszünk abban, hogy a cigányság ügye nem csupán

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

MKTB (MA) KÉPZÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR június. Társadalombiztosítási nyugdíj

MKTB (MA) KÉPZÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR június. Társadalombiztosítási nyugdíj Társadalombiztosítási nyugdíj 1. A nem társadalombiztosítási nyugdíjrendszer keretében járó nyugellátások kapcsolata a társadalombiztosítási nyugdíjtörvénnyel 2. Határolja el a társadalombiztosítási nyugdíjakat

Részletesebben

Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációja

Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációja TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációja Előadó: Kovács Ibolya igazgató Budapest

Részletesebben