KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. ÉVES JELENTÉSE ÁPRILIS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. ÉVES JELENTÉSE 2011. ÁPRILIS"

Átírás

1 A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. ÉVES JELENTÉSE ÁPRILIS

2 1. A TÁRSASÁG CÉGADATAI A Társaság cégneve: Rövidített cégnév: Kulcs-Soft Nyrt. Székhelye: 1022 Budapest, Törökvész út 30/A Honlapja: Központi elektronikus cím: A Társaság alapításának kelte: november 17. Bejegyző Bíróság: Fővárosi Cégbíróság Cégjegyzékszáma: Adóigazgatási azonosító száma: A Társaság törzstőkéje: A Társaság működésének időtartama: A Társaság üzleti éve: A Társaság főtevékenysége: Ft határozatlan megegyezik a naptári évvel 5829 Egyéb szoftverkiadás A Társaság Igazgatóságának tagjai: Kulcsár Tibor az Igazgatóság elnöke Turbucz Erika Igazgatósági tag Eperjesi Zsolt Igazgatósági tag A Társaság Audit Bizottságának tagjai: Dr. Gyorgyevics Benedek S. Nagy Csaba Lehoczki Mihály A Társaság könyvvizsgálója: Pénzügyi kimutatás elvei: Számviteli elvek: MANTAX Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft Budapest, San Marco u Czene Győző, MKVK: auditált nem konszolidált magyar A Társaság közleményeinek közzétételi helye: BÉT PSZÁF Kulcs-Soft Nyrt.

3 2. A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGE A Társaság azzal a céllal jött létre, hogy a hazai kis és középvállalatok részére dobozos, szoftveres megoldásokat kínáljon az ügyvitel teljes területére. A Kulcs-Soft termékpalettája lefedi az ügyvitel teljes területét, valamint a programokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal maximálisan megteremti a szoftverei használatának kényelmét. A magyar piacon a Társaság fő célja a korábban elért piacvezető pozíciójának további erősítése, egyre magasabb arányú piaci részesedés szerzése. A Társaság elérte azt a pontot, amikor a cégnek már nincs konkurense, csak az egyes termékeik versenyeznek az adott termékre szakosodott cégekkel. A Társaság fő fegyvere az innováció. Mindig egy lépéssel a konkurensei előtt igyekszik járni, ami a szoftveres piacon a legnagyobb fegyvert jelenti. A Társaság folyamatosan erősíti kapcsolatait a vevőivel és beszállítóival, a belső folyamatait és taktikai lépéseit a gazdasági környezet gyorsan változó kihívásaihoz igazítja. A Társaság célja a jelenlegi, közel ügyfelével a hosszú távú kapcsolat fenntartása, és továbbfejlesztése. A Kulcs-Soft Nyrt. fő termékei a szoftverek, mely termékek disztribúciós csatornája ma már leginkább az Internet. Ezt a trendet, és vásárlói szokást kihasználva a Társaság a nemzetközi piacokra is fejleszti a megfelelő karakterkódolású és nyelvű szoftvereit. Elsődlegesen az angol nyelvterületeken szerették volna a szoftvereket értékesíteni, majd a hosszú távú célok között szerepelt a spanyol, a német és más idegen nyelveken is a Kulcs-Soft szoftverek megjelentetése, és a termékek értékesítése világszerte. Mára a nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően a Társaság jelentősen tudta növelni a külföldön értékesített szoftvereinek számát től kezdve megindult programok fejlesztése Macintosh asztali gépekre és iphone-ra is. A fejlesztéseknek köszönhetően az első magyar cég lett, mely bekerült az Apple Store "Free" programjainak listájában az első 25-be, míg a "Business" kategóriát sokáig vezette a Bérkalkulátor terméke. A Társaság iphone-ra fejlesztett alkalmazásainak köre tovább bővült a 2010-es évben. Megújult külsővel és tartalommal piacra dobták, az új bér kalkulátor, NettóBér elnevezésű programjukat. A korábbi programok mellett több új ingyenes alkalmazást készítettek el, amelyek közül az egyik legérdekesebb és előremutatóbb a Kulcs-Kereső elnevezésű szoftver. Az alkalmazás segítségével hirdetéseket adhatnak fel és böngészhetnek közöttük a felhasználók, iphone-on és hagyományos web felületen ( ) egyaránt. Annak érdekében, hogy a Társaság továbbra is megőrizze piacvezető pozícióját több fronton is újított a programjaiban, illetve megjelentetett új termékcsaládot is. Az újításoknak köszönhetően megjelent a Kulcs-Soft programok egy részéből egy ún. Free d változat, melyekben a megjelenő hirdetéseket a programok alacsony árával kompenzálják. Az eddigi sikertermék, Kulcs-Készlet,

4 mellé bevezettek egy új alapokon nyugvó és a kor trendjeinek megfelelő készletnyilvántartó programot. Az új szoftverrel a fő cél az, hogy a fokozatos fejlesztéseknek köszönhetően egy új sikerterméket alkossanak a fejlesztők, amely a későbbiekben húzótermék lehet a Társaság termék palettáján. A Kulcs-Soft a 2010-es évben is igyekezett, hogy a konkurens programok előtt járjon, így fontos lépésnek tartották azt, hogy a termékeikben megjelentették az e-számlázás lehetőségét, valamint az EDI rendszerhez való kapcsolódást. A programfejlesztések mellett több, új együttműködési megállapodást kötött a Társaság, melyek mind a fejlődést és a nagyobb körű ügyfélkört célozták meg. A cél, hogy minél nagyobb piacot találjanak a Társaság programjainak. A piacbővítés érdekében a Társaság tervei között szerepelt a 2010-es évben a kisebb konkurens vállalatok felvásárlása is. A terveknek megfelelően saját részvényt vásárolt a Kulcs-Soft, melyet az elkövetkezendőkben a felvásárlás egy részére kíván fordítani. A Társaság megalakulása óta évről évre intenzív növekedést mutatott. Ez a növekedés az elhúzódó gazdasági válság ellenére töretlen volt a 2010-es évben is. Ebben az évben ismét összehasonlítható a és év, mivel a Társaság mindkét időszakban teljes évről adhatott számot. Az értékesítés nettó árbevételének növekedése 15,1%-os volt, mely a szoftverek, illetve a termékkövetések, supportok mennyiségi eladásának növekedését foglalja alapvetően magában. Az export értékesítés árbevételének növekedése 313 % volt, mely igazolni látszik a korábban már említett export piacok felfutását. A változtatásokat a piac igen kedvezően fogadta, sikerült olyan vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat is ügyfeleik körében üdvözölni, akiknek idáig túl bonyolultnak és túl drágának tűnt a Társaság könyvelő- és nyilvántartó programjaival dolgozni. Az együttműködési szerződéseknek köszönhetően szintén egy olyan kört sikerült elérnie a Társaságnak, akik korábban az integrált rendszerek mellé tették le a voksukat. A Kulcs-Soft létszáma az előző évhez képest 16 fővel gyarapodott. Az új dolgozók leginkább a fejlesztés és az ügyfélszolgálat területén erősítik a csapatot. A Társaság adózott eredményét sikerült 37,4 %-kal növelni, mely a folyamatos fejlesztésnek, az ügyfelek jobb, gyorsabb, differenciáltabb és racionalizáltabb kiszolgálásának köszönhető ben is sikerült megfelelni a számvitelben és az adózásban, év közben történt változásoknak, a Társaság programjai hiánytalanul és naprakészen követték a törvényeket.

5 A Társaság a 2010-es évben másodszor is elnyerte a Világgazdaság-Hewitt által indított munkahelyek közötti felmérés I. helyezését, azaz megkapta a Legjobb Munkahely 2010 címet. Ismét elnyerte a Business Superbrands díjat is, valamint első alkalommal a Magyar Brands díjat is, mely igen nagy elismerés a piac szereplőinek. A mérleg fordulónapja után nem következett be olyan lényeges esemény, jelentős folyamat, amelyet a beszámoló nem tartalmaz, és ami a beszámoló vagyoni és pénzügyi helyzetét jelentősen befolyásolta volna.

6 3. A TÁRSASÁG PÉNZÜGYI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE Befektetett eszközök (mérleg 01. sor) e Ft A Társaság befektetett eszközeinek alakulása: Megnevezés Bruttó érték Nyitó Csökkenés Növekedés Záró Szellemi termékek Immat. javak össz Ingatlanok Műszaki berend Egyéb berend. járművek Beruházások Tárgyi eszk. összesen Egyéb tartós részesedés Bef.pü.eszközök Összesen: Megnevezés Értékcsökkenési leírás Nettó Nyitó Csökkenés Növekedés Záró érték Szellemi termékek Immat. javak összesen Ingatlanok Műszaki berendezések Egyéb berend. járművek Beruházások Tárgyi eszk. összesen Egyéb tartós részesedés Tartósan adott kölcsön Bef.pü.eszközök Összesen:

7 Követelések (mérleg 35. sor) e Ft Vevőkövetelések Óvadék Előleg Elszámolási időszakos ÁFA Iparűzési adó e Ft e Ft 39 e Ft e Ft e Ft Értékpapírok (mérleg 43. sor) e Ft Sajátrészvény 9682 db Apple részvény 100 db e Ft e Ft Pénzeszközök (mérleg 48. sor) e Ft A társaság pénztárának egyenlege december 31.-én e Ft, bankszámláinak egyenlege pedig e Ft volt. Saját tőke (mérleg 56. sor) e Ft Az átalakulás cégbírósági bejegyzésének következtében a Társaság jegyzett tőkéje e Ft. Az eredménytartalék csökkent az előző időszakhoz képest, a Közgyűlési előterjesztés e Ft kifizetendő osztalék, mely tartalmazza a e Ft évi adózott eredményt, valamit az előző évek eredménytartalékából kifizetésre igénybeveendő e Ft-ot. Jegyzett tőke Eredménytartalék Mérleg szerinti eredmény e Ft 953 e Ft e Ft Hosszú lejáratú kötelezettségek (mérleg 76. sor) e Ft A mérlegsor a évben felvett beruházási hitel éven túli fizetési kötelezettségét tartalmazza.

8 Rövid lejáratú kötelezettségek (mérleg 85. sor) e Ft Belföldi értékvesztés Rövid lejáratú hitelek Belföldi szállítók Külföldi szállítók Vevői előlegek Téves vevői utalások Társasági adó SZJA elszámolás E.B.M.erőpiaci járulék Rehabilitációs hozzájárulás Bírság Cégautó adó ÁFA Jövedelem elszámolás Nyugdíjbiztosítás Szakképzési hozzájárulás START-kártya járulék Környezetvédelmi termékdíj Tulajdonosok elszámolása 548 e Ft 920 e Ft e Ft 941 e Ft 192 e Ft e Ft 698 e Ft e Ft e Ft 788 e Ft 10 e Ft 273 e Ft e Ft e Ft e Ft e Ft 158 e Ft 1 e Ft e Ft Passzív időbeli elhatárolások (mérleg 97. sor) e Ft Bevételek passzív időbeli elhatárolása Költségek passzív időbeli elhatárolása e Ft e Ft

9 Az eredmény kimutatáshoz kapcsolódó kiegészítések Értékesítés nettó árbevétele (eredménykim. I. sor) e Ft A belföldön teljesített szoftver eladásokból e Ft, support szolgáltatásból e Ft, bérszámfejtési szolgáltatásból e Ft, rendszer karbantartási szolgáltatásokból e Ft, oktatásból e Ft valamint egyedi fejlesztésekből e Ft bevétele keletkezett a Társaságnak. Hardver és pénztárgép értékesítésből e Ft realizálódott, valamint e Ft bevétele volt a Társaságnak az export piacon történt szoftver értékesítésből. Aktivált saját teljesítmények értéke (eredménykim. II. sor) e Ft A beszámoló időszakában a Társaság e Ft értékben aktiválta saját fejlesztésű ügyviteli szoftvereit. Egyéb bevételek (eredménykim. III. sor) e Ft Három lényeges elemét emeljük ki, az egyik az ellopott gépkocsi biztosítótól kapott kártérítése, mely e Ft, a másik a évben vevőink túlfizetéséből keletkezett e Ft bevétel, a harmadik pedig az eladott személygépkocsi vételi ára, mely e Ft volt. Anyagjellegű ráfordítások (eredménykim. IV. sor) e Ft Anyagköltség Igénybe vett szolgáltatások értéke Egyéb szolgáltatások Eladott áruk beszerzési értéke Közvetített szolgáltatások értéke e Ft e Ft e Ft e Ft e Ft

10 Személyi jellegű ráfordítások (eredménykim. V. sor) e Ft Bérköltség Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok e Ft e Ft e Ft Értékcsökkenési leírás (eredménykim. VI. sor) e Ft A beszámolási időszakban beszerzett, saját fejlesztésben előállított immateriális javak és tárgyi eszközök terv szerinti értékcsökkenési leírását tartalmazza. Terven felüli értékcsökkenési leírás elszámolására a tárgyidőszakban nem került sor. Egyéb ráfordítások (eredménykim. VII. sor) e Ft Ért. tárgyi eszközök könyv szerinti értéke Adók Alapítványi támogatások Bírságok e Ft e Ft e Ft 70 e Ft Pénzügyi műveletek bevételei (eredménykim. VIII. sor) e Ft Befektetett pénzügyi eszk. kamata, árfolyamny. Egyéb kapott kamatok Egyéb árfolyamnyereségek 345 e Ft e Ft 795 e Ft Pénzügyi műveletek ráfordításai (eredménykim. IX.sor) 950 e Ft A fizetett kamatok értékét, valamint az árfolyam veszteséget tartalmazza.

11 Adózás előtti eredmény (eredménykim. E. sor) e Ft Mivel rendkívüli bevételek és ráfordítások elszámolására nem került sor, a szokásos vállalkozási eredmény megegyezik az adózás előtti eredménnyel. Adófizetési kötelezettség (eredménykim. XII. sor) e Ft A tárgyidőszakban elért adózás előtti eredmény után e Ft társasági adó fizetési kötelezettsége keletkezett a társaságnak. Osztalék kifizetésére vonatkozó javaslat kerül a Társaság Közgyűlése elé, mely az alábbiak szerint alakul: a évi eredmény alapján e Ft mérleg szerinti eredmény, plusz az előző évek eredménytartalékából e Ft, így a kifizetendő osztalék várható összege e Ft.

12 A vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzet alakulása Megnevezés Változás %-a Befektetett eszközök 30,9 42,3 136,9 aránya Befektetett eszközök 49,6 26,8 54 fedezettsége Forgóeszközök aránya 68,9 57,1 82,9 Tőkeerősség 15,3 11,3 73,9 Tőkearányos adózott eredmény Tőkearányos jövedelmezőség Árbevételre vetített eladósodottság 125,7 199,4 158,6 118,3 214,9 181,6 8,4 5,6 66,6 Minden jövedelmezőségi mutató növekedést mutat. Összefoglalva megállapítható, hogy a Társaság évi gazdálkodása egyértelműen pozitív, eredményessége nőtt, tőkehelyzete szilárd, likviditása stabil. A mutatószámok önállóan, és egymás összefüggésében vizsgálva is eredményes, racionális gazdálkodás képét mutatják.

13 Egyebek A bérköltség bemutatása Állománycsoport Létszám (fő) Bérköltség (e Ft) Fizikai - - Szellemi Teljes munkaidős összesen Fizikai - - Szellemi Részmunkaidős összesen Foglalkoztatott összesen Környezetvédelem Környezet védelmét közvetlenül szolgáló tárgyi eszközök nincsenek az Nyrt. tulajdonában. Veszélyes hulladékok és a környezetre káros anyagok a tevékenység végzése során nem keletkeznek, így ilyen jellegű készlettel sem rendelkezik a Társaság. Környezetvédelemmel kapcsolatos jövőbeni kötelezettségekről nincs tudomásunk, ezért ilyen jellegű céltartalék sem került képzésre, valamint ilyen költségek sem merültek fel év során.

14 4. FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT A ezúton nyilatkozik arról, hogy az Éves Jelentése és beszámolója a valóságnak megfelelő adatokat és állításokat tartalmaz, nem hallgat el olyan tényt vagy információt, amely a Társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentőséggel bír. A, mint kibocsátó az Éves Jelentés tartalmáért felelősséget vállal. A Társaság kijelenti, hogy a rendszeres és rendkívüli tájékoztatás elmaradásával, illetve félrevezető tartalmával okozott kár megtérítéséért, mint kibocsátó felel. Budapest, április 11. nap. Kulcsár Tibor elnök-vezérigazgató az Igazgatóság elnöke

A Pannon Váltó Nyrt. 2014. évi egyedi beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2014. évi egyedi beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2014. évi egyedi beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2014. évi beszámolójának részét képező Kiegészítő melléklet Kiegészítő melléklet 1. A gazdálkodó bemutatása A Pannon-Váltó

Részletesebben

Éves Beszámoló Gazdasági Társaságok (Fióktelepek) részére (angol nyelvű számszaki adatokkal) Verzió: 2001.1.1

Éves Beszámoló Gazdasági Társaságok (Fióktelepek) részére (angol nyelvű számszaki adatokkal) Verzió: 2001.1.1 Éves Beszámoló Gazdasági Társaságok (Fióktelepek) részére (angol nyelvű számszaki adatokkal) Verzió: 2001.1.1 KSH szám 1 1 1 3 7 6 6 5 7 0 1 2 1 1 4 0 1 Cégjegyzékszám 0 1 1 0 0 4 2 8 4 2 Időszak éve 2006

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A 2011-ES ESZTENDÔ IS KIHÍVÁSOKKAL TELI ÉV VOLT, MELYET STABIL, NYERESÉGES VÁLLALATKÉNT ZÁRTUNK. ELEMZÔK SZERINT A NYUGATI ORSZÁGOK MÁR RÉSZBEN KILÁBALTAK A VÁLSÁGBÓL, TÖRETLENÜL

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a 2006. évi éves beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a 2006. évi éves beszámolóhoz Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. -------------------------------------------------- 1033. Budapest, Polgár u. 8-10. Kiegészítő melléklet a 2006. évi éves beszámolóhoz Budapest, 2007.

Részletesebben

A FreeSoft Nyrt. 2007. évi, éves beszámolójának KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

A FreeSoft Nyrt. 2007. évi, éves beszámolójának KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE A FreeSoft Nyrt. 2007. évi, éves beszámolójának KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE A 2008. április 14.-i közgyűlés előterjesztése. 2008. április 7. FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyilvánosan

Részletesebben

A MADÁCH SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT. 2012. JANUÁR

A MADÁCH SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT. 2012. JANUÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A MADÁCH SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT. 2012. JANUÁR 1-től 2012. DECEMBER 31-ig TARTÓ ÜZLETI ÉVÉRŐL Budapest, 2013. március 19. Szirtes Tamás ügyvezető igazgató Tartalom Tartalom:... 1 I.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: 2. A cég rövidített elnevezése: KÖR 2004 Nonprofit Kft 3. A cég székhelye: 1113 Budapest,

Részletesebben

Tartalom 1 A Társaság bemutatása... 2 2 A Társaság számviteli politikájának ismertetése... 3 2.1 Amortizációs politika... 3 2.2 Értékvesztés... 3 2.3 Céltartalék képzés... 4 2.4 A számviteli politika egyéb

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. A HUMET Nyrt. 2007. 12. 31-i zárómérlegéhez. 1. Általános rész

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. A HUMET Nyrt. 2007. 12. 31-i zárómérlegéhez. 1. Általános rész KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A HUMET Nyrt. 2007. 12. 31-i zárómérlegéhez 1. Általános rész A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság (továbbiakban: társaság) 1996. április 30-án a HORIZON-MULTIPLAN

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2001. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2001. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2001. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Rt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként. A részvénytársaságot

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. 2013. évi Éves beszámolójá -hoz.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. 2013. évi Éves beszámolójá -hoz. 1 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a MECSEKÉRC Környezetvédelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság I. Általános rész 2013. évi Éves beszámolójá -hoz. 1.01. A részvénytársaság bemutatása A MECSEKÉRC Környezetvédelmi

Részletesebben

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság CSEPEL HOLDING Részvénytársaság Jelentés a 2005. december 31-én végzodo gazdasági évrol A társaság szervezetéhez, muködéséhez kapcsolódó adatok Tevékenység és gazdálkodás Rövid történeti leírás A magyar

Részletesebben

RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság címe: H-9027 Győr, Martin u. 1. Ágazati besorolás:

RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság címe: H-9027 Győr, Martin u. 1. Ágazati besorolás: A RÁBA Nyrt. 2008. I. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan

Részletesebben

VITUKI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZGAZDÁLKODÁSI KUTATÓ INTÉZET NONPROFIT KÖZHASZNÚ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2010. ÉVI KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

VITUKI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZGAZDÁLKODÁSI KUTATÓ INTÉZET NONPROFIT KÖZHASZNÚ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2010. ÉVI KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE VITUKI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZGAZDÁLKODÁSI KUTATÓ INTÉZET NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT VITUKI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZGAZDÁLKODÁSI KUTATÓ INTÉZET NONPROFIT KÖZHASZNÚ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2010. ÉVI

Részletesebben

Éves beszámoló 2013. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma

Éves beszámoló 2013. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel 12-09-001968 Cégjegyzék száma Ipoly Cipőgyár Kft 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 06-35/501-279 Éves beszámoló 2013. Keltezés: Balassagyarmat, 2014. március 15.

Részletesebben

K O P I N T - D A T O R G Zrt.

K O P I N T - D A T O R G Zrt. 2. sz. melléklet K O P I N T - D A T O R G Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2010. december. 31. Budapest, 2011. április 15. Tartalom 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1.1. A Számviteli Politika... 5 1.2. A számviteli alapelvek...

Részletesebben

Cash flow (előző év - tárgyév)

Cash flow (előző év - tárgyév) Cash flow (előző év - tárgyév) Megnevezés (1000HUF) Előző év Tárgyév I. Szokásos tevékenységből származó pénzeszköz-változás (Működési cash flow 1-13. sorok) -39 351 1 Adózás előtti eredmény -18 069 2

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET AZ ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET AZ ÉVES BESZÁMOLÓHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET AZ ÉVES BESZÁMOLÓHOZ I. ÁLTALÁNOS KIEGÉSZÍTÉSEK 1. A vállalkozás bemutatása 1.1. A társaság neve, székhelye A társaság cégneve Argenta Kereskedelmi Szolgáltató Zrt. (rövidített neve:

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 BUDÉP Budai Épületfenntartó Kft. 1027 Budapest Frankel Leó u. 5. Kiegészítő melléklet A 2008. január 01. 2008. december 31. éves beszámolóhoz a 2000. évi C. tv. a számvitelről előírása alapján

Részletesebben

MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE

MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE 1 2 4 4 8 3 4 4-9 1 1 2-5 2 9-0 5 Statisztikai számjel MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE 1051 BUDAPEST SAS U 25. Kiegészítő melléklet 2013 Fordulónap: 2013.12.31. Beszámolási idószak: 2013.01.01-2013.12.31.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft 2014. évi Beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft 2014. évi Beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2014. évi Beszámolójához I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: Tudás-Vár Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Korlátolt Felelősségű Társaság 2.

Részletesebben

Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára

Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára 2003. október 1. 2004. június 30. az üzleti év háromnegyedéve (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Rt. üzleti éve október

Részletesebben

Éves beszámoló 2014. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma

Éves beszámoló 2014. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel 12-09-001968 Cégjegyzék száma Ipoly Cipőgyár Kft 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 06-35/501-279 Éves beszámoló 2014. Keltezés: Balassagyarmat, 2015. március 17.

Részletesebben

EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK SZERINT KÉSZÍTETT, NEM AUDITÁLT 2015. I. NEGYEDÉVES JELENTÉSE

EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK SZERINT KÉSZÍTETT, NEM AUDITÁLT 2015. I. NEGYEDÉVES JELENTÉSE EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK SZERINT KÉSZÍTETT, NEM AUDITÁLT 2015. I. NEGYEDÉVES JELENTÉSE 2015. MÁJUS 27. TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 ÜZLETI

Részletesebben

A legjobbat vagy semmit. Gottlieb Daimler

A legjobbat vagy semmit. Gottlieb Daimler Éves beszámoló 2013 Tartalomjegyzék 1. 2. 3. 4. 5. Független könyvvizsgálói jelentés Üzleti jelentés 2.1 Áttekintés 2.2 Duális képzés 2.3 Társadalmi felelősségvállalás 2.4 Környezetvédelem 2.5 Pénzügyi

Részletesebben

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján ÉVES JELENTÉS a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján Győr, 2014. április 17. Székhely: 9027 Győr, Martin út 1. Postacím: 9002 Győr, Pf. 50 Telefon:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A MISKOLC VÁROSI KÖZLEKEDÉSI Zrt. 2013. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A MISKOLC VÁROSI KÖZLEKEDÉSI Zrt. 2013. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Miskolc, Szondi György út 1. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A MISKOLC VÁROSI KÖZLEKEDÉSI Zrt. 2013. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ Miskolc, 2014. május05. Devecz Miklós vezérigazgató

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31. Dátum: Mezőkeresztes, 2015. január 31. BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet Tóth Zoltánné ügyvezető Gárdonyi István gazdasági igazgató 1 1. A vállalkozás főbb adatai, tevékenysége

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I.-III. havi időközi vezetőségi beszámolója

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I.-III. havi időközi vezetőségi beszámolója PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I.-III. havi időközi vezetőségi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következő társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

Összevont tájékoztató. a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Összevont tájékoztató. a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Összevont tájékoztató a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 1.637.500 darab 100 forint névértékű névre szóló dematerializált törzsrészvényének a Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben