a kreatív partner Zéró kompromisszum, 100% íz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "a kreatív partner Zéró kompromisszum, 100% íz"

Átírás

1 a kreatív partner Zéró kompromisszum, 100% íz

2 a Boiron gyümölcsöskert titkai pürék " A különböző magozott, majd darabolt gyümölcsök és zöldségek nélkülöznek minden mesterséges koncentrátumot vagy hozzáadott cukrot." A Boiron pürék előnyei: A legjobb termőterületek válogatott gyümölcsei és zöldségei. Azonos íz, szín és textúra amit a technológia garantál. Minden gyümölcs és zöldség jellegzetességét a gyártási technológia garantálja. szószók "A sűrű termék krémes ellenben folyós. A kevert és finomított gyümölcsvelőhöz a megfelelő mennyiségű cukor kerül hozzáadásra. " A Boiron szószok előnyei: A határozott íz és szín mellőz minden aromát vagy hozáadott színezéket. A kifinomult krémes textúra az alapos válogatás és keverés eredménye, sűrítő vagy zselésító anyagok használata nélkül. Kényes helyzetekben is garantált a végeredmény. gyümölcskoncentrátumok "A víztartalom a tisztított és válogatott gyümölcsökből párologtatás utján kerül kinyerésre. A végeredmény egy gyümölcsredukció." A Boiron gyümölcskoncentrátumok előnyei: Magas szárazanyagtartalom hozzáadott cukor nélkül: 100%-ban gyümölcsből. Az egyedi ízt az alacsony hőmérsékleten történő kezelés biztosítja. Az eszenciális aromák jegyei, a héj és a velő egyensúlyával alakulnak ki. A Boiron darabos vagy egész gyümölcsök értéke: Szigorú és rigolózus válogatás minden kompromisszumot mellőzve a minőség érdekében. A kontrollált folyamatok szem előtt tartják az élelmiszerbiztonságot. A Boiron nugát darabok haszna: A tipikus illat és a ropogós Montélimar nugát karaktere. Dekorációk készitéséhez és bevonáshoz egyaránt. A Boiron nugát előnyei: Kérmes, lágy állag. Hidegen is kanalazható

3 praktikus kiszerelések az élelmiszerbiztonságért és a könnyed felhasznalásért doboz vödör Zárható fedelű doboz és egy feltéphető biztonsági záró fólia polypropylene-ből (PP),1 kg töltősúllyal, 6 doboz egy kartonban. Kényelmes és gazdaságos használat: a könnyű kicsomagolás, adagolás és töltés lehetőségével Redukált mennyiség: minimális helyigényt feltételez a hűtőben és a fagyasztóban. üveg Formázott műanyag polypropylen (PP) csőrös tégely, 480g - 500g töltőtömeggel, 12 tégely kartononként. Könnyen kezelhető A csőr precíz adagolást és díszítést tesz lehetővé. tégely Kerek tégely zárható tetővel és biztonsági polipropelén (PP) gyűrűvel : 500g - 1kg töltőtömeg A termék garantált védelme. Egyszerű tárolás: kevés helyet foglal, egymásra helyezhető tárolás és felhasználás Négyszögletes polypropylén (PP) vödör füllel és zárható fedővel, 10 kg töltősúllyal. Egyszerű kezelni A vödrök újrahasznosíthatóak és egymásra helyezhetőek. zacskó / tálca egész vagy darabolt gyümölcsok Polipropelén (PP) doboz és polietilén (PE) zsacskó. 1kg-os zacskó Cipzáras zacskó: könnyű nyitás és zárás A makulátlan zacskó lehetővé teszi a termék tisztán tartását többszöri nyitás esetén is. 5 zacskó kartononként 1kg-os carpaccio zacskó Minden zacskó 2 adag carpaccio-t tartalmaz amit egy papírlemez választ el. Osztható zacskó a könnyű nyitás érdekében. 4 doboz kartononként 500g tálca = dekoratív gyümölcs Kalibrált gyümölcsök sérülésmentesek. A lefedett termék garantáltan védett. 12 tálca kartononként. A termékeket -18 C-on tároljuk (szavatossági idő a csomagoláson). Kiolvasztás után úgy kell kezelni mint egy friss terméket, tartsuk +2 C/+4 C között és hamar használjuk fel. A kiolvadt terméket ne fagyasszuk vissza. Doboz, vödör, tégely +2 C és +4 C között, 24/48 órán át hagyjuk kiengedni. A dobozos és tégelyes termékek olvasztásához használható vízfürdő vagy a mikrohulámú sütő olvasztó funkciója. Üveg Ideális esetben +2-4 C között, 24/48 órán át hagyjuk kiengedni. Felhasználás előtt rázzuk fel. Szükség esetén olvaszthatjuk szobahőmérsékleten vagy vízben. A mikrohullámú sütőben való felolvasztás nem javasolt. Gurulós gyümölcsök (IQF) Nem szükséges kiolvasztani.

4 Előételek, főételek, desszertek, koktélok... Termékfajták Pürék Szószok Gurulós gyümölcsök Termékcsalád piros gyümölcsök Kiszerelés Szeder Cseresznye Fekete ribizli 480g 1kg 10kg 500g 1kg 500g 1kg 10-15kg Áfonya Tőzegáfonya & meggy Vörösáfonya Erdei szamóca Meggy Málna Piros ribizli egységes * Pirosgyümölcsök Eper Eper & Menta (eper, citrom, természetes menta kivonat) Szamóca gyümölcsöskert termései Sárgabarack Barack (vörös húsú) Gesztenye Gestenye & Vanília Szilva Füge Zöldalma Cukordinnye Sárgadinnye Menta 4 Ringlószilva Körte Rebarbara Görögdinnye Őszibarack Létezik / édesített Létezik / extra hozzáadott cukor nélkül * Létezik 2,5 kg-os kiszerelésben Eper, Áfonya, Feketeribizli, Szeder Eper, Szeder, Meggy, Piros ribizli Piros ribizli, Feketeribizli, Szeder, Áfonya, Szamóca A mentakészítmény körtéből, vízbő, cukorból és természetes mentakivonatból áll.

5 és a remek alapanyagok Termékfajták Pürék Szószok Gurulós gyümölcsök Koncentrátumok Termékcsalád Kiszerelés 480g 1kg 10kg 500g 1kg 1kg 500g 10kg trópusi gyümölcsök Banán Karibi koktél rummal (ananász, kókusz, lime) Kókusz Gyömbér Kókusz, kókuszreszelékkel Guava Kiwi Ázsiai citrmomfű Licsi Mangó Mangó & Maracuja Papaya Passiógyümölcs/Maracuja carpaccio Ananász Gránátalma citrusfélék Fűszeres mangó (mangó, lime, természetes gyömbérkivonat és koriander) Trópusi gyümölcsök (ananász, mangó, passiógyümölcs, lime) Bergamott Vérnarancs Citrusos gyümölcs koktél Cointreau -vel (mandarin, narancshéj, természetes bergamott kivonat) "Napsütötte gyümölcsök" (narancs, grapefruit, vérnarancs, kalamansi) Kalamansi Citrom Lime Mandarin Narancs Narancs & keserűnarancs Grapefruit zöldségek Kígyóuborka egyéb Sütőtök Kaliforniai paprika, piros Pardicsom Kaliforniai paprika, sárga Nugát Létezik krémes és szilárd állagban (700g) További információk my-vb.com weboldalon érhetők el.

6 A Boiron már több mint 70 éve működik együtt a gasztronómia megszállottjaival, hogy segítségére legyen a kreatív ötleteik megvalósításában. Ennek eredményeképpen született meg az a több mint 60 íz amihez egyszerű kezelhetőség és a cég támogatása is társul. A gyümölcsök és zöldségek nagy gonddal kerülnek kiválasztásra a legkiválóbb termőterületekről. Szüret után az ISO 9001 és ISO szabvánnyal rendelkező valencei gyárban kerülnek feldolgozásra, ahol a szigorú folyamatok biztosítják a állandó érzékszervi tulajdonságokat és minőséget. Legyen az egy előétel, főfogás, desszert vagy esetleg egy ital, a Boiron termékek minden bizonnyal inspirációt adnak az munkához. egy kis történelem Gyümölcskereskedők családi vállakozásaként megalakul a Boiron. A világelsőként bemutatott fagyasztott gyümölcspürék igazi újdonságot jelentenek. Megjelennek a fagyasztott gyümölcsszószok. Gourmet pürék és gyümölcs párosítások. Új, megbízható csomagolás Gyümölcskoncentrátumok Újfajta üveges kiszerelés kiöntővel Bevezetésre kerülnek a zölségpürék 2010-ben a Boiron a dél-franciaországi Valence-ba költözött, ahol a termelés, szép környezetben, m2-en folyik.

7 5 érv a Boiron termékek mellett íz Rendkívüli módon hiteles ízek, színek és állagok melyek vetekszenek a friss gyümölcsökével. természetesség Színezéktől, tartósítószertől, aromáktól és állagmódósítóktól mentes minden termék. Nincsenek mesterségek adalékok, csak zamatos gyümölcsök és zöldségek. megbízhatóság A termékek szigorú élelmiszerbiztosnági elvárásoknak felelnek meg, amit folyamatosan mikrobiológia tesztekkel ellenőriznek. A technológia garantálja, hogy egész éveben azonos minőségű és ízű termékekkel dolgozhasson. Az alapanyok eredete minden esetben visszakövethető. A részletes termékadatlapok elérhetőek. kényelem Ha pürét használunk nem kell mosni, válogatni, hámozni, magozni, selejttel számolni. Ezzel időt és költséget tudunk spórolni. A kölönböző kiszerelések lehetőséget adnak, hogy felhasználási- és tárolási szempontok szerint a legideálisabbat válasszuk. támogatás Kiterjedt disztributori hálozatunnkkal a világ 5 kontinensén vagyunk jelen. A termékeken túl információkkal, receptekkel, ötletekkel és professzionális képzésekkel segítjük a partnereink munkáját.

8 Boiron, partner az Ön sikerében Számíthat a Boiron lelkes csapatára, hogy segítségére legyen Önnek. my-vb.com weboldalon megtalálhatóak: receptek és tippek részletes információk a termékeinkről információk és hasznos anyagok 3 téma szerint csoportosítva: melegkonyha / cukrászat / italok Hírlevelünkre feliratkozva az alábbiakról értesülhet: cikkek az aktuális trendekről, tanácsok, új receptek hírek különböző eseményekről Créa tion : RMP Adve rtisin g - Les verg ers Boir on 10/1 2 - DCP 15G- C - Marq ues et mod èles dépo sés. Phot os : Y. Bagr os, Fotol ia. Tous droit s réser vés - Boir on Frèr es SAS au capit al de euro s. RCS Rom ans- sur- Isère - Impri mé sur du papi er issu de forêt s géré es dura blem ent. If you have any question, need a sample or some technical advice, don t hesitate to contact your distributor. zero compromise, 100% taste my-vb.com

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligure-ben alapították.

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés HAGYOMÁNYOS FAGYLALTOK FAGYLALT PASZTÁK Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 860-ban egy piemonti

Részletesebben

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883 Le Nougat de Savoie Csokoládé Katalógus: Kramell tengeri sóval Ez a tradicionális régimodi édesség kizárólag kiváló minőségű

Részletesebben

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal.

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal. FAGYLALT ÚJDONSÁGOK FRUTTUOSA Az új Fruttuosa gyümölcsfagylalt paszták arra születtek, hogy gyorsabbá, egyszerűbbé tegyék a kézműves fagylalt elkészítését, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne.

Részletesebben

A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT

A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT ÁRU MEGNEVEZÉSE SZÁRMAZÁS MÉRET NETTÓ ÁR KISZ. ZÖLDSÉGEK: Kaliforniai paprika

Részletesebben

1) Kérdés: Hány szállítással kell számolni hetente, szállítási pontonkénti bontásban? Válasz: A csatolt táblázat szerint.

1) Kérdés: Hány szállítással kell számolni hetente, szállítási pontonkénti bontásban? Válasz: A csatolt táblázat szerint. Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás Tisztelt Gazdasági Szereplő! Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat ajánlatkérő által indított Hideg élelmiszer beszerzése a Kőbányai Egyesített Bölcsődék

Részletesebben

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez R eceptek, tippek lekvárkészítéshez #azenlekvarom Alkosd meg percek alatt a saját világodat, úgy lesz igazi azenlekvarom! ~2~ koronascukor.hu koronascukor 1,5 kg sárgabarack (mag nélkül) 50 dkg Koronás

Részletesebben

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez R eceptek, tippek lekvárkészítéshez 1,5 kg sárgabarack (mag nélkül) 2 db vaníliarúd kikapart magjai 2 cm gyömbér reszelve Vaníliás-gyömbéres sárgabaracklekvár A gyömbér egzotikus íze miatt tökéletes ételek

Részletesebben

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek 11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek Konyha és üzemeltetés 11 Konyhai és üzemeltetési KiegészítőK I Italok Ásványvíz TheodóRa frissítő, kellemes ízű, természetes ásványvíz Üdítő coca-cola, FaNTa frissítő,

Részletesebben

KIEMELT AJÁNLATUNK Érvényes a 24. héten 2015. június 08-12-ig

KIEMELT AJÁNLATUNK Érvényes a 24. héten 2015. június 08-12-ig KIEMELT AJÁNLATUNK Fogas, belezett Származási hely : Hollandia Mennyiségi egység: darab 2/4kg Art. Nr.: 007348 22,99 /kg 46,99 /Do Kucsmagomba szárított, 2-4cm Származási hely : Argentína Mennyiségi egység:

Részletesebben

* Naturally caffeine free *

* Naturally caffeine free * Új dimenzió a gyümölcsteák világában! * Naturally caffeine free * Nem tartalmaz cukrot, mesterséges aromát, mesterséges ízesítőt, mesterséges színezéket, tartósítószert! Nyáron is kitűnő, hűsítő jegesteaként!

Részletesebben

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk:

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk: Áruismeret Dzsemek A NYERSÁRU A kiváló minőségű dzsemek előállításának alapfeltétele a kifogástalan nyersanyagok felhasználása. A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: Friss

Részletesebben

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK - Fagylaltelőállítás - Gelatop fagylaltalapanyagaink felhasználása - Alkalmazási területek - Szortiment Témák Fagylaltfogyasztás Piaci fejlődés A fagylalt fő alkotórészei Szárazanyagok

Részletesebben

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV CASO MIXER & FACSARÓ OLDAL TARTALOM GYÜMÖLCSÖS & SZAFTOS ZÖLDSÉG IMÁDÓK SMOOTHIE-K SORBET & JÉGKRÉM ELŐSZÓ Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy CASO turmixot gyümölcscentrifugát

Részletesebben

Scooping Decoration Guide

Scooping Decoration Guide Scooping Decoration Guide Dekorálás aranyszabályai A dekorálás harmonizáljon a fagylalt fő összetevőjével, ízével Kizárólag friss és a HACCP előírásoknak megfelelően tisztított alapanyagokkal dolgozzon!

Részletesebben

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös és ízletes? Mi sem egyszerűbb! A Koronás Befőzőcukorral készült lekvárok elkészítése gyors és egyszerű.

Részletesebben

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Összeállította: Szűcs Szilvia Mi is az a Smoothie? A Smoothie gyümölcsből vagy zöldségből pépesítés és némi hígítás után létrejött krémes ital, melyet fogyaszthatjuk

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus)

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) Az 56/2004. (IV.24.) FVM rendelet mellékletének 44. sorszámú előírása MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 1-3-2001/113 számú előírás (2. kiadás 2006.) Az emberi fogyasztásra szánt gyümölcsdzsem,

Részletesebben

Élelmiszer 15 HARMÓNIA ÁSVÁNYVÍZ

Élelmiszer 15 HARMÓNIA ÁSVÁNYVÍZ Élelmiszer 15 HARMÓNIA ÁSVÁNYVÍZ Erdélyben, a Nyugati Kárpátokban található Vigyázó - hegység forrásából kinyert csekély ásványi anyag tartalmú természetes ásványvíz. Nem tartalmaz hozzáadott ásványi anyagot.

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-401 számú irányelv (régi 2-5210 számú irányelv) Jégkrémek Ice creams Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2002. (2. kiadás) 2 I. Általános

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007.

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007. MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007. 1. 1. Ezen irányelv az élelmiszerekről szóló 2003. évi LXXXII törvény 17. (2) bekezdésének b) ja

Részletesebben

8. Árucsoport. Élelmezési célra alkalmas gyümölcs és diófélék; citrusfélék vagy a dinnyefélék héja

8. Árucsoport. Élelmezési célra alkalmas gyümölcs és diófélék; citrusfélék vagy a dinnyefélék héja 84 8. Árucsoport Élelmezési célra alkalmas gyümölcs és diófélék; citrusfélék vagy a dinnyefélék héja 8. ÁRUCSOPORT Megjegyzések 1. Nem tartoznak ebbe az árucsoportba az élelmezési célra alkalmatlan diófélék

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3-2001/112 számú előírás Gyümölcslevek és bizonyos hasonló termékek

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3-2001/112 számú előírás Gyümölcslevek és bizonyos hasonló termékek MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 1-3-2001/112 számú előírás Gyümölcslevek és bizonyos hasonló termékek Fruit juices and certain similar products Ezen előírás a Tanács 2001/112/EK irányelve

Részletesebben

Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató

Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató Az értékek g/100g élelmiszerre vannak megadva, vagyis hány g fruktózt, glukózt, szorbitot és szacharózt tartalmaz 100g élelmiszer. Ha a glükóznak a fruktózhoz

Részletesebben

FA G V LA LT ÉS CUKRÁSZATI TERMÉKKATALÓGUS

FA G V LA LT ÉS CUKRÁSZATI TERMÉKKATALÓGUS FA G V LA LT ÉS CUKRÁSZATI TERMÉKKATALÓGUS 1915 j ^ i 2 0 1 5 > ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓ A Fabbri Amarena sokkal több, mint a különleges, édes íz szinonimája. Rachele Fabbri, az alapító felesége alkotta meg

Részletesebben

A kávé szerelmeseinek

A kávé szerelmeseinek A kávé szerelmeseinek Ha kávéról van szó, a Nespresso semmit nem bíz a véletlenre. Rendületlenül törekszünk a tökéletességre, és a kávécserjétől a csészéig terjedő értéklánc minden fázisában fáradhatatlanul

Részletesebben

2005.7.9. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 177/35

2005.7.9. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 177/35 2005.7.9. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 177/35 A BIZOTTSÁG 2005/46/EK IRÁNYELVE (2005. július 8.) a 86/362/EGK, a 86/363/EGK és a 90/642/EGK tanácsi irányelvek mellékleteinek az amitráz maximális szermaradványértéke

Részletesebben

Teljeskiőrlésű Muffin keverék (MOQ 1 Tonna)

Teljeskiőrlésű Muffin keverék (MOQ 1 Tonna) Cikkszám Dawn amerikai sütemény keverékek Kiszerelés 00990920 Muffin keverék 12,5 kg 00991522 Csokoládés Muffin keverék 12,5 kg 01279969 Cookie keverék 12,5 kg 01279993 Csokoládés Cookie keverék 12,5 kg

Részletesebben

Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK

Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Exkluzív Product Kft CÍM 2030 Érd Balatoni út 61 TELEFON 0670-9770007 FAX 0623-524229 EMAIL info@xkluziv.hu WEB

Részletesebben

Hazai siker a Penta Drink Minipol Kft-nél! Békésszentandrási Sörfőzde

Hazai siker a Penta Drink Minipol Kft-nél! Békésszentandrási Sörfőzde Békésszentandrási Meggyes sör, meggyel ízesített sör, alkoholtartalom: 3,7% Black Rose 0,33 l, fekete sör, duplabak, alkoholtartalom: 9% Szentandrás könnye 0,33 l, áfonyával ízesített fekete sör, duplabak,

Részletesebben

Termékösszetevők listája

Termékösszetevők listája Termékösszetevők listája Krémes Natúr Danone ACTIVIA Danone ACTIVIA Bifidus ActiRegularis Élőflórás, natúr joghurt. Zsírtartalom: 3,3 % (m/m) Összetevők: sovány tej, sovány sűrített tej, tejszín, élő joghurtkultúra

Részletesebben

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit.

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. Bio Világ Új Sprint termékkör az egyszerű és gyors fagylaltkészítéshez. A bio ízek szélesebb fagylaltválasztékot kínálnak vendégei számára. Gombócos és

Részletesebben

Használja egészséggel!

Használja egészséggel! Mindent eperrel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! FONTOS!!! A shake-et mindig mixerrel vagy konyhai robotgéppel készítsük! Naponta

Részletesebben

HETI AJÁNLAT. 14,99 /kg. 13,99 /kg 9,29 /kg. 8,79 /kg. 6,79 /Gl Ökörpofa zsírral

HETI AJÁNLAT. 14,99 /kg. 13,99 /kg 9,29 /kg. 8,79 /kg. 6,79 /Gl Ökörpofa zsírral HETI AJÁNLAT 14,99 /kg Pácolt lazac szeletelve 900/1400g Származási hely: Norvégia Mennyiségi egység: darab Art. Nr.: 307012 Fekete tigris rák 16/20 Fej nélkül, héjjal, easy peel Származási hely: Banglades

Részletesebben

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot.

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. 2015 Újdonságok 30 év sikere Önökkel 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. Megszületése után 30 évvel, a PreGel örömmel ünnepli a joghurt fagylaltot, partnereivel,

Részletesebben

Minden, ami csokis! 2.rész

Minden, ami csokis! 2.rész 2.rész Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-401 számú irányelv Jégkrémek Ice creams Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2019. (harmadik, módosított kiadás) I. Általános előírások

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

Liofilizált gyümölcsös termékek

Liofilizált gyümölcsös termékek Liofilizált gyümölcsös termékek A liofilizálási folyamat lényege, hogy a szárítani kívánt nedves (vizet tartalmazó) terméket lefagyasztják, aztán nagyon alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a

Részletesebben

Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK

Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Termék és árlista 2010/2 Érvényes 2010.03.08-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Exkluzív Product Kft CÍM 2030 Érd Balatoni út 61 TELEFON 0670-9770007 FAX 0623-524229 EMAIL info@xkluziv.hu WEB

Részletesebben

ENDOMEDIX Ételintolerancia gépi diagnosztika eredménye

ENDOMEDIX Ételintolerancia gépi diagnosztika eredménye ENDOMEDIX Ételintolerancia gépi diagnosztika eredménye Laborvizsgálat: 2010/07/0514:26:5820100705NN Beteg: N.N, 28 éves nő Élelmiszercsoport Megemelkedett Határérték Normál Tej,tejkészítmények tehéntej

Részletesebben

Korrigendum - K-0103-H/2018

Korrigendum - K-0103-H/2018 Korrigendum - K-0103-H/2018 Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/29 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2018.02.09. Iktatószám: 1729/2018

Részletesebben

Termék és árlista 2010/4 Érvényes 2010.04.20-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK

Termék és árlista 2010/4 Érvényes 2010.04.20-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Termék és árlista 2010/4 Érvényes 2010.04.20-tól a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Exkluzív Product Kft CÍM 2030 Érd Balatoni út 61 TELEFON 0670-9770007 FAX 0623-524229 EMAIL info@xkluziv.hu WEB

Részletesebben

A N N O TERMÉKKATALÓGUS

A N N O TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS Bio Pálinkák E pálinkákban jelen van a Bükk hegység érintetlen környezete és a napsütötte nyári gyümölcs zamata. Egyedülálló íz harmóniáját a bio termékek előállításakor megkövetelt technológiai

Részletesebben

Lekvár és Szörp R eceptek. Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam.

Lekvár és Szörp R eceptek. Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam. Lekvár és Szörp R eceptek Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam. 1 kg kezeletlen héjú narancs 2-3 ág menta 1 kg Koronás Szirupcukor 3/4 liter víz A mentát nem csak fűszernövényként lehet használni,

Részletesebben

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére II. félév 1. óra Készült az Európai

Részletesebben

90%-os. gyümölcstartalom GYÜMÖLCSPÜRÉK

90%-os. gyümölcstartalom GYÜMÖLCSPÜRÉK 90%-os gyümölcstartalom GYÜMÖLCSPÜRÉK 90% gyümölcstartalom minden pürénél azonnal felhasználhatóak, nem szükséges hámozni, magozni, feldarabolni és lefagyasztani a gyümölcsöket szobahőmérsékleten tárolható,

Részletesebben

Egyes gyorsfagyasztott élelmiszerek. Budapest, április 10.

Egyes gyorsfagyasztott élelmiszerek. Budapest, április 10. Egyes gyorsfagyasztott élelmiszerek Budapest, 2017. április 10. Előadás témái I. Gyorsfagyasztott termékek helye az Élelmiszerkönyvben II. Módosítások az irányelvben III. Emelt szintű irányelv IV. Gyorsfagyasztott

Részletesebben

2006.6.29. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 175/61

2006.6.29. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 175/61 2006.6.29. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 175/61 A BIZOTTSÁG 2006/59/EK IRÁNYELVE (2006. június 28.) a 76/895/EGK, a 86/362/EGK, a 86/363/EGK és a 90/642/EGK tanácsi irányelvek mellékleteinek a karbaril,

Részletesebben

Klasszikus vajkrém. Készítése: Vaj és porcukor keveréke, akár ízesíthetjük is. Előnye:

Klasszikus vajkrém. Készítése: Vaj és porcukor keveréke, akár ízesíthetjük is. Előnye: A tortázást a piskóta után a vajkrémek határozzák meg. Mostanra már jó pár próbán túl vagyok, bátran állítom, hogy bármikor készítek már főzött krémet is. A klasszikus vajkrém nagyon vajas én nem szeretem,

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó Kisgépek Készülékek gyümölcshöz Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő Eszközök friss zöldség és gyümölcs előkészítéséhez, feldolgozásához Multifunkcionális ananász hámozó és szeletelő eszköz Tiszta,

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

B ,- 206,- 206,- 138,- 240,- 230,- EUROGASZTRO KERESKEDELMI ZRT. TAGCÉGEI. Az akció időpontja: ig

B ,- 206,- 206,- 138,- 240,- 230,- EUROGASZTRO KERESKEDELMI ZRT. TAGCÉGEI. Az akció időpontja: ig BH B1 206,- EUROGASZTRO KERESKEDELMI ZRT. TAGCÉGEI Dankó és Társa Kft Telephely: 7632 Pécs, Felső út 47. Telefon: 06 72/412-496 Fax: 06 72/412-496 E.C. Kereskedelmi és Vállalkozási Kft Telephely: 9791

Részletesebben

Gösser. palack 0,5 l

Gösser. palack 0,5 l Soproni Gösser Soproni szűz Gösser natur zitrone, pal. Soproni Fekete Démon Amstel Heineken Maspex Olympos Kft. Bols Hungary Kft. 309. (2472 Ft/kg) La Festa 3 in 1 kávéspecialitás classico, 10 x 15 gr.

Részletesebben

Házi tartósítási eljárások. A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg.

Házi tartósítási eljárások. A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg. Házi tartósítási eljárások A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg. Cél egészséges, kis energiaigényű, változatos Téli élelmiszer biztosítása Amit szeretnénk

Részletesebben

KIEMELT AJÁNLATUNK. 21,99 /kg. 2,49 /tálka. 13,69 /kg. 8,99 /kg 10,99 /kg

KIEMELT AJÁNLATUNK. 21,99 /kg. 2,49 /tálka. 13,69 /kg. 8,99 /kg 10,99 /kg KIEMELT AJÁNLATUNK Rókagomba Származási hely: Szerbia / Mennyiségi egység: láda 3 kg / Art. Nr.: 004960 21,99 /kg 13,69 /kg Mölltaler- Almkäse 50% zsír Származási hely: Kärnten Mennyiségi egység: darab

Részletesebben

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok jeges frissítők jeges kedvencek limonádék kávék Limonádé 0,4l (frissen facsart citromlével, lime juice sziruppal, cukorsziruppal, szénsavas ásványvízzel keverve, jéggel szervírozva) Citrom Mangó Málna

Részletesebben

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry Unifine Food Service választék Passion for Pastry A Unifine Food and Bake Ingredients vállalat csoport az 1899-ben alakult holland Royal Cosun nemzetközi csoport tagja, amely az élelmiszeripar, cukrászok,

Részletesebben

2-101 számú irányelv. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-101 számú irányelv

2-101 számú irányelv. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-101 számú irányelv Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-101 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott egyes feldolgozott gyümölcstermékek 1. kiadás 2010. I. 1. Ezen irányelv az élelmiszerláncról

Részletesebben

Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2017.

Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2017. Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2017. Az egészségtudatos és korszerű táplálkozás melletti elköteleződés jegyében, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezésére és azzal együttműködésben

Részletesebben

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 Szervezetünk egészséges működéséhez szükséges anyagok, melyeket élelmiszerek, táplálék kiegészítők, vitamin készítmények révén kaphatja meg a testünk. Ha

Részletesebben

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2016. ápr. 11-től ápr. 29-ig TAVASZI AKCIÓ Kristálycukor 50/1 179 Ft/kg Sajt Trappista import 749 Ft/kg

Részletesebben

WILD HIBISCUS ROYALE

WILD HIBISCUS ROYALE WILD HIBISCUS ROYALE Vad Hibiszkuszvirág ¼ rész natural rózsavíz 2/3 rész vadhibiscus szirup Menta Pezsg El ször mentaleveleket tegyél a pezsg spohárba, majd helyezd el a pohár alján a vadhibiscus-t. Ezután

Részletesebben

L 260/4 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2007.10.5. IRÁNYELVEK

L 260/4 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2007.10.5. IRÁNYELVEK L 260/4 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2007.10.5. IRÁNYELVEK A BIZOTTSÁG 2007/62/EK IRÁNYELVE (2007. október 4.) a 86/362/EGK és a 90/642/EGK tanácsi irányelv egyes mellékleteinek a bifenazát, a petoxamid,

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Húsvéti ajánlatunk. Érvényes a 14. héten (2015. március 30 - április 3-ig)

Húsvéti ajánlatunk. Érvényes a 14. héten (2015. március 30 - április 3-ig) Húsvéti ajánlatunk HALAK, friss 12,79 /kg Tavi saibling belezett 1/2kg Származási hely: Aquakultúra Ausztria / Mennyiségi egység: láda 3 darab / Art. Nr.: 007386 Folyami pisztráng belezett Származási hely:

Részletesebben

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292, Richard Bergendi

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292,  Richard Bergendi Jégkásakészítő gép Használati útmutató Richard Bergendi Topolnica Hlavná 292, Email:info@beneoshop.com www.beneoshop.com Alapvető biztonsági előírások Elektromos készülék használata esetén az alábbi biztonsági

Részletesebben

Termék és árlista 2009/6 Érvényes től a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK

Termék és árlista 2009/6 Érvényes től a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Termék és árlista 2009/6 Érvényes 2010.01.04-től a következő árlistáig AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK Exkluzív Product Kft CÍM 2030 Érd Balatoni út 61 TELEFON 0670-9770007 FAX 0623-524229 EMAIL info@xkluziv.hu WEB

Részletesebben

L 22/24 Az Európai Unió Hivatalos Lapja

L 22/24 Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 22/24 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2006.1.26. A BIZOTTSÁG 2006/9/EK IRÁNYELVE (2006. január 23.) a 90/642/EGK tanácsi irányelvnek az abban rögzített dikvátmaradvány megengedett legmagasabb mértéke

Részletesebben

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó Kedves Vendégünk! Köszöntjük Önt a Napfényes Falatozóban! Fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmód kedvelőinek, a gyógyulni vágyóknak és minden érdeklődőnek megmutassuk, hogy csupán az emberi szervezet

Részletesebben

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF ELÖÉTELEK Garnélák CAYO LARGO módra, forró fokhagymás oliva sütve, pikáns 2290HUF Polip- és egyéb tenger gyümölcsei Ceviche jégágyon tálalva (A Ceviche egy hagyományos dél-amerikai elkészítési módot jelent,

Részletesebben

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF szám Szauna illatok Gyümölcsös narancs 1450- Ceylon Mango 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1446- Mauritius papaya 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1458- Tutti-Frutti 3 747 6

Részletesebben

KIROBBANÓ ÁRAK! 3 darabtól csak 17,49 /kg

KIROBBANÓ ÁRAK! 3 darabtól csak 17,49 /kg KIROBBANÓ ÁRAK! 3 darabtól csak 17,49 /kg Hátszín 3,5 kg + származási hely: Uruguay mennyiségi egység: darab, lánc nélkül Art. Nr.: 089363 Homár európai mennyiségi egység: darab 400/600 g Art. Nr.: 000259

Részletesebben

Az étrend összesített kiszabata Kedd Reggeli. Tízórai. Ebéd Szerda Reggeli fagyasztott zöldborsó

Az étrend összesített kiszabata Kedd Reggeli. Tízórai. Ebéd Szerda Reggeli fagyasztott zöldborsó Az étrend összesített kiszabata 2016. 11. 01. Kedd 2016. 11. 02. Szerda fagyasztott zöldborsó Korpás TK zsemle/ep krémfehérsajt Édes mákos TK kifli/ep bulgur citromlé cukkíni fagyasztott sárgarépa fagyasztott

Részletesebben

Szendvicsek. Szendvicsek

Szendvicsek. Szendvicsek ÁRLAP Szendvicsek Szendvicsek Szendvics / szalámis rozskenyér vagy házias jellegű kenyér vendégeink részére készített krémmel megkenve, téliszalámival, sajttal és zöldségekkel gazdagon díszítve Szendvics

Részletesebben

Itallap. Coca-Cola Zero Citrom. NaturAqua szénsavas ásványvíz 390 HUF 690 HUF. NaturAqua szénsavmentes 390 HUF 690 HUF.

Itallap. Coca-Cola Zero Citrom. NaturAqua szénsavas ásványvíz 390 HUF 690 HUF. NaturAqua szénsavmentes 390 HUF 690 HUF. Itallap Üdítők Coca-Cola Coca-Cola Zero Coca-Cola Zero Citrom Coca-Cola Light Fanta Orange Spirte Kinley Tonic Kinley Gyömbér Kinley Mojito Fuze Barack Fuze Citrom Fuze Mangó 0,25 l 0,25 l 0,75 l NaturAqua

Részletesebben

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett Frottír Mikulás 1 db törölköző (30 50 cm) 1 db törölköző (50 100 cm) 2 db mosdókesztyű (15 20 cm) Anyag: 100% pamut, 400 g/m2 Szín: kék. Zöld, piros /szin Frottír gyertya hengerdobozban Anyag: 100% pamut,

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-703 számú irányelv Gyümölcsbor Fruit wine Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 2016. (1. kiadás) 2 I. Általános előírások 1. Ez az irányelv

Részletesebben

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY Termék megnevezése Berényi kifli mákos, diós, meggyes, szilvadzsemes, túrós vagy gesztenyés Mákos, diós, meggyes, szilvás, túrós vagy gesztenyés töltelékkel töltött Előállító Összetevők

Részletesebben

Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2018.

Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2018. Magyarország Cukormentes Tortája verseny Pályázati kiírás 2018. Az egészségtudatos és korszerű táplálkozás melletti elköteleződés jegyében, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezésére és azzal együttműködésben

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA 03/34. kötet 471 32001L0112 L 10/58 AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA 2002.1.12. A TANÁCS 2001/112/EK IRÁNYELVE (2001. december 20.) a gyümölcslevekről és egyes hasonló, emberi fogyasztásra szánt termékekről

Részletesebben

Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 300/33

Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 300/33 2005.11.17. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 300/33 A BIZOTTSÁG 1872/2005/EK RENDELETE (2005. november 15.) egyes romlandó áruk vámértékének meghatározása céljából az egységértékek megállapításáról AZ

Részletesebben

Agrárgazdasági Kutató Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. Zöldség gyümölcs. XI. évfolyam / 21. szám hét

Agrárgazdasági Kutató Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. Zöldség gyümölcs. XI. évfolyam / 21. szám hét A K I Zöldség gyümölcs XI. évfolyam / 21. szám 11. 05 43- Zöldség-gyümölcs piaci jelentés: Néhány, hazai piacokért versenyzı belföldi termesztéső, illetve más országokból származó termék piaci ára 2 old.

Részletesebben

Gara Cukrászda árlista

Gara Cukrászda árlista Kálvin téri üzletünk Debrecen, Kálvin tér 6. Telefon: 52/530-460, 52/311-618 Gara Cukrászda árlista Almás Krémes Anyósnyelv Áfonyahercegnő szelet Barackos Charlotte Szelet Bounty szelet Cardinális (lekváros,

Részletesebben

receptfüzet Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû!

receptfüzet Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû! Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû! Kövesse a Wellness by Oriflame 3 lépésbõl álló ajánlását, így gyorsan csökkentheti a testsúlyát és hatékonyan meg is tarthatja azt. 1 Igyon egy pohár turmixot

Részletesebben

3 669 Ft Ft Ft Ft

3 669 Ft Ft Ft Ft Garganelli (D01) Surgital Gnocchi lilaburgonyával (K131) Surgital Ravioli ricottás-spenótos (P510) Surgital 1 kg/cs 4 kg/# Ravioli vargányval töltve (teljeskiörlésű lisztből) (C42) Surgital Arrabbiata

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* Összetevők. Víz. Paradicsomsűrítmény (14%)

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* Összetevők. Víz. Paradicsomsűrítmény (14%) Termékadat Összetevők Összetevők Víz Paradicsomsűrítmény (14%) Csirkemell (8,5%) Burgonya Almalé sűrítmény Rizskeményítő Burgonyapehely Napraforgóolaj Paszternák Petrezselyemlevél Szegfűbors Tápanyagok

Részletesebben

Gyümölcs Zöldség. 1. Mintavétel. 2. Mérési módszer gyümölcsnél és zöldségnél

Gyümölcs Zöldség. 1. Mintavétel. 2. Mérési módszer gyümölcsnél és zöldségnél Gyümölcs Zöldség 1. Mintavétel A gyümölcsből és zöldségből való mintavétel történhet facsarással, préseléssel és reszeléssel. Attól függően, hogy a mintát milyen zöldségből és gyümölcsből, illetve azoknak

Részletesebben

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém Tartalom Bemutatkozás 5 Előszó 8 Nyers növényi étrend vagy teljes értékű növényi táplálkozás? 9 Hogyan történik ez a hétköznapokban? 15 A teljes értékű növényi táplálkozás lelki oldalról 16 Lúgosítás...

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-107 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott gyümölcsbor Fruit wine with distinctive quality indication Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv

Részletesebben

A Magyar Élelmiszerkönyv /112 számú elıírása a gyümölcslevekrıl és egyes hasonló, emberi fogyasztásra szánt termékekrıl. A rész II.

A Magyar Élelmiszerkönyv /112 számú elıírása a gyümölcslevekrıl és egyes hasonló, emberi fogyasztásra szánt termékekrıl. A rész II. 11. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez A Magyar Élelmiszerkönyv 1-3-2001/112 számú elıírása a gyümölcslevekrıl és egyes hasonló, emberi fogyasztásra szánt termékekrıl A rész Ez az elıírás

Részletesebben

2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ

2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ 2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ OLASZ - 2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ LEÍRÁS ELSŐ HASZNÁLAT A fagylaltgép belsejéből távolítsa el a csomagolóanyagot. Meleg, szappanos vízzel tisztítsa meg

Részletesebben

Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is.

Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is. Pálinkafőzés Bárka segédlet Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is. JÓ MINŐSÉGŰ, a gyümölcs jellegét magán hordozó

Részletesebben

36 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2002.9.7. AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA

36 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2002.9.7. AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA 36 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 03/37. kötet 32002L0076 2002.9.7. AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK HIVATALOS LAPJA L 240/45 A TANÁCS 2002/76/EK IRÁNYELVE (2002. szeptember 6.) a gabonafélékben, illetőleg az egyes

Részletesebben

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj TORTÁK Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) Diós almatorta (tej- és cukormentes) Mogyorós meggytorta (tej- és cukormentes) Mascarponés répatorta (tej- és/vagy lisztmentesen is készíthető) Fekete Erdei meggy

Részletesebben

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA Ahogy ez a kutatás utat talált a sajtóba, Potter professzor Rákgyógyszer Kutatócsoportjához elkezdtek érkezni a kérések, hogy segítsenek rákban szenvedő embereken. Első válaszként

Részletesebben

ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK VIZSGÁLATA

ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK VIZSGÁLATA ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK VIZSGÁLATA Minta megnevezése Fotó /nem BiYo-Product Kalcium + Magnézium + Cink rágótabletta ásványi anyagokkal, vitaminnal és édesítőszerrel Vitaking kálcium - magnézium - cink tabletta

Részletesebben

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2 Koktélok Mojito 1320,- Cosmopolitan 1320,- Pina Colada 1560,- Tequila Sunrise 1320,- Hurricane 1560,- Alkoholmentes koktélok Manó koktél

Részletesebben

Törtcsokoládés muffin

Törtcsokoládés muffin Törtcsokoládés muffin 300 g fi nomliszt, 3 és fél kk sütôporral elkeverve 55 g porcukor 190 g fehércsokoládé, darabokra vágva 100 g tört grillázsos csokoládé 1 tojás, könnyedén felverve 60 g olvasztott

Részletesebben