Cégismertető NESTOR CÉGCSOPORT. NESTOR SPED Kft. Szállítmányozó és Szolgáltató. NESTOR PLATINUM INVEST Kft. Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cégismertető NESTOR CÉGCSOPORT. NESTOR SPED Kft. Szállítmányozó és Szolgáltató. NESTOR PLATINUM INVEST Kft. Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő"

Átírás

1 CÉGISMERTETŐ

2 NESTOR PLATINUM Kft. Székhely: 7187 Bonyhád-Majos, V. u. 71. Telephely: 7100 Szekszárd, Tüske u. 8. Telefon/fax: 06 74/ ; 06 74/ info@nestorcsoport.hu Cégjegyzékszám: Cg.: Cégismertető Gazdasági társaságunk nem kapcsolódik külföldi tőkéhez vagy vállalkozáshoz, és eredményes működésünk során nem vettünk igénybe semmilyen hitelkonstrukciót. A rendelkezésre álló anyagi eszközöket, a nyereséget újabb befektetésekre, olyan technikai eszközök beszerzésére fordítjuk, amelyek munkánk hatékonyságát fokozzák. NESTOR CÉGCSOPORT NESTOR SPED Kft. Szállítmányozó és Szolgáltató Gépjármű kereskedelem 4520 Gépjármű javítás- karbantartás Könyv-, újság-, papírárú kiskereskedelem NESTOR PLATINUM INVEST Kft. Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő Nyomozási, biztonsági tevékenység Ingatlanforgalmazás Takarítás, tisztítás HUMANNESTOR Kft. Munkaerő-kölcsönzés Magán-munkaközvetítő Munkaerő-kölcsönzés Magán-munkaerőközvetítés Nestor Platinum Invest Kft. A Nestor Platinum Invest Kft.-t 2005-ben alapítottuk 10 millió Ft törzstőkével azzal a céllal, hogy a szolgáltatások és kereskedelmi tevékenységek számos szegmensét kiszolgálja. Társaságunk alkalmazottakat foglalkoztat, és a kiváló minőségű szolgáltatás érdekében alvállalkozókat is bevon.

3 - 2 - Nyomozási, biztonsági tevékenység Személy- és vagyonvédelem Plesz Miklós 20/ Banó László 20/ Dina Sándor 20/ Társaságunk elsődleges tevékenységi köre a személy- és vagyonvédelem, a vagyonvédelmen belül is elsősorban objektumok, telephelyek vagyonőrzésének biztosítása, felszámolás alatt álló gazdasági társaságok komplex vagyonvédelme, áruházaknál, bevásárló központoknál bekövetkező káresemények megakadályozása. Az őrzött objektum, illetve terület speciális igényeit figyelembe véve vállalkozik a társaság az ország egész területén a következő feladatok elvégzésére: - recepciós és információs szolgálat, - áruházi egyenruhás, civil ruhás detektív szolgálat, - takarítás, karbantartás, gondnoki feladatok ellátása. Cégünk az 1997.évi CLXIV. törvény alapján alakult, és a évi CXXXIII. törvény szerint folytatja tevékenységét, rendelkezik a jogszabályokban előírt valamennyi engedéllyel. Munkatársaink a jogszabályokban előírt követelményeknek megfelelően rendelkeznek a szükséges szakmai tudással és képesítéssel, valamint komoly tapasztalatokkal a felsorolt feladatok ellátásához. Társaságunk a bevált vagyonvédelmi módszereket ötvözi a helyi sajátosságokkal, így magas szinten igyekszik megbízóink igényeit kielégíteni. Ezen feladatok ellátásához szükséges ismereteket munkatársaink sok éves gyakorlati és elméleti képzés során sajátították el. Cégünk stratégiájának eredménye, országszerte 180 fős állomány és százmilliós nagyságrendű árbevétel. Technikai védelem Tervezéstől a kivitelezésig Amennyiben az Ön által biztosítani kívánt ingatlanban nincs kiépítve vagyonvédelmi rendszer, vállaljuk, hogy szakemberink ingyenesen elvégzik a telepítéshez szükséges felmérést, majd a tervezés után ajánlatot adunk a kivitelezésre. Cégünk az alábbi rendszerek telepítésével foglalkozik: - riasztó rendszerek, - megfigyelő rendszerek (analóg és digitális), - tűzjelző rendszerek, - beléptető rendszerek, - kaputelefon rendszerek. Riasztó rendszerek A cégünk által importált riasztóközpontok és érzékelők csúcstechnológiát képviselnek a biztonságtechnikai piacon. Kedvező áraink annak köszönhetőek, hogy a szakmában elismert gyártókkal kizárólagos értékesítési szerződéseink vannak Magyarország területére. Ez nyújt valódi biztonságot arra,hogy az alkatrészellátást hosszú távon tudjuk biztosítani, a garanciális és a szavatossági kötelezettségeinket maradéktalanul el tudjuk látni. A telepített rendszerek rendelkeznek MABISZ minősítéssel.

4 - 3 - Referenciamunkáink - Képekben Magyar Építő Zrt. MNB Logisztikai Központ Budapest Aktuál Bau Kft. QUALIESTATE Veszprém Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház 1032 Budapest Mező u. 12. SWIETELSKY Építő Kft Székesfehérvár, Takarodó u. 5. Nyugat-Magyarországi Területi Igazgatóság Bilfinger Berger GmbH ; Colas Hungária Zrt. Autópályaépítési segédtevékenységek: (M6, M31) - forgalomirányítás, - fordulószámlálás, - billentésirányítás, - egyéb kézierős munkálatok.

5 - 4 - Ingatlan bérbeadás-forgalmazás Bíró Ágnes 20/ Cégünk Szekszárd egész területén és a környéki településeken foglalkozik ingatlanok adásvételével, nyaralók, építési telkek, üzletek, ipari ingatlanok közvetítésével. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban és legfelkészültebben képviseljük, mind eladói ill. bérbeadói, mind vevői ill. bérlői oldalról. Célunk elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk. Amit kínálunk: - ingatlanközvetítés: ingatlanok vétele, eladása, cseréje, - bérlemények közvetítése, bérbeadása, - ingatlanok kezelése, üzemeltetése és igény szerinti hasznosítása, - szerződéskötés teljes körű ügyintézéssel, - hitelügyintézés: ügyfeleink számára testre szabott, egyedi hitel- és lizingkonstrukciót, dolgozunk ki és segítünk a piaci kínálatok közül a legmegfelelőbbet kiválasztani. Amit kínálunk: Takarítás, tisztítás Dina Sándor 20/ precíz és pontos munkavégzés, - több éves tapasztalat, - ügyes és megbízható munkaerő, - leinformálhatóság, - takarítószert és eszközöket cégünk biztosítja. Szolgáltatásaink: (speciális többfunkciós takarítógép segítségével) Vállalunk továbbá: - atkamentesítés, - kárpitfelületek elektromos porolása, - ablaktisztítás, - festés utáni nagytakarítás, - nagytakarítás, - napi takarítás. - építkezések durvatakarítását, - rendezvények utáni nagytakarítást, - parkgondozást és tereprendezést, - gondnoki feladatok ellátását, - piperetakarítást.

6 - 5 - Nestor Sped Szállítmányozási és Szolgáltatási Kft. Gépjármű bérbeadás Banó László 20/ Autókölcsönzés cégek részére tartós bérleti lehetőséggel, adózási és egyéb előnyöket kínáló klasszikus tartósbérleti konstrukciókban kedvező árakon. Az ár biztosítási és karbantartási költségeket tartalmaz. Az autóval kapcsolatos ügyintézést, problémam egoldást átvállaljuk. Vállaljuk gépjárművek javítását, karbantartását, alkatrészek beszerzését. Szolgáltatásunk gazdaságossági előnyei: - nincs amortizáció, - minden kiadás azonnal leírható, költségként jelenik meg a gépkocsikra, - minden ÁFA-t vissza lehet igényelni, - a gépjárművek minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkeznek, - gépjárművek felülvizsgálata, szervizelése, zöldkártya, átíratás, - teljeskörű hitelügyintézés. Könyv-, újság-, papírárú kiskereskedelem Bíró Ágnes 20/ Az elmúlt évek sikeres munkájának eredményeképpen a Dunántúl papír, iroda- és írószer piacának meghatározó szereplőjévé vált a PBS Hungária Kft., a kilenc kirendeltségen (Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Szombathely, Pécs, Tatabánya, Szekszárd, Nagykanizsa és Budapest) keresztül a régió teljes lefedésével jelentős piaci részesedést szerzett. A termékválaszték - a folyamatos bővítések következtében - mintegy termékből áll, melyből az úgynevezett törzsválaszték. A Katalógus papír, iroda- és írószer szakkatalógus, amely az értékesítés minőségi színvonalának javítását célozza és minden évben megújulva kerül kiadásra, amely az említett törzsválasztékot foglalja magába (2007-ben cikkelem). Célunk a PBS Hungária Kft. viszonteladójaként, hogy Ön az irodájába mindent egy helyről beszerezhessen, a katalógusárnál akár 5-10%-kal olcsóbban.

7 - 6 - Humannestor Kft. Munkaerő-kölcsönzés Simon Nikoletta 20/ ügyvezető Társaságunk a Nestor Cégcsoport legfiatalabb tagjaként decemberében alakult, a fő tevékenységi köre a munkaerő-kölcsönzés. Célunk, hogy hozzásegítsük partnereinket a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához. A modern foglalkoztatási formák, mint a munkaerő-kölcsönzés is, egyre nagyobb lehetőséget kínálnak a munkavállalóknak és a munkaadóknak egyaránt. A megfelelő munkaerő kiválasztása költséges, időigényes feladat és megfelelő szakértelmet igényel. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a humánerőforrásgazdálkodás területén. Folyamatosan nyomon követjük a munkaerőpiac alakulását, ezt egyeztetve partnereink elvárásával, hatékony közvetítési rendszert dolgoztunk ki. A munkaerő-kölcsönzés előnyei: - A potenciális jelöltet mi keressük meg, időt és pénzt takarítva meg az Ön cégének. - A munkavállalót mi vesszük állományba, így az Ön cége nem növeli az állományi létszámot. - A szolgáltatásról az Ön cége ÁFA-s számlát kap, mellyel csökkenti bérköltségeit és annak járulékait. Tervezhető költségként jelentkezhet a kölcsönzési díj. - A kieső, megbetegedett munkavállalónk esetén mi pótoljuk a munkaerőt. - Ön mentesül a hirdetés, toborzás, kiválasztás költségektől. - Ha meg van elégedve a kölcsönzött dolgozóval, állományba veheti. Így megnövelheti a próbaidőt is. - Levesszük a munkáltatói kötelezettségek nagy részének terhét Önről. - Csökkentjük a megbízó adminisztratív terheit. - Törvényes keretek között rugalmas létszámkezelést tesz lehetővé. - Időt és pénzt takaríthat meg, mivel számos feladatot átvállalunk hatékony, költségkímélő módszerekkel. A felszabaduló erőforrásokat átcsoportosíthatja más területekre. - Hatékonyabban végezheti a saját szakterületét. - Lecsökken a toborzásra és kiválasztásra szánt idő. - A munkakörhöz kapcsolódó alkalmassági tesztekkel kiválasztjuk a megfelelő jelölteket. - Folyamatos tanácsadás és gyors problémamegoldás. - Vállaljuk a dolgozók továbbképzésének költségeit. - Javítjuk a partnereink versenyképességét egyedi, személyre szabott megoldásainkkal. - A foglalkoztatás-egészségügyi vizsgálatokat is elvégezzük Kiegészítő szolgáltatás: a dolgozók részére a szállást és szállítást teljes körűen lebonyolítjuk. Munkaerő-kölcsönzéssel az ország teljes területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

8 - 7 - Minőségpolitikai nyilatkozat A Nestor Cégcsoport fontos célkitűzése ügyfeleink megelégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezőségének folyamatos fenntartása. A cég törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére. Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk vevőink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy vevőink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk. A szervezet vezetősége felelősséget vállal azért, hogy az élőerős őrzés-védelmi tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük. Ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat. A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan hatásos minőségirányítási rendszert kívánunk fenntartani, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében vevőink megelégedettségét. Valamennyi alkalmazottunk felelős saját munkája minőségéért, a hibás szolgáltatás megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért. Hosszú távú együttműködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel. Elvárjuk tőlük, hogy munkájukat a Nestor Cégcsoport minőségügyi követelményeinek megfelelően végezzék, és folyamatosan fejlesszék, hiszen tevékenységi láncolatunk szerves részét képezik. A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalósításához és a cég sikeréhez Szekszárd, 2009 Munkatársaink és elérhetőségeik: Plesz Miklós Nestor Cégcsoport ügyvezető 20/ Dina Sándor marketingvezető 20/ Simon Nikoletta Humannestor ügyvezető 20/ Banó László szakmai ellenőr 20/ Bíró Ágnes szakreferens 20/ Szabóné Csábráki Zita irodavezető 20/ Plesz Milós ügyvezető

9

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT.

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. BEMUTATKOZUNK Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. A vagyonvédelmi rendszerek létesítése iránt meg növekedet igények rugalmasabb és színvonalasabb kielégítésére alakult l989. tavaszán

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes

Munkaerő-kölcsönző KISOKOS. munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes Munkaerő-kölcsönző KISOKOS 5 dolog, amit a munkaerő-kölcsönzésről tudni érdemes 1. Mit jelent a munkaerő-kölcsönzés? A foglalkoztatás három fél megállapodásával valósul meg: a munkavállaló egy kölcsönző

Részletesebben

Global Work Unit Kft.

Global Work Unit Kft. Global Work Unit Kft. Akire mindenben számíthat, ha megoldásra váró munkája van Gondolkodjon velünk globálisan Cégbemutató Cégbemutató: Global Work Unit Kft az évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégekből

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009.

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing

Részletesebben

BÁBOLNA SPED FUVAROZÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS JÁRMŰJAVÍTÓ KFT.

BÁBOLNA SPED FUVAROZÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS JÁRMŰJAVÍTÓ KFT. FUVAROZÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS JÁRMŰJAVÍTÓ KFT. CÉGTÖRTÉNET A kezdetektől napjainkig 1992. július 1-én alakult 1996-ban privatizáció 1998-tól rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel 100%-ban

Részletesebben

VELÜNK - ÖNÖKÉRT! SzámPont Kft. 2142 Nagytarcsa, Sport u 2.

VELÜNK - ÖNÖKÉRT! SzámPont Kft. 2142 Nagytarcsa, Sport u 2. VELÜNK - ÖNÖKÉRT! 2142 Nagytarcsa, Sport u 2. CÉLOK KIK VAGYUNK? Célunk, hogy a vállalkozások, illetve a szervezetek számára teljes körű, magas színvonalú pénzügyi adminisztratív szolgáltatásokat nyújtsunk.

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda létrejötte a Szabó és Társai Ügyvédi Irodára vezethető vissza, amelyet Szabó Tamás

Részletesebben

M OL-csoport Beszállítói Fórum

M OL-csoport Beszállítói Fórum M OL-csoport Beszállítói Fórum 2003. március 27. BESZÁLLÍTÓI FÓRUM 2003. március 27. MOL-csoport Beszállítói Politikája Beszállítók értékelése 1. SZAKMAI SZEKCIÓ Beruházás, karbantartás, indirekt és Jónásné

Részletesebben

TÁMOP / Munka és tanulás Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál

TÁMOP / Munka és tanulás Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál TÁMOP-2.1.4-09/1-2010-0005 Munka és tanulás Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál A projektről A projekt célja, a Közép-dunántúli Régióban működő mikro- és

Részletesebben

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés Optimal Choice for Business RÓLUNK Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA Általános Információk A pályázó cég teljes neve: Cég rövidített neve: Cégjegyzék szám: Cégbírósági bejegyzés száma: Cégbírósági bejegyzés helye, kelte,: Adószám:

Részletesebben

Nemzetközi szolgáltatások számlázása. Budapest, 2015. április 15.

Nemzetközi szolgáltatások számlázása. Budapest, 2015. április 15. Nemzetközi szolgáltatások számlázása Budapest, 2015. április 15. Előadó: Dr Ditrói-Tóth Zsuzsa ügyvéd, adótanácsadó Adótanácsadók Egyesülete Szakmai Bizottság tagja külföldi adóalany vevő belföldi adóalany

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Az év társadalomtudatos vállalkozása Magyarország 2007. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Shadow ECOFIN - pénzügyi árnyékkonferencia Budapest, 2011. április 08-09. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5. Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat:

Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5. Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat: Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat: Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5 fájlnév: Álláshirdetés_13-03-29 oldal: 1/5 1996-ban magyar

Részletesebben

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék:

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing terv 4. oldal 4) Működési terv 5. oldal 5) Vezetőség és szervezeti felépítés 5. oldal 6)

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika

School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Minőségpolitika Hatályba lép: 2012. január 02. Jóváhagyó: Bokor József (ügyvezető) Ph. cégszerű aláírás Minőségpolitika Az School of Business

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

BÉRBEADÁSI PORTFÓLIÓ

BÉRBEADÁSI PORTFÓLIÓ BÉRBEADÁSI PORTFÓLIÓ Földszinti 500 m2 raktárterület Fétis M3 Ingatlankezelő Kft. 1152 Budapest, Városkapu u.3. Hangyál Károly Cégvezető Fétis M3 Kft. E-mail: hangyal.karoly@fetis.hu Web: www.fetis.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, május 30-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, május 30-án tartandó ülésére 3979-2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-án tartandó ülésére Tárgy: Kerekegyházi Városgazdasági Kft 2012. évi üzleti terve Az előterjesztést

Részletesebben

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A KONZUM NYRT. 2011. ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. 1988-ban alakult a Konzum Áruház Szövetkezeti Közös Vállalat jogutódaként. Kezdetben a cég meghatározó profilja a kereskedelem,

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás CÉGBEMUTATÓ TARTALMA: Célkitűzéseink Miért éppen az SM Tech Kft Földrajzi elhelyezkedés Kereskedelmi ágazataink Beszállító partnereink Egyéb

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX

Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX 6. kiadás 2009 04 08 Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgató

Részletesebben

Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A NÖVÉNYTERMESZTÉSI ÁGAZATOK ÖKONÓMIÁJA

Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A NÖVÉNYTERMESZTÉSI ÁGAZATOK ÖKONÓMIÁJA Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A NÖVÉNYTERMESZTÉSI ÁGAZATOK ÖKONÓMIÁJA 11. Előadás Az üzleti terv tartalmi követelményei Az üzleti terv tartalmi követelményei

Részletesebben

Boldog békés Karácsonyt, és eredményekben gazdag újévet kívánunk!

Boldog békés Karácsonyt, és eredményekben gazdag újévet kívánunk! Boldog békés Karácsonyt, és eredményekben gazdag újévet kívánunk! Szabad vállalkozási zónák 1. Az EU-s támogatásokkal feltámadhatnak a szabad vállalkozási zónák? Bár a kormány kis- és közép vállalkozásoknak

Részletesebben

SONIMA. Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén

SONIMA. Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén SONIMA Az Ön partnere a moduláris üzleti szolgáltatások terén 1 Moduláris megoldások Manufacturing Gyártás Assembly Szerelés Industrial Ipari Cleaning tisztítás Warehousing Raktározás Logisztika Logistics

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015.

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015. Pécs, 2016. április 04. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A.

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Magyar Vidék

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ. Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés.

CÉGISMERTETŐ. Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés. NOVODOX Takarító és Szolgáltató Kft. Jogelődje 2003-ban alakult. CÉGISMERTETŐ Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés. Cégünk üzletfilozófiája, hogy ügyfeleink,

Részletesebben

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Pályára lépünk Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Innovatív, integrált non-profit munkaerő-piaci modell kísérleti bevezetése a pályakezdő (és részben megváltozott munkaképességű) fiatalok nyílt munkaerőpiaci

Részletesebben

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. február 16-ai ülésére 3. napirend Tárgya: Előadó: A Maglódi Projekt Kft. 2018. évi üzleti terve. Varga Krisztina Zsuzsanna ügyvezető

Részletesebben

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu BEMUTATKOZIK a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet www.hrcampus.hu Készült a HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízásából 2014-ben. Tervezte: wildesign studio - 2. - TARTALOMJEGYZÉK Kik vagyunk? 4. Miért

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

A School of Business Üzleti és Művészeti Szakképző Iskola. Minőségirányítási programja

A School of Business Üzleti és Művészeti Szakképző Iskola. Minőségirányítási programja A School of Business Üzleti és Művészeti Szakképző Iskola Minőségirányítási programja Név Aláírás Időpont Készítette (igazgató) Minőségirányítási vezető Lipták Lajos Lipták Lajos Jóváhagyta (a fenntartó

Részletesebben

Ingatlanokhoz kapcsolódó számviteli kérdések 2013 című előadás

Ingatlanokhoz kapcsolódó számviteli kérdések 2013 című előadás Ingatlanokhoz kapcsolódó számviteli kérdések 2013 című előadás Előadó: Tóth Mihály bejegyzett könyvvizsgáló Főbb témakörök: Az ingatlanok számviteli besorolása Az ingatlanhoz kapcsolódó jogok Az ingatlan

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2012. féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2012. féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP e 1. Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása Az Alap neve Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap Az Alap rövidített

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 17-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 17-i rendkívüli ülésére Új napirend Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. március 17-i rendkívüli ülésére Tárgy: Hosszabb időtartamú értékteremtő közfoglalkoztatási program támogatása

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014.

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014. KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014. Pécs, 2015. március 26. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja, hogy a Tőzsdére bevezetett társaságok 2005. évtől kezdődően az összevont

Részletesebben

Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla

Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla RÓLUNK A PannonWatt Zrt. az E.ON stratégiai partnereként a kis és közepes vállalkozások, valamint állami, egyházi ügyfelek,

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

JAVASLAT. a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására. Előterjesztő: Polgármester

JAVASLAT. a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására. Előterjesztő: Polgármester JAVASLAT a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály Ózd, 2015.

Részletesebben

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99

Bemutatkozás: Regisztrációs szám: 20525-1/2012-0100-10-99 Bemutatkozás: Társaságunk 2009-ben alakult, megrendelőink minél teljesebb és igényesebb kiszolgálása érdekében. Cégünk fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés, karbantartási tevékenység és szerszámkereskedelem,

Részletesebben

3. A TEFÜ Kft I. negyedévi üzleti terve február 16. ELŐTERJESZTÉS

3. A TEFÜ Kft I. negyedévi üzleti terve február 16. ELŐTERJESZTÉS 3. A TEFÜ Kft. 217. I. negyedévi üzleti terve 217. február 16. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 217. február 16-ai ülésére 3. napirend Tárgya: Előadó: A TEFÜ Kft. 217. I. negyedévi

Részletesebben

Szóbeli vizsga. Ingatlankezelő Szakképzés Ingatlankezelő feladatai szakmai követelménymodul. 2. vizsgafeladat

Szóbeli vizsga. Ingatlankezelő Szakképzés Ingatlankezelő feladatai szakmai követelménymodul. 2. vizsgafeladat Szóbeli vizsga Ingatlankezelő Szakképzés 392-06 Ingatlankezelő feladatai szakmai követelménymodul 2. vizsgafeladat . Mutassa be az ingatlanok és az ingatlanokhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogok számviteli

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN Az ERP bevezetések 30%-a amiatt hiúsul meg, mert a bevezetést tervező vállalat nem tudja előteremteni az igényeinek megfelelő ERP rendszer bevezetéséhez szükséges erőforrást, vagy úgy gondolja, hogy az

Részletesebben

Általános célként olyan kompetenciák és ismeretek elsajátítását célozza meg:

Általános célként olyan kompetenciák és ismeretek elsajátítását célozza meg: A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete képzési tevékenységével, hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a szervezet által megszólított és elért egyén / közösség, képessé váljon egyéni,

Részletesebben

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2013. féléves jelentése

ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. 2013. féléves jelentése Az ERSTE NYÍLTVÉGŰ INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP e 1. Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása Az Alap neve Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap Az Alap rövidített

Részletesebben

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja Megbízási szerződés Mely létrejött egyrészről ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám, nyilvántartási szám) (telefonszám) (e-mail) továbbiakban Megbízó, másrészről a Creative Soul Kft. Telephely:

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

A szinergia-elv alkalmazása a sikeresség fokozásában Foldana Kft. Előadó: Dr. Balla Róbert, és Dr. Gáva Tamás

A szinergia-elv alkalmazása a sikeresség fokozásában Foldana Kft. Előadó: Dr. Balla Róbert, és Dr. Gáva Tamás A szinergia-elv alkalmazása a sikeresség fokozásában Foldana Kft. Előadó: Dr. Balla Róbert, és Dr. Gáva Tamás 2008. január 1-től lakossági követelésbehajtás 100%-os magyar tulajdonosi kör Több, mint 100

Részletesebben

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4.

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2016. Pécs, 2017. április 4. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

Küldetésünk a biztonság

Küldetésünk a biztonság Cím: Vecsés, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, T2A, F104 Tel: +36 1 296 5682 Fax: +36 1 296 5589 budsec@bud.hu Küldetésünk a biztonság Megbízható biztonsági re ndszerek ADATOK LÉGI KÖZLEKEDÉS

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35.

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35. PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT Fizetési nehézségei merültek fel? Pénzügyi döntéshez kérne szakértői tanácsot? Esetleg a bankkal, biztosítóval adódtak problémái? Díjmentes, független segítségért

Részletesebben

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások

Részletesebben

Előadó: Dr. Ditrói-Tóth Zsuzsa ügyvéd, adótanácsadó

Előadó: Dr. Ditrói-Tóth Zsuzsa ügyvéd, adótanácsadó Előadó: Dr. Ditrói-Tóth Zsuzsa ügyvéd, adótanácsadó 2010. szeptember 29. Kivételek Az előadás képei letölthetőek: www.adko.hu Főmenű Előadások 2010. adóév Szolgáltatás teljesítés helye Főszabály1 B2B Főszabály2

Részletesebben

A közúti közösségi közlekedés kérdései tulajdonosi szcenáriók

A közúti közösségi közlekedés kérdései tulajdonosi szcenáriók A közúti közösségi közlekedés kérdései tulajdonosi szcenáriók Fülöp Attila igazgató-helyettes MNV Zrt. Társaságokért Felelős Igazgatóság Harkány, 2016. november 10-11. A Volán Közlekedési Központok régiók

Részletesebben

Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben

Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben Egy pályázati nyertes közvetlen partnerei? 1. Közreműködő szervezet 2. Szállítók 3. Hitelezők 4. Pályázatíró, ill. projekt menedzsment cég 5. Széchenyi Programiroda

Részletesebben

Munkavédelem - kockázatértékelés

Munkavédelem - kockázatértékelés Munkavédelem - kockázatértékelés Simon Gábor államtitkár A munkavédelem mint érték és jövőkép A munkavállaló számára biztonságos és egészséges munkavégzés, hosszú távú munkavégző képesség mentális egészség,

Részletesebben

Tisztelt leendő partnerünk! Cégismertető. formanyomtatványon regisztrálják, és továbbítják a megbízó felé.

Tisztelt leendő partnerünk! Cégismertető. formanyomtatványon regisztrálják, és továbbítják a megbízó felé. Tisztelt leendő partnerünk! Ugye Ön is ismer olyan vállalatokat, ahol a vagyonvédelem segíti, és nem gátolja a munkát, ahol a biztonságos környezet természetes velejáró, és a vagyonvédelmi szolgáltató

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve 2013-2017. évekre Preambulum A Megépszer Kft. Miskolcon a régi kohászat területén található. A cég előzőleg N- Gép betéti társaság néven 1994-ben alakult, elsősorban

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére Az előterjesztést készítette: Előterjesztő: Ferencz Péter VG Kft ügyvezetője dr.kelemen Márk polgármester Véleményezésre

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS-TERVEZET amely létrejött egyrészről a Szekszárdi Víz-és Csatornamű Kft. (cégjegyzékszám: Cg. 17-09- 002090, adószám: 11285610-2-17, székhely: 7100 Szekszárd, Epreskert

Részletesebben

Környezetvédelmi szaktanácsadás

Környezetvédelmi szaktanácsadás Környezetvédelmi szaktanácsadás ELEMZÉS TANÁCSADÁS TERVEZÉS WWW.WESSLING.HU Szakértői szaktanácsadói tevékenységünket folyamatosan terjesztjük ki az épített környezet kérdéseire. Az ezen a területen végzett

Részletesebben

ÉVES ELLENŐRZÉSI TERV 2018.

ÉVES ELLENŐRZÉSI TERV 2018. VÉP VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVES ELLENŐRZÉSI TERV Jelen, évi belső i terv elkészítése a korábbi években elvégzett ei a megállapításai, a Polgármester és a Jegyző tapasztalatai és a évre vonatkozó kockázatelemzés

Részletesebben

C É G I S M E R T E Tİ M A J U T E M É R N Ö K I R O D A

C É G I S M E R T E Tİ M A J U T E M É R N Ö K I R O D A Központ: H-3100 Salgótarján, Kıvirág út 6. Iroda: H-1183 Budapest, Üllıi út 454. Telefon: (32) 310-565; Fax: (70) 901-5644 Mobil: (70) 319-7843 e-mail: info@majute.hu web: www.majute.hu C É G I S M E R

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA KÖZÖSEN A MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKÉRT BEFOGADÓ MUNKAHELYEK, BEFOGADÓ ÖNKORMÁNYZATOK című, TÁMOP 2.4.2/B-09/2-2009-0002 sz. azonosító számú program BEMUTATÁSA A projekt az

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon PÁLYÁZAT Program neve: Támogatás szakmai iránya: Program kódja Megvalósítandó cél: Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja

Részletesebben

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő

Energiahatékonyság - Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő Energiahatékonyság - Fűtéskorszerűsítés önerő nélkül Társasházak energiahatékony felújítása Tatabánya, 2010. október 26. Előadó: Szigeti László értékesítő 1. Három ok - ami cselekvésre sarkall 2. Megoldást

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. SZEPTEMBER Kedves Partnerünk! Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnénk tájékoztatni az újonnan megjelenő, és a folyamatosan beadható pályázatokról. Budapesti és Pest megyei cégek számára a pályázati lehetőségek jelentősen

Részletesebben

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29.

Gépjárműpark üzemeltetés. Tippek és tanácsok. Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Gépjárműpark üzemeltetés Tippek és tanácsok Készítette: Tekse Kálmán Elérhetőség: +36 1 279 3300 info@arval.hu Dátum: 2012. 11.29. Tartalom 1 2 3 4 Finanszírozási formák Összehasonlítás Kinek, melyiket?

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

Könyvelési és bérszámfejtési díjaink

Könyvelési és bérszámfejtési díjaink Könyvelési és bérszámfejtési díjaink WEBÁRUHÁZAK részére egyedi kedvező árajánlat!!! Alvó és működésüket kezdő cégekre kedvező díjszabás!!! A havi könyvelési díj minden esetben tartalmazza 1 fő ( ügyvezető)

Részletesebben

IPARI PARK VAGY LOGISZTIKAI KÖZPONT? Debreceni Logisztikai Konferencia október 02.

IPARI PARK VAGY LOGISZTIKAI KÖZPONT? Debreceni Logisztikai Konferencia október 02. IPARI PARK VAGY LOGISZTIKAI KÖZPONT? Debreceni Logisztikai Konferencia 2009. október 02. Ipari parkok ahogy kezdődött Első hazai IP-k: 90-es évek Jellemzők: Spontaneitás Multinacionális vállalatok + HÖK

Részletesebben