School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Minőségpolitika"

Átírás

1 School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Minőségpolitika Hatályba lép: január 02. Jóváhagyó: Bokor József (ügyvezető) Ph. cégszerű aláírás

2 Minőségpolitika Az School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság alapvető célja, hogy megbízható, kiszámítható gyors és színvonalas, a piaci igényekhez igazodó EU-konform felnőttképzési szolgáltatást nyújtson. Ennek keretében a régió munkaképes korú lakosai számára lehetőséget kívánunk nyújtani, hogy magas színvonalú szakmai képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű ismerteket, szerezhessen új képesítéseket. Támogatjuk a dolgozók átképzését, a korszerű technológi ák megismerésére irányuló továbbképzéseket a megrendelői igények maximális figyelembevételével. Intézményi minőségpolitikánkban elsődleges a partner központúság. Ezért nagy körültekintéssel alkalmazzuk a felnőttképzési szolgáltatásainkkal kapcsolatos elvár ásokat Fő feladatunk, hogy hallgatóink reális időhatáron belül valós tudást szerezzenek. Az intézmény valamennyi munkatársa magáénak vallja, hogy tartalmas képzést kell nyújtania elérhető áron. Ezen értékekre alapozva tűztük ki célul, hogy az ország egyik jelentős felnőttképzési intézménye legyünk. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fordítunk: minőségirányítási rendszerünkre, melyet a hatékony és eredményes működés érdekében folyamatosan fejlesztünk. A törvényi és jogszabályi előírásokat, a szakmai követelményeket betartva folyamatosan alkalmazkodunk azok változásaihoz. A hallgatókkal előre rögzített és megállapodott feltétel eket következetesen betartjuk. Oktatóink szakmai képzettségére kiemelt figyelmet fordítunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatás tárgyi feltételeinek színvonalas biztosítására; az oktatási feltételek folyamatos javítá sára. Célunk:

3 a kor követelményeihez igazodó szakmai tudás nyújtása, egyéni készségek, képességek fejlesztése, az önképzés iránti igény kialakítása, a hallhatói igények figyelembe vétele a képzés teljes folyamatában, személyi és társas kompetenciák kialakítása, egyénre szabott tanulási technikák elsajátíttatása, környezettudatos magatartás kialakítása, moduláris képzés feltételeinek megteremtésével a szakmák közö tti átjárhatóság biztosítása gyakorlatorientált képzési struktúra kialakítása Fontosnak tartjuk a hallgatói visszajelzéseket, melyeket az oktatási folyamatba visszacsatolunk. Meggyőződésünk, hogy ezen visszajelzések, vélemények és javaslatok alapján tudunk igazán színvonalas, a hallgatók igényeit a lehető legteljesebb mértékben kielégítő képzési szolgáltatást nyújtani. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink felkészültek legyenek a kompetenciák révén- az élethosszig tartó tanulásra, az Európai Uniós elvárásokra, a XXI. századi munkavállalói és munkaadói igények kielégítésére. Az intézmény vezetése és valamennyi munkatársa elkötelezett a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység f olyamatos fejlesztése iránt. Minőségirányítási rendszerünket ennek érdekében legalább évente egy alkalommal felülvizsgáljuk, a szükséges intézkedéseket megtesszük. Az School of Business Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság minőségpolitikáját valamennyi munkatársunk megismerte. Elvárjuk a benne foglalt elvek betartását, betartatását. Békéscsaba, január 02.

4 Bokor József fenntartó képviselője Békéscsaba, augusztus 5.

5 Bokor József fenntartó képviselője