Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának"

Átírás

1 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának 591/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdéseiről A Bizottság az alábbi határozati javaslatot indítványozza elfogadásra a Közgyűlés számára: 1.) A Közgyűlés a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. Nyőgéri Lajos, Zalay Buda és Szántó Imre. 2.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 1. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 3.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tüke Busz Zrt. közgyűlésén, mint részvényes dr. Weidinger Antalt, Lovász Zoltánt, Nagy Ferencet és Barkóczy Csabát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a Társaságnál érvényben lévő díjazás mellett. 4.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Tüke Busz Zrt. közgyűlésén az Önkormányzat nevében jelen határozat 3. pontja alapján adja le szavazatát. 5.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes dr. Szabó Ivánt és dr. Winkler Tamást jelöli a Társaság Igazgatóságába a december 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak a jelenleg érvényes díjazás mellett. 6.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes Nádori Jánost, Török Zsigmondot és Beke Zoltánt jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába a január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, változatlan díjazás mellett. 7.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes a december 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett, a társaság ügyvezetőjének és felügyelőbizottságának javaslata alapján - Buzás Gábort, a CLIENS Kft. könyvvizsgálóját jelöli a Társaság könyvvizsgálójának.

2 8.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 5.; 6. és 7. pontjai alapján adja le szavazatát. 9.) A Közgyűlés a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Trombitás Károly, Miklai Armand, Schmuck Roland, dr. Várhegyi Zoltán. 10.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 9. pontjának Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 11.) A Közgyűlés a BIOKOM Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a Fazekas István, dr. Farkas Tibor, dr. Szabó István, Kolozsvári László. 12.) A Közgyűlés felkéri a BIOKOM Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Társasági Szerződésének a jelen határozat 11. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és a Társasági Szerződés Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 13.) A Közgyűlés a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Lábady Imre, Kálóczy Rudolf, Téczely Tamás. 14.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 13. pontjának Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 15.) A Közgyűlés a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. dr. Gyugyi László, dr. Kiss Endre, Herbert Gábor, dr. Sárkány Béla, Fürj Csaba. 16.) A Közgyűlés felkéri a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Társasági Szerződésének a jelen határozat 15. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és a Társasági Szerződés Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 17.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Irány Pécs Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Simon Józsefet és Kis Andrást jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül.

3 18.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen állásfoglalás 17. pontja alapján adja le szavazatát. 19.) A Közgyűlés a Pécsi Kommunikációs Központ Nonprofit Kft. Berényi Zoltán, Raics Teréz, Cretu Mariusz. 20.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Kommunikációs Központ Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 19. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 21.) A Közgyűlés a Pécsi Állatkert Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Both Vilma, Dávid Zsuzsanna, Szabó Istvánné. 22.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Állatkert Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 21. pontjának Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 23.) A Közgyűlés a Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Harczos Ildikó, Haffner Tamás, Seres Gábor. 24.) A Közgyűlés felkéri a Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 23. pontjának Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 25.) A Közgyűlés a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft. Molvay Róbert, Izsák Kálmán Gyula, Mátyás Balázs. 26.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 25. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 27.) A Közgyűlés a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Izsák Kálmán Gyula, Mésző Zsuzsanna, Both Vilma.

4 28.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 27. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 29.) A Közgyűlés a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. Németh Bernadett, Almási László, Szolga József. 30.) A Közgyűlés a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. könyvvizsgálójának a társaság ügyvezetőjének és felügyelőbizottságának javaslata alapján - a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, változatlan díjazás mellett Rappai Ágnes Esztert, a TVH-Audit Kft. könyvvizsgálóját választja meg. 31.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 29. és 30. pontjainak megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék 32.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Innovációs és Technológiai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Kis László Szilárdot és Bágyi Miklóst jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra díjazás nélkül. 33.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Innovációs és Technológiai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 32. pontja alapján adja le szavazatát. 34.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Szabó Tamást jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül. 35.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 34. pontja alapján adja le szavazatát. 36.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az EuNet 2000 Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Pétersz Andrást, Molnár Ferencet és Erdélyi Imrét jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 37.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az EuNet 2000 Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 36. pontja alapján adja le szavazatát.

5 38.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. taggyűlésén, mint tag Hudanik Györgyöt és dr. Sárkány Bélát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 39.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 38. pontja alapján adja le szavazatát. 40.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az AIR-HORIZONT Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Molnár Gézát és Varga Józsefnét jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 41.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az AIR-HORIZONT Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 40. pontja alapján adja le szavazatát. 42.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a PVSK Marketing Kft. taggyűlésén, mint tag Zalay Zoltánt jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül. 43.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a PVSK Marketing Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 42. pontja alapján adja le szavazatát. 44.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a POSZF Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag a január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett, a társaság ügyvezetőjének és felügyelőbizottságának javaslata alapján - Rappai Ágnes Esztert, a TVH-Audit Kft. könyvvizsgálóját jelöli a Társaság könyvvizsgálójának. 45.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a POSZF Pécsi Országos Színházi Fesztivál Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 44. pontja alapján adja le szavazatát. 46.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a PÉTÁV Kft. taggyűlésén, mint tag Ömböli Évát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába a december 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a Társaságnál érvényben lévő díjazás mellett. 47.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a PÉTÁV Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 46. pontja alapján adja le szavazatát.

6 A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Kapják: Dr. Páva Zsolt polgármester Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Markó Mirjam közgazdász Dr. Csizmadia Péter s.k. a Bizottság elnöke Dr. Gulyás Emil s.k. a Bizottság alelnöke A kivonat hiteléül: Koszér Mónika vezető-főtanácsos

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 362/2016.(11.17.) sz. határozata az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdéseiről 1. A Közgyűlés a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 05-5/624/2017. TÁRGY: ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK KÖNYVVIZSGÁLÓINAK, ÜGYVEZE- TŐJÉNEK ÉS FELÜGYELŐBIZOTT- SÁGI TAGJÁNAK MEGVÁLASZ- TÁSA MELLÉKLET: - E L Ő T E R J E S Z T É

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-31/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 310/2011. (06. 23.) számú határozata a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról 1. Pécs Megyei

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/176-1/2017. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. február 15-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-13/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-10/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e 03-3/15-32/2015. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 18-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-34/2015. M E G H Í V Ó A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. december 9-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat a bizottságok, a tanácsnokok és a gazdasági társaságok tisztségviselőinek megválasztására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat a bizottságok, a tanácsnokok és a gazdasági társaságok tisztségviselőinek megválasztására Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3131, Fax.: 231-3133 wintermantel.zsolt@ujpest.hu POLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Kulturális és Köznevelési Bizottságának

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Kulturális és Köznevelési Bizottságának Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Kulturális és Köznevelési Bizottságának 3/2016.(01.13.) számú h a t á r o z a ta Pécs Megyei Jogú Város 2016. évi rendezvényekhez kötődő közterület-használat

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. 03-3/15-1/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Javaslat az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat érintő döntések meghozatalára

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Javaslat az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat érintő döntések meghozatalára Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta.

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta. 03-3/10-1/2013. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2013. január 22-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott soron következő üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-32/2016. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. december 7-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-15/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Pécs M. J. Város Polgármesteri Hivatala Helyi Választási Iroda KÖZLEMÉNYE

Pécs M. J. Város Polgármesteri Hivatala Helyi Választási Iroda KÖZLEMÉNYE Pécs M. J. Város Polgármesteri Hivatala Helyi Választási Iroda KÖZLEMÉNYE az önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. október 12-re kitűzött választására, a Helyi Választási Bizottság által nyilvántartásba

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat gazdasági társaságokat érintő tulajdonosi döntések meghozatalára

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Tárgy: Javaslat gazdasági társaságokat érintő tulajdonosi döntések meghozatalára Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére www.tuv.com ID 9105075801

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 15412-1/ 2019. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarjáni Csatornamű

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB

IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Előterjesztő: dr. Páva Zsolt polgármester

Előterjesztő: dr. Páva Zsolt polgármester Nyílt ülés: 1. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének módosítása 2. Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletéről, elidegenítéséről és használatáról szóló 44/2012. (IX.24.)

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. 03-3/12-17/2013. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság 2013. június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Kővári János elnök, Decsi István, dr. Kóbor

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-32/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta. 03-3/32-2/2016. ÖSSZEFOGLALÓ a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2016. január 27-én a Városháza II. emelet 203. számú helységében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc címe:

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc  címe: Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett Benyújtó neve: Kalmár Ferenc E-mail címe: kalmarf1@t-online.hu Kezdeményezés tárgya: Sürgősségi indítvány Leírás: Tisztelt Polgármester Úr! A

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/28-4/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Juhászné Dr. Müllner Marianna a

Részletesebben

A napirendhez egyéb javaslat hiányában a módosításra figyelemmel kéri annak elfogadását.

A napirendhez egyéb javaslat hiányában a módosításra figyelemmel kéri annak elfogadását. 03-3/9-3/2015. Összefoglaló a Kulturális és Köznevelési Bizottság 2015. február 25-én megtartott rendes üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Bognár László elnök,

Részletesebben

K i v o n a t. H a t á r o z a t

K i v o n a t. H a t á r o z a t 20.4. 4271-86/2011. (IV. 14.) JÜKB. sz.. megtárgyalta Dr. Gyimesi László önkormányzati képviselő által előterjesztett Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 10/2011. (III. 02.)

Részletesebben

_B_U_D_8_._~_p_e_S_T_s_udap-est F-övára-s Fó-pa1gá-rmes-1ere _

_B_U_D_8_._~_p_e_S_T_s_udap-est F-övára-s Fó-pa1gá-rmes-1ere _ _B_U_D_8_._~_p_e_S_T_s_udap-est F-övára-s Fó-pa1gá-rmes-1ere _ ;.g..., f;o-tg }Xf ~ 1m~11111111~ 1111111111m11111111111 ~11111111111 ~~111111~111m *1000077960293* ikt. szám: FPH058 /770-34 /2016 tárgy:

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 29-EI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK JÚNIUS 29-EI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere Szám: 11139/2017. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján és Környéke Vízmű

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag 03-3/83-19/2014. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2014. július 2-án, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés Napirend előtt: 2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés 1/2015. (I.19.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mai rendkívüli

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag 03-3/63-20/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. július 31-én, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester

3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester 3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása 4. Az önkormányzati ingatlanok vagyoni jellegének megváltoztatásáról szóló 45/2011. (IX.27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület augusztus 11-ei rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület augusztus 11-ei rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület 2011. augusztus 11-ei rendkívüli üléséről 626/2011.(VIII.11.) Ökt. h. A képviselő-testület egyetért Tóthné Szabó Éva képviselő asszony módosító javaslatával, hogy

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-29/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding)

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK /2008. (05.08) sz. határozata Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) 1. A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonában

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-29/2016. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat:

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: 2017. évi tulajdonosi határozatok 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: Az ÓNTE Nonprofit Kft. taggyűlése megismerve a könyvvizsgáló jelentését és a Felügyelőbizottság jelentését az ÓNTE Nonprofit. 2016.

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 362/2012. (11.15.) számú határozata

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 362/2012. (11.15.) számú határozata Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 362/2012. (11.15.) számú határozata a KEOP-2012-5.5.0 konstrukció keretében megvalósítandó épületenergetikai fejlesztésekkel kapcsolatos döntések meghozataláról

Részletesebben

K I V O N A T. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlés 2014. június 13-i, rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T

K I V O N A T. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlés 2014. június 13-i, rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T K I V O N A T Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlés 2014. június 13-i, rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 176/2014. (06. 13.) Kgy.h. Tárgy: Döntés energetikai célú felújításokhoz, magánszemélyeknek

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-14/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07 1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28:37 1. 196 Horváth Csaba 1980 01:40:19 2. 198 Horváth Miklós 1984 01:52:18 3. 470 Németh Ferenc 1977 01:54:26 4. 609 Tóthpál Attila 1980 02:01:34 5. 489 Szabó

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési és Kommunális Bizottságának Elnöke M E G H Í V Ó

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési és Kommunális Bizottságának Elnöke M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési és Kommunális Bizottságának Elnöke 03-3/32-7/2016. M E G H Í V Ó a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2016. március 16-án (szerdán) 15.00 órakor

Részletesebben

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft.

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019. 04. 18. Javaslat a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft. 2018. évi beszámolójának elfogadására, az

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. december 6-án (kedd) 14.00 órakor a Városháza (7621

Részletesebben

2015. április 30-án (csütörtökön) órára

2015. április 30-án (csütörtökön) órára Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere M E G H Í V Ó Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését a 2011. évi CLXXXIX. tv. 45. -ában foglalt jogkörömben eljárva a Városháza I. emeleti Dr. Förster Kálmán

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének :00 órakor

MEGHÍVÓ. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének :00 órakor MEGHÍVÓ Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2016.09.12 09:00 órakor ülést tart a Városháza I.emeleti Nagyteremben, melyre ezúton tisztelettel meghívom Nyilvános ülés 1. Tájékoztató Idősek Parkja

Részletesebben

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126.

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. 03-3/9-13/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Dr. Hoppál Péter elnök, Lengvárszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. július 26-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

5. SZÁM MÁJUS HÓ TARTALOMJEGYZÉK

5. SZÁM MÁJUS HÓ TARTALOMJEGYZÉK 1 5. SZÁM 2016. MÁJUS HÓ SZEMÉLYI RÉSZ TARTALOMJEGYZÉK 166/2016.(05.26.) sz. zárt ülési határozat... 4 a Pécs Holding Zrt. vezérigazgatójának megválasztásáról... 167/2016.(05.26.) sz.. zárt ülési határozat...

Részletesebben

A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság 2005. május 24. napján megtartásra került éves rendes közgyulésének határozatai

A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság 2005. május 24. napján megtartásra került éves rendes közgyulésének határozatai A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság 2005. május 24. napján megtartásra került éves rendes közgyulésének határozatai 1/2005. számú határozata A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság Közgyulése az

Részletesebben

I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei

I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményei 2013. július 27. Helyezettek Átúszás Férfi 1. helyezett: Ifj. Konkoly József idő: 27:23 2. helyezett: Varenke Gergő idő: 32:03 3. helyezett: Rettegi András

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató Kivonat! Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 91/2015.(V.18.) az Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2014. évi tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról I.

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

A választók névjegyzéke

A választók névjegyzéke A választók névjegyzéke 1. Czikhardt Gyula 41. Fekete Lídia 81. Tarcsi Béla 2. Egyházy Béla 42. Csizmadia Zoltán 82. Tarcsi Béláné 3. Egyházy Sarolta 43. Ifj. Csizmadia Zoltán 83. Kovács Gáspárné 4. Ifj.

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XI. évfolyam 12. szám ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2010. OKTÓBER 22. TARTALOM SZEMÉLYI RÉSZ ZMJVK 213/2010. sz. hat. ZMJVK 214/2010. sz. hat. ZMJVK 215/2010. sz. hat. ZMJVK 217/2010.

Részletesebben

SPIE Hungaria Kft. Telefonkönyv szakterületenként Név Beosztás Telephely Telefon Telefax Mobil Ügyvezetés

SPIE Hungaria Kft. Telefonkönyv szakterületenként Név Beosztás Telephely Telefon Telefax Mobil Ügyvezetés Név Beosztás Telephely Telefon Telefax Mobil Ügyvezetés Fekete Zoltán ügyvezető igazgató Budapest (1) 238-4858 (1) 238-4859 n.n. titkárságvezető Budapest (1) 238-4858 (1) 238-4859 Nagy Attila IIR vezető,

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XI. évfolyam 8. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2010. JÚLIUS 29. TARTALOM SZEMÉLYI RÉSZ ZMJVK 171/2010. sz. hat. ZMJVK 172/2010. sz. hat. A Helyi Választási Bizottság tagjainak

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-8/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 129 BESENYEI Marcell 2002 00:34:37 00:37:41 01:12:53 01:12:18 17 12 5:08 min/km +00:00:00 2 116 BALOGH Balázs 1997 00:41:48 00:46:52 01:29:20 01:28:41 43 22 6:18 min/km

Részletesebben

Adatszolgáltatás a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. Törvény alapján

Adatszolgáltatás a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. Törvény alapján Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt. Adatszolgáltatás a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. Törvény időbére idő Ptk. megbízásos vezető Ádók János igazgatósági

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Soroksári Sport Club Kft. felügyelő bizottsági

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 69 DITZENDY Arisztid 1998 00:33:16 00:34:05 00:39:12 01:47:14 01:46:34 37 5:03 min/km +00:00:00 2 56 MOLNÁR Zoltán 1998 00:38:58 00:38:05 00:39:17 01:57:09 01:56:21 51

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 294/2000. (06.09.) sz. határozata

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 294/2000. (06.09.) sz. határozata Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 294/2000. (06.09.) sz. határozata a Városi Vagyonkezelő Kft. és a Pécsi Közüzemi Rt. egyesüléséről, a Piac- és Vásárigazgatóság megszüntetéséről és a

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 33/2017. (05.24.) PB határozat A Pénzügyi Bizottság úgy dönt, hogy a 05/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉS:

Részletesebben

Győri Törvényszék Cégbírósága Cg /346 V É G Z É S

Győri Törvényszék Cégbírósága Cg /346 V É G Z É S Győri Törvényszék Cégbírósága Cg.08-02-000928/346 V É G Z É S A Győri Törvényszék Cégbírósága a Cg.08-02-000928 számon bejegyzett Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet (9090 Pannonhalma, Dózsa György

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/18-31/2014. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. november 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

II. Tisza-tó Maraton - MTB Felnőtt Férfi

II. Tisza-tó Maraton - MTB Felnőtt Férfi II. Tisza-tó Maraton - MTB Felnőtt Férfi 1. II. Tisza-tó Maraton - MTB Felnőtt Férfi 1 83 Csire Sándor - 01:40:30 00:00:00 2 59 Németh Miklós Sólyom Team 01:40:31 00:00:00 3 145 Jakab Csaba - 01:41:38

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. január 28-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. január 28-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-2/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. január 28-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

Mecsek Szlalom Kupa Kategória Magyarhertelend KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH. Hátsókerék hajtású kategória

Mecsek Szlalom Kupa Kategória Magyarhertelend KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH. Hátsókerék hajtású kategória HH Hátsókerék hajtású kategória 201 HUN Lovász Kornél BMW 330i 00:02:36,281 01:18,953 ( 0 ) 01:17,328 ( 0 ) 01:20,000 ( 2 ) 413 HUN Szauer Gergő Lada 2105 00:02:37,937 01:20,125 ( 0 ) 01:17,812 ( 0 ) 01:20,156

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. Gyermekvédelmi alap és szakellátások biztosításához szükséges további döntésekről

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. Gyermekvédelmi alap és szakellátások biztosításához szükséges további döntésekről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének /2013. (09.19.) számú határozata Gyermekvédelmi alap és szakellátások biztosításához szükséges további döntésekről 1.) A Közgyűlés a Pécs és Környéke

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

15. Malomvölgyi-tó Maraton, Pécs - eredmények

15. Malomvölgyi-tó Maraton, Pécs - eredmények 15. Malomvölgyi-tó Maraton, Pécs - eredmények 2016.05.08 futónaptár.hu Minimaraton 14 évig eredménylistája 1. 255 2. 257 Ferenczy Gergely Galambos Péter 2003 2006 3. 275 Ring Péter 2008 Pingvinek Szombat

Részletesebben

zon szep~kér4selő-resrület

zon szep~kér4selő-resrület ..,\ IKTAT ASRA ATVEVE:J BUDA,~~X. RÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT zon szep~kér4selő-resrület - GAZDA ÁGI BIZOTTSÁGA PÉNZ.. GYI BIZOTTSÁGA HrRfH:TFEJ1CIDSZ1i!E:Ssi"I EE:s KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁGA KULTURÁLIS,

Részletesebben

Kulturális és Köznevelési Bizottság évi munkaterve. A Kulturális és Köznevelési Bizottság évi munkatervének elfogadása

Kulturális és Köznevelési Bizottság évi munkaterve. A Kulturális és Köznevelési Bizottság évi munkatervének elfogadása Kulturális és Köznevelési Bizottság 2017. évi munkaterve Január 18. Február 15. Március 22. A Kulturális és Köznevelési Bizottság 2017. évi munkatervének elfogadása Óvodák nyári zárva tartásának meghatározása

Részletesebben

A II. osztály góllövőlistájának állása H. NÉV CSAPAT GÓLOK SZÁMA 1 Szokolai János Alföldi Szakértő 14 2 Mihályi Márk SRS Autókozmetika 13 2 Sánta

A II. osztály góllövőlistájának állása H. NÉV CSAPAT GÓLOK SZÁMA 1 Szokolai János Alföldi Szakértő 14 2 Mihályi Márk SRS Autókozmetika 13 2 Sánta A II. osztály góllövőlistájának állása H. NÉV CSAPAT GÓLOK SZÁMA 1 Szokolai János Alföldi Szakértő 14 2 Mihályi Márk SRS Autókozmetika 13 2 Sánta Renátó SRS Autókozmetika 13 4 Erdei Zoltán Kormányhivatal

Részletesebben

VELENCE ORSZÁGÚTI MARATON RT55 EREDMÉNYEK 2018

VELENCE ORSZÁGÚTI MARATON RT55 EREDMÉNYEK 2018 HELYEZÉS RAJTSZÁM NÉV KORCSOPORT IDŐ NŐI ABSZOLÚT 1 5933 URBÁN ANITA FELNŐTT (1979) 1:50:04 2 5938 KEREKES EDINA MASTER (1975) 1:50:08 3 5981 NYÉKI ESZTER MASTER (1978) 2:01:56 4 5993 HORVÁTHNÉ BAGOSI

Részletesebben

Adatszolgáltatás a évi CXXII. tv. alapján

Adatszolgáltatás a évi CXXII. tv. alapján prémium (az %- (az tartam Igazgatóság Illés Zoltán elnök (nem munkajogviszony) önálló - - 650 000 - - - - - - - - Kálmán László tag (nem munkajogviszony) együttes - - 450 000 - - - - - - - - dr. Károlyi

Részletesebben

8. Győr-Lipót futóverseny Egyéni abszolút eredmények

8. Győr-Lipót futóverseny Egyéni abszolút eredmények 1 1 408 BALÁZS Levente Férfi 1985 16-39 éves 00:35:07 01:11:13 01:37:38 2 2 546 TAKÁCS László Férfi 1968 40-49 éves 00:39:13 01:19:01 01:47:30 3 3 529 SCHWARTZ-NAGY Attila Férfi 1987 16-39 éves 00:37:44

Részletesebben

Városgazdálkodási Bizottság ülését május 11-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem,

Városgazdálkodási Bizottság ülését május 11-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Városgazdálkodási Bizottság ülését 2016. május 11-én 09.00 órára összehívom Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Napirendek: Előterjesztés 1./Előterjesztés az és a Cégcsoport 2015. évi számviteli

Részletesebben

II. Tisza-tó Maraton - Abszolút Férfi

II. Tisza-tó Maraton - Abszolút Férfi II. Tisza-tó Maraton - Abszolút Férfi 1. II. Tisza-tó Maraton - Abszolút Férfi 1 174 Vígh Zoltán - 01:34:30 00:00:00 2 139 Nagy Gyula Alföld KS 01:34:32 00:00:01 3 152 Vízer Barnabás Team Katay 01:36:57

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista Férfi 18-24 1 30 KERTÉSZ Kevin 2000 05:17:37 Férfi 14 13 00:34:15 03:08:29 02:06:03-00:31:12 21 ERDŐS Péter 1993 Férfi 22 VARGA Róbert 1993 Rendészeti kategória Férfi 2017.07.18 10:04:22 Oldal: 1 of 17

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2016. febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT Ssz. Név 1. Bakos Zoltán 2. Bakos Zoltán 3. Bakos Zoltán 4. Bakos Zoltán 5. Balog Csaba 6. Balog Csaba 7. Balog

Részletesebben

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető 03-3/63-11/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. május 7-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel,

M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel, Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e 03-3/18-29/2014. M E G H Í V Ó A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel, a Városháza I. em. 126. sz. helyiségében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2014. november 27-I ÜLÉSÉRE GIRÁN JÁNOS ALPOLGÁRMESTER

E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2014. november 27-I ÜLÉSÉRE GIRÁN JÁNOS ALPOLGÁRMESTER IKTATÓSZÁM: 08-8/339-6/2014 TÁRGY: DÖNTÉS A PÉTÁV KFT. 2015. ÉVI BANKGARANCIA-VÁLLALÁS ÉS BANKSZÁMLAHITEL ÖSSZEGÉRŐL, A FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI TAGOK, KÖNYVVIZSGÁLÓ VÁLASZTÁSÁRÓL ÉS A MÓDOSÍTOTT TÁRSASÁGI

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-16/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

A FuturAqua Nyrt április 30-án tartott éves rendes közgyűlésének határozatai

A FuturAqua Nyrt április 30-án tartott éves rendes közgyűlésének határozatai A FuturAqua Nyrt. 2018. április 30-án tartott éves rendes közgyűlésének határozatai A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (cégjegyzékszáma: 02-10-060369., székhelye:

Részletesebben

Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny. Kecskemét Városi Döntő

Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny. Kecskemét Városi Döntő Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny Kecskemét Városi Döntő 2012. 02. 04. 60 m-es síkfutás Molnár Ivett 1997. KARC 8:14 I. Fricska Zoé 1997. KARC 8:21 II. Varga Fanni 1998. KARC 8:66 III. Gálig Emese

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés június 29-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés június 29-i ülése jegyzőkönyvéből ülése könyvéből 63/2018. (VI.29.) határozata A közgyűlés ülésének napirendje 1. Beszámoló Bács-Kiskun megye 2017. évi közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

8. Győr-Lipót futóverseny

8. Győr-Lipót futóverseny Nem/Kategória: Férfi 16-39 éves 1 408 BALÁZS Levente 1985 01:37:38 1 1 2 529 SCHWARTZ-NAGY Attila 1987 01:48:25 3 3 3 417 BÍRÓ Károly Róbert 1990 01:49:37 4 4 4 474 KUTÁCS Zsolt 1986 01:54:21 7 7 5 424

Részletesebben