ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén."

Átírás

1 03-3/15-31/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 16-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság elnöke, dr. Gulyás Emil a Bizottság alelnöke, Haász János és Bognár László bizottsági tagok, dr. Vicze Csilla képviselő, dr. Merza Péter vezérigazgató (PVF N.Kft.), Sándor Zsolt vezérigazgató, dr. Csornay Boldizsár igazgató, Gelencsér Gyula igazgatósági elnök, Baracsi László cégvezető, dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető, dr. Nász László főosztályvezető-helyettes, dr. Szilovicsné dr. Hollósy Andrea csoportvezető, dr. Illés Judit jogi csoportvezető, Kilvinger Zsolt informatikai csoportvezető, Balla Csaba, Horváth Enikő, Kálmán Zsolt, Markó Mirjam, Rácz Erika, Róka Róbert, Szabó Zsolt ügyintézők és Koszér Mónika jegyzőkönyvvezető. Dr. Csizmadia Péter: köszönti a bizottsági ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 fővel határozatképes. Az ülést 14,05 órakor megnyitja. Ismerteti a napirendet. Kérdése, hogy a kiküldött napirendhez képest van-e módosító javaslat? Dr. Vicze Csilla: a nyílt ülés napirendjére kéri felvenni A telekadóról szóló 30/2015. (XI.3.) számú rendelet módosítása tárgyú előterjesztést. Dr. Csizmadia Péter: egyéb javaslat nem lévén elsőként A telekadóról szóló 30/2015. (XI.3.) számú rendelet módosítása tárgyú előterjesztés napirendre vételéről kéri a szavazást és javasolja, hogy a nyílt ülés 1. napirendjeként tárgyalja a Bizottság. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 3 igen szavazattal az előterjesztést napirendre vette. Külön szavazással kell dönteni arról, hogy a meghívó zárt ülésének napirendi javaslatában, 1-3. pont alatt szereplő előterjesztéseket a Bizottság zárt ülésen tárgyalja. (Megjegyz: A Mötv.46. (2) bek. c.) pontja alapján zárt ülést rendelhet el a vagyonával való rendelkezés, továbbá az általa kiírt pályázat feltételeinek meghatározásakor, a pályázat tárgyalásakor, ha a nyilvános tárgyalás az Önkormányzat vagy más érintett üzleti érdekét sértené.)

2 2 Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 3 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. Kéri, szavazzanak a teljes napirendi sorról a módosításra tekintettel. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 3 igen szavazattal a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint elfogadta. Zárt ülés 1. Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala részére internet és bérelt vonali adatkapcsolat szolgáltatás beszerzés tárgyú közbeszerzési eljárás lezárása 2. A Megyei jogú városok leromlott városi területeinek rehabilitációja című TOP PC SZOCFÉSZEK pályázathoz kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátása tárgyú beszerzési eljárás lezárása (TOP PC ) 3. A GUL-16-D Emlékmű a Szovjetunióba elhurcoltak emlékére program keretében Pécs MJV közigazgatási területén GULAG/GUPVI emlékmű megvalósításához szükséges tervek elkészítése és kivitelezése tárgyú beszerzési eljárás lezárása Nyílt ülés: 1. A telekadóról szóló 30/2015. (XI.3.) számú rendelet módosítása 2. Az önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdései 3. A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. folyószámlahitelének és az Önkormányzat kezességvállalásának jóváhagyása 4. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. beolvadásos kiválása az IPARK PÉCS Kft.- ből 5. A DDRF Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. tőkekivonásának végrehajtása 6. A Tüke Busz Zrt. folyószámlahiteléhez kapcsolódó önkormányzati kezességvállalás jóváhagyása 7. Forrás biztosítása a Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által lefolytatandó közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására vonatkozó beszerzési eljárás megindításához 8. A pécsi hrsz-ú ingatlan (volt Misina Étterem) tulajdonjogának megszerzése 9. Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft.-vel kötött támogatási szerződés módosítása 10. Szerződéskötés az OTP Bank Nyrt.-vel internetes kártyaelfogadásra 11. A Janus Pannonius Múzeum feladatellátásához szükséges személygépjármű biztosítása 12. A Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkaterve

3 3 13. A Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkatervének módosítása 14. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala évi közbeszerzési tervének 2. számú módosítása 15. Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által lefolytatandó közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására vonatkozó beszerzési eljárás megindítása 16. Zsolnay Negyed Budai vám kerékpárút megvalósítása című projekt keretében megkötött in-house megbízási szerződés módosítása (TOP PC ) 17. Fenntartható városi közlekedésfejlesztés program keretében a pécsi Kertváros Belváros kerékpárút építéséhez és kijelöléséhez kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátása tárgyú beszerzési eljárás megindítása (TOP ) 18. Az E-közbringa rendszer kialakítása l. ütem című projekt keretében megkötött in-house megbízási szerződés módosítása (TOP PC ) 19. "Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése Pécsett" című projekthez kapcsolódó in house megbízási szerződés megkötése a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt-vel (TOP PC ) 20. A TOP számú Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés projekt keretében a pécsi Régészeti Múzeum belsőépítészeti kiviteli terveinek, arculati kézikönyvének és a kiállítás grafikai elemeinek elkészítése tárgyú közbeszerzési eljárás (TOP PC ) 21. A Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés program keretében Misina tető fejlesztéséhez kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátása II tárgyú beszerzési eljárás lezárása, új eljárás megindítása (TOP ) 22. Helyi gazdaságfejlesztés (TOP ) és a Zöld város kialakítása (TOP ) program keretében az Uránvárosi Piac és környékének fejlesztéséhez kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátása tárgyú beszerzési eljárás lezárása, új eljárás indítása 23. A "SZOCFÉSZEK" C. projekttel kapcsolatos in house szerződés megkötése a Pécs Városi Költségvetési Központi Elszámoló Szervezetével (TOP PC ) 24. Pécs települési mélyvonal csapadékvíz-elvezetésének korszerűsítése című projekt keretében megkötött in- house megbízási szerződés 2. számú módosítása (TOP PC ) 25. Hozzájárulás a Pécs, Szabadság u. 23. sz. alatti ingatlan bővítéséhez 26. Egyebek Dr. Csizmadia Péter: felhívja a figyelmet, hogy a Bizottság zárt ülésen folytatja munkáját, és kéri, hogy a teremben csak a napirend érintettjei maradjanak. (Megjegyz: A Mötv 52. (2) bekezdésben foglaltak alapján a zárt ülésről külön jegyzőkönyv készül.) Dr. Gulyás Emil bizottsági alelnök megérkezett az ülésre.

4 4 Zárt ülést követően Dr. Csizmadia Péter: a nyílt ülés megkezdése előtt tájékoztatja a nyilvánosságot a zárt ülésen hozott döntésről, melyben a Bizottság az 587/2016. (10.26.) számú határozatával a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala részére internet és bérelt vonali adatkapcsolat szolgáltatás beszerzése tárgyban indított közbeszerzési eljárást lezárta, eredményesnek nyilvánította és az eljárás nyertesének a Magyar Telekom Nyrt. T-Systems Magyarország Zrt RG-Net Kft. Közös ajánlattevőt hirdette ki, az 588/2016. (10.26.) számú határozatával A Megyei jogú városok leromlott városi területeinek rehabilitációja című TOP PC SZOCFÉSZEK pályázathoz kapcsolódó műszaki ellenőri feladatok ellátása tárgyú beszerzési eljárást lezárta, eredményesnek nyilvánította és az eljárás nyertesének az EMI-KOPÍR Kft-t (7624 Pécs, Szigeti út 106.) hirdette ki, az 589/2016. (10.26.) számú határozatával a KKETTKK-56P-02 Büszkeségpontok program keretében Pécs MJV közigazgatási területén Mecseki Láthatatlanok emlékmű megvalósításához szükséges tervek elkészítése és kivitelezése tárgyú beszerzési eljárást lezárta, eredményesnek nyilvánította és az eljárás nyertesének az SZ&T MŰVÉSZETI Kft-t (7691 Pécs, Kőbánya u. 13/1.) hirdette ki. N a p i r e n d tárgyalása: 1.) A telekadóról szóló 30/2015. (XI.3.) számú rendelet módosítása Előadó: Dr. Vicze Csilla képviselő a Bizottság 4 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 590/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a A telekadóról szóló 30/2015. (XI.3.) számú rendelet módosításáról A Bizottság a telekadóról szóló önkormányzati rendelet módosításoknak az előterjesztés melléklete szerinti megalkotását nem támogatja.

5 5 Határidő: november 17. Felelős: Dr. Nagy Zoltán főosztályvezető-helyettes Kővári János képviselő Dr. Vicze Csilla képviselő Dr. Nagy Zoltán főosztályvezető-helyettes 2.) Az önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdései Előadó: Markó Mirjam közgazdász a Bizottság 3 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 591/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdéseiről A Bizottság az alábbi határozati javaslatot indítványozza elfogadásra a Közgyűlés számára: 1.) A Közgyűlés a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Nyőgéri Lajos, Zalay Buda és Szántó Imre. 2.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 1. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 3.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tüke Busz Zrt. közgyűlésén, mint részvényes dr. Weidinger Antalt, Lovász Zoltánt, Nagy Ferencet és Barkóczy Csabát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig

6 6 terjedő határozott időtartamra, a Társaságnál érvényben lévő díjazás mellett. 4.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Tüke Busz Zrt. közgyűlésén az Önkormányzat nevében jelen határozat 3. pontja alapján adja le szavazatát. 5.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes dr. Szabó Ivánt és dr. Winkler Tamást jelöli a Társaság Igazgatóságába a december 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak a jelenleg érvényes díjazás mellett. 6.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes Nádori Jánost, Török Zsigmondot és Beke Zoltánt jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába a január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, változatlan díjazás mellett. 7.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén, mint részvényes a december 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett, a társaság ügyvezetőjének és felügyelőbizottságának javaslata alapján - Buzás Gábort, a CLIENS Kft. könyvvizsgálóját jelöli a Társaság könyvvizsgálójának. 8.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 5.; 6. és 7. pontjai alapján adja le szavazatát. 9.) A Közgyűlés a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Trombitás Károly, Miklai Armand, Schmuck Roland, dr. Várhegyi Zoltán. 10.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 9. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 11.) A Közgyűlés a BIOKOM Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett:

7 7 Fazekas István, dr. Farkas Tibor, dr. Szabó István, Kolozsvári László. 12.) A Közgyűlés felkéri a BIOKOM Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Társasági Szerződésének a jelen határozat 11. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és a Társasági Szerződés Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 13.) A Közgyűlés a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Lábady Imre, Kálóczy Rudolf, Téczely Tamás. 14.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 13. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 15.) A Közgyűlés a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: dr. Gyugyi László, dr. Kiss Endre, Herbert Gábor, dr. Sárkány Béla, Fürj Csaba. 16.) A Közgyűlés felkéri a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Társasági Szerződésének a jelen határozat 15. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és a Társasági Szerződés Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 17.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Irány Pécs Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Simon Józsefet és Kis Andrást jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül. 18.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen állásfoglalás 17. pontja alapján adja le szavazatát. 19.) A Közgyűlés a Pécsi Kommunikációs Központ Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett:

8 8 Berényi Zoltán, Raics Teréz, Cretu Mariusz. 20.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Kommunikációs Központ Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 19. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 21.) A Közgyűlés a Pécsi Állatkert Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Both Vilma, Dávid Zsuzsanna, Szabó Istvánné. 22.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Állatkert Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 21. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 23.) A Közgyűlés a Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Harczos Ildikó, Haffner Tamás, Seres Gábor. 24.) A Közgyűlés felkéri a Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 23. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 25.) A Közgyűlés a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Molvay Róbert, Izsák Kálmán Gyula, Mátyás Balázs. 26.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 25. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 27.) A Közgyűlés a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki díjazás nélkül: Izsák Kálmán Gyula, Mésző Zsuzsanna, Both Vilma.

9 9 28.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 27. pontjának megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 29.) A Közgyűlés a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságába a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra tagnak az alábbi személyeket nevezi ki a jelenleg érvényes díjazás mellett: Németh Bernadett, Almási László, Szolga József. 30.) A Közgyűlés a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. könyvvizsgálójának a társaság ügyvezetőjének és felügyelőbizottságának javaslata alapján - a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, változatlan díjazás mellett Rappai Ágnes Esztert, a TVH-Audit Kft. könyvvizsgálóját választja meg. 31.) A Közgyűlés felkéri a Pécsi Horvát Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a Társaság Alapító Okiratának a jelen határozat 29. és 30. pontjainak megfelelő módosításáról, valamint a megváltoztatott adatok és az Alapító Okirat Módosítás bejelentéséről a Pécsi Törvényszék Cégbíróságánál. 32.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Innovációs és Technológiai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Kis László Szilárdot és Bágyi Miklóst jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra díjazás nélkül. 33.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Innovációs és Technológiai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 32. pontja alapján adja le szavazatát. 34.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Szabó Tamást jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül. 35.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az Orfű Pécsitó Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 34. pontja alapján adja le szavazatát.

10 10 36.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az EuNet 2000 Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Pétersz Andrást, Molnár Ferencet és Erdélyi Imrét jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 37.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az EuNet 2000 Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 36. pontja alapján adja le szavazatát. 38.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Pécs-Pogányi Repülőteret Működtető Kft. taggyűlésén, mint tag Hudanik Györgyöt és dr. Sárkány Bélát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 39.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Pécs- Pogányi Repülőteret Működtető Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 38. pontja alapján adja le szavazatát. 40.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat az AIR- HORIZONT Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag Molnár Gézát és Varga Józsefnét jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett. 41.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy az AIR- HORIZONT Nonprofit Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 40. pontja alapján adja le szavazatát. 42.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a PVSK Marketing Kft. taggyűlésén, mint tag Zalay Zoltánt jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig tartó határozott időtartamra, díjazás nélkül. 43.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a PVSK Marketing Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 42. pontja alapján adja le szavazatát. 44.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a POSZF Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft. taggyűlésén, mint tag a január 1. napjától, vagy a társaság e napot követő taggyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a jelenleg érvényes díjazás mellett, a társaság ügyvezetőjének és

11 11 felügyelőbizottságának javaslata alapján - Rappai Ágnes Esztert, a TVH-Audit Kft. könyvvizsgálóját jelöli a Társaság könyvvizsgálójának. 45.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a POSZF Pécsi Országos Színházi Fesztivál Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 44. pontja alapján adja le szavazatát. 46.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a PÉTÁV Kft. taggyűlésén, mint tag Ömböli Évát jelöli a Társaság Felügyelőbizottságába a december 1. napjától, vagy a társaság e napot követő közgyűlése napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra, a Társaságnál érvényben lévő díjazás mellett. 47.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert, hogy a PÉTÁV Kft. taggyűlésén az Önkormányzat nevében a jelen határozat 46. pontja alapján adja le szavazatát. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Markó Mirjam közgazdász 3.) A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. folyószámlahitelének és az Önkormányzat kezességvállalásának jóváhagyása Előadó: Rácz Erika közgazdász Meghívott: Vári Attila vezérigazgató a Bizottság 3 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 592/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. folyószámlahitelének és az Önkormányzat kezességvállalásának jóváhagyásáról

12 12 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, járuljon hozzá, hogy a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a ig tartó időszakra ,- Ft összegű, valamint a ig tartó időszakra további ,- Ft összegű folyószámlahitelt vegyen fel az OTP Bank Nyrt.-től. A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a folyószámlahitel-szerződések tervezeteit az előterjesztés 1. és 4. számú mellékletei szerinti tartalommal hagyja jóvá. 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. jelen határozat 1. pontjában részletezett folyószámla hiteleihez Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata éven belül lejáró ( , illetve között időszakokra) készfizető kezességet vállal, a Város mindenkori költségvetési rendeletében meghatározott összegű éves kezességvállalási díj kikötése mellett. A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy hagyja jóvá az előterjesztés 2. és 5. számú mellékleteként csatolt kezességi szerződéstervezeteket, valamint a 3. és 6. számú mellékletként csatolt kezességvállalási díj megfizetésére vonatkozó megállapodás-tervezeteket, és hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert azok aláírására. 3.) A ig vállalt kezesség ,- Ft értékű fedezete a Város évi költségvetéséről szóló 9/2016. (II.15.) számú önkormányzati rendeletének 6. melléklet I.3 Dologi kiadások során rendelkezésre áll. A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, utasítsa a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a ig tartó kezességvállalás ,- Ft értékű fedezetét a Város évi költségvetésébe tervezze be. 4.) A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által nyújtott információk alapján a Jegyző megvizsgálta a hitelek felvételének az Önkormányzat likviditási helyzetére gyakorolt lehetséges hatásait, és megállapította, hogy a hitelek felvétele a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. megfelelő működésének elérése érdekében indokolt, azonban az adós nem teljesítése esetén a kezességvállalások az Önkormányzat likviditási helyzetére kockázatot és a Város és évi költségvetése szempontjából megterhelést jelenthetnek. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Őri László alpolgármester Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász

13 13 4.) A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. beolvadásos kiválása az IPARK PÉCS Kft.-ből Előadó: Rácz Erika közgazdász a Bizottság 3 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 593/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. beolvadásos kiválásáról az IPARK PÉCS Kft.-ből 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő Pécsi Vagyonhasznosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 7626 Pécs, Búza tér 8/b, cégjegyzékszáma: , adószáma: ), mint az IPARK PÉCS Ipari Park Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 7622 Pécs, Király utca em. 102., cégjegyzékszáma: , adószáma: ) tagja, a társasági vagyon egy részével kiválik az IPARK PÉCS Kft. társaságból, és egyúttal beolvad a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. társaságba. 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a beolvadásos kiválás eredményeként a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., mint Átvevő társaság változatlan társasági formában működik tovább Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint Egyedüli részvényes részvételével, továbbá az átalakulás bejegyzésének napján a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. tagsági jogviszonya megszűnik IPARK PÉCS Kft.-ben, mint Szétváló társaságban és annak egyedüli tagja az IPP BeteiligungsGmbH (székhely: AT-4040 Linz, Pulvermühlstrasse 23., Nyilvántartási hatóság: Landesgericht Linz, Nyilvántartási szám: FN f) lesz. 3.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a beolvadásos kiválással kapcsolatos könyvvizsgálói feladatokat a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. felkérésére az ESSEL Audit Könyvvizsgáló Kft. (székhely: 1162 Budapest, Fertály u Kv. kamarai eng.: ) és a képviseletében eljáró dr. Sasváriné dr. Hoffmann Anna (MKVK: ) könyvvizsgáló végzi el.

14 14 4.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a beolvadásos kiválást követően az IPARK PÉCS Kft. tulajdonában álló Pécs 01455/51 hrsz-ú ingatlanból megosztással kialakítandó Pécs 01455/79 hrsz-ú, Pécs 01455/82 hrsz-ú és Pécs 01455/83 hrsz-ú ingatlan (Záradékolás iktatószáma: 951/2016, Előzetes nyilvántartási szám: 36/2016), - illetve amennyiben az átalakulás bejegyezésének napjáig a megosztás ingatlan-nyilvántartáson történő átvezetése nem fejeződik be, úgy az ezen területeknek megfelelő ingatlan tulajdoni hányadok, - valamint a Pécs 0219/8 hrsz-ú ingatlan a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. tulajdonába kerülnek. A jogok és kötelezettségek megosztásának általános elve az, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-t, mint Átvevő társaságot illeti és terheli a beolvadásos kiválás után mindazon jog és kötelezettség, amely a tulajdonába kerülő ingatlanokhoz kapcsolódik. Valamennyi további jog és kötelezettség, ideértve a Szétváló társaság által a szétválás időpontjában foglalkoztatott munkavállalókkal kapcsolatos valamennyi jogot és kötelezettséget, az IPARK PÉCS Kft.-t, mint Fennmaradó társaságot illeti és terheli. 5.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a Szétválási és egyesülési tervet az előterjesztés 1. számú melléklete szerinti szövegezéssel fogadja el, továbbá hagyja jóvá a 2. számú melléklet szerinti Szétválási és egyesülési szerződés tervezetét, és hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert, valamint Sándor Zsoltot, mint a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatóját annak aláírására. 6.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy az előterjesztés 3. számú mellékletébe foglalt könyvvizsgálói jelentés ismeretében fogadja el a beolvadásos kiválás során a Szétváló és Átvevő társaságok augusztus 31.-i fordulónappal elkészült vagyonmérleg és vagyonleltár tervezeteit, amely értelmében a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. saját tőkéje ezer Ft-tal megnő, a jegyzett tőkéje ( ezer Ft) változatlan marad. 7.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Alapító okiratának módosítását az előterjesztés 4. számú melléklete szerinti tartalommal hagyja jóvá, és hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert annak aláírására. A módosítás értelmében az Alapító Okirat V. A Társaság alaptőkéje, részvények pontja a jelen határozatban elfogadottakkal összhangban kiegészül. 8.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy az átalakuláshoz (beolvadásos kiváláshoz) fűződő joghatások beállásának időpontját december 31. napjában határozza meg. 9.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, kérje fel az IPARK PÉCS Kft. társaságot, hogy az átalakulás elhatározásáról 8 napos

15 15 határidővel a Cégközlönynél közlemény közzétételét kezdeményezze az Átalakulási törvény 14. (5) bekezdése alapján. 10.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, kérje fel a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Igazgatóságát, hogy az átalakulás elhatározásáról a munkavállalói érdekképviseleti szervet (üzemi tanács) 15 napos határidővel tájékoztassa. 11.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, kérje fel a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Igazgatóságát, hogy a bejegyzés napjával készíttesse el a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., mint Átvevő társaság végleges vagyonmérlegét és vagyonleltárát. 12.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, kérje fel dr. Páva Zsolt polgármestert és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatóját, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat az IPARK PÉCS Kft.-vel történő elszámolásáról. A Közgyűlés egyetért azzal, hogy a Pécsi Törvényszék Cégbírósága előtt indítandó változásbejegyzési eljárás megindításának feltétele az elszámolásról szóló megállapodás megkötése a felek között. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 5.) A DDRF Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. tőkekivonásának végrehajtása Előadó: Rácz Erika közgazdász Meghívott: Dr. Balás-Piri László vezérigazgató Sándor Zsolt vezérigazgató Gelencsér Gyula igazgatósági elnök Dr. Kiss Tibor ügyvezető Dr. Turi Attila ügyvéd a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta.

16 16 594/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a DDRF Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. tőkekivonásának végrehajtásáról 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy az előterjesztés mellékletei szerinti tartalommal hagyja jóvá a DDRF Zrt. tőkekivonásának és a részvényesekkel történő elszámolásnak eredményeként megkötendő alábbi megállapodásokat: - a DDRF Zrt. Tüke Busz Zrt.-ben fennálló ,- Ft névértékű részvényei tulajdonjogának Önkormányzat részére történő átadásáról szóló megállapodás (1. számú melléklet); - a DDRF Zrt. Tüke Busz Zrt.-nek folyósított tagi kölcsönéből fennálló ( ,- Ft), a társasági közgyűlési döntés értelmében 6%-os diszkonttal csökkentett követelés Önkormányzat részére történő átruházására vonatkozó megállapodás tervezet ,- Ft értéken (2. számú melléklet); - a DDRF Zrt. tulajdonában lévő, és az Önkormányzatot nettó ,- Ft értéken nem pénzbeli vagyoni juttatásként megillető 697/3267 tulajdoni hányadú, 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. szám alatti, 16962/5 hrsz-ú ingatlan és a benne lévő bruttó ,- Ft értékű ingóságok tulajdonjogának a Ptk. 6:208 -a szerinti szerződés átruházással az Önkormányzat 100%-os tulajdonában lévő Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. részére történő átadására vonatkozó háromoldalú megállapodás (3. számú melléklet). 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, vegye tudomásul, hogy az Önkormányzat számára a DDRF Zrt.-ben lévő tulajdoni hányada alapján megillető ,- Ft elszámolásakor az 1. határozati pontban foglaltak teljesülését követően fennmaradó különbözet, azaz ,- Ft, pénzbeli juttatásként kerül kiadásra. 3.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a Tüke Busz Zrt.-nek nyújtott és a 2. számú melléklet szerint az Önkormányzatra átruházott tagi kölcsönből fennálló követelését a BIOKOM Nonprofit Kft.-re, mint Közlekedésszervezőre engedményezi a 4. számú melléklet szerinti szerződés keretében. A ,- Ft követelés a BIOKOM Nonprofit Kft. és az Önkormányzat között fennálló, a közösségi közlekedési közszolgáltatásra vonatkozó közfeladat-ellátási szerződés teljesítése során jelentkező alulkompenzáció megtérítésébe kerül beszámításra, és a BIOKOM Nonprofit Kft. és a Tüke Busz Zrt. között fennálló közszolgáltatási szerződés keretében kerülhet elszámolásra.

17 17 4.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy az 1. pont és 3. számú melléklet szerint a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. által megszerzett ingatlan tekintetében hatályos bérleti szerződések tárgyában a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a bérbeadó helyébe lép. 5.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy az Önkormányzat DDRF Zrt.-ben fennálló 19,11%-os tulajdoni részesedését vételi ajánlat esetén szakértői véleménnyel alátámasztottan, de minimum névértéken ( ,- Ft) értékesíti a többségi tulajdonos Regionális Fejlesztési Holding Zrt. részére, és hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert a részvények adás-vételi szerződésének aláírására. 6.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert a határozati pontokban hivatkozott szerződések aláírására. 7.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy kérje fel Sándor Zsolt vezérigazgatót, hogy az előterjesztés 3. számú melléklete szerinti, tőkekivonás alapján teljesítendő kifizetés ingatlan és ingóságok tulajdonjogának átruházásával történő teljesítéséről szóló háromoldalú megállapodást a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. képviseletében írja alá. 8.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy az 1. pont és az 1. számú melléklet alapján kérje fel Gelencsér Gyula igazgatósági elnököt, hogy a Tüke Busz Zrt. alapszabályának módosítását, továbbá a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy az Önkormányzat Tüke Busz Zrt.-ben fennálló részesedéséhez kapcsolódó tulajdonosi jogok gyakorlására vonatkozó, a BIOKOM Nonprofit Kft.-vel, mint Közlekedésszervezővel kötött megállapodás módosítását készítsék elő és terjesszék a Közgyűlés elé. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 6.) A Tüke Busz Zrt. folyószámlahiteléhez kapcsolódó önkormányzati kezességvállalás jóváhagyása Előadó: Rácz Erika közgazdász Meghívott: Gelencsér Gyula igazgatósági elnök

18 18 a Bizottság 3 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 595/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Tüke Busz Zrt. folyószámlahiteléhez kapcsolódó önkormányzati kezességvállalás jóváhagyásáról 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy a Tüke Busz Zrt. és a K&H Bank Zrt. között a Közgyűlés 360/2015. (11.19.) számú határozatának megfelelően megkötött, ,- Ft összegű folyószámla hitelszerződéshez Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata éven belül lejáró ( közti időszakra) készfizető kezességet vállal, a Város mindenkori költségvetési rendeletében meghatározott összegű éves kezességvállalási díj kikötése mellett. A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy hagyja jóvá az előterjesztés 1. számú mellékleteként csatolt készfizető kezességi szerződéstervezetet, valamint a 2. számú mellékletként csatolt kezességvállalási díj megfizetésére vonatkozó megállapodás-tervezetet, és hatalmazza fel dr. Páva Zsolt polgármestert azok aláírására. 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, utasítsa a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy az 1. pontban jelzett folyószámlahitel biztosítékául szolgáló kezességvállalás ,- Ft összegű fedezetét a Város évi költségvetésébe tervezze be. 3.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, kérje fel dr. Páva Zsolt polgármestert, hogy a jogügylethez az OTP Bank Nyrt. előzetes írásbeli hozzájárulását beszerezze. 4.) A Tüke Busz Zrt. által nyújtott információk alapján a Jegyző megvizsgálta a hitel felvételének az Önkormányzat likviditási helyzetére gyakorolt lehetséges hatásait, és megállapította, hogy a hitel felvétele a Tüke Busz Zrt. megfelelő működésének elérése érdekében indokolt, azonban az adós nem teljesítése esetén a kezességvállalás az Önkormányzat likviditási helyzetére kockázatot és a Város évi költségvetése szempontjából megterhelést jelenthet. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg.

19 19 Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 7.) Forrás biztosítása a Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által lefolytatandó közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására vonatkozó beszerzési eljárás megindításához Előadó: Rácz Erika közgazdász a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 596/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a forrás biztosításáról a Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által lefolytatandó közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására vonatkozó beszerzési eljárás megindításához 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy vállaljon kötelezettséget arra, hogy a Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által saját forrásból és működésükhöz kapcsolódóan lefolytatandó, a nemzeti értékhatárt elérő és azt meghaladó értékű közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódóan felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátása, az eljárások előkészítése, lebonyolítása és szakmai támogatása tárgyú beszerzési eljárás megindításához szükséges ,- Ft összegű fedezetet évre biztosítja. 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy utasítsa a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a jelen határozat 1. pontjában biztosított forrást a Város évi költségvetésébe tervezze be. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg.

20 20 Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 8.) A pécsi hrsz-ú ingatlan (volt Misina Étterem) tulajdonjogának megszerzése Előadó: Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető a Bizottság 3 igen, 1 nem szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 597/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a pécsi hrsz-ú ingatlan (volt Misina étterem) tulajdonjogának megszerzéséről A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek az alábbi határozati javaslat elfogadását: 1.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Pécs belterület hrsz-ú kivett vendéglő megnevezésű ingatlant mely a TOP PC kódszámú Misina tető fejlesztése című pályázat megvalósításához szükséges Ft + ÁFA vételárért az előterjesztéshez csatolt szerződés tervezetben foglaltak szerint, 6 hónapos fizetési határidő kikötésével megvásárolja a Sziget Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaságtól. 2.) A vételár fedezeteként a Közgyűlés a projekt keretében elszámolható bruttó 10 millió Ft összegű támogatást, valamint a Város évi költségvetésének kiadási oldalát jelöli meg. 3.) A Közgyűlés utasítja a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a évi költségvetés tervezése során a bruttó Ft vételárat kiadásként, a bruttó 10 millió Ft támogatást pedig bevételként tervezze be.

21 21 4.) A Közgyűlés felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztés mellékletét képező adásvételi szerződés aláírására. 5.) A Közgyűlés úgy dönt, hogy a felújítást követően az ingatlant az Önkormányzat gazdasági tevékenység folytatására kívánja hasznosítani, ezért felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy az ÁFA visszaigénylése iránt intézkedjen, valamint az ÁFA összegét a évi költségvetésben a bevételi oldalon is tervezze be. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 9.) Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft.-vel kötött támogatási szerződés módosítása Előadó: Horváth Enikő műszaki referens a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 598/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft.-vel kötött támogatási szerződés módosításáról 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlés járuljon hozzá, hogy a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft., a Közgyűlés 78/2016.(03.17.) számú döntésével a Pécsi Nemzeti Színház felújítására megítélt 68 millió forintos támogatásból fel nem használt 18,5 millió Ft-ot további felújítási munkákra fordítsa. A támogatás felhasználásának határidejét október 31., a felhasználásról történő elszámolás határidejét pedig november 30. napjában határozza meg.

22 22 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a támogatási szerződés módosítását az előterjesztés 2. melléklete szerinti szövegezéssel hagyja jóvá és hatalmazza fel a polgármestert annak aláírására. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Magay Miklós főosztályvezető Magay Miklós főosztályvezető Horváth Enikő műszaki referens 10.) Szerződéskötés az OTP Bank Nyrt.-vel internetes kártyaelfogadásra Előadó: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 599/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a Szerződéskötés az OTP Bank Nyrt-vel internetes kártyaelfogadásáról 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy internetes kártyaelfogadásra vonatkozóan szerződést köt az OTP Bank Nyrt.-vel az előterjesztés melléklete szerinti tartalommal. 2.) A Közgyűlés hatalmazza fel a polgármestert, illetve az Elszámolóház igazgatóját a melléklet szerinti szerződések aláírására. 3.) A Közgyűlés utasítsa a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, az Informatikai Csoportvezetőjét, valamint az Elszámolóház igazgatóját, hogy az internetes kártyaelfogadási rendszer kiépítéséhez szükséges intézkedéseket tegye meg. A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg.

23 23 Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető 11.) A Janus Pannonius Múzeum feladatellátásához szükséges személygépjármű biztosítása Előadó: Rácz Erika közgazdász Meghívott: Dr. Csornay Boldizsár igazgató Csíkné Bock Márta ellátási referens a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 600/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Janus Pannonius Múzeum feladatellátáshoz szükséges személygépjármű biztosításáról 1.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy az Önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 11/2012. (II.24.) önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében rögzítettek alapján, a Polgármesteri Hivatal tulajdonában álló, LCX-600 forgalmi rendszámú, 2008-as évjáratú, Volkswagen Passat 3C típusú gépkocsit a Janus Pannonius Múzeum feladatellátásához biztosítja. A Múzeum a használat ideje alatt köteles a használatból eredő bárminemű kárért teljes anyagi felelősséget vállalni és a gépkocsi használatával járó minden üzemeltetési, fenntartási költséget viselni, továbbá a vagyont a számviteli előírások alapján nyilvántartani. 2.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy hatalmazza fel dr. Lovász István jegyzőt, az előterjesztés mellékletét képező üzembentartói nyilatkozat aláírására. 3.) A Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, döntsön úgy, hogy jóváhagyja az előterjesztés melléklete szerinti tartalommal a 05-5/174/2016. iktatószámú használati szerződés 1. számú

24 24 módosítását, amely értelmében az 1. pontban megjelölt gépjárművet a Janus Pannonius Múzeum a szerződés alapján november 30. napjáig, de legkésőbb az üzembentartói nyilatkozatban rögzített átadás-átvétel időpontjáig használja, és hatalmazza fel dr. Lovász István jegyzőt annak aláírására. Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg. Határidő: november 17. Felelős: Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető Rácz Erika közgazdász 12.) A Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkaterve Előadó: dr. Nász László főosztályvezető a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 601/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a a Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkatervéről A Bizottság a Jegyző előterjesztésében megtárgyalta a Polgármesteri Hivatal belső ellenőrzésére vonatkozó évi munkatervet. A Bizottság az előterjesztés 2. számú mellékletében meghatározott szervezetek és feladatok ellenőrzésének jegyzékét elfogadásra javasolja a Közgyűlés részére azzal a kiegészítéssel, hogy a Tettye Forrásház Zrt. vizsgálata során térjen ki az ellenőrzés a Ledina Kerámia Kft. részére évben nyújtott kölcsön folyósításának körülményeire. A Bizottság felkéri az Ellenőrzési Osztály vezetőjét, hogy a fentiek alapján a további intézkedéseket tegye meg.

25 25 Határidő: november 17. Felelős: Dr. Nász László főosztályvezető-helyettes Dr. Lovász István jegyző Dr. Nász László főosztályvezető-helyettes 13.) A Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkatervének módosítása Előadó: dr. Nász László főosztályvezető a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 602/2016. (11.16.) számú h a t á r o z a t a a Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkatervének módosítása A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság a 18/2013.(V.22.) sz. önkormányzati rendelet 2. sz. melléklet 4/6. pontjában nevesített átruházott hatáskörében eljárva, a Polgármesteri Hivatal évi belső ellenőrzési munkatervét az alábbiak szerint módosítja: Az ellenőrzési munkatervbe ezen előterjesztés 1. sz. mellékletében foglalt vizsgálatot felveszi, míg a 2. sz. mellékletben foglalt, tervezett vizsgálatokat törli. Határidő: december 31. Felelős: Dr. Nász László főosztályvezető-helyettes Dr. Lovász István jegyző Dr. Nász László főosztályvezető-helyettes 14.) Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala évi közbeszerzési tervének 2. számú módosítása Előadó: Dr. Illés Judit jogi csoportvezető

26 26 a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 603/2016. (11.16.) számú h a t á r o z a t a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala évi közbeszerzési tervének 2. számú módosításáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 18/2013. (V. 22.) önkormányzati rendelet (4) (2) bekezdésében foglalt és a 2. melléklet pontjában nevesített átruházott hatáskörében eljárva, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala évi közbeszerzési tervét az előterjesztés mellékletét képező tartalommal módosítja (2. számú módosítás). 2.) A Bizottság felkéri dr. Lovász István jegyzőt, hogy a változásoknak Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala évi közbeszerzési tervén történő átvezetéséről, valamint a közbeszerzési tervnek az önkormányzat honlapján, és a Közbeszerzési Hatóság honlapján történő publikálásáról gondoskodjon. Határidő: november 20. Felelős: Dr. Lovász István Jegyző Dr. Illés Judit Jogi csoportvezető Dr. Lovász István jegyző Dr. Illés Judit Jogi csoportvezető 15.) Pécs Megyei Jogú Város és intézményei által lefolytatandó közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására vonatkozó beszerzési eljárás megindítása Előadó: Rácz Erika közgazdász Meghívott: Dr. Turi Ákos ügyvéd a Bizottság 3 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának 591/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 362/2016.(11.17.) sz. határozata az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdéseiről 1. A Közgyűlés a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. 03-3/15-1/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/176-1/2017. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. február 15-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-34/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta.

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta. 03-3/10-1/2013. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2013. január 22-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott soron következő üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-32/2016. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. december 7-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. 03-3/12-17/2013. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság 2013. június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Kővári János elnök, Decsi István, dr. Kóbor

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/28-4/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Juhászné Dr. Müllner Marianna a

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 05-5/624/2017. TÁRGY: ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK KÖNYVVIZSGÁLÓINAK, ÜGYVEZE- TŐJÉNEK ÉS FELÜGYELŐBIZOTT- SÁGI TAGJÁNAK MEGVÁLASZ- TÁSA MELLÉKLET: - E L Ő T E R J E S Z T É

Részletesebben

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 310/2011. (06. 23.) számú határozata a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról 1. Pécs Megyei

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-13/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-10/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag 03-3/63-20/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. július 31-én, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-34/2015. M E G H Í V Ó A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. december 9-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-29/2016. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ

03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ 03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 28-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. december 6-án (kedd) 14.00 órakor a Városháza (7621

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-29/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid cégneve: 4iG Nyrt., székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 8.; cégjegyzékszáma: 01-10-044993, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál; Részvénytársaság

Részletesebben

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126.

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. 03-3/9-13/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Dr. Hoppál Péter elnök, Lengvárszky

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-32/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

03-3/15-27/2016. ÖSSZEFOGLALÓ

03-3/15-27/2016. ÖSSZEFOGLALÓ 03-3/15-27/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Dr. Gulyás Emil bizottsági alelnök megérkezett az ülésre.

ÖSSZEFOGLALÓ. Dr. Gulyás Emil bizottsági alelnök megérkezett az ülésre. 03-3/15-24/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. augusztus 29-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester

3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester 3. N. Szabó Sándor emléktáblájának elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása 4. Az önkormányzati ingatlanok vagyoni jellegének megváltoztatásáról szóló 45/2011. (IX.27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Előterjesztő: dr. Páva Zsolt polgármester

Előterjesztő: dr. Páva Zsolt polgármester Nyílt ülés: 1. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének módosítása 2. Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletéről, elidegenítéséről és használatáról szóló 44/2012. (IX.24.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2018. május 9-én 9:30 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata évi közbeszerzési terve 1 az 1. számú 2 és 2. számú 3 módosítással egységes szerkezetben A közbeszerzés

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata évi közbeszerzési terve 1 az 1. számú 2 és 2. számú 3 módosítással egységes szerkezetben A közbeszerzés Beszerzést végző szervezeti egység Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 016. évi közbeszerzési terve 1 az 1. számú és. számú 3 módosítással egységes szerkezetben A közbeszerzés tárgya mennyisége CPV kódja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 14-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 26-ai a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 26-ai a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/294-2/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. április 26-ai a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 4. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-14/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. május 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

5. Az Év Tűzoltója kitüntető cím adományozása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester. Előadó: Vetusinszki Balázs t.alezredes kirendeltségvezető

5. Az Év Tűzoltója kitüntető cím adományozása Előterjesztő: dr. Őri László alpolgármester. Előadó: Vetusinszki Balázs t.alezredes kirendeltségvezető 4. A TOP-6.6.1-15 Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése, illetve a TOP-6.5.1-15 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése projektek keretében Pécs MJV tulajdonában lévő Pécs, Csontváry

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e 03-3/15-32/2015. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 18-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a Szám: IV.57-7/2015. 164/2015.(VIII.18.) határozata Szekszárd városi távfűtő rendszer folyamatos üzemeltetésére, karbantartására és fejlesztésére létrejött vállalkozási szerződés azonnali hatállyal történő

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding)

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK /2008. (05.08) sz. határozata Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) 1. A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonában

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag 03-3/83-19/2014. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2014. július 2-án, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a TWD Investments Tanácsadó és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatóságának üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a TWD Investments Tanácsadó és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatóságának üléséről JEGYZŐKÖNYV a TWD Investments Tanácsadó és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatóságának üléséről A TWD Investments Tanácsadó és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Cg.

Részletesebben

Oldal 1 / 5 MEGÁLLAPODÁS

Oldal 1 / 5 MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS tőkekivonás alapján teljesítendő kifizetés nem pénzbeli vagyoni juttatással követelés átruházásával történő teljesítéséről, és a követelés engedményezéséről Regionális Fejlesztési Zártkörűen

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB

IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB IKTATÓSZÁM: 05-5/56-3/2015. TÁRGY: AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDO- NÁBAN LÉVŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKÍTÁSÁ- VAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MELLÉKLET: 1 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-6/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. november 12. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta. 03-3/32-2/2016. ÖSSZEFOGLALÓ a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2016. január 27-én a Városháza II. emelet 203. számú helységében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. január 13-ai üléséről 1/2010. (01.13.) JÜB határozat 6 igen szavazattal,

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1/1-124/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Részletesebben

igen szavazattal, és tartózkodással, ellenszavazat nélkül az alaptőke 74,26 %-át

igen szavazattal, és tartózkodással, ellenszavazat nélkül az alaptőke 74,26 %-át Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1131 Budapest, Babér utca 1-5., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel,

M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel, Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e 03-3/18-29/2014. M E G H Í V Ó A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. szeptember 24-én (szerda) 14,00 órai kezdettel, a Városháza I. em. 126. sz. helyiségében

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-15/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. július 26-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok A SZABOLCS VOLÁN Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ügyvezetésének 2013. év CLXXVI. tv. 24. (2) bek. (Kivonat az egyesülési tervből) A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI.

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 26-26/26-2/2017. TÁRGY: E-KÖZBRINGA RENDSZER KI- ALAKÍTÁSA PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZIGAZGATÁSI TERÜLE- TÉN - I. ÜTEM TÁRGYÚ KÖZBE- SZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSA (TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00001)

Részletesebben

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető 03-3/63-11/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. május 7-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat:

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: 2017. évi tulajdonosi határozatok 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: Az ÓNTE Nonprofit Kft. taggyűlése megismerve a könyvvizsgáló jelentését és a Felügyelőbizottság jelentését az ÓNTE Nonprofit. 2016.

Részletesebben

Hirdetmény. szétválását

Hirdetmény. szétválását Hirdetmény Mohács Város Önkormányzata - mint a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Korlátolt (székhelye: 7700 Mohács, Szabadság u. 17., cégjegyzékszáma: 02-09-061712, képviseli: Hűber Ádám

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének március 5-i ülésére. Matics Attila sk. gazdasági tanácsadó

ELŐTERJESZTÉS. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének március 5-i ülésére. Matics Attila sk. gazdasági tanácsadó ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19. 92/502-106, fax: 92/502-101 ELŐTERJESZTÉS Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 5-i ülésére...

Részletesebben

Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.)

Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2014. április 23. napján 14.00 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén meghozott határozatok 1/2014.04.23.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. > :'.! :.' ;. : ' : ~ ; \' ::~-l. ;( Előterjesztő: dr. Pap Sándor alpolgámiester. T

JEGYZŐKÖNYV. > :'.! :.' ;. : ' : ~ ; \' ::~-l. ;( Előterjesztő: dr. Pap Sándor alpolgámiester. T BUAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Pénzügyi Bizottság 2012. december ll-én megtartott ülésén, a Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 7. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 17. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 178/2016. (12.14.) JÜK határozat 5 egyhangú igen szavazattal a napirendet az alábbiak szerint elfogadta: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK: 1. Az Önkormányzat 2016. évi Közbeszerzési Terv módosításának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 2626/211/2016. TÁRGY: "A KELETI VÁROSRÉSZI ÓVODA HIRDI TAGÓVODÁJA FELÚJÍTÁSA" TÁRGYÚ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA ÉS AZ AZZAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MEGHOZATALA (TOP 6.2.115) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 27-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. január 14-én a Városháza emeleti kistermében 8 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.08.11. Javaslat a Vasmű út 41. Irodaház Kft. projekt társaságként történő kijelölésére és a társaság részére történő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Közleménye Rendkívüli közgyűlés határozatai amely felvételre került az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: H-; cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045715;

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Bizottság az ülés napirendjét 5 egybehangzó igen szavazattal

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Bizottság az ülés napirendjét 5 egybehangzó igen szavazattal 03-3/9-8/2016. Összefoglaló a Kulturális és Köznevelési Bizottság 2016. május 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Bognár László elnök,

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. december 12-én 11:30

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Száma: 591-1/2014. Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2014. január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Határozat száma Határozat tárgya Kód 1/2014. (I. 14.)

Részletesebben

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat)

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat) Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1131 Budapest, Babér utca 1-5., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2016. augusztus 30-ai rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 6. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők Szám: 12/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 29-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő

Részletesebben

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:.

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:. Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6.-án megtartott (helye: 4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1/C., Művelődési Ház terme) rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/10/2015. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS. a DUNA HOUSE HOLDING Nyrt április 20. napján tartott éves rendes közgyűlésén hozott határozatok

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS. a DUNA HOUSE HOLDING Nyrt április 20. napján tartott éves rendes közgyűlésén hozott határozatok RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS a DUNA HOUSE HOLDING Nyrt. 2018. április 20. napján tartott éves rendes közgyűlésén hozott határozatok A DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1016 Budapest,

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. január 28-án 17,00 órai kezdettel

Részletesebben