ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén."

Átírás

1 03-3/15-15/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság elnöke, dr. Gulyás Emil a bizottság alelnöke, Bognár László, Grób Gábor, Haász János bizottsági tagok, Barna Béla vezérigazgató, Sándor Zsolt vezérigazgató, Vári Attila vezérigazgató, Maruzs Erik, ügyvezető igazgató, Vida János ügyvezető igazgató, Fazekas István ügyvezető igazgató, Rács Zoltán ügyvezető igazgató, Simon István a Pécsi Harmadik Színház N.Kft. megbízásából, Buzás Zoltán gazdasági igazgató, dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető, dr. Szilovicsné dr. Hollósy Andrea csoportvezető, dr. Illés Judit csoportvezető, dr. Friedszám Rita, Flórián Judit, Gáspár Róbert, Scheich Eszter, Kőnig Ferenc, Markó Mirjam, Szabó Zsolt ügyintézők és Koszér Mónika jegyzőkönyvvezető. Dr. Csizmadia Péter: köszönti a bizottsági ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a Bizottság 5 fővel határozatképes. Az ülést 14,05 órakor megnyitja. Ismerteti a napirendet. Kérdése, hogy a kiküldött napirendhez képest van-e módosító javaslat? Dr. Szilovicsné dr. Hollósy Andrea: az előterjesztő nevében kéri a Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolójának és a évi üzleti tervének elfogadása című előterjesztés napirendre vételét és a meghívottra tekintettel a Pétáv Kft. beszámolója után kéri tárgyalni. Továbbá kéri a Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolójának elfogadása című előterjesztés napirendre vételét és a meghívottra tekintettel a Pécsi Temetkezési Kft. beszámolója után kéri tárgyalni. Dr. Gulyás Emil: a meghívó szerinti 12. napirendi pont, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtása című előterjesztés napirendről történő levételét kéri. Úgy gondolja, hogy a döntés előtt egy vizsgálat kerüljön lefolytatásra és annak függvényében tárgyalják. Véleménye szerint az előterjesztés napirendre vétele súlyosan sérti Pécs város lakosságának érdekeit. Dr. Csizmadia Péter: további javaslat hiányában elsőként a Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolójának és a évi üzleti tervének elfogadása című előterjesztés napirendre vételéről és 4. napirendként történő tárgyalásáról kéri a szavazást. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az előterjesztést napirendre vette.

2 2 A Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolójának elfogadása tárgyú előterjesztés napirendre vételéről és 6. napirendként történő tárgyalásáról kéri a szavazást. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az előterjesztést napirendre vette. Dr. Gulyás Emil alelnök úr indítványával kapcsolatban elnökként úgy gondolja, hogy a napirendet szakmai oldalról kell nézni. A Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtása tárgyú előterjesztés egy folyamatban lévő, pécsieket érintő projektről szól, melynek sikeressége függ a Bizottság döntésétől, ezért napirenden tartja és a Bizottság tagjaira bízza az érdemi döntést. Kéri, szavazzanak a napirendi sorról a módosításokra figyelemmel. Megállapítja, hogy a Bizottság 4 igen, 1 nem szavazattal a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint elfogadta. 1. Pécs Holding Zrt évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint a vezérigazgató prémiuma 2. Tettye Forrásház Zrt évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint a vezérigazgató prémiuma 3. Pétáv Kft évi beszámolójának elfogadása, valamint az ügyvezető igazgató prémiuma 4. Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolójának és a évi üzleti tervének elfogadása 5. Pécsi Temetkezési Kft évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint az ügyvezető prémiuma 6. Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolójának elfogadása 7. Pécsi Patrónus Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadása 8. A Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása 9. A Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása 10. A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása 11. Az EUROPA CANTAT 2015 Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadása 12. Az Orfű-Pécsi Tó Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása 13. Egészségügyi alapellátás fejlesztése Pécsett című, a DDOP-3.1.3/G azonosítószámú számú projekthez kapcsolódó kivitelezési közbeszerzés megindítása 14. Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtása 15. A Pécs, Pázmány Péter u. 21. sz. alatti ingatlan értékesítése

3 3 16. Tulajdonosi hozzájárulás használaton kívüli iparvágány bontásához Pécsett, a volt Konténer pályaudvar területén 17. Az Önkormányzat közfoglalkoztatási jogviszonyból származó behajthatatlan követeléseinek leírása 18. Az Önkormányzatnak Kovács Zoltánnéval szemben fennálló, munkáltatói kölcsön igénybevételéből eredő követelésének törlése 19. A pécsi 4489/2/C/8 hrsz-ú ingatlan 2/34-ed tulajdoni hányada tekintetében fennálló elővásárlási jogról történő lemondás 20. A Platina Bau Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejövő egyezség megkötése tárgyában vélemény nyilvánítás 21. Egyebek Napirend tárgyalása: 1.) Pécs Holding Zrt évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint a vezérigazgató prémiuma Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Barna Béla vezérigazgató a Bizottság 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 160/2015. (05.20.) számú Pécs Holding Zrt évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint a vezérigazgató prémiuma 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécs Holding Zrt évi beszámolóját eft mérleg főösszeg és eft mérleg szerinti eredmény mellett fogadja el. 2.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécs Holding Zrt évi üzleti tervét eft mérleg szerinti eredmény mellett fogadja el. 3.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a vezérigazgató részére a évre vonatkozóan a prémium (az éves alapbér 70%-a) 90%-a kerüljön kifizetésre.

4 4 4.) A Bizottság a vezérigazgató évi prémiumfeladatinak kiírását külön előterjesztés keretei között kívánja megtárgyalni. azonnal Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Barna Béla vezérigazgató 2.) Tettye Forrásház Zrt évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint a vezérigazgató prémiuma Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Sándor Zsolt vezérigazgató a Bizottság 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 161/2015. (05.20.) számú a Tettye Forrásház Zrt évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadásáról, valamint a vezérigazgató prémiumáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Tettye Forrásház Zrt évi beszámolóját a Társaság közgyűlésén (mérleg főösszeg: ezer Ft, adózott eredmény: ezer Ft, mérleg szerinti eredmény: ezer Ft) fogadja el. 2.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén a ezer Ft összeg eredménytartalékba helyezése érdekében adja le szavazatát. 3.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén a Társaság évi üzleti tervét fogadja el.

5 5 4.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén a Társaság Igazgatóságának évi tevékenységéről szóló összefoglalót fogadja el. 5.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Tettye Forrásház Zrt. közgyűlésén a vezérigazgató prémiuma 100%-ának (éves alapbér 70%-a) kifizetése mellett adja le szavazatát. 6.) A Bizottság a vezérigazgató évi prémiumfeladatinak kiírását külön előterjesztés keretei között kívánja megtárgyalni. a Társaság soron következő közgyűlése Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Sándor Zsolt vezérigazgató 3.) Pétáv Kft évi beszámolójának elfogadása, valamint az ügyvezető igazgató prémiuma Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Vida János ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 162/2015. (05.20.) számú a PÉTÁV Kft évi beszámolójának elfogadásáról, valamint az ügyvezető prémiumáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a PÉTÁV Kft évi beszámolóját a Társaság taggyűlésén (mérleg főösszeg: eft, adózott eredmény: eft, mérleg szerinti eredmény: eft) fogadja el. 2.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a PÉTÁV Kft. taggyűlésén a vezérigazgató évi prémiuma 100%-a - előleggel csökkentett összegének - kifizetése mellett adja le szavazatát.

6 6 3.) A Bizottság az ügyvezető részére a évre az alábbi prémiumfeladatok kiírását javasolja: Vevőkre elszámolt értékvesztés és behajthatatlan követelés leírás nélkül E Ft üzemi eredményszint elérése (A kitűzött cél súlya: 20%) Cash Flow évi terv szinten tartása (a KEOP támogatás és távhő ártámogatás esetlegesen áthúzódó hatása nélkül), 556 M Ft (20%) A fogyasztói oldalon a december 31-i forróvíz hőbázison lekötött (azaz az egyedi, gáztüzelésű kazánházak termelése nélkül számított) teljesítmény megtartása ( MW) (20%) Vevőállomány 2013.december 31-i szinten tartása ( E Ft) (20%) A KEOP-5.4.0/ kódszámon a Szolgáltatói hőközpontok szétválasztása és felhasználói hőközpontok kialakítása a PÉTÁV Kft-nél és a KEOP 5.4.0/ kódszámú Elhasználódott, nagy hőveszteségű távhővezetékek cseréje a PÉTÁV Kft. hőellátási körzetében és az Ércbányász utcai lakótelep csatlakoztatása a távvezetékes hőellátásra. beruházások záró pénzügyi elszámolásának benyújtása legkésőbb október 31.-ig. (20%) Minden kitűzött cél tekintetében december 31. a határidő. a Társaság soron következő taggyűlése Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Vida János ügyvezető igazgató 5.) Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolójának és a évi üzleti tervének elfogadása Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Vári Attila vezérigazgató

7 7 a Bizottság 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 163/2015. (05.20.) számú a Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolójának és a évi üzleti tervének elfogadása 1.)A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel, fogadja el. 2.)A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Társaság évre vonatkozó közhasznúsági jelentését fogadja el. 3.)A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Sport Nonprofit Zrt évi üzleti tervét 0 Ft eredmény mellett fogadja el. azonnal Girán János alpolgármester Vári Attila vezérigazgató 5.) Pécsi Temetkezési Kft évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint az ügyvezető prémiuma Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Maruzs Erik ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 164/2015. (05.20.) számú

8 8 Pécsi Temetkezési Kft évi beszámolója és a évi üzleti tervének elfogadása, valamint az ügyvezető prémiumáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Temetkezési Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeg és eft mérleg szerinti eredmény mellett fogadja el, és döntsön az elért mérleg szerinti eredmény eredménytartalékba helyezéséről. 2.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Társaság évi üzleti tervét 210 eft mérleg szerinti eredménnyel fogadja el. 3.) A Bizottság javasolja a Polgármesternek, az ügyvezető igazgató részére a évre vonatkozóan a prémium (az éves alapbér 70%-a) 100%-a kerüljön kifizetésre. 4.) A Bizottság az ügyvezető igazgató évi prémiumfeladatinak kiírását külön előterjesztés keretei között kívánja megtárgyalni. azonnal Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Maruzs Erik ügyvezető igazgató 6.) Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolójának elfogadása Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Maruzs Erik végelszámoló a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 165/2015. (05.20.) számú a Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolójának elfogadásáról

9 9 1.)A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Eszközkezelő Kft évi beszámolóját eft mérlegfőösszeg és -102 eft mérleg szerinti eredmény mellett fogadja el. azonnal Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Maruzs Erik végelszámoló 7.) Pécsi Patrónus Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: dr. Sztanics Balázs jogász Meghívott: Fazekas István ügyvezető igazgató a Bizottság 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett az alábbi állásfoglalást hozta. 166/2015. (05.20.) számú a Pécsi Patrónus Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Patrónus Kft évi beszámolóját eft mérlegfőösszeggel és 18 e Ft adózás előtti eredmény mellett és a évi üzleti tervét fogadja el. azonnal Girán János alpolgármester Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Fazekas István ügyvezető

10 10 8.) A Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: Markó Mirjam közgazdász Meghívott: Kőhalmi Andrea és Stenczer Béla ügyvezető igazgatók a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 167/2015. (05.20.) számú a Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft évi beszámolóját és közhasznúsági mellékletét ,- Ft mérlegfőösszeggel, valamint ,- Ft adózott eredménnyel fogadja el. 2.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft évi üzleti tervét fogadja el. a Társaság soron következő közgyűlése Dr. Őri László alpolgármester Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Kőhalmi Andrea és Stenczer Béla ügyvezetők 9.) A Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: Markó Mirjam közgazdász

11 11 Meghívott: Vincze János ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 168/2015. (05.20.) számú a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft évi beszámolóját és közhasznúsági mellékletét ,- Ft mérlegfőösszeggel és ,- Ft adózott eredménnyel fogadja el. 2.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft évi üzleti tervét fogadja el. a Társaság soron következő közgyűlése Dr. Őri László alpolgármester Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Vincze János ügyvezető 10.) A Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: Markó Mirjam közgazdász Meghívott: Horváth Zsolt ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta.

12 12 169/2015. (05.20.) számú a Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft évi beszámolóját és közhasznúsági mellékletét ,- Ft mérlegfőösszeggel és ,- Ft adózott eredménnyel fogadja el. 2.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy a Pannon Filharmonikusok-Pécs Nonprofit Kft évi üzleti tervét fogadja el. a Társaság soron következő közgyűlése Dr. Őri László alpolgármester Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Horváth Zsolt ügyvezető 11.) Az EUROPA CANTAT 2015 Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: Markó Mirjam közgazdász Meghívott: Móczár Gábor ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 170/2015. (05.20.) számú

13 13 az Europa Cantat Pécs 2015 Nonprofit Kft évi beszámolójának és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy az Europa Cantat Pécs 2015 Nonprofit Kft évi beszámolóját ,- Ft mérlegfőösszeggel és ,- Ft adózott eredménnyel fogadja el. 2.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy az Europa Cantat Pécs 2015 Nonprofit Kft évi üzleti tervét fogadja el. azonnal Dr. Őri László alpolgármester Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Móczár Gábor ügyvezető 12.) Az Orfű-Pécsi Tó Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadása Előadó: Markó Mirjam közgazdász Meghívott: Rács Zoltán ügyvezető igazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 171/2015. (05.20.) számú az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének és évi üzleti tervének elfogadásáról 1.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft évi beszámolóját és közhasznúsági mellékletét, ,- Ft adózott eredménnyel és ,- Ft mérlegfő-összeggel fogadja el.

14 14 2.) A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy az Orfű Pécsi-tó Nonprofit Kft. Kft évi üzleti tervét fogadja el. a Társaság soron következő taggyűlése Dr. Őri László alpolgármester Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Rács Zoltán ügyvezető 13.) Egészségügyi alapellátás fejlesztése Pécsett című, a DDOP-3.1.3/G azonosítószámú számú projekthez kapcsolódó kivitelezési közbeszerzés megindítása Előadó: Meghívott: Balla Csaba referens dr. Merza Péter vezérigazgató a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 172/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a Egészségügyi alapellátás fejlesztése Pécsett című, a DDOP /G azonosítószámú számú projekthez kapcsolódó kivitelezési közbe-szerzés megindításáról 1.) A Bizottság a 18/2013.(V.22.) önkormányzati rendelet 4. (2) bekezdésében foglalt és a 2. melléklet 4. pontjának 13. sorában nevesített átruházott hatáskörében eljárva úgy dönt,hogy a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) Harmadik Rész 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárást indít a DDOP-3.1.3/G számú Egészségügyi alapellátás fejlesztése Pécsett című projekthez kapcsolódó kivitelezés tárgyban. 2.) A felújítási munkálatokra a pályázatból 100%-os támogatás intenzitás mellett nettó ,- Ft + ÁFA áll PMJVÖ rendelkezésére, amely kiegészül a pályázat terhére nem elszámolható, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Város

15 évi költségvetéséről szóló 2/2015 (II.17) önkormányzati rendelete 12. mellékletének II/B/1/11 során biztosított nettó ,- Ft-al. A közbeszerzési eljárás alapján elvégzendő munkálatokra így PMJVÖ mindösszesen nettó ,- Ft fedezettel rendelkezik. 3.) A Bizottság jóváhagyja a 1. pontban meghatározott közbeszerzési eljárás Ajánlattételi Felhívását és Ajánlatkérési Dokumentációját az előterjesztéshez csatolt mellékletek szerint. 4.) A Bizottság felkéri a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt.-t, hogy az 1. pontban meghatározott közbeszerzési eljárást bonyolítsa le. 5.) A Bizottság úgy dönt, hogy az eljárásba az alábbi lehetséges ajánlattevők kerüljenek meghívásra: 5.1./ D és Dé Ingatlan és Kereskedelmi Kft. Székhely: 7624 Pécs, Báthory utca 8. Postacím: 7624 Pécs, Báthory utca 8. cím: doman.istvan@externet.hu 5.2./ MITREUM Építőipari Kereskedelmi és Ingatlanforgalmazási Kft. Székhely: 7634 Pécs, Dzsámi utca 6. Postacím: 7634 Pécs, Dzsámi utca 6. cím: odi77@t-online.hu 5.3./ HÉP Horváth Építő Kft. Székhely: 7624 Pécs, Batsányi utca 2. Postacím: 7624 Pécs, Batsányi utca 2. cím: hep@horvathepito.hu 6.) A Bizottság az Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata II. fejezet 16. pontja alapján az 1. pontban meghatározott közbeszerzési eljárás Bíráló Bizottságba a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság által megbízott állandó (dr. Illés Judit, dr. Lovász István, dr. Partos János) tagok mellett az alábbi eseti tagokat kéri fel, akik munkájukat díjazás nélkül végzik. 6.1./ Magay Miklós főosztályvezető 6.2./ Balla Csaba referens május 21. Dr. Merza Péter vezérigazgató Dr. Őri László alpolgármester Dr. Merza Péter vezérigazgató Dr. Csizmadia Péter bizottsági elnök Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető

16 16 Dr. Csizmadia Péter: a napirendi pont tárgyalásának szabályszerűsége miatt Alelnök úr ülés elejei indítványára hivatkozva egy ügyrendi szavazást kér a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtása című előterjesztés napirendről történő levételéről. Megállapítja, hogy a Bizottság 1 igen, 4 nem szavazattal az ügyrendi javaslatot elutasította. 14.) Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtása Előterjesztő: Polgármesteri Kabinet Előadó: Scheich Eszter referens a Bizottság 4 igen, 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozta. 173/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosiakért Egyesület részére visszatérítendő támogatás nyújtásáról 1.) A Bizottság a város évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.17.) önkormányzati rendelet 19. (4) bekezdésében biztosított átruházott hatáskörében eljárva úgy dönt, hogy a Városfejlesztési keret terhére Forint visszatérítendő támogatást biztosít az előterjesztés melléklete szerinti támogatási szerződés alapján. 2.) A Bizottság felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására. 3.) A Bizottság utasítja a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy a támogatási szerződésben foglaltak szerint gondoskodjon a visszatérítendő támogatás átutalásáról, valamint a költségvetés soron következő módosításakor gondoskodjon az előirányzat átcsoportosításáról. azonnal Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Pénzügyi Főosztály Dr. Partos János főosztályvezető

17 17 Polgármesteri Kabinet Dr. Deákné dr. Pap Krisztina főosztályvezető Pénzügyi Főosztály Dr. Partos János főosztályvezető Polgármesteri Kabinet Bognár László képviselő úr indítványára a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 174/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület vizsgálatáról A Bizottság felkéri a Jegyzőt, hogy vizsgáltassa meg, hogy a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület a KEOP /B/ azonosítószámú Kék-Zöld Iroda kialakítása a Melinda utcai szabadidőpark épületében című projekt keretében az Önkormányzat által nyújtott támogatásokat szabályszerűen használja-e fel. azonnal Dr. Lovász István jegyző Dr. Lovász István jegyző Dr. Nász László főosztályvezető-helyettes Dr. Partos János főosztályvezető 15.) A Pécs, Pázmány Péter u. 21. sz. alatti ingatlan értékesítése Előadó: Flórián Judit vagyon-nyilvántartási ügyintéző a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta.

18 18 175/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a a Pécs, Pázmány P. u. 21. sz. alatti ingatlan értékesítéséről 1.) A Bizottság úgy dönt, hogy az Önkormányzat a Pécs, Pázmány Péter u. 21. sz. alatti ingatlanát lakóházként, Ft induló vételáron liciteljárás keretében az előterjesztés melléklete szerinti az Önkormányzat honlapján és a Pécsi Hírekben 1 alkalommal megjelenített árverési felhívással a legmagasabb vételi árat ajánló résztvevő részére értékesíti. 2.) A Bizottság felkéri a Polgármestert az adásvételi szerződés aláírására június 30. Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Csizmadia Péter bizottsági elnök Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető 16.) Tulajdonosi hozzájárulás használaton kívüli iparvágány bontásához Pécsett, a volt Konténer pályaudvar területén Előterjesztő: Városüzemeltetési Főosztály Előadó: Kőnig Ferenc közlekedési referens a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 176/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a tulajdonosi hozzájárulásról használaton kívüli iparvágány bontásához Pécsett, a volt Konténerpályaudvar területén 1.) A Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az Önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 11/2012. (II.24.) önkormányzati rendelete 22. (3) bekezdése alapján, átruházott hatáskörben eljárva úgy dönt, hogy az Önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti és Üzemeltetési Főigazgatóság Pécsi Területi

19 19 Igazgatósága a volt Konténer- pályaudvar területén, a pécsi 3685/35 és 3741 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlanokat is érintően az iparvágányt az alábbi feltételekkel elbontsa: - A bontás csak a sínekre, kapcsolószerekre és aljakra terjedhet ki, a zúzottkő ágyazatot helyben kell hagyni. - A bontás folyamán keletkező veszélyes hulladék elszállításáról gondoskodni kell. - A felépítményi szerkezetek elbontása után a vágány helyén a helyben maradó zúzottkő ágyazat felületének tereprendezésével botlásmentes közlekedési területet kell kialakítani. - A bontási munkák során, a terültet tulajdonosának esetleg okozott károkért a leendő engedélyes anyagi felelősséggel tartozik. - A burkolt vágányrészek helyben maradnak vagy bontásuk esetén a burkolat helyreállításáról gondoskodni kell. 2.) A beruházás teljes egészében a MÁV Zrt. finanszírozásával, kizárólagos felelősségére, az Önkormányzat anyagi támogatása nélkül valósulhat meg. 3.) A Bizottság felkéri a Polgármestert, hogy az 1. pont szerinti feltételekkel kiadott tulajdonosi hozzájárulást aláírja május 31. Magay Miklós főosztályvezető Magay Miklós főosztályvezető Kőnig Ferenc közlekedési referens 17.) Az Önkormányzat közfoglalkoztatási jogviszonyból származó behajthatatlan követeléseinek leírása Előadó: dr. Friedszám Rita jogász a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 177/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a

20 20 Az Önkormányzat közfoglalkoztatási jogviszonyból származó behajthatatlan követeléseinek törlése 1.) Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az Önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 11/2012. (II.24.) önkormányzati rendelete 24. (7) bekezdése, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Város évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.17.) önkormányzati rendelete 19. (6) bekezdése szerinti átruházott hatáskörében eljárva a Bizottság úgy dönt, hogy az Önkormányzatnak, - Sas Károlyné 7627 Pécs, Károly u. 11. szám alatti lakossal szemben fennálló 2.593,- Ft, - Buzás József 7691 Pécs, C u ajtó szám alatti lakossal szemben fennálló 9.077,- Ft, - Becze László 7691 Pécs, Liget u. 18. szám alatti lakossal szemben fennálló ,- Ft összegű, közfoglalkoztatási jogviszonyból származó behajthatatlan követeléseit törli. 2.) A Bizottság utasítja a Pénzügyi Főosztály Főosztályvezetőjét, hogy gondoskodjon az 1. pontban meghatározott követelések számviteli nyilvántartásból történő kivezetéséről június 30. Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina pénzügyi főosztályvezető Dr. Csizmadia Péter bizottsági elnök Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina pénzügyi főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető 18.) Az Önkormányzatnak Kovács Zoltánnéval szemben fennálló, munkáltatói kölcsön igénybevételéből eredő követelésének törlése Előadó: dr. Friedszám Rita jogász a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 178/2015. (05.20.) számú h a t á r o z a t a Az Önkormányzatnak Kovács Zoltánnéval szemben fennálló, munkáltatói kölcsön igénybevételéből eredő követelésének törlése

21 21 1.) A Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az Önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 11/2012. (II.24.) önkormányzati rendelete 24. (7) bekezdése, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Város évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.17.) önkormányzati rendelete 19. (6) bekezdése szerinti átruházott hatáskörében eljárva úgy dönt, hogy az Önkormányzatnak, Kovács Zoltánnéval szemben fennálló, munkáltatói kölcsön igénybevételéből eredő április 10. napján 8.486,- Ft összegű behajthatatlan követelését, a törlés napján fennálló összeggel törli. 2.) A Bizottság utasítja a Pénzügyi Főosztály Főosztályvezetőjét, hogy gondoskodjon a követelés számviteli nyilvántartásból történő kivezetéséről, az OTP BANK Nyrt.-nek a követelés törléséről történő értesítéséről és a 4.200,- Ft összegű számlazárási díj OTP Bank Nyrt. részére történő megfizetéséről május 31. Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina pénzügyi főosztályvezető Dr. Csizmadia Péter bizottsági elnök Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina pénzügyi főosztályvezető Dr. Balej Emese jogtanácsos Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető 19.) A pécsi 4489/2/C/8 hrsz-ú ingatlan 2/34-ed tulajdoni hányada tekintetében fennálló elővásárlási jogról történő lemondás Előadó: dr. Friedszám Rita jogász a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 179/2015. (05.20.) számú a pécsi 4489/2/C/8 hrsz.-ú ingatlan 2/34-ed tulajdoni hányada tekintetében fennálló elővásárlási jogról történő lemondásról A Bizottság javasolja a Polgármesternek, hogy az Önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól

22 22 szóló 11/2012. (II.24.) önkormányzati rendelete 22. (4) bekezdés d) pont 2. alpontjában foglalt felhatalmazás alapján, átruházott hatáskörében eljárva a pécsi 4489/2/C/8 hrsz. alatt nyilvántartott teremgarázs megnevezésű ingatlan 2/34-ed tulajdoni hányada tekintetében Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatát megillető elővásárlási jogról az előterjesztés 2. sz. melléklete szerinti tartalommal mondjon le. azonnal Dr. Csizmadia Péter bizottsági elnök Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina főosztályvezető Dr. Szilovicsné Dr. Hollósy Andrea csoportvezető 20.) A Platina Bau Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejövő egyezség megkötése tárgyában vélemény nyilvánítás Előterjesztő: Szervezési és Jogi Főosztály Előadó: dr. Illés Judit jogi csoportvezető Meghívott: Kálmán Zsolt referens Szabó Zsolt referens a Bizottság egybehangzó 5 igen szavazattal az alábbi állásfoglalást hozta. 180/2015. (05.20.) számú a Patina Bau Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejövő egyezség megkötése tárgyában történő vélemény nyilvánításról 1.) A Pénzügy és Gazdasági Bizottság az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 11/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelet 26. (1) bekezdése szerinti jogkörében eljárva egyetért azzal, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Platina Bau Zrt. egymással szemben fennálló igényeinek - Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának a Platina Bau Zrt-vel szemben fennálló ,- Ft kártérítési igénye, és a Platina Bau Zrt-nek Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával szemben jogalap nélküli gazdagodás címén fennálló ,- Ft. igénye elszámolása megtörténjen és a megállapodó felek az

23 23 előterjesztés 2. számú melléklete szerinti szövegezéssel egyezségi megállapodást kössenek. 2.) A Bizottság javasolja nek, hogy az egyezséget tartalmazó okiratot - mely szerint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata az 1. pontban írt követelések közötti különbözetet, azaz ,- Ft-ot megfizet a Platina Bau Zrt-nek az előterjesztés 2. számú melléklete szerinti szövegezéssel írja alá. 3.) A Bizottság felkéri a Pénzügyi Főosztály vezetőjét, hogy gondoskodjon a 2. pontban megjelölt összegnek a megállapodás aláírását követő 30 napon belül a Patina Bau Zrt részére történő átutalásáról. 4.) A szükséges fedezet a Város évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II. 17.) önkormányzati rendelet 6. melléklet 3. sorában található dologi kiadások előirányzaton rendelkezésre áll május 31. a megállapodás aláírásra történő előkészítéséért Dr. Lovász István jegyző A megállapodásban szereplő összeg átutalásáért Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina Pénzügyi Főosztályvezető Dr. Lovász István jegyző Dr. Deákné Dr. Pap Krisztina Pénzügyi főosztályvezető 21.) Egyebek Dr. Csizmadia Péter: az egyebek napirendi ponthoz hozzászólási igényt nem lát. Tájékoztatja a Bizottság tagjait, hogy a legközelebbi bizottsági ülés május 27- én 14,00 órakor lesz. Több megtárgyalandó napirendi pont hiányában megköszöni a Bizottság tagjainak munkáját, és az ülést 15,40 órakor azzal zárja, hogy felkéri dr. Gulyás Emilt, a Bizottság alelnökét az Mötv a szerinti jegyzőkönyv aláírására. k.m.f. Dr. Csizmadia Péter a bizottság elnöke Dr. Gulyás Emil a bizottság alelnöke A jegyzőkönyvet készítette: Koszér Mónika vezető-főtanácsos

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. 03-3/15-1/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta.

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal a módosított napirendi sort elfogadta. 03-3/10-1/2013. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2013. január 22-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott soron következő üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-13/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. május 18-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/28-4/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. március 16-ai, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Juhászné Dr. Müllner Marianna a

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Huba Csaba bizottsági tag Dr. Keresztes László Lóránt bizottsági tag 03-3/63-20/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. július 31-én, a Városháza I. emelet 125. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-34/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. december 21-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ

03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ 03-3/15-9/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 28-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. 03-3/12-17/2013. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság 2013. június 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Kővári János elnök, Decsi István, dr. Kóbor

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/176-1/2017. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. február 15-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-10/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. április 22-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e M E G H Í V Ó. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-34/2015. M E G H Í V Ó A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. december 9-én (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának 591/2016. (11.16.) számú á l l á s f o g l a l á s a az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi

Részletesebben

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag

Összefoglaló. Oszoli Dénes a Bizottság elnöke Gazdag István bizottsági tag Huba Csaba bizottsági tag Erb József bizottsági tag 03-3/83-19/2014. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2014. július 2-án, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető

Összefoglaló. Urbán Eszter jegyzőkönyvvezető 03-3/63-11/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. május 7-én, a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. 40.145-21/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Képviselők, jegyző, aljegyző és köztisztviselők a mellékelt

Részletesebben

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126.

Összefoglaló. az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. 03-3/9-13/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. június 18-án megtartott üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Dr. Hoppál Péter elnök, Lengvárszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2018. május 9-én 9:30 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága E l n ö k e 03-3/15-29/2016. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Népjóléti és Sport Bizottság 2015. április 22-én a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott üléséről

ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Népjóléti és Sport Bizottság 2015. április 22-én a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott üléséről 1 03-3/11-8/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Népjóléti és Sport Bizottság 2015. április 22-én a Városháza II. emelet 203. számú helyiségében megtartott üléséről Jelen vannak: Sztojkovics Éva bizottsági elnök,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Dr. Gulyás Emil bizottsági alelnök megérkezett az ülésre.

ÖSSZEFOGLALÓ. Dr. Gulyás Emil bizottsági alelnök megérkezett az ülésre. 03-3/15-24/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. augusztus 29-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. március 18-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. március 18-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/278/22/2014. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. március 18-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 6. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-6/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 6-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Molnárné Tarman Renáta jegyző Miklós Imréné jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Molnárné Tarman Renáta jegyző Miklós Imréné jegyzőkönyvvezető Iktatószám: 571-3/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 22. napján 12:30 órakor, a Polgármesteri Hivatalban (8123 Soponya, Petőfi S. u. 32.) tartott,

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e MEGHÍVÓ. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának E l n ö k e 03-3/15-32/2015. MEGHÍVÓ A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. november 18-án (szerda) 14.00 órai kezdettel,

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013.

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013. Bököny Község Képviselő-testülete 2013. november 28-i rendkívüli üléséről Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: 120-122/2013. TÁRGYSOROZAT 1) Döntés az Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 59-19/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 14-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-16/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 27-ei a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság április 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság április 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/275-3/2017 ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2017. április 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Juhászné dr. Müllner Marianna a

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/278/65/2014. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 20. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Bizottság az ülés napirendjét 5 egybehangzó igen szavazattal

Összefoglaló. Megállapítja, hogy a Bizottság az ülés napirendjét 5 egybehangzó igen szavazattal 03-3/9-8/2016. Összefoglaló a Kulturális és Köznevelési Bizottság 2016. május 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Bognár László elnök,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 2015. május 28-án (csütörtök) 09.00 órai kezdettel tartja ülését a Városháza nagytermében, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők Szám: 12/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 29-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 362/2016.(11.17.) sz. határozata az Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok személyi kérdéseiről 1. A Közgyűlés a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság 3 egybehangzó igen szavazattal a napirendet elfogadta. 03-3/32-2/2016. ÖSSZEFOGLALÓ a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2016. január 27-én a Városháza II. emelet 203. számú helységében megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság április 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-7/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. április 20-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK szeptember 28-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK szeptember 28-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 196-73/2016/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. szeptember 28-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 16. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. október 11. 08.00 órától 08.30 óráig a Képviselőtestület rendkívüli

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Összefoglaló. a Kulturális és Köznevelési Bizottság november 18-án megtartott üléséről. Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126.

Összefoglaló. a Kulturális és Köznevelési Bizottság november 18-án megtartott üléséről. Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. 03-3/9-10/2015. Összefoglaló a Kulturális és Köznevelési Bizottság 2015. november 18-án megtartott üléséről. Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Bognár László elnök, Vozár

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. 03-3/15-29/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. október 26-ai, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a Bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1/1-124/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/1/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. január 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 18. napján 9 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 362/2012. (11.15.) számú határozata

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 362/2012. (11.15.) számú határozata Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 362/2012. (11.15.) számú határozata a KEOP-2012-5.5.0 konstrukció keretében megvalósítandó épületenergetikai fejlesztésekkel kapcsolatos döntések meghozataláról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: dr. Kormányos László polgármester Dékányné dr. Balogh Andrea alpolgármester Barna

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. 03-3/15-8/2015. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. március 25-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre polgármester, Volek György alpolgármester, Barna Tiborné,

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: december 15.

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: december 15. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. december 15. Javaslat a Vasmű út 10. szám alatti dunaújvárosi orvosi ügyelet épületének felújítására Előadó: Előkészítő:

Részletesebben

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve Nógrádszakál Község Önkormányzat 3/2018. évi testületi ülésről készült jegyzőkönyve Határozatok: 11/2018.(III.26.) határozat 12/2018.(III.26.) határozat 13/2018.(III.26.) határozat 3. számú J E G Y Z Ő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 2626/211/2016. TÁRGY: "A KELETI VÁROSRÉSZI ÓVODA HIRDI TAGÓVODÁJA FELÚJÍTÁSA" TÁRGYÚ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA ÉS AZ AZZAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MEGHOZATALA (TOP 6.2.115) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ./565-23/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 6/2012. (IV. 13.) A személyes gondoskodást nyújtó szociális és gyermekjóléti ellátások

Részletesebben

e-mail cím: jegyzo@ph.pecs.hu

e-mail cím: jegyzo@ph.pecs.hu Tisztségviselők Dr. Páva Zsolt polgármester 533-807 e-mail cím: polgarmester@ph.pecs.hu Girán János alpolgármester 533-819 e-mail cím: giran.janos@ph.pecs.hu Dr. Őri László alpolgármester 533-815 e-mail

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága E l n ö k 03-3/28-20/2016. M E G H Í V Ó a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2016. december 6-án (kedd) 14.00 órakor a Városháza (7621

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. augusztus 04-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. augusztus 04-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 29-61/2015/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2015. augusztus 04-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 11. Rendelet száma Rendelet tárgya Kódszám

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v

Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete. J e g y z ő k ö n y v Szendrő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete J e g y z ő k ö n y v Készült Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. június 22-i rendkívüli n y i l v á n o s üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 09-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 09-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 29-96/2015/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 09-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 19. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V TABDI KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15/2014. sz. ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tabdi Község Képviselő-testülete 2014. szeptember 1-én a Tabdi Közös Önkormányzati Hivatal hivatali helyiségében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges.

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges. Ügyiratszám: 58.566 36 / 2013. Ügyintéző: Schmidt Erika JEGYZŐKÖNYV amely készült a Gazdasági Bizottság 2013. december 19 én 9:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

K)L;8vs/t/:,;4'{íi ko,i"1-j

K)L;8vs/t/:,;4'{íi ko,i1-j IKTATAS Készült a Gazdasági Bizottság 2014. június Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés kezdetének időpontja: 9 10 óra e~~ 12-én a Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) I. emeleti kistermében megtartott rendes üléséről.

Jegyzőkönyv. A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) I. emeleti kistermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: V/48036-13/2011. Jegyzőkönyv Készült: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) I. emeleti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 20-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 20-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 20-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komlói Fűtőerőmű Zrt. 2017. évi beszámolójának jóváhagyása és az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 7. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Halmaj Község Képviselő-testülete NYÍLT Szám: 7-11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli üléséről. Petőfi

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK november 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 196-80/2016/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. november 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 18. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben