Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete utasította a polgármestert a Strandfürdő működését biztosító szennyvíz kibocsátási vizsgálatok elvégeztetésére, a vizsgálatokhoz kapcsolódó árajánlatok bekérésére a közbeszerzési szabályzat szerint, továbbá a szennyvízcsökkentési ütemterv és az ehhez kapcsolódó megvalósítási elképzelések soron kívüli kidolgozására. Felelősök: Pap Tibor polgármester Gyuricza Máté műszaki ügyintéző A testületi döntés értelmében a Strandfürdő működését biztosító szennyvíz kibocsátási vizsgálatok elvégeztetésére az ajánlatok bekérése megtörtént, amelyekről döntést a bejelentések között fogunk hozni. 29/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy készüljön megállapodás tervezet arra vonatkozóan, hogy a Dévaványa 069 és 072/12 hrsz-ú közút önkormányzati tulajdonba való vételi eljárásának lefolytatásával, valamint azt követően annak fenntartásával kapcsolatos költségeket, kötelezettségeket a Kőszigeten működő vállalkozások, ingatlantulajdonosok vállalják. Továbbá úgy döntött, ha a megállapodás kellő biztosítékot nyújt a kötelezettségek teljesítésére abban az esetben kezdeményezi a Dévaványa 069 és 072/12 hrsz-ú közút önkormányzati tulajdonba való vételi eljárásának lefolytatását. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelősök: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető Lengyel László műszaki ügyintéző A megállapodás elkészítéséhez szükséges nyilatkozatokat az érintettektől megkértük. A nyilatkozatok beérkezését követően Dr. Kulcsár László Ügyvéd Úrral el fogjuk készíteni a megállapodás tervezetét, amelyet a testület elé terjesztünk. 35/2012.(II.23.) Kt.hat.

2 2 Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (5500 Gyomaendrőd, Ipartelep u. 2.) Társasági szerződését azzal a kiegészítéssel, hogy a társaság Felügyelő Bizottságának Kiss Károly képviselő is (5510 Dévaványa, Dózsa Gy. u. 36. sz.) tagja legyen, valamint az Üzletrész adásvételi szerződést. A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert Társasági szerződés, valamint az Üzletrész adásvételi szerződés aláírásával. Gyuricza Máté műszaki ügyintéző Az üzletrész értékesítésére vonatkozó szerződés, a társasági szerződés a képviselőtestületünk döntésének megfelelő módosítást követően március 20-án aláírásra került. Közgyűlés is került megtartásra, amelyen Kiss Károly Felügyelő Bizottsági taggá történt jelölése alapján a közgyűlésen megválasztásra került. 37/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a dévaványai Strandfürdő és Gyógyászat működéséről, az egészségügyi szolgáltatás helyzetéről, a működés személyi, tárgyi feltételeiről szóló beszámolót jóváhagyólag tudomásul vette. A képviselő-testület megköszönte az intézményben dolgozók színvonalas munkáját. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya március 1-én megküldésre került Kállai Anikó a Strandfürdő és Gyógyászat szakmai koordinátora részére. 38/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Szügyi Dániel Református Általános Iskola tájékoztatóját az intézményben folyó oktatási munkáról, az átadott önkormányzati feladat ellátásáról jóváhagyólag tudomásul vette. Az intézmény igazgatójának és dolgozóinak eredményes munkavégzést kívánt.

3 3 A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya március 1-én megküldésre került Dr. Csatáriné Tóth Éva a Szügyi Dániel Református Általános Iskola igazgatója részére. 39/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az ÁMK Ladányi Mihály Könyvtár Intézményegységének beszámolóját a könyvtári szakmai tevékenységről jóváhagyólag elfogadta. A képviselő-testület megköszönte az intézményben dolgozók színvonalas munkáját. A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya március 1-én megküldésre került Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója és Somogyi Erzsébet a Ladányi Mihály Könyvtár vezetője részére. 41/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Szociális Földprogram keretében a szociálisan rászorulók körében növénytermesztési programot valósít meg és felhívást tesz közzé a Dévaványai Hírlapban. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a pályázati felhívás Dévaványai Hírlapban történő közzétételéről gondoskodjon. Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: értelem szerint A testületi döntés értelmében a felhívás a Dévaványai Hírlap március 2-i számában megjelent. A földterületre vonatkozó igényeket március 19-ig lehetett benyújtani, amely időpontig kérelem nem érkezett. 42/2012.(II.23.) Kt.hat. ALAPÍTÓ OKIRAT Az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 7. -a, 8. -a, 9. -a, és az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Kormány rendelet 5. -a alapján Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a

4 4 határozatlan időre alapított Polgármesteri Hivatal költségvetési szervének 173/2011.(IV.28.) Kt. számú határozattal elfogadott alapító okiratát módosította. 43/2012.(II.23.) Kt.hat. ALAPÍTÓ OKIRAT A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 7. -a, 8. -a, 9. -a, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Kormány rendelet 5. alapján Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete határozatlan időre alapított Polgármesteri Hivatalának alapító okiratát a korábbi módosításokkal egységes szerkezetben elfogadta /2012.(II.23.) Kt. határozatok végrehajtása: A képviselő-testület által elfogadott alapító okiratok február 24-én megküldésre kerültek a Magyar Államkincstárhoz. 44/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatása iránti kérelmet nyújt be a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Gyomaendrődi Kirendeltségéhez (5500 Gyomaendrőd, Mirhóháti u. 11.). A közfoglalkoztatás keretében a Szociális Földprogramban 5 fő foglalkoztatását tervezi megvalósítani, amelyhez munkabér, járulékai és közvetlen költség támogatást igényel a Munkaügyi Központ Kirendeltségétől. Az elnyerhető támogatás a foglalkoztatás összköltségének ,- Ft-nak a 100 %-a. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert a kérelem határidőre történő benyújtásával. Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: március 1. A hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatása iránti kérelem a megadott határidőig benyújtásra került a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjához. A kérelmet kedvezően bírálták el, mely szerint 5 fő foglalkoztatása valósul meg március 1-től június 30-ig. A támogatás összköltsége ,- Ft, melyből a bér- és járulékai ,- Ft, a közvetlen költség ,- Ft.

5 5 A hatósági szerződés február 29-én aláírásra került. 57/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az ÁMK Ladányi Mihály Könyvtár Intézményegysége az Új Széchenyi Terv keretében a TIOP-1.2.3/11/1 kódszámú pályázati kiírásra a Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése Tudásdepó Expressz támogatására címmel a pályázat előkészítéséhez szükséges munkálatokat kezdje el. A pályázati kiírásban foglalt kritériumok ismeretében hoz döntést a testület a pályázat benyújtásáról. A képviselő-testület megbízta az ÁMK igazgatóját, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelős: Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója Somogyi Erzsébet az ÁMK Ladányi Mihály Könyvtár Intézmény vezetője A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya március 1-én megküldésre került Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója és Somogyi Erzsébet a Ladányi Mihály Könyvtár vezetője részére. 58/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a évi városi szabadtéri rendezvények (Városnap július 14. Szent István napi ünnep augusztus 20. és Betakarítási ünnep szeptember 22.) vendéglátói tevékenységének biztosítására Parádi László egyéni vállalkozó (3397 Maklár Egri u. 10. sz.) ajánlatát fogadja el. A Képviselő-testület elfogadja az egyéni vállalkozó ajánlatát, miszerint a rendezvényeket ,- Ft-tal támogatja. A Képviselő-testület megbízta az Általános Művelődési Központ József Attila Művelődési Ház és Kádár Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Intézményegység vezetőjét, hogy a vállalkozót a testület döntéséről tájékoztassa. Felelős: Erdeiné Mucsi Márta Intézményegység vezető

6 6 A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya március 1-én megküldésre került Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója és Erdeiné Mucsi Márta a József Attila Művelődési Ház és Kádár Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője részére. Az intézményegység vezető a vállalkozót értesítette a testület döntéséről, aki március 23-án tekinti meg a helyszínt, és ekkor kerül sor a megállapodás aláírására. 60/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megköszönte Janó Istvánnénak a közalapítványi iroda korábbi elnökének a Dévaványa Felemelkedéséért Közalapítványnál végzett lelkiismeretes tevékenységét. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya március 1-én megküldésre került Janó Istvánné részére. 61/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy csatlakozni kíván a Megyei Önkormányzat koordinálása mellett a közös földgáz megyei szinten

7 7 történő beszerzésére irányuló szindikátushoz, valamint jóváhagyta a Szindikátusi Szerződés tervezetét. A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy a Szindikátusi Szerződést aláírja és a közös földgázbeszerzés ügyében eljárjon. Határidő: március 5. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya megküldésre került március 1-én a Békés Megyei Önkormányzat részére. A Szindikátusi Szerződés március 8-án aláírtam. 63/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Giricz Zsolt Dévaványa, Homokbánya u. 4. szám alatti lakost, valamint a vele együtt költöző családtagot Szabó Vanda Virágot jelölte ki a Dévaványa Ladányi Mihály u. 4. szám alatt lévő szociális bérlakás bérlőjének március 1. napjától február 28. napjáig terjedő időszakra. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a lakásbérleti szerződés megkötésével. Határidő: értelem szerint Giricz Zsolt Dévaványa, Homokbánya u. 4. sz. alatti lakossal a lakásbérleti szerződés megkötésre került. A Dévaványa Ladányi Mihály u. 4. szám alatt lévő szociális bérlakás március 1-től részére ki lett utalva. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, március 20. Pap Tibor polgármester

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat.

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat. 9/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a közszolgáltatás helyzetéről a vezetékes

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK:

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. melléklet a 390/2015. 390(XII.10.) Dv. Kt. számú határozathoz DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. VÁROSPOLITIKAI

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére.

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére. Körösladány Város Önkormányzatának Polgármestere 5516 Körösladány, Dózsa György út 2. Tel:06/66/475-100 Fax:06/66/475-155 www.korosladany.hu/e-mail: polgarmester@korosladany.hu ELŐTERJESZTÉS Körösladány

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

Strandfürdő és Gyógyászat szakmai koordinátora

Strandfürdő és Gyógyászat szakmai koordinátora I-1/9-1/2012. ikt.sz. Jegyzőkönyv Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2012. február 21.-én megtartott Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási- Közművelődési-

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 9/2015.(I.29.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 529/2009.(XII.10.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 70/2010. (VI. 29.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete felveszi a napirendi pontok közé A KKÁMK esélyegyenlőségi intézkedési tervének megtárgyalása és elfogadása

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 19/2012.

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző A polgármesteri beszámolót Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - a Képviselő-testület 2015. I. félévi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

3./ Tájékoztatás a Civil Fórum működéséről Előadó: Trencsényi Imre intézményvezető

3./ Tájékoztatás a Civil Fórum működéséről Előadó: Trencsényi Imre intézményvezető IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 203/2009. (XII.01.) KT.sz. H a t á r o z a t a A19 A KÉPVISELŐ TESTÜLET 2010. évi Munkatervét az alábbiakban határozza meg és fogadja el: Az ülés tervezett időpontja:

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Megbeszélés Szabó Péterrel az Akácfa u. végén lévő telek kapcsán. 4. április 29. Sajtótájékoztató a Megyenapról és a Bicskei Napokról

Megbeszélés Szabó Péterrel az Akácfa u. végén lévő telek kapcsán. 4. április 29. Sajtótájékoztató a Megyenapról és a Bicskei Napokról Előterjesztés Beszámoló a két ülés közötti időszak eseményeiről, a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok és a képviselői bejelentések végrehajtásáról 1. előterjesztés száma: 182/2016 2. Előterjesztést

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a februárár 23-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a februárár 23-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 34/2012.(II.23.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. februárár 23-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Beszámoló a Strandfürdő és Gyógyászat intézményi

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2015. március 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2015. március 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2015. március 26-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2015. (III.26.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a a Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc és Hugyag Közoktatási Intézményi Társulás által fenntartott intézmények 2009. évi költségvetésének módosításával való egyetértéséről

Részletesebben

POLGÁRMESTER. BESZÁMOLÓ az Önkormányzat által alapított alapítványok tevékenységéről

POLGÁRMESTER. BESZÁMOLÓ az Önkormányzat által alapított alapítványok tevékenységéről BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER BESZÁMOLÓ az Önkormányzat által alapított alapítványok tevékenységéről Készítette: dr. Süli Eszter jogi ügyintéző S. Szabó Ferenc Előterjesztő: Tóth

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.június1-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 16-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 16-i ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2011. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Véleményező bizottság: valamennyi bizottság Sorszám: III/4. Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség

Részletesebben

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Pákozd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete A 2012. május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Napirend: 1. Javaslat a közbeszerzési szabályzat elfogadására

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a : 87/2014.(VII.30.)

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL JEGYZŐJE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000 ; 531 031 ; Fax (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2013. 2. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

FONYÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ELŐTERJESZTÉSEK. Fonyód Város Önkormányzata. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 4.

FONYÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ELŐTERJESZTÉSEK. Fonyód Város Önkormányzata. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 4. FONYÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ELŐTERJESZTÉSEK Fonyód Város Önkormányzata 2015. augusztus 4. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A 2015. augusztus 4-i ülésére 1. napirendi pont Tárgy: Készítette:

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. február 13-i ülése 1. számú napirendi pontja Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előadó: dr. Puskás Imre,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 51/2012. (IV. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. április 25-ei ülés napirendi pontjait az

Részletesebben

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a 2012. február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 30/2012. (I.26.) Kt. határozatával úgy döntött, hogy

Részletesebben

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 59/2017.

Az előterjesztés száma: 59/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 59/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. március 30. napján

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztés. Dévaványa Város Önkormányzat július 26-án tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésére

Előterjesztés. Dévaványa Város Önkormányzat július 26-án tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésére Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat 2011. július 26-án tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésére Tárgy: Dévaványa Város Önkormányzat 2011. évi közbeszerzési tervének módosítása Tisztelt Képviselő

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 310/2011.(IX.8.) Kt.hat. 1. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 98/2014. (VII.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. július 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

A képviselő-testület december 13-i ülésre

A képviselő-testület december 13-i ülésre 1 PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Szám: 1-264/2018. Megtárgyalás módja: Döntéshozatal: nyílt ülésen egyszerű szavazattöbbség

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T

POLGÁRMESTER J A V A S L A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata POLGÁRMESTER J A V A S L A T a CSEVAK Zrt. 2010. üzleti év könyvvizsgálói megbízására Készítette: Szenteczky János vezérigazgató CSEVAK Zrt. Előterjesztő: Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előadó: dr. Puskás Imre,

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Javaslat. a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, /25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról.

POLGÁRMESTER. Javaslat. a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, /25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER Javaslat a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, 209961/25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról. Készítette:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010. november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester 1. Gencsapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola energetikai felújítása közbeszerzési eljárása keretében, a bontási jegyzőkönyv alapján megállapította,

Részletesebben

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék):

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék): 130/2015.(VII.02.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 21/2016. (05. 10.) PB határozat 4 igen, 1 nem szavazattal elfogadta és a meghívóban szereplő 15. napirendi pont javaslatot, melynek tárgya a Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületének Önkormányzata

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. június 25-én tartandó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől 2856 Szákszend, Száki u. 91. Tel/fax: 34/371-524 e-mail: hivatal@szakszend.hu Ügyiratszám: 65-8/2015. Kivonat a képviselő-testület könyvéből Szákszend

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testülete 80-8/2013/X J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott nyilvános üléséről Készült: Dunaremete

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: dr. Heinisch Pál szerződéshosszabbítási

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 27-én megtartott rendkívüli

Részletesebben

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő,

Készült október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő, J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. október 09.-én megtartott soronkívüli ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. október 09.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 1093-1/2014. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

Martfű Város Polgármesterétől. Előterjesztés. a évi pénzügyi terv módosításáról

Martfű Város Polgármesterétől. Előterjesztés. a évi pénzügyi terv módosításáról Martfű Város Polgármesterétől Előterjesztés a 2011. évi pénzügyi terv módosításáról Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 11-én elfogadta a 2011. évi költségvetését a 6/2011.(II

Részletesebben

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből.

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 68/2013. (IV. 25.) határozata

Részletesebben

1. napirend. Előterjesztés

1. napirend. Előterjesztés 1. napirend Tárgy: A beszámolója Kulcs Községi Önkormányzat Képviselőtestületének a szociális ellátásokról szóló, 4/2015. (II. 27.) Önkormányzati rendelete 4. (3) bekezdése alapján a részére átruházott

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 57/2008.(II.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása 12. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 287 /2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési

Részletesebben