Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 310/2011.(IX.8.) Kt.hat. 1. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló évi CLXIX. törvény 6. számú melléklet 2. pontja alapján (a továbbiakban 6. számú melléklet) támogatási igényt nyújt be az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatására. 2. Dévaványa Város Önkormányzat képviselő-testülete az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatásának igényléséhez a fenti törvény alapján a következő nyilatkozatot teszi: I. a) a települési önkormányzat lakosságszáma január 1-jén fő II. a) A települési önkormányzat helyi adó bevezetéséről döntött és évben ilyen jogcímen ezer forint összegű bevételt tervez. III. Az önkormányzat évi költségvetési rendeletét, módosított költségvetési rendeletét ezer forint összegű működési célú hiánnyal fogadta el. IV. Az önkormányzat kötelezettségvállalása és évben nem haladja meg az Ötv. 88. (2) bekezdés szerinti éves kötelezettségvállalás felső határát. V. a) Az önkormányzat az Ötv. szabályai szerint kötelező könyvvizsgálatra kötelezett. b) Kötelező könyvvizsgálat esetén az önkormányzat évi zárszámadását a könyvvizsgáló elfogadta. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a pályázat határidőre történő benyújtásával. Felelős: Határidő: Pap Tibor polgármester Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető szeptember 10. a támogatási kérelem benyújtására A támogatási kérelem a megadott határidőre benyújtásra került. A Magyar Államkincstártól hiánypótlási felhívás érkezett a benyújtott pályázattal kapcsolatban. A felhívásban foglaltaknak a gazdálkodási iroda a megadott határidőn belül eleget tett. A Magyar Államkincstár Békés Megyei Igazgatóságától érkezett hiánypótlási felhívást a jelentéshez csatoltam.

2 2 311/2011.(IX.8.) Kt.hat. Dévavaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megkéri a Holcim Hungária Otthon Alapítványt, hogy március 31-ig tartsa fenn kedvező döntését az önkormányzat számára, amely az általa meghirdettet, Vissza nem térintendő támogatás bérlakások kialakításához elnevezésű pályázaton Szociális bérlakásállomány növelése Dévaványán címmel elnyert 16 millió forint összegű támogatásra vonatkozik. A képviselő-testület keresi a megoldási lehetőséget a beruházás megvalósításához szükséges saját forrás biztosítása érdekében. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Holcim Hungária Otthon Alapítványt a döntésről tájékoztassa. Feke László műszaki irodavezető Hosszú Szilvia pályázatíró referens Határidő: szeptember 26. A Holcim Hungária Otthon Alapítvány a döntésről szeptember 19-én levélben értesítve lett. Ugyanebben a levélben kértük, hogy a pályázat lebonyolításának határidejét tolják ki. Az ügyintéző visszajelzése alapján a kuratórium még nem ült össze, így ez ügyben döntés nem születhetett. Várjuk a kuratórium döntését. 312/2011.(IX.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatta a Békés Megyei Nők Egyesülete Dévavaványai Szervezetének a Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt Körös Sárréti események, rendezvények című kiírásra a pályázat benyújtását. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogató nyilatkozat aláírásával. Határidő: szeptember 29. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya Varga Istvánné a Békés Megyei Nők Egyesülete Dévavaványai Szervezetének elnöke részére szeptember 20-án átadásra került.

3 3 313/2011.(IX.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Békés Megyei Tisza Kálmán Szakképző Iskola, Gimnázium, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium Dévavaványai Oktatási Egysége vezetőjének kérését elfogadva úgy döntött, hogy a Seres István Sporttelep épületében lévő öltöző helyiség és a sportpálya bérleti díját az oktatási egység szakmai munkájának segítése érdekében mérsékli és 1.500,- Ft + áfa/óra összegben határozza meg. Az oktatási egység és a polgármesteri hivatal közötti az oktatási egység vezető által kezdeményezett kölcsönös érdekeken alapuló együttműködés érdekében a feladatok konkretizálása érdekében készüljön kétoldalú megállapodás, melyről a képviselőtestület kapjon utólag tájékoztatást. Földi Imre programirányító Felföldi Attila műszaki ügyintéző Határidő: folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya szeptember 20-án megküldésre került a Molnár István a Békés Megyei Tisza Kálmán Szakképző Iskola, Gimnázium, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium Dévavaványai Oktatási Egysége vezetője részére. Molnár István oktatási egységvezető szóbeli tájékoztatása szerint a tervezet Zámbó András intézményvezető véleményezése alatt áll. Megállapodás megkötésére, illetve a sporttelep bérleti díj ellenében történő használatára csak az intézményvezetői kötelezettségvállalást követően kerülhet sor. 314/2011.(IX.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete testvértelepülésének Székelykeresztúr Városának kérését támogatta, annak érdekében, hogy Madaras Éva gyógykezeléséhez a szükséges költség rendelkezésre álljon a Dévaványai Hírlap következő számában, a város honlapján és a Városi Televízió szerkesztett hírműsorában felhívást tesz közzé. Felkéri Dévaványa Felemelkedéséért Alapítvány Kuratóriumát, hogy az alapítványi iroda közreműködésével sajátos eszközeivel segítse az adománygyűjtést és utalja a rászoruló részére. Határidő: folyamatos

4 4 A testületi döntés értelmében a felhívás a Dévaványai Hírlapban, a város honlapján és a Városi Televízió szerkesztett hírműsorában közzé lett téve. A jelentés készítéséig a Dévaványa Felemelkedéséért Alapítvány Kuratóriumához ,- Ft összegű támogatás érkezett. 321/2011.(IX.29.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Organoferm Kft-nek a komposztáló telep vagyonkezelőjének a évi működéséről szóló tájékoztatót és a hivatal által készített ehhez kapcsolódó jelentést jóváhagyólag elfogadta. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya megküldésre került Dr. Veiszenberger István az Organoferm Kft. ügyvezetője és Dr. Kiss Jenő az ATEVSZOLG Zrt. ügyvezetője részére október 19-én. 322/2011.(IX.29.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tappe Szállítási és Feldolgozó Kft-nek a évre vonatkozó szervezett hulladékszállításról szóló tájékoztatóját és a hivatal által készített ehhez kapcsolódó jelentését jóváhagyólag elfogadta. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya október 19-én megküldésre került Gyurkó Csabáné a Tappe Kft. ügyvezetője részére. 332/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetértett a dr. Bereczki Imre születésének 100. évfordulója alkalmából február 6-9-ig tervezett programokkal. A képviselő-testület az előkészítő munkálatokhoz szükséges ,- Ft-ot az önkormányzat évi költségvetésének általános tartaléka terhére biztosítja.

5 5 A dr. Bereczki Imre Öröksége Emlékkonferencia megrendezéshez szükséges ,- Ft összeget az önkormányzat évi költségvetésébe betervezi. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya október 19-én megküldésre került Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója részére. 333/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete nem zárkózik el attól, hogy dr. Bereczki Imre régész, néprajzkutató születésének 100. évfordulója (2012. február 11.) alkalmából az általa összegyűjtött és kiadásra szánt szellemi hagyatékából készüljön kiadványsorozat. A képviselő-testület az elkészült anyagok Helytörténeti Füzetek formában történő megjelentetéséről az összeállított anyag és a várható nyomdai kiadás költségeinek ismeretében hoz döntést. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatóját testület döntéséről értesítse. Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya október 19-én megküldésre került Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója részére.

6 6 334/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kiss Károly települési képviselő, a Karácsonyi János Honismereti Egyesület tagja által tett javaslatokra az alábbiak szerint döntött: - Jelenjen meg a évben Dévaványáért kitüntetésben részesültek neve a Honismereti Folyóirat című kiadványban kiadója: Honismereti Szövetség, szerkesztője: Selmeczi Kovás Attila. - Kerüljön emléktábla elhelyezésre a Kossuth u. 40. sz. alatti épület falára, dr. Bereczki Imre múzeumlapító emlékére. - A Kossuth u. 40. szám alatti ingatlan Bereczki Imre Emlékházzá történő átalakítása valósuljon meg. - dr. Bereczki Imre születésének 100. évfordulója alkalmából tartandó rendezvény-sorozat megnyitásának helyszíne a Helytörténeti Gyűjtemény legyen. - Közösen helyezzék el a megemlékezés virágait a dévaványai köztemetőben lévő dr. Bereczki Imre családi síremlékénél február 11-én. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya október 19-én megküldésre került Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója, valamint Kiss Károly képviselő részére. 337/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy BABYDREAM KFT. Társas vállalkozás (székhelye: 5500 Gyomaendrőd, Fő út 152., Fióktelepe: 5510 Dévaványa, Mezőtúri u. 2., képviseli: Szakálos Erika Mária ügyvezető) részére nyújtott munkahelyteremtő támogatás címén visszafizetendő ,- Ft összegre vonatkozóan hat negyedévre szóló részletfizetést engedélyez. Ily módon az első részletfizetés határideje október 7. összege ,- Ft, minden további részlet megfizetésének határideje negyedév utolsó napja így december 31., március 31., június 30., szeptember 30., december 31. egyenlő részletekben ,- Ft/negyedév.

7 7 A képviselő-testület megbízta a polgármestert a részletfizetési megállapodás megkötésével. Határidő: döntést után A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya megküldésre került Szakálos Erika a BABYDREAM Kft. ügyvezetője részére. A testületi döntés értelmében az első részletfizetés határideje október 7., amelynek összege ,- Ft. A Kft. az első részletfizetési kötelezettségének október 6-án eleget tett. 342/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az Általános Művelődési Központ Ványai Ambrus Általános Iskola Intézményegységében a 2011/2012-es tanévtől bevezetett iskolai úszásoktatás lebonyolítása érdekében a Strandfürdő és Gyógyászat meleg gyógyvizes medencéjét és hidegvizes vízforgatós tanmedencéjét október 31-ig továbbüzemelteti. A képviselő-testület az üzemeltetéshez szükséges ,- Ft-ot az önkormányzat évi költségvetésének általános tartalék előirányzat terhére biztosítja. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Kállai Anikó szakmai koordinátor Baloghné Berényi Erzsébet ÁMK igazgatója Határidő: azonnal A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya megküldésre került Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, valamint Kállai Anikó a Strandfürdő szakmai koordinátora részére. A testület döntése értelmében a medencék október 31-ig továbbüzemelnek. 343/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Strandfürdő és Gyógyászat intézményegységben (5510 Dévaványa, Sport út 5.) 2 fő gyógymasszőr és 1 fő gépész-karbantartó teljesmunkaidőben foglalkoztatott

8 8 közalkalmazotti állás helyet engedélyez november 1. naptól, határozatlan időre próbaidő beiktatásával. A képviselő-testület a bér és járulékai, cafetéria juttatás fedezetére a évi költségvetés általános tartaléka terhére ,- Ft fedezetet biztosít. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelősök: Pap Tibor polgármester Kállai Anikó szakmai koordinátor Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya megküldésre került Kállai Anikó a Strandfürdő szakmai koordinátora részére. A Dévaványai Hírlap október 7-ei számában, Dévaványa Város honlapján, valamint az NKI Közigazgatási Személyügyi és Szolgáltató Főosztály honlapján pályázati felhívás jelent meg a Strandfürdő és Gyógyászat munkahelyen gépész, karbantartó és gyógytornász munkakör betöltésére vonatkozóan. A pályázatok benyújtásának határideje: október 24. A pályázatok elbírálásának határideje: október /2011. (IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa, Jéggyár u. 7/1. tetőtér 10. sz. alatti költségalapú bérlakásra vonatkozóan pályázati hirdetmény megjelentetéséről döntött. A képviselő-testület döntése értelmében a Dévaványai Hírlap október 7-ei számában a hirdetmény megjelent. A pályázat benyújtási határideje: délelőtt 10 óra. A jelentés készítéséig pályázat nem került benyújtásra, valamint érdeklődő sem volt. 345/2011. (IX.29.) Kt. hat. A Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az önkormányzati tulajdonú szociális bérlakás állomány kihasználtsága érdekében, a Dévaványa, Ladányi Mihály u. 4. szám alatti lakás bérbeadására vonatkozóan az pályázati felhívást teszi közzé a Dévaványai Hírlapban.

9 9 A képviselő-testület döntése értelmében a Dévaványai Hírlap október 7-ei számában a hirdetmény megjelent. A pályázat benyújtási határideje: , amely időpontig pályázat nem került benyújtásra, valamint érdeklődő sem volt. 347/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy együttműködési megállapodást köt a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetével a kölcsönös feladatellátás segítése érdekében. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert az együttműködési megállapodás aláírásával. Határidő: folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya október 19-én megküldésre került Nagy Gábor a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének megyei igazgatója részére. 356/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy pályázatot nyújt be a Dél-Alföldi Operatív Program keretében kiírásra kerülő DAOP-3.1.1/B- 11 kódszámú Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése című pályázati felhívásra. A pályázat benyújtásához szükséges tervdokumentációk elkészítésére vonatkozóan helyi beszerzési ajánlatkérés során a legalacsonyabb ajánlatot tevő Agilitás Mérnöki Tervező és Szolgáltató Bt. (5600 Békéscsaba Kisrét 5.) útépítés tervezésére tett 600,- Ft/fm + Áfa és útfelújítás tervezésére tett 450,- Ft/fm + Áfá-s áras ajánlatát hirdette ki nyertesnek. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a tervezési szerződés aláírásával. Határidő: október 3. Az Agilitás Mérnöki Tervező és Szolgáltató Bt-vel a tervezési szerződés október 3-án aláírásra került. A tervdokumentációk elkészítésének határideje november 30.

10 10 358/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatja a Dévavaványai Vox Humana Kórus Egyesületnek a Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt Nonprofit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása című kiírásra a pályázat benyújtását. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogató nyilatkozat aláírásával. Határidő: október 20. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya Kürti Ignácné a Dévavaványai Vox Humana Kórus Egyesület elnöke részére megküldésre került október 19-én. 359/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy támogatja a Nagycsaládosok Dévavaványai Egyesületnek a Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt Nonprofit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása című kiírásra 2 célterület vonatkozásában a pályázatok benyújtását. A képviselő-testület megbízza a polgármestert a támogató nyilatkozat aláírásával. Határidő: október 20. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya Szarka István a Nagycsaládosok Dévavaványai Egyesületének elnöke részére megküldésre került október 19-én. 361/2011.(IX.29.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Fodor Tímea (született: Gyula, , anyja neve: Váradi Margit) 5510 Dévaványa, Kígyó u. 23. szám és Drahó Imre (született: Szeghalom, , anyja neve: Bagoly Erika) Dévaványa, Szeghalmi u. 87. szám alatti lakóhellyel rendelkező személyeket jelöli ki a Dévaványa, Jéggyár u.7/1. tetőtér 7. számú költségalapú bérlakás bérlőjének október 1. napjától szeptember 30-ig terjedő időszakra.

11 11 A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a lakásbérleti szerződés megkötésével. Gyányi Irén igazgatási ügyintéző Csatári Mónika gazdálkodási előadó Határidő: értelem szerint Fodor Tímeával és Drahó Imrével a lakásbérleti szerződés a lakásbérleti szerződés megkötésre került, a lakás október 1-el kiutalásra került. 362/2011. (IX.29) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Lakatos László és Lakatos Lászlóné Dévaványa, Felszabadulás u. 37. szám lakosok Dévaványa Ladányi Mihály u. 4. szám alatt lévő önkormányzati szociális bérlakásra vonatkozó pályázatát elutasította. Lakatos László és Lakatos Lászlóné Dévaványa, Felszabadulás u. 37. szám lakosok a testület döntéséről a határozat egy példányának megküldésével október 19- én értesítve lettek. 365/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szalai Ákos - a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola végzős diákja - anyagi támogatásra vonatkozó kérelmét nem támogatta. A képviselő-testület a kérelmet átadta a Szociális és Egészségügyi Bizottság részére döntéshozatal céljából. Kiss Károly a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke, képviselő Határidő: folyamatos A Szociális és Egészségügyi Bizottság október 18-án megtartott ülésén Szalai Ákos kérelmét megtárgyalta, amelyet támogatott.

12 12 261/2011.(VI.30.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a rendezési terv és helyi építési szabályzat módosítását követően független értékbecslő által meghatározott áron kijelöli értékesítésre a 01277/1 helyrajzi számú ingatlan EJT Kft. telephelyének északi és nyugati telekhatárának meghosszabbítása által lemetszett területrészét, amennyiben a kérelmező az összes járulékos költségeket magára vállalja. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Határidő: folyamatos A szeptember 29-i képviselő-testületi ülésen a határozat végrehajtásához leírtakat kiegészítettem azzal, hogy szóban jelezte Kosztán István az EJT Kft. ügyvezetőhelyettese, hogy tájékoztatta a tulajdonost a testület döntéséről és a tulajdonos egyelőre a megismert feltételek, költségek miatt nem kíván élni a lehetőséggel. Az előzőeket a október 4-ei keltezéssel érkezett levél, mely szerint a telekvásárlási szándékuktól egyelőre elállnak és azt kérik tárgytalannak tekinteni, írásban is megerősítették. Az EJT Kft. ügyvezető-helyettesének levelét a jelentéshez mellékelem. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, október 19. Pap Tibor polgármester

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 51/2012. (IV. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. április 25-ei ülés napirendi pontjait az

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre, Volek György, Barna Tibor Józsefné, dr. Becsó Károly,

Részletesebben

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat.

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat. 9/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a közszolgáltatás helyzetéről a vezetékes

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK:

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. melléklet a 390/2015. 390(XII.10.) Dv. Kt. számú határozathoz DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. VÁROSPOLITIKAI

Részletesebben

K i v o n a t NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 38/2012. (VI.12.) h a t á r o z a t a. a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

K i v o n a t NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 38/2012. (VI.12.) h a t á r o z a t a. a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról órakor tartott ülése könyvéből 38/2012. (VI.12.) a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót a szóbeli kiegészítéssel

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a 2012. február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 30/2012. (I.26.) Kt. határozatával úgy döntött, hogy

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7. Tel.: 57/ Fax: 57/

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7.   Tel.: 57/ Fax: 57/ J á s z k isér V á r o s Ö n k o r mányzata K é p v iselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt.sz.: 403-31/2012. 19. Jegyzőkönyv Jászkisér Város

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v e

J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 4. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 71/2012./IX.04./számú testületi határozat A megyei önkormányzati tartalék

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 16. napján délután 18.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Tel: 66/483-100 E-mail: onkormanyzat@devavanya.hu DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. évi MUNKATERVE

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez.

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági-Városüzemeltetési

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 186/2011. (VIII. 10.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. augusztus 10.-ei ülés napirendi pontjait

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 9-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 9-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 9-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 437/2010.(X.28.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. Dávid István polgármester. Mertusné Varga Katalin alpolgármester

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. Dávid István polgármester. Mertusné Varga Katalin alpolgármester J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2011. szeptember 9-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

Városi Polgármesteri Hivatal. 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 JAVASLAT

Városi Polgármesteri Hivatal. 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 JAVASLAT Városi Polgármesteri Hivatal 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 Szám: 1-131/2012. A határozat elfogadása egyszerű szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 12. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi 12. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2011. évi 12. számú Jegyzőkönyve Készült: 2011. április 27-én a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott rendkívüli -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Antal

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 87/2012. (VIII. 29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. augusztus 29-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól.

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól. Pomáz Város Önkormányzata 14/2011. ÖTÜ. Határozati Összesítı Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2011. 10. 18-án tartott ülésén hozott határozatairól. 163/2011. (X.18.)sz.Ök.határozat Pomáz

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Határozat 2/2014.(I.23.) Kt.hat. Dévaványa Képviselő-testülete

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 E-MAIL: forum@paszto.hu Szám: 1-91/2013. A határozat meghozatala egyszerű szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 93/2011. (IX. 29.) önkormányzati testületi határozat kinyilvánítja azon szándékát, hogy 2012. január 1. napjától az 1. számú melléklet szerinti együttműködési megállapodást köt a Napfényes Támogató Szociális

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a Szakembereket Salgótarjánba! programra beérkező kérelmek elbírálására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a Szakembereket Salgótarjánba! programra beérkező kérelmek elbírálására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 17656/2018 Javaslat a Szakembereket Salgótarjánba! programra beérkező kérelmek elbírálására Tisztelt Közgyűlés! A Szakembereket Salgótarjánba! program

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i ülésének jegyzőkönyvéből 104/2012. (VIII. 30.) önkormányzati testületi határozat a Medical 2007 Egészségügyi Szolgáltató Kft-vel 2010. március 16. napján megkötött szerződést az alábbiak szerint módosítja: 1. mely létrejött egyrészről

Részletesebben

19/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat a Városüzemeltető Kft évi mérlegbeszámolóját az alábbi főbb számokkal hagyja jóvá: Bevétel

19/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat a Városüzemeltető Kft évi mérlegbeszámolóját az alábbi főbb számokkal hagyja jóvá: Bevétel 18/2007. (III. 29.) önkormányzati testületi határozat az önkormányzat 2006. évi belső ellenőrzéséről szóló tájékoztatót elfogadja. Határidő: azonnal Felelős: Arnóth Sándor polgármester 19/2007. (III. 29.)

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének könyvéből 119/2012. (III. 29.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a védőnői állás betöltésére az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 9/2015.(I.29.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. április 28-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. április 28-i ülésére Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 14/144-30/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

36/2008. (III. 27.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót elfogadja. Határidő: azonnal

Részletesebben

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 6- án megtartott rendkívüli testületi üléséről Határozatok: 67-től 70-ig Határozat száma

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/2014. 106/2014. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; 531 031 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2019. 9. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat 83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya (4024 Debrecen, Piac u. 54. szám) által

Részletesebben

/2012. (XII..) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület I. félévi munkatervéről

/2012. (XII..) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület I. félévi munkatervéről /2012. (XII..) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2013. I. félévi munkatervéről Berhida Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 9/2011.(V.3) önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János, Jakab Magdolna a bizottság tagjai, Farkas Ernő polgármester, Dr.

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Tárgyalja: PVB Képviselő-testület nyílt ülés minősített többség ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁGI NYUGDÍJAS KLUBOK

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. június 25-én tartandó

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: KEOP-2015-5.7.0. Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 10/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.

Részletesebben

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat K i v o n a t a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 7-én csütörtökön de. 7,30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i üléséről készült jegyzőkönyvéből: 1/2010. (I.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. június 25-én tartandó ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Tájékoztatom a Képviselő-testületet, hogy az önkormányzat tulajdonát képező kül-és beli, illetve gyepművelési

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére .../2016. KT-ülés Bácsalmás Város Polgármesterétől Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 2 db 1. számú

Részletesebben

Jelentés Határozat: 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. dévaványai 592/2. hrsz.-on dévaványai 708/1. hrsz.-on

Jelentés Határozat: 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. dévaványai 592/2. hrsz.-on dévaványai 708/1. hrsz.-on Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a 2008. szeptember 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Tóth István bizottság tagok, Palsics János bizottsági tag a

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a vízi közmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtására a

Részletesebben

Tisztelt Képviselő- testület!

Tisztelt Képviselő- testület! Tájékoztatás Berente Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. június 26-án tartandó rendes nyilvános ülésére Napirend előtti Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztést

Részletesebben

Vargáné Molnár Tünde képviselőt. Nagy Erzsébetet Dr. Demeter Erzsébetet megválasztja.

Vargáné Molnár Tünde képviselőt. Nagy Erzsébetet Dr. Demeter Erzsébetet megválasztja. 132/2015.(V.7.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 328/2014.(X.20.) Dv. Kt. és a 37/2015.(II.26.) Dv. Kt. számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: Dévaványa Város

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

J e l e n t é s a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J e l e n t é s a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról J e l e n t é s a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 19/2011. (II.11.) KT. sz. határozat Békés Megye Képviselő-testülete fenti számú határozatában döntött arról, hogy elrendeli a Békés Megyei

Részletesebben

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata 79/2014. (VIII.29.) számú határozata Képviselő- testülete megtárgyalta a Javaslat a 2014. évi rendkívüli Önkormányzati Támogatási Igény benyújtására elnevezésű előterjesztést és az alábbi döntést hozta:

Részletesebben