Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010."

Átírás

1 Ásotthalom Község Polgármesterétő l 17/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben H e l y b e n Tisztelt Képviselő-testület! A december 1.-én testületi ülésen leadott jelentésem óta az alábbiak szerint adok számot a nyílt és zárt ülésen meghozott, lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben : 211/2009.(IX.9.) KT határozat A számlavezető és hitelnyújtó bank beszámolója Határidő: - 1.) pont tekintetében szeptember ) pont tekintetében november A Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a hitelfelvétel során jelzálogjoggal terhelt Ásotthalom, 2/3 hrsz.-ú ingatlan átsorolása miatt a forgalomképes Ásotthalom, 385. és 436/2 hrsz-ú ingatlanok jelzálogjoggal való megterhelését kezdeményezze a K&H Bank ZRt.-nél. A számlavezető és hitelnyújtó bank beszámolójáról szóló 211/2009.(IX.9.) KT határozat módosításáról fog dönteni a Képviselő-testület a december 22.-ei ülésén, kérem, hogy a 211/2009.(IX.9.) KT határozat módosítása c. napirendi pontban meghozott döntés alapján szíveskedjenek a határozatot végrehajtottnak tekintetni. 277/2009.(XII.16.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben - a 3.) pont vonatkozásában december 18.

2 2 3/2010.(I.20.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben - az 1.) és 3.) pont vonatkozásában január /2010.(II.10.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben - az 1.) és 3.) pont vonatkozásában február /2010.(IV.14.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben - az 1.) és 3.) pont vonatkozásában április /2010.(V.12.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben hozott döntésekről - az 1.) és 3.) pont vonatkozásában május /2010.(VI.30.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben - az 1.), a 3.) és a 4.) pont vonatkozásában július /2010.(XII.1.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben A számlavezető és hitelnyújtó bank beszámolójáról szóló 211/2009.(IX.9.) KT határozat módosításáról fog dönteni a Képviselő-testület a december 22.-ei ülésén.

3 3 174/2010.(XII.1.) KT határozat Alpolgármester megválasztása Határidő: december 1. Felelős: Petró Ferenc polgármester A Képviselő-testület úgy döntött, hogy az Alpolgármester megválasztása és Az alpolgármester tiszteletdíjának megállapítása elnevezésű napirendi pontokra vonatkozó döntését az ülésen nem hozza meg. A napirendi pontokat a december 22.-én megtartandó ülésén újra tárgyalni fogja a Képviselő-testület. 176/2010 (XII.1.) KT határozat Tájékoztató az Önkormányzat III. negyedévi gazdálkodásáról Határidő: december3. A Képviselő-testület a tájékoztatót a határozat mellékletei szerint elfogadta. A kivonat megküldése Gajdánné Szatmári Mária független könyvvizsgáló és az Intézményvezetők részére megtörtént. 177/2010.(XII.1.) KT határozat Az Önkormányzat évi költségvetési koncepciójának elfogadása illetve február Intézményvezetők A Képviselő-testület a évi költségvetési koncepciót a határozat mellékletei szerint elfogadta. A kivonat megküldése Öttömös Község Önkormányzata Képviselő-testülete, Gajdánné Szatmári Mária független könyvvizsgáló és az Intézményvezetők részére megtörtént. 181/2010. (XII.1.) KT határozat Döntés a Kéményseprő-ipari közszolgáltatás megrendelése elnevezésű közbeszerzési eljárásról Határidő: december 2. A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevőjeként a Szegedi Kéményseprőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (6725 Szeged, Moszkvai krt. 27.) - t hirdette ki. A határozat mellékleteit képező összegzés és az eljárás eredményéről szóló tájékoztató megküldése a határozatban foglaltaknak megfelelően megtörtént.

4 4 A kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására vonatkozó közszolgáltatási szerződés aláírás december 14.-én megtörtént. 197/2010. (XII.1.) KT határozat A Védőnői Szolgálat korábbi telephelyének értékesítésre való kijelölése és az ingatlan értékesítés érdekében pályázat kiírása Határidő: 1.), 2.), és 3.) pont tekintetében december 3. A Képviselő-testület döntésének megfelelően a határozat 1. és 2. számú mellékletét képező pályázati felhívás és pályázati dokumentáció közzététele a község honlapján és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján megtörtént. 198/2010. (XII. 1.) KT határozat Strandfürdő bérbeadására pályázat kiírása Határidő: - 1.) és 2.) pontra vonatkozóan: december 3. A Képviselő-testület döntésének megfelelően a pályázati felhívás közzététele a Közhír-Halom című helyi lapban, valamint a pályázati felhívás és pályázati eljárás község honlapján megtörtént. A döntésről a kivonat megküldésével a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft, és a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. értesítésült. 183/2010. (XII. 1.) KT határozat Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár évi munkatervének elfogadása Határidő: december 31. Felelős: Kovács-Tanács Istvánné A Képviselő-testület a határozat mellékletét képező Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár évi munkatervét jóváhagyta. A kivonat megküldése Kovács-Tanács Istvánné Művelődési Ház és Könyvtár igazgató részére megtörtént. 184/2010. (XII. 1.) KT határozat A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár évre vonatkozó szolgáltatási díjainak megállapítása Határidő: december 31. Felelős: Kovács-Tanács Istvánné A Képviselő-testület határozatában jóváhagyta az Intézmény szolgáltatási díjait január 01. napjától.

5 5 A kivonat megküldése Kovács-Tanács Istvánné Művelődési Ház és Könyvtár igazgató részére megtörtént. 188/2010.(XII.1.) KT határozat Az Önkormányzat tájékoztatója az aktuális pénzügyi helyzetről A Képviselő-testület határozatában tudomásul vette az Önkormányzat aktuális pénzügyi helyzetéről szóló tájékoztatót. A kivonat megküldése Gajdánné Szatmári Mária könyvvizsgáló részére megtörtént. 189/2010.(XII.1.) KT határozat Tájékoztató az Állami Számvevőszék által lefolytatott pályázati ellenőrzésről A Képviselő-testület határozatában tudomásul vette az ellenőrzésről készült jelentésben foglaltakat. A kivonat megküldése az Állami Számvevőszék Csongrád Megyei Ellenőrzési Irodájához megtörtént. A sportkoncepció felülvizsgálatát a Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság megkezdte. 190/2010.(XII.1.) KT határozat Tájékoztató a részben önálló költségvetési szervekkel kötött feladatmegosztás megállapodásban foglaltak érvényesülése tárgykörben folytatott belső ellenőrzésről A Képviselő-testület határozatában tudomásul vette a belső ellenőrzésről készült jelentésben foglaltakat. A kivonat Juhász Róbert belső ellenőr részére megküldésre került. 193/2010.(XII.1.) KT határozat Tájékoztató az adóbevételek alakulásáról és az Önkormányzat kintlévőségeiről

6 6 A Képviselő-testület határozatában tudomásul vette a könyvvizsgáló által elkészült jelentésben foglaltakat. A kivonat Gajdánné Szatmári Mária könyvvizsgáló részére megküldésre került. 194/2010. (XII. 1.) KT határozat A Csongrád Megyei Kegyeleti Kft tájékoztatója az aktuális temetkezési szolgáltatási díjakról A Képviselő-testület a temetkezési szolgáltatási díjakról szóló tájékoztatót nem fogadta el, és az aktuális temetkezési szolgáltatási díjakról részletesebb tájékoztatót kért a Csongrád Megyei Kegyeleti Kft-től, amely tartalmazza a 2009 és évi díjak összehasonlítását és a díjemelések részletes indoklását. Az új tájékoztató a december 22.-ei soros testületi ülésre elkészült. 195/2010.(XII.1.) KT határozat Egyeztetés a évi hulladékkezelési közszolgáltatási díjról Határidő: december 10. Képviselő-testület határozatában megbízta a polgármestert, hogy a települési hulladékkezelési közszolgáltatási díj meghatározása tárgyában folytasson egyeztetéseket a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel arról, hogy 3 évig az infláció + 3%-os díjemelés legyen, a lomtalanítás mellőzésével és a szelektíven gyűjtött újrahasznosított hulladékok (sárga zsák) havi rendszerességgel történő gyűjtésével, illetve 2012-től készüljön kalkuláció a személyhez kötött differenciált közszolgáltatási díjról. A határozatban foglaltaknak megfelelően a december 22.-ei soros ülésre elkészült a 30/2009.(XI.26.) rendelet és függelékének módosítására az előterjesztés. 196/2010.(XII.1.) KT határozat Beszámoló a Hulladékgazdálkodási tervben foglaltakról A Képviselő-testület határozatában elfogadta a beszámolót, és megbízta a polgármester, hogy a Hulladékgazdálkodási terv felülvizsgálatához kapcsolódó további szükséges intézkedéseket tegye meg. A felülvizsgálat elvégzése céljára a kivonat megküldése a HKTT részére megküldésre került.

7 7 200/2010.(XII.1.) KT határozat A 219/2009.(IX.9.) KT határozat módosítása A kivonat megküldése a Térségi Vízmű-üzemeltetési Intézmény részére megtörtént. 191/2010.(XII.1.) KT határozat A 242/2009.(X.21.) KT határozat módosítása Határidő: december 13. illetve február A 242/2009.(X.21.) KT határozatot módosításáról DARFÜ Nonprofit Kft. a pályázat benyújtásával értesülni fog. Végre nem hajtott határozatok: 129/2010.(VIII.30.) KT határozat Állami tulajdonban lévő ingatlanok tulajdonjogának térítésmentes megszerzése Határidő: szeptember 1. A Képviselő-testület úgy döntött, hogy kéri a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től a térítésmentes tulajdonjog átadását több állami tulajdonban lévő ingatlan esetében a kerékpárút megépítéséhez és megbízta a Polgármestert a további szükséges intézkedések megtételével. A kivonatok megküldése Dr. Lippai Pál ügyvéd részére és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. részére megtörtént ügyintézés céljára. 156/2010.(X.11.) KT határozat A Déli utca 58/B szám alatti költségalapú bérlakására benyújtott pályázatok elbírálása Határidő: november 15. A Képviselő-testület a lakás bérlőjéül november 15-től 5 éves határozott időtartamra dr. Turbucz Marietta Judit 5516 Kőrösladány Kossuth u. 25/1 szám alatti lakost jelölte ki. A lakás átadása és a bérleti szerződés megkötése még nem történt meg.

8 8 199/2010.(XII.19.) KT határozat A 132/2010. (VIII.30.) KT határozat kiegészítése illetve december 20. dr. Turbucz Marietta Judit jogi igazgatási ügyintéző Pipicz Anita gazdasági osztályvezető Vaits Zoltán műszaki ellenőr A Képviselő-testület úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá a Radnóti Miklós, József Attila és Ady Endre utcák szilárd burkolattal történő ellátása érdekében az ,- Ft bruttó pótmunka díj kifizetését. A Képviselő-testület a vállalkozási szerződésben foglaltak megvalósulásának ellenőrzése érdekében a Radnóti Miklós, József Attila és Ady Endre utcák szilárd burkolattal történő ellátásának teljes körű mű szaki felülvizsgálatát kérte a műszaki ellenőrtől, amely terjedjen ki az engedélyes tervekkel történő összevetésre is. A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a Radnóti Miklós, József Attila és Ady Endre utcák szilárd burkolattal történő ellátása kapcsán történt kifizetésekről az utalványozás, ellenjegyzés, kötelezettségvállalás, érvényesítés, szakmai teljesítésigazolás tekintetében részletes pénzügyi beszámolót készítsenek az eljárni jogosultak. A döntésről a kivonat megküldésével Petró Ferenc polgármester,, dr. Turbucz Marietta Judit jogi igazgatási ügyintéző, Pipicz Anita gazdasági osztályvezető, Vaits Zoltán műszaki ellenőr értesült. Vaits Zoltán műszaki ellenőr a teljeskörű műszaki felülvizsgálatról készült írásos anyagát december 13.-ig nem készítette el. A pénzügyi beszámolót Dr. Karsai éva jegyző és Dr. Turbucz Marietta Judit jogi igazgatási ügyintézői elkészítette az ellenjegyzésről. A további érintettek - Petró Ferenc polgármester, Pipicz Anita gazdasági osztályvezető és Vaits Zoltán műszaki ellenőr nem készítették el. A Képviselő-testület által átruházott hatáskörben hozott döntések október 01. napjától november 30. napja közötti időszakban Polgármester - Átmeneti segély 16 esetben került megállapításra összesen ,-Ft összegben. - Normatív lakásfenntartási támogatás összesen 25 háztartás tekintetében került megállapításra. A megállapított ellátás havi összege természetbeni ellátásként 1 esetben a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt., 4 esetben a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., 20 esetben az EDF Démász Zrt. felé kerül utalásra. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg és az alábbi határozatot hozza meg:

9 9 /2010.(XII.22.) KT határozat Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az átruházott hatáskörben hozott döntésekről H a t á r o z a t Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) Petró Ferenc polgármester előterjesztését megtárgyalta és az alábbiak szerint dönt: 1.) A Képviselő-testület a 211/2009.(IX.9.) KT határozat, 277/2009.(XII.16.) KT határozat, 3/2010.(I.20.) KT határozat, 24/2010.(II.10.) KT határozat, 48/2010.(IV.14.) KT határozat, 72/2010.(V.12.) KT határozat, 96/2010.(VI.30.) KT határozat, 186, 174, 176, 177, 181, 197, 198, 183, 184, 188, 189, 190, 193, 194, 195, 196, 200, 191/2010.(XII.1.) KT határozat végrehajtásáról szóló tájékoztatót elfogadja. 2.) A Képviselő-testület a 129/2010.(VIII.30.) KT határozat, 156/2010.(X.11.) KT határozat és a 199/2010.(XII.19.) KT határozat végrehajtására utasítja a polgármestert és megbízza, hogy a következő soros ülésre számoljon be a végrehajtásáról. 3.) Képviselő-testület a Polgármester átruházott hatáskörében szóló jelentését tudomásul veszi. - az 1.), a 3.) és a 4.) pont vonatkozásában december 22. Erről értesítést kap: 1. Petró Ferenc polgármester 2. általa az osztályvezető 3. Irattár Ásotthalom, december Petró Ferenc polgármester

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg:

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg: 49/2011.(III.7.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2011. március 7.-i rendkívüli, nyílt ülés napirendjének elfogadása és a jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztása Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata

Részletesebben

217/2010.(XII.22.) KT

217/2010.(XII.22.) KT Ásotthalom Község Polgármesterétől 9/2011. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 288 /2011. Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről

Részletesebben

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester

KIVONAT. Határozat. 2.) Tájékoztató a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Előadó: Petró Ferenc polgármester közmeghallgatás keretén belül megtartott ülésének könyvéből 133/2010.(IX.1.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2010. szeptember 1-jén közmeghallgatás keretén belül megtartott ülése napirendjének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága 2010. október 14.-én 15 45 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés

Részletesebben

KIVONAT. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 2009. január 21-én megtartott soros, nyílt ülésének könyvéből 11/2009.(I.21.) KT határozat Tárgy: Az Önkormányzat tájékoztatója az aktuális pénzügyi helyzetről Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata

Részletesebben

Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú bérlakására pályázat kiírása

Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú bérlakására pályázat kiírása Ásotthalom Község Önkormányzatának Polgármesterétől 13/2008. Tf.: Somogyi Róbert Iktsz.: 1847/2008. Véleményező bizottság: TVMB Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-én tartott üléséről. Jelen vannak:, Horváth Tibor János alpolgármester Németh Sándorné, Bolevácz Zoltán Józsefné

Részletesebben

Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság április 11-i nyílt ülés napirendjének megállapítása Határozat

Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság április 11-i nyílt ülés napirendjének megállapítása Határozat Bizottságának 2011. április 11-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 22/2011. (IV. 11.) SZOKB határozat Tárgy: A Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottság 2011. április 11-i nyílt ülés napirendjének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2010. augusztus 30-án 13 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Jelen van: Tóth István elnök,

Részletesebben

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008.

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Ásotthalom Község Jegyzőjétől 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a 2008. évi önkormányzati célok meghatározása Mell.:

Részletesebben

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17.

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17. A testületi ülések ideje és napirendje: Január 17. Előterjesztés az önkormányzati adóhatóság 2019. évi ellenőrzési tervéről Előadó: Jegyző Az előterjesztés elkészítésében közreműködik: Hatósági Iroda Előterjesztés

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

J A V A S L A T. Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének II. félévi üléstervére

J A V A S L A T. Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének II. félévi üléstervére 1 P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 F A X : ( 0 6-3 2 ) 4 6 0-9 1 8 Száma: 1-103/2014. A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétő l Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám.:u /2009.

Szentes Város Polgármesterétő l Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám.:u /2009. Szentes Város Polgármesterétő l Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám.:u-18946-3/2009. Tárgy: A decentralizált települési önkormányzati belterületi közutak burkolat felújításának, korszerűsítésének támogatására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2011. december 13-án a ség tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános testületi ülésén. JELEN VANNAK: Sipos Balázs Fekete Csaba al Sipos László képviselők Nagy Gáborné

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére Vép Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére tárgy: A képviselő-testület 2015. évi munkaterve előterjesztő:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 17/2019.

Az előterjesztés száma: 17/2019. Az előterjesztés száma: 17/2019. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Decs nagyközség képviselő-testületének 2019. február 13. napján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Tisztelt Képviselő- testület!

Tisztelt Képviselő- testület! Tájékoztatás Berente Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. június 26-án tartandó rendes nyilvános ülésére Napirend előtti Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztést

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Az újabb értékbecslés mely az előterjesztés 3. sz. mellékletét képezi - az irányadó bruttó vételárat 13 millió Ft-ban határozta meg.

Az újabb értékbecslés mely az előterjesztés 3. sz. mellékletét képezi - az irányadó bruttó vételárat 13 millió Ft-ban határozta meg. Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 16/2008. Témafelelős: Dr. Karsai Éva Ikt.sz: 1785/2008 Véleményező Bizottság: PTB Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő -testületének Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 82/2017. (XII. 14.) határozata

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző az előterjesztést Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

K I V O N A T. A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a

K I V O N A T. A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a K I V O N A T Ibrány Város Képviselő Testületének 2011. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a A Képviselő-testület

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének évre vonatkozó MUNKATERVE

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének évre vonatkozó MUNKATERVE Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évre vonatkozó MUNKATERVE Képviselőtestületi Február 9. Pénzügyi Osztály/ 2016. évi költségvetési rendeletének módosítására Pénzügyi Osztály

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról JELENTÉS A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Képviselő-Testület 176/2018. (V. 30.) ÖNK-I határozata (Határidő: 2018.12.31.) Tárgy: Malomszögi tervezési munkák elvégzésére kivitelező kiválasztásáról

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita, alpolgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: dr. Kormányos László polgármester Dékányné dr. Balogh Andrea alpolgármester Barna

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Szám: 25/2016 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 15- én megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA ÉVI

PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA ÉVI 1 EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 2016. ÉVI MUNKATERVE Edelény Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2016. évi Munkatervét

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35.

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 F a x : ( 0 6-3 2 ) 4 6 0-9 1 8 E - m a i l :forum@paszto.hu Száma: 1-126/2015. A döntés meghozatala

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület december 20. napján megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület december 20. napján megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. 198/2006. (XII. 20.) Kt. határozat Tárgy: 2006. december 20.-i soros testületi ülés napirendjének elfogadása. Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja dr. Piri József napirendjavaslatát az alábbiak

Részletesebben

Tárgy: Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás Alapító Okiratának módosítása

Tárgy: Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás Alapító Okiratának módosítása Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 10/2009 Témafelelős: Gábor Valéria Ikt: 1004/2009 Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás Alapító Okiratának

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző A polgármesteri beszámolót Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére .../2016. KT-ülés Bácsalmás Város Polgármesterétől Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 2 db 1. számú

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő ülését a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 44. -a alapján

Részletesebben

129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására

129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására 129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság a 2017. július 12-i Pénzügyi-Ellenőrző-

Részletesebben

2019. évi MUNKATERVE

2019. évi MUNKATERVE Ráckeve Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi MUNKATERVE Záradék A képviselő-testület a munkatervet a 410/2018.(XII.18.) számú határozatával elfogadta. Ráckeve, 2018. december 18. A képviselő-testület

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/4-20/2016 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 210/2017. (X.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. október 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 20-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 20-i ülésére .../2016. KT-ülés Bácsalmás Város Polgármesterétől Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 3 db 1. számú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: 1) Tanyagondnoki rendelet felülvizsgálata 142/2016. (12.01.) számú

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE Szám: 31/2014 K I V O N A T

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE Szám: 31/2014 K I V O N A T BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE Szám: 31/2014 K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. ÉVI MUNKATERVE JANUÁR 30. - A Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet elrendelése - A Polgármester beszámolója átruházott hatáskörben

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-i ülésére Bácsalmás Város Polgármesterétől.../2015. KT-ülés Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 2 db 1. számú

Részletesebben

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19.

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19. A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19. Előterjesztés a 2017. évi adóellenőrzési terv elfogadásáról Az előterjesztés elkészítésében közreműködik: Közigazgatási és Közigazgatási és Adó Iroda

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. A Képviselő-testület -6- igen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 75/2016.(VI.29.) SZKÖKt. Szákszend

Részletesebben

Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011

Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011 Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesterétő l 9/2011 Témafelelős: Farkasné Kiri Klára Iktatószám: 1477- /2011 Véleményező Bizottság: SZOKB Tárgy: Pályázat kiírása a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 30-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: A 2016. évi Munkaterv és jogalkotási program

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Lábatlan Város Polgármesterétől 2541 Lábatlan, József A. út 60. Tel.:

Lábatlan Város Polgármesterétől 2541 Lábatlan, József A. út 60. Tel.: Lábatlan Város Polgármesterétől 2541 Lábatlan, József A. út 60. Tel.: 517-500 21-2/2009. M E G H Í V Ó a képviselő testület ülésére Lábatlan Város Önkormányzati Képviselő Testületét a módosított 1990.

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 26-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 26-i ülésére Bácsalmás Város Polgármesterétől.../2016. KT-ülés Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 3 db 1. számú

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A 2014. évi munkaterv jóváhagyása A tárgykört rendező

Részletesebben

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ ,

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ , Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/314-069, 314-070 peteri@peteri.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június 25-ei ülésére Szám: 129-58/2012. Tárgy:

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. február 22. (hétfő) 15,00 óra Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2016. február 22. (hétfő) 18,00 óra Pénzügyi

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben