Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 9/2015.(I.29.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az Önkormányzat saját tulajdonát képező, az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi rendelkezési jog gyakorlásáról szóló 8/2011.(IV.1.) önkormányzati rendelete értelmében haszonbérletre licitálás útján meghirdeti a határozatban részletezett külterületi ingatlanait. A haszonbérlet időtartama: szeptember augusztus 31-ig. Az árverésen az induló licit: szántó, szántó legelő esetén: ,- Ft/ha+ÁFA és 1.000,- Ft/Ak.+ÁFA gyep, legelő esetén : ,- Ft/ha+ÁFA A Képviselő-testület a legmagasabb haszonbérleti díjat ajánló licitálóval köt haszonbérleti szerződést figyelemmel a termőföldről szóló évi CXXII. törvény 46. -ának rendelkezéseire. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi rendelkezési jog gyakorlásáról szóló 8/2011.(IV.1.) önkormányzati rendelet 4. alapján az árverés meghirdetéséről gondoskodjon a Város honlapján, a Dévaványai Hírlapban, illetve a Békés Megyei Hírlapban. A Képviselő-testület megbízta a Gazdasági és Ügyrendi Bizottságot az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi rendelkezési jog gyakorlásáról szóló 8/2011.(IV.1.) önkormányzati rendelet 4. sz. mellékletében foglaltak alapján az árverést folytassa le. Földi Imre a Gazdasági és Ügyrendi Bizottság elnöke Kürti Béla mezőgazdasági ügyintéző értelem szerint március 2-án a licit lezajlott. A meghirdetett földterületek eladásra kerültek. A haszonbérleti szerződések a jelentés készítéséig megkötésre kerültek. A hatályos jogszabályoknak megfelelően a kifüggesztések megtörténtek.

2 2 28/2015.(II.23.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatói szándékát fejezte ki ,- Ft összeg erejéig a Dévaványai Szociális Szövetkezet GSM-R rendszer földalatti optikai hálózat kiépítésének munkálataihoz. Kérte a Dévaványai Szociális Szövetkezetet, hogy a február 26. napján tartandó Képviselő-testületi ülésre részletesen nyújtsa be az üzemanyag felhasználásra, szerszámokra, eszközökre vonatkozó költségvetését. A Képviselő-testület felhatalmazta a Polgármestert, hogy a visszatérítendő támogatás kifizetésére vonatkozó részlet szabályokat külön Megállapodás keretében rendezze. Felelős: azonnal A Szociális Szövetkezet elnöke tájékoztatást adott arról, hogy a Tajtavill Kft. teljesen más tartalmú szerződéssel állt elő, mint ami rendelkezésükre állt. A szövetkezet a munkát nem tudta elvállalni, így a szándéknyilatkozat is érvényét és hitelét vesztette. 29/2015.(II.23.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Kistérségi Startmunka Mintaprogram, keretén belül az alábbi vállalkozásokat kéri fel ajánlattételre: 1. Kisértékű tárgyi- és védőeszközökre: - Gazdasági Bolt Csaba Jánosné 5510 Dévaványa, Széchenyi u Szilágyi és Szilágyi Bt Békés, Rákóczi u PÁKA-DUPLEX BT Békéscsaba, Pöltenberg u KÁBEL-ELEKTRO KFT Szeghalom, Szabadság tér 2/2. 2. Vetőmagokra, III-as forgalmi kategóriájú növényvédő szerekre, agroszövet, fólia, hulladékzsák: - Gazdasági Bolt Csaba Jánosné 5510 Dévaványa, Széchenyi u Szilágyi és Szilágyi Bt Békés, Rákóczi u PÁKA-DUPLEX BT Békéscsaba, Pöltenberg u Sóder, cement, áteresz, fenyőfűrészárú esetében: - AGZO-SZITI KFT Debrecen, Krónikás u. 6. 3/29. - Fülöp Zsolt Ev.

3 Köröstarcsa, Dózsa u KAPUFA TRANSZ 5502 Gyomaendrőd, Baross G. u. 8. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert az ajánlattételi eljárás lebonyolításával. Földi Imre közfoglalkoztatás szervező március 12. A képviselő-testület a március 16-án megtartott rendkívüli ülésén a Kistérségi Startmunka Mintaprogram keretében kisértékű tárgyi eszközök és védőeszközök beszerzésére vonatkozó helyi beszerzési eljárás eredményeként a Kábel Elektro Kft. (5520 Szeghalom, Szabadság tér 2/2.) bruttó ,- összegű ajánlatát hirdette ki nyertesnek. A vetőmagokra és növényvédő szerek beszerzése című tárgyban indított helyi beszerzési eljárás eredményeként a Gazdasági Bolt (5510 Dévaványa, Széchenyi u. 28.) bruttó ,- Ft összegű ajánlatát hirdette ki nyertesnek. Az építőanyagok beszerzésére vonatkozó helyi beszerzési eljárás eredményeként az Agzo Sziti Kft. (4031 Debrecen Krónikás u. 6. 3/29.) bruttó ,- Ft összegű ajánlatát hirdette ki nyertesnek. 34/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Strandfürdő, Gyógyászat és Ifjúsági Tábor működéséről szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. A Képviselő-testület megköszöni az intézményben dolgozók színvonalas munkáját. Felelős: - - A Képviselő-testületi határozat egy példánya megküldésre került Czeglédi Tünde a Strandfürdő szakmai koordinátora részére március 12-én. 37/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 328/2014.(X.20.) Dv. Kt. számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Ügyrendi Bizottság (tagjainak száma: 5 fő, amelyből 3 fő képviselő)

4 4 Elnökének: Földi Imre Tagjának: Novák Imre Nyuzó Marietta képviselőket Kissné Varga Terézt Szilágyi Ferencet megválasztja. Oktatási- Közművelődési és Sport Bizottság (tagjainak száma: 5 fő, amelyből 3 fő képviselő) Elnökének: Németi József Tagjának: Kanó József Tomasovszky Sándor képviselőket Varga Istvánnét Szabóné Szilágyi Editet megválasztja Szociális és Egészségügyi Bizottság (tagjainak száma: 5 fő, amelyből 3 fő képviselő) Elnökének: Kanó József Tagjának: Nyuzó Marietta Novák Imre képviselőket Nagy Erzsébetet Dr. Demeter Erzsébetet megválasztja A Képviselő-testület felkérte a jegyzőt, hogy a Képviselő-testület és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú függelékeként vezesse át a módosítást. Felelősök: Czene Boglárka jegyző azonnal A testületi ülést követő napon a Szervei Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú függelékekén a módosítás átvezetése megtörtént. 39/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, az Önkormányzat számlavezetésre és ahhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások elvégzésére a következő pénzintézeteket, a határozatban részletezett tartalmi meghatározással kéri fel: OTP és Kereskedelmi Bank Nyrt Békéscsaba, Szent István tér 3. sz. K&H Bank Zrt Budapest, Lechner Ödön fasor 9. sz. Szeghalmi fiók. Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet Kirendeltsége 5510 Dévaványa, Árpád u. 10. sz. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető a számlavezetésre vonatkozó döntéshozatalra a márciusi testületi ülésre készüljön előterjesztés

5 5 A testület döntése értelmében a bejelentések között tárgyalni fogjuk az Önkormányzat számlavezetésére és ahhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások elvégzésére vonatkozó előterjesztést. Az ajánlatok beérkeztek az ajánlattételre felkért pénzintézetek részéről. 40/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa külterület 01291/1 hrsz-ú ingatlan bérbeadása című tárgyban indított pályáztatási eljárás során beérkezett ajánlat elbírálása kapcsán az alábbi döntéseket hozza: 1. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Dévaványa külterület 01291/1 hrsz-ú ingatlan bérbeadása -ra irányuló pályázati eljárásra a Bene János Róbertnek az ajánlattételi határidő lejártáig zárt borítékban benyújtott ajánlatát érvényesnek és alkalmasnak nyilvánítja. 2. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Dévaványa külterület 01291/1 hrsz-ú ingatlan bérbeadása -ra irányuló pályázati eljárás eredményeként a pályázati felhívás alapján a Bene János Róbert (5510 Dévaványa, Béke u. 2/2.) mint legmagasabb bérleti díjat megajánló pályázó ,- Ft/hó+ áfa+rezsi áras ajánlatát hirdeti ki nyertesnek. 3. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Dévaványa külterület 01291/1 hrsz-ú ingatlan bérbeadása -ra irányuló pályázati eljárást eredményesnek nyilvánítja. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert az bérleti szerződés aláírásával. Felelős: február 27. A Képviselő-testület döntése értelmében a bérleti szerződés megkötésre került a nyertes ajánlattevővel. 41/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 01634/12 hrsz. alatti üzemcsarnok nemcsak egészben, hanem részenként történő bérbeadására vonatkozó helyi beszerzési eljárás során az alábbi döntéseket hozta: - Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 01634/12 hrsz. alatti üzemcsarnok nemcsak egészben, hanem részenként történő bérbeadására vonatkozó helyi beszerzési eljárásra érkezett Connect Ipari Kft. (2000 Szentendre, Deli Antal u. 4.) ajánlattevőknek az ajánlattételi határidő lejártáig benyújtott ajánlatát érvényesnek és alkalmasnak nyilvánítja. - Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 01634/12 hrsz. alatti üzemcsarnok nemcsak egészben, hanem részenként történő bérbeadására vonatkozó helyi beszerzési eljárás eredményeként a Connect Ipari Kft. (2000

6 6 Szentendre, Deli Antal u. 4.) 300 Ft/m 2 /hó+áfa nettó összegű ajánlatát hirdeti ki nyertesnek. - Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 01634/12 hrsz. alatti üzemcsarnok nemcsak egészben, hanem részenként történő bérbeadására vonatkozó helyi beszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a bérleti szerződés aláírásával. Feke László műszaki irodavezető március 2. A Képviselő-testület döntése értelmében a bérleti szerződés megkötésre került a nyertes ajánlattevővel. 42/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pályázatot kiíró szerv megnevezése, székhelye: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Pályázat célja: Dévaványa Város Önkormányzat tulajdonát képező Strandfürdő és Gyógyászat büfé helyiség bérleti jogának szezonális nyitvatartással történő bérbeadása pályázat útján, vendéglátói tevékenység folytatása céljából. A képviselő testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el, továbbá a bérlőt a döntésről tájékoztassa. Felelős: március 16. Az ajánlatok benyújtásának időpontja A képviselő-testület a március 16-án megtartott rendkívüli ülésén a Strandfürdő és Gyógyászat büfé helyiség bérbeadására vonatkozó helyi beszerzési eljárás eredményeként a Purger Ferenc egyéni vállalkozó (5510 Dévaványa, Bethlen G. u. 20/1) összességében legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatát hirdette ki nyertesnek. 44/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Szociális Földprogram keretében a szociálisan rászorulók körében növénytermesztési programot valósít meg és az alábbi felhívást teszi közzé a Dévaványai Hírlapban: FELHÍVÁS

7 7 Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Szociális Földprogram keretében a szociálisan rászorulók körében növénytermesztési programot valósít meg. Szociálisan rászorultnak kell tekinteni: a) jövedelemmel nem rendelkeznek; b) akinek a családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 150 %-át, c) aki álláskeresési támogatásban, vagy aktív korúak ellátásában részesül; d) pályakezdő munkanélküliek és vagyonnal nem rendelkeznek. A Szociális Földprogramban résztvevő 1-2 fős családok részére legfeljebb 400 m 2, három és több fős családok részére legfeljebb 500 m 2 nagyságú ingyenes földhasználat biztosítható. Az igénylés helye: Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal 12. számú irodája. Az igénylés ideje: március március 20. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a pályázati felhívás Dévaványai Hírlapban történő közzétételéről gondoskodjon. Felelősök: Szarka Andrea igazgatási irodavezető értelem szerint A testület döntésének megfelelően a felhívás a Dévaványai Hírlap márciusi számában megjelent. Az igények folyamatosan érkeznek. 45/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Kábel Elektro Kft. (5520 Szeghalom, Szabadság tér 2/2.) által a szerződésmódosításra vonatkozó csomagajánlatát elfogadja. A május 22-én megkötött Szolgáltatási szerződés 2.); 3.) és 6.) pontja a határozatban részletezettek szerint módosul. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a Szolgáltatási szerződés módosításának aláírásával. Felelős: február 27. A Képviselő-testület döntése értelmében a Kábel Elektro Kft. részére az általam aláírt szerződés megküldésre került, a jelentés elkészültéig a Kft. ügyvezetője által aláírt példány nem érkezett vissza.

8 8 46/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványai Csocsó Egyesület és Dramatic Morals zenekar által március 21. napján tartandó koncert estre ingyenesen biztosítja a Művelődési Ház színháztermét. Diósné Ambrus Erzsébet DÁMK igazgató március 21. A Dévaványai Csocsó Egyesület részére a testület által hozott határozat egy példánya március 12-én megküldésre került. 48/2015.(II.26.) Dv.Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete szándékát fejezte ki a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kör (5600 Békéscsaba, Kossuth tér 10.) részére, hogy Ez is negyvennyolc című darabját felolvasó színház keretében az ingyenesen biztosított Művelődési Ház Színháztermében előre egyeztetett időpontban bemutassa. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kört a testület döntéséről tájékoztassa. Felelős: értelem szerint A Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kör a testületi döntésről a határozat egy példányának megküldésével értesítve lett. 50/2015.(II.26.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Dévaványa Város Önkormányzat tulajdonában lévő szántóföldi növénytermesztés évi munkálataihoz elengedhetetlen 50 tonna műtrágya beszerzéséhez az alábbi vállalkozásokat kéri fel ajánlattételre: - KITE Zrt Nádudvar, Bem J. u IKR Agrár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Bábolna IKR Park hrsz Bo-Ti Zrt Hunya, Rákóczi u BOREALIS L.A.T. Hungary Kft Békéscsaba, Kereki út 2. - Poszáta Kft Békéscsaba, Kerek Nitrogénművek Zrt Pétfürdő, Hősök tere 14. Pf.: Peremartoni Fertilizers Műtrágyagyártó Kft Berhida, Pf.: Nádudvari Agrokémiai Kft Nádudvar, Kabai u. 60.

9 9 Megbízta a műszaki irodát az ajánlatkérési felhívás összeállításával és helyi beszerzési eljárás lebonyolításával. Felelősök: Feke László műszaki irodavezető folyamatos A helyi beszerzési eljárás lebonyolításra került. A Képviselő-testület a március 16-án megtartott rendkívüli ülésén kiválasztotta a nyertes ajánlattevőt, a Nádudvari Agrokémiai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (4181 Nádudvar, Kabai u. 60.) bruttó ,- Ft összegű ajánlatát hirdette ki nyertesnek. 52/2015.(II.26.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Bereczki Istvánné 5510 Dévaványa, Madách Imre utca 18. szám alatti lakost a Dévaványa, Ladányi Mihály u. 8. szám alatt lévő önkormányzati bérlakás bérlőjének jelölte ki napjától napjáig terjedő időszakra. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a lakásbérleti szerződés megkötésével. Gyányi Irén szociális ügyintéző értelem szerint A Képviselő-testület döntésének megfelelően Bereczki Istvánnéval a lakásbérleti szerződés március 4-én megkötésre került, részére a lakás ki lett utalva. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, március 18. Valánszki Róbert polgármester

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-án megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében.

Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-án megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. I-1/9-2/2015. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 23-án megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vargáné Molnár Tünde képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Vargáné Molnár Tünde képviselő I-1/9-29/2015. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 23-án megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

Vargáné Molnár Tünde képviselőt. Nagy Erzsébetet Dr. Demeter Erzsébetet megválasztja.

Vargáné Molnár Tünde képviselőt. Nagy Erzsébetet Dr. Demeter Erzsébetet megválasztja. 132/2015.(V.7.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 328/2014.(X.20.) Dv. Kt. és a 37/2015.(II.26.) Dv. Kt. számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: Dévaványa Város

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! A Ványa Cipő Bt. ügyvezetője Hunya István és a Földesi és Társa Bt. ügyvezetője Földesi Zoltán vételi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 25-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Az önkormányzat saját művelésében lévő 179 ha összterületű földterületein

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

Előterjesztés a április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! A Ványa Cipő Bt. ügyvezetője Hunya István és a Földesi és Társa Bt. ügyvezetője Földesi Zoltán vételi

Részletesebben

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a 2012. február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 30/2012. (I.26.) Kt. határozatával úgy döntött, hogy

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: KEOP-2015-5.7.0. Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-18/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-18/2014. ikt.sz. I-1/9-18/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 15-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 4-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én tartandó ülésére Tárgy: 01634/12 hrsz-ú ingatlanból magáncélú beruházási jelleggel ingatlan értékesítésére indított

Részletesebben

Előterjesztés a február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2015. február 26-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Dévaványa Város Önkormányzata a saját tulajdonában lévő Dévaványa, Hajós u. 22. szám alatti 3572 hrsz-ú

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. június 25-én tartandó ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Tájékoztatom a Képviselő-testületet, hogy az önkormányzat tulajdonát képező kül-és beli, illetve gyepművelési

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Határozat 2/2014.(I.23.) Kt.hat. Dévaványa Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE. 1.) Napirendi pont

E L Ő T E R J E S Z T É S. HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE. 1.) Napirendi pont Tárgy: Döntés a 83/2017. (IV.28.) sz. Önkormányzati határozat módosításáról Melléklet: - E L Ő T E R J E S Z T É S HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE 1.) Napirendi

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK:

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. melléklet a 390/2015. 390(XII.10.) Dv. Kt. számú határozathoz DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. VÁROSPOLITIKAI

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 25-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Dévaványa, 14 db. önkormányzati tulajdonú belterületi ingatlan elidegenítése

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Helvécia Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Helvécia Nagyközség Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező helvéciai 1136.

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Jelentés Határozat: 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. dévaványai 592/2. hrsz.-on dévaványai 708/1. hrsz.-on

Jelentés Határozat: 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. dévaványai 592/2. hrsz.-on dévaványai 708/1. hrsz.-on Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 181/2014.(VI.11.) Dv. Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez f FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.- /2018 2. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2016. (II.26.) önkormányzati rendelete. egyes önkormányzati rendeletek módosításáról

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2016. (II.26.) önkormányzati rendelete. egyes önkormányzati rendeletek módosításáról Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2016. (II.26.) önkormányzati rendelete egyes önkormányzati rendeletek módosításáról Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1. alcím tekintetében

Részletesebben

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/202-1/2014/I. Tárgy: Közfoglalkoztatáshoz szükséges Üi.: Nagy Anita eszközbeszerzés" tárgyú

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

1. napirend Előterjesztés

1. napirend Előterjesztés 1. napirend Előterjesztés Tárgy: Kulcs község közigazgatási területén a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatás ellátása tárgyú koncessziós beszerzési

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez.

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági-Városüzemeltetési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza:

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: ülésének könyvéből. 193/2014. (XII.3.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. december 3-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a zárt ülésen hozott

Részletesebben

ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI FEBRUÁR ) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testüle

ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI FEBRUÁR ) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testüle ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI 2019. FEBRUÁR 21. 1.) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a tulajdonát képező 5540 Szarvas,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 47-../2017. 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a helyi

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza:

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: ülésének könyvéből. 181/2017. (VIII.25.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. augusztus 25-ei rendkívüli ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. A TOP-3.1.1-15-GM1-2016-00004

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 600-19/2014. iktatószám 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés Önkormányzati tulajdonú szántók haszonbérletére kiírt pályázat elbírálásáról

Város Polgármestere. Előterjesztés Önkormányzati tulajdonú szántók haszonbérletére kiírt pályázat elbírálásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/124, 125, 133 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Önkormányzati

Részletesebben

Tarhos, Petőfi u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítása

Tarhos, Petőfi u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítása Sorszám: Tárgy:.. Tarhos, Petőfi u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítása Döntéshozalal módja: Véleményező bizottság: Minősített többség a Ugyrendi, Lakásügyi, Egészségügyi és Szociális vagyonrendelet 10.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-ei rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-ei rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat.

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat. 9/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a közszolgáltatás helyzetéről a vezetékes

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete Pályázati kiírás Mélykút Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (6449 Mélykút Petőfi tér 1.) a Képviselő-testület 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozata

Részletesebben

5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/138-12/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület május 4-i nyilvános ülésére

5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/138-12/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület május 4-i nyilvános ülésére 5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/138-12/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. május 4-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: Döntés laktanyai ingatlanok adásvétel

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ ,

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ , Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

KALOCSAI VAGYONHASZNOSÍTÁSI ÉS KÖNYVVEZETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Pályázat útján meghirdeti Kalocsa Város Önkormányzata kizárólagos

KALOCSAI VAGYONHASZNOSÍTÁSI ÉS KÖNYVVEZETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Pályázat útján meghirdeti Kalocsa Város Önkormányzata kizárólagos KALOCSAI VAGYONHASZNOSÍTÁSI ÉS KÖNYVVEZETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Pályázat útján meghirdeti Kalocsa Város Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező és a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 17-ei, rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 17-ei, rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti tulajdonában lévő Korányi F. út 1. sz. alatt lévő Óbester étteremként üzemelő helyiségét. Pályázni a Nagykálló

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. január 11-i nyílt és zárt ülésén az

Részletesebben

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 60.002-19/2015. Sorszám: 6. ELŐTERJESZTÉS Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. november 15. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5219-4/2016. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes,

Részletesebben

2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: , Fax:

2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: , Fax: Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: 06 24 511-830, Fax: 06 24 511-831 E-mail: polgarmester@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati bérlakásra vonatkozó kérelmét 7 pályázó nyújtotta be.

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati bérlakásra vonatkozó kérelmét 7 pályázó nyújtotta be. ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 9-én tartandó rendkívüli ülésére Ladányi Mihály utca 3. szám alatti szociális bérlakás bérlőkijelölésére vonatkozóan. Ladányi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-ei soros ülésére

Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-ei soros ülésére ELŐTERJESZTÉS Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-ei soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés Cserna LajosGyörgy Alcsútdoboz, Szabadság u. 161. szám

Részletesebben

Előterjesztés: Testületi ülés dátuma: Nyílt ülés X X. Zárt ülés

Előterjesztés: Testületi ülés dátuma: Nyílt ülés X X. Zárt ülés Előterjesztés: sportöltöző hasznosításáról Testületi ülés dátuma: 2016. 10. 24. Készítés ideje: 2016. 10. 19. Készítette: dr. Péter Zsuzsanna - Ellenőrizte: Jóváhagyta: dr. Hoffmann Zsolt Tárgyalja meg:

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/556-010 Meghívó FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. SZEPTEMBER 6-án CSÜTÖRTÖKÖN 9,00 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

M E G H Í V Ó. a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én (csütörtök) 9.45 órára

M E G H Í V Ó. a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én (csütörtök) 9.45 órára BALATONFENYVES KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Balatonfenyves, Kölcsey u. 27. Tel: 85/560-158, Fax: 85/361-802 E-mail: polgarmester@balatonfenyves.hu M E G H Í V Ó a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 90/2013.(III.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a tömegközlekedés helyzetérıl (különös

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Buza Ernő Dönti Károly Dr.

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19.

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2018. április 19. Javaslat a Dunaújváros labdarúgó-sportlétesítmény fejlesztése II. ütem kivitelezési munkáinak elvégzése

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/893-1/2013/I Tárgy: Pályázat kiírása a Rudnay utca

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2017. (VIII.3.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-ai rendkívüli ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. A Tét, Fő utca 94. számú (hrsz.: 156)

Részletesebben

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére Pályázati felhívás Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet önkormányzati ingatlanok értékesítésére A pályázat kiírója: Tompa Város Önkormányzata 6422 Tompa Szabadság

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben