Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a település egészségügyi ellátó rendszerének bemutatásáról szóló tájékoztatókat jóváhagyólag tudomásul vette. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya megküldésre került Dr. Diószegi Mária kollegiális vezető háziorvos, Dr. Hegedűs István fogszakorvos, Pap Ádám az ADAMPHARMA Kft. ügyvezetője, Bartha Attila a DÉVAPHARMA Kft. ügyvezetője, Szalai Ildikó védőnő, Dr. Piriczky Béla a Sani-Med Trans Kft. ügyvezetője, valamint Kárász László vezető mentőtiszt részére. 52/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Képviselő-testület 303/2009.(VII.9.) Kt. határozatában elfogadott ingatlanok cseréjét, mely Dévaványa Város Önkormányzata és Szilágyi Géza Dévaványa, Eötvös út 45. szám alatti lakos, cseretárs között jött létre változatlan cserefeltételek mellett jóváhagyja az alábbi szerint: Az Önkormányzat Képviselő-testülete Szilágyi Géza Dévaványa, Eötvös út 45. szám alatti lakos tulajdonát képező 0750 hrsz-ú 1,0881 ha nagyságú 6,86 Ak. értékű Kigyósi gát és a szennyvíztelepre vezető út között található gyepművelési ágú termőföld ingatlanjáért cserébe felajánlja az önkormányzat tulajdonát képező 0752/17 hrsz-ú 1,0881 ha nagyságú, 18,93 Ak. értékű gyepművelési ágú Kígyósi gyep Kéthalom felőli részén lévő ingatlanát, amely azonos ,- Ft forgalmi értékű. Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a cserére vonatkozó szerződést írja alá és a földhivatal felé történő benyújtásáról gondoskodjon. Felelős: Határidő: Pap Tibor polgármester Szűcs Lajos mezőgazdasági előadó folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya Szilágyi Géza részére megküldésre került.

2 2 Dr. Kulcsár László ügyvéd által elkészített csereszerződés a Gyomaendrődi Földhivatalhoz április 7-én benyújtásra került, a tulajdonjogok átvezetésre kerültek április 11-én. 53/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázati felhívás megjelentetése mellett döntött Dévaványa Strandfürdő és Gyógyászat (5510 Dévaványa, Sport u. 5.) szakmai feladatok ellátásához szükséges egy fő gyógytornász alkalmazására vonatkozóan Felelős: Határidő: Pap Tibor polgármester Kállai Anikó szakmai koordinátor folyamatos A pályázati kiírásban foglaltak megfelelően Strandfürdő és Gyógyászaton gyógytornász munkakör április 15-től betöltésre került, részmunkaidőben heti 30 órás foglalkoztatásban. 57/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (1151 Budapest, Székely Elek u. 11.) a Syngenta Kft. támogatásával Adománylavina címmel kiírt pályázati felhívására burgonyatermesztésre pályázatot nyújt be, a maximálisan igényelhető ,- Ft zöldség-vetőmagokból és zöldségtermesztéshez használható növény védőszerekből álló csomagra. Sikeres pályázat esetén a termeléshez szükséges Dévaványa Város Önkormányzat tulajdonában lévő 592/2 hrsz. alatt lévő, m 2 nagyságú földterületet, a termeléshez szükséges emberi és egyéb erőforrásokat biztosítja, valamint a megtermelt élelmiszereket rászorulóknak eljuttatja. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete utasította a Polgármestert, hogy a pályázat benyújtásáról gondoskodjon. Határidő: március 7. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez benyújtott pályázatot kedvezőtlenül bírálták el. Békés Megyében négy település pályázatát bírálták el sikeresen.

3 3 58/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Közép-Békési Ivóvízminőség-javító Társulás tagja hozzájárul, hogy a társulás a Dél-alföldi Ivóvízminőség-javítási program - az aradi víz átvezetését figyelembe vevő - úgynevezett II. változatának, kidolgozása érdekében több társulás által megalakítandó Társulások Társulásának megalakításában részt vegyen. Felelős: Feke László műszaki irodavezető Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya március 1-én meg lett küldve a Közép-Békési Ivóvízminőség-javító Társulás részére. 59/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Közép-Békési Ivóvízminőség-javító Társulás tagja a Dél-alföldi Ivóvízminőség-javítási program - az aradi víz átvezetését figyelembe vevő - úgynevezett II. változatának kidolgozásakor, a település vízellátását, az aradi vízátvezetéssel létrejövő regionális ellátás műszaki változatát kéri megtervezni. Felelős: Feke László műszaki irodavezető Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya március 1-én meg lett küldve a Közép-Békési Ivóvízminőség-javító Társulás részére. 60/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy elfogadja a CHEMICAL-SEED Kft. (Debrecen, Balmazújvárosi út 10. sz.) ajánlatát. Megrendeli a növénytermesztés tápanyag utánpótlás céljából 48 tonna ammóniumnitrátot Forint/tonna + áfa áron. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a szállítási szerződés megkötésével. Határidő: március 1.

4 4 CHEMICAL-SEED Kft-től a 48 tonna ammóniumnitrát megvásárlásra került, amely Szűcs Tibor vállalkozónál van betárolva. A műtrágya vételára március 2-án a Kft. számlájára át lett utalva. 65/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy csatlakozni kíván a Megyei Önkormányzat koordinálása mellett a közös földgáz megyei szinten történő beszerzésére irányuló szindikátushoz, valamint jóváhagyja a Szindikátusi Szerződés tervezetét. A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy a Szindikátusi Szerződést aláírja és a közös földgázbeszerzés ügyében eljárjon. Határidő: március 4. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya a Békés Megyei Önkormányzat részére megküldésre került. Szindikátusi Szerződés március 10-én alá lett írva. 66/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatási kérelmet nyújt be a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Regionális Programok Főosztálya által kiírt helyi önkormányzatok közművelődési érdekeltségnövelő támogatására. A támogatási kérelemhez ,- Ft összeget önerőként az intézményi költségvetés dologi kiadások között a készletbeszerzés soron elkülönít. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogatási kérelem elkészítésével és határidőre történő benyújtásával. Baloghné Berényi Erzsébet igazgató Határidő: március 25. a támogatási kérelem benyújtására 67/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatási kérelmet nyújt be a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus

5 5 Regionális Programok Főosztálya által kiírt helyi önkormányzatok közművelődési érdekeltségnövelő támogatására. A támogatási kérelemhez ,- Ft összeget önerőként az intézményi költségvetés dologi kiadások között a készletbeszerzés soron elkülönít. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogatási kérelmet elkészítésével és határidőre történő benyújtásával. Burainé Murányi Magdolna intézményvezető Határidő: március 25. a támogatási kérelem benyújtására 66-67/2011.(II.24.) Kt. határozatok végrehajtása: A megadott határidőre a támogatási kérelmek benyújtásra kerültek a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Regionális Programok Főosztályara, amelyek a visszajelzés szerint befogadásra kerültek. A támogatást az Intézet a bejelentett állománygyarapításra fordított összegek arányában osztja fel az egyes önkormányzatok között, és az erről szóló javaslatát minden év május 10-éig küldi meg a Minisztérium részére. A javaslat alapján a nemzeti kulturális örökség minisztere dönt a támogatások odaítéléséről. A Minisztérium minden év június 5-éig a támogatásban részesült önkormányzatok és a részükre jóváhagyott támogatás összegének jegyzékét utalványozás céljából megküldi a Belügyminisztériumnak. Támogatási döntését és a pályázat eredményét közzéteszi a Kulturális Közlönyben és a Minisztérium honlapján. 72/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Kónya Mihály Dévaványa, Deák F. út 97. sz. alatti lakos bérlővel a 01287/20 hrsz. alatti, szántó művelési ágú, m 2 területű, 23,34 Ak. értékű, a 0903/14 hrsz. alatti, szántó művelési ágú, m 2 területű, 5,67 Ak. értékű, valamint 2663/58-59 hrsz. alatti beépítetlen m 2 területű földterületekre vonatkozó haszonbérleti szerződést a Polgári Törvénykönyv 457. (2) bekezdés c) pontja alapján azonnali hatállyal felmondja és az önkormányzat a bérlő felé fennálló ,- Ft haszonbérleti díj követelését jogi úton érvényesíti. Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Szűcs Lajos mezőgazdasági főelőadó Határidő: folyamatos

6 6 Kónya Mihály Dévaványa, Deák F. út 97. sz. alatti lakos részére a testület által hozott határozat egy példánya megküldésre került. Dr. Kulcsár László ügyvéd részére az iratok átadásra kerültek további intézkedés céljából. 74/2011.(III.11.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízta a polgármestert, hogy a Közmeghallgatáson a Magyarország Alkotmányának tervezetének véleményezése során elhangzott véleményeket, javaslatokat küldje meg a Nemzeti Konzultációs Testület részére. Határidő: március 15. A Nemzeti Konzultációs Testület részére a közmeghallgatáson elhangzott vélemények március 11-én en megküldésre kerültek. 75/2011.(III.11.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázat benyújtása mellett döntött a Gyermekétkeztetési Alapítvány évi EU. Élelmiszersegély programjára. A pályázat célja: Élelmiszerek biztosítása a hátrányos helyzetű települések rászoruló személyeinek. A pályázat benyújtásának határideje: április 1. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert a pályázat határidőre történő benyújtásával. Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: április 1. a pályázat benyújtására A pályázat a megadott határidőre benyújtásra került a Gyermekétkeztetési Alapítvány évi EU. Élelmiszersegély programjára. A pályázat elbírálásáról a hivatalhoz értesítés a jelentés készítéséig nem érkezett.

7 7 76/2011.(III.11.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázat benyújtása mellett döntött a Raiffeisen Mindenki Ebédel Raiffeisen Bank Zrt. és a Gyermekétkeztetési Alapítvány KÖZÖS(EN) pályázati kiírására 30 fő gyermek étkeztetésére vonatkozóan. A pályázat önrész mentes. A képviselő-testület megbízta a Polgármestert a pályázat határidőre történő benyújtásával. Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: március 22. a pályázat benyújtására A pályázat a megadott határidőre benyújtásra került. Az első kiosztási nap: 2011 május 20. péntek. A pályázat elbírálása: A határidőig beérkezett pályázatokat az Alapítvány kuratóriuma és külső tanácsadói értékelik. A beérkezett pályázatok számától és a települések helyének eloszlásától, a településen a létminimum alatt élők százalékos arányától függően dönt azokról a pályázókról, akik a Raiffeisen Bank Zrt. által üzemeltetett Közösen weboldalra ( felkerülnek a nyilvános szavazásra. A nyilvános szavazásra minden olyan magyar és külföldi állampolgár szavazhat, akinek internetes elérhetősége van. A nyertes pályázókat az internetes szavazatokon legtöbb szavazatot kapott (maximum 20 település) településekből kerülnek ki. A weben történő szavazás legkésőbb május 2-i dátummal zárul. A szavazás eredményéről az Alapítvány ben is értesíti a pályázókat; a szavazás menete folyamatosan követhető a KÖZÖSEN.HU web oldalon. A pályázat eredményei megtekinthetők lesznek az alapítvány honlapján is. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, április 19. Pap Tibor polgármester

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 25-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Az önkormányzat saját művelésében lévő 179 ha összterületű földterületein

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 60.002-19/2015. Sorszám: 6. ELŐTERJESZTÉS Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. november 15. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 18 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 18 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-22/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Tarhos Község Önkormányzata 4 igen szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - a jegyzőkönyv hitelesítő személyére tett javaslatot elfogadja.

Tarhos Község Önkormányzata 4 igen szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - a jegyzőkönyv hitelesítő személyére tett javaslatot elfogadja. Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testülete 5641 Tarhos, Petőfi u. 2. J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 17-én megtartott soron következő

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

Előterjesztés a április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. április 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! A Ványa Cipő Bt. ügyvezetője Hunya István és a Földesi és Társa Bt. ügyvezetője Földesi Zoltán vételi

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra vonatkozó igény benyújtására. Dr. Herczeg Tibor

Tárgy: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra vonatkozó igény benyújtására. Dr. Herczeg Tibor ELŐTERJESZTÉS VADNA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. MÁJUS 26-AI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1385-4/2015/V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB III. NAPIREND Tárgy: Javaslat az önkormányzati

Részletesebben

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! A Ványa Cipő Bt. ügyvezetője Hunya István és a Földesi és Társa Bt. ügyvezetője Földesi Zoltán vételi

Részletesebben

JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat évi folytatásához

JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat évi folytatásához Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 1211 Budapest XXI. Szent Imre tér 10. POLGÁRMESTER JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2009. évi folytatásához Készítette: Becsei Dénes

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én tartandó ülésére Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én tartandó ülésére Tárgy: 01634/12 hrsz-ú ingatlanból magáncélú beruházási jelleggel ingatlan értékesítésére indított

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.június1-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére 2607-2/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2011. március 30-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása a Gyermekétkeztetési Alapítványhoz EU Élelmiszersegély programban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL Alsózsolca, Kossuth L. út 138. Tel.: 46/ ; Fax: 46/

ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL Alsózsolca, Kossuth L. út 138. Tel.: 46/ ; Fax: 46/ ALSÓZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 3571 Alsózsolca, Kossuth L. út 138. Tel.: 46/520-020; Fax: 46/520-021 polgarmester@alsozsolca.hu www.alsozsolca.hu ELŐTERJESZTÉS Alsózsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: dr. Varga

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. június 25-én tartandó ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Tájékoztatom a Képviselő-testületet, hogy az önkormányzat tulajdonát képező kül-és beli, illetve gyepművelési

Részletesebben

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet)

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet) BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. október 7. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási ügyintéző Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti: Dr. Varga Tibor

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke. Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2014. május 28.

Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke. Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2014. május 28. J a v a s l a t az ózdi külterületi 04046/2 és a 04141/10 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlanok ózdi külterületi 01003/2 hrsz-ú magántulajdonú ingatlanra történő cseréjére Előterjesztő: Pénzügyi és

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: KEOP-2015-5.7.0. Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Ikt.szám.: 2051-1/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. december 10.- i ülésére Tárgy: A Zirc - Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása Előadó:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 23/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T 124/2018.(VIII.09.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete György Márta Ilona óvodavezető (magasabb vezető) megbízását az óvodavezető lemondása miatt 2018. szeptember 30. napjával visszavonja.

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29. napján

Részletesebben

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Helvécia Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Helvécia Nagyközség Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező helvéciai 1136.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK. Kondoros Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testület február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez

ELŐTERJESZTÉSEK. Kondoros Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testület február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉSEK Kondoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület 2012. február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2012. február 2-i ülésére 1. napirendi pont

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 44/2015. (VI. 23.) számú TKt 45/2015. (VI. 23.) számú TKt 46/2015. (VI. 23.) számú

Részletesebben

1. Művelődési Osztály

1. Művelődési Osztály 1. Művelődési Osztály Pápa Város Önkormányzata az Oktatási- és Kulturális Minisztériummal együttműködve minden évben meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. A pályázatra

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2012.július

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről 227/2013. (XI.20.) ÖKT. számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzati ingatlantérkép elkészítésére megbízást ad a Fókusz Geodézia Mérnöki és Szolgáltató

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2013. ÉV 2013. január 30. (szerda) 1.1. Az önkormányzat 2013. évi költségvetése (első olvasat) 1.2. Önkormányzat intézményeinél biztosított gyermekétkeztetés

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. szeptember 20-ai ülésére Iktató szám: 157/2018. Tárgy: A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ intézményvezetői

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. május 11-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

t /:gós I$ván :/ s.k.

t /:gós I$ván :/ s.k. órai kezdettel a Sitkei Művelődési Ház Klubtermében ülést tart amelyre meghivom. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március 27-én (hétfőn) 18:00 M EGHÍVÓ t /:gós I$ván :/ s.k. Sitke,

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés Erdőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt Kossuth út 51. Tel. 32/479-179 Fax:/32/782-909 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 4. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.)

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában lévő Bazsi, Fő u. 115. sz. 115 hrsz-ú ingatlanon lévő tároló épület kialakításának kivitelezési munkáira beérkezett ajánlatok

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

ELÖTERJES TÉS. Tárgy: Javaslat a gödöllői, 0137/9, 0137/22, 0137/23, 0137/60, 0137/65, 0137/193, 0195/13 hrsz.-ú ingatlanok haszonbérletbe adásáról

ELÖTERJES TÉS. Tárgy: Javaslat a gödöllői, 0137/9, 0137/22, 0137/23, 0137/60, 0137/65, 0137/193, 0195/13 hrsz.-ú ingatlanok haszonbérletbe adásáról GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELÖTERJES TÉS a Képviselő-testület 2019. április 25-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a gödöllői, 0137/9, 0137/22, 0137/23, 0137/60, 0137/65, 0137/193, 0195/13 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE &8 IDÁG BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. április 20-i ülésére! Készítette: dr. Sulcz Andrea jegyzői kabinetvezető JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Javaslat Bursa

Részletesebben

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből könyvből 1/2013. (I. 17.) számú Kt. határozat a közétkeztetési szolgáltató kiválasztása a pályázatra érkezett ajánlatok alapján 1) Bogyiszló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megismerte az általa,

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármesterek, intézményvezetők

Határidő: folyamatos Felelős: körjegyző, polgármesterek, intézményvezetők 11/2010. (II. 11.) Kt. határozat Halmaj Körjegyzőség és önkormányzati intézményeinek szervezetfejlesztésére kiírt pályázat záródokumentációjának megtárgyalása. Halmaj község Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia és Vargáné Fodor Rita

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 61. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2015. május 28-i ülésére Tárgy: Személyi ügyek

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. április 11-i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Nem költségvetési szervek támogatására pályázat Iktatószám 981/2014.

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 87. Tel: 89/515-000 E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2013. június 27-i ülésére Tárgy: Személyi ügyek I. Jókai Mór Városi Könyvtár vezetői állására kiírt pályázat elbírálása

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2015.

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról JELENTÉS A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Képviselő-Testület 176/2018. (V. 30.) ÖNK-I határozata (Határidő: 2018.12.31.) Tárgy: Malomszögi tervezési munkák elvégzésére kivitelező kiválasztásáról

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének február 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének február 26-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testültének 2015. február 26-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2015. (II.26.) Ök. sz. határozata: Nádudvar Város Önkormányzat

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben